1. Έκτακτα θέματα: Ο κύριος Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως στη σημερινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου εξεταστούν τα πιο κάτω ως έκτακτα θέματα:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1. Έκτακτα θέματα: Ο κύριος Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως στη σημερινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου εξεταστούν τα πιο κάτω ως έκτακτα θέματα:"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 28/2/2012 ΑΡΙΘ. 6/2012 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης - Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου - Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός - Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης - Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ευτύχιος Κεζούδης - Δημοτικός Σύμβουλος Κα Χριστιάνα Κούπανου - Δημοτικός Σύμβουλος Κος Χριστάκης Τσιάτταλος - Δημοτικός Σύμβουλος Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης - Δημοτικός Σύμβουλος Κος Χαράλαμπος Πάζαρος - Δημοτικός Σύμβουλος Παρακαθήμενοι: Κος Νίκος Λουππίδης Κος Κυριάκος Λεάνδρου - Δημοτικός Γραμματέας - Δημοτικός Μηχανικός 1. Έκτακτα θέματα: Ο κύριος Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως στη σημερινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου εξεταστούν τα πιο κάτω ως έκτακτα θέματα: α) Επέκταση εργοδότησης του ναυαγοσώστη Δημήτρη Αθανασίου για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2012 από 6:30π.μ. μέχρι 9:30π.μ. β) Ανανέωση τρεχουμένου με την Τράπεζα Πειραιώς ύψους 200,000. γ) Εκποίηση δυο σκυβαλοφόρων οχημάτων του Δήμου Γεροσκήπου. δ) Επιστολή ΕΔΟΝ Πάφου ημερ.21/2/2012. ε) Δυο επιστολές του κυρίου Μάριου Αθανασίου ημερ. 28/2/2012. ζ) Επιστολές Α. Κακογιάννη και Χρίστου Κληρίδη ημερ. 22/2/2012 σχετικές με την έφεση στην προσφυγή αριθμός 1556/2009. η) Χρεώσεις για αγορά τάφων. θ) Εξουσιοδότηση Δημάρχου και ακόμη ενός ατόμου για να μεταβούν στο Δήμο Αγίας Παρασκευής Αθήνας και να παραδώσουν την οικονομική και άλλη βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τον διεξαχθέντα έρανο. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκριναν την εισήγηση του κυρίου Δημάρχου. Στο σημείο αυτό προσήλθε στη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Χρίστος Παλιός.

2 - 1 - Ο κύριος Ευτύχιος Κεζούδης εισηγήθηκε όπως στη σημερινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου συζητηθεί ως έκτακτο το θέμα Δημοτικός Ιατρός». Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ενέκριναν την εισήγηση του κυρίου Ευτύχιου Κεζούδη. 2. Έγκριση πρακτικών σύσκεψης Δήμου Γεροσκήπου με ΟΠΑΠ Κύπρου ημερ. 7/2/2012 (Επισυνάπτονται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκριναν τα πρακτικά σύσκεψης Δήμου Γεροσκήπου με ΟΠΑΠ Κύπρου ημερ. 7/2/ Έγκριση πρακτικών σύσκεψης Δήμου Γεροσκήπου με Κ.Ο.Α Κύπρου ημερ. 7/2/2012 (Επισυνάπτονται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκριναν τα πρακτικά σύσκεψης Δήμου Γεροσκήπου με Κ.Ο.Α ημερ. 7/2/ Έγκριση πρακτικών σύσκεψης Δήμου Γεροσκήπου με Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου ημερ. 7/2/2012 (Επισυνάπτονται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκριναν τα πρακτικά σύσκεψης Δήμου Γεροσκήπου με Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου ημερ. 7/2/2012. Στο σημείο αυτό προσήλθε στη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Κυριάκος Λεάνδρου Δημοτικός Μηχανικός. 5. Απόψεις σχετικά με τις ΠΑΦ/00939/1996/Α, ΠΑΦ/00081/2012, ΠΑΦ/00094/2012, ΠΑΦ/00095/2012 και ΠΑΦ/00096/2012 (Επισυνάπτονται). Ο Δημοτικός Μηχανικός ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις πιο πάνω πολεοδομικές αιτήσεις και αφού απάντησε στις διάφορες ερωτήσεις/απορίες που του υποβλήθηκαν αποχώρησε από τη συνεδρία. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού αντάλλαξαν απόψεις/εισηγήσεις μεταξύ τους ομόφωνα αποφάσισαν τα πιο κάτω: ΠΑΦ/00939/1996/Α Καμία Παρατήρηση ΠΑΦ/00094/2012 Καμία Παρατήρηση ΠΑΦ/00095/2012 Καμία Παρατήρηση ΠΑΦ/00096/2012 Καμία Παρατήρηση ΠΑΦ/00081/2012 Να ξαναπαρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. 6. Ενημέρωση σχετικά με τις ΠΑΦ/00970/2011, ΠΑΦ/01177/2010 και ΠΑΦ/00756/2010. Δόθηκαν για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 7. Δύο αιτήσεις για έκδοση άδειας πώλησης οινοπνευματοδών ποτών (Επισυνάπτονται σημειώματα Λογιστηρίου ημερ. 24/2/2012). α) Αίτηση Πιερή Ιωάννου για Aquamare Hotel Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν την έκδοση άδειας πώλησης οινοπνευματοδών ποτών στον κύριο Πιερή Ιωάννου.

3 - 2 - β) Αίτηση Σταύρου Γιάννη Πολυβίου Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα παρέπεμψαν το θέμα για εξέταση στην επόμενη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου. 8. Αιτήσεις για έκδοση άδειας πλανοδιοπώλησης (επισυνάπτονται). α) Αίτηση Κωνσταντίνου Ιωσηφίδη Εγκρίνεται με τους συνήθεις όρους. β) Αίτηση Λαρίσσας Μπασάραμπ - Εγκρίνεται με τους συνήθεις όρους. 9. Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ημερ. 21/2/2012 για ζήτηση Νομικής Γνωμάτευσης σχετικά με την πρόσληψη νομικού Συμβούλου στο Δήμο Γεροσκήπου (Επισυνάπτονται επιστολή Δημοτικού Γραμματέα ημερ. 22/2/2012, γνωματεύσεις Αρίστης Κορακίδου ημερ. 3/11/2003 και 14/2/2005, γνωμάτευση Α. Κακογιάννη & ΣΙΑ ημερ. 19/11/1997, Δευτεροβάθμια απόφαση Ανώτατου Δικαστηρίου ημερ. 18/6/1996 και δυο επιστολές των δικηγόρων Σωτηρούλας Σταυρή Σωκράτους και Λάκη Ν. Χριστοδούλου ημερ. 22/2/2012). Ο κύριος Δήμαρχος ανέφερε ότι παρουσιάζει το θέμα ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο παρά το ότι υπάρχει σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ημερ. 21/2/2012 διότι πιστεύει ότι η ζήτηση νομικής γνωμάτευσης δεν χρειάζεται. Ο Δημοτικό Γραμματέας ανέφερε ότι από τη στιγμή που λήφθηκε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για ζήτηση νομικής γνωμάτευσης, Ο Δήμαρχος προχωρεί στην υλοποίηση της σχετικής απόφασης ή εάν έχει σοβαρούς λόγους για την μη υλοποίηση της απόφασης τότε ξανά παρουσιάζει το θέμα μαζί με τους λόγους που επικαλείται στο Δημοτικό Συμβούλιο για ακύρωση, τροποποίηση της ληφθείσας απόφασης. Ο κύριος Δήμαρχος βασιζόμενος στην επιστολή Δημοτικού Γραμματέα, των δυο νομικών γνωματεύσεων Αρίστης Κορακίδου, μια από τον κύριο Αγάπιο Κακογιάννη, στη δευτεροβάθμια απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ημερ. 18/6/1996 και στους Δημοτικούς Κανονισμούς Κ.Δ.Π. 61/97 αποφάσισε να παρουσιάσει ξανά το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί θεωρεί ότι άσκοπα ο Δήμος θα επιβαρυνθεί με επιπρόσθετα έξοδα. Ο κύριος Χρίστος Παλιός ανέφερε ότι έπρεπε να ζητηθεί νομική γνωμάτευση διότι πιστεύει ότι η διαδικασία λήψης απόφασης δεν είναι νόμιμη. Ο κύριος Μάριος Αθανασίου ανέφερε ότι όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να έχουν αυτοκριτική. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρά τις περί του αντιθέτου γνωματεύσεις, αποφάσεις Ανωτάτου Δικαστηρίου, αφού αντάλλαξαν απόψεις /εισηγήσεις μεταξύ τους, αποφάσισαν, με τη διαφωνία του κυρίου Ανδρέα Χριστροφίδη, να ζητηθεί η νομική γνωμάτευση από το Δικηγόρο κύριο Ανδρέα Δημητριάδη. 10. Γύρος της Κύπρου 2012 (Επισυνάπτεται σχετική επιστολή ημερ. 22/2/2012). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μελέτησαν το περιεχόμενο της επισυναπτόμενης επιστολής και αφού αντάλλαξαν απόψεις /εισηγήσεις μεταξύ τους, αποφάσισαν και ενέκριναν το υποβληθέν αίτημα ως αυτό αναφέρεται στην επισυναπτόμενη επιστολή ημερ. 22/2/2012.

4 Επιστολή κυρίου Γεώργιου Γενεθλίου ημερ. 12/2/2012 για αγορά διπλού τάφου(επισυνάπτεται). Ο Δημοτικός Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι βάσει απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ημερ. 27/9/2011 εγκρίνεται το αίτημα του κυρίου Γεώργιου Γενεθλίου για αγορά διπλού τάφου με τις ισχύουσες τιμές. Ο κύριος Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέροντας ότι σήμερα έχουμε μόνο 100 χώρους διαθέσιμους για τάφους. Στη συνέχεια εισηγήθηκε όπως αυξηθούν οι τιμές αγοράς τάφου τόσο του μονού όσο και του διπλού. Ο κύριος Κυριάκος Χατζηβασίλης αφού συμφώνησε με τον κύριο Δήμαρχο, ανέφερε ότι πρέπει άμεσα να αρχίσουν οι διαδικασίες επέκτασης του κοιμητηρίου. Μετά από ανταλλαγή απόψεων/εισηγήσεων μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου υποβλήθηκαν οι πιο κάτω προτάσεις για ψηφοφορία. Κοινή πρόταση οκτώ μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Προτείνουμε όπως η τιμή αγοράς μονού τάφου να είναι 500= και του διπλού 1.500=. Πρόταση κυρίου Ανδρέα Χριστοφίδη Προτείνω όπως η τιμή αγοράς μονού τάφου να είναι 500= και του διπλού 2,000= Το αποτέλεσμα της φανερής διεξαχθείσας ψηφοφορίας που ακολούθησε έχει ως πιο κάτω: Κοινή πρόταση Υπέρ της πρότασης ψήφισαν οκτώ μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (Δήμαρχος, Μάριος Αθανασίου, Χρίστος Παλιός, Ευτύχιος Κεζούδης, Χριστιάνα Κούπανου, Χριστάκης Τσιάτταλος, Κυριάκος Χατζηβασίλης και Χαράλαμπος Πάζαρος). Πρόταση κυρίου Ανδρέα Χριστοφίδη Υπέρ της πρότασης ψήφισε ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου (Ανδρέας Χριστοφίδης). Βάσει του αποτελέσματος της φανερής διεξαχθείσας ψηφοφορίας εγκρίνεται η Κοινή πρόταση των οκτώ μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. 12. Επιστολή Λυκείου Γιαννάκη Ταλιώτη ημερ. 7/2/2012 (Επισυνάπτεται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν τους μαθητές Φιλίππου Δημήτρη (Β2) και Μελανθίου Μάριο (Β6) ως ισότιμα μέλη του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Γεροσκήπου. 13. Επιστολή κυρίου Ευτύχιου Κεζούδη ημερ. 20/2/2012 (Επισυνάπτεται). Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα διότι υπάρχουν σε ισχύ οι περί Συγκλίσεως και λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου κανονισμοί.

5 Επιστολή κυρίου Κυριάκου Χατζηβασίλη ημερ. 21/2/2012 με έξι θέματα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (Επισυνάπτεται). Θέμα (α): - Ο Δήμος μας στην προσπάθεια του να στηρίξει την οικονομική ζωή της πόλης μας, να προμηθεύεται κατά προτεραιότητα υπηρεσίες και υλικά από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου μας. Μόνο σε περιπτώσεις που δεν είναι ικανοποιημένος ο Δήμος με τις προσφορές που θα λαμβάνει να αποτείνεται σε εκτός πόλης προμηθευτές. Ο Δημοτικός Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα πρέπει να τηρούνται τόσο ο νόμος 12(I)/2006όσον και οι Κανονισμοί περί Προσφορών ΚΔΠ 489/2004. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα όπως ζητούνται προσφορές για όλες τις αγορές, υπηρεσίες και έργα. Θέμα (β) Μελέτη Κοστολόγηση για ολική ασφαλτόστρωση των βασικών αξόνων της πόλης μας, ούτως ώστε μόλις γίνει δυνατή η εξεύρεση του κονδυλίου να προχωρήσει ο Δήμος ως πρώτο βήμα για την εξ ολοκλήρου ασφαλτόστρωση των οδών της πόλης μας, οι οποίοι βρίσκονται σε απαράδεκτη κατάσταση. Ως κύριους άξονες προτείνω τον δρόμο από Άγιο Σπυρίδωνα καταλήγοντας στην πλατεία, την Κων/νου Παλαιολόγου μέχρι το Κανάλι του τμήματος υδάτων και το δρόμο από ύψωμα κεφαλής ανθρώπου καταλήγοντας στην Πλατεία. Ο κύριος Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέροντας ότι η απαράδεκτη κατάσταση των δρόμων της Γεροσκήπου οφείλεται στις εργασίες τοποθέτησης/ολοκλήρωσης του αποχετευτικού Συστήματος, την δε ευθύνη αποκατάστασης των ζημιών έχει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου (Σ.Α.ΠΑ). Διεξάγω διαβουλεύσεις με το Σ.Α.ΠΑ. και ζητώ ως πρώτη δόση το ποσό των 300,000 συν Φ.Π.Α για επιδιόρθωση των δρόμων. Οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένω τη θετική απάντηση του Σ.Α.ΠΑ. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν να αναμένουν την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων του Δημάρχου με τον Σ.Α.ΠΑ καθώς και την απόφαση του Σ.Α.ΠΑ. Θέμα (γ) Να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ο γνωστός «Κινηματογράφος Ρεβέκκας» να παραχωρηθεί στο Δήμο υπό μορφή ενοικίου (κάποιου μικρού ποσού) ο οποίος θα κάνει μια τεχνοοικονομική μελέτη ούτως ώστε ο χώρος να καταστεί κατάλληλος για διάφορες εκδηλώσεις, π.χ. πολιτιστικές (Χριστουγέννων, αποκριάτικες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές εκδηλώσεις, ίσως και κινηματογραφικές ταινίες). Ακόμη, να παραχωρείται όταν χρειάζεται στα διάφορα σωματεία της πόλης μας. Αυτή θα είναι μια προσωρινή λύση που θα καλύπτει και τις ανάγκες θεάτρου, με δυνατότητα παραχώρησης στα διάφορα σωματεία και φορείς της πόλης μας όπως Θεατρικό Εργαστήρι, Πολιτιστική Κίνησης, Λαογραφικός Όμιλος, Ιεροί Κήποι αλλά και όποιος φορέας έχει ανάγκη μιας κλειστής αίθουσας για διεξαγωγή μια εκδήλωσης. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν όπως γίνουν επαφές με τον ιδιοκτήτη του «Κινηματογράφου Ρεβέκκας».

6 - 5 - Θέμα (δ) Να γίνει μελέτη από αρχιτεκτονικό γραφείο που να εντάσσει όλα τα υποστατικά περιμετρικά της πλατείας σ ένα παραδοσιακό χαρακτήρα. Δηλαδή να γίνουν παρεμβάσεις στα υποστατικά που θα δώσουν μια ομοιόμορφη παραδοσιακή εικόνα με πέτρα που θα δένει με την εκκλησία, άλλα κτίρια της περιοχής και κατ επέκταση της λαϊκής γειτονιάς που σχεδιάζεται. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ενέκριναν την εισήγηση του κυρίου Κυριάκου Χατζηβασίλη με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος. Θέμα (ε) Στο παλιό Δημοτικό στάδιο, αν το επιτρέπει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, να γίνει μικρό γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο φούτσαλ και βόλεϋ, καθαριότητα και τοπιοτέχνηση, ούτως ώστε και σε συνάρτηση με την πρόθεση μας να χαμηλώσει ο περιβάλλον τοίχος, να μπορέσει η περιοχή να αναπνεύσει και να γίνει ένας χώρος συνεύρεσης παιδιών για άθληση και παιχνίδια. Ο κύριος Δήμαρχος ανέφερε ότι ο χώρος του παλαιού Δημοτικού σταδίου είναι τουρκοκυπριακή περιουσία γι αυτό έχουν σταλεί σχετικές επιστολές στον Έπαρχο Πάφου και σύντομα αναμένεται η απάντηση. Θέμα (ζ) Όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει απαίτηση από αυτούς για ευσυνείδητη απασχόληση και ότι δεν χαριζόμαστε κανένα. Πρέπει να υπάρξει σωστή κατανομή ρόλων, αρμοδιοτήτων και εξουσιών και προπάντων τήρηση των υποχρεώσεων τους. Για να περάσουν αυτά τα μηνύματα ίσως χρειαστεί και μια μαζική συνάντηση μαζί τους. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκριναν την εισήγηση του κυρίου Κυριάκου Χατζηβασίλη. 15. Επιστολή κυρίας Χριστιάνας Κούπανου ημερ. 5/2/2012 με οκτώ θέματα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (Επισυνάπτεται). Θέμα (1) Ενημέρωση των νέων δημοτικών συμβούλων από τον Δημοτικό Γραμματέα όσον αφορά τα διάφορα τμήματα του Δήμου (επάνδρωση, καθήκοντα κ.α.) και γνωριμία τους με το υπαλληλικό προσωπικό. Θα ήταν καλά οι τμηματάρχες να τους κάνουν μικρές παρουσιάσεις για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων τους καθώς και των εργασιών που πραγματοποιούν. Η εν λόγω ενημέρωση θα μπορούσε να γίνει συγκεκριμένη Τετάρτη απόγευμα η οποία θα αποφασιστεί. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως η εν λόγω συνάντηση να γίνει την Τετάρτη 7/3/2012 και ώρα 4:30μ.μ. Θέμα (2) Εισαγωγή του θεσμού «περπατώ/ποδηλατώ, συζητώ, δίνω λύσεις» με σκοπό την ενίσχυση των δεσμών των δημοτών με τις Δημοτικές Αρχές καθώς και την άμεση επίλυση προβλημάτων που τους απασχολούν. Μπορεί να καθιερωθεί μια φορά τον μήνα (εκτός των Χειμερινών μηνών) να αφιερώνουμε μια ώρα για το σκοπό αυτό, με σκοπό να καλύπτουμε όλη τη Γεροσκήπου μια φορά το χρόνο. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκριναν την εισήγηση της κυρίας Χριστιάνας Κούπανου.

