ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 72/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Kοινοποίηση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 72/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Kοινοποίηση"

Transcript

1 Διαμεσολάβηση 72/2014/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 72/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Δ/νση Οδοποιίας & Αποχέτευσης odop.apoxeteysis@cityofathens.gr 2) Δ/νση Πρασίνου & Περιβάλλοντος pras.perivallon@cityofathens.gr 3) Δ/νση Ηλεκτρολογικού d.electrologikou@cityofathens.gr 4) Δ/νση Σχεδίου Πόλεως & Δόμησης sxpolpoleod@cityofathens.gr 5) Kυρία *** *** Kοινοποίηση 1) Γραφείο Δημάρχου mayor@cityofathens.gr 2) Γραφείο Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών ad.texnikwnypir@cityofathens.gr 3) Γραφείο Αντιδημάρχου Πρασίνου & Περιβάλλοντος antonopoulosvet@hotmail.com 4) Γραφείο Αντιδημάρχου Πολεοδομίας ad.sxpolpoleod@cityofathens.gr 5) Συμβούλιο 4ης Δημοτικής Κοινότητας dioik.4d@cityofathens.gr 6) Γραφείο Γενικού Γραμματέα secrgeneral@cityofathens.gr 7) Γραφείο Συμπαραστάτη του Δημότη katsaiti@cityofathens.gr 8) ΕΥΔΑΠ Α.Ε. grammateia@eydap.gr Διαβίβαση 1) Δ/νση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής

2 Διαμεσολάβηση 72/2014/Α Σελίδα 2 Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών Τμήμα Υγειονομικού & Περιβαλλοντικού Ελέγχου Περιφέρεια Αττικής prkatanalotikt1@patt.gov.gr 2) Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας Δ/νση Γενικής Αστυνόμευσης generalpolicing.div@hellenicpolice.gr publicorder.branch@hellenicpolice.gr Ι. Συνέχιση εξέτασης καταγγελίας 1. Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης δέχθηκε την υπ' αρ. πρωτ. ***/ καταγγελία, η οποία έλαβε αρ. *** στο Μητρώο καταγγελιών. Η καταγγέλλουσα ανέφερε αρχικά ότι η οδός Αντιγόνης κατόπιν βροχής πλημμυρίζει και παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα προσβασιμότητας. Περαιτέρω, ανέφερε ότι απουσιάζουν σηματοδότες, ενώ η κίνηση είναι αυξημένη. Tέλος, ανέφερε ότι η περιοχή είναι παραμελημένη και ότι υπάρχει πρόβλημα αδέσποτων σκύλων που επιτίθενται σε διερχόμενους. 2. Στις , με την Διαμεσολάβηση 72/2014 που εστάλη στις Δ/νσεις Οδοποιίας & Αποχέτευσης και Πρασίνου & Περιβάλλοντος από τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης επισημάνθηκε επιπλέον ότι στην καταγγελία έχει επισυναφθεί η υπ' αρ. πρωτ. ***/ επιστολή κατοίκων της περιοχής Κολοκυνθού προς την τότε Δήμαρχο Αθηναίων. Σε αυτήν αναφέρεται ότι η οδός Αντιγόνης αποτελεί κομβικό δρόμο στην Κολοκυνθού, καθώς εξυπηρετεί καθημερινά την διέλευση δεκάδων οχημάτων για τις οδούς Λένορμαν, Καβάλας, Κηφισού κ.τ.λ. και τους μαθητές της περιοχής, οι οποίοι διέρχονται της οδού για να φτάσουν στα σχολεία τους (Γυμνάσιο Λύκειο ΤΕΕ στην οδό Δράκοντος, Δημοτικό Νηπιαγωγείο στην οδό Ζηνοδώρου). Το κύριο πρόβλημα που αναφέρεται και στην προ δεκαετίας επιστολή είναι ότι μετά τις βροχές προκαλείται πλημμύρα, με αποτέλεσμα η διέλευση να καθίσταται επικύνδυνη, ενώ υπάρχει το πρόβλημα της έλλειψης σηματοδοτών. Το πρόβλημα της πλημμύρας οφείλεται σε έλλειψη αποχέτευσης, ενώ στην επιστολή αναφερόταν ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΔΑΠ, προϋπόθεση για την κατασκευή αποχετευτικού συστήματος είναι η διάνοιξη της οδού, αίτημα που υποβλήθηκε με το έγγραφο αυτό. Κατόπιν αυτών, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κάλεσε: την Διεύθυνση Οδοποιίας & Αποχέτευσης να εξετάσει: i. το αίτημα για την κατασκευή αποχετευτικού συστήματος στην οδό Αντιγόνης, σε συνεννόηση με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε., μεριμνώντας για τυχόν αναγκαίες τεχνικές επεμβάσεις επί της οδού, καθώς και ii. το αίτημα για λήψη μέτρων ασφαλέστερης κυκλοφορίας πεζών, σε συνεννόηση με συναρμόδιες υπηρεσίες.

