του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ"

Transcript

1 1 Αθήνα 20/09/07 Αριθµ.πρωτ /2007 Προς τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ Κύριε Πρόεδρε, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ, µε την συνεργασία του.σ. της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΛΑΣ (ΠΕΠΣΣ ), σας αποστέλλει την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ, του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ, περιόδου και δύο ( 2 ) έντυπα «ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», µε την υποχρέωση να µας επιστραφεί µέχρι την 24/9/2007 ηµέρα ΕΥΤΕΡΑ, το ένα έντυπο, συµπληρωµένο, σφραγισµένο και υπογεγραµµένο από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραµµατέα του σωµατείου σας. Η κλήρωση των αγώνων της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ, θα γίνει την 25/9/2007 ηµέρα ΤΡΙΤΗ ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Το Πρωτάθληµα της Κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ αρχίζει στις ηµέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και θα πρέπει να µας στείλετε µαζί µε την «ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», αντίγραφο άδειας λειτουργίας και το παραχωρητήριο του γηπέδου που θα χρησιµοποιήσετε σαν έδρα, θεωρηµένο από τον αρµόδιο Φορέα, για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Παρακαλούµε τα αιτήµατα για την κλήρωση, ( ΜΟΝΟ για την περίπτωση που έχετε ίδια έδρα µε άλλο σωµατείο της Κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ ), να υποβληθούν µαζί µε την ήλωση Συµµετοχής. Για την ΕΠΟ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ Dr. ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙ ΗΣ Για την ΠΕΠΣΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙ ΗΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΣΧΕ ΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΕΠΣΣ - ΕΠΣ: ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕ ΡΟ & ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ( ΦΩΚΙ ΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΕΦ/ΝΙΑΣ- ΙΘΑΚΗΣ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΙΑΝΟΜΗ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟΥ ΟΛΕΣ Τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟ Πληροφορίες : Αγγελική Λιναρδάτου

2 2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ Ε Φ Η Β Ω Ν περιόδου Για αθλητές γεννηµένους κατά τα έτη : 1990, 1991 και 1992 και ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ την συµµετοχή ΥΟ ( 2 ) ποδ/στών του 1993 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη: 1. Το Καταστατικό της. 2. Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήµερα. 3. Τις διατάξεις των Κανονισµών της ΕΠΟ. 4. Τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙ ΙΟΥ που ισχύουν διεθνώς και ορίζονται από το ΙΕΘΝΕΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. 5. Την από 19/9/2007 απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου της Ε.Π.Ο. Και µε την συνεργασία του ιοικητικού Συµβουλίου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΛΑΣ ( ΠΕΠΣΣ ) Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Την διοργάνωση των αγώνων της Κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ περιόδου , το οποίο σύµφωνα µε συµπληρωµατική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και ανάλογα µε την συµµετοχή των σωµατείων θα διεξαχθεί σε ΕΝΑ ( 1 ) ή ΥΟ ( 2 ) ΟΜΙΛΟΥΣ και σε ΜΙΑ ( 1 ) ή ΥΟ ( 2 ) ΦΑΣΕΙΣ. ΑΡΘΡΟ 1 ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ Όλοι οι αγώνες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΕΦΗΒΩΝ, διέπονται και διεξάγονται σύµφωνα µε τις διατάξεις: α) Των ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙ ΙΟΥ που ισχύουν διεθνώς και ορίζονται από το ΙΕΘΝΕΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. β) Των Κανονισµών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήµερα. γ) Των Κανονισµών της ΕΠΟ που διέπουν το άθληµα. δ) Των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων της ΕΠΟ και ε) Των αποφάσεων του Σ της ΕΠΟ που ρυθµίζουν ή θα ρυθµίζουν ειδικά θέµατα που δεν προβλέπονται από την παρούσα. ΑΡΘΡΟ 2 ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Η Προκήρυξη είναι πρόταση για την κατάρτιση σύµβασης προσχώρησης µεταξύ της ΕΠΟ ως διοργανώτριας και των οµάδων που µετέχουν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΕΦΗΒΩΝ.

3 3 Με την αποδοχή της Προκήρυξης συντελείται η παραπάνω σύµβαση (άρθρο 7 παρ. 2 του ΚΑΠ ). Η αποδοχή της Προκήρυξης µε επιφύλαξη έχει σαν συνέπεια τις κυρώσεις της παρ. 3 του άρθρου 7 του ΚΑΠ. ΑΡΘΡΟ 3 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η έναρξη των αγώνων του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ορίζεται για τις , ηµέρα ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΡΘΡΟ 4 ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΑΡΑΒΟΛΟ (δικαίωµα) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Για να συµµετάσχει µία οµάδα στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ, έχει την υποχρέωση να υποβάλει µέχρι την 24/9/2007 ηµέρα ΕΥΤΕΡΑ στην ΕΠΟ ήλωση Συµµετοχής σε ειδικό έντυπο, που στέλνεται στις οµάδες µε φροντίδα της ΕΠΟ και πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το σχετικό παράβολο που ορίζεται σε εκατό ( 100 ) ευρώ (Τραπεζική ή Ταχυδροµική επιταγή ή κατάθεση στο ταµείο της ΕΠΟ). Με την παραπάνω δήλωση συµµετοχής τα σωµατεία αποδέχονται χωρίς επιφυλάξεις το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΕΠΟ, τις διατάξεις του ΚΑΠ, τους όρους της Προκήρυξης και τις διατάξεις των Κανονισµών της ΕΠΟ, διαφορετικά αποκλείονται του Πρωταθλήµατος, µε απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου της ΕΠΟ. Τα σωµατεία στη ήλωση Συµµετοχής πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρουν το Α.Φ.Μ. και.ο.υ., τον αριθµό Φ.Α.Ξ. του Σωµατείου ή εκπροσώπου του Σωµατείου πριν την έναρξη του Πρωταθλήµατος και σε περίπτωση αλλαγής αριθµού Φ.Α.Ξ να ενηµερώνουν έγκαιρα την Ε.Π.Ο., προκειµένου να αποστέλλεται η σχετική αλληλογραφία έγκαιρα. ήλωση Συµµετοχής στην οποία δεν θα δηλώνεται Φ.Α.Ξ. δεν θα γίνεται δεκτή. Ταυτόχρονα µε την ήλωση Συµµετοχής θα πρέπει να προσκοµίσουν βεβαίωση του Λογιστηρίου της ΕΠΟ, περί µη οφειλής, άλλως οι ηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές και το σωµατείο θα αποκλείεται. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κάθε Σωµατείο χρησιµοποιεί τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην δύναµή του. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ έχουν οι ποδοσφαιριστές οι γεννηθέντες κατά τα έτη : 1990, 1991 και ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ η συµµετοχή ΥΟ ( 2 ) ποδοσφαιριστών, στην δωδεκάδα κάθε αγώνα, γεννηθέντες κατά το έτος : Απαγορεύεται η συµµετοχή επαγγελµατιών ποδοσφαιριστών. ικαίωµα συµµετοχής στον αγώνα, για την Κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ, έχουν µέχρι Ω ΕΚΑ ( 12 ) ποδοσφαιριστές από κάθε οµάδα. Ελάχιστος αριθµός παικτών ανά οµάδα για να αρχίσει ένας αγώνας είναι ΠΕΝΤΕ ( 5). Κατά τη διάρκεια του αγώνα επιτρέπεται απεριόριστος αριθµός αλλαγών µεταξύ των Ω ΕΚΑ ( 12 ) ποδοσφαιριστών. Αρχηγοί των οµάδων δηλώνονται πριν από την έναρξη του κάθε αγώνα και υπογράφουν για το αληθές των στοιχείων των ποδ/στών που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα για να συµµετάσχουν στη σύνθεση της οµάδας τους.

4 4 Στο Φύλλο Αγώνα, για τη σύνθεση των οµάδων, αναγράφονται οι ποδοσφαιριστές που είναι παρόντες πριν να υπογράψουν οι αρχηγοί των οµάδων για το αληθές των στοιχείων των ποδοσφαιριστών. Για την επιβολή ποινών στους ποδοσφαιριστές των Πρωταθληµάτων ΣΑΛΑΣ ισχύει ότι προβλέπεται από τις διατάξεις του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩ ΙΚΑ της ΕΠΟ. Η έκτιση των ποινών στα Πρωταθλήµατα Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ υπολογίζεται αποκλειστικά και µόνο στα Πρωταθλήµατα αυτά. ΑΡΘΡΟ 5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑ ΑΣ Ε ΡΑ ΟΜΑ ΑΣ ( ΓΗΠΕ Ο ) - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Η οµάδα που θα δηλώσει συµµετοχή, υποχρεούται να γνωρίσει στην Ε.Π.Ο το χρώµα της στολής των ποδοσφαιριστών της καθώς και το γήπεδο που θα χρησιµοποιήσει για τους αγώνες της ( σύµφωνα µε όσα ορίζονται από τα άρθρα 14 και 8 του Κ.Α.Π. ). Κάθε αλλαγή γηπέδου µε συµφωνία των σωµατείων απαγορεύεται. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ : ΟΛΑ τα σωµατεία που µετέχουν στο Πρωτάθληµα υποχρεούνται να έχουν σύµβαση µε Προπονητή διπλωµατούχο, ο οποίος θα φέρει την ειδική ταυτότητα που εκδίδει η ΕΠΟ. Η σύµβαση αυτή πρέπει να κοινοποιηθεί στην Επιτροπή ΣΑΛΑΣ τουλάχιστον ΕΚΑ ( 10 ) ηµέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήµατος, διαφορετικά θα επιβάλλονται οι προβλεπόµενες εκ των κανονισµών κυρώσεις. Το ίδιο θα ισχύει και σε περίπτωση αντικατάστασης του Προπονητή κατά την διάρκεια του Πρωταθλήµατος. ΑΡΘΡΟ 6 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΡΚΕΙΑ ΗΜΕΡΑ - ΩΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Το αγωνιστικό πρόγραµµα στο σύνολό του θα κοινοποιηθεί αµέσως µετά την δηµόσια κλήρωση. Η διάρκεια των αγώνων για την Κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ ορίζεται σε 40 λεπτά της ώρας σε δύο ηµίχρονα των 20 λεπτών ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ το καθένα. Οι αγώνες θα διεξάγονται ηµέρα ΚΥΡΙΑΚΗ µε ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ η Η διάρκεια της παράτασης στην Τελική Φάση ( ή όπου χρειάζεται), ορίζεται σε δύο ηµίχρονα των 5 λεπτών, καθαρός χρόνος, χωρίς ενδιάµεσο διάλειµµα. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσµατος µετά τη παράταση, εφαρµόζονται ανάλογα οι διατάξεις του ΚΑΠ. ( άρθρο 20 ). Οι αγώνες σε εξαιρετικές περιπτώσεις επιτρέπεται να διεξάγονται και απογεύµατα άλλων ηµερών, για ειδικούς λόγους και ύστερα από απόφαση της ιοργανώτριας. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι εκείνη που έχει τελικά ορίσει η διοργανώτρια µε το πρόγραµµά της, για την τήρηση της οποίας µόνος υπεύθυνος και αρµόδιος είναι ο διαιτητής. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια µπορεί ν αλλάξει την ώρα έναρξης αγώνα ή και το γήπεδο τέλεσης αυτού, υποχρεούµενη να ειδοποιήσει όλους τους ενδιαφερόµενους τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξή του. Τα αιτήµατα των ενδιαφεροµένων σωµατείων για αλλαγή ώρας και σε εξαιρετικές περιπτώσεις για αλλαγή ηµέρας, θα πρέπει να περιέρχονται στην Οµοσπονδία τουλάχιστον ΠΕΝΤΕ ( 5 ) ηµέρες πριν τον αγώνα, πλήρως αιτιολογηµένα, προκειµένου η αρµόδια επιτροπή να κρίνει το βάσιµο ή όχι.

5 5 Αιτήµατα ΕΚΤΟΣ της ως άνω προθεσµίας δεν θα λαµβάνονται υπόψη. Τα σωµατεία ( µε µέριµνα και ευθύνη τους ) θα φροντίσουν για την γνωστοποίηση του προγράµµατος, στα Γήπεδα, τα οποία χρησιµοποιούν, καθώς και στις οικείες Αστυνοµικές Αρχές, έτσι ώστε να διεξάγονται κανονικά οι αγώνες. ΑΡΘΡΟ 7 Α ΕΙΑ ΑΓΩΝΑ - ΤΗΡΗΣΗ ΤΑΞΗΣ Η άδεια διεξαγωγής όλων των αγώνων του Προγράµµατος παρέχεται από την ΕΠΟ. Τα γηπεδούχα Σωµατεία πρέπει να λαµβάνουν όλα τα κατάλληλα µέτρα πρόληψης και καταστολής πράξεων που δυσφηµούν το άθληµα ή διεγείρουν το φίλαθλο κοινό και είναι υπεύθυνα για κάθε αντιαθλητική ενέργεια των ποδοσφαιριστών, των µελών και των οπαδών τους. Σε περίπτωση που θα δηµιουργηθούν επεισόδια επιβάλλονται µε απόφαση της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΕΠΟ, οι προβλεπόµενες από τον ΚΑΠ ή από τους άλλους Κανονισµούς ή αποφάσεις του Σ της ΕΠΟ, κυρώσεις. ΑΡΘΡΟ 8 ΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Οι διαιτητές όλων των αγώνων θα ορίζονται από το κατά περίπτωση αρµόδιο όργανο όπως ειδικότερα προβλέπουν οι διατάξεις του Κανονισµού ιαιτησίας ( σε συνδυασµό µε το άρθρο 12 του ΚΑΠ ) όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήµερα. ΑΡΘΡΟ 9 ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Η ιοργανώτρια δια της Επιτροπής Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ, δύναται να ορίζει ένα εκπρόσωπό της ως Παρατηρητή, από πίνακα που καταρτίζεται κατά την κρίση της σε συνεργασία µε τις ΕΠΣ της Χώρας. Οι αρµοδιότητες του παρατηρητή καθορίζονται από το άρθρο 13 του ΚΑΠ. ΑΡΘΡΟ 10 ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΟΜΑ ΩΝ ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΑ Οι υποχρεώσεις των διαγωνιζοµένων σωµατείων για την ώρα προσέλευσης, τον εφοδιασµό του φαρµακευτικού υλικού, για τις µπάλες του αγώνα καθορίζονται από το άρθρο 16 του ΚΑΠ. Οι διαγωνιζόµενες οµάδες πρέπει να έχουν στη διάθεση του διαιτητή πριν από την έναρξη του αγώνα µέχρι τη λήξη του, η µεν γηπεδούχος τέσσερις ( 4 ), η δε φιλοξενούµενη δύο ( 2 ) µπάλες Νο 4 και σε καλή κατάσταση. Η µπάλα που θα χρησιµοποιηθεί είναι Νο 4 ΠΟΥΦ και για αυτή αποφασίζει µόνο ο διαιτητής. ΑΡΘΡΟ 11 Α ΥΝΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑ ΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Τα σχετικά µε την αδυναµία Σωµατείου να πάρει µέρος σε αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΛΑΣ, ρυθµίζονται από το άρθρο 17 του ΚΑΠ.

6 6 ΑΡΘΡΟ 12 ΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ( άρθρο 18 του Κ.Α.Π. ) 1. Οι οµάδες σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν µαζί τους και να παραδίδουν στον διαιτητή: α) Το δελτίο ατοµικών στοιχείων και µεταβολών ποδοσφαιριστή β) Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών, στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά τα πλήρη στοιχεία αυτών καθώς και το Σωµατείο που ανήκουν, θα φέρει δε ιατρική θεώρηση, στην οποία θα αναγράφεται ότι οι περιλαµβανόµενοι στον πίνακα ποδ/στές είναι απολύτως υγιείς και ικανοί να αγωνίζονται σε αγώνες της οµάδας τους. Η ως άνω ιατρική θεώρηση, πραγµατοποιείται µόνο από Αθλίατρο ή Ορθοπεδικό ή Παθολόγο ή Καρδιολόγο, ή Αγροτικό Γιατρό ή Γενικής Ιατρικής, πρέπει δε να παρέχεται υποχρεωτικά ανά ΕΤΟΣ για κάθε ποδοσφαιριστή και να ισχύει κατά την ηµέρα τέλεσης του αγώνα. Η µε οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόδειξη της υγείας των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτη. Αντίγραφο του Πίνακα Υγείας κατατίθεται υποχρεωτικά και εντός 24ώρου από της ιατρικής θεωρήσεώς του στην ΕΠΟ µε ευθύνη του σωµατείου, αποτελεί δε το αδιαµφισβήτητα επίσηµο έγγραφο σε περίπτωση ενστάσεων και προσφυγών. Η κατάθεση στην διοργανώτρια, της κατάστασης υγείας των ποδοσφαιριστών εφόσον έχει συντελεστεί πέραν της 24ώρου προθεσµίας δεν επιφέρει ακυρότητα ή κύρωση, µε την βασική πάντοτε προϋπόθεση ότι η κατάθεση αυτή έχει πραγµατοποιηθεί οπωσδήποτε πριν από την τέλεση του αγώνα. γ) Ταυτότητα του Προπονητή ή των προπονητών της οµάδας. 2. Ο διαιτητής έχει την υποχρέωση να σηµειώσει στην οικεία στήλη του Φ.Α. τις τυχόν ελλείψεις των πιο πάνω δικαιολογητικών. 3. Ο έλεγχος γίνεται από τον διαιτητή και τους αρχηγούς των διαγωνιζοµένων οµάδων υποχρεωτικά πριν από την έναρξη του αγώνα κατά την εκ µέρους του διαιτητή συµπλήρωση του Φ.Α.. 4. Ο διαιτητής υποχρεούται να κρατήσει τα δικαιολογητικά των διαγωνιζοµένων ποδοσφαιριστών µέχρι την υπογραφή του Φ.Α., οι δε αρχηγοί των οµάδων µπορούν να τα ζητήσουν σ αυτό το διάστηµα για να τα ελέγξουν µόνο για την περίπτωση διατύπωσης ένστασης πλαστοπροσωπίας. 5. Απαγορεύεται η συµµετοχή ποδοσφαιριστή σε οποιοδήποτε αγώνα Πρωταθλήµατος ή Κυπέλλου χωρίς τα δικαιολογητικά των εδαφίων α και β της παρ. 1 του παρόντος, νοµίµως εκδοθέντων, ο δε διαιτητής υποχρεούται να απαγορεύσει την συµµετοχή ποδοσφαιριστή για την οποία δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές. Εάν παρά ταύτα ποδοσφαιριστής µετάσχει στον αγώνα η συµµετοχή του θεωρείται αντικανονική, η υπαίτια δε οµάδα, σε περίπτωση ενστάσεως υφίσταται τις προβλεπόµενες για την περίπτωση κυρώσεις. Σε περίπτωση παράβασης των ως άνω, ο διαιτητής τιµωρείται από το αρµόδιο δικαιοδοτικό όργανο µε ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τρεις ( 3 ) τουλάχιστον µήνες. 6. α) Επιτρέπεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απεριόριστος αριθµός αλλαγών µεταξύ των Ω ΕΚΑ ( 12 ) ποδοσφαιριστών. β) Ποδοσφαιριστής που αποβάλλεται, αποχωρεί αµέσως από τον αγωνιστικό χώρο και δεν ξανασυµµετέχει στον αγώνα. Αντικαθίσταται όµως µετά από δύο (2) λεπτά, εκτός από την περίπτωση που η οµάδα του δεχθεί τέρµα.

7 7 γ) Παράβαση της περίπτωσης ( β ) της παρούσης παραγράφου συνιστά λόγο αντικανονικής συµµετοχής, εξεταζόµενης κατόπιν ενστάσεως. ΑΡΘΡΟ 13 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑ ΩΝ Η βαθµολογική κατάταξη των οµάδων θα γίνει όπως προβλέπεται από το άρθρο 20 του ΚΑΠ. ΑΡΘΡΟ 14 ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ Η ΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Αγώνας ο οποίος δεν τελέσθηκε ή δεν έληξε χωρίς να ευθύνονται και οι δύο διαγωνιζόµενες οµάδες, επανορίζεται κατά τα οριζόµενα στο άρθρο 21 του ΚΑΠ. Το φύλλο αγώνα που συντάχθηκε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άκυρο και οι ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί σε αυτό δεν θεωρείται ότι αγωνίσθηκαν ( η ηµέρα αυτού του αγώνα δεν προσµετράται για την έκτιση ποινών ). Αντίθετα το παραπάνω φύλλο αγώνα είναι ισχυρό για τα πραγµατικά περιστατικά και για όσους ποδοσφαιριστές γράφτηκαν σε αυτό από τον διαιτητή για παραπτώµατα που τιµωρούνται µε τις διατάξεις του ισχύοντος ΚΑΠ. Αγώνας που δεν τελέσθηκε ή που δεν έληξε µε υπαιτιότητα της µιας ή και των δύο οµάδων, προσµετράται για την έκτιση των ποινών των ποδ/στών ή και της οµάδας και βαθµολογείται σύµφωνα µε όσα ορίζονται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ. Αγώνας που δεν έληξε χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζοµένων οµάδων, επαναλαµβανόµενος συνεχίζεται για το υπολειπόµενο της διακοπής χρονικό διάστηµα, µε τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή του, σύµφωνα µε τα άρθρα 21 παρ. 1 ε του ΚΑΠ και 22 παρ. 3 του ΚΑΠ. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ειδοποιούνται οι οµάδες τρεις ( 3 ) πλήρεις ηµέρες τουλάχιστον πριν από την ηµέρα διεξαγωγής του αγώνα. Η διοργανώτρια λόγω καιρικών συνθηκών, έχει το δικαίωµα να αναβάλλει έναν αγώνα, χωρίς τήρηση προθεσµίας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση µία οµάδα δεν µπορεί να υποχρεωθεί ν αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα Πρωταθλήµατος, πριν παρέλθουν 48 ώρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα. Η αναβολή χορηγείται υποχρεωτικά από τη διοργανώτρια, ύστερα από αίτηση της ενδιαφερόµενης οµάδας που πρέπει να υποβάλλεται µέχρι τις µεσηµβρινής της προηγούµενης ηµέρας του αγώνα, διαφορετικά ο αγώνας διεξάγεται και είναι έγκυρος. ΑΡΘΡΟ 15 ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Ενστάσεις επιτρέπεται να υποβάλλονται µόνο από τις διαγωνιζόµενες οµάδες στους µεταξύ τους αγώνες, αποκλειστικά για τις περιπτώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 23 του ΚΑΠ και µε τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπεται από τα άρθρα 23 και 24 του ΚΑΠ. Σηµειώνουµε ότι οι ενστάσεις αυτές υποβάλλονται στην διοργανώτρια µε συστηµένη επιστολή ή µε αποδεικτικό επίδοσης, µέσα σε δύο ( 2 ) εργάσιµες ηµέρες από την ηµέρα που έγινε ο αγώνας, η οποία δεν υπολογίζεται, διαβιβάζονται δε υποχρεωτικά και µέσω ΦΑΞ σ αυτήν εντός της παραπάνω προθεσµίας.

8 8 Προκειµένου για τις καταγγελίες πρέπει να αποστέλλονται στη διοργανώτρια µέσα στις προβλεπόµενες από το άρθρο 23 παρ. 8 του ΚΑΠ και να διαβιβάζονται υποχρεωτικά και µέσω ΦΑΞ τόσο ή καταγγελία όσο και το αποδεικτικό κατάθεσης του προβλεπόµενου, για την αντίστοιχη ένσταση παραβόλου εντός της παραπάνω προθεσµίας. ΠΑΡΑΒΟΛΑ : α) για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ 200 ΕΥΡΩ Β) για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΠΟ 400 ΕΥΡΩ ΑΡΘΡΟ 16 ΓΗΠΕ Α ΑΓΩΝΩΝ ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΕΣ ανεξαρτήτως οι οµάδες που διαθέτουν ιδιόκτητο ή ιδιόχρηστο γήπεδο, οφείλουν να θέτουν το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις αυτού στην διάθεση της διοργανώτριας. Για την διεξαγωγή του Πρωταθλήµατος θα χρησιµοποιηθούν τα γήπεδα, που έχουν την προβλεπόµενη άδεια λειτουργίας. Γηπεδούχες οµάδες µε την έννοια του Κανονισµού αυτού είναι εκείνες που αγωνίζονται στα δικά τους γήπεδα ή στα γήπεδα άλλων οµάδων ή Αρχής, τα οποία όµως έχουν εξασφαλίσει οι ίδιες για αγώνες των πρωταθληµάτων τους, έχοντας αναλάβει και την υποχρέωση να υπάρχουν στην διάθεση των διαγωνιζοµένων, µέσα πρώτων βοηθειών και να µεριµνούν έγγραφα, απευθυνόµενοι σε αρµόδιο φορέα, για την παρουσία γιατρού κατά την τέλεση των αγώνων. Σε περίπτωση που στο γήπεδο δεν υπάρχουν µέσα πρώτων βοηθειών ή δεν έχουν φροντίσει οι γηπεδούχες οµάδες να παρευρίσκεται γιατρός, θα ελέγχονται πειθαρχικά, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 30 παρ. 4 περ. ΙΙ εδαφ. γ του ΚΑΠ. (άρθρο 8 παρ. 2 α ΚΑΠ). Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Σε αντίθετη περίπτωση ο αγώνας δεν διεξάγεται µε ευθύνη της γηπεδούχου οµάδας, η οποία χάνει τον αγώνα και της αφαιρείται επί πλέον ένας ( 1 ) βαθµός. ΤΑ ΕΞΟ Α ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ επιβαρύνουν τα Γηπεδούχα Σωµατεία. ΑΡΘΡΟ 17 ΕΝΝΟΙΑ ΟΡΩΝ Όπου στις διατάξεις της παρούσης Προκήρυξης αναφέρεται η λέξη «οµάδα», νοείται ποδοσφαιρικό σωµατείο. ΑΡΘΡΟ 18 ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΑΦΟΡΩΝ α) Οι κάθε φύσης διαφορές που προέρχονται και δηµιουργούνται από την εφαρµογή των διατάξεων των Κανονισµών που διέπουν το ποδόσφαιρο και αφορούν τις οµάδες που µετέχουν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΕΦΗΒΩΝ επιλύονται αποκλειστικά και µόνο από τα αρµόδια κατά περίπτωση δικαιοδοτικά όργανα. Κάθε προσφυγή στα Πολιτικά ικαστήρια απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση ( άρθρο 35 παρ. 1 του ΚΑΠ ). β) Σε περίπτωση παράβασης της παραπάνω διατάξεως η οµάδα που ασκεί προσφυγή αποβάλλεται από το Πρωτάθληµα που µετέχει από την ηµέρα άσκησης της προσφυγής.

9 9 ΑΡΘΡΟ 19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΩΝΩΝ Θέµατα συναφή µε την οικονοµική οργάνωση, διαχείριση και έλεγχο των αγώνων θα ρυθµίζονται από την Οικονοµική Εγκύκλιο της ΕΠΟ. ΕΞΟ Α ΙΑΙΤΗΤΩΝ : Τα γηπεδούχα Σωµατεία είναι υπόχρεα στην εξόφληση του εξοδολογίου διαιτησίας πριν την έναρξη του αγώνα. Ο διαιτητής είναι υποχρεωµένος να µην ξεκινήσει τον αγώνα, ο οποίος µαταιούται µε υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωµατείου, το οποίο υφίσταται τις προβλεπόµενες εκ του ΚΑΠ κυρώσεις. Στην περίπτωση που παρά την µη εξόφληση των εξοδολογίων, ο διαιτητής ξεκινά τον αγώνα, παραπέµπεται στα αρµόδια πειθαρχικά όργανα της διαιτησίας. ΑΡΘΡΟ 20 ΕΠΑΘΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΘΛΟ ΗΘΟΥΣ Στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑ Α της Κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ θα απονεµηθεί Κύπελλο και µετάλλια για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της. Στην οµάδα ή στις οµάδες που δεν έχουν υποπέσει σε οποιοδήποτε παράπτωµα που εµπίπτει στις διατάξεις του ΚΑΠ, µε τις οποίες επιβάλλονται πειθαρχικές ποινές στα Σωµατεία, στους ποδοσφαιριστές, παράγοντες κλπ στη διάρκεια της περιόδου θα απονεµηθεί Κύπελλο ΗΘΟΥΣ και µετάλλια για τους ποδοσφαιριστές της και τον προπονητή της. ΑΡΘΡΟ 21 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Ο πειθαρχικός έλεγχος των σωµατείων, παραγόντων και ποδοσφαιριστών ασκείται: α) Σε πρώτο βαθµό από την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΠΟ, και β) Σε δεύτερο βαθµό από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ της ΕΠΟ. ΑΡΘΡΟ 23 ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑ ΑΣ Η ανάδειξη της Πρωταθλήτριας Οµάδας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΕΦΗΒΩΝ περιόδου , θα γίνει σύµφωνα µε συµπληρωµατική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΤΕΛΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ α) Τα ραδιοτηλεοπτικά και λοιπά διαφηµιστικά και εν γένει εµπορικά δικαιώµατα βάσει της Προκήρυξης και µε την ήλωση Συµµετοχής των Οµάδων, παραχωρούνται στην διοργανώτρια ΕΠΟ, η οποία δικαιούται να υπογράψει στο όνοµά της τις αντίστοιχες συµβάσεις, τα έσοδα των οποίων περιέρχονται εξ ολοκλήρου στην ΕΠΟ και την ΠΕΠΣΣ.

10 10 β) Για ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη αυτή και από τις διατάξεις των ισχυόντων σήµερα ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ της ΕΠΟ και από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ, θα αποφασίζει το ιοικητικό Συµβούλιο της ΕΠΟ στα πλαίσια του Καταστατικού της. γ) Η οικονοµική εγκύκλιος της ΕΠΟ και οι όποιες σχετικές αποφάσεις του ιοικητικού Συµβουλίου της ΕΠΟ, αποτελούν αναπόσπαστο µέρος της παρούσας Προκήρυξης, την οποίαν και συµπληρώνουν. δ) Οι οµάδες που συµµετέχουν στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ της ΕΠΟ υποχρεούνται να διασφαλίζουν, σε συνεργασία µε τα γήπεδα, τα οποία δηλώνουν ως έδρες τους, την απρόσκοπτη φιλοξενία και προβολή των πάσης φύσεως εµπορικών και διαφηµιστικών δικαιωµάτων και παροχών του χορηγού ή των χορηγών του Πρωταθλήµατος ΣΑΛΑΣ της ΕΠΟ. Οι ενέργειες αυτές δύνανται να περιλαµβάνουν ΠΙΝΑΚΙ ΕΣ, BANNER S ή κάθε άλλη διαφηµιστική προωθητική ενέργεια, που πιθανόν να ζητηθεί από τον χορηγό. Η διαφήµιση αυτή αφορά µόνο στις ηµέρες και ώρες διεξαγωγής των αντίστοιχων αγώνων των Πρωταθληµάτων ΣΑΛΑΣ. Επίσης σε περίπτωση τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων υποχρεούνται στην διευκόλυνση της εισόδου και εργασίας των αντίστοιχων συνεργείων. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ Για την ΕΠΟ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ Dr. ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙ ΗΣ Για την ΠΕΠΣΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙ ΗΣ

11 11 ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α.Μ./Ε.Π.Ο.. (Αναγράφεται ο τίτλος του Σωµατείου) και ( ο Αριθµός Μητρώου του Σωµατείου) Α.Φ.Μ. Αριθµ. Πρωτ... (του Σωµατείου).Ο.Υ. Ηµεροµηνία Αριθµ.Γραµ.Εισπρ.. Ποσό δρχ. (συµπληρώνεται από την ΕΠΟ) Προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΘΕΜΑ : «ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ( ΟΜΙΛΟΣ ) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ » Σε απάντηση του µε αριθµ. Πρωτ... εγγράφου σας, µε το οποίο µας κοινοποιήσατε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΕΦΗΒΩΝ, σας γνωρίζουµε ότι σύµφωνα µε την από απόφαση του ιοικητικού µας Συµβουλίου: 1.- ηλώνουµε συµµετοχή στο παραπάνω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, αποδεχόµαστε ρητά και ανεπιφύλακτα το περιεχόµενο και τους όρους της Προκήρυξης αυτής, της Οικονοµικής Εγκυκλίου, το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΕΠΟ, τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ της ΕΠΟ και καταθέτουµε στο Ταµείο σας το ποσό των εκατό 100 ευρώ σαν δικαίωµα συµµετοχής. (Τραπεζική ή ταχυδροµική επιταγή σε διαταγή ΕΠΟ ή κατάθεση στο ταµείο της Ε.Π.Ο.). 2.- Συναινούµε, όπως οι αγώνες της οµάδας µας στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αυτό µεταδοθούν από τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς σταθµούς, χωρίς να έχουµε οιανδήποτε απαίτηση αποζηµίωσης. 3.- Γήπεδο που θα χρησιµοποιήσουµε για τους αγώνες µας στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αυτό είναι το Γήπεδο Χωρητικότητας.θεατών. διεύθυνση.. Τηλέφωνο γηπέδου. ΦΑΞ γηπέδου 4.- Τα χρώµατα της στολής των ποδοσφαιριστών µας είναι : α) φανέλα β) παντελονάκι γ) κάλτσες 5.- Τα γραφεία µας βρίσκονται: οδός. Αριθµός Περιοχή... Τ. Κ..... τηλέφωνο... ΦΑΞ...(υποχρεωτικά) Τηλ.: Προέδρου..... ΚΙΝΗΤΟ.. (υποχρεωτικά) Τηλ.: Γεν. Γραµµατέα.. ΚΙΝΗΤΟ...(υποχρεωτικά) 6.- Αντίκλητος µας ορίζεται ο κ. Κάτοικος Αθήνας, οδός.αριθ... Περιοχή.ΚΙΝΗΤΟ 7.-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ο κ...κινητο.. 8.-υπεύθυνος επικοινωνίας ο κ.. ΚΙΝΗΤΟ.. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (σφραγίδα του Σωµατείου) (ονοµατεπώνυµο και υπογραφή) (ονοµατεπώνυµο και υπογραφή)

12 ΤΙΤΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ (ΟΜΙΛΟΣ ) 12 ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ (ονοµατεπώνυµο και υπογραφή) ΣΦΡΑΓΙ Α ( Σωµατείου) Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ή ΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ονοµατεπώνυµο και υπογραφή) Συµφωνούµε ανεπιφύλακτα και βεβαιώνουµε την σύννοµη συµπλήρωση της παρακάτω Κατάστασης. Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΤΙΟΥ

13 13 Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΤΙΟΥ ΒΕΒΑΙΟΥΤΑΙ ότι οι περιλαµβανόµενοι στην ως άνω ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ολογράφως) (αριθµητικώς) ποδοσφαιριστές του Σωµατείου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΓΙΕΙΣ και ΙΚΑΝΟΙ να ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ σε αγώνες της οµάδας τους, στο προαναφερόµενο Εξάµηνο. Ο ΘΕΩΡΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συµπλήρωση της Κατάστασης Υγείας Ποδοσφαιριστών ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ σύµφωνα µε το άρθρο 18 του ΚΑΠ. (υπογραφή σφραγίδα) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΟΥ

Αθήνα Αριθµ.πρωτ /2008 Προς τα

Αθήνα Αριθµ.πρωτ /2008 Προς τα 1 Αθήνα Αριθµ.πρωτ. 27800/2008 Προς τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας αποστέλλουµε συνηµµένα µε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝ ΡΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝ ΡΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 1 Αθήνα 26/09/08 Αριθµ.πρωτ. 27797/2008 Προς τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝ ΡΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας αποστέλλουµε συνηµµένα µε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ της Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝ ΡΩΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2010-2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α) Το Καταστατικό της, β) Τις διατάξεις του ΚΑΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011-2012 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ 2010-2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥ Η - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011-2012 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α) Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) 2010-2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2015-2016 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 919 ΧΑΛΚΙ Α 23/2/2016

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 919 ΧΑΛΚΙ Α 23/2/2016 Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ. 34100 ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ.22210-23038 &22210-77922 ΦΑΞ 22210-74300 e -mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 919 ΧΑΛΚΙ Α 23/2/2016 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας

Διαβάστε περισσότερα

Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ

Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ Λ.ΧΑΪΝΑ & ΡΑΟΥΛ ΦΟΛΕΡΩ 1 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias @ yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2652 ΧΑΛΚΙ Α 30.06.2014 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Α Κατηγορίας περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Α Κατηγορίας περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Α Κατηγορίας περιόδου 2014 2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της β. Τις διατάξεις των Κανονισµών της

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τους αγώνες πρωταθλήµατος Παιδικών οµάδων ΝΕΩΝ περιόδου µεταξύ των σωµατείων της ΕΠΣ Θράκης.

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τους αγώνες πρωταθλήµατος Παιδικών οµάδων ΝΕΩΝ περιόδου µεταξύ των σωµατείων της ΕΠΣ Θράκης. ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 1928 Ε ΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax (25310) 22058 ΤΗΛ. 25310-33-755 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. Κοµοτηνή 07/09/2011 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: α. Την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της β. Τους Κανονισµούς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΤΑΡΑ 48 - ΚΟΡΙΝΘΟΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011-2012 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αφού έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

Προς Τις Γυναικείες οµάδες ποδοσφαίρου της Γ Κατηγορίας και τις ενδιαφερόµενες ΕΠΣ

Προς Τις Γυναικείες οµάδες ποδοσφαίρου της Γ Κατηγορίας και τις ενδιαφερόµενες ΕΠΣ Αθήνα Αριθµ. πρωτ. 20/7/2015 21240/2015 Προς Τις Γυναικείες οµάδες ποδοσφαίρου της Γ Κατηγορίας και τις ενδιαφερόµενες ΕΠΣ Κε Πρόεδρε Σας στέλνουµε συνηµµένα: α. Τη Προκήρυξη αγώνων του πρωταθλήµατος της

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι. Καρδίτσα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι. Καρδίτσα Καρδίτσα 12-7- 2013 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθµ.πρωτ. 863 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2013-2014 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ αφού έλαβε υπόψη : 1. Την Αθλητική Νοµοθεσία που ισχύει σήµερα. 2. Τον κανονισµό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ , ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ , ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ. 34100, ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 1974 ΧΑΛΚΙ Α, 27.06.2019 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις Ε ΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το ισχύον καταστατικό 2.Τις διατάξεις του Κ. Α. Π. όπως αυτές θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 1 Ο χλμ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ~ Τ.Κ. 33100 ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗΛ. 2265072321 ~ FAX: 2265029646 e -mail: epsfok1@otenet.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ , ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ , ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ. 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2124 ΧΑΛΚΙΔΑ 03/07/2018 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE 2007 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE 2007 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE 2007 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2006 2007 Η «SUPER LEAGUE 2007», αφού έλαβε υπ όψιν της: Τις διατάξεις του καταστατικού της Super League 2007, Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16

Διαβάστε περισσότερα

Προς τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ JUNIOR S ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

Προς τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ JUNIOR S ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 1 Αθήνα 20/09/07 Αριθµ.πρωτ. 26780/2007 Προς τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ JUNIOR S ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ Κύριε Πρόεδρε, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ, µε την συνεργασία του.σ. της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σει τη διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της.

π ρ ο κ η ρ ύ σ σει τη διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της. ENΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΔΡΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΙΚ. ΛΑΜΠΡΟΥ 8 ΤΗΛ. 27520-28744 FAX.27520-25002 e-mail: epsarg@hol.gr web site: www.epsarg.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ο Σ Π Α Ι Δ Ω

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ.πρωτ.27806/2008 Προς τα

Αριθµ.πρωτ.27806/2008 Προς τα 1 d Αθήνα 26/09/08 Αριθµ.πρωτ.27806/2008 Προς τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙ ΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας αποστέλλουµε συνηµµένα µε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙ ΩΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι EΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ Αριθμ.Πρωτ. :. ΚΟΖΑΝΗ.././20. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ αφού έλαβε υπόψη: Α. Το Καταστατικό της Β. Τις διατάξεις του Κ.Α.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της :

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της : 1. Το καταστατικό της 2.Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ όπως αυτές ισχύουν κατά την έναρξη του παρόντος Πρωταθλήµατος Κυπέλλου

Διαβάστε περισσότερα

Την διοργάνωση των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της Ενωσής μας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016.

Την διοργάνωση των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της Ενωσής μας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΤΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρτας έχουσα υπόψη: 1-Το Καταστατικό της και το Καταστατικό της ΕΠΟ 2-Το Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ 3-Το Κανονισμό Αγώνων Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Αριθ. Πρωτ. 299 Βόλος 27/6/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αφού έλαβε υπόψη της: 1.- Το καταστατικό της. 2.- Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 Τ.Κ. 653 02 ΚΑΒΑΛΑ - ΤΗΛ. 2510222751 - FAX. 2510227106 E-MAIL: epskav@otenet.gr ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.epskavalas.gr Αριθ. Πρωτ. Καβάλα 2017 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 E-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθµ. Πρωτ: 510 Χίος:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΝΟΤΑΡΑ 48 ΤΗΛ. 27410 22.258 Κόρινθος, 27.7.11 www.epskor.gr e-mail: epskorinth@ath.forthnet.gr. Αριθµ. Πρωτ. 1629 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011-2012 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της :

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της : 1. Το καταστατικό της 2. Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ όπως αυτές ισχύουν κατά την έναρξη του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2363 ΧΑΛΚΙΔΑ 29.6.2016 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 2 ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2013 / 2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 2 ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2013 / 2014 1 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 2 ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2013 / 2014 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της : 1. Το Καταστατικό της 2. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ & ΡΑΟΥΛ ΦΟΛΕΡΩ 1 Τ.Κ ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ & ΦΑΞ e -mail:

ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ & ΡΑΟΥΛ ΦΟΛΕΡΩ 1 Τ.Κ ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ & ΦΑΞ e -mail: Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ & ΡΑΟΥΛ ΦΟΛΕΡΩ 1 Τ.Κ. 34100 ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ.22210-23038 &22210-77922 ΦΑΞ 22210-74300 e -mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 3180 ΧΑΛΚΙ Α 26/08/2014 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 ΣΠΕΤΣΩΝ 20 & ΔΑΜΟΦΩΝΤΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ Τ.Κ. 24100 - ΤΗΛ. 2721025954 ΦΑΞ: 2721028677 e-mail : epsm@otenet.gr Αριθ.Πρωτ: 823 Ημερομηνία 16 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ) ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ 2008 2009 Περιεχόµενα Προκήρυξης Πρωταθλήµατος Νέων Ενότητα Α: ιοργάνωση Πρωταθλήµατος Άρθρο 1. Εφαρµοζόµενες ιατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Ν Ο Μ Ο Υ Α Ι Τ Ω Λ Ο Α Κ Α Ρ Ν Α Ν Ι Α Σ Χ Α Ρ. Τ Ρ Ι Κ Ο Υ Π Η 4 3 Μ Ε Σ Ο Λ Ο Γ Γ Ι Τ. Κ. 3 0 2 0 0 ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2007 2008 Περιεχόµενα Προκήρυξης Πρωταθλήµατος Νέων Ενότητα Α: ιοργάνωση Πρωταθλήµατος Άρθρο 1. Εφαρµοζόµενες ιατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι -1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς αφού έλαβε υπόψη της: 1. Την αθλητική νομοθεσία 2. Τον Κ.Α.Π. 3. Το Καταστατικό της 4. Την 3/ 9-7-2018 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΦΑΡΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΦΑΡΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ » Πύργος 27/07/2016 Αρ.πρωτ.:2732 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 34 & ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ Τ.Κ : 27100 ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛ : +30 26210 33311 ΦΑΞ : +30 26210 34004 epsilia@otenet.gr ΠΡΟΣ : Την Νομική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία Παλλήνη 17/11/2017 ΑΡ. ΠΡΩΤ. :2381 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη της: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ ΧΑΛΚΙ Α 14/7/2011

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ ΧΑΛΚΙ Α 14/7/2011 Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΦΡΙΖΗ 14 Τ.Κ. 34100 ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ.22210-23038 &22210-77922 ΦΑΞ 22210-74300 e -mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 1771 ΧΑΛΚΙ Α 14/7/2011 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας στέλνουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-16 Η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Αφού έλαβε υπ όψει: Α) Το καταστατικό και τους κανονισµούς της ΕΠΟ Β) Το καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Α Ι Τ Ω Λ Ο Α Κ Α Ρ Ν Α Ν Ι Α Σ Χ Α Ρ. Τ Ρ Ι Κ Ο Υ Π Η 4 3 Μ Ε Σ Ο Λ Ο Γ Γ Ι Τ. Κ. 3 0 2 0 0 ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 Αριθ.Πρωτ: 667 Ημερομηνία 23-09-2015 ΠΡΟΣ ΤΑ ENΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ =========== Κύριε Πρόεδρε Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46-Τ.Κ ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ & /ΦΑΞ e -mail:

Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46-Τ.Κ ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ & /ΦΑΞ e -mail: Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46-Τ.Κ. 34100 ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ.22210-23038&22210-77922/ΦΑΞ.22210-74300 e -mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. ΧΑΛΚΙ Α /09/2017 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας στέλνουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158, FAX: 26310-25333 ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 43 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Τ.Κ. 30200 Site: www.epsaitol.gr mail: hff@otenet.gr Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 18-8-2015 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1045 Π Ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ ΧΑΛΚΙ Α 12/08/2016

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ ΧΑΛΚΙ Α 12/08/2016 Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ. 34100 ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ.22210-23038 &22210-77922 ΦΑΞ 22210-74300 e -mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 2809 ΧΑΛΚΙ Α 12/08/2016 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ WINDOOR Κ-12 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ WINDOOR Κ-12 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ WINDOOR Κ-12

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «HELLENIC SEAWAYS» ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «HELLENIC SEAWAYS» ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «HELLENIC

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ 2016-2017 Α έως 16 ομάδες+όποιες υπεράριθμες προκύψουν 16 ομάδες + όποιες υπεράριθμες προκύψουν Β έως 32 ομάδες332 ομάδες32 ομάδες2 ομάδες 32 ομάδες Γ λοιπά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Αφού έλαβε υπ όψει: Α) Το καταστατικό και τους κανονισµούς της ΕΠΟ Β) Το καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ 10 ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ 10 ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΑΓ. ΗΜΗΤΡΙΟΥ 5 & Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωµατεία Παλλήνη 24/10/2018 ΑΡ. ΠΡΩΤ. :2404 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ 10 ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2018-2019 Η ΕΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ. ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ & ΡΑΟΥΛ ΦΟΛΕΡΩ 1 Τ.Κ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & ΦΑΞ e -mail:

Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ. ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ & ΡΑΟΥΛ ΦΟΛΕΡΩ 1 Τ.Κ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & ΦΑΞ e -mail: Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ & ΡΑΟΥΛ ΦΟΛΕΡΩ 1 Τ.Κ. 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ.22210-23038 &22210-77922 ΦΑΞ 22210-74300 e -mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 3020 22/8/2013 ΧΑΛΚΙΔΑ Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ Κύριε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της β. Τους Κανονισµούς της

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ

Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/29-07-2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Η Ε.Π.Σ.Χίου αφού έλαβε υπόψη: - Την αθλητική νομοθεσία που ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Α Ι Τ Ω Λ Ο Α Κ Α Ρ Ν Α Ν Ι Α Σ Χ Α Ρ. Τ Ρ Ι Κ Ο Υ Π Η 4 3 Μ Ε Σ Ο Λ Ο Γ Γ Ι Τ. Κ. 3 0 2 0 0 ΤΗΛ. Γ ΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Των αγώνων της 2 ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017 / 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Των αγώνων της 2 ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017 / 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Των αγώνων της 2 ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017 / 2018 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της: 1. Το Καταστατικό της,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΙΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΕΝΩΣΙΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 - Τ.Κ. 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΤΗΛ : 26710 23568 FAX: 26710-24688 E-MAIL: info@ epski.gr ικτυακός τόπος: www.epski.gr Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 2010 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ21 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 169 Κοµοτηνή, 08/07/2019 Ε Ι Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

Αριθ. Πρωτ. 169 Κοµοτηνή, 08/07/2019 Ε Ι Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 44 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΛ. 2531035766 FAX 2531027466 Site: http://www.ekasamath.gr http://www.εκασαµαθ.gr e-mail: info@ekasamath.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 492 Χίος: 31/07/2017

Αριθμ. Πρωτ: 492 Χίος: 31/07/2017 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 492 Χίος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010-2011 1 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες ιατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 2010 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ17 ΕΝΟΤΗΤΑ Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Γυναικείων Οµάδων Ποδοσφαίρου περιόδου 2014 2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Γ Κατηγορίας περιόδου 2013 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Γ Κατηγορίας περιόδου 2013 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Γ Κατηγορίας περιόδου 2013 2014 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις των Κανονισµών της γ) Την από

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Αριθµ.πρωτ. Προς όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε

Αθήνα Αριθµ.πρωτ. Προς όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε Αθήνα Αριθµ.πρωτ. 14/01/08 1500/2008 Προς όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε Σας κοινοποιούµε την Προκήρυξη των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισµούς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Β Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ Η Ε. Π. Σ Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το καταστατικό της. 2.Τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Μ Ι Ν Ι Μ Π Α Σ Κ Ε Τ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Μ Ι Ν Ι Μ Π Α Σ Κ Ε Τ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝ ΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 e-mail:eskase@ath.forthnet.gr Αρ.πρωτ: 72 Ηµερ: 10/02/2016 ΕΙ ΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα