Εντοπισμό Οχημάτων (AVL) Βέλτιστη δρομολόγηση (Routing) Προγραμματισμό διαδρομών (Scheduling)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εντοπισμό Οχημάτων (AVL) Βέλτιστη δρομολόγηση (Routing) Προγραμματισμό διαδρομών (Scheduling)"

Transcript

1

2 Η American Cmputers & Engineers ΑΕ (ACE-Hellas), μέλος του ομίλου Quest, ιδρύθηκε το 1979 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της πληροφορικής και των εφαρμογών τεχνικού λογισμικού. Μια σειρά εξαγορών, στρατηγικών συνεργασιών και επενδύσεων, την βοήθησαν να εξελιχθεί σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας, με βαθιά γνώση της αγοράς, ισχυρή τεχνογνωσία και άριστη οικονομική διάρθρωση.

3 T Mbile Fleet 4ης γενιάς, είναι ένα, ελληνικό, Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα εντοπισμού και διαχείρισης παντός τύπου οχημάτων, σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει: Εντοπισμό Οχημάτων (AVL) Βέλτιστη δρομολόγηση (Ruting) Προγραμματισμό διαδρομών (Scheduling)

4 Κέντρο Ελέγχου & λήψης σημάτων Το κέντρο ελέγχου έχει την ευθύνη της αδιάλειπτης επικοινωνίας με τα οχήματα, ώστε να συλλέγονται οι πληροφορίες που αποστέλλονται, μέσω GPRS, από τις τηλεματικές μονάδες. Αυτό είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία και ταξινόμηση όλων των πληροφοριών που λαμβάνονται και αναλαμβάνει την αποθήκευση των στοιχείων σε Βάση Δεδομένων. Μονάδες Τηλεματικής Οι τηλεματικές μονάδες είναι συσκευές μικρών διαστάσεων που εγκαθίστανται με εύκολο τρόπο στα οχήματα, επικοινωνούν με το Κέντρο Ελέγχου και παρέχουν τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του Συστήματος GSM/GPRS - Σύστημα επικοινωνίας Μέσω αυτού εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη επικοινωνία των οχημάτων με το Κέντρο Ελέγχου. Για τη χρήση του Συστήματος είναι απαραίτητη η σύνδεση με δίκτυο παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. GPS Δορυφορικός Εντοπισμός Οχήματος 05 Το ενσωματωμένο σε αυτές GPS σύστημα, λαμβάνοντας σήματα από τουλάχιστον 4 δορυφόρους, προσδιορίζει τη θέση του οχήματος, την ταχύτητα και τη κατεύθυνση κίνησης του. Τα στοιχεία διαβιβάζονται μέσω της τεχνολογίας GPRS, στο Κέντρο Ελέγχου, προκειμένου να υποστούν την ανάλογη επεξεργασία που θα κάνει δυνατή την χρήση τους στο Mbile Fleet. Αισθητήρες συμβάντων και διασύνδεση της μονάδας Οι τηλεματικές μονάδες διαθέτουν αναλογικές και ψηφιακές θύρες για τη διασύνδεση τόσο με αισθητήρες όσο και με το CAN-bus (πρωτόκολλο επικοινωνίας με τα συστήματα του οχήματος), εφόσον το όχημα διαθέτει τέτοιο σύστημα, προκειμένου να συλλέγουν και στη συνέχεια να μεταφέρουν πληροφορίες, όπως π.χ. την στάθμη καυσίμων, την μέτρηση της ταχύτητας και της απόστασης που διανύεται, τυχόν άνοιγμα πόρτας, τη θερμοκρασία του κινητήρα κλπ.

5 Πρόσβαση από παντού εύκολα και γρήγορα, Δεν απαιτεί επένδυση σε πρόσθετο υπολογιστικό εξοπλισμό. Ούτε και εγκατάσταση λογισμικού στους υπολογιστές των χρηστών. Εύκολο Η απεικόνιση της κίνησης των οχημάτων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, με τακτά διαστήματα ανανέωσης. Πρόσβαση Είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, Η πρόσβαση σε αυτό να είναι εφικτή από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες όπου και εάν αυτοί βρίσκονται. Παρέχει φιλικό, απλό και πλήρες περιβάλλον εργασίας, Προσαρμόζεται άμεσα στο τι θέλουν οι χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται. Φιλικό Εποπτεία Χάρτες Παρέχει δυνατότητα άμεσης επιλογής μεταξύ διαφορετικών ψηφιακών χαρτογραφικών υποβάθρων. Υπάρχει δυνατότητα ενιαίας κάλυψης τόσο της Ελλάδας όσο και λοιπών χωρών. 5

6 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ Το γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών περιλαμβάνει χαρτογραφικό υπόβαθρο τόσο της Ελλάδας όσο και λοιπών χωρών. Παρέχει πληροφόρηση για τις μεγαλύτερες πόλεις σε επίπεδο οικοδομικού τετραγώνου με ονοματολογία των οδών και αριθμήσεις αυτών, για σημεία ενδιαφέροντος, για συγκοινωνιακούς κόμβους, για τις ακτογραμμές καθώς και για κάθε άλλη πληροφορία που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των διαχειριστών του Συστήματος. Επιπρόσθετα είναι δυνατόν, για τη ρεαλιστικότερη απεικόνιση του χώρου όπου κινούνται τα οχήματα, να εμφανίζεται το ανάγλυφο της μορφολογίας του εδάφους μαζί με τα κτίρια και οτιδήποτε άλλο είναι ορατό από ψηλά

7 ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Με το Mbile Fleet οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία κίνησης των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, είτε με γραφική απεικόνιση αυτών πάνω σε ψηφιακούς χάρτες ή μέσω σχετικών αναφορών (reprts), είτε με συνδυαστικό τρόπο απεικόνισης.

8 Φιλικό προς τον Χρήστη Το εργονομικό περιβάλλον του Mbile Fleet παρέχει απλουστευμένο χειρισμό, δεν απαιτεί σύνθετες ενέργειες από τον χειριστή και δεν μπερδεύει τον χρήστη. Ειδοποιήσεις O χρήστης έχει την δυνατότητα ενημέρωσης για διάφορα συμβάντα, χωρίς να είναι απαραίτητη η πρόσβαση στην εφαρμογή, μέσω αποστολής αναφορών.. Αναφορές Αυτόματη επεξεργασία στοιχείων και δημιουργία αναφορών. Οποιαδήποτε αναφορά μπορεί να δημιουργηθεί σε Excel Real Time Απεικονίσεις Αυτόματος και σε πραγματικό χρόνο εντοπισμός των οχημάτων που ενδιαφέρουν τον χρήστη. Αναζητήσεις - Δικαιώματα Πολλαπλοί τρόποι αναζήτησης και παρουσίασης πληθώρας πληροφοριών. Κάθε χρήστης έχει συγκεκριμένο προφίλ βάση του οποίου ορίζονται τα δικαιώματά του και το view της εφαρμογής. Χαρτογραφικό Υπόβαθρο Δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλαπλών γεωγραφικών υποβάθρων, τα οποία καλύπτουν όλο τον Ελλαδικό χώρο και την πλειονότητα των χωρών του εξωτερικού. Επισκεψιμότητα Μαζική καταχώρηση σημείων, που υπάρχουν ήδη καταχωρημένα σε άλλη εφαρμογή, δυνατότητα κατηγοριοποίησης τους, απεικόνισής τους στον χάρτη, δημιουργίας αναφορών επισκεψιμότητας, παρουσίασης τιμολογίων κ.λπ Πελατολόγιο Εύκολη διαχείριση του πελατολογίου και δημιουργία (χαρτογράφηση) σημείων ενδιαφέροντος από τους χρήστες.

9 Αναφορές Δρομολόγηση Αυτόματη επεξεργασία στοιχείων και δημιουργία αναφορών. Δημιουργία δρομολόγησης πολλαπλών τύπων Οι αναφορές μπορεί να αφορούν είτε μεμονωμένα οχήματα, είτε ομάδες οχημάτων. Το σύνολο των αναφορών του συστήματος έχουν την δυνατότητα εξαγωγής σε Excel, για οιαδήποτε περαιτέρω χρήση τους. Εποπτεία κάθε δρομολογίου σε πραγματικό χρόνο Δυνατότητα αναπροσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών Δυναμικός προγραμματισμός και βελτιστοποίηση δρομολογίων Αξιολόγηση και κοστολόγηση δρομολογίου Alerts Πελατολόγιο Δυνατότητα αποστολής αναφορών μέσω ή/και sms. Εύκολη διαχείριση του πελατολογίου Ο χρήστης έχει την δυνατότητα ενημέρωσης για διάφορα συμβάντα, π.χ. Δημιουργία (χαρτογράφηση) σημείων ενδιαφέροντος από τους χρήστες. υπερβάσεις ταχύτητας, ακινητοποιημένα οχήματα, Πολλαπλές κατηγορίες σημείων για εύκολη αναζήτηση και παρουσίαση. άνοδος ή πτώση θερμοκρασίας ψυγείου κ.λπ.. Αναφορές επισκεψιμότητας Δεν είναι απαραίτητη η πρόσβαση στην εφαρμογή.

10 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ T Σύστημα Mbile Fleet παρέχει ένα πλήθος ολοκληρωμένων αναφορών και στατιστικών στοιχείων κίνησης για κάθε όχημα ή ομάδα οχημάτων. Οι αναφορές αυτές μπορούν να προσαρμοστούν σε μορφή ή περιεχόμενο άμεσα ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. υπάρχει και η δυνατότητα όλες οι αναφορές του Συστήματος να εξάγονται σε μορφή pdf, η σε μορφή Excel, για περαιτέρω χρησιμοποίησή τους (εξαγωγή συμπερασμάτων, δημιουργία στατιστικών, παραγωγή διαγραμμάτων κλπ)

11 Subject ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ΣΑΕΜ ΕΠΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : 693 ΚΑΘ. ΘΕΡΜ. : ΟΧΗΜΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟΣ. EKA :00:39 ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝ. ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0-0,0-0,19006, ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ,Νομαρχία Δυτικής Αττικής EKA :00:44 ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝ. ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0-0,0-0,19006, ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ,Νομαρχία Δυτικής Αττικής ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ΠΡΟΦΑΡΜ ΑΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : 792 ΚΑΘ. ΘΕΡΜ. : ΟΧΗΜΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟΣ. IPE :00:49 ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ 80-82,47-51,17675,ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,Νομαρχία Αθηνών IPE :00:52 ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ 80-82,47-51,17675,ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,Νομαρχία Αθηνών IPE :01:09 ΖΕΡΒΟΥ Ν ,67-69,17675,ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,Νομαρχία Αθηνών Με κατάλληλο προγραμματισμό η τηλεματική μονάδα μπορεί να αποστείλει μηνύματα προς το Κέντρο Ελέγχου ή SMS, προς προκαθορισμένα από τους χρήστες κινητά τηλέφωνα, που μπορεί να αναφέρουν ενδεικτικά: Αύξηση θερμοκρασίας κινητήρα ή θαλάμου αποθήκευσης πάνω από το επιτρεπόμενο όριο Υπέρβαση ορίου ταχύτητας Σύγκρουση οχήματος ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Κίνηση του οχήματος με σβηστό κινητήρα Κίνηση οχήματος εκτός προκαθορισμένης περιοχής (gefencing) Επίσης μέσω του συμπληρωματικού Συστήματος Prtect είναι δυνατόν, με το πάτημα πλήκτρου κινδύνου από τον οδηγό, να αποσταλούν μηνύματα ή SMS σε προκαθορισμένα κινητά τηλέφωνα με συγκεκριμένο για τη περίπτωση αυτή περιεχόμενο. Subject ΕΤΑΙΡΕΙΑ : {ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ}. ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : 653 ΟΧΗΜΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟΣ KZP :49:29 Κωνσταντίνου και Ελένης 0-0,0-0,50010,ΕΛΙΜΕΙΑΣ,Νομός Κοζάνης KZP :49:42 Κωνσταντίνου και Ελένης 0-0,0-0,50010,ΕΛΙΜΕΙΑΣ,Νομός Κοζάνης KZP :49:56 ΕΘΝ. ΟΔΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ 0-0,0-0,50100,ΚΟΖΑΝΗΣ,Νομός Κοζάνης

12 ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Σύστημα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εισάγουν, μεμονωμένα ή συνολικά, τα σημεία ενδιαφέροντος που τους αφορούν, δηλ. πελάτες, προμηθευτές, σημεία ανεφοδιασμού κ.ά., προκειμένου να απεικονίζονται αυτά στον χάρτη και να μπορεί να παρακολουθείται η κίνηση των οχημάτων τους και να λαμβάνονται αναφορές σε σχέση με αυτά. Τα σημεία ενδιαφέροντος μπορούν να κατηγοριοποιηθούν, π.χ. σε πελάτες, προμηθευτές, σημεία ανεφοδιασμού κλπ, ενώ οι χρήστες μπορούν να εμφανίζουν ή να αναζητούν ήδη καταχωρημένα σημεία γενικότερου ενδιαφέροντος (βενζινάδικα, φαρμακεία, νοσοκομεία, εκκλησίες κλπ). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μαζικής καταχώρησης σημείων ενδιαφέροντος, από στοιχεία που ήδη έχουν οι χρήστες, με οποιαδήποτε μορφή γραμμογράφησης. Εναλλακτικά, η καταχώρηση αυτή μπορεί να γίνει αναγράφοντας τη σχετική διεύθυνση, που το Σύστημα θα τη μετατρέψει σε συντεταγμένες (gecding), ή αντίστροφα θέτοντας τις συντεταγμένες των σημείων ενδιαφέροντος, τις οποίες το Σύστημα θα τις μετατρέψει στις αντίστοιχες διευθύνσεις (reverse gecding).

13 ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Δημιουργία δρομολόγησης πολλαπλών τύπων (για ένα ή περισσότερα οχήματα, για συγκεκριμένη ημερομηνία ή χρονική περίοδο, με την χρήση ως κόμβων επίσκεψης ήδη χαρτογραφημένων πελατών ή/και διευθύνσεων που εισάγονται σε πραγματικό χρόνο κ.λπ.). Οι προτεινόμενες δρομολογήσεις μπορεί να προκύπτουν : 1) βάσει της σειράς εισαγωγής των κόμβων επίσκεψης, 2) βάσει του βέλτιστου δρομολογίου με επιστροφή στην αφετηρία, 3) βάσει του βέλτιστου δρομολογίου, χωρίς επιστροφή στην αφετηρία. Εποπτεία κάθε δρομολογίου σε πραγματικό χρόνο με δυνατότητα αναπροσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Δυναμικός προγραμματισμός και βελτιστοποίηση δρομολογίων. Αξιολόγηση και κοστολόγηση δρομολογίου. Ο οδηγός μπορεί να λαμβάνει ένα πλάνο με τα δρομολόγια που τον αφορούν, με τη σειρά άφιξης στους πελάτες, ενώ ο διαχειριστής του Συστήματος είναι δυνατόν να αποτυπώσει και να συγκρίνει το προγραμματισμένο δρομολόγιο με αυτό που πραγματικά εκτελείται. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος, εξοικονόμηση χρόνου, καυσίμων και πόρων για την επιχείρηση. Επιπλέον, αυτή η αυτοματοποίηση καθιστά δυνατή τη γρήγορη, εύκολη και ασφαλή προσαρμογή νέων οχημάτων η/και νέων οδηγών στην επιχείρηση με αποτέλεσμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους τελικούς πελάτες.

14 ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Δημιουργία δρομολόγησης πολλαπλών τύπων, με δυνατότητα αναπροσαρμογής και απεικόνισης ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. GEOFENCING Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει γεωγραφικά όρια κίνησης και έπειτα να βλέπει εάν αυτά παραβιάστηκαν είτε στο χάρτη, είτε μέσω αναφορών. Υπάρχει δυνατότητα ειδοποιήσεων τη στιγμή των παραβιάσεων εντός εκτός οριοθετήσεων. CALL CENTER Καταχώρηση κλήσεων και διαχείριση αυτών. Με το Σύστημα Mbile Fleet είναι δυνατή η διασύνδεση του κέντρου λήψης τηλεφωνικών κλήσεων (Call Center) με το τμήμα που εξυπηρετεί τις κλήσεις αυτές.

15 GEOFENCING Το Σύστημα παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να ορίσει ζώνες στις οποίες είτε επιτρέπεται είτε απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων. Οι περιοχές αυτές μπορούν να οριοθετηθούν με διάφορους τρόπους, δηλ. με κύκλο, τετράγωνο, ή πολύγωνο. Κατά την παρακολούθηση της διαδρομής ενός ή περισσοτέρων οχημάτων στο χάρτη, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποια ή ποιες από τις οριοθετημένες αυτές περιοχές θα είναι εμφανής και μέσα σε αυτή να απεικονίζεται με διαφορετικό χρώμα η κίνηση των οχημάτων. Παράλληλα, στατιστικά και άλλα στοιχεία που αφορούν την κίνηση των οχημάτων στις ζώνες αυτές καταχωρούνται σε ειδικές αναφορές (reprt).

16 CALL CENTER Με το Σύστημα Mbile Fleet είναι δυνατή η διασύνδεση του κέντρου λήψης τηλεφωνικών κλήσεων (Call Center) με το τμήμα που εξυπηρετεί τις κλήσεις αυτές. Συγκεκριμένα στο Call Center γίνεται αντιστοίχιση της κάθε κλήσης με τη γεωγραφική θέση του καλούντος και η θέση αυτή μαζί με όλα τα σχετικά στοιχεία, δηλ. το ονοματεπώνυμο του καλούντος και το περιεχόμενο της κλήσης, διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στο Τμήμα εξυπηρέτησης κλήσεων. Το τμήμα αυτό με τη σειρά του, έχοντας εποπτεία ποιο από τα οχήματα που είναι διαθέσιμα, βρίσκεται πλησιέστερα στη θέση του καλούντος, επιλέγει το κατάλληλο όχημα, ώστε η κλήση να εξυπηρετηθεί με τον γρηγορότερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

17 Το Σύστημα Mbile Fleet βασίζεται στο συνδυασμό των παρακάτω τεχνολογιών και συστημάτων: GIS Gegraphic Infrmatin System Σύστημα για τη γραφική απεικόνιση των οχημάτων πάνω σε ψηφιακά υπόβαθρα GPRS General Packet Radi Service Τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης δεδομένων που διατίθεται από οποιοδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας GPRS GIS GPS - Glbal Psitining System Τεχνολογία δορυφορικού εντοπισμού GPS

18 Καταγράφει με εκπληκτική ακρίβεια τις αποστάσεις που διανύουν τα οχήματα, γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στον καθορισμό των δρομολογίων και τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου Οικονομία Συμβατότητα Συνεργάζεται και με άλλα μηχανογραφημένα συστήματα μίας εταιρείας (π.χ. σύνδεση με ERP για χαρτογραφημένη απεικόνιση πελάτη/πελατών, καθώς και διαφόρων πληροφοριών που τους αφορούν). Ακόμη και όταν χαθεί η επικοινωνία με το όχημα, η τηλεματική συσκευή που είναι εγκατεστημένη σε αυτό αποθηκεύει τα δεδομένα κίνησης του και τα αποστέλλει αμέσως μόλις η επικοινωνία αποκατασταθεί. Σιγουριά N Limits Διαχειρίζεται απεριόριστο αριθμό χρηστών και οχημάτων Παγκόσμια Κάλυψη Αναπροσαρμόζει αυτόματα το προφίλ επικοινωνίας, δηλ. το κάθε πότε θα αποστέλλονται δεδομένα από το όχημα, όταν αυτό κινείται εντός ή εκτός Ελλαδικού χώρου Έτσι αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το πρόβλημα του κόστους της περιαγωγής (raming), όταν αυτό υπάρχει.. 18

19 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ [ACE - ERP] Δίνεται η δυνατότητα μετατροπής των ήδη εισαγμένων διευθύνσεων ενός συστήματος σε διευθύνσεις με γεωγραφικές συντεταγμένες και η απεικόνισή τους σε γεωγραφικό υπόβαθρο. Η απεικόνιση της διεύθυνσης μπορεί να συνοδεύεται και από λοιπά οικονομικά ή/και άλλα στοιχεία του πελάτη (π.χ. παρουσίαση ακινήτων με τα γεωγραφικά τους όρια και σχέδια κ.λπ.). Δυνατότητα παρουσίασης βέλτιστου δρομολογίου για πωλητές με χρήση ως κόμβων του δρομολογίου, επιλεχθέντες πελάτες του Λογιστικού Συστήματος. Επίσης μπορούν να δημιουργούνται δρομολόγια για συλλογή ή/και διανομή εμπορευμάτων.

20 ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚH ΠΡΟΣΤΑΣIΑ Με το Σύστημα Mbile Fleet παρέχεται η δυνατότητα ολοκληρωμένης αντικλεπτικής προστασίας του οχήματος, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να συνεργαστεί με εγκαταστημένο σύστημα συναγερμού, παρέχοντας αυτόματη αποστολή μηνύματος προς το Κέντρο Ελέγχου ή SMS προς προκαθορισμένο από τον πελάτη κινητό τηλέφωνο. Το μήνυμα αυτό περιγράφει τη θέση του οχήματος και την αιτία ενεργοποίησης του συναγερμού ενώ στη συνέχεια, εφόσον το όχημα αρχίσει να κινείται, αποστέλλεται αυτόματα η θέση του κάθε ένα λεπτό. Τέλος ο χρήστης του Συστήματος είναι δυνατόν με την αποστολή ενός SMS προς την τηλεματική μονάδα, που έχει εγκατασταθεί στο όχημα, να προκαλέσει την ενεργοποίηση του immbilizer αυτού και την ακινητοποίησή του.

21 ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι ανανεώσεις της εφαρμογής και του Χαρτογραφικού Υποβάθρου γίνονται αυτόματα ορατές από τον χρήστη και χωρίς την παρέμβαση αυτού. Συνεργασία και διαλειτουργικότητα με το υπόλοιπο μηχανογραφικό σύστημα της επιχείρησης. Μείωση του κόστους επικοινωνίας με τους οδηγούς. ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΩΡΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Αύξηση της απόδοσης του προσωπικού και μείωση άσκοπων υπερωριών. Προστασία του οχήματος έναντι κλοπής. ΚΛΟΠΕΣ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αποτροπή φαινομένων λαθροχειρίας στα καύσιμα και εμπορεύματα του οχήματος. Μικρό κόστος χρήσης του Συστήματος, είτε τα οχήματα κινούνται εντός ή εκτός Ελλάδος. Παροχή αισθήματος ασφάλειας στους οδηγούς έναντι απρόβλεπτων γεγονότων (ατυχήματα, βλάβες, κλπ).

22 ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Οι χρήστες με το Mbile Fleet είναι σε θέση να ελέγχουν το όχημα ή τα οχήματά τους κάθε στιγμή, σε πραγματικό χρόνο. Συνδυάζοντας τις λειτουργίες ενός Γεωγραφικού Πληροφοριακού Συστήματος (GIS) με την Τηλεματική Λαμβάνει, επεξεργάζεται και παρουσιάζει με φιλικό τρόπο όλες εκείνες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τον έλεγχο από απόσταση και τη διαχείριση οχημάτων. ΕΛΕΓΧΟΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Η σύγχρονη επιχείρηση αποκτά ένα πολύτιμο εργαλείο διοικητικού ελέγχου και λήψης αποφάσεων Στόχος η μείωση του λειτουργικού κόστους και η αύξηση της παραγωγικότητας. ΛΥΣΗ Διαθέτοντας πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση που κυκλοφορεί σήμερα στην Ελληνική αγορά. 20 χρόνια παρουσία. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

23 Διανομή διαφημιστικών εντύπων Εμπόριο Διαχείριση Μολυσματικών Αποβλήτων Ταχυμεταφορές Διανομή ευπαθών τροφίμων με αυτοφερόμενους ψυκτικούς θαλάμους Ανακύκλωση λιπαντικών και μαγειρικών ελαιών Ενοικιάσεις αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών Παροχή Οδικής Βοήθειας Παροχή service επαγγελματικού εξοπλισμού Μεταφορά & εξυπηρέτηση ασθενών Διανομή εμπορευμάτων

24 Η αρχιτεκτονική του Συστήματος επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή των λειτουργιών του στις ανάγκες των χρηστών. Έτσι είναι δυνατή η χρήση του Συστήματος με δύο εναλλακτικούς τρόπους: ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΑΓΟΡA ΣΥΣΤHΜΑΤΟΣ Χωρίς να απαιτείται : Σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν απαιτήσεις πλήρους η αγορά του προγράμματος, αυτονομίας: του χαρτογραφικού υπόβαθρου (χαρτών), Πραγματοποιείται εγκατάσταση στο χώρο των χρηστών καθώς και του πρόσθετου εξοπλισμού πληροφορικής Περιλαμβάνεται αγορά του προγράμματος καθώς και του (Servers κ.λπ.) πρόσθετου εξοπλισμού.

25 ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ACE-HELLAS Η ACE Hellas αναλαμβάνει την υλοποίηση του Συστήματος μετά από μεθοδική και συστηματική ανάλυση των απαιτήσεων των υποψηφίων αγοραστών του Συστήματος. Οι εγκαταστάσεις των μονάδων τηλεματικής στα οχήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν από εξουσιοδοτημένα συνεργεία της ACE -Hellas στις κατά τόπους περιοχές. Εξειδικευμένο προσωπικό της ACE-Hellas είναι διαθέσιμο για να παρέχει τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών του συστήματος καθώς και για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

26 Revive ΑΒΕΕ Συλλογή, Επεξεργασία και Διάθεση Χρησιμοποιημένων Μαγειρικών Ελαίων για Βιομηχανική Χρήση MEDI HELP, Υπηρεσίες Ασθενοφόρων Νοσηλευτών Selas Recycle Συλλογή & Επεξεργασία Λιπών Ανακύκλωση Στερεών LDM Μετακομίσεις & Μεταφορές ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Διαχείριση μολυσματικών αποβλήτων ATTRATTIVO A.E.E. LOUMIDIS VENDING Αυτόματοι Πωλητές Καφέ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ FROUITS ΑΕΒΕ Κηπευτικά, φρούτα ΔΕΝΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Κοπή Υψηλών Δένδρων ΔΕΥΑΚ Κοζάνης ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ. & ΣΙΑ ΟΕ Βυτιοφόρα, Εκκενώσεις Βόθρων & Ακάθαρτων Υδάτων ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Α.Ε. Διαχείριση Νοσοκομειακών αποβλήτων Rll Pack SA εμπορική εταιρεία ΕΛ.ΤΕ.ΠΕ. ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ εταιρία ανακύκλωσης λιπαντικών CYCLON AE Carrefur - Marinpuls SA ΕΛΠΑ TECHNOGAS Α.Ε. επαγγελματ ικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις υγραερίου Paramedica Plus Υπηρεσίες Ασθενοφόρων ΑΣΠΡΟΚΑΤ ΑΒΕΕ Προκατασκευασμένα Κτίρια και αποθήκες ΓΚΑΝΑΣ ΑΕ Μεταφορική ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΦΟΙ Λ.&Β.& ΣΙΑ ΕΕ, Επεξεργασία & Εμπόρια Κρεάτων ΔΥΝΑΜΙΚΗ PROMOTION Εταιρεία Διανομής Έντυπου Υλικού ELCO ΒΑΓΙΩΝΗΣ ΑΕ Ηλεκτρικές Συσκευές Οικιακής Χρήσεως, GENESIS COURIER, SKY NET WORLD WIDE EXPRESS Ταχυμεταφορές Quick Drink Αυτόματοι Πωλητές ΚΟΥΤΕΡΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΑΕΒΕ βιομηχανία ζαχαροπλαστικής κουλουροποιία INTER TRANS SOMARAKIS Μεταφορές Ξηράς, Athens ΔΥΝΑΜΙΚΗ Εταιρεία Διανομής Έντυπου Υλικού ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΜΕ ΕΠΕ Μεταφορές Ξηράς SOMARAKIS INTER TRANS Μεταφορές (Εθνικές - Διεθνείς) Μετακομίσεις, ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΦΡΟΥΤΑ Α.Ε.

27 Δραστηριοποιούμαστε σε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα στην παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας. Αιγαίου Πελάγους 6, Αγία Παρασκευή, 15341, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ. Τηλ. : Fax : inf@ace-hellas.gr Web Site : mbile@ace-hellas.gr Web Site : Desktp Applicatin : Mbile Applicatin :

28 hank u

Mobile Fleet. Mobile Fleet - Βασικά Χαρακτηριστικά

Mobile Fleet. Mobile Fleet - Βασικά Χαρακτηριστικά Mobile Fleet Το Mobile Fleet είναι ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα εντοπισμού και διαχείρισης, σε πραγματικό χρόνο, οχημάτων παντός τύπου (φορτηγών, επιβατηγών, γερανοφόρων, χωματουργικών κλπ). τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες

Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Πολυγλωσσικό περιβάλλον Εποπτεία σε πραγµατικό χρόνο Πρόσβαση µέσω οποιασδήποτε συσκευής µε σύνδεση στο Internet Άµεση ενηµέρωση µέσω email ή/και sms Αναλυτικό χαρτογραφικό υπόβαθρο

Διαβάστε περισσότερα

ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition

ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition «Περιεχόµενα www.mobilefleet.gr «03 Εισαγωγή Γιατί Mobile Fleet 04 Oφέλη Επένδυση στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήµατος 05 Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος Exandas-gis Η εφαρμογή Exandas-Gis είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή Τηλεματικής Παρακολούθησης και Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε σημείο με την

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker»

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Η εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων RouteTracker δίνει τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων. «RouteΤracker»

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων. «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Η εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων RouteTracker δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης και εποπτείας

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον

Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον έλεγχο ή την ενηµέρωση εξ αποστάσεως ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς

Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, έχουν καταστήσει απαραίτητη την ενσωμάτωση

Διαβάστε περισσότερα

1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων

1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων 1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων Αν αναζητάτε τρόπους για να Μειώσετε το κόστος διανοµής των προϊόντων σας Εξυπηρετήσετε καλύτερα και ταχύτερα τους πελάτες σας Αυξήσετε την ασφάλεια των οχηµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

MY FLEET. Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων

MY FLEET. Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων MY FLEET Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων Μy Fleet Τι είναι το Μy Fleet Επιλογές Χρήστη Βασικές λειτουργίες Επιπρόσθετες λειτουργίες Οφέλη από τη χρήση 23/3/2016 Ολοκληρωμένα Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Τομέας Συμβατικής Διακίνησης Επιβατών Τομέας Εμπορευματικών Μεταφορών Τομέας Δημόσιων Μεταφορών ΤΟΜΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «Παρουσίαση και Επίδειξη του Καινοτόμου συστήματος διαχείρισης και βελτιστοποίησης της συλλογής απορριμμάτων στο δήμο Κατερίνης για την εξοικονόμηση πόρων και καυσίμων» ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 1 Η προσπάθεια του ανθρώπου για τη συνεχή άνοδο του βιοτικού του επιπέδου αλλά και η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού έχουν οδηγήσει σε σοβαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μύρινα, 21 Μαρτίου 2012 ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Αριθ. Πρωτ. : 7261 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: Δ.Τσόχα & Π.Καβαλέρης Τηλ.: 22543-50026 Fax: 22540-20062 Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner»

Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Η δρομολόγηση και ο προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Παρατίθενται οι βασικές απαιτήσεις και ο πίνακας συμμόρφωσης προδιαγραφών στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ PALMERA Ε.Π.Ε. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ Επιστηµονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης Ταχ. Θυρ. 1447 Τηλέφωνο: 2810-391928 Fax: 2810-391929 E-mail: louridas@palmera.gr dialynas@palmera.gr 16/7/2003

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση πλατφόρμας WebGIS. 8 June 2016

Παρουσίαση πλατφόρμας WebGIS. 8 June 2016 Παρουσίαση πλατφόρμας WebGIS 8 June 2016 Η ΕΤΑΙΡΙΑ Δομή παρουσίασης Προφίλ Υπηρεσίες Περιγραφή Χρήση Εφαρμογές Πλεονεκτήματα Εργαλεία I IΙ ΙΙΙ IV Η εταιρία Web GIS Επικοινωνία Θέματα προς συζήτηση 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογές Συστηµάτων Τηλεµατικής στις ηµόσιες Μεταφορές

Εφαρµογές Συστηµάτων Τηλεµατικής στις ηµόσιες Μεταφορές Εφαρµογές Συστηµάτων Τηλεµατικής στις ηµόσιες Μεταφορές Ντόρα Τόδη ιπλ. Ηλεκ/γος Μηχ/κος Υπεύθ.. Ανάπτυξης Εργασιών Β.Ελλάδος Λ. Μεσογείων 123 & Κριµαίας 1 115 26 Αθήνα Τηλ: 2106923100, Fax: 2106923120

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Αρ. 24/2016 «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ» Προϋπολογισμού: 7.495,80 Ευρώ (με ΦΠΑ) ΚΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΛΕΤΗ. Αρ. 24/2016 «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ» Προϋπολογισμού: 7.495,80 Ευρώ (με ΦΠΑ) ΚΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΕΤΗ Αρ. 24/2016 «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ» 1. Την Τεχνική Έκθεση 2.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης PowerFleet 5000 BS

Εγχειρίδιο Χρήσης PowerFleet 5000 BS 0 Εγχειρίδιο Χρήσης PowerFleet 5000 BS Έκδοση Δ Τελευταία ανανέωση: 16/04/2017 developed by Περιεχόμενα 1. Είσοδος στο Σύστημα και Βασικά Στοιχεία... 3 2.ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ... 8 2.1 Πελάτες... 8 2.1.1 Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες Εφαρμογής Διαχείρισης Οχημάτων Καθαριότητος

Δυνατότητες Εφαρμογής Διαχείρισης Οχημάτων Καθαριότητος Γενικά Δυνατότητες Εφαρμογής Διαχείρισης Οχημάτων Καθαριότητος Η εφαρμογή Διαχείρισης των Οχημάτων Καθαριότητος είναι μία Web-Based εφαρμογή που οπτικοποιεί με κατάλληλο μορφότυπο τα στοιχεία κίνησης των

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο. «Σύστημα Διαχείριση Δημοτικής Συγκοινωνίας»

Αντικείμενο. «Σύστημα Διαχείριση Δημοτικής Συγκοινωνίας» Αντικείμενο «Σύστημα Διαχείριση Δημοτικής Συγκοινωνίας» Πίνακας Περιεχομένων 1. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 3 1.1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... 3 1.1.1. Εισαγωγή... 3 1.1.2. Διαδικασίες της Εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

1. Λειτουργία Υπηρεσίας FleetOnLine 2

1. Λειτουργία Υπηρεσίας FleetOnLine 2 http://www.gpslive.gr - Fleet Online 2 Τεχνικό Εγχειρίδιο Το ολοκληρωµένο σύστηµα αποτελείται από: Το Λογισµικό FleetOnLine 2 Την απαραίτητη συσκευή εντοπισµού. Οι προτεινόµενες συσκευές που µπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων Natech MyFleet Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων MyFleet Σύνοψη Το σύστημα MYFLEET είναι ένα σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου επίγειων, εναέριων

Διαβάστε περισσότερα

Solutions ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ KAI ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Solutions ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ KAI ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Solutions ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ KAI ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ hardware Εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους (designjet), Σταθμοί εργασίας, Servers, Οθόνες, Φορητοί υπολογιστές. Επαγγελματικές λύσεις: oθόνες μεγάλου μεγέθους

Διαβάστε περισσότερα

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAVIS-V1-2012 TRAVIS Λογισμικό Διαχείρισης Παραβάσεων Φωτοεπισήμανσης Το σύστημα διαχείρισης παραβάσεων φωτοεπισήμανσης

Διαβάστε περισσότερα

ευφυών μεταφορών στην Ελλάδα:

ευφυών μεταφορών στην Ελλάδα: «Εφαρμογές ευφυών μεταφορών στην Ελλάδα: Η μετάβαση από την υλοποίηση συστημάτων στην δημιουργία υπηρεσιών για τον πολίτη» ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΖΑΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ vmizaras@infotrip.gr Συστήματα ευφυών μεταφορών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ!

Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ! Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ! PC TABLET PHONE ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Το MetaTrak μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους τύπους οχημάτων. Εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (CCTV)

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (CCTV) Σχεδιασμός & Εγκατάσταση Συστημάτων Συναγερμού και Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (CCTV) σε 500 Φωτοβολταϊκά Πάρκα - Σχεδιασμός & Υλοποίηση Επικοινωνίας των Φωτοβολταϊκών Πάρκων με τα Κέντρα Λήψεως Σημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Link Technologies SA Advanced Telematic Solutions

Link Technologies SA Advanced Telematic Solutions Link Technologies SA Balkan Center 9ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης Τ.Κ. 57001 Tηλ.: +30 2310 383 403-5 Fax: +30 2310 475 273 Url: www.link-tech.gr e-mail: info@link-tech.gr Link Technologies SA Advanced

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Δημοτικής Συγκοινωνίας

Εφαρμογή Διαχείρισης Δημοτικής Συγκοινωνίας Εφαρμογή Διαχείρισης Δημοτικής Συγκοινωνίας Η εφαρμογή Διαχείρισης Δημοτικής Συγκοινωνίας είναι μία Web-Based εφαρμογή που οπτικοποιεί με κατάλληλο μορφότυπο τα στοιχεία κίνησης των οχημάτων συγκοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας IMPROVE YOUR BUSINESS Χαμηλό Κόστος Διαχείριση αποθήκης και συνταγών Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι Σύνδεση με ταμειακή μηχανή / ΕΑΦΔΣΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ Υποστήριξη μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

4/2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΔΡΟΛΗΨΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

4/2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΔΡΟΛΗΨΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 4/2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΔΡΟΛΗΨΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΥΔΡΟΛΗΨΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η εφαρμογή "Υδροληψίες Αττικής" είναι ένα πληροφοριακό σύστημα (αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ford Next Οδηγίες διαχείρισης εφαρμογής 1

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ford Next Οδηγίες διαχείρισης εφαρμογής 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE...2 2. ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΛΑΤΗ...2 2.1 Εισαγωγή στοιχείων πελάτη...2 2.2 Εισαγωγή στοιχείων αυτοκινήτου...3 3. ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΥΡΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ...4 3.1 Εύρεση Πελάτη...4

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων 1 Διαχει ριση Τηλεφωνικω ν Κλη σεων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΔΟΜΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ... 3 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ... 4 ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ... 5

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Γιαννής, Καθηγητής Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής

Γιώργος Γιαννής, Καθηγητής Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής Με την επίσημη υποστήριξη: Γιώργος Γιαννής, Καθηγητής Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής Διημερίδα ITS Hellas «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & Eξελίξεις στην Ελλάδα» Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών

1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών 1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών Τα Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση καταχωρήσεων βιβλιοθηκών. Τα περιεχόμενα των βιβλιοθηκών αυτών είναι έντυπα έγγραφα, όπως βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης Prime Help

Οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης Prime Help Οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης Prime Help Εγκατάσταση εφαρμογής Ο χρήστης επισκέπτεται τη σελίδα https://www.primeins.gr/ypiresies/prime-help, όπου βρίσκει το ειδικό QR Code: ακολούθως, έχοντας εγκαταστήσει

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΕΤΤ αξιοποιεί την τεχνολογία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS)

Η ΕΕΤΤ αξιοποιεί την τεχνολογία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) Η ΕΕΤΤ αξιοποιεί την τεχνολογία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) Στην πορεία της τεχνολογικής ανάπτυξης της Χώρας οι υποδομές των δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών αποκτούν ιδιαίτερα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση σύνδεσης με τον Server και με τη βάση αναφοράς. Διαθέσιμες βάσεις και την απόσταση από το ROVER

Κατάσταση σύνδεσης με τον Server και με τη βάση αναφοράς. Διαθέσιμες βάσεις και την απόσταση από το ROVER Σελίδα 1 από 6 Αξιότιμε/ή συνεργάτη, Σας ενημερώνουμε ότι έχει συμπληρωθεί (ή συμπληρώνεται σύντομα) ένας χρόνος από την ημερομηνία αγοράς του RTK δέκτη σας και πολύ σύντομα οι κωδικοί που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.gr Salespoint Στις µέρες µας η ανάπτυξη και η δυναµική του τµήµατος πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη & πλεονεκτήματα από τη χρήση πληροφοριακών συστημάτων κοστολογικής διαχείρισης στόλου οχημάτων

Οφέλη & πλεονεκτήματα από τη χρήση πληροφοριακών συστημάτων κοστολογικής διαχείρισης στόλου οχημάτων mind the truck Οφέλη & πλεονεκτήματα από τη χρήση πληροφοριακών συστημάτων κοστολογικής διαχείρισης στόλου οχημάτων Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου Commercial & Business Development Director Τα γερασμένα οχήματα

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό!

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό! Εγχειρίδιο Χρήσης Σημαντικό! Η διαδικτυακή πύλη της υπηρεσίας www.vidatrack.com είναι συμβατή με τους πιο κάτω περιηγητές: Internet Explorer 12 ή πιο πρόσφατο Google Chrome 38 ή πιο πρόσφατο Mozilla Firefox

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση διαρροών στα δίκτυα κοινής ωφέλειας

Διαχείριση διαρροών στα δίκτυα κοινής ωφέλειας Διαχείριση διαρροών στα δίκτυα κοινής ωφέλειας Εισηγητές: Απόστολος Καραναστάσης. Ηλεκτρονικός Μηχανικός, ΔΕΥΑ Λαμίας Κωνσταντίνος Μηλιωρίτσας. Πολιτικός Μηχανικός, Προϊστάμενος Ύδρευσης ΔΕΥΑ Λαμίας. Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Υπολογιστικής Νοημοσύνης στις Ασύρματες Επικοινωνίες

Εφαρμογές Υπολογιστικής Νοημοσύνης στις Ασύρματες Επικοινωνίες ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. Εφαρμογές Υπολογιστικής Νοημοσύνης στις Ασύρματες Επικοινωνίες Πτυχιακή εργασία Φοιτήτρια: Ριζούλη Βικτώρια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜMAΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜMAΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜMAΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Η αποκομιδή και η απόθεση των μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος απορριμμάτων είναι μία διαδικασία η οποία τηλεματικής παρακολούθησης και διαχείρισης απαιτεί

Διαβάστε περισσότερα

Επαναδροµολόγηση στόλου οχηµάτων σε πραγµατικό χρόνο Β. Ζεϊµπέκης

Επαναδροµολόγηση στόλου οχηµάτων σε πραγµατικό χρόνο Β. Ζεϊµπέκης Επαναδροµολόγηση στόλου οχηµάτων σε πραγµατικό χρόνο Β. Ζεϊµπέκης (vzeimp@aueb.gr) Ατζέντα Προβλήµατα στις Αστικές διανοµές και τις Ex-Van πωλήσεις Υπάρχουσες λύσεις Συστήµατα διαχείρισης στόλου (Fleet

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Π3.11 Εκπαιδευτικό Υλικό. (Υπηρεσία Ενημέρωσης για Εκπαιδευτικές και Πολιτισμικές Δράσεις)

Π3.11 Εκπαιδευτικό Υλικό. (Υπηρεσία Ενημέρωσης για Εκπαιδευτικές και Πολιτισμικές Δράσεις) Π3.11 Εκπαιδευτικό Υλικό (Υπηρεσία Ενημέρωσης για Εκπαιδευτικές και Πολιτισμικές Δράσεις) Για το Έργο «Πληροφοριακό Σύστημα Εξωστρεφών Δράσεων» Π3.11 Εκπαιδευτικό Υλικό «Πληροφοριακό Σύστημα Εξωστρεφών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΕΩΛΟΓΙΑ

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΕΩΛΟΓΙΑ Ενότητα 3: Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών- Βασικές Έννοιες (Μέρος 2 ο ) Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος, Επίκουρος Καθηγητής Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

RobotArmy Περίληψη έργου

RobotArmy Περίληψη έργου RobotArmy Περίληψη έργου Στην σημερινή εποχή η ανάγκη για αυτοματοποίηση πολλών διαδικασιών γίνεται όλο και πιο έντονη. Συνέχεια ακούγονται λέξεις όπως : βελτιστοποίηση ποιότητας ζωής, αυτοματοποίηση στον

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις

Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις Εγγραφή Χρηστών του Νοσοκομείου στην Πλατφόρμα Να μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων

Κατασκευή Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Κατασκευή Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΔΑΣΥΓΕΝΗΣ ΜΗΝΑΣ Περίγραμμα 1.

Διαβάστε περισσότερα

Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ - Παρακολούθηση όλων των πελατών του λογιστικού γραφείου (Α', Β', Γ' κατηγορίας βιβλίων) σε ενιαίο περιβάλλον. - Κοινό ενιαίο αρχείο συναλλασσομένων

Διαβάστε περισσότερα

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Γιώργος Παπαβασιλείου Τηλ.: : 6945541410-2291037674 E-mail: info@mysecuritysystem.gr www.mysecuritysystem.gr 24ωρη ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και Υλοποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος για τους τεχνικούς του φυσικού αερίου

Σχεδιασμός και Υλοποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος για τους τεχνικούς του φυσικού αερίου Διπλωματική Εργασία Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Σχεδιασμός και Υλοποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος για τους τεχνικούς του φυσικού αερίου Ποτσίκα Ηλιάνα

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1 SkyΜeter Hydro edition (SM-HL) Τα έξυπνα υδρόμετρα SkyΜeter τοποθετούνται στην παροχή νερού και προσφέρουν τις παρακάτω δυνατότητες: νέας τεχνολογίας υψηλής ακρίβειας

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 e Prtcl-01 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα e Prtcl-01 Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς

CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς Cosmos Business Systems S.A. Group CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς CRM Εκπαιδευτικών Φορέων Το CRM Εκπαιδευτικών Φορέων έχει αναπτυχθεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες διαχείρισης του υποψήφιου πελατολογίου

Διαβάστε περισσότερα

IOFleetPilot.Net. Παρουσίαση Προϊόντος

IOFleetPilot.Net. Παρουσίαση Προϊόντος Παρουσίαση και όλα είναι δυνατά!!! Η εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας είναι δημιούργημα της μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της στο χώρο της πληροφορικής και των αυτοματισμών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ενέργειας (BEMS)

Διαχείριση Ενέργειας (BEMS) Διαχείριση Ενέργειας (BEMS) Τα τελευταία χρόνια με την εισαγωγή της πληροφορικής στο πεδίο των αυτοματισμών έγιναν αρκετά δημοφιλή τα συστήματα διαχείρισης ενέργειας (Building Energy Management Systems

Διαβάστε περισσότερα

ΟΓΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Draft version

ΟΓΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Draft version ΟΓΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Draft version Θεσσαλονίκη, Ιούλιος 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 1. ΓΕΝΙΚΑ... 5 1.1. Πρόσβαση... 5 1.2. Χρήστες... 5 2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΜΑ... 6 2.1.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ v1.08 1 SkyΜeter Hydro edition (SM-HL) Τα έξυπνα υδρόμετρα SkyΜeter τοποθετούνται στην παροχή νερού και προσφέρουν τις παρακάτω δυνατότητες: νέας τεχνολογίας υψηλής ακρίβειας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DC SCAN4YOU Η εφαρμογή WinEra ERP σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε παραστατικά γρήγορα, με ασφάλεια και με αυτοματοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

να χαρακτηρίζεται από το ότι

να χαρακτηρίζεται από το ότι 1 ΑΞΙΩΣΕΙΣ 1. Φορτηγό πολλαπλών χρήσεων (0) για την αποκατάσταση ασφαλών και καθαρισμού της οδικής πλατφόρμας, με το εν λόγω φορτηγό να είναι εξοπλισμένο με: 1 2 - δεξαμενές που περιέχουν: καθαρό νερό,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος

Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος Δομή Παρουσίασης Συνολική Εικόνα Συστήματος Τεχνικές Προδιαγραφές Εξοπλισμού Οχήματος Τεχνικές Προδιαγραφές Λογισμικού Κέντρου Ελέγχου Τελική Επιλογή Εξοπλισμού/ Λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης

Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ Το «Πλήρες Σύστημα Ωρομέτρησης» είναι η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της Epsiln Net για τις εφαρμογές μισθοδοσίας οι οποίες απευθύνονται σε επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (G.I.S.), επιτυγχάνουν με τη βοήθεια υπολογιστών την ανάπτυξη και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας Η Επαγγελματική Χρήση-Εκμετάλλευση της Κοινωνίας της Πληροφορίας και των Ηλεκτρονικών Μέσων Δικτύων και Επικοινωνιών στον Κλάδο των Ανεξάρτητων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Οχημάτων Ολοκληρωμένο Δίκτυο Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τ.Ε.Ι Ηπείρου Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μανωλούδης Ιωσήφ Ροΐδης Χρήστος 1.Τι είναι η Τηλεϊατρική Η Χρήση Η/Υ και των δικτύων

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών Business Development Manager Mantis Hellas Βελτιστοποίηση απόδοσης επενδύσεων στο χώρο των Logistics ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ανθρώπινο δυναμικό Εγκαταστάσεις Υποδομές

Διαβάστε περισσότερα

To IBCALLCENTER, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν διαχείρισης και οργάνωσης επαφών πελατολογίου.

To IBCALLCENTER, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν διαχείρισης και οργάνωσης επαφών πελατολογίου. IBCALLCENTER To IBCALLCENTER, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν διαχείρισης και οργάνωσης επαφών πελατολογίου. έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία μας στο σύνολό του, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος καθορισμού σειράς προτεραιότητας για τις ανάγκες του τμήματος επειγόντων περιστατικών του

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας

Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας Αυτόματο Σύστημα Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας Κωνσταντίνος Φίλης, COSMOTE ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υφιστάμενη Διαχείριση Κλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Επιστημονικά Υπευθύνου

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Επιστημονικά Υπευθύνου Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Επιστημονικά Υπευθύνου Σύντομη περιγραφή και σειρά εικόνων για την χρήση του Πληροφοριακού Συστήματος της Πρακτικής Άσκησης από τους/τις Επιστημονικά Υπευθύνους

Διαβάστε περισσότερα

Farmakon CRM Εφαρμογές Λογισμικού Υπολογιστών

Farmakon CRM Εφαρμογές Λογισμικού Υπολογιστών Κώστας Δημητρόπουλ ος Farmakon CRM CSA Α.Ε. Εφαρμογές Λογισμικού Υπολογιστών Ο Πελάτης του φαρμακείου αλλάζει Αλλάξτε τον τρόπο που τον χειρίζεστε! Farmakon CRM 1 Ενίσχυση πωλήσεων κατηγορίας υψηλής κερδοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Distributed Announcement System DAS. (Θωµοπούλου Παρασκευή, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Thesa Α.Ε.)

Distributed Announcement System DAS. (Θωµοπούλου Παρασκευή, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Thesa Α.Ε.) Distributed Announcement System DAS Thesa S.A. (Θωµοπούλου Παρασκευή, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Thesa Α.Ε.) Η Thesa A.E. σε συνεργασία µε τον ΟΑΣΑ και στα πλαίσια του ερευνητικού προγράµµατος ΠΕΠΕΡ1996

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές

Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές Λαμπαδαρίδης Αντώνιος el04148@mail.ntua.gr Διπλωματική εργασία στο Εργαστήριο Συστημάτων Βάσεων Γνώσεων και Δεδομένων Επιβλέπων: Καθηγητής Τ. Σελλής Περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

Η έλλειψη κεντρικού ελέγχου της αλυσίδας διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, έχει σαν αποτέλεσμα μια σειρά επιβλαβών επιπτώσεων

Η έλλειψη κεντρικού ελέγχου της αλυσίδας διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, έχει σαν αποτέλεσμα μια σειρά επιβλαβών επιπτώσεων Σύστημα παρακολούθησης της διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, με στόχο τον εξορθολογισμό των δημόσιων δαπανών, την αναβάθμιση της δυνατότητας διοικητικής παρέμβασης και εν τέλει, μέσα από την

Διαβάστε περισσότερα

«Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας»

«Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας» «Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας» Εισηγήτρια : Πλευριά Νικολέττα 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας. Ακροπόλεως 19 Αθήνα Τηλ. 210 6770299 Email : info@europa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας.

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας. Η Πυξίδα Απασχόλησης είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο portal που απευθύνεται σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δήμους, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Εταιρίες Εύρεσης Εργασίας, με στόχο τόσο την μηχανογράφηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΩΝΑΣ Έργο ΓΓΕΤ 1SME2009

ΠΛΑΤΩΝΑΣ Έργο ΓΓΕΤ 1SME2009 ΠΛΑΤΩΝΑΣ Έργο ΓΓΕΤ 1SME2009 4o Συνέδριο InfoCom Green ICT 2012 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΠΛΑΤφόρμα έξυπνου διαλογισμικού για συλλογή, ανάλυση, επεξεργασία δεδομένων από συστήματα πολλαπλών ετερογενών ΑισθητήρΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 495549 Πράξη ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες η επένδυση σε καινοτόμα και εύχρηστα εργαλεία είναι πάντοτε μια σωστή επιχειρηματική απόφαση. Η ACE-Hellas είναι σύμμαχός σας και συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

Τα Συστήµατα Ευφυών Μεταφορών και η εφαρµογή τους στην Ελλάδα στην παρούσα δυσµενή οικονοµική συγκυρία Φάνης Παπαδηµητρίου

Τα Συστήµατα Ευφυών Μεταφορών και η εφαρµογή τους στην Ελλάδα στην παρούσα δυσµενή οικονοµική συγκυρία Φάνης Παπαδηµητρίου Τα Συστήµατα Ευφυών Μεταφορών και η εφαρµογή τους στην Ελλάδα στην παρούσα δυσµενή οικονοµική συγκυρία Φάνης Παπαδηµητρίου Πρόεδρος Επιτροπής Νέων Τεχνολογιών Σ.Ε.Σ. Διευθυντής Κυκλοφορίας και Συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ -ΧΧΧ ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών και Μικρών

Διαβάστε περισσότερα