ACP-09CH25AEVI ACP-12CH35AEVI ACP-12CH35AEVI GOLD ACP-18CH50AEVI ACP-24CH70AEVI. Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ACP-09CH25AEVI ACP-12CH35AEVI ACP-12CH35AEVI GOLD ACP-18CH50AEVI ACP-24CH70AEVI. Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού"

Transcript

1 ACP-09CH25AEVI ACP-12CH35AEVI ACP-12CH35AEVI GOLD ACP-18CH50AEVI ACP-24CH70AEVI EΛ Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού

2 Περιεχόμενα Προσωπικού Εγχειριδίου Μέτρα Ασφαλείας Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά μονάδας Χειροκίνητη λειτουργία (χωρίς απομακρυσμένη λειτουργία)

3 3 Φροντίδα και Συντήρηση 4 Αντιμετώπιση Προβλημάτων 5 Ευρωπαϊκές Οδηγίες Διάθεσης

4 Μέτρα Ασφαλείας Διαβάστε τις Προφυλάξεις Ασφαλείας πριν την Εγκατάσταση Η εσφαλμένη εγκατάσταση λόγω παραβίασης των οδηγιών μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά ή τραυματισμό. Η πιθανότητα πιθανών ζημιών ή τραυματισμών ταξινομείται ως ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ή ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτό το σύμβολο υποδηλώνει ότι η παραβίαση των οδηγιών μπορεί να προκαλέσει θάνατο ή σοβαρό τραυματισμό. Αυτό το σύμβολο υποδεικνύει ότι η αγνόηση των οδηγιών μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό σε εσάς ή βλάβη της συσκευής σας ή άλλου περιουσιακού στοιχείου. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω και άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή διανοητικές ικανότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εάν έχουν επίβλεψη ή οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής με ασφαλή τρόπο και κατανοούν τους κινδύνους που υπάρχουν. Τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουν με τη συσκευή. Ο καθαρισμός και η συντήρηση της μονάδας δεν πρέπει να πραγματοποιούνται από παιδιά χωρίς επίβλεψη. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ζητήστε από έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο να εγκαταστήσει αυτό το κλιματιστικό. Η ακατάλληλη εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει διαρροή νερού, ηλεκτροπληξία ή πυρκαγιά. Όλες οι εργασίες επισκευής, συντήρησης και μετεγκατάστασης αυτής της μονάδας πρέπει να εκτελούνται από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Οι ακατάλληλες επισκευές μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρό τραυματισμό ή αποτυχία προϊόντος. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Εάν προκύψει μια μη φυσιολογική κατάσταση (όπως μια οσμή με καύση), απενεργοποιήστε αμέσως τη μονάδα και τραβήξτε το φις. Απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο για οδηγίες αποφυγής ηλεκτροπληξίας, πυρκαγιάς ή τραυματισμού. Μην εισάγετε δάκτυλα, ράβδους ή άλλα αντικείμενα στην είσοδο ή την έξοδο αέρα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, καθώς ο ανεμιστήρας μπορεί να περιστρέφεται σε υψηλές ταχύτητες. Μην χρησιμοποιείτε εύφλεκτα σπρέι, όπως σπρέι μαλλιών, λάκα ή βαφή, κοντά στη μονάδα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή καύση. Μην χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σε μέρη κοντά ή κοντά σε εύφλεκτα αέρια. Το εκπεμπόμενο αέριο μπορεί να συγκεντρωθεί γύρω από τη μονάδα και να προκαλέσει έκρηξη. Μη χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σε υγρό χώρο (π.χ. μπάνιο ή πλυσταριό). Αυτό μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία και να προκαλέσει φθορά του προϊόντος. Μην εκθέτετε το σώμα σας απευθείας σε ψυχρό αέρα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

5 ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Χρησιμοποιείτε μόνο το καθορισμένο καλώδιο τροφοδοσίας. Αν το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή ή τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Φυλάσσετε το ρευματολήπτη καθαρό. Αφαιρέστε οποιαδήποτε σκόνη ή ακαθαρσία που συσσωρεύεται πάνω ή γύρω από το βύσμα. Τα βρώμικα βύσματα ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά ή ηλεκτροπληξία. Μην τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας για να αποσυνδέσετε τη μονάδα. Κρατήστε σταθερά το βύσμα και τραβήξτε το από την πρίζα. Εάν τραβήξετε απευθείας το καλώδιο, μπορεί να προκληθεί βλάβη, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή ηλεκτροπληξία. Μην χρησιμοποιείτε καλώδιο επέκτασης, εκτείνετε χειροκίνητα το καλώδιο τροφοδοσίας ή συνδέετε άλλες συσκευές στην ίδια πρίζα με το κλιματιστικό. Οι κακές ηλεκτρικές συνδέσεις, η κακή μόνωση και η ανεπαρκής τάση μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Απενεργοποιήστε τη συσκευή και τραβήξτε το φις πριν τον καθαρισμό. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Μην καθαρίζετε το κλιματιστικό με υπερβολικές ποσότητες νερού. Μην καθαρίζετε το κλιματιστικό με καύσιμα μέσα καθαρισμού. Τα εύφλεκτα καθαριστικά μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά ή παραμόρφωση. ΠΡΟΣΟΧΗ Αν το κλιματιστικό χρησιμοποιείται μαζί με καυστήρες ή άλλες συσκευές θέρμανσης, εξαερώστε προσεκτικά το δωμάτιο για να αποφύγετε την έλλειψη οξυγόνου. Απενεργοποιήστε το κλιματιστικό και αποσυνδέστε τη συσκευή εάν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τη μονάδα κατά τη διάρκεια καταιγίδων. Βεβαιωθείτε ότι η συμπύκνωση του νερού μπορεί να αποστραγγιστεί απρόσκοπτα από τη μονάδα. Μη χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό με βρεγμένα χέρια. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για άλλο σκοπό εκτός από τη χρήση για την οποία προορίζεται. Μην ανεβαίνετε και μην τοποθετείτε αντικείμενα επάνω στην εξωτερική μονάδα. Μην αφήνετε το κλιματιστικό να λειτουργεί για μεγάλες χρονικές περιόδους με ανοιχτές πόρτες ή παράθυρα ή εάν υπάρχει μεγάλη υγρασία

6 Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά μονάδας Τμήματα μονάδας Περσίδα Πρόσοψη Καλώδιο τροφοδοσίας (μερικές μονάδες) V-sh περιοχή φωτός: Ανάβει σε διαφορετικό χρώμα ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας: Στη λειτουργία (AUTO) COOL και DRY, το φως είναι μπλε. Παράθυρο οθόνης Στη λειτουργία (ΑΥΤΟΜΑΤΗ) ΘΕΡΜΑΝΣΗ, το φως είναι πορτοκαλί. Η λυχνία είναι σβηστή στη λειτουργία ανεμιστήρα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν η φωτεινή ένδειξη δωματίου σβήσει, το παράθυρο της οθόνης θα σκουραίνει αργά μετά από 5 δευτερόλεπτα και ο βομβητής θα σβήσει. Θα επανέλθει στο φυσιολογικό μετά την ενεργοποίηση της φωτεινής δέσμης. Λειτουργικό φίλτρο (Στο μπροστινό μέρος του κύριου φίλτρου - μερικές μονάδες) Παράθυρο οθόνης Βάση τηλεχειριστηρίου μερικές μονάδες για 3 δευτερόλεπτα όταν: TIMER ON είναι ρυθμισμένο FRESH, SWING, TURBO, or SILENCE λειτουργίες είναι ενεργοποιημένες " για 3 δευτερόλεπτα όταν: TIMER OFF είναι ρυθμισμένο FRESH, SWING, TURBO, or SILENCE λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αντι-κρύου αέρα Κατά την απόψυξη Όταν η μονάδα είναι αυτοκαθαριζόμενη Όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία κατά της κατάψυξης Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία WIFI Control (μερικές μονάδες) Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία ECO (μερικές μονάδες) NOT E: Ο οδηγός για τη χρήση του τηλεχειριστηρίου υπερύθρων δεν περιλαμβάνεται σε αυτό το πακέτο βιβλιογραφίας. Στη λειτουργία ανεμιστήρα, η μονάδα θα εμφανίσει τη θερμοκρασία χώρου. Σε άλλες λειτουργίες, η μονάδα θα εμφανίσει τη ρύθμιση θερμοκρασίας.

7 Επίτευξη βέλτιστης απόδοσης Η βέλτιστη απόδοση για τις λειτουργίες COOL, HEAT και DRY μπορεί να επιτευχθεί στις ακόλουθες κλίμακες θερμοκρασίας. Όταν το κλιματιστικό σας χρησιμοποιείται εκτός των περιοχών αυτών, ορισμένες λειτουργίες προστασίας ασφαλείας θα ενεργοποιηθούν και θα προκαλέσουν τη λειτουργία της μονάδας λιγότερο από βέλτιστη. Inverter Split Τύπος Ψύξη Θέρμανση Ξήρανση θερμοκρασία δωματίου17 C - 32 C (63 F - 0 C - 30 C (32 F - 10 C - 32 C 90 F) 86 F) (50 F - 90 F) εξωτερική θερμοκρασία 0 C - 50 C (32 F F) -15 C - 30 C (5 F - 86 F) 0 C - 50 C (32 F F) -15 C - 50 C (5 F F) (για μοντέλα με χαμηλή θερμοκρασία ψύξης.) Τύπος σταθερής ταχύτητας ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από 0 C (32 F), σας συνιστούμε να κρατάτε τη συσκευή συνδεδεμένη σε όλα τα χρονόμετρα για να εξασφαλίσετε ομαλή συνεχή απόδοση. DRY mode Ψύξη Θέρμανση C (50 o -90 F) θερμοκρασία δωματίου C (63-90 F) O -30 C (32-86 F) C ( F) C ( F) εξωτερική θερμοκρασία C ( F) (For models with low-temp cooling systems) C (19-75 F) C ( F) C ( F) (για ειδικά τροπικά μοντέλα) C ( F) (για ειδικά τροπικά μοντέλα) Για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω την απόδοση της μονάδας σας, κάντε τα εξής: Κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά. Περιορίστε τη χρήση ενέργειας χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες TIMER ON και TIMER OFF. Μην μπλοκάρετε τις εισόδους ή τις εξόδους αέρα. Ελέγχετε τακτικά και καθαρίζετε τα φίλτρα αέρα.

8 Για λεπτομερή εξήγηση για κάθε λειτουργία, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο τηλεχειρισμού. Άλλα χαρακτηριστικά Αυτόματη επανεκκίνηση Εάν η μονάδα χάνει την ισχύ, θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μόλις αποκατασταθεί η τροφοδοσία. Αντιμυκητιασικά (μερικές μονάδες) Κατά την απενεργοποίηση της μονάδας από τις λειτουργίες COOL, AUTO (COOL) ή DRY, το κλιματιστικό θα συνεχίσει να λειτουργεί με πολύ χαμηλή ισχύ για να στεγνώσει το συμπυκνωμένο νερό και να αποτρέψει την ανάπτυξη ωίδιο. Ευφυής ανίχνευση φωτός Όταν η φωτεινή ένδειξη δωματίου είναι απενεργοποιημένη, το παράθυρο οθόνης και το Η φωτεινή περιοχή σχήματος V σκουραίνει αργά μετά από 5 δευτερόλεπτα και ο βομβητής σβήνει. Θα επανέλθει στο φυσιολογικό μετά την ενεργοποίηση της φωτεινής δέσμης. Wi-Fi Control (μερικές μονάδες) Ο έλεγχος Wi-Fi σας επιτρέπει να ελέγχετε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο και μια σύνδεση Wi-Fi. Μνήμη γωνίας Louver (μερικές μονάδες) Όταν ενεργοποιείτε τη μονάδα σας, η περσίδα θα επαναλάβει αυτόματα την προηγούμενη γωνία. Ανίχνευση διαρροών ψυκτικού μέσου (μερικές μονάδες) Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει αυτόματα "ΕΚ" όταν ανιχνεύσει διαρροή ψυκτικού μέσου. Smart Air Manager Όταν η μονάδα βρίσκεται σε λειτουργία COOL ή AUTO, πατήστε το πλήκτρο SWING στο τηλεχειριστήριο, θα εκτοξευθεί πολύ άνετο και ήσυχο άνεμο, το οποίο σας φέρνει την αίσθηση της φύσης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν η φωτεινή ένδειξη δωματίου είναι φωτεινή, το παράθυρο ενδείξεων και η περιοχή σχήματος V παραμένουν αναμμένα. Όταν η φωτεινή ένδειξη δωματίου είναι σκοτεινή, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί LED στο τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το παράθυρο της οθόνης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Για λεπτομερή επεξήγηση της προηγμένης λειτουργικότητας της μονάδας σας (όπως η λειτουργία TURBO και οι λειτουργίες αυτοκαθαρισμού), ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο τηλεχειρισμού. Οι επεξηγήσεις σε αυτό το εγχειρίδιο είναι για επεξηγηματικούς σκοπούς. Το πραγματικό σχήμα της εσωτερικής σας μονάδας μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικό. Το πραγματικό σχήμα υπερισχύει.

9 Ρύθμιση γωνίας ροής αέρα Ρύθμιση κάθετης γωνίας ροής αέρα Ενώ η μονάδα είναι ενεργοποιημένη, χρησιμοποιήστε το κουμπί SWING / DIRECT για να ρυθμίσετε την κατεύθυνση (κατακόρυφη γωνία) της ροής αέρα. 1. Πατήστε στιγμιαία το κουμπί SWING / DIRECT για να ενεργοποιήσετε την περσίδα. Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί, θα ρυθμίσετε την περσίδα κατά 6. Πατήστε το κουμπί μέχρι να επιτευχθεί η κατεύθυνση που προτιμάτε. 2. Για να κάνετε τη λαβή να ανεβαίνει συνεχώς, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο SWING / DIRECT για 3 δευτερόλεπτα. Πιέστε ξανά για να σταματήσετε την αυτόματη λειτουργία. Προσοχή: Μην κρατάτε την περσίδα σε υπερβολικά κάθετη γωνία για μεγάλες χρονικές περιόδους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει στάγδην ύδωρ Ρύθμιση οριζόντιας γωνίας ροής αέρα Η οριζόντια γωνία της ροής αέρα πρέπει να ρυθμιστεί χειροκίνητα. Τραβήξτε τη ράβδο εκτροπής (βλέπε Εικ.2.3) και ρυθμίστε τη χειροκίνητα στην επιθυμητή κατεύθυνση. Για ορισμένες μονάδες, η οριζόντια γωνία της ροής αέρα μπορεί να ρυθμιστεί με τηλεχειρισμό. Ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο τηλεχειρισμού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία COOL ή DRY, μην ρυθμίζετε την γρίλια σε υπερβολικά κάθετη γωνία για μεγάλες χρονικές περιόδους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει συμπύκνωση του νερού στο πτερύγιο, το οποίο θα πέσει στο δάπεδο ή στην επίπλωση σας. (Δείτε την εικόνα 2.2) Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία COOL ή HEAT, η ρύθμιση της περσίδας σε υπερβολικά κάθετη γωνία μπορεί να μειώσει την απόδοση της μονάδας λόγω περιορισμένης ροής αέρα. Μην μετακινείτε το φλιτζάνι με το χέρι. Αυτό θα προκαλέσει την αποφυγή συγχρονισμού. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, απενεργοποιήστε τη μονάδα και αποσυνδέστε την για μερικά δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση της μονάδας. Αυτό θα επαναφέρει την περσίδα. Fig. 2.2! ΠΡΟΣΟΧΗ Μην τοποθετείτε τα δάχτυλά σας μέσα ή κοντά στον ανεμιστήρα και την πλευρά αναρρόφησης της μονάδας. Ο ανεμιστήρας υψηλής ταχύτητας μέσα στη μονάδα μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Ράβδος εκτροπής Fig. 2.3

10 Λειτουργία ύπνου Η λειτουργία SLEEP χρησιμοποιείται για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ενώ κοιμάστε (και δεν χρειάζεστε τις ίδιες ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να παραμείνετε άνετοι). Αυτή η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μέσω τηλεχειριστηρίου. Πατήστε το κουμπί SLEEP όταν είστε έτοιμοι να κοιμηθείτε. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία COOL, η μονάδα θα αυξήσει τη θερμοκρασία κατά 1 C (2 F) μετά από 1 ώρα και θα αυξήσει επιπλέον 1 C (2 F) μετά από μια άλλη ώρα. Κατά τη λειτουργία HEAT, η μονάδα θα μειώσει τη θερμοκρασία κατά 1 C (2 F) μετά από 1 ώρα και θα μειώσει επιπλέον 1 C (2 F) μετά από μια άλλη ώρα. Θα κρατήσει τη νέα θερμοκρασία για 7 ώρες, τότε η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Σημείωση: Η λειτουργία SLEEP δεν είναι διαθέσιμη σε λειτουργία FAN ή DRY. Fig. 3.1

11 Χειροκίνητη λειτουργία (χωρίς απομακρυσμένο) 2 Πώς να χειρίζεστε τη μονάδα χωρίς το τηλεχειριστήριο Σε περίπτωση που το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί, η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει με το χέρι με το κουμπί MANUAL CONTROL που βρίσκεται στην εσωτερική μονάδα. Λάβετε υπόψη ότι η χειροκίνητη λειτουργία δεν αποτελεί μακροπρόθεσμη λύση και συνιστάται η λειτουργία του μηχανήματος με το τηλεχειριστήριο. ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η μονάδα πρέπει να απενεργοποιηθεί πριν από τη χειρωνακτική λειτουργία. Για χειροκίνητη λειτουργία της μονάδας: 1. Πατήστε το κουμπί και στις δύο πλευρές του εσωτερικού χώρου Για να χαλαρώσετε τον πίνακα και, στη συνέχεια, σηκώστε το μπροστινό πλαίσιο επάνω, χρησιμοποιήστε την αυτόματη τηλεσκοπική ράβδο για να στηρίξετε την πλάκα. 2. Εντοπίστε τη λειτουργία MANUAL CONTROLΠατήστε το κουμπί! ΠΡΟΣΟΧΗ Στη δεξιά πλευρά της μονάδας. Πιέστε το κουμπωτό κουμπί με το δάκτυλό σας ή με το άκρο μιας στυλό. 3. Πατήστε το κουμπί MANUAL CONTROLΈνα κουμπί Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία FORCED AUTO. 4. Πατήστε το πλήκτρο MANUAL CONTROL Πάλι να Ενεργοποιήστε τη λειτουργία ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΞΗΣ. 5. Πατήστε το κουμπί MANUAL CONTROL για τρίτη φορά για να απενεργοποιήσετε τη μονάδα. 6. Κρατήστε το πλαίσιο με το χέρι και πιέστε τη μεσαία θέση της αυτόματης τηλεσκοπικής ράβδου για να κλείσετε τον μπροστινό πίνακα. Κουμπί χειροκίνητου ελέγχου Το χειροκίνητο κουμπί προορίζεται μόνο για δοκιμές και λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία εκτός εάν το τηλεχειριστήριο χάσει και είναι απολύτως απαραίτητο. Για να επαναφέρετε την κανονική λειτουργία, χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε τη μονάδα. Πατήστε εδώ χαλαρώσετε τον μπροστινό πίνακα Αυτόματη τηλεσκοπική ράβδος (Πιέστε τη μεσαία θέση για να την απελευθερώσετ ε) για να κουμπί χειροκίνητου ελέγχου

12 Φροντίδα και συντήρηση 3 Καθαρισμός της εσωτερικής σας μονάδας ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ Ή ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Ή ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.! ΠΡΟΣΟΧΗ Χρησιμοποιήστε μόνο ένα μαλακό, στεγνό πανί για να σκουπίσετε τη συσκευή καθαρά. Εάν η μονάδα είναι ιδιαίτερα βρώμικη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πανί εμποτισμένο σε ζεστό νερό για να το σκουπίσετε καθαρό. Στεγνώστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος και μην το εκθέσετε σε άμεσο ηλιακό φως. Όταν στεγνώσει, επανασυνδέστε το φίλτρο ανανέωσης αέρα στο μεγαλύτερο φίλτρο και, στη συνέχεια, σύρετέ το ξανά στην εσωτερική μονάδα. Κλείστε την πρόσοψη της εσωτερικής μονάδας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά τον καθαρισμό, επανασυνδέστε την τροφοδοσία, ο μπροστινός πίνακας θα επαναφέρει τη θέση του. Μη χρησιμοποιείτε χημικά ή χημικά επεξεργασμένα υφάσματα για να καθαρίσετε τη συσκευή Μην χρησιμοποιείτε βενζόλιο, διαλυτικό χρωμάτων, σκόνη γυαλίσματος ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε τη μονάδα. Μπορούν να προκαλέσουν ρωγμές ή παραμόρφωση της πλαστικής επιφάνειας. Μη χρησιμοποιείτε νερό θερμότερο από 40 C (104 F) για τον καθαρισμό του μπροστινού πίνακα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση ή αποχρωματισμό του πίνακα. Καθαρισμός του φίλτρου αέρα Ένα φραγμένο κλιματιστικό μπορεί να μειώσει την απόδοση ψύξης της μονάδας σας και μπορεί επίσης να είναι κακό για την υγεία σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει το φίλτρο μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Πατήστε το κουμπί και στις δύο πλευρές της εσωτερικής μονάδας για να χαλαρώσετε το πλαίσιο, στη συνέχεια σηκώστε το μπροστινό πλαίσιο επάνω, χρησιμοποιήστε τη ράβδο ανάρτησης για να στηρίξετε την πλάκα. Τραβήξτε την γλωττίδα στο άκρο του φίλτρου, ωθήστε το ελαφρώς ελαφρά και στη συνέχεια τραβήξτε λίγο προς τον εαυτό σας. Τώρα τραβήξτε προς τα κάτω για να εξαγάγετε το φίλτρο. Εάν το φίλτρο σας διαθέτει μικρό φίλτρο για την ανανέωση του αέρα, αποσυνδέστε το από το μεγαλύτερο φίλτρο. Καθαρίστε αυτό το φίλτρο ανανέωσης αέρα με κενό χειρός. Καθαρίστε το μεγάλο φίλτρο αέρα με ζεστό σαπουνόνερο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ήπιο απορρυπαντικό. Ξεπλύνετε το φίλτρο με φρέσκο νερό και, στη συνέχεια, απομακρύνετε την υπερβολική ποσότητα νερού. Αφαιρέστε το φίλτρο ανανέωσης αέρα από το πίσω μέρος του μεγαλύτερου φίλτρου (μερικές μονάδες) Fig. 5.1! ΠΡΟΣΟΧΗ Μην αγγίζετε το φίλτρο ανανέωσης αέρα (πλάσμα) για τουλάχιστον 10 λεπτά μετά την απενεργοποίηση της μονάδας.

13 ! ΠΡΟΣΟΧΗ Πριν αλλάξετε το φίλτρο ή τον καθαρισμό, Συντήρηση - απενεργοποιήστε Μεγάλες περιόδους μη Τη μονάδα και αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος. χρήσης Κατά την αφαίρεση του φίλτρου, μην αγγίζετε τα μεταλλικά μέρη Αν σκοπεύετε να μην χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό στη μονάδα. Οι αιχμηρές μεταλλικές ακμές μπορούν να σας κόψουν. σας για ένα Μην χρησιμοποιείτε νερό για να καθαρίσετε το εσωτερικό του της μονάδας Παρατεταμένη χρονική περίοδο, κάντε τα εξής: Αυτό μπορεί να καταστρέψει τη μόνωση και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία. Μην εκθέτετε το φίλτρο σε άμεσο ηλιακό φως όταν ξήρανση. Αυτό μπορεί να συρρικνώ το φίλτρο. Αν σκοπεύετε να μην χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάντε τα εξής: Καθαρίστε τα φίλτρα Ενεργοποιήστε τη λειτουργία FAN έως ότου η μονάδα στεγνώσει τελείως Υπενθυμίσεις φίλτρου αέρα (προαιρετικό) Υπενθύμιση καθαρισμού φίλτρου αέρα Μετά από 240 ώρες χρήσης, το παράθυρο οθόνης στην εσωτερική μονάδα αναβοσβήνει "CL." Αυτή είναι μια υπενθύμιση για να καθαρίσετε το φίλτρο σας. Μετά από 15 δευτερόλεπτα, η μονάδα θα επανέλθει στην προηγούμενη οθόνη της. Για να επαναφέρετε την υπενθύμιση, πατήστε το κουμπί LED στο τηλεχειριστήριο 4 φορές ή πατήστε 3 φορές το πλήκτρο MANUAL CONTROL. Αν δεν επαναφέρετε την υπενθύμιση, η ένδειξη "CL" θα αναβοσβήνει ξανά όταν κάνετε επανεκκίνηση της μονάδας. Αντικατάσταση αντικατάστασης φίλτρου αέρα Απενεργοποιήστε τη μονάδα και αποσυνδέστε την Αφαιρέστε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο Συντήρηση -Επιθεώρηση πριν από την περίοδο Μετά από μεγάλες περιόδους μη χρήσης ή πριν από περιόδους συχνής χρήσης, κάντε τα εξής: Μετά από ώρες χρήσης, το παράθυρο οθόνης στην εσωτερική μονάδα θα αναβοσβήνει "nf". Αυτή είναι μια υπενθύμιση για την αντικατάσταση του φίλτρου σας. Μετά από 15 δευτερόλεπτα, η μονάδα θα επανέλθει στην προηγούμενη οθόνη της. Για να επαναφέρετε την υπενθύμιση, πατήστε το κουμπί LED στο τηλεχειριστήριο 4 φορές ή πατήστε 3 φορές το πλήκτρο MANUAL CONTROL. Αν δεν επαναφέρετε την υπενθύμιση, η ένδειξη "nf" θα αναβοσβήνει ξανά κατά την επανεκκίνηση της μονάδας. ΠΡΟΣΟΧΗ Οποιαδήποτε συντήρηση και καθαρισμός της εξωτερικής μονάδας Πρέπει να εκτελείται από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών. Ελέγξτε εάν τα καλώδια έχουν υποστεί ζημιά Ελέγξτε για διαρροές Καθαρίστε τα φίλτρα Αντικαταστήστε τις μπαταρίες Οποιεσδήποτε επισκευές της μονάδας θα πρέπει να εκτελούνται από Εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών. Βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν εμποδίζει όλες τις εισόδους και τις εξόδους αέρα

14 Αντιμετώπιση προβλημάτων 4! ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! Αν προκύψει ΚΑΜΙΑ από τις ακόλουθες συνθήκες, απενεργοποιήστε τη συσκευή σας αμέσως! Το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατεστραμμένο ή ασυνήθιστα ζεστό Μυρίζετε μια καυτή μυρωδιά Η μονάδα εκπέμπει δυνατούς ή μη φυσιολογικούς ήχους Η ασφάλεια ασφάλισης ηλεκτρικού ρεύματος ή ο διακόπτης κυκλώματος συχνά σβήνει Το νερό ή άλλα αντικείμενα πέφτουν μέσα ή έξω από τη μονάδα ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΑΣ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΜΕΣΩΣ! Κοινά θέματα Τα παρακάτω προβλήματα δεν αποτελούν δυσλειτουργία και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτούνται επισκευές. Πρόβλημα Πιθανές αιτίες Η μονάδα δεν ανάβει όταν πιέζετε το κουμπί ON / OFF Η μονάδα διαθέτει λειτουργία προστασίας 3 λεπτών, η οποία εμποδίζει την υπερφόρτωση της μονάδας. Η μονάδα δεν μπορεί να επανεκκινηθεί εντός τριών λεπτών από την απενεργοποίησή της. Η μονάδα αλλάζει από τη λειτουργία COOL / HEAT σε λειτουργία FAN Η εσωτερική μονάδα εκπέμπει λευκή ομίχλη Τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική μονάδα εκπέμπουν λευκή ομίχλη Η μονάδα μπορεί να αλλάξει τη ρύθμισή της για να αποφευχθεί ο σχηματισμός πάγου στη μονάδα. Μόλις η θερμοκρασία αυξηθεί, η μονάδα θα αρχίσει εκ νέου να λειτουργεί στην προηγουμένως επιλεγμένη λειτουργία. Η καθορισμένη θερμοκρασία έχει επιτευχθεί, οπότε η μονάδα σβήνει τον συμπιεστή. Η μονάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί όταν η θερμοκρασία αλλάζει ξανά. Σε υγρές περιοχές, μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του αέρα του δωματίου και του κλιματισμένου αέρα μπορεί να προκαλέσει λευκή ομίχλη. Όταν η μονάδα ξαναρχίσει σε λειτουργία ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ μετά από απόψυξη, μπορεί να εκπέμπεται λευκή ομίχλη λόγω της υγρασίας που παράγεται από τη διαδικασία απόψυξης.

15 Πρόβλημα Πιθανές αιτίες Η εσωτερική μονάδα προκαλεί θόρυβο Τόσο η εσωτερική μονάδα όσο και η εξωτερική μονάδα προκαλούν θόρυβο Η εξωτερική μονάδα προκαλεί θόρυβο Η σκόνη εκπέμπεται από την εσωτερική ή την εξωτερική μονάδα Η μονάδα εκπέμπει κακή οσμή Ο ανεμιστήρας της εξωτερικής μονάδας δεν λειτουργεί Η λειτουργία είναι ασταθής, απρόβλεπτη ή η μονάδα δεν Μπορεί να παρουσιαστεί ήχος σφυγμού όταν η γρίλια επαναφέρει τη θέση της. Μετά τη λειτουργία της μονάδας σε λειτουργία ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ μπορεί να εμφανιστεί ένας ήχος τσιμπήματος εξαιτίας της διαστολής και συστολής των πλαστικών εξαρτημάτων της μονάδας. Χαμηλός ηχητικός ήχος κατά τη λειτουργία: Αυτό είναι φυσιολογικό και προκαλείται από το ψυκτικό αέριο που ρέει μέσα από τις εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες. Ο χαμηλός ήχος όταν αρχίζει το σύστημα, έχει σταματήσει να τρέχει ή είναι απόψυξη: Αυτός ο θόρυβος είναι φυσιολογικός και προκαλείται από το σταμάτημα του ψυκτικού αερίου ή την αλλαγή κατεύθυνσης. Σφυρηλασία: Η κανονική διαστολή και συστολή των πλαστικών και των μεταλλικών εξαρτημάτων που προκαλούνται από τις αλλαγές θερμοκρασίας κατά τη λειτουργία μπορεί να προκαλέσει θόρυβο στίξης Η. μονάδα θα κάνει διαφορετικούς ήχους ανάλογα με τον τρέχοντα τρόπο λειτουργίας. ` Η μονάδα μπορεί να συσσωρεύσει σκόνη κατά τη διάρκεια εκτεταμένων περιόδων μη χρήσης, οι οποίες θα εκπέμπονται όταν η μονάδα είναι ενεργοποιημένη. Αυτό μπορεί να μετριαστεί με την κάλυψη της μονάδας κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων αδράνειας. Η μονάδα μπορεί να απορροφήσει τις οσμές από το περιβάλλον (όπως έπιπλα, μαγείρεμα, τσιγάρα κλπ.) Που θα εκπέμπονται κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τα φίλτρα της μονάδας έχουν γίνει μούχλα και πρέπει να καθαριστούν. Κατά τη λειτουργία, η ταχύτητα του ανεμιστήρα ελέγχεται για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του προϊόντος. Οι παρεμβολές από πύργους κινητών τηλεφώνων και απομακρυσμένους ενισχυτές μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία της μονάδας. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάστε τα εξής : Αποσυνδέστε τη συσκευή και, στη συνέχεια, επανασυνδέστε την. ανταποκρίνεται Πιέστε το πλήκτρο ON / OFF στο τηλεχειριστήριο για να επανεκκινήσετε τη λειτουργία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με έναν τοπικό αντιπρόσωπο ή το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Αναφέρετε λεπτομερώς τη δυσλειτουργία της μονάδας καθώς και τον αριθμό του μοντέλου.

16 Αντιμετώπιση προβλημάτων Όταν προκύψουν προβλήματα, παρακαλούμε ελέγξτε τα παρακάτω σημεία πριν επικοινωνήσετε με μια εταιρεία επισκευών. Πρόβλημα Πιθανές ΑιτίεςTemperature Η ρύθμιση μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος Ο εναλλάκτης θερμότητας στην εσωτερική ή εξωτερική μονάδα είναι βρώμικος Λύση Μειώστε τη ρύθμιση θερμοκρασίας Καθαρίστε τον επηρεασμένο εναλλάκτη θερμότητας Κακή απόδοση ψύξης Το φίλτρο αέρα είναι βρώμικο Η είσοδος ή η έξοδος αέρα της κάθε μονάδας έχει αποκλειστεί Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ανοικτά Η υπερβολική θερμότητα δημιουργείται από το ηλιακό φως Πάρα πολλές πηγές θερμότητας στο δωμάτιο (άνθρωποι, υπολογιστές, ηλεκτρονικά κ.λπ.) Χαμηλό ψυκτικό λόγω διαρροής ή μακροχρόνιας χρήσης Η λειτουργία SILENCE είναι ενεργοποιημένη Αφαιρέστε το φίλτρο και καθαρίστε το σύμφωνα με τις οδηγίες Απενεργοποιήστε τη μονάδα, αφαιρέστε το εμπόδιο και ενεργοποιήστε το ξανά Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά κατά τη λειτουργία της μονάδας Κλείστε τα παράθυρα και τις κουρτίνες κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλής θερμότητας ή έντονης ηλιοφάνειας Μειώστε την ποσότητα πηγών θερμότητας Ελέγξτε για διαρροές, επανασφραγίστε εάν είναι απαραίτητο και κλείστε το ψυκτικό Η λειτουργία SILENCE μπορεί να μειώσει την απόδοση του προϊόντος μειώνοντας τη συχνότητα λειτουργίας. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία SILENCE.

17 Πρόβλημα Πιθανές Αιτίες Λύση Η μονάδα δε λειτουργεί Η μονάδα ξεκινά και σταματάει συχνά Κακή απόδοση θέρμανσης Διακοπή ρεύματος Η τροφοδοσία είναι απενεργοποιημένη Η ασφάλεια έχει καεί Οι μπαταρίες τηλεχειριστηρίου είναι νεκρές Η προστασία 3 λεπτών της μονάδας έχει ενεργοποιηθεί Ο χρονοδιακόπτης είναι ενεργοποιημένος Υπάρχει υπερβολικό ή πολύ μικρό ψυκτικό μέσο στο σύστημα Μη συμπιεσμένο αέριο ή υγρασία έχει εισέλθει στο σύστημα. Ο συμπιεστής είναι σπασμένος Η τάση είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή Η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από 7 C Ο ψυχρός αέρας μπαίνει μέσα από τις πόρτες και τα παράθυρα Χαμηλό ψυκτικό λόγω διαρροής ή μακροχρόνιας χρήσης Περιμένετε να αποκατασταθεί η τροφοδοσία Ενεργοποιήστε την τροφοδοσία Αντικαταστήστε την ασφάλεια Αντικαταστήστε τις μπαταρίες Περιμένετε τρία λεπτά μετά την επανεκκίνηση της μονάδας Απενεργοποιήστε το χρονόμετρο Ελέγξτε για διαρροές και επαναφορτίστε το σύστημα με ψυκτικό μέσο. Εκκενώνετε και επαναφορτίζετε το σύστημα με ψυκτικό μέσο Αντικαταστήστε τον συμπιεστή Τοποθετήστε ένα μανοστάτη για να ρυθμίσετε την τάση Χρησιμοποιήστε τη βοηθητική συσκευή θέρμανσης Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά κατά τη χρήση Ελέγξτε για διαρροές, επανασφραγίστε εάν είναι απαραίτητο και κλείστε το ψυκτικό Οι λυχνίες ένδειξης συνεχίζουν να αναβοσβήνουν Στην οθόνη της εσωτερικής μονάδας εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος: E0, El, E2... PI, P2, P3... F1, F2, F3... Η μονάδα μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία ή να συνεχίσει να λειτουργεί με ασφάλεια. Εάν οι ενδεικτικές λυχνίες συνεχίσουν να αναβοσβήνουν ή εμφανίζονται κωδικοί σφαλμάτων, περιμένετε περίπου 10 λεπτά. Το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί. Εάν όχι, αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος και, στη συνέχεια, συνδέστε τη ξανά. Ενεργοποιήστε τη μονάδα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος και επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν το πρόβλημά σας επιμείνει μετά την εκτέλεση των παραπάνω ελέγχων και διαγνωστικών, απενεργοποιήστε τη συσκευή αμέσως και επικοινωνήστε με ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις.

18 Ευρωπαϊκές οδηγίες απόρριψης 5 Αυτή η συσκευή περιέχει ψυκτικό και άλλα δυνητικά επικίνδυνα υλικά. Κατά τη διάθεση αυτής της συσκευής, ο νόμος απαιτεί ειδική συλλογή και επεξεργασία. Μην απορρίπτετε το προϊόν αυτό ως οικιακά απορρίμματα ή αστικά απορρίμματα. Κατά τη διάθεση αυτής της συσκευής, έχετε τις ακόλουθες επιλογές: Απορρίψτε τη συσκευή στη δηλωμένη ηλεκτρονική μονάδα συλλογής απορριμμάτων. Όταν αγοράζετε μια νέα συσκευή, ο λιανοπωλητής θα πάρει πίσω την παλιά συσκευή δωρεάν. Ο κατασκευαστής θα πάρει πίσω την παλιά συσκευή δωρεάν. Πουλήστε τη συσκευή σε πιστοποιημένους αντιπροσώπους παλιοσίδερων. Ειδική ειδοποίηση Η απόρριψη αυτής της συσκευής στο δάσος ή σε άλλο φυσικό περιβάλλον θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας και είναι κακό για το περιβάλλον. Οι επικίνδυνες ουσίες ενδέχεται να διαρρεύσουν στα υπόγεια ύδατα και να εισέλθουν στην τροφική αλυσίδα.

ACP-09CH25AESI ACP-12CH35AESI ACP-18CH50AESI ACP-24CH70AESI. Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού

ACP-09CH25AESI ACP-12CH35AESI ACP-18CH50AESI ACP-24CH70AESI. Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού ACP-09CH25AESI ACP-12CH35AESI ACP-18CH50AESI ACP-24CH70AESI EΛ Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού Μέτρα ασφαλείας Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά μονάδας Χειροκίνητη λειτουργία(χωρίς χειριστήριο) 3 Φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Σειρά Mission Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ SPLIT (ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΩΝ)

Εγχειρίδιο χρήστη. Σειρά Mission Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ SPLIT (ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΩΝ) ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ SPLIT (ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΩΝ) Εγχειρίδιο χρήστη Σειρά Mission Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση ή το χειρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κλιματιστικό Franke. Κλιματιστικό Διαιρούμενου Τύπου CS

Οδηγίες Χρήσης. Κλιματιστικό Franke. Κλιματιστικό Διαιρούμενου Τύπου CS Κλιματιστικό Διαιρούμενου Τύπου Οδηγίες Χρήσης Κλιματιστικό Franke CS78421-548-754 Σημαντική Σημείωση: Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση ή χρήση του κλιματιστικού. Φυλάξτε το έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου Your-conditions ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Οδηγίες προς το κοινό...2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση......3 Προσοχή...4 Έλεγχοι πριν τη λειτουργία...5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Climate 5000

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Climate 5000 Εγχειρίδιο κατόχου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Climate 5000 RAC 2,6-2 IBW / OU- OUE RAC 3,5-2 IBW / OU- OUE RAC 5,3-2 IBW / OU- OUE RAC 7-2 IBW / OU- OUE 6720886922 (2018/04) ΕΛ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-780 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης

Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter Οδηγίες Χρήσης Electrolux. Thinking of you. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς σκεφτόμαστε, επισκεφθείτε www.electrolux.com Πληροφορίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη Σειρά Ultima te Comfort Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου

Εγχειρίδιο χρήστη Σειρά Ultima te Comfort Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ SPLIT ( ΥΟ ΜΟΝΑ ΩΝ) Εγχειρίδιο χρήστη Σειρά Ultima te Comfort Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση ή το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS INVMS45A2 INVMS45A2-BS User s Manual Refrigerator - Freezer Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης Manual de Utilizare Frigider - Congelator Bedienungsanleitung Kühl-/Gefrierschrank English/Ελληνικά/Română/Deutsch

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Σειρά Kids Star Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

Εγχειρίδιο Χρήστη. Σειρά Kids Star Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Εγχειρίδιο Χρήστη Σειρά Kids Star Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση ή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΜΠΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ON/OFF ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHR-864 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH D S Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Υποδείξεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα 1. Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου...01 2. Οθόνη LCD...04 3. Βασικές λειτουργίες...05 4. Αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεχειριστηρίου σας... 15 Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AHI CARRIER N.A. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 18, 10442, Αθήνα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AHI CARRIER N.A. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 18, 10442, Αθήνα ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AHI CARRIER N.A. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 18, 10442, Αθήνα ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης (2006/95/ΕΚ) και την Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Σας ευχαριστούμε ειλικρινά που αγοράσατε το προϊόν μας. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν από κάθε χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες Χρήσης

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες Χρήσης ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ Οδηγίες Χρήσης ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του αφυγραντήρα της εταιρείας μας. Θα κάνει άνετη τη ζωή σε εσάς και στην οικογένειά σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 Μοντέλο: MTF-16229 Διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1 Συνθήκες λειτουργίας... 4 2.2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Διαβάστε το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler

Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler Μοντέλο: UAC-693 Διαβάστε και κρατήστε τις οδηγίες χρήσης για μελλοντική αναφορά Πληροφορίες ασφαλείας 1. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή Ελληνικά SWING FAN TURBO MODE QUIET SLEEP ON TIMER OFF CLOCK OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A Δείκτης τηλεχειριστηρίου GS02 1

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Τύπου κασέτας τεσσάρων οδών Compact ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ

Εγχειρίδιο χρήστη. Τύπου κασέτας τεσσάρων οδών Compact ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ Εγχειρίδιο χρήστη Τύπου κασέτας τεσσάρων οδών Compact MCA3U-12FNXD0 MCA3-18FN1D0 MOU-12FN1-QD0 MOU-18FN1-QD0 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: KYT-30D Ref. No: 862-8137 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλα: MFS-16216 / MFS-16217 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 220-240V~ 50Hz 2000W Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 L3VI-18 / L3VO-18 L3VI-24 / L3VO-24 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

ACP-09CH25AEMI ACP-12CH35AEMI ACP-18CH50AEMI ACP-24CH70AEMI. Εγχειρίδιο Χρήσης Κλιματιστικού

ACP-09CH25AEMI ACP-12CH35AEMI ACP-18CH50AEMI ACP-24CH70AEMI. Εγχειρίδιο Χρήσης Κλιματιστικού ACP-09CH25AEMI ACP-12CH35AEMI ACP-18CH50AEMI ACP-24CH70AEMI EΛ Εγχειρίδιο Χρήσης Κλιματιστικού Μέτρα ασφαλείας Διαβάστε τα μέτρα ασφαλείας πριν την εγκατάσταση Λανθασμένη εγκατάσταση σε συνδυασμό με την

Διαβάστε περισσότερα

MFAU-12FNXD0 MOU-12FN1-QD0

MFAU-12FNXD0 MOU-12FN1-QD0 MFAU-12FNXD0 MOU-12FN1-QD0 Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Χρήστη 1 Προφυλάξεις ασφάλειας... 04 ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ 2 Εξαρτήματα μονάδας και Σημαντικότερες λειτουργίες... 05 3 Μη αυτόματες λειτουργίες... 07 4 Φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1 Συνθήκες λειτουργίας... 4 2.2

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Οδηγίες χρήσης Μοντέλο : UHP-772 Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες λειτουργίας MODEL: FD16-IW17G

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες λειτουργίας MODEL: FD16-IW17G ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ Οδηγίες λειτουργίας MODEL: FD16-IW17G ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ειδοποιήσεις 4 Λειτουργία και απόδοση 6 Μέρη συσκευής και λειτουργίες 7 Πίνακας ελέγχου 8 Λειτουργία και αποτελεσματικότητα 8 Συνεχής αποστράγγιση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1 Συνθήκες λειτουργίας... 4 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μοντέλα: OUIF-500R, WF-650A3 R, FS-650A1, WF-750R 220-240V~ 50/60Hz Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για µελλοντική αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 www.morris.gr Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον αφυγραντήρα για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να απολαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Επιτοίχια Μονάδα ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Επιτοίχια Μονάδα ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16. Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Επιτοίχια Μονάδα Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PAC-9028 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PAC-9028 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PAC-9028 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κλιματιστικό υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε σιγουρευτείτε οτι διαβάσατε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών πριν κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI

Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI Τοποθέτηση Χειρολαβών Τοποθέτηση χειρολαβής στην πόρτα της κατάψυξης:1 Τοποθετήστε το πάνω µέρος της χειρολαβής στην αντίστοιχη οπή της πόρτας και

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης

Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για μελλοντική ανάγνωση. Γενικές Πληροφορίες Αφυγραντήρα Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 EL Εγχειρίδιο χρήσης 7k j 7l i a h b c d e f g Ελληνικά 1 Σημαντικό Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα