GEONFLEX - GEONDUR. ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GEONFLEX - GEONDUR. ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá"

Transcript

1 GEONFLEX - GEONDUR ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá

2 2 Πρωτοπορία 05 ΓΕΓΟΝΌΤΑ 07 GEOΝFLEX - GEOΝDUR 08 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ GEOΝFLEX - GEOΝDUR 09 ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ 11 ΠΕΔΊΟ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ 12 ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

3 φιλικά προς το περιβάλλον για όλο τον κύκλο ζωής τους 3

4 4 Είμαστε η 1 η αμιγώς ελληνική εταιρία που ασχολείται με την παραγωγή σωλήνων για υπόγεια δίκτυα μεταφοράς ενέργειας και τηλεπικοινωνιών.

5 5 Οι νέοι σωλήνες διπλού δομημένου τοιχώματος της εταιρίας μας είναι 100% φιλικοί προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμοι. Η παραγωγή πλαστικών σωλήνων διπλού δομημένου τοιχώματος για υπόγεια δίκτυα από την εταιρία μας σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το χώρο των συστημάτων σωλήνων προστασίας καλωδίων. Η δυνατότητά τους να ενσωματώνουν χαρακτηριστικά εύκαμπτων (σπιράλ) και άκαμπτων σωλήνων, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας διπλής εξώθησης (co-extrusion), τους κάνει ιδανικούς για ένα ευρύ πλήθος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες τα δίκτυα κοινής ωφέλειας, εγκαθίστανται κάτω από το έδαφος λόγω των σημαντικών πλεονεκτημάτων που προκύπτουν, όπως η ασφάλεια, η ελαχιστοποίηση έκθεσης σε ακραία φυσικά φαινόμενα, η μικρότερη μετάδοση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας καθώς και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα λόγω απουσίας της οπτικής όχλησης. GREEN PRODUCT GREEN PRODUCTS Σε μια εποχή που οι επενδύσεις σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας είναι τεράστιες, η μεταφορά ενέργειας μέσω υλικών που δεν επιβαρύνουν το φυσικό περιβάλλον είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απασχολεί όλους μας. Σε αυτή την περίπτωση η χρήση έξυπνων δικτύων φιλικών προς το κλίμα είναι απαραίτητες.

6 6 Ø40 Ø50 Ø63 Ø75 Ø90 Ø110 Ø125 Ø160 Ø200 GEOΝFLEX GEOΝDUR

7 7 - Οι νέοι σωλήνες GEONFLEX - GEONDUR είναι η ορθή λύση για την προστασία καλωδίων σε υπόγεια δίκτυα. Τα υποκατάστατα προϊόντα απο τα άλλα πεδία εφαρμογής π.χ. αποχέτευσης, άδρευσης & ύδρευσης δεν πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζουν τα πρότυπα ασφάλειας για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Οι νέοι σωλήνες διπλού δομημένου τοιχώματος GEOΝFLEX διαμορφώσιμοι - GEOΝDUR άκαμπτοι παράγονται από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE) με βάση τις απαιτήσεις της LVD και των ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ & ΕΝ Η εξωτερική επιφάνεια τους είναι κυματοειδής (σπιράλ), χρώματος ανοικτού γκρι RAL 7035, ενώ η εσωτερική είναι λεία, χρώματος μαύρου RAL ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: 1. Έχουν εξαιρετικές αντοχές σε συμπίεση (min 500Nt) και κρούση (Normal duty) λόγω της υψηλής ποιότητας των παρθένων πρώτων υλών (HDPE) από τα οποία παράγονται τα δύο τοιχώματα. 2. Ενσωματώνουν ειδικό υλικό (slip) στην εσωτερική λεία επιφάνεια τους που επιτυγχάνει την ευκολότερη όδευση των καλωδίων λόγω της σημαντικής (έως και 50%) μείωσης των τριβών. 3. Δεν καταστρέφονται από τα τρωκτικά λόγω εδικού οικολογικού αντιτρωκτικού που προστίθεται στο εσωτερικό του σωλήνα. 4. Αντέχουν στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (>5 χρόνια) λόγω των ειδικών σταθεροποιητών (UV stabilizers). 5. Εξασφαλίζουν υψηλή στεγανότητα ΙΡ 44 όταν συνδέονται με τις μούφες τους. 6. Διευκολύνουν την ομαλή όδευση του οδηγού των καλωδίων (ατσαλίνας) ή των ίδιων των καλωδίων στο εσωτερικό τους, λόγω του προεγκατεστημένου οδηγού, με ελάχιστη αντοχή σε εφελκυσμό 650Nt (65 kg). 7. Διατίθενται με ειδικές τάπες που προστατεύουν το εσωτερικό τους. 8. Είναι πλήρως ανακυκλώσιμοι καθώς παράγονται από ελεύθερα αλογόνων και χαμηλής εκπομπής καπνού υλικά, ενώ συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής οδηγίας RoHS και του κανονισμού REACH. 9. Διατίθενται στις εναλλακτικές συσκευασίες των 25m και 50m ανάλογα με τις απαιτήσεις της εγκατάστασης, με την τιμή/m να παραμένει η ίδια. 10. Ελέγχονται και φέρουν πιστοποίηση δοκιμών από το ανεξάρτητο ινστιτούτο VDE.

8 8 GEONFLEX Normal 450 Nt GEONDUR Normal 750 Nt - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Όλοι οι σωλήνες συσκευάζονται με ειδικά τσέρκια ασφαλείας για την ασφαλή διανομή και αποθήκευση τους. Οι αδιάβροχες και ανεξίτηλες ενημερωτικές ετικέτες που χρησιμοποιούνται βοηθούν στην έγκυρη πληροφόρηση των τεχνικών χαρακτηριστικών τους. GEOΝFLEX Συσκευάζεται σε κουλούρες των 25m για τις διαμέτρους Ø40, έως Ø200, και των 50m για τις διαμέτρους Ø40 έως Ø125. Στις κουλούρες των 50m τοποθετείται επιπλέον εσωτερικό τσέρκι ασφαλείας στο 25 0 μέτρο ώστε όταν κόβονται τα εξωτερικά τσέρκια, η κουλούρα να διατηρεί το αρχικό της σχήμα. Διατίθενται με οδηγό όδευσης καλωδίων καθώς και με προστατευτικές τάπες που τοποθετούνται στις άκρες της κουλούρας κατά την διαδικασία συσκευασιας τους. GEOΝDUR Συσκευάζεται σε δέματα των 9m (3m άκαμπτες μπάρες) στις διαμέτρους Ø75, Ø90, Ø110 & Ø125 τα οποία συγκρατούνται με ειδικά τσέρκια ασφαλείας. Οι διαστάσεις Ø40, Ø50, Ø63, Ø160 & Ø200, καθώς και άλλα μήκη ευθύγραμμων σωλήνων είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. ΧΡΗΣΗ Οι σωλήνες GEONFLEX & GEONDUR φορτώνονται και μεταφέρονται σχετικά εύκολα, λόγω του μειωμένου βάρους και της σωστης συκευασίας τους, ενώ αποθηκεύονται σε υπαιθρίους χώρους λόγω της εξαιρετικής αντοχής τους στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Λόγω της ειδικής γεωμετρίας τους κόβονται εύκολα και γρήγορα με τη χρήση απλών επαγγελματικών εργαλείων κοπής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι σωλήνες που προορίζονται για εγκαταστάσεις σε υπόγεια δίκτυα κατηγοριοποιούνται με βάση τις μηχανικές τους ιδιότητες οι οποίες διακρίνονται σε αντοχή στην συμπίεση και αντοχή στην κρούση. Περισσότερες πληροφορίες βλ. σελ 14.

