Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός γρήγορης εκκίνησης"

Transcript

1 Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Windows Vista, XP και 2000

2 H χρήση αυτού του προϊόντος συνεπάγεται την αποδοχή της συνημμένης Άδειας χρήσης τελικού χρήστη της Panda. Panda Security. TruPrevent: κατοχυρωμένα στο Γραφείο ευρεσιτεχνιών και εμπορικών σημάτων των Η.Π.Α. Τα λογότυπα των Windows Vista και των Windows αποτελούν εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή σε άλλες χώρες. Όλες οι λοιπές ονομασίες προϊόντων ενδέχεται να αποτελούν σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Panda Software International, S.L., Buenos Aires 12, Bilbao, Ισπανία. Panda Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

3 > Κατάργηση άλλων προγραμμάτων Σημαντικό! Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο πρόγραμμα antivirus στον υπολογιστή σας, φροντίστε πρώτα για την κατάργησή του, προτού εγκαταστήσετε το Panda Antivirus + Firewall Κατάργηση άλλων προγραμμάτων Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και εντοπίστε την επιλογή Πίνακας ελέγχου. 2. Κάντε κλικ στο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων (Προγράμματα και χαρακτηριστικά, εάν χρησιμοποιείτε Windows Vista). 3. Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να καταργήσετε και κάντε κλικ στο Κατάργηση (Απεγκατάσταση, εάν χρησιμοποιείτε Windows Vista). 4. Ακολουθήστε τα βήματα που περιλαμβάνονται στον οδηγό κατάργησης της εγκατάστασης.

4 Κατάργηση άλλων προγραμμάτων Οδηγός εκκίνησης

5 > Εγκατάσταση Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση. Εφόσον έχετε ακολουθήσει τα βήματα που περιλαμβάνονται στον παρόντα οδηγό, ο υπολογιστής σας θα έχει πλήρη προστασία κατά των ιών και άλλων απειλών. 1. Έναρξη εγκατάστασης: Τοποθετήστε το CD στη μονάδα CD ή DVD του υπολογιστή σας. Εάν έχετε λάβει το Panda Antivirus + Firewall 2008 από το Internet, εκτελέστε το αντίστοιχο αρχείο και μεταβειτε στο βήμα Το Panda Antivirus + Firewall 2008 θα εμφανίσει τον οδηγό εγκατάστασης. Εάν ο υπολογιστής σας έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία AutoPlay (Αυτόματη αναπαραγωγή), μεταβείτε στο Βήμα 3. Εγκατάσταση Εάν εκτελείτε την εγκατάσταση από CD και στον υπολογιστή σας δεν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία AutoPlay (Αυτόματη αναπαραγωγή), η εγκατάσταση δεν θα ξεκινήσει όταν τοποθετήσετε το CD στη μονάδα. Σε αυτή την περίπτωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 2α. Στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, κάντε διπλό κλικ στο Ο Υπολογιστής μου. 2β. Χρησιμοποιήστε το δεξί (δευτερεύον) κουμπί του ποντικιού για να κάνετε κλικ στη μονάδα CD ή DVD στην οποία έχετε εισάγει το CD. 2γ. Κάντε κλικ στο Εξερεύνηση (με το κύριο/αριστερό κουμπί του ποντικιού). 2δ. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο αυτόματης εκτέλεσης για να ξεκινήσει ο οδηγός εγκατάστασης. 3. Κάντε κλικ στο κινούμενο εικονίδιο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. 4. Επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. 5. Θα εμφανιστεί μία οθόνη υποδοχής με τα συστατικά μέρη του Panda Antivirus + Firewall 2008 που θα εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο Επόμενο.

6 Οδηγός εκκίνησης Εγκατάσταση 6. Στο σημείο αυτό, θα εμφανιστεί στην οθόνη η Σύμβαση της Άδειας Χρήσης. Κάντε κλικ στο Ναι για να αποδεχτείτε τους όρους της Άδειας Χρήσης. Εάν επιλέξετε Όχι, η διαδικασία εγκατάστασης δεν θα συνεχιστεί. Εγκατάσταση 7. Αφού αποδεχτείτε την Άδεια Χρήσης, θα δείτε την ακόλουθη οθόνη: Διατηρήστε την επιλογή Τυπική εγκατάσταση για να εγκατασταθούν τα συνήθη συστατικά μέρη του Panda Antivirus + Firewall 2008 και κάντε κλικ στο Επόμενο για να συνεχίσετε. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Ο παρών οδηγός εξηγεί μία τυπική εγκατάσταση του Panda Antivirus + Firewall Εάν έχετε πιο εξειδικευμένες γνώσεις και επιθυμείτε να παραμετροποιήσετε τις επιλογές ρυθμίσεων του προγράμματος, μπορείτε να το κάνετε αυτό επιλέγοντας Προσαρμοσμένη εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης. Από προεπιλογή, θα εγκατασταθούν μόνο οι απολύτως απαραίτητες μονάδες προστασίας ανάλογα με τη μνήμη του υπολογιστή. Όλες οι μονάδες προστασίας θα εγκατασταθούν μόνο εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει RAM τουλάχιστον 256 MB. 8. Το Panda Antivirus + Firewall 2008 θα εκτελέσει τώρα έναν έλεγχο των περιεχομένων της μνήμης για να εξασφαλίσει ότι το πρόγραμμα θα εγκατασταθεί σε περιβάλλον απαλλαγμένο από ιούς. Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο έλεγχος, θα δείτε μία αναφορά του όποιου κακόβουλου λογισμικού ανιχνεύθηκε και των μέτρων που λήφθηκαν για κάθε κακόβουλο κώδικα. Κάντε κλικ στο OK.

7 Οδηγός εκκίνησης Εγκατάσταση Το Panda Antivirus + Firewall 2008 θα ξεκινήσει την αντιγραφή των αρχείων που είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση της προστασίας κατά του κακόβουλου λογισμικού. 9. Όταν ολοκληρωθεί η αντιγραφή των αρχείων στον υπολογιστή, εμφανίζεται μία συμφωνία συνεργασίας. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιτρέψετε την ανώνυμη αποστολή πληροφοριών σχετικά με τις απειλές που το Panda Antivirus + Firewall 2008 ανίχνευσε στον υπολογιστή σας, για να μας βοηθήσετε να διατηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες μας σχετικά με τον αντίκτυπο των ιών ανά τον κόσμο. Εγκατάσταση Κάντε κλικ στο Επόμενο για να συνεχίσετε. 10. Εμφανίζεται ένα παράθυρο που σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες προϊόντος στο δικτυακό τόπο. Σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες προϊόντος τώρα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αυτόματες ενημερώσεις και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που σας παρέχουμε από την πρώτη στιγμή. Επιλέξτε απλώς Ενεργοποίηση υπηρεσιών στο δικτυακό τόπο (ορίζεται ως προεπιλογή) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Επόμενο. Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας στο Web, θα λάβετε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να διαμορφώσετε τις αυτόματες ενημερώσεις και να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπόλοιπες υπηρεσίες.

8 Οδηγός εκκίνησης 11. Εμφανίζεται ένα παράθυρο το οποίο σας ενημερώνει ότι η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί. Εγκατάσταση Σας συνιστούμε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας αυτή τη στιγμή προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προστασία μέσω firewall. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Ναι, θέλω να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή τώρα, αφαιρέστε το CD από την αντίστοιχη μονάδα και κάντε κλικ στο Ολοκλήρωση.

9 > Ενεργοποίηση υπηρεσίας Πρέπει να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες ώστε: 1. Να απολαμβάνετε τις καθημερινές αυτόματες ενημερώσεις, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν λήξει οι υπηρεσίες προϊόντος. 2. Να χρησιμοποιείτε την τεχνική υποστήριξη και το SOS Virus, την υπηρεσία που παρέχει άμεση ανταπόκριση σε επιθέσεις από άγνωστους ιούς. 3. Να προσπελαύνετε τη δική σας περιοχή λήψης αρχείων, στην οποία μπορείτε να λαμβάνετε τις τελευταίες διαθέσιμες εκδόσεις του προϊόντος και τα σχετικά έγγραφα τεκμηρίωσης. Πρέπει να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες προϊόντος μόνο εάν : 1. Έχετε αγοράσει το προϊόν από κατάστημα. 2. Έχετε αγοράσει νέο υπολογιστή και το Panda Antivirus+Firewall 2008 ήταν μέρος του λογισμικού που αγοράσατε μαζί με τον υπολογιστή. Σ αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες προκειμένου να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες. Ενεργοποίηση υπηρεσίας Διαφορετικά, και σε περίπτωση ότι έχετε λάβει με τα δικά σας στοιχεία πελάτη, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του προγράμματος έτσι, ώστε να ενημερώνεται αυτόματα θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην ενότητα Ρυθμίσεις ενημέρωσης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ακόμα και στην περίπτωση που το προϊόν σας διαθέτει περισσότερες από μία άδειες χρήσης, αρκεί να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες μία μόνο φορά. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ενημερώσεις σε διαφορετικούς υπολογιστές χρησιμοποιώντας το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες: Α Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος στη Γραμμή Εργασιών των Windows (δίπλα από το ρολόι του συστήματος). Β Στο κύριο παράθυρο του λογισμικού Panda Antivirus+ Firewall 2008, κάντε κλικ στο σύμβολο του ερωτηματικού (στην άνω δεξιά γωνία) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση (Web). Γ Θα ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet που χρησιμοποιείτε. Ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Επιλέξτε τη χώρα σας και μία γλώσσα.

10 Οδηγός εκκίνησης Ενεργοποίηση υπηρεσίας 2. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες ενός από τα προϊόντα μας στο παρελθόν, δηλώστε εάν επιθυμείτε να επεκτείνετε τη διάρκειά τους και κάντε κλικ στο Επόμενο. Εισάγετε το δικό σας αριθμό πελάτη και τη δική σας διεύθυνση . Κάντε κλικ στο Επόμενο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν θυμάστε τον αριθμό πελάτη σας, κάντε κλικ στην επιλογή που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου και θα σας αποστείλουμε ένα με τα στοιχεία σας. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες ενός από τα προϊόντα μας στο παρελθόν, θα πρέπει να δηλώσετε εάν αγοράσατε το προϊόν για επαγγελματική χρήση. Επιλέξτε Ναι ή Όχι και κάντε κλικ στο Επόμενο. Ενεργοποίηση υπηρεσίας 3. Συμπληρώστε το έντυπο με τα στοιχεία σας. Πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε. Δύο πεδία είναι ιδιαίτερα σημαντικά: Διεύθυνση Τα στοιχεία πελάτη σας (απαραίτητα για τη ρύθμιση των παραμέτρων των ενημερώσεων) θα αποσταλούν σ αυτήν τη διεύθυνση . Η διεύθυνση που δηλώνετε πρέπει να ισχύει, διαφορετικά δεν θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες. Κωδικός ενεργοποίησης: Αυτός ο κωδικός βρίσκεται στη συσκευασία του προϊόντος, πάνω στο CD. 4. Θα εμφανιστεί μία οθόνη με σημαντικές πληροφορίες. Εκτυπώστε αυτές τις πληροφορίες και/ή φυλάξτε τις σε ασφαλές μέρος. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Σημειώστε αυτές τις πληροφορίες πριν κλείσετε το τελευταίο παράθυρο στη διαδικασία ενεργοποίησης υπηρεσίας. Για παν ενδεχόμενο, θα σας αποστείλουμε αυτές τις πληροφορίες μέσω στη διεύθυνση που έχετε εισάγει στο έντυπο. Εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τη δεδομένη στιγμή (παραδείγματος χάρη, επειδή δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet), δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας: μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, συνιστάται η ενεργοποίηση των υπηρεσιών προϊόντος όσο το δυνατόν συντομότερα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή βέλτιστης προστασίας εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες προϊόντος. Θα πρέπει ωστόσο να λάβετε υπόψη σας ότι μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οι ενημερώσεις του προϊόντος θα διακοπούν. Αφού ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες του λογισμικού Panda Antivirus+Firewall 2008 στην ιστοσελίδα, θα πρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των αυτόματων ενημερώσεων.

11 > Διαμόρφωση ενημερώσεων Το Panda Antivirus + Firewall 2008 ενημερώνεται αυτόματα την πρώτη φορά που ανιχνεύει ανοικτή σύνδεση Internet. Ωστόσο, θα πρέπει να διαμορφώσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για να συνεχίσουν να εκτελούνται και στο μέλλον. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος στη Γραμμή Εργασιών των Windows (δίπλα στο ρολόι του συστήματος). 2. Ελέγξτε εάν οι αυτόματες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένες ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: α. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις ενημερώσεων. β. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο επιλογής Ενεργοποίηση αυτομάτων ενημερώσεων είναι ενεργοποιημένο. 3. Στην ενότητα Ταυτότητα Χρήστη, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που λάβετε κατά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών προϊόντος. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν έχετε ακόμα ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες προϊόντος, μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε τώρα ακολουθώντας τις οδηγίες στην ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Διαμόρφωση ενημερώσεων Εάν δεν σημειώσατε τα στοιχεία αυτά κατά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών, μην ανησυχείτε, καθώς η Panda σας τα αποστέλλει μέσω . Εσείς απλώς εκτυπώστε το και διατηρήστε το σε ασφαλές μέρος, καθώς ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε ξανά τα στοιχεία αυτά στο μέλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Έλεγχος δεδομένων για να ελέγξετε εάν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε καταχωρίσει είναι σωστά (χρειάζεστε σύνδεση Internet). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ορισμένες φορές, και ειδικότερα εάν έχετε μόλις ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες, το πρόγραμμα ενδέχεται να υποδείξει ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά, ακόμα και αν είναι σωστά. Εάν συμβεί αυτό, περιμένετε μερικά λεπτά και στη συνέχεια ελέγξτε ξανά. Κάντε κλικ στο OK για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Από αυτή τη στιγμή, το Panda Antivirus + Firewall 2008 θα ενημερώνεται αυτόματα κάθε φορά που αυτό θα είναι απαραίτητο και το πρόγραμμα θα ανιχνεύει ανοικτή σύνδεση στο Internet.

12 Διαμόρφωση ενημερώσεων Οδηγός εκκίνησης

13 > Αυτοδιάγνωση και έλεγχος Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκτελέσετε μία αυτοδιάγνωση (ανάλυση της κατάστασης του προγράμματος), η οποία θα σας ενημερώσει για την κατάσταση προστασίας του υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό: 1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Panda στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι). 2. Στο μενού που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ (με το κύριο/αριστερό κουμπί του ποντικιού) στην επιλογή Έναρξη αυτοδιάγνωσης. Θα εμφανιστεί μία αναδυόμενη προειδοποίηση που δηλώνει την κατάσταση προστασίας του υπολογιστή σας, όπως η παρακάτω: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μία ειδοποίηση υψηλού επιπέδου προστασίας υποδεικνύει ότι ο υπολογιστής σας έχει επαρκή προστασία. Εάν η προειδοποίηση αυτοδιάγνωσης υποδεικνύει ότι το επίπεδο προστασίας είναι μεσαίο ή χαμηλό, ενδέχεται το πρόγραμμα να μην έχει ακόμα ενημερωθεί. Αν και το Panda Antivirus + Firewall 2008 ενημερώνεται αυτόματα τη στιγμή που ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στο Internet, παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης του υπολογιστή σας όποτε εσείς το επιθυμείτε ακολουθώντας τα παρακάτω εύκολα βήματα: 1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Panda στη γραμμή εργασιών των Windows (δίπλα στο ρολόι του συστήματος). 2. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Ενημερώσεις για να ξεκινήσει η διαδικασία. Αυτοδιάγνωση και έλεγχος ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τη διαδικασία ενημέρωσης του προγράμματος, ο υπολογιστής πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Internet. Όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία ενημέρωσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο αυτοδιάγνωσης για να διαπιστώσετε εάν είναι σωστό το επίπεδο προστασίας του υπολογιστή σας.

14 Οδηγός εκκίνησης Αυτοδιάγνωση και έλεγχος Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκτελέσετε μία πλήρη αυτοδιάγνωση στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό: 1. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του Panda στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι των Windows). Θα ανοίξει το κύριο παράθυρο του Panda Antivirus + Firewall Επιλέξτε Έλεγχος. 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος όλου του υπολογιστή μου. Ο έλεγχος ξεκινά. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ο υπολογιστής σας θα είναι προστατευμένος και απαλλαγμένος από κάθε γνωστό κακόβουλο λογισμικό, καθώς και από εισβολές ή άλλες απειλές. Αυτοδιάγνωση και έλεγχος

15 Το Panda Antivirus + Firewall 2008 είναι ένα πλήρες εργαλείο ασφαλείας που προσφέρει ενσωματωμένη προστασία για τον υπολογιστή σας με μία γκάμα συμπληρωματικών λειτουργιών. Εάν κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο του Panda στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι των Windows), θα δείτε το κύριο παράθυρο του προγράμματος. > Επισκόπηση Εδώ, μπορείτε να δείτε την κατάσταση καθεμιάς από τις διαφορετικές λειτουργίες προστασίας. Παρακάτω θα βρείτε μία σύντομη περιγραφή καθεμιάς από αυτές τις λειτουργίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές, ανατρέξτε στη Βοήθεια (δείτε την ενότητα Βοήθεια του παρόντος οδηγού). Ενημερώσεις Οι αυτόματες ενημερώσεις στο Panda Antivirus + Firewall 2008 εκτελούνται καθημερινά. Οι ενημερώσεις αυτές περιλαμβάνουν την ανανέωση ενός αρχείου που ανήκει στο πρόγραμμα: του αρχείου υπογραφής εντοπισμού ιών και κακόβουλου λογισμικού. Τα αρχείο αυτό επιτρέπει στο πρόγραμμα να αναγνωρίζει όλες τις γνωστές απειλές και να διατηρεί τον υπολογιστή σας προστατευμένο. Μπορείτε να εκτελέσετε μη αυτόματες ενημερώσεις του προγράμματος και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις. Προστασία έναντι γνωστών απειλών Το Panda Antivirus + Firewall 2008 ανιχνεύει και εξουδετερώνει κάθε τύπο γνωστού κακόβουλου λογισμικού που θα μπορούσε να εισέλθει ή να εξέλθει από τον υπολογιστή σας με οποιονδήποτε τρόπο (μέσω , μεταφοράς αρχείων από το Internet, διαμοιρασμού αρχείων, κλπ.). Προστασία έναντι αγνώστων απειλών Το Panda Antivirus + Firewall 2008 ανιχνεύει και μπλοκάρει ύποπτες απειλές, τα καταστροφικά χαρακτηριστικά των οποίων δεν έχουν ακόμα καθοριστεί πλήρως, χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες TruPrevent Technologies. Προστασία firewall To προσωπικό firewall εμποδίζει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας τη στιγμή που είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Όταν ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας επιχειρεί πρόσβαση στο Internet (ή το αντίστροφο) χωρίς εξουσιοδότηση, το Panda Antivirus + Firewall 2008 θα σας Επισκόπηση

16 Οδηγός εκκίνησης Επισκόπηση προειδοποιήσει για αυτό και θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτρέψετε ή να απαγορέψετε αυτή την ενέργεια. Έλεγχος επιπέδου προστασίας Internet Το πρόγραμμα θα αξιολογήσει το επίπεδο ασφάλειας του υπολογιστή σας προκειμένου να διασφαλίσει ότι συνδεθήκατε στο Internet με τη βέλτιστη ασφάλεια. Προστασία έναντι απάτης Με το Panda Antivirus + Firewall 2008 έχετε προστασία κατά της πιο κοινής μορφής εξαπάτησης στο Internet: ανακατεύθυνσης των τηλεφωνικών συνδέσεων σε αριθμούς υψηλής χρέωσης, μη εξουσιοδοτημένης μετάδοσης εμπιστευτικών πληροφοριών και πρόσβασης σε ιστοσελίδες που ελέγχονται από εξαπατητές. Προστασία έναντι τρωτών σημείων Το Panda Antivirus + Firewall 2008 σας προστατεύει κατά των τρωτών σημείων που θα μπορούσαν να καταστήσουν τον υπολογιστή σας εύκολη λεία για κάθε τύπο κακόβουλου λογισμικού και hackers. Τώρα μπορείτε να επιδιορθώσετε τα τρωτά σημεία που ανιχνεύονται στον υπολογιστή σας, εξασφαλίζοντάς σας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Βοήθεια Στην περιοχή μεταφοράς αρχείων του δικτυακού τόπου της Panda Security ( μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη όλης της τεκμηρίωσης που συνοδεύει το προϊόν. Συνήθεις ερωτήσεις (FAQs) Στο αρχείο Βοήθειας του προγράμματος θα βρείτε μία ενότητα με τις ερωτήσεις που τίθενται συχνότερα από άλλους χρήστες και τις απαντήσεις από το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας. Υπηρεσίες Panda Security Κάντε κλικ στο κουμπί Υπηρεσίες στο κύριο παράθυρο του προγράμματος και θα δείτε τις Υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για εγγεγραμμένους χρήστες. Περιοχή μεταφοράς αρχείων Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να λάβετε την τελευταία έκδοση του Panda Antivirus + Firewall 2008 υπό την προϋπόθεση ότι οι υπηρεσίες σας εξακολουθούν να είναι ενεργές ( Ενημερωμένη τεκμηρίωση online Στην περιοχή μεταφοράς αρχείων του δικτυακού τόπου της Panda Security ( μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη όλης της τεκμηρίωσης που συνοδεύει το προϊόν. Επισκόπηση Τεχνική υποστήριξη μέσω Internet Για απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις, επισκεφθείτε την περιοχή Τεχνικής Υποστήριξης στο δικτυακό τόποτης Panda Security (

17 Οδηγός εκκίνησης Επισκόπηση Τεχνική υποστήριξη μέσω Εάν στο δικτυακό τόπο δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν. Στείλτε στη διεύθυνση και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με υπεύθυνους τεχνικής υποστήριξης εκτός Ελλάδας, θα βρείτε τη διεύθυνση στη λίστα Panda Security Worldwide ή στη διεύθυνση Υποδείξεις Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για μας! Αποστείλετε ιδέες, σχόλια ή προτάσεις που ενδεχομένως έχετε για τη βελτίωση του Panda Antivirus + Firewall 2008, τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. Ενημερωτικά δελτία της Panda Κάνοντας κλικ σε αυτή την επιλογή θα εμφανιστεί μία οθόνη που θα σας επιτρέπει να εγγραφείτε ως συνδρομητές σε ενημερωτικά δελτία για την ασφάλεια πληροφορικής. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία ενημερωτικών δελτίων Panda, όπου θα βρείτε όλες τις ειδήσεις που έχουν, ήδη, δημοσιευτεί. Αποστολή ύποπτων αρχείων στο PandaLabs Εάν κατά τον έλεγχο, ανιχνευτούν αρχεία τα οποία θεωρούνται ύποπτα από το πρόγραμμα, ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί από κάποιον νέο ιό ή απειλή. Σε αυτή την περίπτωση, στείλτε τα αρχεία σε εμάς και εμείς θα σας στείλουμε αμέσως κάποια λύση, χωρίς χρέωση, ή μία πιστοποίηση ότι τα αρχεία είναι σε άψογη κατάσταση. Λίστα ανιχνεύσιμων ιών και απειλών Η συγκεκριμένη επιλογή σας επιτρέπει τη λήψη αναλυτικών πληροφοριών σχετικά με ιούς και άλλες απειλές από το Internet. Περιοχή πληροφοριών για Ιούς στο Web Εάν κάνετε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο, θα έχετε περισσότερες πληροφορίες και πόρους σε πραγματικό χρόνο που θα σας βοηθήσουν να μείνετε απαλλαγμένοι από ιούς και άλλες απειλές: Global Malware Observatory, Global ThreatWatch, εργαλεία επιδιόρθωσης, κλπ. Ανανέωση υπηρεσιών Μετά τη λήξη των υπηρεσιών σας, μπορείτε να τις ανανεώσετε απλά και εύκολα από την ιστοσελίδα μας Μπορείτε, επίσης, να ανανεώσετε τις υπηρεσίες σας αγοράζοντας το προϊόν από το τοπικό σας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, διευκρινίστε ότι επιθυμείτε να παρατείνετε τη διάρκεια των υπηρεσιών προϊόντος στο βήμα 2 της διαδικασίας ενεργοποίησης. Επισκόπηση

18 Οδηγός εκκίνησης Επισκόπηση Τοποθεσίες ανά τον κόσμο Αποκτήστε πρόσβαση σε τοπικούς δικτυακούς τόπους της Panda Security, με πληροφορίες ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε χώρα, στη διεύθυνση: Επισκόπηση

19 MEGADETECTION: ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PANDA Το μοντέλο ασφαλείας της Panda Security βασίζεται σε τέσσερις άξονες που διασφαλίζουν την ανίχνευση περισσότερων του ενός εκατομμυρίου ιών και άλλων απειλών, παρέχοντας επίπεδα προστασίας σαφώς υψηλότερα από τις άλλες διαθέσιμες στην αγορά λύσεις ασφαλείας ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Καθημερινές αυτόματες ενημερώσεις και συνεχείς βελτιώσεις προϊόντων εγγυώνται διαρκή προστασία έναντι των απειλών του Internet ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Οι Τεχνολογίες TruPrevent ανιχνεύουν και μπλοκάρουν άγνωστες απειλές, ελέγχοντας με έξυπνο τρόπο πιθανώς επικίνδυνη συμπεριφορά προγράμματος ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ONLINE Οι αποκλειστικές τεχνολογίες του Panda TotalScan Pro παρέχουν τη δυνατότητα διεξοδικού, περιοδικού ελέγχου, καθώς και τη δυνατότητα ανίχνευσης και διαγραφής των πιο εξελιγμένων απειλών, οι οποίες μπορεί να μην γίνουν αντιληπτές από τα παραδοσιακά συστήματα προστασίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παροχή εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών 24 ώρες το 24ωρο ημέρες το χρόνο, μέσω ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Panda T08GR-GC-02

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου ΤΟ ESET NOD32 ANTIVIRUS ΠΑΡΈ ΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΊ Α ΠΡΟΣΤΑΣΊ

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ Panda Antivirus Pro Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 1. Η ενεργοποίηση του προϊόντος είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε την άψογη λειτουργία του. Για την ενεργοποίησή

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Panda Internet Security 2016

Panda Internet Security 2016 Panda Internet Security 2016 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 1. Η ενεργοποίηση του προϊόντος είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε την άψογη λειτουργία του. Για

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Ορισμός Η εφαρμογή DiagBox OI είναι η τηλεφορτώσιμη λύση διαγνωστικού ελέγχου και επισκευής των μαρκών PEUGEOT και CITROEN για ένα δεδομένο αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ)

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σε ποιους είναι χρήσιμη η εφαρμογή μας «RansomSaver» και με ποιες εκδόσεις του Outlook είναι συμβατή η εφαρμογή μας; Όποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR

Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του firmware αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 05010103/03/12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 1 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1.1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ DATA COMMUNICATION... 1 1.2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 1.3. ΤΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton 360

Οδηγός χρήσης του Norton 360 Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8 Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18 Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 Γονικός έλεγχος σε PC και tablet 44 Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band Οδηγός χρήσης AE6000 Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band a Περιεχόμενα Επισκόπηση προϊόντος Χαρακτηριστικά 1 Εγκατάσταση Εγκατάσταση 2 Ρύθμιση παραμέτρων ασύρματου δικτύου Wi-Fi Protected Setup

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...7 Computer Security...8 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...9 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση 5 Επικοινωνία Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του υπολογιστή είναι η επικοινωνία με άλλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα ή ολόκληρες ομάδες, να ζητήσετε αποδεικτικά που θα εξασφαλίζουν ότι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο προϊόντος

Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Internet Security Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX)

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Στο παρόν έγγραφο περιγράφεται η διαδικασία σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής SnapBridge (Έκδοση 2.0) για τη δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ μιας φωτογραφικής μηχανής

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Online ενημέρωση χαρτών

Online ενημέρωση χαρτών Online ενημέρωση χαρτών Γενικές οδηγίες online ενημέρωσης χαρτών Επειδή τα δεδομένα χαρτών καθίστανται παρωχημένα, πρέπει να ενημερώνονται τακτικά. Για την ενημέρωση στο σύστημα πολυμέσων υπάρχουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 Η ευπάθεια του διακοµιστή διαδικτύου MicroServer της Xerox ενδέχεται να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών (3.1) 2. Σύνδεση (3.2) 3. Εγκατάσταση σε Windows (3.3) 4. Έλεγχος µετά την εγκατάσταση (4.0) 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης

Οδηγίες Εγκατάστασης Οδηγίες Εγκατάστασης Εισάγετε το DVD στη μονάδα ανάγνωσης DVD του υπολογιστή σας. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να εμφανιστεί το παράθυρο εγκατάστασης. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει αυτόματα, από την

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα