CARMEN The Last Sexy Trip

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CARMEN The Last Sexy Trip"

Transcript

1 CARMEN The Last Sexy Trip Σενάριο - Σκηνοθεσία : Χρίστο Χριστόπουλο FACEBOOK KARMEN S FOUR PERSONS. Μια Rock όπερα (μουσική, χορό, τραγούδι). Κυριαρχεί η μουσική, σύγχρονη ηλεκτρονική, από την αρχή μέχρι το τέλο. Έχουμε και μερικά κομμάτια από κλασσική και rock μουσικη. Είναι μια ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δύο αγόρια και ένα κορίτσι με δραματικό τέλο.

2 The Story Τα αγόρια είναι απο κάποιο νησί και τώρα είναι φοιτητέ στην Αθήνα 23 εώ 24 ετών. Σε Flashback (Αναδρομή στο παρελθόν) βλέπουμε την φιλική σχέση που του συνδέει απο μικρή ηλικία μέχρι σήμερα.το τρίτο πρόσωπο είναι μία Ρωσσίδα ίδια ηλικία με τα αγόρια. Είναι φοιτήτρια σε σχολή κλασσικού χορού και ονομάζεται Κάρμεν. Αυτή η κοπέλα δουλέυει σε ένα καμπαρέ σαν χορεύτρια, θα εμφανιστεί στο δεύτερο μέρο του φίλμ και θα είναι η αιτία τη σύγκρουση ανάμεσα στα δύο παιδιά. Το φίλμ κινείται ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα. Έχουμε σε όλη την διάρκεια τη ταινία φαντασιακέ ονειρικέ σκηνέ (Σουρεαλισμό ) που εναλλάσσονται με τήν πραγματικότητα. Γίνονται αναφορέ στην όπερα, την τραγωδία, το μιούζικαλ αλλά και σε μεγάλου σκηνοθέτε του κινηματογράφου (Μπονουέλ, Φελλίνι, Μπέργκμαν, Κιούμπρικ, κλπ...) επίση αναφορέ στήν λογοτεχνία ( Καβάφη ) στην κλασσικη και στην ρόκ μουσική.

3 Ο πρώτο ήρωα τη ταινία, ο Στέλλιο είναι αθλητικό τύπο. Είναι φοιτητή στην γυμναστική ακαδημία και ασχολείται με το ποδόσφαιρο και την θάλασσα. Θα τον δούμε να παίζει ποδόσφαιρο σε μικρά γήπεδα 5x5 με του φίλου του, να συναγωνίζεται στη κολύμβηση με τον φίλο του τον Γιώργο, αλλά και να οδηγεί μεγάλε μηχανέ (κόντρε με άλλου στην λεωφόρο Βουλιαγμένη ). Επίση συμμετέχει σε χορευτικέ σκηνέ, που γίνονται στο club Apocalipse Now με πολύ καλή επίδειξη ικανοτήτων. Το άλλο αγόρι ο Γιώργο είναι άτομο τη τέχνη, τη κουλτούρα, τη διανόηση. Είναι φοιτητή σε μουσική σχολή και με άλλα παιδιά έχουν δημιουργήσει ένα μουσικό γκρούπ με αναφορέ στο αγαπημένο του μουσικό Jim Morrison τών Doors. Και αυτό είναι πολύ εμφανίσιμο σαν άτομο, ερωτικό, αισθησιακό και θα τον δούμε να χορεύει υπέροχα στο πρώτο μέρο στο κλάμπ Apocalipse Now και στο δεύτερο μέρο στο καμπαρέ,μαζί με τήν Ρωσσίδα χορεύτρια. Μαζί με τον Στέλλιο συνηθίζουν να πηγαίνουν στήν θάλασσα και να κολυμπάνε σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο στα λιμανάκια τη Βουλιαγμένη.

4 Ο πρώτο ήρωα ο Στέλλιο είναι Streight άτομο θέλει μόνο γυναίκε, επιθυμεί σε όλλο το πρώτο μέρο να δημιουργήσει μια ερωτική σχέση όμω ζεί μέσα σε ερωτικέ φαντασιώσει με διάφορε γυναίκε που δεν είναι πραγματικότητα. Ο μοναδικό, αλληθινό, πραγματικό έρωτα για αυτόν θα είναι η Ρωσσίδα που θα γνωρίσει στο δεύτερο μέρο του έργου. Η σχέση όμω αυτή θα τον απογοητεύσει και θα οδηγήσει σε δραματικό τέλο την φιλία του με τον Γιώργο. Ο δεύτερο ήρωα ο Γιώργο είναι γκέι άτομο. Είναι ερωτευμένο με τον φίλο του, μια σχέση που δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί είναι αντίθετη με την ηθική και ερωτική αντίληψη του άλλου παιδιού.

5 Αύτο ο ανεκπλήρωτο έρωτα του Γιώργου με τον Στέλλιο μετατρέπεται σε ερωτικέ φαντασιώσει που βλέπει ο θεατή αλλα και αναφορέ στην ποίηση του Καβάφη. Η ανάγνωση των ερωτικών ποιημάτων του Καβάφη, αλλα και η κινηματογραφηκή απόδοσή του, δημιουργούν ένα παρακμιακό ερωτικό κλίμα. Οι αντιθέσει που υπάρχουν ανάμεσα στου δύο ήρωε δεν εμποδίζουν να μένουν μαζί και να ζούν και στο σπίτι και σε άλλου χώρου κοινέ εμπειρίε. Στο πρώτο μέρο του φίλμ, περίπου μιάμιση ώρα, περιγράφουμε τη φιλία και τη ζώη των δύο αγοριών. Οι σκηνέ τη πραγματική του ζωή εναλλάσσονται με σκηνέ από τι ερωτικέ του φαντασιώσει. Στο δεύτερο μέρο του φίλμ θα περιγράψουμε τη γνωριμία του Στέλλιου με τη Ρωσσίδα, τον ερωτικό δεσμό και το αδιέξοδο τη σχέση.

6 Β μέρο. Ο Στέλλιο έχει μπεί στα chat room (συνομιλίε με άλλα πρόσωπα στο internet) με σκοπό να γνωρίσει μια κοπέλα για δεσμό. Το ίδιο έχει κάνει και η Ρωσσίδα χορεύτρια η Κάρμεν. Αυτή όμω θέλει να γνωριστεί με κάποιον για να τον παντρευτεί και να μπορέσει να πάρει άδεια παραμονή και να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Γιαύτο λοιπόν παρουσιάζεται σαν μαθήτρια σχολή χορού και κρύβει οτι εργάζεται στο καμπαρέ το βράδυ. Ο Στέλλιο την γνωρίζει, την ερωτεύεται και κάνει σχέση μαζί τη. Για αυτόν είναι ο μοναδικό πραγματικό έρωτα. Είναι απόλυτα ερωτευμένο μαζί τη και έχει σκοπό να φτάσει μέχρι και στο γάμο. Ο Γιώργο βλέποντα το τρελό πάθο του Στέλλιου, ζήλευει. Σκέφτεται οτι θα την παντρευτεί, θα τον εγκαταλήψει για να μήνει μαζί τη και οτι θα μήνει μόνο του. Αποφασίζει λοιπόν να την παρακολουθήσει για να μάθει την ζωή τη. Κάποιο βράδυ την ακολουθεί και φτάνει μέχρι το νυχτερινό καμπαρέ όπου δουλεύει η Ρωσσίδα. Μπαίνει μέσα σαν πελάτη και σε λίγο αρχίζει το πρόγραμμα. Ανάμεσα στι χορεύτριε βρίσκεται και η Ρωσσίδα. Ο Γιώργο φεύγει χωρί να πεί τίποτα. Φτάνει στο σπίτι και αποκαλύπτει την αλήθεια στον φίλο του. Ο Στέλλιο δεν μπορεί να να το πιστέψει. Είναι συγκλονισμένο. Ο μοναδικό έρωτα τι ζωή του, η μοναδική πραγματική του αγάπη, είναι μια χορεύτρια του καμπαρέ που πάει με τον καθένα για λίγα λεφτά. Την επόμενη μέρα θα εμφανιστεί στο καμπαρέ και θα διαπιστώσει με τα μάτια του την αλήθεια. Βρίσκεται λοιπόν σε μεγάλο αδιέξοδο. Την αγαπάει αλλα δέν μπορεί να δεχτεί οτι τον κοροϊδεύει οτι κανει αυτήν την δουλειά. Χωρίζει μαζί τι και περνάει ατέλιωτε ώρε πίνωντα μόνο του στο σπίτι. Ο Γιώργο αποφασίζει να ξαναπάει στο καμπαρέ. Κάτι τον τραβάει σε αυτό το μέρο.

7 Όλλο το φαντασμαγορικό σκηνικό που είδε εκεί τον έχει γοητεύσει. Γίνεται ένα σόου λαμπερό και εκπλήκτικο. Τα κορίτσια τραγουδάνε και χορεύουν, δημιουργείται μία ερωτική ατμόσφαιρα, βγάζουν τα ρούχα του κάνουν στρίπ τίζ και πάνε με τού πελάτε. Όλη αυτή η φάση συναρπάζει τον Γιώργο. Του αρέσει αυτό ο χώρο, και παρασύρεται σε αυτόν. Βρίσκεται λοιπόν αυτό τώρα στήν παρέα τη Ρωσσίδα και κάνει σχέση μαζί τη. Τη λέει οτι θα του άρεσε να χορεύει σαν κι αύτην. Τον ντύνουν γυναικεία και εμφανίζεται στο πρόγραμμα. Είναι μια πολύ διασκεδαστική σκηνη και η αρχή τη σχέση του. Η Ρωσσίδα εχει πάντα στον νού τη τον γάμο και βλέπει οτι μπορεί να το κάνει και με τον Γιώργο. Ο Γιώργο το αποδέχεται γιατί πρώτον δεν έχει πρόβλημα με την δουλειά τη και δεύτερον γιατι θα ήθελε με αυτόν τον γάμο να πειράξει τον φίλο του που τόσο καιρό δεν του δίνει σημασία. Έτσι προχωράει η σχέση με την Ρωσσίδα, κάνει έρωτα μαζί τη και καταλήγουν στον γάμο. Εδώ έχουμε φτάσει στήν κορύφωση του δράματο.

8 Η φιλία των δύο παιδιών ο έρωτα του Στέλλιου για την Ρωσσίδα και όλη η σχέση μεταξύ του έχει οδηγηθεί στήν προδοσία. Το αδιέξοδο είναι φανερό. Αυτό που ακολουθεί σύμφωνα με τι αρχέ τη τραγωδία και τη όπερα, είναι η εκδίκηση κι ο θάνατο. Ο Στέλλιο είναι τρελό απο έρωτα και έχει τυφλωθεί απο το πάθο του για την Ρωσσίδα. Βλέπει την πράξη του Γιώργου να την παντρευτεί σαν μεγάλη προδοσία για την φιλία του. Το τέλο έχει προδιαγραφεί. Η εκδίκηση του Στέλλιου για την προδοσία του Γιώργου θα φτάσει μέχρι και τον φόνο. Ο Γιώργο το αντιλαμβάνεται. Θα μπορούσε να πάρει την Ρωσσίδα και να φύγουν, για να γλιτώσει απο την οργή του φίλου του. Όμω δεν το κάνει. Αύτο που θέλει στην πραγματικότητα δέν είναι η Ρωσσίδα χορεύτρια, αλλά ο φίλο του. Μιά σχέση που δέν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί. Έτσι λοιπόν θα μείνει για να αντιμετωπίσει το μοιραίο τέλο. Το τελευταίο βράδυ ο Γιώργο με την Ρωσσίδα πανηγυρίζουν τον γάμο του στο καμπαρέ. Ο Στέλλιο με του φίλου του, του κακού λύκου, βρίσκονται στο κλάμπ Apocalipse Now. Και στα δύο κλάμπ πίνουν και χορεύουν. Το πρωί μεθυσμένοι θα συναντηθούν και θα φτάσουμε στην σκηνή τη εκδίκηση και του φόνου. Ο Στέλλιο θα στείλει μήνυμα στον Γιώργο «Έλα να γιορτάσουμε τον γάμο μα». Η συνάντηση θα γίνει στο μέρο που συνηθίζουν οι δύο φίλοι να πηγαίνουν και να ανταγωνίζονται στήν θάλασσα, στα λιμανάκια στην Βάρκιζα. Μαζί με τον Στέλλιο έχουν έρθει οι φίλοι του, οι κακοί λύκοι, και με τον Γιώργο εχει έρθει η Ρωσσίδα. Η συνάντηση των δύο φίλων είναι η τελευταία και έχει δραματικό τέλο. Ο Στέλλιο τυφλωμένο απο τον έρωτα για την Ρωσσίδα και ζητώντα εκδίκηση για την προδοσία, θα σκοτώσει τον αγαπημένο του φίλο.

9 Την στιγμή όμω που γίνεται ο φόνο του Γιώργου, εμεί θα δώσουμε ενα τέλο στο έργο όπω συνηθιζόταν στην αρχαία τραγωδία. Όταν το δράμα είχε φτάσει σε αδιέξοδο και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να βρούν την σωστή λύση, τότε επενέβαιναν οι Θεοί. Την στιγμή που γίνεται ο φόνο του Γιώργου κατεβαίνουν δύο Θεέ απο τον Όλυμπο, η Θεά Αθηνά, Θεά τη σοφία και η Θεά Αφροδίτη, Θεά του έρωτα και των σώζουν απο την εκδικήτικη μανία του φίλου του. Το τελευταίο πλάνο παρουσιάζει τον Γιώργο σταυρωμένο σαν τον Ιησού Χριστό να ανεβαίνει στον ουρανό μαζι με τι δύο Θεέ.

10 ΚΑΡΜΕΝ THE LAST SEXY TRIP. COMING SOON...TO A CINEMA NEAREST YOU. A FILM WRITTEN AND DIRECTED BY CHRISTOS CHRISTOPOYLOS 5 Διαφορετικοί τίτλοι για το ίδιο έργο. α) The Last Sexy Trip. β) Στέλλιο. γ) The Last Sexy Dream. δ) The Beauty And The Beast. ε) Καβάφη Ιθάκη. When you begin your journey to Ithaki wish that it shall be a long way full of adventure full of knowledge.

11 ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Ερωτική ιστορία με τρει πρωταγωνιστέ - δύο αγόρια και ένα κορίτσι - με δραματικό τέλο. Πρωτότυπο σενάριο με αναφορέ στην όπερα και στην τραγωδία, αλλά και στη λογοτεχνία ( Καβάφη ), τη μουσική ( κλασσική rock ηλεκτρονική ) και σινεμά. Οι κυριότερε σκηνέ του έργου: Α ΜΕΡΟΣ- Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ Η Θεά Αθηνά κατεβαίνει από την ακρόπολη και κάνει έρωτα με τον πρωταγωνιστή μα. ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ποίημα του Καβάφη. Το διαβάζει ο Γιώργο ενω

12 βρίσκονται οι δυο του στο σπίτι. VIDEO CLIP ΝΥΧΤΕΡΙΝΞΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ Τα δυο παιδιά πάνω σε μια μηχανή που οδηγεί ο Στέλιο περιπλανιούνται και θαυμάζουν την νυχτερινή όψη τη Αθήνα. Καταλήγουν στο Πεδίο του Άρεω κάτω από το άγαλμα του Βασιλιά Κωνσταντίνου, όπου γίνεται μια συναυλία αποκλειστικά γι'αυτού. ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5x5 Ο Στέλλιο με του φίλου του πηγαίνουν συχνά για προπόνηση στα μικρά ποδοσφαιρικά γήπεδα 5x5 που βρίσκονται στο Village Park. ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ) ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ Στα αποδυτήρια, ενώ κάνει ντου μόνο του, φαντάζεται δυο κοπέλε γυμνέ δίπλα του, με τι οποίε θα έχει ερωτική σχέση. ROCK ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ MORRISON

13 Την ίδια στιγμή, ο φίλο του Γιώργο μαζί με άλλα παιδιά κάνουν πρόβε και παίζουν μουσική των DOORS. ON THE ROCKS Flash Back(Αναδρομή στο παρελθόν) όπου περιγράφεται η φιλική σχέση του Στέλλιου και του Γιώργου απο μικρή ηλικία, ετών συνήθηζαν να πηγαίνουν με άλλου μαθητέ του σχολείου να εξερεύνουν τα άγνωστα μέρη του νησιού. Σε απόμερο μέρο υπάρχει ο ναό του Απόλλωνα. Εκεί τα βράχια γίνονται ψηλά και απότομα και καταλήγουν στην θάλασσα. «Στον Ναό του Απόλλωνα» Ο Γιώργο ο Στέλλιο και οι άλλοι. Ο Γιώργο έχει μάθει απ έξω την Ιλιάδα και την Οδύσσεια του Ομήρου στοίχου απαγγέλει και εντυπωσιάζει. Ο Στέλλιο απο τότε δυνατό και τολμηρό παιδί στέκεται στην άκρη του βράχου και βουτάει στην θάλασσα. Απ όλη την παρέα ο μόνο που τον ακολουθεί στο επικίνδυνο παιχνίδι είναι ο Γιώργο. Απο τότε γίνονται κολλητοί. Flash Forward, σήμερα μετά απο δέκα χρόνια ετών πια, βρίσκονται στην Αθήνα φοιτητέ και έχουν βρεί παρόμοιο μέρο με το νησί του στην παραλία τη Βάρκιζα (Λιμανάκια) εκεί συνηθίζουν να πηγαίνουν για το αγαπημένο του σπόρ. ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ)

14 Ο Γιώργο σε μια φαντασίωσή του βλέπει τον εαυτό του μαζί με τον Στέλλιο να συμμετέχουν σε τολμηρό ερωτικό θεατρικό έργο. ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ Το βράδυ θα βρεθούν στο σπίτι κουρασμένοι και οι δυο. Ο Γιώργο χαϊδεύει ερωτικά τον φίλο του, κάνοντα μασά και δείχνοντα τον ανεκπλήρωτο ερωτικό του πόθο γι'αυτόν. CLUB «APOCALYPSE NOW» Αποφασίζουν να πάνε στο Club. Το Club «Apocalypse» είναι γεμάτο κόσμο. Στυλάτε γκόμενε χορεύουν στην πίστα, φωτορυθμικά και λέϊζερ, χρωματιστέ λάμπε δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ

15 Οι κακοί λύκοι, τέσσερα άτομα ομοιόμορφα ντυμένα (όπω στην ταινία του Σ. Κιούμπρικ «Κουρδιστό Πορτοκάλι»), προμηθεύουν του δυο φίλου ναρκωτικά και χάπια. ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ (ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ) Ο Στέλλιο χορεύει με μια κοπέλα στην πίστα. Ξαφνικά ο κόσμο εξαφανίζεται και κάτω απο του ήχου δυνατή ηλεκτρονική μουσική κάνει έρωτα μαζί τη. ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ Στη Λ. Συγγρού θα συναντηθούν με τι τραβεστί. Γέλια και παιχνίδι των δυο αγοριών. ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

16 Το πρωί έχουν φθάσει στο αγαπημένο του μέρο, στα Λιμανάκια. Με την ανατολή του ήλιου και οι δυο φίλοι βγάζουν τα ρούχα και πέφτουν στη θάλασσα. Συναγωνίζονται μεταξύ του ποιο θα κολυμπήσει πιο γρήγορα. ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΕΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ (ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ) Ο Γιώργο διαβάζει το ποίημα του Καβάφη. Στην εικόνα βλέπουμε αυτόν να είναι στο κεφενείο και να περιμένει το φίλο του. Με το τέλο του ποιήματο εχει βρεθεί με το Στέλλιο και διασκεδάζουν. RIDERS ON THE STORM Χορευτικό - χορογραφία Doors. Ο Γιώργο μεταμφιέζεται σε γυναίκα με περούκα, μακρύ πουκάμισο και από μέσα σουτιέν και γυναικείο σλιπάκι και χορεύει μπροστά στο Στέλλιο κάτω από τον ήχο του τραγουδιού των Doors. MADAME BUTTERFLY HOUSE

17 Το σπίτι όπου εκπληρώνονται όλε οι ερωτικέ επιθυμίε. Ο Στέλλιο θα οδηγήσει το φίλο του στο σπιτι τη διάσημη πόρνη, για να τον μυήσει στον έρωτα με τι γυναίκε και να τον φέρει στον ίσιο δρόμο. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΤΟΥΑΖ - ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Στο υπόγειο μαγαζί TATTOO PIERCING οι δυο φίλοι θα κάνουν το ίδιο τατουάζ στα χέρια του, για να σφραγίσουν για πάντα την φιλία του. CD - DVD SHOP ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ Σε μεγάλο κεντρικό μαγαζί CD οι δυο φίλοι περιπλανιούνται για να αγοράσουν τα αγαπημένα του CD - DVD. ΤΟ ΠΑΡΤΥ (ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ)

18 Τα δυο παιδιά φθάνουν σε σπίτι φίλων του όπου γίνεται πάρτυ. Θα πάνε με την ίδια κοπέλα, που στο τέλο αποκαλύπτεται ότι είναι ο έρωτα των παιδικών του χρόνων. Το κορίτσι αυτό ήταν φίλη του στο σχολείο. Ο Στέλλιο την γνώρισε πρώτο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πώ σε λένε; ΚΟΡΙΤΣΙ: «Αλίκη, Στην Χώρα Των Θαυμάτων». ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πολύ μεγάλο δεν είναι; Γιατί δεν το κρατά σκέτο Αλίκη; ΚΟΡΙΤΣΙ: Έτσι το είχα και μετά μεγάλωσε, όπω κι εγώ με τα χρόνια. Και ο Γιώργο ενδιαφερόταν για αυτήν και προσπαθούσε να χτίσει σχέση μαζί τη. Το κορίτσι ήταν αναποφάσιστο. Με τον Στέλλιο η με τον Γιώργο; Οι μέρε περνούσαν χωρί να γίνεται τίποτα, τελικά του

19 είπε: ΚΟΡΙΤΣΙ: Θα σα απαντήσω την ημέρα που οι αχτίδε του ηλίου φωτίσουν την σκοτεινή αδιέξοδο τη καρδιά μου. Όμω Αποφάσισε ο χρόνο. Εκείνη την ημέρα φεύγει με του γονεί τη για την Αθήνα Ο πατέρα τη είχε πάρει μετάθεση, η οικογένεια μετακόμισε. (ΠΑΡΤΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ) Οι φοιτητέ τη Γυμναστική Ακαδημία οργανώνουν πάρτυ και συναυλία στην σχολή. Έχουν πιεί πολλέ μπύρε και επικρατεί διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Γίνεται διαγωνισμό αντρικού στριπ τίζ με βραβείο μια βραδυά με μια κοπέλα τη μουσική Ακαδημία οπου ο Στέλλιο πέρνει μέρο και κερδίζει. (ΠΑΡΤΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ) Ο Βούλη είναι χαρακτηριστικό πουστράκι τη μεγαλοαστική τάξη του Κολωνακίου. Γνωρίστηκε με τον Γιώργο στο GAY AND LESBIAN FILM FESTIVAL κι απο τότε ταιριάξανε και γίναν κολλητοί. Πηγαίνουν μαζί και στο GAY PRIDE. Η αγαπημένη γιορτή του Βούλη, είναι το καρναβάλι δηλαδή η απόκριε, και κάνει στο σπίτι του μεγάλο πάρτυ. ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ. Balle De Mask. Ντύνονται με διάφορε στολέ όπω «προϊστορικό και πρωτόγονο άνθρωπο», «Βασίλισσα Ελισσάβετ», «Μαίριλιν Μονρόε» «Οριεντάλ χορεύτρια, χανούμισα» κ.λπ, κ.λπ Ο Βούλη έχει ντυθεί Διόνισσο (Ο Θεό του κρασιού και του θεάτρου).

20 (ΠΑΡΤΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ) Στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου οι Οικολόγοι Πράσινοι οργανώνουν ένα ακόμα «Legalize» (Για την νομιμοποίηση τι Κάναβη ). Ευκαιρία για τον Στέλλιο και του φίλου του να καπνίσουνε μπάφου.

21 ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ Ο Γιώργο μπαίνει στο Internet στο site (Best Poetry Edition Kavafis Collection - Kavafis Adress ). Επικοινωνεί με το φάντασμα του ποιητή και τον καλεί για μια συνέντευξη στο σπίτι του. THE LAST SEXY TRIP Οι κυριότερε σκηνέ Α' ΜΕΡΟΣ Μόλι είχε αρχίσει να νυχτώνει όταν ο Στέλλιο και ο Γιώργο έφθασαν στο Μοναστηράκι,στο σταθμό του τρένου. Ανέβηκαν τι σκάλε και βγήκαν στην πλατεία. Γινόταν κάποια συναυλία, ήταν αρκετό κόσμο και ακούγονταν μια πολύ ωραία μουσική. Η εισαγωγή από την όπερα Τραβιάτα του Τζιουζέπε Βέρντι. Η βραδιά ήταν μαγική, μια ωραία ατμόσφαιρα, στο βάθο τα αρχαία μνημεία, η Ακρόπολη και ένα γεμάτο φεγγάρι που φώτιζε τα όνειρα και τι ελπίδε των ανθρώπων. Απο την ακρόπολη εμφανίζεται η Θεά Αθηνά. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στην Αθήνα.

22 Φοράει ένα λευκό διαφανέ φόρεμα και διακρίνεται το υπέροχο γυμνό σώμα τη. Η Θεά Αθηνά κατεβαίνει απο την Ακρόπολη και μέσα απο τα στενά δρομάκια τη Πλάκα, τη παλιά Αθήνα, πηγαίνει προ την πλατεία. Ψάχνει να βρει τον αγαπημένο τη εραστή, το Διόνυσο. Ο Διόνυσο, Θεό του κρασιού, τη φύση και του έρωτα χωρί όρια, συνηθίζει να την απατά κάθε φορά που θα βρει μια ωραία γυναίκα. Σήμερα έχει βρει μια Αγγλίδα τουρίστρια, κάθεται μαζί τη σε μια ταβέρνα κλαι τα πίνουν. Ο Διόνυσο και η Αγγλίδα μετά από μερικά ποτηράκια κρασί πλέουν σε πελάγη ευτυχία. Η Αθηνά όμω βρίσκεται σε απόγνωση. Μάταια ψάχνει να βρει τον αγαπημένο τη. Έχει φθάσει κάτω στην πλατεία. Περπατάει ανάμεσα στον κόσμο που παρακολουθεί τη συναυλία. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική κι ερωτική. Τα δύο παιδιά, ο Στέλλιο και ο Γιώργο, βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο και πίνουν μπύρε. Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ Η Θεά Αθηνά πλησιάζει κοντά του. Όπω είναι νύχτα, σκοτάδι, λίγο ψιλομεθυσμένοι όλοι, γίνεται σύγχυση και η Αθηνά πιστεύει ότι ο Στελλιο είναι ο Διόνυσο.

23 Πηγαίνει κοντά του και εκεί, μέσα στον κόσμο, τον αγκαλιάζει και του δίνει ενα υπέροχο ερωτικό φιλί στο στόμα. Ο Στέλλιο μένει έκπληκτο, αλλά και δεν μπορεί ν'αντισταθεί σ'αυτήν την πανέμορφη ερωτική γυναίκα. Η Θεά Αθηνά του κάνει νόημα και την ακολουθεί. Προχωράει μέσα από τα δρομάκια τη Πλάκα και κατευθύνεται προ την Ακρόπολη. Ο Στέλλιο ακολουθεί το όραμα τη πανέμορφη γυναίκα και πίσω του έρχεται και ο φίλο του, ο Γιώργο, έκπληκτο με αυτό που συμβαίνει. Η Θεά έχει φθάσει πάνω στο βράχο τη Ακρόπολη και μπαίνει στον Παρθενώνα. Ο αρχαίο ναό, όπω είναι φωτισμένο, θα γίνει η ερωτική φωλιά που θα στεγάσει του πόθου των Θεών και των ανθρώπων. Η Αθηνά με μια κίνηση θα βγάλει από πάνω τη το διαφανέ φόρεμά τη και θα αποκαλύψει το υπέροχο σώμα τη. Ο Στέλλιο βγάζει και αυτό τα ρούχα και γυμνό πλησιάζει και αγκαλιάζει τη Θεά. Ο Γιώργο παρακολουθεί όλη τη σκηνή απο απόσταση. Ο Στέλλιο κάνει έρωτα με τη Θεά Αθηνά.

24 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. Τα δύο παιδιά βρίσκονται στο σπίτι του, στην Πλάκα. Ο Στέλλιο φοράει μόνο το σλιπάκι του και έχει ξαπλώσει στο καναπέ. Κοιμάται κι ονειρεύεται Θεέ και έρωτε. Ο Γιώργο κάθεται απέναντι του, στο πάτωμα. Η ερωτική επιθυμία για το φίλο του μετατρέπεται σε τέχνη και ποίηση. Και τι καλλίτερο από την ποίηση του Καβάφη; Κρατάει στα χέρια ένα βιβλίο με τα ποιήματα του Καβάφη και διαβάζει με χαμηλή φωνή ένα ποίημα, που το αφιερώνει στην ομορφιά του φίλου του. - ΓΙΩΡΓΟΣ : Ήλθε για να διαβάσει. Είν' ανοιχτά δύο, τρία βιβλία' ιστορικοί και ποιηταί. Μα μόλι διάβασε δέκα λεπτά, και τα παράτησε. Στον καναπέ μισοκοιμάται.

25 Ανήκει πλήρω στα βιβλία - άλλ' είναι είκοσι τριών ετών, κ' είν' έμορφο πολύ και σήμερα το απόγευμα πέρασ' ο έρω στην ιδεώδη σάρκα του, στα χείλη. Στη σάρκα του που είναι όλο καλλονλη η θέρμη πέρασεν η ερωτική' χωρί αστείαν αιδώ για την μορφή τη απολαύσεω... ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ Ο Στέλλιο έχει ξυπνήσει. Το όνειρό του για τον έρωτα με τη Θεά έχει διαλυθεί και ακούει το ποίημα που του διαβάζει ο φίλο του. Επανέρχεται λοιπόν στην πραγματικότητα και σκέφτεται από μέσα του.

26 ΣΤΕΛΛΙΟΣ: «Ο μαλακισμένο ο Γιώργο, πάλι κολλημένο με τον Καβάφη». Σηκώνεται από τον καναπέ και πάει προ την τουαλέτα για να κατουρήσει. Ο Γιώργο, αφού έχει τελειώσει το ποίημα, αφήνει το βιβλίο και γονατιστό στα τέσσερα τον ακολουθεί για να τον δει να κατουράει. Ο Στέλλιο μπαίνει στην τουαλέτα, κατεβάζει το σλιπάκι και αρχίζει να κατουράει. Ο Γιώργο έχει σταθεί στην ανοιχτή πόρτα και παρακολουθεί τον φίλο του με φανερή ερωτική επιθυμία. Ο Στέλλιο τον κοιτάζει με αδιαφορία, δίνει μια κλωτσιά και του κλείνει την πόρτα στα μούτρα. Μετά από αυτή την κίνηση, ο Γιώργο απογοητευμένο πηγαίνει στο δωμάτιό του, βγάζει όλα τα ρούχα από τη μέση και κάτω και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Σε λίγο έρχεται ο Στέλλιο. Πλησιάζει στο κρεβάτι. Ο Γιώργο είναι γυμνό από τη μέση και κάτω. Κάθεται δίπλα του και του χϊδεύει τη γυρισμένη πλάτη του. Ο Γιώργο δεν μιλάει καθόλου. - ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Έλλα να σε πάω βόλτα στη συναυλία του Jimmy. - ΓΙΩΡΓΟΣ : (Xωρί να τον κοιτάζει καθόλου) Ο.Κ.

27 ATHENS BY NIGHT ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο Γιώργο σηκώνεται από το κρεβάτι, φοράει το τζιν παντελόνι του και τα αθλητικά παπούτσια του. Τα δυο παιδιά βγαίνουν από το σπίτι. Ανεβαίνουν σε μια μεγάλη μηχανή που οδηγεί ο Στέλλιο. Η μηχανή διασχίζει την οδό Αθηνά. Έχουν φθάσει στην πλατεία Κοτζιά.

28 Από τη μια πλευρά είναι το παλαιό Δημαρχείο τη Αθήνα, με το άγαλμα του Περικλή δίπλα του. Απέναντι τα παλαιά νεοκλασικά κτήρια τη Εθνική Τραπέζα και του Ταχυδρομείου. Τα παιδιά στι νυχτερινέ βόλτε του γοητεύονται και μαγεύονται να παρατηρούν αυτή τη φωτισμένη και λουστραρισμένη εικόνα τη Αθήνα. Έχουν φθάσει στην πλατεία Ομονοία. Εδώ η εικόνα είναι διαφορετική. Όλη η αθλιότητα και η δυστυχία των παιδιών που είναι εξαρτημένα από τα ναρκωτικά είναι φανερή. Αρκετό κόσμο είναι μαζεμένο στην πλατεία. Είναι φανερό ότι γίνονται οι συναλλαγέ τη αγορά των ναρκωτικών. Κάποια παιδιά που έχουν πάρει τη δόση του είναι σε κώμα και έχουν ξαπλώσει στα σκαλιά τη πλατεία. Η μηχανή με το Στέλλιο και το Γιώργο συνεχίζει τη νυχτερινή περιπλάνηση, ανεβαίνει την οδό Σταδίου και καταλήγει στην πλατεία Συντάγματο. Εδώ το σκηνικό είναι πιο λαμπερό, με ακριβά ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και γκόμενε ντυμένε στυλάτα. Στο βάθο τη πλατεία φωτισμένα τα παλαιά Ανάκτορα, τώρα Βουλή. Στη λεωφόρο Συγγρού θα σταματήσουν από περιέργεια και για διασκέδαση και θα πιάσουν κουβέντα με τι τραβεστί. -ΤΡΑΒΕΣΤΙ : Ελάτε εδώ παιδιά, θα περάσουμε ωραία μαζί. -ΣΤΕΛΛΙΟΣ : και τι θα κάνουμε; -ΤΡΑΒΕΣΤΙ : Ότι θέλει αγόρι μου. Κάνω ωραίε πίπε. Η ΣΥΝΑYΛΙΑ ΤΟΥ JIMMY Τα δυο παιδιά σκάνε στα γέλια. Η μηχανή διασχίζει την Πανεπιστημίου. Η Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο και η Βιβλιοθήκη μοναδικά φωτισμένα.

29 Τα αγάλματα των Θεών τη Αθηνά και του Απόλλωνα πάνω στη σκεπή τη Ακαδημία, σαν να ανεβαίνουν στον ουρανό. Κάτω στι σκάλε τη εισόδου καθισμένοι ο Πλάτωνα και ο Σωκράτη. Στρίβουν στην Πατησίων και περνάνε μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο. Η μηχανή με τα δυο παιδιά θα καταλήξει στο Πεδίον του Άρεω, μπροστά από το υπέροχο και μεγαλοπρεπέ άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Βλέπουμε το άγαλμα με το Βασιλιά πάνω στο άλογο να οδηγεί τη πολεμικέ εκστρατείε. Η επιγραφή με τον τίτλο << Κωνσταντίνο Βασιλεύ των Ελλήνων>> είναι σκεπασμένη με ένα μεγάλο κύκλο με το Άλφα, το σήμα των αναρχικών. Ο Στέλλιο και ο Γιώργο έχουν αγοράσει από μια καντίνα σάντουιτ και κάθονται στα σκαλιά που βρίσκονται μπροστά στο άγαλμα και τρώνε. -ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Τώρα, περίμενε. Θα έρθει ο Jimmy με την κιθάρα του.. Kαι θα αρχίσει η συναυλία. -ΓΙΩΡΓΟΣ : (ανυπόμονα) Και πότε θα γίνει αυτό; Εμφανίζεται ο Jimmy. Φοράει τζιν παντελόνι, χρωματιστό πουκάμισο και έχει μακριά μαλλιά. Σαν ένα φάντασμα που έχει απομείνει από την εποχή του rock. Θα παίξει μουσική,

30 θα κάνει τη συναυλία του, με μοναδικού ακροατέ τα δυο παιδιά. Και ακούγεται το γνωστό ερωτικό τραγούδι του Δ. Σαββόπουλου. Μία η άνοιξη Ένα το σύννεφο Χρυσή βροχή Βροχή που έπεφτε Σε κάμπο ώριμο Ω το πρωί Μη μιλά άλλο γι'αγάπη Η αγάπη είναι παντού Στην καρδιά μα, στην ματιά μα Τρώει τα χείλη, τρώει το νού Κι όταν θα' χουμε υποφέρει Καλημέρα θα μα πει Θα μα φύγει, θα ξανάρθει Κι όλα πάλι απ' την αρχή Μόλι τελειώνει η συναυλία, το τραγούδι, κάθονται και οι τρεί του στα σκαλιά και πίνουν μπύρε ΚΑΡΜΕΝ THE LAST SEXY TRIP. COMING SOON... TO A CINEMA NEAREST YOU. A FILM WRITTEN AND DIRECTED BY CHRISTOS CHRISTOPOYLOS.

31 ΣΚΗΝΗ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΝΥΧΤΑ Ο Στέλλιο και ο Γιώργο βγαίνουν από το σταθμό του ηλεκτρικού. Ο Στέλλιο φοράει κολλητά πολύχρωμα ρούχα έχει κοντά μαλλιά και είναι πολύ γυμνασμένο. Ο Γιώργο περπατάει λίγο πίσω του. Φοράει ριχτά σκούρα ρούχα, τα μαλλιά του είναι ατημέλητα, φοράει γυαλιά και έχει το βλέμμα του χαμηλωμένο ενώ ο Στέλλιο κοιτά μπροστά. Και οι δύο είναι 22 ετών. Υπάρχει πολύ κόσμο γιατί στην πλατεία γίνεται μια συναυλία με ρόκ μουσική. Στο κέντρο υπάρχει μια εξέδρα πάνω στην οποία βρίσκεται το συγκρότημα. Το συγκρότημα απαρτίζεται από νέα παιδιά με χαρακτηριστικά ρούχα και νέα παιδιά του ίδιου τύπου γεμίζουν την πλατεία. Ο Στέλλιο αρχίζει να προχωράει ψάχνοντα ανάμεσα στον κόσμο με το βλέμμα, κοιτάζοντα άντρε -κοπέλε και ο Γιώργο ακολουθεί δειλά. Ακούγεται το συγκρότημα να παίζει την μουσική των Rolling Stones Satisfaction.

32 Ο Στέλλιο προσέχει μια κοπέλα που κουνιέται απαλά στο ρυθμό τη μουσική με την πλάτη γυρισμένη προ αυτόν με πολύ ωραίο σώμα. Αυτό χαμογελάει και σκουντάει τον Γιώργο. Αυτό με τη σειρά του του ρίχνει παράξενο βλέμμα. Η κοπέλα γυρνάει και ψιθυρίζει κάτι σε μια άλλη δίπλα τη με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το πρόσωπό τη. Είναι όμορφη αλλά έχει λίγα σπυράκια στο πρόσωπο. Ο Στέλλιο αποστρέφει αμέσω το βλέμμα του από αυτή. Ξαφνικά η μουσική κόβεται και γυρίζει το κεφάλι του προ τα δεξιά απότομα. Υποκειμενικό του Στέλλιου. Από το Μοναστηράκι φαίνεται ο Παρθενώνα φωτισμένο ενώ αρχίζει να ακούγεται Verdi.. Η μηχανή χαμηλώνει και μπροστά από την εικόνα του Παρθενώνα στέκεται μια γυναίκα με μαύρα μακριά μαλλιά και ένα διάφανο φόρεμα. Από το φω που φαίνεται από τον Παρθενώνα βλέπουμε ότι η γυναίκα είναι γυμνή. Ο Στέλλιο την κοιτάζει αποσβολωμένο. Ο Γιώργο πίσω του φαίνεται εκνευρισμένο. Η γυναίκα αρχίζει να προχωράει προ αυτού, ο κόσμο έχει χαθεί, γυρνάει το κεφάλι τη πέρα δώθε φανερά ψάχνοντα κάτι. Βλέπουμε σε γενικό ενα σκοτεινό στενό απέναντι απο την πλατεία. Εκεί διακρίνεται ένα ζευγάρι που φιλιέται. Του βλέπουμε απο κοντά. Ο άντρα φοράει ένα σκούρο τζιν παντελόνι και από τη μέση κ πάνω είναι γυμνό. Έχει κοιλιά και γένια στο πρόσωπο. στο δεξί του χέρι κρατάει ένα μπουκάλι κρασί. Η γυναίκα δίπλα του φοράει ένα κοντό σορτσάκι και ένα μπλουζάκι με ράντε. Φαίνεται ξένη. Τουρίστρια..(ψιθυριστά)... kiss me!! Ο άντρα τη φιλάει άγρια, σταματάει πίνει μια μεγάλη γουλιά απο το μπουκάλι και γελάει δυνατά. Την πιάνει απ'το χέρι και φεύγουν στο σκοτάδι.

33 Η γυναίκα με το διάφανο φόρεμα προχωράει και προσέχει τον Στέλλιο που είναι ακίνητο. Πάει αργά προ αυτόν και τον κοιτάει στα μάτια. Αυτό βαριανασαίνει. Γέρνει προ αυτόν και τον φυλάει παθιασμένα για αρκετή ώρα.. Η φωνή σβήνει και ακούγεται Voice Over. Άγνωστη αντρική φωνή (v.o.) Ποίημα Καβάφη. Έτσι πολύ ατένισα Τήν εμορφιά έτσι πολύ ατένισα Πού πλήρη είναι αυτή η όρασί μου. Γραμμέ του σώματο. Κόκκινα χείλη. Μέλη ηδονικά. Μαλλιά σάν από αγάλματα ελληνικά παρμένα Πάντα έμορφα, κι αχτένιστα σάν είναι, καί πέφτουν, λίγο, επάνω στ άσπρα μέτωπα. Πρόσωπα τη αγάπη, όπω τάθελεν η ποίησί μου μέ στέ νύχτε τη νεότητό μου, μέσα στέ νύχτε μου, κρυφά, συναντημένα [1917]. Ο Στέλλιο ανοίγει τα μάτια του που τα έχει κλείσει στη διάρκεια του φιλιού και η γυναίκα έχει χαθεί. Κοιτάει πέρα δώθε σαστισμένο ενώ το voice over συνεχίζεται.

34 ΣΚΗΝΗ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ - ΣΑΛΟΝΙ - ΜΕΡΑ. Ο Στέλλιο ξυπνάει σε έναν καναπέ ιδρωμένο φορώντα μόνο ένα σλιπ. Το δωμάτιο είναι μισοσκότεινο και τα πατζούρια είναι κλειστά. Η φωνη που ήταν over τώρα ακούγεται στο δωμάτιο Off. Φωνή Off Συνεχίζεται το ποίημα. Ο Στέλλιο τρίβει το πρόσωπό του και με τα δύο του χέρια και γυρνάει αργά το κεφάλι του προ τα δεξιά. Βλέπουμε τον Γιώργο που σε αυτόν ανήκει τελικά η φωνή. Ακουμπάει σε ένα τοίχο μπροστά από το λίγο φω που περνάει μέσα από μια μικρή σχισμή στο ελάχιστα ανοιχτό πατζούρι. Φοράει τα ίδια σκούρα ρόυχα ενώ στα χέρια του κρατάει το βιβλίο απ'όπου διαβάζει το ποίημα.

35 Γιώργο Τελειώνει το ποίημα. Αφού σταματάει κατεβάζει το βιβλίο και μένει εκεί ακίνητο κοιτάζοντα τον Στέλλιο. Ο Στέλλιο τεντώνεται στον καναπέ ενω στάζει ο ιδρώτα σηκώνεται αργά και φεύγει από το δωμάτιο πηγαίνοντα προ την τουαλέτα. Βλέπουμε τον Γιώργο να πηγαίνει προ τα 'κει. Ενάμιση μέτρο πριν από την πόρτα πέφτει στα τέσσερα και προχωράει αθόρυβα προ το μέρο τη που είναι λίγο ανοιχτή. Έχει αρχίσει ήδη να ακούγεται ήχο από το κατούρημα. Ο Γιώργο φτάνει στην ανοιχτή πόρτα και γέρνει το κεφάλι του δειλά για να δει μέσα. Βλέπουμε τον Στέλλιο να κατουράει. Γυρνάει το κεφάλι του και βλέπει τον Γιώργο που μόνο το κεφάλι του προεξέχει στην πόρτα. Με το αριστερό του πόδι ο Στέλλιο κλωτσάει την πόρτα και αυτή κλείνει δυνατά ενώ ο Γιώργο πετάχεται προ τα πίσω. Ο Γιώργο γυρνάει πίσω στο δωμάτιο με τον καναπέ και ανοίγει τα πατζούρια απότομα. Άπλετο φω μπαίνει μέσα στο νεανικό δωμάτιο το οποίο έχει αφίσε συγκροτημάτων, όργανα γυμναστική (βαράκια κ.α.) πεταμένα κάτω, ένα μικρό τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ με ανακατεμένα πορνοπεριοδικά και μια τηλεόραση απέναντι απο αυτό. Ο Γιώργο στέκεται για λίγο στο ανοιχτό πατζούρι λουσμένο στο φω με το κεφάλι του κατεβασμένο. Μέτα αρχίζει να συγυρίζει το ακατάστατο δωμάτιο.

36 THE HOUSE IN PLAKA. Ο Γιώργο ήρθε πρώτο στην Αθήνα και όταν γράφτηκε στην μουσική σχολή πήγε στην αρχή και έμεινε στην φοιτητική εστία στού Ζωγράφου. Μετά απο λίγο καιρό έφτασε ο Στέλλιο και αποφάσισαν να νοικιάσουν μαζί ένα σπίτι. Κοιτάζοντα διάφορα διαμερίσματα, κατέληξαν στην Πλάκα την παλιά πόλη τη Αθήνα κάτω απο την Ακρόπολη.

37 Η περιοχή αυτή έχει παραμείνει γραφική και παραδοσιακή και θυμίζει το περιβάλλον των νησιών. Το σπίτι περιέχει δύο υπνοδωμάτια μεγάλο σαλόνι, μπάνιο και κουζίνα. Ο Γιώργο κράτησε το μεγάλο υπνοδωμάτιο και αμέσω άρχισε να το διακοσμεί με το δικό του χαρακτηριστικό γούστο. Ήλθε ένα φίλο του απο την Σχολή Καλών Τεχνών (Σ.Κ.Τ). Και στον τοίχο ζωγράφισε ένα τεράστιο Graffity με το πρόσωπο του αγαπημένου του τραγουδιστή Jim Morrison. Απο κάτω απο το Graffity έβαλε το κρεβάτι του και στον απέναντι τοίχο ένα μεγάλο Video Wall. (Μεγάλη οθόνη τηλεόραση ), καθημερινά ο Γιώργο συνηθίζει να παρακολουθεί πορνοταινίε. Έχει βάλει για να παίξει ένα σύστημα κλειστό κύκλωμα τηλεόραση (CCTV) και κάθε στιγμή μπορεί να δεί τι γίνεται στα υπόλοιπα δωμάτια όπω και στο δωμάτιο του Στέλλιου. Σήμερα μόλι ξύπνησε αρχίζει την μέρα του με μια πορνοταινία, βλέπουμαι στην οθόνη του Video Wall εικόνε σκληρού πορνό, όταν ξαφνικά ο Γιώργο αποφασίζει να ενεργοποιήσει το CCTV (κλειστό κύκλωμα τηλεόραση ) και στην οθόνη εμφανίζεται το δωμάτιο του Στέλλιου. Ο Στέλλιο είναι με το σλιπάκι και κοιμάται στο κρεβάτι του.

38 Το δωμάτιο του Στέλλιου είναι λίγο μικρότερο και στον τοίχο υπάρχουν μεγάλε αφίσε με ποδοσφαιριστέ απο την αγαπημένη του ομάδα τον Ολυμπιακό (ΟΣΦΠ). Κάτω απο τού ποδοσφαιριστέ είναι το κρεβάτι του και απέναντι ένα μεγάλο καθρέφτη όπου κάθε πρωί ο Στέλλιο αρχίζει την ημέρα του κάνοντα γυμναστική και βλέποντα τον εαυτό του στον καθρέφτη προσπαθεί να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα. Ο Στέλλιο το ίδιο πρωί ξυπνάει σηκώνεται και ανοίγει το παράθυρο. Το φώ τη ημέρα μπαίνει μέσα απότομα και φωτίζει το πρόσωπό του και το καλογυμνασμένο του σώμα. Με γρήγορε κινήσει φοράει ένα παντελόνι φόρμα στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και αρχίζει να κάνει ασκήσει ακριβεία. Στο άλλο δωμάτιο ο Γιώργο ξαπλωμένο στο κρεβάτι του παρακολουθεί με θαυμασμό στο Video Wall τον Στέλλιο να γυμνάζεται. Ο Στέλλιο μετά απο 15 λεπτά περίπου γυμναστική ντύνεται γρήγορα, φοράει τα αθλήτικά παπούτσια, παίρνει μια τσάντα με τα πράγματα του και ξεκινάει να φύγει για την σχολή του. Βγαίνοντα έξω απο το δωμάτιο,

39 σκέφτεται να πει ένα γειά στον Γιώργο. Όπω είναι το δωμάτιο απέναντι ανοίγει απότομα την πόρτα και μπαίνει στο δωμάτιο του Γιώργου. Έκπληκτο βλέπει το Video Wall του Γιώργου που παρακολουθεί το δωμάτιο του. Αμέσω τα παίρνει στο κρανίο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Τι είναι αυτά που κάνει ρε βλαμμένε!; Δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο; και κάθεσαι και παρακολουθεί τι κινήσει μου; ΓΙΩΡΓΟΣ : Εεεε... Να σου εξηγήσω... ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Τι να μου εξηγήσει ρε... αντε να βρει καμμια γκόμενα να ξεχαρμανιάσει και παράταμε εμένα ήσυχο. Ο Γιώργο δεν προλαβαίνει να πει τίποτα κι ο Στέλλιο κλείνει απότομα την πόρτα με θόρυβο, βγαίνει απο το σπίτι ανεβαίνει στην μηχανή του και φεύγει για τη σχολή του. ΚΑΡΜΕΝ THE LAST SEXY TRIP. COMING SOON... TO A CINEMA NEAREST YOU. A FILM WRITTEN AND DIRECTED BY CHRISTOS CHRISTOPOYLOS

40 ΣΚΗΝΗ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΜΕΡΑ Σε γενικό πλάνο ο Γιώργο περνάει το δρόμο και μπαίνει στη Γυμναστική Ακαδημία. Περπατάει προσέχοντα γύρω του νέα παιδιά με φόρμε που τον προσπερνούν. Φτάνει πολύ προσεκτικά σε ένα ψηλό συρματόπλεγμα. Το πιάνει με τα χέρια του και αρχίζει να ψάχνει με το βλέμμα κουνώντα ελαφριά το κεφάλι του. Βλέπουμε σε υποκειμενικό από το συρματόπλεγμα το στίβο με ελάχιστο κόσμο μέσα. Διακρίνεται ο Στέλλιο φορώντα ρούχα στίβου (σορτσάκι-φανέλα), να κάνει ασκήσει προθέρμανση, ενώ ένα σαραντάχρονο άντρα με φόρμα κάθεται δίπλα του και του μιλάει. Ο Γιώργο πηγαίνει λίγο πιο αριστερά προσπαθώντα να κρυφτεί καλύτερα. Ο σαραντάρη που είναι καθηγητή του Στέλλιου στην γυμναστική ακαδημία βγάζει ένα χρονόμετρο από την τσέπη του και το περνάει στο λαιμό του. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Έλα φτάνει, ζεστάθηκε.

41 Ο Στέλλιο σταματάει και παίρνει θέση εκκίνηση για να τρέξει. Ο καθηγητή στέκεται δίπλα του ρυθμίζοντα το χρονόμετρο. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Πάμε! Ο Στέλλιο τινάζεται μπροστά και ο καθηγητή πατάει το χρονόμετρο. Ο Γιώργο πλησιάζει το πρόσωπό του πολύ κοντά στο συρματόπλεγμα. Βλέπουμε υποκειμενικό του τρεξίματο από τον Γιώργο και η μηχανή ακολουθεί το Στέλλιο μέχρι που αυτό σταματάει και γυρνάει πίσω. Ο καθηγητή κοιτάει το χρονόμετρο με ένα μορφασμό απογοήτευση ενώ ο Στέλλιο τον πλησιάζει ξεφυσώντα και ιδρωμένο. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Κοίτα να δεί παιδί μου, έχω κι 'αλλα πράγματα να κάνω. Κοίτα να το πάρει σοβαρά. Χάρη σου κάνω και είμαι 'δω τώρα! Άλλη μια φορά. Και συγκεντρώσου! Ο Στέλλιο πηγαίνει αργά προσπαθώντα να ηρεμήσει. Παίρνει θέση εκκίνηση δίπλα από τον καθηγητή και εκείνο ρυθμίζει ξανά το χρονόμετρο. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Έτοιμο! Ο Στέλλιο κλείνει τα μάτια. Βλέπουμε γρήγορε εικόνε γυμνών γυναικών σε μαύρο φόντο που εμφανίζονται διαδοχικά να του γνέφουν ερωτικά. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Πάμε!

42 Ο Στέλλιο τινάζεται μπροστά. Βλέπουμε τα μάτια του Γιώργου που μένουν ορθάνοιχτα. Σε αργή κίνηση, ενώ μπαίνει ένα κομμάτι κλασσική μουσική, βλέπουμε τα πόδια του Στέλλιου ενώ τρέχει, τα ιδρωμένα μπράτσα του, τα μπούτια, του μηρού του. Κοντινό στα χέρια του Γιώργου που σφίγγουν πολύ δυνατά το συρματόπλεγμα. Βλέπουμε τον καθηγητή να χαμογελάει καθώ κοιτάζει το χρονόμετρο. Το ιδρωμένο πρόσωπο του Στέλλιου καθώ ξεφυσάει. Ο Γιώργο ενώ σφίγγει το συρματόπλεγμα κλείνει τα μάτια του και η μουσική αλλάζει. Ενώ παραμένει το ίδιο κομμάτι προσθέτονται και ηλεκτρονικέ μελωδίε, ηλεκτρική κιθάρα και γενικά γίνεται μια διασκευή του κομματιού. ΣΚΗΝΗ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΜΕΡΑ Το κομμάτι συνεχίζει μα εδώ φαίνεται ότι έρχεται από έναν υπολογιστή που μπροστά του είναι καθισμένο ο Γιώργο. Βρίσκεται σε μια αίθουσα γεμάτη με πάγκου με υπολογιστέ οι οποίοι είναι συνδεμένοι με διάφορα μουσικά όργανα (ηλεκτρική κιθάρα, συνθεσάιζερ κ.α.). Μέσα σ' αυτή την αίθουσα υπάρχουν ελάχιστα νέα παιδιά. Όρθιο δίπλα στο Γιώργο στέκεται ένα σαραντάρη μελαχρινό με κοντομάνικο πουκάμισο και καφέ παντελόνι. Το κομμάτι τελειώνει και ο Γιώργο πατάει ενα πλήκτρο στον υπολογιστή.

43 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Λοιπόν αφού κατάφερε να με πείσει κ' εμένα -και ειλικρινά σου μιλά με έπεισε που έχω κηρύξει πόλεμο σε αυτόυ του διαόλου (δείχνοντα τον υπολογιστή) σου εγγυώμαι ότι είναι καλό. Ο καθηγητή απλωνει το χέρι του στον Γιώργο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : (χαμογελώντα ) Τι διάολο έπαθε τώρα τελευταία..; Συνέχισε έτσι! Τον χτυπάει στον ώμο και φεύγει. Ο Γιώργο κοιτάει την οθόνη και χαμογελάει. ΣΚΗΝΗ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΜΕΡΑ Ο Στέλλιο μένει στη θέση του κοιτάει την οθόνη και μετά απο λίγο χαμογελάει. ΣΚΗΝΗ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΜΕΡΑ Ο Στέλλιο βγαίνει έξω από τη γυμναστική ακαδημία φορώντα μια φόρμα και με μια τσάντα στον ώμο. Δίπλα του προχωράει ένα άλλο παιδί με φόρμα και τσάντα.είναι στην ίδια ηλικία με τον Στέλλιο. Τον λένε Κώστα. ΚΩΣΤΑΣ : Λοιπόν θα έρθει το βράδυ στα αρχαία; να σου κρατήσω τίποτα;

44 ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Κράτα πολύ, θα έρθω στάνταρ. Θα φέρω και ένα φίλο. ΚΩΣΤΑΣ : Φίλο; κοίτα δε θα ήμαστε- ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Έλα ρε μαλάκα μη φοβάσαι. Είναι κολλητό μου από παλιά. Αυτό που μένω ρε, καιρό να τον γνωρίσετε επιτέλου. Σήμερα μετά απ' αυτό που μου είπε ο coach θέλω να το κάψω και τον θέλω μαζί. ΚΩΣΤΑΣ : Εντάξει ρε άμα είναι κολλητό δε τρέχει τίποτα. Πω και δε τον έχει ξαναφέρει; Τέλο πάντων, το βράδυ στα αρχαία. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Τα λέμε. Χαιρετιούνται σηκώνοντα τα χέρια και ο Στέλλιο περνάει το δρόμο. ΣΚΗΝΗ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΜΕΡΑ Ο Γιώργο βγαίνει και στα σκαλιά τον πετυχαίνει μια όμορφη ξανθιά κοπέλα. Στα χέρια τη κρατάει ένα πάκο φυλλάδια, δίνει ένα στο Γιώργο. Ξαφνιάζεται το παίρνει αργά και το κοιτάει. ΚΟΠΕΛΑ : Σήμερα το βράδυ είναι στο (όνομα μαγαζιού). Άν και δεν είναι τόσο περίεργα όσο αυτά που ακόυ νομίζω ότι θα σου αρέσουν.

45 ΓΙΩΡΓΟΣ : (Κοιτάζοντα την).. Μπορεί και να περάσω. Η κοπέλα φεύγει πηγαίνοντα προ την είσοδο. Καθώ περπατάει γυρνάει το κεφάλι τη. ΚΟΠΕΛΑ : (φωναχτά) Φέρε και 'κείνον το φίλο σου! Ο Γιώργο μένει για λίγο ακίνητο. Βάζει το φυλλάδιο απότομα στην τσέπη του και φεύγει με ταχύ βήμα. SOCCER 5x5 Το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Στέλλιου. Μαζί με του φίλου του πηγαίνει στα γήπεδα 5x5. Το συνηθισμένο μέρο είναι στο Village Park Ρέντη, όπου υπάρχουν πολλά τέτοια γήπεδα κοντά σε ένα μεγάλο Λόυνα Πάρκ (To Fun Park Allou).

46 Έχουν φθάσει εδώ ο Στέλλιο και οι φίλοι του και βλέπουμε την προετοιμασία τη ομάδα για τον αγώνα. Τα παιδιά μπαίνουν στα αποδυτήρια. Επικρατεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Γέλια, αστεία και πειράγματα μεταξύ του. Βλέπουμε το Στέλλιο να βγάζει το τζιν παντελόνι και τη φανέλα του. Στο τέλο βγάζει το σλιπ και τι κάλτσε του. Θα φορέσει ποδοσφαιρικέ μακριέ κάλτσε και σπασουάρ για να προστατεύσει τα γεννητικά του όργανα. Από πάνω θα φορέσει το σλιπάκι και το σορτ του ποδοσφαίρου. Όλη η ομάδα ντύνεται και προετοιμάζεται με τον ίδιο τρόπο. Τα παιδιά μπαίνουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Από τα μεγάφωνα ακούγεται η αναγγελία τη έναρξη του αγώνα. Έρχεται και η αντίπαλη ποδοσφαιρική ομάδα. Αρχίζει το παιχνίδι και παρακολουθούμε διάφορε ποδοσφαιρικέ φάσει, στι οποίε πρωταγωνιστεί ο Στέλλιο. Το παιχνίδι είναι σκληρό και δύσκολο. Σε κάποια φάση του δέχεται ένα δυνατό χτύπημα από έναν αντίπαλο παίκτη και πέφτει στο έδαφο. Έχει χτυπήσει ελαφρά και δύο συμπαίκτε του τον μεταφέρουν στα αποδυτήρια. Τον βοηθάνε να βγάλει τα ρούχα του και του κάνουν μασάζ στο χτυπημένο πόδι.

47 ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Είμαι εντάξει παιδιά.. ευχαριστώ. Φύγετε, θα κάνω μόνο μου ένα μπάνιο για να συνέλθω. Τα παιδιά τον αφήνουν και φεύγουν. Βγάζει όλα τα ρούχα και γυμνό πηγαίνει κάτω από το ντου. Το ζεστό νερό τρέχει και ανακουφίζει το ιδρωμένο και κουρασμένο κορμί του. Το νερό πέφτει στα μαλλιά και το πρόσωπό του και του δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση. Έχει κλείσει τα μάτια, ακούγεται μόνο ο ήχο του νερόυ που πέφτει πάνω του και τότε έρχονται πάλι οι ερωτικέ φαντασιώσει. Δυο πανέμορφε κοπέλε, που είναι γυμνόστηθε, μπαίνουν στα ντου που είναι δίπλα του, αριστερά και δεξιά του. Την ώρα που κάνουν μπάνιο βγάζουν και τα υπόλοιπα ρούχα του. Τώρα είναι και οι τρεί του γυμνοί και ακούγεται πιο δυνατά το νερό που χαϊδεύει τα σώματά του και πέφτει στο πάτωμα. Ο Στέλλιο κάνει την πρώτη κίνηση και χαϊδεύει στο στήθο τη μια κοπέλα. αυτή ανταποκρίνεται και τον φιλάει στο στόμα. Η άλλη κοπέλα τον χαϊδεύει στα μαλλιά και στην πλάτη. Γυρίζει και τη φιλάει στο στήθο.

48 Ο Στέλλιο μετά από αυτό έχει ερεθιστεί και κανει έρωτα μαζί τη. Είναι μια παθιασμένη ερωτική σκηνή, στην οποία η μια γυναίκα μετά την άλλη κάνουν διαδοχικά έρωτα μαζί του. Ο Στέλλιο βρίσκεται στο αποκορύφωμα τη ερωτική ηδονή, όταν ξαφνικά όλη αύτη η ερωτική φαντασίωση ανάμεσα σ' αυτόν και τι δύο γυναίκε εξαφανίζεται. Βρίσκεται μέσα στο μπάνιο μαζί με τρεί ακόμα ποδοσφαιριστέ. Είναι όλοι γυμνοί. Κάνουν μπάνιο. Το νερό τρέχει από όλα τα ντου και τα παιδιά γελάνε, παίζουν και πειράζουν ο ένα τον άλλον.

49 Ένα παιδί παίρνει το σαμπουάν και το αδειάζει στο κεφάλι του Στέλλιου. Το σαμπουάν απλώνεται παντού, πάει στα μάτια του και για λίγο βρίσκεται ανάμεσά του με κλειστά μάτια, δεν μπορεί να δει. Όλοι μαζί γελάνε με το πάθημά του. Αυτό είναι απογοητευμένο, όχι για το παιχνίδι που του κάνανε, αλλά γιατί διαλύθηκε η ερωτική του φαντασίωση, γιατί οι αγαπημένε του γυναίκε ήταν ακόμια μια φορά ένα όνειρο, μια αυταπάτη. Rock Group Ο Γιώργο μαζί με τρεί φίλου του από τη Μουσική Ακαδημία έχουν φτιάξει ένα rock μουσικό συγκρότημα και παίζουν συνήθω τη μουσική του αγαπημένου του τραγουδιστή, του Jim Morrison και των Dorrs. Τα παιδιά έχουν μαζευτεί σε ένα χώρο που έχουν φτιάξει σε μια παλιά αποθήκη και κάνουν πρόβε. Παίζουν μουσική και τραγουδάνε. Εδώ εμφανίζεται ένα παιδί που έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον Morrison στα μαλλά και στο πρόσωπο και λέει τα τραγούδια του. Ακούμε λοιπόν, την υπέροχη μουσική των Doors. και τώρα μπάινουμε στι ερωτικέ φαντασιώσει του Γιώργου, του οποίου το αντικείμενο του πόθου του είναι ο φίλο του ο Στέλλιο. Ο Γιώργο διαβάζει τα ποιήματα του Καβάφη για 2 νέου 23 και 24 ετών. Ταυτίζει τον εαυτό του με τον αφηγητή που περιμένει με αγωνία να συναντήσει τον φίλο του σε ενα καφενείο. Το ποίημα αρκετά μεγάλο, βλέπουμε εικόνε και ακούμε του στίχου. Στο τέλο υπάρχει ερωτική σκηνή ανάμεσα στου δυο νέου.

50 ΔΥΟ ΝΕΟΙ 23 ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ Απ τε δεκάμισυ ήτανε στο καφενείον και τον περίμενε σε λιγο να φανεί. Πήγαν μεσάνυχτα και τον περίμεναν ακόμη. Πήγεν η ώρα μιάμισυ είχε αδειάσει το καφενείον ολοτελώ σχεδόν. Βαρέθηκεν εφημερίδε να διαβάζει μηχανικώ. Απ τα έρημα, τα τρία σέλινα του έμεινε μονο ενα : τόση ώρα που περίμενε ξόδιασε τ'αλλα σε καφέδε και κονιάκ. Κάπνισεν ολα του τα σιγαρέτα. Τον εξαντλούσε η τόση αναμονή. γιατί κιόλα μοναχό όπω ήταν για ώρε, άρχισαν να τον καταλαμβάνουν σκέψει οχληρέ τη παραστατημένη του ζωή. Μα σαν είδε τον φίλο του να μπαίνει ευθύ η κούρασι, η άνια, η σκέψει φύγανε. Ο φίλο του έφερε μια ανέλπιστη είδησι. Είχε κερδίσει στο χαρτοπαικτείον εξήντα λίρε.

51 Τα έμορφα του πρόσωπα, τα εξαίσια του νειάτα, η αίσθητική αγάπη που είχαν μεταξύ του, δροσίσθηκαν, ζωντάνεψαν, τονώθηκαν απ τε εξήντα λίρε του χαρτοπαικτείου. Κι όλο χαρά και δύναμι, αίσθημα και ωραιότη πήγαν - όχι στα σπίτια των τίμιων οικογενειών του (όπου άλλωστε, μήτε του θέλαν πια): σ'ενα γνωστό του, και λίαν ειδικό, σπίτι τη διαφθορά πήγανε και ζήτησαν δωμάτιον ύπνου, κι ακριβά πιοτά, και ξαναήπιαν. Και σαν σώθηκαν τ'ακριβά πιοτά, και σάν πλησιάζει πια η ώρα τέσσερε, στον έρωτα δόθηκαν ευτυχεί. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ

52 ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ Το βράδυ τα δύο παιδιά, ο Στέλλιο και ο Γιώργο, βρίσκονται στο σπίτι του. Ο Στέλλιο κάθεται μπροστά στην τηλεόραση, κρατάει το τηλεκοντρόλ και αλλάζει συνεχώ κανάλια. Ο Γιώργο πλησιάζει τον Στέλλιο και κάθεται μπροστά στα πόδια του. ΓΙΩΡΓΟΣ : Πώ τα πέρασε σήμερα; ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Πήγα ποδόσφαιρο αλλά χτύπησα λίγο στο πόδι. ΓΙΩΡΓΟΣ : Να σου κάνω λίγο μασάζ. Θα αισθανθεί καλλίτερα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Κάνε και θα δούμε. Ο Γιώργο, με μεγάλη αγάπη και τρυφερότητα, πιάνει τα πόδια του φίλου του και αρχίζει να τα χαϊδεύει κάνοντα μασάζ.

53 Αρχίζει από τα δάκτυλα και προχωράει προ τα πάνω. Η απέραντη αγάπη του Γιώργου για το φίλο του γίνεται απο μασάζ ερωτικό χάδι. Ο Στέλλιο είναι εύχαριστημένο από την περιποίηση του φίλου του, ξαφνικά όμω αντιλαμβάνεται όλον τον ερωτισμό που κρύβεται πίσω από αυτό. Το μασάζ και τα χάδια του Γιώργου γίνονται τολμηρότερα και φθάνουν σιγά-σιγά μέχρι τα γεννητικά όργανα του Στέλλιου. Ο Στέλλιο αντιδρά αρνητικά σ'αυτό το ερωτικό παιχνίδι. Αμέσω πετάγεται πάνω. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: 'Ελα δω ρε μαλακισμένε... Πάμε στο Club Apocalipse να χορέψουμε. ΓΙΩΡΓΟΣ : Πάμε.

54 CLUB «APOCALYPSE». Το Club «Apocalypse» είναι γεμάτο κόσμο. Ακούγεται δυνατή ηλεκτρονική μουσική. Φωτορυθμικά και λέιζερ δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. Οι (D.J.) πίσω απο τι κονσόλε ξεσηκώνουν τον κόσμο με την μουσική που παίζουν. Ο Στέλλιο με τον Γιώργο μπαίνουν μέσα στο club Apocalypse. Ο Στέλλιο προχωράει μπροστά, βαδίζει σ'ένα χώρο που του είναι γνωστό που τον έχει επισκεφτεί πολλέ φορέ. Το club έχει πολλά μπαρ, την κεντρική πίστα όπου χορεύει ο κόσμο και καθιστικά απλωμένα στι γωνίε του μαγαζιού. Ο Στέλλιο κατευθύνεται σε μια γωνιά του μαγαζιού, όπου κάθονται τέσσερα άτομα που είναι ομοιόμορφα ντυμένα. Είναι οι κακοί λύκοι, φίλοι του Στέλλιου. Σ'αυτού πηγαίνει όταν θέλει να βρεί διάφορα χάπια για να φτιαχτεί. Οι κακοί λύκοι τον υποδέχονται ευχάριστα, πράγμα που δείχνει ότι οι σχέσει και οι συναλλαγέ μαζί του είναι ευχάριστε και επιτυχημένε. Ο Γιώργο κάθεται ανάμεσα του. Γίνεται ένα διάλογο ανάμεσα στον Στέλλιο και του κακού λύκου,

55 ο οποίο δεν ακούγεται λόγω τη δυνατή ένταση τη μουσική. Στο τέλο ο Στέλλιο εχει πάρει αυτό που θέλει από του Λύκου και φεύγει με το Γιώργο προ την πίστα. Ακούγεται μια δυνατή ηλεκτρονική μουσική. Ο Στέλλιο χορεύει με το Γιώργο υπό την επήρεια των χαπιών που έχει πάρει προηγουμένω απο του κακού λύκου. Οι δυο φίλοι συνεχίζουν να χορεύουν, η πίστα είναι γεμάτη κόσμο, όταν ανάμεσά του εμφανίζεται μια πανέμορφη κοπέλα. Η κοπέλα κοιτάζει το Στέλλιο στα μάτια. Είναι ένα βλέμμα γεμάτο ερωτισμό και πάθο. Υπάρχει αμοιβαία ανταπόκριση. Ο Στέλλιο είναι μαγεμένο από την παρουσία τη. Ξαφνικά, ω δια μαγεία, όλο ο κόσμο που χορεύει στην πίστα εξαφανίζεται. Μένει μόνο του ο Στλέλλιο με το κορίτσι. Συνεχίζουν να χορεύουν κάτω από τον ήχο τη δυνατή ηλετρονική μουσική που ανεβαίνει διαρκώ. Είναι μόνοι του στην πίστα, ο κόσμο έχει εξαφανιστεί και η κοπέλα αρχίζει να βγάζει τα ρούχα τη, σαν να κάνει ενα χορευτικό νούμερο στριπτίζ. Στο τέλο μένει γυμνή και χορεύει ερωτικά. Ο Στέλλιο ανταποκρίνεται και αυτό στο ερωτικό κάλεσμα.

56 Βγάζει πρώτα την φανέλα του και μετά το τζιν του. Μόνοι του, γυμνοί στην πίστα και με δυνατή ηλεκτρονική μουσική, κάνουν έρωτα και φθάνουν σε οργασμό. Η πίστα ξαφνικά γεμίζει κόσμο. Ο Στέλλιο και ο Γιώργο χορεύουν, η κοπέλα βρίσκεται ανάμεσά του και όλα συνεχίζουν απο την αρχή. Τα δυο αγόρια, Ο Στέλλιο και ο Γιώργο, μετά το χορευτικό με την κοπέλα φθάνουν και κάθονται στο μπαρ. Ο μπάρμαν, γνωστό του Στέλλιου από την μπάλα, έρχεται κοντά του χαμογελώντα. ΜΠΑΡΜΑΝ: Γειά σου μεγάλε. Και τα δυο παιδιά κολλάνε τα χέρια. Ο μπάρμαν απλώνει σφηνάκια πάνω στο μπαρ και τα γεμίζει ποτά. Ο Στέλλιο και ο Γιώργο, μαζί με τον μπάρμαν, πίνουν γελώντα και λέγωντα <<γεια μα >> Τα σφηνάκια γεμίζουν και αδειάζουν συνεχώ, όταν ο Γιώργο έχει έρθει στο κέφι. ΓΙΩΡΓΟΣ : Στέλλιο, θέλω να χορέψω πάνω στο μπαρ. ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Σήκω αγόρι μου. Όλα για σένα σήμερα. Ο Γιώργο, ψιλοζαλισμένο από το ποτό και σε μεγάλο κέφι, βγάζει την μπλούζα του και ανεβαίνει πάνω στο μπαρ. Χορεύει υπέροχα κάτω από το βλέμμα του Στέλλιου, ενώ γκόμενε και γκόμενοι τον χειροκροτούν. Την ίδια στιγμή οι κακοί λύκοι βρίσκονται στι τουαλέτε. Ο ένα είναι στον καθρέφτη και βάζει ζελέ στα μαλλιά του. Αλλο κατουράει στην τουαλέτα και οι υπόλοιποι δύο κάνουν έρωτα σε μια κοπέλα. Έχει φθάσει πέντε το πρωί. Τα φώτα ανάβουν, σταματάει η μουσική και οι πελάτε αρχίζουν να αδειάζουν το μαγαζί. Ο Στέλλιο και ο Γιώργο στην έξοδο του Club Apocalypse Now συναντιούνται με του κακού λύκου. Είναι όλοι του φτιαγμένοι και σε ευχάριστη διάθεση.

57 Ένα λύκο προτείνει : ΛΥΚΟΣ : Θα μπορούσαμε να πάμε κόντρα... μέχρι τη παραλία... και θα δούμε... ποιο είναι μεθυσμένο και θα σπάσει το κεφάλι του. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ : (Φωνάζοντα & γελώντα ) Πάμε, πάμε στην θάλασσα για μπάνιο. Ανεβαίνουν όλοι στι μηχανέ και φοράνε τα κράνη. Βλέπουμε τι μηχανέ να κατεβαίνουν τρέχοντα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένη, κάνοντα επικίνδυνου ελιγμού και ακροβατικά.

58 ΚΑΡΜΕΝ THE LAST SEXY TRIP. COMING SOON... TO A CINEMA NEAREST YOU. A FILM WRITTEN AND DIRECTED BY CHRISTOS CHRISTOPOYLOS

59 THE LAST SEXY DREAM ΣΚΗΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ / ΝΥΧΤΑ / ΠΑΡΑΛΙΑ / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ο Στέλλιο και η παρέα του (6-7 άτομα) έχουν αράξει στην παραλία. Κάθονται γύρω από μια φωτιά που έχουν ανάψει. Η παραλία είναι έρημη και σκοτεινή. Ακούγονται μόνο τα γέλια των παιδιών και το μόνο φω προέρχεται από τη φωτιά που έχουν ανάψει. Στην άκρη του δρόμου είναι παρκαρισμένε οι μηχανέ του. Τα παιδιά πίνουν μπύρε και ακούνε μουσική από ένα φορητό ραδιόφωνο. Όλοι του καπνίζουν χόρτο και έχουν γίνει λιώμα από τι μπύρε. Λένε ασυναρτισίε, γελάνε και κάνουν χαζομάρε.. Ο Στέλλιο μιλάει με τον φίλο του (Μάρκο) που κάθεται δίπλα του. είναι ξαπλωμένοι στην άμμο και κοιτάζουν τον ουρανό κρατώντα από ενα τσιγαριλίκι στο χέρι. ΤΟ βλέμμα του είναι απλανέ και αφηρημένα παρακολουθεί τον καπνό που στροβυλίζεται κι ανεβαίνει στον ουρανό, ενώ οι άλλοι δίπλα βρίσκονται σε ανάλογη περίεργη φάση... Ο Μάρκο απλώνει το χέρι του και κάνει μια κίνηση σαν να πιάνει κάτι στον αέρα. ΜΑΡΚΟΣ : Το βλέπει αυτό το αστέρι ; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Ποιό απ'όλα ; ΜΑΡΚΟΣ : Αυτό εκεί το μεγάλο (δείχνει με το δάχτυλο) ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Δεν βλέπω ούτε τη μύτη μου (χαχανίζοντα ) ΜΑΡΚΟΣ : Μπορώ να το πιάσω ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Είσαι χώμα ρε φίλε (γελάει κοροιδεύτικά) ΜΑΡΚΟΣ : Θα το πιάσω. Είναι δικό μου.

60 (απλώνει το χέρι του και προσπαθεί να το κλείσει στην χούφτα του. κάνει το ίδιο τρεί φορέ προσπαθώντα να το πιάσει) Ο Στέλλιο δίπλα του παρακολουθεί τι κινήσει του αδιάφορα, και με ύφο σοβαρο του μιλάει έχωντα το απλανέ του βλέμμα καρφωμένο στον ουρανό. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Νομίζω ότι τό ριξε με τη θάλασσα. Δεν το βλέπω στον ουρανό. Ο Μάρκο πετάγεται όρθιο και βγάζει τη μπλούζα και τα παπούτσια του. ΜΑΡΚΟΣ : Πάω να το φέρω. (τρέχει και βουτάει θάλασσα). Ο Στέλλιο ανασηκώνεται ελαφρά απ τη θέση του, του κάνει μια χειρονομία με τον αντίχειρα (ΟΚ) και ξαναπέφτει πίσω. Ένα απ την παρέα (Χρήστο ) που στέκεται όρθιο παραπέρα δείχνει με μια χειρονομία το Μάρκο και λέει απευθυνόμενο σε όλου. ΧΡΗΣΤΟΣ : Ρε μαλάκε που πάει αυτό ; ΓΙΑΝΝΗΣ : (άλλο απ την παρέα) Άστον μωρέ. θα ζεστάθηκε απ τη μαστούρα.. ΧΡΗΣΤΟΣ : Μη μπαίνει μέσα ρε. Θα μαστουρώσουν όλα τα ψάρια (φωνάζει στον Μάρκο).

61 Η παρέα ξεσπάει σε γέλια. Ο Μάρκο κάθεται στα ρηχά και ψάχνει με στο νερό. Οι άλλοι συνεχίζουν αμέριμνοι να πίνουν, να τραγουδούν και να γελάνε. Μετά από λίγο ο Μάρκο χάνεται απο τη μάτια του. Η θάλασσα είναι σκοτεινή και ο Μάρκο δε φαίνεται πουθενά. Σε κάποια φάση ο Στέλλιο αντιλαμβάνεται οτι ο Μάρκο λείπει αρκετή ώρα και ανησυχεί. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Χρηστάρα βλέπει πουθενά τον Μάρκο ; (Ο Χρήστο κοιτάει γύρο του ανήσυχο ). ΧΡΗΣΤΟΣ : Που πήγε ρε συ; Λε να πνίγηκε; Ήταν χώμα.. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πάμε να τον ψάξουμε. ΓΙΑΝΝΗΣ : Τι έγινε ρε σεί ; πού πάτε; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πάμε να ψάξουμε τον Μάρκο. Λείπει πολλή ώρα. ΓΙΑΝΝΗΣ : Περιμένεται. Έρχομαι κι'εγώ.

62 Ο Χρήστο βρίζει. Βγάζουν τα ρούχα του και οι τρεί και βουτάνε στη θάλασσα. Κατευθύνονται προ διαφορετικέ κατευθύνσει. Ο Στέλλιο απομακρύνεται από του άλλου δύο και βρίσκεται μόνο του μέ τη θάλασσα φωνάζοντα τον Μάρκο. Σε μια στιγμή εμφανίζεται μπροστά του μια γυναίκα γυμνή. Ξεχνάει εντελώ τον Μάρκο κι αρχίζει να ψάχνει αυτή. Η γυναίκα εμφανίζεται και εξαφανίζεται δυο τρεί φορέ με το νερό, τον κοιτάει και του χαμογελάει προκλητικά. Είναι πολύ όμορφη και μοιάζει με γοργόνα. Πλησιάζει κι άλλο τον Στέλλιο ο οποίο πάει κοντά τη, την αγκαλιάζει κι αρχίζει να την φιλάει. Σε λίγο όμω η κοπέλα εξαφανίζεται κι ακούγεται η φωνή του Μάρκου που εμφανίζεται πίσω απο κάτι βράχια. Ο Μάρκο φωνάζει τν Στέλλιο κι ο Στέλλιο επανέρχεται στην πραγματικότητα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Που ήσουν ρε βλαμμένε; Σε ψάχνουμε τόση ώρα.

63 ΜΑΡΚΟΣ : Την είχα αράξει στα βραχάκια και με πήρε ο ύπνο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Καλά πάμε τωρα να βρούμε του άλλου... γιατί ακόμα θα σε ψάχνουν. Εχει σχεδόν ξημερώσει. Ο ήλιο ανατέλει και τα παιδιά ανεβαίνουν στι μηχανέ του και φεύγουν. ΜΕΡΑ / ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ / ΣΠΙΤΙ Ο Στέλλιο γυρίζει σπίτι. Η ώρα είναι 7 το πρωί. Στο σπίτι ο Γιώργο είναι στο δωμάτιο του και κάθεται μπροστά στον καθρεύτη του. (έχει τουαλέτα με καθρεύτη. Απο τον καθρεύτη κρέμονται αναμένα λαμπάκια και πάνω στο έπιπλο έχει διάφορα καλυντικά). Ο Γιώργο έχει τυλίξει ένα μαντήλι γύρω απο το κεφάλι ώστε να καλύπτοναι τα μαλλιά του. Βάζει μάσκαρα, Σκιά κ.λπ. Η πόρτα του δωματίου του είναι ανοιχτή και η τουαλέτα που κάθεται βρίσκεται μπροστά στην πόρτα. Ο Στέλλιο μπαίνει μέσα στο σπίτι τη στιγμή οπυ ο Γιώργο απλώνει ενα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη του. Τον βλέπει, πλησιάζει και πάει και στέκεται ακουμπισμένο στην πόρτα του

64 Γιώργου. Ο Γιώργο γυρίζει το κεφάλι του και τον κοιτάει ατάραχο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Τι κάνει εκεί ρε τελειωμένε; Πώ έγινε έτσι; ΓΙΩΡΓΟΣ : Γιατί, δεν σ'αρέσω; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Κούκλα είσαι. ΓΙΩΡΓΟΣ : Η θεία Μαρία πέθανε. Είχε καρκίνο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Θεό σχωρέστην. Σε πήρε ο πόνο ; Γι'αυτό ντύθηκε σαν κι αυτήν στα τελευταία τη ; Για να σε δώ... Ιδιο η μακαρίτισσα είσαι τώρα που σε παρατηρώ...κι έλεγα ποιά μου θυμίζει.. ΓΙΩΡΓΟΣ : Μην κοροϊδεύει. Μπορεί να μα ακούει και να μα βλέπει. Μπορεί ακόμα νά'ναι εδώ μέσα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Ναί ρε... Μόλι ξεψύχισε ήρθε να δεί το χάλι σου. Εγώ πίνω, εσύ την ακού... ΓΙΩΡΓΟΣ : Είναι κληρονομικό ξέρει. Λέ να αρρωστήσω κ εγώ και να πεθάνω; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Ένα λιγότερο... ΓΙΩΡΓΟΣ : Θα σου λείψω καθόλου; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Μια χαρά σε βόλεψε η θεία... Δεν πα τωρα να φτιάξει κανα φραπέ τη παρηγοριά να πιούμε στη μνήμη τη ; ΓΙΩΡΓΟΣ : Πάω...

65 Ο Γιώργο πάει στην κουζίνα να φτιάξει καφέ. Ο Στέλλιο ξαπλώνει στο κρεβάτι του Γιώργου και κλείνει τα μάτια. Στη μνήμη του έρχεται η πεθαμένη θεία του Γιώργου. Τη βλέπει με το δωμάτιο να στέκεται πάνω απ'το προσκεφάλι του και να του χαμογελάει γλυκά. Κάθεται δίπλα του και τον κοιτάζει που κοιμάται. Απλώνει το χέρι τη και τον χαϊδεύει τρυφερά στο κεφάλι. Σκύβει και τον φιλάει στο μάγουλο, κι ύστερα εξαφανίζεται. Ο Γιώργο επιστρέφει απο την κουζίνα με τουσ καφέδε, και βλέπει τον Στέλλιο που κοιμάται. Αφήνει του καφέδε στο κομοδίνο, κοιτάζει για λίγο τον Στέλλιο, σκύβει και τον φιλάει στο μάγουλο. Ύστερα πάει στο μπάνιο ξεβάφεται, παίρνει την κιθάρα του και φεύγει. Εκδρομή στην Πάρνηθα. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ / ΜΕΡΑ / ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο Γιώργο βρίσκεται μέσα σ'ένα λεωφορείο. (πάει εκδρομη στην Πάρνηθα με μια ομάδα οικολόγων). Κάθεται μόνο του, σκεπτικό και κοιτάζει το τοπίο κολλημένο στο

66 παράθυρο. Σε λίγο ένα αγόρι έρχεται και κάθεται δίπλα του. ΣΠΥΡΟΣ : Γειά, είμαι ο Σπύρο. Σε πειράζει να κάτσω εδώ; Κάνουν πολύ φασαρία πίσω. ΓΙΩΡΓΟΣ : Όχι καθόλου. Γίωργο. (Του δίνει το χέρι του). ΣΠΥΡΟΣ : Χάρηκα... Τι διαβάζει ; ΓΙΩΡΓΟΣ : (Έχει στο πόδι του ένα βιβλίο) Ποίηση. Ο Σπύρο παίρνει στα χέρια του το βιβλίο και το κοιτάζει. ΣΠΥΡΟΣ : Καβάφη... Ο αγαπημένο μου. ΓΙΩΡΓΟΣ : Έρχεσαι καιρό εδω; ΣΠΥΡΟΣ : Πρώτη φορά... Εσύ; ΓΙΩΡΓΟΣ : Έχω ξανάρθει δυο-τρεί φορέ. ΣΠΥΡΟΣ : Κρατά μυστικό ; Ο Γιώργο γνέφει καταφατικά. ΣΠΥΡΟΣ : Δε με ενδιαφέρει πολύ η οικολογία. Ήρθα απλα για να ξεχαστώ... Προσπαθώ να ξεπεράσω τον Νίκο... ΓΙΩΡΓΟΣ : Ούτε κι εμένα μ'ενδιαφέρει πολύ η οικολογία. Έρχομαι γιατί μ'αρέσει να φωτογραφίζω τοπία και για να διαβάζω μέσα στη φύση. Εμπνέομαι και γράφω τραγούδια.

67 ΣΠΥΡΟΣ : Γράφει τραγούδια; ΓΙΩΡΓΟΣ : Ναί, έχω συγκρότημα. ΣΠΥΡΟΣ : Κι έρχεσαι εδώ μόνο ; ΓΙΩΡΓΟΣ : Ναί. ΣΠΥΡΟΣ : Θέ να φωτογραφήσει εμένα; ΓΙΩΡΓΟΣ : Γιατί όχι; Είσαι πολύ όμορφο. ΣΠΥΡΟΣ : Με βλέπει έτσι επειδή έχει υπέροχα μάτια. Είσαι ποιητή. ΓΙΩΡΓΟΣ : Τα μάτια των ποιητών δεν βέπουν ποτέ λάθο. Το λεωφορείο φτάνει στον προορισμό του και παρκάρει. Οι επιβάτε κατεβαίνουν. Ο Σπύρο και ο Γιώργο κατεβαίνουν τελευταίοι. Ο Σπύρο κατεβαίνει πρώτο, απλώνει το χέρι του προ τον Γιώργο για να τον βοηθήσει να κατέβει. Ο Γιώργο του δίνει το χέρι του, του χαμογελάει και κατεβαίνει. Ο Γιώργο κρατώντα τον Σπύρο από το χέρι τον τραβάει σε διαφορετική κατεύθυνση από την υπόλοιπη ομάδα. Οι δύο του αμοκαρύνονται μέσα στο δάσο. Ο Γιώργο βγάζει κι ανάβει ένα τσιγάρο. Έχει ένα μπουκάλι με νερό που το χρησιμοποιεί για τασάκι. Παίρνει τη φωτογραφική του μηχανή και αρχίζει να τραβάει τον Σπύρο σε διάφορε πόζε.

68 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ / ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. Ο Στέλλιο βρίσκεται μόνο στο σπίτι. Ξυπνάει στο κρεβάτι του Γιώργου. Σηκώνεται και πάει στο μπάνιο. Κοιτάζεται στον καθρεύτη. Στο μάγουλο του έχει ένα κόκκινο σημάδι απο κραγιόν. Κοιτάζεται παραξενεμένο και τρίβει με το χέρι του το μάγουλο του για να φύγει το κραγιόν. Ρίχνει λίγο νερό στο πρόσωπό του και βγαίνει απο το μπάνιο. Πάει στο ψυγείο και βάζει ένα ποτήρι χυμό. Μετά πάει στο σαλόνι και ψάχνει να βρεί το κινητό του. Το βρίσκει και κάνει κλήση στον Γιώργο. Ο Γιώργο δεν το σηκώνει. Πετάει το τηλέφωνο σε μια γωνία, μπαίνει στο δωμάτιο του και ανοίγει τον υπολογιστή. Το τηλέφωνο χτυπάει. Είναι ο Μάρκο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Έλα ρε τι έγινε; Ναι, τώρα ξύπνησα. Το βράδυ; Οκ. Τα λέμε... Ο Γιώργο μπαίνει στο σπίτι κάπω ταλαιπωρημένο.

69 ΓΙΩΡΓΟΣ : Γειά... είναι κανεί εδώ; Ο Στέλλιο βγαίνει απο το δωμάτιο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Που είσαι ρε; Γιατί δεν το σηκώνει το τηλέφωνο; ΓΙΩΡΓΟΣ : Είχα δουλειά. Τι ήθελε ; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Να φέρει τίποτα να φάμε. ΓΙΩΡΓΟΣ : Παρήγγειλε καμία πίτσα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πήρε ο Μάρκο. Θα βγούμε το βράδυ. Θα έρθει ; ΓΙΩΡΓΟΣ : Έχω πένθο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Κι εγώ πονόδοντο. ΓΙΩΡΓΟΣ : Τι να φορέσω; Ο Στέλλιο ρίχνει μια λοξή ματιά στον Γιώργο και πάει στο δωμάτιο του.

70 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ / NYXTA. CLUB «Dream City» ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. Ο Στέλλιο, ο Γιώργο, ο Μάρκο, και τρεί -τέσσερει άλλοι μπαίνουν μέσ'το μαγαζί. Το μαγαζί είναι ένα τεράστιο Club που παίζει (techno) μουσική. Είναι γεμάτο κόσμο και όλοι χτυπιούνται στο ρυθμό τη μουσική. Πάνω στην μπάρα χορεύουν ημίγυμνε χορεύτριε, ντυμένε στα δερμάτινα, κρατώντα μαστίγια, χειροπέδε και άλλα σαδομαζωχιστικά. Ο μπάρμαν κάνει διάφορα εντυπωσιακά tricks με μπουκάλια και βγάζει φωτιέ απ'το στόμα του. Τα παιδιά μόλι μπαίνουν μέσα κατευθύνονται στο μπάρ για να παραγγείλουν ποτά. Παίρνουν τα πότα του, πίνουν, χορεύουν κ.λπ. Ο Στέλλιο κοιτάει εκστασιασμένο τι χορεύτριε. Ο Γιώργο κάθεται παραδίπλα και δείχνει σκεπτικό. Ρίχνει που και πού λοξέ ματιέ στον Στέλλιο αφού έχει καταλάβει οτι γουστάρει τι χορεύτριε. Σε κάποια φάση ο Μάρκο πλησιάζει τον Γιώργο.

71 ΜΑΡΚΟΣ : Ρε φίλε... αυτή εκεί η τύπισα... σ'έχει φάει με τα μάτια. ΓΙΩΡΓΟΣ : Ποιά; ΜΑΡΚΟΣ : Η ξανθιά με το καπελάκι. Πήγαινε μίλα τη. ΓΙΩΡΓΟΣ : Μπά... Άσε.. ΜΑΡΚΟΣ : Γιατί ρε; καλή είναι. ΓΙΩΡΓΟΣ : Δέν είναι ο τύπο μου. ΜΑΡΚΟΣ : Πήγαινε ρε.. μην είσαι μαλάκα. Μην το προσβάλλει το κορίτσι. ΓΙΩΡΓΟΣ : Καλά πάω. ΜΑΡΚΟΣ : Καλό Βόλι, ΜΑΝ. Ο Γιώργο πάει και πιάνει κουβέντα στήν κοπέλα.. Ο Χρήστο γυρίζει και μιλάει στον Στέλλιο. ΧΡΗΣΤΟΣ : Ψήνεσαι για πράσο; ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Παίζει; ΧΡΗΣΤΟΣ : Θα πάρω το τηλέφωνο τον δικό μου. Ο Χρήστο καλεί κάποιον στο κινητό. ΧΡΗΣΤΟΣ : Που σε ρέ; Θα έρθει ; Φέρε και τρία G. Έτοιμα. Αντε γειά.. Περιμένουμε.. (Στον Στέλλιο).

72 Σε λίγο εμφανίζεται ένα τύπο που πάει προ το μέρο του χορεύοντα. Φοράει γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά του πετάνε προ διάφορε κατευθύνσει. ΤΑΣΟΣ : Γειά χαρά, μάγκε. ΧΡΗΣΤΟΣ : Καλώ τα φρέσκα.. απο δώ ο Στελλάρα. ΤΑΣΟΣ : Χαίρω πολύ... Τασούλη. (Δίνουν τα χέρια) ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Παρομοίω. ΤΑΣΟΣ : Σα φέρνω πράμα που σπαρταράει... ΜΑΡΚΟΣ : (στον Τάσο) : Που σε ρε γίγαντα; (Κολλάνε τα χέρια του ) έχει τίποτα καλό; ΤΑΣΟΣ : Για σένα τα καλύτερα μωρό μου... ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Πάμε να χτυπήσουμε καμια ψυλή; ΤΑΣΟΣ : Ελάτε έχω το αμάξι έξω. Βγαίνουν έξω και οι τέσσερι, πάνε στο αυτοκίνιτο και μπαίνουν μέσα. Ο Τάσο βγάζει βγάζει ένα σακουλάκι με κόκα. Βγάζει ένα τζαμάκι απο το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και μια πιστωτική απ'το πορτοφόλι του. Αδειάζει την κόκα πάνω στο τζαμάκι και με την κάρτα τη χωρίζει σε τέσσερι λεπτέ γραμμέ. Βγάζει ένα δεκάευρω απο το πορτοφόλι του και το τυλίγει για να γίνει ενα αυτοσχέδιο καλαμάκι. το πέρνει και τραβάει μια γραμμή. Μετά το περνάει και στου άλλου. ΤΑΣΟΣ : Φτιαχτείται μάγκε.. Οι άλλοι το παίρνουν και πίνουν όλοι απο μία γραμμή.

73 Μέσα στο μαγαζί ο Γιώργο χορεύει με την κοπέλα. Βλέπει του άλλου να έρχονται απ'έξω αλλά δεν δίνει σημασία και συνεχίζει να χορεύει. Οι άλλοι μπαίνουν μέσα και αρχίζουν να χορεύουν κι αυτοί. Με τα απο λίγο μια κοπέλα πλησιάζει τον Στέλλιο και αρχίζει να χορευέι και να τρίβεται πάνω του. Η κοπέλα γυρίζει και του μιλάει. ΑΜΑΛΙΑ : Σε γουστάρω τρελά... Τι θα γίνει με την περίπτωση μου; ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Κάτι θα κάνουμε ΑΜΑΛΙΑ : Αμαλία... ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Στέλλιο. Η Αμαλία αρπάζει τον Στέλλιο και τον φιλλάει στο στόμα. Ο Στέλλιο παγώνει στη θέση του. Στη φαντασία του βλέπει οτι κάνει έρωτα με την Αμαλία πάνω στην μπάρα

74 ενώ όλοι στο μαγαζί συνεχίζουν να χορεύουν σα να μήν συμβαίνει τίποτα. Στη φαντασία του η Αμαλία είναι ντυμένη σαν τι κοπέλε που χορεύουν στο μπάρ. Φοράει μάσκα, στο χέρι τη κρατάει μαστίγιο και ενώ είναι απο πάνω του και το κάνουν, παράλληλα μαστιγώνει όσου βρίσκονται απο κάτω. Ο μπάρμαν έχει ανάψει μια λωρίδα φωτιά πάνω στο μπάρ ακριβώ δίπλα του. Όταν ο Στέλλιο επανέρχεται στην πραγματικότητα η Αμαλία έχει φύγει. Μπροστά του είναι ο Χρήστο ο οποίο του βαράει χαστούκια για να συνέλθει. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Τι έγινε; ΧΡΗΣΤΟΣ : Ξέρω γώ ρε μεγάλε... Χάθηκε ξαφνικά. Είσαι καλά; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Που είναι η Αμαλία; ΧΡΗΣΤΟΣ : Άσε Πέταξε το πουλάκι. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Φεύγω. ΧΡΗΣΤΟΣ : ΟΚ. Καληνύχτα.. Σίγουρα είσαι καλα; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Ναι, μια χαρά... Καληνύχτα παιδιά... Τα λέμε.. ΠΑΙΔΙΑ : Καληνύχτα. Ο Στέλλιο πάει στον Γιώργο που εξακολουθεί να χορεύει με την κοπέλα ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Εγώ πάω σπίτι. ΓΙΩΡΓΟΣ : Περίμενε, έρχομαι κι εγώ. Ο Γιώργο χαιρετάει την κοπέλα και φεύγουν.

75 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ / ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Ο Γιώργο είναι στο δωμάτιο στο δωμάτιο του και προσπαθεί να συνθέσει ένα καινούριο τραγούδι. Είναι πρωί γύρω στι 11:00. Ο Στέλλιο στο διπλανό δωμάτιο κοιμάται ακόμα. Ο Γιώργο γρατζουνάει την κιθάρα προσπαθώντα να βρεί το ρυθμό του τραγουδιού. Ο Στέλλιο μπαίνει αγουροξυπνημένο στο δωμάτιο του Γιώργου. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Δε, μου λε ; Είσαι ανώμαλο ; ΓΙΩΡΓΟΣ : Θε ειλικρινή απάντηση; ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Πρωί, πρωί σου'ρθε η έμπνευση; ΓΙΩΡΓΟΣ : Άκου, να μου πεί αν σάρέσει. (αρχίζει να παίζει το κομμάτι στην κιθάρα)

76 ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Θέλω να κοιμηθώ ρε μαλάκα. ΓΙΩΡΓΟΣ : Δεν έχει μάθημα; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Έχω στισ 12. ΓΙΩΡΓΟΣ : (κοιτάει το ρολόι του) Προλαβαίνει αν φύγει τώρα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Δεν πάω. Βαριέμαι ΓΙΩΡΓΟΣ : Θα γίνει σπουδαίο γυμναστή Ακόμα και personal trainer μπορεί. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Είμαι ήδη. ΓΙΩΡΓΟΣ : Έχει δύο επιλογέ. Η πα στη σχολή, η κάθεσαι εδώ και ακού τι καινούριε μου επιτυχίε όλη μέρα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Έφυγα. Τα λέμε το βράδυ. Ο Στέλλιο φεύγει. Ακούγεται ένα δυνατό χτύπημα πόρτα. Ο Γιώργο μένει μόνο στο δωμάτιο του. Απ το στόμα του βγαίνει ένα μελαγχολικό αναστεναγμό. Αφήνει κάτω την κιθάρα του, και πάει στο δωμάτιο του Στέλλιου. Ξαπλώνει στο ξέστρωτο κρεβάτι, τυλίγεται με τα σεντόνια του Στέλλιου, αγκαλιάζει το μαξιλάρι και το μυρίζει. Το ίδιο κάνει και με τα σεντόνια. Το άρωμμα του κορμιού του Στέλλιου τον έχει μεθύσει. Κάθεται για μερικέ στιγμέ και μυρίζει τα σεντόνια εκστασιασμένο. Το χέρι του πέφτει πάνω σε ένα αντικείμενο που βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι. Το πιάνει και το κοιτάει γεμάτο περιέργεια. Είναι ένα αντρικό περιοδικό γεμάτο με φωτογραφίε γυμνών γυναικών. Το ξεφυλλίζει για λίγο με μια συνωφρυομένη έκφραση στο

77 πρόσωπο του. Απογοητυευμένο, βγαίνει απο το δωμάτιο και πάει να πάρει το κινητό του. Κάνει κλήση στο Σπύρο, ο οποίο απαντάει αμέσω. ΓΙΩΡΓΟΣ : Γειά σου Σπύρο. Τι κάνει, Σε πήρα να σε ρωτήσω αν ήθελε να βγούμε το βράδυ. Έχω ρεπό. Οκ. Θα περάσει να με πάρει απ το σπίτι κατά τι 10; Ωραία τα λέμε στι 10. φιλιά... Ο Γιώργο κλείνει το τηλέφωνο, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. The Nightmare Of George. It is a hot night after midnight George is sleeping in his room in the house in Plaka. The window is open and he can see the moon and the stars outside. The only sound he can listen to is the music coming from a nearby house. It is a track from the famous of PINK FLOYD - THE DARK SIDE OF THE MOON. All though he is sleeping George is nervous and hot and keep spenning round on his bed. He throw his sheet away. He then

78 takes the pillow and put on his face. And suddenly a nightmare comes to his mind. Now the music get louder. George find himself inside a big room without doors and windows. All the walls around him are made of bricks without plaster or paint on them. The room is vest and George is running all around, trying to find the exit, but there is no way out and he get more and more desperate as he realize that he is trapped. He gets close to the wall and start pushing in a hopeless attempt to get out. He starts crying out for help. He shouts the name of his friend but the only response he gets is the echo of his own voice. The sound of the music gets lower and finally fade a way. George is alone in the room. In a gross plane we can see the terror the drown on his face. George immediately gets up realize where is he and coming down. The music of Pink Floyd is still playing in the opposite house. When the music is over we listen to the voice of George reading the poem << WALLS >> by Kavafis. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

79 Είναι μια καυτή νύχτα μετά τα μεσάνυχτα. Ο Γιώργο κοιμάται στο δωμάτιο του στο σπίτι στην Πλάκα. Το παράθυρο είναι ανοιχτό και μπορεί να δεί το φεγγάρι και τα αστέρια έξω. Ο μόνο ήχο που ακούγεται είναι μια μουσική που έρχεται απο ένα κοντινό σπίτι. Είναι η μουσική απο το διάσημο συγκρότημα Pink Floyd και το άλμπουμ THE DARK SIDE OF THE MOON. Ενώ κοιμάται ο Γιώργο είναι νευρικό, ζεσταίνεται και στρυφογυρίζει γύρω γύρω στο κρεβάτι του. Πετάει τα σεντόνια μακριά. Παίρνει το μαξιλάρι και το βάζει πάνω στο πρόσωπό του. Και τότε ξαφνικά ένα εφιάλτη εισβάλει στην σκέψη του. Η μουσική δυναμώνει. Ο Γιώργο βρίσκεται μέσα σε ένα μεγάλο δωμάτιο, χωρί πόρτε και χωρί παράθυρα. Όλοι οι τοίχοι γύρω του είναι φτιαγμένοι μόνο απο τούβλα χωρί σοβάδε και χρώμματα. Το δωμάτιο είναι τεράστιο και ο Γιώργο τρέχει γύρω προσπαθώντα να βρεί την έξοδο, αλλά αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει τρόπο να διαφύγει και απελπίζεται περισσότερο συνηδιτοποιώντα ότι είναι παγιδευμένο. Πλησιάζει πιο κοντά στον τοίχο και αρχίζει να σπρώχνει τα τούβλα με την ελπίδα να βγεί έξω. Αρχίζει να φωνάζει βοήθεια. Φωνάζει το όνομα του φίλου του αλλα η μόνη ανταπόκριση που έρχεται, είναι ο απόηχο τη δική του φωνή. Ο ήχο απο την μουσική χαμηλώνει και τελικά σβήνει τελείω. Ο Γιώργο είναι μόνο στο δωμάτιο. Σε κοντινό πλάνο μπορούμε να δούμε τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Ο Γιώργο αμέσω ξυπνάει αντιλαμβάνεται που βρίσκεται και συνέρχεται. Η μουσική των Pink Floyd ακόμα παίζει στο απέναντι σπίτι. Όταν η μουσική τελειώνει ακούμε την φωνή του Γιώργου να διαβάζει το ποίημα «Τα Τείχη» Του Κωνσταντίνου Καβάφη.

80 Ακολουθεί το ποίημα του Κ. Καβάφη Τα Τείχη Τείχη

81 Χωρί περίσκεψιν, χωρί λύπην, χωρί αιδώ μεγάλα κ'υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη. Καί κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ. Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη' διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον. Ά όταν έκτιζαν τα τείχη πω να μήν προσέξω. Άλλα δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών η ήχον. Ανεπαισθήτω μ'έκλεισαν από τον κόσμον έξω. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ / ΜΕΡΑ / ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ο Στέλλιο έχει προπόνηση. Παίζει ποδόσφαιρο στο γήπεδο ακούγωντα οδηγίε του προπονητή. Ο Γιώργο έχει έρθει μαζί του για παρέα και κάθεται, στι κερκίδε.. Έχει στα χέρια του ένα βιβλίο και προσποιείται ότι διαβάζει, ενώ στην πραγματικότητα γλυκοκοιτάζει τον Στέλλιο που προπονείται. Παραδίπλα του στι κερκίδε έρχονται και κάθονται δύο κοπέλε. Οι κοπέλε μιλάνε και χαζογελάνε μεταξύ του σχολιάζοντα τα αγόρια που παίζουν ποδόσφαιρο. Σε κάποια φάση ο Γιώργο αντιλαμβάνεται ότι μια απο τι κοπέλε γλυκοκοιτάει τον Στέλλιο. Ο Γιώργο την αγριοκοιτάει και κρυφακούει να δεί τι θα πούνε. Α' ΚΟΠΕΛΑ: Πώ! Πώ! Αυτό εκεί είναι θεό.

82 Β' ΚΟΠΕΛΑ: Ποιό απ'όλου ; Α' ΚΟΠΕΛΑ: Το νούμερο 6. Ο Στέλλιο ζεσταίνεται και βγάζει την μπλούζα του Α' ΚΟΠΕΛΑ: Ουάουυ.. Τι μανάρι είσαι εσύ... Θα πάω να του μιλήσω. Β' ΚΟΠΕΛΑ: Ναι καλά, εγώ θα πάω να του μιλήσω, εσύ έχει τον Πέτρο. Α' ΚΟΠΕΛΑ: Α, να σου πώ... Εγώ τον είδα πρώτη. Β' ΚΟΠΕΛΑ: Άντε καλά, αφού τον είδε πρώτη... Ο αγώνα κοντεύει να τελειώσει και ο Γιώργο σκέφτεται τι να κάνει για να εμποδίσει την κοπέλα να πλησιάσει τον Στέλλιο, αφού είναι σίγουρο ότι ο Στέλλιο θα ενδώσει. Μόλι ο προπονητή φωνάζει (Τέλο για σήμερα παιδιά), η Α' κοπέλα σηκώνεται, ισιώνει τα ρούχα και τα μαλλιά τη με τα χέρια, βγάζει από την τσάντα τη λιπ γκλό και άρωμα και τα φοράει. Α' ΚΟΠΕΛΑ: (στη φίλη τή ). Πάω. Ο Γιώργο σηκώνεται αμέσω πάνω, τρέχει πίσω τη, την προλαβαίνει και τη μιλάει. ΓΙΩΡΓΟΣ : 'Ει κοπελιά, περίμενε... Αυτή σταματάει απορημένη. ΓΙΩΡΓΟΣ : Ε... Γειά σου, είμαι ο Γιώργο. Σε κοιτούσα πολλή ώρα που καθόσουν εκεί,

83 και αναρωτιόμουν αν θα ήθελε να βγούμε για ένα καφέ. Μου αρέσει πολύ. Θα προτιμούσα να πηγαίναμε για ποτό, όμω τα βράδια, τραγουδάω σ'ένα μαγαζί. Α' ΚΟΠΕΛΑ: Τραγουδά είπε ; ΓΙΩΡΓΟΣ : Ναί, έχουμε φτιάξει μια μπάντα με του φίλου μου και παίζουμε σ'ένα μπαράκι. Θα σε περιμένω να έρθει όποτε θε. Τι λε θα μου δώσει το τηλέφωνο σου; Η κοπέλα χαμογελάει κι ανταποκρίνεται. Ενώ όμω αυτοί μιλούσαν η φίλη τη βλέποντα τη φάση με τον Γιώργο αποφασίζει να παει αυτή να μιλήσει στον Στέλλιο. Ο Γιώργο την φίλη να σηκώνεται και να κατευθύνεται προ τον Στέλλιο. Η α κοπέλα δεν έχει δεί τι γίνεται αφού γράφει τον αριθμό τη σ'ένα χαρτάκι και το δίνει στο Γιώργο. ΓΙΩΡΓΟΣ : Ε.. Η φίλη σου φεύγει.. Η α κοπέλα γυρίζει και κοιτάει την άλλη η οποία έχει πάει στον Στέλλιο και του μιλάει. Θυμωμένη κατεβαίνει και πάει προ το μέρο του. Ο Γιώργο την ακολουθεί. Κάτω στο γήπεδο, η β κοπέλα έχει πιάσει κουβέντα με τον Στέλλιο. Β' ΚΟΠΕΛΑ: Στέλλιο λοιπόν.. Ωραίο όνομα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Ευχαριστώ... Β' ΚΟΠΕΛΑ: Παίζει πολύ καλά... ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Σ'ευχαριστώ, είσαι πολύ γλυκιά.

84 Β' ΚΟΠΕΛΑ: Κι εσύ είσαι πολύ γλυκό. Έχει κοπέλα; Ο Στέλλιο ξαφνικά πέφτει σε νιρβάνα. Στη φαντασία του η κοπέλα που του μηλάει βρίσκεται ξαπλωμένη πάνω στο γρασίδι του γηπέδου. Φοράει μόνο τι αθλητικέ κάλτσε του ποδοσφαίρου, και έχει μια μπάλα ποδοσφαίρου ανάμεσα στα πόδια τη... Οι κινήσει τι και οι εκφράσει τη είναι προκλητικέ. Χαμογελάει, πονηρά και παίζει παιχνιδιάρικα με την μπάλα. Στο πλάνο μπαίνει και η φίλη τη με ανάλογη ενδυμασία η οποία πλησιάζει με αργά και αισθησιακά βήματα. Η φίλι τη πλησιάζοντα σκύβει πάνω από τα πόδια τη και γλείφει την μπάλα που βρίσκεται ανάμεσα. Στη συνέχεια ανεβαίνει προ τα πάνω και τη φιλάει στο στόμα.. Εν τω μεταξύ, η κοπέλα προσπαθεί να συνεφέρει τον Στέλλιο που μοιάζει τελείω χαμένο, για να πάρει μια απάντηση στην ερώτηση που του έκανε. Β' ΚΟΠΕΛΑ:Στέλλιο... ; Στέλλιο μ ακού ; Σου μιλάω.. Είσαι καλά; Εκείνη την ώρα έρχονται η α κοπέλα και ξοπίσω τη ο Γιώργο.

85 Α' ΚΟΠΕΛΑ: (στη φίλη τη ) Τι συμβαίνει εδώ; Β' ΚΟΠΕΛΑ: Δεν ξέρω... κάτι έχει πάθει. ΓΙΩΡΓΟΣ : (Καθώ τον σκουντάει) Στέλλιο.. ; Ε.. Ξύπνα... Ο Στέλλιο συνέρχεται ξαφνικά από τη φωνή και το σκούντηγμα του Γιώργου. ΓΙΩΡΓΟΣ : Είσαι καλά ρε φίλε; ΣΤΕΛΛΙΟΣ : Ε.. Εντάξει είμαι. Ζαλίστικα λίγο απο την προπόνηση. Α' ΚΟΠΕΛΑ: Εμεί φεύγουμε... Αρπάζει ενοχλημένη τη φίλη τη απ'το χέρι και την τραβάει να φύγουν. Καθώ φεύγουν απο τι κινήσει του φαίνεται ότι την κατσαδιάζει. ΓΙΩΡΓΟΣ : Την κάνουμε κι εμεί ; Ο Στέλλιο γνέφει κ αταφατικά, φανερά προβληματισμένο, μαζεύει τα πράγματα τουκι αποχωρούν. ΚΑΡΜΕΝ THE LAST SEXY TRIP. COMING SOON... TO A CINEMA NEAREST YOU. A FILM WRITTEN AND DIRECTED BY CHRISTOS CHRISTOPOYLOS

86 . ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ / ΝΥΧΤΑ GAY BAR «ESCAPE FROM THE ARMY» ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ Ο Γιώργο με τιν επίση gay κολλητό του, τον Ιάκωβο βρίσκονται, σ'ένα gay bar στο οποίο συνηθίζουν να πηγαίνουν για να βρούν ερωτικού συντρόφου. Ο

87 Ιάκωβο είναι εντελώ κραγμένη σε αντίθεση με τον Γιώργο που δεν του φαίνεται. Φοράει φανταχτερά ρούχα, είναι πολύ θηλυπρεπή στι κινήσει και την ομιλία και πολύ διαχυτικό και εκδηλωτικό. Οι δυό του κάθονται στο μπαρ και πίνουν το ποτό του συζητώντα. ΙΑΚΩΒΟΣ : Πώ πώ... Νέκρα σήμερα. ΓΙΩΡΓΟΣ : Πολύ ιδιότροπο είσαι βρε Ιάκωβε. Μια χαρά παιδιά έχει εδω μέσα. ΙΑΚΩΒΟΣ : Μη με λε, Ιάκωβο. Βούλη είναι το καλλιτεχνικό μου. ΓΙΩΡΓΟΣ : Δε μου βγαίνει το Βούλη. Είμαι σοβαρό άνθρωπο όπω ξέρει. ΙΑΚΩΒΟΣ : Άι μωρή, ψωνισμένη. Βρε κανα τεκνό να το κάνει μπα και οξυγονωθεί λίγο ο εγκέφαλο. Ο Γιώργο γελάει σαν να του είπαν κατι πολύ αστείο. ΙΑΚΩΒΟΣ : Αχ.. κοίτα τι μπαίνει μέσ το μαγαζί. Απο την πόρτα μπαίνουν δυο αγόρια. Πάνε και κάθονται στην άλλη άκρη του μπαρ και παραγγέλνουν ποτά. Ο Γιώργο ρίχνει μια αδιάφορη ματιά. ΙΑΚΩΒΟΣ : Ε μή μου πεί οτι δεν είναι θεοί... ΓΙΩΡΓΟΣ : Όρμα, μην το σκέφτεσαι. ΙΑΚΩΒΟΣ : Λε να τα χουνέ;

88 ΓΙΩΡΓΟΣ : Όρμα που σου λέω. ΙΑΚΩΒΟΣ : 'Αχ δεν μπορώ, φοβάμαι. ΓΙΩΡΓΟΣ : καλά, μην πα. ΙΑΚΩΒΟΣ : Δεν έρχεσαι μαζί μου; ΓΙΩΡΓΟΣ : Ρε πα καλά; ΙΑΚΩΒΟΣ : Ελα.. Please (τον τραβάει απ'το μπράτσο και χτυπιέται) Ο Γιώργο κουνάει το κεφάλι αγανακτισμένο, αναστενάζει και τραβάει μπροστά. ΙΑΚΩΒΟΣ : Σ'αγαπάω. Είσαι θεά... Ο Γιώργο και ο Ιάκωβο πλησιάζουν τα δύο αγόρια. Ο Γιώργο φοράει το γοητευτηκό του χαμόγελο και παει να συστηθεί. Τα δύο αγόρια δείχνουν ενδιαφέρον στην παρουσία του Γιώργου και του Ιάκωβου. ΓΙΩΡΓΟΣ : Γειά σα.. Είμαι ο Γιώργο. Από εδώ ο φίλο μου ο Ιάκωβο. ΙΑΚΩΒΟΣ : Βούλη για του φίλου. (δίνει το χέρι του σ'αυτόν που του αρέσει για χειροφίλημα). ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ : Τάκη.(του απαντάει, αρπάζει το χέρι του και το κουνάει όπω στην κλασσική χειραψία) : Μάκη. Καθίστε μαζί μα. Να κεράσουμε ποτάκι; (απαντάει ο άλλο και δίνει το χέρι του στον Γιώργο). ΓΙΩΡΓΟΣ : ΟΚ.

89 Ο Ιάκωβο έχει κολλήσει σαν βδέλα πάνω στον Τάκη και του τρίβεται. ΙΑΚΩΒΟΣ : Άχ... Το τραγούδι μου.. (Αρχίζει να χορεύει και να τρίβεται πάνω στον Τάκη). Ο Μπάρμαν αφήνει τα ποτά πάνω στο μπαρ. Ο καθένα παίρνει το ποτό του στο χέρι και τσουγκρίζουν τα ποτήρια του. Μια δεύτερη γύρα ποτά εμφανίζεται πάνω στο μπαρ. Οι τέσσερι του έχουν γίνει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στο μπαρ εμφανίζεται κι άλλη γύρα ποτά. Η παρέα συνεχίζει να γελά και αρχίζει να χορεύει. Σε κάποια φάση το μπαρ πίσω του έχει γεμίσει με τα άδεια ποτήρια των ποτών που έχουν καταναλώσει. Ο μπαρμαν έρχεται μαζεύει τα άδεια και ακουμπάει άλλα τέσσερα ποτά μπροστά του. Το μαγαζί έχει γεμίσει κόσμο και όλοι μέσα χορεύουν. Ο Ιάκωβο χορεύει σε ξέφρενου ρυθμού μαζί με τον Τάκι. Ο Γιώργο με τον Μάκη κάθονται στο μπαρ, αρκετά μεθυσμένοι και μιλάνε κάνοντα χάζι αυτού που χορεύουν. Ο Μάκη αρπάζει τον Γιώργο και τον φιλάει στο στόμα. Ο Γιώργο αφήνεται και απολαμβάνει το φιλί, όμω ξαφνικά στη φαντασία του ο Μάκη παίρνει την μορφή του Στέλλιου. Ο Γιώργο τον σφίγγει και τον φιλάει με περισσότερο πάθο. Όταν το φιλί τελειώνει ο Γιώργο συνειδητοποιεί πόσο ερωτευμένο είναι με τον Στέλλιο. Ταραγμένο το βάζει στα πόδια. ΓΙΩΡΓΟΣ : (στον Μάκη) Συγνώμη πρέπει να φύγω. Αρπάζει τα πράγματα του και φεύγει ενώ ο Μάκη τον κοιτάει εμβρόντητο. Βγαίνει στο δρόμο, ανάβει ένα τσιγάρο και φεύγει με τα πόδια για το σπίτι του περπατώντα σκεφτικό μεσ το σκοτάδι.

90 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ / ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. Ο Στέλλιο είναι στο σαλόνι και παίζει play station. Ο Γιώργο βγαίνει απο το δωμάτιο του για να πάει στην κουζίνα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Έρχεται ο Τασούλη να αράξουμε. ΓΙΩΡΓΟΣ : ΟΚ. Εγώ θα διαβάζω στο δωμάτιο. Γράφω τεστ στο ωδείο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Καλά, δε θα κάνουμε φασαρία. ΓΙΩΡΓΟΣ : Τα λέμε... δώσ'του χαιρετίσματα. (μπαίνει στο δωμάτιο του και κλείνει την πόρτα). Ο Στέλλιο έχει πορωθεί στο play station. Το κουδούνι

91 χτυπάει. Πατάει pause και σηκώνεται ν'ανοίξει. Μπαίνει ο Τάσο κρατώντα μια σακούλα. ΤΑΣΟΣ : Γειά.. τι έγινε; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Καλά ρε.. Ελα πέρνα.. Θ'αράξουμε στο σαλόνι. ΤΑΣΟΣ : Ο George που είναι; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Που νά'ναι μωρέ το σπασικλάκι.. Έχει κλειδωθεί και διαβάζει. Καφέ; ΤΑΣΟΣ : Έφερα μπύρε. (δείχνει τη σακούλα στον Στέλλιο). ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Άραξε. Πάνε και οι δύο και σωριάζονται στον καναπέ του σαλονιού. Ανοίγουν δύο κουτάκια μπύρα, πέρνουν απο μία και πίνουν. ΤΑΣΟΣ : Τι κάνουμε; Βαριέμαι.. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Σκέφτομαι να πάρω ενα Πίνγκ - Πόνγκ (Ping - Pong). ΤΑΣΟΣ : Καλή φάση... ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Η φαρμακευτική τι λέει; ΤΑΣΟΣ : Τα σπάει... ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Είσαι Genius ρε φίλε.. γουστάρει πολύ ε;

92 ΤΑΣΟΣ : Το παν είναι να'χει κίνητρο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Τι εννοεί ; ΤΑΣΟΣ : Μπά άστο καλύτερα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Λέγε ρε μαλάκα... ΤΑΣΟΣ : Είναι χοντρό άστο.. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πιο πολύ απο την πρέζα; ΤΑΣΟΣ : Εκεί κοντά πέφτει. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Λέγε... ΤΑΣΟΣ : Κάνω πειράμματα με ουσίε. Προσπαθώ να φτιάξω ένα ναρκωτικό που δημιουργεί ψευδαισθήσει. Δεν το χω τσεκάρει ακόμα. Ο Στέλλιο τον κοιτάει χαζεμένο. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Respect.

93 Άν βγεί στην αγορά θα βγάλει τρελά λεφτά. ΤΑΣΟΣ : Γι'αυτό σε πάω ρε φίλε.. Είσαι open minded τύπο. Οι άλλοι κοιτάνε το όραμα μου με καχυποψία. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Μήν του ακού ρε. Έχουν γεννηθεί μικρόαστοι. Πάλεψε του στόχου ρε dude. Το πειραματάκι που είναι; Κοιμάται στο σπίτι; ΤΑΣΟΣ : Είσαι τρελό ρε μαλακά; Δεν το'χω τσεκάρει σου λέω. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πειραματόζωο δεν ψάχνει ; ΤΑΣΟΣ : Θα το δοκιμάσω στον εαυτό μου. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Και μένα έτσι θα μ'αφήσει ; Είναι τοσο επικίνδυνο; ΤΑΣΟΣ : Λογικά όχι, αλλά δεν ξέρω τι πιθανέ παρενέργειε. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Σπίτι το'χεί ; ΤΑΣΟΣ : Όχι. Το'χω μαζί. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Είσαι να το δοκιμάσουμε; ΤΑΣΟΣ : Κι άμα μείνουμε στον τόπο; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Είναι ο Γιώργο μέσα. Άμα πάθουμε τίποτα θα μα μαζέψει. Ο Τάσο βγάζει απ την τσέπη του ένα κουτάκι βιταμινών, που περιέχει μια άσπρη σκόνη.

94 ΤΑΣΟΣ : Φέρε δυο ποτήρια νερό. Ο Στέλλιο σηκώνεται και φέρνει δυο ποτήρια νερό απ'τήν κουζίνα και τα ακουμπάει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού. Ο Τάσο βγάζει ενα σουγιά απο την τσέπη του και με τη μύτη του μαχαιριού παίρνει μια μικρή ποσότητα και ρίχνει στο κάθε ποτήρι. ΤΑΣΟΣ : Περίπου ενα γραμμάριο με το μάτι. Σηκώνουν τα ποτήρια στο χέρι και ετοιμάζονται να πιούν. ΤΑΣΟΣ : Άντε γειά μα.. Τσουγκρίζουν. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Στην επιτυχία σου φίλε... Το κατεβάζουν μονοκοπανιά.. Περνάει ενα λεπτό χωρί να μιλάνε. Ύστερα κοιτάζονται περίεργα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πώ νιώθει ; ΤΑΣΟΣ : Καλά εσύ; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Καλά. Περνάει λίγο χρόνο ακόμα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Όλα καλά; ΤΑΣΟΣ : Τόσο που εχω αρχίσει ν'απογοητέυομαι. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Άκου κάτι;

95 ΤΑΣΟΣ : Όχι. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Είναι μια μέλισσα πίσω απο την κουρτίνα. ΤΑΣΟΣ : Δεν τη βλέπω. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Τώρα είναι πίσω απ τ'αυτί μου. (κουνάει το χέρι του για να τη διώξει) Ο Τάσο παίρνει να πιεί λιγο μπύρα... Ο έλεγχο χάνεται και η μπύρα τρέχει απο το στόμα του και χύνεται πάνω στα ρούχα του. Κουτάζεται έκπληκτο. ΤΑΣΟΣ : Βρέχει; Ο Στέλλιο δίπλα του έχει σηκωθεί και κυνηγάει την αόρατη μέλισσα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Έλα δώ μωρή πουτανίτσα.. (Ο τόνο τη φωνή του είναι γλυκό και χαρούμενο ). ΤΑΣΟΣ : Μουσκέυτηκα απ'τη βροχή ρε γαμώτο. Θα φωνάζει η μάνα μου. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Πήγαινε κάτσε δίπλα στη φωτιά ρε Κωστάκη. Το τζάκι καίει. ΤΑΣΟΣ : (Γελώντα ) Δέν με λένε Κωστάκη. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: (Τον κοιτάζει θορυβημένο ) Αλήθεια λε ; Πω σε λένε; ΤΑΣΟΣ : Με λένε γιού-γκί (Yu-Gi). ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Sorry, έχει δίκιο.

96 Ο Γιώργο στο δωμάτιο του είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι και διαβάζει. Σε μια σελίδα του βιβλίου στο λευκό περιθώριο έχει ζωγραφίσει με το μολύβι μια μικρή προσωπογραφία του Στέλλιου. Την κοιτάζει και την χαϊδεύει με τα δάχτυλα. Ύστερα κοιτάζει την πόρτα του δωματίου του πίσω απο την οποία ξέρει οτι βρίσκεται ο αγαπημένο του. Σε κάποια φάση ακούει τρανταχτά γέλια έξω απο την πόρτα του, σηκώνεται και πάει να δεί τι συμβαίνει. Ανοίγει την πόρτα και βλέπει τα δυο αγόρια ξαπλωμένα στο πάτωμα να χαζογελάνε. ΓΙΩΡΓΟΣ : Γειά σου Τάσο. ΤΑΣΟΣ : Γειά σου μαμά... ΓΙΩΡΓΟΣ : Στέλλιο... ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Έλα δω μωρό μου..

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978.

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Ο Παναγιώτης Παπανικολάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Πολύκαστρο όπου και εκεί τελείωσε το Γενικό Λύκειο. Απο τα χρόνια της ωρίμανσής του εμφάνισε καλλιτεχνικές ανησυχίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. -Να σου συστήσω τη Νάντια. -Γεια, χάρηκα -Κι εγώ.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. -Να σου συστήσω τη Νάντια. -Γεια, χάρηκα -Κι εγώ. Κοίταξε στον στρογγυλό, μεγάλο καθρέπτη του δωματίου των γονιών της. Τα πράσινα μάτια της αντανακλούσαν στον καθρέπτη. Τα μακριά ίσια μαλλιά της έπεφταν ανάλαφρα στους ώμους της. Ήταν μακριά. Τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

Λάκης Φουρουκλάς. Το Στιλέτο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Λάκης Φουρουκλάς. Το Στιλέτο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 1 Λάκης Φουρουκλάς Το Στιλέτο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 2 Σχεδιασμός εξωφύλλου: Λ.Φ. Ηλεκτρονική έκδοση (ebook) Μάιος 2013 3 1 Στριφογυρίζει στο κρεβάτι. Δεν μπορεί να κοιμηθεί. Πάλι. Εδώ και χρόνια το ίδιο πρόβλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ. Σεμπρεβίβες, Εκδόσεις Λιβάνη, 2000 Μαγεμένη πολιτεία, Εκδόσεις Γκοβόστη, 2005 Η αγάπη του Μεγάλου Μαγίστρου, Εκδόσεις Γκοβόστη, 2010

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ. Σεμπρεβίβες, Εκδόσεις Λιβάνη, 2000 Μαγεμένη πολιτεία, Εκδόσεις Γκοβόστη, 2005 Η αγάπη του Μεγάλου Μαγίστρου, Εκδόσεις Γκοβόστη, 2010 Οι συμμαθητές ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ Σεμπρεβίβες, Εκδόσεις Λιβάνη, 2000 Μαγεμένη πολιτεία, Εκδόσεις Γκοβόστη, 2005 Η αγάπη του Μεγάλου Μαγίστρου, Εκδόσεις Γκοβόστη, 2010 ελενη καστρισιου-κυριακοπουλου Οι συμμαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στο Ιράν, όμως ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως εκεί θα με περίμενε ο νέος δρόμος της ζωής μου.

Για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στο Ιράν, όμως ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως εκεί θα με περίμενε ο νέος δρόμος της ζωής μου. Για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στο Ιράν, όμως ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως εκεί θα με περίμενε ο νέος δρόμος της ζωής μου. Εγώ ο Κώστας Ραφτόπουλος του Δημοσθένη και της Χαράς δεν

Διαβάστε περισσότερα

Gone 001-010:A TEL 001-008 4/15/11 6:56 PM Page 1

Gone 001-010:A TEL 001-008 4/15/11 6:56 PM Page 1 Gone 001-010:A TEL 001-008 4/15/11 6:56 PM Page 1 Gone 001-010:A TEL 001-008 4/15/11 6:56 PM Page 2 ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΑ Στην άκρη της μέρας, εκεί όπου οι σκιές υψώνονται απειλητικές κι οι ψίθυροι γίνονται κραυγές,

Διαβάστε περισσότερα

Κλεφτές Ματιές διηγήματα

Κλεφτές Ματιές διηγήματα Στέφανος Λίβος Κλεφτές Ματιές διηγήματα Αυτό το βιβλίο εκδόθηκε σε πλατφόρμα αυτοέκδοσης. Ο λόγος που η ηλεκτρονική του έκδοση διατίθεται δωρεάν είναι επειδή οι ιδέες πρέπει να διακινούνται ελεύθερα. Το

Διαβάστε περισσότερα

του «Βασιλιάς ΙΚΕΛΟΣ». Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κείμενα και άρθρα του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο nkarakasis@gmail.

του «Βασιλιάς ΙΚΕΛΟΣ». Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κείμενα και άρθρα του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο nkarakasis@gmail. Ο Νίκος Καρακάσης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Είναι εγγονός του Αλεξανδρινού ποιητή, μουσικολόγου και βιολονίστα Σταύρου Καρακάση και ανιψιός του Κώστα Καρακάση, συγγραφέα της σύγχρονης λογοτεχνίας.

Διαβάστε περισσότερα

Η συλλογή μικρών ιστοριών Εβδόμη Εσπερινή διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons

Η συλλογή μικρών ιστοριών Εβδόμη Εσπερινή διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons Η συλλογή μικρών ιστοριών Εβδόμη Εσπερινή διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons [ Αναφορά προέλευσης - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα ]

Διαβάστε περισσότερα

Και ύστερα ονειρεύτηκα

Και ύστερα ονειρεύτηκα 4 Και ύστερα ονειρεύτηκα ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2009 Παρασκευή απόγευμα και η μαμά με πήρε μαζί της για να τη βοηθήσω με τα ψώνια στο σουπερμάρκετ. Πήγαμε σε ένα μεγάλο κατάστημα στην είσοδο των Σερρών με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Βασίλειος Φ. Δρόλιας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Βασίλειος Φ. Δρόλιας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Βασίλειος Φ. Δρόλιας 2012 You can spend the entire second half of your life recovering from the mistakes of the first half. Saul Bellow, Seize the Day Για τις γυναίκες ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΧΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αγγελική Σχοινά. Καλημέρα και Αντίο

Αγγελική Σχοινά. Καλημέρα και Αντίο Αγγελική Σχοινά Καλημέρα και Αντίο Η Αγγελική Σχοινά γεννήθηκε το 1988 και αποφοίτησε το 2010 από το Παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης Πατρών. Ασχολείται με την παράπλευρη στήριξη μαθητών μέσα στην

Διαβάστε περισσότερα

Γεράσιμος Μηνάς. Μια ζωή ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ 2006-2007

Γεράσιμος Μηνάς. Μια ζωή ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ 2006-2007 1 2 Μια ζωή 3 4 5 Γεράσιμος Μηνάς Μια ζωή ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ 2006-2007 6 7 Πρέπει να κλέψω. Υπάρχουν τόσα χρήματα, εκεί έξω. Δεν έχω δικά μου, για παγωτό. Τυρί. Χυμό. Λεφτά, να πάω διακοπές. Να κλέψω. Ναι.

Διαβάστε περισσότερα

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ένα αγόρι από τον Πειραιά ξεκίνησε να γράφει μια φανταστική ιστορία για μια παρέα παιδιών που ανοίχτηκαν στη

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ένα αγόρι από τον Πειραιά ξεκίνησε να γράφει μια φανταστική ιστορία για μια παρέα παιδιών που ανοίχτηκαν στη Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ένα αγόρι από τον Πειραιά ξεκίνησε να γράφει μια φανταστική ιστορία για μια παρέα παιδιών που ανοίχτηκαν στη θάλασσα ακολουθώντας έναν πειρατικό χάρτη. Το αγόρι μεγάλωσε,

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Αντάμης. Τα Δάνεια, Αποσπάσματα. Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου. Dreamtigers 2013. www.yannisadamis.com

Γιάννης Αντάμης. Τα Δάνεια, Αποσπάσματα. Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου. Dreamtigers 2013. www.yannisadamis.com Γιάννης Αντάμης Τα Δάνεια, Αποσπάσματα Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου Dreamtigers 2013 www.yannisadamis.com 1 «Το σπίτι όπου πραγματικά μεγάλωσα ήταν ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονη Λογοτεχνία για Nέους KAIΡOΣ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ

Σύγχρονη Λογοτεχνία για Nέους KAIΡOΣ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ Σύγχρονη Λογοτεχνία για Nέους KAIΡOΣ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ Tο παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (N. 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και

Διαβάστε περισσότερα

Γεράσιμος Μηνάς. Ανθρωπιά σ ευκαιρία. Επιλογή από ποίηση 1995-2006

Γεράσιμος Μηνάς. Ανθρωπιά σ ευκαιρία. Επιλογή από ποίηση 1995-2006 1 2 Γεράσιμος Μηνάς Ανθρωπιά σ ευκαιρία Επιλογή από ποίηση 1995-2006 3 Ελεύθερος άνθρωπος, Πατρίδα μου Σε περίμενα Ξέρεις κάτι; Σε περίμενα. Πάλι. Όπως πρώτα. Εκείνο, τα χαμόγελο σου, που φεγγοβολούσε,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Copyright 2013 A.N. Triantafyllou Smashwords Edition Διαβάστε επίσης: Επισκέπτης (https://www.smashwords.com/books/view/336379) Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

λογοποιός Τεύχος Πρώτο, 2015 ΕΤΗΣΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ [1]

λογοποιός Τεύχος Πρώτο, 2015 ΕΤΗΣΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ [1] λογοποιός ΕΤΗΣΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ Τεύχος Πρώτο, 2015 [1] [2] Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Α Ν Τ Ι Π Ρ Ο Λ Ο Γ Ο Υ Ποίηση είναι η ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΚΗΣ ΦΟΥΡΟΥΚΛΑΣ. Το λάθος πάθος ΝΟΥΒΕΛΑ

ΛΑΚΗΣ ΦΟΥΡΟΥΚΛΑΣ. Το λάθος πάθος ΝΟΥΒΕΛΑ ΛΑΚΗΣ ΦΟΥΡΟΥΚΛΑΣ Το λάθος πάθος ΝΟΥΒΕΛΑ Φωτογραφίες εξωφύλλου: Μαρίνα Χριστοδούλου Σχεδιασμός εξωφύλλου: Παναγιώτης Χριστοφόρου Λάκης Φουρουκλάς. Εκδόσεις Γη Κι ακόμη δεν μπόρεσα να καταλάβω πως μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 1 ISKIOS_Akropoli.indd 1 10/9/2013 9:31:41 μμ Βασιλική Πήτα 2 ISKIOS_Akropoli.indd 2 10/9/2013 9:31:41 μμ ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Στον ίσκιο της Ακρόπολης 3 ISKIOS_Akropoli.indd

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Αντάμης. 1607, αποσπάσματα. Παπαπρίλης. Dreamtigers 2015 www.yannisadamis.com. Σύνθεση εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Πανάτσας

Γιάννης Αντάμης. 1607, αποσπάσματα. Παπαπρίλης. Dreamtigers 2015 www.yannisadamis.com. Σύνθεση εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Πανάτσας Γιάννης Αντάμης 1607, αποσπάσματα Σύνθεση εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Πανάτσας Παπαπρίλης Τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου think-about-marios.musicafe.eu Dreamtigers 2015 www.yannisadamis.com 1 -Άκουσε.

Διαβάστε περισσότερα

Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου

Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου Γιάννης Αντάμης Τα Αποκτηθέντα Κατά Τύχην Όλως, Αποσπάσματα Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου Dreamtigers 2013 www.yannisadamis.com 1 Αχ πώς δάγκωνε η ειρωνική μου διάθεση. Αχ πώς τσίμπαε

Διαβάστε περισσότερα

Λάκης Φουρουκλάς. Εγκληματικά Ασύστολα ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ

Λάκης Φουρουκλάς. Εγκληματικά Ασύστολα ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ 1 Λάκης Φουρουκλάς Εγκληματικά Ασύστολα ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ 2 Σχεδιασμός εξωφύλλου: Λ.Φ. Ηλεκτρονική έκδοση (ebook) Μάιος 2013 3 Το τίμημα του έρωτα Τώρα πληρώνει το τίμημα, το πιο σκληρό, το πιο βαρύ, εκείνο του

Διαβάστε περισσότερα

Φεγγάρι. άλλου ουρανού. Φεγγάρι άλλου ουρανού. Δημήτρης Μικελλίδης. Δημήτρης Μικελλίδης

Φεγγάρι. άλλου ουρανού. Φεγγάρι άλλου ουρανού. Δημήτρης Μικελλίδης. Δημήτρης Μικελλίδης Θα σ αγαπάω μια ζωή και θα το κρύβω σαν κάτι ένοχο που με φοβίζει τόσο θα σε ποθώ κι όμως ποτέ δεν θα σε νιώσω θα σ έχω μέσα μου ποτέ δεν θα ξεφύγω από τη σκέψη σου που σαν φωτιά με καίει κι όταν δακρύζω

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης. ISBN ebook: 978-960-93-3162-3

Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης. ISBN ebook: 978-960-93-3162-3 Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης ISBN ebook: 978-960-93-3162-3 9789609331623 Το μυθιστόρημα Ο ΓΑΝΤΖΟΣ διατίθεται στο Διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή με άδεια Creative Commons (Αναφορά Δημιουργού

Διαβάστε περισσότερα

Μπάμπης Μοναστηριώτης. Τριλογία. (Θέατρο) Μήδεια. Αρπαλύκη. Αχιλλέας

Μπάμπης Μοναστηριώτης. Τριλογία. (Θέατρο) Μήδεια. Αρπαλύκη. Αχιλλέας Μπάμπης Μοναστηριώτης Τριλογία (Θέατρο) Μήδεια Αρπαλύκη Αχιλλέας Τίτλος του Πρωτοτύπου: Τριλογία (Θέατρο) Συγγραφέας: Μπάμπης Μοναστηριώτης Η φωτογραφία στο εξώφυλλο είναι του συγγραφέα. ISBN: 978-960-93-5133-1

Διαβάστε περισσότερα

Tι μπορεί να πάει στραβά...

Tι μπορεί να πάει στραβά... Tι μπορεί να πάει στραβά... ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ: WEDDING NIGHT Από τις Εκδόσεις Transworld, Λονδίνο 2013 ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ: Νύχτα γάμου ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Sophie Kinsella ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Έλλη Συλογίδου ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το τέλειο χτένισμα και άλλες συνηθισμένες ιστορίες

Το τέλειο χτένισμα και άλλες συνηθισμένες ιστορίες Το τέλειο χτένισμα και άλλες συνηθισμένες ιστορίες ΜΑΡΙΑ ΔΡΙΜΗ 1 2 ΜΑΡΙΑ ΔΡΙΜΗ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ και άλλες συνηθισμένες ιστορίες 3 4 Περιεχόμενα ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ.7 Το τέλειο χτένισμα 8 Όχι χωρίς λόγο.9 Ένας

Διαβάστε περισσότερα