editorial Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, μέλη της κοινότητας του egg,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "editorial Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, μέλη της κοινότητας του egg,"

Transcript

1 editorial Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, μέλη της κοινότητας του egg, Το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας του egg ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό! Από τις 21 ομάδες, ήδη οι 9 προχώρησαν σε αύξηση του αριθμού των συνεργατών τους ενώ 7 παρουσίασαν πρωτότυπα των προϊόντων-υπηρεσιών τους και 6 έχουν αποκτήσει πελατολόγιο. Δύο ομάδες έχουν καταθέσει πατέντες ενώ μια έχει ήδη βρει κεφάλαια για τη χρηματοδότησή της. Οι αριθμοί αυτοί είναι πολύ ικανοποιητικοί καθώς το πρώτο, θερινό, τρίμηνο είχε έναν πιο εισαγωγικό χαρακτήρα (εντατικό σεμινάριο επιχειρηματικής κατάρτισης bootcamp & ανάπτυξη της σχέσης μεντόρων με τις ομάδες). Ακόμη, έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα μεταξύ των ομάδων, μια ατμόσφαιρα δημιουργικότητας και ανταλλαγής ιδεών, όπως ακριβώς ήταν η επιθυμία μας όταν εμπνευστήκαμε & σχεδιάζαμε το egg. Η "χημεία" αυτή των ομάδων μπορεί να αποτυπωθεί και σε αριθμούς καθώς 8 ομάδες έχουν προχωρήσει και σε επίσημες συνεργασίες ή συνέργειες μεταξύ τους. Συνεπώς ο απολογισμός των πρώτων 6 μηνών θα μπορούσε να συνοψιστεί στη λέξη "επιτάχυνση" και μάλιστα πέραν των προσδοκιών. Η αρχική μας αισιοδοξία έχει κάθε λόγο να είναι σήμερα ενισχυμένη, όπως θα δείτε και στο τεύχος αυτό. Η Ομάδα του egg Σεπτέμβριος 2013 To egg συμμετέχει στο TEDx και οι Ομάδες του έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις

2 egg news Έρχεται ο 2ος κύκλος του egg! Με ιδιαίτερη θέρμη οι συντελεστές του Προγράμματος προετοιμάζουν τον 2 ο κύκλο για την περίοδο ! Η προκήρυξη αναμένεται να βγει «στον αέρα» το δεύτερο 15θήμερο του Ιανουαρίου 2014, οπότε θα ενεργοποιηθεί και η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα είναι δυνατή η υποβολή των επιχειρηματικών σχεδίων από τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Το egg προσκαλεί φρέσκες, καινοτόμες ιδέες από όλους τους κλάδους της οικονομίας για να τις «εκκολάψει» σε πετυχημένες επιχειρήσεις! Η Συμβουλευτική Επιτροπή του Προγράμματος γνωρίζει από κοντά τις Ομάδες του egg Στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την πορεία του Προγράμματος, τα μέλη της είχαν την ευκαιρία, να ενημερωθούν αναλυτικά για την πρόοδο των Ομάδων του egg, από τους ίδιους τους επιχειρηματίες. Η συζήτηση εξελίχθηκε σύντομα σε έναν εποικοδομητικό διάλογο και για το λόγο αυτό αντίστοιχες συναντήσεις θα επαναληφθούν και στο μέλλον. Νοέμβριος 2013 Οι Ομάδες του egg, σε ένα πολύ ζωντανό διάλογο με τους έμπειρους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς που συνθέτουν τη Συμβουλευτική Επιτροπή του Προγράμματος.

