Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ."

Transcript

1 Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ MARKETING, BRANDING & ADVERTISING ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ONLINE ONOROVER.COM 3065 Λεμεσός Κύπρος ONOROVER.COM

2 2 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 3 Δεν είμαστε διαφημιστικό πρακτορείο ή μια τυπική εταιρεία μάρκετινγκ που προσφέρει μεγάλες στρατηγικές λύσεις, είμαστε ο πρακτικός συνεργάτης σας για τις καθημερινές προκλήσεις της μικρής κυπριακής επιχείρησης σας. Χωρίς την υποστήριξη και τη γνώση στη λειτουργία μιας επιχείρησης θα καταλήξετε να παλεύετε στο βωμό της επικράτησης και ίσως όλο το πάθος και ο ενθουσιασμός σας να στραγγίξει. Αφιερώνετε αρκετές ώρες και την ενέργειά στην επιχείρηση σας. Αν ήρθε η ώρα να περάσετε στο επόμενο επίπεδο, τότε ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες αποφάσεις και βοήθεια. Μέσα από τις υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και καθοδήγησης αποκλειστικά για μικρές κυπριακές επιχειρήσεις, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας, να αποσαφηνίσετε ένα όραμα για την επιχείρησή σας και να σταματήσετε να εργάζεστε τόσο σκληρά. Υπάρχουν γενικά τρεις προκλήσεις για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων: Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ για μικρές επιχειρήσεις της σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδα και τα κέρδη σας. Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες και πληροφορίες, αλλά θα πρέπει να έχετε μια αξιόπιστη πηγή που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε, να εκπονήσετε και να εφαρμόσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης ώστε να πάρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Θα πρέπει να αυξήσετε την εμβέλεια και τα έσοδα σας, αλλά ταυτόχρονα να βρίσκεστε πάντα μπροστά στα μάτια των υποψήφιων πελατών. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αλλά χρειάζεστε τις σωστές δομές και συστήματα στην επιχείρησή σας ώστε να γίνουν τα πράγματα πιο αποτελεσματικά. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση και να χτίσετε την επιχείρηση σας; Αν ναι, τότε ας μιλήσουμε..

3 4 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 5 Υπηρεσίες ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 1 2 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΑΡΚΕΡΙΝΓΚ Κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα σχέδιο, μια στρατηγική που καθορίζει το όραμά της, τους στόχους της και πώς θα τους πετύχει. Είτε είστε αυτοεργοδοτούμενος ή έχετε ήδη μια μικρή επιχείρηση, μια απλή επιχειρηματική στρατηγική μπορεί να σας πάρει στο επόμενο επίπεδο. Αναζητάτε ένα σύμβουλο στρατηγικού μάρκετινγκ για να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας; Ο εντοπισμός και η πλήρωση των αναγκών των πελατών είναι το κλειδί για την επιτυχία του μάρκετινγκ. Κοντά μας οι υπηρεσίες στρατηγικού μάρκετινγκ περιλαμβάνουν την αξιολόγηση της αγοράς, της ανάπτυξη του «Τ.Σ.Τ.» πλαισίου (δηλαδή Τμηματοποίηση, Στόχευση και Τοποθέτηση) και την ανάπτυξη του σχεδίου μάρκετινγκ σας. ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ: ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ: Για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ή ακόμη Σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητάς σας. Μήπως μια στρατηγική στο μάρκετινγκ πρέπει να Προσδιορισμός της προσοδοφόρας αγοράς για τα αυτοεργοδοτούμενους που θέλουν ένα σαφές όραμα Τιμολογιακή πολιτική. είναι περίπλοκη; Η απάντηση είναι: Όχι. Ένα πλάνο προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. για το σχεδιασμό του επιχειρηματικού τους μοντέλου Τακτικές Ηγεσίας και Διοίκησης γραφείου. στο μάρκετινγκ μπορεί να γίνει σε τρεις ώρες ή και Δημιουργία μακροπρόθεσμων και ή ακόμη, να το επεκτείνουν ή και να το βελτιώσουν. Ιδέες και λύσεις για νέα προϊόντα και υπηρεσίες. να χωρέσει σε 2 σελίδες. βραχυπρόθεσμων στόχων στο μάρκετινγκ. αποτελέσματα. Τεχνικές πρόσληψης και διατήρησηςπροσωπικού. Καθορισμός και σχεδιασμός σύγχρονων Δημιουργία εμπορικών στόχων, στρατηγικών και Μην αφήσετε το μάρκετινγκ στο περιθώριο. εκστρατειών και στρατηγικών μάρκετινγκ. εκστρατειών μάρκετινγκ. Σχεδιάστε και εφαρμόστε το σήμερα και αποκομίστε Σχεδιασμός εργαλείων και υλικών μάρκετινγκ. Σχεδιασμός εργαλείων και υλικών μάρκετινγκ. τα οφέλη του τα επόμενα. Στρατηγική δημιουργίας εμπορικού σήματος και εταιρικής εικόνας.

4 6 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 7 Υπάρχουν τριών ειδών επιχειρήσεις: Αυτές που κάνουν πράγματα, αυτές που βλέπουν τα πράγματα να γίνονται και αυτές που αναρωτιούνται τι έγινε. Χωρίς την υποστήριξη και τη γνώση στη λειτουργία μιας επιχείρησης θα καταλήξετε να παλεύετε στο βωμό της επικράτησης και ίσως όλο το πάθος και ο ενθουσιασμός σας στραγγίξει. Εδώ είναι όπου οι Σύμβουλοι επιχειρήσεων και οι Καθοδηγητές βοηθάνε δίνοντας λύσεις στρατηγικής, οργάνωσης και business coaching! 3 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΡΙΝΓΚ Καθώς οι πελάτες στρέφονται όλο και περισσότερο στο Διαδίκτυο για πληροφορίες και αγορές, έτσι και το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ πρέπει να ενσωματωθεί πλήρως στις προσπάθειες απόκτησης και διατήρησης των πελατών μιας εταιρείας. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση και να χτίσετε την επιχείρηση σας; Αν ναι, τότε ας μιλήσουμε: Ο συνδυασμός υπηρεσιών καθοδήγησης και επαγγελματικής συμβουλευτικής είναι ίσως αυτό που οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων χρειάζονται για να τις κάνουν πιο πετυχημένες. ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ: Καθοδήγηση: Θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την επιχείρηση σας μέσα από επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη. Οι λύσεις που προτείνουμε καλύπτουν πλήρως το διαδικτυακό φάσμα, από το σχέδιασμό ανάπτυξης, μέχρι την δημιουργία ιστοσελίδα, τη χρήση και αναζήτηση SEO και τη μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες. & Social Media μάρκετινγκ. Σχεδίαση & Ανάπτυξη ιστοσελίδων. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Στρατηγική Ανάπτυξης περιεχομένου. Συμβουλευτικές υπηρεσίες: Σας παρέχει συμβουλές και ιδέες για να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε ισχυρά επιχειρηματικά και εμπορικά σχέδια.

5 8 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 9 ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ; ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: Υπάρχει μια καλή αναλογία που καταδεικνύει την διαφορά ανάμεσα σε ένα καθοδήγηση και σε έναν σύμβουλο μικρών επιχειρήσεων. Ο καθοδηγητής θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί και πώς οδηγείτε ένα ποδήλατο, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι σας κρατά πίσω από τη σωστή οδήγηση και θα κάνει τζόκινγκ δίπλα σας, όσο ΕΣΕΙΣ οδηγείτε. ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ένας σύμβουλος επιχειρήσεων θα σας εξηγήσει γιατί ένα ποδήλατο είναι καλύτερο από ένα άλλο, θα σας διδάξει πώς να οδηγήσετε το ποδήλατο και εάν είναι απαραίτητο, θα οδηγήσει το ποδήλατο για εσάς. ΕΣΤΙΑΣΗ ΡΟΛΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Άνθρωποι / Ομάδα Προπονητής Βελτίωση των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων Παροχή εργαλείων, εκτιμήσεων και πλαισίων Προγράμματα ηγεσίας Οργανωτικές προκλήσεις Σύμβουλος Προσφέρει λύσεις και παρουσιάζει προτάσεις Διαχείριση της διαδικασίας Στρατηγικό σχέδιο Η παροχή Καθοδήγησης για τις μικρές επιχειρήσεις θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την επιχείρησή σας μέσα από επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, η οποία προωθεί τη συνεχή ανάπτυξη και ενδυνάμωση. Η παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών μικρών επιχειρήσεων παρέχει συμβουλές και ιδέες για να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε ισχυρά επιχειρηματικά (business) και εμπορικά (marketing) πλάνα.

6 10 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 11 Λύσεις 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ & 2 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ένας Καθοδηγητής θα σας δείξει ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Δηλαδή, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω από την σωστή οδήγηση ενώ ταυτόχρονα θα κάνει τζόκινγκ δίπλα σας όσο ΕΣΕΙΣ οδηγείτε. Η επιτυχία σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δημιουργία ενός οράματος, τη δημιουργία ενός σχεδίου και εν συνέχεια στην παρακολούθησή του. Επεκτείνετε την επιχείρησή σας μέσα από επαγγελματική και προσωπική βελτίωση, η οποία προωθεί τη συνεχή ανάπτυξη και ενδυνάμωση. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Εξαρτάται από το πώς εσείς κινείστε τόσο στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα, καθώς και από τη δημιουργία του χώρου όπου θα υπάρξει δημιουργικότητα και σύνδεση. Απευθύνεται πρωτίστως σε αυτοεργοδοτούμενους με απώτερο σκοπό να τους βοηθήσει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και με κίνητρο για να επιτυγχάνουν αποτελέσματα. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ένας Σύμβουλος επιχειρήσεων θα σας δείξει ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ. Με άλλα λόγια, σκοπός έχει να σας δείξει πώς να οδηγήσετε το ποδήλατο, και εάν είναι απαραίτητο, θα οδηγήσει το ποδήλατο για σας. Συμβουλές και ιδέες για να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε ισχυρά επιχειρηματικά και εμπορικά σχέδια (πλάνα μάρκετινγκ). Σκοπός η δημιουργία ευκαιριών και η αύξηση των δυνατοτήτων της επιχείρησής σας ώστε να αποκτήσει σαφήνεια για το όραμα της και να βρείτε έναν άμεσο δρόμο επιτυχίας του. ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ: Αποσαφηνίσετε τους στόχους σας ώστε να δημιουργήσετε πραγματοποιήσιμες στρατηγικές. Προσδιορίσετε τους στόχους σας και τα υφιστάμενα εμπορικά σχέδια σας, και να λειτουργήσετε πιο αποτελεσματικά. Επεκτείνετε την επιχείσησή σας με ένα δυναμικό εμπορικό πλάνο/ σχέδιο, με τη βοήθεια των συμβουλευτικών υπηρεσιών εμπορικών στρατηγικών.

7 12 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 13 «Είναι βλακεία να πεις σε ένα ποτάμι να σταματήσει να ρέει. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να κολυμπάς στην κατεύθυνση του». ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ ONOROVER.COM 3 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ Οι υπηρεσίες καθοδήγησης και επαγγελματικής συμβουλευτικής κατά το ξεκίνημα μιας επιχείρησης είναι απαραίτητες καθώς περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε ώστε το προϊόν σας να φτάσει στα χέρια των μελλοντικών σας πελατών. Οι Πελάτες Μας Ξεκινάτε μια επιχείρηση τώρα; Συγχαρητήρια! Πρόκειται για μια από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες που θα έχετε. Αλλά η έναρξη της είναι επίσης περίπλοκη και υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτούμε. Μαζί, θα περάσουμε μέσα από όλους τους τομής ανάπτυξης της επιχείρησης σας. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ: Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, από αυτοεργοδοτούμενους μέχρι και μικρές επιχειρήσεις με πολλούς υπαλλήλους. Εκμάθηση πρακτικών μάρκετινγκ και επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Δημιουργία ενός συνεκτικού σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ενίσχυση της σαφήνειας σχετικά με το όραμα της επιχείρησης σας. Retail Δώστε πνοή στη μάρκα της επιχείρησή σας με τις λέξεις, γραφικά και το κεντρικό μήνυμα σας. Νομικές Υπηρεσίες

8 14 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 15 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡOΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ; ΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Η Οικογένεια Μας Η ONOROVER δραστηριοποιείται και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε μικρές κυπριακές εταιρείες (τόσο μικρές όσο ένα αυτοεργοδοτούμενο) με πελατολόγιο που προέρχεται από όλη την κυπριακή περιφέρεια. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα αφορά την επιχείρησή σας. ΣΗΜΕΡΑ είναι η μέρα που ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ το αύριο. Η onorover γεννήθηκε από μια επιθυμία και μια περιέργεια νέων ανθρώπων με επιχειρηματική διάθεση, για πρόοδο. Δεσμευόμαστε ότι πάντα θα ήμαστε αμείλικτοι στην ανακάλυψη νέων τρόπων οδήγησης των μικρών επιχειρήσεων και των καταναλωτών προς τα εμπρός. Για μάς, η καινοτομία στο μάρκετινγκ είναι το κλειδί. Αυτή η παθιασμένη ομάδα δημιουργών και σχεδιαστών στρατηγικής έχει βαλθεί να ανακάλυψη νέους τρόπους για τη δημιουργία συνδέσεων μεταξύ των μικτών κυπριακών επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Μέσα από μια ιδέα προσπαθούμε πάντα να διερευνήσουμε τι θα μπορούσε να είναι εφικτό, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι πραγματικότητα σήμερα. Η Ομάδα NEO YIANGOU Position: FOUNDER NEW SERVICE DEVELOPMENT ELENI NEOFYTOU Position: SENIOR CONSULTANT ECONOMICS ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ANTONE WOJCIK TROODIA SHIAKA Διακατεχόμαστε από ορισμένες έμφυτες αξίες που μας ενώνουν και που μας διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους εκεί έξω. Position: CONSULTANT INFORMATION TECHNOLOGY Position: CONSULTANT LITERATURE Έξυπνες τεχνικές. Πραγματικά αποτελέσματα. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτούμε στρατηγικά ώστε να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση που αξιοποιεί σωστά το χρόνο και τα χρήματά της για τη δημιουργία του εταιρικού οράματος της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων.

9 16 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 17 Συστάσεις Επιτυχημένη εταιρεία είναι αυτή που ενσωματώνει τις αξίες των ανθρώπων στη στρατηγική της. Που λαμβάνει υπόψη της τις κοινωνικοπολιτικές αλλαγές. Που αντιμετωπίζει τους πελάτες, όχι ως απλούς καταναλωτές, αλλά ως σύνθετους και πολυδιάστατους ανθρώπους, που επιλέγουν αυτά που ικανοποιούν τις ανάγκες τους και αντικατοπτρίζουν τις αξίες τους. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Το budget μου μικρό. Ως νέος δικηγόρος με όνειρο να δημιουργήσω ένα δικό μου γραφείο, ο φόβος μιας αποτυχίας ήταν μεγάλος. Η onorover μου έδειξε ένα καινούργιο μονοπάτι. Έτσι μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα πελατολόγιο όπου το 75% να είναι άτομα που χρειάζονται νομικές συμβουλές εκτός Κύπρου. Τα πλεονεκτήματα αυτού είναι πολλά και αυτονόητα. Ευχαριστώ! ΓΙΏΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΊΔΟΥ Δικηγόρος Ήμουν διστακτική να ζητήσω βοήθεια από μια νεοσύστατη κυπριακή εταιρεία. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την onorover πείστηκα ότι αξίζει μια προσπάθεια. Με βοήθησαν να αναπτύξω το κύκλο εργασιών της εταιρεία μου δίνοντας μου καινούργιες ιδέες για το τρόπο που προσφέρω τις υφιστάμενες υπηρεσίες μου χωρίς αυτό να κοστίζει στην εταιρεία μου ένα ευρώ. ΟΥΡΑΝΊΑ ΑΣΠΡΟΜΆΛΛΗ Διευθύνων Σύμβουλος Avra Property Management Νέα συστήματα, νέες ιδέες και τρόποι ικανοποίησης των πελατών μας. Και όμως αυτό επιτυγχάνεται και σε γυμναστήρια. Η onorover ξέρει, και εγώ έμαθα. Να σαι καλά. ΜΆΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ Γυμναστής

10 18 ONOROVER.COM ONOROVER.COM 19 Αρχικό πλάνο Εταιρεία: Όνομα: Διεύθυνση: Ημερομηνία Όροι και προϋποθέσεις: Οι τυχόν αναφορές σε τιμές υπόκεινται σε επιβεβαίωση από την ONOROVER και τον πελάτη κατά την παράδοση και υπογραφής «Προσφοράς». Η ONOROVER διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παραγγελία.

11 Είστε έτοιμοι να πάτε την επιχείρηση που έχετε σε νέα επίπεδα; Εάν είστε έτοιμοι να μετατρέψετε την επιχείρησης σας και να κάνετε την αρχή για ένα συναρπαστικό μέλλον, τότε θα θέλαμε να σας ακούσουμε. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ONOROVER.COM 3065 Λεμεσός Κύπρος ONLINE ONOROVER.COM

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ! ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Email ONOROVER.COM

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις UNDER MY WING ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014

Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις UNDER MY WING ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014 UNDER MY WING SUPPORTING GRADUATE ENTREPRENEURS Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014 Ο επιχειρηματίας πάντα αναζητά την αλλαγή, ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας.

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Ποιοί Είμαστε Η My Company Finance αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects, η οποία έχει στο σύνολο της 6.000 ενεργούς πελάτες στην

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Έννοια του marketing Το μάρκετινγκ (marketing) αποτελεί πια ένα βασικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ

Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ Αποτελεσματικό Δομημένο Περιεκτικό Σύντομο Φιλικό στον χρήστη Ελκυστικό Δεδομένα Πρωτογενή Έρευνα Δευτερογενή Έρευνα Περίληψη Τμήμα Marketing Τμήμα Επιχείρησης Ομάδα Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ

Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ Νικόλαος Μυλωνίδης Απρίλιος 2007 1 Η έννοια του Επιχειρηματία Αναλαμβάνει δράση Συνδυάζει καινοτομικά και δημιουργικά τους συντελεστές της παραγωγής Παράγει προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΠΛΑΝΟ 166 The Simplest Business Plan in the world Tο απλούστερο επιχειρηματικό πλάνο στον κόσμο Λάρισα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2010 http://paramarketinggr 1 Περιεχόμενα I Σκοπός, Αξίες και Όραμα II Υπάρχουσα

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Επιχειρηματικότητα Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Τι είναι επιχειρηματικότητα; Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων e-commerce Project Manager Ακαδημαϊκό Έτος 2015 2016 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος... 13

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος... 13 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος............................................. 13 Εισαγωγή Τρεις πραγματικές ιστορίες............................17 Πρώτη ιστορία....................................17 Δεύτερη ιστορία..................................

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Creating my own company Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα με τίτλο «Δημιουργώντας την Δική μου Επιχείρηση» είναι μα πλήρης, αυτόνομη και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

Dojo", Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά)

Dojo, Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά) Σύντομη Εισαγωγή Η μελέτη περίπτωσης χωρίζεται σε τρία τμήματα. Τα δύο πρώτα (ορισμοί και παρουσίαση της κοινωνικής καινοτομίας) παρουσιάζονται στους μαθητές από τον καθηγητή (ή τον εθελοντή). Το δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN

Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN Τι είναι το επιχειρηματικό σχέδιο Είναι η οργανωμένη καταγραφή ιδεών, στόχων και σχεδίων δράσεων. Μια νέα επιχείρηση είναι δύσκολο να πετύχει αν είναι «ανοργάνωτη»,

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο»

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» * της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΘΡΙΑΣΊΑ- Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Δωρεάν προσωπικό coaching σε νέες επιχειρήσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Δωρεάν προσωπικό coaching σε νέες επιχειρήσεις Το εν λόγω πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Δωρεάν προσωπικό coaching σε νέες επιχειρήσεις Τον Μάιο του 2017, το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;

Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση; Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση; Οπλιστείτε με επιμονή Πιστέψτε στον εαυτό σας Θέστε τους στόχους σας Και προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η συνταγή της επιτυχίας λέει ότι αν κάποιος θέλει θα

Διαβάστε περισσότερα

2ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας

2ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας Λη#νιοί Εν ράσει 2ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας Κατάρτιση Ενός Ε-ιτυχη0ένου Ε-ιχειρη0ατικού Σχεδίου (Business Plan)9 Μ"α$"άσης Ελευθέριος, 2 Σύ$βουλος Υ"οστήριξης Ε"ιχειρη$ατικών Σχεδίων, Ε"ιστη$ονικός

Διαβάστε περισσότερα

Έννοιες. Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία μέσω της οποίας ένας ή περισσότεροι του ενός ανθρώπου, δημιουργούν και αναπτύσσουν μία επιχείρηση.

Έννοιες. Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία μέσω της οποίας ένας ή περισσότεροι του ενός ανθρώπου, δημιουργούν και αναπτύσσουν μία επιχείρηση. Womens Business Gerasimos Tzamarelos, PhD 27 November 2014 Έννοιες Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία μέσω της οποίας ένας ή περισσότεροι του ενός ανθρώπου, δημιουργούν και αναπτύσσουν μία επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη CHIN ΡΑΔΙΟ Dr. Love Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη Ο Dr. LOVE ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHIN 1993 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΣΠΥΡΟ-ΠΗΤΕΡ ΓΟΥΔΑ Tο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιάζοντας Ανταγωνιστικές Στρατηγικές γι Αντιµετώπιση της Κρίσης

Σχεδιάζοντας Ανταγωνιστικές Στρατηγικές γι Αντιµετώπιση της Κρίσης Σχεδιάζοντας Ανταγωνιστικές Στρατηγικές γι Αντιµετώπιση της Κρίσης Ανάγκη κατάρτισης: Οι αλλαγές στην εποχή µας είναι τόσο ραγδαίες που δυσκολεύουν αφάνταστα την προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΒΟΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αγνή Παγούνη Υπεύθυνη του Γραφείου microstars, Θεσσαλονίκη Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ)

Αγνή Παγούνη Υπεύθυνη του Γραφείου microstars, Θεσσαλονίκη Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) Αγνή Παγούνη Υπεύθυνη του Γραφείου microstars, Θεσσαλονίκη Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) pagounia@microstars.gr Branding: από το χωράφι επωνύμως στο ράφι! Μια φορά και έναν καιρό.

Διαβάστε περισσότερα

Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία

Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία Η Επιχειρηματική Ευκαιρία Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία Υπάρχουν έρευνες οι οποίες δείχνουν ότι στους περισσότερους επιχειρηματίες που ξεκινούν για πρώτη φορά μια επιχείρηση, τελειώνουν τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 Η διαδρομή στον επιχειρηματικό στίβο Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου 2017 11:30-12:30 Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Το Βιογραφικό Σηµείωµα είναι ένα πολύ σηµαντικό εργαλείο για τον επαγγελµατικό και ακαδηµαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας;

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας; Π. ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΣ «Το βραβείο του ΕΒΕΑ είναι μεγάλη ευθύνη» (14/7 1:22 μμ) Βραβεύτηκε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας. Ο κ. Παναγιώτης Πέτρος Γεωργολιός, διευθύνων σύμβουλος της IMC, εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing Social Media W Chapter 2 Social Media Marketing p.1 Τι είναι το Social Media Marketing Πρόκειται για ένα νέο marketing, που απευθύνεται σε ένα νέο καταναλωτή. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει σκοπό να βοηθήσει τους επιχειρηματίες και διευθυντές εταιριών να κατανοήσουν καλύτερα της διάφορες περιοχές κλειδιά της επιχείρησής

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος μαθήματος/συνεδρίας: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΙΙ Εισηγητής: Ιωάννης Χαραλαμπίδης Σάμος, 03 07 Μαΐου 2014

Τίτλος μαθήματος/συνεδρίας: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΙΙ Εισηγητής: Ιωάννης Χαραλαμπίδης Σάμος, 03 07 Μαΐου 2014 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ" «Στήριξη και Ανάδειξη Πολυνησιωτικών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση. 4 ο Κεφάλαιο

Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση. 4 ο Κεφάλαιο Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση 4 ο Κεφάλαιο Μαθησιακοί στόχοι (1) Μετά τη μελέτη του κεφαλαίου, θα είστε σε θέση να: 1. Συνοψίσετε τα βασικά βήματα σε οποιαδήποτε διαδικασία προγραμματισμού. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ, ΔΙΟΊΚΗΣΗ, ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΉΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΆΣ. Planning and managing Advertising

Διαβάστε περισσότερα

H Έννοια και η Φύση του Προγραμματισμού. Αθανασία Καρακίτσιου, PhD

H Έννοια και η Φύση του Προγραμματισμού. Αθανασία Καρακίτσιου, PhD H Έννοια και η Φύση του Προγραμματισμού Αθανασία Καρακίτσιου, PhD 1 Η Διαδικασία του προγραμματισμού Προγραμματισμός είναι η διαδικασία καθορισμού στόχων και η επιλογή μιας μελλοντικής πορείας για την

Διαβάστε περισσότερα

BELBIN. Στον τρόπο, δηλαδή με τον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη.

BELBIN. Στον τρόπο, δηλαδή με τον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη. 15ο Newsletter. 14/05/2012 BELBIN AN ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ NEWSLETTERS, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@progressthrough.gr ή info@belbin.gr ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκτίμηση αναγκών & Κοινωνικός Σχεδιασμός. Μάθημα 2 ο Κοινωνικός Σχεδιασμός. Κούτρα Κλειώ Κοινωνική Λειτουργός PhD, MPH

Εκτίμηση αναγκών & Κοινωνικός Σχεδιασμός. Μάθημα 2 ο Κοινωνικός Σχεδιασμός. Κούτρα Κλειώ Κοινωνική Λειτουργός PhD, MPH Εκτίμηση αναγκών & Κοινωνικός Σχεδιασμός Μάθημα 2 ο Κοινωνικός Σχεδιασμός Κούτρα Κλειώ Κοινωνική Λειτουργός PhD, MPH kkoutra@staff.teicrete.gr 1 Κοινωνικός Σχεδιασμός 2 Κοινωνικός Σχεδιασμός Αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ 3 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΟΙ 3 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ 3 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΑΛΛΑΓΗΣ Στόχος: να βρει ηεπιχείρηση το συντομότερο μονοπάτι προς το μέλλον & ταυτόχρονα να εξωθήσει τους ανταγωνιστές σε περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 1 Στρατηγική Στρατηγική είναι ο καθορισμός των βασικών μακροπρόθεσμων στόχων και σκοπών μιας επιχείρησης, η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM «ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM Ταυτότητα έρευνας Μέγεθος δείγματος: 400 συνεντεύξεις Ημερομηνία διεξαγωγής: Μάρτιος 2015 Κάλυψη: Επιλογή δείγματος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 2: Μάρκετινγκ Στόχοι Αποφάσεις Ιδεολογία Ανάλυση Στρατηγικής Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ

ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Αν διαβάζετε αυτό το έντυπο τότε έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο στην πορεία σας με την Oriflame, αυτό του Χορηγού. Από τη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση της αναγνωρισιµότητας µίας πράσινης επιχείρησης Υποενότητα 2

Αύξηση της αναγνωρισιµότητας µίας πράσινης επιχείρησης Υποενότητα 2 2O16-1-DEO2-KA2O2-003277 Αύξηση της αναγνωρισιµότητας µίας πράσινης επιχείρησης Υποενότητα 2 Αύξηση αναγνωσιµότητας -Πώς το κάνεις; Όνομα Διεξάγων εδώ This project has been funded with support from the

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακή Στρατηγική και Πολιτική Ο σκελετός της ιοίκησης

Επιχειρησιακή Στρατηγική και Πολιτική Ο σκελετός της ιοίκησης και Πολιτική Ο σκελετός της ιοίκησης Η Αλίκη στη χώρα των θαυµάτων Αυτό εξαρτάται από το πού θέλεις να φτάσεις Μπορείς να µου πεις προς τα πού πρέπει να πάω; Επιτυχηµένοι Αποτυχηµένοι Οργανισµοί Επιτυχηµένοι

Διαβάστε περισσότερα

AGENDA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

AGENDA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ AGENDA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ : ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Ευρωπαϊκές Πολιτικές και η Ελληνική Εμπειρία (ΠΤΔΕ)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές αρχές διοίκησης. μιας μικρής επιχείρησης

Γενικές αρχές διοίκησης. μιας μικρής επιχείρησης Γενικές αρχές διοίκησης μιας μικρής επιχείρησης Η επιχείρηση αποτελεί μια παραγωγική - οικονομική μονάδα, με την έννοια ότι συνδυάζει και αξιοποιεί τους συντελεστές παραγωγής (εργασία, κεφάλαιο, γνώση,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CONTENT ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 4 Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 6 Χρονοδιάγραμμα 9 ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ 10

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ε.δ. αδαμίδης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Τι είναι «Επιχειρηματικό Σχέδιο»; Ορισμός (;) Το επιχειρηματικό σχέδιο περιγράφει πως θα διοικηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα!

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! GDPR: Η επόμενη μέρα! Ανδρέας Σ. Κωνσταντινίδης Εμπορικός Διευθυντής Yuboto Ltd 22-25 Μιάου 2018:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Αγνή Παγούνη Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων. Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων. Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ; Ένας προσανατολισμός μία επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΠΣ Διοίκηση Υπηρεσιών Γιώργος Παπαγιαννάκης, PhD Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Θεματική Ενότητα: Οργανωτική Δομή και Στρατηγική Αλλαγή Οι διαφάνειες ακολουθούν την

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο: Social Media Marketing

Σεμινάριο: Social Media Marketing Σεμινάριο: Social Media Marketing Περιγραφή σεμιναρίου: Τα Social Media έχουν αλλάξει τον τρόπο που παραδοσιακά λειτουργούσαν οι επιχειρήσεις, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν άποψη

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2017 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ Σ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ Σ SESSION 3 ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό Σχέδιο. Τι είναι και γιατί χρειάζεται; Δρ Αντώνης Λιβιεράτος

Επιχειρηματικό Σχέδιο. Τι είναι και γιατί χρειάζεται; Δρ Αντώνης Λιβιεράτος Επιχειρηματικό Σχέδιο. Τι είναι και γιατί χρειάζεται; Δρ Αντώνης Λιβιεράτος Εισαγωγή Ο ρόλος του επιχειρηματία Στην συντριπτική πλειοψηφία των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) η διοίκηση της επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Εισαγωγή. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Εισαγωγή Στόχοι του μαθήματος Πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί στα μαθήματα της ροής Γνωριμία με εργαλεία στρατηγικής και λήψης αποφάσεων Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο συνδυάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ε.δ. αδαμίδης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Τι είναι «Επιχειρηματικό Σχέδιο»; Ορισμός (;) Το επιχειρηματικό σχέδιο περιγράφει πως θα διοικηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης):

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Τ.Κ.): Τηλέφωνο: (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): (Νομική Υπόσταση): (Κύριες Δραστηριότητες):

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων

Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων... Η λύση για κάθε ξενοδόχο στην εποχή της κρίσης. Οραματιζόμαστε Σχεδιάζουμε Υλοποιούμε Η ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Ελλάδα Υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι το ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ» Οργάνωση της νέας Δραστηριότητας / Σχέδιο MarkeMng / Το ανθρώπινο δυναμικό / Οικονομικό Σχέδιο / Ανάλυση Κινδύνων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Λευκωσία, 22 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΡΟΣ: ΑΠΟ: ΘΕΜΑ: Όλους τους Ενδιαφερόμενους Γενικό Γραμματέα Λευκωσία 06/10/2011 (Ξενοδοχείο HILTON) Κύριοι, Επιθυμούμε να σας

Διαβάστε περισσότερα

e-academy e-commerce Project Manager

e-academy e-commerce Project Manager e-academy e-commerce Project Manager 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε τις βασικές γνώσεις για τον τρόπο λειτουργίας της ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κάντε μεγάλα όνειρα, και αυτό που ονειρεύεστε, αυτό θα γίνετε. James Allen As A Man Thinketh Γιατί Το Κάνεις Αυτό;?... 5 Δουλέψτε Πιο Σκληρά

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 3 Ο ΜΑΘΗΜΑ:

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 3 Ο ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 3 Ο ΜΑΘΗΜΑ: - ΆΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΗΓΕΣ: Sandhusen, R., (1994) ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, Εκδόσεις Κλειδάριθμος Dayan,

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2015 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ Σ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ Σ SESSION 5 ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΕΤ - Κινητοποίηση Ανθρώπινου Δυναμικού/ Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων

ΤΥΠΕΤ - Κινητοποίηση Ανθρώπινου Δυναμικού/ Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων ΤΥΠΕΤ - Κινητοποίηση Ανθρώπινου Δυναμικού/ Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων Διαπροσωπικές Σχέσεις στο Χώρο Εργασίας: Παρακίνηση Ενδυνάμωση - Επαναπληροφόρηση Στόχοι Εκπαιδευτικού Προγράμματος Να διερευνήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Συνήθεις Ερωτήσεις για την Επιχειρηματικότητα

Συνήθεις Ερωτήσεις για την Επιχειρηματικότητα Συνήθεις Ερωτήσεις για την Επιχειρηματικότητα 1) Τι είναι Επιχειρηματικότητα; Η Επιχειρηματικότητα αποτελεί νοοτροπία αλλά και πολυδιάστατη έννοια η οποία εμφανίζεται σε διάφορα επίπεδα και σε κάθε είδος

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 27/03/09 1 Υπεύθυνος Καθηγητής: ΣΚΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ20 Ομάδα Μαθητών: 1. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2. ΔΙΟΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 3. ΖΟΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία και σχεδιασμός συσκευασιών αγροτικών προϊόντων. Καραγιάννης Γιώργος Ιδρυτής Δημιουργικός διευθυντής 2YOLK branding and design

Δημιουργία και σχεδιασμός συσκευασιών αγροτικών προϊόντων. Καραγιάννης Γιώργος Ιδρυτής Δημιουργικός διευθυντής 2YOLK branding and design Δημιουργία και σχεδιασμός συσκευασιών αγροτικών προϊόντων Καραγιάννης Γιώργος Ιδρυτής Δημιουργικός διευθυντής 2YOLK branding and design Η 2yolk είναι μια βραβευμένη εταιρεία Branding & Design, που ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστής Ιστοσελίδων

Σχεδιαστής Ιστοσελίδων Σχεδιαστής Ιστοσελίδων 1. Περιγραφή Ρόλου Τίτλος Προφίλ Σχεδιαστής Ιστοσελίδων Γνωστό και ως Συνοπτική Ένας σχεδιαστής ιστοσελίδων κατασκευάζει και ενημερώνει ιστοσελίδες ως προς τη σχεδίαση και τη διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Τμηματοποίηση αγοράς. Έννοια, κριτήρια, είδη

Τμηματοποίηση αγοράς. Έννοια, κριτήρια, είδη Τμηματοποίηση αγοράς Έννοια, κριτήρια, είδη Τμηματοποίηση της αγοράς Η κατάτμηση της συνολικής ανομοιογενούς αγοράς ενός προϊόντος σε επιμέρους ομοιογενή τμήματα και η εξυπηρέτηση κάθε τμήματος μέσω της

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς

Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CRM ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» Ονοματεπώνυμο: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς ΜΑΙΟΣ 2015 Η έννοια και οι βασικές

Διαβάστε περισσότερα

«Το Μάρκετινγκ σε Περίοδο Ύφεσης»

«Το Μάρκετινγκ σε Περίοδο Ύφεσης» «Το Μάρκετινγκ σε Περίοδο Ύφεσης» ( Marketing in a Recession ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Athens University of Economics & Business DEPARTMENT OF ΤΜΗΜΑ MARKETING ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ & COMMUNICATION & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ: «ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένο Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων

Εφαρμοσμένο Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων Η σύγχρονη αγροτική επιχείρηση για να ανταπεξέλθει στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον πρέπει να διοικείται από στελέχη με δεξιότητες και γνώσεις. Ο αγρότης-επιχειρηματίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 2011-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 2011-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΕΠΙ ΧΕΙΡ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 2011-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΜΑΤΙ ΚΟ ΤΗ ΤΑ Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Διαβάστε περισσότερα

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙI -IV

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙI -IV Το Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙI -IV Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Ευρωπαϊκές Πολιτικές και η Ελληνική Εμπειρία (ΠΤΔΕ)

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1: Marketing βιολογικών προϊόντων

Ενότητα 1: Marketing βιολογικών προϊόντων Ενότητα 1: Marketing βιολογικών προϊόντων Διάλεξη 1.3: Στρατηγικές Marketing για τα βιολογικά προϊόντα Εργαστήριο Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών http://infolab.aua.gr Δομή παρουσίασης Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ «ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ»

7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ «ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ» Νικόλαος Κοτσυφός 7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ «ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ» Με παραδείγματα μέσα από την ελληνική πραγματικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του 2014 εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος Ποιους αφορά

Διαβάστε περισσότερα