ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ"

Transcript

1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Αθήνα, 18 Ιουλίου 2017

2 2 1. Εισαγωγή 1.1. Η παρούσα Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς στηρίζεται στις προβλέψεις των ΕΠΑΘ 221/4 (ΦΕΚ Β971/ και 237/1/ ) και καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και τον χρόνο υποβολής προσφορών στην ηλεκτρονική δημοπρασία των Ακινήτων που πρόκειται να διεξάγει η PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ (PQH) Η PQH εκπροσωπεί νομίμως, δυνάμει της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος ΕΠΑΘ 182/ (ΦΕΚ Β 925/ ), μεταξύ άλλων, τα υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικά/χρηματοδοτικά ιδρύματα με τις επωνυμίες: Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα ΣΥΝ.Π.Ε., Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ΣΥΝ.ΠΕ, Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας ΣΥΝ.ΠΕ, Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου ΣΥΝ.ΠΕ (στο εξής καλούμενα «Πιστωτικά Ιδρύματα Υπό Ειδική Εκκαθάριση» ή «Π.Ι.Υ.Ε.Ε.») Οι όροι που γράφονται με κεφαλαία στην παρούσα Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς θα έχουν την έννοια που τους αποδίδεται στην παράγραφο 2 κατωτέρω Και τα δύο (2) Παραρτήματα της παρούσας Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς αποτελούν μέρος της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς και συνιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της. Αυτά είναι τα ακόλουθα: (α) Υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής (Παράρτημα 1), (β) E auction bidding protocol (Παράρτημα 2) Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα Ακίνητα, οι οποίες παρέχονται στους Ενδιαφερόμενους αποσκοπούν στο να βοηθήσουν τους Ενδιαφερόμενους να προετοιμάσουν και να υποβάλλουν την Προσφορά τους. Το υλικό αυτό παρέχεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και είναι ενδεικτικό και όχι εξαντλητικό. Οι Ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διενεργήσουν τη δική τους έρευνα και ανάλυση δεδομένων σχετικά με τα Ακίνητα, επικουρούμενοι από τους δικούς τους συμβούλους. 2. Ορισμοί «Ακίνητα» ορίζονται τα ακίνητα που πρόκειται να εκποιηθούν με ηλεκτρονική δημοπρασία με την παρούσα Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς και τα οποία αναφέρονται παρακάτω με την τιμή πρώτης προσφοράς: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΧΑΪΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ Δ 156,97 Τ.Μ. ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ ΠΑΤΡΩΝ ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ( )

3 3 ΑΧΑΪΚΗ ΑΧΑΪΚΗ ΑΧΑΪΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΖΟΝΕΤΑ Γ 157,13 Τ.Μ. ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ Aρ.3 114,74 τ.μ., Ξενοφώντος, ΚΟΤΡΩΝΙ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ Aρ.5 177,08 τ.μ., Ξενοφώντος, ΚΟΤΡΩΝΙ ΠΑΤΡΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ΟΡΟΦΟΥ 71 τμ ΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 8 τμ & ΥΠΟΓ.ΑΠΟΘΗΚΗ 13,20 τμ (συμβ/φος ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΥΛΑ) επί οδού Ιατρίδου και Ρεγκούκου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΡΕΤΙΡΕ 6ου ΟΡΟΦΟΥ 135,95 τμ (συμβ/φος ΑΤΤΕΣΗ-ΣΠΑΘΗ ΑΘΗΝΑ) επί οδού Ιατρίδου και Ρεγκούκου ΟΙΚΙΑ ΤΑΡΤΙ- αγροτική περιοχή Γέρας Λέσβου 144,52 τμ και Ελαιόκτημα 23 στρ. Οικόπεδο 212τμ στο Δομοκό Φθιώτιδας, επί της οδού Δημοκρατίας αριθμός 49 με την υπάρχουσα διώροφη μεθ' υπογείου οικοδομή αποτελούμενη από : 1)Ισόγειο κατάστημα 98τμ 2)Διαμέρισμα του πρώτου ορόφου 92 τμ και 3)Υπόγεια αποθήκη 95 τμ. και Οικόπεδο 147,95τμ ΜΑΙΖΟΝΕΤΑ 169,00 τμ (κατά τον τίτλο κτήσης) και 177,00 τμ (κατόπιν εμβαδομέτρησης) ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 308,00 τμ (κατά τον τίτλο κτήσης) και 307,86 τμ (κατόπιν εμβαδομέτρησης) - ΑΝΘΗΛΗ ΦΘ/ΔΑΣ Αγροτεμάχιο (αρ. τεμαχίου 73) τμ - Θέση : "Κορέα" στην Ανθήλη Λαμίας «Διαγωνιστική Διαδικασία» σημαίνει την διαδικασία για την εκποίηση των ακινήτων με ηλεκτρονική δημοπρασία «Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής» σημαίνει την εγγυητική επιστολή σε πρώτη ζήτηση που προσκομίζεται από έκαστο Ενδιαφερόμενο με το Φάκελο της Προσφοράς του, σύμφωνα με την παράγραφο 5.1. κατωτέρω. «Ενδιαφερόμενος» σημαίνει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής για τα Ακίνητα. «Επιλέξιμο Ίδρυμα» σημαίνει τράπεζα ή πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). «Επίσημη Μετάφραση» σημαίνει την πιστή και ακριβή μετάφραση, η οποία έχει πιστοποιηθεί από αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή της χώρας εγκατάστασης εκάστου Προεπιλεγέντος

4 4 Υποψηφίου ή από τη μεταφραστική υπηρεσία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών ή από Έλληνα δικηγόρο. «Ημερομηνία Υπογραφής» σημαίνει την ημέρα κατά την οποία θα υπογραφεί η Σύμβαση Πώλησης και Μεταβίβασης του Ακινήτου. «Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς» σημαίνει το παρόν έγγραφο, το οποίο προβλέπει τους όρους και τις προϋποθέσεις και την διαδικασία της δημοπρασίας «Προσφορά» σημαίνει όλες τις πληροφορίες και τα έγγραφα που υποβάλλονται από κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς. «Σύμβαση Εμπιστευτικότητας» σημαίνει το έγγραφο που θα πρέπει να υπογράφει κάθε Ενδιαφερόμενος, προκειμένου να λάβει γνώση πληροφοριακών στοιχείων σχετικών με το ακίνητο. «Υπερθεματιστής» σημαίνει ο Ενδιαφερόμενος που θα καταθέσει την υψηλότερη προσφορά στην ηλεκτρονική δημοπρασία. 3. Γενικοί Όροι της Διαγωνιστικής Διαδικασίας 3.1. Γλώσσα της Διαγωνιστικής Διαδικασίας Η επίσημη γλώσσα της Διαγωνιστικής Διαδικασίας θα είναι η ελληνική Έγγραφα προσφοράς Όλα τα έγγραφα της Προσφοράς θα πρέπει να προσκομιστούν σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία σε Abode PDF), αποθηκευμένα σε ηλεκτρονική συσκευή αποθήκευσης (π.χ. δίσκο CD-ROM, DVD ή USB stick) Όλα τα έγγραφα που περιέχονται στην Προσφορά θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα επικυρωμένα από κάποια αρμόδια δικαστική ή δημόσια αρχή / όργανο της χώρας εγκατάστασης εκάστου Ενδιαφερόμενου που έχει δικαίωμα προς τούτο ή από δικηγόρο που έχει τέτοιο δικαίωμα σύμφωνα με το δίκαιο της αντίστοιχης χώρας εγκατάστασής του. Στον κανόνα αυτό δεν εμπίπτει το έγγραφο της Προσφοράς που αναφέρεται στην παράγραφο 5.1, το οποία δεν μπορεί να κατατεθεί ως επικυρωμένο αντίγραφο παρά μόνο ως πρωτότυπο. Στην περίπτωση εγγράφων που προσκομίζονται σε άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής, θα πρέπει να προσκομίζεται και Επίσημη Μετάφραση Έξοδα Διαγωνιστικής Διαδικασίας Έκαστος Ενδιαφερόμενος επενδυτής θα καλύψει οποιαδήποτε και όλα τα έξοδα, στα οποία θα υποβληθεί κατά την Διαγωνιστική Διαδικασία Έκαστος Ενδιαφερόμενος επενδυτής συμμετέχει στη Διαγωνιστική Διαδικασία με δικό του κίνδυνο και καθ αυτή η συμμετοχή του δεν του δίδει έρεισμα για οποιοδήποτε δικαίωμα αποζημίωσης κατά της PQH 3.4. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία Οποιεσδήποτε και όλες οι διαφορές, οι οποίες απορρέουν από και/ή σχετίζονται με την παρούσα Διαγωνιστική Διαδικασία θα διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και θα επιλύονται από τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

5 5 4. Περίοδος ισχύος και υποβολή Προσφοράς 4.1. Η Προσφορά παραμένει δεσμευτική και σε ισχύ για κάθε Ενδιαφερόμενο για μια περίοδο τριών (3) μηνών μετά την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής και μπορεί να παραταθεί για ακόμη δύο (2) μήνες. Τυχόν Προσφορά η οποία τάσσει βραχύτερη περίοδο ισχύος θα απορριφθεί ως απαράδεκτη Σε περίπτωση που Προσφορά αποσυρθεί: (α) ο συγκεκριμένος Ενδιαφερόμενος θα χάσει το δικαίωμα να ανακηρυχτεί Υπερθεματιστής και (β) η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής του συγκεκριμένου Ενδιαφερομένου θα καταπίπτει υπέρ της PQH, χωρίς καμία άλλη διαδικασία ή δικαστική ενέργεια Η Προσφορά εκάστου Ενδιαφερομένου θα πρέπει να είναι χωρίς επιφυλάξεις, όρους και αιρέσεις, ειδάλλως ο συγκεκριμένος Ενδιαφερόμενος θα αποκλεισθεί Η Προσφορά θα πρέπει να φέρει την ακόλουθη σήμανση: Προς: PQH Α.Ε. Φάκελος Προσφοράς για την ηλεκτρονική δημοπρασία 9 ακινήτων Εμπορική Επωνυμία Ενδιαφερομένου: [ ] 4.5. Χρόνος και τόπος για την υποβολή της Προσφοράς Η υποβολή/παραλαβή της Προσφοράς θα λάβει χώρα σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσης Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς, το αργότερο μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδος) της ηλεκτρονικά στην διεύθυνση PortfolioStrategySales@pqh.gr. Σε αυτόν τον ιστότοπο οι ενδιαφερόμενοι θα στείλουν σχετικό , στο οποίο θα αναφέρεται το όνομα μέλους (Username) του Ενδιαφερόμενου και το/α Περιουσιακό/α Στοιχείο/α ενδιαφέροντος του και θα υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους.