9 9 Όλα τα εξαρτήματα που συνθέτουν το σύστημα σωλήνων GEOΝFLEX & GEOΝDUR παράγονται από ελεύθερες αλογόνων και βαρέων μετάλλων παρθένες πρώτες ύλες, σε μαύρο χρώμα RAL 9004 και διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις από Ø40 έως και Ø200. Φέρουν εγχάρακτη σήμανση που δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου και είναι ανακυκλώσιμα. Οι σωλήνες GEONFLEX & GEONDUR παράγονται από τις πιο σύγχρονες πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής στην Ευρώπη και φέρουν ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα τους. ΜΟΎΦΕΣ σύνδεσης GEONFLEX Παράγονται από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE) σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ & ΕΝ και φέρουν τις ίδιες μηχανικές αντοχές με τους σωλήνες GEONFLEX - GEONDUR. Έχουν εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV. Φέρουν τρία διπλά εσωτερικά άγκιστρα περιμετρικά σε κάθε πλευρά εξασφαλίζοντας την ορθή συγκράτηση των σωλήνων. Διαθέτουν εσωτερικό χείλος τερματισμού για τη σωστή συναρμολόγηση με τους σωλήνες GEONFLEX - GEONDUR. Ο σχεδιασμός τους, διευκολύνει την είσοδο των σωλήνων (προεξέχων χείλος εισόδου) και επιτυγχάνει την μέγιστη συγκράτησή τους (κωνική εσωτερική κλίση). Εξασφαλίζουν στεγανότητα έναντι σωματιδίων και νερού IP 44. ΤΆΠΕΣ GEONFLEX Παράγονται από χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (LDPE) και συσκευάζονται μαζί με τους σωλήνες GEOΝFLEX - GEOΝDUR. Διαθέτουν οπή εξαερισμού (ventilation hole) που αποτρέπει την απόρριψη της μούφας από τον σωλήνα σε πιθανή διαστολή του αέρα στο εσωτερικό του σωλήνα από αύξηση της θερμοκρασίας, ενώ παράλληλα συγκρατεί τον οδηγό (πετονιά) που βρίσκεται στο εσωτερικό του σωλήνα. Διατηρούν καθαρό το εσωτερικό του σωλήνα προστατεύοντάς το από την είσοδο στερεών και υγρών σωματιδίων καθώς και ζωντανών οργανισμών, εξασφαλίζοντας, την ομαλή και ασφαλή διέλευση των αγωγών. Έχουν εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV. ΟΔΗΓΌΣ (πετονιά όδευσης καλωδίων) Η πετονιά τοποθετείται στο εσωτερικό των σωλήνων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας παράγεται απο πολυεστερικό υλικό PET και είναι χρώματος μαύρου. Έχει ελάχιστη αντοχή στον εφελκυσμό 650Nt βάσει του ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ ISO Είναι πάχους 1,2mm και έχει ειδική διαμόρφωση στην επιφάνεια της ώστε να μην τραυματίζει τον χρήστη κατά τη χρήση.

10 10 φωτοβολταϊκά πάρκα αιολικοί σταθμοί δομικά έργα οδικά δίκτυα τηλεπικοινωνίες υπαίθροι χώροι

11 11 GEONFLEX Oι ιδανικοί σωλήνες για την προστασία υπογείων δικτύων σε έργα υποδομών όπως κτίρια, σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά & αιολικά πάρκα), έργα οδοφωτισμού, τηλεπικοινωνίες, κ.α. Δύσκολα σημεία του εδάφους που μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο στη διέλευση αποφεύγονται με μεγάλη ευκολία λόγω της εξαιρετικής ευκαμψίας τους. GEONDUR Η κατάλληλη λύση για υπόγεια δικτύωση σε περιοχές που το έδαφος δέχεται μεγάλες και μόνιμες καταπονήσεις (π.χ. οδοποιίες) από εξωτερικά φορτία. Ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που τους επιτρέπει να επιτυγχάνουν υψηλά επίπεδα αντοχής στη συμπίεση μεγαλύτερα των 750Νt.

12 Περιγραφή ζωνών πλήρωσης ορύγματος 1. Περιοχή πάνω από τη ζώνη του αγωγού 2. Επικάλυψη 3. Πλευρική πλήρωση 4. Άνω στρώση έδρασης 5. Κάτω στρώση έδρασης 6. Ζώνη έδρασης 7. Ζώνη αγωγού 8. Βάθος ορύγματος 9. Πλάτος ορύγματος 10. Οδοστρωσία, εάν υπάρχει 9 Η εγκατάσταση σωλήνων σε υπόγεια δίκτυα απαιτεί μια σειρά εκτέλεσης εργασιών, που ορίζονται από τη μελέτη, ώστε να διασφαλιστούν η ασφάλεια των εργασιών καθώς και η ίδια η ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες καλές πρακτικές ασφαλούς εγκατάστασης καθώς και οι προδιαγραφές βάσει του Προτύπου ΕΝ Βασικά στοιχεία ορυγμάτων Η εκσκαφή ενός ορύγματος εγκατάστασης σωλήνων θα πρέπει να γίνεται με προσοχή ώστε να εξασφαλίζεται μια ομαλή και ομοιόμορφη επιφάνεια έδρασης. Καλό είναι τα ορύγματα να μην ανοίγονται πολύ πριν την τοποθέτηση των σωλή- νων και η επίχωση να γίνεται το συντομότερο δυνατόν αμέσως μετά την τοποθέτηση τους. Κάποια βασικά κριτήρια ελέγχου της ορθότητας των εργασιών που αφορούν το όρυγμα είναι τα εξής:» Η κλίση και η στάθμη του πυθμένα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υψομετρικές διαφορές.» Οι διαστάσεις των διατομών εκσκαφής.» Η ομαλότητα των επιφανειών των ορύγματος, πυθμένα και παρειών.» Η απομάκρυνση των επιφανειακών και υπόγειων υδάτων.» Η διαλογή, επαναχρησιμοποίηση και προσωρινή αποθήκευση των προϊόντων εκσκαφής και η απομάκρυνση των ακατάλληλων.

13 13 Διαστάσεις ορύγματος Τα ορύγματα θα πρέπει να έχουν το πλάτος και το βάθος που καθορίζει η μελέτη. Αυτά πρέπει να είναι τα ελάχιστα απαιτούμενα για την έντεχνη εγκατάσταση του υπόγειου δικτύου και τη συμπύκνωση των υλικών επίχωσης, σύμφωνα με τη διάμετρο του σωλήνα και το βάθος τοποθέτησής του. Ελάχιστο συνιστώμενο πλάτος ορύγματος σε σχέση με την εξωτερική διάμετρο του σωλήνα OD + 400mm ανεξάρτητο από την ύπαρξη αντιστήριξης του ορύγματος ή όχι ανεξάρτητο από τη γωνία κλίσης των παρειών του ορύγματος σωλήνες με εξωτερική διάμετρο OD μέχρι και 200mm Ελάχιστο συνιστώμενο πλάτος ορύγματος σε σχέση με το βάθος ορύγματος Βάθος ορύγματος (m) Ελάχιστο πλάτος ορύγματος (m) < 1 Δεν απαιτείται ελάχιστο πλάτος 1 1,75 0,80 > 1,75 4,00 0,90 > 4,00 1,00 σωλήνες με εξωτερική διάμετρο OD μέχρι και 200mm Το ελάχιστο πλάτος του ορύγματος συνιστάται να είναι το μεγαλύτερο από τις τιμές που προκύπτουν από τους 2 παρακάτω πίνακες: Διαφοροποιήσεις στα παραπάνω συνιστώμενα ελάχιστα πλάτη μπορούν να προκύψουν στην περίπτωση που δεν απαιτείται η εργασία προσωπικού εντός του ορύγματος ή σε άλλες ειδικές περιπτώσεις. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, κατά την επιλογή των παραπάνω μεγεθών, είναι η εγκατάσταση περισσότερων του ενός σωλήνα στο όρυγμα. Υλικά ορύγματος Η καταλληλότητα των εδαφικών υλικών για την επανεπίχωση των ορυγμάτων υπόγειων δικτύων εξαρτάται από τις εδαφοτεχνικές ιδιότητες και την ικανότητα συμπύκνωσής τους. Τα υλικά επανεπίχωσης μπορούν να λαμβάνονται από τα προϊόντα εκσκαφής. Όταν αυτά δεν καλύπτουν τις σχετικές απαιτήσεις, δεν επαρκούν ή δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα πρέπει να επιλέγονται κατάλληλα υλικά όπως ορίζει η μελέτη. Συνιστάται η αποφυγή ύπαρξης υλικών επίχωσης με διάμετρο μεγαλύτερη των 22mm. Είναι αναγκαίο επίσης, τα υλικά επίχωσης να είναι απαλλαγμένα από οργανικές ουσίες (όπως φύλλα, ρίζες, χλόη κτλ.), χιόνι και πάγο, διότι η περιεκτικότητά τους σε νερό επηρεάζει τη συμπύκνωση. Τα ορύγματα πρέπει να προστατεύονται από επιφανειακά νερά. Καλό είναι να χρησιμοποιηθούν αντλίες για την απομάκρυνση και παροχέτευση πιθανών νερών προς παρακείμενους φυσικούς αποδέκτες ή άλλους κατάλληλους αποδέκτες. Εγκατάσταση Παραλαβή και μεταφορά στο σημείο εγκατάστασης Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα τους πρέπει να ελέγχονται, κατά την παράδοση, ότι φέρουν τη σωστή σήμανση και ότι πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που ορίζει η μελέτη. Πριν την εγκατάσταση πρέπει να επιθεωρούνται με προσοχή για τον εντοπισμό πιθανών φθορών. Αποθήκευση Οι σωλήνες πρέπει να αποθηκεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα τους. Δεν πρέπει να τοποθετούνται δίπλα σε ανοικτά ορύγματα, ενώ ο χώρος αποθήκευσης τους πρέπει να είναι καθαρός και να μην περιέχει ξένα σώματα, π.χ. αιχμηρούς λίθους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πιθανή ζημιά. Τοποθέτηση Σε περίπτωση διακοπής της διαδικασίας εγκατάστασης, είτε λόγω προσωρινής παύσης των εργασιών είτε λόγω πρόβλεψης για μελλοντική σύνδεση, οι άκρες των σωλήνων θα πρέπει να σφραγίζονται με προστατευτικές τάπες. Οι τάπες δεν θα πρέπει να αφαιρούνται πριν τη διαδικασία σύνδεσης. Η περιοχή του σωλήνα που θα έλθει σε επαφή με το εξάρτημα σύνδεσης (μούφα) πρέπει να είναι καθαρή και χωρίς φθορές. ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ: Συνίσταται η χρήση εξωτερικών ταπών που προστατεύουν το εσωτερικό των σωλήνων από υγρά σωματίδια, έντομα και τρωκτικά.

14 14 Συνδεσιμότητα Κατά τη διαδικασία σύνδεσης (μούφα, φρεάτιο, κλπ) πρέπει να εξασφαλιστεί ότι δεν πρέπει να περάσουν ξένα σώματα στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή κατά την κοπή και τη συναρμολόγηση του σωλήνα. Διαμόρφωση ορύγματος Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διάνοιξης του ορύγματος, τη διαμόρφωση και τον έλεγχο του πυθμένα ακολουθεί η έδραση του σωλήνα και η επίχωσή του με το προβλεπόμενο από τη μελέτη υλικό. Συνιστάται η έδραση του σωλήνα να γίνεται σε υπόστρωμα (κάτω στρώση) 100mm σε γαιώδη εδάφη και 150mm σε βραχώδη ή σκληρά εδάφη, ενώ η επικάλυψη αντίστοιχα να εκτείνεται κατά 300mm πάνω από την κορυφή της εξωτερικής διαμέτρου του σωλήνα (βλ. σχήμα). Η πλήρωση και συμπύκνωση του ορύγματος συνιστάται να γίνεται ταυτόχρονα και από τις δύο πλευρές του σωλήνα. Η συμπύκνωση προτείνεται να γίνεται από την παρειά του ορύγματος προς τον σωλήνα κατά ομοιόμορφες στρώσεις με χρήση χειροκίνητου εξοπλισμού. Η συμπύκνωση με μηχανικά μέσα δεν πρέπει να γίνεται σε βάθος περιοχής πάνω από τη ζώνη του αγωγού μικρότερο από 300mm. Ο βαθμός της συμπύκνωσης πρέπει να προβλέπεται στη μελέτη. Για την επιλογή του μηχανικού μέσου συμπύκνωσης, του αριθμού διελεύσεων, του πάχος των στρώσεων συμπύκνωσης πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το είδος του υλικού συμπύκνωσης καθώς και του σωλήνα που θα τοποθετηθεί στο όρυγμα. Τα παραπάνω πρέπει να συμμορφώνονται κατά προτεραιότητα με τις προβλεπόμενες από τη μελέτη προδιαγραφές. Έλεγχος Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης πρέπει να διεξάγονται, πέρα των οπτικών, έλεγχοι για την πιθανή παραμόρφωση των σωλήνων, την αλλαγή του βαθμού συμπίεσης, καθώς και την επάρκειας/αποτελεσματικότητα της έδρασης. Ο έλεγχος του βαθμού συμπίεσης που δέχεται ο σωλήνας πρέπει να γίνεται καθ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Η επιφάνεια έδρασης πρέπει να ελέγχεται επιμελώς και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της μελέτης ως προς τις κλίσεις και την ομαλότητα της. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν ένα ενημερωτικό οδηγό ασφαλούς διάνοιξης ορυγμάτων και εγκατάστασης σωλήνων προστασίας καλωδίων όπως ορίζει το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιούνται ως προδιαγραφή ή να συγχέονται με τις προδιαγραφές που ορίζει η εκάστοτε μελέτη. Τεστ αντοχής στην κρούση (βάσει του ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ ) Ελαφρύς (L) Κανονικός (Ν) Ονομαστική διάσταση σωλήνα (mm) Μάζα σφυριού (kg) +1% - 0% Ύψος Πτώσης (mm) 1% Ενέργεια Κρούσης (Joule) Μάζα σφυριού (kg) +1% - 0% Ύψος Πτώσης (mm) 1% Ενέργεια Κρούσης (Joule) έως έως > Τεστ αντοχής στη συμπίεση (βάσει του ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ ) Αντοχή στη συμπίεση Κατάταξη Type 250 Type 450 Type 750 Δύναμης συμπίεσης (Νt)

15 15 Πρώτη ύλη ελεύθερη αλογόνωνιώδιο, βρώμιο, χλώριο, κ.α. (ΕΝ ) Πιστοποίηση δοκιμών και επιτήρηση παραγωγής από το Γερμανικό ινστιτούτο δοκιμών VDE Εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία Δομικών Προϊόντων (CPD-89/106/ΕΟΚ) Εναρμόνιση με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό χημικών προϊόντων REACH Προϊον που δεν αποτελεί ελκυστική τροφή για τα τροκτικά. Βαθμός στεγανότητας έναντι στερεών σωματιδίων και νερού (ΕΝ 60529) Aντοχή στην κρούση Χαμηλή εκπομπή καπνού κατά την καύση (ΕΝ ) Αντοχή στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία Εύρος θερμοκρασιακής αντοχής κατά την εγκατάσταση και εφαρμογή Aντοχή στην συμπίεση Πρώτη ύλη που δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες (Οδηγία RoHS-2002/95/ΕΚ) Mέιωση των τριβών στο εσωτερικό του σωλήνα λόγω ολισθηρού πρόσθετου υλικού Πιστοποιημένο σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008 Πιστοποιημένο σύστημα Περιβαλλοντικής διαχείρισης ΕΝ ISO 14001:2004 Πιστοποιημένο σύστημα Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία OHSAS 18001:2007 Πιστότητα προϊόντος, ως προς το σύνολο των απαιτήσεων των Ευρωπαϊκών Οδηγιών στις οποίες ανήκει

16 March 2012 DEEPBLUE creative design για περισσότερα... ΕΜΜ. ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΑΒΕΕ Βιομηχανία Ηλεκτρολογικού Υλικού ΒΙΟ.ΠΑ. Τυλίσου Ηράκλειο Κρήτης Τηλ.: , Fax: Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας - Ποιότητας

GEONFLEX - GEONDUR. ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE

GEONFLEX - GEONDUR. ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE GEONFLEX - GEONDUR ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE 2 Πρωτοπορία φιλικά προς το περιβάλλον για όλο τον κύκλο ζωής τους GEOΝFLEX - GEOΝDUR ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ GEOΝFLEX - GEOΝDUR 0 ΓΕΓΟΝΌΤΑ 07 08 09 ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

GEONFLEX - GEONDUR. ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá

GEONFLEX - GEONDUR. ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá GEONFLEX - GEONDUR ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá 05 γεγονότα 07 GEOΝFLEX - GEOΝDUR 08 χαρακτηριστικα GEOΝFLEX - GEOΝDUR 09 εξαρτηματα 11 πεδίο εφαρμογησ 13 3 πλεονεκτηματα

Διαβάστε περισσότερα

GEOSUB ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí

GEOSUB ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí έκδοση 06.2014 GEOSUB ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση 2 Αξιοπιστία & ασφάλεια 04 ΝΕΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ GEOSUB 05 ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 06

Διαβάστε περισσότερα

GEOSUB L 450. ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí óå õðüãåéá äßêôõá. Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση

GEOSUB L 450. ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí óå õðüãåéá äßêôõá. Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση έκδοση 04.2017 GEOSUB L 450 ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí óå õðüãåéá äßêôõá Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση 2 04 ΣΩΛΗΝΕΣ GEOSUB 05 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΩΛΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

έκδοση 01.2014 GEONFLEX - GEONDUR ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò N750 áðü HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση

έκδοση 01.2014 GEONFLEX - GEONDUR ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò N750 áðü HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση έκδοση 01.2014 - GEONDUR ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò N70 áðü HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση 2 Πρωτοπορία φιλικά προς το περιβάλλον για όλο τον κύκλο ζωής τους

Διαβάστε περισσότερα

ÓõóôÞìáôá óùëþíùí ðñïóôáóßáò êáëùäßùí

ÓõóôÞìáôá óùëþíùí ðñïóôáóßáò êáëùäßùí ÓõóôÞìáôá óùëþíùí ðñïóôáóßáò êáëùäßùí Ποιότητα Εφαρμόζουμε μια σειρά από προηγμένα συστήματα διαχείρισης, πιστοποιημένα κατά ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001, υιοθετούμε τις αρχές της επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

4η έκδοση GEONFLEX. ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò N750 áðü HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá. Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση

4η έκδοση GEONFLEX. ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò N750 áðü HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá. Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση 4η έκδοση 04. 2017 GEONFLEX ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò N750 áðü HDPE ãéá õðüãåéá äßêôõá Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση 2 04 ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ 06 5 ΛΌΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΣΩΛΉΝΕΣ ΔΙΠΛΟΎ

Διαβάστε περισσότερα

GEOSUB L450 2 çò ãåíéüò

GEOSUB L450 2 çò ãåíéüò GEOSUB L450 2 çò ãåíéüò Ðëáóôéêïß óùëþíåò Äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò για την αποχέτευση λυμάτων και όμβριων ãéá ôçí ðñïóôáóéá êáëùäéùí óå õðïãåéá Äéêôõá 2 ΥΠΟΜΝΗΜΑ Ονομαστική εξωτερική διάμετρος Συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

HT HF HT HF SW BU. Σύστημα σωλήνων διαθέσιμο και σε έκδοση ελεύθερη αλογόνων και χαμηλής εκπομπής καπνού! MEDISOL MEDIFLEX. 750Nt

HT HF HT HF SW BU. Σύστημα σωλήνων διαθέσιμο και σε έκδοση ελεύθερη αλογόνων και χαμηλής εκπομπής καπνού! MEDISOL MEDIFLEX. 750Nt Ç ÐÏËÇ ÌÁÓ HT HT MT LT MT SW προστασια καλωδιων αποχετευση & αποστραγγιση Ø0 - Ø0 HT MT LT Ø - Ø Ø - Ø Ø - Ø Ø - Ø Ø - Ø SW OD0-OD00 ID00-ID00 OD0-OD00 GEONFLEX GEOSUB Σύστημα σωλήνων διαθέσιμο και σε

Διαβάστε περισσότερα

ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí

ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí EO ÃÉÁ ÔÇÍ ÁÐÏ ÅÔÅÕÓÇ, ÁÐÏÓÔÑÁÃÃÉÓÇ & ÐÑÏÓÔÁÓÉÁ ÊÁËÙÄÉÙÍ GEOSAN óùëþíåò ãéá ôçí áðï Ýôåõóç ëõìüôùí & üìâñéùí õäüôùí H KOUVIDIS έχει αναπτύξει το σύστηµα πλαστικών σωλήνων διπλού

Διαβάστε περισσότερα

Äéá ùñéóôþò ãéá óùëþíåò GEONFLEX & GEOSUB NEO ΠΡΟΪΟΝ

Äéá ùñéóôþò ãéá óùëþíåò GEONFLEX & GEOSUB NEO ΠΡΟΪΟΝ Äéá ùñéóôþò ãéá óùëþíåò GEONFLEX & GEOSUB NEO ΠΡΟΪΟΝ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁ & ÄÉÁ ÅÉÑÉÓÇ ÕÐÏÃÅÉÙÍ ÄÉÊÔÕÙÍ ÌÅÔÁÖÏÑÁÓ ÅÍÅÑÃÅÉÁÓ & ÔÇËÅÐÉÊÏÉÍÙÍÉÙÍ äéá ùñéóôýò ãéá ôïõò óùëþíåò ðñïóôáóßáò êáé äéá åßñéóçò êáëùäßùí

Διαβάστε περισσότερα

Äéá ùñéóôþò ãéá óùëþíåò GEONFLEX & GEOSUB NEO ΠΡΟΪΟΝ

Äéá ùñéóôþò ãéá óùëþíåò GEONFLEX & GEOSUB NEO ΠΡΟΪΟΝ Äéá ùñéóôþò ãéá óùëþíåò GEONFLEX & GEOSUB NEO ΠΡΟΪΟΝ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁ & ÄÉÁ ÅÉÑÉÓÇ ÕÐÏÃÅÉÙÍ ÄÉÊÔÕÙÍ ÌÅÔÁÖÏÑÁÓ ÅÍÅÑÃÅÉÁÓ & ÔÇËÅÐÉÊÏÉÍÙÍÉÙÍ äéá ùñéóôýò ãéá ôïõò óùëþíåò ðñïóôáóßáò êáé äéá åßñéóçò êáëùäßùí

Διαβάστε περισσότερα

έκδοση 01.2014 GEODRAIN ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò (HDPE) ãéá ôçí áðïóôñüããéóç õðåäüöïõò Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση

έκδοση 01.2014 GEODRAIN ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò (HDPE) ãéá ôçí áðïóôñüããéóç õðåäüöïõò Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση έκδοση 01.2014 GEODRAIN ÓùëÞíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò (HDPE) ãéá ôçí áðïóôñüããéóç õðåäüöïõò Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση 2 Ασφαλής απορροή 05 ΑΠΟΣΤΡΆΓΓΙΣΗ ΥΔΆΤΩΝ. ΤΙ ΕΊΝΑΙ 07 ΑΠΟΣΤΡΆΓΓΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí õðüãåéùí äéêôýùí

ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí õðüãåéùí äéêôýùí ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí õðüãåéùí äéêôýùí ãéá ÔÇÍ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁ & ÄÉÁ ÅÉÑÉÓÇ õðïãåéùí äéêôõùí ÌÅÔÁÖÏÑÁÓ ÅÍÅÑÃÅéáÓ & ÔÇËÅÐÉÊÏÉÍÙÍÉÙÍ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΙΦΟΡΟ Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος

Διαβάστε περισσότερα

COVER_Layout 1 25/7/2012 2:57 μμ Page 1

COVER_Layout 1 25/7/2012 2:57 μμ Page 1 COVER_Layout 1 25/7/2012 2:57 μμ Page 1 Untitled-1 1 Untitled-1 2 Untitled-1 3 Untitled-1 4 Untitled-1 5 10-15 16-19 20-35 38-39 40-41 42-57 Ρόκα, Caps, Koυµπώµατα-Καλύµµατα Ηλεκτρολογικού Πίνακα 36-37

Διαβάστε περισσότερα

Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø

Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 Ο Ενότητα: Σωλήνες, Υδραυλικά εξαρτήματα Σωλήνες Σωλήνας είναι το κλειστό μέσο με το οποίο μεταφέρεται το νερό από εκεί που λαμβάνεται (υδροληψία) μέχρι και τη τελευταία έξοδό του (σταλάκτης

Διαβάστε περισσότερα

ÊáôÜëïãïò ðñïúüíôùí & ôéìýò. VERSION 2011 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ προϊόντα

ÊáôÜëïãïò ðñïúüíôùí & ôéìýò. VERSION 2011 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ προϊόντα ÊáôÜëïãïò ðñïúüíôùí & ôéìýò VERSION 2011 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ προϊόντα HYDROFLEX Η εταιρία μας ασχολείται με επιτυχία, από το έτος 1979 στην παραγωγή Ολοκληρωμένων Συστημάτων Σωλήνων για ηλεκτρικές και υδραυλικές

Διαβάστε περισσότερα

ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí õðüãåéùí äéêôýùí

ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí õðüãåéùí äéêôýùí ÓõóôÞìáôá ðëáóôéêþí óùëþíùí õðüãåéùí äéêôýùí ãéá ÔÇÍ ÐÑÏÓÔáÓéá & Äéá ÅéÑéÓÇ õðïãåéùí ÄéêÔõÙÍ ÌÅÔáÖÏÑáÓ ÅÍÅÑãÅéáÓ & ÔÇËÅÐéêÏéÍÙÍéÙÍ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΙΦΟΡΟ Μαρίνα Αγίας Νάπας (υπό κατασκευή)

Διαβάστε περισσότερα

Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg

Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg ΣΥΝΤΑΞΗ: TMHMA ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg ΕΛΕΓΧΟΣ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

ÊÁÔÁËÏÃÏÓ ÓÕÓÔÇÌÁÔÁ ÐËÁÓÔÉÊÙÍ ÓÙËÇÍÙÍ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁÓ ÊÁËÙÄÉÙÍ

ÊÁÔÁËÏÃÏÓ ÓÕÓÔÇÌÁÔÁ ÐËÁÓÔÉÊÙÍ ÓÙËÇÍÙÍ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁÓ ÊÁËÙÄÉÙÍ ÊÁÔÁËÏÃÏÓ 8 ÓÕÓÔÇÌÁÔÁ ÐËÁÓÔÉÊÙÍ ÓÙËÇÍÙÍ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁÓ ÊÁËÙÄÉÙÍ ΥΠΟΜΝΗΜΑ m Εξωτερική ονομαστική διάμετρος () Ελάχιστη εσωτερική διάμετρος () Συσκευασία (μέτρα/κουλούρα) Συσκευασία (μέτρα/δέμα) μήκους μέτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Apostol [Πληκτρολογήστε την επωνυμία της εταιρείας] [Ημερομηνία] Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ ως προμηθευτή σας για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ DOMOLINE

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ DOMOLINE ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ DOMOLINE -Κτιριακές εγκαταστάσεις αποχέτευσης. -Αεραγωγοί. -Επιφανειακές αποχετεύσεις Υδρορροές. -Προστασία καλωδίων. ΠΡΟΤΥΠΑ: DIN 8062, ΕΛΟΤ 9. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Σωλήνες μήκους 3 μέτρων σε δέματα

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στον Τομέα των Πωλήσεων» Αντωνιάδου Βαλεντίνη Διπλ. Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης

«Ο Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στον Τομέα των Πωλήσεων» Αντωνιάδου Βαλεντίνη Διπλ. Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης «Ο Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στον Τομέα των Πωλήσεων» Αντωνιάδου Βαλεντίνη Διπλ. Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης Μάϊος 2011 Τεχνική Υποστήριξη των Προϊόντων της Βιομηχανίας Σωλήνων Polieco Hellas

Διαβάστε περισσότερα

5. Στοιχεία των υπευθύνων ενημέρωσης /αναπροσαρμογής του ΦΑΥ:

5. Στοιχεία των υπευθύνων ενημέρωσης /αναπροσαρμογής του ΦΑΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (Α.Μ 176/17) ΤΜΗΜΑ Α ΓΕΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελείται από 3 τμήματα : Βασικό πλαίσιο (μεσαίο) διαστάσεων 600mm 2 Πλαϊνά πλαίσιο διαστάσεων 150mm (αριστερά- δεξιά)

Αποτελείται από 3 τμήματα : Βασικό πλαίσιο (μεσαίο) διαστάσεων 600mm 2 Πλαϊνά πλαίσιο διαστάσεων 150mm (αριστερά- δεξιά) ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ CENTRAL A.E.B.E ΟΠΤΙΚΟ ΙΚΡΙΩΜΑ ODF (ΚΑΜΠΙΝΑ) ISO 9001 Ικρίωμα μεταλλικής κατασκευής, πλήρως συμμορφούμενο με τις προδιαγραφές GR326, GR-63-CORE, GR-1089, ETSI 300-119

Διαβάστε περισσότερα

Ç ÐÏËÇ ÌÁÓ. ìå ìéá ìáôéü > Πλήρως αυτοµατοποιηµένες γραµµές παραγωγής. 15 ιπλώµατα ευρεσιτεχνίας

Ç ÐÏËÇ ÌÁÓ. ìå ìéá ìáôéü > Πλήρως αυτοµατοποιηµένες γραµµές παραγωγής. 15 ιπλώµατα ευρεσιτεχνίας > - > SIOR - SIFX: Υποδαπέδιες εγκαταστάσεις, ψευδοροφές, γυψοσανίδες. Συστήµατα σωλήνων κτιριακών, µεσαίου Σύστηµα σωλήνων κτιριακών, βαρέος τύπου µε αυξηµένη αντοχή στην υπεριώδη ηλιακή (UV) για υψηλές

Διαβάστε περισσότερα

Ç ÐÏËÇ ÌÁÓ. ìå ìéá ìáôéü > Επώνυµες σειρές προϊόντων. 15 Πλήρως αυτοµατοποιηµένες γραµµές παραγωγής

Ç ÐÏËÇ ÌÁÓ. ìå ìéá ìáôéü > Επώνυµες σειρές προϊόντων. 15 Πλήρως αυτοµατοποιηµένες γραµµές παραγωγής Patent protected P8 (DUROFX, SUPRFX) > > SIOR - SIFX: Υποδαπέδιες εγκαταστάσεις, ψευδοροφές, γυψοσανίδες. (UV) για υψηλές µηχανικές απαιτήσεις. D DIFX SIOR SIFX ONDUR IR ONFX IR 0Nt R 0 R 0 GONFX - GOSU

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΛΗΝΕΣ ΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΣΩΛΗΝΕΣ ΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ UNIDELTA Ιταλίας για εφαρµογές θέρµανσης ΖΕΣΤΟ / ΚΡΥΟ νερό Ο οίκος Unidelta κατασκευάζει δικτυωµένο πολυαιθυλένιο (PEX) µε εξαιρετικές µηχανικές ιδιότητες σε υψηλές θερµοκρασίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΩΛΗΝΩΝ PE, PVC Για ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΩΛΗΝΩΝ PE, PVC Για ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΩΛΗΝΩΝ PE, PVC Για ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ I. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ PVC ή PE 1. Όλα τα υπό προμήθεια υλικά πρέπει να συμμορφώνονται με την Υ.Α. 14097/757/2012,

Διαβάστε περισσότερα

ÔÉÌÏÊÁÔÁËÏÃÏÓ Αποχέτευση & Αποστράγγιση

ÔÉÌÏÊÁÔÁËÏÃÏÓ Αποχέτευση & Αποστράγγιση ÔÉÌÏÊÁÔÁËÏÃÏÓ 10. 2018 GR Αποχέτευση & Αποστράγγιση EO 3 >39 Χρόνια εξειδίκευση στην παραγωγή συστηµάτων πλαστικών σωλήνων (1979) 2 Θυγατρικές εταιρίες σε Κύπρο και Γερµανία 24.500m 2 Κεντρικά γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σειρά καναλιών Ultra Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σύστημα διαχείρισης καλωδίων Ιούλιος 2012 Η αποτελεσματική αξιοποίηση του χρόνου και του κόστους, ωφελεί εσάς και τους πελάτες σας Το Ultra

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο.

Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο. Η ιστορία μας Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο. Φιλοσοφία Καπαρέλη Πλαστικά Η Φιλοσοφία πάνω στην

Διαβάστε περισσότερα

GEODRAIN. ÄéÜôñçôïé óùëþíåò áðïóôñüããéóçò Äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò. ãéá ÔÇÍ ÁÐÏÓÔÑáããéÓÇ ÔÙÍ ÕÄÁÔÙÍ ÓÅ ÈÅÌÅËéá Êáé ÓÅ ÕÐáéÈÑÉÏÕÓ ÙÑÏÕÓ

GEODRAIN. ÄéÜôñçôïé óùëþíåò áðïóôñüããéóçò Äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò. ãéá ÔÇÍ ÁÐÏÓÔÑáããéÓÇ ÔÙÍ ÕÄÁÔÙÍ ÓÅ ÈÅÌÅËéá Êáé ÓÅ ÕÐáéÈÑÉÏÕÓ ÙÑÏÕÓ GEODRAIN ÄéÜôñçôïé óùëþíåò áðïóôñüããéóçò Äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò ãéá ÔÇÍ ÁÐÏÓÔÑáããéÓÇ ÔÙÍ ÕÄÁÔÙÍ ÓÅ ÈÅÌÅËéá Êáé ÓÅ ÕÐáéÈÑÉÏÕÓ ÙÑÏÕÓ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ 2 Μετρό Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Vεκσκαφής: 4,25 x 0,80 x 1,82 : 126,72 μ3 x 30% : 38,02 μ3 Απρόβλεπτα 1,98

Vεκσκαφής: 4,25 x 0,80 x 1,82 : 126,72 μ3 x 30% : 38,02 μ3 Απρόβλεπτα 1,98 Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, 81100 Λέσβος Τηλ:. 22510 24444 Fax: 22510 40121 E-mail:deyam2@otenet.gr ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: Κατασκευή παροχών αποχέτευσης ακαθάρτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Άρθρο 3 ο : Αντιστηρίξεις παρειών χάνδακος με μεταλλικά πετάσματα Από πίνακα 1 63,87 m² Στρογγύλευση 0,13 Σύνολο: 64,00 m²

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Άρθρο 3 ο : Αντιστηρίξεις παρειών χάνδακος με μεταλλικά πετάσματα Από πίνακα 1 63,87 m² Στρογγύλευση 0,13 Σύνολο: 64,00 m² Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, 81100 Λέσβος Τηλ:. 22510 24444 Fax: 22510 40121 E-mail:deyam2@otenet.gr Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού αποχέτευσης και παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών

Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 20/11/2013 (v1) Κωδικό: 04.05.050 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945051000000008 Sarnavap 1000E EN 13984 06 1119/1598 Sarnavap 1000E Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικός Κατάλογος σωλήνων CORRUGATED

Τεχνικός Κατάλογος σωλήνων CORRUGATED Τεχνικός Κατάλογος σωλήνων CORRUGATED Σωλήνες Πολυαιθυλενίου Corrugated 1 ΣΩΛΗΝΕΣ ΡΕ CORRUGATED ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Γενικά χαρακτηριστικά των corrugated σωλήνων πολυαιθυλενίου Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου ΚΟΝΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex

Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/11/2009 Κωδικός: 02.04.040 Construction Sikadur -Combiflex Tape and Sikadur -Hypalon Strip Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 18/03 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.985,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

Βίδες για στήριξη προφίλ ή τερματισμό μεμβρανών σε συνδυασμό με τα συστήματα Sarnafast ή Sarnabar (προφίλ, πλακέτες τερματισμού)

Βίδες για στήριξη προφίλ ή τερματισμό μεμβρανών σε συνδυασμό με τα συστήματα Sarnafast ή Sarnabar (προφίλ, πλακέτες τερματισμού) Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 16/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.05.170 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945051100001018 Sarnafast SBF-6.0 x L ETAG 006 08 0769 Sarnafast SBF-6.0 x L Βίδες για στήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ - ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 3-1

ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ - ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 3-1 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ - ΣΩΛΗΝΕΣ 3-1 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟΣ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΗΣ ΣΩΛΗΝΑΣ (ΣΠΙΡΑΛ) COMBO Spiral DIN ΕΛΑΦΡΟΥ ΤΥΠΟΥ (320 Nt) Υλικό: σωλήνας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών. Περιγραφή Προϊόντος. Δοκιμές. Χαρακτηριστικά Προϊόντος EN /1598

Construction. Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών. Περιγραφή Προϊόντος. Δοκιμές. Χαρακτηριστικά Προϊόντος EN /1598 Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 21/11/2013 (v1) Κωδικός: 04.05.060 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945051000000010 EN 13984 06 1119/1598 Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ. Θέση: Τ.Κ. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Έργο: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ. Θέση: Τ.Κ. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΈΡΓΩΝ & ΠΟΛ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Έργο: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ELECTROFUSION ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

ΜΗΧΑΝΗ ELECTROFUSION ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗ ELECTROFUSION ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ PE/PP/PVDF - ΤΥΠΟΣ HST300 JUNIOR+ - ΟΘΟΝΗ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ - ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ BAR-CODE - ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex SG

Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex SG Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/01/2011 Κωδικός: 2011.03.03.040 Sikadur -Combiflex SG Tape Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex SG Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ ΚΑΘ/ΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια Κάδων 120-240-360 και 500 λίτρα. Ηράκλειο 31/08/2010 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Οι παρακάτω αναφερόμενες Τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικές βίδες συστήματος σημειακής στήριξης και συστημάτων Sarnabar

Μεταλλικές βίδες συστήματος σημειακής στήριξης και συστημάτων Sarnabar Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 16/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.05.160 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945051000 Sarnafast SF-4.8 x I ETAG 006 08 0769 Sarnafast SF-4.8 x l Μεταλλικές βίδες συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ)

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Τίτλος Έργου: «Συντήρηση και αναβάθμιση δικτύου ηλεκτρικής ισχύος και ύδατος στον λιμενίσκο Τελωνείου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΤΜΗΜΑ Α. ΓΕΝΙΚΑ 1. Eίδος έργου και χρήση αυτού: Ο τίτλος του έργου είναι: «Παροχέτευση όμβριων υδάτων προαύλιου χώρου κτιρίου Μεταπτυχιακών Σπουδών Πολυτεχνικής Σχολής».

Διαβάστε περισσότερα

Είδος και τεχνικά χαρακτηριστικά λαμπτήρων:

Είδος και τεχνικά χαρακτηριστικά λαμπτήρων: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Τ. ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΜΟΝ. ΜΕΤΡ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ( ) 1. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΔΑΠΑΝΗ ΜΕΡΙΚΗ ΟΛΙΚΗ 1.1 1.2 Εκσκαφή

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ Α.Τ Α.Τ Α.Τ

Α.Τ Α.Τ Α.Τ Α.Τ Δ.Ε.Υ.Α.Τ. ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΘΙΖΗΣΕΩΝ ΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Α/Α ΕΙΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Τίτλος Έργου: «Επέκταση και αναβάθμιση δικτύου ηλεκτρικής ισχύος κεντρικού προβλήτα για την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (ΔΕΥΑΘ) ΕΡΓΟ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 347.200,00 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ΤΕΥΧΟΣ 6 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έδρα - Κεντρική Διεύθυνση Εργοστάσιο Πλαστικών Εργοστάσιο Ορειχάλκινων ELVIOM

Έδρα - Κεντρική Διεύθυνση Εργοστάσιο Πλαστικών Εργοστάσιο Ορειχάλκινων ELVIOM Έδρα - Κεντρική Διεύθυνση 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης Τ.Κ.: 57 400 Σίνδος Θεσσαλονίκη, Τ.Θ. 62 Τηλ.: 2310 795 531, Fax: 2310 795 373 e-mail : thess@interplast.gr Site : www.interplast.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 1ος ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 1ος ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1ος ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Τοπικές Επεμβάσεις για την απορροή ομβρίων στο Δ. Διονύσου ΑΝΑΔΟΧΟΣ : ΟΙΚΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΥ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΗΓΑΙΩΝ ΝΕΡΩΝ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» ΤΙΤΛΟΣ ΤΕΥΧΟΥΣ 5. ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ 1) ΓΕΝΙΚΑ Τα ορειχάλκινα εξαρτήματα θα χρησιμοποιούνται σε δίκτυα πόσιμου νερού. Τα ορειχάλκινα είδη θα είναι αρίστης κατασκευής από καθαρές πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ. Πυκνότητα στους 23 C ISO/R 1183 DIN 53479 g/cm 3 0,900 0,950

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ. Πυκνότητα στους 23 C ISO/R 1183 DIN 53479 g/cm 3 0,900 0,950 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Πυκνότητα στους 23 C ISO/R 83 IN 53479 g/cm 3 0,900 0,950 Σημείο τήξης 230/2,6 ISO 33 P 2 IN 53735 g/0 min. < 3,0 Δύναμη Εφελκυσμού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Α.Ε.

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Α.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ & ΠΑΡΚΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ & ΠΑΡΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «26.20. Σύνθετο Άλμπατρος» Διαστάσεις οργάνου Μήκος 10000 mm Πλάτος 6000 mm Ύψος 3600 mm Πιστοποίηση ΕΝ 1176:2008/1,3 Απαιτήσεις ασφαλείας Απαιτούμενος χώρος 13600Χ9000mm 98m 2 Μέγιστο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2013. Marina πλαστικά ερμάρια, IP 66 (σ. 98) Atlantic-E. Eρμάρια

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2013. Marina πλαστικά ερμάρια, IP 66 (σ. 98) Atlantic-E. Eρμάρια NEO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ Eρμάρια σ. 98 Μεταλικά ερμάρια Atlantic-E IP Κλέμμες ράγας και στυπιοθλήπτες σ. 101 Viking 3 Βιομηχανικές κλέμμες ράγας Σήμανση καλωδίων, Ακροδέκτες σ.

Διαβάστε περισσότερα

6. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ τιμές Β' 2017 (Π/Υ 1,5-5,0 εκ. εκατ.) μ3 Υ.1 ΥΔΡ , ,95. μ3 Υ.2 ΥΔΡ 6081.

6. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ τιμές Β' 2017 (Π/Υ 1,5-5,0 εκ. εκατ.) μ3 Υ.1 ΥΔΡ , ,95. μ3 Υ.2 ΥΔΡ 6081. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΕΥΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΡΓΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ Αρ. Μελέτης : 46/2018 6. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ τιμές Β' 2017 (Π/Υ 1,5-5,0 εκ. εκατ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 6. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ 6. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΕΥΧΟΣ 6. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 2. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ...3 3. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ...6 4. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. Προϋπολογισμού: 14.981,40 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. Προϋπολογισμού: 14.981,40 σε ΕΥΡΩ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: ΔΠΕ14/2015 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ Προϋπολογισμού: 14.981,40 σε ΕΥΡΩ Ιούλιος, 2015 Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης επιστρώσεων σε περιοχές της βάσης του 6ου Προβλήτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΕΡΓΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΞΩ ΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑ ΘΗΡΑΣ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΕΡΓΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΞΩ ΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑ ΘΗΡΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (ΔΕΥΑΘ) ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΞΩ ΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑ ΘΗΡΑΣ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ( ΕΥΑΚ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ: 1 ο χιλιόµετρο Κιλκίς Ξηρόβρυση, 61100 Κιλκίς ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 23410 29330

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΤΜΗΜΑ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ Φ.Α.Υ.: ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΤΜΗΜΑ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ Φ.Α.Υ.: ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Σ.Κ.Υ. & Ε.Ε. Έργο: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝ ΕΣΕΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Προϋπολογισµός: 413.069,00 (συµπεριλαµβανοµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΗ ΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ 6. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ

ΤΕΥΧΗ ΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ 6. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ Έργο: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΕΩΣ ΕΕΛ Χρηματοδότηση: Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΕΥΑΜΒ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Προµήθεια κάδων απορριµµάτων έως 770 λιτ πλαστικών. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.962,65 ΚΑΕ 2016: 20.7135.02 ποσού 45.000,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟ: Προµήθεια κάδων απορριµµάτων έως 770 λιτ πλαστικών. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.962,65 ΚΑΕ 2016: 20.7135.02 ποσού 45.000,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με τη µελέτη αυτή προβλέπεται η προµήθεια πλαστικών κάδων απορριµµάτων χωρητικότητας 240 λίτρων και 770 λίτρων πλαστικών για τις ανάγκες του ήµου Κοµοτηνής. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: ΔΠΕ4/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΑΜΒ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Εργο : Νο90 - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ 1 Πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση: Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα:Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού & Μελετών Έργων Αριθμός Μελέτης: 15/10-03-2017 ΕΡΓΟ: Ηλεκτροφωτισμός οδών και κοινοχρήστων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεμβράνη κεραμοσκεπών και προσόψεων

Μεμβράνη κεραμοσκεπών και προσόψεων Roofing Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 13/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.04.010 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010910132060000001 Sarnafil TU 102 Sarnafil TU 102 Μεμβράνη κεραμοσκεπών και προσόψεων Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα: Συντηρήσεων Έργων & αποθήκης υλικών ΤΙΤΛΟΣ : «Προμήθεια καλυμμάτων φρεατίων και σχαρών» ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 6 / 07 Κ. Α. Ε. :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ Εργο : ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟ ΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙ ΗΡΟΤΡΟΧΙΩΝ ΓΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΡΗΠΙ ΩΜΑ 17 ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

ÔÉÌÏÊÁÔÁËÏÃÏÓ

ÔÉÌÏÊÁÔÁËÏÃÏÓ ÔÉÌÏÊÁÔÁËÏÃÏÓ 01. 2017 2 >38 Χρόνια εξειδίκευση στην παραγωγή συστημάτων πλαστικών σωλήνων (1979) 2 Θυγατρικές εταιρίες σε Κύπρο και Γερμανία 24.500m 2 Κεντρικά γραφεία και χώροι παραγωγής 2 Αναγνωρισμένοι

Διαβάστε περισσότερα

F LIGHT II TUNNELS 2014

F LIGHT II TUNNELS 2014 F LIGHT TUNNELS 2014 II ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να παρέχουμε φυσικό φως, αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν την εγκατάσταση κάθετων παραθύρων ή παραθύρων στέγης μία αποτελεσματική λύση είναι

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Α/Α ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ Α/Α ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1 Γενικές Απαιτήσεις 1.1 Οι προσφερόμενοι κάδοι να είναι απολύτως καινούργιοι, αμεταχείριστοι και πρόσφατης κατασκευής 1.2 Οι κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση

Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση Νομοθετικό πλαίσιο: Υ.Α. Δ3/Α/5286/26-05-1997 «Κανονισμός εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας άνω των 50 mbar και μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο

Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο PAM SMU-S Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο 1. Αντικείμενο Η παρούσα προδιαγραφή αφορά στην κατασκευή σωλήνων και εξαρτημάτων από χυτοσίδηρο για ακάθαρτα, λύματα, και όμβρια ύδατα για δομικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ Α-1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ Α-1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, 81100 Λέσβος Τηλ:. 22510 24444 Fax: 22510 40121 E-mail:deyam2@otenet.gr Αντικατάσταση τμημάτων αγωγού ύδρευσης ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: "KATAΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ"

ΕΡΓΟ: KATAΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΡΤΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Α.) ΕΡΓΟ: "KATAΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ" ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: Ανακατασκευή δικτύου ηλεκτροδότησης και σιδηροτροχιών γερανών στο κρηπίδωµα 17 του Λιµένα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ E/ONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ E/ONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ E/ONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ Στοιχεία ενδιαφερόμενου: Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ μάτων έτους 2013

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ μάτων έτους 2013 AΡ.ΜΕΛ. 72 /2013 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 58.420,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 71.856,60 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. 2. Γενικά

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. 2. Γενικά ΕΡΓΟ : Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων Δ.Κ.Δροσιάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Προϋπ 500.000

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικός Κατάλογος σωλήνων ΡΕ ύδρευσης

Τεχνικός Κατάλογος σωλήνων ΡΕ ύδρευσης Τεχνικός Κατάλογος σωλήνων ΡΕ ύδρευσης Σωλήνες Ύδρευσης Πολυαιθυλενίου 1 Γενικά χαρακτηριστικά των σωλήνων πολυαιθυλενίου Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου έχουν τα παρακάτω κοινά χαρακτηριστικά: Μικρό ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 1 Ήταν μια απόλυτη πρωτοπορία, όταν το 1978 o HOFIT εφηύρε και κατασκεύασε τα φρεάτια πολυαιθυλενίου. Τώρα, περισσότερο από τριάντα έτη εμπειρίας είναι στη διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός Μελέτης

Προϋπολογισμός Μελέτης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. ΠΡΑΞΗ: ΥΠΟΕΡΓΟ: ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΣ ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Επίπεδοι συλλέκτες FKA. Επίπεδοι συλλέκτες υψηλής απόδοσης. Visual_Flat solar collectors_fka_0.1

Επίπεδοι συλλέκτες FKA. Επίπεδοι συλλέκτες υψηλής απόδοσης. Visual_Flat solar collectors_fka_0.1 Επίπεδοι συλλέκτες FKA Επίπεδοι συλλέκτες υψηλής απόδοσης Visual_Flat solar collectors_fka_0.1 Ηλιακοί συλλέκτες FKA Πεδία εφαρμογών: Ζεστό νερό χρήσης Θέρμανση Θέρμανση πισίνας Χρήσεις: διαμερίσματα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ 02-09-2016 ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΕΡΓΟ:Κατασκευή και επισκευή φρεατίων ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ακαθάρτων και ύδρευσης στην ΤΚ Αδριανής ΑΡ. ΜΕΛ 12

Διαβάστε περισσότερα