σία του πρώτου της σκόρερ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "σία του πρώτου της σκόρερ"

Transcript

1 NEWSLETTER ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣfΕΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Λ. Κηφισίας 280 & Αγρινίου 3, Χαλάνδρι, τηλ , Fax sfee@sfee.gr ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΤΕΥΧΟΣ 3 ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ Η 2 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Αθλητικό Μάνατζμεντ Εθνικής Αμύνης 61 Υπέροχο θέαμα και πολλές συ- απολυτό των νικών ενώ και η γκινήσεις μας επιφύλαξε η 2η BOEHRINGER που έκανε ντε αγωνιστική του πρωταθλήματος μπούτο αυτή την εβδομάδα ξε- φαρμακευτικών επιχειρήσεων κίνησε πολύ δυνατά με νίκη επί υπό την αιγίδα του ΣfΕΕ. Τα 54 της αισθητά ανεβασμένης SOL- γκολ αποτελούν αριθμό ρεκόρ VAY. Στα άλλα ματς ξεχώρισε για μια αγωνιστική και οι ομά- η νίκη της ALCON HELLAS επί δες δείχνουν ότι θέλουν να της ELPEN σ ένα υπέροχο προσφέρουν θέαμα σε κάθε ματς που κρίθηκε στις λεπτομέ- τους αγώνα. Μεγάλες νικήτριες ρειες ενώ η GENESIS επικρά- της αγωνιστικής, η ΑΒΒΟΤΤ τησε της βελτιωμένης από την που επικράτησε της GLAXOS- πρώτη αγωνιστική PFIZER MITHKLINE, η SANOFI στον έναν από τους 2 αγώνες AVENTIS που κέρδισε την που άνοιξαν την αυλαία της 2ης JANSSEN και η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ αγωνιστικής. Την Τρίτη 8/10 που επικράτησε πολύ δύσκολα λοιπόν διεξήχθησαν οι πρώτοι της FAMAR με εκπληκτική α- αγώνες ενώ το πρόγραμμα ολο- νατροπή στο τέλος. Οι τρεις κληρώθηκε την Τετάρτη 9/10 αυτές ομάδες συνεχίζουν με το με τα υπόλοιπα παιχνίδια Παπάγος info@sportoption.gr 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΜΠΤΗ 15/10 Sanofi Boehringer 20:30 Solvay Alcon 20:30 Famar Janssen 21:30 Pharmaserv Pfizer 21:30 ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

2 Σελίδα 2 ΣfEE Soccer League 2009 OI ΚΟΚΚΙΝΟI ΤΗΣ ABBOTT ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ GLAXOSMITHKLINE Το πρώτο ματς της αγωνιστικής ήταν αυτό μεταξύ Καϊντά. Για την ABBOTT ο σία του πρώτου της σκόρερ της ABBOTT και της Μιχάλης Φερέτος πέτυχε 1 GLAXOSMITHKLINE που γκολ ενώ φαίνεται ότι την βρήκε νικήτρια την πρώτη εκτελεστική δεινότητα του με σκορ 5-2 και φάνηκε ότι Πέρρου την έχουν κλέψει φέτος οι κόκκινοι είναι ι- μέχρι στιγμής 2 παίχτες, ο κανοί για πολύ μεγάλα Αντώνης Χλέπας ο οποίος πράγματα. Το ματς δεν ήταν πέτυχε 2 γκολ και έφτασε εύκολο καθώς η GLAXOS- τα 4 όσα και ο Δημήτρης MITHKLINE διαθέτει μια Κοκκαλιάρης που πέτυχε πολύ δυνατή άμυνα και τα άλλα 2 και έφτασε και έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος έκανε ακόμη GLAXOSMITHKLINE σκό- αυτός τα 4 τέρματα. Για την μια εκπληκτική εμφάνιση. ραραν οι Λεστάκης και Δυστυχώς φάνηκε η απου- Χόνδρος ενώ ο Ξενοφών Η ΑΒΒΟΤΤ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2 ΣΤΑ 2, ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ GLAXO Χολέβας έχασε πέναλτι όταν το σκορ βρισκόταν στο 4-2 χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει η ομάδα κάτι περισσότερο απ το δύσκολο αυτό παιχνίδι. ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ GENESIS PHARMA ΜΕ 7-2 ΕΠΙ ΤΗΣ PFIZER κάλυψη της νικήτριας ήταν ο καταπληκτικός Λάμπρος Μετοικίδης ο οποίος σκόραρε 3 φορές και έχει γίνει πλέον σύνθημα στα χείλη των πιστών φίλων της GENESIS που έδωσαν ξανά το παρόν ενισχύοντας την ομάδα στο δύσκολο έργο της. Ο Τζανιδάκης ήταν επίσης πολύ θετικός πετυχαίνοντας 2 γκολ ενώ από ένα σημείωσαν οι Λάμπρου και Νικολάου. Η PFIZER η οποία ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική έπαιξε καλά αλλά έχασε πολλές ευκαιρί- ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ GENESIS, Το άλλο ματς της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής ήταν αυτό μεταξύ της GENESIS PHARMA και της PFIZER με τους πρώτους να επικρατούν τελικά με το εύκολο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι 7-2. Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να ψάχνουν για αρκετή ώρα το πρώτο γκολ που θα τους έδινε το πλεονέκτημα. Αυτό τελικά το κατάφερε η GENESIS PHARMA που άνοιξε το σκορ και στην συνέχεια ανεβάζοντας στροφές κατάφερε να απλουστεύσει τα πράγματα. Παίχτης αποες με αποτέλεσμα να μην κατορθώσει να πάρει το προβάδισμα που θα την βοηθούσε να αποκτήσει ψυχολογία για την συνέχεια του παιχνιδιού. Οι παίχτες της που χρήστηκαν σκόρερ ήταν οι Γεωργιόπουλος και Ανδρέου πετυχαίνοντας από ένα γκολ έκαστος.

3 Σελίδα 3 ΣfEE Soccer League ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η BOEHRINGER ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 9-2 ΤΗΣ SOLVAY Σαρωτική στην πρεμιέρα της η BOEHRINGER παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κέρδισε με 9-2 την μαχητική SOLVAY. Η δεύτερη στάθηκε άτυχη καθώς έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Νίκο Μαζωνάκη που σημείωσε 4 γκολ με καταπληκτική εμφάνιση. Ο Μανώλης Δαρατσάνος και ο αρχηγός Γιώργος Χριστοδούλου πέτυχαν από 2 ενώ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βασίλης Βλάχος σημείωσε το τελευταίο, αφού πρώτα έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το διπλό δοκάρι που έκλεψε την παράσταση. Για την SOL- VAY η οποία έπαιξε καλά χάνοντας και αυτή πολλές ευκαιρίες σκόραρε 2 φορές ο Πετρόπουλος που ήταν εξαιρετικός ενώ και ο Ροδοκανάκης ήταν πολύ καλός, ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει για τον Θοδωρή Σχίζα ο οποίος διανύει πάρα πολλά χιλιόμετρα για να αγωνιστεί για την ομάδα του πραγματοποιώντας παράλ- ΔΥΝΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η BOEHRINGER, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η SOLVAY ληλα και πολύ καλές εμφανίσεις. Στα αξιοσημείωτα ε- πίσης είναι η συγκέντρωση της ομάδας μετά τον αγώνα στο κυλικείο του γηπέδου παρακολουθώντας τα υπόλοιπα παιχνίδια. ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ALCON HELLAS ΚΑΙ ELPEN Πολύ μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη μεταξύ της ALCON HELLAS και της ELPEN που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 4-3.Το ματς καθ όλη τη διάρκεια του ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές δυνατές μάχες και με συγκλονιστική εξέλιξη καθώς μέχρι και 8 λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2. Εκείνη την χρονική περίοδο όμως η ALCON κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Επιτροπάκης και έτσι πήρε το προβάδισμα με 3-2. Η ELPEN προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει και ο Σαμιώγλου σε μία αντεπίθεση έκανε το 4-2 δίνοντας σαφή πλεονέκτημα στην ομάδα του. Οι πράσινοι δεν το έβαλαν όμως κάτω και μείωσαν αμέσως με τον αρχηγό τους Τριαντάφυλλο Χασούρα παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να φέρουν το ματς στα ίσα. Τα υπόλοιπα γκολ για την νικήτρια ομάδα πέτυχαν οι ίδιοι παίχτες, από ένα έκαστος ενώ για την ELPEN σκόραρε άλλο ένα ο αρχηγός της και ένα ο Δημή- ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑΞΥ ALCON ΚΑΙ ELPEN τρης Τσαρούχης. Εξαιρετικοί εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι τερματοφύλακες της, Shira Gentian και Διονύσης Μαυρίδης οι οποίοι έσωσαν ουκ ολίγες φορές την εστία τους από άλλη παραβίαση με υπέροχες ε- πεμβάσεις.