6 6 5. Περιεχόμενα Προσφοράς Σε περίπτωση ένωσης προσώπων, όλα τα έγγραφα που αναφέρονται στην παρούσα παράγραφο θα πρέπει να υποβάλλονται ξεχωριστά για έκαστο μέλος της ένωσης προσώπων, εκτός από τα έγγραφα που προβλέπονται στις παραγράφους 5.1. και Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής σε πρώτη ζήτηση ύψους ίσου με το 5% της τιμής πρώτης προσφοράς, απευθυνόμενη στην PQH και εκδοθείσα από Επιλέξιμο Ίδρυμα, εφόσον πρόκειται για Ακίνητο με τιμή πρώτης προσφοράς υψηλότερη των ευρώ. Η περίοδος ισχύος της Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις (3) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης για μια πρόσθετη περίοδο δύο (2) επιπλέον μηνών, κατόπιν αιτήσεως της PQH, υπολογιζόμενη από την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής Προσφοράς. Η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής σε πρώτη ζήτηση θα πρέπει να ακολουθεί στα βασικά σημεία της τη μορφή που περιγράφεται στο Παράρτημα 1 της Πρόσκλησης και να περιέχει τα ακόλουθα: (α) την ημερομηνία έκδοσης (β) τον εκδότη (γ) την επωνυμία και τη διεύθυνση της PQH, ως δικαιούχου (δ) τον αριθμό της Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής (ε) το ποσό που καλύπτει η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής ολογράφως και αριθμητικώς (στ) την πλήρη εταιρική επωνυμία και έδρα του Ενδιαφερομένου ή όλων των μελών αυτού, σε περίπτωση ένωσης προσώπων, για λογαριασμό του οποίου εκδίδεται (ζ) αναφορά στη Διαγωνιστική Διαδικασία, και συγκεκριμένα ότι η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής εκδίδεται για την συμμετοχή στην ηλεκτρονική δημοπρασία ακινήτων (σε παρένθεση το Ακίνητο / τα Ακίνητα στο οποίο / στα οποία αφορά) (η) επιβεβαίωση ότι η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής παρέχεται ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα, καθώς επίσης και ότι ο εκδότης παραιτείται από τις ενστάσεις διαιρέσεως και διζήσεως, καθώς επίσης και από οποιαδήποτε άλλη ένσταση μπορεί να έχει ο πρωτοφειλέτης, συμπεριλαμβανομένων και των μηπροσωποπαγών ενστάσεων και εκείνων που απορρέουν από τα άρθρα , και του Αστικού Κώδικα (θ) επιβεβαίωση ότι το ποσό της Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής είναι στη διάθεση της PQH και ότι θα καταβληθεί ολικά ή μερικά, καθ' υπόδειξη της PQH, εντός τριών (3) Εργασίμων Ημερών από τη λήψη απλής έγγραφης ειδοποίησης από την PQH, χωρίς οποιαδήποτε ένσταση ή αμφισβήτηση από την πλευρά του εκδότη και χωρίς διερεύνηση των λόγων του αιτήματος αυτού και (ι) επιβεβαίωση ότι ο εκδότης της Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής δύναται να απαιτηθεί να παρατείνει την ισχύ της εγγύησης αυτής μόνο μία φορά και για μια περίοδο δύο (2) μηνών, κατόπιν απλού έγγραφου αιτήματος από την PQH, το οποίο έχει υποβληθεί στο συγκεκριμένο Ενδιαφερόμενο πριν την ημερομηνία λήξης της. Η PQH δύναται να προβεί στο αίτημα αυτό μόνο εάν έχει συμφωνηθεί εγγράφως μεταξύ της PQH και του συγκεκριμένου

7 7 Ενδιαφερομένου ότι η ισχύς της αντίστοιχης Προσφοράς θα παραταθεί, όπως προβλέπεται στην παράγραφο 4.1. της παρούσας Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς. Η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής θα επιστρέφεται στον Υπερθεματιστή και στον δεύτερο κατά σειρά ενδιαφερόμενο, μετά την Ημερομηνία Υπογραφής. Η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής θα καταπίπτει στις ακόλουθες περιπτώσεις: (i) σε περίπτωση που ο Υπερθεματιστής αποσύρει την Προσφορά του, (ii) σε περίπτωση που ο Υπερθεματιστής δεν υπογράψει τη Σύμβαση Πώλησης και Μεταβίβασης Ακινήτου για οποιονδήποτε λόγο που οφείλεται σε αυτόν, και (iii) σε κάθε περίπτωση, εάν αποκαλυφθεί ότι Υπερθεματιστής ή, σε περίπτωση ένωσης προσώπων, ένα μέλος του Υπερθεματιστή ή οι υπάλληλοι, οι εκπρόσωποι, οι αντιπρόσωποι, οι βοηθοί ή οι συνεργάτες του έχουν τελέσει ποινικά αδικήματα ή άλλες σοβαρές παραβάσεις καθήκοντος κατά τη διάρκεια της Διαγωνιστικής Διαδικασίας, αποσκοπώντας στο να παραποιηθούν τα αποτελέσματα ή η διαδικασία της Διαγωνιστικής Διαδικασίας Πιστοποιητικό που να έχει εκδοθεί από μια δικαστική αρχή ή ένα αντίστοιχο έγγραφο που να έχει εκδοθεί από μια αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή του κράτους εγκατάστασης εκάστου Ενδιαφερομένου, το οποίο να πιστοποιεί ότι ο Ενδιαφερόμενος δεν έχει κηρυχθεί σε πτώχευση ή ότι δεν τελεί υπό εκκαθάριση, παύση πληρωμών, μεσεγγύηση, αναγκαστική διαχείριση ή πτωχευτικό διακανονισμό ή υπό κάποια παρόμοια κατάσταση, σύμφωνα με τη νομοθεσία του κράτους εγκατάστασής του. Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός τριών (3) μηνών πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή των Προσφοράς. Σε περίπτωση που ένα τέτοιο πιστοποιητικό δεν εκδίδεται από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές Ενδιαφερομένου, θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια υπεύθυνη ή επίσημη δήλωση του Εκπροσώπου του Ενδιαφερομένου, η οποία να έχει συνταχθεί ενώπιον δικαστικής αρχής ή συμβολαιογράφου. Η δήλωση αυτή θα πρέπει να βεβαιώνει τα ανωτέρω και να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους ο Ενδιαφερόμενος δεν ήταν σε θέση να λάβει τα αιτούμενα πιστοποιητικά από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές αυτού Πιστοποιητικό που να έχει εκδοθεί από μια δικαστική αρχή ή ένα αντίστοιχο έγγραφο που να έχει εκδοθεί από μια αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή του κράτους εγκατάστασης εκάστου Ενδιαφερομένου, το οποίο να πιστοποιεί ότι δεν έχει κατατεθεί καμία αίτηση κατά του Ενδιαφερομένου που να τον κηρύσσει σε πτώχευση, υπό καθεστώς εκκαθάρισης, παύσης πληρωμών, μεσεγγύησης, αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού διακανονισμού, καθώς επίσης και ότι ο Ενδιαφερόμενος δεν υπόκειται σε διαδικασία συμβιβασμού ή σε άλλη παρόμοια διαδικασία που να υπαγορεύεται από τη νομοθεσία του κράτους εγκατάστασής του. Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός τριών (3) μηνών πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή των Προσφοράς. Σε περίπτωση που ένα τέτοιο πιστοποιητικό δεν εκδίδεται από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές του Ενδιαφερομένου, θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια υπεύθυνη ή επίσημη δήλωση του Εκπροσώπου του Ενδιαφερομένου, η οποία να έχει συνταχθεί ενώπιον δικαστικής αρχής ή συμβολαιογράφου. Η δήλωση αυτή θα πρέπει να βεβαιώνει τα ανωτέρω και να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους ο Ενδιαφερόμενος δεν ήταν σε θέση να λάβει τα αιτούμενα πιστοποιητικά από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές αυτού.

8 Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή αναφορικά με Ενδιαφερόμενο που είναι αλλοδαπός υπήκοος, ένα αντίστοιχο έγγραφο που να έχει εκδοθεί από μια αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή του κράτους εγκατάστασης του Ενδιαφερόμενου. Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός τριών (3) μηνών πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή των Προσφοράς. Σε περίπτωση που ένα τέτοιο έγγραφο δεν εκδίδεται από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές του Ενδιαφερομένου, θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια υπεύθυνη ή επίσημη δήλωση, η οποία να έχει συνταχθεί ενώπιον δικαστικής αρχής ή συμβολαιογράφου. Η δήλωση αυτή θα πρέπει να βεβαιώνει τα ανωτέρω και να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους ο Ενδιαφερόμενος δεν ήταν σε θέση να λάβει το απόσπασμα του ποινικού μητρώου ή το άλλο αντίστοιχο έγγραφο. Το περιεχόμενο του αποσπάσματος ποινικού μητρώου/του αντίστοιχου εγγράφου/της υπεύθυνης ή επίσημης δήλωσης που έχει υποβληθεί από έκαστο Ενδιαφερόμενο θα πρέπει να αναφέρει ότι ο νόμιμος εκπρόσωπος / νόμιμοι εκπρόσωποι του Ενδιαφερόμενου, όπως ορίζονται στην ακόλουθη παράγραφο της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς, δεν έχει/έχουν καταδικαστεί με δικαστική απόφαση, για αδικήματα σχετικά με την επαγγελματική του(ς) συμπεριφορά ή για αδικήματα, όπως αυτά απαριθμούνται κατωτέρω: (α) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπως ορίζεται στο Άρθρο 2 της Απόφασης Πλαισίου του Συμβουλίου 2008/841/ ΚΕΠΠΑ της 24ης Οκτωβρίου 2008 για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος (ΕΕ L 300 της , σελίδα 42) (β) διαφθορά, όπως ορίζεται στο άρθρο 3 της σύμβασης περί της καταπολέμησης της δωροδοκίας στην οποία ενέχονται υπάλληλοι των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο άρθρο 2 παρ. 1 της απόφασης-πλαίσιο 2003/568/ΔΕΥ του Συμβουλίου, καθώς και όπως ορίζεται στο εθνικό δίκαιο της αναθέτουσας αρχής ή του οικονομικού φορέα (γ) απάτη, κατά την έννοια του άρθρου 1 της Σύμβασης σχετικά με την προστασία των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών (ΕΕ C 316 της , σελίδα 48) (δ) νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, όπως ορίζεται στο άρθρο 1 παρ. 2 της Οδηγίας 2005/60/EΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2005, για την πρόληψη χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, όπως ισχύει (ε) για οποιοδήποτε από τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, δωροδοκίας και δόλιας χρεωκοπίας, ψευδούς βεβαίωσης, καθώς και για έγκλημα σχετικό με την επαγγελματική του δραστηριότητα ή για σοβαρό επαγγελματικό παράπτωμα που αποδεδειγμένα διαπιστώθηκε με οποιοδήποτε μέσο. Για την υποβολή του αποσπάσματος ποινικού μητρώου θα θεωρούνται ως νόμιμοι εκπρόσωποι τα φυσικά πρόσωπα τα οποία, σύμφωνα με τη νομοθεσία του κράτους εγκατάστασης εκάστου Ενδιαφερομένου, θεωρούνται ως νόμιμοι εκπρόσωποι και τα οποία υποδεικνύονται ως έχοντα την ιδιότητα αυτή, δυνάμει εταιρικών εγγράφων.

9 9 Σε περίπτωση ένωσης προσώπων απαιτείται η προσκόμιση αποσπάσματος ποινικού μητρώου / αντίστοιχου εγγράφου / υπεύθυνης ή επίσημης δήλωσης, η οποία θα αφορά τον νόμιμο εκπρόσωπο εκάστου μέλους της ένωσης προσώπων. Σε περίπτωση που το απόσπασμα ποινικού μητρώου περιέχει ποινές ή ποινικά αδικήματα, τότε πρέπει να προσκομιστεί επίσης μια υπεύθυνη ή επίσημη δήλωση, που να έχει συνταχθεί ενώπιον δικαστικής αρχής ή συμβολαιογράφου. Η δήλωση αυτή θα πρέπει να συνταχτεί από το πρόσωπο, για το οποίο εκδόθηκε το ποινικό μητρώο και θα πρέπει να αναφέρει και να επεξηγεί τα αδικήματα και τις περιστάσεις υπό τις οποίες επεβλήθησαν οι ποινές που αναφέρονται στο ποινικό μητρώο ή στο αντίστοιχο έγγραφο Πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί από την αρμόδια αρχή κοινωνικής ασφάλισης, ημερομηνίας μετά την κυκλοφορία της παρούσας Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς, από το οποίο να πιστοποιείται ότι ο Ενδιαφερόμενος έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του περί εισφοράς κοινωνικής ασφάλισης στην χώρα εγκατάστασής του. Σε περίπτωση που ένα τέτοιο πιστοποιητικό δεν εκδίδεται από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές Ενδιαφερομένου, θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια υπεύθυνη ή επίσημη δήλωση του Εκπροσώπου του Ενδιαφερομένου, η οποία να έχει συνταχθεί ενώπιον δικαστικής αρχής ή συμβολαιογράφου. Η δήλωση αυτή θα πρέπει να βεβαιώνει τα ανωτέρω και να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους ο Ενδιαφερόμενος δεν ήταν σε θέση να λάβει τα αιτούμενα πιστοποιητικά από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές αυτού Πιστοποιητικό που να έχει εκδοθεί από μια αρμόδια φορολογική/οικονομική αρχή, ημερομηνίας μετά την κυκλοφορία της παρούσας Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς, από το οποίο να πιστοποιείται ότι ο Ενδιαφερόμενος έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του περί καταβολής φόρων και τελών στη χώρα εγκατάστασής του. Σε περίπτωση που ένα τέτοιο πιστοποιητικό δεν εκδίδεται από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές Ενδιαφερομένου, θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια υπεύθυνη ή επίσημη δήλωση του Εκπροσώπου του Ενδιαφερόμενου, η οποία να έχει συνταχθεί ενώπιον δικαστικής αρχής ή συμβολαιογράφου. Η δήλωση αυτή θα πρέπει να βεβαιώνει τα ανωτέρω και να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους ο Ενδιαφερόμενος δεν ήταν σε θέση να λάβει τα αιτούμενα πιστοποιητικά από τις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές αυτού Επικυρωμένο αντίγραφο του καταστατικού του Ενδιαφερομένου, όπως αυτό ισχύει κατά την ημερομηνία υποβολής της Προσφοράς (μόνο για νομικά πρόσωπα) Εταιρικά έγγραφα που να αποδεικνύουν τη νόμιμη εκπροσώπηση του Ενδιαφερομένου (μόνο για νομικά πρόσωπα), όπως αυτά θα έχουν κατά την ημερομηνία υποβολής/αποστολής της Προσφοράς (π.χ. πρακτικά των συνεδριάσεων του σχετικού Διοικητικού Συμβουλίου, πιστοποιητικά ή άλλα έγγραφα που να αποδεικνύουν την εταιρική εκπροσώπηση). Για τα ανωτέρω υπό στοιχεία 5.7 και 5.8 απαιτούνται επιπλέον ανακοινώσεις δημοσιευμένες στο ΦΕΚ ή/και ΓΕΜΗ (για νομικά πρόσωπα) ή ισοδύναμα έγγραφα που παρέχονται στο εξωτερικό. 5.9 Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ή ισοδύναμο έγγραφο που παρέχεται στο εξωτερικό, με την οποία θα δηλώνεται ότι ο συμμετέχων έλαβε γνώση των όρων της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών και τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.

10 Υπογεγραμμένο το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 από τον νόμιμο εκπρόσωπο του Ενδιαφερομένου Μεταβολές σε περίπτωση ένωσης προσώπων Σε περίπτωση υποβολής κοινής Προσφοράς από ένωση προσώπων, όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά και υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν για καθένα από τα μέλη που συμμετέχουν στην ένωση. Επίσης στην Προσφορά της ένωσης πρέπει (α) να αναφέρεται η έγκριση του αρμοδίου οργάνου κάθε μέλους της ένωσης για συμμετοχή της στο διαγωνισμό, (β) να προσδιορίζεται η έκταση και το είδος της συμμετοχής του κάθε μέλους της ένωσης και να αναγράφεται και να οριοθετείται με σαφήνεια το μέρος (φυσικό και οικονομικό αντικείμενο) που αναλαμβάνει κάθε μέλος της Ένωσης στο σύνολο της Προσφοράς, (γ) να παρουσιάζεται ο τρόπος συνεργασίας των μελών μεταξύ τους, (δ) να δηλώνεται ένα μέλος ως επικεφαλής της Ένωσης. Στην περίπτωση υποβολής της κοινής Προσφοράς από εκπρόσωπο της ένωσης, απαιτείται πέραν των ανωτέρω και η προσκόμιση εξουσιοδότησης για την υπογραφή και υποβολή της Προσφοράς από τον εκπρόσωπο των μελών της ένωσης, εφόσον η Προσφορά δεν υπογράφεται από όλα τα μέλη της ένωσης. 6. Διαδικασία Αξιολόγησης Προσφοράς και Υποβολή Οικονομικών Προσφορών 6.1. Διαδικασία αξιολόγησης & Κριτήρια αξιολόγησης Η PQH αξιολογεί τους υποψήφιους επενδυτές ως προς την εγκυρότητα των νόμιμων προϋποθέσεων συμμετοχής για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την χρηματοοικονομική τους δυνατότητα. 6.2 Υποβολή Οικονομικών Προσφορών Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν Ενδιαφερόμενο για ένα ακίνητο, η υποβολή οικονομικών προσφορών υψηλότερων της τιμής πρώτης προσφοράς γίνεται μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας, σύμφωνα με τους όρους που ορίζονται στο Παράρτημα 2. Οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν Προσφορά θα λαμβάνουν εντός προθεσμίας 3 ημερών στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του με τη διαδρομή (link) για τον διαδικτυακό χώρο στον οποίο θα διεξαχθεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, καθώς και τους απαραίτητους κωδικούς πρόσβασης. Η διαδρομή (link) και οι κωδικοί εμφανίζονται αφού ο ενδιαφερόμενος αποδεχθεί το Συμφωνητικό Εμπιστευτικότητας. Δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας οι συμμετέχοντες που έχουν λάβει επιβεβαίωσης συμμετοχής σε διαγωνισμό εκπαιδεύονται σε δοκιμαστικό διαγωνισμό, επιλύονται τηλεφωνικά όλες οι απορίες τους και απαντώνται όλες οι ερωτήσεις τους.

11 11 7. Κατακύρωση Πλειστηριασμού 7.1 Αν υπάρχει μόνο ένας Ενδιαφερόμενος για κάποιο ακίνητο, το ακίνητο κατακυρώνεται σε αυτόν στην τιμή πρώτης προσφοράς που αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα 2, και εφόσον είναι πλήρης ο Φάκελος Προσφοράς που αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα Μετά το πέρας της ηλεκτρονικής δημοπρασίας, η PQH συντάσσει πρακτικό/έκθεση, η οποία περιλαμβάνει όλα τα προσδιοριστικά στοιχεία της συγκεκριμένης διαδικασίας και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια αυτής μέχρι και την ανάδειξη υπερθεματιστή και την κατακύρωση. Η εν λόγω έκθεση αναρτάται στην ιστοσελίδα του υπό ειδική εκκαθάριση ιδρύματος, καθώς και στην ιστοσελίδα της PQH. Παράλληλα, η PQH επιστρέφει τις εγγυητικές επιστολές συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες πλην του Yπερθεματιστή και του δεύτερου σε σειρά κατάταξης, και καλεί τον υπερθεματιστή εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών να προσέλθει για την υπογραφή της Σύμβασης Πώλησης και Μεταβίβασης του Ακινήτου. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν γραπτώς αντιρρήσεις σε όλα τα στάδια του πλειστηριασμού χωρίς ωστόσο να ανακόπτεται η εξέλιξή του. Τις αντιρρήσεις εξετάζει και αποφαίνεται η Επιτροπή Ελέγχου του Ειδικού Εκκαθαριστή εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η ανωτέρω προθεσμία τεκμαίρεται ότι ο Ειδικός Εκκαθαριστής εξέτασε τις αντιρρήσεις και τις απέρριψε. 8. Υπογραφή Σύμβασης Πώλησης και Μεταβίβασης του Ακινήτου Μεταξύ του Υπερθεματιστή και της PQH υπογράφεται η Σύμβαση Πώλησης και Μεταβίβασης του Ακινήτου, η οποία αποτελεί τίτλο εκτελεστό ως προς το περιεχόμενό της. Σε περίπτωση που το χρονικό διάστημα που έχει τεθεί από την PQH για την υπογραφή της Σύμβασης παρέλθει χωρίς την υπογραφή της Σύμβασης από υπαιτιότητα ή παράλειψη του Yπερθεματιστή, ανατρέπεται η κατακύρωση, καταπίπτει η εγγυοδοσία και κατακυρώνεται το εκποιούμενο στοιχείο στον επόμενο κατά σειρά πλειοδότη, σύμφωνα με το πρακτικό κατάταξης της PQH, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 4 εδ.(ι) της ΕΠΑΘ 221/4 (ΦΕΚ Β971/ ). Η PQH δύναται να ματαιώσει ανά πάσα στιγμή τη συνέχιση της ως άνω διαδικασίας, κατά την κρίση του, σε οποιοδήποτε στάδιό της, χωρίς εξ αυτού να γεννάται οποιαδήποτε ευθύνη του προς τους συμμετέχοντες, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 4 εδ. Ιβ της ΕΠΑΘ 221/4 (ΦΕΚ Β971/ )

12 12 9. Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου 9.1. Η PQH διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλλει ή να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή τη Διαγωνιστική Διαδικασία, να τροποποιήσει το χρονοδιάγραμμα της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς και της Διαγωνιστικής Διαδικασίας και να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της Διαγωνιστικής Διαδικασίας, ή να επαναλάβει τη Διαγωνιστική Διαδικασία, κατά την απόλυτη κρίση του, χωρίς αυτό να το καθιστά καθ οιονδήποτε τρόπο υπεύθυνο απέναντι στους Προεπιλεγέντες Υποψηφίους της Διαγωνιστικής Διαδικασίας και/ή σε τρίτους Έκαστος Ενδιαφερόμενος συμμετέχει στη Διαγωνιστική Διαδικασία φέροντας ο ίδιος τον κίνδυνο και την ευθύνη συμμετοχής και η συμμετοχή του αυτή δεν του δίδει κανένα δικαίωμα αξίωσης αποζημίωσης ή άλλο δικαίωμα, εκτός από αυτά που προσδιορίζονται στην παρούσα Η συμμετοχή στη Διαγωνιστική Διαδικασία θα αποτελεί απόδειξη ότι κάθε Ενδιαφερόμενος έχει διαβάσει και έχει κατανοήσει την Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς και τα Παραρτήματά της, και έχει αναγνωρίσει τη νομιμότητα των όρων τους. Έκαστος Ενδιαφερόμενος αναγνωρίζει επίσης ότι έχει λάβει πλήρη γνώση των τοπικών συνθηκών, κανονισμών και συμβατικών και/ή οργανωτικών πλαισίων της λειτουργίας της PQH και των απαιτήσεων του παρόντος εγγράφου Η συμμετοχή του Ενδιαφερόμενου στην Διαγωνιστική Διαδικασία θα θεωρείται ότι συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων της παρούσης Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς εκ μέρους εκάστου Ενδιαφερόμενου Τα Δικαστήρια των Αθηνών θα έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία σχετικά με οποιεσδήποτε διαφορές τυχόν ανακύψουν από την παρούσα Πρόσκληση, ενώ εφαρμοστέο δίκαιο θα είναι το Ελληνικό.

13 13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣ: PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ ΓΙΑ ΠΟΣΟ.. (τόπος, ημερομηνία) Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε ότι εγγυόμαστε ρητά, ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα, ευθυνόμενοι απέναντι σας εις ολόκληρο και ως αυτοφειλέτες υπέρ του (Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία και διεύθυνση Συμμετέχοντος) για χρηματικό ποσό Ευρώ ( ). Στο ως άνω χρηματικό ποσό περιορίζεται η ευθύνη μας για τη συμμετοχή στην ανοικτή διαδικασία του διαγωνισμού (αριθμός διαγωνισμού) της (προθεσμία υποβολής Δικαιολογητικών Συμμετοχής) και για κάθε αναβολή της διαδικασίας αυτής, για την αγοραπωλησία του ακινήτου (διεύθυνση/περιγραφή ακινήτου). Η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις του υπέρ ού η εγγύηση που απορρέουν από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό, καθ όλο το χρόνο της ισχύος της. Το παραπάνω ποσό τηρούμε στη διάθεσή σας και θα σας καταβάλουμε ολικά ή μερικά, σύμφωνα με τις οδηγίες σας, χωρίς καμία από μέρους μας αντίρρηση ή ένσταση και χωρίς να ερευνηθεί το νόμιμο ή βάσιμο ή μη της απαίτησής σας, εντός τριών (3) ημερών από την απλή έγγραφη ειδοποίησή σας, παραιτούμενοι ρητά και ανεπιφύλακτα από την ένσταση της διαιρέσεως και διζήσεως, από το δικαίωμα προβολής εναντίον σας όλων των ενστάσεων του πρωτοφειλέτη, ακόμη και των μη προσωποπαγών, και ιδιαίτερα οποιασδήποτε άλλης ένστασης των άρθρων , και του Αστικού Κώδικα, όπως και από τα δικαιώματά μας που τυχόν απορρέουν από τα ανωτέρω άρθρα. Για την καταβολή της υπόψη εγγύησης δεν απαιτείται καμία εξουσιοδότηση, ενέργεια ή συγκατάθεση του υπέρ ού η παρούσα εγγύηση ούτε θα ληφθεί υπόψη τυχόν ένσταση ή επιφύλαξη ή προσφυγή αυτού σε διαιτησία ή στα αρμόδια δικαστήρια, με αίτημα τη μη κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής ή τη θέση αυτής υπό δικαστική μεσεγγύηση. Η παρούσα εγγύησή μας εκδίδεται βάσει της από 18 Ιουλίου 2017 Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών της PQH υπό την ιδιότητά της ως Ειδικού Εκκαθαριστή των Υπο Ειδική Εκκαθάριση πιστωτικών Ιδρυμάτων που ρητά περιγράφονται στην υπ αριθμ. 182/ απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος. Η παρούσα έχει ισχύ μέχρι να επιστραφεί σε εμάς ή μέχρις ότου λάβουμε έγγραφη δήλωσή σας ότι μας απαλλάσσετε από την υπ' όψιν εγγύηση και, σε κάθε περίπτωση, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών από την 28 η Ιουλίου 2017, ήτοι μέχρι την 27 η Οκτωβρίου 2017, δυνάμενο να παραταθεί με απλή έγγραφη δήλωσή σας προς εμάς για πρόσθετο διάστημα δύο (2) μηνών, από την ανωτέρω προθεσμία υποβολής των προσφορών, μετά την πάροδο της οποίας και εφόσον εν τω μεταξύ δεν μας κοινοποιήσετε έγγραφη δήλωσή σας περί καταπτώσεως της εγγυήσεως, απαλλασσόμαστε από κάθε υποχρέωσή μας από την παρούσα εγγυητική επιστολή. Βεβαιώνουμε ότι όλες οι ισχύουσες Εγγυητικές Επιστολές της Τράπεζάς μας, οι οποίες έχουν χορηγηθεί στο Δημόσιο, στα ΝΠΔΔ και στα ΝΠΙΔ, συμπεριλαμβανομένης και της παρούσας, δεν ξεπερνάνε το όριο το οποίο έχει καθορίσει ο Νόμος για την Τράπεζά μας.

14 Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την παρούσα, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο Δίκαιο το Ελληνικό. 14

15 15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 E AUCTION BIDDING PROTOCOL ΟΡΟΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Για τα ακίνητα των αναφερομένων στην προκήρυξη της 18 ης Ιουλίου 2017 σας γνωστοποιούμε ότι ισχύουν οι κάτωθι όροι για την εκτέλεση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας: Η Ηλεκτρονική Δημοπρασία, θα διενεργηθεί για λογαριασμό της PQH-ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Α.Ε., εφεξής «Φορέας», αποκλειστικά στο σύστημα ηλεκτρονικών διαγωνισμών, εφεξής «Ηλεκτρονικό Σύστημα», της εταιρείας «Business Exchanges A.E.», εφεξής «BE». 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο διοργανωτής της δημοπρασίας θέτει την τιμή εκκίνησης και το ποσό του βήματος. Υποψήφιοι αγοραστές υποβάλουν προοδευτικά αυξανόμενες ΕΙΔΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ προσφορές από την επικρατούσα τιμή, τουλάχιστον κατά ποσό ίσο με το βήμα, μέχρις ότου κανένας να μην είναι πλέον διατεθειμένος να ανεβάσει πιο ψηλά την τιμή. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Η διάρκεια της δημοπρασίας θα είναι είκοσι λεπτά (20 ). Εάν εντός των τελευταίων πέντε λεπτών (5 ) από την ώρα λήξης της δημοπρασίας κατατεθεί αποδεκτή προσφορά σε ένα από τα ακίνητα, η λήξη της δημοπρασίας παρατείνεται αυτομάτως πέντε λεπτά (5 ) από την ώρα καταγραφής από το Ηλεκτρονικό Σύστημα της προσφοράς αυτής για όλα τα ακίνητα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩ Κατά τη διεξαγωγή της δημοπρασίας αποδεκτές προσφορές ορίζονται οι προσφορές που ικανοποιούν ταυτόχρονα τα εξής κριτήρια: Είναι χρονικά έγκυρες, δηλαδή καταγράφεται η άφιξή τους στο Ηλεκτρονικό Σύστημα εντός του χρόνου διάρκειας της δημοπρασίας και των τυχόν παρατάσεών του και όχι του χρόνου μετρούμενου από το χρόνο αποστολής που αναφέρεται ως ένδειξη στην οθόνη του συμμετέχοντος, καθόσον μεσολαβεί το χρονικό διάστημα για τη μεταβίβαση της προσφοράς από το σύστημα του συμμετέχοντος στο Ηλεκτρονικό Σύστημα. Αυξάνουν την τρέχουσα (υπερισχύουσα) τιμή τουλάχιστον κατά ποσό ίσο με το βήμα της δημοπρασίας. Ειδικά η πρώτη προσφορά στο Ηλεκτρονικό Σύστημα, γίνεται αποδεκτή εφόσον είναι ίση με την

16 16 ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ τιμή πρώτης προσφοράς ή υψηλότερη από αυτή, ανεξαρτήτως βήματος. Κάθε φορά που μία προσφορά υποβάλλεται στο Ηλεκτρονικό Σύστημα, επιστρέφεται μια ένδειξη (μήνυμα) στην οθόνη του συμμετέχοντα, για τον εάν έχει γίνει αποδεκτή η προσφορά του ή όχι. Προσφορά που δεν ικανοποιεί τους όρους που αναγράφονται παραπάνω δεν γίνεται αποδεκτή από το Ηλεκτρονικό Σύστημα και θεωρείται ως μη γενόμενη και δεν λαμβάνεται υπόψη σε οποιοδήποτε σημείο της δημοπρασίας. Από τη στιγμή που γίνεται αποδεκτή μια προσφορά από το Ηλεκτρονικό Σύστημα δεν είναι δυνατόν να ανακληθεί. Έγκυρη προσφορά θεωρείται μόνο αυτή που έχει υποβληθεί μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος και κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας. Κάθε νέα προσφορά που γίνεται αποδεκτή από το Ηλεκτρονικό Σύστημα, ακυρώνει όλες τις προηγούμενες προσφορές του ίδιου συμμετέχοντα. Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους συμμετέχοντες για εξήντα (600) ημέρες από την επόμενη μέρα της καταληκτικής ημερομηνίας της υποβολής των προσφορών. Η υψηλότερη προσφορά στο τέλος της δημοπρασίας, δεν συνεπάγεται και αυτόματη κατακύρωση του ακινήτου στον αντίστοιχο συμμετέχοντα, αλλά αποτελεί μέρος της διαδικασίας στο πλαίσιο της δημοπρασίας. Η τιμή εκκίνησης είναι ίση με την τιμή πρώτης προσφοράς των ακινήτων. Το βήμα είναι σταθερό ποσό και ορίζεται ως το ελάχιστο ποσό αύξησης της επικρατούσας προσφοράς. Το βήμα διαμορφώνεται ως εξής: ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ( ) ΒΗΜΑ ( ) ΜΕΖΟΝΕΤΑ Δ 156,97 Τ.Μ ,00 ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ Γ 157,13 Τ.Μ ,00 ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ Aρ.3 114,74 τ.μ., ,00 Ξενοφώντος, ΚΟΤΡΩΝΙ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ Aρ.5 177,08 τ.μ., ,00 Ξενοφώντος, ΚΟΤΡΩΝΙ ΠΑΤΡΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ΟΡΟΦΟΥ 71 τμ ΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 8 τμ & ΥΠΟΓ.ΑΠΟΘΗΚΗ 13,20 τμ (συμβ/φος ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΥΛΑ) επί οδού Ιατρίδου και Ρεγκούκου ,00 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΡΕΤΙΡΕ 6ου ΟΡΟΦΟΥ 135,95 τμ (συμβ/φος ΑΤΤΕΣΗ-ΣΠΑΘΗ ΑΘΗΝΑ) επί οδού Ιατρίδου και Ρεγκούκου ,00 ΟΙΚΙΑ ΤΑΡΤΙ- αγροτική περιοχή Γέρας Λέσβου 144,52 τμ και Ελαιόκτημα 23 στρ ,00

17 17 Οικόπεδο 212τμ στο Δομοκό Φθιώτιδας, επί της οδού Δημοκρατίας αριθμός 49 με την υπάρχουσα διώροφη μεθ' υπογείου οικοδομή αποτελούμενη από : 1)Ισόγειο κατάστημα 98τμ 2)Διαμέρισμα του πρώτου ορόφου 92 τμ και 3)Υπόγεια αποθήκη 95 τμ. και Οικόπεδο 147,95τμ ,00 ΜΑΙΖΟΝΕΤΑ 169,00 τμ (κατά τον τίτλο κτήσης) και 177,00 τμ (κατόπιν εμβαδομέτρησης) ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 308,00 τμ (κατά τον τίτλο κτήσης) και 307,86 τμ (κατόπιν εμβαδομέτρησης) - ΑΝΘΗΛΗ ΦΘ/ΔΑΣ ,00 Αγροτεμάχιο (αρ. τεμαχίου 73) τμ - Θέση : "Κορέα" στην Ανθήλη Λαμίας ,00 ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Τα στοιχεία που εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή ως πληροφορία στην οθόνη κάθε συμμετέχοντα είναι: το τίμημα της τιμής εκκίνησης στο Ηλεκτρονικό Σύστημα. Δεν επιτρέπεται η εισαγωγή καμίας προσφοράς χαμηλότερης από αυτό το ποσό. η τρέχουσα τιμή στο Ηλεκτρονικό Σύστημα, ο χρόνος του Ηλεκτρονικού Συστήματος. Οι συμμετέχοντες δεν θα είναι σε θέση σε καμία περίπτωση να γνωρίζουν: Τις επωνυμίες των εταιρειών που υποβάλλουν τις προσφορές. Τον αριθμό των συμμετεχόντων στη δημοπρασία. Οι συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνουν σχόλια στις προσφορές τους, ούτε αυτά λαμβάνονται υπόψη κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δημοπρασίας. Το τίμημα που θα προσφερθεί στη δημοπρασία δεν θα τελεί υπό προϋποθέσεις, αιρέσεις ή περιορισμούς. Το Ηλεκτρονικό Σύστημα είναι προσπελάσιμο στη διεύθυνση 2. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Οι συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική δημοπρασία θα ειδοποιηθούν αρμοδίως από τον Φορέα, σε συνεργασία με την BE, για το χρονοδιάγραμμα της δημοπρασίας το οποίο περιλαμβάνει την εκπαίδευσή τους, τη διεξαγωγή εικονικής δημοπρασίας και την διεξαγωγή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας. H BE αφού ενημερωθεί από τον Φορέα για τα στοιχεία των συμμετεχόντων που θα λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική δημοπρασία θα στείλει, μέσω , φόρμα συλλογής στοιχείων με σκοπό το άνοιγμα των χρηστών στο Ηλεκτρονικό Σύστημα. Οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων θα παραλάβουν από τη ΒΕ,

18 18 μέσω , τους αρχικούς κωδικούς πρόσβασης στο Ηλεκτρονικό Σύστημα που καθώς και το έντυπο «Απόδειξη Παραλαβής Κωδικών Πρόσβασης Συμμετέχοντος-Δήλωση». Για τη συμμετοχή στην εικονική δημοπρασία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχοντας να έχει αποστείλει στην ΒΕ υπογεγραμμένο το εν λόγω έντυπο. Πριν τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας θα προηγηθεί α) εκπαίδευση όπου θα δοθούν όλες οι απαιτούμενες διευκρινίσεις σχετικά με το Ηλεκτρονικό Σύστημα καθώς και το εγχειρίδιο χρήσης και β) διενέργεια εικονικής δημοπρασίας, προκειμένου οι συμμετέχοντες να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να λάβουν μέρος τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην εικονική δημοπρασία. Η BE και ο Φορέας δεν ευθύνονται για λανθασμένη εκ μέρους των συμμετεχόντων χρήση του Ηλεκτρονικού Συστήματος. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 2.1 Η/Υ-Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος Συμμετέχοντα: Για τη συμμετοχή των συμμετεχόντων στην Ηλεκτρονική Δημοπρασία απαιτείται η ακόλουθη υποδομή: Ελάχιστες Απαιτήσεις Προτεινόμενες Απαιτήσεις Προδιαγραφές Οθόνης Ανάλυση: 800Χ x1024 Χρώματα Οθόνης: Μέγεθος Οθόνης: Απαιτήσεις RAM: 128 >1GB Επεξεργαστές (CPU): Pentium ή ταχύτερος P4 ή ταχύτερος Απομακρυσμένη πρόσβαση: 64 KB ή ταχύτερος ADSL 4 Mbps ή ταχύτερος Προδιαγραφές σκληρού δίσκου: <1GB <1GB Προδιαγραφές Λογισμικού: Browser IE v6 SP1 Browser IE v8 2.2 Δίκτυο Σύνδεση με το Ηλεκτρονικό Σύστημα της ΒΕ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Απαιτείται γρήγορη σύνδεση στο internet. Θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( account). Προτείνεται η εξασφάλιση και δοκιμή δεύτερης εφεδρικής σύνδεσης στο Internet.

19 19 Για λόγους ασφαλείας και ομαλής διεξαγωγής της ηλεκτρονικής δημοπρασίας δεν επιτρέπεται η πολλαπλή, ταυτόχρονη είσοδος στην εφαρμογή (multiple logins). 3. Εκπαίδευση υποψηφίων συμμετεχόντων Εκπαίδευση υποψηφίων συμμετεχόντων Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων πραγματοποιείται τηλεφωνικά. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει την ανάλυση της σύνδεσης με το Ηλεκτρονικό Σύστημα και την εξοικείωση με το σενάριο της δημοπρασίας. Περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Στο πρακτικό μέρος επιδεικνύεται η μεθοδολογία διασύνδεσης μέσω internet στο Ηλεκτρονικό Σύστημα της ΒΕ, καθώς και ο τρόπος υποβολής προσφορών μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος. Στο τέλος της εκπαίδευσης διανέμεται το εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο περιγράφει σε απλά και κατανοητά βήματα, τα στάδια, για τη συμμετοχή του χρήστη στη δημοπρασία. Η ΒΕ ενημερώνει τον Φορέα για την έκβαση της εκπαίδευσης Εικονική Δημοπρασία Στην εικονική δημοπρασία, που ακολουθεί της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να: ελέγξουν την πρόσβαση στο internet, στο Ηλεκτρονικό Σύστημα από μία ή/και περισσότερες θέσεις και εγκαταστάσεις τους, εντοπίσουν τυχόν τεχνικά προβλήματα και να τα αναφέρουν στην BE προς επίλυση πριν την κανονική δημοπρασία, διαπιστώσουν ότι έχουν ετοιμότητα πολλαπλών και εναλλακτικών τρόπων διασύνδεσης και ότι οι ρυθμίσεις τους είναι σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, εξοικειωθούν με το Ηλεκτρονικό Σύστημα ώστε να μην έχουν ερωτήματα κατά την διάρκεια της κανονικής δημοπρασίας. 4. Βλάβες και Τεχνικά Προβλήματα Η BE έχει λάβει όλα τα αναγκαία και δυνατά μέτρα ώστε να αποτρέψει την πιθανότητα εμφάνισης τεχνικού προβλήματος κατά την διάρκεια της κανονικής δημοπρασίας. Σε περίπτωση εμφάνισης τεχνικού προβλήματος ισχύουν τα ακόλουθα: Τεχνικό Πρόβλημα του Ηλεκτρονικού Συστήματος της ΒΕ Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού συμβάντος κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικής δημοπρασίας, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την απόκλιση από τις συμφωνημένες διατάξεις της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής δημοπρασίας ή γενικότερα τη μη ισότιμη μεταχείριση όλων των συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική δημοπρασία, η BE έχει το δικαίωμα να προχωρήσει άμεσα σε παύση ή συνολική ακύρωση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας χωρίς την πρότερη συγκατάθεση του Φορέα, ενώ ακολούθως, υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους συμμετέχοντες σχετικά με το συμβάν και να προγραμματίσει σε μεταγενέστερο χρόνο, σύμφωνα με τη βούληση του πελάτη της και εφόσον έχει πάψει το συμβάν, νέα ηλεκτρονική δημοπρασία με τα ίδια χαρακτηριστικά.

20 20 Η ΒΕ δε φέρει ευθύνη για γεγονότα που μπορεί να επιφέρουν διακοπή της λειτουργίας των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών, εφόσον αυτά οφείλονται σε γεγονότα ανώτερη βίας ή σε προγραμματισμένες ή μη εργασίες για τη συντήρηση ή την αναβάθμιση της τεχνολογικής της υποδομής Τεχνικό Πρόβλημα Συμμετέχοντος Σε περίπτωση προβλήματος της υποδομής (σύνδεση Internet, βλάβη Η/Υ, κλπ) ενός συμμετέχοντα, χρησιμοποιείται εναλλακτικά η εφεδρική υποδομή του. Η δημοπρασία δεν διακόπτεται για λόγους προβλήματος υποδομής συμμετέχοντα ή αδυναμίας υποβολής προσφοράς συμμετέχοντα. 5. Εγγυήσεις Η BE και ο Φορέας δεν ευθύνονται και δεν παρέχουν οιαδήποτε εγγύηση έναντι των συμμετεχόντων, ότι η πρόσβαση, η χρήση και η επικοινωνία τους με το Ηλεκτρονικό Σύστημα θα είναι απρόσκοπτη. Επίσης, η BE και ο Φορέας δεν ευθύνονται για την μη παροχή ή την πλημμελή παροχή της υπηρεσίας που οφείλεται σε ή σχετίζεται με γεγονότα που βρίσκονται πέρα από την σφαίρα ελέγχου των (γεγονότα ανώτερης βίας). 6. Υπογραφή Σε επιβεβαίωση του παρόντος, ο νόμιμος εκπρόσωπος του συμμετέχοντος έχει υπογράψει το παρόν έγγραφο με τους όρους της ηλεκτρονικής δημοπρασίας. Δεκτό και συμφωνηθέν: Ημερομηνία: Όνομα: Τίτλος: Σφραγίδα Εταιρείας:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Αθήνα, 18 Ιουλίου 2017 2 1. Εισαγωγή 1.1. Η παρούσα Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς στηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΓΑΘΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ Ι. Στο μέρος της διακήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

Προσδιορισμός Τιμής Πρώτης Προσφοράς Η τιμή πρώτης προσφοράς προσδιορίζεται κυρίως με βάση την ανεξάρτητη εκτίμηση.

Προσδιορισμός Τιμής Πρώτης Προσφοράς Η τιμή πρώτης προσφοράς προσδιορίζεται κυρίως με βάση την ανεξάρτητη εκτίμηση. ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ 237/1/14.07.2017 απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος που αφορά στη διαδικασία πλειστηριασμού ακίνητων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ 6 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ 6 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ 6 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ A.E. Ειδικός Εκκαθαριστής των υπό ειδική εκκαθάριση Πιστωτικών Ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 8 ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ.

ΤΕΥΧΟΣ 8 ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ. ΤΕΥΧΟΣ 8 ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ 41701 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί 1. Γενικό πλαίσιο ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν 1Π/2018 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. Εκποίηση 225 παλαιών, αποσυρμένων από την κυκλοφορία, λεωφορείων της Ο.ΣΥ. Α.Ε.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν 1Π/2018 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. Εκποίηση 225 παλαιών, αποσυρμένων από την κυκλοφορία, λεωφορείων της Ο.ΣΥ. Α.Ε. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν 1Π/2018 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Εκποίηση 225 παλαιών, αποσυρμένων από την κυκλοφορία, λεωφορείων της Ο.ΣΥ. Α.Ε. Αναφερόμενοι στην ανωτέρω εκποίηση παλαιών λεωφορείων,

Διαβάστε περισσότερα

Προσδιορισμός Τιμής Πρώτης Προσφοράς Η τιμή πρώτης προσφοράς προσδιορίζεται κυρίως με βάση την ανεξάρτητη εκτίμηση.

Προσδιορισμός Τιμής Πρώτης Προσφοράς Η τιμή πρώτης προσφοράς προσδιορίζεται κυρίως με βάση την ανεξάρτητη εκτίμηση. ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ 237/1/14.07.2017 απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος που αφορά στη διαδικασία πλειστηριασμού ΕΚΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 1Π / 2016 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. Εκποίηση 168 παλαιών, αποσυρμένων από την κυκλοφορία, λεωφορείων της Ο.ΣΥ. Α.Ε.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 1Π / 2016 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. Εκποίηση 168 παλαιών, αποσυρμένων από την κυκλοφορία, λεωφορείων της Ο.ΣΥ. Α.Ε. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 1Π / 2016 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Εκποίηση 168 παλαιών, αποσυρμένων από την κυκλοφορία, λεωφορείων της Ο.ΣΥ. Α.Ε. Αναφερόμενοι στην ανωτέρω εκποίηση παλαιών λεωφορείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Διακήρυξη ΔKYΟΡ-181 Αντικείμενο: «Μελέτη, προμήθεια, κατασκευή, εγκατάσταση, δοκιμές και θέση σε λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ

ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ 302/3/8.03.2019 απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος που αφορά στη διαδικασία πλειστηριασμού ακίνητων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2017 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΑΚΙΝΗΤΑ... 3 3. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ... 4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε. (ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ), ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝ.Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΥΧΟΣ ΙΓ' ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ με αριθμό ΔΔ-206

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΥΧΟΣ ΙΓ' ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ με αριθμό ΔΔ-206 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ με αριθμό ΔΔ-206 Για την ανάδειξη αναδόχων κατασκευής και συντήρησης έργων δικτύων Διανομής. ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Διεύθυνση Προμηθειών Τμήμα : Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών Πληρ. : Ε. Κουρλιά Τηλέφωνο : 210-45.50.192 Πειραιάς 08/02/10 Διακήρυξη - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για

Διαβάστε περισσότερα

«Διαδικασία για την απόκτηση της ιδιότητας Εκκαθαριστικού Μέλους, την παραίτηση από την ιδιότητα του Εκκαθαριστικού Μέλους και άλλα θέματα»

«Διαδικασία για την απόκτηση της ιδιότητας Εκκαθαριστικού Μέλους, την παραίτηση από την ιδιότητα του Εκκαθαριστικού Μέλους και άλλα θέματα» ΑΠΟΦΑΣΗ 1 «Διαδικασία για την απόκτηση της ιδιότητας Εκκαθαριστικού Μέλους, την παραίτηση από την ιδιότητα του Εκκαθαριστικού Μέλους και άλλα θέματα» ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ENERGY

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής

ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 0510/2016 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ LOGISTICS για το Έργο «Εφαρμογή του Προγράμματος Σίτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΚΥΟΡ-178 Αντικείμενο: «Αναβάθμιση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καδοφόρου εκσκαφέα στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου ΛΚΔΜ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΚΥΟΡ-178 Αντικείμενο: «Αναβάθμιση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καδοφόρου εκσκαφέα στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου ΛΚΔΜ» ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΚΥΟΡ-178 Αντικείμενο: «Αναβάθμιση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καδοφόρου εκσκαφέα στο Ορυχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ Μεταφορά 15 containers 20 από FOB NINGBO, ΚΙΝΑ μέχρι FREE OUT ΠΕΙΡΑΙΑ. Υποδείγματα. Πίνακας Περιεχομένων

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ Μεταφορά 15 containers 20 από FOB NINGBO, ΚΙΝΑ μέχρι FREE OUT ΠΕΙΡΑΙΑ. Υποδείγματα. Πίνακας Περιεχομένων ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ 408701 Μεταφορά 15 containers 20 από FOB NINGBO, ΚΙΝΑ μέχρι FREE OUT ΠΕΙΡΑΙΑ Υποδείγματα Πίνακας Περιεχομένων - Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής των όρων της Διακήρυξης. - Σχέδιο Δήλωσης Αλληλέγγυας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ. Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης.

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ. Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης. ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ Ι : Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης. ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ II : Υποδείγματα για την τεχνική ικανότητα (ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Χρυσούπολη, 24 Ιουλίου 2015 Αριθ. πρωτ.: 1262 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.) προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Προσκαλείστε να υποβάλλετε σε σφραγισμένο φάκελο ή ηλεκτρονικά τα αναφερόμενα παρακάτω δικαιολογητικά όπως αυτά προβλέπονται στο άρθρο 80 του Ν. 4412/2016. α. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ) Ν. Επιβάτες, 25.09.2014 Αρ. Πρωτ. 1708 Ταχ. Δ/νση Λογοθέτου 1 Τ.Κ 57019 Τηλ. 23920 25005/76320 Fax Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ «ΑΣΦΑΛΙΣTIKH ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ «ΑΣΦΑΛΙΣTIKH ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41625 «ΑΣΦΑΛΙΣTIKH ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. Στατιστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2018 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΑΚΙΝΗΤΑ... 3 3. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ» ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Το Αρχείο Ταυτότητας της ομάδας μελέτης β σταδίου του Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΡ. 13/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΡ. 13/2015 Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού Λτδ Γλάδστωνος 97, 3032 Τ.Θ. 50188, 3601 Λεμεσός Κύριοι, 27η Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΡ. 13/2015 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΓΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα,15 Ιουνίου 2017

Αθήνα,15 Ιουνίου 2017 Αθήνα,15 Ιουνίου 2017 Θέμα: Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για την Παροχή Υπηρεσιών ανεύρεσης, μεταφοράς, αποθήκευσης, φύλαξης και μεσεγγύησης (όπου εφαρμόζεται) παγίου κινητού εξοπλισμού των ιδρυμάτων υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Συκιές: 21/2/2013 Αρ πρωτ: 11993 Ανάθεση εργασιών για την «Ενοικίαση Πλατφόρµας για τη διενέργεια Ηλεκτρονικού Πλειστηριασµού για τον ιεθνή Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΤΕΥΧΟΣ 4 από 5

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΤΕΥΧΟΣ 4 από 5 Διεύθυνση Οικονομικών Λειτουργιών Διακήρυξη : ΔΟΛ 600002 Ημερομηνία: 1 12 2015 Αντικείμενο : Ασφάλιση ευθύνης Διευθυντών και Στελεχών Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΥΧΟΣ 4 από 5 ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ VII : Πίνακας των υπευθύνων για την εκτέλεση της σύμβασης (με τίτλους. Υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ VII : Πίνακας των υπευθύνων για την εκτέλεση της σύμβασης (με τίτλους. Υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ I : Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ II : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2 : Υποδείγματα για την τεχνική ικανότητα Κατάλογος παρόμοιας φύσης παροχής υπηρεσιών Πίνακας των υπευθύνων

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Διαγωνισμού

Γενικοί Όροι Διαγωνισμού Γενικοί Όροι Διαγωνισμού για τους διαγωνισμούς με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr σχετικά με την εκμίσθωση τουριστικών ακινήτων Αθήνα, 13.04.2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την Απόκτηση Ακινήτου μέσω Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας (E-Auction) της ΑΤΕ Leasing Α.Ε. (Υπό Ειδική Εκκαθάριση)

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την Απόκτηση Ακινήτου μέσω Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας (E-Auction) της ΑΤΕ Leasing Α.Ε. (Υπό Ειδική Εκκαθάριση) Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την Απόκτηση Ακινήτου μέσω Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας (E-Auction) της ΑΤΕ Leasing Α.Ε. (Υπό Ειδική Εκκαθάριση) Αθήνα, 13.09.2019 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΤΩΝ ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝ.Π.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΤΩΝ ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝ.Π.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) ΤΩΝ ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝ.Π.Ε. (ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ), ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ 1: ΕΝΤΥΠΟ 2: ΕΝΤΥΠΟ 3: ΕΝΤΥΠΟ 4: ΕΝΤΥΠΟ 5: ΕΝΤΥΠΟ 6: ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΣΜ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΣΜ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΤΕΥΧΟΣ 6 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΣΜ- 1278 ANTIKEIMENO: Περιοδικός έλεγχος και συντήρηση πυροσβεστήρων, που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ 50 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ 50 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αρμόδιος υπάλληλος: Βατικιώτου

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. 1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την Απόκτηση Ακινήτων μέσω Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας (E-Auction) των ΑΤΕ Leasing Α.Ε. (Υπό Ειδική Εκκαθάριση), Αχαϊκή

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την Απόκτηση Ακινήτων μέσω Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας (E-Auction) των ΑΤΕ Leasing Α.Ε. (Υπό Ειδική Εκκαθάριση), Αχαϊκή Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την Απόκτηση Ακινήτων μέσω Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας (E-Auction) των ΑΤΕ Leasing Α.Ε. (Υπό Ειδική Εκκαθάριση), Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα Συν.Π.Ε. (Υπό Ειδική Εκκαθάριση)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3 Οκτωβρίου 2016 Κύριοι, Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 111/2016 για εξεύρεση Αρχιτεκτονικού Γραφείου ως συνεργάτη/σύμβουλου για τις ανάγκες ανακαίνισης / επιδιόρθωσης κτιρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 110/2016 για Εξεύρεση Επαγγελματία Συνεργάτη Αρχιτέκτονα Εσωτερικού Χώρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 110/2016 για Εξεύρεση Επαγγελματία Συνεργάτη Αρχιτέκτονα Εσωτερικού Χώρου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3 Οκτωβρίου 2016 Κύριοι, Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 110/2016 για Εξεύρεση Επαγγελματία Συνεργάτη Αρχιτέκτονα Εσωτερικού Χώρου 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Αρμόδιος : Σταύρος Λυριντζάκης Δ/ντής Τηλ. 2810-338164, FAX : 2810-338126 e-mail: info@portheraklion.gr Ηράκλειο 26-9-2016 αρ. πρωτ. 5004 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α.Π. : ΠΠ 01/1.6.2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1. Αντικείμενο Πρόσκλησης Ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής των ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ & COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ «ΑΣΦΑΛΙΣTIKH ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ «ΑΣΦΑΛΙΣTIKH ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41501 «ΑΣΦΑΛΙΣTIKH ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. Στατιστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ) ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ) ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ : ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : Α.Φ.Μ. : ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : ΟΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ : ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ : e-mail : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : FAX. : ΕΔΡΑ ΥΠΟΚΑ/ΤΟΣ : ΟΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ : ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : FAX. :

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Νο1 - ΦΑΣΗ Β ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 9 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Νο1 - ΦΑΣΗ Β ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 9 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ 41622 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Νο1 - ΦΑΣΗ Β ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 9 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής των όρων της Διακήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ ΕΡΓΟ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ ΕΡΓΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41612 ΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ, ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΔΛΥ/14001 ΕΡΓΟ: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.»

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΔΛΥ/14001 ΕΡΓΟ: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.» Διεύθυνση Λογιστικών Υπηρεσιών ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΔΛΥ/14001 ΕΡΓΟ: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.» Τεύχος 5 από 5 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Α ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (Καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΝ/ /2015 «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ» ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΝ/ /2015 «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ» ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΝ/4001243/2015 «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ» ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής των όρων της Διακήρυξης και της

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Aρ. Αναρτ. :PR_10765_20160624 Α.Μ. : 10765 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις ως προς την αρίθμηση του άρθρου 6 της με αριθ. πρωτ. 901/ Διακήρυξης.

ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις ως προς την αρίθμηση του άρθρου 6 της με αριθ. πρωτ. 901/ Διακήρυξης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ -20035 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ - Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής των όρων της Διακήρυξης - Υπόδειγμα Εγγυητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΟΥ SIEMENS. ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 με ΦΠΑ.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΟΥ SIEMENS. ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 με ΦΠΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ-ΕΚΑ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες. ΧΑΛΒΑΝΤΖΗΣ Τηλ. 213 2086333, φαξ 213 2086757, 670 Prom3@kat-hosp.gr ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 24/2013 ΚΗΦΙΣΙΑ, 12-7-2013 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΑΔΩΣΗ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ 2015»

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΑΔΩΣΗ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ 2015» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Αρ. Πρωτ.: 10446 Ημερομηνία : 27/ 03 /2015 Ταχ. Διεύθυνση : Κανάρη 18 Πληροφορίες : Φαφαλιός Α. Τηλ. : 22713 51702-713 Φαξ : 22713 51721 e-mail : promithies@chios.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

13REQ

13REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Συκιές: 06/12/2013 Αρ πρωτ: 87479 13REQ001765428 2013-12-06 Ανάθεση εργασιών για την «Ενοικίαση Πλατφόρµας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41413 ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 8

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41413 ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 8 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41413 ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 8 Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ - Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 108/01.02.2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017-18 Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ. Σε περίπτωση Κοινοπραξίας. Τα υπογράφοντα μέλη της Κοινοπραξίας για

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ. Σε περίπτωση Κοινοπραξίας. Τα υπογράφοντα μέλη της Κοινοπραξίας για ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ Σε περίπτωση Κοινοπραξίας Τα υπογράφοντα μέλη της Κοινοπραξίας για. δηλώνουμε ότι υποβάλλοντας την Προσφορά μας και σε περίπτωση ανάθεσης της Σύμβασης σε εμάς, θα είμαστε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 2952 Ημερομηνία : Πληροφορίες :

Αριθ. Πρωτ. : 2952 Ημερομηνία : Πληροφορίες : ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑ.ΣΥ.) Α.Ε. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑΣ 67 ΑΘΗΝΑ 105 52 ΑΦΜ : 099939745 Δ.Ο.Υ. : ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ : 2144141211 FAX : 210-3223935 14PROC001869210 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. για την πώληση των μετοχών που κατέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στην ανώνυμη εταιρεία «LAMDA OLYMPIA VILLAGE A.E.».

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. για την πώληση των μετοχών που κατέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στην ανώνυμη εταιρεία «LAMDA OLYMPIA VILLAGE A.E.». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ Μαρούσι, 11-08-2010 Αρ. Πρωτ.: 57983 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την πώληση των μετοχών που κατέχει ο Δήμος Αμαρουσίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΤΕΥΧΟΣ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών Λ. Συγγρού 112, Αθήνα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΝ/4001235/03.11.15 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΜΕΡΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ INVERTER

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419

Αθήνα, Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419 Αθήνα, 16.04.2019 Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς επιστολών-δεμάτων για την κάλυψη των αναγκών του ΚΕΘΕΑ σε όλη την επικράτεια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ. Ο υπογράφων Διαγωνιζόμενος. δηλώνω υπεύθυνα :

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ. Ο υπογράφων Διαγωνιζόμενος. δηλώνω υπεύθυνα : ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ Ο υπογράφων Διαγωνιζόμενος. δηλώνω υπεύθυνα : 1. Ότι έλαβα πλήρη γνώση της Διακήρυξης με στοιχεία ΔΣΣΜ-1349, που αφορά την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΕΥΧΟΣ 5

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41509 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΤΑ - Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής των όρων της Διακήρυξης - Δήλωση συνυπευθυνότητας

Διαβάστε περισσότερα

«Υ/Σ 150/20kV ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας Επέκταση Νο 5 Ε.Π.Μ.»

«Υ/Σ 150/20kV ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας Επέκταση Νο 5 Ε.Π.Μ.» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΝΕΜ 568 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «Υ/Σ 150/20kV ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας Επέκταση Νο 5 Ε.Π.Μ.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής των όρων της Διακήρυξης 2. Δήλωση Συνυπευθυνότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41720 ΕΡΓΟ : «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο Κέντρο Διανομής (Κ/Δ) Νέας Ελβετίας του Περιφερειακού Τομέα Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη». ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΥΛΠΩΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ 29

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ιεύθυνση Προμηθειών Τμήμα : Πληροφορίες: Τηλέφωνο : 210-45.50.194 Πειραιάς, 2 / 9 / 2009 ιακήρυξη - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκποίηση πώληση και απομάκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Ζ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΤΕΥΧΟΣ Ζ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ Λ. Αθηνών 72, 18547, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ με αριθμό ΔΕΕΔ-10 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: Μίσθωση προσωπικού, πλωτών μέσων και εξοπλισμού για την αποκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» (εφεξής «PQH» ή «Κύριος του Έργου») έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη 16-5-2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Περιεχόμενα 1. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚHΡYΞΗΣ... 2 2. ΤΡΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41717 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΑΛΩΔΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑΣΗΣ ±320kV

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 162.433,69 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α)Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν κλειστό φάκελο προσφοράς με τα εξής στοιχεία και δικαιολογητικά:

Β. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α)Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν κλειστό φάκελο προσφοράς με τα εξής στοιχεία και δικαιολογητικά: Β. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α)Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν κλειστό φάκελο προσφοράς με τα εξής στοιχεία και δικαιολογητικά: 1. Πίνακα με συμπληρωμένα τα ακόλουθα στοιχεία: 1 Όνομα-Επώνυμο/Επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ Διακήρυξη ΔΑΠΜ-408718 Τεύχος 6 «Υποδείγματα» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ 408718 ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΕ F/B ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΠΠ-2/2015. Καθαρισμός των χώρων των κτιρίων στα οποία στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Πολυγύρου ΤΕΥΧΟΣ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΠΠ-2/2015. Καθαρισμός των χώρων των κτιρίων στα οποία στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Πολυγύρου ΤΕΥΧΟΣ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης Περιοχή Πολυγύρου Μακεδονίας 5 631 00,Πολύγυρος \ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΠΠ-2/2015 Καθαρισμός των χώρων των κτιρίων στα οποία στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΔ 7/2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ 1 ΕΝΤΥΠΟ 2: ΕΝΤΥΠΟ 3: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Π.Ε.Δ.Υ. ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Ξάνθη 24/10/2014 Αρ. Πρωτ.773 Ταχ. Δ/νση : Ανδρέου Δημητρίου 1 ΞΑΝΘΗ - Τ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ Διακήρυξη ΔΑΠΜ-41719 Τεύχος 7 «Υποδείγματα» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ- 41719 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΦΑΣΗ ΙΙ: ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΡ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Οργανισμός Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ - Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής των όρων της Διακήρυξης - Δήλωση συνυπευθυνότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής επιφάνειας) και ETALBOND κτιρίων ιδιοκτησίας του ΑΔΜΗΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής επιφάνειας) και ETALBOND κτιρίων ιδιοκτησίας του ΑΔΜΗΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ-41518 Για την Παροχή της Υπηρεσίας Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΔΠΑ/ /18

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΔΠΑ/ /18 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΔΠΑ/9181005/18 Για την ανάδειξη Αναδόχου ΣΥΜΒΑΣΗ :. ΕΡΓΟ : «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «ΣΑΚΩΝ ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» ΠΙΣΤΩΣΗ: 4.000,00 με ΦΠΑ.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «ΣΑΚΩΝ ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» ΠΙΣΤΩΣΗ: 4.000,00 με ΦΠΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ-ΕΚΑ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ν. ΧΑΛΒΑΝΤΖΗΣ Τηλ. 213 2086333, φαξ 213 2086757, 670 Prom3@kat-hosp.gr ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 19/2013 ΚΗΦΙΣΙΑ, 24-5-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41523 ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 7 Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ - Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004186934 2016-04-11 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΜΝΟΥ Μητροπολίτη Ιωακείμ 2 81400 Μύρινα Πληροφορίες: Παπαδάκη Ε., Παλατιανού Κ. Τηλ.: 22540 83015, 83013 Fax: 22540 83109 Email:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΜΕΡ.. Προς την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε..

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΜΕΡ.. Προς την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΜΕΡ.. Προς την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.. Έχουμε την τιμή να σας δηλώσουμε ότι παρέχουμε εγγύηση με την παρούσα σ εσάς υπέρ του.ο οποίος εδρεύει στην.παραιτούμενοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1250 ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1250 ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΣΣΜ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1250 ΕΡΓΟ : "Αποξήλωση δώματος κτιρίου ελέγχου ΥΣ Πολυφύτου" ΤΕΥΧΟΣ 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ - Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 4399 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας

2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 4399 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 8 Φεβρουαρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 4399 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Πέλλας διακηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την υλοτόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 Τ 210 9281600 infodeddie@deddie.gr 117 43 Αθήνα F 210 9281698 www.deddie.gr 1/5 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθειας σπόρων, φυτών & δενδρυλίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.Α. Πίστωσης: 35.6692.0002 ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤ : Β. Γεωργιάδης : 2105537236 fax : 2105537268 ΑΡ.ΔΙΑΚ: 25798.

Διαβάστε περισσότερα