200 ερωτήσεις και απαντήσεις. Επιμέλεια Διαμόρφωση Ανδρέας Ιατρίδης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "200 ερωτήσεις και απαντήσεις. Επιμέλεια Διαμόρφωση Ανδρέας Ιατρίδης"

Transcript

1 200 ερωτήσεις και απαντήσεις Επιμέλεια Διαμόρφωση Ανδρέας Ιατρίδης

2 200. Καλησπέρα σας, στην Ενότητα «Γ.5. Εντοπιότητα» είμαι μόνιμος κάτοικος Αττικής και όχι του νομού Δράμας στον οποίο υλοποιείται το πρόγραμμα - δεν καταλαβαίνω αυτό που αναγράφεται στην ερώτηση (προκειμένου για πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής). Να συμπληρώσω το κουτάκι; Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. (Παρασκευή Κ., 22/2/2012) Καλησπέρα σας! Εφόσον είστε άνεργη ή αγρότισσα (υπό προϋποθέσεις) μπορείτε να συμπληρώσετε κανονικά την αίτησή σας. Εφόσον δεν είστε μόνιμος κάτοικος του νομού Δράμας δεν θα συμπληρώσετε το κουτάκι της εντοπιότητας χάνοντας 10 βαθμούς από τη συνολική βαθμολογία σας. Καλή επιτυχία! Σελίδα Καλησπέρα. Κατέθεσα μαζί με όλα τα δικαιολογητικά και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το όποιο εν τέλει δεν μου χρειαζόταν γιατί ούτε προστατευόμενα μέλη έχω κ.τ.λ. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή απλά δεν θα το λάβετε υπόψη; Εννοείται πως δεν έχω συμπληρώσει κάποιο αντίστοιχο κουτάκι. (Παναγιώτης Ρ., 22/2/2012) Καλησπέρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μην ανησυχείτε. Καλή επιτυχία! 198. Ένα από τα δικαιολογητικά της αίτησης που έχω καταθέσει είναι λάθος. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Καταθέτω καινούργια αίτηση; (Παράσχος Π., 22/2/2012) Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση που να γράφει ότι «Το δικαιολογητικό χ1 που επισυνάπτω είναι ορθό και αντικαθιστά το χ2 που επισύναψα με την αίτηση που απέστειλα με την από ΧΧ/2/2012 αποστολή μου» (όπου χ1 ο τίτλος του ορθού δικαιολογητικού, χ2 ο τίτλος του λάθους δικαιολογητικού και ΧΧ η ημερομηνία που στείλατε την αρχική λάθος αίτηση). Βγάλτε φωτοτυπία το αποδεικτικό της αρχικής αποστολής. Όλα μαζί (δηλαδή την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτοτυπία του αποδεικτικού της αρχικής κατάθεσης) βάλτε τα σε ένα φάκελο και ξαναστείλετε τα σε εμάς με συστημένη αποστολή στην οποία θα αναγράφεται έξω από τον φάκελο: "Προς αντικατάσταση/επικαιροποίηση αίτησης". Μη ξεχνάτε να κρατήσετε φωτοτυπίες για το αρχείο σας από ό,τι στέλνετε σε εμάς. Ίσως σας χρειαστούν σε περίπτωση ένστασης ή εξακρίβωσης Καλησπέρα σας, η βεβαίωση εργασίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης όμως είναι έγκυρη, χρειάζεται να τη δηλώσω; Σας ευχαριστώ. (Παρασκευή Κ., 22/2/2012) Καλησπέρα. Βεβαιωθείτε ότι για τη θέση απαιτείται εμπειρία. Αν απαιτείται, οι τρόποι απόδειξης της εμπειρίας αναγράφονται με σαφήνεια στις σελίδες 4 και 5 των Οδηγιών Συμπλήρωσης της αίτησης Καλημέρα και συγχαρητήρια για την ενημέρωση. Μπορείτε να μου πείτε αν έχετε τελειώσει με την παραλαβή των φακέλων - αιτήσεων; Και αν ναι, πότε θα βγάλετε τα αποτελέσματα; Σας ευχαριστώ. (Μαρία Λ., 22/2/2012)

3 Καλημέρα σας και ευχαριστούμε πολύ! Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι η 23η Φεβρουαρίου. Παρακαλώ, από την ημερομηνία αυτή και μετά να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της «Επιμένουμε Δράμα» για πληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης Χαίρετε. Μπορείτε να με ενημερώσετε αν χρειάζεται να καταθέσω και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο. Έχω 3 παιδιά που φαίνονται στο εκκαθαριστικό του Επίσης αν τα στείλω σήμερα μπορώ να στείλω κάποια που ξέχασα αύριο πριν λήξει η προθεσμία; (Ιωάννα Σ., 22/2/2012) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης θα υποβάλλετε στην περίπτωση που το εκκαθαριστικό του οικονομικού έτους 2010 δεν ανταποκρίνεται στην παρούσα κατάστασή σας, π.χ. έχετε αποκτήσει και άλλο παιδί ή δηλώσατε μονογονεϊκή οικογένεια, π.χ. λόγω χηρείας. Γενικότερα αφορά το κριτήριο Γ2 της οικογενειακής κατάστασης. Κρίνετε λοιπόν κατάλληλα αν χρειάζεται ή όχι και μην ακούτε λόγια τρίτων που μπορεί να σας μπερδέψουν. Στο άλλο σκέλος της ερώτησής σας, αν θέλετε να στείλετε εμπρόθεσμα (μέχρι 23/2) κάποια δικαιολογητικά που ξεχάσατε: Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση που να γράφει ότι «Τα δικαιολογητικά χ1, χ2 που επισυνάπτονται συμπληρώνουν την αίτηση που απέστειλα με την από ΧΧ/2/2012 αποστολή μου (όπου χ1, χ2 ο ακριβής τίτλος των δικαιολογητικών και ΧΧ η ημερομηνία που στείλατε την αρχική λάθος αίτηση) Βγάλτε φωτοτυπία το αποδεικτικό της αρχικής αποστολής. Όλα μαζί (δηλαδή την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτοτυπία του αποδεικτικού της αρχικής κατάθεσης) βάλτε τα σε ένα φάκελο και ξαναστείλετε τα σε εμάς με συστημένη αποστολή στην οποία θα αναγράφεται έξω από τον φάκελο: "Προς αντικατάσταση/επικαιροποίηση αίτησης". Μη ξεχνάτε να κρατήσετε φωτοτυπίες για το αρχείο σας από ό,τι στέλνετε σε εμάς. Ίσως σας χρειαστούν σε περίπτωση ένστασης ή εξακρίβωσης. Σελίδα Μπορώ να έρθω σήμερα από τα γραφεία σας και να δω περισσότερα για τις θέσεις από τα έντυπα συνεργασίας; Κάποια γνωστή μου πέρασε χθες και τα είδε. Αληθεύει; Τα έχετε βάλει κάτω στην είσοδο; (Κατερίνα Χ., 22/2/2012) Τα μνημόνια συνεργασίας με τους συμπράττοντες φορείς, όπου περιγράφονται τα καθήκοντα των ατόμων που θα προσληφθούν, είναι στη διάθεση του κοινού στα γραφεία της ΑΜΚΕ στον 3ο όροφο Ο άντρας μου έχει την επιμέλεια με δικαστική εντολή της αδερφής του, που έχει αναπηρία 67%. Στην φορολογική δεν φαίνεται, μπορώ να προσκομίσω την δικαστική απόφαση, έτσι ώστε να δικαιούμαι τα μόρια για προστατευόμενο μέλος και για την αναπηρία; (Παναγιώτα Π., 21/2/2012) Θα επισυνάψετε το δικαιολογητικό που αναφέρετε και θα το εξετάσουμε κατά την αξιολόγηση σε συνεννόηση με το ΑΣΕΠ και το υπουργείο.

4 192. Γεια σας. Έχω στείλει τον φάκελο με τα δικαιολογητικά. Έχω δηλώσει θέσεις ΠΕ, ΔΕ, ΚΑΙ ΥΕ. Στον τυποποιημένο φάκελο εκ παραδρομής σημείωσα μόνο ΠΕ και ΥΕ. Τί μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Ευχαριστώ! (Λαζαράκη, 21/2/2012) Δεν πειράζει, τα στοιχεία αυτά συμπληρώνονται στο φάκελο για λόγους πληρότητας - τυπικότητας. Δεν θα αξιολογηθείτε για αυτά αλλά με βάση το περιεχόμενο του φακέλου σας. Δεν απαιτείται να κάνετε καμία ενέργεια. Καλή επιτυχία! Σελίδα Γεια σας. Αν δεν έχω το κριτήριο της εντοπιότητας, πρέπει να προσκομίσω στα δικαιολογητικά τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας; (Πασχαλούδης Φ., 21/2/2012) Γεια σας! Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τη σελίδα 3 των Οδηγιών Συμπλήρωσης, όπου αναφέρεται ρητώς ότι το ένα και μοναδικό δικαιολογητικό απόδειξης της εντοπιότητας είναι η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον οικείο δήμο Γεια σας! Θα ήθελα, απλά, να μου θυμίσετε, τις αιτήσεις μας θα σας τις στείλουμε φωτοτυπημένες μπρος πίσω, η όχι; Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστώ εκ των πρότερων. (Ανέστης Τ., 21/2/2012) Σωστό. Όπως έχουμε απαντήσει στις 9/2/2012 και στην ερώτηση 55, οι αιτήσεις που θα μας στείλετε μέσα στο συστημένο φάκελο πρέπει να είναι διπλής όψης (μπρος πίσω), σωστά και καθαρά συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για τις θέσεις «Δράση φροντίδας ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ στο Δήμο Δοξάτου» στην ειδικότητα της πληροφορικής με τι ακριβώς ασχολείται; Ευχαριστώ! (Ανατολή Μ., 21/2/2012) Καλησπέρα! Τα μνημόνια με τους συμπράττοντες φορείς, όπου περιγράφονται τα καθήκοντα των ατόμων που θα προσληφθούν, είναι στη διάθεση του κοινού στα γραφεία της ΑΜΚΕ. Αν βρίσκεστε εκτός νομού Δράμας και δεν μπορείτε να έρθετε προσωπικά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ Εφόσον είμαι επιδοτούμενος άνεργος και έχω το δικαίωμα να συμμετάσχω, στην κατάσταση ανεργίας συμπληρώνω κουτάκι; Είμαι >30, κατάσταση ανεργίας... (Αντώνης Α., 21/2/2012) Εφόσον είστε επιδοτούμενος άνεργος και πάνω από 30 χρονών, δεν συμπληρώνετε κανένα κουτάκι στο πεδίο Γ.1 και βαθμολογείστε με μηδέν (0) στο εν λόγω κριτήριο.

5 187. Για το κριτήριο των προστατευόμενων μελών αναφέρεται ότι τα παιδιά που σπουδάζουν μέχρι το 25ο έτος της ηλικίας τους θεωρούνται προστατευόμενα μέλη και ως αποδεικτικό αναφέρεται μόνο το εκκαθαριστικό της εφορίας του οικονομικού έτους Ξαφνικά σήμερα διάβασα ότι θα πρέπει να προσκομίσουμε και πρόσφατες βεβαιώσεις σπουδών, κάτι το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει μέσα σε μια-δυο μέρες για μεγάλα Πανεπιστήμια. Πως μπορεί να ζητείται κάτι το οποίο δεν αναφέρεται στην προκήρυξη; Σας ευχαριστώ. (Αικατερίνη Τ., 21/2/2012) Οι πρόσφατες βεβαιώσεις σπουδών αφορούν την περίπτωση εκείνη κατά την οποία, μέλη της οικογενειακής μερίδας κατέστησαν προστατευόμενα (δηλαδή -στη συγκεκριμένη περίπτωση- πέρασαν σε σχολή και σπουδάζουν) μετά το έτος 2009 και αυτό δεν αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό του οικονομικού έτους του Ήδη από τις 4/2/2012, η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας απέστειλε διευκρινίσεις οι οποίες και αναρτήθηκαν άμεσα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου και στην ενότητα Νέα της "Επιμένουμε Δράμα" με αντίστοιχη ημερομηνία ανάρτησης. Επίσης, στις 2 ενημερωτικές εκδηλώσεις αναφέρθηκε πολλές φορές είτε ως απάντηση σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων είτε ως επεξηγηματικό σχόλιο κατά την παρουσίαση του προγράμματος. Τέλος, σχετικό ερώτημα απαντήθηκε στις 15/2/2012 (ερώτηση 119). Σελίδα 4 Κοντολογίς, αν τα μέλη στα οποία αναφέρεστε ήταν φοιτητές κατά το 2009 και αυτό αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό του 2010, δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Αν τα μέλη αυτά ξεκίνησαν να φοιτούν μετά το 2009 και αυτό δεν αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό του 2010, θα πρέπει να προσκομίσετε βεβαιώσεις σπουδών από το/τα αντίστοιχο/τα Τμήμα/Τμήματα Καλημέρα σας και σας ευχαριστούμε! Θα ήθελα να ρωτήσω στα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να καταγράψω και τις 2 αιτήσεις που έχω κάνει; (Χριστίνα Α., 21/2/2012) Καλημέρα! Όχι, δεν χρειάζεται. Απλά μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στη 2η συμπληρωματική αίτηση τα τμήματα Α και Β, να βάλετε ημερομηνία και να τις υπογράψετε και τις Καλησπέρα. Πρώτον σας συγχαίρω για την υπομονή και το κουράγιο σας! Είστε καταπληκτικοί... και δεύτερον θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω στείλει τα χαρτιά μου για το πρόγραμμα και εκ των υστερών κατάλαβα ότι έχω κάνει 2 λάθη. Πρώτο στο ΚΟΧ έγραψα 2.101/1/2012 αντί για 2.101/01/2012 όπως λέει η προκήρυξη και δεύτερο τον τίτλο σπουδών τον έγραψα μόνο στα τυπικά προσόντα και όχι και στα συνημμένα δικαιολογητικά όπως είπατε σε μια κοπέλα πριν ότι πρέπει να γραφτούν και εκεί! Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω; Έρχομαι εκεί και το διορθώνω η όταν ανοίξετε τον φάκελο μου τα συμπληρώνετε εσείς τσακ μπαμ και ούτε γάτα ούτε ζημιά; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά... (Σταματία Μ., 20/2/2012) Καλησπέρα και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα καλά σας λόγια! Στο πρώτο ερώτημα κρίνουμε ότι δεν είναι πρωταρχικής σημασίας η παράληψή σας ώστε να οδηγεί σε απόρριψη της αίτησης. Στο δεύτερο σκέλος

6 του ερωτήματός σας: αν το δικαιολογητικό σας είναι επικυρωμένο δεν έχετε (εκτιμούμε) πρόβλημα, διαφορετικά θα πρέπει να: Συμπληρώστε μια αίτηση εκ νέου σωστά, Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση που να γράφει ότι «η Αίτηση που επισυνάπτεται είναι η ορθή και αντικαθιστά την αρχική που απέστειλα με την από ΧΧ/2/2012 αποστολή μου (όπου ΧΧ η ημερομηνία που στείλατε την αρχική λάθος αίτηση) Βγάλτε φωτοτυπία το αποδεικτικό της αρχικής αποστολής. Όλα μαζί (δηλαδή την ορθή αίτηση, την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτοτυπία του αποδεικτικού της αρχικής κατάθεσης) βάλτε τα σε ένα φάκελο και ξαναστείλετε τα σε εμάς με συστημένη αποστολή στην οποία θα αναγράφεται έξω από τον φάκελο: "Προς αντικατάσταση/επικαιροποίηση αίτησης". Μη ξεχνάτε να κρατήσετε φωτοτυπίες για το αρχείο σας από ό,τι στέλνετε σε εμάς. Ίσως σας χρειαστούν σε περίπτωση ένστασης ή εξακρίβωσης. Σελίδα 5 Για τη διασφάλιση της εγκυρότητας και της νομιμότητας της διαδικασίας τηρούμε ευλαβικά τις σχετικές οδηγίες που μας έχουν δοθεί από την Ε.Υ.Δ. ΕΠ "ΑΝ.ΑΔ." και το ΑΣΕΠ και δεν λειτουργούμε...τσακ μπαμ. Καλή συνέχεια και καλή σας επιτυχία! 184. Καλησπέρα! Έχω τελειώσει φιλόλογος και έχω δηλώσει τις αντίστοιχες θέσεις οπότε έχω βάλει στα δικαιολογητικά και το πτυχίο μου. Από εκεί και πέρα δηλώνω κάποιες θέσεις όπου ζητείται απολυτήριος τίτλος ενιαίου λυκείου, πρέπει να βάλω στα δικαιολογητικά μου επιπλέον και το χαρτί του ενιαίου λυκείου για θέσεις ΔΕ ή από το πτυχίο μου εννοείται ότι έχω τελειώσει λύκειο και αρκεί; (Χρύσα Μ., 20/2/2012) Αρκεί. Δείτε περισσότερα στις ερωτήσεις 88, Γεια σας. Την Παρασκευή 17/2/2012 έστειλα τα χαρτιά μου αλλά στην αίτηση μου στο Γ.3 ενώ έβαλα την υπεύθυνη δήλωση πως δεν κάνω φορολογική δήλωση ξέχασα να σημειώσω το κουτάκι με το μηδενικό ποσό και δεν έχω σημειώσει κάτι. Θέλω να σας ρωτήσω πως μπορώ να κάνω αυτή την διόρθωση, γιατί ενώ φαίνεται πως δεν κάνω φορολογική δήλωση, δεν έχω σημειωμένο κανένα κουτάκι, ευχαριστώ. (Αναστασία Π., 20/2/2012) Δείτε περισσότερα στις ερωτήσεις 180, Χαίρεται Τα συνημμένα δικαιολογητικά πρέπει να τα καταγράψουμε σε κάθε αίτηση που κάνουμε η μόνο στην πρώτη; (Γιώργος Π., 20/2/2012) Μόνο στην πρώτη. Προσέξτε την αρίθμηση στους κωδικούς των θέσεων στις πρόσθετες αιτήσεις. Διορθώνετε κατάλληλα για να φαίνεται η σειρά προτίμησης.

7 181. Καλησπέρα! Είμαι απόφοιτος γενικού λυκείου και κάτοχος πτυχίου ΤΕ. Στα απολυτήρια του γενικού λυκείου δεν υπάρχουν ειδικότητες. Δεν μπορώ να κάνω αίτηση για τις θέσεις ΔΕ; Εάν οι θέσεις ΔΕ δεν καλυφθούν από τις ζητούμενες ειδικότητες θα καλυφθούν από τις υπόλοιπες ΔΕ; Ευχαριστώ πολύ. (Κυριακή Κ., 20/2/2012) Όχι, η ερμηνεία σας είναι λάθος. Μπορείτε, εφόσον αποδεικνύεται από εσάς η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου, να κάνετε αίτηση για τις θέσεις με κωδικούς 102, 199, 210, 216, 230, 243, 328, 370, 458, 462, 480, 483, 502, 519, 531, 542, 547, 557, 564, 571 των οποίων το τυπικό προσόν είναι πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Σελίδα Νομίζω πως έχω κάνει ένα λάθος στην αίτηση μου πως θα μπορέσω να το εξακριβώσω και να το διορθώσω? (Αλέξανδρος Κ., 20/2/2012) Δεν μπορείτε να εξακριβώσετε το λάθος σας εφόσον δεν έχετε κρατήσει αντίγραφο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι το εξής: Συμπληρώστε μια αίτηση εκ νέου σωστά, Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση που να γράφει ότι «η Αίτηση που επισυνάπτεται είναι η ορθή και αντικαθιστά την αρχική που απέστειλα με την από ΧΧ/2/2012 αποστολή μου (όπου ΧΧ η ημερομηνία που στείλατε την αρχική λάθος αίτηση) Βγάλτε φωτοτυπία το αποδεικτικό της αρχικής αποστολής. Όλα μαζί (δηλαδή την ορθή αίτηση, την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτοτυπία του αποδεικτικού της αρχικής κατάθεσης) βάλτε τα σε ένα φάκελο και ξαναστείλετε τα σε εμάς με συστημένη αποστολή στην οποία θα αναγράφεται έξω από τον φάκελο: "Προς αντικατάσταση/επικαιροποίηση αίτησης". Μη ξεχνάτε να κρατήσετε φωτοτυπίες για το αρχείο σας από ό,τι στέλνετε σε εμάς. Ίσως σας χρειαστούν σε περίπτωση ένστασης ή εξακρίβωσης Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω για τις θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Η απασχόληση σε αυτές τις θέσεις είναι στην πόλη της Δράμας ή σε όλο τον νομό? (Νίκος Κ., 20/2/2012) Εξαρτάται κατά περίπτωση. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον φορέα που σας ενδιαφέρει για τις θέσεις αυτές ή να έρθετε από τα γραφεία της ΑΜΚΕ «Επιμένουμε Δράμα» και να συμβουλευτείτε τα 20 σχετικά έντυπα που περιγράφουν με περισσότερη ακρίβεια από την προκήρυξη θέματα που αφορούν στις εγκεκριμένες θέσεις.

8 178. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τη θέση του μάγειρα έχω 3 χρόνια προύπηρεσία σε ιδιώτη, πως θα προσκομίσω την εμπειρία; (Δέσποινα Μ., 19/2/2012) Καλησπέρα σας. Η εργασιακή εμπειρία εφόσον αυτή αφορά μισθωτή εργασία αποδεικνύεται ως εξής: Με (α) βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης, (β) χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. Για αναλυτικές οδηγίες απόδειξης της εργασιακής εμπειρίας παρακαλώ ανατρέξετε στις σελίδες 4 και 5 των Οδηγιών Συμπλήρωσης της Αίτησης. Σελίδα Γεια σας, ενδιαφέρομαι για την θέση του Δομικού που είδα στην προκήρυξη. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εργασιακή εμπειρία. Είχα συμμετάσχει σε πρόγραμμα Stage από τον ΟΑΕΔ σε ιδιώτη Πολιτικό Μηχανικό να καταθέσω την ανάλογη βεβαίωση εμπειρίας; (Χρύσα Μ., 19/2/2012) Για αναλυτικές οδηγίες απόδειξης της εργασιακής εμπειρίας παρακαλώ ανατρέξετε στις σελίδες 4 και 5 των Οδηγιών Συμπλήρωσης της Αίτησης. Ειδικά για την περίπτωση σας, μελετήστε το σημείο Β στην σελίδα 4 του ίδιου εντύπου Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Στην αίτηση στο Γ1 αναφέρεται ως «νέος άνεργος» άτομο ηλικίας έως ΚΑΙ 30 ετών. Εγώ είμαι συγκεκριμένα 30 ετών και 7 μηνών. Χάνω την ιδιότητα του «νέου ανέργου»; Δεν έχω κλείσει τα 31.Ευχαριστω πολύ (Κυριακή Κ., 19/2/2012) Καλησπέρα. Είστε 30 και 7 μηνών, άρα πάνω από 30. Δυστυχώς χάνετε την ιδιότητα της νέας ανέργου. Δείτε και τις ερωτήσεις 62, 44 και Γεια σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε! Εγώ έχω το χαρτί εντοπιότητας, χρειάζεται να πάω να ζητήσω και την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας; (Κυριακή Τ., 19/2/2012) Σας ευχαριστούμε! Απαιτείται μόνο η βεβαίωση της μόνιμης κατοικίας όπως επισημαίνεται στο έντυπο «Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Αίτησης», οπότε πρέπει υποχρεωτικά να το προσκομίσετε.

9 174. Γεια σας, σύμφωνα με κανονισμό του ΟΑΕΔ γιατροί και μηχανικοί (ΠΕ) δεν μπορούν να θεωρηθούν άνεργοι. Στην παρούσα προκήρυξη υπάρχουν θέσεις για ιατρούς και μηχανικούς. Για πιο λόγο υπάρχουν θέσεις για ιατρούς και μηχανικούς εφόσον οι τελευταίοι δεν μπορούν να θεωρηθούν άνεργοι και αφού η ανεργία αποτελεί κριτήριο συμμετοχής στο πρόγραμμα. Μήπως υπάρχει πρόβλεψη (π.χ. εισοδηματικά κριτήρια) αλλά δεν αναφέρεται στην παρούσα ανακοίνωση? Ευχαριστώ. (Νίκος Τ., 19/2/2012) Το ΑΣΕΠ έκρινε σχετικά με τον πίνακα απαιτούμενων προσόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας αν δεν σας έχουμε καλύψει στην ερώτησή σας. Εναλλακτικά επικοινωνήστε με το ΑΣΕΠ ( , , ). Σελίδα Γεια σας, ενδιαφέρομαι να δηλώσω θέσεις που έχουν ως απαραίτητο προσόν την γνώση Η/Υ (102, 199). Είμαι κάτοχος πτυχίου Η/Υ που από ότι είδα αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ. Το πτυχίο μου δεν είναι όμως εξ ολοκλήρου στα ελληνικά. Απλά κάθε αγγλική πρόταση έχει από κάτω και την ελληνική της μετάφραση. Αρκεί επομένως ένα αντίγραφο του πτυχίου ή χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο; Και κάτι ακόμα, είμαι απόφοιτη ΑΕΙ, μπορώ να δηλώσω και θέσεις ΔΕ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Αλεξάνδρα, 19/2/2012) Η κατανόησή σας είναι ορθή. Αρκεί ένα απλό αντίγραφο του πτυχίου σας. Επίσης, ως απόφοιτη ΠΕ ή ΤΕ (δηλαδή ΑΕΙ) μπορείτε να επιδιώξετε και θέσεις ΔΕ και θέσεις ΥΕ Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την οργάνωση και την άμεση ανταπόκριση σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το πτυχίο ECDL. Θα πρέπει να μεταφραστεί στα ελληνικά για να μπορέσω να το προσκομίσω μαζί με την αίτηση για το ΚΟΧ; Αν ναι, την μετάφραση πρέπει να την κάνει κάποιος δικηγόρος; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. (Σοφία Ε., 19/2/2012) Σας ευχαριστούμε θερμά! Αν το πτυχίο σας είναι δίγλωσσο αρκεί μια απλή φωτοτυπία. Αν είναι όλο στην Αγγλική θα πρέπει να μεταφραστεί και να επικυρωθεί από αρμόδιο δικηγόρο και στη συνέχεια να επισυνάψετε αυτήν τη μετάφραση επικύρωση ως απλή φωτοτυπία Έχω στείλει την αίτηση μέσα στην εβδομάδα για τη σύζυγό μου, απλά διαβάζοντας τώρα το νέο έντυπο συμπλήρωσης αναφέρεστε στο ότι στην ενότητα Ε. ΤΥΠΙΚΑ (και τυχόν πρόσθετα) ΠΡΟΣΟΝΤΑ θα πρέπει να συμπληρώσουμε ανάλογα την επιδιωκόμενη θέση και τον τίτλο σπουδών. Έχουμε επιλέξει μόνο ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ-ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ-ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. Χρειάζεται να αναγράψουμε ότι είναι απόφοιτος Λυκείου ή δεν είναι απαραίτητο; Κι αν ναι πρέπει να κάνουμε και συμπληρωματική αίτηση μόνο γι αυτό το πεδίο; Ευχαριστώ (Στέλιος Χ., 19/2/2012) Όπως αναγράφεται στη σελίδα 32 της προκήρυξης για τις εν λόγω θέσεις δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Άρα, και όπως γράφεται στο σημείο Ε της αίτησης [συμπληρώστε μόνο εφόσον για τις επιδιωκόμενες θέσεις απασχόλησης απαιτούνται τυχόν προσόντα από την ανακοίνωση (π.χ., τίτλος

10 σπουδών, άδεια άσκησης επαγγέλματος, εμπειρία, χειρισμός Η/Υ κ.ά.)], δεν χρειάζεται να αναγραφούν. Μην ανησυχείτε, είστε εντάξει Συγγνώμη για την ερώτηση που θα κάνω αλλά δεν έχω καταλάβει: στα τυχόν επιπρόσθετα στοιχεία π.χ. δίπλα στην άδεια ασκήσεως επαγγέλματος θα βάλω και τον κωδικό θέσης που απευθύνομαι? (Κυριακή Δ., 19/2/2012) Τις επιδιωκόμενες θέσεις απασχόλησης κατά σειρά προτίμησης τις δηλώνετε στο πεδίο Δ της προκήρυξης και όχι κάπου αλλού. Σελίδα Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Στον εγώ έγραψα «ΑΜΚΑ «Επιμένουμε Δράμα». Είναι λάθος; Και χρειάζεται να είναι επικυρωμένα τα αντίγραφα; Τα έχω στείλει όμως. (Γιώργος Κ., 19/2/2012) Υποθέτω μιλάτε για το φάκελό σας. Αν χρησιμοποιήσατε φάκελο ΑΣΕΠ, τότε τα ΕΛΤΑ έχουν επάνω κολλημένο χαρτάκι που αναγράφεται ορθά η διεύθυνσή μας, οπότε μην ανησυχείτε. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσατε φάκελο ΑΣΕΠ αλλά δικό σας φάκελο, ο φάκελος θα έρθει σε εμάς ακόμη και αν κατά λάθος γράψατε ΑΜΚΑ και όχι ΑΜΚΕ. Άλλωστε η διεύθυνση είναι μοναδική: Κων/πόλεως 8, Δράμα. Σε κάθε περίπτωση, φυλάξτε το αποδεικτικό της συστημένης αποστολής Εάν στην αίτηση κάτι δεν μου χωρέσει (π.χ. το ) μπορώ να το γράψω στο κενό μέρος ή από κάτω ή θα ακυρωθεί η αίτησή μου; (Ιωάννα Κ., 18/2/2012) Μπορείτε. Αρκεί, οτιδήποτε γράφετε να είναι ευανάγνωστο και να μη δημιουργεί σύγχυση Καλησπέρα. Το πτυχίο ECDL μου είναι γραμμένο και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Είναι απαραίτητο να γίνει επίσημη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο όπως το πτυχίο Αγγλικών; (Χρύσα, 18/2/2012) Όχι. Αρκεί μια απλή φωτοτυπία Καλησπέρα, χρειάζομαι μια διευκρίνιση: εάν κάνω αίτηση στο «Επιμένουμε Δράμα», αυτό θα με εμποδίσει να κάνω αίτηση παράλληλα και σε άλλους φορείς κοινωφελούς εργασίας σε άλλο νομό; (Παντελής, 18/2/2012) Καλησπέρα. Σαφώς και όχι! Έχετε δικαίωμα αίτησης απεριόριστου αριθμού θέσεων σε οποιουσδήποτε φορείς εντός και εκτός νομού Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή πήγα πολύ πρωί από την πρώτη κιόλας μέρα έναρξης και από τους πρώτους να καταθέσω το φάκελο και τα δικαιολογητικά μου δεν ήξεραν οι υπάλληλοι εκεί και δεν αγόρασα φάκελο του ΑΣΕΠ αλλά απλό φάκελο έγραψα τα στοιχειά σας και τα δικά μου και σας

11 τα έστειλα με συστημένη επιστολή έχω και την απόδειξη που μου έδωσαν. Σ αυτήν τη περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα πρέπει να τα καταθέσω πάλι τα χαρτιά μου η δε πειράζει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Μιχάλης Ε., 18/2/2012) Καλησπέρα σας! Κανένα πρόβλημα. Αν έχετε γράψει σωστά στα στοιχεία στο φάκελο (δείτε σχετικά τις ερωτήσεις 124, 100, 99, 96, 72, 88). Καλή επιτυχία. Σελίδα Έχει καμιά σημασία το ότι όταν έβγαλα κάρτα ανεργίας δεν πέρασα από συνέντευξη; Πρέπει να περάσω οπωσδήποτε; (Σοφία, 18/2/2012) Όχι δεν απαιτείται. Δείτε τις ερωτήσεις 145, 112, Εάν έχω προσκομίσει χαρτί από την εφορία αλλά δεν έβαλα στον πινάκα στο εισόδημα από λαμβάνεται υπόψη ή δεν παίρνω τα μόρια που μου αντιστοιχούν; Μπορώ να κάνω συμπληρωματική αίτηση; (Άγνωστη, 17/2/2012) Η αξιολόγηση των αιτήσεων υπεύθυνων δηλώσεων θα γίνει από την ΑΜΚΕ «Επιμένουμε Δράμα» βάσει των συνημμένων δικαιολογητικών που προσκομίζετε Χαίρεται θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το έντυπο αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (ΚΟΧ1) μπορεί να είναι ασπρόμαυρη φωτοτυπία εμπρός πίσω η πρέπει να είναι έγχρωμη όπως ακριβώς φαίνεται στο siteσας. Ευχαριστώ (Κώστας Κ., 17/2/2012) Δεν υπάρχει τέτοια απαίτηση. Αρκεί να είναι ευανάγνωστη η αίτησή σας! 161. Καλημέρα και συγχαρητήρια για το έργο που προσφέρετε. Είμαι άνεργος από της 21/01/2010 και για ένα χρόνο έπαιρνα ταμείο ανεργίας (έως 21/01/2011) και η κάρτα συνεχίζει να ισχύει. Το ερώτημα είναι ότι τα αυτοκόλλητα που τοποθετεί ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ στη πίσω όψη της κάρτας, ξεκινούν με ημερομηνία ύστερα από 3 μήνες από το τελευταίο επίδομα που καταβλήθηκε (επειδή αυτό ισχύει) δηλαδή, στη δικιά μου κάρτα το 1 αυτοκόλλητο ξεκινάει 21/05/2011, τη ισχύει σε αυτή τη περίπτωση σχετικά με το χρόνο ανεργίας? Ευχαριστώ (Αλέξανδρος Τ., 17/2/2012) Καλημέρα σας ευχαριστούμε! Στο χρόνο ανεργίας υπολογίζεται και ο χρόνος που λαμβάνατε επίδομα (εφόσον δεν υπάρχουν κενά). Οπότε επισυνάψτε εσείς μια φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας σας και θα υπολογιστεί ο χρόνος σας Καλημέρα σας. 1η ερώτηση: Σχετικά με τις θέσεις Δημοσιογράφων, αναφέρεται στην προκήρυξη: α) μέλος ΕΣΗΕ β) πτυχίο. Το α) είναι υποχρεωτικό; Δεν αρκεί το πτυχίο Δημοσιογραφίας;;;;;; Παρακαλώ

12 διευκρινίστε διότι δεν υπάρχει κάπου διαζευκτικό (ή)... 2η ερώτηση-διευκρίνιση: αν εκδοθεί κάρτα ανεργίας μετά την ανακοίνωση των θέσεων και πριν την υποβολή της αίτησης, γίνεται δεκτή; Ευχαριστώ. (Σοφία Κ., 17/2/2012) Καλημέρα! 1. Είναι σαφές ότι πρέπει να εκπληρώνετε και τα δυο κριτήρια α και β (δηλαδή πρέπει να είστε και μέλος της ΕΣΥΕ και πτυχιούχος δημοσιογραφίας) εφόσον δεν παρεμβάλλεται διαζευκτικό «ή» μεταξύ των «α» και «β». 2. Η αίτησή σας φυσικά και θα γίνει δεκτή αφού κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης θα έχετε κάρτα ανεργίας σε ισχύ. Σελίδα Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για τον κωδικό θέσης π.χ. 567 αναφέρει ως τόπο υλοποίησης Δήμος Δράμας (ΠΕ Δράμας) θα ήθελα μια διευκρίνηση για το που ακριβώς είναι. Ευχαριστώ! (Μάγδα, 17/2/2012) Η ενέργεια θα υλοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Νομός Δράμας) απαιτηθεί με έδρα / ορμητήριο του υπεύθυνου της ενέργειας (ΠΕ Δράμας) σε τοποθεσία εντός του Δήμου Δράμας. Όλες οι θέσεις της ΠΕ Δράμας είναι σε επίπεδο νομού Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε, στην περίπτωση που έχω ένα παιδί ως προστατευόμενο μέλος, αλλά στην φορολογική το 2010 δεν φαίνομαι ούτε ως παντρεμένη ούτε ότι έχω παιδί μιας και παντρεύτηκα το 2010 και το παιδί το έκανα το τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; τα δηλώνω ή όχι και τι δικαιολογητικά πρέπει να βάλω μαζί με την αίτηση για να φανούν... Ευχαριστώ. (Άννα Β., 17/2/2012) Καλησπέρα. Θα δηλώσετε την τρέχουσα/πρόσφατη οικογενειακή σας κατάσταση. Θα προσκομίσετε, μαζί με το εκκαθαριστικό του 2010 και πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Καλησπέρα! Θερμά συγχαρητήρια για την πολύτιμη βοήθεια σας... θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω μερικές ερωτήσεις... πρώτον το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης είναι απαραίτητο από όλους να κατατεθεί στα δικαιολογητικά; Και δεύτερον άκουσα ότι μπορούμε να καταθέσουμε και στο Δήμο τα χαρτιά! Ισχύει; (Θεοδώρα, 17/2/2012) Καλησπέρα και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Ως προς το πρώτο σκέλος της ερώτησής σας, σας ενημερώνουμε ότι το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης είναι απαραίτητο εφόσον πιστοποιείτε με αυτό κάτι για το οποίο μοριοδοτείστε (π.χ. παντρεμένη με άνεργο σύζυγο, αριθμός τέκνων κ.λπ.). Εφόσον δεν πιστοποιείτε κάτι με αυτό, δεν απαιτείται να κατατεθεί. Ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας και σε ότι αφορά την παρούσα προκήρυξη, σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεσή της γίνεται με ταχυδρομική αποστολή προς εμάς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σελίδα 51 της προκήρυξης.

13 156. Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω, ο πατέρας μου έχει πεθάνει μένω με την μητέρα μου, ανήκω στην μονογονεϊκή οικογένεια ή όχι; Και αν όχι το αφήνω κενό εκείνο το πεδίο; Ευχαριστώ πολύ καλή δύναμη! (Λίνα Τ., 17/2/2012) Καλησπέρα. Η οικογενειακή κατάσταση αφορά εσάς, δηλαδή θα συμπληρώσετε κάποιο από τα πεδία α, β ή γ στο τμήμα Γ2 μόνο στην περίπτωση που έχετε δική σας οικογένεια. Αν δεν εμπίπτετε σε κανένα πεδίο, τότε αφήνετε το τμήμα Γ2 κενό. Σελίδα Καλησπέρα σας και καλό κουράγιο. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε στα τυπικά προσόντα πρέπει να αριθμηθούν;;; θα πρέπει να έχουν τον ίδιο αριθμό με τα συνημμένα;; (Μαρία Π., 17/2/2012) Πράγματι ενθαρρύνουμε τους υποψηφίους να αριθμούν τα δικαιολογητικά που υποβάλλουν με τέτοιον τρόπο που αυτά να αντιστοιχούν στον «κατάλογο συνημμένων δικαιολογητικών» της αίτησης Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω στην κατηγορία σιδηρουργός ζητά τα εξής: Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτροσυγκολλητή ή οξυγονοκολλητή Α ή Β τάξης και εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας, ο πατέρας μου έχει τα εξής χαρτιά: βεβαίωση ενάρξεως ασκήσεως επιτηδεύματος σιδηρουργού από το 1980 κ για την απόδειξη εμπειρίας έχει ένα πιστοποιητικό από τον ΟΑΕΕ οπού αποδεικνύεται ότι εξασκούσε το επάγγελμα από το 1980 έως το Είναι αρκετά αυτά τα 2 χαρτιά για την συγκεκριμένη κατηγορία; Πρέπει να καταθέσουμε κάποιο άλλο μήπως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (Βάνα Π., 16/2/2012) Στη Σελίδα 4 των οδηγιών αναγράφονται τα εξής: Α.Όταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος: Για τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες: (1) Όταν δεν ζητείται εξειδικευμένη εμπειρία: Άδεια άσκησης επαγγέλματος και Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας Καλησπέρα. Όταν στον «Τόπο υλοποίησης» γράφει ΠΕ Δράμας για που ακριβώς εννοεί; Και για την ειδικότητα ΔΕ Διοικητικών-Γραμματέων μπορούμε να συμμετέχουμε και οι πτυχιούχοι λογιστές? (Μαρία Κ., 16/2/2012) Σε ότι αφορά τον τόπο υλοποίησης, αυτός μπορεί να είναι οποιοσδήποτε εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητα (ΠΕ) Δράμας (Νομός Δράμας). Σε ότι αφορά την ερώτησή σας περί της ειδικότητας

14 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, σας πληροφορούμε ότι ο τίτλος σπουδών και τα λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα που απατούνται για τη συγκεκριμένη θέση είναι τα εξής: α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, και β) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου, για τον τρόπο απόδειξης της οποίας μπορείτε να συμβουλευτείτε το σύνδεσμο: Σελίδα Όταν δεν απαιτείται από τον κωδικό θέσης βεβαίωση εμπειρίας εάν την έχουμε να την δηλώσουμε; Π.χ. έχω οχταετή εμπειρία υπαλλήλου γραφείου (Γ.Π., 16/2/2012) Αν δεν απαιτείται η υποβολή πιστοποιητικού για την πλήρωση κάποιου τυπικού προσόντος (π.χ. ανεργία), τότε η υποβολή του εναπόκειται αποκλειστικά και μόνο στην κρίση του υποψηφίου. Επισημαίνεται πάντως ότι δεν βελτιώνει την κατάταξή του (δηλαδή δεν παίρνει εξτρά μόρια) Κατ αρχάς καλησπέρα έχω πτυχίο εργοδηγού τοπογράφου από μέση τεχνική σχολή, ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω αίτηση για θέσεις με κωδικό: 142, 147, 156, 178, 186, 203, 219, 271, 277, 299, 307, 339, 366, 407, 410, 414, 424, 427, 431, 562.Ευχαριστώ εκ των πρότερων. (Αθανάσιος Π., 16/2/2012) Το ερώτημά σας είναι ελλιπές εφόσον δεν διευκρινίζεται το επίπεδο της σχολής σας (Είναι ΔΕ;). Αν είναι όντως πτυχίο της βαθμίδας ΔΕ, τότε θα πρέπει να είναι ισότιμο ή αντίστοιχο των ειδικοτήτων: Τεχνικού Δομικών Έργων Κτιριακών Έργων Δομικών Έργων Για να αποδείξετε την ισοτιμία ή αντιστοιχία της ειδικότητάς σας με αυτές που αναγράφονται παραπάνω, θα πρέπει να προσκομίσετε βεβαίωση από τη σχολή την οποία αποφοιτήσατε, η οποία να δηλώνει σαφώς ότι ο τίτλος σας στηρίζεται σε σπουδές που καλύπτουν με πλήρη επάρκεια το γνωστικό αντικείμενο ενός εκ των πτυχίων που ζητούνται από την ανακοίνωση Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω για τις αιτήσεις κοινωφελούς εργασίας, αν η φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας και το εκκαθαριστικό της εφορίας πρέπει να είναι επικυρωμένα. Επίσης για την ίδια προκήρυξη αν απαιτείται εργασιακή εμπειρία. Ευχαριστώ. (Εριφύλη Ξ., 16/2/2012) Όλα τα δικαιολογητικά που εκδίδονται από Δημόσια Αρχή της Ελληνικής Δημοκρατίας μπορούν να προσκομίζονται ως απλά φωτοαντίγραφα, τη γνησιότητα των οποίων δηλώνετε υπεύθυνα στη 2 σελίδα της αίτησης. Το δεύτερο σκέλος της ερώτησης είναι γενικό και δεν μπορεί να απαντηθεί αφού δεν διευκρινίζετε ποια/ποιες θέση/θέσεις επιδιώκετε. Για τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών και τα λοιπά

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ/ΔΕΗ)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ/ΔΕΗ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ/ΔΕΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ, ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΗΣ/ΥΗΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ (ΑΣΠ/ΤΣΠ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ Αίγιο, 29 Μαΐου 2015 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: 19744 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Μονής Πετράκη 10-12 Τ.Κ 11521

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Μονής Πετράκη 10-12 Τ.Κ 11521 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Μονής Πετράκη 10-12 Τ.Κ 11521 ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Διοικητική ΥΠΔΝΣΗ : Διοικητικού ΤΜΗΜΑ: Προσωπικού ΠΛΗΡΟΦ: ΤΗΛ: 210-7288130 &131 Αθήνα 24.1.2011 Αριθμ. Πρωτ.: 543 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Π. Κανελλοπούλου 2, 10177 Αθήνα, Τ.2106988500, F2106988586, asylo@asylo.gov.gr, www.asylo.gov.gr Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Υπεύθυνη: Μαρία Σουλιώτη Τηλ.2106988515 email:m.soulioti@asylo.gov.gr ΑΘΗΝΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Ο δ η γ ί ε ς σ υ μ π λ ή ρ ω σ η ς α ί τ η σ η ς σ υ μ μ ε τ ο χ ή ς σ ε π ρ ο κ ή ρ υ ξ η για τη στελέχωση των Κοινωνικών δομών

Ο δ η γ ί ε ς σ υ μ π λ ή ρ ω σ η ς α ί τ η σ η ς σ υ μ μ ε τ ο χ ή ς σ ε π ρ ο κ ή ρ υ ξ η για τη στελέχωση των Κοινωνικών δομών Ο δ η γ ί ε ς σ υ μ π λ ή ρ ω σ η ς α ί τ η σ η ς σ υ μ μ ε τ ο χ ή ς σ ε π ρ ο κ ή ρ υ ξ η για τη στελέχωση των Κοινωνικών δομών Στις σελίδες που ακολουθούν παρέχονται οδηγίες για τη συμπλήρωση του εντύπου

Διαβάστε περισσότερα

Η Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη

Η Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, 02/04/202 ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αριθμ. Πρωτ.: 700 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ (66) Ταχ. Δ/νση: Αλκαμένους 8 και Χαρίσης, Τ.Κ.: 0439 Αθήνα Πληροφορίες: Μ. Τώρου

Διαβάστε περισσότερα

27-09-2013 1) : .3 . . 18 65

27-09-2013 1)     : .3 . .    18 65 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ) 27-09-2013 Το Παράρτηµα που ακολουθεί, ως αναπόσπαστο τµήµα των ανακοινώσεων συµβάσεων εργασίας ορισµένου χρόνου (ΣΟΧ), περιλαµβάνει: 1)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1Α/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ & ΙΚΑΡΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1Α/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ & ΙΚΑΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ & ΙΚΑΡΙΑΣ Σάμος, 18 Μαρτίου 2015 Αριθμ. Πρωτ. : 386 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

06-08-2014 1) : .3 . . 18 65

06-08-2014 1)     : .3 . .    18 65 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ) 06-08-2014 Το Παράρτηµα που ακολουθεί, ως αναπόσπαστο τµήµα των ανακοινώσεων συµβάσεων εργασίας ορισµένου χρόνου (ΣΟΧ), περιλαµβάνει: 1)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 73.908 / 01 / 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 73.908 / 01 / 2012 QUALITY NET WORK ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡ ΟΣΚΟΠΙΚΗ Ταχ. /νση: Λ. Πεντέλης 138 - Χαλάνδρι Τ.Κ.: 152 34 Πληροφορίες: Ιουστίνα Γούλα Τηλέφωνο: 210-6898594 Fax: 210-6854204 E-mail: igoula@qualitynet.gr Αθήνα, 06-06-2012

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και η ΧΕΝ Ελλάδος Ανακοινώνουν

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και η ΧΕΝ Ελλάδος Ανακοινώνουν Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και η ΧΕΝ Ελλάδος Ανακοινώνουν Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα πέντε (45) ανέργων ατόμων (επιδιώκεται η εξής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ερμούπολη 1/3/2012 ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ(10)

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ερμούπολη 1/3/2012 ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ(10) ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ερμούπολη /3/0 ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ(0) Αριθμ. Πρωτ.:7 Ταχ.Δ/νση : Ομήρου 8 Τ.Κ. :84 00 Ερμούπολη Σύρο Πληροφορίε :Δημ. Αλεξανδρή Τηλέφωνο :80 85354 FAX :80 85357 Email :polidin@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β41246906Ρ-ΙΔΖ. Ανακοίνωση υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

ΑΔΑ: Β41246906Ρ-ΙΔΖ. Ανακοίνωση υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. ΑΔΑ: Β41246906Ρ-ΙΔΖ Ανακοίνωση υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Το Νοσοκομείο ανακοινώνει την προκήρυξη ΣΟΧ 1/2012 για τη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΕΕΠ 5 / 2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΕΕΠ 5 / 2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) 46,7 χιλ.λεωφ.αθηνών-σουνίου Τ.Κ.19013 ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ Αθήνα: 05.07.2013 Αρ.πρωτ: 20043/4401 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΕΕΠ 5 / 2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 7 / 9 /2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 2370 ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 7 / 9 /2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 2370 ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 7 / 9 /2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 2370 ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 1/2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ To ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης Περιοχή ΚΟΖΑΝΗΣ Βερμίου 26, Τ.Κ. 50 100 - ΚΟΖΑΝΗ Ημερομηνία : 15-10-2014 Αριθμ. πρωτ.: 52346 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΤΡΑ, 22/5/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ Αριθμ. πρωτ.: 76437 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Παντανάσσης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Θεσσαλονίκη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Θεσσαλονίκη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ οδηγός για τις εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας Θεσσαλονίκη Επιστημονική επιτροπή πιστοποίησης ελληνομάθειας: Σ. Ευσταθιάδης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μολάοι, 26-05-2015 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθμ. πρωτ. : 8857 ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα, 28 / 07 /2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Αριθμ. Πρωτ : 5121.1/ 43 / 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για την πρόσληψη Έκτακτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ 28 ΜΑΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δημητσάνα, 20 / 05 / 2011. Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2011

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δημητσάνα, 20 / 05 / 2011. Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2011 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δημητσάνα, 20 / 05 / 2011 ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Αριθ. πρωτ.7739 ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΔΡΑ: Δημητσάνα Τηλ: 2795 01237 Fax: 2795 0 31855 Πληροφορίες: Γ.Τσίτουρας Έχοντας υπόψη: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 15/05/2015 ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Αριθ. Πρωτ. :27090 Ταχ. Δ/νση: Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού Τ.Κ. 35100 ΛΑΜΙΑ Τηλ.:2231351068 & 2231351028 Fax.:2231351036 e-mail: grproswpikou@lamia-city.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλάνδρι, 30-04-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. πρωτ. : 11189 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Tαχ.Δ/νση: Αγ. Γεωργίου 30, Τ.Κ.: 15234 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ 34200 ΙΣΤΙΑΙΑ 24-12-2013 Αρ. Πρωτ. 25869 ΤΗΛ: 2226350310 Fax: 2226022261 Email: gizasgiann@0567.syzefxis.gov.gr Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γεράνι: 06-05-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αριθμ. πρωτ. :10401 ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ν. ΧΑΝΙΩΝ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιεράπετρα, 6-07-2012 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Αρ. Πρωτ.: 8670 ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Πλ. Κανουπάκη 72200 Ιεράπετρα Πληροφ. Μ. Μυλωνάκη Τηλ. 2842340319 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2012 για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Μυτιλήνη, 24-6-2015 ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Αριθ.πρωτ: 3840 ΛΕΣΒΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΖ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Κατερίνη, 06/06/2011 ΠΙΕΡΙΑΣ Αριθ. πρωτ.: 1903

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΖ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Κατερίνη, 06/06/2011 ΠΙΕΡΙΑΣ Αριθ. πρωτ.: 1903 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΖ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Κατερίνη, 06/06/2011 ΠΙΕΡΙΑΣ Αριθ. πρωτ.: 1903 ΑΔΑ: 4Α3ΩΓ-ΑΧ Ταχ. Δ/νση : Παρμενίωνος

Διαβάστε περισσότερα