3 Διαμεσολάβηση 72/2014/Α Σελίδα 3 την Διεύθυνση Πρασίνου & Περιβάλλοντος να εξετάσει την επισήμανση για παρουσία αδέσποτων σκύλων στην περιοχή και να λάβει σχετικά μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της. ΙΙ. Ανταπόκριση των υπηρεσιών 3. Στις με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ανέφερε στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ότι ενημερώθηκε η αρμόδια σχετική υπηρεσία σχετικά με το θέμα, για περαιτέρω ενέργειες λόγω αρμοδιότητας. Θα ήταν χρήσιμο να αναζητηθεί από την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. να ενημερώσει τον Δήμο Αθηναίων για την τυχόν περαιτέρω εξέλιξη που ακολούθησε από τότε έως σήμερα, ως προς το θέμα αυτό. 4. Με το υπ' αρ. πρωτ. ***/ έγγραφό της, η Δ/νση Πρασίνου, Τμήμα Αστικής Πανίδας ενημέρωσε για την επανειλημμένη επισκεψη δημοτικών συνεργείων στην οδό Αντιγόνης, εντάσσοντας στο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων μέχρι σήμερα 25 αδέσποτους σκύλους. Από αυτούς ένας υιοθετήθηκε, ένας φιλοξενείται στο καταφύγιο, σε οκτώ περιπτώσεις καταγράφηκε θάνατος και οι υπόλοιποι κρίθηκαν υγιείς με κτηνιατρική γνωμάτευση και επανατοποθετήθηκαν στο αρχικό σημαίο περισυλλογής τους, όπως προβλέπεται από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση, τα δημοτικά συνεργεία περιπολούν την περιοχή, όπως αναφέρει το έγγραφο. 5. Με το υπ' αρ. πρωτ. ***/ έγγραφο της, η Δ/νση Οδοποιίας & Αποχέτευσης ανέφερε ότι η υπηρεσία αυτή δεν έχει μέχρι σήμερα δεχθεί συγκεκριμένο αίτημα σχετικό με θέματα αρμοδιότητάς της, όπως σήμανση για την ασφάλεια των πεζών ή μαθητών σχολείου της περιοχής. Παρακαλεί να γνωστοποιηθεί συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο θεωρείται αναγκαία η παρέμβαση της υπηρεσίας, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες. ΙΙΙ. Επίσκεψη του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην περιοχή των προβλημάτων 6. Στις , ώρα 12.00, κατόπιν πρόσκλησης από την καταγγέλλουσα, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης μετέβη στην περιοχή της Κολοκυνθούς, προκειμένου να εξεταστούν εκ του σύνεγγυς οι φερόμενες παραλείψεις των δημοτικών υπηρεσιών. Διοικητική υποστήριξη στον Συμπαραστάτη παρείχε ο κ. Κωνσταντίνος Φατούρος, συνεργάτης του Γραφείου Συμπαραστάτη. Επιδείχθηκε από κατοίκους το πρόβλημα κατωφέρειας που παρουσιάζεται με αποτέλεσμα, ελλείψει και δικτύου απορροής όμβριων υδάτων να προκαλείται σοβαρό πρόβλημα από λιμνάζοντα ύδατα που δεν επιτρέπουν στους περίπου πενήντα (50) κατοίκους της παρόδου 3 (οδός Αντιγόνης αρ. 51, στροφή δεξιά, πεζόδρομος χωρίς ονοματοθεσία) να αδυνατούν να εξέλθουν από τις κατοικίες τους. Περαιτέρω, στην ίδια οδό επιδείχθησαν δέντρα, τα οποία είναι ακλάδευτα και οι κάτοικοι ζήτησαν την παρέμβαση της αρμόδιας υπηρεσίας.

4 Διαμεσολάβηση 72/2014/Α Σελίδα 4 7. Οι κάτοικοι επισήμαναν στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης το πρόβλημα της έλλειψης πεζοδρομίων στις διελεύσεις των μαθητών για το σχολείο και συγκεκριμένα έλλειψη πεζοδρομίων επί των οδών Αντιγόνης, Σβώλου, Ιφιγενείας και Δράκοντος. 8. Η συμβολή των οδών Αντιγόνης, Ακράγαντος και Αίμωνος παρουσιάζει ιδιαίτερη επικινδυνότητα και σοβαρή έλλειψη ορατότητας για πεζούς και διερχόμενα οχήματα, ενώ απουσιάζει εντελώς η οδική σήμανση και θα ήταν απαραίτητη η τοποθέτηση ειδικού καθρέπτη. Συγκεκριμένα, τα οχήματα που διέρχονται από την οδό Αντιγόνης με κατεύθυνση προς την οδό Δήμητρας δεν έχουν ορατότητα για την διέλευση από την κάθετη οδό Ακράγαντος, καθώς και το αντίστροφο. Οι κάτοικοι επισήμαναν ότι η διάταξη αυτή, σε συνδυασμό με την έλλειψη πεζοδρομίων παρουσιάζει μεγάλη επικινδυνότητα και για τους πεζούς. 9. Οι κάτοικοι επισήμαναν στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης την παντελή έλλειψη ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Σβώλου, Ιφιγενείας, Δήματρας, Αντιγόνης και Αίμωνος και την ανάγκη για σχετική μέριμνα του Δήμου, προκειμένου να ενισχυθεί το συναίσθημα της ασφάλειας στην περιοχή. 10. Στη συμβολή των οδών Ιφιγένειας & Δήμητρας επεδείχθη από τους κατοίκους μεγάλος όγκος απορριμμάτων. Γενικότερα σε εγκαταστάσεις της περιοχής σημειώνεται εναπόθεση βιομηχανικών υλικών σε ανοικτούς, υπαίθριους ιδιωτικούς χώρους, οι οποίοι όμως βρίσκονται εντός κατοικημένης περιοχής και εντός περιοχής, στην οποία βρίσκονται σχολεία. 11. Η καταγγέλλουσα ζήτησε να διευκρινιστεί κατά πόσον υφίσταται πρόβλεψη για δημιουργία πλατείας στην συμβολή των οδών Αντιγόνης, Σβώλου και Αίμωνος. 12. Τέλος, κάτοικοι αναφέρθηκαν στην ύπαρξη εγκατελειμένων βαρέων οχημάτων (μπουλντόζες φορτωτές) σε οδούς της περιοχής, καθώς και σε εκδήλωση φαινομένων χρήσης ή και εμπορίας ναρκωτικών καθώς και πορνείας στις οδούς Κηφισού, Ακράγαντος και Πάππου. Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επισήμανε ότι τα θέματα αυτά αφορούν αρμοδιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ως προς τα ζητήματα υγειονομικού ελέγχου που τέθηκαν από την απόθεση βιομηχανικών υλικών σε υπαίθριους χώρους βιομηχανικών και άλλων εγκαταστάσεων στην περιοχή, αρμόδιο είναι το Τμήμα Υγειονομικού & Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Περιφέρεια Αττικής. ΙV. Αρμοδιότητες δημοτικών υπηρεσιών 13. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων, οι υπηρεσίες της Δ/νσης Οδοποιίας & Αποχέτευσης έχουν τις εξής αρμοδιότητες που αφορούν την συγκεκριμένη υπόθεση:

5 Διαμεσολάβηση 72/2014/Α Σελίδα 5 Το Τμήμα Μελετών, της Δ/νσης Οδοποιίας & Αποχέτευσης, μεταξύ άλλων, καταρτίζει μελέτες ανάπλασης, κατασκευής και συντήρησης των οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων αρμοδιότητας του Δήμου Αθηναίων και μεριμνά για την διενέργεια των σχετικών διαδικασιών ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των διαγωνισμών. Το Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και Στάθμευσης της ίδιας Δ/νσης, μεταξύ άλλων, μεριμνά για μελέτες σήμανσης (κατακόρυφης και οριζόντιας), εκδίει τις εντολές υλοποίησης αυτών και τις διαβιβάζει στην Δ/νση Τροχαίας Αττικής Το Τμήμα Κατασκευών της ίδιας Δ/νσης, μεταξύ άλλων, κατασκευάζει και συντηρεί το οδικό δίκτυο και τα πεζοδρόμια αρμοδιότητας Δήμου Αθηναίων, Το Τμήμα Αυτεπιστασίας της ίδιας Δ/νσης, μεταξύ άλλων, μεριμνά για την σήμανση οδών δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Αθηναίων. Από τα παραπάνω προκύπτει όμως ότι η Δ/νση αυτή δεν είναι αρμόδια για την κατασκευή συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων, πεδίο με το οποίο ασχολείται η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. 14. Σύμφωνα με τον ίδιο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, ως προς τις αρμοδιότητες της Δ/νσης Ηλεκτρολογικού προβλέπεται ότι το Τμήμα Σχεδιασμού και Προγραμματισμού αυτής μεριμνά, μεταξύ άλλων για την σύνταξη μελετών των έργων και προγραμματίζει σε συνεργασία με τα λοιπά Τμήματα της Διεύθυνσης της προμήθεια υλικών, εργαλείων και τεχνικού εξοπλισμού γενικότερα που είναι απαραίτητος για την εκτέλεση έργων συντήρησης ή νέων έργων του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, σηματοδότησης του οδικού δικτύου και λοιπών εγκαταστάσεων αρμοδιότητάς της. 15. Ως προς την Δ/νση Σχεδίου Πόλεως και Δόμησης, κατά τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, το Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού έχει την ευθύνη για την κατάρτιση κάθε είδους Πολεοδομικών μελετών που αφορούν σε επεκτάσεις και τροποποιήσεις του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλεως καθώς και προτάσεις για αλλαγή χρήσης γής και όρων δόμησης, ενώ έχει την ευθύνη για την παρακολούθηση της εξέλιξης του ρυθμιστικού σχεδίου Αθηνών και τυχόν αναθεωρήσεων του εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων και το Τμημα Πολεοδομικών Εφαρμογών & Απαλλοτριώσεων είναι αρμόδιο, μεταξύ άλλων, για τις εισηγήσεις και την προώθηση της διαδικασίας για τις ονομασίες και μετονομασίες οδών και πλατειών. 16. Η Δ/νση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Τμήμα Οδοκαθαρισμού, Γραφείο 4ης Δημοτικής Κοινότητας μεριμνά, μεταξύ άλλων, για την καθαρισμό του οδικού δικτύου του Διαμερίσματος, κοινόχρηστων χώρων και φροντίζει για τον καθαρισμό και τη μεταφορά απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων κοινοχρήστων χώρων.

6 Διαμεσολάβηση 72/2014/Α Σελίδα Η Δ/νση Πρασίνου & Περιβάλλοντος, Τμήμα Πρασίνου 4ης,5ης Δημοτικής Κοινότητας, Γραφείο 4ης Δημοτικής Κοινότητας έχει, μεταξύ άλλων, την ευθύνη συντήρησης του πρασίνου και της κλάδευσης των χαμηλών δένδρων των κοινόχρηστων χώρων και των δενδροστοιχιών. V. Διαμεσολάβηση για την επίλυση των προβλημάτων 18. Κατόπιν των ανωτέρω, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης θεωρεί ότι η αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων, τα οποία έχουν επισημάνει ήδη προ δεκαετίας οι κάτοικοι της περιοχής, επιβάλλουν την ενάσκηση συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων εκ μέρους των δημοτικών υπηρεσιών, οι οποίες οφείλουν, κατά το μέτρο της ευθύνης της καθεμιά, να ενσκύψουν στα καταγγελλόμενα, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την επίλυση των επιμέρους ελλείψεων που θίγουν θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, όπως το δικαίωμα της ασφαλούς διέλευσης σε κοινόχρηστους χώρους, το δικαίωμα της δημόσιας υγείας και σε υγιές περιβάλλον, το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στον δημόσιο χώρο. 19. Ενώ οι αρμοδιότητες των υπηρεσιών περιγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας με διατάξεις που παραπέμπουν σε ευρεία διακριτική ευχέρεια των δημοτικών υπηρεσιών, στην συγκεκριμένη υπό κρίση περίπτωση, η χρηστή διοίκηση επιβάλλει την ενασχόληση με τα προβλήματα, τα οποία είναι πιεστικά και επιζητούν την επέμβαση των δημοτικών υπηρεσιών, χωρίς να επιτρέπεται, από πλευράς ορθής διοικητικής συμπεριφοράς, περαιτέρω καθυστέρηση για την έναρξη της αντιμετώπισης. 20. Ενόψει των ανωτέρω, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης καλεί: την Δ/νση Οδοποιίας & Αποχέτευσης να πραγματοποιήσει αυτοψία στην ανωτέρω περιοχή και να εξετάσει την δυνατότητα να ασκήσει τις αρμοδιότητές της, εάν δεν το έχει ήδη πράξει, ως προς: α) την κατάρτιση μελέτης ανάπλασης, κατασκευής και συντήρησης των οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω αναφερόμενων οδών του Δήμου Αθηναίων από το Τμήμα Μελετών και την κατασκευή και συντήρηση πεζοδρομίων από το Τμήμα Κατασκευών, εξετάζοντας και το πρόβλημα κατωφέρειας που έχει οδηγήσει στο πρόβλημα πλημμύρας της οδού Αντιγόνης, αναζητώντας τεχνικούς τρόπους επίλυσης του προβλήματος, β) την μέριμνα για την πραγματοποίηση μελέτης σήμανσης και την έκδοση εντολών υλοποίησης αυτής για τις ανωτέρω οδούς και, κυρίως, στην διασταύρωση της οδού Αντιγόνης με την οδό Αίμωνος και οδό Ακράγαντος, εξετάζοντας και την τοποθέτηση ειδικού καθρέπτη για να αποκτηθεί ορατότητα, από το Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και την μέριμνα για την σήμανση των οδών από το Τμήμα Αυτεπιστασίας και

7 Διαμεσολάβηση 72/2014/Α Σελίδα 7 γ) την επικοινωνία με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. για το ζήτημα της προώθησης κατασκευής συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων στην περιοχή, την Δ/νση Ηλεκτρολογικού, Τμήμα Σχεδιασμού και Προγραμματισμού να πραγματοποιήσει αυτοψία στην περιοχή και να μεριμνήσει, εάν δεν το έχει ήδη πράξει, για την σύνταξη μελέτης για την επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στις ανωτέρω οδούς (Αντιγόνης, Αίμωνος, Δήμητρας κ.τ.λ.), οι οποίες ανήκουν σε κατοικημένη περιοχή στις οποίες δεν υπάρχει ηλεκτροφωτισμός. την Δ/νση Σχεδίου Πόλεως και Δόμησης, Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού, να ενημερώσει σχετικά με την ύπαρξη τυχόν μελετών, άλλως να μεριμνήσει για την σύνταξή τους, όσον αφορά την συγκεκριμένη περιοχή και ιδίως να ενημερώσει για το κατά πόσον προβλέπεται η κατασκευή πλατείας στις οδούς Αντιγόνης, Σβώλου και Αίμωνος, παρέχοντας πληροφορίες για τις δυνατότητες που υπάρχουν με βάση το ισχύον πλαίσιο. Επίσης, το Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών & Απαλλοτριώσεων να εξετάσει την δυνατότητα για υποβολή εισήγησης και προώθηση της διαδικασίας για την ονομασία της παρόδου 3 και τυχόν άλλων οδών που παραμένουν χωρίς ονομασίες στην περιοχή της Κολοκυνθούς. Την Δ/νση Καθαριότητας (Γραφείο 4ης Δημοτικής Κοινότητας) να μεριμνήσει για την αποκομιδή απορριμμάτων (ενδεικτικά, στην οδό Δήμητρας) που εντοπίζονται στην ανωτέρω περιοχή. Την Δ/νση Πρασίνου (Γραφείο 4ης Δημοτικής Κοινότητας) να μεριμνήσει για την συντήρηση των δέντρων στην πάροδο 3 της οδού Αντιγόνης. 21. Η παρούσα διαβιβάζεται επίσης, στο πλαίσιο του άρθρου 4 παρ. 1 εδ. γ' του Ν.2690/1999, στο Τμήμα Υγειονομικού & Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και στην Δ/νση Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για τις δικές τους αρμοδιότητες. Αθήνα, 25 Ioυλίου 2014 Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Βασίλης Σωτηρόπουλος

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 72/2014/Β (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 72/2014/Β (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 72/2014/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 72/2014/Β (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Δ/νση Οδοποιίας & Αποχέτευσης odop.apoxeteysis@cityofathens.gr 2) Δ/νση Πρασίνου & Περιβάλλοντος pras.perivallon@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 47/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 47/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 47/2014/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 47/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Τμήμα Ελεγχόμενης Στάθμευσης pc.cp@cityofathens.gr 2) Tμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων & Στάθμευσης odop.stathmeusi@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 88/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 88/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 88/2014 /Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 88/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Δ/νση Εμπορίου & Ανάπτυξης emp.anaptixis@ciytofathens.gr 2) Δ/νση Ελέγχου Κοινόχρηστου Χώρου mp.secretary@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 98/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 98/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 98/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 98/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Δ/νση Εμπορίου & Ανάπτυξης emp.anaptixis@ciytofathens.gr 2) Δ/νση Ελέγχου Κοινόχρηστου Χώρου mp.secretary@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 227/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 227/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Διαμεσολάβηση 227/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 227/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Ι. Η καταγγελία 1)Κύριο *** *** *** 2) Διεύθυνση Οδοποιϊας & Αποχέτευσης odop.apoxeteysis@cityofathens.gr 3) Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 15/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 15/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 15/2014 /A Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 15/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Δ/νση Ελέγχου Κοινόχρηστου Χώρου mp.secretary@cityofathens.gr 2) Κυρία *** *** Κοινοποίηση 1) Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 62/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 62/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 62/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 62/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Διεύθυνση Ελέγχου Κοινόχρηστου Χώρου mp.secretary@cityofathens.gr 2) [Πίνακας καταγγελλόντων] Κοινοποίηση 1) Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 63/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 63/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 63/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 63/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Διεύθυνση Πρασίνου & Περιβάλλοντος pras.perivallon@cityofathens.gr 2) Κύριο *** *** Κοινοποίηση 1) Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σκοπός: Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών έχει σκοπό την μελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του Δήμου, με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 225/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 225/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Διαμεσολάβηση 225/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 225/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1)Κύριο *** *** *** 2) Διεύθυνση Κοινοχρήστων Χώρων koin.xwroi@cityofathens.gr Ι. Η καταγγελία Κοινοποίηση 1) Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Ασφαλείας : Αδιαβάθμητο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Βαθμός Προτεραιότητας : Επείγον ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Χρόνος Διατήρησης : Δεκαετία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Ασφαλείας : Αδιαβάθμητο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Βαθμός Προτεραιότητας : Επείγον ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Χρόνος Διατήρησης : Δεκαετία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Ασφαλείας : Αδιαβάθμητο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Βαθμός Προτεραιότητας : Επείγον ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Χρόνος Διατήρησης : Δεκαετία ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΗΠ 101700/9-05-2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 153/2013. Προς. Κοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 153/2013. Προς. Κοινοποίηση Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 153/2013 Προς 1) Κυρία *** *** 2) Διεύθυνση Πρασίνου & Περιβάλλοντος pras.perivallon@cityofathens.gr 3) Τμήμα Πρασίνου 6ης Δημοτικής Κοινότητας pras.456dk@cityofathens.gr Κοινοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 21/2015 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 21/2015 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρ.Ταχυδ.: Ιστοσελίδα: Φιλικής Εταιρείας 6 27200 ΑΜΑΛΙΑΔΑ 2622.360.512

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 49/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 49/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 49/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 49/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών sxpol.elegxos@cityofathens.gr 2) Τμήμα Έκδοσης Αδειών Δόμησης poleod.adeies@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 24/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 24/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 24/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 24/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Δ/νση Σχεδίου Πόλεως & Δόμησης sxpol.poleod@cityofathens.gr 2) Kύριο *** *** Κοινοποίηση 1) Γραφείο Δημάρχου sec.gkaminis@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 26/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 26/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 26/2014/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 26/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας allil.ygeia@cityofathens.gr 2) Συμβούλιο Λέσχης Φιλίας Παγκρατίου Πρατίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 217/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 217/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 217/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 217/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Διεύθυνση Ελέγχου Κοινόχρηστου Χώρου Τμήμα Ελεγχόμενης Στάθμευσης Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού mp.secretary@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 77/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. Κοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 77/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. Κοινοποίηση Διαμεσολάβηση 77/2014/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 77/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Συμβούλιο Λέσχης Φιλίας Κολοκυνθούς Αίμονος 9, Κολωνός, 10442 2) Κύριο *** *** Κοινοποίηση 1) Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 104/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Kοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 104/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Kοινοποίηση Διαμεσολάβηση 104/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 104/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Τμήμα Εσόδων Δ/νσης Οικονομικών esoda@cityofathens.gr 2) Κυρία *** *** *** Kοινοποίηση 1) Γραφείο Δημάρχου mayor@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ 1/2014. Προς. Ι. Η καταγγελία

ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ 1/2014. Προς. Ι. Η καταγγελία Αρχειοθέτηση 1/2014 Σελίδα 1 ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ 1/2014 Προς Κύριο *** *** *** Κοινοποίηση 1. Γραφείο Δημάρχου 2. Γραφείο Αντιδημάρχου Συντονισμού 3. Γραφείο Γενικού Γραμματέα Δήμου 4. Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Ξυλόκαστρο 07.01.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 17/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Ξυλόκαστρο 07.01.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 17/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Ξυλόκαστρο 07.01.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 17/2013 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 58,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Σκύδρα 28-02-2017 Αρ.πρωτ.: 2474 ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ αρ. 67/2017 Η Δήμαρχος Σκύδρας Έχοντας υπόψη: 1. Το από 24/08/2014 Πρακτικό Ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ- ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ- ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ- ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 Α. ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΚΩΔΙΚΟΣ I. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 Συντήρηση και επισκευή Δημοτικών κτιρίων 10-6261.0001 24.000,00 ΣΑΤΑ 2 Συντήρηση και επισκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Κατασκευή διαβάσεων πεζών στην οδό Ελπίδος στην Κηφισιά».

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Κατασκευή διαβάσεων πεζών στην οδό Ελπίδος στην Κηφισιά». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 1η Αριθμός απόφασης: 6/2019 ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 3/2014/Α. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 3/2014/Α. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Διαμεσολάβηση 3/2014/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 3/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Ι. Συνέχιση εξέτασης καταγγελίας 1) Δ/νση Σχεδίου Πόλεως & Δόμησης sxpol.poleod@cityofathens.gr 2) Δ/νση Εμπορίου

Διαβάστε περισσότερα

Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα

Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 9/2011 Συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θέρμης Αριθμ. Απόφασης. 64/2011 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 215/2013/A. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 215/2013/A. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 215/2013/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 215/2013/A (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Γραφείο Γενικού Γραμματέα Δήμου Αθηναίων secrgeneral@cityofathens.gr 2. Kύριο *** *** Κοινοποίηση Ι. Η καταγγελία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια 02-01-2013 ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρίθμ.Πρωτ. 3 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρίθμ. Απόφ. 1 ΓΡ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια 02-01-2013 ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρίθμ.Πρωτ. 3 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρίθμ. Απόφ. 1 ΓΡ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια 02-01-2013 ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρίθμ.Πρωτ. 3 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρίθμ. Απόφ. 1 ΓΡ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας έχοντας υπόψη : τα άρθρα 59 και 282 παρ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01. Δήμαρχος Α 02. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03. Γενικός Γραμματέας Α 04

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01. Δήμαρχος Α 02. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03. Γενικός Γραμματέας Α 04 Α ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01 Δήμαρχος Α 02 Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03 Γενικός Γραμματέας Α 04 Αντιδήμαρχοι Α 04 00 01 Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος Κουράκης Ανδρέας Α 04 00 02 Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.23 και του άρθρου 59 του Ν.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.23 και του άρθρου 59 του Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙ ΑΔΑ: ΩΦΞ3ΩΞ7-ΙΒ4 ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Διοικητηρίου 35 Ταχ. Κώδικας: 52200 Άργος Ορεστικό Τηλέφωνο: 2467351301 Fax: 2467021756 Ε-mail: info@argosorestiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της με αριθ. 11ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της με αριθ. 11ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθ. 11ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αρ. αποφάσεως :52 Θέμα:«Λήψη απόφασης Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ / ΕΚΠ. ΕΠΙΠΕΔΟ / ΕΡΓΟ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 2 Παρακολούθηση αιτημάτων πολιτών στο γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της με αριθ. 13ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της με αριθ. 13ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθ. 13ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αρ. αποφάσεως :61 Θέμα:«Λήψη απόφασης Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

10. Τις διατάξεις των άρθρων 94,95 και 97 του Ν. 3852/2010, όπως

10. Τις διατάξεις των άρθρων 94,95 και 97 του Ν. 3852/2010, όπως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Σκύδρα 01-10-2018 Αρ.πρωτ.: 10823 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡ. 159/2018 Η Δήμαρχος Σκύδρας Έχοντας υπόψη: 1.Την αρ.8146/31-07-2018 απόφαση Δημάρχου Σκύδρας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 347/2019. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΦΑΣΗ 347/2019. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τ.Κ. 57013 Τηλ. 2313304002 Fax: 2310697897 Email: grafeiodimarxou@oraiokastro.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΑΣ 1 : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Μέτρο 1.1 : Φυσικό Περιβάλλον - Πράσινο Μέτρο 1.2 : Οικιστική και πολεοδομική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :1523. Ο Δήμαρχος Καισαριανής

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :1523. Ο Δήμαρχος Καισαριανής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIA ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Καισαριανή: 22.08.2017 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Αρ. Πρωτ.: 10079 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση:Βρυούλων 125 & Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ημερομηνία : 31/08/2016 Αρ. Απόφ. : 1320 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής:

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 2 η /4-2-2019 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 5004/5-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 8/2019 ΘΕΜΑ: Κυκλοφοριακή ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ αριθμ. 70/2016. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΦΑΣΗ αριθμ. 70/2016. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τ.Κ. 57013 Τηλ. 2313304002 Fax: 2310697897 Email: dimarxos@oraiokastro.gr Ωραιόκαστρο

Διαβάστε περισσότερα

Αντιδήμαρχοι για τη χρονική περίοδο 01/3/2017 έως 31/8/2019. Καράτζιος Αλέξανδρος. τηλ Αρμοδιότητες: 1 / 14

Αντιδήμαρχοι για τη χρονική περίοδο 01/3/2017 έως 31/8/2019. Καράτζιος Αλέξανδρος. τηλ Αρμοδιότητες: 1 / 14 Καράτζιος Αλέξανδρος τηλ. 24673 51308 Αρμοδιότητες: 1 / 14 1) Εποπτεία Διοίκηση δημοτικών υπηρεσιών και των θεμάτων που αφορούν το προσωπικό όπως αδειών, ποινές διενέργεια ΕΔΕ κ.λ.π. 2) Αξιολόγηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ο Μ Β Ρ Ι Α - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ 1 25-73 ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ - ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ 25.000,00 2 25-7312.040 ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 1.920.000,92 3 25-7312.035

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 31/2016 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 31/2016 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Αρ.πρωτ.: ***/07.11.2016 Διεύθυνση: Φιλικής Εταιρείας 6 Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρ.Ταχυδ.: Ιστοσελίδα: 27200

Διαβάστε περισσότερα

Πολεοδομικό Οδικό Έργο

Πολεοδομικό Οδικό Έργο Πολεοδομικό Οδικό Έργο ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ / ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 27.09.2017, για επανασχεδιασμό της οδού ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ Κύριος συνδετικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Περαία, 01-09-2014 Αριθ. Αποφ.: -361 - Aριθ. Πρωτ.: -25.112 - ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Έχοντας υπ όψη : 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 206 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 206 4.849.736,00.68.900,00.568.788,66.568.788,66 6.48.524,66

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι 12-09-2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.:29843 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 και 59 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α /2010 ) «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορχομενός 04/09/2018 ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ Tαχ. Δ/νση : 28ης Οκτωβρίου 50 Τ.Κ.32300 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Τηλ. επικοιν. : 2261351101 Fax : 2261034217 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:6712 Απόφαση Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 134/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 134/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 134/2013 Σελίδα 1 Ι. Η καταγγελία ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 134/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας mp.protocol@cityofathens.gr 2) Διεύθυνση Εμπορίου & Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Έχοντας υπόψη:

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Αμύνταιο 1-9-2014 Αριθμός Πρωτ. : 18.485 Αριθμός Απόφ. : 1.073 Θέμα: Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε για την ανάρτηση στο διαδίκτυο

Παρακαλούμε για την ανάρτηση στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ζωγράφου / /2013 Αρ. Πρωτ.:.. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πληροφορίες: κ. Σφήκα Ελένη Τηλέφωνο: 210.77.15.510 Παρακαλούμε για την ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων» ΑΠΟΦΑΣΗ 18 / Ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Θέμα : «Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων» ΑΠΟΦΑΣΗ 18 / Ο Δήμαρχος Χερσονήσου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες 31/12/2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 509 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Πληροφορίες: Ν. Βασιλάκης Θέμα : «Ορισμός Αντιδημάρχων

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ημερομηνία : 28/02/2017 Αρ. Απόφ. : 236 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:6Β93ΩΕΩ-Ο17 Ιωάννινα 01-Μαρτίου-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:6Β93ΩΕΩ-Ο17 Ιωάννινα 01-Μαρτίου-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:6Β93ΩΕΩ-Ο17 Ιωάννινα 01-Μαρτίου-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Αριθ. Πρωτ: 11953/1337 ΘΕΜΑ : «ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 10/2016 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 10/2016 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρ.Ταχυδ.: Ιστοσελίδα: Φιλικής Εταιρείας 6 27200 ΑΜΑΛΙΑΔΑ 2622.360.512

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το Πρακτικό Συνεδρίασης υπ αριθμ. 2/2017 της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το Πρακτικό Συνεδρίασης υπ αριθμ. 2/2017 της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μάκρη, 6 Σεπτεμβρίου 07 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Απόφασης: /07 Εκτελεστική Επιτροπή Πληροφορίες: Σαφρά Μαρία 9005, Νέα Μάκρη Τηλ.: 94 059 - Fax: 94 0808 e-mail: hr@marathon.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 61/2017. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΦΑΣΗ 61/2017. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τ.Κ. 57013 Τηλ. 2313304002 Fax: 2310697897 Email: grafeiodimarxou@oraiokastro.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Συνεδρίαση: 2 η / Αριθ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Συνεδρίαση: 2 η / Αριθ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 2 η /4-2-2019 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 5006/5-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 10/2019 ΘΕΜΑ: Κατασκευή διάβασης

Διαβάστε περισσότερα

Κηφισιά, 14/05/2018 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: ΤΗΛ.: ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Κηφισιά, 14/05/2018 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: ΤΗΛ.: ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Κηφισιά, 14/05/2018 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: 19063 ΤΗΛ.: 213-2007113 213-2007114 ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΚΟΙΝ.: - Την Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου - Τους κ.κ. Προέδρους Συμβουλίων - Τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 121/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 121/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 121/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 121/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Τμήμα Μητρώου mitrwo@cityofathens.gr 2) Τμήμα Ιθαγένειας, Δημοτολογίου & Εκλογικών Καταλόγων dimotologio@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

Για τον τομέα «Εξυπηρέτηση του Δημότη»

Για τον τομέα «Εξυπηρέτηση του Δημότη» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μύρινα 03-03-2017 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθ. Πρωτ. 2683 ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 43/2017 Ο Δήμαρχος Λήμνου Έχοντας υπόψη : 1. Τα άρθρα 58 και 59 του Ν.3852/10 (ΦΕΚ 87/07.06.2010 τεύχος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. «Τροποποίηση Αποφάσεων Δημάρχου περί μεταβίβασης αρμοδιοτήτων σε Αντιδημάρχους» Ο Δήμαρχος Πύργου.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. «Τροποποίηση Αποφάσεων Δημάρχου περί μεταβίβασης αρμοδιοτήτων σε Αντιδημάρχους» Ο Δήμαρχος Πύργου. Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πύργος 27-07- 2016 ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Αρ.Πρωτ. 498Δ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Α Π Ο Φ Α Σ Η «Τροποποίηση Αποφάσεων Δημάρχου περί μεταβίβασης αρμοδιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 19ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 19ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 19ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Αρ. αποφάσεως : 256 Περίληψη: «Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε

Διαβάστε περισσότερα

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής:

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 2 η /4-2-2019 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 5002/5-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 7/2019 ΘΕΜΑ: Μετατροπή τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 80/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. Κοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 80/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. Κοινοποίηση Διαμεσολάβηση 80/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 80/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Κύριο *** *** *** 2) Kύριο Γ.Ζούνη, Διευθυντή Διεύθυνση Εμπορίου & Ανάπτυξης emp.anaptixis@cityofathens.gr 3)Kύριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 146/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 146/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Διαμεσολάβηση 146/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 146/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1. *** Οδός ***, αρ. *** Αθήνα *** 2. Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων d.prosodwn@cityofathens.gr 3. Τμήμα Τελών Κοινοχρήστων

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη :

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ... ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ Άργος Ορεστικό, 01 Μαρτίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 1989 ΑΠΟΦΑΣΗ 135η Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 115/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 115/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 115/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 115/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Tμημα Γάμων Θανάτων gamoi.thanatoi@cityofathens.gr 2) Kύριο *** *** Kοινοποίηση 1) Γραφείο Δημάρχου mayor@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ : 10 ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ : 0

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ : 10 ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ : 0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13 ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΗΣ ΘΕΜΑ: Εισήγηση της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης των Έργων & Μελετών που πρέπει να περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Σ ΠΙΣΤΩΣΗ 2017 3.413.045,00 853.045,00 1.103.343,00 1.103.343,00 4.516.388,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068 ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων για το χρονικό διάστημα από 1-1-2013 μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘΜ: 22 /2017

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘΜ: 22 /2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νεμέα 8-03 -2017 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ Αριθμ.Πρωτ.: 1393 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ.Δ.νση: Λ.Παπακωνσταντίνου 39Β Ταχ. Κώδικας: 205 00 Τηλ: 2746020410 FAX:2746020411 ΘΕΜΑ: «Ορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 2 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 2 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 2 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι : 28 Δεκεμβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι : 28 Δεκεμβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι : 28 Δεκεμβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 27329 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση :Ύδρας 6, Καρπενήσι Ταχ. Κώδικας :36100 Πληροφορίες :Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 479 / Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 479 / Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Κύπρου 68 - Τ.Κ. 16452 Τηλ.: 213.2018.700 Fax: 213.2018.765 email: protokollo@elliniko-argyroupoli.gr Γραφείο Δημάρχου Κύπρου 68 - Τ.Κ. 16452

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 9. Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 9. Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 11/1/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1073 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 200 Τ.Κ.18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 9 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσανδρεία, 01-092014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Απόφ. : 241 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσανδρεία, 01-092014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Απόφ. : 241 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσανδρεία, 01-092014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Απόφ. : 241 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Πληροφορίες: Ελευθερία Α. Κόνιαλη Ταχ. Διεύθυνση: Διοικητήριο Κασσάνδρας 63077 Κασσάνδρεια

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 53/2012

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 53/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΘΕΜΑ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 Μαρτίου 2017 ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ Αρ. Πρωτ. Οικ.: 802 Αριθμός Απόφασης: 52/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 Μαρτίου 2017 ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ Αρ. Πρωτ. Οικ.: 802 Αριθμός Απόφασης: 52/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 Μαρτίου 2017 ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ Αρ. Πρωτ. Οικ.: 802 Αριθμός Απόφασης: 52/2017 ΘΕΜΑ : Ορισμός Αντιδημάρχων του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και καθορισμός αρμοδιοτήτων τους. Ο Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 180/2013/Β. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 180/2013/Β. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Διαμεσολάβηση 180/2013/Β Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 180/2013/Β (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) κ. *** *** *** 2) Τμήμα Επιδοματικής Πολιτικής allil.epid@cityofathens.gr 3) Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 2η Αριθμός απόφασης: 13/2019 ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ειδικές Επιτελικές Υπηρεσίες 15.000,00 15.000,00 Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου 15.000,00 15.000,00 Προγραμματισμού & Οργάνωσης 40.039.395,10 11.583.198,10 6.678.144,00 4.905.054,10 73,45% Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής:

Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 5 η /30-7-2018 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 32978/31-7-2018 Αριθ. Απόφασης: 19/2018 ΘΕΜΑ: Κυκλοφοριακή

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 3 μελών, βρέθηκαν παρόντες (3), δηλαδή:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 3 μελών, βρέθηκαν παρόντες (3), δηλαδή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ Μυγδονία: 15-11-2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της με αριθμό 8/2013 Τακτικής συνεδρίασης του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου 14-11-2017 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης 1052 «περί ορισμού Αντιδημάρχων»

Αρ. Απόφασης 1052 «περί ορισμού Αντιδημάρχων» ΑΔΑ: 7ΤΜΣΩΗΑ-5ΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ληλαντίων & Μεγασθένους Χαλκίδα 34133 Χαλκίδα 13/03/2017 Αρ. Πρωτ. 9935/10-3-2017 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 02/31.08.2015 συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 03/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Κατάρτιση και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2013 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Σ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 30.6662.71 18.000,00 18.000,00 ΔΗΜΟΤ. ΠΟΡΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ 30.7111.01 ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 10. ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση ή μη απαγόρευσης στάθμευσης πλησίον Δημοτικού Σχολείου Βάρης»

Απόντες 10. ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση ή μη απαγόρευσης στάθμευσης πλησίον Δημοτικού Σχολείου Βάρης» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 05-07-2017 με αριθμ. 19 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 282 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 2013 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α' Συνεχιζόμενα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ' Αποχέτευση - Ομβρια 289.496,86 76.00 3.896.666,63 10 42.214,00 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 13η Αριθμός απόφασης: 156/2013 ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης σχετικά με την διερεύνηση χωροθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 93/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 93/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 93/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 93/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας allil.ygeia@cityofathens.gr 2) Συμβούλιο Λέσχης Φιλίας Αγ. Ελευθέριου Αχαρνών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 43913 30 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4340 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. απόφ. 1018/2016 Καθιέρωση με αποζημίωση εργασίας, καθ υπέρβαση και προς συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Α Π Ο Φ Α Σ Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ηράκλειο 23/3/2016 Aρ. Πρωτ.: 31727 Α Π Ο Φ Α Σ Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 21/12/2016 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 511 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 84/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. 1) κ. *** *** Κοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 84/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. 1) κ. *** *** Κοινοποίηση Διαμεσολάβηση 84/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 84/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) κ. *** *** 2) Κυρία Π.Τσιάντη, Τμηματάρχη Τμήμα Επιδοματικής Πολιτικής allil.epid@cityofathens.gr 3) Κυρία Ε.Χαλβατζά,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 545 21 Ιανουαρίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 56 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Τροποποίηση ποσοστού δέσμευσης πόρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.Π. Δ.:208 Ταχ. Δ/νση:Ι.Ράλλη & Δημαρχείου 1 Γενικό πρωτ.: 23035/10-9-2014 ΤΚ 14452 Μεταμόρφωση Τηλ:2132012960

Διαβάστε περισσότερα