ΕΤΟΣ 2002 Στις 7 & 8 Ιουνίου ενημέρωση ευαισθητοποίηση Δεκεμβρίου 2002 (ευαισθητοποίηση ΕΤΟΣ 2003 το 2003 Έτος 2003

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΤΟΣ 2002 Στις 7 & 8 Ιουνίου 2002 ενημέρωση ευαισθητοποίηση Δεκεμβρίου 2002 (ευαισθητοποίηση ΕΤΟΣ 2003 το 2003 Έτος 2003"

Transcript

1 Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», από τον Ιούνιο του 2002 έως και σήμερα έχει ως εξής: ΕΤΟΣ 2002 Στις 7 & 8 Ιουνίου 2002, έγιναν τα εγκαίνια του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ». Στο 1 ο μέρος της εκδήλωσης έγινε συνάντηση και συζήτηση των μελών του Συλλόγου με τους Ιατρούς Καθηγητές, Dr.Barry Handwerger Associate Chairman for research Department of Medicine and Professor of Medicine, Dr.James Thomas Scott Honorary Consultant Physisian, Charing Cross Hospital, London, κ.δημήτριο Μπούμπα Ρευματολόγο, κ.ευάγγελο Μανδρακό Ρευματολόγο, κ.νικόλαο Αφαντενό Ρευματολόγο. (ενημέρωση-ευαισθητοποίηση) και Στο 2 ο μέρος πραγματοποιήσαμε συναυλία με την κα.μελίνα Μποτέλη (τραγούδι, απαγγελία στίχων), τον κ.μιχάλη Σουρβίνο (κιθάρα) και τον κ.γιάννη Φίνα (τραγούδι). Στις 26 Δεκεμβρίου 2002, οργανώσαμε μουσική εκδήλωση προσευχής με την γνωστή Ελληνίδα σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ.ευδοκία Χατζηϊωάννου και τον Ρόδιο ιατρό και σολίστα πιάνου κ.τάσο Βενετοκλή στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Ρόδου. (ευαισθητοποίηση) ΕΤΟΣ 2003 Αναφερόμενοι στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2003 αξίζει να επισημάνουμε ότι το Έτος 2003 είχε ανακηρυχθεί Παγκόσμιο Έτος για τα Παιδιά με Αρθρίτιδα. Στις 3 Ιανουαρίου 2003, διοργανώσαμε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας με την ευγενή συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του κ.γιώργου Σακελλαρίδη, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στις 14 Φεβρουαρίου 2003, ο Δρ.Δ.Αναγνωστάκης, νεογνολόγος και η κ.ν.μάνδυλα, καθηγήτρια παιδιατρικής, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα ιατροκοινωνική εκδήλωση, μας ενημέρωσαν για τα αυτοάνοσα νοσήματα και την εμφάνιση τους στην παιδική και εφηβική ηλικία άλλα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. (ενημέρωση) Στις 14 Μαρτίου 2003, πραγματοποιήσαμε μια ακόμα ιατροκοινωνική εκδήλωση, με ομιλητή τον κ.γεώργιο Φαρμακίδη καθηγητή μαιευτικής και γυναικολογίας, με θέμα «Εγκυμοσύνη και Αυτοάνοσα Νοσήματα» στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης «Νεστορίδειο Μέλαθρον». (ενημέρωση) Στις 15 Μαρτίου o Σύλλογος μας συμμετείχε σε μουσική παράσταση, με μουσική και τραγούδια του Βασίλη Κετεντζόγλου, στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου.

2 Στις 2 Απριλίου 2003, διοργανώσαμε εκδήλωση με ιατροκοινωνικό χαρακτήρα με τον μικροβιολόγο-βιοπαθολόγο κ.σωκράτη Τηλιακό σχετικά με την εργαστηριακή ενημέρωση πάνω στα αυτοάνοσα νοσήματα, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. (ενημέρωση) Στις 18 Απριλίου 2003, πραγματοποιήσαμε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα που απευθυνόταν σε παιδιά και ενήλικες. Ήταν μια βραδιά γεμάτη τραγούδια και θέατρο, από το θεατρικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων, την μουσικοπαιδαγωγική επιμέλεια του κ.γιώργου Σακελλαρίδη και την συμπαράσταση της κ.μυρσίνης Σακελλαρίδη και του ιατρού κ.δημήτρη Ιωσήφ στο πιάνο. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση δόθηκαν σε παιδιά με αυτοάνοσα νοσήματα.(ευαισθητοποίηση) Στις 7 Μαΐου 2003, Ρόδιοι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι, ο κ.κώστας και η κ.φιλαρέτη Βενιζέλου, σε ιατροκοινωνική εκδήλωση του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», ενημέρωσαν και συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους για θέματα διατροφής. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα ειδικευμένα μέλη του συλλόγου μας, πραγματοποιούν μηνιαία βοηθητικές και χαλαρωτικές ασκήσεις στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, για τα μέλη του συλλόγου μας. (ενημέρωση) Στις 6 Ιουνίου 2003, πραγματοποιήσαμε Επιστημονική Εκδήλωση στην οποία ομιλητές ήταν oι Dr.Berry S.Handwerger Profesor Of Medicine And Microbiology, Director, Division Of Rheumatology, κ.μιχάλης Φωτάρας Ειδικός Παθολόγος, κ.γεώργιος Φαρμακίδης Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, και κ.αννάκη Κάλλιστος Νευρολόγος. Καθηγητές παγκοσμίας εμβέλειας όπου πραγματεύτηκαν γενικά προβλήματα των «Αυτοάνοσων Νοσημάτων», στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. (ενημέρωση) Στις 2 Ιουλίου 2003 οργανώσαμε ακόμα μια επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Ήλιος, Φωτοπροστασία και τα Αυτοάνοσα Νοσήματα», με ομιλητή τον ιατρό δερματολόγο κ.ιωάννη Χιώτη στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. (ενημέρωση) Στις 14 Σεπτεμβρίου 2003, ημέρα Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, πραγματοποιήσαμε το «1 ο Περπάτημα Ζωής-Φτερούγισμα Ψυχής», με την συμπαράσταση της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, του Δήμου Ροδίων και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Μια ιδέα της προέδρου και ιδρύτριας κ.θάλειας Γεωργά που καθιερώθηκε και έχει γίνει πλέον θεσμός στη Ροδιακή κοινωνία. Πάνω από 200 άτομα όλων των ηλικιών, περπάτησαν πάνω στο ανάγλυφο της πόλης του Ηλίου, στους Λόφους του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμίθ), με σκοπό να γνωριστούν και να αγκαλιαστούν πιο σφικτά μεταξύ τους βαδίζοντας μαζί, για ένα κοινό στόχο, την ίδια την ζωή και της αξίες της. (ευαισθητοποίηση). Στις 5 Νοεμβρίου, η ιατροκοινωνική εκδήλωση που οργανώθηκε πραγματευόταν την οστεοπόρωση, τον «Σιωπηλό Κλέφτη», όπως την ονόμασε ο ομιλητής χειρούργος-ορθοπεδικός κ. Ανδρέας Καραγιάννης, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. (ενημέρωση)

3 Τον ίδιο μήνα δημιουργήσαμε τρεις ομάδες οι οποίες απαρτίζονται από μέλη του συλλόγου μας. Την Ομάδα Εκδηλώσεων, της οποίας τα μέλη είναι υπεύθυνα για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος μας, την Ομάδα Επικοινωνίας της οποίας τα μέλη ενημερώνουν τηλεφωνικά τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου μας για την εκάστοτε εκδήλωση και την Ομάδα Περπατήματος της οποίας τα μέλη είναι υπεύθυνα για την πραγματοποίηση του καθιερωμένου «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας». Στις 3 Δεκεμβρίου 2003, ορισμένα μέλη του συλλόγου μας επισκέφτηκαν το 1 ο Ειδικό σχολείο παιδιών με ειδικές ικανότητες και τους προσέφεραν δώρα στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου κλίματος. (ευαισθητοποίηση) Στις 5 Δεκεμβρίου 2003, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού», το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και η ΕΡΤ, βράβευσαν τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του, επιλέγοντας τον ως την καλύτερη εθελοντική, μη κυβερνητική οργάνωση του Νομού Δωδεκανήσου. Στις 21 του ίδιου μήνα, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση προσευχής, με τις χορωδίες Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού. (ευαισθητοποίηση) ΕΤΟΣ 2004 Στις 4 Ιανουαρίου 2004, διοργανώσαμε την κοπή Βασιλόπιτας του συλλόγου μας όπου έγινε και η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στους αρωγούς της κοινωνικής εκδήλωσης «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας 2003», στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στις 4 Φεβρουαρίου 2004, πραγματοποιήσαμε στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης «Νεστορίδειο Μέλαθρον», κοινωνική εκδήλωση με θέμα «Η Αγάπη για τη Ζωή Γεννά Δύναμη» με ομιλήτρια την γνωστή Δωδεκανήσια συγγραφέα κ.ειρήνη Βογιατζή Χαραλάμπη. Στην εκδήλωση αυτή, οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» προσέφεραν ένα χρηματικό ποσό στον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» το οποίο η Πρόεδρος του συλλόγου κ.θάλεια Γεωργά, το προσέφερε σε παιδιά με αυτοάνοσα νοσήματα. (ευαισθητοποίηση) Ο ιατρός μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος κ.σωκράτης Εμμ.Τηλιακός, προσέφερε στον Σύλλογο μας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. (ευαισθητοποίηση) Στις 10 Μαρτίου 2004, πραγματοποιήσαμε μια πολύ σημαντική ιατροκοινωνική εκδηλώση, η οποία είχε ως θέμα «Η Πρόληψη του Καρκίνου Σήμερα», με ομιλητή τον χειρουργό μαστού του Γ.Ν.Ρόδου κ.βασίλειο Καρυδάκη, στο ξενοδοχείο Best Westrn Plaza. (ενημέρωση)

4 Στις 3 Απριλίου 2004, διοργανώσαμε στον Δήμο Αφάντου στα πλαίσια του 1 ου Περιφερειακού Προγράμματος, την ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Οστεοπόρωση», με ομιλητή τον ιατρό ορθοπεδικό του Γ.Ν. Ρόδου κο.μακέστα Μιχάλη, την ευγενή φροντίδα του Δήμου Αφάντου και συνοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟΣ». (ενημέρωση) Στις 24 Απριλίου 2004, στα πλαίσια του 2 ου Περιφερειακού Προγράμματος διοργανώσαμε στην Σύμη ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Οστεοπόρωση» με ομιλητή τον ιατρό ορθοπεδικό του Γ.Ν. Ρόδου κ.τάσο Αντωνιάδη, την ευγενή φροντίδα του Δήμου Σύμης και συνοργανωτή το Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης. (ενημέρωση) Στις 26 Μαΐου 2004, πραγματοποιήσαμε ιατροκοινωνική εκδήλωση του 3 ου Περιφερειακού Προγράμματος με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης» και ομιλητή τον ειδικό παθολόγο ιατρό Δρ.Σάββα Καραγιάννη στο Δήμο Μεγίστης (Καστελόριζο). (ενημέρωση) Η ιατροκοινωνική εκδήλωση στις 19 Ιουνίου 2004, πραγματευόταν γενικά προβλήματα επί των Αυτοανόσων Νοσημάτων με προσκεκλημένους τους Αμερικανούς καθηγητές ιατρούς Dr.Barry Handwerger Associate Chairman for research Department of Medicine and Professor of Medicine, τον Dr.Bob Ashman Professor Internal Medicine and Microbiology, Director Division of Reumatology καθώς και τον Δρ.Βλάση Κοντογιάννη ιατρό ρευματολόγο με εξειδίκευση στην Κλινική Ανοσολογία. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ.ήβη Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου Τσοπανάκη, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. (ενημέρωση) Ο καθιερωμένος «2 ος Περίπατος Ζωής και Ελπίδας 2004» πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2004 στην Μεσαιωνική Τάφρο της Παλιάς Πόλης, με την ηθική συμπαράσταση του Υπουργείου Αιγαίου, της Νομαρχίας Δωδεκανήσου και του Δήμου Ροδίων. (ευαισθητοποίηση) Το Νοέμβριο του 2004, δημιουργήσαμε μια ακόμη ομάδα, την Ομάδα Υποστήριξης (support system), στα πλαίσια της οποίας από τον Νοέμβριο έως και τον Μάϊο, διοργανώνονταν κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τα ειδικευμένα εθελοντικά μέλη του Συλλόγου, γυμναστές κ.κ.κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου και τον φυσικοθεραπευτή κ.χάρι Ναχνά, κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε, Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ.αλεξία Κυπριώτη και την κ.σιάνγκα Ντίνα, κάθε τρίτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές, Χαλάρωση, Θετική Σκέψη» με την κ.ιφιγένεια Χαλκιά και κάθε τέταρτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Εργοφυσιοθεραπευτής» με την εργοφυσιοθεραπεύτρια κ.δράκου Καθολική. (υποστήριξη) Στις 3 Δεκεμβρίου του 2004, απευθύναμε χαιρετισμό στον τύπο για την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες» και στις 5 Δεκεμβρίου 2004, την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού», μέλη του Συλλόγου μας επισκέφθηκαν τα παιδιά του ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας» και προσέφεραν κάποιο χρηματικό ποσό για αγορά επιτραπέζιων παιχνιδιών, τηλεόρασης και DVD. (ευαισθητοποίηση)

5 ΕΤΟΣ 2005 Στις 9 Ιανουαρίου 2005, πραγματοποιήσαμε την κοπή της Βασιλόπιτας και τιμήθηκαν οι αρωγοί του Συλλόγου, από την ίδρυση του έως και εκείνη την χρονική στιγμή, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Μια πολύ σημαντική κοινωνική εκδήλωση με θέμα «Φύσεως Μήνις, Αγάπης Έργα» έγινε στις 18 Φεβρουάριο 2005, στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου με την υποστήριξη των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία». Το σύνολο των εισπράξεων δόθηκε στους «Γιατρούς Καρδιάς» με σκοπό την ανέγερση σχολείου με την επωνυμία «ΡΟΔΟΣ» στην πληγείσα περιοχή Μπερουάλα στη SRI- LANKA. (ενημέρωση-ευαισθητοποίηση) Η δημιουργία της Ιστοσελίδας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» έγινε με την συνδρομή της εταιρίας «ΝΟΗΣΗΣ», η οποία μας χορήγησε ένα μέρος από το συνολικό χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για την δημιουργία της. Η ετήσια συνδρομή για την χρήση της Ιστοσελίδας πληρώνεται από τα έσοδα του συλλόγου. (ενημέρωσηευαισθητοποίηση) Στις 4 Ιουνίου 2005, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη ιατροκοινωνική μας εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Β Δ.Υ.Π.Ε και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, με θέματα: «Εξελίξεις στην Ρευματοειδή και Ψωριασική Αρθρίτιδα Θεραπεία» με ομιλητή τον καθηγητή ρευματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ.Φωστηρόπουλο Γεώργιο, «Νόσοι του Κολλαγόνου και Ψυχιατρική Αντιμετώπιση» με ομιλητή τον καθηγητή ψυχιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δρ.Διακογιάννη Ιωάννη, και ως τρίτο θέμα τις «Αυτοάνοσες Νευρολογικές Ασθένειες», με ομιλητή τον ιατρό νευρολόγο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κο.αννάκη Κάλλιστο. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Ειδικός Παθολόγος Δρ.Σάββας Καραγιάννης. Σημαντική επίσης ήταν η ευγενική συμμετοχή του ιατρού κ.δημήτρη Ιωσήφ στο πιάνο, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. (ενημέρωση) Στις 18 Σεπτεμβρίου 2005, πραγματοποιήσαμε το καθιερωμένο πλέον «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας 2005» στην Μεσαιωνική Τάφρο της Παλιάς Πόλης, με την ηθική συμπαράσταση της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, του Δήμου Ροδίων και της πρώην Β Δ.Υ.Πε. Νοτιοανατολικού Αιγαίου. (ευαισθητοποίηση) Στις 6 Οκτωβρίου 2005, πραγματοποιήσαμε συνάντηση και γνωριμία των μελών του συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» με τους ειδικούς εθελοντές και έγινε ο διαχωρισμός τους σε ομάδες. Στις 9 Οκτωβρίου, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας», πραγματοποιήσαμε κοινωνική εκδήλωση «Πιάνο και Τραγούδι» στην Παναγιά του Κάστρου, με την εθελοντική συμμετοχή της σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ.ευδοκία Χατζηιωάννου και του πιανίστα

6 κ.σπύρο Σουλαδάκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής δόθηκαν ως οικονομική ενίσχυση από τον Σύλλογο «ΘΑΛΕΙΑ» σε άτομο με αρθρίτιδα. (ενημέρωση-ευαισθητοποίηση) Νοέμβριος 2005, άρχισαν τα προγράμματα της Ομάδας Υποστήριξης όπου διοργανώνονταν, κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τα ειδικευμένα εθελοντικά μέλη του συλλόγου, γυμναστές κ.κ.κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου και τον φυσικοθεραπευτή κ.χάρι Ναχνά, κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε, Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ.αλεξία Κυπριώτη και την κ.σιάνγκα Ντίνα, κάθε τρίτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές, Χαλάρωση, Θετική Σκέψη» με την κ.ιφιγένεια Χαλκιά και κάθε τέταρτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Εργοφυσιοθεραπευτής» με την εργοφυσιοθεραπεύτρια κ.δράκου Καθολική.(υποστήριξη) 14 Νοεμβρίου 2005, «Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη», προσφέραμε οικονομική ενίσχυση σε παιδάκι τρίτης Δημοτικού με Σακχαρώδη Διαβήτη, μέσω Κοινωνικής Λειτουργού. (ευαισθητοποίηση) Νοέμβριος 2005: Προσφορά από μέλος του Συλλόγου μας, ενός αναπηρικού τροχοφόρου το οποίο δόθηκε σε άτομο με κινητικά προβλήματα. (ευαισθητοποίηση) Στις 3 Δεκεμβρίου 2005, «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες». Χαιρετισμός στο Παγκόσμιο Τριήμερο Ατόμων με Αναπηρίες. (ευαισθητοποίηση) Στις 5 Δεκεμβρίου 2005, «Παγκόσμια Ημέρα ημέρα αυτή, με δελτίο τύπου στα ΜΜΕ. (ευαισθητοποίηση) Εθελοντισμού». Χαιρετισμός για την Στις 11 & 17 Δεκεμβρίου 2005, συμμετείχαμε για πρώτη χρονιά στις Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ροδίων. ΕΤΟΣ 2006 Στις 8 Ιανουαρίου 2006, καλωσορίσαμε τον καινούριο χρόνο με την κοπή Βασιλόπιτας και με την βράβευση των ειδικευμένων εθελοντών του συλλόγου, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Τον Φεβρουάριο, προσφέραμε οικονομική ενίσχυση σε άτομο το οποίο πάσχει από την ασθένεια του Λύκου. (ευαισθητοποίηση) Την 1 Απριλίου 2006, πραγματοποιήσαμε ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης», με ομιλητές τον κ.καραμάνο Βασίλειο Αν.Καθηγητή Παθολογίας

7 Πανεπιστημίου Αθηνών, την κ.χρύσα Καραγιάννη-Ρούσου Διατροφολόγο και συντονιστή της εκδήλωσης τον Δρ.Σάββα Καραγιάννη, στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ. (ενημέρωση) Στις 6 και 7 Μαΐου 2006, πραγματοποιήσαμε «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας 2006» στο νησί της Λέρου και ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Βάδισμα και Υγεία» και ομιλητές τους ειδικούς κ.παπαντωνάκη Μιλτιάδη Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, την κ.μαύρου Καλλιόπη Κοινωνική Λειτουργό και τον κ.χατζηπαντελή Ιωάννη Ψυχολόγο. (ενημέρωση-ευαισθητοποίηση) Στις 16 Μαΐου 2006, έγινε προσφορά στον σύλλογο μας, ένας σύγχρονος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής από την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, ο οποίος θα μας ενώσει με τα διάφορα Ιατρικά Κέντρα. (ευαισθητοποίηση) Στις 17 Ιουνίου 2006, ιατροκοινωνική Εκδήλωση με θέμα «Η Εξημέρωση μιας Μεγαλειώδης Νόσου Ο Λύκος», πραγματοποιήθηκε με ομιλητές τον κ.νικόλαο Λίοση Λέκτορα Παθολογίας, τον κ.ευάγγελο Μανδρακό Ρευματολόγο, τον κ.δημητριάδη Γεώργιο Ψυχίατρο- Ψυχαναλυτή και συντονιστή της εκδήλωσης τον Δρ.Σάββα Καραγιάννη Ειδικό Παθολόγο, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. (ενημέρωση) Στις 16 Σεπτεμβρίου 2006, διοργανώσαμε το καθιερωμένο «4 ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» στο νησί της Ρόδου με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Κουντουριώτη (Έλλη) Ψαροπούλα, με την υποστήριξη της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, του Δήμου Ροδίων και του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Δωδεκανήσου. (ευαισθητοποίηση) Στις 12 Οκτωβρίου 2006, «Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας», ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» γιόρτασαν μαζί την ημέρα αυτή με μουσική εκδήλωση στην Πλατεία Κύπρου. Από τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», δόθηκε οικονομική ενίσχυση σε άτομο με αρθρίτιδα. (ενημέρωση-ευαισθητοποίηση) Νοέμβριος 2006, εκκίνηση των προγραμμάτων της Ομάδας Υποστήριξης, όπου κάθε εβδομάδα από το Νοέμβριο έως και τον Μάιο οργανώνονται συναντήσεις για τα μέλη του συλλόγου μας με ειδικούς εθελοντές. Έτσι οργανώνεται κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Αναπνοές-Υγεία» με τον φυσικοθεραπευτή κ.χάρι Ναχνά, κάθε πρώτη Τετάρτη το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τους γυμναστές κ.κ.κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου, κάθε δεύτερη ή τρίτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε και Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ.αλεξία Κυπριώτη και την κ.σιάνγκα Ντίνα και τέλος, κάθε Δεύτερη ή Τρίτη Τετάρτη το πρόγραμμα «Εργοφυσιοθεραπεία» με την φυσικοθεραπεύτριαεργοφυσιοθεραπεύτρια κ.δράκου Καθολική. (υποστήριξη) 3 Δεκεμβρίου 2006, «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες», αποστείλαμε επιστολή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες κ.εμμανουήλ Ζηδιανάκη.(ευαισθητοποίηση)

8 5 Δεκεμβρίου 2006, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού»: προσφέραμε γραφική ύλη στα παιδιά κάποιου ιδρύματος.(ευαισθητοποίηση) 9 & 10 Δεκεμβρίου 2006, συμμετείχαμε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων. ΕΤΟΣ 2007 Καλωσορίζοντας τον καινούργιο χρόνο, στις 7 Ιανουαρίου 2007, πραγματοποιήσαμε την κοπή Βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» και έγινε απονομή μεταλλίων στους συντελεστές Του. Φεβρουάριος 2007, Το μεγάλο γεγονός που έρχεται να σηματοδοτήσει τη νέα δημιουργική πορεία του Συλλόγου μας, είναι η απόκτηση της Στέγης μας. Με αριθμό απόφασης ΔΥ8γ/Γ.Π , η οποία κοινοποιήθηκε στον σύλλογο μας στις 24 Ιανουαρίου 2007, έπειτα από όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υπουργού κ.δημητρίου Αβραμόπουλου, του Υφυπουργού κ.γεωργίου Κωνσταντόπουλου ως τον καθύλην αρμόδιο Υφυπουργό επί των Προνοιακών Συλλόγων και Ιδρυμάτων και της Β ΔΥΠΕ Νοτιοανατολικού Αιγαίου με Πρόεδρο τον παιδίατρο και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας κ.μιχάλη Νούσια, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», απέκτησε τη δική του Στέγη, η οποία βρίσκεται επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 6 και εντός του αύλειου χώρου του Παλιού Νοσοκομείου Ρόδου. Από τον Μάιο του 2007, με την βοήθεια και συμπαράσταση εθελοντικών συνεργείων, προσπαθούσαμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες επισκευής της Στέγης μας. (ευαισθητοποίηση) Στις 9 Μαρτίου 2007, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Ιογενείς και Αυτοάνοσες Ηπατοπάθειες» και ομιλητές τον κ.καραταπάνη Στυλιανό Παθολόγο, Δ/ντη Α Παθολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και τον κ.ιωάννη Υψηλάντη Παθολόγο, στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ. (ενημέρωση) Στις 12 Μαΐου 2007, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, πραγματοποιήσιμε ημερήσια εκδρομή για τα μέλη μας στο χωριό Έμπωνα και ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΑΛΚΟΟΛ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, με ομιλητές τον κ.καραταπάνη Στυλιανό, Παθολόγο, Δ/ντη Α Παθολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου τον κ.ιωάννη Υψηλάντη Παθολόγο και τον κ.μοιροφόρου, ιατρό Γενικής Ιατρικής. Απονείμαμε επαίνους στις δύο υπερήλικες πολύτεκνες μητέρες του Δήμου Ατταβύρου. (ενημέρωση-ευαισθητοποίηηση) Στις 9 Ιουνίου 2007, πραγματοποιήσιμε την τελευταία καθιερωμένη ιατροκοινωνική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Best Western Plaza με θέμα «Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Εντερικοί

9 Νόσοι». Με ομιλητές τον κ.νικόλαο Τσ.Φρόνα Γαστρεντερολόγο, τον κ.αρβανιτίδη Δημήτριο Γαστρεντερολόγο και τον κ.πατρίκο Δήμο Ρευματολόγο. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ.ευάγγελος Ι. Μανδρακός Ρευματολόγος. Η εκδήλωση τελέσθει υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. (ενημέρωση) Στις 2 Ιουλίου 2007, έπειτα από πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Σύλλογος «ΘΑΛΕΙΑ» εκπροσωπήθηκε από την εθελόντρια Κοινωνική Λειτουργό μέλος του Συλλόγου κα.ρηγοπούλου Γεωργία, στην δημόσια διαβούλευση για το νεοϊδρυόμενο εθνικό φορέα «ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», που είχε ως σκοπό την θεμελίωση του πλαισίου δράσης αυτού του νέου φορέα, μέσω της δημιουργικής συμμετοχής. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2007, πραγματοποιήσαμε το καθιερωμένο «5 ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ». Εκκίνηση & Τερματισμός: Πλατεία Κουντουριώτη(ΈΛΛΗ) Διαδρομή: Πλατεία Κουντουριώτη(ΈΛΛΗ) Άγαλμα Διαγόρα (ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ) (ευαισθητοποίηση) Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», γιόρτασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου Μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην αρθρίτιδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων και την συμμετοχή αξιόλογων παραγόντων της μουσικής της Ρόδου, των κ.κ.νίτσα Κουρτίδου εκτελέστρια τραγουδιού, Αντιγόνη Ζάχαρη πιανίστα, Ελευθερία Ζαράκη υψίφωνο, Ειρήνη Πηδιάκη βιολονίστρια, Σεβαστή Χατζηστρατή πιανίστα και του μουσικού κ.παναγιώτη Μπέλλου. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δοθηκαν μέσω κοινωνικής λειτουργού σε παιδάκια που πάσχουν από αρθρίτιδα καθώς και για την ολοκλήρωση των εργασιών της Στέγης μας. (ενημέρωση-ευαισθητοποίηση) Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007, πραγματοποιήσαμε την πρώτη συνάντηση μελών. Σ ένα φιλικό κλίμα ανακοινώθηκε στα μέλη μας το Πρόγραμμα Δράσεων του Συλλόγου και πραγματοποιήθηκε ανακατάταξη των μελών που αποτελούν τις Ομάδες Εκδηλώσεων, Υποστήριξης, Επικοινωνίας και Περπατήματος. 1 Νοεμβρίου 2007, εκκίνηση των προγραμμάτων της Ομάδας Υποστήριξης, όπου κάθε εβδομάδα από το Νοέμβριο έως και τον Μάιο θα οργανώνονται συναντήσεις για τα μέλη του συλλόγου μας με ειδικούς εθελοντές. Κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τους γυμναστές κ.κ.κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου, κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές-Υγεία» με τον φυσικοθεραπευτή κ.χάρι Ναχνά, κάθε τρίτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε και Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ.αλεξία Κυπριώτη και την κ.σιάνγκα Ντίνα και τέλος, κάθε τετάρτη Πέμπτη φιλική συζήτηση των μελών με κάποιον ιατρό της Ρόδου. (υποστήριξη)

10 Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007, «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες», αποστείλαμε επιστολή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες κ.εμμανουήλ Ζηδιανάκη και στον Πρόεδρο των Κ.Ε.Κ.Η.Κ.Α.Μ.Ε. κ.παύλο Μπακίρη. (ευαισθητοποίηση) Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» δόθηκε μέσω Κοινωνικής Λειτουργού, υποτροφία (οικονομική ενίσχυση) σε παιδιά που πάσχουν από αρθρίτιδα. (ευαισθητοποίηση) Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007, συμμετείχαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων. ΕΤΟΣ 2008 Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008, καλωσορίσαμε τη Νέα Χρονιά, με την Κοπή Βασιλόπιτας, στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης, με αλμυρά, γλυκά, κρασί, καφές, Βασιλόπιτα και την συντροφιά Μουσικής. Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2008, πραγματοποιήσαμε ιατροκοινωνική εκδήλωση στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης «Νεστορίδειο Μέλαθρο», με την κ.μυστακίδου Κυριακή Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών και Υπεύθυνη της Μονάδος Ανακουφιστικής Αγωγής Παν/μίου Αθηνών, με θέμα: «Πρόκληση για ποιότητα ζωής σε χρόνιους πάσχοντες: Μύθος ή πραγματικότητα;» Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Ροδίων, του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και την συμμετοχή των μαθητών της Α και Β τάξης του Γυμνασίου Καλλιθιών με ιχνογραφήματα που απεικόνιζαν τον ανθρώπινο πόνο. (ενημέρωση) Την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008 πραγματοποιήσαμε τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ της Στέγης, των νέων μας γραφείων που βρίσκονται στην οδό Ερυθρού Σταυρού 6, εντός του Παλιού Νοσοκομείου Ρόδου, με την παρουσία του πρώην Υφυπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.γεώργιου Κωνσταντόπουλου. Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο από το 2003, «6 ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ», για πρώτη χρονιά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ στο Καρακόνερο, με την συμμετοχή περιπατητών και ποδηλατοδρόμων όλων των ηλικιών καθώς και του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και του Γυμναστικού Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Στα καθιερωμένα μπλουζάκια του ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ φέτος θα απεικονίζεται ένα καινούργιο σχέδιο του Δωδεκανήσιου διεθνούς φήμης ζωγράφου και γλύπτη κ.dion Zαχαρίου.

11 Η εκδήλωση αυτή, πρότυπη για τον τόπο μας, έχει ως σκοπό, όλοι μαζί, συνοδοιπόροι στον δρόμο της ζωής με αισιοδοξία, ελπίδα, ψυχικό σθένος, θέληση και κέφι, να χαράξουμε το σήμερα και το αύριο Φέτος για πρώτη χρονιά δόθηκε υποτροφία (οικονομική ενίσχυση) σε φοιτήτρια από το νησί μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είναι μέλος των Παρολυμπιακών Αγώνων. (ευαισθητοποίηση) Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008, Γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με μουσική! Βοηθήσαμε όλοι μαζί παιδιά που πάσχουν από Αυτοάνοσο Νόσημα! Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων, διοργάνωσε κοινωνική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. Την μουσική βραδιά πλαισίωσαν καλλιτεχνικά ο Αγαπητός και η Ορχήστρα Των Ρόδων μαζί με τους Θανάση Αναπολιτάνο στο μπαγλαμά και την Μιρέλλα Πάχου στο ακορντεόν. Σε παλιές και νέες μελωδίες, μας ταξίδεψαν ο Νίκος Ανδρουλακάκης στο πιάνο απέναντι μας και η γυναίκα του η Βάσω στο τραγούδι ανάμεσα μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης, δόθηκαν μέσω κοινωνικής λειτουργού, ως υποτροφία, οικονομική ενίσχυση σε παιδιά που πάσχουν από αυτοάνοσο νόσημα. (ενημέρωσηευαισθητοποίηση) 6 Νοεμβρίου 2008, εκκίνηση των προγραμμάτων της Ομάδας Υποστήριξης, όπου κάθε εβδομάδα από το Νοέμβριο έως και τον Μάιο θα οργανώνονται συναντήσεις για τα μέλη του συλλόγου μας με ειδικούς εθελοντές. Κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τους γυμναστές κ.κ.κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου, κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές-Υγεία» με τον φυσικοθεραπευτή κ.χάρι Ναχνά, κάθε τρίτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε και Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ.αλεξία Κυπριώτη και την κ.σιάνγκα Ντίνα και τέλος, κάθε τετάρτη Πέμπτη φιλική συζήτηση των μελών με κάποιον ιατρό της Ρόδου. (υποστήριξη) ΕΤΟΣ 2009 Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009, γιορτάσαμε τον ερχομό του νέου χρόνου με την Κοπή Βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», με την συμμετοχή χορωδίας από το Ωδείο Ρόδου ΚΑΙΤΗ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009, πραγματοποιήθηκε στο Ακταίον, υπό την αιγίδα του Δήμου Ροδίων, κοινωνική εκδήλωση με θέμα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ με ομιλητές, τον Δρ.Χειροπρακτικής-Φυσιοθεραπευτή κ.ναχνά Χάρι, τον Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών κ.βενιζέλο Κωνσταντίνο, την Ψυχολόγο κ.κυπριώτη Αλεξία και τον Πανοσιολογιότατο Πάτερ Νεκτάριο Πόκια. Συντονίστρια της εκδήλωσης, η Κοινωνική Λειτουργός κ.ρηγοπούλου Γεωργία.

12 Τον Απρίλιο του 2009, καθιερώθηκε, η διάθεση μέσω κοινωνικής λειτουργού, υποτροφίας σε παιδιά που πάσχουν από αυτοάνοσο νόσημα, ως πράξη αγάπης για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Τον Μάιο του / Αγοράσαμε σχολικά βοηθήματα, τα οποία προσέφερε ο σύλλογος μας, στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου της Αστυπάλαιας. 2/ Εκδώσαμε το πρώτο αναγνωριστικό έντυπο, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥ «ΘΑΛΕΙΑ». Το έντυπο θα εκδίδεται ανά τετράμηνο. Το εκάστοτε τεύχος θα περιλαμβάνει τα νέα του τετραμήνου που πέρασε, τις εκδηλώσεις που σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε το τρέχον τετράμηνο, καθώς και άρθρα ιατρών, συνταγές, ιστορίες, νέα και άλλο υλικό που θα συλλέγουμε από ιατρούς, μέλη και φίλους του συλλόγου μας από ολόκληρη την Δωδεκάνησο. Την Κυριακή 31 Μαΐου 2009, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, πραγματοποιήθηκε ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στην εποχή μας», με ομιλητές τον κ.φάμπιο Μπρανκίτσιο, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, τον κ.φίλιππο Παπαθεοδωράκη, Πλαστικό Χειρουργό και συντονιστή, τον κ.ιωάννη Υψηλάντη, Ειδικό Παθολόγο. Τον Σεπτέμβριο του / Έκδοση του δεύτερου τεύχους του εντύπου, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥ «ΘΑΛΕΙΑ». 2/ Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε για 7 η συνεχή χρονιά το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα, με την συμμετοχή περιπατητών, ποδηλατοδρόμων και ομάδας στίβου. Με την συμπαράσταση του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και του Γυμναστικού Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ, με την υποστήριξη της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Δωδεκανήσου (Ν.Α.Ο.Δ.) και του Δήμου Ροδίων. Όπως κάθε χρόνο όλοι οι συμμετέχοντες φορούσαν καπελάκια που απεικονίζουν το λογότυπο του συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» και φανελάκια που απεικονίζουν σχέδιο με σμήνος από πουλιά, του κ.dion Ζαχαρίου Δωδεκανήσιου διεθνούς φήμης ζωγράφου και γλύπτη. Σε όλους τους συμμετέχοντες, απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και επιπλέον στους αθλητές της ποδηλασίας και του στίβου αναμνηστικά μετάλλια. Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009, στις 18.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων, γιορτάσαμε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ, με την εθελοντική συμμετοχή του κ.αϊβάζη Σέργιου, πιανίστα και ιδρυτή της Α.Σ.Μ. Arte Con Anima, της Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου υπό τη διεύθυνση του κ.μιχάλη Καλαϊτζη, του Μουσικού Συνόλου Εγχόρδων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου υπό τη διεύθυνση του κ.γιάννη Μαλλιόπουλου, των νέων μουσικών ταλέντων

13 της Ρόδου, Καραγιάννη Μαλβίνα στο βιολί και Τσακίρη Ειρήνη Ραφαέλα στο πιάνο και της κ.λενούδια Μυρσίνη εκπαιδευτικού θεάτρου με τους μαθητές του θεατρικού ομίλου των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία. Με την συμπαράσταση, της φαρμακευτικής εταιρίας Wyeth Hellas, του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, του Δήμου Ροδίων, του ανθοπωλείου Narkissos και του αγαπημένου φίλου του συλλόγου μας, ρεπόρτερ και φωτογράφου κ.πάχου Αντώνη. Όπως κάθε χρόνο, δόθηκε υποτροφία (οικονομική ενίσχυση), σε παιδιά που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα. Το 2009, από τις 11 Νοεμβρίου, οργανώνονταν κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος-Κίνηση-Ζωή» (γυμναστική και γιόγκα) με τον Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής κ.κώστα Βενιζέλο, στον χώρο του γυμναστηρίου του, προκειμένου να παρέχονται όσο το δυνατόν καλύτερα οι υπηρεσίες στα μέλη μας. Κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές- Υγεία» με τους φυσικοθεραπευτές κ.χάρι Ναχνά και κα.κλειώ Σαρικά και κάθε τρίτη Τετάρτη του μήνα «Χορός» με την χορογράφο-καθηγήτρια χορού κα.αμέρισσα Βογιατζή σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Best Western Plaza. Τέλος, την τελευταία Δευτέρα κάθε μήνα πραγματοποιούνταν στην δική μας Στέγη «Ομάδα Συμβουλευτικής» με την κοινωνική λειτουργό κα.καρελάκη Γιώτα. Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009, στην Πλατεία Κύπρου, από τις μέχρι τις 14.00, συμμετείχαμε με άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις, σε εκδήλωση ενημέρωσης για το Aids, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της εταιρίας Security Force σε συνεργασία με την mgk.advertising. ΕΤΟΣ 2010 Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010, στην κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου μας, απονείμαμε πλακέτα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στις εφημερίδες ΓΝΩΜΗ στον κ.δημήτριο Τσοπανάκη & ΡΟΔΙΑΚΗ στην κ.ήβη Τσοπανάκη, ως ένδειξη ευχαριστιών για την αμέριστη συμπαράσταση τους από το 2002 έως και σήμερα. Την βραδιά έντυσαν με γλυκές μελωδίες, η κ.μαρία Μανιά στο αρμόνιο, με τις μικρές καλλιτέχνιδες Χούλη Εμμανουέλα στη φωνή και Καραγιάννη Μαλβίνα στο βιολί. Στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010, στις 19.00, στο Ξενοδοχείο APOLLO BLUE PALACE, στο Φαληράκι, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, η καθιερωμένη ιατροκοινωνική εκδήλωση του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», που είχε ως θέμα «Η θέση του ασθενή στη σύγχρονη ιατρική». Εισηγητές του Ιατρικού μέρους της εκδήλωσης ήταν:

14 - Ο Δρ.Κρεμαστινός Δημήτριος, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και - Ο Δρ.Πίτσης Αντώνιος, Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στην Κλινική «Άγιος Λουκάς» Θεσσαλονίκης, με Συντονιστή τον κ.μαντά Χρήστο, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. Τον Σεπτέμβριο του 2010: 1/ Έκδοση του πέμπτου τεύχους του εντύπου, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥ «ΘΑΛΕΙΑ». 2/ Το Σαββάτο 25 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 17.00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ πραγματοποιήθηκε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, το καθιερωμένο πλέον «ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ» του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», με την συμμετοχή περιπατητών και φίλων. Yπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δ.Ο.Ν.Α., του Π.Ο.Δ.Ρ., του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και την συνεργασία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. Η φετινή μας διοργάνωση, είχε μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πνοή, καθώς 277 μαθητές και μαθήτριες και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων των ιδιωτικών εκπαιδευτήριων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, συμμετείχαν σε έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Συμμετοχή στη ζωή». Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η κ.νατάσα Σαβράνη, Καθηγήτρια Εικαστικών του σχολείου. Την ημέρα της διοργάνωσης, στο κλειστό γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» υπήρχε έκθεση με τα έργα των παιδιών. Στο τέλος της διοργάνωσης, τρία από αυτά - ένα από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, βραβεύτηκαν από την κριτική επιτροπή η οποία αποτελείτο από τον φιλόλογο και ζωγράφο κ.παναγιώτη Αναστασιάδη, τον Δωδεκανήσιο διεθνούς φήμης ζωγράφο και γλύπτη κ.dion Ζαχαρίου και από τον ιατρό παιδίατρο, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας κ.μιχάλη Νούσια. Σε όλους τους συμμετέχοντες, απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στα παιδιά που συμμετείχαν στην έκθεση ζωγραφικής τα καθιερωμένα μπλουζάκια του Περπατήματος. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος ΘΑΛΕΙΑ, έχει δώσει οικονομική ενίσχυση σε άτομο με ειδικές ανάγκες. Το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2010, στις 18.30, στο Ξενοδοχείο OPERA HOUSE, στη Σύμη, πραγματοποιήθηκε ιατροκοινωνική εκδήλωση για τον εορτασμό της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ, αφιερωμένη στον Γιάννη Διακογιάννη. Στο Α Μέρος της εκδήλωσης μας, ομιλητές ήταν δύο αξιόλογοι καθηγητές ιατροί: Ο κ.κρεμαστινός Θ. Δημήτριος, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, το θέμα της ομιλίας του οποίου ήταν «Πως θα προφυλάξουμε την καρδιά μας» και Ο κ.γεώργιος Φαρμακίδης, Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας, Συντονιστής Διευθυντής ΣΤ' Κλινικής Νοσοκομείου ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ο οποίος μας μίλησε για την «Πρόληψη γυναικολογικού καρκίνου - Εμβόλια».

15 Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Συντονίστρια Διευθύντρια του Πολυδύναμου Ιατρείου Σύμης κ.ανδρουτσοπούλου Χαρίκλεια. Στο Β Μέρος: Η κα.χατζηστρατή Σεβαστή σολίστ πιάνου, απήγγειλε στίχους από το βιβλίο του ποιητή Παναγιώτη Κρητικού «Που τελειώνει το ταξίδι σου;» και ο κ.γεώργιος Ξυλουράς μας ταξιδέψει με την κιθάρα του σε γνώριμες μελωδίες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος «ΘΑΛΕΙΑ» έδωσε οικονομική ενίσχυση σε άτομο με πρόβλημα υγείας στη Σύμη. Την 1η Νοεμβρίου 2010, ξεκίνησαν οι Ομάδες Υποστήριξης με «Γυμναστική» από την καθηγήτρια φυσικής αγωγής ειδική εφαρμογών διαιτητικής κα.πατατούκου Ελευθερία και κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές-Υγεία» με τους φυσικοθεραπευτές κ.χάρι Ναχνά και κα.κλειώ Σαρικά, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Best Western Plaza. Την τελευταία Δευτέρα κάθε μήνα πραγματοποιούνταν στην Στέγη μας η «Ομάδα Συμβουλευτικής» με την κοινωνική λειτουργό κα.καρελάκη Γιώτα. ΕΤΟΣ 2011 Την Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2011, πραγματοποιήσαμε την κοινωνική μας εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου μας στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Την βραδιά πλαισίωσε μουσικά ο κ.κωνσταντάκης Κυριάκος. Το Σάββατο 28 Μαίου 2011, στις 19.00, στο Ξενοδοχείο SENTIDO APOLLO BLUE, στο Φαληράκι, σε μια φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, η 26 η τελευταία Ιατροκοινωνική Εκδήλωση για αυτήν την χρονιά, του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», μεταξύ εκπροσώπων της Εκκλησίας, της Πολιτείας, της Πόλεως Ρόδου, γιατρών, χορηγών, φίλων, μελών και δημοσιογράφων. Συντονιστής της εκδήλωσης μας ήταν ο κ.μαντάς Χρήστος, Ιατρός Γενικής Ιατρικής, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση, διαβάζοντας τον χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Δημόπουλου Αντώνιου και του Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ.κ. Σύμης Χρυσοστόμου. Εισηγητές στην εκδήλωση ήταν: Ο κ.παπίρης Σπυρίδωνα, Καθηγητής Πνευμονολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Β Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», με θέμα εισήγησης «Μύθοι και Πραγματικότητα στην Πνευμονολογία» και Ο κ.φαρμακίδης Γεώργιος, Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας και Διευθυντής της ΣΤ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου», με θέμα εισήγησης «Κάπνισμα και εγκυμοσύνη»

16 Το 9 ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα μ.μ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, με την συμμετοχή περιπατητών και φίλων, την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και την συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ». Ο Σύλλογος μας θα χορηγήσει και εφέτος υποτροφία (οικονομική ενίσχυση), σε παιδιά με πρόβλημα υγείας, μέσω Κοινωνικής Λειτουργού. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Η φετινή μας διοργάνωση, είχε ένα ξεχωριστό στίγμα καθώς Την Πέμπτη 15/9/2011 έως και την Παρασκευή 16/09/2011 και ώρες 11:00π.μ.-14:00μ.μ. και 18:00μ.μ.- 21:00μ.μ. και Το Σάββατο 17/9/2011 και ώρα 11:00π.μ.-14:00μ.μ., Βρεθήκαμε με εκπροσώπους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ», στην Πλατεία Κύπρου, με σκοπό την διανομή ενημερωτικών εντύπων και αιτήσεων νέων μελών. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 εορτάστηκε για 7 η συνεχή χρονιά, η ΠΑΓKΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ, στις 11.00πμ, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. Με ένα μουσικό αφιέρωμα, «ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ», με τη συμπαράσταση εγκάρδιων φίλων του Συλλόγου μας, του ιατρού κ.ιωσήφ Δημήτριου, του ιατρού κ.κατσογριδάκη Ευάγγελου, της μουσικού κ.κούκουρου Αικατερίνης, του ιατρού κ.λίσγου Φίλιππου, του ιατρού κ.στουραΐτη Ιωάννη και των νεαρών μουσικών Κατσογριδάκη Γεώργιο, Χατζηκαλημέρη Δέσποινα και Χατζηνικόλα Θεοδώρα. Για το έτος 2011, από την 1 η Νοεμβρίου και κάθε πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα πραγματοποιούνταν στην Στέγη μας, η «Ομάδα Συμβουλευτικής» με την κοινωνική λειτουργό κα.καρελάκη Γιώτα και κάθε Παρασκευή το πρόγραμμα «Θεραπευτική Γυμναστική» με τον φυσικοθεραπευτή κ.μανέττα Αναστάσιο σε γυμναστήριο προκειμένου να παρέχονται όσο το δυνατόν καλύτερα οι υπηρεσίες στα μέλη μας. Τέλος κατόπιν ραντεβού με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής ειδικός εφαρμογών διαιτητικής κα.πατατούκου Ελευθερία, προσφέρονταν στο γραφείο της στα μέλη μας διαιτολογική υποστήριξη, διατροφή, λιπομέτρηση, βάση του προβλήματος υγείας του κάθε μέλους. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, στις 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού Ρόδου και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. Αυτή η εκδήλωση, πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά με αγάπη, ανθρωπιά και σεβασμό στον άνθρωπο και τις αξίες του, από ερασιτέχνες μουσικούς (κατά αλφαβητική σειρά), τον γιατρό ωτορινολαρυγγολόγο κ.ιωσήφ Δημήτριο, τον γιατρό ωτορινολαρυγγολόγο κ.κατσογριδάκη

17 Ευάγγελο, την μουσικό κ.κούκουρου Αικατερίνη, τον γιατρό παθολόγο κ.λίσγο Φίλιππο, τον ιατρό γαστρεντερολόγο κ.στουραΐτη Ιωάννη, τον γιατρό παιδίατρο κ. Χατζηνικόλα Νικόλαο και τους μικρούς μουσικούς Κατσογριδάκη Γεώργιο, Χατζηκαλημέρη Δέσποινα και Χατζηνικόλα Θεοδώρα. Έκτακτη συμμετοχή στην εκδήλωση μας ήταν ο μουσικός κ.παπαθεοδωράκης Ιωάννης και ο μουσικός κ.σπυρίδης Εμμανουήλ. Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμηθήκαν έπαινοι από τον Σύλλογο «ΘΑΛΕΙΑ» σε όλους τους συντελεστές, ως ένδειξη ευχαριστιών αναγνωρίζοντας την εθελοντική προσφορά τους για την πραγμάτωση των σκοπών και των στόχων του Συλλόγου μας. Στα πλαίσια πραγματοποίησης των σκοπών και των στόχων μας, ο Σύλλογος μας προσέφερε την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, το ποσό των 3.500, ως οικονομική ενίσχυση, σε δύο παιδιά με πρόβλημα υγείας κατόπιν σύστασης Κοινωνικής Λειτουργού του Γ.Ν.Ρόδου, στους Συλλόγους Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Αδελφότης Αίματος και Ροδαυγή και σε ένα μέλος του Συλλόγου μας. ΕΤΟΣ 2012 Ο νέος χρόνος ξεκίνησε με τον εορτασμό της κοπής της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2012, στο Ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στην εκδήλωση μας, απονείμαμε πλακέτες ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, σε συμπαραστάτες του Συλλόγου μας, οι οποίοι με την καθοριστική βοήθεια τους, έχουν συμβάλει στην επιτυχία των σκοπών και των στόχων μας. Ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», προσέφεραν λαμπάδες και πασχαλινά τσουρέκια σε παιδιά και ηλικιωμένους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα 200 αυγά για την ως άνω πρωτοβουλία, μας τα προσέφερε δωρεάν κάποιο μέλος του Συλλόγου μας. Με την πραγματοποίηση της 27ης ιατροκοινωνικής μας εκδήλωση, στη αίθουσα της νέας πτέρυγας του Νεστορίδειου Μελάθρου, το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και ώρα Με ομιλητές ιατρούς, τον κ.μικρόπουλο Ευθύμιο M.D., ιατρό Νευρολόγο - Κλινικό Νευροφυσιολόγο και τον κ.αννάκη Κάλλιστο, ιατρό Νευρολόγο και συντονιστή τον κ.ευάγγελο Μανδρακό, ιατρό Ρευματολόγο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και είχε ως θέμα «Αυτοάνοσες νόσοι Ο αόρατος πόλεμος». Με την ετήσια Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2012, όπου συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και ο απολογισμός δράσεων, καθώς και ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους και οι μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου μας.

18 Εφέτος γιορτάσαμε τα 10 χρόνια δράσης του Συλλόγου μας, με την 10η διοργάνωση για το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον Λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ). Συνεχίσαμε εκεί από όπου είχαμε ξεκινήσει το 2003!! Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 18.00, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της ΚΒ Εφορίας Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Στην φετινή διοργάνωση μας, συμμετείχαν σύλλογοι της Ρόδου με γνωστό κοινωνικό & αθλητικό έργο, Ανάδοχη Αγκαλιά, Γ.Α.Σ. Υγεία Ρόδου, Ε.Υ.Θ.Υ.Τ.Α., Κέντρο ΕΛΠΙΔΑ, Ροδαυγή, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αδελφότης Αίματος, Σύλλογος Κριτών Στίβου, Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου, Ομάδα Ελεύθερων Ποδηλάτων Ρόδου Fridey Rhodes Cyclist και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία. Όπως και πέρσι, στην πλατεία Κύπρου στήθηκε το κιόσκι μας, όπου διανεμήθηκαν διαφημιστικά και ενημερωτικά έντυπα σχετικά με την διοργάνωση και τον στόχο μας. Ο στόχος μας για εφέτος είναι να συγκεντρώσουμε χρήματα, για να ενισχύσουμε οικονομικά, έντεκα (11) παιδιά δύο Δημοτικών Σχολείων της Ρόδου, με πρόβλημα διαβίωσης και χρόνια νοσήματα, το κολατσιό τους, για όλη την σχολική περίοδο, με συνολικό κόστος περίπου Στις 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, δώσαμε σε έξι(6) παιδιά με πρόβλημα διαβίωσης, επιταγές αξίας 50 για αγορές από super market, τις οποίες μας προσέφερε κάποιος χορηγός μας και σε ένα (1) παιδί βοήθημα 200, προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα για λόγους υγείας. Ο Σύλλογος μας άνοιξε τα φτερά του και συνεργάζεται ενεργά με την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. κ.κασίμος Δημήτριος, η Πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» κα.γεωργά Θάλεια, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης κα.κουτσογάννη Κατερίνα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες κ.ψωμάς Ηλίας, δημιούργησαν ένα Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων Ασθενών με Ρευματικά Νοσήματα και δρουν ομόφωνα, με διάφορες ενέργειες προς τον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και οποιαδήποτε αρχή και αν χρειαστεί, που σκοπό έχουν, την έντονη ανησυχία των ασθενών με ρευματικά νοσήματα για την διαφαινόμενη υποβάθμιση της περίθαλψης τους. Στα πλαίσια του εορτασμού της «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ», για 8 η χρονιά, διοργανώσαμε εκδηλώσεις διαφορετικές από ότι συνήθως. Α) Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, με την συμπαράσταση της Αδελφότητας Κρητών Ο Ψηλορείτης. Στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου,

19 στις 20:00μ.μ., η θεατρική ομάδα της Αδελφότητας Κρητών Ο Ψηλορείτης παρουσίασε την θεατρική παράσταση «Βίος Ανθόσπαρτος» και τα έσοδα διατέθηκαν προς ενίσχυση του Συλλόγου μας. Β) Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, ώρα μ.μ., στην αίθουσα της Νέας Πτέρυγας του Νεστωρίδειου Μελάθρου, η Πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» κα.θάλεια Γεωργά και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, διοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου της κας.γεωργά «Τζιτζικλού». Για το βιβλίο μίλησαν, ο κος.σουλεϊμάν Αλάγιαλη-Τσιαλίκ, ποιητής, η κα.βογιατζή-χαραλάμπη Ειρήνη, συγγραφέας, ο κος.στέλλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος και ο κος.πέτρος Μόσχος, δημοσιογράφος. Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κος.λουκάς Δημάκας. Στο βιβλίο υπάρχουν αναφορές επί των αυτοάνοσων νοσημάτων. Από το Νοέμβριο έως και τον Μάιο κάθε έτους, έτσι και φέτος, διοργανώνουμε για όγδοη χρονιά τα προγράμματα των ομάδων υποστήριξης, με την αφιλοκερδή συμμετοχή των εθελοντών μελών του Συλλόγου μας: Α) Με την κα.καρελλάκη Παναγιώτα, Κοινωνική Λειτουργό Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, "Σεμινάρια Συμβουλευτικής-Αυτογνωσίας", την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, ξεκινώντας από την Τρίτη 06 Νοεμβρίου 2012, στην Στέγη μας, ώρες μ.μ. Β) Με τον κ.ναχνά Χάρι, χειροπρακτικό, την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, ξεκινώντας από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, προσφορά ενός χορηγού μας, ώρες μ.μ. ΕΤΟΣ 2013 Υποδεχθήκαμε το 2013 με την κοπή της Βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο BEST WENSTERN PLAZA. Όπως κάθε χρόνο απονείμαμε πλακέτα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ σε συμπαραστάτες του Συλλόγου μας.

Στις 15 Μαρτίου o Σύλλογος μας συμμετείχε σε μουσική παράσταση, με μουσική και τραγούδια του Βασίλη Κετεντζόγλου, στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου.

Στις 15 Μαρτίου o Σύλλογος μας συμμετείχε σε μουσική παράσταση, με μουσική και τραγούδια του Βασίλη Κετεντζόγλου, στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου. Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» ΕΤΟΣ 2002 Στις 7 & 8 Ιουνίου 2002, έγιναν τα εγκαίνια του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ». Στο 1 ο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου.

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ η αφιερωμένη στους εφήβους 5-10 Απριλίου 2014 Ο εαυτός σου και η επιλογή σου...... τα κλειδιά για τη ζωή σου Διοργανωτές: 7η ΥΠΕ Γαστρεντερολογική Κλινική - Κοινωνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FORUM ΤΩΝ STAKEHOLDERS

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FORUM ΤΩΝ STAKEHOLDERS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FORUM ΤΩΝ STAKEHOLDERS ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 09:30 18:30 μμ Συνεδριακή Αίθουσα ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ Λ. Μεσογείων 387,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Λειτουργία βασισμένη στις αρχές της Επείγουσας Ιατρικής. Καβάλα, 4-5 Απριλίου 2014 Ξενοδοχείο LUCY

2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Λειτουργία βασισμένη στις αρχές της Επείγουσας Ιατρικής. Καβάλα, 4-5 Απριλίου 2014 Ξενοδοχείο LUCY 2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Λειτουργία βασισμένη στις αρχές της Επείγουσας Ιατρικής Καβάλα, 4-5 Απριλίου 2014 Ξενοδοχείο LUCY 2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Καβάλα, 4-5 Απριλίου 2014 Στοιχεία Ομιλητών Προεδρείων 1. Αγγουριδάκης Παναγιώτης, Πνευμονολόγος, επίκ. καθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 11:00-14:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

13 Μαΐου 2016 Αμφιθέατρο «Μαγγίνειο» Γεν. Νοσοκομείο «Αρεταίειο» Χρόνιες Ρευματικές Παθήσεις: Ενημέρωση και Αντιμετώπιση. Αθήνα

13 Μαΐου 2016 Αμφιθέατρο «Μαγγίνειο» Γεν. Νοσοκομείο «Αρεταίειο» Χρόνιες Ρευματικές Παθήσεις: Ενημέρωση και Αντιμετώπιση. Αθήνα Υπό την αιγίδα Παθολογική Φυσιολογία Ιατρική Σχολή Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ρευματολογικό Ιατρείο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» Δ/ντής: Καθηγητής Αθ. Γ. Τζιούφας ΗΜΕΡΙΔ Α ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση Οργάνωση - Γραμματεία Χορηγός. Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας, Αττική Τηλ.: 210 6048260, Fax: 210 6047457 E-mail: tmouzakis@free-spirit.

Διοργάνωση Οργάνωση - Γραμματεία Χορηγός. Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας, Αττική Τηλ.: 210 6048260, Fax: 210 6047457 E-mail: tmouzakis@free-spirit. Διοργάνωση Οργάνωση - Γραμματεία Χορηγός ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ Πόντου 104, 115 27 Αθήνα Τηλ.: 210 7470089, Fax: 210 7470044 E-mail: emedip@otenet.gr, Web site: www.emedip.gr Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ 2015 ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ 2015 Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 ΕΝΑΡΞΗ Χαιρετισμοί Συνεργασίες 16.00 Δ. Κοντοπίδης Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Κ.Ι. Α. Ξανθός Υπουργός Υγείας Ε. Παπασάββας Διοικητής Αγ. Σοφία

Διαβάστε περισσότερα

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000 Page 1 of 6 Φεβρουάριος 2000 Ακόμη κόβουμε πίτες Σχολική Χρονιά 2000/2001 Κολλεγιάδα 2000 Σεμινάρια Α.Σ.Ι.Σ Δημοτικών Σχολείων Σεμινάρια δασκάλων Έκθεση των δασκάλλων Καλλιτεχνικών Χρήσιμες Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί συνάδελφοι, Μετά τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του πρωτοποριακού Ετήσιου Προγράμματος Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης των συναδέλφων, η Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος V

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος V Πρόγραμμα Ημερίδας Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος V Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΛΟΥΡΟΣ», ΜΗΤΕΡΑ Ώρα προσέλευσης 08:30 Διοργάνωση: Ηπατολογικό Τμήμα ΥΓΕΙΑ Πρόεδρος Οργανωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Βιβλιοθήκης από τον Δήμο Ιλίου

Ίδρυση Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Βιβλιοθήκης από τον Δήμο Ιλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ίλιον, 07.11.2016 Δελτίο Τύπου Ίδρυση Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Βιβλιοθήκης από τον Δήμο Ιλίου Ο Δήμος Ιλίου, ανταποκρινόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

«Οι προσωπικές ανάγκες των ασθενών» ΓΕΩΡΓΑ ΘΑΛΕΙΑ Πρόεδρος Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ»

«Οι προσωπικές ανάγκες των ασθενών» ΓΕΩΡΓΑ ΘΑΛΕΙΑ Πρόεδρος Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» «Οι προσωπικές ανάγκες των ασθενών» ΓΕΩΡΓΑ ΘΑΛΕΙΑ Πρόεδρος Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» «Το δύσκολο δεν είναι να κοιτάζεις τον άλλο στα μάτια, αλλά να κοιτάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. Μέσω Διαδικτύου «Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ: ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ» ΧΩΡΟΣ

Πρόγραμμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. Μέσω Διαδικτύου «Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ: ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ» ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Μέσω Διαδικτύου 2014 «Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ: ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ» ΧΩΡΟΣ Αμφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκομείο «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Ο θεσμός των Επιστημονικών Ημερίδων Ενδοκρινολογίας της Γυναίκας συνεχίζεται κι εφέτος

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα 23 Μαρτίου 2012 ΘΕΜΑ: Μητρικός Θηλασμός

Ημερίδα 23 Μαρτίου 2012 ΘΕΜΑ: Μητρικός Θηλασμός Ημερίδα 23 Μαρτίου 2012 ΘΕΜΑ: Μητρικός Θηλασμός Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Από συναισθηματική άποψη, το ιδανικό μέρος για να έρχεται στον κόσμο ένα μωρό ώστε η μητέρα του να νιώθει ήρεμα,

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Forum Stakeholders για τις Ρευματικές Παθήσεις ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Forum Stakeholders για τις Ρευματικές Παθήσεις ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Forum Stakeholders για τις Ρευματικές Παθήσεις Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 Συνεδριακή Αίθουσα ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ Λ. Μεσογείων 387, Αγ. Παρασκευή «ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ» ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ... 02 ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 03 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 04 ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΟΜΙΛΗΤΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ... 02 ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 03 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 04 ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΟΜΙΛΗΤΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ... 02 ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 03 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 04 ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΟΜΙΛΗΤΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ... 06 08 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 09 01 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, Η Νόσος Alzheimer αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά αλλά και κοινωνικά προβλήματα των σύγχρονων κοινωνιών, λόγω της σοβαρής και εξελισσόμενης γνωσιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕισαγωγικήΕπιστολή. Σάββατο 9 Nοεμβρίου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο. Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

ΕισαγωγικήΕπιστολή. Σάββατο 9 Nοεμβρίου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο. Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Σάββατο 9 Nοεμβρίου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο ΕισαγωγικήΕπιστολή Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Η Ημερίδα Ενδοκρινολογίας της Γυναίκας διοργανώνεται για 10 η φορά από τη Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

5 Απριλίου. θεραπεία. Καρκίνος πνεύμονα: Από τις βασικές αρχές στην εξειδικευμένη. Σάββατο ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Επιστημονική ημερίδα. Crowne Plaza Hotel

5 Απριλίου. θεραπεία. Καρκίνος πνεύμονα: Από τις βασικές αρχές στην εξειδικευμένη. Σάββατο ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Επιστημονική ημερίδα. Crowne Plaza Hotel Διοργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Επιστημονική ημερίδα Καρκίνος πνεύμονα: Από τις βασικές αρχές στην εξειδικευμένη θεραπεία WASSILY WASSILYEVICH KANDINSKY Harmonie

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Χώρος: Αμφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκομείο Θεσ/νίκης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ώρα: 14:00-15:30 ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟ ΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VI

Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VI Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VI Παρασκευή 4 Νοεµβρίου 2016 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΛΟΥΡΟΣ», ΜΗΤΕΡΑ Ώρα προσέλευσης 08:30 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Θα χορηγηθούν 4 µόρια συνεχιζόµενης ιατρικής εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

πρόγραμμα Κοινή στρατηγική αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων από ρευματολόγους και ορθοπαιδικούς

πρόγραμμα Κοινή στρατηγική αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων από ρευματολόγους και ορθοπαιδικούς Κοινή στρατηγική αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων από ρευματολόγους και ορθοπαιδικούς Αμφιθέατρο ΙΑΣΩ Λ. Κηφισίας 37-39, 15123 Μαρούσι, t. 210 6184000, f. 210 6184158 30.11-1.12.2012 πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

«Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

«Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΙΑΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε Ημερίδα με θέμα: «Παραπληγ ίία κα ιι Αποκατάσταση» «Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙV

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙV ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ευχαριστούμε για την υποστήριξη τις Εταιρείες: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται και φέτος, από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος και το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Πανελλήνιο Forum Επισκεπτών Υγείας «Πρόληψη & Προαγωγή Υγείας στον 21 ο αιώνα» 28-29 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1 ο Πανελλήνιο Forum Επισκεπτών Υγείας «Πρόληψη & Προαγωγή Υγείας στον 21 ο αιώνα» 28-29 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ο Πανελλήνιο Forum Επισκεπτών Υγείας «Πρόληψη & Προαγωγή Υγείας στον 21 ο αιώνα» 28-29 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευή 28/9/2012 8.45-9.00 Προσέλευση - Εγγραφή συνέδρων 9.00-9.30 Εισαγωγή - Χαιρετισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Χ α ι ρ ε τ ι σ μ ό ς Π ρ ο έ δ ρ ο υ

Χ α ι ρ ε τ ι σ μ ό ς Π ρ ο έ δ ρ ο υ Χ α ι ρ ε τ ι σ μ ό ς Π ρ ο έ δ ρ ο υ Αγαπητές και Aγαπητοί Συνάδελφοι, Τις τελευταίες δεκαετίες η συνεχής εξέλιξη των ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία και ευρύτατη

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA

2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA 2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 17:00-17:15 Προσέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Περιστέρι Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην ημερίδα με θέμα την Ψωρίαση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Περιστερίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, την

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙ

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙ ΗΜΕΡΙΔΑ Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙ Σάββατο 26 Μαΐου 2012 Συνεδριακό Κέντρο Ν. ΛΟΥΡΟΣ, ΜΗΤΕΡΑ Ώρα προσέλευσης: 08:30 Διοργάνωση: Ηπατολογικό Τμήμα ΥΓΕΙΑ Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά ΔΣ στις 26/09/15

Πρακτικά ΔΣ στις 26/09/15 Πρακτικά ΔΣ στις 26/09/15 Σήμερα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00, πραγματοποιήθηκε η 3 η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας στα γραφεία του συλλόγου. Παρόντες ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙΙ

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ευχαριστούμε για την υποστήριξη τις Εταιρείες: Με ιδιαίτερη προσοχή στις υποδείξεις του ακροατηρίου των δυο προηγούμενων ημερίδων και με επιλογή πάντα υψηλού επιστημονικού επιπέδου ομιλητών,

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA

2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA 2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 17:00-17:15 Προσέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Σακχαρώδη ιαβήτη Πρόλαβε το διαβήτη σου και αν έχεις ήδη αντιµετώπισέ τον σωστά

Σακχαρώδη ιαβήτη Πρόλαβε το διαβήτη σου και αν έχεις ήδη αντιµετώπισέ τον σωστά Πανελλήνιο Πρόγραµµα Eνηµέρωσης για ιατρούς, επαγγελµατίες υγείας και κοινό στο πλαίσιο του Προγράµµατος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης & Θεραπείας του Σακχαρώδη

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης Στο Δήμο Παλλήνης Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργάνωσαν για τη Φλεβική Θρόμβωση ο Δήμος Παλλήνης και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στο Δημαρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

Η Οργανωτική Επιτροπή Α.Γ. Βαγενάκης, Ν.Α. Γεωργόπουλος, Κ.Β. Μάρκου

Η Οργανωτική Επιτροπή Α.Γ. Βαγενάκης, Ν.Α. Γεωργόπουλος, Κ.Β. Μάρκου Συνάδελφοι Σας καλούμε να συμμετάσχετε και φέτος στη Διημερίδα με τίτλο ΕΝΔΟΡΑΜΑ 2014 που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2015. Ως Οργανωτική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Στην κεντρική είσοδο σας υποδέχονται με τα τραγούδια τους τα παιδιά της χορωδίας του Δημοτικού σχολείου και ο όμιλος μουσικής του Γυμνασίου. Επίσης, θα συναντήσετε την ομάδα μαθητών Smilers που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Μαθήματα Μέσω Διαδικτύου 2014-2015

Εκπαιδευτικά Μαθήματα Μέσω Διαδικτύου 2014-2015 Εκπαιδευτικά Μαθήματα Μέσω Διαδικτύου 2014-2015 Προβληματισμοί στην αντιμετώπιση του διαβητικού ασθενή στην κλινική πράξη Χώρος: Αμφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκομείο «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο «DIVANI

Διαβάστε περισσότερα

17 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 17th Winter Rheumatology Meeting of NW Greece

17 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 17th Winter Rheumatology Meeting of NW Greece Οργάνωση: Ρευματολογική Κλινική, Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Organized by: Rheumatology Clinic, Faculty of Medicine, School of Health Sciences, University of Ioannina Υπό την αιγίδα των Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ε.Ε.Μ.Μ.Ο Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Νεότερα δεδομένα για την αντιμετώπιση των μεταβολικών νοσημάτων των οστών» 25-26 Απριλίου 2014 Ναύπλιο Ξενοδοχείο «Amalia»

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο 13 /09 /2012 ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ηράκλειο 13 /09 /2012 ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ταχυδροµική ιεύθυνση: Σµύρνης 26, ΤΚ: 71201, Ηράκλειο Κρήτης,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ h Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει Διημερίδα με θέμα Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12-13 / 03 / 2010 Λάρισα Classical Larissa Imperial Hotel Η Διημερίδα πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ.

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη Φίλες και φίλοι, Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει σε μεγάλο βαθμό την άθληση, την οικολογία και την φύση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012 Τρέξιμο στη γη των θεών

Διαβάστε περισσότερα

Ηµερίδα Ενηµέρωσης Κοινού, Ασθενών & Φροντιστών. Με αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα Πάρκινσον. Από την επιστήµη στην φροντίδα των ασθενών.

Ηµερίδα Ενηµέρωσης Κοινού, Ασθενών & Φροντιστών. Με αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα Πάρκινσον. Από την επιστήµη στην φροντίδα των ασθενών. Οργάνωση: Τµήµα Πάρκινσον & Κινητικών Διαταραχών ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία µε την Β Πανεπιστηµιακή Νευρολογική Κλινική ΕΚΠΑ Με αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα Πάρκινσον Από την επιστήµη στην φροντίδα των ασθενών

Διαβάστε περισσότερα

2 η Ογκολογική. Ημερίδα Μαγνησίας ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ξενοδοχείο Xenia Volou

2 η Ογκολογική. Ημερίδα Μαγνησίας ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ξενοδοχείο Xenia Volou Οργάνωση: Ελληνική και Διεθνής Εταιρεία Μοριακά Στοχευμένων Εξατομικευμένων Θεραπειών Σε συνεργασία: με τη Μονάδα Χημειοθεραπείας Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» 2 η Ογκολογική Υπό την αιγίδα: του Δήμου Βόλου

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Δευτ. Τρ. Τετ. Πέμπ. Παρ. Σάββ. Κυρ.

Ιανουάριος. Δευτ. Τρ. Τετ. Πέμπ. Παρ. Σάββ. Κυρ. Ιανουάριος 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Φεβρουάριος 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Μάρτιος 1 2 3 4 5 6

Διαβάστε περισσότερα

8 Φεβρουαρίου 2014. Σακχαρώδης Διαβήτης. Από τη θεωρία στην καθημερινή πρακτική ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Ξενοδοχείο «Elisso», Ξάνθη

8 Φεβρουαρίου 2014. Σακχαρώδης Διαβήτης. Από τη θεωρία στην καθημερινή πρακτική ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Ξενοδοχείο «Elisso», Ξάνθη Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας Σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους Ξάνθης και Καβάλας Σακχαρώδης Διαβήτης. Από τη θεωρία στην καθημερινή πρακτική ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σακχαρώδη ιαβήτη Πρόλαβε το διαβήτη σου και αν έχεις ήδη αντιµετώπισέ τον σωστά

Σακχαρώδη ιαβήτη Πρόλαβε το διαβήτη σου και αν έχεις ήδη αντιµετώπισέ τον σωστά Πανελλήνιο Πρόγραµµα Eνηµέρωσης για ιατρούς, επαγγελµατίες υγείας και κοινό στο πλαίσιο του Προγράµµατος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης & Θεραπείας του Σακχαρώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Υπο την Επίβλεψη και την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Πρόεδρος: Μελιδώνης Ανδρέας. Αντιπρόεδρος: Λέπουρας Αντώνιος

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Πρόεδρος: Μελιδώνης Ανδρέας. Αντιπρόεδρος: Λέπουρας Αντώνιος Α ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Πρόεδρος: Μελιδώνης Ανδρέας Αντιπρόεδρος: Λέπουρας Αντώνιος Γεν. Γραμματέας: Ράπτης Αθανάσιος Ταμίας: Λιάτης Σταύρος Μέλη: Δημοσθενόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 1. 1. ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 10:30 το πρωί παρτυ μασκέ για τους μικρούς μας φίλους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Τριετής Απολογισμός Έργου, του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ισορροπίες: βασική γνώση & εξελίξεις στην αιματολογία. Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα. Επιστημονικό Πρόγραμμα

Ισορροπίες: βασική γνώση & εξελίξεις στην αιματολογία. Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα. Επιστημονικό Πρόγραμμα ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Αιματολογική Κλινική & Β' Παθολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος Υπό την αιγίδα των: Ελληνικής Πανεπιστημίου Ιατρικού Συλλόγου Αιματολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ενημερωτικό Δελτίο / Τεύχος 6 / Ιανουάριος - Μάρτιος 2013 Κείμενα - Επιμέλεια: Άγγελος Σανδραβέλης ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ Ευχαριστούμε από καρδιάς

Διαβάστε περισσότερα

Επιστηµονική επιτροπή. ιοικητικό Συµβούλιο ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Επιστηµονική επιτροπή. ιοικητικό Συµβούλιο ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Επιστηµονική επιτροπή ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μέλος της ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ιοικητικό Συµβούλιο Member of the Πρόεδρος: Α' Αντιπρόεδρος:

Διαβάστε περισσότερα

«Σακχαρώδης Διαβήτης Κύηση» &

«Σακχαρώδης Διαβήτης Κύηση» & Μονάδα Ενδοκρινολογίας Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμού «Αρεταίειον» Νοσοκομείο Τμήμα Ενδοκρινολογίας Διαβήτη και Μεταβολισμού Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» 11 η Ημερίδα Ενδοκρινολογίας της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΕΜΑ: 1 Ο Αρ. Απόφασης: 4/2011 Περί: Έγκρισης Προγράμματος Δράσης Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής :

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΕΜΑ: 1 Ο Αρ. Απόφασης: 4/2011 Περί: Έγκρισης Προγράμματος Δράσης Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΠΔΔ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16 Τ.Κ. 171 21 ΤΗΛ.: 213.2025.922 έως 926 FAX: 210-9310408 e-mail: politistika@0149.syzefxis.gov.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της

Διαβάστε περισσότερα

6 η Ημερίδα Ενδοκρινολογίας της Γυναίκας

6 η Ημερίδα Ενδοκρινολογίας της Γυναίκας Moνάδα Ενδοκρινολογίας, Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμού «Αρεταiειον» Νοσοκομείο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» Εφηβεία, Εγκυμοσύνη, Εμμηνόπαυση

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή»

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, σε συνεργασία με τις Ιατρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μέσω ιαδικτύου 2014 Ερωτήσεις - Απαντήσεις στην προσέγγιση του διαβητικού ασθενή στην κλινική πράξη Χώρος: Aµφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκοµείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρες Υπέρτασης 2014 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Ημέρες Υπέρτασης 2014 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης Ημέρες Υπέρτασης 2014 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρτηριακή Υπέρταση και συνυπάρχοντες παράγοντες κινδύνου με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης

Διαβάστε περισσότερα

Εαρινό Σχολείο. Γηριατρικής. 8-10 Μαΐου Ξενοδοχείο Golden Age, Αθήνα. Εισαγωγή στη Συνολική Γηριατρική Εκτίµηση. Προκαταρκτικό Πρόγραµµα

Εαρινό Σχολείο. Γηριατρικής. 8-10 Μαΐου Ξενοδοχείο Golden Age, Αθήνα. Εισαγωγή στη Συνολική Γηριατρική Εκτίµηση. Προκαταρκτικό Πρόγραµµα Εαρινό Σχολείο Γηριατρικής 8-10 Μαΐου Ξενοδοχείο Golden Age, Αθήνα Εισαγωγή στη Συνολική Γηριατρική Εκτίµηση Προκαταρκτικό Πρόγραµµα Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 08.30 Προσέλευση - Εγγραφές 09.00-09.15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Στη διάρκεια του Α Τριμήνου η ΣΤ τάξη θα εμβαθύνει στο έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο 29 /9 /2011 Αρ. Πρωτ. : ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Ηµερίδα

Ηράκλειο 29 /9 /2011 Αρ. Πρωτ. : ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Ηµερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ταχυδροµική ιεύθυνση: Σµύρνης 26, ΤΚ: 71201, Ηράκλειο Κρήτης,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

Αντιβιοτικών στις. 12 ο. Ορθολογική Χρήση. Συνήθεις Λοιμώξεις. Πρόγραμμα. Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Λοιμώξεων 04-05

Αντιβιοτικών στις. 12 ο. Ορθολογική Χρήση. Συνήθεις Λοιμώξεις. Πρόγραμμα. Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Λοιμώξεων 04-05 Διοργάνωση Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελέτης & Εκπαίδευσης στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων Δ Παθολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών 12 ο Μετεκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

2η Ημερίδα Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας. Σάββατο. 22 Σεπτεμβρίου. Πολεμικό Μουσείο Αθήνα. Ώρα 9:30. Προκλήσεις στην Πνευμονολογία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2η Ημερίδα Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας. Σάββατο. 22 Σεπτεμβρίου. Πολεμικό Μουσείο Αθήνα. Ώρα 9:30. Προκλήσεις στην Πνευμονολογία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2η Ημερίδα Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου Πολεμικό Μουσείο Αθήνα 2012 Ώρα 9:30 Προκλήσεις στην Πνευμονολογία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χαιρετισμός Αγαπητοί και Αγαπητές Φίλοι και Συνάδελφοι, Εκ μέρους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ 9 ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ 9 ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ 9 ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (c.m.e. CREDITS) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Χ. Γράσσος Αντιπρόεδρος Α. Πιτταράς Γεν. Γραμματέας A. Τριανταφύλλου Ταμίας Κ. Κυφνίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - 4 Οκτωβρίου 2015 - www.neasmirnihistoricrun.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2015 4 Οκτωβρίου 2015 Αγώνες: 10 Χλμ., 5 Χλμ., 2,5 Χλμ. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός,

Διαβάστε περισσότερα

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS TΕΥΧΟΣ 102 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ 12-14, 105 62 ΑΘΗΝΑ www.sos-villages.gr Πώς να βοηθήσετε: Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δωρεές που μας προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα