«Τα θετικά αποτελέσματα της καμπάνιας για την Ημέρα Ασφάλισης»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Τα θετικά αποτελέσματα της καμπάνιας για την Ημέρα Ασφάλισης»"

Transcript

1 Αριθμ. Πρωτ.: /787 Αριθμ. Φακ.: 040 EΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες Μέλη της Ένωσης Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2016 Υπόψη Γενικών Διευθυντών Υπευθύνων Marketing και Επικοινωνίας Υπευθύνων Ανθρώπινου Δυναμικού Κυρίες Κύριοι, «Τα θετικά αποτελέσματα της καμπάνιας για την Ημέρα Ασφάλισης» Τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία αποτελεσματικότητας της καμπάνιας «Εκεί που δεν το περιμένεις» με υπογραφή «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω» μετρήθηκαν ως ιδιαίτερα θετικά. Συνεχίζοντας την στρατηγική της ΕΑΕΕ με βασικό άξονα την εξωστρέφεια, η καμπάνια είχε στόχο να προσεγγίσει το ευρύ κοινό με οικείο τρόπο και να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της ασφάλισης. Με αφορμή την πρωτότυπη δράση στο κέντρο της Αθήνας ο στόχος ήταν να προκληθεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα στην επικοινωνία. Η τελική σχέση κόστους επένδυσης προς ονομαστική αξία δημοσιότητας είναι 1 προς 4. Ευχαριστούμε τα τμήματα marketing, επικοινωνίας και ανθρωπίνου δυναμικού των μελών που αγκάλιασαν την καμπάνια και συνέβαλαν καθοριστικά στη διάδοση των μηνυμάτων στα ηλεκτρονικά μέσα και στα social media με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το υλικό που δημιουργήθηκε (έντυπο και 3 video για την υγεία, σύνταξη, περιουσία) αξιοποιήθηκε και θα συνεχίσει να αξιοποιείται από τις εταιρίες μέλη μας, από τον χώρο της διαμεσολάβησης και από την ΕΑΕΕ. Η στροφή προς καμπάνιες με μετρήσιμη αποτελεσματικότητα και η αξιοποίηση των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας θα συνεχιστεί δεδομένης της εκφρασμένης επιθυμίας των μελών μας.. /.

2 -2- Επισυνάπτεται executive summary των θετικών αποτελεσμάτων της καμπάνιας για την Ημέρα Ασφάλισης Με εκτίμηση Μαργαρίτα Αντωνάκη Γενική Διευθύντρια Συν.: 1 ΣΚ/εκ

3 ΕΑΕΕ Καμπάνια για την Ημέρα Ασφάλισης Executive Summary

4 Συνοπτική περιγραφή του έργου Οι στόχοι της καμπάνιας ενημέρωσης για την Ημέρα Ασφάλισης το 2016 ήταν: Η ιδέα - Επικοινωνία των κεντρικών μηνυμάτων ΕΑΕΕ - Ανάδειξη των κεντρικών πυλώνων της ιδιωτικής ασφάλισης, που αποτελούν κομβικά σημεία ενδιαφέροντος για τους καταναλωτές: περιουσία, υγεία και σύνταξη - Πρόκληση δημιουργικής διάδρασης με το ευρύ κοινό: ενημέρωση και εκπαίδευση για την αξία και τα οφέλη της ασφάλισης - Ενίσχυση της συνεργασίας ΕΑΕΕ με μέλη της - Πρόκληση στοχευμένης δημοσιότητας Με βάση το γεγονός ότι «εκεί που δεν το περιμένεις» μπορεί κάτι αναπάντεχο να σου συμβεί, γι αυτό «ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω», δημιουργήθηκε ένα αναπάντεχο γεγονός, αυτό της πτώσης ενός Μετεωρίτη στο Σύνταγμα, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του κοινού και ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για να ενημερωθεί, εκπαιδευτεί και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για την αξία της μέριμνας, του προγραμματισμού και της ασφάλισης. Η κύρια πρόκληση στην Ημέρα Ασφάλισης, δεν ήταν μόνον να τραβήξουμε την προσοχή των περαστικών του Συντάγματος αλλά το ίδιο το γεγονός του Μετεωρίτη να δημιουργήσει buzz και κυρίως δημοσιότητα, προκειμένου η καμπάνια να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά και να προβάλει τα κύρια μηνύματα της Ένωσης για την αξία της ασφάλισης. Γι αυτό και δημιουργήθηκαν 3 φάσεις επικοινωνίας: - Α φάση - Δημιουργία προσμονής - Β Φάση Ημέρα της εκδήλωσης - Γ Φάση Εκπαίδευση για τα πραγματικά καθημερινά γεγονότα που μπορεί να συμβούν Τα επικοινωνιακά μας εργαλεία ήταν τα εξής: - Ραδιόφωνο με ραδιοφωνικές αναφορές - Δημοσιότητα στην τηλεόραση - Αρθρογραφία σε κύρια ενημερωτικά Portals - Social Media: o ενεργοποιώντας το FB page της Ένωσης και το You Tube channel o των μελών της Ένωσης - Ενημερωτικό έντυπο για την ημέρα της εκδήλωσης προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό - Videos - Δελτία Τύπου

5 Με μία ματιά Η επικοινωνία ανά φάση Α φάση επικοινωνίας - Ραδιοφωνικές αναφορές και trailers - Προγραμματισμένα Social Posts με τα αντίστοιχα κείμενα και δημιουργικά - Ενεργοποίηση της FB page σελίδας της Ένωσης και ανάρτηση teaser FB posts - Teaser ενημερωτικό άρθρο σε μεγάλης εμβέλειας ενημερωτικό Portal το οποίο ενημέρωνε το κοινό ότι κάτι θα συμβεί στις 11/11. - Αποστολή teaser πρόσκλησης σε στοχευμένα μέσα ενημέρωσης - Ανάρτηση teaser video στο FB page της σελίδας της Ένωσης που έδειχνε τον μετεωρίτη να πέφτει Β Φάση Ημέρα της εκδήλωσης - Ραδιοφωνικές αναφορές - Παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΦΑΙΡΑ στο σημείο - Προγραμματισμένα Social Posts με τα αντίστοιχα κείμενα και δημιουργικά - Ενημερωτικά άρθρα σε ενημερωτικά Portals - Social Media στα ενημερωτικά portals - Αποστολή Δελτίου Τύπου - Αποστολή Video σε τηλεοπτικούς σταθμούς - Παρουσία τηλεοπτικών σταθμών στο σημείο για Live κάλυψη και συνεντεύξεις - Ενημέρωση πολιτών με έντυπα - Θέαση του event από τουλάχιστον πολίτες καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας - Παρουσία 4 ων Influencers στο σημείο και ανάρτηση από το σημείο ειδικών posts Γ Φάση Εκπαίδευση για τα πραγματικά καθημερινά γεγονότα που μπορεί να συμβούν - Ραδιοφωνικές αναφορές - Ανάρτηση 3 ων ενημερωτικών videos που παρουσιάζουν πραγματικά γεγονότα «εκεί που δεν το περιμένεις» στο You Tube channel της Ένωσης και αντίστοιχα δημιουργία ειδικών Posts - Προγραμματισμένα posts για τα μέλη της Ένωσης - Αρθρογραφία σε 2 ενημερωτικά portals - Social Media στα ενημερωτικά portals

6 Τα αποτελέσματα δημοσιότητας της καμπάνιας και το Social Impact Δημοσιότητα - Εξασφαλίσαμε δημοσιότητα αξίας ευρώ μέσα από προβολές σε μεγάλα ενημερωτικά Portals και τηλεοπτικές εκπομπές, - Δηλαδή η αξία της δημοσιότητας ήταν 4 φορές μεγαλύτερη από τη συνολική αξία της καμπάνιας. - Ποιοτικά η δημοσιότητα κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα καθώς μεταδόθηκαν αποτελεσματικά τα μηνύματα της Ένωσης για την αξία της ασφάλισης. Αυτό αποδεικνύεται από τα Tier 1 μέσα (ενημερωτικά Portals και τηλεοπτικές εκπομπές ΣΚΑΙ, ALPHA & STAR) που δημοσίευσαν την ενέργεια και τους στόχους της ενέργειας καθώς και από τη διάρκεια που είχε η δημοσιότητα 2 εβδομάδες. Ενημέρωση στο σημείο την Ημέρα της Ασφάλισης έντυπα δόθηκαν στους περαστικούς οι οποίοι και ενημερώθηκαν για το γεγονός. - Τουλάχιστον περαστικοί εκτέθηκαν στο συμβάν του μετεωρίτη Social Media - Έγινε σημαντική ανάπτυξη της τάξεων του 75%, σε 2 εβδομάδες, της ανενεργής σελίδας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, - Δημιουργία buzz στα social media, με το μήνυμα «εκεί που δεν το περιμένεις» να φθάνει σε περισσότερους από fans στα Social Media (μετρήσεις με βάση τα hashtags). - Το μήνυμα και ο μετεωρίτης ενεργοποίησε συζητήσεις και σε μέσα όπου η Ένωση δεν έχει παρουσία όπως το Instagram και το Twitter (29 tweets με βάση τα hashtags, Impression, συνολικό impact 73 φωτογραφίες στο Instagram με πάνω από Likes)

7 Appendix

8

9

10

11

12

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες Μέλη της Ένωσης Αθήνα, 2 Νοεμβρίου Ενημέρωση για την Ημέρα Ασφάλισης 11/11/2016

Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες Μέλη της Ένωσης Αθήνα, 2 Νοεμβρίου Ενημέρωση για την Ημέρα Ασφάλισης 11/11/2016 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Αριθμ. Πρωτ.: 202235/685 Αριθμ. Φακ.: 039 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 22 602 (*) Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες Μέλη της Ένωσης Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2016 Υπόψη Γενικών

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «Ειδήσεις» για την εκπαίδευση και καλύψουμε δυο κοινά στόχος (Γονείς και παιδιά)

Ermis Media. Η Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «Ειδήσεις» για την εκπαίδευση και καλύψουμε δυο κοινά στόχος (Γονείς και παιδιά) Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: PR - Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: Nike Just Do It Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike Just Do It Greece

Ermis PR. Κατηγορία: PR - Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: Nike Just Do It Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike Just Do It Greece Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8.ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: TO E-BANKING ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ALPHA Ε-BANKING

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8.ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: TO E-BANKING ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ALPHA Ε-BANKING Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Πρώτη φορά στα ερτζιανά ενώνουμε το πρόγραμμα δύο σταθμών!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Πρώτη φορά στα ερτζιανά ενώνουμε το πρόγραμμα δύο σταθμών! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E4.ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής:ΜΑΣΟΥΤΗΣ «ΕΔΩ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ» Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Εταιρία/Πελάτης:ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Ermis Media. Κατηγορία: E4.ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής:ΜΑΣΟΥΤΗΣ «ΕΔΩ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ» Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Εταιρία/Πελάτης:ΜΑΣΟΥΤΗΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. 7 επεισόδια. 7 καλεσμένοι. 7 ιστορίες. 7 αξίες. 7 cocktails. Και 1 πρωταγωνιστής Το Jack Daniels Old No7

Ermis Media. 7 επεισόδια. 7 καλεσμένοι. 7 ιστορίες. 7 αξίες. 7 cocktails. Και 1 πρωταγωνιστής Το Jack Daniels Old No7 Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE MOBILE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE MOBILE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Valentine Mega Channel Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Valentine Mega Channel Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE Branding Μέγαρο ΟΤΕ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Corporate

Ermis Media. Κατηγορία: Media / Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE Branding Μέγαρο ΟΤΕ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Corporate Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Για την νέα καμπάνια της Lacta έπρεπε με την επιλογή των κατάλληλων digital μέσων να καταφέρουμε ώστε οι καταναλωτές να:

Για την νέα καμπάνια της Lacta έπρεπε με την επιλογή των κατάλληλων digital μέσων να καταφέρουμε ώστε οι καταναλωτές να: Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Ποιος θέλεις να είσαι σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Studio pro

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Ποιος θέλεις να είσαι σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Studio pro Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: #ReleaseTheBeast & #DareToGoDouble. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Magic

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: #ReleaseTheBeast & #DareToGoDouble. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Magic Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ /ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Ermis Media. Κατηγορία: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ /ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής:ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ALPHA E-BANKING

Ermis Media. Κατηγορία: E5 DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής:ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ALPHA E-BANKING Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Λανσάρισμα της νέας ταινίας James Bond, Spectre της Feelgood στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο 15, με στόχο ρεκόρ εισιτηρίων.

Ermis Media. Λανσάρισμα της νέας ταινίας James Bond, Spectre της Feelgood στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο 15, με στόχο ρεκόρ εισιτηρίων. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η καμπάνια της Nature Valley είχε ως στόχο να επικοινωνήσει τις νέες γεύσεις για τις μπάρες δημητριακών.

Ermis Media. Η καμπάνια της Nature Valley είχε ως στόχο να επικοινωνήσει τις νέες γεύσεις για τις μπάρες δημητριακών. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΚΡΑΤΣ winners. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΣΚΡΑΤΣ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΚΡΑΤΣ winners. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΣΚΡΑΤΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (MARKETING PR)

Ermis PR. Κατηγορία: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (MARKETING PR) Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

XTERRA Greece Championship 2015 Publicity Report

XTERRA Greece Championship 2015 Publicity Report XTERRA Greece Championship 2015 Η επιτυχία του XTERRA Greece Championship, αποτυπώνεται στους 3 απολογισμούς δημοσιότητας, οι οποίοι αφορούν: Α) στην ανακοίνωση της ημερομηνίας, των εγγραφών, των διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Your Brand + = SOCIAL MEDIA PRESENTATION

Your Brand + = SOCIAL MEDIA PRESENTATION Your Brand + = Your Brand Επιτακτική κρίνεται πλέον η ανάγκη για την παρουσία κάθε εταιρίας που θέλει να θεωρεί τον εαυτό της σύγχρονο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Όλο και περισσότερες εταιρίες κατευθύνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε2. Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε2. Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: LoveBakeShare. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AΒ- H χαρά να δίνεις το καλύτερο

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: LoveBakeShare. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AΒ- H χαρά να δίνεις το καλύτερο Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ideas that take you places

Ideas that take you places Ideas that take you places Ρόλος και δυνατότητες των Social Media στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία Δημητρακοπούλου Κατερίνα Ms. Ιούνιος 2018 Τι άλλαξε με τα Social Media; Αλλαγές Ο τρόπος που ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE REBRANDING, H ένωση δυνάμεων OTE COSMOTE κυριαρχεί στα ΜΜΕ.

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE REBRANDING, H ένωση δυνάμεων OTE COSMOTE κυριαρχεί στα ΜΜΕ. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: #getouthere. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: #getouthere. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ANAKOINΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2017 ANAKOINΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ O Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων - ΣΕΤΕ, στο πλαίσιο υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης του ΣΕΤΕ με την Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ Τεχνικό Δελτίο για την επιλογή Αναδόχου για την υλοποίηση του έργου της δραστηριότητας ΣΤi µε τίτλο Επικοινωνιακό πρόγραµµα /πλάνο της

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 ERMIS MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΑΓΩΤΑ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 ERMIS MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΑΓΩΤΑ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΗΕ VODKA. THE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): STOLICHNAYA

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΗΕ VODKA. THE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): STOLICHNAYA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Instagram Κουστουμπάρδη Ερατώ Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το Instagram Η λέξη προέρχεται από ένωση των λέξεων «instant» και

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Occassions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Occassions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Έννοια του marketing Το μάρκετινγκ (marketing) αποτελεί πια ένα βασικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνιακό σχέδιο Εθνικού Αγροτικού Δικτύου

Επικοινωνιακό σχέδιο Εθνικού Αγροτικού Δικτύου Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Επικοινωνιακό σχέδιο Εθνικού Αγροτικού Δικτύου Απρίλιος 2015 Όραμα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Σκοποί Επικοινωνιακού σχεδίου ΕΑΔ Αποδέκτες επικοινωνιακού

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E8. ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΡΩΜE ΜΑΖΙ με τη Mamatsita & την COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: E8. ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΡΩΜE ΜΑΖΙ με τη Mamatsita & την COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Halls "World Party" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Halls

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Halls World Party Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Halls Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: PR / LOW BUDGET. Τίτλος Συμμετοχής: ORZENE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ORZENE. Εταιρία/Πελάτης: SARANTIS GROUP

Ermis PR. Κατηγορία: PR / LOW BUDGET. Τίτλος Συμμετοχής: ORZENE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ORZENE. Εταιρία/Πελάτης: SARANTIS GROUP Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα»

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα» Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal #MouAksizei. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal #MouAksizei. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ. Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5cc1b f3ac8c7a στις 30/04/19 14:41

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ. Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5cc1b f3ac8c7a στις 30/04/19 14:41 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30 Απριλίου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. πρωτ: 32803 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Ας Μιλήσουμε Taboola. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Ας Μιλήσουμε Taboola. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο «Δίψα για Μουσική», απόλυτα στοχευμένη στο core target group του προϊόντος, Ενήλικες ετών.

Ermis Media. Δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο «Δίψα για Μουσική», απόλυτα στοχευμένη στο core target group του προϊόντος, Ενήλικες ετών. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ROWENTA SILENCE FORCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Rowenta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ROWENTA SILENCE FORCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Rowenta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Xρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Μilner Δεκατιανό. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μilner

Ermis Media. Κατηγορία: Xρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Μilner Δεκατιανό. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μilner Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Επιλέξαμε τον άξονα του stylish γυναικείου περιεχομένου και το Instagram, ως το απόλυτο μέσο για να τον εξυπηρετήσει.

Ermis Media. Επιλέξαμε τον άξονα του stylish γυναικείου περιεχομένου και το Instagram, ως το απόλυτο μέσο για να τον εξυπηρετήσει. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. To λανσάρισμα είχε ως αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016.

Ermis Media. To λανσάρισμα είχε ως αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E3 OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: Caprice Let s Roll. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μπισκότα Caprice Παπαδοπούλου

Ermis Media. Κατηγορία: E3 OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: Caprice Let s Roll. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μπισκότα Caprice Παπαδοπούλου Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Johnnie Walker, ΩΔΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, digital partnership. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): JOHNNIE WALKER

Ermis Media. Κατηγορία: Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Johnnie Walker, ΩΔΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, digital partnership. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): JOHNNIE WALKER Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Τολμάς ή Απαντάς. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Pepsi. Εταιρία/Πελάτης: PepsiCo ΗΒΗ

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Τολμάς ή Απαντάς. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Pepsi. Εταιρία/Πελάτης: PepsiCo ΗΒΗ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση Μέσων Ενημέρωσης Τμήμα Οπτικοακουστικών Μέσων και Αρχείων Δ/ΝΣΗ: Φραγκούδη 11 & Αλ. ΠάντουΚαλλιθέα Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση » (ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ)

Συνοπτικές Οδηγίες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση » (ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ) Συνοπτικές Οδηγίες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020» (ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ) Περιεχόμενα 1. Υποχρεωτικές Ενέργειες Πληροφόρησης και Επικοινωνίας...

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η Vodafone πρακτικά επικοινωνούσε τις καμπάνιες της σε ένα νέο, καθαρό περιβάλλον με 100% SOV.

Ermis Media. Η Vodafone πρακτικά επικοινωνούσε τις καμπάνιες της σε ένα νέο, καθαρό περιβάλλον με 100% SOV. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA / ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: Λανσάρισμα του FIBRE ONE στην Ελλάδα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA / ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: Λανσάρισμα του FIBRE ONE στην Ελλάδα Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ ΤΟΣΤΙΜΟ

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ ΤΟΣΤΙΜΟ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους.

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. Προβάλλει ελληνικές επιχειρήσεις, ανά κλάδο και κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Just Do it Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Just Do it Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Break The Ice on air. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Cornetto Ice Cream

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Break The Ice on air. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Cornetto Ice Cream Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Ο χειμώνας φέτος ήρθε μες την άνοιξη! με την πρεμιέρα της 6 ης σεζον του Game of thrones.

Ermis Media. Ο χειμώνας φέτος ήρθε μες την άνοιξη! με την πρεμιέρα της 6 ης σεζον του Game of thrones. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ PHILADELPHIA CHEESECAKE

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ PHILADELPHIA CHEESECAKE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING)

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING) ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1. ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (BRANDING & MARKETING)...

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5. DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: H COSMOTE ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE CORPORATE

Ermis Media. Κατηγορία: E5. DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: H COSMOTE ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE CORPORATE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΖΥΜΕΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): PILLSBURY

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΖΥΜΕΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): PILLSBURY Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ 2 Α. Θεσμικό πλαίσιο Το πλαίσιο των κανόνων που διέπει την κατάρτιση του σχεδίου δράσεων επικοινωνίας του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ψάχνοντας την Ντόρυ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Ψάχνοντας την Ντόρυ

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ψάχνοντας την Ντόρυ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Ψάχνοντας την Ντόρυ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα