REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA Δεκ. 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA Δεκ. 2016"

Transcript

1 REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA Δεκ Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events «Έλαμψε» η Ελλάδα στην καρδιά της Πολωνίας! Ξεπέρασαν τους οι επισκέπτες στην 2η Έκθεση για την Ελλάδα και στο 1ο Greek Food Show Πάνω από 600 συναντήσεις στο B2B event μεταξύ Ελλήνων παραγωγών και Πολωνών buyers

2 2η Έκθεση GRECKA PANORAMA PGE Narodowy, Warsaw, 2-4 Δεκεμβρίου 2016 Με εντυπωσιακή επιτυχία ολοκληρώθηκαν η 2 η Έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, Grecka Panorama και οι παράλληλες εκδηλώσεις που την πλαισίωσαν, το διάστημα 1 με 4 Δεκεμβρίου, στη Βαρσοβία, με αποτέλεσμα, Πολωνοί και Έλληνες παράγοντες να μιλούν για μία από τις πλέον δυναμικές και ολοκληρωμένες παρουσίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τη χώρα μας στην Πολωνική πρωτεύουσα. Επίκεντρο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η εταιρεία North Events, ήταν η έκθεση Grecka Panorama και το Greek Food Show, που έλαβαν χώρα στον εκθεσιακό χώρο του επιβλητικού Σταδίου της Βαρσοβίας PGE Narodowy, το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 Δεκεμβρίου. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ Υπουργείο Τουρισμού, Πρεσβεία της Ελλάδας στην Πολωνία Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), Σύνδεσμος των Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), Σύνδεσμος Ελλήνων Επιχειρηματιών «ΕΡΜΗΣ» ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRECKA PANORAMA 2016 Ημέρα Επαγγελματιών: Ημέρες Κοινού: 03 & Εκθεσιακό Κέντρο: PGE NARODOWY Δωρεάν Είσοδος για το Κοινό ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ επισκέπτες! 120 εκθέτες 35+ τουριστικοί προορισμοί!

3 1η Έκθεση GREEK FOOD SHOW PGE Narodowy, Warsaw, 3-4 Δεκεμβρίου 2016 Η 1η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Η North Events διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 1η GREEK FOOD SHOW παράλληλα με την 2η GRECKA PANORAMA στην Βαρσοβία στις 3-4 Δεκεμβρίου 2016, στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE NARODOWY. Η GREEK FOOD SHOW ήταν η πρώτη διοργάνωση που παρουσίασε την πλούσια γαστρονομική παράδοση και προϊόντα της Ελλάδας σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης. Χιλιάδες Πολωνοί επισκέπτες γεύτηκαν ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, έκαναν τις αγορές τους, και απόλαυσαν ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων UNESCO Ελληνική Εθνική Επιτροπή Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου World Association of Chefs Societies, Chef s Club of Greece Poland Branch The Greek Gourmet ΧΟΡΗΓΟΙ

4 Χιλιάδες Πολωνοί Επισκέπτες Απόλαυσαν μία πραγματικά Αυθεντική Ελληνική Ατμόσφαιρα και «Φιλοξενία»! Εξαιρετικές οι προβλέψεις των μεγάλων Tour Operators για το 2017! Περιφέρειες, Δήμοι, tour operators, ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, συνολικά 120 εκθέτες, από όλη την Ελλάδα, έδωσαν δυναμικό παρών και έδειξαν το καλύτερο πρόσωπο της τουριστικής Ελλάδας στο πολωνικό κοινό. Πάνω από (7.080) επισκέπτες κατέκλυσαν τους χώρους της έκθεσης, ενημερώθηκαν για προορισμούς και υπηρεσίες, έκλεισαν πακέτα διακοπών, διασκέδασαν και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γευθούν αλλά και να αγοράσουν ελληνικά προϊόντα. Πάνω από 40 εταιρείες και παραγωγοί ελληνικών προϊόντων από πολλές περιοχές της Ελλάδας, συμμετείχαν στο Greek Food Show, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή «όαση» ελληνικής γαστρονομίας, που συνοδεύθηκε από επιδείξεις μαγειρικής παραδοσιακών συνταγών, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες εκλεκτών ελληνικών κρασιών. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε σημαντικός όγκος κρατήσεων και πωλήσεων προϊόντων, ενώ ελληνικοί τουριστικοί όμιλοι ανέφεραν ότι έκλεισαν σημαντικές νέες συμφωνίες για την επόμενη τουριστική περίοδο.

5 EVENTS & HAPPENINGS Ενθουσιασμός και Μεγάλη Συμμετοχή από τους Πολωνούς! Τις ημέρες της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν πολλές εκδηλώσεις και δρώμενα, που «ζωντάνεψαν» την διάθεση των Πολωνών, και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις: Ο διάσημος στην Πολωνία Έλληνας Chef Θεόφιλος Βαφείδης ετοίμασε μοναδικές Ελληνικές συνταγές και πιάτα σε ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις για το κοινό. Ειδικότερα για την τοπική παραδοσιακή κουζίνα της Πελοποννήσου, της Ηπείρου αλλά και της Κρήτης ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και δοκίμασε πολλές προτάσεις του Έλληνα Σεφ. Ένα μοναδικό show από το musical MAMMA MIA, που την περίοδο αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία στην Βαρσοβία στο Roma Theater. Μετά την ειδική παράσταση show οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να δωρεάν εισιτήρια στην παράσταση. Οι Donna (Alicja Piotrowska) και οι The Dynamos (Beata Olga Kowalska ως Tanya και η Ewa Lachowicz ως Rosie) έδωσαν ένα εξαιρετικό ζωντανό show! Όλοι οι tour operators είχαν προγραμματίσει ειδικά δρώμενα και εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Η πολύ καλή οργάνωση και παρουσίασή τους συνέβαλε στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις για το 2017 αλλά κυρίως τις επί τόπου πωλήσεις πακέτων διακοπών στην Ελλάδα!

6 EVENTS & HAPPENINGS (συνέχεια) UNESCO: Σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNESCO και την αντίστοιχη Εθνική Επιτροπή της Πολωνίας, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα για τη Μεσογειακή διατροφή και την ελληνική παραδοσιακή γαστρονομία, παρουσία της κας Ιωάννας Τζαβάρα από το υπουργείο Πολιτισμού και της κας Αντωνίας Ματάλα από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Στο πλαίσιο της Ημερίδας, βραβεύθηκαν οι Περιφέρειες Κρήτης και Πελοποννήσου για τον τρόπο που αναδεικνύουν και προβάλλουν την γαστρονομική τους κληρονομιά, η Χίος - για την ανάδειξη, προστασία και προβολή της Μαστίχας - και ο φημισμένος chef Θεόφιλος Βαφείδης για το έργο του ως προς την ανάδειξη και προβολή της ελληνικής γαστρονομίας στην Πολωνία. Τα βραβεία απένειμε η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα. ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ GREEK FOOD SHOW B2B Συναντήσεις: Τα Ελληνικά προϊόντα στην Πολωνική αγορά Περισσότερες από 600 συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων παραγωγών με buyers από πολλές περιοχές της Πολωνίας, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της b2b εκδήλωσης επαγγελματικών συναντήσεων, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Marriott, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Οι κατ ιδίαν συναντήσεις 25 Ελλήνων παραγωγών με πάνω από 30 Πολωνούς buyers έδωσαν μία μοναδική ευκαιρία παρουσίασης τοπικών προϊόντων και να κλειστούν συμφωνίες για την εξαγωγή και διάθεσή τους στην Πολωνία. Επιπρόσθετα, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, διοργανώθηκε εκδήλωση παρουσίασης επιλεγμένων ελληνικών κρασιών και οινογνωσία σε συνεργασία με το «Οινόραμα».

7 ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ GRECKA PANORAMA PIT Forum - Το Forum για τον Ελληνικό Τουρισμό Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το Forum για τον Ελληνικό Τουρισμό που διοργανώθηκε την ίδια μέρα στο Marriott, με πρωτοβουλία του PIT, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας και της North Events, της διοργανώτριας της Grecka Panorama. Κατά τη διάρκεια του Forum, στο οποίο συμμετείχαν 85 στελέχη Πολωνικών και Ελληνικών επιχειρήσεων και προορισμών, παρουσιάστηκαν τα βασικά μεγέθη του Ελληνικού Τουρισμού, αναλύθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά της κίνησης από την Πολωνική αγορά, έγιναν στοχευμένες παρουσιάσεις από την Marketing Greece - για το brand της Ελλάδας - και προορισμών, όπως η Ήπειρος και η Πάρος. Τις εργασίες του Forum άνοιξε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Πολωνία κ. Ευάγγελος Τσαούσης, ο οποίος τόνισε ότι οι προοπτικές των ελληνο-πολωνικών σχέσεων στους τομείς του Τουρισμού και των προϊόντων είναι πραγματικά πολύ σημαντικές και εκτίμησε ότι την επόμενη διετία, ο αριθμός των Πολωνών επισκεπτών στην Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει το 1 εκατ.. Παράλληλα, εξήρε την πρωτοβουλία της North Events που ξεκίνησε το 2015 και πρόσθεσε ότι μπορεί να συμβάλει καθοριστικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης, ο κ. Miroslaw Gojdz, Επικεφαλής του τομέα Εμπορίου και προώθησης Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και η κα Ιουλία Κουρεμένου, Προϊσταμένη των Υπηρεσιών Εξωτερικού του ΕΟΤ, μεταφέροντας μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, Δ. Τρυφωνόπουλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Forum, το 2015 κατεγράφησαν πάνω από αφίξεις Πολωνών στους ελληνικούς προορισμούς, αριθμός τετραπλάσιος του αντίστοιχου αριθμού αφίξεων του Η τάση αυτή καταδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη σημασία που αποκτά για τον Ελληνικό Τουρισμό η πολωνική αγορά καθώς και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης που υπάρχουν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της PIT και το 2016 θα κλείσει με αύξηση άνω του 10%, ενώ τα πρώτα μηνύματα για το 2017, είναι ιδιαίτερα θετικά, με συνέχεια της ανοδικής τάσης της ζήτησης.

8 ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ GRECKA PANORAMA Φόρος Τιμής στον Κώστα Μήτση Με πρωτοβουλία της PIT και της North Events, κατά τη διάρκεια του forum έγινε ειδική τελετή απότισης φόρου τιμής στο έργο του ξενοδόχου και επιχειρηματία Κώστα Μήτση, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο. Η συμβολή του Έλληνα Ξενοδόχου στην ανάπτυξη των ελληνο-πολωνικών σχέσεων στον τουρισμό, τιμήθηκε στο πρόσωπο του υιού του, Σταύρου Μήτση, στον οποίο και απονεμήθηκε μία ειδικά σχεδιασμένη για την περίσταση τιμητική πλακέτα. Επόμενη διοργάνωση 3 η GRECKA PANORAMA: 1-3 Δεκεμβρίου 2017 PGE Narodowy Stadium Warsaw ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ North Events, Αποκλειστική Διοργανώτρια Εταιρία GRECKA PANORAMA Επικοινωνία για την Ελλάδα: Tel.: info@north-e.com Websites: Η North Events είναι Μέλος:

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα & την Κύπρο στην Πολωνία Τουρισμός & Γαστρονομία www.panoramagreece.com Υπό την αιγίδα: Η 1 η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium Η Πολωνική αγορά ελαιολάδου Η Πολωνία Σύμφωνα με το μέγεθος του πληθυσμού της (38,2 εκ. κατοίκους), είναι η 6η μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

Always Inspired ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. Εκθέσεις για την Ελλάδα: Πολωνία, Σουηδία, Ρουμανία, Κύπρος, Αμερική

Always Inspired ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. Εκθέσεις για την Ελλάδα: Πολωνία, Σουηδία, Ρουμανία, Κύπρος, Αμερική Always Inspired ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Εκθέσεις για την Ελλάδα: Πολωνία, Σουηδία, Ρουμανία, Κύπρος, Αμερική Always Inspired ΠΟΛΩΝΙΑ, Βαρσοβία: GRECKΑ PANORAMA 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA 2015: Βαρσοβία, Torwar

Διαβάστε περισσότερα

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Στην Πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας την Στοκχόλμη Η 4 η GREKLAND PANORAMA στην 1 η MEDITERRANEAN PANORAMA Ημέρες Κοινού: Εκθεσιακό Κέντρο Stockholmsmässan: 18-19

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, From: Efi Manta [mailto:emanta@north-e.com] Sent: Monday, May 29, 2017 4:43 PM To: evep@pcci.gr Subject: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του Επιμελητηρίου στο 2o GREEK FOOD SHOW 1-3 Δεκεμβρίου 2017 /Υπόψη Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: Η 3η GREEK FOOD SHOW 2018 & η 4η GRECKA PANORAMA: 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2018 PGE Narodowy Stadium

REPORT: Η 3η GREEK FOOD SHOW 2018 & η 4η GRECKA PANORAMA: 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2018 PGE Narodowy Stadium REPORT: Η 3η GREEK FOOD SHOW 2018 & η 4η GRECKA PANORAMA: 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2018 PGE Narodowy Stadium Νέο ρεκόρ επισκεπτών με 9.380 Πολωνούς! 300+ B2B Συναντήσεις για τον ελληνικό εξαγωγικό κλάδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Stockholmsmässan ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Φεβρουαρίου 2018 ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ*: 16 Φεβρουαρίου 2018*

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Stockholmsmässan ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Φεβρουαρίου 2018 ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ*: 16 Φεβρουαρίου 2018* Με κεντρική θέση και ρόλο για την Ελλάδα! ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Stockholmsmässan ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 17-18 Φεβρουαρίου 2018 ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ*: 16 Φεβρουαρίου 2018* * Προς ανακοίνωση χώρου και προγράμματος www.panoramaworldfestival.com

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ GREEK PANORAMA Alternative Tourism & Gastronomy Η Μοναδική Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Ελλάδα! Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο, 14-16 Νοεμβρίου 2019 - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα

Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 6τμ. Έτοιμη δομή Συμμετοχή στην 2 η έκθεση THE GREEK FOOD SHOW με περίπτερο 6τμ,

Διαβάστε περισσότερα

Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα

Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 Δελτίο Τύπου Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του China Cultural Heritage Protection Center

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

η άλλη Ελλάδα Η Διεθνής Καμπάνια για την Προώθηση Eco & Alternative Tourism, 2014 Οικολογικός και Εναλλακτικός Τουρισμός

η άλλη Ελλάδα Η Διεθνής Καμπάνια για την Προώθηση Eco & Alternative Tourism, 2014 Οικολογικός και Εναλλακτικός Τουρισμός η άλλη Ελλάδα Οικολογικός και Εναλλακτικός Τουρισμός Η Διεθνής Καμπάνια για την Προώθηση Eco & Alternative Tourism, 2014 ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ "DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: ATHENS-HELEXPO MAROUSSI Ημερομηνίες: 14/03/2014-16/03/2014 Ωράριο

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 Ενότητες 1. Κατάσταση μελών του Ελληνο- Aφρικανικού Επιμελητηρίου 2. Σκοπός του Επιμελητηρίου 3. Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες 4. Διεύθυνση Χώρου

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα

Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα 3-4 Δεκεμβρίου 2016 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 6τμ. Έτοιμη δομή Συμμετοχή στην 1 η έκθεση THE GREEK FOOD SHOW με περίπτερο 6τμ,

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό Και την Γαστρονομία στην Ελλάδα, στο κέντρο της Αθήνας! Ζάππειο Μέγαρο, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:

Η πρώτη Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό Και την Γαστρονομία στην Ελλάδα, στο κέντρο της Αθήνας! Ζάππειο Μέγαρο, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: GREEK PANORAMA Alternative Tourism & Gastronomy Η Μοναδική Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Ελλάδα! Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο, 14-16 Νοεμβρίου 2019 - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα

Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 6τμ. Έτοιμη δομή Συμμετοχή στην 1 η έκθεση THE GREEK FOOD SHOW με περίπτερο 6τμ,

Διαβάστε περισσότερα

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL Έχουµε την τιµή να σας πληροφορήσουµε ότι η Εταιρεία µας Butterfly Communication επεκτείνοντας την παρουσία της στο χώρο των εκθέσεων, εξασφάλισε την συνεργασία της µε την εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD

Διαβάστε περισσότερα

e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού.

e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού. e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Δ.Σ. Αγαπητά Μέλη, σας ευχόμαστε το 2016 να είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού. Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE

Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού. Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE Περιεχόμενα Παρουσίασης Γιατί γαστρονομία; Σκοπός Γαστρονομικά προϊόντα στην τουριστική αγορά Αξιολόγηση γαστρονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Greek Βreakfast Ελληνικό Πρωινό. Γιώργος Πίττας Επικεφαλής Ελληνικού Πρωινού

Απολογισμός Greek Βreakfast Ελληνικό Πρωινό. Γιώργος Πίττας Επικεφαλής Ελληνικού Πρωινού Απολογισμός Greek Βreakfast Ελληνικό Πρωινό Γιώργος Πίττας Επικεφαλής Ελληνικού Πρωινού Το όραμα του ΞΕΕ το 2010 για το Ελληνικό Πρωινό Τα ξενοδοχεία μας να γίνουν πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Παρασκευή 24/05 ΡΕΣΕΨΙΟΝ 19.00 Τελετή εγκαινίων 1. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ Περιφερειάρχης Κρήτης 2. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΕΡΜΑΚΗΣ, Γενικός ιευθυντής PromExpo.gr - Περιφερειακός

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς βρίσκεται η νέα διεθνής έκθεση του τουρισμού Greek Tourism Expo 2014 η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις.

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις. Η Έκθεση Strade Golose πραγματοποιείται από την Ένωση Εστιατόρων της περιοχής του Salento σε εξωτερικό χώρο στην επαρχία Λέτσε της Ιταλίας, στην Καλλίπολη της Απουλίας (Gallipoli, Apulia) με στόχο την

Διαβάστε περισσότερα

sympo ssio 30.01.-17.02 7 ευρωπαϊκές χώρες 15 πόλεις 600 τουριστικοί πράκτορες 3rd Greek GOURMET TOURING

sympo ssio 30.01.-17.02 7 ευρωπαϊκές χώρες 15 πόλεις 600 τουριστικοί πράκτορες 3rd Greek GOURMET TOURING sympo ssio 3rd Greek GOURMET TOURING 30.01.-17.02 2012 7 ευρωπαϊκές χώρες 15 πόλεις 600 τουριστικοί πράκτορες Γαστρονομία & Τουρισμός Γαστρονομία & Τουρισμός Η ελληνική γαστρονοµία περιέχει πλούτο διατροφικών,

Διαβάστε περισσότερα

10-13 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

10-13 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΗ 10-13 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ www.elladosgefsi.gr ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η Alfa Expo πραγματοποιεί εκθέσεις & συνέδρια ανά την Ελλάδα. Καινούρια projects, επιτυχημένες εκδηλώσεις, νέα

Διαβάστε περισσότερα

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση»

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης ανοίγει τις πύλες της σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η Παγκρήτια

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

GOURMET LIVE EXHIBITION

GOURMET LIVE EXHIBITION ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ & delicacies 20 22 ΜΑÏΟΥ 206 20 22 ΜΑÏΟΥ 206 Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Το προσφερόµενο τουριστικό «µενού» της Ελλάδας εξακολουθεί να είναι κατά κύριο λόγο οι διακοπές «κλασσικού τύπου» Μόλις πρόσφατη η συστηµατική ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

To We do local στο Hράκλειο!

To We do local στο Hράκλειο! To We do local στο Hράκλειο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του τουριστικού κλάδου της Κρήτης για το νέο αυτό εγχείρημα καθώς και της προσπάθειας που καταβάλει για την διασύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Ta Νέα Μέλη του We do local!

Ta Νέα Μέλη του We do local! Ta Νέα Μέλη του We do local! Ν.Ηρακλείου Ν. Χανίων F/B ELYROS Ν.Ρεθύμνης Οι Nέοι Υποστηρικτές του We do local! To We do local στο Ρέθυμνο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του

Διαβάστε περισσότερα

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής Black Sea Tourism Forum & Workshop Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 Black Sea Tourism Forum & Workshop Το Γραφείο Συνεδρίων

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Η Ε Ν Ο Τ Η ΤΑ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Συμβολαιακή Γεωργία 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι Αγαπητέ Εκθέτη, Με την παρούσα επιστολή θέλουμε

Διαβάστε περισσότερα

The Culinary Engagement. Ελλάδα-Μάλτα

The Culinary Engagement. Ελλάδα-Μάλτα The Culinary Engagement Ελλάδα-Μάλτα Η έκθεση τροφίμων είναι μια παρουσίαση της ελληνικής γαστρονομίας καθώς και ένα άνοιγμα προς την αγορά τροφίμων της Μάλτας. Η εξοικείωση των πελατών καθώς και των εμπόρων

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ [ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΡΓΑ] Στα πλαίσια του Επιχειρηματικού Μοντέλου Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρώτη έκθεση τμηματικής Συνεργασίας και Εξωστρέφειας του Έλληνα Παραγωγού. Αξιότιμοι κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ &delicacies Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους ξένους αγοραστές (Hosted Buyers)

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas Συμμετοχή Δύο Νέων Εταιρειών Απρίλιος 2015: Στην Μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ προστίθενται άλλες δύο εταιρείες: ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΑΕ με εκπρόσωπο της τον κο Καλαιτζιδάκη Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism

δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism αθήνα θεσσαλονίκη ξεκινάμε με... Όραμα ετών η υλοποίηση της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου. Στόχος μας, ο δωδεκάμηνος τουρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα Πεκίνο 4/11/08 Με

Διαβάστε περισσότερα

To We do local στον Άγιο Νικόλαο!

To We do local στον Άγιο Νικόλαο! To We do local στον Άγιο Νικόλαο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του τουριστικού κλάδου της Κρήτης για το νέο αυτό εγχείρημα καθώς και της προσπάθειας που καταβάλει για την διασύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO»

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO» ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO» Στις αρχές Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου στην ΧΧV Διεθνής Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Εξωτερικών -Β8 /νσεις

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Εξωτερικών -Β8 /νσεις Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Π Ρ Ε Σ Β Ε Ι Α Π Α Ρ Ι Σ Ι Ω Ν ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Παρίσι, 9 Απριλίου 2008 Α.Π. Φ. 2230 /ΑΣ 346 ΠΡΟΣ : Υπουργείο Εξωτερικών -Β8 /νσεις ΚΟΙΝ: Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ= ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism

δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism αθήνα θεσσαλονίκη ξεκινάμε με... Όραμα ετών η υλοποίηση της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου. Στόχος μας, ο δωδεκάμηνος τουρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας Η ονοµασία µας, «Γεύσεις καθ οδόν» θέλει από την µία να δηλώσει την κινητικότητα, την διαρκή αλληλεπίδραση των γαστρονοµικών συνηθειών στο ευρύτερο χώρο της Μεσογείου και πως καθόρισαν την παραγωγή του

Διαβάστε περισσότερα

Εξελίξεις στα Βασικά Μεγέθη της Ελληνικής Ξενοδοχίας

Εξελίξεις στα Βασικά Μεγέθη της Ελληνικής Ξενοδοχίας Εξελίξεις στα Βασικά Μεγέθη της Ελληνικής Ξενοδοχίας και στον Ελληνικό και Παγκόσμιο Τουρισμό το 2017 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ 2 3 Εξελίξεις

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσεων 2013

Απολογισμός Δράσεων 2013 Απολογισμός Δράσεων 2013 Ο Απολογισμός Δράσεων 2013 έχει σκοπό να προσφέρει μια εικόνα για το βασικό έργο του Ιδρύματος τη χρονιά που πέρασε μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προγραμμάτων. Δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους.

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. Προβάλλει ελληνικές επιχειρήσεις, ανά κλάδο και κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το ίκτυο Οινοποιών Νοµού Ηρακλείου ιδρύθηκε ως αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία τον Νοέµβριο του 2006 και αποτελεί την κύρια συλλογική, συγκροτηµένη και συντονισµένη έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

H 1η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ. 14-16 febroyarioy 2014. stokxolmh ANNEXET GLOBE ARENAS

H 1η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ. 14-16 febroyarioy 2014. stokxolmh ANNEXET GLOBE ARENAS H 1η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ 14-16 febroyarioy 2014 stokxolmh ANNEXET GLOBE ARENAS NORTH EVENTS ΠΡΟΦΙΛ Η North Events είναι η μοναδική εταιρία marketing και

Διαβάστε περισσότερα

δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism

δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism δώδεκα * * dódeka: twelve δώδεκα μήνες τουρισμός twelve months tourism αθήνα θεσσαλονίκη ξεκινάμε με... Όραμα ετών η υλοποίηση της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου. Στόχος μας, ο δωδεκάμηνος τουρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας)

Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας) Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας) Food Hospitality World Η Food Hospitality World είναι η διεθνής εμπορική έκθεση τροφίμων και φιλοξενίας που γεννήθηκε μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ Αθήνα,21 Οκτωβρίου 2014 Κυρίες και κύριοι, Είναι ευτυχής συγκυρία που το φετινό Συνέδριο διεξάγεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας τουριστικής περιόδου που κατά γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κομοτηνή, 30 Απριλίου 2015 Αρ. Πρωτ.: οικ. 2669 «1 η Θρακο-Mακεδονική SYNERGEIA Ενδοπεριφερειακής Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του διατροφικού τομέα της

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ 2ο Διεθνές Συνέδριο Αειφορία, Διατροφή, Τουρισµός: παράγοντες - κλειδιά για την εξωστρέφεια των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο Βελιγράδι, ΜΑΙΟΥ 2017

2 ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο Βελιγράδι, ΜΑΙΟΥ 2017 2 ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο Βελιγράδι, 20-21 ΜΑΙΟΥ 2017 1 ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι 14-15 Mαϊου 2016 υλοποίηση της αρχικής ιδέας σε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. πλήρης και ολοκληρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Marketing manager. Web:

Marketing manager. Web: From: Greek Weekend Ivan Ostojić [mailto:ivan.greekweekend@gmail.com] Sent: Wednesday, April 05, 2017 3:12 PM To: evep@pcci.gr Subject: Greek Weekend / Ελληνικό Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι 2017 Καλησπέρα

Διαβάστε περισσότερα

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρασκευή 03/03/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ It s all new to me Ωράριο Λειτουργίας των Εκθέσεων: 10:00-19:00 ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

29 η Eνημέρωση Μελών Σ.Ε.Τ

29 η Eνημέρωση Μελών Σ.Ε.Τ 29 η Eνημέρωση Μελών Σ.Ε.Τ Oκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Α.Π 798/2012 T ο 2012 είναι για πολλού επαγγελματίε του Τολού μια χρονιά που θα ήθελαν να ξεχάσουν. Οι οικονομικέ συνθήκε στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις.

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. 1 Το MICE παρουσιάζει σχετικά μικρό βαθµό εποχικότητας % 2010 Ιαν 2 Φεβ Μαρ 5

Διαβάστε περισσότερα

Philoxenia, your next Destination. Philoxenia Key Points. Στο κέντρο των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου

Philoxenia, your next Destination. Philoxenia Key Points. Στο κέντρο των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου Philoxenia, your next Destination Philoxenia Key Points Στο κέντρο των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία VIRTUAL REALITY - 360 Stereoscopic Τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας VR -360 Ο υποψήφιος επισκέπτης έχει πλέον την δυνατότητα «να δοκιμάσει πριν αγοράσει», και αυτό συνεπάγεται ένα τεράστιο

Διαβάστε περισσότερα

Fam trips. Fam Trip Βόλος Πήλιο

Fam trips. Fam Trip Βόλος Πήλιο Fam trips Το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας Ουγγαρίας, διοργανώνει σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες στην Αυστρία, με διοργανωτές ταξιδιών (Τ.Ο.ς), και τους κατά τόπους τουριστικούς φορείς στην Ελλάδα με το

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι Είμαστε Ισχυρό brand name 40 χρόνια ενασχόλησης με τη γαστρονομία και τα ποιοτικά προϊόντα Βαθιά γνώση των ελληνικών προϊόντων

Ποιοι Είμαστε Ισχυρό brand name 40 χρόνια ενασχόλησης με τη γαστρονομία και τα ποιοτικά προϊόντα Βαθιά γνώση των ελληνικών προϊόντων 4,5 & 6 Μαΐου ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ, ΓΚΑΖΙ 130 εξαιρετικοί Έλληνες παραγωγοί και τα προϊόντα τους, γευσιγνωσίες, live cookings και μοναδικά happenings σε μία 3ήμερη γιορτή! Ποιοι Είμαστε Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. (περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

Δαβλιάκος Φίλιππος Ποσοστά τουρισμού της Λέσβου Α'1 27/11/2016

Δαβλιάκος Φίλιππος Ποσοστά τουρισμού της Λέσβου Α'1 27/11/2016 Δαβλιάκος Φίλιππος Ποσοστά τουρισμού της Λέσβου Α'1 27/11/2016 Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για την εξέλιξη των αφίξεων τουριστών με αεροπλάνο στη Λέσβο, μετά το Μάιο και τον Ιούνιο. Ειδικότερα, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ιερισσός, 24/02/2015 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Δήμου Αριστοτέλη στις Τουριστικές Εκθέσεις SAJAM TURIZMA 2015 στο Βελιγράδι

Διαβάστε περισσότερα