7 - 6 - Θέμα (3) Άμεση αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου μας με τους πιο κάτω τρόπους. Να γίνει σε περισσότερες γλώσσες πέραν της Ελληνικής και Αγγλικής Να συμπεριληφθούν όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται και φορολογούνται στη Γεροσκήπου (π.χ. Όνομα επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνα και ) με σκοπό την ανάδειξη και διαφήμιση τους. Να δημιουργηθεί η υποδομή και η δυνατότητα να καταχωρούνται παράπονα και εισηγήσεις και να καθοριστεί συγκεκριμένο άτομο το οποίο να τα χειρίζεται και να τα προωθεί στις σχετικές υπηρεσίες (πιθανόν το άτομο που θα αναλάβει το γραφείο εξυπηρέτησης του Δημότη). Να είναι αναρτημένος (δέστε Δήμος Λεμεσού) ο ετήσιος προϋπολογισμός για σκοπούς διαφάνειας και ενημέρωσης του πολίτη. Να είναι δημοσιευμένα όλα τα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού είτε στο στάδιο της υλοποίησης με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση αλλά και την προσέλκυση επιχειρηματιών για επενδύσεις. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκριναν την εισήγηση της κυρίας Χριστιάνας Κούπανου και πρόσθεσαν όπως αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Γεροσκήπου να είναι η ατζέντα και τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου. Θέμα (4) Να διερευνηθεί με τη CYTA ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία η πιθανότητα παροχής δωρεάν internet στον πλατειακό χώρο της Γεροσκήπου με σκοπό την προσέλκυση περισσότερου κόσμου αλλά και την υποβοήθηση των επιχειρηματιών. Ο κύριος Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι παρέχεται δωρεάν Internet στον Πλατειακό χώρο της Γεροσκήπου. Θέμα (5) Τοποθέτηση μιας αρχικά πινακίδας χάρτη με σκέπαστρo στο κέντρο της Γεροσκήπου στην οποία να είναι σημειωμένα όλα τα σημαντικά αξιοθέατα τα οποία μπορεί να επισκεφτεί κάποιος. Παράλληλα να είναι σημειωμένες όλα οι προσφερόμενες υπηρεσίες (π.χ. καφετέριες, εστιατόρια, φαρμακεία, στάσεις λεωφορείων, κ.α.). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκρινα την εισήγηση της κυρίας Χριστιάνας Κούπανου. Θέμα (6) Δημιουργία ενός ηλεκτρονικού info kiosk από το οποίο οι τουρίστες να παίρνουν ηλεκτρονικά όλες τις πιο πάνω πληροφορίες. Το εν λόγω info kiosk θα μπορεί να αποφέρει και εισοδήματα στον Δήμο αφού θα χρησιμοποιείται και για διαφημιστικούς σκοπούς. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκρινα την εισήγηση της κυρίας Χριστιάνας Κούπανου. Θέμα (7) Πραγματοποίηση επαφής με τη διαχειριστική επιτροπή της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής με σκοπό την παρότρυνση τους για ανακαίνιση /αναβάθμιση του καφενείου που βρίσκεται στην πλατεία καθώς και των καταστημάτων που βρίσκονται περιμετρικά της.

8 - 7 - Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκρινα την εισήγηση της κυρίας Χριστιάνας Κούπανου. Θέμα (8) Δημιουργία μόνιμης σκηνής και υποδομής στον πλατειακό χώρο για να καταστεί δυνατή η χρήση του από μικρά μουσικά σχήματα, θεατρικές ομάδες, κ.α. με ελάχιστο κόστος με άμεσο σκοπό την προσέλκυση κόσμου και τον εμπλουτισμό των πολιτιστικών δρωμένων του Δήμου. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκρινα την εισήγηση της κυρίας Χριστιάνας Κούπανου. Να ζητηθούν προσφορές. 16. Επιστολή Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως σχετικά με ενστάσεις Τοπικού Σχεδίου, διορισμός εκπροσώπου στην Ε.Μ.Ε. και πρόγραμμα συνεδριάσεων Ε.Μ.Ε. ημερ. 14/2/2012 (Επισυνάπτεται). Η πιο πάνω αναφερόμενη επιστολή δόθηκε για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε τον κύριο Κυριάκο Λεάνδρου Δημοτικό Μηχανικό ως εκπρόσωπο του Δήμου Γεροσκήπου στην Ε.Μ.Ε. 17. Επιστολή Κτηματολογίου Πάφου ημερ. 17/2/2012 σχετικά με την εκμίσθωση κρατικής γης (Παραλιακό Δημοτικό περίπτερο) στο Δήμο Γεροσκήπου (Επισυνάπτεται). Η πιο πάνω αναφερόμενη επιστολή ημερ. 17/2/2012 δόθηκε για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 18. Επιστολή κυρίου Μάριου Νικήτα ημερ. 22/2/2012 σχετικά με οχληρία στο τεμάχιο αριθμός 262, Φ/Σχ. 51/12 Γεροσκήπου (Επισυνάπτεται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ενημερώθηκαν από τον κύριο Δήμαρχο, ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν τη λήψη όλων των νομικών μέτρων για άρση της προκαλούμενης οχληρίας. 19. Επιστολή κυρίου Μάριου Νικήτα ημερ. 22/2/2012 σχετικά με οχληρία στο τεμάχιο αριθμός 352, Φ/Σχ. 51/20 Γεροσκήπου (Επισυνάπτεται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ενημερώθηκαν από τον κύριο Δήμαρχο, ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν τη λήψη όλων των νομικών μέτρων για άρση της προκαλούμενης οχληρίας. 20. Επιστολή κυρίου Μάριου Νικήτα ημερ. 24/2/2012 σχετικά με οχληρία στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αριθμός 96, Γεροσκήπου (Επισυνάπτεται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ενημερώθηκαν από τον κύριο Δήμαρχο, ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν τη λήψη όλων των νομικών μέτρων για άρση της προκαλούμενης οχληρίας. 21. Επιστολή κυρίου Δημήτρη Αθανασίου ημερ. 28/2/2012 σχετικά με παροχή υπηρεσιών ναυαγοσώστη στην Παραλιακή περιοχή Πλάζ Ρίκκος, Γεροσκήπου (Επισυνάπτεται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ενημερώθηκαν για την αναγκαιότητα ύπαρξης ναυαγοσώστη στην υπ αναφορά περιοχή, ομόφωνα αποφάσισαν την εργοδότηση του κυρίου Δημήτρη Αθανασίου για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο από

9 - 8-6:30π.μ. μέχρι 9:30π.μ. με αμοιβή 300= το μήνα με έλεγχο από τον Διοικητικό Λειτουργό. 22. Ανανέωση πιστωτικού ορίου τρεχούμενου λογαριασμού ύψους 200,000= που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς (Επισυνάπτεται επιστολή Δημοτικού Ταμία ημερ. 24/2/2012). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ενημερώθηκαν από τον κύριο Δήμαρχο, ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν την ανανέωση του πιστωτικού ορίου τρεχομένου λογαριασμού ύψους 200,000= που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς. 23. Εκποίηση δυο σκυβαλοφόρων του Δήμου Γεροσκήπου (Επισυνάπτεται επιστολή Διοικητικού Λειτουργού ημερ. 28/2/2012). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού αντάλλαξαν απόψεις/εισηγήσεις μεταξύ τους ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν την εκποίηση των δυο υπ αναφορά Σκυβαλοφόρων μέσω προσφορών. 24. Επιστολή ΕΔΟΝ Πάφου ημερ. 21/2/2012 για οικονομική βοήθεια (Επισυνάπτεται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού αντάλλαξαν απόψεις/εισηγήσεις μεταξύ τους, με τη διαφωνία του κυρίου Ανδρέα Χριστοφίδη αποφάσισαν και ενέκριναν οικονομική βοήθεια στην ΕΔΟΝ Πάφου ύψους 150=. 25. Επιστολή Α. Κακογιάννη ημερ. 22/2/2012 και Χρίστου Κληρίδη ημερ. 22/2/2012 σχετικά με την έφεση εναντίον της απόφασης στην προσφυγή αριθμός 1556/2009 (Επισυνάπτονται). Δόθηκαν για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 26. Παράδοση του προϊόντος εράνου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής Αθήνα. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν την μετάβαση του κυρίου Μιχάλη Παυλίδη Δημάρχου και της κυρίας Χαρίκλειας Σαρίκα Προέδρου Επιτροπής Αδελφοποίησης στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για να παραδώσουν το προϊόν του εράνου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Όλα τα έξοδα μετάβασης, διαμονής κ.λ.π. θα τα επιβαρυνθεί ο Δήμος Γεροσκήπου. 27. Δύο επιστολές του κυρίου Μάριου Αθανασίου ημερ. 28/2/2012 (Επισυνάπτονται). Δόθηκαν για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 28. Επιστολή Τσιρείου Γυμνασίου ημερ. 15/2/2012 (Επισυνάπτεται). Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα ενέκριναν οικονομική βοήθεια ύψους 100= στο Τσίρειο Γυμνάσιο Λεμεσού.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012. Παρόντες:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012. Παρόντες: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 1/11/2016 ΑΡΙΘ. 19/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος Κα Χριστιάνα Κούπανου Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/01/2012 ΑΡΙΘ. 1/2012. Παρόντες:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/01/2012 ΑΡΙΘ. 1/2012. Παρόντες: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/01/2012 ΑΡΙΘ. 1/2012 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ευτύχιος Κεζούδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/10/2016 ΑΡΙΘ. 18/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος Κα Χριστιάνα Κούπανου Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 12/01/2017 ΑΡΙΘ. 01/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 31/01/2017 ΑΡΙΘ. 03/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 31/01/2017 ΑΡΙΘ. 03/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 31/01/2017 ΑΡΙΘ. 03/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/02/2017 ΑΡΙΘ. 04/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/02/2017 ΑΡΙΘ. 04/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/02/2017 ΑΡΙΘ. 04/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 01/12/2016 ΑΡΙΘ. 21/2016. Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 01/12/2016 ΑΡΙΘ. 21/2016. Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 01/12/2016 ΑΡΙΘ. 21/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/10/2015 ΑΡΙΘ. 20/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/10/2015 ΑΡΙΘ. 20/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/10/2015 ΑΡΙΘ. 20/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 1/3/2016 ΑΡΙΘ. 4/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 1/3/2016 ΑΡΙΘ. 4/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 1/3/2016 ΑΡΙΘ. 4/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ευτύχιος Κεζούδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 13/10/2015 ΑΡΙΘ. 19/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 13/10/2015 ΑΡΙΘ. 19/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 13/10/2015 ΑΡΙΘ. 19/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Ημερομηνία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:45 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Ημερομηνία: 14 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Πρακτικά 117 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25 Ιουλίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Ημερομηνία: 28 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα λήξης: 20:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (από το θέμα 1.10) κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:25 Ώρα Λήξης: 15:40 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα 1.6)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15 Ημερομηνία : 5 Νοεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:30' Ώρα λήξης: 15:00' Παρόντες : κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 15/2013

Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Πρακτικά 43 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 23.7.2013 από τις 9:30μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρακτικά 39 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 3. Χωματάς Χρίστος - Μέλος 4. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Ημερομηνία: 5 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 14:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17 Ημερομηνία: 7 Αυγούστου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Ημερομηνία: 26 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 14:30 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16 Ημερομηνία: 27 Απριλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα Λήξης: 15:10 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17 Ημερομηνία: 7 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Χρυσόστομος Χριστοδούλου

Διαβάστε περισσότερα

2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 15/3/2016 ΑΡΙΘ. 5/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 15/3/2016 ΑΡΙΘ. 5/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 15/3/2016 ΑΡΙΘ. 5/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17 Ημερομηνία: 6 Απριλίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός από μέρος του θέματος 1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 22:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4)

Διαβάστε περισσότερα

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 28/02/2017 ΑΡΙΘ. 05/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 28/02/2017 ΑΡΙΘ. 05/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 28/02/2017 ΑΡΙΘ. 05/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & )

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & ) Αρ. Φακ. 4.0.0 Πρακτικά συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:30 17:15 με κωδικό αριθμό ΔΣΔ 16/2017 Παρόντες Άντρος Γ. Καραγιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16 Ημερομηνία: 9 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

1. U /5 Δρόμος πρωταρχικής σημασίας που αρχίζει από το Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο και καταλήγει στο νέο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού

1. U /5 Δρόμος πρωταρχικής σημασίας που αρχίζει από το Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο και καταλήγει στο νέο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού Αρ Φακ: 6.31.01 29 Ιανουαρίου 2014 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 08/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 22/2013

Αρ. Συνεδρίας 22/2013 Πρακτικά 50 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 12.11.2013 από τις 7:45μμ μέχρι τις 10:45μμ. Αρ. Συνεδρίας 22/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016 Αρ Φακ: 6.31.01 30 Νοεμβρίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17 Ημερομηνία: 5 Οκτωβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:50 Ώρα Λήξης: 15:10 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου κ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 12/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Ημερομηνία: 20 Μαρτίου 2018 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4.1)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 26 Μαΐου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 11/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 27 Μαΐου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 11/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 27 Μαΐου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 11/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 11/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 27 Μαΐου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 14 Δεκεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 17/2013

Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 3.9.2013 από τις 6:15μμ μέχρι τις 8:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 13 Οκτωβρίου 2014 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16 Ημερομηνία: 4 Οκτωβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Βλίττης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες Αριθμός Πρακτικών 01/2013 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Πρακτικά 103 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, 2017, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου- Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2015, στις 5:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 23/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου [Αρ Φακ: 6.31.01 3 Μαΐου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/16 Ημερομηνία: 13 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 21/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 21/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 21/18 Ημερομηνία: 27 Ιουλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα Λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου κ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 35/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 35/17 Ημερομηνία: 21 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 35/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από μέρος του

Διαβάστε περισσότερα