3 egg news H Ευρωπαϊκή Ένωση επισκέπτεται το egg Σεπτέμβριος 2013 Η κα Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, Ευρωβουλευτής - Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Kοινοβουλίου ( ), επισκέφτηκε το κτήριο του egg και ενημερώθηκε για το Πρόγραμμα και την πορεία των ομάδων. Σεπτέμβριος 2013 Ο Ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του egg, συζητά και ανταλλάσσει απόψεις με τα μέλη των ομάδων και τα στελέχη του προγράμματος, αναφορικά με τους στόχους και τις προοπτικές της πρωτοβουλίας, για την τόνωση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Οκτώβριος 2013 Ο κ. Γιώργιος Σιώτης Senior Economic Adviser της Ευρωπαϊκής Επιτροπής & μέλος του Task Force για την Ελλάδα περιηγήθηκε στους χώρους του egg, γνώρισε τις επιχειρηματικές ομάδες και συνομίλησε με τα μέλη τους για τα σχέδιά τους. Η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του στη σύσκεψη με μέλη του Executive Monitoring Committee και το Διευθυντή των εγκαταστάσεων του egg. Νοέμβριος 2013 Ο Δρ. Δημήτριος Πτωχός, επικεφαλής Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Γραφείου Πρωθυπουργού, επισκέπτεται το egg και συμμετέχει στην 6 η απονομή Ennovation Awards 2013, του Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

4 egg news Ένα πολυμορφικό κτήριο! Στο egg, δεν αναπτύσσονται μόνο επιχειρήσεις! Αναπτύσσονται και συνέργειες μεταξύ των ομάδων, φιλίες, δραστηριότητες και γενικά καλλιεργείται αυτό που αποτελεί το λεγόμενο «Οικοσύστημα» επιχειρήσεων. Η υποδομή του κτηρίου, μέχρι και σήμερα έχει φιλοξενήσει ποικίλες δραστηριότητες των Ομάδων: από τα σεμινάρια επιχειρηματικής κατάρτισης και τις παρουσιάσεις άλλων startups, μέχρι casting μόδας, δύο ping pong tournaments και το θεσμό «Γεύματα της Δευτέρας». Σεμινάρια και Παρουσιάσεις Ιούλιος 2013 Ενότητα Κατάρτισης «Στρατηγικό Marketing» από τον κ. Κ. Κυριακόπουλο του ALBA Οκτώβριος my eggxperts ενότητα: «start-ups στον ψηφιακό κόσμο», κ. Π. Γκεζερλής, κα Μ. Ζούλοβιτς «Γεύματα της Δευτέρας» Σεπτέμβριος η Δευτέρα που το τραπέζι του ping pong μετατράπηκε σε μεγάλη τραπεζαρία και οι startuppers μας μοιράστηκαν το φαγητό τους. Από εκείνη την ημέρα και κάθε Δευτέρα, οι ομάδες, μοιράζονται εκτός από το γεύμα τους, ιδέες, γέλια και στιγμές. Τα «Γεύματα της Δευτέρας» γίνονται, πλέον, θεσμός!

5 egg news my eggxperts Εκεί όπου επιτυχημένοι Έλληνες startupers γνωρίζονται με το egg και μοιράζονται με τις Ομάδες του τις γνώσεις από τα επιχειρηματικά τους «βιώματα» Εταιρεία Intale δημιουργός εφαρμογής ikiosk Εταιρεία BugSense Εταιρεία GloVo δημιουργός πλατφόρμας Global Volunteers Platform Ιδρυτής Εφαρμογής Taxibeat Οι Ομάδες μας. πάντα συνεπείς στα ραντεβού με την κατάρτιση του egg TEDx 2013 παρουσίαση από CEO εταιρείας Metanautix Μαζί και εκτός κτηρίου egg Οκτώβριος μέλη του egg έλαβαν μέρος στον 31 ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, στις διαδρομές των 5 & 10 Km!

6 egg news Ping Pong Tournaments Μέχρι σήμερα, έχουν διεξαχθεί, με μεγάλο ενθουσιασμό, δύο Ping Pong Tournaments, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο Νικητής του 1 ου egg ping pong tournament αναδείχθηκε - μετά από ένα συναρπαστικό (!) τελικό με τη Μάγκυ Κοντού από την ομάδα Simple Apps - ο Σταύρος Μπρούστας από την ομάδα Cherry Pick. Στη 2 η διοργάνωση, ο νικητής του Ιουλίου έφτασε ξανά στον τελικό, αλλά τελικά τη νίκη κατέκτησε ο Α. Δίπλας από την ομάδα Happy Hour Application, ενώ στις πλέον μαχητικές ομάδες κατατάσσονται οι Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας, Bluperty, SoCool, Webtheater, DressCode, και Enter Art. Έτσι, με πολύ κέφι, άψογη φόρμα και αγωνιστικότητα, το ping pong καθιερώνεται, πλέον, ως το επίσημο άθλημα του egg! και πασαρέλα! Οκτώβριος 2013 Το startup 180degrees διοργανώνει casting για τις ανάγκες επίδειξης μόδας και τo training room του egg μετατρέπεται σε πασαρέλα!!!

7 egg start-up community news Κάποιες ομάδες μας μιλούν για τα νέα τους Η Necova PC, η οποία αναπτύσσει ένα σύστημα το hp-necovery το οποίο εγκαθίσταται σε οικιακά φωτοβολταϊκά πάρκα και κάνοντας ανάκτηση θερμότητας αυξάνει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και εξοικονομεί ζεστό νερό χρήσης, κατέθεσε την ιδέα της για πατέντα και μέσα στο επόμενο διάστημα κατασκευάζεται το πρωτότυπο. Το πλεονέκτημα της ιδέας είναι ότι το σύστημα εφαρμόζεται σε ήδη εγκατεστημένα οικιακά πάρκα και η τεχνική που χρησιμοποιείται έχει τα πιο αποδοτικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ έχουν εγκατασταθεί οικιακά πάρκα μόνο στην Ελλάδα. Η Necova P.C. ανακηρύχτηκε νικήτρια ομάδα στον διαγωνισμό της Incubo Ventures στον τομέα της Ενέργειας με την παρουσία του hp-necovery, ενός συστήματος που εγκαθίσταται στα ήδη υπάρχοντα Φ/Β οικιακά πάρκα αυξάνοντας την απόδοση τους και εξοικονομώντας ζεστό Νερό Χρήσης. Η θετική ανταπόκριση από στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου ήταν για εμάς η καλύτερη ενθάρρυνση για να συνεχίσουμε. Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας Η ομάδα του Μουσείου Ελληνικής Γαστρονομίας αναδείχθηκε νικήτρια της κατηγορίας του Τουρισμού στο διαγωνισμό ''Future Scope'' που διοργάνωσε η Incubo Venture Capital. Η διάκριση αυτή, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει ότι η προσπάθειά μας βρίσκει διαρκώς ανταπόκριση. Ταυτόχρονα, αποτελεί και μια σημαντική βοήθεια για την εξέλιξή μας καθώς συνοδεύεται από έπαθλο Ευρώ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και το πάνελ των κριτών καθώς επίσης και τους συνεργάτες μας που μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια. BLUPERTY Η Bluperty, η πρώτη ελληνική εταιρεία που εξειδικεύεται στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο 4 ο Balkan Venture Forum, στα Τίρανα στις 14 και 15 Νοεμβρίου Η εταιρεία παρουσίασε με επιτυχία το επιχειρηματικό της εγχείρημα μπροστά σε ειδικές ομάδες εμπειρογνωμόνων και επενδυτών και διερεύνησε τρόπους για επέκταση του μοντέλου της στις βαλκανικές αγορές. Η πρώτη public beta έκδοση της Bluperty αναμένεται τέλη Δεκέμβρη. Η ομάδα SoCool δραστηριοποιείται στο χώρο της καθαρής ενέργειας. Τους τελευταίους μήνες προχωρήσαμε στο σχεδιασμό ενός νέου προϊόντος με δυνατότητα παραγωγής ρεύματος από θερμικούς ηλιακούς συλλέκτες, όπως εκείνοι του ηλιακού θερμοσίφωνα, ξεκινώντας από μια απλή παρατήρηση: Περισσότερες από τις μισές ημέρες του έτους το νερό στον ηλιακό μας ζεσταίνεται τις πρώτες πρωινές ώρες αφήνοντας ανεκμετάλλευτη την ηλιακή ακτινοβολία για το υπόλοιπο της ημέρας! Δημιουργούμε λοιπόν μία συσκευή ικανή να παράγει ρεύμα με υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης από ένα εμπορικό φωτοβολταϊκό σύστημα, με σκοπό να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να μειώσουμε την ηλεκτρική μας κατανάλωση. Η μοντελοποίηση και οι υπολογισμοί έχουν ολοκληρωθεί, ενώ πλέον δουλεύουμε πάνω στην πρώτη πειραματική διάταξη! Οι πρώτες συσκευές αναμένεται να εγκατασταθούν στις αρχές Μαρτίου Περισσότερες πληροφορίες στο

8 egg start-up community news Κάποιες ομάδες μας μιλούν για τα νέα τους H CherryPick, η εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει την μεταφορά παιδιών από και προς τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εξέλιξης και ανάπτυξης της υπηρεσίας. Έχουμε ήδη συνάψει συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους κέντρων ξένων γλωσσών το SoEasy Group καθώς επίσης και με το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου. Τελειοποιούμε την πρωτοπόρα μας τεχνολογία και αισιοδοξούμε να είμαστε σε πλήρη λειτουργία από τις αρχές του επόμενου χρόνου. by SimpleApps H oμάδα της SimpleApps τις τελευταίες εβδομάδες ασχολείται πυρετωδώς με την ανάπτυξη του προϊόντος της, του tourismart, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε η δοκιμαστική έκδοση του basic πακέτου σε συνεργασία με επιλεγμένες επιχειρήσεις και εντός του Νοέμβρη αναμένεται η εμπορική κυκλοφορία του. Το πακέτο αυτό στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες κυρίως τουριστικών γραφείων για τη δημιουργία smartphone εφαρμογών σε μορφή τουριστικού οδηγού, που θα προσφέρονται στους πελάτες της επιχείρησης. Το πακέτο θα περιλαμβάνει ακόμη σύστημα διαχείρισης του περιεχομένου της εφαρμογής (για tablet ή laptop). Στις αρχές του 2014, αναμένεται και η εμπορική διάθεση των υπόλοιπων πακέτων του tourismart, που θα καλύψουν τις ανάγκες τουριστικών επιχειρήσεων που προσφέρουν στέγαση, όπως ξενοδοχεία, ξενώνες κ.α. Πρόσφατα η SimpleApps, έπειτα από συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρείας Mozilla, αποτελεί επισήμως Content Partner για το νέο λειτουργικό mobile συσκευών της εταιρείας, του Firefox OS, που αναμένεται σύντομα στη χώρα μας. Για περισσότερα Νέα από τις Ομάδες του egg, κάνετε Like στη σελίδα του egg στο FB https://www.facebook.com/egg GR Τέλος, η ομάδα προσέλκυσε το ενδιαφέρον και ήταν μία από τις 10 ελληνικές εταιρείες από τον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, η οποία παρουσίασε τα επιχειρηματικά της σχέδια σε εκπρόσωπο (venture partner) του επενδυτικού ταμείου "seed", LAUNCHub, με έδρα την Βουλγαρία και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του προγράμματος. Η εταιρεία μας κέρδισε το 1 ο βραβείο στον 6 ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Ennovation 2013, το οποίο διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Καταφέραμε να κατακτήσουμε την 1 η θέση μεταξύ των 94 ομάδων που συμμετείχαν με συνολικά με 296 φοιτητές από 35 ΑΕΙ/ΤΕΙ και να λάβουμε χορηγία ύψους από τη χορηγό Eurobank στην τελετή βράβευσης, που έγινε στο κτήριο του egg στις 27/11//13. Εκτός Ελλάδος, η Truckbird επιλέχθηκε για τον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού Get In The Ring: The Investment Battle, ο οποίος διοργανώνεται από το Erasmus Centre for Entrepreneurship. Περισσότερα από startups υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής από 32 χώρες, αλλά μόνο οι 8 φιναλίστ ταξίδεψαν στο Ρότερνταμ για να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και να περάσουν ένα διήμερο με τους υποψήφιους επενδυτές και να διεκδικήσουν επένδυση ύψους μέχρι και 1 εκατ. και εμείς, ήμασταν ένα από αυτά! Παρουσιάσαμε την ιδέα μας μπροστά στην κριτική επιτροπή, κερδίσαμε το γύρο "Big Data Battle" και καταφέραμε να γίνουμε μια από τις 4 καλύτερες και «πιο ελπιδοφόρες» strartups του φετινού διεθνούς διαγωνισμού.

9 by invitation Η σημασία των μεντόρων στην ανάπτυξη των νεοφυών επιχειρήσεων «Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα» Συνέντευξη με τον κ. Βασίλη Τραπεζάνογλου, Σύμβουλο Διοίκησης του ομίλου Eurobank, Μέλος του Executive Monitoring Team και Υπεύθυνο του Δικτύου Μεντόρων του egg Ερ.: Το mentoring προσφέρεται ως μία βασική υπηρεσία στο πλαίσιο του Προγράμματος egg. Γιατί αυτή η έμφαση ; Β.Τ.: Η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι οι νεοφυείς επιχειρηματικές ομάδες χρειάζονται συχνά συμβουλευτική καθοδήγηση για να πραγματώσουν το επιχειρηματικό τους όραμα, για να κάνουν την ιδέα τους επιχείρηση με εμπορική επιτυχία. Επίσης, μελέτες χρηματοδοτικών φορέων δείχνουν ότι επενδυτικά σχήματα, όπως οι λεγόμενοι επιχειρηματικοί «άγγελοι» ή τα «κεφάλαια κινδύνου», εμπιστεύονται όλο και περισσότερο επιχειρηματικές ομάδες οι οποίες απολαμβάνουν υπηρεσίες mentoring στο πλαίσιο προγραμμάτων επιχειρηματικής επώασης ή/και επιτάχυνσης. Πολλές μάλιστα πολυεθνικές εταιρείες δημιουργούν οι ίδιες προγράμματα με ενσωματωμένες υπηρεσίες mentoring. Ερ.: Πώς ακριβώς βοηθάει το mentoring; Β.Τ.: Στους «εκκολαπτόμενους» επιχειρηματίες τo mentoring κατατείνει τόσο στο να αναπτύξει το επιχειρηματικό πνεύμα, όσο και στο να τους καθοδηγήσει πολύπλευρα και να τους υποστηρίξει συμβουλευτικά στα πρακτικά βήματα που απαιτούνται για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Αυτό γίνεται με διαδραστική διαδικασία συνεργασίας και ανάπτυξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης. O μέντωρ λειτουργεί καταλυτικά με την παρουσία του. Θέτει ερωτήματα ωθώντας το νέο επιχειρηματία να διερευνήσει εναλλακτικές λύσεις, τον παροτρύνει να ανιχνεύσει ευρύτερες εφαρμογές της ιδέας του, βοηθάει στη δικτύωση με χρήσιμες πηγές γνώσης ή με επιχειρήσεις του ιδίου κλάδου, προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και γενικά ενεργοποιεί τις διεργασίες εκείνες που επιταχύνουν και σφυρηλατούν τη δράση της επιχειρηματικής ομάδας προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν μάλιστα προέρχεται από τον ίδιο κλάδο η συνεισφορά του μπορεί να είναι κρίσιμη. Όλα αυτά χρειάζονται επειδή οι νεοφυείς εταιρείες στο αρχικό στάδιο διαμορφώνουν την αρχική επιχειρηματική τους ιδέα ώστε να καταλήξει σε υλοποιήσιμο επιχειρηματικό σχέδιο (business plan). Σε κάθε περίπτωση πάντως ο μέντωρ δεν αποφασίζει και δεν υποκαθιστά τους νέους επιχειρηματίες στον υπεύθυνο αποφασιστικό ρόλο της οργάνωσης και υλοποίησης των σχεδίων τους. Ερ.: Πώς επελέγησαν οι μέντορες και ποιά είναι τα συμπεράσματα στο 6μηνο λειτουργίας του egg ; B.T.: Στο egg δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των μεντόρων, ώστε όχι μόνο να είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες από ποικίλους κλάδους και ηλικίες (βλ. αλλά, πολύ σημαντικό, να έχουν την προθυμία, το «αλτρουϊστικό» ενδιαφέρον θα έλεγα, να βοηθήσουν έμπρακτα τους νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα. Είμαστε ευτυχείς γιατί είχαμε μεγάλη και απόλυτη ανταπόκριση, αλλά και συγκινητική συνέπεια στη συμμετοχή. Η επιτυχία της υπηρεσίας αυτής ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Οι εκτιμήσεις τόσο των μεντόρων όσο και των 21 επιχειρηματικών ομάδων στις απολογιστικές συναντήσεις, που κάνουμε, συγκλίνουν στο ότι τα οφέλη είναι σημαντικά και απτά. Είναι η υπηρεσία με την υψηλότερη αξιολόγηση από την πλευρά των νέων επιχειρηματιών

10 miscellaneous Και όμως υπάρχει.. «Παγκόσμια Ημέρα Αυγού» Η Διεθνής Επιτροπή Ωοπαραγωγών (International Egg Commission - IEC), θέλοντας να τονίσει το σημαντικό ρόλο του αυγού στη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, καθιέρωσε την 2 η Παρασκευή του Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Αυγού. Από το 1996 και κάθε χρόνο αυτή την ημέρα, σε όλο τον κόσμο, διοργανώνονται δραστηριότητες και events για την ευαισθητοποίηση όλων των ηλικιών, σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού τροφίμου. Για το φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αυγού, η IEC σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (Food and Agriculture Organization FAO) στο επίκεντρο βρέθηκε το πρόβλημα υποσιτισμού μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Γης. Σε αυτό το πλαίσιο οργανώθηκε σειρά εκδηλώσεων και ενεργειών σε εννέα χώρες της Νοτίου Αφρικής, με στόχο την ενίσχυση και επέκταση της παραγωγής του αυγού αλλά και την καθιέρωσή του ως αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής διατροφής. Περισσότερες πληροφορίες στο thinkegg.com «Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς και Υποστηρικτές του Προγράμματος για την προσφορά τους» Χορηγοί Υποστηρικτές

Έκθεση ReArtcycle. Η Green Dot Κύπρου βραβεύεται για τη συνεισφορά της στο περιβάλλον! Μια νέα βράβευση έρχεται να προστεθεί στις πολλές βραβεύσεις...

Έκθεση ReArtcycle. Η Green Dot Κύπρου βραβεύεται για τη συνεισφορά της στο περιβάλλον! Μια νέα βράβευση έρχεται να προστεθεί στις πολλές βραβεύσεις... Έκθεση ReArtcycle Η Ανακύκλωση στην Τέχνη Η Green Dot Κύπρου χορήγησε την εικαστική έκθεση της Αγγέλως Ευαγγέλου με γενικό τίτλο «ReArtcycle»... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛ. 10 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛ. 13 ΤΕΥΧΟΣ 06

Διαβάστε περισσότερα

Το DesignView καθ οδόν. Με περισσότερα από δύο εκατομμύρια σχέδια και υποδείγματα, το εργαλείο συνεχίζει να επεκτείνεται ταχύτατα

Το DesignView καθ οδόν. Με περισσότερα από δύο εκατομμύρια σχέδια και υποδείγματα, το εργαλείο συνεχίζει να επεκτείνεται ταχύτατα 04 2014 EL Το DesignView καθ οδόν Με περισσότερα από δύο εκατομμύρια σχέδια και υποδείγματα, το εργαλείο συνεχίζει να επεκτείνεται ταχύτατα Εξορθολογισμός των υπηρεσιών διανοητικής ιδιοκτησίας (ΔΙ) στην

Διαβάστε περισσότερα

H Εθνική χορηγεί την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

H Εθνική χορηγεί την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 2011 τεύχη «πρώτοι εμείς» H Εθνική χορηγεί την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

Διαβάστε περισσότερα

GREEK EXPORTS FORUM 2013 1

GREEK EXPORTS FORUM 2013 1 GREEK EXPORTS FORUM 2013 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 GREEK EXPORTS CONFERENCE 2013 4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 5 ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ 6 ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ B2B MEETINGS WITH BUYERS 11 GREEK EXPORTS AWARDS 2013 12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου. Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας

Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου. Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας»

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Επικαιροποιημένη Έκδοση μετά τη λήξη της Πιλοτικής Φάσης Επωνυμία: ENVIROMETRICS ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Δέσποινα Σ. Γαλανάκη Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Υποβληθείσα για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη

Διαβάστε περισσότερα

Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθ η ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ. www. all-athens-hotels.com e-mail: aha@all-athens-hotels.com. Οκτωβριου 2010

Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθ η ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ. www. all-athens-hotels.com e-mail: aha@all-athens-hotels.com. Οκτωβριου 2010 Ne w sletter Οκτωβριου 2010 Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθ η ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ Στ α δ ίο υ 24-10564, Αθ ή ν α Τη λ.: 210 3235485 // Fa x:. 210 3235033 www. all-athens-hotels.com e-mail: aha@all-athens-hotels.com

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY FOR MAYORS. Energy for Mayors. Tα κυριότερα σημεία του έργου

ENERGY FOR MAYORS. Energy for Mayors. Tα κυριότερα σημεία του έργου Energy for Mayors Tα κυριότερα σημεία του έργου ENERGY FOR MAYORS Ενδυνάμωση της ικανότητας των Συντονιστών και Υποστηρικτών του Συμφώνου των Δημάρχων για μεγιστοποίηση της υποστήριξής τους προς Ευρωπαϊκούς

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα στο Περιβάλλον

Έρευνα στο Περιβάλλον της υψπepioδikh EKΔOΣH ΓIA EPEYNA, ANAΠTYΞH KAI KAINOTOMIA ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007 TEYXOΣ 14 AΦIEPΩMA Έρευνα στο Περιβάλλον Περιεχόμενα Υψιπέτης Έρευνας 03 Ώθηση στην Eρευνα ERA-NET: Συμβολή στη Διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙ ΙΚΗ ΕΚ ΟΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Να αναλάβουν ενεργό ρόλο για τη στήριξη ευαίσθητων ομάδων Μέσω συνεργασιών με κοινωνικούς

Διαβάστε περισσότερα

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα!

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Ομίλου Ideales ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 1. Αντί προλόγου 6 2. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 7 3. Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΕΜΕΑ WEEK #31 ΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ OMNICOM ΚΑΙ PUBLICIS ΟΤΕ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΩΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

EXECUTIVE MBA. Στρατηγική Ανάπτυξης Συνεδριακού Τουρισμού: Φορέας διαχείρισης συνεδριακού τουρισμού

EXECUTIVE MBA. Στρατηγική Ανάπτυξης Συνεδριακού Τουρισμού: Φορέας διαχείρισης συνεδριακού τουρισμού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων EXECUTIVE MBA ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Στρατηγική Ανάπτυξης Συνεδριακού Τουρισμού: Φορέας διαχείρισης συνεδριακού τουρισμού Μαγδαληνή Αχ. Τσίλη

Διαβάστε περισσότερα

1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό

1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό 1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό Ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND Ελλάς είναι ο τέταρτος κατά σειρά ετήσιος Απολογισμός που εκδίδουμε και ο τρίτος σύμφωνα με το πρότυπο των δεικτών του GRI.

Διαβάστε περισσότερα

OPENAIRE: ΑΝΟΙΚΤH ΠΡOΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚHΣ EΡΕΥΝΑΣ

OPENAIRE: ΑΝΟΙΚΤH ΠΡOΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚHΣ EΡΕΥΝΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2010 TEYXOΣ 77 ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΗ: 0.1 ISSN 1106-9066 ΚΑΙΝΟ ΤΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Όταν οι νέοι καινοτομούν! OPENAIRE: ΑΝΟΙΚΤH ΠΡOΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚHΣ EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Νέα εικόνα των καταστημάτων 3 4-5 6-8 Editorial 9-11 Τα Νέα μας 12-13 Κεντρικό Θέμα 14-16 Εξελίξεις Παροχές Εκπαίδευση 17-19 Ο Όμιλος μας Τίτλος αγγλόφωνης έκδοσης: Leading

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΥΝΟΨΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 2011 ICAP GROUP Α.Ε. Ανάδοχος: ICAP GROUP A.E. [Επιλογή ημερομηνίας] ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree»

Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree» Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree» Ιούλιος 2014 Περιεχόμενα 1 Επιτελική σύνοψη...4 2 Στατιστικά Στοιχεία...5 3 Χορηγίες και Υποστήριξη...8

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

«ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» Πρακτικά Συνεδρίου 19 20 Ιουνίου 2008 ΒΟΛΟΣ ISBN 978 960 407 198 2 Επιστημονική Επιτροπή Συνεδρίου: Βασιλική Περάκη Παναγιώτης Μαντάς

Διαβάστε περισσότερα

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Συνέντευξη με τον Γιώργο Μπένο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing σελ.12 Προϊόντα προστιθέμενης αξίας σελ.22 Νερό, κάνοντας πράξη την υπεύθυνη διαχείριση σελ.28 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 42 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 ISSN 1986-132X Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς,

Διαβάστε περισσότερα

Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθη ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ

Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθη ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ Ιο υ λ ι ο υ/αυ γ ο υ σ τ ο υ 2011 Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθη ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ Στ α δ ίο υ 24-10564, Αθ ή ν α Τ: 210 3235485 F: 210 3235033 www.all-athens-hotels.com e-mail: aha@all-athens-hotels.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 54 * After 25 centruries, Greek temple sees the light Ο τίτλος του CNN Travel στο άρθρο παρουσίασης του ηλεκτροφωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

GREEK EXPORTS FORUM 2014 1

GREEK EXPORTS FORUM 2014 1 GREEK EXPORTS FORUM 2014 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ GREEK EXPORTS CONFERENCE 2014 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 1) B2B meetings με στελέχη ΕΝΔΥ ΟΕΥ 2) B2B meetings με στελέχη Διμερών

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 ΕΞΩΦΥΛΛΟ Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 1. Προφίλ 06 1.1 Παρουσίαση Εταιρίας 10 1.2 Σημαντικοί Σταθμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΧΑΛΚΟΡ 12

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΓΓΕΤ)

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΓΓΕΤ) Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) Γραφείο Γενικού Γραμματέα Μεσογείων 14-18, Αθήνα ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΓΓΕΤ) Αθήνα, 18/7/2012 Γενική Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Υπό των φοιτητών: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΦΤΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα