ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ"

Transcript

1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθορίζει πώς η Eminentia Trading Limited, εταιρεία δεόντως συσταθείσα και υφιστάμενη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας με αριθμό εγγραφής ΗΕ και εγγεγραμμένο γραφείο στη 53 Προδρόμου, Διαμέρισμα 1, Λευκωσία 1090, Κύπρος, με την εμπορική επωνυμία Thermomix (στο εξής είτε «εμείς», «δικό μας» ή «εμάς»), χρησιμοποιεί, συλλέγει, επεξεργάζεται και προστατεύει πληροφορίες, οι οποίες δύνανται να συμπεριλαμβάνουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ως ο όρος αυτός ερμηνεύεται στον Περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμο του 2001 (138(Ι)/2001), όπως τροποποιήθηκε (στο εξής ο «Νόμος»), όταν χρήστης της ιστοσελίδας ( στο εξής «εσείς» ή «εσάς» και η «Ιστοσελίδα» αντίστοιχα) ο οποίος αποκτά πρόσβαση στην Ιστοσελίδα παρέχει σε αυτήν (εφεξής συλλογικά η «Πολιτική Προστασίας»). Η Eminentia Trading Limited σέβεται και δεσμεύει τον εαυτό της να προστατεύει όλες τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτήν από τους χρήστες της Ιστοσελίδας. Οι χρήστες της Ιστοσελίδας καλούνται να αναγνώσουν προσεκτικά την Πολιτική Προστασίας. Η χρήση και/ή πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και/ή η υποβολή από τους χρήστες πληροφοριών, που δύναται να συμπεριλαμβάνει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ως ο όρος αυτός ερμηνεύεται στο Νόμο (στο εξής «Προσωπικά Δεδομένα»), στην Eminentia Trading Limited αποτελεί την άνευ αιρέσεων αποδοχή από τους χρήστες των όρων και προϋποθέσεων της Πολιτικής Προστασίας. 2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Δύναται να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες πληροφορίες όταν εσείς αποκτάτε πρόσβαση και/ή χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα και/ή όταν επικοινωνείτε με εμάς και/ή κατά την εγγραφή σας με εμάς και/ή όταν κάνετε οποιεσδήποτε αγορές από την Ιστοσελίδα μας: (α) Πληροφορίες που μας παρείχατε σχετικά με εσάς κατά τη συμπλήρωση και την υποβολή προς εμάς του έντυπου «Επικοινωνήστε μαζί μας» που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα μας, οι οποίες δύνανται να συμπεριλαμβάνουν δίχως περιορισμό, το όνομά σας, τον τίτλο, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, στοιχεία της εταιρείας (αν υφίσταται) και στοιχεία επικοινωνίας όπως το τηλέφωνό σας, τον αριθμό του φαξ σας και/ή την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