4 Σελίδα 4 ΣfEE Soccer League ΕΥΚΟΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SANOFI AVENTIS ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ 10-1 ΤΗΝ JANSSEN Μετά τα 2 πρώτα ματς ακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ της SANOFI AVENTIS και της JANSSEN, με τους πρώτους να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 10-1 δείχνοντας ότι θα αποτελέσουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ ήταν ο εξαιρετικός Δημήτρης Le Bolloch που πέτυχε 3 γκολ ενώ από 2 γκολ σημείωσαν ο Δημόπουλος, ο Παπαχριστόπουλος και ο Μακρής με τον Αγγελίδη να γράφει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Για την JANSSEN που της έλειψε η αποτελεσματικότητα της πρώτης αγωνιστικής χάνοντας πολλές ευκαιρίες και θυμίζοντας μας αγώνες από το προηγούμενο πρωτάθλημα όπου η δυστοκία της ομάδας, της στέρησε μία θέση στην τριάδα, σκόραρε ο εξαιρετικός Βασίλης Σίμος, που μάλιστα πραγμα- ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η SANOFI AVENTIS, ΣΚΟΝΤΑΨΕ Η JANSSEN τοποίησε και πολύ καλή εμφάνιση όπως επίσης οι Τάσης και Τσιγκρής ενώ ο Κωστόπουλος ήταν μακριά απ τον καλό του εαυτό και δεν κατάφερε να σκοράρει κι αυτή την αγωνιστική. ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΚΑΙ FAMAR ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ Το συγκλονιστικότερο παιχνίδι της βραδιάς που το παρακολούθησαν και οι ο- μάδες που έπαιζαν νωρίτερα ήταν αυτό μεταξύ της ΦΑΡ- ΜΑΣΕΡΒ και της FAMAR με την περσινή πρωταθλήτρια να γυρίζει από την κόλαση στο τελευταίο τρίλεπτο και να παίρνει την νίκη με 5-4. Η FAMAR η οποία παρουσιάστηκε πολύ δυνατή διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι και 3 λεπτά πριν την λήξη, εκείνη την χρονική στιγμή όμως ο πρώτος σκόρερ Φάνης Βλαστός ισοφάρισε. Λίγο αργότερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς Γιώργος Στεργίου σφράγισε την εξαιρετική του εμφάνιση με γκολ καθοριστικής σημασίας στο τελευταίο λεπτό δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Η FAMAR πίεσε ξανά αλλά το χρονόμετρο δεν της άφησε τα περιθώρια για την ισοφάριση και την κατάκτηση ε- νός τουλάχιστον βαθμού. Τα άλλα γκολ των περσινών κατόχων του τίτλου πέτυχαν και πάλι οι δυο προαναφερθέντες ενώ ένα σημείωσε και ο Αργύρης Μπάστας. Για τη FAMAR που ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΡΙ- ΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-FAMAR έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια σκόραραν ο Αλέξανδρος Θεοδώρου που πέτυχε 2 γκολ και φαίνεται ότι θα είναι ο ηγέτης της ομάδας ενώ οι Παπαδόπουλος και Κούνας από ένα και θα αποτελέσουν και φέτος σημαντικότατες μονάδες.

5 ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PLANET COSMOS 15 οπαδοί της ABBOTT και της GLAXO στήριξαν τις προσπάθειες των ομάδων τους Ο Διονύσης Μαυρίδης, τερματοφύλακας της ALCON βρέθηκε στο ABBOTT-GLAXO κατασκοπεύοντας τους αντιπάλους του Οι φίλοι της GENESIS (10 άτομα περίπου) είναι οι πιο εκδηλωτικοί του τουρνουά και επινοούν διάφορους τρόπους (κυρίως ντουντούκες) για να εκδηλώσουν την συμπαράσταση τους όσο το δυνατόν περισσότερο. ALCON HELLAS ELPEN Καθιερωμένη τείνει πλέον να γίνει η συγκέντρωση των παιχτών της SOLVAY μετά το τέλος του κάθε αγώνα τους. Οι παίχτες της ανέλυσαν τα θετικά και τα αρνητικά του ματς τους και παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ με την FAMAR. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ SOLVAY Ο ΦΑΝΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ Επίσης το ίδιο παιχνίδι παρακολούθησαν και οι δυο αρχηγοί της BOEHRINGER Γιώργος Χριστοδούλου και Νίκος Μαζωνάκης καθώς και παίχτες της ALCON και της ELPEN. Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑLCON ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ BOEHRINGER ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α/Α ΟΜΑΔΑ B Aγ. N I H ΓΚΟΛ 1 SANOFI AVENTIS ΑΒΒΟΤΤ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ BOEHRINGER ALCON HELLAS JANSSEN GENESIS GLAXO ELPEN FAMAR SOLVAY PFIZER ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΜΠΤΗ 15/10 20:30 SANOFI AVENTIS-BOEHRINGER 20:30 SOLVAY-ALCON HELLAS 21:30 FAMAR-JANSSEN 21:30 ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-PFIZER ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Συντακτική Επιμέλεια: Νταϊφώτης Παναγιώτης Επιμέλεια Κειμένων: Νταλάκος Πέτρος ΣΚΟΡΕΡΣ Α/Α ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ 1 ΒΛΑΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ 6 2 ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ABBOTT 4 3 LE BOLLOCH SANOFI AVENTIS 4 4 ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ BOEHRINGER 4 5 ΜΕΤΟΙΚΙΔΗΣ GENESIS PHARMA 4 6 ΧΛΕΠΑΣ ABBOTT 4 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟI ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

νοντας παράλληλα και πολ- μπορούσε να λείπει από τοκή σημειώνοντας 3 γκολ ενώ έκανε σπουδαία εμφάνιση έκανε καλή εμφάνιση μέώδης μακριά από τα δικά

νοντας παράλληλα και πολ- μπορούσε να λείπει από τοκή σημειώνοντας 3 γκολ ενώ έκανε σπουδαία εμφάνιση έκανε καλή εμφάνιση μέώδης μακριά από τα δικά NEWSLETTER ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣfΕΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Λ. Κηφισίας 280 & Αγρινίου 3, 152 32 Χαλάνδρι, τηλ. 2106891101, Fax 2106891060 www.sfee.gr - sfee@sfee.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΜΕ 8-3 ΕΠΙ ΤΗΣ GLAXO

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΜΕ 8-3 ΕΠΙ ΤΗΣ GLAXO NEWSLETTER ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣfΕΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Λ. Κηφισίας 280 & Αγρινίου 3, 152 32 Χαλάνδρι, τηλ. 2106891101, Fax 2106891060 www.sfee.gr - sfee@sfee.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Καλημέρα σας, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, εκτός του πρώτου ομίλου που φαίνεται να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζουμε non stop στο Παγκόσμιο κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, που μπορεί να κρίνει πολλά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ, που είχαν

Διαβάστε περισσότερα

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League, όπου μας πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις, με ένα εκπληκτικό γκολ

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους, χτες βγήκε η τελική οχτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα μας προσφέρει, όπως πάντα έντονες συγκινήσεις στους προημιτελικούς. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα Λίγες επιλογές την Δευτέρα Η ένατη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της στην Φθιώτιδα, με μία αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, σε ένα ματς που έχει σημασία, με τους

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα με Serie A και La Liga

Στοίχημα με Serie A και La Liga Στοίχημα με Serie A και La Liga Το μεγαλύτερο μέρος της πέμπτης εμβόλιμης αγωνιστικής της Serie A, διεξάγεται σήμερα, με επτά αναμετρήσεις. Αυτή που ξεχωρίζει είναι η Ίντερ Λάτσιο, με την πρωτοπόρο Ίντερ

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Στην Πορτογαλία διεξάγεται το Final 4 του Nations League, έτσι σήμερα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Στον τελικό θα αγωνιστούν Πορτογαλία και Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα

Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά

Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά Μετά την χθεσινή γεμάτη ποδόσφαιρο ημέρα, από όπου βγήκαν οι τέσσερις ομάδες του Champions League, με πολλές ανατροπές και εξαιρετικές ενέργειες. Σήμερα, έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Ξεκινούν από σήμερα οι Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων για να κριθεί αν θα βρεθούν σου ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα, για τα Play Off

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα 2019 και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι δυο πρώτοι ημιτελικού του Champions League, που μας πρόσφεραν έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Καλημέρα σας, χτες βγήκε η τελική τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθεί και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τρόπαιο του

Διαβάστε περισσότερα

Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα

Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα Η πέμπτη εμβόλιμη αγωνιστική στην Serie A, ολοκληρώνεται στο Τορίνο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μίλαν. Οι δύο ομάδες, είναι στην μέση της βαθμολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα

Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Ξεκινά σήμερα η 11η αγωνιστική στην Γαλλική Ligue 1 με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η εξαιρετική Ναντ υποδέχεται την προβληματική Μονακό, σε μία

Διαβάστε περισσότερα

Με Νάπολι μέχρι το ντέρμπι στην Κωνταντινούπολη

Με Νάπολι μέχρι το ντέρμπι στην Κωνταντινούπολη Με Νάπολι μέχρι το ντέρμπι στην Κωνταντινούπολη Τα κύπελλα που είχαμε μεσοβδόμαδα δεν συγκίνησαν ιδιαίτερα στοιχηματικά και όχι μόνο, όμως το ενδιαφέρον επανέρχεται στο έπακρο από σήμερα Παρασκευή με τα

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, συνεχίζεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ για τους υπόλοιπους ομίλους και φαίνεται σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Καλημέρα σε όλους σας, συμπληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές, με τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλημάτων και παρόλα τα λίγα ματς, αυτά έχουν σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Copa America με το τελευταίο παιχνίδι για αυτή την φάση. Ήδη το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι Βραζιλία

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες των 16 του θεσμού. Μόνο σε έναν όμιλο είναι ακόμα ανοικτή μία

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Europa League και σήμερα θα προκύψουν οι 24 ομάδες, όπου μαζί με τις οχτώ από το Champions League, θα συνθέσουν τους 32

Διαβάστε περισσότερα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Καλημέρα σας, φουλ αγωνιστική δράση άλλη μία φορά υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές των περισσότερων πρωταθλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και

Διαβάστε περισσότερα

Πάλι με τα μεγάλα πρωταθλήματα

Πάλι με τα μεγάλα πρωταθλήματα Πάλι με τα μεγάλα πρωταθλήματα Καλημέρα σας, συνεχίζουμε χωρίς στάση για άλλη μία φορά, αφού μπαίνουμε σε άλλο ένα γεμάτο τριήμερο με πολλά ματς και παράλληλα πολλές ευκαιρίες. Σήμερα, κλασικά ξεκινούν

Διαβάστε περισσότερα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Γεία χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω τους το φτωχό μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχουμε μπροστά ματς, ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ο δεύτερος γύρος της Super League είναι σε εξέλιξη και γίνονται πολλές μάχες σχεδόν σε όλα τα ανοικτά βαθμολογικά μέτωπα. Πλέον από σήμερα, ξεκινούν και

Διαβάστε περισσότερα

Θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά;

Θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά; Θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά; Συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη οι αγώνες κυπέλλου σε πολλές χώρες και σε αυτά τα παιχνίδια θα ασχοληθούμε. Στην Ελλάδα θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Να φύγει με διπλό από την Λαμία

Να φύγει με διπλό από την Λαμία Να φύγει με διπλό από την Λαμία Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, τελειώνει σήμερα στην Λαμία, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται και στο κύπελλο Ελλάδος, για την

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετικό πρόγραμμα για την Παρασκευή

Εξαιρετικό πρόγραμμα για την Παρασκευή Εξαιρετικό πρόγραμμα για την Παρασκευή Δυνατό πρόγραμμα και την Παρασκευή, με παιχνίδια να ανοίγουν τις αγωνιστικές σε μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ντέρμπι στην Μπουντεσλίγκα ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα φαβορί στην Serie A

Ημέρα φαβορί στην Serie A Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Super League σήμερα Δευτέρα με δύο παιχνίδια ανάμεσα σε μικρομεσαίες ομάδες. Χτες, ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

Σκληρή μονομαχία στην Serie A στο Μιλάνο

Σκληρή μονομαχία στην Serie A στο Μιλάνο Σκληρή μονομαχία στην Serie A στο Μιλάνο Στην Ιταλία απομένουν οχτώ αγωνιστικές ακόμα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ η πρώτη θέση έχει κριθεί, στις υπόλοιπες θέσεις γίνονται μάχες, τόσο ψηλά όσο

Διαβάστε περισσότερα

Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο

Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο Γειά χαρά σε όλους σας, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό και αυτό το τριήμερο με φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα. Σήμερα, Παρασκευή, ξεκινούν τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα

Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι ημιτελικοί του Champions League και Europa League και προέκυψαν τα δύο ζευγάρια των τελικών των δύο Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος Οι έδρες καθορίζουν τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος Παρασκευής Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του

Διαβάστε περισσότερα

Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη

Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη Καλημέρα σας, μπορεί το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα να είναι μικρό, αλλά έχει κάποια παιχνίδια στα οποία μπορούμε να βασιστούμε, με το κίνητρο να είναι ισχυρό σε κάποιες

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ

Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ Έφτασε πλέον η ώρα να γίνει η μονομαχία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, που μπορεί να κρίνει σε κάποιο βαθμό τον τίτλο στην Premier League. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα στο τριήμερο Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε φουλ ρυθμούς και αυτό το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας και πριν την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και των υπόλοιπων τεσσάρων ομίλων, όπου, όπως αναφέραμε και χτες

Διαβάστε περισσότερα

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Η καινούργια χρονιά βρίσκει τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Βοιωτία, απέναντι στον Λεβαδειακό και να βρίσκεται στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και την πρώτης θέσης. Οι δύο ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Καλημέρα σας, σχεδόν γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, με αρκετές επιλογές σε πολλά ματς. Σήμερα, υπάρχει ο δεύτερος επαναληπτικός του κυπέλλου Ελλάδος,

Διαβάστε περισσότερα

Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα

Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Γεία χαρά σε όλους, η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πριν την διακοπή για τις γιορτές, περιλαμβάνει την μονομαχία του Ελ Κλάσικο ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα

Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα Καλημέρα σας, καλή προσέγγιση είχαμε χτες στα ματς, όπου χάθηκε μόνο το under 3,5 στο ματς Καλλονή ΠΑΣ Γιάννενα, όπου μπήκε ένα γκολ στο τέλος και μας χάλασε

Διαβάστε περισσότερα

Επανέναρξη με γκολ στο στοίχημα

Επανέναρξη με γκολ στο στοίχημα Επανέναρξη με γκολ στο στοίχημα Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, το μόνο που απομένει είναι οι αγώνες μπαράζ που θα κλείσουν οι τελευταίες θέσεις στα γήπεδα της Ρωσίας. Από

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική Γεία χαρά σε όλους, αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια κυπέλλου που γίνονται στις Ευρωπαϊκές χώρες, αφού υπάρχει κενό από άλλες διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη

Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο, αυτό, δεν έχει καθόλου ποιότητα, χωρίς μεγάλες αναμετρήσεις, με ματς από μικρομεσαίες ομάδες. Στην Ελλάδα, δεν γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Γεία χαρά σε όλους σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των κυπέλλων αλλά και η υπόλοιπη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι λίγο μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους

Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους Καλημέρα σας, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους, το ίδιο θέλει να κάνει σήμερα και ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην Μπενφίκα και έτσι να έχουμε δύο ομάδες στην τελική

Διαβάστε περισσότερα

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Σήμερα, ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία σε αυτή την φάση. Μπορεί με την λήξη των

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Παρασκευής

Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Παρασκευής Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Παρασκευής Καλημέρα σας, μετά την πανδαισία ποδοσφαίρου και γκολ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις το Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, το προηγούμενο τριήμερο, ξεκινούν σήμερα οι εγχώριες

Διαβάστε περισσότερα

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία Στα πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Premier League η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ, που πηγαίνει με φορά να αγωνιστεί εκεί. Η γηπεδούχος

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ

Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Προτάσεις στοίχημα Δευτέρας 12/12/2016 Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ κλείνει με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννενα Ολυμπιακός, μία δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Καλημέρα σε όλους σας, περιορισμένο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα, όποτε και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Επανέναρξη με γκολ και ταμεία

Επανέναρξη με γκολ και ταμεία Επανέναρξη με γκολ και ταμεία Καλημέρα σας, μπαίνουμε σε κανονικού ρυθμούς πλέον, διότι ξεκινούν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα με πλήρης αγωνιστικές και περισσότερες επιλογές στο πάμε στοίχημα προβλέψεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α

Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α Καλημέρα σας, αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς, διότι ξεκινούν τα πρωταθλήματα, μετά την διακοπή των εορτών. Σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες σε όλα τα ανοικτά μέτωπα στα πρωταθλήματα

Μάχες σε όλα τα ανοικτά μέτωπα στα πρωταθλήματα Μάχες σε όλα τα ανοικτά μέτωπα στα πρωταθλήματα Καλημέρα σας, ξεκινάμε δυναμικά από σήμερα Παρασκευή, αφού σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα οι αγώνες γίνονται όσον τον δυνατόν νωρίτερα, λόγω των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους

Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό στο στοίχημα, αφού μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και έντονες συγκινήσεις, μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα

Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα Είναι από τις ελάχιστες φορές, που την Δευτέρα υπάρχει παιχνίδι για την Premier League. Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ, σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Με ντέρμπι και φορμα

Προγνωστικά: Με ντέρμπι και φορμα Προγνωστικά: Με ντέρμπι και φορμα Καλημέρα μας, σήμερα δεν υπάρχουν τόσα πολλά σημαντικά παιχνίδια, όπως χτες, που τα απολαύσαμε, ένα μεγάλο ντέρμπι γίνεται στην Τουρκία, με το οποίο θα ασχοληθούμε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Η ώρα του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Όλοι

Διαβάστε περισσότερα

Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή

Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή Καλημέρα σας καλό μήνα σε όλους, αφήνουμε πίσω τα κύπελλα και επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα που ξεκινούν σήμερα, πριν την τελευταία στροφή των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια με μικρή βαθμολογική σημασία

Παιχνίδια με μικρή βαθμολογική σημασία Παιχνίδια με μικρή βαθμολογική σημασία Καλημέρα σας, πριν τους ημιτελικούς των ημιτελικών σε Champions League και Europa League, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές για αυτή την εβδομάδα. Τρία παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Ηρεμία πριν την καταιγίδα του Σαββατοκύριακου

Ηρεμία πριν την καταιγίδα του Σαββατοκύριακου Ηρεμία πριν την καταιγίδα του Σαββατοκύριακου Ηρεμία πριν την καταιγίδα του Σαββατοκύριακου στα προγνωστικά Παρασκευής Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε χτες η πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο Γ Πρώτη διδακτική πρόταση ΠΡΟΠΟ Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: 1 διδακτική ώρα ενήλικοι μαθητές Γ επιπέδου κατανόηση αθλητικής εκπομπής (τυχερά

Διαβάστε περισσότερα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Γεία σας, ολοκληρώθηκε μία περίεργη εβδομάδα για το στοίχημα με πολλά κύπελλα και άσχημα αποτελέσματα που δεν ευνοούν τα προγνωστικα στο πάμε στοίχημα. Από σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας

Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας αλημέρα σας, όπως είπαμε και χτες αυτές τις μέρες το πρόγραμμα είναι μικρό και φτωχό και επομένως έχουμε ρίξει αναγκαστικά και συνειδητά τους ρυθμούς μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ το Σάββατο Καλημέρα σας, στην έναρξη της Σούπερ Λιγκ, μετά την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων,

Διαβάστε περισσότερα

Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη

Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη Καλημέρα, πλήρες αγωνιστική ημέρα υπάρχει σήμερα Τετάρτης, διότι υπάρχουν παιχνίδια τόσο από τα κύπελλα, όσο και εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους σας, βγήκαν χτες οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας μας εξαιρετικές αναμετρήσεις σε αυτή την φάση.

Διαβάστε περισσότερα

Στη τελική ευθεία των πρωταθλημάτων

Στη τελική ευθεία των πρωταθλημάτων Στη τελική ευθεία των πρωταθλημάτων Οι εμβόλιμες αγωνιστικές πέρασαν, άλλο ένα τετραήμερο ξεκινά στα πρωταθλήματα, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις της Παρασκευής. Ξεχωρίζει το ματς στην Πρέμιερ Λιγκ

Διαβάστε περισσότερα

Για την ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι

Για την ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι Για την ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τις εορτές και την απαιτούμενη ξεκούραση και μπαίνουμε πλέον σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Σήμερα, υπάρχουν ξεκινούν οι επαναληπτικοί

Διαβάστε περισσότερα

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Συνεχίζονται οι αγώνες των προκριματικών για το Euro 2020, για την Ευρωπαϊκή ζώνη, την Παρασκευή. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρον αναμετρήσεις σχεδόν σε όλους τους ομίλους

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο

Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των προημιτελικών του Champions League και θα προκύψουν οι δύο πρώτες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα στο στοιχημα

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα στο στοιχημα Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα στο στοιχημα Καλημέρα σας, μετά από αρκετό διάστημα χωρίς σοβαρό στοιχημα λόγω κυρίως έλλειψης αγώνων και της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες από σήμερα ξεκινούν όλα τα πρωταθλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Καλημέρα σας, χτες έγιναν οι πρώτες αγώνες στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένουν πλέον να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Σήμερα, για το

Διαβάστε περισσότερα

Τσάμπιονς Λιγκ Βασιλεία Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ Βασιλεία Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους Τότεναμ Τσάμπιονς Λιγκ Βασιλεία Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους Τότεναμ Καλημέρα σας, ξεκινά πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία αυτές τις αναμετρήσεις, για να απολαύσουν την χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro 2020, αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά. Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Στην Γαλικία της Ισπανίας θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπου θα κρίνει ποία ομάδα θα πάρει προβάδισμα

Διαβάστε περισσότερα

Προκριματικά Euro 2020 στο παμε στοιχημα

Προκριματικά Euro 2020 στο παμε στοιχημα Προκριματικά Euro 2020 στο παμε στοιχημα Ξεκινούν σήμερα, οι αγώνες των ομίλων στα προκριματικά του Euro 2020, όπου υπάρχουν πολλές μάχες σε όλο τον κόσμο. Στην ζώνη της Ευρώπης, έχουν ξεχωρίσει κάποιες

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Εβδομάδα ημιτελικών Champions League είναι αυτή που διανύουμε, έχοντας μπροστά μας δύο δυνατές αναμετρήσεις που μπορούν να δώσουν προβάδισμα για τον

Διαβάστε περισσότερα

Έντονη λάμψη και στο Europa League

Έντονη λάμψη και στο Europa League Έντονη λάμψη και στο Europa League Ημέρα Europa League σήμερα Πέμπτη, όπου διεξάγεται η φάση των 32 του θεσμού και γίνονται οι πρώτες αναμετρήσεις για την φάση. Η Ελλάδα έχει μία ομάδα στο Europa League,

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι μάχες του πρωταθλήματος την Παρασκευή

Ξεκινούν οι μάχες του πρωταθλήματος την Παρασκευή Ξεκινούν οι μάχες του πρωταθλήματος την Παρασκευή Καλημέρα σας, για άλλη μία Παρασκευή, ξεκινούν οι μάχες των πρωταθλημάτων, που τα πάντα είναι ανοικτά σε πολλές θέσεις. Την εβδομάδα που μας πέρασε, προέκυψαν

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτος ημιτελικός Champions League Λίβερπουλ Ρόμα

Πρώτος ημιτελικός Champions League Λίβερπουλ Ρόμα Πρώτος ημιτελικός Champions League Λίβερπουλ Ρόμα Καλημέρα σας, η ώρα για τους πρώτους ημιτελικούς των δύο Ευρωπαϊκών θεσμών ποδοσφαίρου έφτασε και όλοι οι φίλαθλοι τους περιμένουν με αγωνία, για να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Καλημέρα σας, η ώρα των ημιτελικών έφτασε και σήμερα θα γνωρίζουμε την μία ομάδα του τελικού του Μουντιάλ, όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η 19η αγωνιστική της Super League, η οποία έχει πολλή ενδιαφέρον με πολλές ανοικτές θέσεις ακόμα, όπου γίνεται μία μάχη ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους Καλημέρα σε όλους, ξεκινούν σήμερα οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αναμένονται από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου έντονα και με αγωνία. Αυτή είναι η Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας Γεία χαρά σε όλους, διακοπή υπάρχει στα εγχώρια πρωταθλήματα, αφού διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων των

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία και γκολ στο στοίχημα την Δευτέρα

Σημεία και γκολ στο στοίχημα την Δευτέρα Σημεία και γκολ στο στοίχημα την Δευτέρα Λιγότερα σαφώς τα παιχνίδια της Δευτέρας σε σχέση με το διήμερο που πέρασε, αλλά υπάρχουν πρωταθλήματα, που παίζουν και σήμερα, καθώς ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές.

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Καλημέρα σας, ημέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, όπου διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική, που μπορεί να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση των ομίλων. Χτες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης

Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με αναμετρήσεις για όλα τα γούστα. Χτες, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε

Διαβάστε περισσότερα