Publication date: 10/05/ :29 Alexa ranking (Greece): 0

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Publication date: 10/05/ :29 Alexa ranking (Greece): 0"

Transcript

1 Publication date: 10/05/ :29 Alexa ranking (Greece): 0 Προστασία Δηµόσιας Υγείας:Ενώνουν δυνάµεις ΙΣΑ, ΚΕΔΕ & ΚΕΕΛΠΝΟ Οι συντονισµένες ενέργειες για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού ήταν το αντικείµενο ευρείας σύσκεψης του προέδρου του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, µε τον πρόεδρο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενµπεργκ, τον αντιπρόεδρο Αγάπιο Τερζίδη, την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Χηµειοθεραπείας καθηγήτρια Ελένη Γιαµαρέλλου και τον γ. διευθυντή του Ελληνικού Διαδηµοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Σωτήρη Παπασπυρόπουλο Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγµατοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, αποφασίσθηκε η υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας µεταξύ των φορέων, για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Ρόζενµπεργκ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού, σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρόκειται να κάνει ο ΙΣΑ και η ΚΕΔΕ, για την προστασία της Δηµόσιας υγείας. Ειδικότερα ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής: «Ενώνουµε τις δυνάµεις µας για την διενέργεια κοινών προγραµµάτων καθώς και την ανάληψη πρωτοβουλιών που έχουν στόχο την προστασία της Δηµόσιας υγείας. Ειδικότερα ο ΙΣΑ θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί. Παράλληλα σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού καθώς τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού». ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

2 Publication date: 10/05/ :27 Alexa ranking (Greece): Κοινό µέτωπο ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ, για την προστασία της δηµόσιας υγείας Οι φορείς συντονίζουν τη δράση τους για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Στην υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας προχωρούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε σήµερα στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, µε αντικείµενο τον συντονισµό ενεργειών των φορέων για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενµπεργκ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι ο ΙΣΑ «θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί». Παράλληλα, όπως είπε, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού, καθώς «τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα, είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού» είπε χαρακτηριστικά. Στη σύσκεψη συµµετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αγάπιος Τερζίδης, η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Χηµειοθεραπείας, καθηγήτρια Ελένη Γιαµαρέλλου και ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Διαδηµοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Σωτήρης Παπασπυρόπουλος.

3 Publication date: 10/05/ :20 Alexa ranking (Greece): Πολλά υποσχόµενος ο ιαµατικός τουρισµός Οι λουτροπόλεις της Ελλάδας έζησαν µέρες µεγάλης δόξας τη δεκαετία του '50 και του '60. Σήµερα, πολλές υπολειτουργούν ή έχουν εγκαταλειφθεί, διατηρούν όµως την πηγαία δυναµική τους, που µπορεί να τις καταστήσει πόλο έλξης ταξιδιωτών κάθε ηλικίας. "Η χώρα µας διαθέτει 750 καταγεγραµµένες ιαµατικές πηγές, εκ των οποίων οι 82 είναι ενεργές και οι 38 αναγνωρισµένες µε ΦΕΚ για τις θεραπευτικές τους ενδείξεις και αντενδείξεις", επισηµαίνει στην "Κ" ο καθηγητής δερµατολογίας στο ΕΚΠΑ και νοµικός, κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης. Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες δεν είναι ευρέως γνωστές. "Πρόκειται για αναβλύζον νερό, για ατµίδες που εισπνέουµε ή για λάσπη", περιγράφει ο Ελληνας καθηγητής και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδηµίας Ιαµατικής Ιατρικής, στη διηµερίδα για τον ιατρικό τουρισµό, που πραγµατοποίησε ο ΙΣΑ στο Σικάγο των ΗΠΑ. "Το θειάφι, που αναγνωρίστηκε ως θείο δώρο ήδη από την αρχαιότητα, βρίσκεται σε µεγάλη αφθονία στις ιαµατικές πηγές"... Aegaio.gr πριν από 1 ώρα 4 λεπτά

4 Publication date: 10/05/ :38 Alexa ranking (Greece): Μέτωπο ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ για την προστασία της δηµόσιας υγείας Στην υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας προχωρούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε σήµερα στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, µε αντικείµενο τον συντονισµό ενεργειών των φορέων για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενµπεργκ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι ο ΙΣΑ «θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πότε πρέπει να επισκεφθείτε το γυναικολόγο µετά τον τοκετό και γιατί Παράλληλα, όπως είπε, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού, καθώς «τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα, είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού» είπε χαρακτηριστικά. Στη σύσκεψη συµµετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αγάπιος Τερζίδης, η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Χηµειοθεραπείας, καθηγήτρια Ελένη Γιαµαρέλλου και ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Διαδηµοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Σωτήρης Παπασπυρόπουλος.

5 Publication date: 10/05/ :37 Alexa ranking (Greece): Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 17 Μαΐου Κλιµακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόµενοι στην Υγεία και όπως ανακοίνωσε η Οµοσπονδία Ενώσεων Νοσοκοµειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) η µάχη θα δοθεί στις 17 Μαΐου µε τη συµβολή όλων στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία. «Κλιµακώνουµε τους αγώνες µας για Αποκλειστικά Δηµόσια Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό, για την υπεράσπιση των δικαιωµάτων των νοσοκοµειακών γιατρών, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών µας» τονίζει η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ. Οι εργαζόµενοι στην Υγεία απαιτούν: Την άµεση και ασφαλή επαναλειτουργία των χειρουργείων του νοσοκοµείου της Ζακύνθου. Την ανάκληση όλων των µετακινήσεων γιατρών από και προς το νοσοκοµείο. Μαζικές προσλήψεις µόνιµου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Γενναία χρηµατοδότηση αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισµό για την κάλυψη των αναγκών. Ο ΙΣΑ στηρίζει την κινητοποίηση της ΟΕΝΓΕ στις 17 Μαΐου Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών µε ανακοίνωσή του, στηρίζει την 24ωρη πανελλαδική απεργία που αποφάσισε για τις 17 Μαΐου η Οµοσπονδία Ενώσεων Νοσοκοµειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), για Αποκλειστικά Δηµόσια Δωρεάν Υγεία.

6 Publication date: 10/05/ :36 Alexa ranking (Greece): Πολλά υποσχόµενος ο ιαµατικός τουρισµός Οι λουτροπόλεις της Ελλάδας έζησαν µέρες µεγάλης δόξας τη δεκαετία του 50 και του 60. Σήµερα, πολλές υπολειτουργούν ή έχουν εγκαταλειφθεί, διατηρούν όµως την πηγαία δυναµική τους, που µπορεί να τις καταστήσει πόλο έλξης ταξιδιωτών κάθε ηλικίας. «Η χώρα µας διαθέτει 750 καταγεγραµµένες ιαµατικές πηγές, εκ των οποίων οι 82 είναι ενεργές και οι 38 αναγνωρισµένες µε ΦΕΚ για τις θεραπευτικές τους ενδείξεις και αντενδείξεις», επισηµαίνει στην «Κ» ο καθηγητής δερµατολογίας στο ΕΚΠΑ και νοµικός, κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης. Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες δεν είναι ευρέως γνωστές. «Πρόκειται για αναβλύζον νερό, για ατµίδες που εισπνέουµε ή για λάσπη», περιγράφει ο Ελληνας καθηγητής και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδηµίας Ιαµατικής Ιατρικής, στη διηµερίδα για τον ιατρικό τουρισµό, που πραγµατοποίησε ο ΙΣΑ στο Σικάγο των ΗΠΑ. «Το θειάφι, που αναγνωρίστηκε ως θείο δώρο ήδη από την αρχαιότητα, βρίσκεται σε µεγάλη αφθονία στις ιαµατικές πηγές», υπενθυµίζει ο ίδιος στην «Κ», «η ιατρική χορηγεί µέσω σκευασµάτων για ένα µεγάλο εύρος ασθενειών θειάφι». Ευεργετική είναι η δράση των συστατικών τους σε νοσήµατα µυοσκελετικού, νευρικού, αναπνευστικού, γαστρεντερικού, ουροποιητικού, νεφρολογικού και αιµατολογικού συστήµατος, όπως και σε ανοσολογικές, δερµατολογικές, αλλεργικές, γυναικολογικές κ.ά. παθήσεις. «Η παγιωµένη άποψη ότι τα ιαµατικά λουτρά απευθύνονται σε ηλικιωµένους είναι ένας µύθος», ισχυρίζεται ο καθηγητής, «οι παθήσεις, στην καταπολέµηση των οποίων συµβάλλουν, όπως το αυχενικό σύνδροµο ή η ψωρίαση, δεν έχουν ηλικία». Εξάλλου, δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ασθενήσει για να προσφύγει στην ιαµατική ιατρική, µπορεί να απολαµβάνει τη λουτροθεραπεία επενδύοντας στη µελλοντική του υγεία και ευεξία. Επισηµαίνεται ότι η ιαµατική ιατρική είναι µια εναλλακτική προσέγγιση της κλασικής ιατρικής, που δεν υποκαθιστά την ιατροφαρµακευτική αγωγή αλλά τη συµπληρώνει. Οι ιαµατικές πηγές µπορούν να προσφέρουν όχι µόνον στην υγεία αλλά και στην εγχώρια οικονοµία, εφόσον αυξηθεί η επισκεψιµότητά τους. Στο εξωτερικό, τα ιαµατικά λουτρά αποτελούν σηµαντική πηγή εσόδων για τις τοπικές οικονοµίες. «Η Ευρώπη διαθέτει συνολικά ανεπτυγµένες λουτροπόλεις, στις οποίες απασχολούνται άτοµα µε ετήσιο τζίρο 45 δισ. ευρώ από τις 180 εκατοµµύρια διανυκτερεύσεις», σηµειώνει ο κ. Κουσκούκης, «επιπλέον, η βιοµηχανία χρησιµοποιεί επιτυχώς σε καλλυντικά προϊόντα το νερό των ιαµατικών πηγών ως πρώτη ύλη». Αντίστοιχα, σε συστηµατική αξιοποίηση των ειδικών κλιµατολογικών και γεωφυσικών συνθηκών που επικρατούν στην Ερυθρά Θάλασσα προβαίνει το κράτος του Ισραήλ, η οικονοµία του οποίου στηρίζεται πολύ και στον ιατρικό τουρισµό στη Νεκρά Θάλασσα. «Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε ποιότητα και µοναδικότητα ιαµατικών φυτικών πόρων και µπορεί να ανταγωνιστεί τα πλεονεκτήµατα του µικροκλίµατος της Νεκράς Θάλασσας», υποστηρίζει ο καθηγητής, «άλλωστε χάρη στην εκτεταµένη ακτογραµµή, δυνάµεθα να αναπτύξουµε και τη θαλασσοθεραπεία». Ενδεικτικά, το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων στην Καβάλα θεωρείται ότι διαθέτει την καλύτερη ποιοτικά λάσπη στην Ευρώπη. Πέριξ των πηγών µπορούν να αναπτυχθούν ειδικά εξοπλισµένα κέντρα ιαµατικής θεραπείας (όπου θα δίνουν τη δυνατότητα για λουτροθεραπεία, εισπνοθεραπεία κ.ά.). «Γύρω τους µπορούν να βρίσκονται κλινικές αποκατάστασης, υποβοηθούµενης αναπαραγωγής ή κέντρα για αιµοκάθαρση, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ενός ευρύτερου κοινού», λέει στην «Κ» ο κ. Κουσκούκης. «Η θεραπεία διαρκεί 20, όπερ και σηµαίνει ότι την υπόλοιπη µέρα οι εξυπηρετούµενοι µπορούν να απασχολούνται µε δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισµού, όπως θαλάσσια σπορ, ορειβασία, πολιτιστικές εξορµήσεις, οινογνωσία κ.ά.». Μεγάλο ενδιαφέρον Οπως συµπληρώνει ο κ. Κουσκούκης, πολλοί από τους επωφελούµενους έρχονται και πάλι. «Οι υπηρεσίες ιαµατικής ιατρικής προσφέρονται βάσει πρωτοκόλλου στα ιαµατικά κέντρα και κέντρα θαλασσοθεραπείας για 21 ηµέρες ανά εξάµηνο και διά βίου, κάτι που σηµαίνει ότι οι εν λόγω τουρίστες άµα µείνουν ικανοποιηµένοι, επανέρχονται», αναφέρει στην «Κ». «Υπάρχει µεγάλο ενδιαφέρον στο εξωτερικό για τις ιαµατικές µας πηγές, η απουσία όµως υποδοµών δρα ανασταλτικά», καταλήγει. Καθηµερινή

7 Publication date: 10/05/ :36 Alexa ranking (Greece):

8 Publication date: 10/05/ :31 Alexa ranking (Greece): Μέτωπο ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ για την προστασία της δηµόσιας υγείας Στην υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας προχωρούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας...

9 Publication date: 10/05/ :49 Alexa ranking (Greece): ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ ενώνουν τις δυνάµεις τους για την προστασία της δηµόσιας υγείας Μνηµόνιο συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη οι επικεφαλής των φορέων ΙΣΑ,ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ, για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας σε ευρεία σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το αντικείµενο της σύσκεψης ήταν οι συντονισµένες ενέργειες για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια καθώς και η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Ρόζενµπεργκ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού, σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρόκειται να κάνει ο ΙΣΑ και η ΚΕΔΕ, για την προστασία της Δηµόσιας υγείας. Ειδικότερα ο κ. Πατούλης τόνισε πως «ενώνουµε τις δυνάµεις µας για την διενέργεια κοινών προγραµµάτων καθώς και την ανάληψη πρωτοβουλιών που έχουν στόχο την προστασία της Δηµόσιας υγείας. Ειδικότερα ο ΙΣΑ θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί. Παράλληλα σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού καθώς τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού». Tags:

10 Publication date: 10/05/ :49 Alexa ranking (Greece): ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΕΔΕ ΙΣΑ μνημόνιο συνεργασίας 2017 Weekihealth.gr. All rights reserved. Επικοινωνία Όροι χρήσης Links Site & Web Promotion by overron incom cms web promotion

11 Publication date: 10/05/ :03 Alexa ranking (Greece): ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝO ενώνουν τις δυνάµεις τους για την προστασία της δηµόσιας υγείας Οι συντονισµένες ενέργειες για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού ήταν το αντικείµενο της σηµερινής ευρείας σύσκεψης του προέδρου του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, µε τον πρόεδρο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενµπεργκ, τον αντιπρόεδρο Αγάπιο Τερζίδη, την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Χηµειοθεραπείας καθηγήτρια Ελένη Γιαµαρέλλου και τον γ. διευθυντή του Ελληνικού Διαδηµοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Σωτήρη Παπασπυρόπουλο. Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγµατοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, αποφασίσθηκε η υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας µεταξύ των φορέων, για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Ρόζενµπεργκ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού, σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρόκειται να κάνει ο ΙΣΑ και η ΚΕΔΕ, για την προστασία της Δηµόσιας υγείας. Ειδικότερα ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής: «Ενώνουµε τις δυνάµεις µας για την διενέργεια κοινών προγραµµάτων καθώς και την ανάληψη πρωτοβουλιών που έχουν στόχο την προστασία της Δηµόσιας υγείας. Ειδικότερα ο ΙΣΑ θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί. Παράλληλα σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού καθώς τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού».

12 Publication date: 10/05/ :24 Alexa ranking (Greece): ΠΦΣ: Η αύξηση των εισφορών θα καταστρέψει τα φαρµακεία- Αντιδράσεις από όλους τους ελεύθερους επαγγελµατίες Απαράδεκτη και φοροµπηχτική χαρακτηρίζει την προωθούµενη, σύµφωνα µε δηµοσιογραφικές πληροφορίες, τη νέα ρύθµιση µε την οποία επιβάλλεται νέο χαράτσι στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελµατιών, ο Πανελλήνιος Φαρµακευτικός Σύλλογος, ο οποίος καλεί την κ. Αχτσιόγλου να αποσύρει την συγκεκριµένη διάταξη η οποία θα προκαλέσει την καταστροφή χιλιάδων φαρµακείων που αυτή τη στιγµή στηρίζουν την φαρµακευτική περίθαλψη των πολιτών και τη Δηµόσια Υγεία. Και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή του στη νέα ρύθµιση του Υπουργείου Εργασίας µε την οποία αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές, µέσα από αλλαγές στον τρόπο υπολογισµού τους, καθώς δεν θα αφαιρούνται από τα ακαθάριστα έσοδα. «Η επιβάρυνση αυτή, παρά την έκπτωση του 15% για το 2018, οδηγεί µε µαθηµατική ακρίβεια στο κλείσιµο όσων µικροµεσαίων ιατρείων απέµειναν, αυξάνει τη µετανάστευση, οδηγεί στη µαύρη εργασία και φοροδιαφυγή, προβλήµατα για τα οποία καταβάλλουµε προσπάθειες να εξαλείψουµε. Ο ιατρικός κόσµος της χώρας δεν µπορεί, όπως και οι άλλοι αυτοαπασχολούµενοι ελευθεροεπαγγελµατίες, να αντέξει το πρόσθετο αυτό βάρος, αλλά και η ελληνική οικονοµία και ανάπτυξη θα δεχτεί στο σύνολό της πρόσθετο πλήγµα, το οποίο δεν θα µπορεί να αναταχθεί σύντοµα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΠΙΣ. «Η παράλογη αυτή ρύθµιση όχι µόνο αναδεικνύει την προχειρότητα και την ανικανότητα όσων την επινόησαν αλλά αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση εκτελεί συµβόλαια θανάτου του επιστηµονικού δυναµικού της χώρας, προς όφελος των µεγάλων οικονοµικών συµφερόντων. Την ώρα που το υψηλά εξειδικευµένο επιστηµονικό δυναµικό µας θα οδηγεί στη µετανάστευση, η υγεία του ελληνικού λαού θα παραδοθεί στα καρτέλ», σχολίασε ο πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης. «Με τις νέες εφευρέσεις της κυβέρνησης επιχειρείται το αποτελείωµα του ελεύθερου επαγγελµατία, του συνεπή φορολογούµενου, που τροµάζει και µόνο στην ιδέα της νέας λαίλαπας που θα ακολουθήσει. Απορούµε αν οι κυβερνώντες µπορούν να διανοηθούν ποιός θα αποµείνει στην Ελλάδα για να αντέξει τις παρανοϊκές ρυθµίσεις του νέου ασφαλιστικού, ποιός θα µπορεί να καταβάλει τις επιπλέον αυξήσεις όπως είδαν το φως της δηµοσιότητας µετά την συµφωνία µε τους θεσµούς. Εκτός και αν είναι σχεδιασµένη µε κάθε λεπτοµέρεια η παράδοση της αγοράς στα µεγάλα τραστ, η πλήρη φτωχοποίηση της κοινωνίας και η ένταξη όλων στα κοινωνικά συσσίτια της Εκκλησίας και των Δήµων», τόνισαν από την πλευρά τους οι φυσικοθεραπευτές.

13 Publication date: 10/05/ :06 Alexa ranking (Greece): Μέτωπο ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ για την προστασία της δηµόσιας υγείας Στην υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας προχωρούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε σήµερα στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, µε αντικείµενο τον συντονισµό ενεργειών των φορέων για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενµπεργκ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι ο ΙΣΑ «θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί». Παράλληλα, όπως είπε, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού, καθώς «τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα, είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού» είπε χαρακτηριστικά. Στη σύσκεψη συµµετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αγάπιος Τερζίδης, η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Χηµειοθεραπείας, καθηγήτρια Ελένη Γιαµαρέλλου και ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Διαδηµοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Σωτήρης Παπασπυρόπουλος. Πηγή: Newsbeast.gr Σχόλια

14 Publication date: 10/05/ :25 Alexa ranking (Greece): Κοινο µετωπο ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ, για την προστασια της δηµοσιας υγειας Στην υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας προχωρούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε σήµερα στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, µε αντικείµενο τον συντονισµό ενεργειών των φορέων για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενµπεργκ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι ο ΙΣΑ «θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η... Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

15 Publication date: 10/05/ :22 Alexa ranking (Greece): 29 Κοινό µέτωπο ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ, για την προστασία της δηµόσιας υγείας Στην υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας προχωρούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε σήµερα στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, µε αντικείµενο τον συντονισµό ενεργειών των φορέων για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενµπεργκ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι ο ΙΣΑ «θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί». Παράλληλα, όπως είπε, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού, καθώς «τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα, είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού» είπε χαρακτηριστικά. Στη σύσκεψη συµµετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αγάπιος Τερζίδης, η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Χηµειοθεραπείας, καθηγήτρια Ελένη Γιαµαρέλλου και ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Διαδηµοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Σωτήρης Παπασπυρόπουλος.

16 tre lo k o u n e li.g r Publication date: 10/05/ :19 Alexa ranking (Greece): Μέτωπο ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ για την προστασία της δηµόσιας υγείας Στην υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας προχωρούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε σήµερα στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, µε αντικείµενο τον συντονισµό ενεργειών των φορέων για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενµπεργκ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι ο ΙΣΑ «θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί». Παράλληλα, όπως είπε, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού, καθώς «τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα, είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού» είπε χαρακτηριστικά. Στη σύσκεψη συµµετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αγάπιος Τερζίδης, η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Χηµειοθεραπείας, καθηγήτρια Ελένη Γιαµαρέλλου και ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Διαδηµοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Σωτήρης Παπασπυρόπουλος. Επιστροφή στο trelokouneli.gr

17 Publication date: 10/05/ :16 Alexa ranking (Greece): Γιατροί και Φυσικοθεραπευτές: Μας αποτελειώνετε µε τη νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών! Πόσα χάνουν Γράφει: Μαρία Γλένη Σοκ έπαθαν οι ελεύθεροι επαγγελµατίες του τοµέα της Υγείας καθώς µετά την αποκάλυψη των πραγµατικών µέτρων που περιλαµβάνονται στο νέο µνηµόνιο, οι ασφαλιστικές εισφορές εκτοξεύονται. Στα κάγκελα είναι οι ελεύθεροι επαγγελµατίες του χώρου της Υγείας µετά τις νέες αποκαλύψεις για τις ασφαλιστικές εισφορές. Διαβάστε ΕΔΩ τι αναφέρει το καθαρογραµµένο µνηµόνιο για την Υγεία που αποκάλυψε το HealthReport.gr: «Νέο τσεκούρι σε εξετάσεις και νοσηλείες µε τα τελικά προαπαιτούµενα της τρόικας! Όλη η λίστα» Έξαλλοι οι γιατροί O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει το νέο «χτύπηµα» της κυβέρνησης στους επιστήµονες και στους ελευθεροεπαγγελµατίες, καθώς µε το νέο τρόπο υπολογισµού των ασφαλιστικών εισφορών δηµεύει ένα ακόµα ποσοστό του εισοδήµατος που τους έχει αποµείνει, από την φοροεισπρακτική λαίλαπα που έχει επιβάλει και τους οδηγεί στην επαγγελµατική και οικονοµική εξαθλίωση. Η κυβέρνηση έχει προσυπογράψει µε τους δανειστές τη γενοκτονία των ελλήνων επιστηµόνων και ελευθεροεπαγγελµατιών και έχει παραδώσει την υγεία του ελληνικού λαού, στα µεγάλα καρτέλ των οποίων τα συµφέροντα εξυπηρετεί. Ειδικότερα στη νέα συµφωνία µε τους δανειστές, αποφασίσθηκε ότι στον υπολογισµό των ασφαλιστικών εισφορών δεν πρόκειται να εκπίπτουν οι ασφαλιστικές εισφορές του προηγούµενου χρόνου. Δηλαδή ουσιαστικά ο ελευθεροεπαγγελµατίας θα φορολογηθεί για τις ασφαλιστικές του εισφορές! Αυτό θα έχει µια δραµατική επιβάρυνση στο εισόδηµα των ελευθεροεπαγγελµατιών κατά τουλάχιστον 30 %. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου µε ανοικτή επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας τον καλεί να αποσύρει άµεσα τη ρύθµιση που θα οδηγήσει όπως λέει στην «αύξηση της φοροδιαφυγής και την εισφοροδιαφυγής, στην ιατρική µετανάστευση, στον αφανισµό κάθε παραγωγικής προσπάθειας στη χώρα µας». Να σηµειωθεί ότι µετά την ψήφιση της νέας νοµοθετικής ρύθµισης θα υπολογίζονται επί του φορολογητέου εισοδήµατος που προσαυξάνεται από τις ασφαλιστικές εισφορές του προηγούµενου έτους. Στην πραγµατικότητα δηλαδή, οι ασφαλιστικές εισφορές δεν θα εκπίπτουν ως δαπάνη. Όπως τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου: «Αποτελεί οµολογία και επιβεβαίωση µαζί, της αποτυχίας του νέου ασφαλιστικού νόµου, που εσείς εµπνευστήκατε και ψηφίσατε, πριν ακόµα κλείσει τον πρώτο χρόνο της εφαρµογής του». Γι αυτό και οι γιατροί του Ηρακλείου ζητούν την άµεση απόσυρση της ρύθµισης. Και οι φυσικοθεραπευτές κατά του νέου νόµου Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκφράζει την αντίδρασή του στις νέες σχεδιαζόµενες αλλαγές τις οποίες χαρακτηρίζει: «παράλογες, αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθεροεπαγγελµατιών» Τα µέλη του Συλλόγου των Φυσικοθεραπευτών τονίζουν µεταξύ άλλων: «Με τις νέες εφευρέσεις της κυβέρνησης επιχειρείται το αποτελείωµα του ελεύθερου επαγγελµατία, του συνεπή φορολογούµενου, που τροµάζει και µόνο στην ιδέα της νέας λαίλαπας που θα ακολουθήσει. Απορούµε αν οι κυβερνώντες µπορούν να διανοηθούν ποιός θα αποµείνει στην Ελλάδα για να αντέξει τις παρανοϊκές ρυθµίσεις του νέου ασφαλιστικού, ποιός θα µπορεί να καταβάλει τις επιπλέον αυξήσεις όπως είδαν το φως της δηµοσιότητας µετά την συµφωνία µε τους θεσµούς». medispin

18 Publication date: 10/05/ :02 Alexa ranking (Greece): ΙΣΑ, ΚΕΔΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ ενώνουν τις δυνάµεις τους Αποφασίσθηκε η υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας µεταξύ των φορέων, για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. IATRONET.GR Οι συντονισµένες ενέργειες για την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια καθώς και την εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού ήταν το αντικείµενο της σηµερινής ευρείας σύσκεψης του προέδρου του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, µε τον πρόεδρο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενµπεργκ, τον αντιπρόεδρο Αγάπιο Τερζίδη, την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Χηµειοθεραπείας καθηγήτρια Ελένη Γιαµαρέλλου και τον γ. διευθυντή του Ελληνικού Διαδηµοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Σωτήρη Παπασπυρόπουλο. Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγµατοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, αποφασίσθηκε η υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας µεταξύ των φορέων, για την πραγµατοποίηση κοινών προγραµµάτων που αφορούν την προστασία της Δηµόσιας Υγείας. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Ρόζενµπεργκ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντική την πρωτοβουλία να συνεργαστούν οι φορείς, για τη σωστή ενηµέρωση του κοινού, σχετικά µε την αξία των εµβολιασµών και την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια. Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρόκειται να κάνει ο ΙΣΑ και η ΚΕΔΕ, για την προστασία της Δηµόσιας υγείας. Ειδικότερα ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής: «Ενώνουµε τις δυνάµεις µας για την διενέργεια κοινών προγραµµάτων καθώς και την ανάληψη πρωτοβουλιών που έχουν στόχο την προστασία της Δηµόσιας υγείας. Ειδικότερα ο ΙΣΑ θα πρωτοστατήσει στην ενηµέρωση του κοινού σχετικά µε την πρόληψη των ασθενειών που µεταδίδονται µε τα κουνούπια, ενώ η ΚΕΔΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των περιφερειών προκειµένου να γίνουν φέτος εγκαίρως οι ψεκασµοί. Παράλληλα σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται να γίνουν εκστρατείες ενηµέρωσης για τα οφέλη του εµβολιασµού καθώς τα στοιχεία για το αντιεµβολιαστικό κίνηµα στη χώρα µας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Παρακολουθούµε µε ανησυχία τα περιστατικά ιλαράς στην γειτονική Ρουµανία όπου ατόνησε η εµβολιαστική κάλυψη του πληθυσµού. Αντίθετα είδαµε µε µεγάλη ικανοποίηση ότι φέτος απέδωσε σηµαντικά η εκστρατεία του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, σε συνεργασία µε το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τα οφέλη του αντιγριπικού εµβολιασµού». medispin

19 Publication date: 10/05/ :40 Alexa ranking (Greece): Στα «κάγκελα» γιατροί, φυσιοθεραπευτές και φαρµακοποιοί Απαράδεκτη και φοροµπηχτική η αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές By Έφη Τσιβίκα - Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών (ΠΣΦ), ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) εκφράζουν την αντίθεσή τους στις νέες αυξήσεις και καλούν τα µέλη τους να αντιδράσουν. Κλείσιµο των µικροµεσαίων ιατρείων Σύμφωνα με τον ΠΙΣ η επιβάρυνση αυτή, παρά την έκπτωση του 15% για το 2018, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο όσων μικρομεσαίων ιατρείων απέμειναν, αυξάνει τη μετανάστευση και οδηγεί στη µαύρη εργασία και φοροδιαφυγή. «Η καταστροφή κάθε παραγωγικής δραστηριότητας, η υπαλληλοποίηση του ιατρού και η βιομηχανοποίηση του ιατρικού επαγγέλματος, δεν στοχεύουν μόνο τον ιατρό, αλλά και τον πολίτη που θα υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες. Η συμφωνία που επετεύχθη με τους όρους αυτούς ενσωματωμένους, αυξάνει την αβεβαιότητα, ενισχύει την αγωνία και οδηγεί τους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς στην απελπισία και στην προσπάθεια ανεύρεσης άλλων δρόµων για την επιβίωσή τους», αναφέρει ο ΠΙΣ. «Στραγγαλισµός» του επαγγελµατία φυσιοθεραπευτή Ιδιαίτερα «αιχμηρή» είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΦ, εκφράζοντας την αντίθεσή του στα επιπλέον μέτρα και στον σχεδιαζόμενο στραγγαλισμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, του ελευθεροεπαγγελματία φυσικοθεραπευτή. «Προειδοποιήσαμε την Κυβέρνηση ότι το νέο ασφαλιστικό έχει λάθος φιλοσοφία και δεν μπορεί να είναι βιώσιµο. Δεν εισακουστήκαµε. Θεωρήθηκε από την Κυβέρνηση ότι το κίνημα της γραβάτας εναντιώθηκε στο νομοσχέδιο για να υποστηρίξει τα συµφέροντά του. Σε µόλις 5 µήνες αποδείχτηκε πόσο πρόχειρο ήταν το όλο εγχείρηµα. Το γονατογράφημα, όπως χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς το νέο νομοσχέδιο, οδηγεί σε νέα μείωση των συντάξεων και σε νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Ο ΠΣΦ επισημαίνει ότι με τις νέες εφευρέσεις της κυβέρνησης επιχειρείται το αποτελείωμα του ελεύθερου επαγγελματία, του συνεπή φορολογούμενου, ενώ αφήνει αιχμές για λεπτομερή σχεδιασμό με στόχο την παράδοση της αγοράς στα μεγάλα τραστ, την πλήρη φτωχοποίηση της κοινωνίας και την ένταξη όλων στα κοινωνικά συσσίτια της Εκκλησίας και των Δήµων. Καταστροφή χιλιάδων φαρµακείων Απαράδεκτη και φορομπηχτική χαρακτηρίζει την προωθούμενη νέα ρύθμιση ο ΠΦΣ, ο οποίος απέστειλε επιστολή προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Έφη Αχτσιόγλου, καλώντας την να ανακαλέσει τη ρύθµιση άµεσα. «Είναι σαφές ότι αν η ρύθμιση αυτή ψηφιστεί θα έχετε προκαλέσει την καταστροφή χιλιάδων φαρμακείων που αυτή τη στιγμή στηρίζουν την φαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών και τη Δημόσια Υγεία», αναφέρει µεταξύ άλλων η επιστολή του ΠΦΣ.

20 Publication date: 10/05/ :25 Alexa ranking (Greece): Ο Ι.Σ.Α. καταγγέλλει τη νέα φοροεισπρακτική λαίλαπα, µέσω του νέου τρόπου υπολογισµού των ασφαλιστικών εισφορών που συµφώνησε η κυβέρνηση µε τους δανειστές Αθήνα, 9/5/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέµα: Ο Ι.Σ.Α. καταγγέλλει τη νέα φοροεισπρακτική λαίλαπα, µέσω του νέου τρόπου υπολογισµού των ασφαλιστικών εισφορών που συµφώνησε η κυβέρνηση µε τους δανειστές Δεν έχει τέλος ο εµπαιγµός και οι ψεύτικες υποσχέσεις. Γ. Πατούλης: Ζητούµε να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση του Π.Ι.Σ. και καλούµε τον ιατρικό κόσµο σε εγρήγορση O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει το νέο «χτύπηµα» της κυβέρνησης στους επιστήµονες και στους ελευθεροεπαγγελµατίες, καθώς µε το νέο τρόπο υπολογισµού των ασφαλιστικών εισφορών δηµεύει ένα ακόµα ποσοστό του εισοδήµατος που τους έχει αποµείνει, από την φοροεισπρακτική λαίλαπα που έχει επιβάλει και τους οδηγεί στην επαγγελµατική και οικονοµική εξαθλίωση. Η κυβέρνηση έχει προσυπογράψει µε τους δανειστές τη γενοκτονία των ελλήνων επιστηµόνων και ελευθεροεπαγγελµατιών και έχει παραδώσει την υγεία του ελληνικού λαού, στα µεγάλα καρτέλ των οποίων τα συµφέροντα εξυπηρετεί. Ειδικότερα στη νέα συµφωνία µε τους δανειστές, αποφασίσθηκε ότι στον υπολογισµό των ασφαλιστικών εισφορών δεν πρόκειται να εκπίπτουν οι ασφαλιστικές εισφορές του προηγούµενου χρόνου. Δηλαδή ουσιαστικά ο ελευθεροεπαγγελµατίας θα φορολογηθεί για τις ασφαλιστικές του εισφορές! Αυτό θα έχει µια δραµατική επιβάρυνση στο εισόδηµα των ελευθεροεπαγγελµατιών κατά τουλάχιστον 30 %. Για παράδειγµα για ετήσια εισοδήµατα των ευρώ, η επιβάρυνση για το 2018 θα είναι 987 ευρώ και από το 2019 και µετά Ενώ για εισοδήµατα ευρώ, η επιβάρυνση για το 2018 θα είναι ενώ από το 2019 και µετά θα φτάσει στις ευρώ. «Η παράλογη αυτή ρύθµιση όχι µόνο αναδεικνύει την προχειρότητα και την ανικανότητα όσων την επινόησαν αλλά αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση εκτελεί συµβόλαια θανάτου του επιστηµονικού δυναµικού της χώρας, προς όφελος των µεγάλων οικονοµικών συµφερόντων. Την ώρα που το υψηλά εξειδικευµένο επιστηµονικό δυναµικό µας θα οδηγεί στη µετανάστευση, η υγεία του ελληνικού λαού θα παραδοθεί στα καρτέλ», σχολίασε ο πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης. Σηµειώνεται ότι το κύριο επιχείρηµα του πρώην υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου κατά τη συνάντηση µε το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α., στις 25 Ιανουαρίου 2016, στη διάρκεια της κατάληψης του Υπουργείου από τον Ι.Σ.Α., ήταν το γεγονός ότι οι ασφαλιστικές εισφορές εκπίπτουν από το εισόδηµα! Ένα χρόνο µετά κατάφεραν να διαψεύσουν µε το πλέον απροκάλυπτο τρόπο τον εαυτό τους. Δυστυχώς δεν έχει τέλος ο εµπαιγµός και οι ψεύτικες υποσχέσεις. Ο Ι.Σ.Α. ζητά από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να συγκαλέσει άµεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειµένου να ενηµερωθεί όλος ο ιατρικός κόσµος για τις επιπτώσεις της νέας φοροεισπρακτικής λαίλαπας και να αποφασισθούν οι τρόποι αντίστασης. Καλούµε σε εγρήγορση και συστράτευση τους επιστήµονες και τους ελευθεροεπαγγελµατίες της χώρας που απειλούνται µε αφανισµό. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ medispin

http://www.top7news.gr/ Publication date: 24/07/2017 11:48 Alexa ranking (Greece): 30069 http://www.top7news.gr/koinonia/tin-aposirsi-tou-sxediou-nomou-gia-ti-protovath... Την απόσυρση του σχεδίου νόμου

Διαβάστε περισσότερα

http://dailypharmanews.gr/ Publication date: 01/03/2017 14:20 Alexa ranking (Greece): 41552 http://dailypharmanews.gr/site/post/6168/aitisi-akurosis-sto-ste-gia-to-neo-asfalisti... Αίτηση ακύρωσης στο

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 08/11/ :00 Alexa ranking (Greece): 1067

Publication date: 08/11/ :00 Alexa ranking (Greece): 1067 http://www.sofokleousin.gr/ Publication date: 08/11/2016 11:00 Alexa ranking (Greece): 1067 http://www.sofokleousin.gr/archives/324497.html Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εµβόλια Ολοκληρώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών. Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών. Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων Αθήνα, 11 Νοεµβρίου 2014 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων Τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

http://www.newsnowgr.com/ Publication date: 09/12/2016 10:56 Alexa ranking (Greece): 581 http://www.newsnowgr.com/article/986488/sti-dikaiosyni-oi-giatroi-gia-to-pagoma-t... Γράφει: Δήµητρα Ευθυµιάδου

Διαβάστε περισσότερα

Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Όλες οι οργανωµένες µορφές της κοινωνικής ζωής πρέπει να πάρουν θέση στον πόλεµο που κήρυξαν µνηµονιακοί.

Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Όλες οι οργανωµένες µορφές της κοινωνικής ζωής πρέπει να πάρουν θέση στον πόλεµο που κήρυξαν µνηµονιακοί. http://amunanet.com/ Publication date: 18/09/2017 08:21 Alexa ranking (Greece): 29515 http://amunanet.com/%ce%bf-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf... Ο Ιατρικός και Φαρµακευτικός Σύλλογος Αργολίδας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ 2. ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Περιεχόμενα 1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ 2. ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Περιεχόμενα 1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 22/01/2016 σελ.15 2. ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΥΓΗ 22/01/2016 σελ.8 3. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

http://news.travelling.gr/ Publication date: 19/04/2017 09:50 Alexa ranking (Greece): 3169 http://news.travelling.gr/2017/04/%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba... Ιατρικός Τουρισµός στην Ελλάδα µια συλλογική

Διαβάστε περισσότερα

http://thetimes.gr/ Publication date: 07/06/2017 09:35 Alexa ranking (Greece): 6449 http://thetimes.gr/index.php/2016-11-07-11-54-35/item/48149-2017-06-07-06-07-06 Γ. Πατούλης Συστράτευση στην εθνική υπόθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ 11-12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ Ζάππειο Μέγαρο ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 10:00-11:30 1 η ΣΥΝΕΔΡΙΑ Πατούλης Γεώργιος, Ορθοπαιδικός. Πρόεδρος ΙΣΑ - ΚΕΔΕ Γεωργάλα Σοφία, Καθηγήτρια Δερματολογίας

Διαβάστε περισσότερα

http://www.zoomnews.gr/ Publication date: 03/10/2017 11:05 Alexa ranking (Greece): 9950 http://www.zoomnews.gr/parousiasi-tis-idikis-ekdosis-tou-isa-iatriko-egkolpio-protr... Παρουσίαση της ειδικής έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

http://www.healthreport.gr/ Publication date: 27/04/2017 12:09 Alexa ranking (Greece): 3375 http://www.healthreport.gr/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce... Ξεκινά ο διάλογος για την Πρωτοβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζουμε τους αγώνες για την Υγεία στο Νομό συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες,

Συνεχίζουμε τους αγώνες για την Υγεία στο Νομό συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες, Συνεχίζουμε τους αγώνες για την Υγεία στο Νομό συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες, Εργαζόμενοι, άνεργοι, Οι πρωτοβουλίες και οι κινητοποιήσεις που οργάνωσαν οι φορείς, οι σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

TEYXOΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

TEYXOΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 TEYXOΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Καλή Χρονιά σε όλους και όλες! Νέα φοροασφαλιστική επιβάρυνση για επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες Δεν πρόλαβαν καλά καλά να αφομοιώσουν τις δυσβάσταχτες ανατροπές του

Διαβάστε περισσότερα

http://www.stogiatro.gr/ Publication date: 01/12/2016 09:41 Alexa ranking (Greece): 2097 http://www.stogiatro.gr/nea/43300-isa-pros-taaptgae-ti-ginetai-me-ta-liksiprothesm... ΙΣΑ προς ΤΑΑΠΤΓΑΕ: Τι γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 04/10/ :50 Alexa ranking (Greece): 605

Publication date: 04/10/ :50 Alexa ranking (Greece): 605 http://www.dimokratiki.gr/ Publication date: 04/10/2017 10:50 Alexa ranking (Greece): 605 http://www.dimokratiki.gr/04-10-2017/apistefto-chaos-ta-iatrika-rantevou/ δηµοκρατική Απίστευτο χάος µε τα ιατρικά

Διαβάστε περισσότερα

http://www.kostoday.com/ Publication date: 15/10/2018 09:33 Alexa ranking (Greece): 2318 http://www.kostoday.com/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%ce... Ο ιαματικός τουρισμός πρόκειται να αποτελέσει

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Προέδρου Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής

Μήνυμα Προέδρου Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής 20 Μήνυμα Προέδρου Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής (Healing in Greece), με ιδιαίτερη χαρά σας

Διαβάστε περισσότερα

Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό

Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό Με συνθήματα όπως «Τα ταμεία χτίστηκαν στου λαού τις πλάτες δεν τα παζαρεύουμε στους κεφαλαιοκράτες»,

Διαβάστε περισσότερα

http://www.zoomnews.gr/ Publication date: 26/11/2017 10:31 Alexa ranking (Greece): 10920 http://www.zoomnews.gr/i-fysikotherapeftes-prometopida-ton-evropaikon-systimat... Οι φυσικοθεραπευτές προµετωπίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014 Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Στο πλαίσιο της μεγάλης διάρκειας συνάντησης (4 ωρών) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 08/06/ :28 Alexa ranking (Greece): 7746

Publication date: 08/06/ :28 Alexa ranking (Greece): 7746 http://virus.com.gr/ Publication date: 08/06/2017 12:28 Alexa ranking (Greece): 7746 http://virus.com.gr/i-ygia-ke-frontida-ton-pedion-se-mia-platforma/ Η υγεία και φροντίδα των παιδιών σε μια πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 03/07 03/07

Περιεχόμενα 03/07 03/07 Περιεχόμενα 1. ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 04/07/2018 σελ.24 2. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 04/07/2018 σελ.7 3. ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η καλύτερη δυνατότητα για επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η καλύτερη δυνατότητα για επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξεκινά το ταξίδι της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του ΕΔΔΥΠΠΥ και την ευγενική χορηγία της ELPEN Η καλύτερη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε άνεργες και ανασφάλιστες γυναίκες, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 5. 24ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 6. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΧΟΡΟ

Περιεχόμενα 5. 24ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 6. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΧΟΡΟ Περιεχόμενα 1. ΙΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ HEALTH DAILY 22/01/2016 σελ.5 2. ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ HEALTH DAILY 21/01/2016 σελ.1 3. ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.onmed.gr/ Publication date: 05/01/2017 10:51 Alexa ranking (Greece): 264 http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/351082/ekklisi-kede-gia-na-leitoyrgisoyn... Έκκληση ΚΕΔΕ για να λειτουργήσουν

Διαβάστε περισσότερα

http://www.bluebirds.gr/ Publication date: 15/05/2017 10:57 Alexa ranking (Greece): 34825 http://www.bluebirds.gr/meridio-apo-ton-tziro-mamoyth-toy-iatrikoy-toyrismoy-ana... Μερίδιο από τον τζίρο "µαµούθ"

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

ανεµβολίαστοι. Στη Νότια Ελλάδα. Publication date: 29/09/ :27. Alexa ranking (Greece): 0

ανεµβολίαστοι. Στη Νότια Ελλάδα.  Publication date: 29/09/ :27. Alexa ranking (Greece): 0 http://breakingnewslive.net/gr/ Publication date: 29/09/2017 10:27 Alexa ranking (Greece): 0 http://breakingnewslive.net/gr/news/350-000-paidia-se-kindyno-ilaras-proeidopoih... 350.000 παιδιά σε κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 18/07/ :27 Alexa ranking (Greece):

Publication date: 18/07/ :27 Alexa ranking (Greece): http://www.iatrikostypos.com/ Publication date: 18/07/2017 10:27 Alexa ranking (Greece): 31997 http://www.iatrikostypos.com/ellada-%ce%ba2/19499 ΙΣΑ: Σύµφωνο συνεργασίας µε την Οµοσπονδία Ελληνικών Σωµατείων

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Λουκέτο επ αόριστον στα διαγνωστικά κέντρα

Λουκέτο επ αόριστον στα διαγνωστικά κέντρα Περιεχόμενα 1. ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΑ... 2. ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ... 3. ΣΕ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ 1 0 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ... 4. ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΠΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα, η πιο ελκυστική χώρα για τον Τουρισμό Υγείας - Άποψη του Νότου

Ελλάδα, η πιο ελκυστική χώρα για τον Τουρισμό Υγείας - Άποψη του Νότου Ελλάδα, η πιο ελκυστική χώρα για τον Τουρισμό Υγείας - Άποψη του Νότου Η πιο ελκυστική χώρα στην Ευρώπη και μια από τις πλέον υποσχόμενες αγορές για τον Ιατρικό Τουρισμό διεθνώς, είναι η Ελλάδα, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Γιατροί Χωρίς Σύνορα. 40 χρόνια. ανεξάρτητη, ιατρική, ανθρωπιστική δράση

Γιατροί Χωρίς Σύνορα. 40 χρόνια. ανεξάρτητη, ιατρική, ανθρωπιστική δράση Γιατροί Χωρίς Σύνορα 40 χρόνια ανεξάρτητη, ιατρική, ανθρωπιστική δράση Η ταυτότητά μας Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είμαστε μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική, ανθρωπιστική οργάνωση Προσφέρουμε ανθρωπιστική βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών»

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Απολογισμός του Έργου «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Εισηγητής: κος Κανάκης Νικήτας Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου / Γενικός Γραμματέας ΓτΚ Γιατροί

Διαβάστε περισσότερα

Λεμεσός, 28/11/2013. Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λεμεσός, 28/11/2013. Αγαπητοί συνάδελφοι, Λεμεσός, 28/11/2013 Αγαπητοί συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε, στην πρώτη παγκύπρια συγκέντρωση της Ένωσης Ιδιωτών Ιατρών Κύπρου, η οποία έχει εγκριθεί από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς

Διαβάστε περισσότερα

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Περιστέρι Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην ημερίδα με θέμα την Ψωρίαση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Περιστερίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, την

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με ασήκωτους φόρους και χαράτσια, που επιβάλλονται στους εργαζομένους και στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα, κλιμακώνεται

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α (συμπληρώνεται από τους προϊσταμένους των Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας) ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΑ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Πρόγραµµα PHWork Προαγωγή Υγιούς Εργασίας για τους Πάσχοντες από Χρόνια Ασθένεια. Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Προαγωγή της Υγείας στην Εργασία

Ευρωπαϊκό Πρόγραµµα PHWork Προαγωγή Υγιούς Εργασίας για τους Πάσχοντες από Χρόνια Ασθένεια. Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Προαγωγή της Υγείας στην Εργασία Ευρωπαϊκό Πρόγραµµα PHWork Προαγωγή Υγιούς Εργασίας για τους Πάσχοντες από Χρόνια Ασθένεια Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Προαγωγή της Υγείας στην Εργασία Αθανάσιος Αθανασίου Σύµβουλος Ιατρός Εργασίας Τµήµα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016

Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016 Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΣΟ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΣΘ Ύψος ασφαλιστικών εισφορών Το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών των

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 30/11/ :32 Alexa ranking (Greece): 5531

Publication date: 30/11/ :32 Alexa ranking (Greece): 5531 http://argolida-net.blogspot.gr/ Publication date: 30/11/2016 10:32 Alexa ranking (Greece): 5531 http://argolida-net.blogspot.gr/2016/11/28112016.html Με επιτυχία πραγµατοποιήθηκε στο Δήµο Ναυπλιέων, Ενηµερωτική

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 11/05/ :55 Alexa ranking (Greece): 1332

Publication date: 11/05/ :55 Alexa ranking (Greece): 1332 http://www.sofokleousin.gr/ Publication date: 11/05/2017 12:55 Alexa ranking (Greece): 1332 http://www.sofokleousin.gr/archives/341857.html Συνεργασία ΚΕΕΛΠΝΟ με φορείς Υγείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας - Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»

Πρότυπο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας - Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» Πρότυπο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας - Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» Γραφείο Τύπου Υπουργού Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Υπεγράφη η σύμβαση για τη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. iamatikhσ ιατρικησ. Θεραπεία, αποκατάσταση & πρόληψη της υγείας. Σάββατο - Δευτέρα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. iamatikhσ ιατρικησ. Θεραπεία, αποκατάσταση & πρόληψη της υγείας. Σάββατο - Δευτέρα Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ Healing in Greece 2Συνέδριο FULL MEMBER OF FEMTEC ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ iamatikhσ ιατρικησ Σάββατο - Δευτέρα 17-19 δεκεμβρίου 2016 Thermae Sylla Spa Αιδηψός Θεραπεία, αποκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 22/06 22/06

Περιεχόμενα 22/06 22/06 Περιεχόμενα 1. ΛΟΥΚΕΤΟ11 ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΗΜΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ 23/06/2018 σελ.4 2. ΙΣΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ... DAILY PHARMANEWS 22/06/2018 σελ.4 3. ΙΣΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 ΚΑΛΥΨΗ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 Εγγ. Εισφορά 0,29 Ετήσιο Κόστος 1.701,15 Μηνιαία 147,43 Πρώτη όση 154,77 Στα παραπάνω ασφάλιστρα συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Περιεχόμενα 1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Περιεχόμενα 1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΙΑΤΡΕΙΑ 2. ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ 3. ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 4. ΕΛΛΕΙΡ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ... 5. ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα μειωθούν δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές. Σε 20% κατ αρχήν και 15% στη συνέχεια η επιβάρυνση για νομικά πρόσωπα

Πώς θα μειωθούν δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές. Σε 20% κατ αρχήν και 15% στη συνέχεια η επιβάρυνση για νομικά πρόσωπα Πώς θα μειωθούν δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές Σε 20% κατ αρχήν και 15% στη συνέχεια η επιβάρυνση για νομικά πρόσωπα Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 10:26 UPD:10:27 Αναδημοσίευση από τη «Ναυτεμπορική».

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Γενικό Σύστημα Υγείας

Παρουσίαση Γενικό Σύστημα Υγείας Παρουσίαση Γενικό Σύστημα Υγείας 17 Ιουνίου 2014 Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας Περιεχόμενα Α. Υφιστάμενη κατάσταση Β. Κύρια χαρακτηριστικά του ΓεΣΥ Γ. Εισφορές και Συμπληρωμές Δ. Υποχρεώσεις με βάση το Μνημόνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία από τη χρήση των γενόσημων φαρμάκων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία από τη χρήση των γενόσημων φαρμάκων Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία από τη χρήση των γενόσημων φαρμάκων Καταγγέλλεται ότι κυκλοφορούν χωρίς επαρκείς ελέγχους και μελέτες και έχουν προκαλέσει

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών του ΠΙΣ: Ενεκρίθη ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών του ΠΙΣ: Ενεκρίθη ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Αθήνα, 8 Ιουνίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών του ΠΙΣ: Ενεκρίθη ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Ενεκρίθη ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

Η Ασφαλιστική Αγορά. Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας

Η Ασφαλιστική Αγορά. Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας Η Ασφαλιστική Αγορά 2 Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας Οι Αιτίες 3 Τεράστια ανάγκη κάλυψης από την κοινωνία Η κατανόηση εκ µέρους των ατόµων ότι πρέπει να κινηθούν µόνοι τους Μπορούν να βρουν προγράµµατα

Διαβάστε περισσότερα

http://www.patrasevents.gr/ Publication date: 29/03/2018 02:57 Alexa ranking (Greece): 419 https://www.patrasevents.gr/article/338623-antithetos-o-psf-sti-dimiourgia-tmimat... Αντίθετος ο ΠΣΦ στη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Με ρυθμό χελώνας και μετά από πιέσεις πληρωνόμαστε με απαράδεκτη καθυστέρηση. Για ακόμη μια φορά θέλω να δηλώσω πως οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν.

Με ρυθμό χελώνας και μετά από πιέσεις πληρωνόμαστε με απαράδεκτη καθυστέρηση. Για ακόμη μια φορά θέλω να δηλώσω πως οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν. Λίγο πριν την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και λίγο μετά από άλλη μια δραματική επίσκεψη της τροίκας στη χώρα μας όπου αναδείχθηκε το δυσθεώρητο έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ, ο αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ME PRAKSIS: ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2009

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ME PRAKSIS: ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2009 ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ME PRAKSIS ΓΕΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Α. ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ Άµβλυνση του φαινοµένου του κοινωνικού αποκλεισµού των ειδικών πληθυσµιακών οµάδων και υπεράσπιση των ατοµικών και

Διαβάστε περισσότερα

http://medlabgr.blogspot.gr/ Publication date: 17/01/2018 21:44 Alexa ranking (Greece): 1770 http://medlabgr.blogspot.gr/2018/01/blog-post_339.html?utm_source=feedburner... Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 3. ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ... KONTRA NEWS 02/03/2017 σελ.2 4. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Περιεχόμενα. 3. ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ... KONTRA NEWS 02/03/2017 σελ.2 4. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Περιεχόμενα 1. ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ... DAILY PHARMANEWS 01/03/2017 σελ.3 2. ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 02/03/2017 σελ.16 3. ΤΡΑΓΙΚΟ 120.000 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 350.000 ΑΝΑΠΗΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του κ. ιονύση Νικολάου, Γενικού ιευθυντή του ΣΕΒ. «Ενεργός Γήρανση: Ένα Κοινωνικό Συµβόλαιο Αλληλεγγύης µεταξύ των Γενεών»

Χαιρετισµός του κ. ιονύση Νικολάου, Γενικού ιευθυντή του ΣΕΒ. «Ενεργός Γήρανση: Ένα Κοινωνικό Συµβόλαιο Αλληλεγγύης µεταξύ των Γενεών» Χαιρετισµός του κ. ιονύση Νικολάου, Γενικού ιευθυντή του ΣΕΒ στην Ηµερίδα της ΟΚΕ µε θέµα: «Ενεργός Γήρανση: Ένα Κοινωνικό Συµβόλαιο Αλληλεγγύης µεταξύ των Γενεών» 6 Μαρτίου 2008 Αθήνα, Παλαιά Βουλή 0

Διαβάστε περισσότερα

Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπουµε την κατανοµή των κατοίκων του νοµού ανά ηλικία.

Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπουµε την κατανοµή των κατοίκων του νοµού ανά ηλικία. Κεφάλαιο 5 Αγροτικά ιατρεία, Κέντρο υγείας και Νοσοκοµείο του νοµού Ευρυτανίας 4. Η πληθυσµιακή σύσταση του νοµού. Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπουµε την κατανοµή των κατοίκων του νοµού ανά ηλικία. 99

Διαβάστε περισσότερα

http://www.perivolos.gr/ Publication date: 03/07/2017 09:35 Alexa ranking (Greece): 9125 http://www.perivolos.gr/article/%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4... Ο Πρόεδρος των ΚΕΔΕ & ΙΣΑ Γ. Πατούλης προωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ. 1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ. Συναδέλφισσες, συνάδελφοι φυσικοθεραπευτές. Μισθωτοί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενοι μικροεργαστηριούχοι,

Διαβάστε περισσότερα

http://www.praktoreio-ygeias.gr/ Publication date: 21/02/2017 11:04 Alexa ranking (Greece): 15126 http://www.praktoreio-ygeias.gr/article/4152/koino-metopo-ugeionomikon-kai-dun... Κοινό μέτωπο υγειονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008 Ο καρκίνος του µαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος στις γυναίκες. Οι Ελληνίδες φαίνεται να ανησυχούν αρκετά για το ενδεχόµενο να νοσήσουν οι ίδιες, χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

http://www.ygeiaonline.gr/ Publication date: 16/10/2018 03:55 Alexa ranking (Greece): 4086 http://www.ygeiaonline.gr/ta-panta-gia-tin-ygeia/iatrikes-eidiseis/124-healthpolic/20... Η δεύτερη μεγάλη βιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Ένας χρόνος λειτουργίας. Προβλήµατα και οφέλη

ΕΟΠΥΥ: Ένας χρόνος λειτουργίας. Προβλήµατα και οφέλη ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΟΠΥΥ: Ένας χρόνος λειτουργίας. Προβλήµατα και οφέλη Κυριάκος Σουλιώτης Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Υγείας Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου Φωτεινή Γιαλαµά Υποψήφια Διδάκτωρ,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ Ελένη Χρονοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός Συντονίστρια Πολυιατρείου Περάματος socialperama@mdmgreece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ο ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑ Α

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ο ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ο ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑ Α Ο όρος «προσφορά υπηρεσιών υγείας» εκφράζει την παροχή υπηρεσιών που προέρχονται από προµηθευτές υγείας (γιατρούς, νοσοκοµεία κ.τ.λ). Οι παράγοντες που προσδιορίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

http://www.aftodioikisi.gr/ Publication date: 26/07/2017 11:31 Alexa ranking (Greece): 365 http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/kai-oi-giatroi-tou-esi-kata-tou-ns-gia-protovath... Και οι γιατροί του ΕΣΥ

Διαβάστε περισσότερα

3/10/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3/10/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/10/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διευρύνεται η πολύ επιτυχημένη Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών και τη σημασία των εμβολίων, με την 3 η φάση ενημέρωσης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Την Παρασκευή 30/11/12 ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας συμμετείχε, μαζί με συλλόγους από νοσοκομεία

Διαβάστε περισσότερα

http://www.life2day.gr/ Publication date: 08/03/2017 09:31 Alexa ranking (Greece): 5804 http://www.life2day.gr/2017/03/kataggelies-gia-upopto-freno-stis-adeies-twn-mona... Search Καταγγελίες για φρένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

http://thetimes.gr/ Publication date: 26/01/2018 09:57 Alexa ranking (Greece): 10297 http://thetimes.gr/index.php/2016-11-07-11-54-35/item/99334-2018-01-26-07-38-14 Δραματικές οι ελλείψεις Φυσικοθεραπευτών

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ YΠ AΡΙΘ. 40803 ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2002984 ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» (Α.Φ.Μ. 0999626549) Σύμφωνα με την από 03/04/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 05/08/15 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τις αναπληρώτριες Υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ TEYXOΣ 13 ΜΑΙΟΣ Σύσκεψη των επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ TEYXOΣ 13 ΜΑΙΟΣ Σύσκεψη των επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό TEYXOΣ 13 ΜΑΙΟΣ 2017 ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σύσκεψη των επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό Συνάντηση για το συντονισμό των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων κατά των νέων ρυθμίσεων για το ασφαλιστικό που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην

Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην ύπαιθρο ήταν πάντα πιο υποβαθμισμένη σε σχέση με τα μεγάλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. ΤΟΣ Υγεία. Τομεακό Σχέδιο. Αθήνα, 03.04.2014

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. ΤΟΣ Υγεία. Τομεακό Σχέδιο. Αθήνα, 03.04.2014 ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ Υγεία Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 03.04.2014 1 Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια σύνθεση των απόψεων που μέχρι τώρα διατυπώθηκαν από Υπηρεσίες, Κοινωνικούς Εταίρους και Εμπειρογνώμονες

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Από το 2005, η Οργάνωση μας σε συνεργασία με την Alpha Ασφαλιστική, προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να συμμετέχουν σε ομαδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013 ΔΡΑΣΕΙΣ «ΚΟΡΜΟΥ», ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Υποδομές Υγείας ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ & α. Ανάπτυξη Υποδομών στην πρωτοβάθμια Περίθαλψη Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α Αγγελική Πρεφτίτση

ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α Αγγελική Πρεφτίτση ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α Αγγελική Πρεφτίτση Όταν, σε ηλικία 11 ετών, µου ανακοίνωσαν ότι πάσχω από Κυστική Ίνωση, µια ασθένεια παντελώς άγνωστη σε µένα µέχρι τότε, είναι αλήθεια πως δεν θορυβήθηκα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ 1, Ποια από τις προτάσεις αυτές είναι σωστή; α, Τα εμβόλια χορηγούνται στους ξένους με βάση τις οδηγίες WHO. β, Οι δόσεις εμβολίου συμπεριλαμβάνουν το πνευμονιοκοκκικό και

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η κάρτα Dental Card

Τι είναι η κάρτα Dental Card Τι είναι η κάρτα Dental Card Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν την αρχή του υγιούς ανταγωνισμού, η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της αυξημένης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.-

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΕΥΡΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- Η κάλυψη του Άρθρου 2 του Προσαρτήµατος (Επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Δράμας Όνομα: Αποστολίδου Ελένη Θέση: Υπάλληλος στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας. Ηλ. Δ/νση:eapost@dimosdramas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

από το σημείο ανάβλυσης ή άντλησης και το οποίο θα συνδημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

από το σημείο ανάβλυσης ή άντλησης και το οποίο θα συνδημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ιβήριδος 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.54351, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310903721 www.loutropoleis.com, anestis_anastasiadis@yahoo.gr, anestis9@hol.gr, axmetalo@otenet.gr ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΟΤ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΤΜΗΜΑ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ 2. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ 3. ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ 5. ΙΣΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Περιεχόμενα 1. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ 2. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ 3. ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ 5. ΙΣΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Περιεχόμενα 1. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ 2. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ 3. ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ 4. ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣ 5. ΙΣΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 13/04/2016 σελ.16 KONTRA NEWS

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1. ΙΣΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ... KONTRA NEWS 02/10/2018 σελ.5

Περιεχόμενα. 1. ΙΣΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ... KONTRA NEWS 02/10/2018 σελ.5 Περιεχόμενα 1. ΙΣΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ... KONTRA NEWS 02/10/2018 σελ.5 2. Ο ΙΣΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 02/10/2018 σελ.6 3. ΙΣΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ HEALTH DAILY

Διαβάστε περισσότερα