2 (β) (γ) (δ) Πληροφορίες, που παρέχονται σ εμάς μέσα από τις απαντήσεις σας σε προσφορές και/ή συμπλήρωση ερευνών, που δύναται να σας ζητήσουμε και τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσουμε για έρευνα και/ή στατιστικούς σκοπούς. Πληροφορίες που μπορεί να συλλέγουμε κατά τις επισκέψεις σας στην Ιστοσελίδα ή τηλεφωνικές κλήσεις σας προς εμάς, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό, πληροφορίες σχετικά με τεχνικά δεδομένα που αφορούν την διεύθυνση του Πρωτόκολλου Διαδικτύου (IP) που χρησιμοποιείται για να συνδέετε τη συσκευή σας στο διαδίκτυο, τα στοιχεία σύνδεσής σας στην Ιστοσελίδα, πληροφορίες προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα της συσκευής σας, λεπτομέρειες του Ενιαίου Εντοπιστή Πόρου(URL), προϊόντα που είδατε ή αναζητήσατε, το χρόνο ανταπόκρισης της σελίδας, σφάλματα τηλεφόρτωσης, τη διάρκεια των επισκέψεών σας σε συγκεκριμένες σελίδες, πληροφορίες αλληλεπίδρασης της σελίδας, μεθόδους περιήγησης και οποιοδήποτε αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε για να μας καλέσετε, Πληροφορίες σχετικά με εσάς που μπορεί να λαμβάνουμε από τους συνεργάτες μας, εταιρείες συνδεδεμένες με εμάς και/ή συνεταίρους μας, (συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, αυτούς που κάνουν επίδειξη (demonstrators), υπεργολάβους που παρέχουν τεχνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πληρωμής και παράδοσης, παρόχους αναλύσεων (analytics providers), παρόχους πληροφοριών αναζήτησης (search information providers) και πιστωτικών ιδρυμάτων), (στο εξής οι «Συνεταίροι») σε περίπτωση που έχετε πρόσβαση και/ή χρήση οποιασδήποτε ιστοσελίδας των Συνεταίρων, η σύνδεση των οποίων μπορεί να παρέχεται στην Ιστοσελίδα. Σε αυτήν την περίπτωση, εμείς και οι Συνεταίροι δύναται, για σκοπούς ολοκλήρωσης και/ή παροχής και/ή διεκπεραίωσης αιτήματος και/ή αγοράς από εσάς, να μοιραστούμε εσωτερικά τις πληροφορίες που λαμβάνονται από εμάς όπως προαναφέρεται και/ή να συνδυάσουμε τέτοιες πληροφορίες με πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της χρήσης και/ή πρόσβασης της Ιστοσελίδας, όπως αναφέρεται στην παράγραφο 2(α) έως (γ), αμφοτέρων συμπεριλαμβανομένων. Δεν αποθηκεύουμε οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή στοιχεία σχετικά με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο διαδικτυακής πληρωμής, εκτός εάν οικειοθελώς επιλέξετε να αποθηκεύσετε τέτοια στοιχεία. Στηριζόμαστε εξ ολοκλήρου στους Συνεταίρους μας, ιδίως στους συνεργάτες πληρωμής για να σας παρέχουμε ασφαλείς υπηρεσίες πληρωμής και όλα τα στοιχεία των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών πληρωμής μεταδίδονται με ασφάλεια στους εν λόγω συνεργάτες για επεξεργασία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες που δεν αποτελούν Προσωπικά Δεδομένα. Πρόκειται για στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τα πρότυπα περιήγησης των χρηστών μας, τα οποία δεν προσδιορίζουν κανένα άτομο.

3 3. COOKIES Μπορεί να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση του διαδικτύου σας και τη χρήση της ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας ένα αρχείο «cookies» που είναι αποθηκευμένο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας. Τα «cookies» περιέχουν διάφορες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου δίχως περιορισμό, πληροφορίες σχετικά με τον τύπο προγράμματος πλοήγησής σας, ονόματα τομέα (domain names) και χρόνο πρόσβασης, που μεταφέρονται στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας. «Cookies» τα οποία αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης ή στον σκληρό δίσκο της συσκευής σας, ως προαναφέρεται, μας βοηθούν να βελτιώσουμε την Ιστοσελίδα και να σας παραδώσουμε καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, συμπεριλαμβανομένου δίχως περιορισμό, να σας παρέχουμε με προσαρμοζόμενο περιεχόμενο και λειτουργίες, να μας ενημερώνουν για τις προτιμήσεις γλώσσας σας, να σας βοηθούν να συμπληρώσετε φόρμες στην Ιστοσελίδα πιο εύκολα, και να μας βοηθούν στην επιλογή των διαφημίσεων που σας εμφανίζουμε. Μερικά από τα «cookies» που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητα για να λειτουργεί και/ή να διατηρείται η Ιστοσελίδα. Η πλειοψηφία των δικτύων πλοήγησης αποδέχονται τα «cookies», αλλά μια αλλαγή των ρυθμίσεων του δικτύου πλοήγησης μπορεί να μην επιτρέψει τη διαβίβαση. Η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας από τους χρήστες θα ερμηνεύεται ως άνευ αιρέσεων αποδοχή από τους χρήστες της πολιτικής «cookies» της Ιστοσελίδας σύμφωνα με αυτή την παράγραφο ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Κάθε πληροφορία που μας παρέχετε ή λαμβάνουμε σύμφωνα με την παράγραφο 2 ανωτέρω, θα αποθηκεύεται στα συστήματα μας και μπορεί να επεξεργάζεται και να χρησιμοποιείται από εμάς για τους σκοπούς που ορίζονται στην παράγραφο 5 κατωτέρω. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν, με την επιφύλαξη των εφαρμοστέων νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων, να: (α) διαβιβαστούν και να αποθηκευτούν εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (εφεξής «ΕΟΧ») όπου βρίσκονται οι διακομιστές φιλοξενίας μας, και (β) διαβιβαστούν και να αποθηκευτούν εκτός του ΕΟΧ και να επεξεργαστούν από προσωπικό που λειτουργεί για εμάς και εργάζεται εκτός του ΕΟΧ ή για έναν από τους Συνεταίρους ή προμηθευτές μας. Το προσωπικό αυτό μπορεί να εμπλακεί, μεταξύ άλλων, στην εκπλήρωση της παραγγελίας σας, στην επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας και την παροχή υπηρεσιών. Υποβάλλοντας σε μας τα Προσωπικά Δεδομένα, συμφωνείτε ρητά και συγκατατίθεστε στη διαβίβαση, αποθήκευση και/ή την επεξεργασία των δεδομένων αυτών σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας. Εμείς θα λάβουμε

4 όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα θα χρησιμοποιούνται με ασφάλεια και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας. Με την επιφύλαξη της παραγράφου 6 κατωτέρω, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους εκτός στους Συνεταίρους μας οι οποίοι μας βοηθούν στην παροχή των υπηρεσιών και προϊόντων μας προς εσάς. Με την επιφύλαξη της παραγράφου 6 κατωτέρω, θα χρησιμοποιούμε την κάρτα πληρωμής σας / το λογαριασμό σας / τα στοιχεία πληρωμής σας μόνο για να προχωρήσουμε την παραγγελία σας και δεν θα αποκαλύψουμε ή μοιραστούμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας / του λογαριασμού σας / τα στοιχεία πληρωμής σας με οποιουσδήποτε τρίτους εκτός από τις περιπτώσεις που ορίζονται στην παρούσα παράγραφο ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, που κατέχουμε ή λάβαμε με τους ακόλουθους τρόπους: (α) (β) (γ) (δ) (ε) (στ) (ζ) Για τη βελτίωση των προϊόντων, υπηρεσιών και της Ιστοσελίδας, και για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, Γα να σας παρέχουμε πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες που μας ζητήσατε, και τα οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όπου έχετε ζητήσει ή συναινέσει στην επαφή μαζί σας για τους σκοπούς αυτούς, Για την εκτέλεση των υποχρεώσεών μας που απορρέουν από συμβάσεις που συνάπτονται μεταξύ εσάς και εμάς, Να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της υπηρεσίας μας, όταν επιλέξετε να το πράξετε, Για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, Για δικούς μας σκοπούς έρευνας αγοράς, συμπεριλαμβανομένου δίχως περιορισμό, προσκαλώντας σας να αξιολογήσετε τα προϊόντα και/ή υπηρεσίες μας, Για τη διαχείριση της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου δίχως περιορισμό, εσωτερικές λειτουργίες για την, μεταξύ άλλων, αντιμετώπιση προβλημάτων, ασφάλεια, ανάλυση δεδομένων, τις δοκιμές και για σκοπούς στατιστικής έρευνας,

5 (η) Για να τις συνδυάσουμε με άλλες πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας ή λάβαμε για εσάς, και να χρησιμοποιήσουμε το συνδυασμό πληροφοριών για τους σκοπούς που αναφέρονται ανωτέρω. Αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά ή εταιρικά σας στοιχεία επικοινωνίας για σκοπούς μάρκετινγκ ή για να σας αποστέλλουμε λεπτομέρειες σχετικά με προσφορές, τρίτους ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν παρακαλώ επιλέξετε το αντίστοιχο τετραγωνάκι που βρίσκεται στη φόρμα στην οποία συλλέγουμε τα δεδομένα σας. Για την αποφυγή αμφιβολίας, καμιά πληροφορία που κατέχεται από εμάς δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ, εκτός με τη ρητή έγγραφη συγκατάθεσή σας. 6. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε τρίτους, εάν: (α) Πωλήσουμε ή αγοράσουμε οποιαδήποτε επιχείρηση ή περιουσιακά στοιχεία, στην οποία περίπτωση μπορεί να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στον υποψήφιο πωλητή ή αγοραστή της εν λόγω επιχείρησης ή περιουσιακών στοιχείων. (β) Εάν εμείς ή ουσιαστικά το σύνολο των περιουσιακών μας στοιχείων αποκτηθεί από τρίτο μέρος, στην οποία περίπτωση Προσωπικά Δεδομένα πελατών που κατέχονται από εμάς θα μεταβιβαστούν ως περιουσιακά στοιχεία. (γ) Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή να μοιραστούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση ή να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της Ιστοσελίδας ή για να προστατεύουμε τα δικαιώματα και την περιουσία μας, ή την ασφάλεια μας και των πελατών μας και/ή οποιωνδήποτε τρίτων. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς για σκοπούς προστασίας από απάτες και μείωση χρηματοπιστωτικού κόστους. 7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα σας είναι ασφαλή. Για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες υλικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για να διαφυλάξουμε και να ασφαλίσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε διαδικτυακά. Οι τεχνολογίες και διαδικασίες ασφάλειας επιθεωρούνται τακτικά ώστε να εξασφαλίζεται ότι είναι ενημερωμένες και αποτελεσματικές.

6 Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα βήματα για να εξασφαλίσουμε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα σας χρησιμοποιούνται με ασφάλεια και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας και την ισχύουσα νομοθεσία και κανονισμούς. Πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου Προσωπικών Δεδομένων, που μας παρέχετε αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές που προστατεύονται από κωδικούς πρόσβασης και σύστημα προστασίας (firewall). Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Ενώ εμείς θα λάβουμε τα δέοντα μέτρα για την προστασία όλων των πληροφοριών και Προσωπικών Δεδομένων που υποβλήθηκαν σε εμάς και/ή που λάβαμε σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που διαβιβάζονται στην Ιστοσελίδα από εσάς και ως εκ τούτου, οποιαδήποτε διαβίβαση είναι με δική σας ευθύνη. Πρέπει να διατηρείτε εμπιστευτικούς οποιουσδήποτε κωδικούς ασφαλείας και πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένου δίχως περιορισμό, τα στοιχεία χρήστη, τα οποία μπορεί να σας παρέχουμε (ή αυτά που εσείς επιλέγετε) για την πρόσβασή σας σε συγκεκριμένους χώρους της Ιστοσελίδας, και να συμμορφώνεστε με οποιεσδήποτε οδηγίες που μπορεί, από καιρό εις καιρό, να σας δίδουμε ούτως ώστε να διατηρήσουμε τέτοια στοιχεία εμπιστευτικά και ασφαλή. Η διεκπεραίωση οδηγιών πληρωμής από τους συνεργάτες μας είναι μέσω ασφαλών σελίδων πληρωμής και σε συμμόρφωση με το Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Είναι ευθύνη σας να εξασφαλίσετε ότι: (α) η συσκευή σας έχει εγκατεστημένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς (anti virus) και σύστημα προστασίας (firewall) και/ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό προστασίας από υποκλοπή (spyware) και/ή από επιβλαβές λογισμικό (malware), προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων Προσωπικών Δεδομένων, που έχουν υποβληθεί από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας, και (β) οποιεσδήποτε πληρωμές που γίνονται από εσάς να γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον. 8. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ Έχετε το δικαίωμα βάση του Νόμου, σε οποιοδήποτε χρόνο: (a) Πρόσβασης σε Προσωπικά Δεδομένα που κατέχουμε για εσάς, (β) Αίτησης διόρθωσης και/ή επικαιροποίησης των Προσωπικών Δεδομένων σας που κατέχουμε, (γ) Να μας ζητήσετε να αφαιρέσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας από τα αρχεία μας, και/ή

7 (δ) Να μας πείτε εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για δικούς μας σκοπούς προώθησης. Στη περίπτωση που επιθυμείτε να πράξετε οποιοδήποτε από τα πιο πάνω, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο κουτί που βρίσκεται στο έντυπο(α) τα οποία χρησιμοποιούμε για να συλλέξουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας ή, εάν η πράξη που επιθυμείτε δεν συμπεριλαμβάνεται στο εν λόγω έντυπο(α), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με το αίτημά σας πατώντας την ετικέτα «Επικοινωνήστε μαζί μας» (Contact Us) στην Ιστοσελίδα. Η Ιστοσελίδα μπορεί, από καιρό εις καιρό, να περιέχει συνδέσμους προς και από τις ιστοσελίδες των Συνεταίρων μας, επιχειρηματικούς συνεταίρους και άλλες ιστοσελίδες τρίτων που δύνανται να σας ενδιαφέρουν (στο εξής οι «Άλλες Ιστοσελίδες»). Αν ακολουθήσετε το σύνδεσμο σε οποιαδήποτε από τις Άλλες Ιστοσελίδες θα έχετε φύγει από την Ιστοσελίδα μας και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν ελέγχουμε οποιεσδήποτε από τις εν λόγω Άλλες Ιστοσελίδες ούτε και τις κατέχουμε και/ή διατηρούμε. Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο και υλικό που παρέχεται στις Άλλες Ιστοσελίδες και για την προστασία οποιασδήποτε πληροφορίας, συμπεριλαμβανόμενων και Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχετε κατά την επίσκεψή σας στις Άλλες Ιστοσελίδες. Τα μέρη που κατέχουν και διατηρούν και/ή συνδέονται με τις Άλλες Ιστοσελίδες μπορεί να έχουν πλήρη ευθύνη, είτε αστική ή ποινική, για την προστασία, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία του περιεχομένου της ιστοσελίδας τους και των υπηρεσιών τους, εις αποκλεισμό οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης. Παρακαλώ ελέγχετε την ισχύουσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των Άλλων Ιστοσελίδων πριν να καταχωρείτε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε τέτοιες ιστοσελίδες. 9. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Μπορεί ενίοτε να επικαιροποιήσουμε την Πολιτική Προστασίας για οποιοδήποτε λόγο. Θα κάνουμε όλες τις δυνατές προσπάθειες να υποδείξουμε τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας με ανακοίνωση στην αρχική σελίδα της Ιστοσελίδας. Η συνεχιζόμενη χρήση και πρόσβαση στην Ιστοσελίδα από εσάς μετά από οποιεσδήποτε αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας θα λαμβάνεται ως η άνευ ορών αποδοχή από εσάς αυτών των αλλαγών. Σας ενθαρρύνουμε να επιθεωρείτε περιοδικά την Ιστοσελίδα και την Πολιτική Προστασίας για να μένετε ενήμεροι σχετικά με οποιεσδήποτε ενημερώσεις ως προς το πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανόμενων και των Προσωπικών Δεδομένων σας, που μάς έχουν δοθεί και/ή που συλλέξαμε σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

8 10. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα που ορίζεται στη παρούσα και/ή εάν έχετε οποιασδήποτε πληροφορίες, προτάσεις και/ή παράπονα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της «Επικοινωνήστε Μαζί Μας» (Contact Us) καρτέλας που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα μας. Για τους σκοπούς του Νόμου, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η Eminentia Trading Limited, με αριθμό εγγραφής ΗΕ και με εγγεγραμμένο γραφείο στη 53 Προδρόμου, Διαμέρισμα 1, Λευκωσία 1090, Κύπρος

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία του μέσα

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies Honda MaRIS Pay & Go Πολιτική Απορρήτου και Cookies Η Honda αναγνωρίζει τη σημασία της έντιμης και υπεύθυνης χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Cookies ( Πολιτική ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. 2. 3. 4. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 5. Όνοµα Ασφαλιζόµενου: ιεύθυνση: Έτος ίδρυσης : ΑΦΜ: ΟΥ.: Τηλέφωνο: Ηλεκτρονική Σελίδα: Συνολικές αµοιβές και ποσοστιαία κατανοµή τους ανά γεωγραφική περιοχή: Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Προσωπικά δεδομένα Η AIG Europe Limited ("η Εταιρεία"), δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρίτων, τα οποία περιέρχονται εις γνώση της στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το MyLyconet Website Έκδοση 3.00 (05.2014) Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την Lyoness και τον κάτοχο αυτής της MyLyconet Website.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Η παρούσα Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών ("Δήλωση απορρήτου") ισχύει για την Dell Inc. και

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Καλωσήρθατε στην -ιστοσελίδα της Travelport. Εμείς, στην Travelport αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Πλαίσιο και Επισκόπηση Εισαγωγή Η εταιρεία «Celebrity International Movers SA» χρειάζεται να συλλέγει και να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες πληροφορίες για τα πρόσωπα. Τα πρόσωπα αυτά μπορεί να είναι πελάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών.

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών. Δήλωση Απορρήτου Η προστασία του απορρήτου σας είναι σημαντική για την Εταιρεία. Γι αυτό και έχουμε αναπτύξει μια Δήλωση Απορρήτου η οποία καλύπτει το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταβιβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

CyberEdge Αίτηση Ασφάλισης

CyberEdge Αίτηση Ασφάλισης CyberEdge Αίτηση Ασφάλισης Ασφαλιστικό Πρακτορείο-Κωδικός: 1. Πληροφορίες για το Λήπτη της Ασφάλισης (για τους σκοπούς της ασφάλισης ο Λήπτης της Ασφάλισης και οποιαδήποτε θυγατρική του είναι η εταιρία)

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία.

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων 1. Εισαγωγή Ο παρών Δικτυακός Τόπος λειτουργεί από την εταιρεία µε την επωνυµία «Ποτοποιία Πλωµαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ» και τις συνδεδεµένες µ αυτήν εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς;

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς; ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΑΣ ΤΗΣ RCI Η RCI Eurpe ενδιαφέρεται για τα ζητήματα ιδιωτικότητας και θέλει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των πληροφοριών που εφαρμόζουμε. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ : 1. Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία ασφαλιζόμενου : 2. Πατρώνυμο 3. Επάγγελμα / Είδος επιχείρησης: 4. Α.Φ.Μ. : Δ.Ο.Υ. : 6. Διεύθυνση Αλληλογραφίας : οδός

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (στο εξής αναφερόμενη ως Home Connect

Διαβάστε περισσότερα

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2016. Αντικαθιστά ολόκληρη την προηγούμενη έκδοση. Οι όροι με κεφαλαία γράμματα οι οποίοι χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ 1. Εισαγωγή 1.1. Η λειτουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου www.transparency.gr υποστηρίζεται από το σωματείο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» (στο εξής: ο «Φορέας») με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών AIG Europe Limited Υποκατάστημα Ελλάδος Λεωφόρος Κηφισίας 119, 151 24 Μαρούσι, τηλ.: 210 8127 600, fax: 210 8027 189 Info.Gr@aig.com www.aig.com.gr Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Μαρίνου Αντύπα 42, 570 01 Πυλαία

Διαβάστε περισσότερα

Replaced: November 11, 2014

Replaced: November 11, 2014 Πολιτική Απορρήτου Replaced: November 11, 2014 Καλωσήρθατε στον Ιστοχώρο της Travelport (ο παρών «Ιστοχώρος»). Εμείς, στην Travelport (καλούμενοι εφεξής «Travelport», «εµείς», «εµάς» ή «µας») αναγνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr).

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr). Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.im.gr). Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Στόχος του δικτυακού αυτού τόπου είναι να ενθαρρύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») περιγράφει την πρακτική της εταιρείας με την επωνυμία «Μαρκόπουλος Μάρκος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Όροι Χρήσης Εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος all-about-sneakers.com, οφείλετε να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και αγορών όπως αυτοί εκτίθενται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ O παρών δικτυακός τόπος http: //www.playopap.gr ( εφεξής η «ιστοσελίδα»), ανήκει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και έχει ως στόχο την πληροφόρηση/ προσωπική ενημέρωση των συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Υποψήφιοι 1 Δημιουργία Λογαριασμού και Είσοδος στο Σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Υποψήφιος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Η προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία Outcome Sciences, Inc.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Γ Ε Ν Ι Κ Α Τα ακόλουθα αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην ενότητα «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» της ιστοσελίδας www.oeetak.gr του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (O.E.E.T.A.K.),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ` ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. Όμιιλος ΟΤΕ Κώδιικας Δεοντολογίίας γιια την προστασίία των διικαιιωμάτων του ατόμου κατά την επεξεργασίία των προσωπιικών δεδομένων του εντός του Ομίίλου ΟΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. Γενικές πληροφορίες Η Rebels Gaming Ltd (εφεξής «Betrebels») θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την όσο το δυνατό καλύτερη προστασία των προσωπικών στοιχείων όλων των παικτών και παικτριών της. Η συλλογή, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι.

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Η χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης µετεγγραφών υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας.

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Οι υπολογιστές σας προφυλάσσονται πλέον χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία με τείχη προστασίας, προγράμματα έναντι ιών, ακόμα και με την κρυπτογράφηση δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου Νομική Γνωστοποίηση περί Απορρήτου Αυτή η Νομική Γνωστοποίηση ενημερώθηκε στις 20 Μαρτίου 2014 ώστε να προστεθεί σύνδεση στη νέα Γνωστοποίηση για τη χρήση cookie της McAfee και να γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Η χρήση της παρούσας «Δημοτικής Δικτυακής Πύλης» (εφεξής «ΔΔΠ») υπόκειται στους Όρους Χρήσης που παρατίθενται στη συνέχεια. Οι Όροι Χρήσης απευθύνονται σε κάθε άτομο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο (εφεξής «χρήστης»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Να συμπληρωθεί ιδιοχείρως από τον/την αιτητή/τρια (1) ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΙΘ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘ.ΚΟΙΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων. SaaS ΕΚΤ Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων

Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων. SaaS ΕΚΤ Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων 1 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE δ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα τ.: 210 7273900 f: 210 7246824 e: ekt@ekt.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS Καλωσορίσατε στα κανάλια BBM Channels, μια λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης στο BBM που επεκτείνει το δίκτυο σας πέρα από τον κύκλο της οικογένειας και των φίλων σας και

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Δεοντολογίας της Διοίκησης. & των Οικονομικών Υπηρεσιών. της Τράπεζας & του Ομίλου

Κώδικας Δεοντολογίας της Διοίκησης. & των Οικονομικών Υπηρεσιών. της Τράπεζας & του Ομίλου Δεοντολογίας της Διοίκησης & των Οικονομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας & του Ομίλου Δεοντολογίας της Διοίκησης & των I. ΣΚΟΠΟΣ Ο παρών Δεοντολογίας της Διοίκησης και των Οικονομικών Υπηρεσιών (εφεξής ) καθορίζει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..»

ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..» ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..» 1. Γενικά Το ηλεκτρονικό κατάστηµα µε την επωνυµία www.print24.com/gr είναι µία προσφορά της εταιρείας unitedprint.com

Διαβάστε περισσότερα

Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου : ...

Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου : ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ Αίτηση για Πρόσληψη Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου :... Να συμπληρωθεί ιδιοχείρως από τον/ την αιτητή/ αιτήτρια και να αποσταλεί στη διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014)

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) Version 1 Approved BoD 72 nd (#14) Effective from 24.09.2014 DOCUMENT HISTORY Version Effective from Approval 1 24.09.2014 BoD 72 nd

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ γίνεται σήμερα την../2013 στη Λευκωσία μεταξύ της Εταιρείας VELISTER LTD εξ Αγίου Νικολάου 41-49, Block B, 1ος όροφος,

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ

Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ «Ε.ΙΙΙ-ΚΟΥΠΟΝΙΑ» ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΤΗΤΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ/ΚΟΥΠΟΝ/0615 ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Όροι Χρήσης Η χρήση της παρούσας δικτυακής εφαρμογής (εφεξής καλούμενη «Παρατηρητήριο Μεταρρυθμίσεων») υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση του Παρατηρητηρίου Μεταρρυθμίσεων αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 1. Γενικά Στοιχεία 1.1 Το Ίδρυµα Προώθησης

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

οδηγός χρήσης της πλατφόρμας «SOLID SOFT WEB BOOKING SYSTEM»

οδηγός χρήσης της πλατφόρμας «SOLID SOFT WEB BOOKING SYSTEM» SOLID SOFT INTERNATIONAL S.A. Λ. Ηρακλείου 424, Ν.Ηράκλειο, 141 22 Τηλέφωνο: +30211 2114260 Fax: +30210 2825454 http: www.solidsoft.gr, www.solidit.gr email:info@solidsoft.gr Σύντομος οδηγός χρήσης της

Διαβάστε περισσότερα

Cloud Computing και Ζητήματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Λ. Μήτρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Cloud Computing και Ζητήματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Λ. Μήτρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Αιγαίου Cloud Computing και Ζητήματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Λ. Μήτρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Αιγαίου 1 Περί τίνος πρόκειται Κατά NIST πρόκειται για ένα μοντέλο που ενεργοποιεί ευχερή, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε.

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πώληση στο online κατάστημα διενεργούνται βάσει των κανονισμών ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πελάτης, πριν την παραγγελία. Παραγγελία ισοδυναμεί με αποδοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ IATRICA 1. Η Εταιρεία με την επωνυμία IATRICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, με Α.Φ.Μ. 800542860, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και Έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO 1 Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Amway, των προϊόντων Amway, της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας Amway και την υποστήριξη των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Δ.Σ.

ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Δ.Σ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Δ.Σ. Διαδικασία διεξαγωγής εποπτικού ελέγχου Διαδικασία επιβολής κυρώσεων/προστίμων ΦΛΩΡΙΝΗΣ 11, Γραφείο 101, 1 ος Όροφος, 1065 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Τ.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

B2B ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Β

B2B ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Β B2B ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Β Ηλεκτρονική Αγορά Προσανατολισμένη σς Ενδιάμεσους : Η περίπτωση PART της BOEING Η Boeing στην προκειμένη περίπτωση, παίζει το ρόλο ενδιάμεσου στην παροχή ανταλλακτικών συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΠρωτοβουλία της ΕΕΤ για την υιοθέτηση του Προτύπου PCI DSS από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις

ΗΠρωτοβουλία της ΕΕΤ για την υιοθέτηση του Προτύπου PCI DSS από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις ΗΠρωτοβουλία της ΕΕΤ για την υιοθέτηση του Προτύπου PCI DSS από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις Κων/νος Ταβλαρίδης Διευθυντής ΕΕΤ 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ατζέντα Η σκοπιμότητα υλοποίησης του έργου Ορόλος της ΕΕΤ

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Δ.Σ.

ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Δ.Σ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Δ.Σ. (α) Διαδικασία διεξαγωγής εποπτικού ελέγχου (β) Διαδικασία επιβολής κυρώσεων/προστίμων 1 ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ»

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» Η ΔΕΗ Α.Ε δημιούργησε τη νέα υπηρεσία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» (στο εξής «Υπηρεσία») για την πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ekloges.paomprosta.gr ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ekloges.paomprosta.gr ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ekloges.paomprosta.gr ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Α. Γενικοί Όροι Πρόσβασης και Χρήσης Σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και της αποφάσεις του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ /ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ /ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΕΛΑΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλείσθε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις επεξηγηματικές σημειώσεις πριν συμπληρώσετε τη Δήλωση αυτή. Στοιχεία Φυσικού Προσώπου Φύλο: Άρρεν Θήλυ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα (1)Πατέρα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4404, 9.9.2013

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4404, 9.9.2013 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4404, 9.9.2013 Ν. 106(Ι)/2013 106(Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] Δημιουργήστε το δικό σας e-shop σε τρία απλά βήματα 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.mobi (στο εξής «η Ιστοσελίδα») και της αντίστοιχης εφαρµογής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε Πολιτική Απορρήτου Τελευταία τροποποίηση: 29 Αυγούστου 2016 (προβολή αρχειοθετημένων εκδόσεων) (Τα παραδείγματα με τον υπερσύνδεσμο είναι διαθέσιμα στο τέλος αυτού του εγγράφου.)f Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Ερωτήσεις & Απαντήσεις που αφορούν τη Λειτουργία του Σχεδίου

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Ερωτήσεις & Απαντήσεις που αφορούν τη Λειτουργία του Σχεδίου ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Ερωτήσεις & Απαντήσεις που αφορούν τη Λειτουργία του Σχεδίου 1. Κάτω από ποιές προϋποθέσεις ενεργοποιείται το Σχέδιο Προστασίας Καταθέσεων; Το Σχέδιο Προστασίας Καταθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις ειδικές παραμέτρους για κάθε επιχείρηση

Κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις ειδικές παραμέτρους για κάθε επιχείρηση EIOPA-BoS-14/178 EL Κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις ειδικές παραμέτρους για κάθε επιχείρηση EIOPA Westhafen Tower, Westhafenplatz 1-60327 Frankfurt Germany - Tel. + 49 69-951119-20; Fax. + 49 69-951119-19;

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Εμπιστευτικότητας Σπουδαστών (Επικοινωνία με 3 ους )

Πολιτική Εμπιστευτικότητας Σπουδαστών (Επικοινωνία με 3 ους ) Πολιτική Εμπιστευτικότητας Σπουδαστών (Επικοινωνία με 3 ους ) Όλοι οι φοιτητές έχουν δικαίωμα στο απόρρητο των πληροφοριών.το προσωπικό της Bloomsbury International δεν θα περάσει προσωπικές πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα