ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS"

Transcript

1 ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS Η εταιρία Chrome Hearts Εyewear παρέχει σας εγγύηση ενός έτους για τα γυαλιά σας. Σύμφωνα με την εγγύηση αυτή, εάν οποιοδήποτε τμήμα αποδειχθεί ελαττωματικό είτε στα υλικά είτε στην κατασκευή, θα επισκευασθεί ή αντικατασταθεί χωρίς καμία επιβάρυνση. Επιστρέψτε τα γυαλιά μαζί με την απόδειξη αγοράς στο συνεργαζόμενο με την Chrome Hearts Eyewear κατάστημα όπου είχατε πραγματοποιήσει την αγορά. Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει οποιαδήποτε ζημιά που προέρχεται από εσφαλμένη χρήση, ατύχημα, επισκευή ή μεταβολή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΤΙΚΩΝ CHROME HEARTS EYEWEAR ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΡΗΤΗΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

2 ΟΔΗΓΊΕΣ ΣΩΣΤΉΣ ΧΡΉΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΊΔΑΣ Συγχαριτήρια για την αγορά των γυαλιών Chrome Hearts, των καλύτερων γυαλιών στον κόσμο, των μοναδικών γυαλιών κόσμημα. Όπως και άλλα λεπτά προϊόντα πολυτελείας, τα γυαλιά Chrome Hearts απαιτούν ειδική χρήση και φροντίδα. Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες αυτές προσεκτικά διότι τυχόν εσφαλμένη χρήση μπορεί να επιφέρει ακύρωση της εγγύησής σας. Σωστή φροντίδα των φακών Τα γυαλιά Chrome Hearts διαθέτουν το λεπτότερο φακό στον κόσμο κατασκευασμένο από την Carl Zeiss. Για τη σωστή φροντίδα τους, συνιστούμε τα ακόλουθα: Πλένετε τους φακούς καθημερινά με μαλακό σαπούνι και νερό για να απομακρύνετε τυχόν βρωμιά και υπολείμματα. Στεγνώνετε πάντα τους φακούς με ένα καθαρό, μαλακό πανί. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά απορρυπαντικά οικιακής χρήσης τα οποία μπορεί να περιέχουν αμμωνία ή λευκαντικό. Μην επιχειρήσετε να καθαρίσετε στεγνούς τους φακούς με χαρτομάντηλα ή άλλα τραχιά πανιά. Χρησιμοποιείτε μόνο το πανί καθαρισμού που παρέχεται μαζί με τα γυαλιά σας, κάποιο επαγγελματικό πανί καθαρισμού ή κάποιο προυγραμένο πανί καθαρισμού φακών.

3 Τοποθετείτε τα γυαλιά σας στην ειδική Chrome Hearts θήκη τους όταν δε τα χρησιμοποιείτε. Προϊόντα με ξύλινους βραχίονες Η Chrome Hearts χρησιμοποιεί μόνο άριστης ποιότητας ξύλο όπως μαόνι, έβενο, ή albino madrone. Επειδή το ξύλο είναι 100% φυσικό υλικό, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στο χρώμα και στην υφή. Οι μεταβολές αυτές μπορεί να επιταχυνθούν από τυχόν οξύτητα λόγω εφίδρωσης, από τη φυσιολογική διεργασία γήρανσης καθώς και από την έκθεση σε ηλιακό φως. Συνιστούμε να μη χρησιμοποιείτε γυαλιά με ξύλινους βραχίονες σε δραστηριότητες που προκαλούν έντονη εφίδρωση. Οι μεταβολές που οφείλονται σε εφίδρωση, χρήση λαδιών ή καλλυντικών δεν αποτελούν ελαττώματα και δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Επίσης, το ξύλο εκ φύσεως αλλάζει χρώμα με το χρόνο λόγω της φυσιολογικής διεργασίας γήρανσης και λόγω έκθεσης στο ηλιακό φως. Και αυτές οι μεταβολές δεν καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή. Προϊόντα με δέρμα Στα γυαλιά Chrome Hearts χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα ιταλικά δέρματα. Λόγω της χρήσης 100% φυσικού δέρματος, μπορεί να εμφανιστούν μεταβολές στην υφή και στο χρώμα με το χρόνο. Αυτό που μπορεί να επιταχύνει τις μεταβολές αυτές είναι η οξύτητα λόγω εφίδρωσης. Συνιστούμε να μη χρησιμοποιείτε γυαλιά με δερμάτινους βραχίονες σε δραστηριότητες που προκαλούν έντονη

4 εφίδρωση. Οι μεταβολές που οφείλονται σε εφίδρωση, χρήση λαδιών ή καλλυντικών δεν αποτελούν ελαττώματα και δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Φροντίδα στοιχείων από ασήμι Τα γυαλιά Chrome Hearts φέρουν διακοσμητικά στοιχεία από ασήμι 925. To γνήσιο ασήμι είναι πολύ μαλακό και για τις περισσότερες χρήσεις αναμιγνύεται με άλλα κράματα προκειμένου να ενισχυθεί. Το καθαρό ασήμι 925 αποτελείται από ασήμι κατά 92,5% και από κοινό μέταλλο κατά 7,5%. Το κοινό αυτό μέταλλο προσδίδει στο καθαρό ασήμι την ιδιότητα να θαμπώνει όταν έρχεται σε επαφή με θειούχες ενώσεις του αέρα. Προκειμένου να συντηρηθούν σωστά τα ασημένια στοιχεία του σκελετού σας, αποθηκεύστε τα γυαλιά σε δροσερό και ξηρό μέρος, όπως είναι η ειδική θήκη Chrome Hearts. Μην χρησιμοποιείτε για τα γυαλιά σας δυνατά χημικά. Χρησιμοποιείτε τα με προσοχή γιατί το ασήμι έχει την ιδιότητα να γίνεται μαλακό. Μην πιέζετε τα στοιχεία από ασήμι γιατί μπορεί να παραμορφωθούν ή να καταστραφούν. Για να καθαρίσετε τα ασημένια στοιχεία, χρησιμοποιείτε στιλβωτικό αργύρου καθώς και κάποιο πανί ή βούρτσα καθαρισμού αργύρου και τρίψτε κατά μήκος. Μην καθαρίζετε με κυκλικές κινήσεις γιατί μπορεί να κάνετε γρατσουνιές. Συχνά, οι αγοραστές αφήνουν το θάμπωμα στις βαθιές χαραγές για να αναδείξουν

5 την εμφάνιση. Ωστόσο, αν θελήσετε να καθαρίσετε τη θαμπάδα από σημεία που καθαρίζονται δύσκολα, χρησιμοποιείστε μια πολύ μαλακή βούρτσα, όπως μια παιδική οδοντόβουρτσα ή μια βούρτσα καθαρισμού κοσμημάτων. Μετά τον καθαρισμό με στιλβωτικό, χρησιμοποιείστε ένα καθαρό πανί για να απομακρύνετε τυχόν υπολείματα στιλβωτικό. Χρησιμοποιείτε μόνο στιλβωτικού αργύρου για τον καθαρισμό στοιχείων από ασήμι. Τα άλλα καθαριστικά μετάλλων ίσως έχουν μικρότερα λειαντικά σωματίδια τα οποία βοηθούν μεν στον καθαρισμό της επιφάνειας αλλά αναπόφευκτα προκαλούν λεπτές γρατσουνιές. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα ασημένια στοιχεία υφίστανται ειδική επεξεργασία τεχνητής παλαίωσης. Δεν είναι υποχρεωτικό να απομακρύνετε όλες τις θαμπάδες από τα ασημένια στοιχεία. Λίγη θαμπάδα σε κάποια δύσκολα σημεία προσδίδει προοπτική και μια όψη παλαιότητας. Μαύρου ροδίου Οι λεπτομέρειες της επικάλυψης μαύρου ροδίου πάνω στο ασήμι θα αποκτήσουν φυσικές φθορές και αμυχές. Με το γυάλισμα των λεπτομερειών μαύρου ροδίου μπορεί να αφαιρεθεί η επικάλυψη. Να γυαλίζονται και να χρησιμοποιούνται με προσοχή. Φροντίδα χρυσού Είναι πιθανό τα γυαλιά Chrome Hearts να έχουν επιχρυσωμένους συνδέσμους ή διακοσμητικά στοιχεία Chrome Hearts (χρυσός 12Κ).

6 Μη χρησιμοποιείτε χλώριο ή άλλες λευκαντικές ουσίες για να καθαρίσετε τα επιχρυσωμένα στοιχεία των Chrome Hearts γυαλιών σας. Μη φοράτε χρυσά αντικείμενα στην πισίνα γιατί το χλώριο οξειδώνει τα μέταλλα και τα μαυρίζει. Για να καθαρίσετε τα επιχρυσωμένα στοιχεία στο σκελετό Chrome Hearts, χρησιμοποιείτε νερό με σαπούνι και μια τρίχινη βούρτσα. Οι παλιές οδοντόβουρτσες είναι ιδανικές για τέτοια χρήση. Μετά τον καθαρισμό, ξεπλύνετε καλά για να μη μείνουν υπολείματα σαπουνιού. Στεγνώστε καλά πριν την αποθήκευση των γυαλιών στη δερμάτινη θήκη Chrome Hearts. Τυχόν υγρασία, μπορεί να χαλαρώσει τους συνδέσμους και τα ελατήρια. Φροντίδα πολύτιμων λίθων Τα γυαλιά Chrome Hearts σε κάποιες περιπτώσεις φέρουν πολύτιμους λίθους όπως διαμάντια, ρουμπίνια και ζαφείρια. Για να φροντίσετε σωστά τα πετράδια των γυαλιών σας, θα πρέπει να τα αποθηκεύετε σε δροσερό και ξηρό μέρος, όπως είναι η θήκη Chrome Hearts. Όταν αποθηκεύετε τα γυαλιά σας, τυλίγετέ τα με πανί ώστε να αποφευχθούν τυχόν γρατσουνιές. Μη χρησιμοποιείτε για τα γυαλιά σας δυνατές χημικές ουσίες όπως η χλωρίνη. Τα διαμάντια είναι οι σκληρότερες πέτρες και μπορούν να καθαριστούν σε διάλυμα το οποίο περιέχει 1 μέρος αμμωνίας και 2 μέρη ζεστού νερού. Τρίψτε με ένα βουρτσάκι σκιάς ματιών. Ξεπλύνετε και αφήστε τα να στεγνώσουν. Προσέξτε να μην πέσει καθαριστικό στους φακους ή σε άλλα τμήματα του σκελετού των γυαλιών.

7 Για να καθαρίσετε τα ρουμπίνια και τα ζαφείρια, χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και μαλακό απορρυπαντικό πιάτων χωρίς μαλακτικό. Τρίψτε ελαφρά, ξεβγάλετε και στεγνώστε. Φυσικό κέρατο Το φυσικό κέρατο χρησιμοποιείται για την κατασκευή μερών των γυαλιών Chrome Hearts και αποτελεί υποπροϊόν του ασιατικού νεροβούβαλου, ενός μη προστατευόμενου, οικόσιτου ζώου, παρόμοιου με τα βοοειδή. Όλα τα υπολείμματα από την επεξεργασία του φυσικού κέρατου ανακυκλώνονται ως λίπασμα. Φροντίδα φυσικού κέρατου Όπως ισχύει για όλα τα φυσικά υλικά, το φυσικό κέρατο απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Θα πρέπει ανά διαστήματα να περιποιείστε το κέρατο βούβαλου με ειδικά προϊόντα τα οποία παράγονται από φυσικές ουσίες ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό. τέτοιου έιδους κρέμα και ειδικό απλικατέρ παρέχονται μαζί με τα γυαλιά Chrome Hearts που έχουν μέρη από φυσικό κέρατο. Όταν είναι απαραίτητο, απλώστε μια λεπτή στρώση κρέμας στο φυσικό κέρατο με τη βοήθεια του συνοδευτικού απλικατέρ, τρίψτε την και γυαλίστε το σημείο με προσοχή χρησιμοποιώντας απαλό πανί. Με τον τρόπο αυτόν τα γυαλιά σας θα ανακτούν και θα διατηρούν τη λάμψη και την ομορφιά τους. Επίσης, η κρέμα περιποιείται το υλικό και συμβάλλει στην ανθεκτικότητα του κέρατου.

8 Αν κάποιο από τα μέρη από φυσικό κέρατο παραμορφωθεί, μην επιχειρείτε να το επαναφέρετε στην αρχική του μορφή λυγίζοντάς το, καθώς ο σκελετός των γυαλιών μπορεί να σπάσει. Οι προσαρμογές είναι προτιμότερο να γίνονται από κάποιον οπτικό. Βασικές συμβουλές φροντίδας του φυσικού κέρατου. Αποφύγετε τις υψηλές θερμοκρασίες, την υπερβολική υγρασία και τα σκληρά καθαριστικά. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ καθαριστικό υπερήχων για τα γυαλιά από φυσικό κέρατο. Μην επιχειρείτε ποτέ να λυγίσετε τα γυαλιά ασκώντας δύναμη ή πιέζοντάς τα με βαριά αντικείμενα. Όταν δεν χρησιμοποιείτε τα γυαλιά, μην τα αποθηκεύετε σε μέρος εκτεθειμένο σε άμεση ή υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία, καθώς το φυσικό υλικό μπορεί να ξεραθεί από τη θερμότητα και την υψηλή θερμοκρασία.

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ. 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ. 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στην κουζίνα, γι αυτό κι εμείς ελέγχουμε αυστηρά τις κουζίνες μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι αντέχουν τα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ www.technicool.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Περιεχόμενα Προσανάμματα 3 Καθαριστικό καμινάδας υψηλής απόδοσης 5 Καθαριστικό συσκευής pellet 7 Ενισχυτικό στερεών καυσίμων Vitamins 8 Καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Οδηγίες Φροντίδας και συντήρησης 09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Αξιότιμε πελάτη, για να χαρείτε για πολλά χρόνια την κουζίνα σας, θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την φροντίδα και τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως DW7 61 S. Πλυντήριο Πιάτων

Οδηγίες Χρήσεως DW7 61 S. Πλυντήριο Πιάτων Οδηγίες Χρήσεως DW7 61 S Πλυντήριο Πιάτων ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ H Teka διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει / βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της χωρίς προειδοποίηση. Η Teka δεν ευθύνεται για

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή Υφάσματος. Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες

Επιλογή Υφάσματος. Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες Επιλογή Υφάσματος Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες Οι παρακάτω πληροφορίες πρέπει να τονιστούν στους πελάτες, πριν συμπληρώσουν τη φόρμα παραγγελίας. Έχετε διαλέξει κατάλληλο ύφασμα; Η ανθεκτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Γι αυτό τα σκεύη FAVORIT υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ KAI ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. 14A_CPE_0130_GR.indd 1 14/02/2014 13:26:05

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ KAI ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. 14A_CPE_0130_GR.indd 1 14/02/2014 13:26:05 ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ KAI ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 14A_CPE_0130_GR.indd 1 14/02/2014 13:26:05 Πιστοποιητικό εγγύησης Συμβατική εγγύηση Για να ισχύουν οι συμβατικές εγγυήσεις της PEUGEOT, το πιστοποιητικό αυτό θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG μας έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κατά τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων, λαμβάνετε τις παρακάτω προφυλάξεις: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΙΩΣΗΣ Η συσκευή αυτή πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού

υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού 2 3 Εσείς, πόση ώρα μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας με χημικά Με το ENJO όλοι μας αναπνέουμε ελεύθερα! Το ξεκίνημα Μια πετρελαιοκηλίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους.

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. Tadelakt Pro ΓΕΝΙΚΑ Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 1. Ξηρό ασβεστοκονίαμα 2. Αμιγώς μεταλλικό 3. Εύπλαστο

Διαβάστε περισσότερα

ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΡΟΥΑΛ-Ν Περιεχόμενα προϊόντος 1. Μονάδα UV με τέσσερις λάμπες UV 2. Οδηγός χρήστη 3. No 200 Tip (100 Φυσικά Νύχια και 100

Διαβάστε περισσότερα

BAAGOO MULTI KIT PACK Το βιβλίο συµβουλών του Baagoo για το νοικοκυριό σας KΩ.: ΜΠΑΓΚΟΥ Χρησιµοποιήστε το µε προσοχή Το Baagoo σας προσφέρει τις ακόλουθες συµβουλές, οι οποίες βασίζονται στις δοκιµές µας

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο πιάτων. Οδηγίες Χρήσης KS6111TT

Πλυντήριο πιάτων. Οδηγίες Χρήσης KS6111TT Πλυντήριο πιάτων Οδηγίες Χρήσης KS6111TT Διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης Αγαπητέ πελάτη, Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο πιάτων, γιατί θα σας βοηθήσουν

Διαβάστε περισσότερα

MONTISS STEAM & FLOOR CLEANER Κωδ: Μ5684 ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Κεντρική Μονάδα 2. Λαβή 3. Ιµάντας Ώµου 4. Λαµπάκι Λειτουργίας ΟΝ (κόκκινο)/έτοιµος Ατµός (Πράσινο) 5. Πώµα Ασφαλείας 6. Καλώδιο Ρεύµατος 7.

Διαβάστε περισσότερα

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας.

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας. ΠΑΓΚΟΙ Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχισμένη κεραμική εστία

Εντοιχισμένη κεραμική εστία Εντοιχισμένη κεραμική εστία EL Αγαπητέ πελάτη! Η εντοιχισμένη κεραμική κουζίνα προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

UV NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

UV NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ UV NAILS 1. 4 λάµπες UV-9W (σε κουτιά) 2. Συσκευή λάµπας UV 3. 2 κόλλες επικόλλησης νυχιών (σε συσκευασία) 4. Άσπρη τετράγωνη λίµα (σε συσκευασία) 5. Νυχοκόπτης (σε συσκευασία) 6. DVD υπόδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες και Οδηγίες Χρήσης

Συνοπτικές Οδηγίες και Οδηγίες Χρήσης Συνοπτικές Οδηγίες και Οδηγίες Χρήσης 1 Συνοπτικές Οδηγίες Σας ευχαριστούµε! Συγχαρητήρια για την αγορά ενόςσύστηµατος mē! Το mē είναι µια πρωτοποριακή συσκευή που µπορεί να χρησιµοποιηθεί στην άνεση και

Διαβάστε περισσότερα

DD122 CLASSIC MK5 DD122EE CLASSIC MK5

DD122 CLASSIC MK5 DD122EE CLASSIC MK5 EU DD122 CLASSIC MK5 DD122EE CLASSIC MK5 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΕΎΘΎΝΣΗ: www.ecoair.org/userguide ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την επιλογή του αφυγραντήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ RADICAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ RADICAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ RADICAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΡΑΝΤ Α.Β.Ε.Ε. www.carad.gr Φαλήρου 5, 18543 ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τηλ. 2104212350, Fax 2104200036, Email info@carad.gr - service@carad.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ηλεκτρικές συσκευές μας. Οι συσκευές ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να πληρούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

AD1000 Αφυγραντήρας Οδηγία χρήσης

AD1000 Αφυγραντήρας Οδηγία χρήσης AD1000-GRn_BU 3/5/09 9:31 AM Page 1 AD1000 Αφυγραντήρας Οδηγία χρήσης KIG GmbH Am Tannenwald 2 D-66459 Kirkel Εισαγωγέας: Praktiker Hellas A.E. Πειραιώς 176, 177 78 Ταύρος Αθήνα Τηλ.: +30 210 3493150 Κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης Ψυγείο με ζώνη MasterFresh K 1901 Vi Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν από την τοποθέτηση - εγκατάσταση - αρχική λειτουργία. Έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Clinique Sonic System

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Clinique Sonic System ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Clinique Sonic System Σύστημα καθαρισμού με βουρτσάκι Οδηγίες Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ Το Clinique Sonic System δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων, λαμβάνετε τις παρακάτω προφυλάξεις: ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΩΣΗ Η συσκευή αυτή πρέπει να γειώνεται.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης Εστίες αερίου KM 2014 KM 2034 / 2035 KM 2052 KM 2054 ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν από την τοποθέτηση - σύνδεση - αρχική λειτουργία. Έτσι προστατεύετε τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα