200 ερωτήσεις και απαντήσεις. Επιμέλεια Διαμόρφωση Ανδρέας Ιατρίδης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "200 ερωτήσεις και απαντήσεις. Επιμέλεια Διαμόρφωση Ανδρέας Ιατρίδης"

Transcript

1 200 ερωτήσεις και απαντήσεις Επιμέλεια Διαμόρφωση Ανδρέας Ιατρίδης

2 200. Καλησπέρα σας, στην Ενότητα «Γ.5. Εντοπιότητα» είμαι μόνιμος κάτοικος Αττικής και όχι του νομού Δράμας στον οποίο υλοποιείται το πρόγραμμα - δεν καταλαβαίνω αυτό που αναγράφεται στην ερώτηση (προκειμένου για πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής). Να συμπληρώσω το κουτάκι; Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. (Παρασκευή Κ., 22/2/2012) Καλησπέρα σας! Εφόσον είστε άνεργη ή αγρότισσα (υπό προϋποθέσεις) μπορείτε να συμπληρώσετε κανονικά την αίτησή σας. Εφόσον δεν είστε μόνιμος κάτοικος του νομού Δράμας δεν θα συμπληρώσετε το κουτάκι της εντοπιότητας χάνοντας 10 βαθμούς από τη συνολική βαθμολογία σας. Καλή επιτυχία! Σελίδα Καλησπέρα. Κατέθεσα μαζί με όλα τα δικαιολογητικά και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το όποιο εν τέλει δεν μου χρειαζόταν γιατί ούτε προστατευόμενα μέλη έχω κ.τ.λ. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή απλά δεν θα το λάβετε υπόψη; Εννοείται πως δεν έχω συμπληρώσει κάποιο αντίστοιχο κουτάκι. (Παναγιώτης Ρ., 22/2/2012) Καλησπέρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μην ανησυχείτε. Καλή επιτυχία! 198. Ένα από τα δικαιολογητικά της αίτησης που έχω καταθέσει είναι λάθος. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Καταθέτω καινούργια αίτηση; (Παράσχος Π., 22/2/2012) Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση που να γράφει ότι «Το δικαιολογητικό χ1 που επισυνάπτω είναι ορθό και αντικαθιστά το χ2 που επισύναψα με την αίτηση που απέστειλα με την από ΧΧ/2/2012 αποστολή μου» (όπου χ1 ο τίτλος του ορθού δικαιολογητικού, χ2 ο τίτλος του λάθους δικαιολογητικού και ΧΧ η ημερομηνία που στείλατε την αρχική λάθος αίτηση). Βγάλτε φωτοτυπία το αποδεικτικό της αρχικής αποστολής. Όλα μαζί (δηλαδή την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτοτυπία του αποδεικτικού της αρχικής κατάθεσης) βάλτε τα σε ένα φάκελο και ξαναστείλετε τα σε εμάς με συστημένη αποστολή στην οποία θα αναγράφεται έξω από τον φάκελο: "Προς αντικατάσταση/επικαιροποίηση αίτησης". Μη ξεχνάτε να κρατήσετε φωτοτυπίες για το αρχείο σας από ό,τι στέλνετε σε εμάς. Ίσως σας χρειαστούν σε περίπτωση ένστασης ή εξακρίβωσης Καλησπέρα σας, η βεβαίωση εργασίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης όμως είναι έγκυρη, χρειάζεται να τη δηλώσω; Σας ευχαριστώ. (Παρασκευή Κ., 22/2/2012) Καλησπέρα. Βεβαιωθείτε ότι για τη θέση απαιτείται εμπειρία. Αν απαιτείται, οι τρόποι απόδειξης της εμπειρίας αναγράφονται με σαφήνεια στις σελίδες 4 και 5 των Οδηγιών Συμπλήρωσης της αίτησης Καλημέρα και συγχαρητήρια για την ενημέρωση. Μπορείτε να μου πείτε αν έχετε τελειώσει με την παραλαβή των φακέλων - αιτήσεων; Και αν ναι, πότε θα βγάλετε τα αποτελέσματα; Σας ευχαριστώ. (Μαρία Λ., 22/2/2012)

3 Καλημέρα σας και ευχαριστούμε πολύ! Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι η 23η Φεβρουαρίου. Παρακαλώ, από την ημερομηνία αυτή και μετά να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της «Επιμένουμε Δράμα» για πληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης Χαίρετε. Μπορείτε να με ενημερώσετε αν χρειάζεται να καταθέσω και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο. Έχω 3 παιδιά που φαίνονται στο εκκαθαριστικό του Επίσης αν τα στείλω σήμερα μπορώ να στείλω κάποια που ξέχασα αύριο πριν λήξει η προθεσμία; (Ιωάννα Σ., 22/2/2012) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης θα υποβάλλετε στην περίπτωση που το εκκαθαριστικό του οικονομικού έτους 2010 δεν ανταποκρίνεται στην παρούσα κατάστασή σας, π.χ. έχετε αποκτήσει και άλλο παιδί ή δηλώσατε μονογονεϊκή οικογένεια, π.χ. λόγω χηρείας. Γενικότερα αφορά το κριτήριο Γ2 της οικογενειακής κατάστασης. Κρίνετε λοιπόν κατάλληλα αν χρειάζεται ή όχι και μην ακούτε λόγια τρίτων που μπορεί να σας μπερδέψουν. Στο άλλο σκέλος της ερώτησής σας, αν θέλετε να στείλετε εμπρόθεσμα (μέχρι 23/2) κάποια δικαιολογητικά που ξεχάσατε: Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση που να γράφει ότι «Τα δικαιολογητικά χ1, χ2 που επισυνάπτονται συμπληρώνουν την αίτηση που απέστειλα με την από ΧΧ/2/2012 αποστολή μου (όπου χ1, χ2 ο ακριβής τίτλος των δικαιολογητικών και ΧΧ η ημερομηνία που στείλατε την αρχική λάθος αίτηση) Βγάλτε φωτοτυπία το αποδεικτικό της αρχικής αποστολής. Όλα μαζί (δηλαδή την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτοτυπία του αποδεικτικού της αρχικής κατάθεσης) βάλτε τα σε ένα φάκελο και ξαναστείλετε τα σε εμάς με συστημένη αποστολή στην οποία θα αναγράφεται έξω από τον φάκελο: "Προς αντικατάσταση/επικαιροποίηση αίτησης". Μη ξεχνάτε να κρατήσετε φωτοτυπίες για το αρχείο σας από ό,τι στέλνετε σε εμάς. Ίσως σας χρειαστούν σε περίπτωση ένστασης ή εξακρίβωσης. Σελίδα Μπορώ να έρθω σήμερα από τα γραφεία σας και να δω περισσότερα για τις θέσεις από τα έντυπα συνεργασίας; Κάποια γνωστή μου πέρασε χθες και τα είδε. Αληθεύει; Τα έχετε βάλει κάτω στην είσοδο; (Κατερίνα Χ., 22/2/2012) Τα μνημόνια συνεργασίας με τους συμπράττοντες φορείς, όπου περιγράφονται τα καθήκοντα των ατόμων που θα προσληφθούν, είναι στη διάθεση του κοινού στα γραφεία της ΑΜΚΕ στον 3ο όροφο Ο άντρας μου έχει την επιμέλεια με δικαστική εντολή της αδερφής του, που έχει αναπηρία 67%. Στην φορολογική δεν φαίνεται, μπορώ να προσκομίσω την δικαστική απόφαση, έτσι ώστε να δικαιούμαι τα μόρια για προστατευόμενο μέλος και για την αναπηρία; (Παναγιώτα Π., 21/2/2012) Θα επισυνάψετε το δικαιολογητικό που αναφέρετε και θα το εξετάσουμε κατά την αξιολόγηση σε συνεννόηση με το ΑΣΕΠ και το υπουργείο.

4 192. Γεια σας. Έχω στείλει τον φάκελο με τα δικαιολογητικά. Έχω δηλώσει θέσεις ΠΕ, ΔΕ, ΚΑΙ ΥΕ. Στον τυποποιημένο φάκελο εκ παραδρομής σημείωσα μόνο ΠΕ και ΥΕ. Τί μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Ευχαριστώ! (Λαζαράκη, 21/2/2012) Δεν πειράζει, τα στοιχεία αυτά συμπληρώνονται στο φάκελο για λόγους πληρότητας - τυπικότητας. Δεν θα αξιολογηθείτε για αυτά αλλά με βάση το περιεχόμενο του φακέλου σας. Δεν απαιτείται να κάνετε καμία ενέργεια. Καλή επιτυχία! Σελίδα Γεια σας. Αν δεν έχω το κριτήριο της εντοπιότητας, πρέπει να προσκομίσω στα δικαιολογητικά τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας; (Πασχαλούδης Φ., 21/2/2012) Γεια σας! Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τη σελίδα 3 των Οδηγιών Συμπλήρωσης, όπου αναφέρεται ρητώς ότι το ένα και μοναδικό δικαιολογητικό απόδειξης της εντοπιότητας είναι η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον οικείο δήμο Γεια σας! Θα ήθελα, απλά, να μου θυμίσετε, τις αιτήσεις μας θα σας τις στείλουμε φωτοτυπημένες μπρος πίσω, η όχι; Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστώ εκ των πρότερων. (Ανέστης Τ., 21/2/2012) Σωστό. Όπως έχουμε απαντήσει στις 9/2/2012 και στην ερώτηση 55, οι αιτήσεις που θα μας στείλετε μέσα στο συστημένο φάκελο πρέπει να είναι διπλής όψης (μπρος πίσω), σωστά και καθαρά συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για τις θέσεις «Δράση φροντίδας ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ στο Δήμο Δοξάτου» στην ειδικότητα της πληροφορικής με τι ακριβώς ασχολείται; Ευχαριστώ! (Ανατολή Μ., 21/2/2012) Καλησπέρα! Τα μνημόνια με τους συμπράττοντες φορείς, όπου περιγράφονται τα καθήκοντα των ατόμων που θα προσληφθούν, είναι στη διάθεση του κοινού στα γραφεία της ΑΜΚΕ. Αν βρίσκεστε εκτός νομού Δράμας και δεν μπορείτε να έρθετε προσωπικά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ Εφόσον είμαι επιδοτούμενος άνεργος και έχω το δικαίωμα να συμμετάσχω, στην κατάσταση ανεργίας συμπληρώνω κουτάκι; Είμαι >30, κατάσταση ανεργίας... (Αντώνης Α., 21/2/2012) Εφόσον είστε επιδοτούμενος άνεργος και πάνω από 30 χρονών, δεν συμπληρώνετε κανένα κουτάκι στο πεδίο Γ.1 και βαθμολογείστε με μηδέν (0) στο εν λόγω κριτήριο.

5 187. Για το κριτήριο των προστατευόμενων μελών αναφέρεται ότι τα παιδιά που σπουδάζουν μέχρι το 25ο έτος της ηλικίας τους θεωρούνται προστατευόμενα μέλη και ως αποδεικτικό αναφέρεται μόνο το εκκαθαριστικό της εφορίας του οικονομικού έτους Ξαφνικά σήμερα διάβασα ότι θα πρέπει να προσκομίσουμε και πρόσφατες βεβαιώσεις σπουδών, κάτι το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει μέσα σε μια-δυο μέρες για μεγάλα Πανεπιστήμια. Πως μπορεί να ζητείται κάτι το οποίο δεν αναφέρεται στην προκήρυξη; Σας ευχαριστώ. (Αικατερίνη Τ., 21/2/2012) Οι πρόσφατες βεβαιώσεις σπουδών αφορούν την περίπτωση εκείνη κατά την οποία, μέλη της οικογενειακής μερίδας κατέστησαν προστατευόμενα (δηλαδή -στη συγκεκριμένη περίπτωση- πέρασαν σε σχολή και σπουδάζουν) μετά το έτος 2009 και αυτό δεν αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό του οικονομικού έτους του Ήδη από τις 4/2/2012, η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας απέστειλε διευκρινίσεις οι οποίες και αναρτήθηκαν άμεσα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου και στην ενότητα Νέα της "Επιμένουμε Δράμα" με αντίστοιχη ημερομηνία ανάρτησης. Επίσης, στις 2 ενημερωτικές εκδηλώσεις αναφέρθηκε πολλές φορές είτε ως απάντηση σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων είτε ως επεξηγηματικό σχόλιο κατά την παρουσίαση του προγράμματος. Τέλος, σχετικό ερώτημα απαντήθηκε στις 15/2/2012 (ερώτηση 119). Σελίδα 4 Κοντολογίς, αν τα μέλη στα οποία αναφέρεστε ήταν φοιτητές κατά το 2009 και αυτό αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό του 2010, δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Αν τα μέλη αυτά ξεκίνησαν να φοιτούν μετά το 2009 και αυτό δεν αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό του 2010, θα πρέπει να προσκομίσετε βεβαιώσεις σπουδών από το/τα αντίστοιχο/τα Τμήμα/Τμήματα Καλημέρα σας και σας ευχαριστούμε! Θα ήθελα να ρωτήσω στα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να καταγράψω και τις 2 αιτήσεις που έχω κάνει; (Χριστίνα Α., 21/2/2012) Καλημέρα! Όχι, δεν χρειάζεται. Απλά μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στη 2η συμπληρωματική αίτηση τα τμήματα Α και Β, να βάλετε ημερομηνία και να τις υπογράψετε και τις Καλησπέρα. Πρώτον σας συγχαίρω για την υπομονή και το κουράγιο σας! Είστε καταπληκτικοί... και δεύτερον θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω στείλει τα χαρτιά μου για το πρόγραμμα και εκ των υστερών κατάλαβα ότι έχω κάνει 2 λάθη. Πρώτο στο ΚΟΧ έγραψα 2.101/1/2012 αντί για 2.101/01/2012 όπως λέει η προκήρυξη και δεύτερο τον τίτλο σπουδών τον έγραψα μόνο στα τυπικά προσόντα και όχι και στα συνημμένα δικαιολογητικά όπως είπατε σε μια κοπέλα πριν ότι πρέπει να γραφτούν και εκεί! Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω; Έρχομαι εκεί και το διορθώνω η όταν ανοίξετε τον φάκελο μου τα συμπληρώνετε εσείς τσακ μπαμ και ούτε γάτα ούτε ζημιά; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά... (Σταματία Μ., 20/2/2012) Καλησπέρα και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα καλά σας λόγια! Στο πρώτο ερώτημα κρίνουμε ότι δεν είναι πρωταρχικής σημασίας η παράληψή σας ώστε να οδηγεί σε απόρριψη της αίτησης. Στο δεύτερο σκέλος

6 του ερωτήματός σας: αν το δικαιολογητικό σας είναι επικυρωμένο δεν έχετε (εκτιμούμε) πρόβλημα, διαφορετικά θα πρέπει να: Συμπληρώστε μια αίτηση εκ νέου σωστά, Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση που να γράφει ότι «η Αίτηση που επισυνάπτεται είναι η ορθή και αντικαθιστά την αρχική που απέστειλα με την από ΧΧ/2/2012 αποστολή μου (όπου ΧΧ η ημερομηνία που στείλατε την αρχική λάθος αίτηση) Βγάλτε φωτοτυπία το αποδεικτικό της αρχικής αποστολής. Όλα μαζί (δηλαδή την ορθή αίτηση, την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτοτυπία του αποδεικτικού της αρχικής κατάθεσης) βάλτε τα σε ένα φάκελο και ξαναστείλετε τα σε εμάς με συστημένη αποστολή στην οποία θα αναγράφεται έξω από τον φάκελο: "Προς αντικατάσταση/επικαιροποίηση αίτησης". Μη ξεχνάτε να κρατήσετε φωτοτυπίες για το αρχείο σας από ό,τι στέλνετε σε εμάς. Ίσως σας χρειαστούν σε περίπτωση ένστασης ή εξακρίβωσης. Σελίδα 5 Για τη διασφάλιση της εγκυρότητας και της νομιμότητας της διαδικασίας τηρούμε ευλαβικά τις σχετικές οδηγίες που μας έχουν δοθεί από την Ε.Υ.Δ. ΕΠ "ΑΝ.ΑΔ." και το ΑΣΕΠ και δεν λειτουργούμε...τσακ μπαμ. Καλή συνέχεια και καλή σας επιτυχία! 184. Καλησπέρα! Έχω τελειώσει φιλόλογος και έχω δηλώσει τις αντίστοιχες θέσεις οπότε έχω βάλει στα δικαιολογητικά και το πτυχίο μου. Από εκεί και πέρα δηλώνω κάποιες θέσεις όπου ζητείται απολυτήριος τίτλος ενιαίου λυκείου, πρέπει να βάλω στα δικαιολογητικά μου επιπλέον και το χαρτί του ενιαίου λυκείου για θέσεις ΔΕ ή από το πτυχίο μου εννοείται ότι έχω τελειώσει λύκειο και αρκεί; (Χρύσα Μ., 20/2/2012) Αρκεί. Δείτε περισσότερα στις ερωτήσεις 88, Γεια σας. Την Παρασκευή 17/2/2012 έστειλα τα χαρτιά μου αλλά στην αίτηση μου στο Γ.3 ενώ έβαλα την υπεύθυνη δήλωση πως δεν κάνω φορολογική δήλωση ξέχασα να σημειώσω το κουτάκι με το μηδενικό ποσό και δεν έχω σημειώσει κάτι. Θέλω να σας ρωτήσω πως μπορώ να κάνω αυτή την διόρθωση, γιατί ενώ φαίνεται πως δεν κάνω φορολογική δήλωση, δεν έχω σημειωμένο κανένα κουτάκι, ευχαριστώ. (Αναστασία Π., 20/2/2012) Δείτε περισσότερα στις ερωτήσεις 180, Χαίρεται Τα συνημμένα δικαιολογητικά πρέπει να τα καταγράψουμε σε κάθε αίτηση που κάνουμε η μόνο στην πρώτη; (Γιώργος Π., 20/2/2012) Μόνο στην πρώτη. Προσέξτε την αρίθμηση στους κωδικούς των θέσεων στις πρόσθετες αιτήσεις. Διορθώνετε κατάλληλα για να φαίνεται η σειρά προτίμησης.

7 181. Καλησπέρα! Είμαι απόφοιτος γενικού λυκείου και κάτοχος πτυχίου ΤΕ. Στα απολυτήρια του γενικού λυκείου δεν υπάρχουν ειδικότητες. Δεν μπορώ να κάνω αίτηση για τις θέσεις ΔΕ; Εάν οι θέσεις ΔΕ δεν καλυφθούν από τις ζητούμενες ειδικότητες θα καλυφθούν από τις υπόλοιπες ΔΕ; Ευχαριστώ πολύ. (Κυριακή Κ., 20/2/2012) Όχι, η ερμηνεία σας είναι λάθος. Μπορείτε, εφόσον αποδεικνύεται από εσάς η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου, να κάνετε αίτηση για τις θέσεις με κωδικούς 102, 199, 210, 216, 230, 243, 328, 370, 458, 462, 480, 483, 502, 519, 531, 542, 547, 557, 564, 571 των οποίων το τυπικό προσόν είναι πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Σελίδα Νομίζω πως έχω κάνει ένα λάθος στην αίτηση μου πως θα μπορέσω να το εξακριβώσω και να το διορθώσω? (Αλέξανδρος Κ., 20/2/2012) Δεν μπορείτε να εξακριβώσετε το λάθος σας εφόσον δεν έχετε κρατήσει αντίγραφο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι το εξής: Συμπληρώστε μια αίτηση εκ νέου σωστά, Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση που να γράφει ότι «η Αίτηση που επισυνάπτεται είναι η ορθή και αντικαθιστά την αρχική που απέστειλα με την από ΧΧ/2/2012 αποστολή μου (όπου ΧΧ η ημερομηνία που στείλατε την αρχική λάθος αίτηση) Βγάλτε φωτοτυπία το αποδεικτικό της αρχικής αποστολής. Όλα μαζί (δηλαδή την ορθή αίτηση, την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτοτυπία του αποδεικτικού της αρχικής κατάθεσης) βάλτε τα σε ένα φάκελο και ξαναστείλετε τα σε εμάς με συστημένη αποστολή στην οποία θα αναγράφεται έξω από τον φάκελο: "Προς αντικατάσταση/επικαιροποίηση αίτησης". Μη ξεχνάτε να κρατήσετε φωτοτυπίες για το αρχείο σας από ό,τι στέλνετε σε εμάς. Ίσως σας χρειαστούν σε περίπτωση ένστασης ή εξακρίβωσης Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω για τις θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Η απασχόληση σε αυτές τις θέσεις είναι στην πόλη της Δράμας ή σε όλο τον νομό? (Νίκος Κ., 20/2/2012) Εξαρτάται κατά περίπτωση. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον φορέα που σας ενδιαφέρει για τις θέσεις αυτές ή να έρθετε από τα γραφεία της ΑΜΚΕ «Επιμένουμε Δράμα» και να συμβουλευτείτε τα 20 σχετικά έντυπα που περιγράφουν με περισσότερη ακρίβεια από την προκήρυξη θέματα που αφορούν στις εγκεκριμένες θέσεις.

8 178. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τη θέση του μάγειρα έχω 3 χρόνια προύπηρεσία σε ιδιώτη, πως θα προσκομίσω την εμπειρία; (Δέσποινα Μ., 19/2/2012) Καλησπέρα σας. Η εργασιακή εμπειρία εφόσον αυτή αφορά μισθωτή εργασία αποδεικνύεται ως εξής: Με (α) βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης, (β) χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. Για αναλυτικές οδηγίες απόδειξης της εργασιακής εμπειρίας παρακαλώ ανατρέξετε στις σελίδες 4 και 5 των Οδηγιών Συμπλήρωσης της Αίτησης. Σελίδα Γεια σας, ενδιαφέρομαι για την θέση του Δομικού που είδα στην προκήρυξη. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εργασιακή εμπειρία. Είχα συμμετάσχει σε πρόγραμμα Stage από τον ΟΑΕΔ σε ιδιώτη Πολιτικό Μηχανικό να καταθέσω την ανάλογη βεβαίωση εμπειρίας; (Χρύσα Μ., 19/2/2012) Για αναλυτικές οδηγίες απόδειξης της εργασιακής εμπειρίας παρακαλώ ανατρέξετε στις σελίδες 4 και 5 των Οδηγιών Συμπλήρωσης της Αίτησης. Ειδικά για την περίπτωση σας, μελετήστε το σημείο Β στην σελίδα 4 του ίδιου εντύπου Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Στην αίτηση στο Γ1 αναφέρεται ως «νέος άνεργος» άτομο ηλικίας έως ΚΑΙ 30 ετών. Εγώ είμαι συγκεκριμένα 30 ετών και 7 μηνών. Χάνω την ιδιότητα του «νέου ανέργου»; Δεν έχω κλείσει τα 31.Ευχαριστω πολύ (Κυριακή Κ., 19/2/2012) Καλησπέρα. Είστε 30 και 7 μηνών, άρα πάνω από 30. Δυστυχώς χάνετε την ιδιότητα της νέας ανέργου. Δείτε και τις ερωτήσεις 62, 44 και Γεια σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε! Εγώ έχω το χαρτί εντοπιότητας, χρειάζεται να πάω να ζητήσω και την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας; (Κυριακή Τ., 19/2/2012) Σας ευχαριστούμε! Απαιτείται μόνο η βεβαίωση της μόνιμης κατοικίας όπως επισημαίνεται στο έντυπο «Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Αίτησης», οπότε πρέπει υποχρεωτικά να το προσκομίσετε.

9 174. Γεια σας, σύμφωνα με κανονισμό του ΟΑΕΔ γιατροί και μηχανικοί (ΠΕ) δεν μπορούν να θεωρηθούν άνεργοι. Στην παρούσα προκήρυξη υπάρχουν θέσεις για ιατρούς και μηχανικούς. Για πιο λόγο υπάρχουν θέσεις για ιατρούς και μηχανικούς εφόσον οι τελευταίοι δεν μπορούν να θεωρηθούν άνεργοι και αφού η ανεργία αποτελεί κριτήριο συμμετοχής στο πρόγραμμα. Μήπως υπάρχει πρόβλεψη (π.χ. εισοδηματικά κριτήρια) αλλά δεν αναφέρεται στην παρούσα ανακοίνωση? Ευχαριστώ. (Νίκος Τ., 19/2/2012) Το ΑΣΕΠ έκρινε σχετικά με τον πίνακα απαιτούμενων προσόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας αν δεν σας έχουμε καλύψει στην ερώτησή σας. Εναλλακτικά επικοινωνήστε με το ΑΣΕΠ ( , , ). Σελίδα Γεια σας, ενδιαφέρομαι να δηλώσω θέσεις που έχουν ως απαραίτητο προσόν την γνώση Η/Υ (102, 199). Είμαι κάτοχος πτυχίου Η/Υ που από ότι είδα αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ. Το πτυχίο μου δεν είναι όμως εξ ολοκλήρου στα ελληνικά. Απλά κάθε αγγλική πρόταση έχει από κάτω και την ελληνική της μετάφραση. Αρκεί επομένως ένα αντίγραφο του πτυχίου ή χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο; Και κάτι ακόμα, είμαι απόφοιτη ΑΕΙ, μπορώ να δηλώσω και θέσεις ΔΕ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Αλεξάνδρα, 19/2/2012) Η κατανόησή σας είναι ορθή. Αρκεί ένα απλό αντίγραφο του πτυχίου σας. Επίσης, ως απόφοιτη ΠΕ ή ΤΕ (δηλαδή ΑΕΙ) μπορείτε να επιδιώξετε και θέσεις ΔΕ και θέσεις ΥΕ Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την οργάνωση και την άμεση ανταπόκριση σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το πτυχίο ECDL. Θα πρέπει να μεταφραστεί στα ελληνικά για να μπορέσω να το προσκομίσω μαζί με την αίτηση για το ΚΟΧ; Αν ναι, την μετάφραση πρέπει να την κάνει κάποιος δικηγόρος; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. (Σοφία Ε., 19/2/2012) Σας ευχαριστούμε θερμά! Αν το πτυχίο σας είναι δίγλωσσο αρκεί μια απλή φωτοτυπία. Αν είναι όλο στην Αγγλική θα πρέπει να μεταφραστεί και να επικυρωθεί από αρμόδιο δικηγόρο και στη συνέχεια να επισυνάψετε αυτήν τη μετάφραση επικύρωση ως απλή φωτοτυπία Έχω στείλει την αίτηση μέσα στην εβδομάδα για τη σύζυγό μου, απλά διαβάζοντας τώρα το νέο έντυπο συμπλήρωσης αναφέρεστε στο ότι στην ενότητα Ε. ΤΥΠΙΚΑ (και τυχόν πρόσθετα) ΠΡΟΣΟΝΤΑ θα πρέπει να συμπληρώσουμε ανάλογα την επιδιωκόμενη θέση και τον τίτλο σπουδών. Έχουμε επιλέξει μόνο ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ-ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ-ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. Χρειάζεται να αναγράψουμε ότι είναι απόφοιτος Λυκείου ή δεν είναι απαραίτητο; Κι αν ναι πρέπει να κάνουμε και συμπληρωματική αίτηση μόνο γι αυτό το πεδίο; Ευχαριστώ (Στέλιος Χ., 19/2/2012) Όπως αναγράφεται στη σελίδα 32 της προκήρυξης για τις εν λόγω θέσεις δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Άρα, και όπως γράφεται στο σημείο Ε της αίτησης [συμπληρώστε μόνο εφόσον για τις επιδιωκόμενες θέσεις απασχόλησης απαιτούνται τυχόν προσόντα από την ανακοίνωση (π.χ., τίτλος

10 σπουδών, άδεια άσκησης επαγγέλματος, εμπειρία, χειρισμός Η/Υ κ.ά.)], δεν χρειάζεται να αναγραφούν. Μην ανησυχείτε, είστε εντάξει Συγγνώμη για την ερώτηση που θα κάνω αλλά δεν έχω καταλάβει: στα τυχόν επιπρόσθετα στοιχεία π.χ. δίπλα στην άδεια ασκήσεως επαγγέλματος θα βάλω και τον κωδικό θέσης που απευθύνομαι? (Κυριακή Δ., 19/2/2012) Τις επιδιωκόμενες θέσεις απασχόλησης κατά σειρά προτίμησης τις δηλώνετε στο πεδίο Δ της προκήρυξης και όχι κάπου αλλού. Σελίδα Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Στον εγώ έγραψα «ΑΜΚΑ «Επιμένουμε Δράμα». Είναι λάθος; Και χρειάζεται να είναι επικυρωμένα τα αντίγραφα; Τα έχω στείλει όμως. (Γιώργος Κ., 19/2/2012) Υποθέτω μιλάτε για το φάκελό σας. Αν χρησιμοποιήσατε φάκελο ΑΣΕΠ, τότε τα ΕΛΤΑ έχουν επάνω κολλημένο χαρτάκι που αναγράφεται ορθά η διεύθυνσή μας, οπότε μην ανησυχείτε. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσατε φάκελο ΑΣΕΠ αλλά δικό σας φάκελο, ο φάκελος θα έρθει σε εμάς ακόμη και αν κατά λάθος γράψατε ΑΜΚΑ και όχι ΑΜΚΕ. Άλλωστε η διεύθυνση είναι μοναδική: Κων/πόλεως 8, Δράμα. Σε κάθε περίπτωση, φυλάξτε το αποδεικτικό της συστημένης αποστολής Εάν στην αίτηση κάτι δεν μου χωρέσει (π.χ. το ) μπορώ να το γράψω στο κενό μέρος ή από κάτω ή θα ακυρωθεί η αίτησή μου; (Ιωάννα Κ., 18/2/2012) Μπορείτε. Αρκεί, οτιδήποτε γράφετε να είναι ευανάγνωστο και να μη δημιουργεί σύγχυση Καλησπέρα. Το πτυχίο ECDL μου είναι γραμμένο και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Είναι απαραίτητο να γίνει επίσημη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο όπως το πτυχίο Αγγλικών; (Χρύσα, 18/2/2012) Όχι. Αρκεί μια απλή φωτοτυπία Καλησπέρα, χρειάζομαι μια διευκρίνιση: εάν κάνω αίτηση στο «Επιμένουμε Δράμα», αυτό θα με εμποδίσει να κάνω αίτηση παράλληλα και σε άλλους φορείς κοινωφελούς εργασίας σε άλλο νομό; (Παντελής, 18/2/2012) Καλησπέρα. Σαφώς και όχι! Έχετε δικαίωμα αίτησης απεριόριστου αριθμού θέσεων σε οποιουσδήποτε φορείς εντός και εκτός νομού Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή πήγα πολύ πρωί από την πρώτη κιόλας μέρα έναρξης και από τους πρώτους να καταθέσω το φάκελο και τα δικαιολογητικά μου δεν ήξεραν οι υπάλληλοι εκεί και δεν αγόρασα φάκελο του ΑΣΕΠ αλλά απλό φάκελο έγραψα τα στοιχειά σας και τα δικά μου και σας

11 τα έστειλα με συστημένη επιστολή έχω και την απόδειξη που μου έδωσαν. Σ αυτήν τη περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα πρέπει να τα καταθέσω πάλι τα χαρτιά μου η δε πειράζει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Μιχάλης Ε., 18/2/2012) Καλησπέρα σας! Κανένα πρόβλημα. Αν έχετε γράψει σωστά στα στοιχεία στο φάκελο (δείτε σχετικά τις ερωτήσεις 124, 100, 99, 96, 72, 88). Καλή επιτυχία. Σελίδα Έχει καμιά σημασία το ότι όταν έβγαλα κάρτα ανεργίας δεν πέρασα από συνέντευξη; Πρέπει να περάσω οπωσδήποτε; (Σοφία, 18/2/2012) Όχι δεν απαιτείται. Δείτε τις ερωτήσεις 145, 112, Εάν έχω προσκομίσει χαρτί από την εφορία αλλά δεν έβαλα στον πινάκα στο εισόδημα από λαμβάνεται υπόψη ή δεν παίρνω τα μόρια που μου αντιστοιχούν; Μπορώ να κάνω συμπληρωματική αίτηση; (Άγνωστη, 17/2/2012) Η αξιολόγηση των αιτήσεων υπεύθυνων δηλώσεων θα γίνει από την ΑΜΚΕ «Επιμένουμε Δράμα» βάσει των συνημμένων δικαιολογητικών που προσκομίζετε Χαίρεται θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το έντυπο αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (ΚΟΧ1) μπορεί να είναι ασπρόμαυρη φωτοτυπία εμπρός πίσω η πρέπει να είναι έγχρωμη όπως ακριβώς φαίνεται στο siteσας. Ευχαριστώ (Κώστας Κ., 17/2/2012) Δεν υπάρχει τέτοια απαίτηση. Αρκεί να είναι ευανάγνωστη η αίτησή σας! 161. Καλημέρα και συγχαρητήρια για το έργο που προσφέρετε. Είμαι άνεργος από της 21/01/2010 και για ένα χρόνο έπαιρνα ταμείο ανεργίας (έως 21/01/2011) και η κάρτα συνεχίζει να ισχύει. Το ερώτημα είναι ότι τα αυτοκόλλητα που τοποθετεί ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ στη πίσω όψη της κάρτας, ξεκινούν με ημερομηνία ύστερα από 3 μήνες από το τελευταίο επίδομα που καταβλήθηκε (επειδή αυτό ισχύει) δηλαδή, στη δικιά μου κάρτα το 1 αυτοκόλλητο ξεκινάει 21/05/2011, τη ισχύει σε αυτή τη περίπτωση σχετικά με το χρόνο ανεργίας? Ευχαριστώ (Αλέξανδρος Τ., 17/2/2012) Καλημέρα σας ευχαριστούμε! Στο χρόνο ανεργίας υπολογίζεται και ο χρόνος που λαμβάνατε επίδομα (εφόσον δεν υπάρχουν κενά). Οπότε επισυνάψτε εσείς μια φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας σας και θα υπολογιστεί ο χρόνος σας Καλημέρα σας. 1η ερώτηση: Σχετικά με τις θέσεις Δημοσιογράφων, αναφέρεται στην προκήρυξη: α) μέλος ΕΣΗΕ β) πτυχίο. Το α) είναι υποχρεωτικό; Δεν αρκεί το πτυχίο Δημοσιογραφίας;;;;;; Παρακαλώ

12 διευκρινίστε διότι δεν υπάρχει κάπου διαζευκτικό (ή)... 2η ερώτηση-διευκρίνιση: αν εκδοθεί κάρτα ανεργίας μετά την ανακοίνωση των θέσεων και πριν την υποβολή της αίτησης, γίνεται δεκτή; Ευχαριστώ. (Σοφία Κ., 17/2/2012) Καλημέρα! 1. Είναι σαφές ότι πρέπει να εκπληρώνετε και τα δυο κριτήρια α και β (δηλαδή πρέπει να είστε και μέλος της ΕΣΥΕ και πτυχιούχος δημοσιογραφίας) εφόσον δεν παρεμβάλλεται διαζευκτικό «ή» μεταξύ των «α» και «β». 2. Η αίτησή σας φυσικά και θα γίνει δεκτή αφού κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης θα έχετε κάρτα ανεργίας σε ισχύ. Σελίδα Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για τον κωδικό θέσης π.χ. 567 αναφέρει ως τόπο υλοποίησης Δήμος Δράμας (ΠΕ Δράμας) θα ήθελα μια διευκρίνηση για το που ακριβώς είναι. Ευχαριστώ! (Μάγδα, 17/2/2012) Η ενέργεια θα υλοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Νομός Δράμας) απαιτηθεί με έδρα / ορμητήριο του υπεύθυνου της ενέργειας (ΠΕ Δράμας) σε τοποθεσία εντός του Δήμου Δράμας. Όλες οι θέσεις της ΠΕ Δράμας είναι σε επίπεδο νομού Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε, στην περίπτωση που έχω ένα παιδί ως προστατευόμενο μέλος, αλλά στην φορολογική το 2010 δεν φαίνομαι ούτε ως παντρεμένη ούτε ότι έχω παιδί μιας και παντρεύτηκα το 2010 και το παιδί το έκανα το τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; τα δηλώνω ή όχι και τι δικαιολογητικά πρέπει να βάλω μαζί με την αίτηση για να φανούν... Ευχαριστώ. (Άννα Β., 17/2/2012) Καλησπέρα. Θα δηλώσετε την τρέχουσα/πρόσφατη οικογενειακή σας κατάσταση. Θα προσκομίσετε, μαζί με το εκκαθαριστικό του 2010 και πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Καλησπέρα! Θερμά συγχαρητήρια για την πολύτιμη βοήθεια σας... θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω μερικές ερωτήσεις... πρώτον το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης είναι απαραίτητο από όλους να κατατεθεί στα δικαιολογητικά; Και δεύτερον άκουσα ότι μπορούμε να καταθέσουμε και στο Δήμο τα χαρτιά! Ισχύει; (Θεοδώρα, 17/2/2012) Καλησπέρα και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Ως προς το πρώτο σκέλος της ερώτησής σας, σας ενημερώνουμε ότι το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης είναι απαραίτητο εφόσον πιστοποιείτε με αυτό κάτι για το οποίο μοριοδοτείστε (π.χ. παντρεμένη με άνεργο σύζυγο, αριθμός τέκνων κ.λπ.). Εφόσον δεν πιστοποιείτε κάτι με αυτό, δεν απαιτείται να κατατεθεί. Ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας και σε ότι αφορά την παρούσα προκήρυξη, σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεσή της γίνεται με ταχυδρομική αποστολή προς εμάς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σελίδα 51 της προκήρυξης.

13 156. Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω, ο πατέρας μου έχει πεθάνει μένω με την μητέρα μου, ανήκω στην μονογονεϊκή οικογένεια ή όχι; Και αν όχι το αφήνω κενό εκείνο το πεδίο; Ευχαριστώ πολύ καλή δύναμη! (Λίνα Τ., 17/2/2012) Καλησπέρα. Η οικογενειακή κατάσταση αφορά εσάς, δηλαδή θα συμπληρώσετε κάποιο από τα πεδία α, β ή γ στο τμήμα Γ2 μόνο στην περίπτωση που έχετε δική σας οικογένεια. Αν δεν εμπίπτετε σε κανένα πεδίο, τότε αφήνετε το τμήμα Γ2 κενό. Σελίδα Καλησπέρα σας και καλό κουράγιο. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε στα τυπικά προσόντα πρέπει να αριθμηθούν;;; θα πρέπει να έχουν τον ίδιο αριθμό με τα συνημμένα;; (Μαρία Π., 17/2/2012) Πράγματι ενθαρρύνουμε τους υποψηφίους να αριθμούν τα δικαιολογητικά που υποβάλλουν με τέτοιον τρόπο που αυτά να αντιστοιχούν στον «κατάλογο συνημμένων δικαιολογητικών» της αίτησης Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω στην κατηγορία σιδηρουργός ζητά τα εξής: Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτροσυγκολλητή ή οξυγονοκολλητή Α ή Β τάξης και εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας, ο πατέρας μου έχει τα εξής χαρτιά: βεβαίωση ενάρξεως ασκήσεως επιτηδεύματος σιδηρουργού από το 1980 κ για την απόδειξη εμπειρίας έχει ένα πιστοποιητικό από τον ΟΑΕΕ οπού αποδεικνύεται ότι εξασκούσε το επάγγελμα από το 1980 έως το Είναι αρκετά αυτά τα 2 χαρτιά για την συγκεκριμένη κατηγορία; Πρέπει να καταθέσουμε κάποιο άλλο μήπως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (Βάνα Π., 16/2/2012) Στη Σελίδα 4 των οδηγιών αναγράφονται τα εξής: Α.Όταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος: Για τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες: (1) Όταν δεν ζητείται εξειδικευμένη εμπειρία: Άδεια άσκησης επαγγέλματος και Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας Καλησπέρα. Όταν στον «Τόπο υλοποίησης» γράφει ΠΕ Δράμας για που ακριβώς εννοεί; Και για την ειδικότητα ΔΕ Διοικητικών-Γραμματέων μπορούμε να συμμετέχουμε και οι πτυχιούχοι λογιστές? (Μαρία Κ., 16/2/2012) Σε ότι αφορά τον τόπο υλοποίησης, αυτός μπορεί να είναι οποιοσδήποτε εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητα (ΠΕ) Δράμας (Νομός Δράμας). Σε ότι αφορά την ερώτησή σας περί της ειδικότητας

14 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, σας πληροφορούμε ότι ο τίτλος σπουδών και τα λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα που απατούνται για τη συγκεκριμένη θέση είναι τα εξής: α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, και β) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου, για τον τρόπο απόδειξης της οποίας μπορείτε να συμβουλευτείτε το σύνδεσμο: Σελίδα Όταν δεν απαιτείται από τον κωδικό θέσης βεβαίωση εμπειρίας εάν την έχουμε να την δηλώσουμε; Π.χ. έχω οχταετή εμπειρία υπαλλήλου γραφείου (Γ.Π., 16/2/2012) Αν δεν απαιτείται η υποβολή πιστοποιητικού για την πλήρωση κάποιου τυπικού προσόντος (π.χ. ανεργία), τότε η υποβολή του εναπόκειται αποκλειστικά και μόνο στην κρίση του υποψηφίου. Επισημαίνεται πάντως ότι δεν βελτιώνει την κατάταξή του (δηλαδή δεν παίρνει εξτρά μόρια) Κατ αρχάς καλησπέρα έχω πτυχίο εργοδηγού τοπογράφου από μέση τεχνική σχολή, ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω αίτηση για θέσεις με κωδικό: 142, 147, 156, 178, 186, 203, 219, 271, 277, 299, 307, 339, 366, 407, 410, 414, 424, 427, 431, 562.Ευχαριστώ εκ των πρότερων. (Αθανάσιος Π., 16/2/2012) Το ερώτημά σας είναι ελλιπές εφόσον δεν διευκρινίζεται το επίπεδο της σχολής σας (Είναι ΔΕ;). Αν είναι όντως πτυχίο της βαθμίδας ΔΕ, τότε θα πρέπει να είναι ισότιμο ή αντίστοιχο των ειδικοτήτων: Τεχνικού Δομικών Έργων Κτιριακών Έργων Δομικών Έργων Για να αποδείξετε την ισοτιμία ή αντιστοιχία της ειδικότητάς σας με αυτές που αναγράφονται παραπάνω, θα πρέπει να προσκομίσετε βεβαίωση από τη σχολή την οποία αποφοιτήσατε, η οποία να δηλώνει σαφώς ότι ο τίτλος σας στηρίζεται σε σπουδές που καλύπτουν με πλήρη επάρκεια το γνωστικό αντικείμενο ενός εκ των πτυχίων που ζητούνται από την ανακοίνωση Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω για τις αιτήσεις κοινωφελούς εργασίας, αν η φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας και το εκκαθαριστικό της εφορίας πρέπει να είναι επικυρωμένα. Επίσης για την ίδια προκήρυξη αν απαιτείται εργασιακή εμπειρία. Ευχαριστώ. (Εριφύλη Ξ., 16/2/2012) Όλα τα δικαιολογητικά που εκδίδονται από Δημόσια Αρχή της Ελληνικής Δημοκρατίας μπορούν να προσκομίζονται ως απλά φωτοαντίγραφα, τη γνησιότητα των οποίων δηλώνετε υπεύθυνα στη 2 σελίδα της αίτησης. Το δεύτερο σκέλος της ερώτησης είναι γενικό και δεν μπορεί να απαντηθεί αφού δεν διευκρινίζετε ποια/ποιες θέση/θέσεις επιδιώκετε. Για τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών και τα λοιπά

15 απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα για όλες τις θέσεις, παρακαλώ ανατρέξτε στις σελίδες της υπ αριθ. ΚΟΧ 2.101/01/2012 ανακοίνωσης Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχοντας ένα παιδί εκτός γάμου αναγνωρισμένο και το συντηρώ η ίδια μπορώ να μπω στην κατηγορία μονογονεϊκής οικογένειας βάζοντας μέσα μια υπεύθυνη δήλωση; (Μελίνα Π., 16/2/2012) Επικοινωνήστε μαζί μας γιατί η ερώτησή σας είναι ελλειπής. Σελίδα Καλησπέρα σας, σε κάποιες ερωτήσεις που σας έγιναν σχετικά με τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν, απαντήσατε πως χρειάζεται απλή φωτοτυπία (όπως με την κάρτα ανεργίας). Σε περίπτωση λοιπόν που έχουν κι επικυρωθεί τα αντίτυπα είναι λάθος; Σας ευχαριστώ. (Αναστασία Π., 16/2/2012) Όχι δεν είναι λάθος Καλησπέρα, είμαι κάτοικος του δήμου Προσοτσάνης και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να δηλώσω και από την περιφερειακή ενότητα ή μόνο κωδικούς από τον δήμο Προσοτσάνης. Ευχαριστώ. (Ζωή Γ., 16/2/2012) Δείτε την ερώτηση Όταν είμαι 6 μήνες άνεργη και άνω των 30 ετών που να βάλω σταυρό; Στο νέος άνεργος ή στο μακροχρόνια άνεργος; (Άγνωστη, 16/2/2012) Είστε άνω των 30, άρα δεν είστε νέος άνεργος. Δεν έχετε 12 μήνες ανεργία, άρα δεν είστε μακροχρόνια άνεργος. Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά που ανήκετε! 145. Χρειάζεται να περάσουμε από συνέντευξη στον ΟΑΕΔ ή κάτι τέτοιο? (Σοφία, 16/2/2012) Δείτε τις ερωτήσεις 112, Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν στα συνημμένα δικαιολογητικά θα βάλουμε και αυτά που βάλαμε στο Ε. Τυπικά προσόντα. (Νατάσα Π., 16/2/2012) Ναι.

16 143. Καλησπέρα. Θέλω να δηλώσω πάνω από 20 θέσεις. Τι πρέπει να κάνω. Στην 2η σελίδα της αίτησης έχει μέχρι 20 κωδικούς. Ευχαριστώ! (Γιώργος Ν., 16/2/2012) Δείτε την ερώτηση Καλησπέρα σας. Είμαι 25 χρονών και έχω ένα παιδί που είναι 8 χρονών και η μητέρα του έχει πεθάνει. Για τη προκήρυξη πρέπει να στείλω και την βεβαίωση θανάτου της; (Κώστας Α., 16/2/2012) Καλησπέρα. Αρκεί πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής σας κατάστασης όπου αναφέρεται αυτό που μας ρωτάτε. Σελίδα Καλημέρα σας, ήθελα να κανω μια ερώτηση σχετικά με το οικογενειακό εισόδημα. Είμαι νέα άνεργη και ζω με τους γονείς μου, ως οικογενειακό εισόδημα μπορώ να βάλω το δικό τους; (Βάνα Γ., 16/2/2012) Εσείς κάνετε την αίτηση! Θα βάλετε το δικό σας. Αν δεν έχετε κάνει φορολογική δήλωση το 2010 θα επισυνάψετε βεβαίωση θεωρημένη από τη ΔΟΥ που ανήκετε ότι δεν έχετε κάνει φορολογική δήλωση για να συμπληρώσετε το αντίστοιχο πεδίο ( ) στην αίτησή σας Σας παρακαλώ σχετικά για την αίτηση εργασία για τα 5μηνα δεν έχω καταλάβει, στην αίτηση επάνω όταν ζητάει αριθ. ανακοίνωσης τι θα γράψουμε και τι θα γράψουμε όταν ζητάει το ΚΟΧ; Αναλυτικά στείλτε μου τα στοιχεία παρακαλώ. (Νίκος Ζ., 16/2/2012) Δείτε την ερώτηση Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αιτηθώ για κάποιες θέσεις ΠΕ. Μπορώ να κάνω για παραπάνω από μία; Πότε ξεκινά η απασχόληση; Ευχαριστώ πολύ. (Γεώργιος Π., 15/2/2012) Παρακαλώ όπως κινηθείτε άμεσα για τη συλλογή των δικαιολογητικών και την υποβολή της αίτησης. Η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων λήγει στις 23 Φλεβάρη. Μπορείτε να επιδιώξετε παραπάνω από μια θέσεις ΠΕ καθώς και θέσεις ΥΕ και ΔΕ. Η απασχόληση σας, εφόσον σας ειδοποιήσουμε και αποδεχθείτε τη θέση, αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Απριλίου Καλησπέρα σας, βλέπω στην προκήρυξη ότι υπάρχει θέση εργοδηγού δομικών έργων. Έχω τελειώσει εργοδηγός - τοπογράφος. Σε περίπτωση που ακυρωθεί η αίτησή μου για τη συγκεκριμένη θέση ακυρώνεται και για τις υπόλοιπες θέσεις της αίτησης; Ευχαριστώ πολύ. (Αθανάσιος Π., 15/2/2012) Όχι, η εξέταση των τυπικών σας προσόντων αφορούν τη/τις θέση/εις για την/τις οποία/ες υποβάλλετε αίτηση. Καλή επιτυχία.

17 137. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν έχω γράψει σωστά το όνομα του δικαιούχου φορέα: «Επιμένουμε Δράμα» ΑΜΚΕ Απασχόλησης και Ανάπτυξης. Σε περίπτωση που είναι λάθος και έχω στείλει τα δικαιολογητικά τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Μάρθα Σ., 15/2/2012) Έχει απαντηθεί το ερώτημά σας. Ανατρέξτε σε προηγούμενες ερωτήσεις. Σελίδα Οι θέσεις ΔΕ Οδηγών τι δίπλωμα χρειάζεται το απλό η επαγγελματικό; 2. Αυτά που γράφω στα τυπικά προσόντα θα τα καταγράψω και στον κατάλογο των συνημμένων δικαιολογητικών; 3. Η άδεια άσκησης επαγγέλματος θέλει επικύρωση; 4. Η προϋπηρεσία χρειάζεται κάποια σεμινάρια σχετικά με τις επιδιωκόμενες θέσεις; Ευχαριστώ πολύ. (Χριστίνα, 15/2/2012) 1. Για τις θέσεις των οδηγών παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες στη σελίδα 40 της προκήρυξης. 2. Ναι και αριθμημένα σύμφωνα με τη σειρά που τα αναγράφετε. 3. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό εκδόθηκε από Δημόσια Αρχή της Ελληνικής Δημοκρατίας προσκομίζεται ως απλή φωτοτυπία. 4. Για την απόδειξη της εργασιακής εμπειρίας παρακαλώ ανατρέξτε στις σελίδες 4 και 5 των Οδηγιών Συμπλήρωσης της αίτησης. Για στοχευμένο ερώτημα που θα περιλαμβάνει τον κωδικό της επιδιωκόμενης θέσης παρακαλώ ξαναεπικοινωνήστε μαζί μας Καλησπέρα. Στην επωνυμία του φορέα έγραψα και τον διακριτικό τίτλο «Επιμένουμε Δράμα». Είναι λάθος; Ο φάκελος έχει κατατεθεί. Ευχαριστώ για την ενημέρωση και καλή σας δύναμη στην επεξεργασία. (Ελισάβετ Κ., 15/2/2012) Ευχαριστούμε! Όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, και για παν ενδεχόμενο, φυλάξτε το αποδεικτικό της αποστολής σας Γεια σας! Διάβασα ότι και οι επιδοτούμενοι άνεργοι μπορούν να κάνουν αίτηση για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας. Το δελτίο ανεργίας που κατέχω δεν χρειάζεται να το ανανεώνω κάθε 3 μήνες, όπως οι άνεργοι που δεν λαμβάνουν επιδότηση γιατί κάθε μήνα παρουσιαζόμουν στον ΟΑΕΔ για την πληρωμή. Συνεπώς το δελτίο μου δεν φέρει στην μπροστινή όψη την αυτοκόλλητη ετικέτα που αναγράφεται η ημερομηνία επόμενης ανανέωσης. Μήπως έτσι θεωρηθεί ότι η κάρτα μου δεν είναι σε ισχύ και δεν λάβω τη βαθμολογία από την κατάσταση ανέργου; Χρειάζεται ίσως να καταθέσω μαζί και βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ; Στο εσωτερικό της κάρτας αναγράφεται η ημερομηνία εγράφης στον ΟΑΕΔ. Ευχαριστώ πολύ! (Βασιλική Μ., 15/2/2012) Θα βγάλετε την κάρτα ανεργίας σας μπρος πίσω. Εφόσον λαμβάνετε ακόμη το επίδομα, θα φαίνεται η σχετικά πρόσφατη τελευταία ημερομηνία λήψης του επιδόματος. Αν έχει τελειώσει η περίοδος λήψης του επιδόματος θα αναγράφεται η τελευταία ημερομηνία λήψης του επιδόματος και η επόμενη ημερομηνία

18 θεώρησης της κάρτας ανεργίας. Δε κάθε περίπτωση, και εφόσον υπάρχει αβεβαιότητα, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΟΑΕΔ για να σας επαληθεύει τα ανωτέρω Καλησπέρα. Είμαι 25 χρόνων και έχω κάρτα ανεργίας από το 2009.Ποιο κουτάκι θα τσεκάρω; (Ζωή Μ., 15/2/2012) Το β (Νέος άνεργος) Σελίδα Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται να καταθέσω αίτηση σε 2 φορείς ή υπάρχει κάποιος περιορισμός; Ευχαριστώ!!! (Σοφία Χ., 15/2/2012) Έχει απαντηθεί το ερώτημά σας. Ανατρέξτε σε προηγούμενες ερωτήσεις Στο ταχυδρομείο στον Άγιο Αθανάσιο οι φάκελοι είναι του ΑΣΕΠ και μας είπαν ότι θα κολληθεί ένα αυτοκόλλητο προς εσάς, στο ταχυδρομείο Δοξάτου. Ελπίζω να γίνει. Επίσης συμπληρωθήκαν από αριστερά του φακέλου μόνο το στοιχεία του ενδιαφερομένου. Εννοώ δεν γράφτηκε ο αριθμός της προκήρυξης και τι περιέχει ο φάκελος γιατί είπε ο υπάλληλος του ταχυδρομείου ότι θα είναι γραμμένα επάνω στο αυτοκόλλητο. Είναι σωστά όλα αυτά; (Δόμνα Κ., 16/2/2012) Καλό θα ήταν να αναγράφεται και ο αριθμός της προκήρυξης και το τι περιέχει ο φάκελος αλλά εφόσον ο φάκελος αποστέλλεται σε εμάς (αυτοκόλλητο των ΕΛΤΑ) δεν υπάρχει πρόβλημα Καλησπέρα! Είμαι άνεργη (με κάρτα ανεργίας σε ισχύ) και ο σύζυγος μου είναι άνεργος (χωρίς κάρτα ανεργίας). Έχω προστατευόμενα μελή το γιο μας (2,5 ετών) και τον σύζυγό μου. Μπορώ να επιλέξω στην οικογενειακή κατάσταση το β; Τι δικαιολογητικό πρέπει να προσκομίσω για το ότι έχω 2 προστατευόμενα μέλη; (γιατί στο εκκαθαριστικό δεν φαίνεται). Αρκεί φωτοτυπία του οικογενειακού βιβλιάριου υγείας; Ευχαριστώ! (Εύη Δ., 15/2/2012) Για να πάρετε τα μόρια του ανέργου συζύγου θα πρέπει να υποβάλλετε την κάρτα ανεργίας του σε ισχύ. Αν δεν έχει λοιπόν ο σύζυγός σας δεν μπορείτε να κάνετε χρήση αυτού του κριτηρίου. Για τα προστατευόμενα μέλη επικοινωνήστε μαζί μας στο Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν απαιτείται εργασιακή εμπειρία. Ευχαριστώ. (Ερυφίλη Ξ., 15/2/2012) Η ερώτηση σας είναι ελλιπής. Δεν μπορεί να απαντηθεί αν δεν διευκρινίσετε τη θέση την οποία επιδιώκετε και το κωδικό της. Γενικά πάντως σας ενημερώνουμε ότι για κάθε προκηρυσσόμενη θέση περιγράφονται όλα τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα στον Πίνακα Β (σελ. 31 και μετά της προκήρυξης).

19 128. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μια διευκρίνηση όσον αφορά τα τυπικά προσόντα! Έχω τελειώσει το τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, με ειδίκευση στην Παιδαγωγική, και είμαι φιλόλογος. Με καλύπτουν οι θέσεις 285, 444, 468, 478, 525, 532; Γιατί είδα ότι γίνεται ένας διαχωρισμός σε σχέση με την ειδίκευση (φιλοσοφία-παιδαγωγική)!! (Ανθή Τ., 15/2/2012) Εφόσον στον Πίνακα απαιτούμενων προσόντων δεν συμπεριλαμβάνεται η κατεύθυνση σας δεν μπορείτε να διεκδικήσετε την εν λόγω θέση εκτός και αν προσκομίσετε βεβαίωση από το Τμήμα από το οποίο αποφοιτήσατε που να δηλώνει ρητώς ότι το Πτυχίο Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, με ειδίκευση στην Παιδαγωγική είναι αντίστοιχης ειδικότητας ή ταυτόσημο του Πτυχίου Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, με ειδίκευση στην Φιλοσοφία, σύμφωνα με τη σελίδα 6 των Οδηγιών Συμπλήρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικότητες και τους τίτλους σπουδών επικοινωνήστε με το ΑΣΕΠ ( , , ). Σελίδα Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που είναι βραχυχρόνια άνεργος και παίρνει επίδομα ανεργίας μέχρι το Μάρτιο μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. (Κυριακή Β., 15/2/2012) Βεβαίως και μπορεί. Απλά στην αίτηση θα αφήσει το τμήμα Γ1 κενό και δεν θα πάρει καθόλου μόρια στο σχετικό κριτήριο Στο διάστημα ανεργίας μετράει και ο χρόνος επιδοτούμενης ανεργίας; (Δημήτριος Δ., 15/2/2012) Το διάστημα ανεργίας (επιδοτούμενο ή μη) πιστοποιείται από την κάρτα ανεργίας Καλησπέρα μια ερώτηση και από εμένα... είμαι φοιτητής και στον ΟΑΕΔ μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι κάρτα ανεργίας, χωρίς την κάρτα αυτή δεν μπορώ να συμπληρώσω την αίτηση για το πρόγραμμα κοιν. εργασίας? (Βασίλης Τ., 15/2/2012) Καλησπέρα, δυστυχώς δεν μπορείτε διότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση κάρτας ανεργίας Θα μπορούσατε να μου στείλετε την διεύθυνση που θα στείλουμε όλα τα χαρτιά μας και τη συμπληρώνουμε ακριβώς εδώ? (Γιώργος Γ., 15/2/2012) Η διεύθυνση είναι: «ΑΜΚΕ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ» Κωνσταντινουπόλεως 8 Τ.Κ Δράμα υπόψη κας Γεωργιάδου Νίκης

20 123. Καλημέρα. θα μπορούσαμε να συνυποβάλουμε κάποια εξτρά πτυχία και ας μην μας ζητούνται ως κύρια; Ευχαριστώ. (Βασιλική Σ., 15/2/2012) Ναι, θα μπορούσατε αλλά δεν θα βελτιώσουν την μοριοδότησή σας. Σε κάθε περίπτωση, οτιδήποτε υποβάλλετε θα πρέπει να σημειώνεται στα συνημμένα δικαιολογητικά στην αίτηση. Σελίδα Άνεργος που λαμβάνει επίδομα ανεργίας έχει δικαίωμα να υποβάλει χαρτιά; (Τριαντάφυλλος Γ., 15/2/2012) Βεβαίως και έχει δικαίωμα. Απλά μοριοδοτείται ανάλογα. Δηλαδή στο Τμήμα Γ1 δεν θα συμπληρώσει τίποτε και θα πάρει Μηδέν (0) Καλημέρα σας. Παρακαλώ να μου απαντήσετε για τους κατόχους διπλώματος Γ' κατηγορίας αν πρέπει να επισυνάψουμε μόνο την φωτοτυπία ή πρέπει να την επικυρώσουμε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων (Θωμάς Θ., 15/2/2012) Καλημέρα σας. Αρκεί η φωτοτυπία του διπλώματος Είμαι κάτοικος Δράμας, εγγεγραμμένος στην ΔΟΥ Δράμας, αλλά είμαι δημότης Θεσσαλονίκης. Πρέπει να είμαι δημότης σε Δήμο του νομού Δράμας ή δεν είναι υποχρεωτικό; Επίσης στα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρετε στο pdf δεν υπάρχουν τίτλοι σπουδών. Δεν χρειάζονται; (Βασίλειος Δ., 15/2/2012) Δεν είναι υποχρεωτικό να είστε μόνιμος κάτοικος Δράμας. Σε περίπτωση που είστε όμως, παίρνετε τα 10 μόρια της εντοπιότητας. Το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας είναι ασαφές. Δείτε προσεκτικά τον πίνακα Β (σελίδα 31) για τους κωδικούς θέσεων που ενδιαφέρεστε αν χρειάζονται τίτλοι σπουδών και τυχόν πρόσθετα προσόντα Καλημέρα. Για την ανεργία χρειάζεται βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ; Για τα προστατευόμενα μέλη που σπουδάζουν πρέπει να καταθέσω χαρτί από την σχολή; Ευχαριστώ. (Κατερίνα, 15/2/2012) Καλημέρα σας. Για την ανεργία χρειάζεται απλή φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας σας (μπρος πίσω). Για τα προστατευόμενα μέλη σας καταθέστε παρακαλώ το εκκαθαριστικό του 2010 καθώς και πρόσφατες βεβαιώσεις από τη σχολή στην οποία σπουδάζουν.

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ»,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ»,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ»,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψήφιου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ» που υλοποιείται στα πλαίσια των

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψήφιου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ» που υλοποιείται στα πλαίσια των ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψήφιου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ» που υλοποιείται στα πλαίσια των «Τοπικών Σχεδίων για την απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών αγορών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 27.948 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 1. Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης με υπ αριθ: 2.17324/6.4112/31-07-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου :

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου : την Απασχόληση «ΠΑΣΙΘΕΑ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου : Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το φορέα] «Τοπικό Σχέδιο απασχόλησης για την Αναζωογόνηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Για την στελέχωση του Κοινωνικού Φαρμακείου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση για τις εξής ειδικότητες:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Για την στελέχωση του Κοινωνικού Φαρμακείου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση για τις εξής ειδικότητες: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης με υπ αριθ: 2.17324/6.4112/31-07-2012 με τίτλο «ΠΟΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιούχος: Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας Μαρούσι, 25/06/2015

Δικαιούχος: Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  Μαρούσι, 25/06/2015 Δικαιούχος: Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας Διεύθυνση: Παλαιολόγου 9, Μαρούσι, 15124 Τηλέφωνο: 2132031930-9 Fax: 2132031950, 2106146421 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@eddyppy.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση: Σαπφούς 12, Αθήνα, Αθήνα, 4-02-2012 Ταχ. Κώδικας: 105 53 Αρ. Πρωτ. 599 Τηλέφωνο: 210-3213150 Fax: 210-3213850

Ταχ. Διεύθυνση: Σαπφούς 12, Αθήνα, Αθήνα, 4-02-2012 Ταχ. Κώδικας: 105 53 Αρ. Πρωτ. 599 Τηλέφωνο: 210-3213150 Fax: 210-3213850 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Γ Ι Α Τ Η Ν Π Ρ Ο Σ Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ Το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόσμου Ελληνική Αντιπροσωπεία» στο πλαίσιο της Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ. Ανακοινώνει

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ. Ανακοινώνει ΑΔΑ: ΩΘΤΣΩΡΣ-ΜΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θέρμη 25 Φεβρουαρίου 2019 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ.: 8153 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Δ/νση : Δημοκρατίας 1 Τ.Κ. : 57001 Θέρμη Πληροφ : Καραμούτσιου Βασιλική Τηλ. : 2313 300747

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 6/3/2013 ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Ε.Ψ.Ε.Π. Αριθμ. Πρωτ.: 114 Καλούδη 8β Ιωάννινα Τηλ. 26510-39820 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

12.000 έως και 16.000

12.000 έως και 16.000 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αριθμ. Πρωτ. Αίτησης (συμπληρώνεται από το Φορέα) Αίτηση συμμετοχής στην Πράξη: «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού» για συμμετοχή στην πράξη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3 /2018 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3 /2018 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Μαρκόπουλο: 26/7/2018 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΔΕΜ) Αριθμ. Πρωτ.: 898 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Τ.Κ. 19003 ΤΗΛ. 22990-20126-28 FAX:22990-20017 Α.Φ.Μ. 090103808

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 6/3/2013 ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Ε.Ψ.Ε.Π. Αριθμ. Πρωτ.: 115 Καλούδη 8β Ιωάννινα Τηλ. 26510-39820 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης με υπ αριθ: 2.17324/6.4112/31-07-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης με υπ αριθ: 2.17324/6.4112/31-07-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ε.Π.Α.Ψ.Υ στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης με υπ αριθ: 2.17324/6.4112/31-07-2012 με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΠ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη, 11/07/2018 ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ σαρ.πρωτ.: 1667 (Κ.Α.Π.Η.) ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /νση: Βασ.Όλγας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ»

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ» ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 6/3/2013 ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Ε.Ψ.Ε.Π. Αριθμ. Πρωτ.: 116 Καλούδη 8β Ιωάννινα Τηλ. 26510-39820 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής. στην Πράξη: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης»

Αίτηση συμμετοχής. στην Πράξη: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης» 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αριθμ. Πρωτ. Αίτησης (συμπληρώνεται από το Φορέα) Αίτηση συμμετοχής στην Πράξη: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης» που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ H ΚΛΙΜΑΚΑ στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων» (MIS 377099) η οποία υλοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης με υπ αριθ: 2.17324/6.4112/31-07-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ. ΑΔΤ:. ή διαβατήριο:. Ημερ/νία Γέννησης Φύλο: Άρρεν..Θήλυ.. Πόλη ή Χωριό Οδός:., Αριθμός Τ.Κ

ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ. ΑΔΤ:. ή διαβατήριο:. Ημερ/νία Γέννησης Φύλο: Άρρεν..Θήλυ.. Πόλη ή Χωριό Οδός:., Αριθμός Τ.Κ Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το φορέα] ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψήφιου Ωφελούμενου ( * ) στο έργο: «Ανάπτυξη Μακεδονικού Κάμπου μέσα από την Αξιοποίηση του Τοπικού Ανθρώπινου Δυναμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ ΔΠΚΕ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τεμπονέρα 32 43100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 19 05-2010 Αριθμ. Πρωτ.: 50939

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ ΔΠΚΕ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τεμπονέρα 32 43100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 19 05-2010 Αριθμ. Πρωτ.: 50939 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ ΔΠΚΕ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τεμπονέρα 32 43100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 19 05-2010 Αριθμ. Πρωτ.: 50939 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 /2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ (φωτογραφία) «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» Έργο ΤΟΠΣΑ: «Eχετλαίος» Συντονισμός Διαχείριση: ΠΡΟΟΨΙΣ Α.Ε. Τρεμπεσίνας 32, 12136 Περιστέρι Τηλ. 210 5244760,Fax:210

Διαβάστε περισσότερα

Ι / ΚΟΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ι / ΚΟΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Να σημειώσουμε ότι ΟΛΑ τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα (εκτός από το εκκαθαριστικό της εφορίας που δεν επικυρώνεται). Επίσης θα πρέπει να έχουν ημερομηνία μεταγενέστερη

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 21/02/2014. Αρ.Πρωτ.: 401/ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαρούσι, 21/02/2014. Αρ.Πρωτ.: 401/ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Διεύθυνση: ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 9, Τ.Κ.15124, ΜΑΡΟΥΣΙ, 3 ος ΟΡΟΦΟΣ Τηλέφωνο: 213-31930-9 Fax: 213-31950 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@eddyppy.gr Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση: Σαπφούς 12, Αθήνα, Αθήνα, 15/07/2013 Ταχ. Κώδικας: 105 53 Αρ. Πρωτ. 1094 Τηλέφωνο: 210-3213150 Fax: 210-3213850

Ταχ. Διεύθυνση: Σαπφούς 12, Αθήνα, Αθήνα, 15/07/2013 Ταχ. Κώδικας: 105 53 Αρ. Πρωτ. 1094 Τηλέφωνο: 210-3213150 Fax: 210-3213850 Ε Π Α Ν Α Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σ Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Γ Ι Α Τ Η Ν Π Ρ Ο Σ Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ Σ Τ Η Δ Ο Μ Η Τ Ο Υ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ο Υ Φ Α Ρ Μ Α Κ Ε Ι Ο Υ Μ

Διαβάστε περισσότερα

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αντίρροπον

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αντίρροπον Αντίρροπον Αθήνα, 30-7- 2012 Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αριθμ. Πρωτ.: 34 Κωλέττη 30, Τ.Κ 106 82, Αθήνα Τηλ - Fax: 210 3802225 Email: antirropon@yahoo.gr Web: www.antirropon.gr Πληροφορίες: κα Ζερμπίνη

Διαβάστε περισσότερα

005 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

005 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Κέρκυρα, 11 η Νοεμβρίου 2013 005 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ H ΚΛΙΜΑΚΑ στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Κέρκυρας»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) και τριών (3) μηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) και τριών (3) μηνών. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Μαρκόπουλο: 8/6/2018 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΔΕΜ) Αριθμ. Πρωτ.: 690 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Τ.Κ. 19003 ΤΗΛ. 22990-20126-28 FAX:22990-20017 Α.Φ.Μ. 090103808 Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) 8ου Τ.Ο.Ψ.Υ. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ «Αθηνά Ελπίς»

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) 8ου Τ.Ο.Ψ.Υ. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ «Αθηνά Ελπίς» Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) 8ου Τ.Ο.Ψ.Υ. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ «Αθηνά Ελπίς» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η Μονάδα Ψυχικής Υγείας Κοι.Σ.Π.Ε. «Αθηνά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ 18/8/2010 ΕΩΣ KAI 27/8/2010

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ 18/8/2010 ΕΩΣ KAI 27/8/2010 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ 18/8/2010 ΕΩΣ KAI 27/8/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κορυδαλλός, 22/7/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 31395 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2013

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,19.8.2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 15338 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2013 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Κορυδαλλός, 30/7/2010 Αριθμ. Πρωτ.: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 5 / 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Κορυδαλλός, 30/7/2010 Αριθμ. Πρωτ.: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 5 / 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ 21/8/2010 ΕΩΣ ΚΑΙ 30/8/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Κορυδαλλός, 30/7/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 32459 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΛΕΙΑΣ» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του Νομού Ηλείας»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1 /2018 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) και τριών (3) μηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1 /2018 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) και τριών (3) μηνών. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : 23/5/2018 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΜ) Αριθμ. Πρωτ.: 595 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Τ.Κ. 19003 ΤΗΛ. 22990-20126-28 FAX:22990-20017 Α.Φ.Μ. 090103808 Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α Ανακοινώνει

Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α Ανακοινώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ταχ. Δ/νση Κλεισόβης 12 Τ.Κ. 106 77, Αθήνα Αθήνα, 10/1/2014 Τηλέφωνο: 210 3303060 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 15 e- mail: info@epeksa.gr Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α Ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19-11-2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 2293 ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟY ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Α.Φ.Μ.: 997887336 Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 18 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ζωγράφου: 20/2/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. πρωτ.: 2975 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Αριθ. πρωτ.: 17562 Διεύθυνση : Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα : Ανθρώπινου Δυναμικού Τηλέφωνο : 210-7490151-184 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α Ανακοινώνει

Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α Ανακοινώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ταχ. Δ/νση: Κλεισόβης 12 Τ.Κ. 106 77, Αθήνα Τηλέφωνο: 210 3303060 e- mail: epeksa@otenet.gr Αθήνα, 3/9/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 627/3-9-13 Παράταση προθεσμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ.1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Ανακοινώνει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ.1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Ανακοινώνει Διανομή ΔΠΚΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ & ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ 42100 ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΡ./ΗΜ.: ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΥΤΑΡΙΘΜΟΥ 50654/25.5.10 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ.1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Άστρος 15/02/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Τ.Κ.: 220 01, ΑΣΤΡΟΣ Τηλ. :2755023821 Φαξ: 2755360168 e-mail: dikedivk@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 97 Τ.Κ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια, 23/06/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 7405

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 97 Τ.Κ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια, 23/06/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 7405 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 97 Τ.Κ. 143 41 ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια, 23/06/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 7405 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 2/ 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ υπ' αριθμ. 2 / 2017

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ υπ' αριθμ. 2 / 2017 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ υπ' αριθμ. 2 / 2017 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ιδιωτικού δικαίου. Για την υλοποίηση του Έργου Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Σμύρνη, 2-5-2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 21308 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Δ/ΝΣΗ: Ελ. Βενιζέλου 14, 17121 Νέα Σμύρνη Πληρ/ρίες: Μικέλα Χαζάπη EMAIL: m_xazapi@0149.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία ημερομηνία θεώρησης : Έγγαμος/η Άγαμος/η Άλλο:

Τελευταία ημερομηνία θεώρησης : Έγγαμος/η Άγαμος/η Άλλο: (Φωτογραφία) «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών της Περιφέρειας Θεσσαλίας» Έργο ΤοπΣΑ:ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΘΕΤΤΑΛΩΝ Συντονιστής: ΘΕΨΥΠΑ Αγίου Όρους 6Β, Λάρισα, ΤΚ 41335,

Διαβάστε περισσότερα

Η Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη

Η Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη Δικαιούχος: ΑΘΗΝΑ, 02/04/2012 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Αριθμ. Πρωτ.: 1700 ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ (66) Ταχ. Δ/νση: Αλκαμένους 8 και Χαρίσης, Τ.Κ.: 10439 Αθήνα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. Μαρούσι, 05/04/2016 Αρ.Πρωτ: 256

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. Μαρούσι, 05/04/2016 Αρ.Πρωτ: 256 Δικαιούχος: Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας Διεύθυνση: Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, Μαρούσι, 15124 Τηλέφωνο: 210-8067888, 2132038335 Fax: 2106105641, 2132038532 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης: - - / /2014

Αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης: - - / /2014 Αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης: - - / /2014 Α Ι Τ Η Σ Η Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ στην Πράξη «Εξελίσσοντας την Τοπική Οικονομία για την Υποστήριξη και την Ολοκληρωμένη Ένταξη Ανέργων Στο Νομό Κυκλάδων» η οποία

Διαβάστε περισσότερα

18/07/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

18/07/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 8/07/208 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: οικ 4279 ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Διεύθυνση Διοίκησης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Διαφάνειας Τμήμα Προσωπικού & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε Ημερομηνία : 16-6-2010 ΔΕΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 50833 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΥΚΝΩΝ 36 521 00 ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε Ημερομηνία : 16-6-2010 ΔΕΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 50833 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΥΚΝΩΝ 36 521 00 ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε Ημερομηνία : 16-6-2010 ΔΕΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 50833 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΥΚΝΩΝ 36 521 00 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Διανομή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης 2. ΔΕ Υποστηρικτικό προσωπικό 6. ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικό Λειτουργό 6. ΠΕ φαρμακοποιούς 2. ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικού / Οικονομικού 4

ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης 2. ΔΕ Υποστηρικτικό προσωπικό 6. ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικό Λειτουργό 6. ΠΕ φαρμακοποιούς 2. ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικού / Οικονομικού 4 Ειδικότητα Αριθμός ατόμων ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης 2 ΔΕ Υποστηρικτικό προσωπικό 6 ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικό Λειτουργό 6 ΠΕ φαρμακοποιούς 2 ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικού / Οικονομικού 4 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων 2 ΥΕ Βοηθός Μάγειρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ 09-03-2010 ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ:ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1873 Τ.Κ. 82100 ΧΙΟΣ ΤΗΛ: 22713-50817 FAX: 22713-50868

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ 09-03-2010 ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ:ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1873 Τ.Κ. 82100 ΧΙΟΣ ΤΗΛ: 22713-50817 FAX: 22713-50868 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ 09-03-2010 ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ:ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1873 Τ.Κ. 82100 ΧΙΟΣ ΤΗΛ: 22713-50817 FAX: 22713-50868 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 82.906 / 01 / 2012. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αντίρροπον

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 82.906 / 01 / 2012. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αντίρροπον Αντίρροπον Αθήνα, 30-7- 2012 Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αριθμ. Πρωτ.: 32 Κωλέττη 30, Τ.Κ 106 82, Αθήνα Τηλ - Fax: 210 3802225 Email: antirropon@yahoo.gr Web: www.antirropon.gr Πληροφορίες: κα Ζερμπίνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ΑΔΑ:4ΑΘΕΩ63-Σ) για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ΑΔΑ:4ΑΘΕΩ63-Σ) για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Δημήτριος, 7/04/2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 10166 Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τηλ: 210 97 11 097 Fax: 210 97 14 303 ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Δικαιούχος: Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. Μαρούσι, 26/07/2016 Αρ.Πρωτ: 288

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Δικαιούχος: Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. Μαρούσι, 26/07/2016 Αρ.Πρωτ: 288 Δικαιούχος: Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας Διεύθυνση: Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, Μαρούσι, 15124 Τηλέφωνο: 210-8067888, 2132038335 Fax: 2106105641, 2132038532 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 29.2.2012 ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ (Ε.Κ.ΠΕ.ΘΕ) (83) 17 54 T.K.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 29.2.2012 ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ (Ε.Κ.ΠΕ.ΘΕ) (83) 17 54 T.K. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αθήνα, 29.2.2012 ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ (Ε.Κ.ΠΕ.ΘΕ) (83) Αριθμ. Πρωτ.: 17 Ομήρου 54 T.K. 106 72 Αθήνα Τηλ. : 210 3643224 Φαξ : 210 3646953 Email : ekfrasi@ekfrasi.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ'

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων

Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ Ταχ. Δ/νση: Πτολεμαίων 35 & Συγγρού Τ.Κ. : 546 30, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πληροφορίες: κ. Αλέξης Βραχνός ΤΗΛ: 2310 526150 E-MAIL: a_vrahnos@hotmail.com Θεσσαλονίκη, 12/03/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμό ΚΟΧ63.903/1/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμό ΚΟΧ63.903/1/2012 ΜΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ (EQUAL SOCIETY) (63) Αθήνα 27-3-2012 Αριθμός Πρωτόκολλου:41 Ταχ. Δ/νση : ΚΟΔΡΙΓΚΩΝΟΣ 33 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. :10454 Πληροφορίες :ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΗΒΗ Τηλέφωνο :2102312038 211 7051841 FAX

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώνει. ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης) Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης. Δήμος Αγίου Δημητρίου

Ανακοινώνει. ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης) Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης. Δήμος Αγίου Δημητρίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Δημήτριος, 12/08/2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αρ. πρωτ.: 28193 Δ/ΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΛ. : 2132007754-57 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ----------------------------- Πληροφορίες: Γιαλούρη Μαργαρίτα Τ.Κ. : 35015 Τηλέφωνο : 2234-350305 FAX : 22340-49872 e-mail : info@dimos-amfiklias-elatias.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μύρινα 02-05-2014 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 7206 ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο Δήμαρχος Λήμνου Ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

μμ οο ύύ Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Γ. ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Γ.1. Κατάσταση ανεργίας

μμ οο ύύ Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Γ. ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Γ.1. Κατάσταση ανεργίας Ο δδ ηη γγ ί εε ςς σ υυ μμπ λλ ήήρωσ ηη ςς αί ττ ηησ ηη ςς σ υυ μμ μμ εε ττ οο χχ ήή ςς & υυπ οο ββ οο λλ ήή ςς δδ ι κκα ι οο λλ οο γγ ηη ττ ι κκώ νν σ εε πρ όό γγρα μμ μμα ΚΟι ννωφ εε λλ οο ύύ ςς Χαρα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ( ΔΕΥΑΜΒ )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ( ΔΕΥΑΜΒ ) 13-01-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Βόλος, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ Αρίθμ. Πρωτ.: 2597 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ 141 Τ.Κ. : 38221,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ 69, Τ.Κ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ.:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ 69, Τ.Κ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ 69, Τ.Κ. 34132 ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ.: 2221 0 29995, 21 / 11 / 2017 Αριθμ. Πρωτ.: 7835 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 01/2017(Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάσος, 21/05/2019 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. πρωτ.: 1915 ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάσος, 21/05/2019 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. πρωτ.: 1915 ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάσος, 21/05/2019 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. πρωτ.: 1915 ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημερομηνία, 07/04/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 3368

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημερομηνία, 07/04/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 3368 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τόπος, Νέα Φιλαδέλφεια ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημερομηνία, 07/04/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 3368 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κορυδαλλός, 8/6/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κορυδαλλός, 8/6/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κορυδαλλός, 8/6/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 24121 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 /2019 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) και τεσσάρων (4) μηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 /2019 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) και τεσσάρων (4) μηνών. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : 22-04-2019 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΔΕΜ) Αριθμ. Πρωτ.: 458 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Τ.Κ. 19003 ΤΗΛ. 22990-20126-28 FAX:22990-20017 Α.Φ.Μ. 090103808 Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ( Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ( Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Ν.Π.Ι.Δ. «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ», Τ.Κ. 56123 Τηλ: 2310556202/727210 Email: dekpam@otenet.gr Αμπελόκηποι, 08/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 /2016 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 /2016 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : 5/8/2016 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΔΕΜ) Αριθμ. Πρωτ.: 683 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Τ.Κ. 19003 ΤΗΛ. 22990-20126-28 FAX:22990-20017 Α.Φ.Μ. 090103808 Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «ΑΘΗΝΑ»

Η ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «ΑΘΗΝΑ» «ΑΘΗΝΑ» ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Αθήνα, 29-2-2012 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 60 & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (57) Αγαθουπόλεως 5, Τ.Κ. 112 57 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ράνια Φιλοπούλου Τηλέφωνο: 210 8668365,

Διαβάστε περισσότερα

«Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ»

«Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, 47100 Κωστακιοί Άρτας ΤΗΛ. 26810-50234, ΦΑΞ: 26810-50330 www.topsa-arta.gr info@topsa-arta.gr www.facebook.com/topsa.arta Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση υποψήφιου ωφελούμενου της Πράξης «Τοπικά σχέδια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κορυδαλλός 3/3/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 7604 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

3 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Αναρτητέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ Β Ο Ρ Ε Ι Α Σ Κ Υ Ν Ο Υ Ρ Ι Α Σ Άστρος, 27/06/2014 Δ / ν σ η : Δ ι ο ι κ η τ ι κ ώ ν & Ο ι κ ο ν ο μ ι κ ώ ν Υ π η ρ ε σ ι ώ ν Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΜ-Θ/ΠΕΡ.ΣΕΡΡΩΝ Ημερομηνία : 18/05/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 50894. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010. για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΔΠΜ-Θ/ΠΕΡ.ΣΕΡΡΩΝ Ημερομηνία : 18/05/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 50894. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010. για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Διανομή ΔΠΜ-Θ/ΠΕΡ.ΣΕΡΡΩΝ Ημερομηνία : 18/05/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 50894 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: ΣΕ 98 / 25-11-2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: ΣΕ 98 / 25-11-2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: ΣΕ 98 / 25-11-2013 ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΚ/01: Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης, με σύμβαση εξαρτημένης

Διαβάστε περισσότερα

Ωρωπός, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ.Πρωτ.: 1742 ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ωρωπός, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ.Πρωτ.: 1742 ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ωρωπός, 23.11.2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ.Πρωτ.: 1742 ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Κομοτηνή, 08/06/2015 Αριθμ. Πρωτ. 384 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1992 Μ.Μ. Βασιλείου 6 Α, 69100 Κομοτηνή Τηλ & Fax: 2531036420 e-mail: secretary@thracehotels.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 9243 Τηλ.Επικ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 9243 Τηλ.Επικ. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι 24-02-2015 Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 9243 Τηλ.Επικ.:2132074641 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 02/2010 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 02/2010 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Διανομή ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ ΔΠΚΕ/Περιοχή Χαλκίδας ΔΥΟ ΔΕΝΔΡΑ-ΔΟΚΟΣ 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ Ημερομηνία:23-9-2010 Αριθμ. Πρωτ.:50682 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 02/2010

Διαβάστε περισσότερα

Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα Βεβαίωση ανεργίας, όπου εμφαίνεται ανεργία πάνω από 12 μήνες (χορηγείται από τον ΟΑΕΔ)

Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα Βεβαίωση ανεργίας, όπου εμφαίνεται ανεργία πάνω από 12 μήνες (χορηγείται από τον ΟΑΕΔ) Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ι Α Κ Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Ο Υ Δ Υ Ν Α Μ Ι Κ Ο Υ» Τ Ι Τ Λ Ο Σ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ «Τ Ο Π Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Ε Ν Τ Α Ξ Η Σ Γ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α Ανακοινώνει

Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α Ανακοινώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ταχ. Δ/νση Κλεισόβης 12 Τ.Κ. 106 77, Αθήνα Τηλέφωνο: 210 3303060 e- mail: info@epeksa.gr Αθήνα, 11/03/2015 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 79 Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α Ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ΧΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ΧΙΟΥ Καλλιμασιά: 26/1/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ: 193 ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ΧΙΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Λ Η Π Τ Ι Κ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΣΟΧ 3/2017

Π Ε Ρ Ι Λ Η Π Τ Ι Κ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΣΟΧ 3/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια 6-10-2017 ΤΜΗΜΑ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Αρ. Πρωτ. 34044 Ταχ.Δ/νση : Μητροπόλεως 46 Πληροφορίες: Χ.Παλαμούτη Τηλέφωνο : 23313 50533 FAX : 23313 50515 Π Ε Ρ Ι

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 15/05/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαρούσι, 15/05/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγή Πόλεων Διεύθυνση: ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 9, Τ.Κ.524, ΜΑΡΟΥΣΙ Τηλέφωνο: 23-203930-9 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@eddyppy.gr Ιστοσελίδα: www.ddy.gr Πληροφορίες: Αμίτσης

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. ιεύθυνση: Σαπφούς 12, Αθήνα, Αθήνα, 07-03-2012 Ταχ. Κώδικας: 105 53 Αρ. Πρωτ. 599 Τηλέφωνο: 210-3213150 Fax: 210-3213850

Ταχ. ιεύθυνση: Σαπφούς 12, Αθήνα, Αθήνα, 07-03-2012 Ταχ. Κώδικας: 105 53 Αρ. Πρωτ. 599 Τηλέφωνο: 210-3213150 Fax: 210-3213850 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το µη Κερδοσκοπικό Σωµατείο «Γιατροί του Κόσµου Ελληνική Αντιπροσωπεία» στο πλαίσιο της Πράξης µε τίτλο «Κοινωνικές οµές Αντιµετώπισης της Φτώχειας

Διαβάστε περισσότερα

Η «Αστική Μη Κερδοσκοπική M.K.O. ΕQUAL SOCIETY- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ»

Η «Αστική Μη Κερδοσκοπική M.K.O. ΕQUAL SOCIETY- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ» Κέρκυρα, 1 Φεβρουαρίου 2013 Διεύθυνση: Καλοσγούρου 1, Κέρκυρα Τ.Κ. : 49 0 Τηλέφωνο.: 266 21203 e-mail: info@equalsociety.gr ιστοσελίδα: www.equalsociety.gr Αριθμ. Πρωτ.: 196/ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ 1 / 5.12

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 1 / 2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 1 / 2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χίος, 29/11/2017 ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Αρ. Πρωτ:4782 ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 1 / 2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2 / 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2 / 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Hμερ.Υποβολής Αιτήσεων 03/12/2010 13/12/2010 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Αλιβέρι, Ημερομηνία:12-11-2010 ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 51386 Ν.ΚΟΥΒΑΡΑ 8-10 34500 ΑΛΙΒΕΡΙ Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ'

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ταχυδρομική Δ/νση: Σμύρνης 26,

Διαβάστε περισσότερα

Η «Αστική Μη Κερδοσκοπική M.K.O. ΕQUAL SOCIETY- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ»

Η «Αστική Μη Κερδοσκοπική M.K.O. ΕQUAL SOCIETY- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ» Κέρκυρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 Αριθμ. Πρωτ.: 496 Διεύθυνση: Γ. Θεοτόκη 61 Τ.Κ.: 49 0, Κέρκυρα Τηλέφωνο.: 266 21203 e-mail: info@equalsociety.gr ιστοσελίδα: www.equalsociety.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αρίθμ 2 / 17.2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2014 με ΑΔΑ: ΩΛΚΑΩΚΗ-ΗΑ5

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2014 με ΑΔΑ: ΩΛΚΑΩΚΗ-ΗΑ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος, 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αριθμ. Πρωτ.: 16439 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2014 με ΑΔΑ: ΩΛΚΑΩΚΗ-ΗΑ5 Για την κάλυψη εποχικών ή

Διαβάστε περισσότερα