ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ"

Transcript

1 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας, Αντιπρόεδρος Α 3. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος Β 4. κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Ταμίας 5. κα Νέλλη Λάβδα, Δημ. Σύμβουλος Φιλόθεης Ψυχικού, Αναπληρωτής Ταμίας 6. κ. Νικόλαος Παντελιάς Αντιδήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Μέλος 7. κ. Αθανάσιος Μπούρας Δημ. Σύμβουλος Γαλατσίου, Πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής Απόντες: 1. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Γενικός Γραμματέας 2. κ. Ιωάννης Σταθόπουλος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας 3. κ. Παναγιώτης Ζητάκης Δημ. Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένων και Παραμεθόριων Περιοχών 4. κα Ελπινίκη Ανδρεάδου Αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Μέλος 5. κ. Ηρακλής Τιτόπουλος Δημ. Σύμβουλος Πυλαίας Χορτιάτη, Μέλος Προσκεκλημένοι: 1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ Ο Πρόεδρος ΔΣ κ. Γ. Πατούλης, αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ, σύμφωνα με το Καταστατικό κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.

2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Έγκριση και Υπογραφή Πρακτικών προηγούμενης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Έγκριση νέων Δήμων μελών και νέων ΚΕΠ Υγείας μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού τους Συμβουλίου. 3. Μηνιαίος Οικονομικός Απολογισμός Δικτύου και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων. 4. Υποβολή πρότασης ένταξης στο Μητρώο Επιχειρήσεων των Δήμων και των Περιφερειών του Υπουργείου Εσωτερικών. 5. Έγκριση του ΔΣ για τις ενέργειες που πρέπει να κάνει το ΕΔΔΥΠΠΥ για την Διαχειριστική επάρκεια για το καινούργιο ΕΣΠΑ Συμμετοχή του ΕΔΔΥΠΠΥ ως συνδιοργανωτής στο e-health Forum. 7. Συμμετοχή του ΕΔΔΥΠΠΥ σε πρόγραμμα του ΙΤΕ (Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας) για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου στους Δήμους-μέλη. 8. Απόφαση για διοργάνωση της Τακτικής Τριμηνιαίας Συνάντησης Εργασίας Υγιών Πόλεων (χρόνος, τόπος). 9. Ενημέρωση για την 1η Συνάντηση Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ με εκπροσώπους Δήμων-μελών Αττικής. 10. Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του ΠΟΥ στο Τουρκού της Φιλανδίας, 19-21/9/ Παροχή εξουσιοδότησης στον Αντιδήμαρχο Γαλατσίου κ. Μάνο Ελευθερίου για την εκπροσώπηση του ΕΔΔΥΠΠΥ όσον αφορά τη συνέχιση των Προγραμμάτων Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου έως τη λήξη τους. 12. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 6ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου NOUS CONSULTING Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 13. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 6ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία B & F CONSULTING σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 14. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 6ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο

3 Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου ΜΥ MEDIA ΕΠΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 15. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 6ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 16. Έγκριση οριστικής παραλαβής και ολοκλήρωσης της πράξης Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών κέντρων πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας με κωδ. ΟΠΣ Αντικατάσταση της ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ που είχε καταλάβει τη θέση "κοινωνικής λειτουργού στην Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Αμαρουσίου" στο πρόγραμμα των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας, με την/τον πρώτο επιλαχόντα (που θα αποδεχθεί τη θέση), σύμφωνα με την επίσημη κατάσταση των υποψηφίων. 18. Αντικατάσταση της ΘΕΟΦΙΛΑΚΟΥ ΖΩΗΣ που είχε καταλάβει τη θέση "ψυχολόγου στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Αμαρουσίου" στο πρόγραμμα των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας, με την/τον πρώτο επιλαχόντα (που θα αποδεχθεί τη θέση), σύμφωνα με την επίσημη κατάσταση των υποψηφίων. 19. Έγκριση ΔΣ αντικατάστασης μελών της επιτροπής Αξιολόγησης των υποψηφίων των κοινωνικών δομών της δράσης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου. 20. Αποτελέσματα Προκήρυξης για την Πρόσληψη ενός ατόμου για τη θέση στέλεχος κουζίνας στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Αμαρουσίου στο πρόγραμμα των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση και Υπογραφή Πρακτικών προηγούμενης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Υπογράφτηκαν τα πρακτικά της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 08/07/2016 από όλα τα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

4 ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση νέων Δήμων μελών και νέων ΚΕΠ Υγείας μετά από απόφαση του Δημοτικού τους Συμβουλίου. Ο Γενικός Δ/ντης, κος Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, παρουσίασε στα μέλη του ΔΣ, (3) τρείς Δήμους που έστειλαν απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ενταχθούν στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. Πρόκειται για τους Δήμους Αλιάρτου- Θεσπιών (απόφαση ΔΣ 95/2016), Νέας Σμύρνης (απόφαση ΔΣ 197/2016) και Κυθήρων (απόφαση ΔΣ 123/2016), οι οποίοι έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί ως νέοι Δήμοι-μέλη του Δικτύου. Έτσι το σύνολο των Δήμων Μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ διαμορφώνεται σε 189 Δήμους. Ακόμη, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την απόφαση των Δήμων Διδυμοτείχου (Αριθμ. Απόφασης 61/2016), Νέας Σμύρνης (Αριθμ. Απόφασης 198/2016) και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων (Αριθμ. Απόφασης 196/2016) για δημιουργία ΚΕΠ Υγείας. Έτσι, στο σύνολο των Δήμων Μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ έχουν ληφθεί αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων για τη δημιουργία 71 ΚΕΠ Υγείας. Η απόφαση ΔΣ των παραπάνω Δήμων επισυνάπτεται στα πρακτικά. Το ΔΣ συγχαίρει τους ανωτέρω Δήμους για την απόφασή τους και συμφωνεί ομόφωνα στην στήριξη των Δήμων Διδυμοτείχου, Νέας Σμύρνης και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων από την κεντρική δομή των ΚΕΠ Υγείας. ΘΕΜΑ 3ο: Μηνιαίος Οικονομικός Απολογισμός Δικτύου και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων. Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τις βασικές οικονομικές κινήσεις που έγιναν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα έξοδα και έσοδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και την κίνηση των Προγραμμάτων (Φτώχεια Μαρούσι, Φτώχεια Γαλάτσι, ΚΕΠ Υγείας). ΕΔΔΥΠΠΥ: ΕΣΟΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: ,8 Από συνδρομές 7.622, από ΚΕΠ Υγείας(λογισμικό) 3.443,8, Προφίλ Υγείας Ψυχικού και Ημερίδες NEG. ΕΣΟΔΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ,09 Από συνδρομές 4.988, από ΚΕΠ Υγείας(λογισμικό) 1.155,32, 5.649,77 Προφίλ Υγείας Ψυχικού και 720 ΑΙΟΛΙΚΗ Μήλου ΦΠΑ. ΕΞΟΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ : , ,68 Μισθοδοσία-Επίδομα Αδείας Ιουλίου, Προκαταβολή MSPIRIT, 1783,49 IKA Ιούνιος, 2678,80 Απολογισμός ΕΔΔΥΠΠΥ 2015 NEG, 6200 CITY OF REGION, 677,04 TMS, 6067,92 Μεταφορικά-Διαμονή (Δήμαρχοι-ΔΣ-STAFF ΕΔΔΥΠΠΥ) Μήλος & Λοιπά λειτουργικά έξοδα.

5 ΕΞΟΔΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : , ,32 Μισθοδοσία Ιούλιος-Αύγουστος, 8.936,20 Εξόφληση MSPIRIT, 1.843,13 IKA Ιούλιος, ΙΚΠΙ, 911,24 Ετήσια Συνδρομή WHO, CITY OF REGION, 451,36 TMS, 1.545,50 Μεταφορικά-Διαμονή (Δήμαρχοι-ΔΣ-STAFF ΕΔΔΥΠΠΥ) Μήλος & Λοιπά λειτουργικά έξοδα. ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ: ΕΞΟΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: (27.135,92 Μισθοδοσία Μάιος-Ιούνιος, 7.030,89 για ΙΚΑ Ιουνίου). ΕΞΟΔΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ,83 (12.341,86 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΙΟΥΛΙΟΣ, 6.378,89 για ΙΚΑ ΙΟΥΛΙΟΣ, 1.100,09 Λοιπά έξοδα (Δημοσιότητα-Εφημερίδες). ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 1.553,56 ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙ: ΕΞΟΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: ,27 (25.201,50 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ Μάιος-Ιούνιος, 6.240,27 για ΙΚΑ Ιουνίου, 221,50 ΤΣΑΥ Ιούνιος). ΕΞΟΔΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ,09 (12.431,63 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ Ιούλιος, 3.120,21 ΙΚΑ-Επίδομα Αδείας Ιούλιος, 331,25 ΤΣΑΥ Ιούλιος & Επίδομα). ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 950,06 ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ: Αναμονή του τελικού εγγράφου ολοκλήρωσης του Προγράμματος από την Δ.Α. ΘΕΜΑ 4ο: Υποβολή πρότασης ένταξης στο Μητρώο Επιχειρήσεων των Δήμων και των Περιφερειών του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Γενικός Δ/ντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κος Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την υποβολή πρότασης ένταξης του ΕΔΔΥΠΠΥ στο Μητρώο Επιχειρήσεων των Δήμων και των Περιφερειών που τηρείται στην Αποκεντρωμένη Γ.Γ. Περιφέρειας Αττικής. Η αφορμή για την ένταξη δόθηκε όταν ορισμένοι Επίτροποι Δήμων-μελών δεν ενέκριναν την ανανέωση της συνδρομής τους καθώς το Δίκτυο δεν ήταν εγγεγραμμένο στο Μητρώο Επιχειρήσεων των Δήμων και των Περιφερειών. Γι αυτό το λόγο, προωθήθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα μέσω του Δήμου Αμαρουσίου (που αποτελεί την έδρα του Δικτύου) ώστε να καταχωρηθεί στο Μητρώο αυτό. Όλα τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν το Γενικό Διευθυντή για την ενημέρωση και του ζήτησαν να τους ενημερώσει για την απάντηση της υποβολής πρότασης ένταξης αλλά και να διερευνηθούν οι τυχόν δεσμεύσεις που μπορεί να απορρέουν από αυτή την συμμετοχή/ένταξη στο Μητρώο.

6 ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση του ΔΣ για τις ενέργειες που πρέπει να κάνει το ΕΔΔΥΠΠΥ για την Διαχειριστική επάρκεια για το καινούργιο ΕΣΠΑ Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για τις ενέργειες που πρέπει να κάνει το ΕΔΔΥΠΠΥ για να ανανεώσει την Διαχειριστική Επάρκεια για το νέο ΕΣΠΑ , οι οποίες περιλαμβάνουν πιστοποίηση κατά ISO9001 για την παροχή υπηρεσιών με αυτεπιστασία καθώς και την ανάθεση έργων που αφορούν σε υπηρεσίες. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν να ανανεωθεί η Διαχειριστική Επάρκεια και εξουσιοδότησαν το κ. Σ. Παπασπυρόπουλο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να τους ενημερώσει για την εξέλιξη αυτού. ΘΕΜΑ 6ο: Συμμετοχή του ΕΔΔΥΠΠΥ ως συνδιοργανωτής στο e-health Forum. Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την πρόταση συμμετοχής του ΕΔΔΥΠΠΥ ως συνδιοργανωτής στο e-health Forum. Τους ανέφερε ότι το e-health Forum είναι μια ετήσια συνάντηση, η οποία συνενώνει όλους τους φορείς και παράγοντες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που ασχολούνται με την ηλεκτρονική υγεία. Συγκεκριμένα, τους τόνισε ότι το ehealth Forum είναι ταυτόχρονα ένα Πολυσυνέδριο και μια Έκθεση παρουσίασης όλων των διαθέσιμων σήμερα προϊόντων και υπηρεσιών στο τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας, της Πρόληψης και της Κοινωνικής Φροντίδας. Το ΕΔΔΥΠΠΥ συμμετέχει πάντα στο e-health Forum και παρουσιάζει στο κοινό νέα προγράμματα τα οποία υλοποιεί. Πρώτη φορά, όμως φέτος προτείνεται να συμμετέχει το ΕΔΔΥΠΠΥ ως συνδιοργανωτής στο e-health Forum που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Οκτωβρίου Ταυτόχρονα το ΕΔΔΥΠΠΥ θα απευθυνθεί στους Δήμους-μέλη του, προτείνοντάς τους να συμμετέχουν ακόμη και με ομιλητές. Επίσης, θα μπορούν ως Δήμοι να φτιάξουν το δικό τους περίπτερο με επιπλέον όμως χρέωση. Εντός της εβδομάδας όλοι οι Δήμοιμέλη θα λάβουν ενημερωτικό σημείωμα για το κόστος εγγραφής, την δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστού περιπτέρου κ.α. Τέλος, τους ενημέρωσε ότι οι φορείς που θα συνδιοργανώσουν το e-health Forum εκτός από το ΕΔΔΥΠΠΥ είναι το HL7 Hellas, ECHAlliance, η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, το Ελληνικό Δίκτυο EIP on AHA. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα να συμμετέχει το ΕΔΔΥΠΠΥ ως συνδιοργανωτής στο e- Health Forum. Ακόμη, τα μέλη του ΔΣ θεωρούν ότι είναι επιθυμητή η συμμετοχή των Δήμωνμελών καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πάνω στις εξελίξεις στο πεδίο των ψηφιακών εφαρμογών και συσκευών, που σκοπό έχουν την παροχή υπηρεσιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών τους, ένα τομέα καινοτόμο στην τοπική αυτοδιοίκηση.

7 ΘΕΜΑ 7ο: Συμμετοχή του ΕΔΔΥΠΠΥ σε πρόγραμμα του ΙΤΕ (Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας) για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου στους Δήμους-μέλη. Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την πρόταση συμμετοχής του ΕΔΔΥΠΠΥ σε πρόγραμμα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) για την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου στους Δήμους-μέλη του. Τους ανέφερε ότι το ΙΤΕ έχει πάρει ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, το οποίο αφορά την εκπαίδευση για τη σωστή χρήση του Διαδικτύου στα σχολεία και στους Δήμους (παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ). Έγινε πρόταση, λοιπόν στο Δίκτυο μας να υπάρξει συνεργασία όσο αφορά τους Δήμους και να προτείνει κάποιους Δήμους-μέλη του από τους οποίους θα ξεκινήσει να υλοποιείται το Πρόγραμμα. Σήμερα ακόμη υπάρχει περιορισμένη χρήση του Διαδικτύου στη χώρα μας, σε σύγκριση με άλλες χώρες, ιδίως στις ηλικίες άνω των 50 ετών, που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην αποδοχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από το ευρύ κοινό αλλά και όλων των αναπτυξιακών σχεδίων του στον κυβερνοχώρο. Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι για να υλοποιηθεί η δράση θα συνεργαστούν με το Πανεπιστήμια Αθηνών (Εργαστήριο Πειραματικής Ψυχολογίας του τμήματος Ψυχολογίας), το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου που τελεί υπό την αιγίδα και συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και την στήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε., του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων καθώς και φορέων του Υπουργείου Παιδείας μας εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επιτυχία της δράσης. Ακόμη, ο Γενικός Διευθυντής τους ενημέρωσε αναλυτικά για τους στόχους της Δράσης, οι οποίοι είναι οι εξής: 1.Η καταπολέμηση του Ψηφιακού Αποκλεισμού των ηλικιωμένων και των ενηλίκων ψηφιακά αναλφάβητων με τη βοήθεια των παιδιών ως μια καινοτόμος διαδικασία εκπαίδευσης των παιδιών. 2.Η ενίσχυση του γονικού ελέγχου στο διαδίκτυο. 3.Η κινητοποίηση των Δήμων για την καταπολέμηση του ψηφιακού αποκλεισμού και την προώθηση του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων ως πολύτιμα εργαλεία για την ψυχαγωγία την ενημέρωση την εκπαίδευση και την εργασία 4.Η καταπολέμηση της κατάχρησης του διαδικτύου και η ενημέρωση για τους κινδύνους των παιδιών των γονέων των εκπαιδευτικών και των παππούδων και γιαγιάδων. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφωνήσαν ομόφωνα για τη συμμετοχή του ΕΔΔΥΠΠΥ στο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας για την Ασφαλής Χρήση του Διαδικτύου στους Δήμους-μέλη του καθώς αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στα παιδιά και στους νέους, η οποία συμπεριλαμβάνει τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς αλλά και τους παππούδες τους.

8 ΘΕΜΑ 8ο: Απόφαση για διοργάνωση της Τακτικής Τριμηνιαίας Συνάντησης Εργασίας Υγιών Πόλεων (χρόνος, τόπος). Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, πρότεινε η επόμενη Τακτική Τριμηνιαία Συνάντηση Εργασίας Υγιών Πόλεων να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 (μαζί με το ΔΣ), στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και να προσκληθούν όλοι οι Δήμοι-μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα να πραγματοποιηθεί η επόμενη Συνάντηση Εργασίας Υγιών Πόλεων μαζί με το ΔΣ την Παρασκευή11 Νοεμβρίου 2016, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. ΘΕΜΑ 9ο: Ενημέρωση για την 1η Συνάντηση Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ με εκπροσώπους Δήμων-μελών Αττικής. Ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Γ. Πατούλης ενημέρωσε το ΔΣ για την 1η Συνάντηση Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ που θα πραγματοποιηθεί με εκπροσώπους Δήμων-μελών της Αττικής, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και προσκάλεσε όλα τα μέλη του ΔΣ να παρευρεθούν. Όπως ανέφερε η φιλοδοξία είναι η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για την υλοποίηση ενός κοινού οράματος που θα συνενώσει τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες των Δήμων και θα ανταλλάξει καλές πρακτικές. ΘΕΜΑ 10ο: Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του ΠΟΥ στο Τουρκού της Φιλανδίας, 19-21/9/2016. Η κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια του Προγράμματος «Υγιείς Πόλεις», ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την πρόταση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του ΠΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Τουρκού της Φιλανδίας στις 19-21/9/2016. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν να παρευρεθεί η κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου στην Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του ΠΟΥ στο Τουρκού της Φιλανδίας και της ζήτησαν στο επόμενο ΔΣ να υπάρξει αναφορά και ενημέρωση για την συνάντηση αυτή. ΘΕΜΑ 11ο: Παροχή εξουσιοδότησης στον Αντιδήμαρχο Γαλατσίου κ. Μάνο Ελευθερίου για την εκπροσώπηση του ΕΔΔΥΠΠΥ όσον αφορά τη συνέχιση των Προγραμμάτων Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου έως την λήξη τους. Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος υπενθύμισε στα μέλη του ΔΣ ότι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 είχαν πάρει αντίστοιχη απόφαση ΔΣ, σχετικά με την παροχή εξουσιοδότησης στον Αντιδήμαρχο Γαλατσίου κ. Μάνο Ελευθερίου για την εκπροσώπηση του ΕΔΔΥΠΠΥ όσον αφορά τη συνέχιση των Προγραμμάτων Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου για το διάστημα από έως

9 Στο σημερινό ΔΣ και έπειτα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου, όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα με την παροχή εξουσιοδότησης στον Αντιδήμαρχο Γαλατσίου κ. Μάνο Ελευθερίου για την εκπροσώπηση του ΕΔΔΥΠΠΥ όσον αφορά τη συνέχιση/παράταση του Προγράμματος Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου από έως ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 6ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου NOUS CONSULTING Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Τρίτη 26/7/2016, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή της 6ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου «NOUS CONSULTING I.K.E.» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2016 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία της κας Αϊδίνη Μαρίας με μέλη τους κ.κ. Αλεξοπούλου Μάρθα και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 12/12/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη της σχετικής Έκθεσης - Αναφοράς, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή της καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 6ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία B & F CONSULTING σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Τρίτη 26/7/2016, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή του 6ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την

10 εταιρεία «B & F ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2016 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία της κας Αϊδίνη Μαρίας με μέλη τους κ.κ. Αλεξοπούλου Μάρθα και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 12/12/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη του σχετικού οικονομικού απολογισμού, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή του καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 6ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου ΜΥ MEDIA ΕΠΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Πέμπτη 28/7/2016, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή της 6ης Έκθεσης Αναφοράς (παραδοτέο Ιουνίου 2016) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου «ΜΥ MEDIA ΕΠΕ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2016 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία της κας Αϊδίνη Μαρίας με μέλη τους κ.κ. Αλεξοπούλου Μάρθα και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 12/12/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη της σχετικής Έκθεσης - Αναφοράς, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή τους καθώς κρίθηκαν ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές. ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 6ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιουνίου 2016 Παράταση έως 30/6/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας.

11 Στο Μαρούσι, την Πέμπτη 28/7/2016, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή του 6ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιουνίου 2016) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία «ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2016 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία της κας Αϊδίνη Μαρίας με μέλη τους κ.κ. Αλεξοπούλου Μάρθα και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 12/12/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη του σχετικού οικονομικού απολογισμού, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή του καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση οριστικής παραλαβής και ολοκλήρωσης της πράξης Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών κέντρων πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας με κωδ. ΟΠΣ Η Πράξη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, με κωδ. ΟΠΣ που είχε ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Α θμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, ολοκληρώθηκε ως προς το φυσικό αντικείμενο, οριστικοποιήθηκε το αντίστοιχο οικονομικό αντικείμενο και έχει διασφαλιστεί το λειτουργικό αποτέλεσμά της. Η παρέμβαση στόχευε στην ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης με υπηρεσίες συντονισμού παρεμβάσεων πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου (ΠΦΥ), που λειτουργούν σε δίκτυο. Στόχος ήταν η δημιουργία δικτύου δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας "ΚΕΠ Υγείας", που θα συντονίζει: 1. την οργάνωση προληπτικών εξετάσεων στους δημότες 2.αποτελεσματικές υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης 3.την ανάπτυξη δραστηριοτήτων αγωγής και προαγωγής της υγείας και 4. την ενημέρωση και τον προσανατολισμό των πολιτών σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες υγείας Με την πράξη προβλεπόταν η ανάπτυξη των πρώτων 14 «ΚΕΠ Υγείας» (Κέντρα Πρόληψης για την Υγεία) σε δήμους της Αττικής (Αμαρουσίου, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Αγίας Παρασκευής, Αλίμου, Π. Φαλήρου, Λαυρίου, Ηρακλείου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Περιστερίου, Μαραθώνα, Μεταμόρφωσης) και Θεσσαλονίκης (Πυλαίας-Χορτιάτη, Λαγκαδά), που έχουν ως στόχο την πρόληψη νοσημάτων και την προαγωγή της υγείας.

12 Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα της παροχής σε πολύ μικρό βαθμό, βασικών θεραπευτικών υπηρεσιών σε άτομα που δεν καλύπτονται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ανασφάλιστοι). Η πράξη αποτελούνταν από τρία Υποέργα: 1. Επιστημονικός Σχεδιασμός και Υποστήριξη Δικτύου Δικτύου Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας. Το υποέργο παρελήφθη με το Πρακτικό 604/ το οποίο και εγκρίθηκε με απόφαση του Δ.Σ την Προμήθεια εξοπλισμού Γραφείου. Το υποέργο παρελήφθη με Πρωτόκολλο Παραλαβής την 27/05/ Ενέργειες προβολής Δημοσιότητας και Διάχυσης της λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας. Το υποέργο παρελήφθη με το Πρακτικό 40/2015 (αρ. πρωτ. 583/ ). Μετά τα παραπάνω το Δ.Σ εγκρίνει την οριστική παραλαβή και ολοκλήρωση της πράξης Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών κέντρων πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας με κωδ. ΟΠΣ ΘΕΜΑ 17ο: Αντικατάσταση της ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ που είχε καταλάβει τη θέση "κοινωνικής λειτουργού στην Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Αμαρουσίου" στο πρόγραμμα των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας, με την/τον πρώτο επιλαχόντα (που θα αποδεχθεί τη θέση), σύμφωνα με την επίσημη κατάσταση των υποψηφίων. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥO ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜIS ), η κα Κατσάνου Μαρία, παραιτήθηκε στις 26/08/2016 από την θέση της "κοινωνικής λειτουργού στην Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Αμαρουσίου". Την κα Κατσάνου Μαρία θα αντικαταστήσει κοινωνικός λειτουργός που θα δεχθεί τη θέση, σύμφωνα με τον τελικό πίνακα κατάταξης των αποτελεσμάτων (λίστα επιλαχόντων), ο οποίος θα εργαστεί στο πρόγραμμα με σύμβαση ορισμένου χρόνου και μέχρι το τέλος του προγράμματος, στις Συγκεκριμένα, ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΘΑ στο ΔΣ, να εγκρίνει την αντικατάσταση της, από την πρώτη επιλαχούσα, Βασιλοπούλου Βασιλική με την ίδια ειδικότητα στην ίδια κοινωνική δομή. Όλα τα μέλη του ΔΣ εγκρίνουν την πρόσληψη της κοινωνικής λειτουργού, κας Βασιλοπούλου Βασιλικής για την Τράπεζα Χρόνου στο Δήμο Αμαρουσίου. ΘΕΜΑ 18ο: Αντικατάσταση της ΘΕΟΦΙΛΑΚΟΥ ΖΩΗΣ που είχε καταλάβει τη θέση "ψυχολόγου στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Αμαρουσίου" στο πρόγραμμα των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας, με την/τον πρώτο επιλαχόντα (που θα αποδεχθεί τη θέση), σύμφωνα με την επίσημη κατάσταση των υποψηφίων.

13 Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥO ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜIS ), η κα Θεοφιλάκου Ζωή, παραιτήθηκε στις 16/08/2016 από την θέση της "ψυχολόγου στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Αμαρουσίου". Την κα Θεοφιλάκου Ζωή θα αντικαταστήσει ανθρωπιστικός επιστήμων που θα δεχθεί τη θέση, σύμφωνα με τον τελικό πίνακα κατάταξης των αποτελεσμάτων (λίστα επιλαχόντων), ο οποίος θα εργαστεί στο πρόγραμμα με σύμβαση ορισμένου χρόνου και μέχρι το τέλος του προγράμματος, στις Συγκεκριμένα, ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΘΑ στο ΔΣ, να εγκρίνει την αντικατάσταση της, από την πρώτη επιλαχούσα, Δεληλίγκα Στεργιανή με την ίδια ειδικότητα στην ίδια κοινωνική δομή. Όλα τα μέλη του ΔΣ εγκρίνουν την πρόσληψη της ψυχολόγου, κας Δεληλίγκας Στεργιανής για το Γραφείο Διαμεσολάβησης στο Δήμο Αμαρουσίου. ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση ΔΣ αντικατάστασης μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων για το απαιτούμενο προσωπικό των Κοινωνικών Δομών της Δράσης «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου». Για την ανάγκη αξιολόγησης των υποψηφίων για το απαιτούμενο προσωπικό των Κοινωνικών Δομών της Δράσης «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» είχε οριστεί από το ΔΣ του ΕΔΔΥΠΠΥ, στις 24/07/2013, Επιτροπή αποτελούμενη από τους: Α) Ελένη Γιαννακοπούλου Πρόεδρος Β) Νίκη Ζαφειροπούλου Γ) Γεωργία Θάνου Μετά την αποχώρηση της κας Θάνου και λόγω μετάθεσης της κας Ζαφειροπούλου, η συγκεκριμένη επιτροπή ορίζεται ως εξής: Α) Ελένη Γιαννακοπούλου, πρόεδρος Β)Κατερίνα Δημητράκη, τακτικό μέλος Γ) Αμίτσης Δημήτρης, τακτικό μέλος Το ΔΣ εγκρίνει ομόφωνα τον ορισμό της νέας Επιτροπής αξιολόγησης Υποψηφίων για το απαιτούμενο προσωπικό των Κοινωνικών Δομών της Δράσης «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου».

14 ΘΕΜΑ 20ο: Αποτελέσματα Προκήρυξης για την Πρόσληψη ενός ατόμου για τη θέση στέλεχος κουζίνας στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Αμαρουσίου στο πρόγραμμα των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων παρέλαβε συνολικά 1 αίτηση υποψηφίου για την θέση 109 ειδικότητας «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» για τη δομή Παροχής Συσσιτίων, η οποία είχε προκηρυχθεί με την με αριθμ. πρωτ. 288 από 26/07/2016 ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου έως την 31/10/2016. Η επιτροπή θα αξιολογήσει τον υποψήφιο σύμφωνα με τα τυπικά προσόντα και τα κριτήρια που είχαν καθορισθεί στην με αριθμ. πρωτ. 288 από 26/07/2016 ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών πόλεων_κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του αποτελέσματος της προκήρυξης. Mη υπάρχοντος άλλου θέματος, ο Πρόεδρος ΔΣ κ. Γ. Πατούλης, κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης. Επόμενη ημέρα Συνεδρίασης του ΔΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Γεώργιος Πατούλης Δημήτριος Κάρναβος Γιώργος Μακρυνός Αθανάσιος Μπούρας Νικόλαος Παντελιάς Νέλλη Λάβδα Ιωάννης Φωστηρόπουλος

15

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 15:00 Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΕΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος - Δημ Σύμβουλος Χαλανδρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 14.30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

O Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.

O Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας, Αντιπρόεδρος Α 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ Παρόντες: κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 15.30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Ξυλόκαστρο, 6/5/2016

Ξυλόκαστρο, 6/5/2016 Ξυλόκαστρο, 6/5/2016 Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης 1 ης Περιφερειακής Συνάντησης Υγιών Πόλεων στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, πραγματοποιήθηκε η 2 η Περιφειακή Συνάντηση Υγιών Πόλεων που εστίασε στην

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 29/01/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4.

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης ήµαρχος Αµαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 10/07/2014. Αρ.Πρωτ: 77

Μαρούσι, 10/07/2014. Αρ.Πρωτ: 77 Μαρούσι, 10/07/2014 Αρ.Πρωτ: 77 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση έργου με σκοπό την ανάπτυξη οργάνωση και ενημέρωση συστήματος παρόχων προσυμπτωματικών και προληπτικών ελέγχων χαμηλού

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔΘΘ-ΞΒΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΔΘΘ-ΞΒΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. Δ/νση : Γλάδστωνος 1α & Πατησίων ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας : 10677 Πληροφορίες : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ Τηλέφωνο : 2131500797

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος

Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Γενικός Διευθυντής ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Δημιουργία και δικτύωση Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 3) κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 3) κ. Χρίστος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια

Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 12.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 12.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 12.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 20/3/2015. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ

Μαρούσι, 20/3/2015. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ Μαρούσι, 20/3/2015 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ Γ. Πατούλης: «Σχεδιάζουµε παγκόσµια, εκτελούµε τοπικά. 165 ήµοι στην κατεύθυνση µιας κοινής Πολιτικής και κοινών ράσεων

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Γιώργος Μακρυνός - Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 4.00 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Πρόεδρος Συμβουλευτικής

Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Πρόεδρος Συμβουλευτικής Πρόγραμμα 19 ης Συνάντησης Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 29 Ιουνίου 2018 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 17/02/2015. Αρ.Πρωτ:146/2015

Μαρούσι, 17/02/2015. Αρ.Πρωτ:146/2015 Μαρούσι, 17/02/2015 Αρ.Πρωτ:146/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση έργου με σκοπό την ανάπτυξη οργάνωση και ενημέρωση συστήματος παρόχων προσυμπτωματικών και προληπτικών ελέγχων χαμηλού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009 Παρόντες: 1) κ. Παναγιώτης Βλασσάς

Διαβάστε περισσότερα

Διασύνδεση Γενεών μέσα από. ένα Ωφέλιμο Διαδίκτυο. Presentation Title. Γιώργος Κορμάς

Διασύνδεση Γενεών μέσα από. ένα Ωφέλιμο Διαδίκτυο. Presentation Title. Γιώργος Κορμάς Διασύνδεση Γενεών μέσα από Presentation Title ένα Ωφέλιμο Διαδίκτυο Γιώργος Κορμάς Διασύνδεση Γενεών μέσα από ένα Ωφέλιμο Διαδίκτυο Η Ελλάδα -σύμφωνα με τον Δείκτη Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας 2015

Διαβάστε περισσότερα

6η Συνάντηση Εργασίας Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας

6η Συνάντηση Εργασίας Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας 6η Συνάντηση Εργασίας Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Νταίζη Παπαθανασοπούλου Κοινωνιολόγος Κοινωνική Λειτουργός Συντονίστρια Μαρούσι 12-04-13 Πρόγραμμα Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕ ΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕ ΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 24/9/2014 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕ ΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ. Πατούλης: «Υγεία 2020». Σπουδαίος ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Προαγωγή της Υγείας µε θεσµοθετηµένη συνεργασία µεταξύ Κράτους, Περιφερειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 048/2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 048/2017 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 3434/7.0.07 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 048/07 ΘΕΜΑ Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Με μια ενημερωτική ημερίδα για τους στόχους, τη χρησιμότητα και τον ρόλο του θεσμού των ΚΕΠ Υγείας, παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ

Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 1. ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 2. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3. ΑΙΓΑΛΕΩ 4. ΑΓΡΙΝΙΟ 5. ΑΛΙΜΟΣ 6. ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ- ΚΑΜΑΤΕΡΟ 7. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 9. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κα. Ευαγγελία Αμανατίδου -Χατζηπαυλή, Δημ. Σύμβουλος Ν. Ιωνίας, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 17/02/2015. Αρ.Πρωτ:143/2015

Μαρούσι, 17/02/2015. Αρ.Πρωτ:143/2015 Μαρούσι, 17/02/2015 Αρ.Πρωτ:143/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση έργου για την δράση on the job training εκπαίδευση των στελεχών των ΚΕΠ (Health Coaches) του προγράμματος «Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί Αγαπητοί συνάδελφοι Δήμαρχοι Κυρίες και Κύριοι Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί Αγαπητοί συνάδελφοι Δήμαρχοι Κυρίες και Κύριοι Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι Ομιλία Προέδρου ΕΔΔΥΠΠΥ, Προέδρου ΙΣΑ, Προέδρου ΚΕΔΕ & Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη Στην Κεντρική Εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας Helexpo Μαρούσι Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015, 11.00 Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθ. 9 ης /5-7-2016 Συνεδρίασης, του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης. Αριθμός Απόφασης : 198/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 28/08/2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 28/08/2013 Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόσμου Ελληνική Αντιπροσωπεία» Ταχ. Διεύθυνση: Σαπφούς 12, Αθήνα Ταχ. Κώδικας: 105 53 Τηλέφωνο: 210.32.13.150 Fax 210-32.13.850 Ηλ/νική Διεύθυνση: www.mdmgreece.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο επίκεντρο των Υγιών Πόλεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο επίκεντρο των Υγιών Πόλεων» Μαρούσι, 11 Νοεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πραγματοποιήθηκε η 14 η Τριμηνιαία Συνάντηση των Δήμων-Μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα