CombiMaster Plus. Ο φούρνος ατμού Combi

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CombiMaster Plus. Ο φούρνος ατμού Combi"

Transcript

1 CombiMaster Plus Ο φούρνος ατμού Combi

2 02 03 Εταιρία RATIONAL η εταιρία των μαγείρων.

3 Το μέγιστο όφελος για τους πελάτες μας: Αυτός είναι ο στόχος, τον οποίον ακολουθούμε πάνω από 35 χρόνια. Η αρχή έγινε με την ανάπτυξη του πρώτου φούρνου ατμού Combi, ο οποίος έφερε την επανάσταση στο χώρο τα θερμικής παρασκευής φαγητών. Από τότε ακολουθούμε με συνέπεια το δρόμο της εξειδίκευσης και προσανατολιζόμαστε αποκλειστικά στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι είμαστε σε θέση να λύσουμε τα προβλήματά σας με τον καλύτερο τρόπο καλύτερα από όλους. Η αιτία γι' αυτό βρίσκεται σε κάτι που για μας είναι αυτονόητο: Εμείς δεν είμαστε απλά κατασκευαστές μηχανών, αλλά δημιουργοί καινοτόμων λύσεων για μάγειρες. Και αυτό ακριβώς καθρεπτίζεται στη δουλειά μας στον τομέα της ανάπτυξης, στον οποίο εργάζονται φυσικοί, μηχανικοί, διατροφολόγοι και μάγειροι και στον οποίο χρησιμοποιούμε γύρω στους 25 τόνους τροφίμων το χρόνο, για να αυξήσουμε το προβάδισμά μας απέναντι στους ανταγωνιστές και να αναπτύξουμε πλήθος εφαρμογών για τους πελάτες μας. Ως αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας σας προσφέρουμε τον CombiMaster Plus μια λύση στα μέτρα σας, για να αντιμετωπίσετε με ευκολία της καθημερινές απαιτήσεις στην κουζίνα: Από την εξαιρετική ποιότητα των φαγητών, τη βελτιωμένη χρήση πρώτων υλών, τη χαμηλή κατανάλωση μέχρι την οικονομία χρόνου ο CombiMaster Plus θέτει νέα πρότυπα απόδοσης. Στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρει σε εκείνους που εργάζονται σε επαγγελματικές κουζίνες στη θερμική παρασκευή φαγητών, το μέγιστο δυνατό όφελος.

4 04 05 Απόδοση

5 RATIONAL CombiMaster Plus: Μια κατηγορία από μόνη της. Το μαγείρεμα απαιτεί ακρίβεια. Από το μάγειρα όπως επίσης από τα εργαλεία του. Ο νέος CombiMaster Plus λειτουργεί με ακρίβεια από κάθε άποψη: Προσφέρει αξιόπιστη τεχνολογία και υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τη μαεστρία του μάγειρα. Είναι συμπαγής, εύκολος στο χειρισμό και πείθει με λειτουργίες, οι οποίες ανά πάσα στιγμή δίνουν τη δυνατότητα μιας άριστης ποιότητας στο φαγητό: Τραγανές κρούστες, ζουμερά ψητά, έντονο άρωμα, έντονα χρώματα και διατήρηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Αυτό εξασφαλίζεται μέσω της άριστης επιλογής του κλίματος στο χώρο ψησίματος και την ακριβή ρύθμιση θερμοκρασίας, υγρασίας αέρα, ροής αέρα και διάρκειας ψησίματος. Τα κύρια χαρακτηριστικά απόδοσης. > Δυνατότητες μαγειρέματος χωρίς όρια Ο CombiMaster Plus αντικαθιστά μέχρι το 50 % όλων των κλασικών συσκευών μαγειρέματος: Σε αυτόν μπορεί να κάνετε γκριλ, ψήσιμο, σιγοψήσιμο, άτμιση, ζεμάτισμα, ποσέ και πολλά άλλα είδη μαγειρέματος > Μοναδική απόδοση μαγειρέματος Η απόδοση μαγειρέματος του CombiMaster Plus καθιστά εφικτές μέχρι και 30 % μεγαλύτερες ποσότητες. Σε συνεργασία με δοκιμασμένες τεχνολογίες μαγειρέματος η απόδοση αυτή εγγυάται σταθερή εξαιρετική ποιότητα των φαγητών. > Ιδανικό κλίμα στο χώρο ψησίματος Το ClimaPlus ρυθμίζει το ειδικό για κάθε προϊόν κλίμα στο χώρο ψησίματος, για τραγανές κρούστες, τραγανό πανάρισμα και ζουμερά ψητά. > Πανεύκολος χειρισμός Ο χειρισμός περιστρεφόμενων κουμπιών για την επιλογή λειτουργίας είναι απλός, απόλυτα σαφής και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στην απαιτητική καθημερινότητα της κουζίνας.

6 06 07 Απόδοση CombiMaster Plus εντυπωσιακή απόδοση. Όχι μόνο στην οικονομική απόδοση, αλλά επίσης και στην αποτελεσματικότητα ο CombiMaster Plus θέτει νέα πρότυπα: Η ενέργεια οδηγείται με ακρίβεια στο φαγητό, εάν χρειαστεί επίσης και με εξαιρετική ισχύ. Η υψηλής ευαισθησίας κεντρική μονάδα μέτρησης και ρύθμισης φροντίζει για ομοιόμορφο κλίμα στο χώρο ψησίματος, προσαρμοσμένο απόλυτα στις απαιτήσεις του κάθε φαγητού. Έτσι ακόμα και στο μέγιστο βαθμό χρήσης της συσκευής πετυχαίνουν εξαιρετικά απαιτητικά φαγητά όπως ψητά σύντομης διάρκειας, ωγκρατέν ή εδέσματα στο γκριλ. Και αυτό για την κάθε σχάρα, το κάθε κομμάτι και την κάθε μερίδα. Αυτή είναι η διαφορά, που οι πελάτες σας θα δουν, θα γευτούν και θα απολαύσουν. Καθαρός, υγιεινός φρέσκος ατμός Η δυνατή γεννήτρια φρέσκου ατμού με νέα, αποδοτική ρύθμιση ατμού συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του μαγειρέματος στο νερό, δηλαδή στη μέγιστη υγρασία με την προστατευτική άτμιση. Συντομότατοι χρόνοι προθέρμανσης, έντονα χρώματα, νοστιμιά και διατήρηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Ανά πάσα στιγμή σταθερές θερμοκρασίες άτμισης και μια μέγιστη τροφοδοσία ατμού αποτελούν εγγύηση για την άριστη ποιότητα των φαγητών. Η νέα ρύθμιση ατμού φροντίζει, ώστε τα φαγητά να διαχέονται συνεχώς από υγιεινό φρέσκο ατμό. Ακόμα και εξαιρετικά ευαίσθητα προϊόντα δεν στεγνώνουν. Η σύνδεση μιας εγκατάστασης αποσκλήρυνσης νερού δεν είναι αναγκαία. Υψηλής δραστικότητας αφύγρανση του χώρου ψησίματος Η νέα, ενεργή αφύγρανση του χώρου ψησίματος αναπτύσσει τη δράση της γρήγορα, αξιόπιστα και σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό εγγυάται τραγανές κρούστες, τραγανό πανάρισμα και ζουμερά ψητά ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες. Δυναμικός στροβιλισμός αέρα Ο νέου τύπου πατενταρισμένος δυναμικός στροβιλισμός αέρα μαζί με τη βελτιστοποιημένης ροής γεωμετρία του χώρου ψησίματος φροντίζει για την άριστη κατανομή της θερμότητας στο χώρο ψησίματος και την εφαρμογή της εκεί όπου είναι αναγκαία. Τα φαγητά ψήνονται ομοιόμορφα από την πρώτη μέχρι τη τελευταία σχάρα.

7 Συντελεστές απόδοσης. > Δυναμικός στροβιλισμός αέρα και νέα γεωμετρία του χώρου ψησίματος Στο σύνολο και οι δύο παράγοντες αυτοί επιτυγχάνουν μια απόλυτη ομοιογενή κατανομή της θερμότητας και ως αποτέλεσμα μια μέχρι τώρα άφταστη ομοιομορφία του φαγητού. > Ενεργή διαχείριση κλίματος στο χώρο ψησίματος Η αποτελεσματική τεχνολογία αφύγρανσης λειτουργεί πολύ γρήγορα και φροντίζει επίσης και σε πλήρες φορτίο, ώστε το ψητό ή τα παναρισμένα κομμάτια να γίνουν ακριβώς όπως πρέπει: Εσωτερικά τρυφερά και ζουμερά, εξωτερικά χρυσοκίτρινα και τραγανά. > Αποτελεσματική, υγιεινή παραγωγή φρέσκου ατμού Η καλύτερη συσκευή για άτμιση. Η τροφοδοσία με ατμό είναι ιδιαίτερα γρήγορη και σταθερή σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Ψάρι, λαχανικά και άλλα ευαίσθητα φαγητά ετοιμάζονται με προστατευτικό τρόπο χωρίς να στεγνώνουν.

8 08 09 Είδη λειτουργίας CombiMaster Plus πολύπλευρο ταλέντο. Ο CombiMaster Plus είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο και θα γίνει γρήγορα ο απαραίτητος βοηθός σας στην κουζίνας. Όσον αφορά τις ανάγκες χώρου είναι πολύ λιτός: Αυτά που ετοιμάζετε μέχρι τώρα με περισσότερες συσκευές μαγειρέματος με μεγάλες ανάγκες σε εργασία και χώρο τα καταφέρνετε τώρα με μόνο μια συσκευή που χρειάζεται λιγότερο από 1 m ² χώρο.

9 Είδος λειτουργίας ατμού από 30 C μέχρι 130 C Η υψηλής ισχύος γεννήτρια φρέσκου ατμού με τη νέα ρύθμιση ατμού παράγει συνεχώς υγιεινό φρέσκο ατμό. Μαγειρεύετε χωρίς να προσθέτετε νερό και χωρίς αρχικό βράσιμο. Η σταθερή θερμοκρασία του χώρου ψησίματος και η μέγιστη δυνατή τροφοδοσία ατμού εξασφαλίζουν μια ομοιόμορφη και πολύ προστατευτική διαδικασία μαγειρέματος και έτσι την καλύτερη ποιότητα των φαγητών. Με εγγύηση για νόστιμα χρώματα, κατάλληλη υφή στο μάσημα καθώς επίσης διατήρηση θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών ιδιαίτερα στα λαχανικά. Ακόμα και ευαίσθητα φαγητά όπως κρέμα καραμελέ, φλαν, κορέγονοι ή μουσελίνες ετοιμάζονται χωρίς κόπο ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες. Είδος λειτουργίας θερμού αέρα από 30 C μέχρι 300 C Ο θερμός αέρας που κυκλοφορεί με υψηλή ταχύτητα θερμαίνει το φαγητό από όλες τις πλευρές. Οι πρωτεΐνες του κρέατος πήζουν αμέσως, έτσι αυτό να μένει εσωτερικά θαυμάσια ζουμερό. Ο συνεχής θερμός αέρας μέχρι τους 300 C δεν αποτελεί μόνο μια τεχνική λεπτομέρεια, αλλά προσφέρει επίσης και σε πλήρες γέμισμα τα απαραίτητα αποθέματα ισχύος. Μόνο έτσι πετυχαίνουν ζουμερές ροδισμένες μπριζόλες, κατεψυγμένα Convenience όπως π. χ. καλαμαράκια, κροκέτες, ρολό της άνοιξης και Chicken Wings ή αφράτα αρτοσκευάσματα. Είδος συνδυαστικής λειτουργίας από 30 C μέχρι 300 C Στη συνδυαστική λειτουργία αθροίζονται όλα τα πλεονεκτήματα του θερμού ατμού, όπως σύντομος χρόνος μαγειρέματος, χαμηλή απώλεια βάρους στο ψήσιμο, ζουμερά ψητά με τα πλεονεκτήματα του θερμού αέρα, ο οποίος φροντίζει για έντονο άρωμα, νοστιμότατο χρώμα και τραγανή κρούστα. Εντελώς χωρίς περιστροφές και γυρίσματα και σημαντικά μειωμένο χρόνο μαγειρέματος αποφεύγετε μέχρι και το 50 % των συνηθισμένων απωλειών στο ψήσιμο. Finishing (ολοκληρώσεις) Finishing είναι όρος για την συνεπή αποσύνδεση μεταξύ παραγωγής και σερβιρίσματος. Από τη γαρνιτούρα μέχρι το έτοιμο μενού: Με το άριστο κλίμα μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα μπορείτε στα φαγητά που έχετε προετοιμάσει με τον CombiMaster Plus και στη συνέχεια ψύξει να δώσετε πάλι θερμοκρασία κατανάλωσης, επάνω σε δίσκους, πιάτα ή σκεύη. Έτσι κερδίζετε σε ευελιξία και οι πελάτες σας σε απόλαυση και αποφεύγετε τελείως τις απώλειες ποιότητας που έχουν να κάνουν με το να διατηρείτε ζεστό το φαγητό. 5 ταχύτητες αέρα Ευαίσθητο ή ανθεκτικό για κάθε φαγητό ο CombiMaster Plus έχει τη σωστή ταχύτητα αέρα. Ακόμα και τα σουφλέ, τα εκλαίρ και τα μπισκότα είναι παιχνιδάκι.

10 10 11 ClimaPlus ClimaPlus εξαρτάται από το σωστό κλίμα. Η ρύθμιση της υγρασίας με ράντισμα και περίχυση, με τοποθέτηση ή αφαίρεση καπακιών ήταν πάντα σημαντική για την επιτυχία των φαγητών. Ο έλεγχος της υγρασίας απαιτεί προσοχή και χρόνο, ιδιαίτερα όμως πολύ εμπειρία και ευαισθησία. Σήμερα μπορείτε να ξεχάσετε αυτές τις κουραστικές διαδικασίες, διότι η κεντρική μονάδα μέτρησης και ρύθμισης του CombiMaster Plus κρατά ιδανική την υγρασία στο χώρο ψησίματος. ClimaPlus μεταφέρει την εμπειρία από τις επαγγελματικές κουζίνες με έξυπνο και απλό στο χειρισμό τρόπο της τεχνολογίας αιχμής για σταθερή και άριστη ποιότητα των φαγητών.

11 ClimaPlus η Ενεργή διαχείριση κλίματος στο χώρο ψησίματος. > Αισθητήρες μετρούν συνεχώς την υγρασία στο χώρο ψησίματος και την προσαρμόζουν εντελώς αυτόματα σύμφωνα με τις δικές σας ρυθμίσεις. Ανάλογα με τις ανάγκες τροφοδοτείται ή αφαιρείται υγρασία στο χώρο ψησίματος. Δεν απαιτούνται πλέον χρονοβόρες εργασίες όπως ράντισμα ή περίχυση. > Το ClimaPlus μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο χειροκίνητα όσο επίσης και σε προγράμματα μαγειρέματος. Φυσικά μπορείτε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος να αλλάξετε την υγρασία σύμφωνα με την εμπειρία σας.

12 12 13 Χειρισμός Απλός και αποτελεσματικός.

13 Ευκολονόητα σύμβολα Από την αρχή θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον CombiMaster Plus πολύ εύκολα. Τα απλά και κατανοητά σύμβολα έχουν σαφή διάταξη και τα δοκιμασμένα περιστρεφόμενα κουμπιά διευκολύνουν την ακριβή ρύθμιση. Εξατομικευμένος προγραμματισμός Εάν θέλετε να προγραμματίσετε εξατομικευμένες διαδικασίες μαγειρέματος, στη διάθεσή σας βρίσκονται 50 θέσεις προγραμμάτων με μέχρι 6 βήματα το καθένα. Διαδικασίες μαγειρέματος περισσοτέρων βαθμίδων μπορείτε έτσι να τις εκτελέσετε πολύ απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Καθαριότητα και υγιεινή με το πάτημα ενός πλήκτρου Με λίγα βήματα χειρισμού μπορείτε να καθαρίσετε τον RATIONAL CombiMaster Plus. Ψεκάζετε το χώρο ψησίματος με το καθαριστικό της RATIONAL και ξεκινάτε το πρόγραμμα καθαρισμού. Καλύτερα είναι να ξεπλένετε πρόσθετα το χώρο ψησίματος με ένα προαιρετικά διαθέσιμο ντους χειρός και είστε έτοιμοι. Ακόμα και οι πιο δύσκολες βρομιές θα φύγουν.

14 14 15 Οικονομική αξία Οικονομική απόδοση και αποτελεσματικότητα. Ο CombiMaster Plus αυξάνει την οικονομική απόδοση της κουζίνας σας σημαντικά και με αποδείξεις. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πότε θα αποσβεστεί η συσκευή σας συμφέρει από την πρώτη στιγμή. Η οικονομία πρώτων υλών, ενέργειας, χρόνου εργασίας καθώς και επενδύσεων και αναγκών χώρου είναι τόσο μεγάλη, που ξεπερνά το κόστος χρηματοδότησης. Υπολογίστε! Μείωση της χρήσης πρώτων υλών κατά 10 % Μέσω του ρυθμιζόμενου με ακρίβεια κλίματος του χώρου ψησίματος κρέατα, πουλερικά, ψάρια ή επίσης και κυνήγια ψήνονται ιδιαίτερα προστατευτικά. Αυτό μειώνει τις απώλειες βάρους και κοπής και εξοικονομεί κατά μέσο όρο 10 % στις πρώτες ύλες. Μείωση του χρόνου εργασίας Ο CombiMaster Plus είναι ένας αξιόπιστος βοηθός. Μέσω του καλά προγραμματίσιμου προ-μαγειρέματος, του απλού χειρισμού καθώς επίσης του εύκολου καθαρισμού εξοικονομείτε κατά μέσο όρο 1-2 ώρες την ημέρα. Μείωση του ενεργειακού κόστους κατά 60 % Σύντομοι χρόνοι προθέρμανσης αποτρέπουν τη συνήθη λειτουργία αναμονής στις παραδοσιακές συσκευές. Μαζί με το μειωμένο χρόνο μαγειρέματος δεν εξοικονομείτε μόνο χρόνο αλλά και σε σημαντικό βαθμό ενέργεια. Η ιδιαίτερα ακριβής ρύθμιση όσο επίσης και η τροφοδοσία ενέργειας σύμφωνα με τις ανάγκες προσφέρουν σε σύγκριση με τις συμβατικές συσκευές οικονομία μέχρι το 60 %. Μείωση των αναγκών χώρου περισσότερο από 30 % Με λιγότερο από 1 m² επιφάνεια εγκατάστασης αντικαθιστάτε ή αποδεσμεύετε το 40 μέχρι 50 % των συμβατικών συσκευών μαγειρέματος. Αυτό μειώνει τις συνολικές ανάγκες χώρου και το κόστος της επένδυσης.

15 Παράδειγμα: Εστιατόριο επιχείρησης με ø 200 φαγητά την ημέρα με δύο CombiMaster Plus 101 Το κέρδος σας Μέθοδος υπολογισμού ανά μήνα Το κέρδος σας ανά μήνα Υπολογίστε οι ίδιοι Κρέας Σημαντικά μειωμένες απώλειες στο ψήσιμο σημαίνει ø 10 %* χαμηλότερες ποσότητες πρώτων υλών. Κόστος πρώτων υλών με συμβατικές συσκευές κόστος πρώτων υλών με CombiMaster Plus = 704 Λίπη Είναι σχεδόν περιττά. Το κόστος αγοράς και διάθεσης στα απορρίμματα για τα λίπη μειώνεται μέχρι και το 95 %*. Κόστος πρώτων υλών με συμβατικές συσκευές 62,40 κόστος πρώτων υλών με CombiMaster Plus 3,12 = 59 Ενέργεια Με σύγχρονο εξοπλισμό ρύθμισης καταναλώνετε ø 60 % λιγότερο (0,13 ανά kwh). Κατανάλωση συνήθως kwh = 819 CombiMaster Plus kwh = 328 = 491 Χρόνος εργασίας Κέρδη από το προ-μαγείρεμα, απλό χειρισμό, κτλ. 35 ώρες λιγότερο x 12 ** = 420 Το κέρδος σας ανά μήνα = Το κέρδος σας ανά χρόνια = *Σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος **Μικτή κοστολόγηση ωραίος μισθός μάγειρα/προσωπικού καθαρισμού

16 16 17 Τεχνολογία Η διαφορά στη λεπτομέρεια. Ασφάλεια > Μέγιστη ασφάλεια εργασίας με χαμηλό ύψος τοποθέτησης δοχείων Η RATIONAL χρησιμοποιεί ένα μόνιμο στάνταρτ. Το επάνω ράφι βρίσκεται σε όλες τις συσκευές στο 1,60 m. > Αεριζόμενη από πίσω πόρτα διπλού τζαμιού με θερμο-αντανακλαστική επίστρωση Η κατασκευή εξασφαλίζει μια χαμηλή θερμοκρασία επαφής στο εξωτερικό τζάμι και επιτρέπει επίσης τον εύκολο καθαρισμό ανάμεσα στα τζάμια. > Ενσωματωμένη λεκάνη σταξίματος πόρτας Με το συνεχές άδειασμα της λεκάνης σταξίματος πόρτας, αποτρέπονται αποτελεσματικά νερά στο δάπεδο. Τεχνολογία μαγειρέματος > ClimaPlus Το κέντρο μέτρησης και ελέγχου διατηρεί αυτόματα το κλίμα που έχετε ορίσει στην καμπίνα μαγειρέματος.αυτό συνδυάζεται με την πιο αποτελεσματική τεχνολογία αφύγρανσης, έτσι ώστε να επιτευχθεί τραγανή κρούστα, τραγανό πανάρισμα και ταυτόχρονα μέγιστη ζουμερότητα. > Γεννήτρια ατμού Η γεννήτρια με τη νέα ρύθμιση ατμού προμηθεύει συνεχώς 100 % υγιεινό ατμό για την άριστη ποιότητα των φαγητών. Μέγιστη τροφοδοσία ατμού επίσης και στην περιοχή των χαμηλών θερμοκρασιών αποτρέπει το στέγνωμα το φαγητού. Μια εγκατάσταση αποσκλήρυνσης νερού δεν είναι αναγκαία. > Νέα τεχνολογία ροής Δήλωση πατέντας Ο εντελώς νέου τύπου στροβιλισμός αέρα καθώς επίσης η ιδιαίτερη γεωμετρία του χώρου ψησίματος έχουν ως αποτέλεσμα της ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο χώρο ψησίματος. Αυτό είναι απαραίτητο για εξαιρετική ομοιομορφία επίσης και σε πλήρες γέμισμα της συσκευής. > Φυγοκεντρικός διαχωρισμός λίπους Πατέντα Ο καθαρισμός και η αντικατάσταση συμβατικών φίλτρων λίπους δεν υπάρχει πλέον. Ο αυτόματος διαχωρισμός λίπους στην πτερωτή ανεμιστήρα κρατά καθαρό τον αέρα του χώρου ψησίματος και εγγυάται απολαυστικές γεύσεις.

17 Αποδοτικότητα φυσικών πόρων > Τροφοδοσία ενέργειας σύμφωνα με τις ανάγκες Η εντελώς καινούργια τεχνολογία ρύθμισης οδηγεί στο τρόφιμο μόνο εκείνη την ποσότητα ενέργειας, την οποία και χρειάζεται. > Ενσωματωμένος μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης σε Πατέντα επιδαπέδιες συσκευές Με ή χωρίς όχημα τοποθέτησης σχαρών: Ο ενσωματωμένος μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης δεν απαιτεί μεταλλικά ελάσματα στεγανοποίησης και δεν αφήνει να διαφύγει ατμός και ενέργεια. > 28 % χαμηλότερες απαιτήσεις χώρου εγκατάστασης Οι συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις μειώνουν τον όγκο που πρέπει να θερμανθεί και έτσι και την κατανάλωση ενέργειας. Πρόσθετα το στενό άνοιγα της πόρτας σημαίνει μικρή γωνία περιστροφής και λιγότερες απώλειες ενέργειας κατά το άνοιγα της πόρτας του χώρου ψησίματος. > Μέγιστης απόδοσης εναλλάκτης θερμότητας σε συσκευές αερίου Πατέντα Η ιδιαίτερη σχεδίαση του εναλλάκτη θερμότητας εξασφαλίζει έναν πολύ μεγάλο βαθμό απόδοσης. Μεγάλες, λείες επιφάνειες διευκολύνουν τον καθαρισμό. Οι καυστήρες αερίου έχουν βραβευτεί για την ιδιαίτερα χαμηλή σε ρύπους καύση τους με το βραβείο καινοτομίας του γερμανικού κλάδου αερίου. Άνεση > Ενσωματωμένο ντους χειρός (προαιρετικά) Πατέντα Η αδιαβάθμητη ρύθμιση της ακτίνας νερού και η εργονομική διάταξη απλοποιούν σημαντικά τον καθαρισμό, το σβήσιμο ή την περίχυση. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός επαναφοράς και φραγής νερού προσφέρουν άριστη ασφάλεια και υγιεινή κατά το EN 1717 και κατά τον SVGW (ελβετικό σύλλογο για τον κλάδο αερίου και νερού). > Απλή εγκατάσταση Με τη βοήθεια της ενσωματωμένης ελεύθερης εκροής κατά το EN 1717, δεν απαιτείται πλέον καμιά ξεχωριστή χοάνη. Εγκεκριμένο από τον SVGW. > Διαμήκης τοποθέτηση Η διαμήκης τοποθέτηση καθιστά εφικτή την υποδοχή δοχείων 1/3 και 2/3 GN. Τα δοχεία μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν με ευκολία. > Σύνδεση USB Μέσω της σύνδεσης USB μπορείτε να καταγράψετε τα δεδομένα HACCP πολύ απλά αναδρομικά για 10 ημέρες, να φορτώσετε προγράμματα μαγειρέματος στη συσκευή και να ενημερώσετε το λογισμικό του CombiMaster Plus με Update στο εκάστοτε τρέχων επίπεδο της έρευνας της RATIONAL.

18 18 19 Επισκόπηση προϊόντος Για τον καθένα την κατάλληλη συσκευή. Είτε πρόκειται για τριάντα είτε για περισσότερες χιλιάδες φαγητά, εμείς προσφέρουμε τον CombiMaster Plus στο κατάλληλο μέγεθος για όλες τις ανάγκες. Όλες οι συσκευές είναι διαθέσιμες ως ηλεκτρικές συσκευές ή συσκευές αερίου, με τα ίδια χαρακτηριστικά διαστάσεων, εξοπλισμού και απόδοσης. Εκτός αυτού στη διάθεσή σας βρίσκονται ειδικές εκδόσεις για πλοία, φυλακές καθώς επίσης ο CombiMaster Plus με ενσωματωμένη εκροή λίπους, που προσαρμόζονται πολύ καλά στα ιδιαίτερα δεδομένα της δικής σας κουζίνας. Εκτός από τον CombiMaster Plus συνιστούμε το SelfCookingCenter whitefficiency σε συνολικά δώδεκα τύπους. Μόνο το SelfCookingCenter προσφέρει με το Efficient LevelControl, SelfCookingControl και CareControl ένα τόσο μεγάλο δυναμικό αποδοτικότητας, το οποίο και θα απογειώσει την καθημερινότητα στην κουζίνα σας σε ένα ασυναγώνιστο επίπεδο. Το μεγαλύτερος μέρος των καταναλώσεων σε ενέργεια, νερό, χημικά καθαρισμού και χρόνου απλά δεν υφίστανται πλέον. Συσκευές Τύπος 61 Τύπος 101 Ηλεκτρική και αερίου Χωρητικότητα 6 x 1/1 GN 10 x 1/1 GN Αριθμός φαγητών ανά ημέρα Διαμήκης τοποθέτηση 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN Πλάτος 847 χλστ 847 χλστ Βάθος 771 χλστ 771 χλστ Ύψος 782 χλστ χλστ Τροφοδοσία νερού R 3/4 R 3/4 Εκροή νερού DN 50 DN 50 Πίεση νερού Ηλεκτρική kpa ή 0,15-0,6 Mpa kpa ή 0,15-0,6 Mpa Βάρος 110 κιλό κιλό Συνδεδεμένο φορτίο 11 kw 18,6 kw Ασφάλεια 3 x 16 A 3 x 32 A Ηλεκτρική σύνδεση 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V Ισχύς θερμός αέρας 10,3 kw 18 kw Ισχύς ατμός 9 kw 18 kw Αερίου Βάρος 126 κιλό 154,5 κιλό Ύψος συμπερ. ασφάλειας ροής Συνδεδεμένο φορτίο ηλεκτρικό χλστ χλστ 0,3 Kw 0,39 Kw Ασφάλεια 1 x 16 A 1 x 16 A Ηλεκτρική σύνδεση 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V Τροφοδοσία/σύνδεση αερίου R 3/4 R 3/4 Φυσικό αέριο/υγραέριο 3P Μεγ. ονομ. θερμικό φορτίο 13 kw/14 kw 22 kw/24 kw Ισχύς θερμός αέρας 13 kw/14 kw 22 kw/24 kw Ισχύς ατμός 12 kw/13 kw 20 kw/22 kw

19 2 χρόνια εγγύηση Τύπος 62 Τύπος 102 Τύπος 201 Τύπος x 2/1 GN 10 x 2/1 GN 20 x 1/1 GN 20 x 2/1 GN /1, 1/1 GN 2/1, 1/1 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 2/1, 1/1 GN χλστ χλστ 879 χλστ χλστ 971 χλστ 971 χλστ 791 χλστ 996 χλστ 782 χλστ χλστ χλστ χλστ R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 DN 50 DN 50 DN 50 DN kpa ή 0,15-0,6 Mpa kpa ή 0,15-0,6 Mpa kpa ή 0,15-0,6 Mpa kpa ή 0,15-0,6 Mpa κιλό 182 κιλό 258 κιλό 332 κιλό 22,3 kw 36,7 kw 37 kw 65,5 kw 3 x 32 A 3 x 63 A 3 x 63 A 3 x 100 A 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 21,8 kw 36 kw 36 kw 64,2 kw 18 kw 36 kw 36 kw 54 kw Λειτουργίες > Ως ατμιστής κόμπι με τις 3 λειτουργίες: Φάσμα θερμοκρασίας 30 C C > ClimaPlus μέτρηση υγρασίας, κανονισμός 5 βαθμίδων και ρύθμιση Εξοπλιστικά χαρακτηριστικά > Αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα > 50 προγράμματα με ως και 6 βήματα > 5 ταχύτητες αέρα, προγραμματιζόμενες > Cool down (κρύωμα) για τη γρήγορη και ασφαλή ψύχρανση χώρου ψησίματος > Θύρα USB 168 κιλό 198 κιλό 286 κιλό 370,5 κιλό χλστ χλστ χλστ χλστ 0,4 Kw 0,6 Kw 0,7 Kw 1,1 Kw 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 28 kw/31 kw 45 kw/50 kw 44 kw/48 kw 90 kw/100 kw 28 kw/31 kw 45 kw/50 kw 44 kw/48 kw 90 kw/100 kw 21 kw/23 kw 40 kw/44 kw 38 kw/40 kw 51 kw/56 kw

20 20 21 Βοηθητικά εξαρτήματα RATIONAL Εξαρτήματα - τέλειος συμπληρωματικός εξοπλισμός. > Σκεύη και σχάρες πρότυπων μεγεθών RATIONAL σκεύη ανοξείδωτου χάλυβα και σχάρες διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη 2/1, 1/1, 1/2 und 1/3 γαστρονομικού πρότυπου (GN). Για άριστα αποτελέσματα στο ψήσιμο στη διάθεσή σας βρίσκονται λαμαρίνες εμαγιέ γρανίτη καθώς επίσης και λαμαρίνες ψησίματος από αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση σε πρότυπο GN και πρότυπο αρτοποιού. Για τυπικές χρήσεις στο ψήσιμο σας συνιστούμε τις διαθέσιμες επίσης σε πρότυπο GN και αρτοποιού διάτρητες, επιστρωμένες με τεφλόν λαμαρίνες ψησίματος. > Φόρμες μουφινιών (muffin) και τιμπάλας RATIONAL Μέσω της υψηλής ελαστικότητας του υλικού αποφεύγεται τελείως το κόλλημα. Οι φόρμες είναι επίσης κατάλληλες για να φτιάξετε τάρτες, κέικ, διάφορα επιδόρπια, αυγά ποσέ και πολλά άλλα. > RATIONAL σχάρα CombiGrill Με τη σχάρα CombiGrill λαμβάνετε τέλεια γράμμωση σε σύντομα ψητά, ψάρι και λαχανικά. Η σχάρα CombiGrill είναι πάρα πολύ ανθεκτική και μακράς διάρκειας χρήσης. Η τριπλή επίστρωση TriLax είναι ανθεκτική στο πλυντήριο, υποστηρίζει το ρόδισμα και αντέχει στη θερμότητα και στο υγρό πλυσίματος. > RATIONAL ταψιά γκριλ και πίτσας Πατέντα Με το ταψί γκριλ και πίτσας μπορείτε να ετοιμάσετε όλα τα είδη πίτσας, λαγάνες και τάρτες φλαμπέ. Μέσω της εξαιρετικής θερμικής αγωγιμότητας επιτυγχάνεται μια άριστη ποιότητα. Η πίσω πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάνετε γκριλ σε λαχανικά, μπριζόλες ή ψάρια και αυτό με το τέλειο αποτύπωμα γκριλ. > RATIONAL CombiFry Πατέντα 200 μερίδες τηγανιτές πατάτες χωρίς λάδι σε μόνο 15 λεπτά. Με το πατεντοποιημένο CombiFry είναι εφικτό για πρώτη φορά να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες προτηγανισμένων προϊόντων. Εξοικονομείτε πλήρως δαπάνες για την αγορά, αποθήκευση καθώς και τη διάθεση στα απορρίμματα για τα λίπη. > Superspike πάπιας και Superspike κοτόπουλου Πατέντα Η σωστή διάταξη στα κοτόπουλα και στις πάπιες φροντίζει για ιδιαίτερα ζουμερό κρέας στήθους καθώς επίσης και για τραγανή και ομοιόμορφα ροδισμένη πέτσα. > Πολλαπλός ψήστης (Multibaker) Ο Multibaker είναι κατάλληλος για να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες αυγά μάτια, ομελέτες, Rösti και τορτίγιες. Με την ειδική επίστρωση τεφλόν αποτρέπεται το κόλλημα των φαγητών. The products manufactured by RATIONAL are protected under one or more of the following patents, utility models or design models: DE ; DE , DE; ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; US 5,370,498; US 5,520,095; US 5,915,372; US 6,299,921; US 6,600,288; US ; US 7,150,891; US 7,165,942; US 7,196,292; US 7,232,978; JP ; JP ; JP ; JP ; JP , JP , JP ; JP ; JP Plus patents pending

21 Τα αυθεντικά βοηθητικά εξαρτήματα RATIONAL είναι ειδικά προσαρμοσμένα στον CombiMaster Plus. Είναι εξαιρετικής ανθεκτικότητας και έτσι κατάλληλα με τον καλύτερο τρόπο για την καθημερινή, απαιτητική χρήση στην επαγγελματική κουζίνα. Πετυχαίνουν τόσο οι ειδικές εφαρμογές όπως τα προτηγανισμένα προϊόντα, το γκριλ σε κοτόπουλα και πάπιες όσο επίσης το μαγείρεμα ολόκληρου αρνιού ή γουρουνόπουλου όπως και μπριζόλες ή σνίτσελ, χωρίς το κουραστικό γύρισμα. > Βάσεις ραφιών και βάσεις ντουλαπιών καθώς επίσης ντουλάπα θερμό Για την ασφαλή εγκατάσταση των επιτραπέζιων συσκευών CombiMaster Plus υπάρχουν διαθέσιμοι 4 τύποι. Η ντουλάπα θερμό είναι ιδανική για το ζέσταμα πιάτων, δίσκων και σκευών, σε μια περιοχή θερμοκρασίας 30 C - 80 C, την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε ελεύθερα. Όλες οι βάσεις ραφιών και ντουλαπιών είναι του τύπου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις υγιεινής. > Το σύστημα Finishing για συνεστιάσεις Το σύστημα Finishing αποτελείται από κινούμενες πιατοθήκες και Thermocover (θερμοκαλύμματα). Στις πιατοθήκες μπορούν να ετοιμαστούν μέχρι 120 πιάτα με μια μέγιστη διάμετρο των 31 cm για το Finishing. Με το RATIONAL Thermocover μπορούν τα φαγητά να διατηρηθούν ζεστά μεταξύ Finishing και σερβιρίσματος μέχρι και 20 λεπτά. > UltraVent Μέσω της τεχνολογίας συμπύκνωσης UltraVent οι εξερχόμενοι ατμοί υγροποιούνται και εκκενώνονται. Δεν απαιτούνται δαπανηρά μέτρα για εγκαταστάσεις εξαερισμού. Η εγκατάσταση είναι απλή και ανά πάσα στιγμή εκ των υστέρων εφικτή. Μια εξωτερική σύνδεση δεν είναι απαραίτητη. > Απορροφητήρας Οι ατμοί απορροφούνται αυτόματα κατά το άνοιγμα της πόρτας του χώρου ψησίματος με την υποστήριξη φυσητήρα (χωρίς εξοπλισμό συμπύκνωσης). Η εγκατάσταση είναι απλή και ανά πάσα στιγμή εκ των υστέρων εφικτή. Μια εξωτερική σύνδεση είναι απαραίτητη. > UltraVent Plus Σε σχέση με την τεχνολογία συμπύκνωσης UltraVent το UltraVent Plus είναι πρόσθετα εφοδιασμένο με ένα ειδικό εξοπλισμό φίλτρου. Έτσι αποφεύγονται τόσο οι ατμοί όσο και ο ενοχλητικός καπνός, που δημιουργούνται στο γκριλ ή στο ψήσιμο. Οι συσκευές της RATIONAL μπορούν έτσι να τοποθετηθούν επίσης και σε κρίσιμα σημεία όπως για παράδειγμα στις μπροστινές περιοχές. > RATIONAL ειδικό καθαριστικό και καθαριστικό γκριλ Μόνο τα αυθεντικά προϊόντα της RATIONAL έχουν αναπτυχθεί, προσαρμοστεί και εγκριθεί για άριστα αποτελέσματα καθαρισμού. Το καθαριστικό γκριλ απομακρύνει ιδιαίτερα δύσκολες βρομιές, οι οποίες δημιουργούνται σε εφαρμογές με θερμοκρασίες πάνω από τους 200 C. Για πρόσθετες πληροφορίες παρακαλείσθε να ζητήσετε τον ενημερωτικό κατάλογο συσκευών και βοηθητικών εξαρτημάτων ή επισκεφτείτε μας στο διαδίκτυο στη διεύθυνση

22 22 23 Σέρβις RATIONAL πάντα στη διάθεσή σας. Παροχή συμβουλών και προγραμματισμός Ευχαρίστως θα σας συμβουλεύσουμε στη λύση των ιδιαίτερων απαιτήσεων στην κουζίνα σας. Πρόσθετα θα σας υποβάλουμε δωρεάν προτάσεις σχεδιασμού σε αλλαγές στην κουζίνα σας ή σε νέα κατασκευή. Δοκιμαστική εγκατάσταση Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τον CombiMaster Plus κάτω από πραγματικές συνθήκες στην κουζίνα σας η υπηρεσία μας εξυπηρέτησης πελατών θα το κάνει ευχαρίστως για σας. Θα χαρούμε να τηλεφωνήσετε. Εγκατάσταση Ο CombiMaster Plus μπορεί να εγκατασταθεί πολύ απλά. Για μια γρήγορη και σωστή εγκατάσταση φροντίζει το πυκνό δίκτυο των συνεργατών σέρβις της RATIONAL. Εκτός αυτού προσφέρουμε λύσεις εγκατάστασης για ιδιαίτερα κατασκευαστικά δεδομένα. Δωρεάν καθοδήγηση στον τρόπο λειτουργίας της συσκευής Εάν χρειάζεται οι έμπειροι αρχιμάγειροι της RATIONAL μπορούν να σας καθοδηγήσουν ατομικά επίσης και στη δική σας κουζίνα. Chef Line Συναδελφική βοήθεια από μάγειρα σε μάγειρα. Σε όλες τις ερωτήσεις σας όσον αφορά τη χρήση, 365 ημέρες το χρόνο έχετε πρόσβαση στην εμπειρία των αρχιμαγείρων της RATIONAL. Σε προσωπική συνομιλία θα λάβετε γρήγορα και απλά την ειδικές και δοκιμασμένες συμβουλές, αυτές που χρειάζεστε. ClubRATIONAL Επισκεφτείτε τη μοναδική για τον κλάδο πύλη γνώσης και επικοινωνίας με πολλές ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες υπηρεσίες. Μοιραστείτε με άλλους συναδέλφους γνώσεις και εμπειρίες από πρώτο χέρι. Και χρησιμοποιείστε τη δωρεάν υπηρεσία Update για τον δικό σας CombiMaster Plus. Συνεργάτες σέρβις της RATIONAL Πάντα κοντά, πάντα διαθέσιμοι για σας. Το πυκνό δίκτυο εξειδικευμένων και δραστήριων συνεργατών σέρβις της RATIONAL σας προσφέρει αξιόπιστα γρήγορη βοήθεια σε όλα τα τεχνικά προβλήματα συμπεριλαμβανομένης της εγγυημένης τροφοδοσίας ανταλλακτικών, τεχνικής βοήθειας Hotline και έκτακτης υποστήριξης το Σαββατοκύριακο. Απόσυρση και ανακύκλωση Το τέλος, που δεν είναι. Οι CombiMaster Plus είναι σε μεγάλο βαθμό ανακυκλώσιμοι. Θα αποσύρουμε δωρεάν τις παλιές συσκευές για να τις οδηγήσουμε στην ανακύκλωση. Ένα τέλος στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, διότι η πλειοψηφία των πελατών μας μετά από πολλά χρόνια μας παραδίδει τις παλιές για να αποκτήσει καινούργιες.

23 Χωρίς δοκιμή δεν υπάρχει και γνώση. Κάντε δοκιμή με τις συσκευές μας: Σεμινάριο CookingLive της RATIONAL Βεβαιωθείτε πολύ συγκεκριμένα για την απόδοση των συσκευών μας, δοκιμάστε τες: Επισκεφτείτε μια από τις δωρεάν εκδηλώσεις μας κοντά σας και μαγειρέψτε με τους αρχιμάγειρές μας.

24 RATIONAL Großküchentechnik GmbH Landsberg a. Lech/Germany tel. +49 (0) RATIONAL AUSTRIA GmbH 5020 Salzburg/AUSTRIA tel. +43 (0) RATIONAL Belgium nv 2800 Mechelen/Belgium tel FRIMA RATIONAL France S.A.S. F WITTENHEIM Cedex tel RATIONAL Ibérica Cooking Systems S.L Cornellá (Barcelona)/SPAIN tel Saridis Greece Strymoniko - Serres Τηλ RATIONAL Italia S.r.l Marcon (VE)/ITALY tel RATIONAL Schweiz AG 9435 Heerbrugg/SWITZERLAND tel RATIONAL UK Luton, Bedfordshire, LU4 8EF United Kingdom tel (0) RATIONAL Nederland Grootkeukentechniek BV 7609 RD Almelo/THE NETHERLANDS tel RATIONAL Scandinavia AB Malmö/SWEDEN tel. +46 (0) РАЦИОНАЛЬ в России и СНГ г. Москва, Tел: Эл. почта: RATIONAL Sp. z o.o Warszawa/POLAND tel RATIONAL Slovenija SLORATIONAL d.o.o Slovenj Gradec / Slovenija tel (0) RATIONAL International AG İstanbul İrtibat Bürosu Kadıköy, İstanbul tel./faks +90 (0) America RATIONAL Canada Inc. Mississauga, Ontario L5N 6S2/CANADA toll free RATIONAL ( ) RATIONAL BRASIL São Paulo, SP CEP: tel. +55 (11) RATIONAL USA Inc. Schaumburg, IL toll free RATIONAL International AG Office Mexico CH-9435 Heerbrugg tel. en méxico +52 (55) Asia/Pacific tel. (03) RATIONAL RATIONAL Korea RATIONAL India Gurgaon, Haryana, India phone RATIONAL NZ Ltd Auckland, 1643 tel. +64 (9) RATIONAL International Middle East Zaabeel Road, Dubai, UAE phone RATIONAL AUSTRALIA PTY LTD Derrimut, VIC 3030 tel. +61 (0) xx.xxx MDS/Scel 05/11 Διατηρούμε την επιφύλαξή μας για τεχνικές αλλαγές που υπηρετούν την πρόοδο V-01 MDS/Scel 08/11 griechisch Διατηρούμε την επιφύλαξή μας για τεχνικές αλλαγές που υπηρετούν την πρόοδο.

SelfCookingCenter 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 λεπτό παχύ προθέρμανση φόρτωση ψήσιμο επιλογές συνέχεια νέα φόρτωση Σουβλα Σχαρα λεπτό χοντρό ανοικτό σκούρο 88 C ρόζ καλοψημ. 18

Διαβάστε περισσότερα

SelfCookingCenter. Από τον Ηγέτη της Αγοράς στην θερμική παρασκευή φαγητού

SelfCookingCenter. Από τον Ηγέτη της Αγοράς στην θερμική παρασκευή φαγητού SelfCookingCenter Από τον Ηγέτη της Αγοράς στην θερμική παρασκευή φαγητού 02 03 Εταιρία Τέλεια σχεδιασμένο. Με άπειρες δυνατότητες. Φανταστικά απλό στην χρήση. Γεια σας! Πριν από 35 χρόνια σχεδιάσαμε τον

Διαβάστε περισσότερα

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας SUK92MFX5 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Concert, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Α (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709074272 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα για επαγγελματίες

Εξαρτήματα για επαγγελματίες Εξαρτήματα για επαγγελματίες Ολοκληρώσεις (Finishing ) - καλύτερα από φρεσκομαγειρεμένα Φρεσκομαγείρεμα στη ρουτίνα της κουζίνας συνήθως συνδέεται με διατήρηση σε θερμή κατάσταση, π. χ. στη ντουλάπα διατήρησης

Διαβάστε περισσότερα

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας A42A-5 Ελεύθερη κουζίνα 70cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Β (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709073497 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110X νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191009 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο TR93IX νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196660 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός Δεξιά: Ø

Διαβάστε περισσότερα

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ : Ο γρηγορότερος combi φούρνος παγκοσμίως electrolux 3 από την Electrolux: ο πλέον πρωτοπόρος και μοναδικός είναι τώρα διαθέσιμος Ταχύτητα: Ο φούρνος υψηλής παραγωγικότητας μαγειρεύει έως

Διαβάστε περισσότερα

CE6GMLI. classic. Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13:

CE6GMLI. classic. Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13: Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13: 8017709119881 Εστία: Νέος τετράγωνος σχεδιασμός Κρυστάλλινος πίνακας χειρισμού Νέα ηλεκτρονική οθόνη με

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα A3-6 Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709110611 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler STEAMER 15 VBA-104E Για εκείνους που απαιτούν τα βέλτιστα αποτελέσµατα µαγειρέµατος, µε διατήρηση των διατροφικών ιδιοτήτων,

Διαβάστε περισσότερα

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο SF122B νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173234 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Linea 1 Οθόνη LCD Φωτιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina Compact πολυλειτουργικός + ατμός 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Cortina ορείχαλκος, Ενεργειακή κλάση: A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Εμπρός πάνελ ορειχάλκινο

Διαβάστε περισσότερα

TR93IBL νέο. Victoria

TR93IBL νέο. Victoria TR93IBL νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Στιλπνό μαύρο, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196790 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HS 630 www.teka.com HS 630 1. Πίνακας χειρισμού 2. Λάστιχο φούρνου 3. Αντίσταση Γκριλ 4. Επιχρωμιωμένα Πλευρικά Στηρίγματα Ταψιών 5. Σχάρα Ψησίματος 6. Ταψί ψησίματος 7. Μεντεσές 8. Πόρτα

Διαβάστε περισσότερα

TR4110P1 νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110P1 νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110P1 νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709176655 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Φούρνοι γαστρονομίας ατμού

Φούρνοι γαστρονομίας ατμού Φούρνοι γαστρονομίας ατμού Σειρά Selfcooking center - White efficiency SelfCookingControl με 7 είδη λειτουργίας HiDensityControl - πατενταρισμένη κατανομή της ενέργειας στο χώρο ψησίματος Clima plus control

Διαβάστε περισσότερα

SF7390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF7390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709212230 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΝ 500.000 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. Από τότε είχε την ανάγκη να παρακολουθεί το μαγείρεμα της τροφής του.

ΠΡΙΝ 500.000 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. Από τότε είχε την ανάγκη να παρακολουθεί το μαγείρεμα της τροφής του. ΠΡΙΝ 500.000 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ Από τότε είχε την ανάγκη να παρακολουθεί το μαγείρεμα της τροφής του. 2 χρόνια εγγύηση RATIONAL Όλα τώρα είναι διαφορετικά! Με το πρώτο παγκοσμίως SelfCooking

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο air-o-convect Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: η νέα διάσταση στο μαγείρεμα Επιλέξτε το δικό σας φούρνο air-o-convect μέσα από μια πλούσια γκάμα μοντέλων και

Διαβάστε περισσότερα

SF6905N1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria

SF6905N1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria 60εκ. Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργιών, σειρά, μαύρος Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709241537 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. SF140 linea Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177119 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Λειτουργίες: 17 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 Μέρη και εξαρτήματα Μέρη της συσκευής Πίνακας ελέγχου Γυάλινο καπάκι Χαμηλή σχάρα Για μαγείρεμα, άχνισμα και ψήσιμο (για ογκώδη τρόφιμα) Ψηλήσχάρα Γιαgrill, φρυγάνισμα και ξερό ψήσιμο

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-7 νέο classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709162375 Προγράμματα / Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων.

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. Κουζίνα A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. A-10%: Ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 10% περισσότερο σε σχέση

Διαβάστε περισσότερα

SF4750MCAO. cortina. Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο

SF4750MCAO. cortina. Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709211141 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητα ρύθμισης ροής θερμού αέρα, πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά, μέσω τάμπερ στο διάφραγμα του μοτέρ.

Δυνατότητα ρύθμισης ροής θερμού αέρα, πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά, μέσω τάμπερ στο διάφραγμα του μοτέρ. Με την καινούρια μας σειρά φούρνων combi steam SELFCOOKING, δίνουμε πλέον την δυνατότητα να μαγειρεύει ο καθένας μας χωρίς να χρειάζεται να κάνει ρυθμίσεις ή επιπλέον ελέγχους κατά την διαδικασία του μαγειρέματος

Διαβάστε περισσότερα

SF4120MCS. linea. EAN13: Εμπρός πάνελ από ανοξείδωτο χωρίς δακτυλιές Μεγάλη οθόνη LCD. 17 προγράμματα, εκ των οποίων 1 Vapor Clean

SF4120MCS. linea. EAN13: Εμπρός πάνελ από ανοξείδωτο χωρίς δακτυλιές Μεγάλη οθόνη LCD. 17 προγράμματα, εκ των οποίων 1 Vapor Clean Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Linea, silver Ενεργειακή κλάση: Δεν τυποποιείται Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709207250 Εμπρός πάνελ από ανοξείδωτο χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

και σε πλυντήριο πιάτων.

και σε πλυντήριο πιάτων. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ

Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ 1 Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ*. Δοκιμάστε το διαφορετικό! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 30 30 30 Τύπος ψωμιού: piadina Συστατικά: ψωμί, βραστό αυγό, αντσούγιες, μαρούλι, τόνος, ανθότυρο,

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως HKΧ-740 "Teka" ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗKΧ-740 1. Πλήκτρο πρόσβασης στα προγράμματα μαγειρέματος 3. Πλήκτρο επιλογής θερμοκρασίας 2. Ηλεκτρονικό ρολόι 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Whirlpool συμπληρώνει την γκάμα των φούρνων με την σειρά Design line στην οποία ο σχεδιασμός, η λειτουργικότητα ηπαραγωγικότητα και την

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L Model: THEO48043 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αγγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής Κύλησε η Σχεδίαση και βρήκε την Ποιότητα Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε τη σειρά επαγγελματικών σκευών Chef Series. Αυτά τα μαγειρικά σκεύη υψηλών προδιαγραφών χαρακτηρίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ EL ΨΗΣΙΜΟ Μη θέτετε ποτέ τη συσκευή σε λειτουργία ενώ είναι άδεια. Μην υπερφορτώνετε το δίσκο, τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για κλασικό τηγάνισμα (μη γεμίζετε το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Όλα τα μέρη των συσκευών είναι πλήρως ανακυκλώσιμα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Τοστιέρες Πληρούν τις Ευρωπαϊκές αυστηρές προδιαγραφές με έγκυρα πιστοποιητικά από τον αξιόπιστο οργανισμό TUEV SUD Το μεγάλο μέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 2016 Τα προϊόντα Ideal, φέρουν το όνομα της εταιρίας Ideal, η οποία έχει μακρά πορεία στην αντιπροσώπευση και διανομή οικιακών συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας. Οι συσκευές με το όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. air-o-convect

Οδηγός χρήσης. air-o-convect Οδηγός χρήσης air-o-convect electrolux oδηγός χρήσης Απλός και εύχρηστος πίνακας χειρισμού Κύριο πλήκτρο on/off Μαγείρεμα σε βήματα (ενδείκνυται για κρεατικά) Πλήκτρο Start/stop Αυτόματη επιλογή ατμού

Διαβάστε περισσότερα

Μαγείρεμα. Χαρακτηριστικά που κάνουν την διαφορά ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Μαγείρεμα. Χαρακτηριστικά που κάνουν την διαφορά ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 68 69 70 71 Μαγείρεμα ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ Sicureflame είναι το σύστημα Candy που εγγυάται την ασφαλή χρήση των εστιών αερίου. Oι θερμικές ασφάλειες ελέγχουν σε σταθερή βάση τους καυστήρες.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

Barbecue enjoyment. www.landmann.gr

Barbecue enjoyment. www.landmann.gr Barbecue enjoyment www.landmann.gr Gas Barbecues 780 avalon PTS.1 + 798 avalon PTS 5.1 + Καπάκι διπλού τοιχώματος και πάνελ ανοξείδωτα Περιλαμβάνει σούβλα και ηλεκτρικό μοτέρ Σχάρες και πλάκα από επισμαλτωμένο

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά

Ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

SF4390VX. Λειτουργίες. classic

SF4390VX. Λειτουργίες. classic Compact φούρνος ατμού 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Classic inox, Ενεργειακή κλάση:δεν τυποποιείται Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709214777 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Modulens O ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ADVANCE Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας >> >> >> Υψηλής απόδοσης ρυθμιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

SF4750MAO νέο. Λειτουργίες. Επιλογές. cortina

SF4750MAO νέο. Λειτουργίες. Επιλογές. cortina SF4750MAO νέο Compact φούρνος μικροκυμάτων + γκριλ, 45εκ. ύψος, Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709202941 Αισθητική/Χειρισμός Σειρά Cortina Ανθρακί με

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HKL-840. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HKL-840. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HKL-840 www.teka.com ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ H Teka διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει / βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της χωρίς προειδοποίηση. Η Teka δεν ευθύνεται για τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch. Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που "αξίζουν"

Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch. Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που αξίζουν Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που "αξίζουν" 2 Ο κορυφαίος φούρνος ΕΕΒ 6800 της ιστορικής γερμανικής μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων

Πίνακας περιεχομένων οδηγίες κεραμικού μπολ Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια του κεραμικού μπολ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 χρήση του Κεραμικού μπολ Τοποθέτηση του κεραμικού μπολ... 6 Αφαίρεση του κεραμικού μπολ... 7 Συμβουλές

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδια συμπαγή πλάκα αερίου

Επιδαπέδια συμπαγή πλάκα αερίου Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά

Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά Ηλεκτρική Κουζίνα 60E60V Μικτή ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ! 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ 3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές και εξαρτήματα Κατάλογος 2014. SelfCookingCenter 5 Senses και CombiMaster Plus

Συσκευές και εξαρτήματα Κατάλογος 2014. SelfCookingCenter 5 Senses και CombiMaster Plus Συσκευές και εξαρτήματα Κατάλογος 2014 SelfCookingCenter 5 Senses και CombiMaster Plus Σημαντικές επεξηγήσεις και συμβουλές Βάση τιμών: Τα έξοδα της μεταφοράς ανήκουν αποκλειστικά στον προμηθευτή ή εισαγωγέα.

Διαβάστε περισσότερα

Φούρνος κυκλοφορίας θερμού αέρα Διαβάστε την οδηγία πριν από τη χρήση. Convotherm 4 easydial. Οδηγία χρήσης - Πρωτότυπο, ELL. Your meal. Our mission.

Φούρνος κυκλοφορίας θερμού αέρα Διαβάστε την οδηγία πριν από τη χρήση. Convotherm 4 easydial. Οδηγία χρήσης - Πρωτότυπο, ELL. Your meal. Our mission. Φούρνος κυκλοφορίας θερμού αέρα Διαβάστε την οδηγία πριν από τη χρήση Convotherm 4 easydial Οδηγία χρήσης - Πρωτότυπο, ELL Your meal. Our mission. Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Γενικές ρυθμίσεις 5 1.1 Δομή

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ 76 CM ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 107 CM ΔΙΠΛΕΣ ΘΥΡΕΣ 33 CM ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ 76 CM ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 107 CM ΔΙΠΛΕΣ ΘΥΡΕΣ 33 CM ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Επεκ τείνετε το χώρο διαβίωσής σας και Κάθε προϊόν της Wolf φτιάχνεται με σ τους υπαίθριους χώρους του

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ QUICK SNOWY QUICK SIMPLY QUICK ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ

ΣΕΙΡΑ QUICK SNOWY QUICK SIMPLY QUICK ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ SNOWY SIMPLY EL ΣΕΙΡΑ ΕΥΕΛΙΞIΑ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Διατίθενται τόσο οριζόντιοι όσο και κατακόρυφοι καταψύκτες παρτίδας της γρήγορης σειράς Quick, μικρού ή μεγάλου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο μαγείρεμα λόγω πιθανής μείωσης τάσεως στην περιοχή σας, τότε συνίσταται να προσαρμόσετε το θερμοστάτη του φούρνου σε υψηλότερη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμάγειρας REDMOND RMC-M4515

Πολυμάγειρας REDMOND RMC-M4515 Πολυμάγειρας REDMOND RMC-M4515 Η τέλεια λύση για τους πολυάσχολους Είστε πολυάσχολος/η, αλλά θέλετε να κάνετε υγιεινές επιλογές φαγητού και να μην πετάτε χρήματά; Το RMC-M4515 είναι ιδανικό για εσάς! Αυτός

Διαβάστε περισσότερα

SF4920VCN. Victoria. EAN13: Εμπρός πάνελ μαύρο Μεγάλη οθόνη LCD. 15 προγράμματα, εκ των οποίων 1 Vapor Clean

SF4920VCN. Victoria. EAN13: Εμπρός πάνελ μαύρο Μεγάλη οθόνη LCD. 15 προγράμματα, εκ των οποίων 1 Vapor Clean SF4920VCN Victoria Compact πολυλειτουργικός + ατμός 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Victoria μαύρο, Ενεργειακή κλάση: A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709210908 Εμπρός πάνελ μαύρο Μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Aqua-Max της Itho Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Το νέο πρότυπο λέβητα συμπύκνωσης.ενεργειακά οικονομικός και φιλικός προς το χρήστη. Θαυμάσιος! Αυτή θα είναι η πρώτη σας αντίδραση όταν

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνες αερίου 4 εστιών

Κουζίνες αερίου 4 εστιών Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Βαθμός απόδοσης >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσεως και συμβουλές

Οδηγίες χρήσεως και συμβουλές Οδηγίες χρήσεως και συμβουλές Πριν από την πρώτη χρήση Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας, τυχόν ετικέτες και αυτοκόλλητα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ορισμένα σκεύη μαγειρικής αποστέλλονται με προστατευτικό πλαστικό, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΦΟΥΡΝΑΚΙ SUPER NEW 1505 3505 4005 4505 SUPER NEW MIDI OVEN 1505 3505 4005 4505 GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Προϊόντα.

Νέα Προϊόντα. www.arzinos.gr Νέα Προϊόντα 2017 ΦΟΥΡΝΟΙ u ΓΙΑ ΤΑΨΙ 1/2 ΙΤΑΛΙΑΣ u ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ 354x325 u 412 ALU 810 Ηλεκτρικός αερόθερμος φούρνος με υγρασία u 523 E UD ς φούρνος Combi 2.060 412 ALU 523 E UD 460 x 512 x

Διαβάστε περισσότερα

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ. ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ.  ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ www.emko.gr ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΖΕΣΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ Βραστήρας καφέ 6L CB6LA ITALSTAR Κωδ. 060.0300 Μηχανή καφέ boiler με ανοξείδωτη κατασκευή. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Blast Chillers - 10/15 κιλών

Blast Chillers - 10/15 κιλών Ταχυψύξη (chilling) σημαίνει να φτάνει η θερμοκρασία του φαγητού από τους +90ºC στους +3 C σε σύντομο χρόνο, ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια. Οι ταχυψύκτες της Electrolux μειώνουν τη θερμοκρασία από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 Για να εξασφαλίσετε σωστή λειτουργία και ασφάλεια, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

SF6390XE. classic. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο

SF6390XE. classic. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709212155 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza.

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza. 94 95 Φούρνος Άνω Πάγκου 90cm Φούρνοι άνω πάγκου maxi Φούρνοι άνω πάγκου FNP319/1X FXP825VX FXP623X FXP609X FPP 609XL FPP 609X Κωδικός: 33701064 Κωδικός Ε.Α.Ν.: 8016361858107 Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 47,5x89,8x56,3

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Μέγιστη απόδοση. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο πρώτος μετατροπέας πολλαπλών λειτουργιών. Αξιόπιστος και με μέγιστη σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 2 Το μέλλον είναι

Διαβάστε περισσότερα

25 % 101,5 % 15 % 97,3 % ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! << www.klimatika.gr >>

25 % 101,5 % 15 % 97,3 % ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! << www.klimatika.gr >> ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! Υψηλές αποδόσεις, που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις NAI ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ! Compact λέβητας για εύκολη εγκατάσταση! Απλός και εύχρηστος για ακόμα μεγάλυτερη

Διαβάστε περισσότερα

Φούρνοι Φούρνοι ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ ΣΤΟΦΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΚΑΠΕΛΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΤΜΩΝ SET ΟΔΗΓΩΝ ΕΙΔΗ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ. effeuno.biz. SOLUTIONS made in ITALY

Φούρνοι Φούρνοι ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ ΣΤΟΦΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΚΑΠΕΛΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΤΜΩΝ SET ΟΔΗΓΩΝ ΕΙΔΗ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ. effeuno.biz. SOLUTIONS made in ITALY Φούρνοι Φούρνοι ΦΟΥΡΝΟΙ Κυκλοθερµικοί Hλεκτρικοί Κυκλοθερµικοί Αερίου Πολλαπλών Λειτουργιών Πολλαπλών Λειτουργιών Ατµού Πολλαπλών Λειτουργιών Combi Digital 54 62 64 72 76 ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ 80 SOLUTIONS made

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model: R-271

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model: R-271 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Model: R-271 Συγχαρητήρια για την αγορά αυτής της συσκευής. Για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία της και την ασφάλειά σας, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7 Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Κεφ. Ιο ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 18 1.1. Επιλογή των τροφών 19 1.2. Τα θρεπτικά στοιχεία 20 1.2.1. Πρωτεΐνες ή λευκώματα 21 1.2.2. Υδατάνθρακες ή σάκχαρα 22 1.2.3.

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

SF140E νέο. Λειτουργίες. Αξεσουάρ. Επιλογές. linea

SF140E νέο. Λειτουργίες. Αξεσουάρ. Επιλογές. linea SF140E νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709212131 10 μαγειρικές λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W KQG-6617G ΟΔHΓOΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ & 1 2 3 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 11 12 12 12 13 14 15 17 18 0,8 1 2 3 9 10 4 11 12 13 9 6 7 5 Πίνακας ελέγχου Door open button - To open the door push the door open button.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

SF4750MOT νέο. Λειτουργίες. Εκδόσεις. cortina

SF4750MOT νέο. Λειτουργίες. Εκδόσεις. cortina SF4750MOT νέο Compact φούρνος μικροκυμάτων + γκριλ, 45εκ. ύψος, Cortina, Ορείχαλκος Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Αισθητική/Χειρισμός Σειρά Cortina Ορείχαλκος με χρυσές λεπτομέρειες Αναλογικό

Διαβάστε περισσότερα

Multi X3... 3 Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast... 4 Ceramic BBQ 4832... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 350... 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 350...

Multi X3... 3 Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast... 4 Ceramic BBQ 4832... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 350... 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 350... 2 Multi X......................... Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast............ 4 Ceramic BBQ 482................... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 50............. 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 50............

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Σειρά 2 Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Προκλήσεις και έξοδα για τη φροντίδα εγκαταστάσεων Οι προκλήσεις σας: Διαχείριση και ασφάλεια προσωπικού Διατήρηση της απόδοσης καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα