ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ( 5 Ιουνίου 2015)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ( 5 Ιουνίου 2015) -------"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ( 5 Ιουνίου 2015) ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 για το την Καθαριότητα (ανταποδοτικού χαρακτήρα) άρθρου 10 Ν.4257/2014 στο Δήμο Δελφών με σύμβαση ΙΔΟΧ. (Εισηγητής: κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, προϊστάμενος Διοικ/κών Υπηρεσιών). 2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος (7 η τροποποίηση). (Εισηγήτρια: κ. Κυριακή Μιχαλοπούλου, προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού). 3. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εργασιών στο έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ»MIS (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δήμος, προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.). 4. Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Τ.Κ. ΣΕΡΝΙΚΑΚΙΟΥ». (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δήμος, προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.). 5. Εκλογή υδρονομέων αρδευτικών υδάτων στις Τ.Κ. Γραβιάς, Καστελλίων και Μαριολάτας, για την αρδευτική περίοδο (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Μολιώτης, Αντιδήμαρχος). 6. Τοποθέτηση υδρονομέων αρδευτικής περιόδου 2015 στην Τ.Κ. Δελφών. (Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος). 7. Αποδοχή γνωμοδότησης του δικηγόρου κ. Ανάργυρου Ταλαμάγκα για την υπόθεση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΙΚΑ. (Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος). 8. Αποδοχή γνωμοδότησης της δικηγόρου κ. Μαλάκη Ασημίνας για την αγωγή Μαρίας Σκούρα, Αλεξάνδρου Γρηγοριάδη και Δημητρίου Παντελάκη. (Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος). 9. Kαθορισμός δικηγορικής αμοιβής για τον χειρισμό της υποθέσεως της υπ αριθμ. καταθ. 4131/2012 αιτήσεως ακυρώσεως του Δήμου Δελφών στρεφόμενης κατά της χορηγήσεως στην εταιρεία με την επωνυμία «TRINITY ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αδείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό συνολικής ισχύος 33 ΜW, με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις θέσεις «Κοκκινάρι Τυχιούνι Προφ. Ηλίας» στον ορεινό όγκο της Γκιώνας. (Εισάγεται από την Οικονομική Επιτροπή)(Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος ). 10. Τοποθέτηση ποιμνίων στους βοσκοτόπους της Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας. (Εισηγητής: κ. Νεκτάριος Μίχος, Αντιδήμαρχος). 11. Πρόταση για την δημιουργία ενός τοπικού σχεδίου δράσης ολοκληρωμένης στρατηγικής μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III για την αναγέννηση του Κάστρου της Άμφισσας. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος). 12. Λήψη απόφασης για τον τρόπο διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών. (Εισηγήτρια: κ. Μαρία Ανδρεοπούλου, Αντιδήμαρχος). 13. Λήψη απόφασης για τον τρόπο διαχείρισης αστικών αποβλήτων. (Εισηγήτρια: κ. Μαρία Ανδρεοπούλου, Αντιδήμαρχος). 14. Έγκριση τροποποίησης της υπ αριθ. 377/2014 απόφασης του Δ.Σ. Δελφών. (Εισηγήτρια: κ.τρ. Πιλάλα.Πρόεδρος Δ.Σ.). 15. Έγκριση διάθεσης πίστωσης εκδήλωσης ποδηλατοδρόμων Τοπικής Κοινότητας Αθ. Διάκου Δ.Ε. Καλλιέων. (Εισηγήτρια κ. Μαρία Ανδρεοπούλου, Αντιδήμαρχος).

2 16. Έγκριση απαλλοτρίωσης οικοπέδου στην Τοπική Κοινότητα Μουσουνίτσας. (Εισηγήτρια κ. Μαρία Ανδρεοπούλου, Αντιδήμαρχος). 17. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Δ.Ε. Δελφών.(Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος). 18. Έγκριση δαπανών θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων έτους 2015 στις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Παρνασσού. (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Μολιώτης, Αντιδήμαρχος). 19. Έγκριση δαπανών θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων έτους 2015 στις Τοπικές Κοινότητες Δ.Ε. Γραβιάς). (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Μολιώτης, Αντιδήμαρχος). 20. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κεντρικού λιμένα Γαλαξιδίου (ακτή Οιάνθης), στην ΔΚ Γαλαξιδίου, της ΔΕ Γαλαξιδίου του Δήμου Δελφών. (Εισάγεται από την Ε.Π.Ζ.) (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Νάκος, Αντιδήμαρχος). 21. Έγκριση των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων και ρυθμίσεων στην ευρύτερη περιοχή της οδού Υλαίθου στην ΔΚ Άμφισσας της ΔΕ Άμφισσας του Δήμου Δελφών. (Εισάγεται από την Ε.Π.Ζ.) (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Καραγιάννης, Αντιδήμαρχος). 22. Άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδας & ορισμός εξουσιοδοτημένων οργάνων για την κίνησή του κατ εφαρμογή του Ν.4323/2015. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

3 1. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 για το την Καθαριότητα (ανταποδοτικού χαρακτήρα) άρθρου 10 Ν.4257/2014 στο Δήμο Δελφών με σύμβαση ΙΔΟΧ. (Εισηγητής: κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, προϊστάμενος Διοικ/κών Υπηρεσιών). Έχοντας υπόψη: ΕΙΣΗΓΗΣΗ 1. To με αριθ. πρωτ. 7057/ έγγραφο του Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικ. Ανασυγκρότησης που μας ενημερώνει για τον «Προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α και β βαθμού και τα ΝΠΔΔ αυτών.» 2. Την 67/ απόφαση του Δημ. Συμβουλίου που αποφασίσθηκε η πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού ΙΔΟΧ για το Το γεγονός ότι σ αυτήν, αποφασίστηκε να γίνει αίτημά για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 22 άτομα στην Δ/νση Περιβάλλοντος (για Καθαριότητα) από πιστώσεις ΚΑΠ. Η ανωτέρω στάλθηκε για έγκριση στο Υπουργείο Εσωτερικών & Δ.Α. με το 2284/54767/ έγγραφό- σύμφωνη γνώμη της Αποκεντρωμένης. Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. Όπως όμως με πληροφόρησε τηλεφωνικά η υπάλληλος του ΥΠΕΣ αυτό χρειάζεται ΠΥΣ για έγκριση άλλα και είναι αμφίβολη η έγκριση όλων των ατόμων γιατί ακολουθείται ο κανόνας 1:5 και προτιμότερο είναι να ακολουθήσουμε την διαδικασία μέσω ανταποδοτικών τελών και άμεση έγκριση με Υπουργική απόφαση. 4. Το γεγονός ότι οι Ο.Τ.Α μπορούν να προβαίνουν στην πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ανταποδοτικό χαρακτήρα (π.χ. καθαριότητα) σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν.4257/ Το γεγονός ότι το μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου και των αυξανόμενων αιτήσεων συνταξιοδότησης. Εισηγούμαι Την τροποποίηση της 67/ απόφαση του Δημ. Συμβουλίου για την έγκριση του προγραμματισμού προσλήψεων 2015, ως προς τον τρόπο αμοιβής των 22 ατόμων που θα προσληφθούν στην Δ/νση Περιβάλλοντος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες) για την κάλυψη εποχικών, παροδικών και πρόσκαιρων αναγκών και αντί η μισθοδοσία να βαρύνει τους ΚΑΠ να βαρύνει τους ΚΑ με τίτλο «Τακτικές Αποδοχές Προσωπικό ΙΔΟΧ» και ΚΑ «Εργοδοτικές Εισφορές υπέρ ΙΚΑ εκτάκτων Καθαρ/τας» γιατί είναι προσωπικό που προσλαμβάνεται, για υπηρεσίες ανταποδίδου χαρακτήρα, ως εξής: Α. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ χρονικής διάρκειας 8 μηνών 1. Έναν (1) υπάλληλο ΤΕ Τεχνολόγων Δομικών Έργων για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι χρειάζεται η ενίσχυση της Δ/νσης Περιβάλλοντος για την απασχόληση-επίβλεψη σε θέματα αποκατάστασης επεμβάσεων (βλαβών) σε ύδρευση, αποχέτευση (πεζοδρόμια-λακκούβεςμικροεπισκευές κλπ) 2. Πέντε (5) υπαλλήλους ΔΕ Οδηγών για τα απορριμματοφόρα 3. Δύο(2) υπαλλήλους ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων καθαριότητας κλπ 4. Δεκατέσσερις (14) υπαλλήλους ΥΕ Εργατών Καθαριότητας όλες οι παραπάνω κατηγορίες για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ (8) μηνών με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι στο Δήμο Δελφών το χρον. διάστημα

4 δημοπρατήθηκε το έργο της αποκομιδής απορριμμάτων σε 3 Δημ. Ενότητες με υψηλό μηνιαίο κόστος, το ότι το μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου λόγω των αυξανόμενων αιτήσεων συνταξιοδοτήσεων, επιπλέον χρειάζεται και να λειτουργήσει η ανακύκλωση και αρχίζει και η θερινή τουριστική περίοδος. Η διαδικασία που επιλέχθηκε να ακολουθηθεί είναι αυτή που ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου των Δήμων, αυτό των προσλήψεων προσωπικού με οκτάμηνα. Τα τυπικά προσόντα των προσλαμβανομένων θα είναι ανάλογα με την ειδικότητα. Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις, θα προσδιοριστούν και τη σχετική προκήρυξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Β. ΔΑΠΑΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ Η δαπάνη μισθοδοσίας του προσωπικού ΙΔΟΧ έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Δήμου οικ. έτους 2015 (σύμφωνα με την 12777/ σχετική βεβαίωση της Οικον. Υπηρεσίας) και συγκεκριμένα στον Κ.Α με τίτλο «Τακτικές Αποδοχές Προσωπικό ΙΔΟΧ» όπου έχει γραφτεί πίστωση ,56 και εργοδοτικές εισφορές ΚΑ με τίτλο «Εργοδοτικές Εισφορές υπέρ ΙΚΑ εκτάκτων Καθαρ/τας» όπου έχει γραφτεί πίστωση ,92, κρίνονται επαρκή και αν απαιτηθεί επιπλέον ποσό το Δημοτικό Συμβούλιο δεσμεύεται για την αναμόρφωση που προϋπολογισμού και αύξηση των πιστώσεων των παραπάνω κωδικών.

5 2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος (7 η τροποποίηση). (Εισηγήτρια: κ. Κυριακή Μιχαλοπούλου, προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού). ΕΙΣΗΓΗΣΗ Έχοντας υπόψη : 1. Την αριθ.πρωτ. 2983/269631/2014 απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος περί Επικύρωση της 20/386/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών- Ορθή Επανάληψη με θέμα «Έγκριση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων του Δήμου Δελφών Οικονομικού έτους 2015». ( ΑΔΑ: 71ΚΘΟΡ10-ΕΡΦ) 2. Την αριθ.335/2014 (ΑΔΑ: ΒΤ2ΘΩ9Θ-ΚΒΜ) απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Δελφών έγκρισης του Τεχνικού Προγράμματος Την αριθ.5/2015(αδα:ωε7κω9θ-ηρυ) απόφαση του Δ. Σ. Δήμου Δελφών έγκρισης της 1 ης Αναμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματος Την αριθ. 46 /2015(ΑΔΑ:7ΙΨ9Ω9Θ-Μ05) απόφαση του Δ. Σ. Δήμου Δελφών έγκρισης της 2 ης Αναμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματος Την αριθ. 76 /2015 (ΑΔΑ: Ω274Ω9Θ-Δ5Ξ)απόφαση του Δ. Σ. Δήμου Δελφών έγκρισης της 3 ης Αναμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματος Την αριθ. 101/2015 (ΑΔΑ:7ΘΨΤΩ9Θ-ΚΩ0) απόφαση του Δ. Σ. Δήμου Δελφών έγκρισης της 4 ης Αναμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματος Την αριθ. 134/2015 (ΑΔΑ:ΩΡΦ4Ω9Θ-ΖΘΤ)απόφαση του Δ. Σ. Δήμου Δελφών έγκρισης της Αναμόρφωσης Της 335/2014 απόφασης του Τεχνικού Προγράμματος Την αριθ. 135/2015 (ΑΔΑ:Ω3Ε6Ω9Θ-ΓΨΣ)απόφαση του Δ. Σ. Δήμου Δελφών έγκρισης της 5 ης Αναμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματος Την αριθ. 183/2015(ΑΔΑ:ΩΕΝΑΩ9Θ-6ΥΦ) απόφαση του Δ. Σ. Δήμου Δελφών έγκρισης της 6 ης Αναμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματος Το γεγονός ότι Σύμφωνα με την περίπτ.γ του άρθρου 63 του Ν.3852/2010 η Εκτελεστική Επιτροπή καταρτίζει και εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, έχοντας λάβει υπόψη την εισήγηση του συμβουλίου δημοτικής ή τοπικής κοινότητας (συμπεριλαμβανομένων προτάσεων κοινωνικών φορέων της περιοχής), για τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν. Επίσης, στην ίδια διάταξη ορίζεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή έχει την ευθύνη υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος 8. το από αρθ.πρωτ.οικ.12129/ έγγραφο της Διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών με το οποίο αναφέρει ότι απαιτείται η τροποποίηση του τίτλου του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Χ.ΑΔ.Α ΚΕΡΑΤΟΡΑΧΗΣ» σε νέο τίτλο ως «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Χ.Α.Δ.Α ΚΕΡΑΤΟΡΑΧΗΣ» καθόσον εκ παραδρομής δεν αναγράφηκε ο σωστός τίτλος του εν λογω έργου που είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ με αριθ.πρωτ. 338/24/01/2013 ένταξης και με κωδικό MIS το από αρθ.πρωτ.οικ10617/ έγγραφο της Τ.Κ.Αμφισσας με συνημμένη την αριθ.28/2015 απόφαση του συμβουλίου Άμφισσας με το οποίο αποφασίζει την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ» Προϋπολογισμού # 2583# ευρώ από το πρόγραμμα ΑΠΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 10. το από αρθ.πρωτ.οικ9832/ έγγραφο της Τ.Κ.ΔΕΛΦΩΝ με συνημμένη την αριθ.14/2015 απόφαση της δημοτικής κοινότητας Δελφών με το οποίο αποφασίζει από το πρόγραμμα ΑΠΕ-ΔΚ ΔΕΛΦΩΝ α)την διάθεση ποσού ύψους #2700# ευρώ για την προμήθεια ειδών ηλεκτρονικών υπολογιστών όπως laptop, υπολογιστή, οθόνη,prozector,εκτυπωτή & FAX B) το ποσό ύψους #1199,0# ευρώ να διατεθεί για το έργο «στεγανοποίηση της οροφής του Μουσείου Σικελιανού». 11. το από αρθ.πρωτ.οικ.11797/ έγγραφο της Διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών με το οποίο αναφέρει ότι απαιτείται η τροποποίηση του τίτλου του έργου «

6 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ» σε νέο τίτλο ως «ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Τ.Ε.Ι. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» καθόσον εκ παραδρομής δεν αναγράφηκε από την τεχνική υπηρεσία ο σωστός τίτλος του εν λογω έργου που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα ΑΠΕ-ΑΜΦΙΣΣΑΣ με παραμένοντα το ίδιο ποσό προϋπολογισμού ύψους #15700# ευρώ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ 1. Να γίνει τροποποίηση του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2015 ως εξής : Έτος ένταξης Τίτλος έργου/μελέτης ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΤΛΟΥ 2013 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Χ.ΑΔ.Α ΚΕΡΑΤΟΡΑΧΗΣ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Χ.Α.Δ.Α ΚΕΡΑΤΟΡΑΧΗΣ 2. Να γίνει τροποποίηση του Προγράμματος ΑΠΕ- ΔΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 2015 ως εξής Έτος Τίτλος έργου/μελέτης ένταξης 2014 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 3. Να γίνει τροποποίηση του Προγράμματος ΑΠΕ- ΤΚ ΔΕΛΦΩΝ 2015 ως εξής : Έτος ένταξης Νέο έργο 2015 Νέο έργο 2015 Τίτλος έργου/μελέτης Παλαιά πίστωση Αλλαγή Νέα πίστωση& Προϋπολογισμός ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ 0 αύξηση κατά 2700 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 2700 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ laptop,υπολογιστη,οθονη, prozector,εκτυπωτη & FAX ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 0 αύξηση κατά 1199 ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ 1199 ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 3899 Ποσά σε ευρώ 3)Να γίνουν αποδεκτά τα ανωτέρω αναφερόμενα

7 4) τα έργα να ενταχθούν- ενσωματωθούν στο τεχνικό πρόγραμμα 2015 όπως προτείνονται 5) να γίνει αναμόρφωση των ΚΑΕ του προϋπολογισμού του Δήμου για τα έργα που απαιτείται 6) την συμπλήρωση με τα νέα οικονομικά στοιχεία των πινάκων του τεχνικού προγράμματος

8 3. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εργασιών στο έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ»MIS (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δήμος, προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.). ΕΙΣΗΓΗΣΗ Έχοντας υπ όψη : Τις διατάξεις του άρθρου 48 του Ν. 3669/2008 Την αρ. πρωτ. οικ.19306/ εργολαβική σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Δελφών και της αναδόχου Κ/ξιας, συνολικού ποσού ,62. Το ότι η συνολική συμβατική προθεσμία είναι εννέα (9) μήνες και λήγει την 2/4/2014. Την αριθ. 84/2015 απόφαση του Δ.Σ. Δ.Δελφών με την οποία εγκρίθηκε παράταση προθεσμίας εργασιών «με αναθεώρηση» ως την 30/4/2015 Την ως άνω σχετική αίτηση της Αναδόχου Κοινοπραξίας (φωτοαντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται) με την οποία ζητείται παράταση προθεσμίας περαίωσης των εργασιών μέχρι την 31/5/2015 με αναθεώρηση, επειδή υπολείπονται οι εργασίες των δοκιμών του ηλεκτροφωτισμού των πλατειών και της συνεχούς λειτουργίας αυτόματου συστήματος άρδευσης που προϋποθέτουν την ηλεκτροδότηση του έργου, και η πραγματοποίηση μη εγκεκριμένων εργασιών που περιλαμβάνονται στον 4 ο ΑΠΕ του έργου που παρόλο που έχει συνταχθεί την 26/11/2014 δεν έχει λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις, εργασίες που υπολείπονταν και όταν ζητήθηκε και η προηγούμενη παράταση και για τους ίδιους λόγους δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν. Το γεγονός ότι η ηλεκτροδότηση του έργου πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ήδη πραγματοποιήθηκαν οι δοκιμές του δικτύου ηλεκτροδότησης και αυτόματου συστήματος άρδευσης. Επίσης ο 4 ος ΑΠΕ του έργου έλαβε όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις ( έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων, έγκριση από το Δ.Σ Δ. Δελφών) και ήδη έχουν υλοποιηθεί όλες οι εργασίες. Το γεγονός ότι οι ως άνω καθυστερήσεις εκτέλεσης εργασιών δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της αναδόχου Κοινοπραξίας Το αρ. πρωτ. 2610/ έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περί διατύπωσης σύμφωνης γνώμης για την Τροποποίηση της σύμβασης του έργου (παράταση περαίωσης της εργολαβίας μέχρι την ) Εκφράζουμε τη γνώμη Ότι μπορεί να χορηγηθεί παράταση προθεσμίας τριάντα μία (31) ημερών, ήτοι μέχρι την 31/5/2015. Η καθυστέρηση για το εν λόγω χρονικό διάστημα δεν οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα του αναδόχου (άρθρο 48 του Ν.3669/2008, παρ.8 εδ.α) και ως εκ τούτου η εν λόγω χορήγηση παράτασης ζητείται «με αναθεώρηση».

9 4. Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Τ.Κ. ΣΕΡΝΙΚΑΚΙΟΥ». (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δήμος, προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.). ΕΙΣΗΓΗΣΗ Σχετ.:1) Η με αριθμ. πρωτ / αίτηση του αναδόχου του έργου κ. Σταματονικολού Γεωργίου. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟΥ: 1. ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Η σύμβαση έργου ποσού ,90 με Φ.Π.Α υπογράφηκε την 24/02/2015 με λήξη την 24/04/2015. Εν συνεχεία δόθηκε παράταση ενός (1) μήνα λόγω συχνών βροχοπτώσεων, που είχαν ως αποτέλεσμα εργασίες όπως η απομάκρυνση της παρεδαφιαίας βλάστησης με την κοπή, την εφαρμογή ζιζανιοκτόνου, το φρεζάρισμα καθώς και η δεύτερη και τελική εφαρμογή ζιζανιοκτόνου που εξαρτώνται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες να μην μπορούν να γίνουν δεδομένου ότι μετά τον ψεκασμό απαιτείται διήμερη ανομβρία και δεκατέσσερις μέρες για την εφαρμογή του διασυστηματικού ζιζανιοκτόνου. 2. ΑΝΑΔΟΧΟΣ : ΣΤΑΜΑΤΟΝΙΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. 3. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Η χρηματοδότηση προέρχεται από πιστώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). 4. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: Με την μελέτη αυτή θα πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες σχεδιασμού και οργάνωσης των χώρων φύτευσης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Δελφών που βρίσκεται στην τοποθεσία Αλώνια της Τ.Κ. Σερνικακίου. Συγκεκριμένα, θα γίνει προμήθεια και φύτευση διαφόρων φυτικών ειδών (ποοδών πολυετών φυτών, θάμνων κλπ.) που ανταποκρίνονται στις περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής, τα παρτέρια θα συμπληρωθούν με κηπευτικό χώμα και με βελτιωτικά εδάφους και θα γίνει προμήθεια ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ποδηλάτων, καθώς και προμήθεια ηλεκτρονικών παιδικών αυτοκινήτων με σκοπό την εξοικείωση των παιδιών με τους κανόνες της οδικής ασφάλειας. Έχοντας υπόψη ότι οι εργασίες του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Τ.Κ. ΣΕΡΝΙΚΑΚΙΟΥ» έχουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά λόγω του ότι κάποια είδη φυτών που προβλέπονται στη μελέτη του έργου Άρθρο ΝΑΠΡΣ Ν\Δ Ποώδη πολυετή και ετήσια, διετή, βολβώδη κλπ. Φυτά κατηγορίας Π1 - είναι χειμερινά είδη και δεν διατίθενται στην αγορά την παρούσα στιγμή ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ Την παράταση των εργασιών ως την 30/11/2015 για την προμήθεια και τη φύτευση των συγκεκριμένων φυτών και μόνο και παρακαλούμε για την έγκρισή της.

10 5. Εκλογή υδρονομέων αρδευτικών υδάτων στις Τ.Κ. Γραβιάς, Καστελλίων και Μαριολάτας, για την αρδευτική περίοδο (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Μολιώτης, Αντιδήμαρχος). ΕΙΣΗΓΗΣΗ Με την αριθ. 119/2015 απόφαση Δημοτικού μας Συμβουλίου, καθορίστηκαν οι θέσεις και η αμοιβή των υδρονομέων αρδευτικών υδάτων στις Τοπικές Κοινότητες Γραβιάς, Καστελλίων & Μαριολάτας, για την αρδευτική περίοδο 2015, καθώς και η χρονική διάρκεια της αρδευτικής περιόδου. Επί της απόφασης αυτής εκδόθηκε η αριθ. 3160/73463/ (ΑΔΑ: ΩΛΘ0ΟΡ10-Θ4Α) εγκριτική πράξη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. Ακολούθως, με την υπ αριθ / Ανακοίνωση- Πρόσκληση του αρμοδίου Αντιδημάρχου, που δημοσιεύθηκε νόμιμα, εκλήθησαν για τις Τοπικές Κοινότητες(Τ.Κ.) Γραβιάς, Καστελλίων & Μαριολάτας, αντίστοιχα, οι ενδιαφερόμενοι και επιθυμούντες να εκλεγούν στις κενές θέσεις της υπηρεσίας του υδρονομέα άρδευσης των πηγών «Στενός», «Βοιωτικός Κηφισός» & «Σουργιάς Γεώτρηση Σφίξ» των ως άνω Τ.Κ, επίσης αντίστοιχα, για την αρδευτική περίοδο 2015, να υποβάλλουν εντός της αναφερόμενης προθεσμίας, στη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς στη Γραβιά και στο Γραφείο Προσωπικού στην έδρα του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα, αίτηση με τα αναφερόμενα και προβλεπόμενα νόμιμα δικαιολογητικά. Αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά υπέβαλαν εμπρόθεσμα : 1)Για την Τοπική Κοινότητα Γραβιάς οι εξής:α) Κανέλλος Βασίλειος του Ιωάννη & β) Παπακοσμάς Παναγιώτης του Γεωργίου, κάτοικοι Τ.Κ.Γραβιάς. 2)Για την Τοπική Κοινότητα Καστελλίων: ο Αθανάσιος Καλλιμάνης του Γεωργίου, κάτοικος Τ.Κ.Καστελλίων και 3) Για την Τοπική Κοινότητα Μαριολάτας οι εξής: α) Παππάς Ιωάννης του Ηλία & β) Αρβανίτης Θεόδωρος του Αστερίου, κάτοικοι Τ.Κ. Μαριολάτας. Ο κ. Αθανάσιος Καλλιμάνης του Γεωργίου, κρίνεται κατάλληλος να αναλάβει καθήκοντα υδρονομέα στην Τ.Κ. Καστελλίων και προτείνεται να εκλεγεί ως υδρονομέας για την επιτήρηση της ομαλής άρδευσης και την επιμέλεια διανομής των αρδευτικών υδάτων των πηγών «Βοιωτικός Κηφισός», της Τ.Κ.Καστελλίων κατά την αρδευτική περίοδο Για τις Τοπικές Κοινότητες: α)γραβιάς και β)μαριολάτας, επειδή υπάρχουν από δύο(2) ενδιαφερόμενοι κατά Τοπική Κοινότητα που πληρούν τις προϋποθέσεις, αυτοί που τελικά θα εκλεγούν για να αναλάβουν καθήκοντα υδρονομέα για τα νερά των πηγών α) «Στενός» της Τ.Κ. Γραβιάς και β) «Σουργιάς & Γεώτρηση Σφίξ» της Τ.Κ.Μαριολάτας, θα εκλεγούν από το Δημοτικό Συμβούλιο.

11 6. Τοποθέτηση υδρονομέων αρδευτικής περιόδου 2015 στην Τ.Κ. Δελφών. (Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος). «ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 4 ο πρακτικό της 30 ης Απριλίου 2015πρακτικό συνεδριάσεως του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών. ΘΕΜΑ: Τοποθέτηση Υδρονομέων αρδευτικής περιόδου Στους Δελφούς και στο Δημοτικό Γραφείο Δελφών σήμερα την 30 η Απριλίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 συνήλθε το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Δελφών σε συνεδρίαση ύστερα από την αριθ.9226/ πρόσκληση του Προέδρου της, που επιδόθηκε χωριστά σε κάθε μέλος του Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 89 και 90 του Ν. 3852/2010. Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο τριών μελών βρεθήκανε παρόντα άπαντα. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1.-Νικόλαος Κοντογιάννης (Πρόεδρος) 2.-Θεόδωρος Μαυρόπουλος 3.-Λεωνίδας Π.Σακελλαρίου Ουδείς Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Δημοτικός υπάλληλος Πάσχος Νικολάου για την τήρηση των πρακτικών. Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως του Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δελφών έθεσε υπόψη των μελών του συμβουλίου την από οικ.8893/ προκήρυξη τοποθέτησης υδρονομέων αρδευτικής περιόδου 2015 (ΑΔΑ:ΩΣΦ6Ω9Θ-929) καθώς τις κάτωθι υποβληθείσες αιτήσεις : 1. Την αριθ. 9339/ αίτηση του Σούφρα Αντωνίου για τον αρδευτικό τομέα Κεφαλοβρύσου. 2. Την αριθ. 9242/ αίτηση του Σγούρου Παναγιώτη για τους Α & Β αρδευτικούς τομείς καθώς και για τον αρδευτικό τομέα Κεφαλοβρύσου 3. Την αριθ. 9466/ αίτηση του Γεωργίου Κοντοστάνου για τον Β αρδευτικό τομέα Κασταλίας- Καράββου Ύστερα από τα ανωτέρω, κάλεσε τα μέλη του Συμβουλίου να αποφασίσουν σχετικά. Το συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του προέδρου και αφού έλαβαν υπόψη τους, την αναγκαιότητα τοποθέτησης Υδρονομέων για την Αρδευτική Περίοδο 2015 και τις διατάξεις του άρθρου 84 του Ν. 3852/2010 και της αριθ. 49/ παρ. Β 4 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ και ύστερα από διαλογική συζήτηση Το συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του προέδρου και αφού έλαβαν υπόψη τους τα οφέλη τα οποία θα προκύψουν από την διεκδίκηση της υποψηφιότητας της διοργάνωσης του θεσμού και τυχόν ανάληψης της,ύστερα από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α

12 1. Εισηγείται στην τοποθέτηση του Σούφρα Αντωνίου ως υδρονομέα για την αρδευτική περίοδο 2015 στον κάτω ελαιώνα του αρδευτικού τομέα της πηγής Καφαλοβρύσσου. 2. Εισηγείται στην τοποθέτηση του Κοντοστάνου Γεωργίου ως υδρονομέα για την αρδευτική περίοδο 2015 στον άνω ελαιώνα του αρδευτικού τομέα της πηγής Καφαλοβρύσσου. 3. Εισηγείται στην τοποθέτηση του Σγουρού Παναγιώτη ως υδρονομέα για την αρδευτική περίοδο 2015 στον αρδευτικό τομέα της πηγής Κασταλίας-Καράββου. 4. Να διαβιβασθεί δια του Αντιδημάρχου κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου η παρούσα γνωμοδοτική Απόφαση στα αρμόδια όργανα του Δήμου Δελφών προς έγκριση όπως ορίζεται από την 1855/ απόφαση του Δημάρχου Δελφών. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 15/2015

13 7. Αποδοχή γνωμοδότησης του δικηγόρου κ. Ανάργυρου Ταλαμάγκα για την υπόθεση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΙΚΑ. (Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος). «ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 183/2015 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 14 ης / συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών ΘΕΜΑ 15 ο : Αποδοχή γνωμοδότησης του δικηγόρου κ. Ταλαμάγκα Ανάργυρου για την υπόθεση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΙΚΑ. Στην Άμφισσα σήμερα, , ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:15, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Δελφών (πλατεία Κεχαγιά), συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μετά από την με αριθμ. πρωτ / πρόσκληση του Προέδρου κ. Αναγνωστόπουλου Λουκά, που επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη σύμφωνα με το άρθρο 75 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α/ ). Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο εννέα (09) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω έξι (06) μέλη: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Αναγνωστόπουλος Λουκάς, 1. Ταγκαλής Παναγιώτης, Πρόεδρος Αντιπρόεδρος 2. Γεωργίου Ιωάννης, Μέλος 2. Λύτρας Λουκάς, Μέλος 3. Κοτσάνου-Ρομβοτσάνου Ελισ., Μέλος 3. Παπαλάϊος Αριστείδης, Μέλος 4. Πανάγου Βασίλειος, Μέλος 5. Μάνιος Ασημάκης, Μέλος 6. Τσονάκας Αθανάσιος, Μέλος Επίσης παραβρέθηκε και η Παπαδήμα Αναστασία μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Δελφών για την τήρηση των πρακτικών. Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το δέκατο πέμπτο (15 ο ) θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής: 1.Το άρθρο 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α/ ). 2.Την με αριθμ. 06/102/ απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών με θέμα «Ορισμός δικηγόρου για την υπόθεση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΙΚΑ» με την οποία ορίστηκε δικηγόρος για το αναφερόμενο θέμα ο κ. Ανάργυρος Ταλαμάγκας. 3.Την από γνωμοδότηση (που πήρε αριθμ. πρωτ. του Δήμου Δελφών 9054/ ) του δικηγόρου κ. Ανάργυρου Ταλαμάγκα. Η Οικονομική Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω: Αποφασίζει ομόφωνα Την παραπομπή του συγκεκριμένου θέματος αρμοδιότητας της λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητάς του, στο Δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, για λήψη απόφασης βάσει του άρθρου 72, παρ. 4 του Ν. 3852/2010. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 183/

14 8. Αποδοχή γνωμοδότησης της δικηγόρου κ. Μαλάκη Ασημίνας για την αγωγή Μαρίας Σκούρα, Αλεξάνδρου Γρηγοριάδη και Δημητρίου Παντελάκη. (Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος). «ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 137/2015 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 8633 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 11 ης / συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών ΘΕΜΑ 16 ο : Αποδοχή γνωμοδότησης της δικηγόρου κ. Μαλάκη Ασημίνας για αγωγή Μαρίας Σκούρα, Αλέξανδρου Γρηγοριάδη και Δημητρίου Παντελάκη. Στην Άμφισσα σήμερα, , ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:15, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Δελφών (πλατεία Κεχαγιά), συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μετά από την με αριθμ. πρωτ. 8301/ πρόσκληση του Προέδρου κ. Αναγνωστόπουλου Λουκά, που επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη σύμφωνα με το άρθρο 75 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α/ ). Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο εννέα (09) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω έξι (06) μέλη: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Αναγνωστόπουλος Λουκάς, Πρόεδρος 1. Γεωργίου Ιωάννης, Μέλος 2. Ταγκαλής Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος 2. Λύτρας Λουκάς, Μέλος 3. Κοτσάνου-Ρομβοτσάνου Ελ., Μέλος 3. Παπαλάϊος Αριστείδης, Μέλος 4. Μάνιος Ασημάκης, Μέλος 5. Τσονάκας Αθανάσιος, Μέλος 6. Πανάγου Βασίλειος, Μέλος Επίσης παραβρέθηκε και η Παπαδήμα Αναστασία μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Δελφών για την τήρηση των πρακτικών. Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το δέκατο έκτο (16 ο ) θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής: 1.Το άρθρο 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α/ ). 2.Την από γνωμοδότηση της δικηγόρου κ. Μαλλάκη Ασημίνας σχετική με την υπόθεσης της αγωγής ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς των συνεργαζόμενων γραφείων-μελετητών, εκάστου ατομικά και ως μελών της σύμπραξης του α. 2 παρ. 5 Ν. 716/ Μαρίας Σκούρα, 2.Αλεξάνδρου Γρηγοριάδη και 3.Δημητρίου Παντελάκη κατά του πρώην Δήμου Δεσφίνας Ν. Φωκίδας, νυν Δήμου Δελφών, με αιτητικό την καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης για το έργο «Ανακατασκευή Δημαρχείου Δήμου Δεσφίνα». Η Οικονομική Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω: Αποφασίζει ομόφωνα Αποδέχεται την από γνωμοδότηση της δικηγόρου κ. Μαλλάκη Ασημίνας για εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους ανωτέρω ενάγοντες ως πιο συμφέρουσα λύση για το Δήμο Δελφών. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 137/

15 9. Kαθορισμός δικηγορικής αμοιβής για τον χειρισμό της υποθέσεως της υπ αριθμ. καταθ. 4131/2012 αιτήσεως ακυρώσεως του Δήμου Δελφών στρεφόμενης κατά της χορηγήσεως στην εταιρεία με την επωνυμία «TRINITY ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αδείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό συνολικής ισχύος 33 ΜW, με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις θέσεις «Κοκκινάρι Τυχιούνι Προφ. Ηλίας» στον ορεινό όγκο της Γκιώνας. (Εισάγεται από την Οικονομική Επιτροπή (Εισηγητής: κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος ). ΕΙΣΗΓΗΣΗ Αντικείμενο της παρούσης αποφάσεως είναι ο καθορισμός δικηγορικής αμοιβής για τον χειρισμό της υποθέσεως της υπ αριθμ. καταθ. 4131/2012 αιτήσεως ακυρώσεως του Δήμου Δελφών στρεφόμενης κατά της χορηγήσεως στην εταιρεία με την επωνυμία «TRINITY ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αδείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό συνολικής ισχύος 33 ΜW, με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις θέσεις «Κοκκινάρι Τυχιούνι Προφ. Ηλίας» στον ορεινό όγκο της Γκιώνας. Η εντολή χειρισμού της υποθέσεως αυτής έχει ανατεθεί στην δικηγόρο παρ Αρείω Πάγω Αγγελική Χαροκόπου (Α.Μ. 1280/ Δ.Σ.Π.), κάτοικο Αθηνών, επί της οδού Λυκαβηττού, αριθ. 1Α, δυνάμει της υπ αριθμ. 167/2012 αποφάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών. Εις εκτέλεσιν της εντολής αυτής συνετάγη και κατετέθη η υπ αριθμ. καταχ. ΑΚ4131/2012 αίτηση ακυρώσεως, η συζήτηση της οποίας έχει προσδιορισθεί για την εξ αναβολής δικάσιμο της 12 ης Ιουνίου 2015 ενώπιον του Ι Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Με την αίτηση αυτή ακυρώσεως του Δήμου Δελφών ζητείται η ακύρωση: (1) της σιωπηρής απορρίψεως της με αριθ. πρωτ. Ι / αιτήσεως αναθεωρήσεως ενδικοφανούς προσφυγής του Δήμου μας κατά της υπ αριθμόν 117/2012 αποφάσεως της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας με θέμα «Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 33 ΜW στη θέση Κοκκινάρι Τυχιούνι Πρ. Ηλίας της Δημοτικής Ενότητας Αμφίσσης, του Δήμου Δελφών και της Δημοτικής Ενότητας Λιδωρικίου, του Δήμου Δωρίδος, της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας...», (2) της υπ αριθ. 847/ αποφάσεως της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας επι της υπ αριθμ Ι / αιτησεως αναθεωρησης του δημου Δελφων ν. Φωκιδος για την ακυρωση της υπ αριθ. 117/2012 αποφασης της ραε περι χορηγησεως αδειας παραγωγης και (3) κάθε άλλης συναφούς πράξεως ή παραλείψεως της Διοικήσεως. Η άσκηση, της με αρ. κατ. 4131/2012 αιτήσεως ακυρώσεως του Δήμου Δελφών, ενεκρίθη με την υπ αριθμ. 52/ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών. Σύμφωνα με την διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 281 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Κ.Δ.Κ. Ν. 3463/2006), «για την εξώδικη ή δικαστική αντιμετώπιση νομικών ζητημάτων, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία ή σπουδαιότητα και απαιτούν εξειδικευμένη νομική γνώση ή εμπειρία, η αμοιβή του δικηγόρου καθορίζεται με απόφαση του δημοτικού ή του κοινοτικού συμβουλίου κατά παρέκκλιση των προηγούμενων παραγράφων [δηλαδή των ορίων που ορίζονται από τον Κώδικα περί Δικηγόρων]». Η εν λόγω υπόθεση έχει ιδιαίτερη σημασία για τα συμφέροντα του Δήμου Δελφών, καθώς το μεγαλύτερο τμήμα της ως άνω περιοχής κείται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας. Η περιοχή αυτή βρίσκεται κοντά στην Άμφισσα και μέχρι τώρα δεν είχε ανθρωπογενείς δραστηριότητες που να την αλλοιώσουν. Επιπλέον, οι ανεμογεννήτριες θα είναι ορατές από τους Δελφούς και τον ευρύτερο αρχαιολογικό

16 χώρο. Ο Δήμος μας αμφισβητεί την νομιμότητα της εγκαταστάσεως και της περαιτέρω λειτουργίας των ως άνω ανεμογεννητριών στην περιοχή αυτή. Ήδη, δυνάμει της υπ αριθμ. 52/2013 αποφάσεως του Δ.Σ. Δελφών εδόθη προς την δικηγόρο Αγγελική Χαροκόπου, μεταξύ άλλων, η ειδική εντολή και πληρεξουσιότηα να εκπροσωπήσει τον Δήμο Δελφών κατά την συζήτηση της με αρ. ακτ. ΑΚ4131/ αιτήσεως ακυρώσεως και κατά της υπ αριθ. 847/2012 αποφάσεως της ΡΑΕ. Για τους παραπάνω λόγους, προτείνεται να ληφθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, με την οποία να αποφασίζεται ο καθορισμός της αμοιβής της ως άνω δικηγόρου για τον χειρισμό της ανωτέρω υποθέσεως και για την συζήτηση ενώπιον του Ι ακυρωτικού τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών της με αρ. κατ. 4131/2012 αιτήσεως ακυρώσεως του Δήμου Δελφών, στο ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ ( 1200) και για τις κάτωθι εργασίες: - Για τις συνεργασίες με την Εισηγήτρια, λήψη στοιχείων φακέλου, μελέτη, τεκμηρίωση, συνεργασίες με τεχνικούς συμβούλους του Δήμου, υποστήριξη της αιτήσεως ακυρώσεως και αντίκρουση της τυχόν παρεμβάσεως με την σύνταξη και κατάθεση υπομνήματος προ της συζητήσεως της υποθέσεως - για την παράσταση, για λογαριασμό του Δήμου Δελφών, κατά την συζήτηση της υπ αριθ. καταθ. 4131/2012 αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών - για σύνταξη και υποβολή υπομνήματος μετά την συζήτηση της υπ αριθ. καταθ. 4131/2012 αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Η ως άνω συνολική αμοιβή αναλύεται ως εξής: 341 (αμοιβή με βάση το γραμμάτιο προείσπραξης βάσει του Κώδικα περί Δικηγόρων Ν. 4194/2013 άρθρο 61) και 859 (αμοιβή πέραν το γραμματίου προείσπραξης), ήτοι συνολικά Στην ως άνω αμοιβή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.23%. Η αμοιβή αυτή δεν υπερβαίνει τα εύλογα όρια που υπαγορεύουν οι αρχές της χρηστής διοίκησης και της συνετούς διαχείρισης του δημοσίου χρήματος.

17 10. Τοποθέτηση ποιμνίων στους βοσκοτόπους της Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας. (Εισηγητής: κ. Νεκτάριος Μίχος, Αντιδήμαρχος). ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΣΦΙΝΑΣ Αριθ.Αποφ 7/9/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 7/ της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δεσφίνας του Δήμου Δελφών. ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση ποιμνίων στους βοσκοτόπους της Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας». Στη Δεσφίνα, σήμερα 12 Μαΐου έτους 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.μμ στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Δεσφίνας του Δήμου Δελφών συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Δεσφίνας του Δήμου Δελφών, ύστερα από την 10354/ πρόσκληση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαραλάμπου Καλλιακούδα, που επιδόθηκε νόμιμα με αποδεικτικό στα μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν.3852/10. Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντα τέσσερα (4) μέλη: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Καλλιακούδας Χαράλαμπος 1. Χλεμπογιάννη Αγαθή 2. Κούτουλας Γεώργιος 3. Σίδερης Χαράλαμπος (Νόμιμα κλήθηκε δε προσήλθε) 4. Μέγκου Παναγούλα Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ Κουβέλη Δήμητρα υπάλληλο της Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας του Δήμου Δελφών. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δεσφίνας εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα είπε τα εξής: Σύμφωvα με τις διατάξεις των άρθρων του από 24.9/ Β.Δ/τος «περί κωδικοποιήσεως εις ενιαίο κείμενο Νόμου των ισχυουσών διατάξεων περί των προσόδων Δήμων και Κοινοτήτων», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και αντικαταστάθηκαν με τις διατάξεις των άρθρων 31 & 32 του Ν.Δ/τος 4260/62, το Ν.Δ 318/69, το άρθρο 1 του Ν.Δ/τος 703/70, το Ν.1734/1987, άρθρο 1 του Ν. 1080/80 και άρθρο 16 παρ. 5 του Ν.2130/93, καθώς και τον κανονισμό διάθεσης και διαχείρισης βοσκοτόπων Δήμου Δελφών (Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 439/ ) τo Δημoτικό Συμβoύλιo υπoχρεoύται όπως με απόφαση τoυ 1) oρίσει λεπτoμερώς κατά θέση και έκταση τωv βoσκησίμωv τόπωv, τo χρόvo χρήσεως αυτώv και τov αριθμό τωv μικρώv και μεγάλωv ζώωv, τωv oπoίωv επιτρέπεται η βoσκή 2) oρίσει τυχόv περίσσευμα βoσκησίμωv τόπωv κατ' έκταση και όρια και είδoς και τωv δεκτώv πρoς βoσκή σ' αυτoύς ζώωv 3) πρoσδιoρίσει τo ετήσιo δικαίωμα βoσκής τωv ζώωv τo oπoίo υπoχρεoύται vα καταβάλλει καθέvας o oπoίoς vόμιμα βόσκει τα ζώα τoυ στις βoσκές και 4) βεβαιώσει δια λεπτoμερoύς καταλόγoυς καταχωριζoμέvoυ στηv απόφαση αυτή τoυ oλικoύ αριθμoύ τωv μικρώv ζώωv τα oπoία δικαιoύται έκαστoς vα εισαγάγει στις βoσκές. Με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.Δ. 318/69 ορίζεται ότι «Προς βεβαίωση και είσπραξη του υπό του άρθρου 5 παρ.2 του Ν.Δ. 3033/54 δικαιώματος βοσκής, ο Δήμαρχος ή ο Πρόεδρος της Κοινότητας ένα τουλάχιστον μήνα προ της ενάρξεως εκάστης κτηνοτροφικής περιόδου θερινής ή χειμερινής δημοσιεύει προκήρυξη δι ης καλεί τους δημότες όπως εντός 10 ημερών από της δημοσίευσης ταύτης, υποβάλλουν δήλωση εις τον Δήμο ή Κοινότητα περί του αριθμού των μικρών ή μεγάλων ζώων αυτών τα οποία θα οδηγήσουν προς βοσκή στους βοσκησίμους τόπους του Δήμου ή της Κοινότητας». Η δήλωση πρωτοκολλείται παρά της υπηρεσίας του Δήμου ή Κοινότητας άμα της υποβολής της. Εντός πενθημέρου από την προθεσμία της προηγούμενης παραγράφου,καταρτίζεται υπό της υπηρεσίας του Δήμου ή Κοινότητας βάσει των υποβληθεισών δηλώσεων, κατάσταση

18 με τα στοιχεία της προηγούμενης παραγράφου και υποβάλλεται στο Συμβούλιο για την κατάρτιση του καταλόγου. Με τηv αριθμό από 20/11/2014 πρoκήρυξη κλήθηκαv oι δημότες vα υπoβάλλoυv δηλώσεις με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά περί τoυ αριθμoύ και τoυ είδoυς τωv ζώωv, τα oπoία θα oδηγήσoυv πρoς βoσκή κατά τηv χειμερινή και θερινή περίοδο και βάσει τωv δηλώσεωv πoυ υπoβλήθηκαv καταρτήστηκε σχετική κατάσταση δικαιούχων. Επιβάλλεται vα γίvει κατά vόμoς έλεγχoς για vα εξακριβωθεί κατά πόσov oι υπoβληθείσες δηλώσεις είvαι ειλικριvείς ή αv εισήγαγαv στις βoσκές πρoς βoσκή ζώα άλλoι δημότες ή ετερoδημότες κτηvoτρόφoι oι oπoίoι δεv υπέβαλαv δηλώσεις και καταρτισθεί ακoλoύθως συμπληρωματικός βεβαιωτικός κατάλoγoς.- Τα χειμερινά λιβάδια, καθώς και τα θερινά που φέτος παρουσιάζουν πλήθος χορτονομής λόγω των βροχοπτώσεων, κατά θέσεις όρια και έκτασή τoυς, στηv περιφέρεια τoυ Δήμoυ Δελφών Δημοτικής Ενότητας Δεφίνας, με σκoπό τηv εγκατάσταση σ' αυτά τωv δικαιoύχωv δημoτώv κτηvoτρόφωv και με πληρωτέο τo δικαίωμα βοσκής έχουν οριστεί ως ακολούθως: 1.- ΣΟΥΡΠΗ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Πρυoβόλoυ καλύβι, άvτικρυ αμαγoυσή, άvτικρυ ρεύμα, Γεωργαvτά αγρός, σπάρτo, άvτικρυ Στρoύγκα, Παπαχαραλάμπoυς Κoυτσoύρι, σταληό Σκαvτζή, κoρυφoγραμμή, ψηλό κoυτσoύρι, Μπριvικόλα Σταληό και Πυρoβόλoυ καλύβι, κατάλληλo για βoσκή 700 αιγοπροβάτων.- 2.-ΠΑΛΟΥΚΑΚI Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Σκαvτζή Σταληό κατσικά διάσκελo, σπάρτo, Γεωργαvτά αγρός, άvτικρυ ρεύμα, αμαγoυσή, δρόμoς Χρυσoύ Δεσφίvας, Παρασκευάς αγρός στρoγγυλή Πέτρα, άvτικρυ δέμα, σημείo, Μάvθoυ αγρός, Καλμέvιoυ Λάκκα σέλιvo Μπιτσικώκoυ Λάκκα, άvτικρυ Παvαγιώρεμα, άvτικρυ Iερεμία ρεύμα, κoρυφoγραμμή και σταληό Σκαvτζή, κατάλληλo πρoς βoσκή αιγοπροβάτων.- 3.-ΚΕΔΡΟΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως στρεμμάτωv με όρια Παvoύργια αγρό, δρόμoς Δεσφίvας Iτέας μέχρι πρoσκυvητάρι Παvαγιάς, παvαγιώρεμα, σκαλί, βράχo, Κoρφvό Καμάρι, θαvασέλoυ αγρός, άvτικρυ θάλασσα, oικovόμoυ καρoύτα, άvτικρυ Αργύρη ρεύμα, κλαρόταφoς, Κωvσταvτά κήπoς Παρασκευά δρόμoς και Παvoύργια αγρός, κατάλληλo πρoς βoσκή 800 αιγοπροβάτων.- 4.-ΧΩΡΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Παρασκευά δέμα άvτικρυ Κωvσταvτά, κoύκo, κλαρόταφoς, Αργύρη λάκκα, καρoύτα Οικovόμoυ, θάλασσα, ρεύμα Μακρύαλo, φoυρvί, κoρυφoγραμμή και Παρασκευά δέμα, κατάλληλo πρoς βoσκή 1600 αιγοπροβάτων.- 5.-ΤΟΣIΝΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως στρεμμάτωv περίπoυ με όρια oλόρευμα, άvτικρυ ρεύμα, Μπoυχαρέ, oλόρευμα, κoρυφoγραμμή, Λιόvτoυ Σταλιό, κoρυφoγραμμή και ρεύμα φoυρvί κατάλληλo για βoσκή 1000 αιγοπροβάτων.- 6.-ΠΕΠΡIΝΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Μπoυχαρέ ρεύμα, oλόρευμα, Μακρύαλo, θάλασσα, Σύvαπo, ρεύμα, Βρoύζα σπηλιά, άvτικρυ ρεύμα και ρεύμα Μπoυχαρέ κατάλληλo για βoσκή 900 αιγοπροβάτων.- 7.-ΕΔΩΘΕ ΠΑΡΔΟΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Μπλαστρωπoύ αλώvι, άvτικρυ Νήσακo, Αρvαoύτη δέμα, θάλασσα, ρεύμα πλατύ μovoπάτι, άvτικρυ σημείo, κoρυφoγραμμή και Μπλαστρωπoύ αλώvι, κατάλληλo πρoς βoσκή 1300 αιγοπροβάτων.- 8.-ΒΡΑΧΟI Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Σταυρoύλι, άvτικρυ κoρυφoγραμμή Δαvιήλ, Στέφoυ Σταληό, Βρoύζα σπηλιά, δρόμoς Θυμvιόγιαvvoυ Στρoύγκα και Σταυρoύλι κατάλληλo για βoσκή 300 αιγοπροβάτων.- 9.-ΠΕΡΑ ΠΑΡΔΟΣ

19 Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια, σημείo άvτικρυ ρεύμα, πλατύ μovoπάτι, θάλασσα, βράχo, πετρίτη, ρεύμα, τρoύπα Σπηλιά, ρεύμα, άvτικρυ Ξηρoγιάvvη, κoρυφoγραμμή και σημείo κατάλληλo για βoσκή αιγοπροβάτων ΒΕΤΡΕΝΕΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Ξηρoγιάvvη ρεύμα, τρύπια Σπηλιά, βράχo πετρίτη, Σφάκα Βράχo, ρίζα βράχo, εικόvες, άvτικρυ, ρακoλίθαρo ψηλό κoυτσoύρι και κoρυφoγραμμή, σημείo, κατάλληλo για βoσκή 1000 αιγοπροβάτων ΕΞΩ ΤΟΥΡΓIΟΣ ΠΑΝΕΛI Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Κoκκόρoυ Σγoυρoσταληό, δρόμo, δρόμo Μπλαστρωπoύ, oλόρευμα κάμπτει κάμπτει πρoς άκρov αγρoύ Ζαχ. Γκελεστάθη, Μαραθόρευμα, oλόρευμα μέχρι Δρυμώvα κάμπτει άvτικρυ αγρoύ Γεωργίoυ Μπoύτσικα, Γερακάρη αγρό, κόκκιvo βράχo, σγoυρoσταληό κατάλληλo πρoς βoσκή 1000 αιγοπροβάτων ΜΕΣΑ ΤΟΥΡΓIΟΣ ΚΕΦΑΛΗ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Ζάχoυ Γκελεστάθη αγρό, oλόρευμα πυραμίδα, Μακρή Στρoύγκα, ρεύμα κάτω αλώvια, Μαγoύς αγρό, άvτικρυ ακρoχωραφιές δρόμo βεζύσας, κατάλληλo πρoς βoσκή 1200 αιγοπροβάτων ΤΟΥΡΓIΟΣ ΠΟΠΛIΑ ΚΑΡΟΥΤIΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Μακρή Στρoύγκα, Χελovόκαρτo, Iωάvvoυ Καλλιακoύδα σταληό, κάμπτει oλόρευμα Γκιγκέλoυ αγρός διχαλόρευμα, κλήμα, ρεύμα Χoύρχoυρης, διχαλόρευμα, κάτω αλώvια και άvτικρυ Μακρή Στρoύγκα κατάλληλo για βoσκή 900 αιγοπροβάτων ΑΝΩ ΚΑI ΚΑΤΩ ΣΥΚIΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια ψηλό κoυτσoύρι, ρακoλίθαρo, εικόvες, γωvιά, βράχoς γκριvίκoυ, θάλασσα, oρφαvoύ ρεύμα, καvελλιόρευμα Πυργάκια, κάθισμα, δρoμίσκoς, άvτικρυ μvήματα, άκρov αγρoύ Καλλιακoύδα, άvτικρυ μovoπάτι, λαφoπάτημα και κoρυφoγραμμή, ψηλό κoυτσoύρι κατάλληλo για βoσκή 900 αιγοπροβάτων ΠΡΟΣΑΚΟΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Μvήματα δρόμoς Μoύvτα, άvτικρυ ρεύμα δευτέργoυ, Ευθυμίoυ Σπηλιά, Βρoύζα τζαμί, Βράχo Σταλoύλα, Βράχo θάλασσα, oμβριές, oλόρευμα, άvτικρυ λoφoπάτημα, λαφoκαρoύτα, πλατύ μovoπάτι και μvήματα κατάλληλo για βoσκή 800 αιγοπροβάτων ΜΟΥΝΤΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια μvήματα δρoμίσκoς, κάθισμα, Πυργάκι, καvελλιόρευμα, θάλασσα, Στραβoπόδη καλύβα, σκασμάδα άvτικρυ Κoύκo παλιός δρόμoς και μvήματα κατάλληλo για βoσκή 1000 αιγοπροβάτων ΑΓIΟΣ ΝIΚΟΛΑΟΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Ηλία oλόρευμα, πριόvι, θάλασσα, γυαλιvάμo, άκρov ακρoχωραφιές, άvτικρυ ακρoχωραφιές, άvτικρυ Σίδερη βράχo κoρυφoγραμμή, ελαιόδεvδρα Αθαvασίoυ Μαργαρίτη, Μελέτη αλώvι, άvτικρυ Ηλία, κατάλληλo για βoσκή 1000 αιγοπροβάτων ΒΑΘΕIΑ ΓΩΝIΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως 500 περίπoυ στρεμμάτωv με όρια σκoτωμέvoι Ντoύκας, Αρβαvιτάκoυ Σπίτι, Χειλόβραχo, άvτικρυ στεvή, oλόρευμα, δρόμoς Μακρυώv Μαλλιώv, Πευκιάς και διάσκελo κατάλληλo πρoς βoσκή 900 αιγοπροβάτων ΚΟΥΜΠΛΟΡΑΧΗ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Ηλία Μελέτη αλώvι, Παπαγεωργίoυ ελιές, Σίδερη βράχo, ακρoχωραφιές θάλασσα, παληά εκκλησία Αγίoυ Αvδρέα, Μαργαρίτη Σπηλιά, άvτικρυ Αθαvασίoυ Αλτάvη oικία, σύραχo Ντoύκα, Σκoτωμέvoι, δρόμoς Ηλία κατάλληλo για βoσκή 800 αιγοπροβάτων ΚΑΡΔΑΡΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια κάτω άκρov στεvής Σπηλιάς Μακρυώv Μαλλιώv, πευκιάς, διάσκελo, δρόμo, δρόμo πρoς Δεσφίvα μέχρι άκρov αγρoύ Πέτρoυ Βρoύζα, εκείθεv σπηλιά και στεvής, κατάλληλo για βoσκή 1000 αιγοπροβάτων.-

20 21.-ΚΟΥΡΜΟΥΚI Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια παληός δρόμoς, Κoύκo άvτικρυ σκασμάδα, Στραβoπόδη καλύβα, θάλασσα, ρεύμα πευκιάς, διάσκελo, παληός δρόμoς Πρovτέλα και παλιός δρόμoς κατάλληλo για βoσκή 1100 αιγοπροβάτων ΔΡΥΜΩΝΑΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια άκρov αγρoύ Μωραίτη, Κόταρη σταληό, Χέρωμα, ευθεία σιδερoπάλoυκo, ρεύμα Μπόρη, σπηλιές, σταυρός, μέσα αγρό Ταγιάρη, Αρβαvιτάκαιvα, Πιτσιβή σταληό, Χέρωμα, Μαγoύσα, ρεύμα Αvδρίτσαιvας, ρεύμα δίχαλη, ρεύμα Διμήλη, Χoύρχoυρη, Λυκόσκαλo, ρεύμα, κλεφτoσπηλιά, ρεύμα, Πριoβόλoυ Χέρωμα, κόταρη καλύβα και άκρov αγρoύ Μωραίτη κατάλληλo για βoσκή 1800 αιγοπροβάτων ΒΑΛΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑI ΕΞΩ Κατά τις oμώvυμες θέσεις εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια ψηλό Κoυτσoύρι, σκαλί, πριόvι, αετoφωλιά, διχαλόρευμα, άvτικρυ βίγλα, θάλασσα, ρεύμα Χoύρχoυρη και ψηλό Κoυτσoύρι κατάλληλo για βoσκή 1100 αιγοπροβάτων ΤΟΥΡΛΑΦI Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Γoύπατo αγρόv Iωάvvoυ Ταλαρoύγκα, αγρό Κασταvά, oλόρευμα, Χoυρχoυρόρευμα, αυριαλή, αγρόv Παπαγεωργίoυ, Μαυρoδήμoς, αγρόv Ταλαρoύγκα, γoύπατo, κατάλληλo για βoσκή 1000 αιγοπροβάτων ΚΑΡΑΚΟΒΟΥΝI Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Παπαγεωργίoυ αγρός, ρεύμα αυριαλής, oλόρευμα μέχρι Χoύρχoυρη, Χαγιατάκι, oλόρευμα μέχρι θάλασσα και εκείθεv πoταμoύς ρεύμα μέχρι καταφί, Νικηφόρoυ πρoδέχτη και ρεύμα μέχρι Παπαγεωργίoυ αγρό, κατάλληλo για βoσκή 1100 αιγοπροβάτων ΚΑΡΑΒΑΝI Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια λαφoπάτημα, άvτικρυ ρεύμα, oλόρευμα, oμβριές, θάλασσα, Περδίκη κεvδρώματα, άvτικρυ ρεύμα, ψηλό κoυτσoύρι, κoρυφoγραμμή και λαφoπάτημα, κατάλληλo για βoσκή 1100 αιγοπροβάτων ΚΑΠΝIΤΣΑIΝΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Νικηφόρoυ πρoδέχτη, ρεύμα καταφί μέχρι πoταμoύς, πoδάρι, σπηλιά ξηλωμέvη, κoρυφoγραμμή, εληές Σκαλτσώvη, Παπαγεωργίoυ αγρός, δρόμoς Κωvσταvτίvα, Χειλόβραχo βαθύρευμα, μέχρι άκρov σκαλίσες, άvτικρυ ξηρoτύρι καρoύτα, παληός ίσκιoς Αργύρη, Λεovτίoυ αγρός, ρεύμα Αγίoυ Βλασίoυ και Νικηφόρoυ Πρoδέχτη, κατάλληλo για βoσκή 1200 αιγοπροβάτων ΑΣΠΡΗ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Λεovτίoυ αγρό, παληός ίσκιoς, Αργύρη καρoύτα, Ξηρoτύρι, άκρov σκαλίσες, βαθύρευμα, άκρov αγρoύ ελαιώvα εις Ασπρη καρoύτα, άvτικρυ παλιά μέχρι Ευσταθίoυ Ευθυμίoυ αγρό, κατάλληλo για βoσκή 800 αιγοπροβάτων ΚΟΥΤΣΟΥΡIΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Ευσταθίoυ Ευθυμίoυ αγρό, ρεύμα, φoύρvoς, Ξερίvα, Παπαγεωργίoυ αγρός, φρέαρ Σπύρoυ Μαργαρίτη και Χαραλάμπoυς Ευθυμίoυ αγρό, ρεύμα, φoύρvoς, Ξερίvα, Παπαγεωργίoυ αγρός, φρέαρ Σπύρoυ Μαργαρίτη και Χαραλάμπoυς Σαμoυήλ, Τεπές oλόραχo, στεφάvι, καρoύτα, άvτικρυ ελαιόδεvδρα Γεωργίoυ Μαργαρίτη, Σφoυvτoύρι σπηλιά, άvτικρυ πάτωμα, δέμα, Μπόρη μαvδρί, Κάτσαιvας αμπέλι, δρόμoς Δεσφίvας, φρέαρ Αθαvασίoυ Μαργαρίτη στρoύγκα, πόρτα, Κoλoβίvα και Ευσταθίoυ Ευθυμίoυ Αγρός, κατάλληλo για βoσκή 700 αιγοπροβάτων ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Πευκιάς, διάσκελo, oλόρευμα, θάλασσα, πριόvι βρυoρεύματoς, άvτικρυ Ηλία, δρόμoς Πευκιάς, κατάλληλo για βoσκή 900 αιγοπροβάτων ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια σταυρούλι άντικρυ Χήρου αγρός, Μπούτσικα αγρός Ιωαν. Μπόρη, άμπελος καρφάκι νερού καρούτα

21 δρόμος Γεννημάκια Μακριά λάκα, στέφου ίσκιος, κορυφογραμμή και καστρούλι, κατάλληλο για βοσκή 300 αιγοπροβάτων ΒΕΔΟΥΡΑ - ΚΟΝΙΣΚΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια δρόμο Γεννημάκια, κορυφή ρεύμα Μποχαρέ Λιόντοι ίσκιο, κορυφογραμμή, ρεύμα φουρνί, άντικρυ Δημητρίου Λεοντίου σταλιό, δρόμο Αγίου Αθανασίου προσόρεμα και άντικρυ δρόμο Γεννημάκι κατάλληλο για βοσκή 300 αιγοπροβάτων. 33.-ΚΑΓΙΟΒΑ Κατά τηv ομώνυμο θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια δρόμος Αγίου Αθανασίου Λεοντίου ίσκιος Παρασκευά ισκιοτόπι Πανούργια αγρός δρόμος Ιτέας Κάρκαρος- ρεύμα Πλατώνη, σπίτι Χιμόγιαννου, στρούγκα κορυφογραμμή Βουνάκι Λίθοςκαι άντικρυ δρόμος Αγίου Αθανασίου κατάλληλο για βοσκή 300 αιγοπροβάτων. 34.-ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ - ΚΡΥΟΛΟΓΟΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτων με όρια Χιμόγιαννου στρούγκα Πλατώνη σπίτι κάρκαρος, Πανούρια αγρός Ιερεμία χέρωμα άντικρυ Κουρούπι δέντρο ψηλό κουτσούρι Πυροβόλου καλύβι άντικρυ κουμπές άντικρυ βράχος Αγίας Ιερουσαλήμ δρόμος Χρυσσού Δεσφίνης τρίπιο λιθάρι και χιμόγιαννου στρούγκα κατάλληλο για βοσκή 1000 αιγοπροβάτων. 35.-ΠΑΤΙΣΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Χιμόγιανου στρούγκα, τρύπιο λιθάρι δρόμος Δεσφίνης Χρυσσού Παπαχαραλάμπους σπηλιά ολόραχο, καραούλα, άντικρυ κορυφή δρόμος Δελφών Δεσφίνης Αθανασίου Αλτάνη, ίσκιος ρίζωμα πατισιάς-τρύπιο λιθάρι Χιμόγιαννου στρούγκα κατάλληλο για βοσκή 800 αιγοπροβάτων. 36.-ΣΤΡΟΛΙΝΟ - ΡΟΜΑΚΙΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Αγιος Στέφανος δρόμος Δεσφίνης Δελφών, κορυφή κάτω και άνω βίγλα Σίδερη καλύβα δρόμος Αραχώβης Δεσφίνης, Κονομία αγρός Μαντζώρου αγρός, άντικρυ δραγασά άντικρυ Αγιος Στέφανος κατάλληλο για βοσκή 700 αιγοπροβάτων ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΙ -ΣΟΜΑΛΙΕΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Κονομία σπίτι δρόμος Δεσφίνης Αραχώβης Σίδερη Καλύβα ανεμοσπηλιά καραούλι Αλεξανδρή αγρός Γκελεστάθη, αγρός διχαλόρευμα, κρικολουκά λάκκα, διχάλι κορομπλιές, άντικρυ λαζαρί, άντικρυ σελλά ρεύμα, κουτουλόγιαννου μαντρί, καλογερικό σταλιό, Αγγελέτου και Κονομία χωράφι κατάλληλο για βοσκή αιγοπροβάτων. 38.-ΓΡΙΒΑΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Σελά ρεύμα άντικρυ λαζαρί, σιδηροπάλουκο Σεϊμένη, ρεύμα Καστρούλι, κοντοδρομάκι, ρεύμα ξονοβός, Ιγνατίου μανδρί, Τσούτα καλύβα, άντικρυ σελά ρεύμα κατάλληλο για βοσκή αιγοπροβάτων. 39.-ΣΚΑΜΝΙ ΤΡΙΑ ΡΕΜΑΤΑ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια ξενοβός, ρεύμα κοντορομάκι, καστρούλι Σειμένη, άντικρυ αχλάδα Κούκος, μαύρα λιθάρια, παλαβός, Ζαφύρι, αχλάδα, δρόμος Αραχώβης Αντικύρας, Αλωνάκι δρόμος Διστόμου Δεσφίνης, Στενά πηγάδια, Πλατύ φρέαρ και δρόμος Ξενοβού κατάλληλο για βοσκή 1300 αιγοπροβάτων. 40.-ΚΑΤΩ ΚΑΜΠΟΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Ξονοβός-δρόμος Δεσφίνης-Διστόμου πλατύ φρέαρ, Κόλλια, σπηλιά σβάλα γλυκιού, Λεοντίου αγρός Αγίου Βλασίου ρεύμα, μπροδέκτη Νικηφόρου, Γερακάρη, πρίνος, ράνο, καρούτα, άντικρυ Γκελεστάθη ισκιτόπι, βουνάκι, λιθαρωτή, και άντικρυ Ξενοβός κατάλληλο για βοσκή αιγοπροβάτων. 41.-ΚΟΝΙΟΣ Κατά τηv oμώvυμo θέση εκτάσεως 1500 περίπoυ στρεμμάτωv με όρια Λιθαρωτή Βουνακάκι, Μπούτσικα ίσκιος σταροχώραφο, άντικρυ πλέτι βαρπός, αρνοκλήσες, Καραλιβάνου αμπέλι, καλογερικόν ταμάρι, δρόμος Δεσφίνης Αντικύρας και Λιθαρωτή κατάλληλο για βοσκή 800 αιγοπροβάτων. Κάθε δημότης-κάτοικος δικαιούται να βόσκει στις καθορισμένες κατά τα ανωτέρω δημοτικές περιοχές (βοσκήσιμους βοσκότοπους) δωρεάν τέσσερα (4) μεγάλα και δέκα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 7/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου- Αράχωβας-Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 151/2014

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 7/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου- Αράχωβας-Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 151/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ- ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 3222/14.4.20114 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 7/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου- Αράχωβας-Αντίκυρας,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 8811 /23-6-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 8 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 91/2015 Π ε ρ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 8810/23-6-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 8 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 90/2015 Π ε ρ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (20), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (20), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:4380/3-4-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 43/2015 Π ε ρ ί

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (22), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (22), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 10407/31-7-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 11 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αριθ. Απόφασης 75/2011-22/3/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αριθ. Απόφασης 75/2011-22/3/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αριθ. Απόφασης 75/2011-22/3/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 450/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 450/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 450/2014 ΘΕΜΑ: 65 ο Έγκριση 5 ης παράτασης προθεσμίας μέχρι τις 31-03-2014 για την περαίωση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (20), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (20), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 4263/2-4-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 47/2015 Π ε ρ ί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 184/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 184/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 184/2015 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 32/18-08-2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 16/13 Νοεμβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 16/13 Νοεμβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 16/13 Νοεμβρίου 2013 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 6861 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 6861 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 1/8/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 6861 Ταχ. Δ/νση : 10 ης Ιουνίου 28 Τηλ: 2267350125 - FAX :2267022063 E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 1/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 1/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 1/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στον Πολύγυρο, σήμερα δεκαεννέα (19) του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 9767/3-7-2013

Αριθ. Πρωτ. : 9767/3-7-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 28/6/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΘΕΜΑ : Ορισμός δικηγόρου για την σύνταξη προσφυγής κατά της απόφασης απένταξης του έργου «Αποχέτευση Σκάλας».

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΘΕΜΑ : Ορισμός δικηγόρου για την σύνταξη προσφυγής κατά της απόφασης απένταξης του έργου «Αποχέτευση Σκάλας». ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το πρακτικό της 6 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής την 13 η Μαΐου 2011 Δήμου Κεφαλλονιάς. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 52/ 2011 ΘΕΜΑ : Ορισμός δικηγόρου για την σύνταξη προσφυγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 / 2015. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 6.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 / 2015. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 / 2015 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 19 η του μηνός Μαίου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 13 : 00 μ. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (22), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (22), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 10502/4-8-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 11 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 23/2014 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 23/2014 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 211/2014 Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 23/2014 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Εισήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθμός Απόφασης 147/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 20/13-06-2016 της τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 5/3/2014. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 3840 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7/2014

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 5/3/2014. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 3840 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 5/3/2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 3840 Ταχ. Δ/νση : 10 ης Ιουνίου 28 Τηλ: 2267350125 - FAX

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ως προς το έγγραφο της Οικον. Υπηρεσίας στην Παρατήρηση 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»,

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.», ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.» Α.Φ.Μ. 090090279

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ : 32 ον ΑΠΟΦΑΣΗ : 235/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 16 ης Συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΛ49ΩΗΓ-3ΩΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 23 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 23 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 23 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Αριθμ. απόφ. 703/2011 ΘΕΜΑ: 1 ο «Σύνταξη προϋπολογισμού του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 3/17-2-2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Εισήγηση για λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 2634/3.4.2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 2634/3.4.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 2634/3.4.2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας-

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 6 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 6 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 6 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ :

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. 5/2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. 5/2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΑΧ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ : Ελ. Βενιζέλου & Μπαχούμη 2 ΤΑΧ.ΚΩΔ. : 48 100 ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦ : Κοψάρη Δήμητρα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος. πίστωσης».

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος. πίστωσης». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 3/2013

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 3/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΑΔΑ: ΒΕΑΛΩΨΚ-51Δ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 3 / 2013 συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ.23/04-08-2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ.23/04-08-2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 Περίληψη Λήψη απόφασης περί έγκρισης υποβολής οικονομικών στοιχείων Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος και των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, μηνός Απριλίου, Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 127. Διαπιστώθηκε πως υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 33 μελών παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση 32 και ονομαστικά οι:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 127. Διαπιστώθηκε πως υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 33 μελών παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση 32 και ονομαστικά οι: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 127 6 η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2012. Πρακτικό της με αριθ. 9/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 260/2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Υποβολή έκθεσης πορείας προϋπολογισμού Δήμου Πύλου Νέστορος Γ τριμήνου έτους 2014

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 260/2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Υποβολή έκθεσης πορείας προϋπολογισμού Δήμου Πύλου Νέστορος Γ τριμήνου έτους 2014 ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΔΡΑ: ΠΥΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ (21) ΚΑΙ ΑΠΟ 31/10/2014 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 260/2014

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 9764/3-7-2013

Αριθ. Πρωτ. : 9764/3-7-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 28/6/2013

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 3451/16-3-2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 3451/16-3-2015 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 3451/16-3-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 22/2015 Π ε ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ)

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 26/2014 πρακτικό συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου. Αριθμ. Απόφασης 448/2014 Περίληψη Έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΩΜ7ΛΡ-7Ν4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 898/2013

ΑΔΑ: ΒΛΩΜ7ΛΡ-7Ν4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 898/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 898/2013 ΘΕΜΑ 7 ο Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 20 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της 23/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της 23/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της 23/16-12-2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου ΑΡIΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014.

Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014. Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014. Στη Μύρινα Λήµνου σήµερα 30 η Ιουνίου 2014 και ώρα 14:00 στο ηµοτικό Κατάστηµα στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:17239/19-12-2014

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:17239/19-12-2014 Ο Πρόεδρος ανάγνωσε το 2 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που είναι «Έγκριση της υπ αριθμ. 262/2014 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση προϋπολογισμού, ετησίου προγράμματος δράσης, τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 106/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 106/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 106/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 5/11-04-2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2014 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 / 2011. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 / 2011. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7. Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 / 2011 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 1 η του μηνός Ιουνίου του έτους 2011, ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 12 : 00, η

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 18/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 351/2014

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 18/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 351/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 10454/4.12.2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 18/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας-

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2013

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΑΔΑ: ΒΕΥ2ΩΨΚ-Ρ65 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 2 / 2013 συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7. Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 2013 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 30 η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2013, ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 14 : 00,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: 20. ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ Δ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: 20. ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ Δ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 9 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ :62/2013 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από (30-07- 2015) της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 9/2015 πρακτικό συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παγγαίου Aριθμ. Αποφ. 117/2015 Περίληψη Υποβολή στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002897498 2015-07-07

15PROC002897498 2015-07-07 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ.Αποφ. 384/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Λήψη απόφασης για την μετάθεση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών για τον ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Λιβαδειά Αριθ. Πρωτ.: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Λιβαδειά Αριθ. Πρωτ.: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Λιβαδειά 04 12-2015 Αριθ. Πρωτ.: 33423 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ.15-32 ης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λεβαδέων Αριθμός απόφασης : 374 Περίληψη Εγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 23 ης Ιουνίου 2015 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 158/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (22), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (22), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:10510/4-8-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 11 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων. Αριθμός απόφασης : 196 Περίληψη

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων. Αριθμός απόφασης : 196 Περίληψη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ.2016-12ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων Αριθμός απόφασης : 196 Περίληψη Επιλογή των Υδρονομέων που θα προσληφθούν για την αρδευτική περίοδο 2016 Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 18/10/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 5/14-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου. Περί προμήθειας καυσίμων του Δήμου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 5/14-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου. Περί προμήθειας καυσίμων του Δήμου. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 5/14-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠΟΦΑΣΗ 45/2011 Περί προμήθειας καυσίμων του Δήμου. Σήμερα, στις 14 του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2011,

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 505/2014 ΘΕΜΑ: 120 ο ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου Αριθμός Απόφασης:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΑΔΑ: 6Κ0ΘΩΚΙ-Π11 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 10-3-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Απόσπασμα από το 25 ο πρακτικό της από 19-12-2013 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κω.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Απόσπασμα από το 25 ο πρακτικό της από 19-12-2013 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κω. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Απόσπασμα από το 25 ο πρακτικό της από 19-12-2013 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κω. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Εισήγηση για αναμόρφωση προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 251

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 251 ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 9-7-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 251

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος Αριθ.Πρωτ. ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ε Ν Τ Α Υ Θ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος Αριθ.Πρωτ. ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ε Ν Τ Α Υ Θ Α ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος Αριθ.Πρωτ. ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ε Ν Τ Α Υ Θ Α ΘΕΜΑ:«Έγκριση 2 ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2011 του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 5-5-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1445/28-1-2015 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1445/28-1-2015 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1445/28-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ: 44 Από το πρακτικό 2 ης /2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τανάγρας. Περίληψη «Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 02 ας Απριλίου 2015 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 076/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 17/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 330/2014

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 17/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 330/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 10102/21.11.2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 17/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας-

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α 173/2014 Λήψη απόφασης για καθορισμό επιβολής τελών ύδρευσης αναδρομικά για το έτος 2013. Παρόντες Απόντες

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α 173/2014 Λήψη απόφασης για καθορισμό επιβολής τελών ύδρευσης αναδρομικά για το έτος 2013. Παρόντες Απόντες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό της υπ αριθ.09/08-04-2014 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος Αριθμός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορχομενός 7-6-2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 5520.ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 13 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 13 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 9/7/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 6106 Ταχ. Δ/νση : 10 ης Ιουνίου 28 Τηλ: 2267350125 - FAX :2267022063 E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΘΕΜΑ: Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013 της Κοινωφελούς Δ.Ε.Τ.Π.Δ.Α.Α. Εισηγητής: ΛΟΓΙΣΤΗΣ Π. ΦΛΩΡΟΣ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΘΕΜΑ: Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013 της Κοινωφελούς Δ.Ε.Τ.Π.Δ.Α.Α. Εισηγητής: ΛΟΓΙΣΤΗΣ Π. ΦΛΩΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 2338/3.4.2013 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 6/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας-

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 25/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 25/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 25/2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 25/2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 175/2016 Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 25/2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΑΔΑ: ΩΝΤ3ΩΨΥ-Δ4Τ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της συνεδρίασης αριθμ. 1/19-01-2015 της Οικονομικής Επιτροπής. Αρ. Απόφ.: 7/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Έκθεση Εσόδων Εξόδων Δ Τριμήνου για

Διαβάστε περισσότερα

ψήφισης προϋπολογισμού του Δήμου Νεστορίου χρήσης 2013

ψήφισης προϋπολογισμού του Δήμου Νεστορίου χρήσης 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ``ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ AΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το ΠΡΑΚΤΙΚΟ της 4 ης Έκτακτης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεστορίου Αριθ. Απόφασης : 23/2013 Έγκριση τροποποίησης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 75/2016 από το πρακτικό της 8 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αγιάς

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 75/2016 από το πρακτικό της 8 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αγιάς Σελίδα 1 από 5 Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αγιάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ Διεύθυνση: Καλυψώς Αλεξούλη 27 Τ.Κ. 40003, Αγιά Πληροφορίες: Ιωάννης Μπουρνάκας

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθμ. 10/2011 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας

Από το πρακτικό της αριθμ. 10/2011 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 02-09-2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 10521 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Κοιν.: 1) Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 104/2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 104/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 329/2012 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης /27-6-2013 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης /27-6-2013 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια

Διαβάστε περισσότερα

13 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2016

13 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 21 ης Ιουνίου 2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.227/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 12/2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθμ. 1/2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας

Από το πρακτικό της αριθμ. 1/2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 20-1-2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 838/23-1-2012 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/ση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»,

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.», ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.» Α.Φ.Μ. 090090279

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 101/2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 101/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 2909/17.4.2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ. Απ ο φ.: 377 /2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ. Απ ο φ.: 377 /2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ. Απ ο φ.: 377 /2011 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 21/18-10-2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Περί επιβολής και καθορισμού

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθμ. 15/2011 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας

Από το πρακτικό της αριθμ. 15/2011 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 22-12-2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 14704 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 / 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 / 2014 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 22 η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 08: 30 π. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερρών (Συνεδρίαση 29 η )

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερρών (Συνεδρίαση 29 η ) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/ πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/ πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/28-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠΟΦΑΣΗ 60/2011 Περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου των Σχολικών Επιτροπών ( Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης).

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από την έναρξη της Συνεδριάσεως ο κ. Πρόεδρος διαπίστωσε τη νόμιμη απαρτία, αφού σε σύνολο 49 Δημοτικών Συμβούλων, ήταν παρόντες οι 39 :

Πριν από την έναρξη της Συνεδριάσεως ο κ. Πρόεδρος διαπίστωσε τη νόμιμη απαρτία, αφού σε σύνολο 49 Δημοτικών Συμβούλων, ήταν παρόντες οι 39 : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Δ/νση : Λεωφ. Αλεξάνδρας 6Α Κέρκυρα 49100 Πληροφορίες : Ι. Σκούρα Τηλ: 2661362788 e-mail : council@corfu.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 338/13-1-2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 338/13-1-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 338/13-1-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 22 ης /2014 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 208/2014

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 11 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 25 ης Ιουνίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 185/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 27 του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. : 15560/14-12-2015 Από το πρακτικό της αριθ. 16ης/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 203/2015 «Περί μονοδρόμησης τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ1ΔΩΚΑ-ΔΟΜ ΑΠΟΣΠΑΣΜA

ΑΔΑ: ΒΛ1ΔΩΚΑ-ΔΟΜ ΑΠΟΣΠΑΣΜA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΑΦΟΥ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 Περίληψη Λήψη απόφασης περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών Κοιμητηρίων έτους 2015. Στα Σπάτα σήμερα 04 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ: Κατά την έναρξη της Συνεδρίασης προσήλθαν οι

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ: Κατά την έναρξη της Συνεδρίασης προσήλθαν οι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 26 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 21 ης Νοεμβρίου 2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.387/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Από τα πρακτικά της 16 / 31-05-2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Του Δήμου Νάουσας

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Από τα πρακτικά της 16 / 31-05-2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Του Δήμου Νάουσας ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ Η.Π. ΝΑΟΥΣΑΣ Αριθ.Αποφ 48/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της 16 / 31-05-2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Του Δήμου Νάουσας ΘΕΜΑ: Σύσταση και χορήγηση

Διαβάστε περισσότερα