ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1. ΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1. ΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 25/2016 Περίληψη: «Αποδοχή όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρ/κων και Δανείων.». Σήμερα Τετάρτη 27 του μηνός Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Δήμο Κορυδαλλού, στην αίθουσα συνεδριάσεων με αρ. 105, στον 1ο όροφο, Γρηγ. Λαμπράκη 240, συνήλθε σε συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ύστερα από τη με αρ. πρωτ. 2046/ (ημ/νία επίδοσης ) πρόσκληση του Προέδρου της με την εξής σύνθεση: 1. ΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 2. ΒΙΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 3. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛ.»»»» 4. ΚΩΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»»»» 5. ΛΩΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ»»»» 6. ΠΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»»»» 7. ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»»»» 8. ΔΙΑΚΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ»» Δεδομένου ότι, στην έναρξη της συνεδρίασης, επί συνόλου εννέα (9) τακτικών μελών συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, προσήλθαν 7 μέλη και 1 αναπλ/κό, διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3850/10. Οι απουσιάζοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα τακτικά μέλη κ.κ. ΔΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, και τα αναπληρωματικά μέλη κ.κ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΠΕΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, προσκλήθηκαν νόμιμα με την ως άνω πρόσκληση και δεν προσήλθαν. Χρέη Γραμματέα εκτέλεσε ο Γραμματέας της Οικονομικής Επιτροπής κ.θεοχάρης Ιωαννίδης. Στο 1 ο θέμα το οποίο τέθηκε ΕΚΤΟΣ Η.Δ. ως κατεπείγον σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 75 παρ. 3 του Ν.3852/10, ο Πρόεδρος εισηγούμενος έθεσε υπόψη της Οικονομικής Επιτροπής τα εξής: 1. Το με αρ. πρωτ.: 2017/ υπηρεσιακό σημείωμα του Αντ/ρχου κ. Κων/νου Βράκα το οποίο έχει ως εξής:

2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ: Κορυδαλλός : 22/01/2016 Αρ.: Πρωτ : 2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΕΜΑ: «Αποδοχή όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Δανείων» Παρ/κων και Κύριε Πρόεδρε, Σας υποβάλλουμε προς έγκριση τους όρους που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στη 3578/ συνεδρίασή του για τη χορήγηση δανείου προς χρηματοδότηση χρεών του Δήμου Κορυδαλλού Ν. Αττικής, που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για κάλυψη μέρους του ποσού που υπολείπεται για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2016 συνολικού ποσού ,11, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/Α/ ), όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από ΠΝΠ (ΦΕΚ 102/Α/ ) και ισχύει, οι οποίοι έχουν ως εξής: 1. Διάρκεια εξυπηρέτησης του δανείου : πέντε (5) έτη. 2. Έναρξη εξυπηρέτησης του δανείου θα αρχίσει την 1/1 του επόμενου της συνομολόγησης έτους 3. Επιτόκιο χορήγησης: Κυμαινόμενο Eurib06M + 4,30 %, αναπροσαρμοζόμενο την 1/1 και 1/7 εκάστου έτους. Ως Euribor νοείται το επιτόκιο, όπως αυτό δημοσιεύεται στις 11:00 π.μ. ώρα Βρυξελλών κατά την ημερομηνία που συμπίπτει με 2 (δύο) Σχετικές Εργάσιμες Ημέρες πριν την πρώτη ημέρα της σχετικής περιόδου, στη σελίδα του Reuters EURIBOR 01 ή σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα αντικατάστασής της. Αν η τιμή του Euribor είναι μικρότερη του μηδενός (0) τότε θα υπολογισθεί στο μηδέν (0). Ενδεικτικό επιτόκιο ( ): 4,30% Ενδεικτική ετήσια τοκοχρεολυτική δόση : , Οι τοκοχρεολυτικές δόσεις υπολογίζονται με το σύστημα της σύνθετης χρεολυσίας και η καταβολή των τοκοχρεολυτικών δόσεων θα γίνεται μέσα στους έντεκα (11) πρώτους μήνες του χρόνου (αναπροσαρμογή κάθε 1/1 και 1/7 εκάστου έτους). 5. Επιτόκιο υπερημερίας: μία (1) ποσοστιαία μονάδα πάνω από τα εκάστοτε ισχύοντα συμβατικά επιτόκια.

3 6. Για την ασφάλεια του δανείου σε κεφάλαιο, κάθε είδους τόκους, τόκους των τόκων, έξοδα κ.λ.π., ο οφειλέτης εκχωρεί στον δανειστή από τώρα και για όλη την διάρκεια του δανείου και ο δανειστής δικαιούται να εισπράττει την εκάστοτε οφειλομένη δόση: α) από όλα γενικά τα έσοδα του και κατά προτεραιότητα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), τακτικά και έκτακτα, από οποιαδήποτε πηγή και αιτία παρόντα και μελλοντικά, τις προσόδους του, τα μισθώματα τις προς αυτόν χρηματικές παροχές και επιχορηγήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο ή τρίτους, παρούσες και μελλοντικές εκτός εκείνων που δεν εκχωρούνται σύμφωνα με τον Ν.2503/97 άρθρο 11 παρ.29β5, και με τη διάταξη της παρ. 5 του άρθρου 176 του Ν.3463/2006 όπως το τελευταίο εδάφιο αυτής αντικαταστάθηκε με τη διάταξη της παρ. 3α του άρθρου 45 του Ν. 3731/2008, το ανάλογο ποσό που απαιτείται για την κατά προτεραιότητα κανονική εξυπηρέτηση του δανείου. Σε κάθε περίπτωση, η εκάστοτε τρέχουσα δόση μετά των εν γένει τόκων, εξόδων κ.λ.π. θα πρέπει να καλύπτεται από τα εκχωρηθέντα έσοδα του οφειλέτη. β) Από την ανωτέρω εκχώρηση εξαιρούνται οι παρακάτω στον υπ αριθ. 6γ όρο, πόροι και με την επιφύλαξη των σ αυτόν οριζομένων. γ) Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, κατά τη διάρκεια του δανείου, τα παραπάνω εκχωρηθέντα έσοδά του, δεν επαρκούν για την κατ έτος εξυπηρέτηση του δανείου, ο οφειλέτης υποχρεούται εξ ιδίων χρημάτων, να καταβάλει απευθείας στο δανειστή τα οφειλόμενα, δηλαδή από τα μη εκχωρούμενα στο παρόν αλλά δυνάμενα να εκχωρηθούν όπως αυτά αναφέρονται στην υπ αρίθμ πρωτ / βεβαίωση του Δήμου Κορυδαλλού: ΚΩΔ. ΕΣΟΔΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τέλος χρήσης πεζοδρομίων, οδών, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων [εισπράττεται από τη ΔΕΗ] Εισφορά από τροφεία βρεφών & νηπίων βρεφονηπιακών σταθμών δ) Για πρόσθετη ασφάλεια του δανείου το Τ.Π. και Δανείων δύναται να προβαίνει σε: 1) Εγγραφή υποθήκης επί ακινήτων ή μέρους αυτών για το ποσό του δανείου εφόσον τα ακίνητα αυτά ανήκουν κατά κυριότητα στον δανειολήπτη και είναι δεκτικά απαλλοτριώσεως υπό τη γενική του όρου έννοια. 2) Σύσταση ενεχύρου επί κινητών ή μέρους αυτών για το ποσό του δανείου εφόσον τα κινητά αυτά ανήκουν κατά κυριότητα στον δανειολήπτη και είναι δεκτικά μεταβιβάσεως. 3) Παροχή εγγύησης υπέρ του δανειολήπτη εκ μέρους αναγνωρισμένων πιστωτικών ιδρυμάτων ή χρηματοπιστωτικών οργανισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού ή ενωσιακών οργάνων ή διεθνών οργανισμών που έχουν μεταξύ των σκοπών τους την παροχή τέτοιων εγγυήσεων.

4 Εάν κατά τη διάρκεια του δανείου η αξία της ασφάλειας που έχει εκχωρηθεί, έχει μειωθεί και δεν κρίνεται από το Ταμείο επαρκής για την εξασφάλιση του δανείου, ο οφειλέτης οφείλει να τη συμπληρώσει κατά τη σχετική υπόδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, διαφορετικά το δάνειο γίνεται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό [άρθρο 10 ΠΔ 169/ Ο οφειλέτης γίνεται υπερήμερος αν δεν εξοφλήσει εμπρόθεσμα δύο οποιεσδήποτε ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις, τους κάθε είδους τόκους, τους τόκους των τόκων και τα κάθε φύσεως έξοδα. Η καθυστέρηση δύο οιωνδήποτε δόσεων καθιστά αυτοδικαίως ληξιπρόθεσμο και απαιτητό το σύνολο του δανείου, εκτός αν άλλως ήθελε αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Π. και Δανείων, μετά από αίτηση του Δήμου εντός έξι (6) μηνών από την επομένη της λήξης της δεύτερης ανωτέρω δόσης, δηλαδή: Η υπερημερία του οφειλέτη αρχίζει, για τις δύο καθυστερούμενες ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις που οφείλονται, από την επομένη της λήξης της δεύτερης, και για τους κάθε είδους τόκους, τους τόκους των τόκων, τα έξοδα και τις λοιπές απαιτήσεις του δανειστή από το δάνειο, από την ημερομηνία που χρεώνονται. Σε περίπτωση τέτοιας υπερημερίας χωρίς καμιά διατύπωση, όλο το δάνειο καθίσταται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό και πριν την λήξη του, το δε παρόν συμβόλαιο κηρύσσεται από τώρα ειδικά για το λόγο αυτό τίτλος εκτελεστός και εκκαθαρισμένος, με ειδική προς τούτο συμφωνία και αποτελεί νόμιμο τίτλο είσπραξης κατά τον Κ.Ε.Δ.Ε. Το δικαίωμα του δανειστή να ζητήσει τόκους επί των τόκων στηρίζεται στο άρθρο 12 παρ.1 του Ν.2601/ Ο Δήμος μας οφείλει να αναγράφει στον προϋπολογισμό του και μέχρι την απόσβεση του δανείου, το σχετικό τοκοχρεολύσιο. 9. Η εκταμίευση του δανείου θα γίνεται σταδιακά. 10. Η πρώτη εκταμίευση θα γίνει έπειτα από αίτημα του Δήμου το οποίο θα συνοδεύεται από κατάσταση των προς εξόφληση οφειλών. Σε κάθε εκταμίευση μετά την πρώτη θα προσκομίζεται βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον Οικονομικό Διευθυντή του Δήμου και από ορκωτό ελεγκτή λογιστή όπου θα πιστοποιείται ότι εξοφλήθησαν οι οφειλές της προηγούμενης εκταμίευσης. 11. Ενδιάμεσοι τόκοι: Οι τόκοι από την ημερομηνία της κάθε εκταμίευσης μέχρι την ημερομηνία έναρξης εξυπηρέτησης του δανείου θα υπολογιστούν και θα καταβληθούν από τον δανειολήπτη κατά την ημέρα της εκταμίευσης, άλλως θα παρακρατούνται από τα διερχόμενα έσοδα Κ.Α.Π του έτους συνομολόγησης. 12. Το ποσό του δανείου για τη χρηματοδότηση των χρεών του Δήμου, που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2015 που δεν αναλαμβάνεται από την έναρξη της διάρκειας του δανείου μέχρι το τέλος του επόμενου της συνομολόγησης έτους, καθίσταται έντοκο υπέρ του Δήμου με επιτόκιο κατά μία μονάδα μικρότερο του επιτοκίου του παρόντος δανείου. Οι τόκοι που θα υπολογίζονται ως ανωτέρω θα φέρονται εις πίστωση του λογαριασμού εξυπηρετήσεως των δανείων του Δήμου. 13. Το δάνειο μπορεί να εξοφληθεί και πριν τη λήξη του, είτε στο σύνολο του, είτε μερικώς.

5 14. Το δάνειο είναι αδιαίρετο, οσοιδήποτε και οποιοιδήποτε είναι οι γενικοί, ειδικοί ή καθολικοί διάδοχοι του. 15. Όλα τα έξοδα, δικαιώματα, υπέρ του Τ.Π. και Δανείων για την αξιολόγηση οικονομικών στοιχείων και οι επιβαρύνσεις, που αφορούν στη συνομολόγηση, εξυπηρέτηση και εξόφληση του παρόντος δανείου και γενικά όλα τα έξοδα που δημιουργούνται σε όλη τη διάρκεια του δανείου, βαρύνουν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον οφειλέτη και συνομολογούνται στο ποσό των ΕΥΡΩ ,00, τα οποία αναλύονται ειδικότερα ως εξής: α) αμοιβή για τη συγκέντρωση, επεξεργασία, έλεγχο και αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων 7.000,00, β) έξοδα για διαδικασία έγκρισης 2.000,00, γ) δαπάνες για τον οικονομικό και νομικό έλεγχο των εξασφαλίσεων του δανείου 1.000,00 και θα καταβάλλονται από τον δανειζόμενο κατά την πρώτη εκταμίευση του δανείου. 16. Για την περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης, προς εκδίκαση οποιασδήποτε από το δάνειο διαφοράς, αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών. 17. Ο Δήμος μας εξουσιοδοτεί το νόμιμο εκπρόσωπό του τον κ. Βράκα Κωνσταντίνο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών για την υπογραφή του δανειστικού συμβολαίου, την ανάληψη του προϊόντος του δανείου κ.λ.π. 18. Ο Δήμος μας αποδέχεται την τοκοδοσία των τόκων υπέρ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. 19. Ο Δήμος μας οφείλει να χρησιμοποιήσει το δάνειο μόνο για τη χρηματοδότηση χρεών που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες για ισοσκέλιση προϋπολογισμού Η από τον Δήμο παράβαση και ενός από τους όρους του παρόντος παρέχει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το δικαίωμα να κηρύξει ληξιπρόθεσμο και απαιτητό το δάνειο και πριν την λήξη του. 21. Ο Δήμος υποχρεούται να επιτρέπει τη διενέργεια κάθε νόμιμου ελέγχου. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνος Βράκας

6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (Δ7) ΔΑΝΕΙΩΝ Τ.Ν & Π.Α Ν.Π.&ΕΠΙΧ. Αριθ. Πρωτ.: 2841 ΤΜΗΜΑ: Α Δανείων Τ.Ν. & Π.Α. Πληροφορίες: Χριστίνα Ξηρού Διεύθυνση: Ακαδημίας 40, Τ.Κ Τηλέφωνο : Προς: Δήμο Κορυδαλλού Ν. Αττικής Γρ. Λαμπράκη 240 Τ.Κ Κοιν. :1. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Λ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ 56, ΤΚ Υπουργείου Εσωτερικών Διεύθυνση Οικον. ΟΤΑ Τμήμα Οικον. Δ/νσης ΟΤΑ Σταδίου 27 Τ.Κ Θέμα: «Ανακοίνωση έγκρισης χορήγησης δανείου στο Δήμο Κορυδαλλού Ν. Αττικής, για την χρηματοδότηση χρεών που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για κάλυψη μέρους του ποσού που υπολείπεται για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2016, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/A/ ) όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από ΠΝΠ (ΦΕΚ 102/Α/ ) και ισχύει καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συνομολόγηση του» Σας πληροφορούμε ότι, κατά την 3578/ συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, εγκρίθηκε η χορήγηση δανείου συνολικού ποσού ,11 για τη χρηματοδότηση χρεών σας που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για κάλυψη μέρους του ποσού που υπολείπεται για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2016, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/A/ όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από ΠΝΠ (ΦΕΚ 102/Α/ ) και ισχύει. Το δάνειο εγκρίθηκε με όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται αναλυτικά στο συνημμένο υπόδειγμα απόφασης (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Α).

7 Για να συνομολογηθεί το δάνειο πρέπει να μας στείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά: Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (σε δύο αντίγραφα), περί αποδοχής των όρων του δανείου, όπως το συνημμένο υπόδειγμα Α. Το αποδεικτικό δημοσίευσης (σε δύο αντίγραφα) της παραπάνω απόφασης καθώς επίσης και το έγγραφό σας (σε δύο αντίγραφα) με το οποίο κοινοποιήσατε την απόφασή σας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Η υπογραφή της δανειακής σύμβασης, θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση σχετικής απόφασης προληπτικού ελέγχου νομιμότητάς της από το Ελεγκτικό Συνέδριο (προσυμβατικός έλεγχος), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 278 του Ν. 3852/2010. Για τη συνομολόγηση του δανείου : τηλ (κα Μαρία Ξυνογαλά). Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Στο έγγραφο : Υπόδειγμα Α Εσωτ. Διανομή: Διεύθυνση (Δ7)

8 8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Α ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Αριθμός Απόφασης... ΘΕΜΑ: «Αποδοχή όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου για τη χρηματοδότηση χρεών του Δήμου Κορυδαλλού Ν. Αττικής, που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για κάλυψη μέρους του ποσού που υπολείπεται για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2016, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/A/ ) όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από ΠΝΠ (ΦΕΚ 102/Α/ ) και ισχύει». Το Δημοτικό Συμβούλιο Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Αποδέχεται όλους τους όρους που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στη 3578/ συνεδρίασή του για τη χορήγηση δανείου προς χρηματοδότηση χρεών του Δήμου Κορυδαλλού Ν. Αττικής, που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για κάλυψη μέρους του ποσού που υπολείπεται για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2016 συνολικού ποσού ,11, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/A/ ), όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από ΠΝΠ (ΦΕΚ 102/Α/ ) και ισχύει, οι οποίοι έχουν ως εξής: 4. Διάρκεια εξυπηρέτησης του δανείου : πέντε (5) έτη. 5. Έναρξη εξυπηρέτησης του δανείου θα αρχίσει την 1/1 του επόμενου της συνομολόγησης έτους 6. Επιτόκιο χορήγησης: Κυμαινόμενο Eurib06M + 4,30 %, αναπροσαρμοζόμενο την 1/1 και 1/7 εκάστου έτους. Ως Euribor νοείται το επιτόκιο, όπως αυτό δημοσιεύεται στις 11:00 π.μ. ώρα Βρυξελλών κατά την ημερομηνία που συμπίπτει με 2 (δύο) Σχετικές Εργάσιμες Ημέρες πριν την πρώτη ημέρα της σχετικής περιόδου, στη σελίδα του Reuters EURIBOR 01 ή σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα αντικατάστασής της. Αν η τιμή του Euribor είναι μικρότερη του μηδενός (0) τότε θα υπολογισθεί στο μηδέν (0). Ενδεικτικό επιτόκιο ( ): 4,30% Ενδεικτική ετήσια τοκοχρεολυτική δόση : , Οι τοκοχρεολυτικές δόσεις υπολογίζονται με το σύστημα της σύνθετης χρεολυσίας και η καταβολή των τοκοχρεολυτικών δόσεων θα γίνεται μέσα στους έντεκα (11) πρώτους μήνες του χρόνου (αναπροσαρμογή κάθε 1/1 και 1/7 εκάστου έτους). 9. Επιτόκιο υπερημερίας: μία (1) ποσοστιαία μονάδα πάνω από τα εκάστοτε ισχύοντα συμβατικά επιτόκια.

9 9 10. Για την ασφάλεια του δανείου σε κεφάλαιο, κάθε είδους τόκους, τόκους των τόκων, έξοδα κ.λ.π., ο οφειλέτης εκχωρεί στον δανειστή από τώρα και για όλη την διάρκεια του δανείου και ο δανειστής δικαιούται να εισπράττει την εκάστοτε οφειλομένη δόση: α) από όλα γενικά τα έσοδα του και κατά προτεραιότητα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), τακτικά και έκτακτα, από οποιαδήποτε πηγή και αιτία παρόντα και μελλοντικά, τις προσόδους του, τα μισθώματα τις προς αυτόν χρηματικές παροχές και επιχορηγήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο ή τρίτους, παρούσες και μελλοντικές εκτός εκείνων που δεν εκχωρούνται σύμφωνα με τον Ν.2503/97 άρθρο 11 παρ.29β5, και με τη διάταξη της παρ. 5 του άρθρου 176 του Ν.3463/2006 όπως το τελευταίο εδάφιο αυτής αντικαταστάθηκε με τη διάταξη της παρ. 3α του άρθρου 45 του Ν. 3731/2008, το ανάλογο ποσό που απαιτείται για την κατά προτεραιότητα κανονική εξυπηρέτηση του δανείου. Σε κάθε περίπτωση, η εκάστοτε τρέχουσα δόση μετά των εν γένει τόκων, εξόδων κ.λ.π. θα πρέπει να καλύπτεται από τα εκχωρηθέντα έσοδα του οφειλέτη. β) Από την ανωτέρω εκχώρηση εξαιρούνται οι παρακάτω στον υπ αριθ. 6γ όρο, πόροι και με την επιφύλαξη των σ αυτόν οριζομένων. γ) Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, κατά τη διάρκεια του δανείου, τα παραπάνω εκχωρηθέντα έσοδά του, δεν επαρκούν για την κατ έτος εξυπηρέτηση του δανείου, ο οφειλέτης υποχρεούται εξ ιδίων χρημάτων, να καταβάλει απευθείας στο δανειστή τα οφειλόμενα, δηλαδή από τα μη εκχωρούμενα στο παρόν αλλά δυνάμενα να εκχωρηθούν όπως αυτά αναφέρονται στην υπ αρίθμ πρωτ / βεβαίωση του Δήμου Κορυδαλλού: ΚΩΔ. ΕΣΟΔΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τέλος χρήσης πεζοδρομίων, οδών, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων [εισπράττεται από τη ΔΕΗ] Εισφορά από τροφεία βρεφών & νηπίων βρεφονηπιακών σταθμών δ) Για πρόσθετη ασφάλεια του δανείου το Τ.Π. και Δανείων δύναται να προβαίνει σε: 1) Εγγραφή υποθήκης επί ακινήτων ή μέρους αυτών για το ποσό του δανείου εφόσον τα ακίνητα αυτά ανήκουν κατά κυριότητα στον δανειολήπτη και είναι δεκτικά απαλλοτριώσεως υπό τη γενική του όρου έννοια. 2) Σύσταση ενεχύρου επί κινητών ή μέρους αυτών για το ποσό του δανείου εφόσον τα κινητά αυτά ανήκουν κατά κυριότητα στον δανειολήπτη και είναι δεκτικά μεταβιβάσεως.

10 10 3) Παροχή εγγύησης υπέρ του δανειολήπτη εκ μέρους αναγνωρισμένων πιστωτικών ιδρυμάτων ή χρηματοπιστωτικών οργανισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού ή ενωσιακών οργάνων ή διεθνών οργανισμών που έχουν μεταξύ των σκοπών τους την παροχή τέτοιων εγγυήσεων. Εάν κατά τη διάρκεια του δανείου η αξία της ασφάλειας που έχει εκχωρηθεί, έχει μειωθεί και δεν κρίνεται από το Ταμείο επαρκής για την εξασφάλιση του δανείου, ο οφειλέτης οφείλει να τη συμπληρώσει κατά τη σχετική υπόδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, διαφορετικά το δάνειο γίνεται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό [άρθρο 10 ΠΔ 169/ Ο οφειλέτης γίνεται υπερήμερος αν δεν εξοφλήσει εμπρόθεσμα δύο οποιεσδήποτε ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις, τους κάθε είδους τόκους, τους τόκους των τόκων και τα κάθε φύσεως έξοδα. Η καθυστέρηση δύο οιωνδήποτε δόσεων καθιστά αυτοδικαίως ληξιπρόθεσμο και απαιτητό το σύνολο του δανείου, εκτός αν άλλως ήθελε αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Π. και Δανείων, μετά από αίτηση του Δήμου εντός έξι (6) μηνών από την επομένη της λήξης της δεύτερης ανωτέρω δόσης, δηλαδή: Η υπερημερία του οφειλέτη αρχίζει, για τις δύο καθυστερούμενες ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις που οφείλονται, από την επομένη της λήξης της δεύτερης, και για τους κάθε είδους τόκους, τους τόκους των τόκων, τα έξοδα και τις λοιπές απαιτήσεις του δανειστή από το δάνειο, από την ημερομηνία που χρεώνονται. Σε περίπτωση τέτοιας υπερημερίας χωρίς καμιά διατύπωση, όλο το δάνειο καθίσταται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό και πριν την λήξη του, το δε παρόν συμβόλαιο κηρύσσεται από τώρα ειδικά για το λόγο αυτό τίτλος εκτελεστός και εκκαθαρισμένος, με ειδική προς τούτο συμφωνία και αποτελεί νόμιμο τίτλο είσπραξης κατά τον Κ.Ε.Δ.Ε. Το δικαίωμα του δανειστή να ζητήσει τόκους επί των τόκων στηρίζεται στο άρθρο 12 παρ.1 του Ν.2601/ Ο Δήμος μας οφείλει να αναγράφει στον προϋπολογισμό του και μέχρι την απόσβεση του δανείου, το σχετικό τοκοχρεολύσιο. 9. Η εκταμίευση του δανείου θα γίνεται σταδιακά. 10. Η πρώτη εκταμίευση θα γίνει έπειτα από αίτημα του Δήμου το οποίο θα συνοδεύεται από κατάσταση των προς εξόφληση οφειλών. Σε κάθε εκταμίευση μετά την πρώτη θα προσκομίζεται βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον Οικονομικό Διευθυντή του Δήμου και από ορκωτό ελεγκτή λογιστή όπου θα πιστοποιείται ότι εξοφλήθησαν οι οφειλές της προηγούμενης εκταμίευσης. 11. Ενδιάμεσοι τόκοι: Οι τόκοι από την ημερομηνία της κάθε εκταμίευσης μέχρι την ημερομηνία έναρξης εξυπηρέτησης του δανείου θα υπολογιστούν και θα καταβληθούν από τον δανειολήπτη κατά την ημέρα της εκταμίευσης, άλλως θα παρακρατούνται από τα διερχόμενα έσοδα Κ.Α.Π του έτους συνομολόγησης. 13. Το ποσό του δανείου για τη χρηματοδότηση των χρεών του Δήμου, που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2015 που δεν αναλαμβάνεται από την έναρξη

11 11 της διάρκειας του δανείου μέχρι το τέλος του επόμενου της συνομολόγησης έτους, καθίσταται έντοκο υπέρ του Δήμου με επιτόκιο κατά μία μονάδα μικρότερο του επιτοκίου του παρόντος δανείου. Οι τόκοι που θα υπολογίζονται ως ανωτέρω θα φέρονται εις πίστωση του λογαριασμού εξυπηρετήσεως των δανείων του Δήμου. 22. Το δάνειο μπορεί να εξοφληθεί και πριν τη λήξη του, είτε στο σύνολο του, είτε μερικώς. 23. Το δάνειο είναι αδιαίρετο, οσοιδήποτε και οποιοιδήποτε είναι οι γενικοί, ειδικοί ή καθολικοί διάδοχοι του. 24. Όλα τα έξοδα, δικαιώματα, υπέρ του Τ.Π. και Δανείων για την αξιολόγηση οικονομικών στοιχείων και οι επιβαρύνσεις, που αφορούν στη συνομολόγηση, εξυπηρέτηση και εξόφληση του παρόντος δανείου και γενικά όλα τα έξοδα που δημιουργούνται σε όλη τη διάρκεια του δανείου, βαρύνουν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον οφειλέτη και συνομολογούνται στο ποσό των ΕΥΡΩ ,00, τα οποία αναλύονται ειδικότερα ως εξής: α) αμοιβή για τη συγκέντρωση, επεξεργασία, έλεγχο και αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων 7.000,00, β) έξοδα για διαδικασία έγκρισης 2.000,00, γ) δαπάνες για τον οικονομικό και νομικό έλεγχο των εξασφαλίσεων του δανείου 1.000,00 και θα καταβάλλονται από τον δανειζόμενο κατά την πρώτη εκταμίευση του δανείου. 25. Για την περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης, προς εκδίκαση οποιασδήποτε από το δάνειο διαφοράς, αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών. 26. Ο Δήμος μας εξουσιοδοτεί το νόμιμο εκπρόσωπό του (ονοματεπώνυμο) για την υπογραφή του δανειστικού συμβολαίου, την ανάληψη του προϊόντος του δανείου κ.λ.π. 27. Ο Δήμος μας αποδέχεται την τοκοδοσία των τόκων υπέρ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. 28. Ο Δήμος μας οφείλει να χρησιμοποιήσει το δάνειο μόνο για τη χρηματοδότηση χρεών που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες για ισοσκέλιση προϋπολογισμού Η από τον Δήμο παράβαση και ενός από τους όρους του παρόντος παρέχει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το δικαίωμα να κηρύξει ληξιπρόθεσμο και απαιτητό το δάνειο και πριν την λήξη του. 30. Ο Δήμος υποχρεούται να επιτρέπει τη διενέργεια κάθε νόμιμου ελέγχου. Οι ανωτέρω ειδικότεροι όροι καθώς και οι συνήθεις θα διατυπωθούν εκτενέστερα στο σχετικό δανειστικό συμβόλαιο. Οι ανωτέρω ειδικότεροι όροι καθώς και οι συνήθεις θα διατυπωθούν εκτενέστερα στη σχετική πρόσθετη συμβολαιογραφική πράξη αναχρηματοδότησης. 2) Τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/Α/ ), όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από ΠΝΠ (ΦΕΚ 102/Α/ ) και ισχύει.

12 12 3) Το με αριθ. Πρωτ.: 2841/ έγγραφο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Η Οικονομική Επιτροπή αφού άκουσε τον Πρόεδρό της, έλαβε υπόψη της τα προαναφερόμενα, γνωρίζοντας και τις σχετικές διατάξεις του άρθρων 72 παρ. 1 εδ. στ & 75 του Ν. 3852/10 και μετά από διαλογική συζήτηση. ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 1. Αποδέχεται όλους τους όρους που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στη 3578/ συνεδρίασή του για τη χορήγηση δανείου προς χρηματοδότηση χρεών του Δήμου Κορυδαλλού Ν. Αττικής, που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για κάλυψη μέρους του ποσού που υπολείπεται για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2016 συνολικού ποσού ,11, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/A/ ), όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από ΠΝΠ (ΦΕΚ 102/Α/ ) και ισχύει, οι οποίοι έχουν ως εξής: 1. Διάρκεια εξυπηρέτησης του δανείου : πέντε (5) έτη. 2. Έναρξη εξυπηρέτησης του δανείου θα αρχίσει την 1/1 του επόμενου της συνομολόγησης έτους 3. Επιτόκιο χορήγησης: Κυμαινόμενο Eurib06M + 4,30 %, αναπροσαρμοζόμενο την 1/1 και 1/7 εκάστου έτους. Ως Euribor νοείται το επιτόκιο, όπως αυτό δημοσιεύεται στις 11:00 π.μ. ώρα Βρυξελλών κατά την ημερομηνία που συμπίπτει με 2 (δύο) Σχετικές Εργάσιμες Ημέρες πριν την πρώτη ημέρα της σχετικής περιόδου, στη σελίδα του Reuters EURIBOR 01 ή σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα αντικατάστασής της. Αν η τιμή του Euribor είναι μικρότερη του μηδενός (0) τότε θα υπολογισθεί στο μηδέν (0). Ενδεικτικό επιτόκιο ( ): 4,30% Ενδεικτική ετήσια τοκοχρεολυτική δόση : , Οι τοκοχρεολυτικές δόσεις υπολογίζονται με το σύστημα της σύνθετης χρεολυσίας και η καταβολή των τοκοχρεολυτικών δόσεων θα γίνεται μέσα στους έντεκα (11) πρώτους μήνες του χρόνου (αναπροσαρμογή κάθε 1/1 και 1/7 εκάστου έτους). 5. Επιτόκιο υπερημερίας: μία (1) ποσοστιαία μονάδα πάνω από τα εκάστοτε ισχύοντα συμβατικά επιτόκια. 6. Για την ασφάλεια του δανείου σε κεφάλαιο, κάθε είδους τόκους, τόκους των τόκων, έξοδα κ.λ.π., ο οφειλέτης εκχωρεί στον δανειστή από τώρα και για όλη την διάρκεια του δανείου και ο δανειστής δικαιούται να εισπράττει την εκάστοτε οφειλομένη δόση: α) από όλα γενικά τα έσοδα του και κατά προτεραιότητα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), τακτικά και έκτακτα, από οποιαδήποτε πηγή και αιτία παρόντα και μελλοντικά, τις προσόδους του, τα μισθώματα τις προς αυτόν χρηματικές παροχές και επιχορηγήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο ή τρίτους, παρούσες και μελλοντικές εκτός εκείνων που δεν εκχωρούνται σύμφωνα με τον Ν.2503/97 άρθρο 11 παρ.29β5, και με τη διάταξη της παρ. 5 του άρθρου 176 του Ν.3463/2006 όπως το τελευταίο εδάφιο αυτής αντικαταστάθηκε με τη διάταξη της παρ. 3α του άρθρου 45 του Ν. 3731/2008, το ανάλογο ποσό που απαιτείται για την κατά προτεραιότητα κανονική εξυπηρέτηση του δανείου. Σε κάθε περίπτωση, η εκάστοτε τρέχουσα δόση μετά των εν γένει τόκων, εξόδων κ.λ.π. θα πρέπει να καλύπτεται από τα εκχωρηθέντα έσοδα του οφειλέτη. β) Από την ανωτέρω εκχώρηση εξαιρούνται οι παρακάτω στον υπ αριθ. 6γ όρο, πόροι και με την επιφύλαξη των σ αυτόν οριζομένων. γ) Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, κατά τη διάρκεια του δανείου, τα παραπάνω εκχωρηθέντα έσοδά του, δεν επαρκούν για την κατ έτος εξυπηρέτηση του δανείου, ο οφειλέτης υποχρεούται εξ ιδίων χρημάτων, να καταβάλει απευθείας στο δανειστή τα οφειλόμενα, δηλαδή από τα μη

13 13 εκχωρούμενα στο παρόν αλλά δυνάμενα να εκχωρηθούν όπως αυτά αναφέρονται στην υπ αρίθμ πρωτ / βεβαίωση του Δήμου Κορυδαλλού: ΚΩΔ. ΕΣΟΔΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τέλος χρήσης πεζοδρομίων, οδών, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων [εισπράττεται από τη ΔΕΗ] Εισφορά από τροφεία βρεφών & νηπίων βρεφονηπιακών σταθμών δ) Για πρόσθετη ασφάλεια του δανείου το Τ.Π. και Δανείων δύναται να προβαίνει σε: 1) Εγγραφή υποθήκης επί ακινήτων ή μέρους αυτών για το ποσό του δανείου εφόσον τα ακίνητα αυτά ανήκουν κατά κυριότητα στον δανειολήπτη και είναι δεκτικά απαλλοτριώσεως υπό τη γενική του όρου έννοια. 2) Σύσταση ενεχύρου επί κινητών ή μέρους αυτών για το ποσό του δανείου εφόσον τα κινητά αυτά ανήκουν κατά κυριότητα στον δανειολήπτη και είναι δεκτικά μεταβιβάσεως. 3) Παροχή εγγύησης υπέρ του δανειολήπτη εκ μέρους αναγνωρισμένων πιστωτικών ιδρυμάτων ή χρηματοπιστωτικών οργανισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού ή ενωσιακών οργάνων ή διεθνών οργανισμών που έχουν μεταξύ των σκοπών τους την παροχή τέτοιων εγγυήσεων. Εάν κατά τη διάρκεια του δανείου η αξία της ασφάλειας που έχει εκχωρηθεί, έχει μειωθεί και δεν κρίνεται από το Ταμείο επαρκής για την εξασφάλιση του δανείου, ο οφειλέτης οφείλει να τη συμπληρώσει κατά τη σχετική υπόδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, διαφορετικά το δάνειο γίνεται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό [άρθρο 10 ΠΔ 169/ Ο οφειλέτης γίνεται υπερήμερος αν δεν εξοφλήσει εμπρόθεσμα δύο οποιεσδήποτε ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις, τους κάθε είδους τόκους, τους τόκους των τόκων και τα κάθε φύσεως έξοδα. Η καθυστέρηση δύο οιωνδήποτε δόσεων καθιστά αυτοδικαίως ληξιπρόθεσμο και απαιτητό το σύνολο του δανείου, εκτός αν άλλως ήθελε αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Π. και Δανείων, μετά από αίτηση του Δήμου εντός έξι (6) μηνών από την επομένη της λήξης της δεύτερης ανωτέρω δόσης, δηλαδή: Η υπερημερία του οφειλέτη αρχίζει, για τις δύο καθυστερούμενες ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις που οφείλονται, από την επομένη της λήξης της δεύτερης, και για τους κάθε είδους τόκους, τους τόκους των τόκων, τα έξοδα και τις λοιπές απαιτήσεις του δανειστή από το δάνειο, από την ημερομηνία που χρεώνονται. Σε περίπτωση τέτοιας υπερημερίας χωρίς καμιά διατύπωση, όλο το δάνειο καθίσταται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό και πριν την λήξη του, το δε παρόν συμβόλαιο κηρύσσεται από τώρα ειδικά για το λόγο αυτό τίτλος εκτελεστός και εκκαθαρισμένος, με ειδική προς τούτο συμφωνία και αποτελεί νόμιμο τίτλο είσπραξης κατά τον Κ.Ε.Δ.Ε. Το δικαίωμα του δανειστή να ζητήσει τόκους επί των τόκων στηρίζεται στο άρθρο 12 παρ.1 του Ν.2601/ Ο Δήμος μας οφείλει να αναγράφει στον προϋπολογισμό του και μέχρι την απόσβεση του δανείου, το σχετικό τοκοχρεολύσιο. 9. Η εκταμίευση του δανείου θα γίνεται σταδιακά. 10. Η πρώτη εκταμίευση θα γίνει έπειτα από αίτημα του Δήμου το οποίο θα συνοδεύεται από κατάσταση των προς εξόφληση οφειλών. Σε κάθε εκταμίευση μετά την πρώτη θα προσκομίζεται βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον Οικονομικό Διευθυντή του Δήμου και από ορκωτό ελεγκτή λογιστή όπου θα πιστοποιείται ότι εξοφλήθησαν οι οφειλές της προηγούμενης εκταμίευσης.

14 Ενδιάμεσοι τόκοι: Οι τόκοι από την ημερομηνία της κάθε εκταμίευσης μέχρι την ημερομηνία έναρξης εξυπηρέτησης του δανείου θα υπολογιστούν και θα καταβληθούν από τον δανειολήπτη κατά την ημέρα της εκταμίευσης, άλλως θα παρακρατούνται από τα διερχόμενα έσοδα Κ.Α.Π του έτους συνομολόγησης. 12. Το ποσό του δανείου για τη χρηματοδότηση των χρεών του Δήμου, που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2016 που δεν αναλαμβάνεται από την έναρξη της διάρκειας του δανείου μέχρι το τέλος του επόμενου της συνομολόγησης έτους, καθίσταται έντοκο υπέρ του Δήμου με επιτόκιο κατά μία μονάδα μικρότερο του επιτοκίου του παρόντος δανείου. Οι τόκοι που θα υπολογίζονται ως ανωτέρω θα φέρονται εις πίστωση του λογαριασμού εξυπηρετήσεως των δανείων του Δήμου. 13. Το δάνειο μπορεί να εξοφληθεί και πριν τη λήξη του, είτε στο σύνολο του, είτε μερικώς. 14. Το δάνειο είναι αδιαίρετο, οσοιδήποτε και οποιοιδήποτε είναι οι γενικοί, ειδικοί ή καθολικοί διάδοχοι του. 15. Όλα τα έξοδα, δικαιώματα, υπέρ του Τ.Π. και Δανείων για την αξιολόγηση οικονομικών στοιχείων και οι επιβαρύνσεις, που αφορούν στη συνομολόγηση, εξυπηρέτηση και εξόφληση του παρόντος δανείου και γενικά όλα τα έξοδα που δημιουργούνται σε όλη τη διάρκεια του δανείου, βαρύνουν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον οφειλέτη και συνομολογούνται στο ποσό των ΕΥΡΩ ,00, τα οποία αναλύονται ειδικότερα ως εξής: α) αμοιβή για τη συγκέντρωση, επεξεργασία, έλεγχο και αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων 7.000,00, β) έξοδα για διαδικασία έγκρισης 2.000,00, γ) δαπάνες για τον οικονομικό και νομικό έλεγχο των εξασφαλίσεων του δανείου 1.000,00 και θα καταβάλλονται από τον δανειζόμενο κατά την πρώτη εκταμίευση του δανείου. 16. Για την περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης, προς εκδίκαση οποιασδήποτε από το δάνειο διαφοράς, αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών. 17. Ο Δήμος μας εξουσιοδοτεί το νόμιμο εκπρόσωπό του τον κ. Βράκα Κωνσταντίνο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών για την υπογραφή του δανειστικού συμβολαίου, την ανάληψη του προϊόντος του δανείου κ.λ.π. 18. Ο Δήμος μας αποδέχεται την τοκοδοσία των τόκων υπέρ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. 19. Ο Δήμος μας οφείλει να χρησιμοποιήσει το δάνειο μόνο για τη χρηματοδότηση χρεών που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες για ισοσκέλιση προϋπολογισμού Η από τον Δήμο παράβαση και ενός από τους όρους του παρόντος παρέχει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το δικαίωμα να κηρύξει ληξιπρόθεσμο και απαιτητό το δάνειο και πριν την λήξη του. 21. Ο Δήμος υποχρεούται να επιτρέπει τη διενέργεια κάθε νόμιμου ελέγχου. 2. Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο τη λήψη σχετικής απόφασης. ΚΑΤΑ ψήφισε το τακτικό μέλος της Ο.Ε. Κ. Γεώργιος Βιδάλης. Συντάχθηκε η παρούσα και υπογράφεται ως ακολούθως. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Ακριβές απόσπασμα από το πρακτικό της 04 ης Συνεδρίασης Κορυδαλλός Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

15 15

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ. Πρακτικά της συνεδρίασης τηρεί η µόνιµη υπάλληλος του ήµου κα Κούκα Ελένη.

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ. Πρακτικά της συνεδρίασης τηρεί η µόνιµη υπάλληλος του ήµου κα Κούκα Ελένη. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 5 ης /2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αριθ. Απόφασης 139/2013 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή όρων για

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 3081 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Αριθ. Πρωτ. : 3081 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ιαδικασίες, Προϋποθέσεις, Όροι και ικαιολογητικά που απαιτούνται για την εφαρµογή των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 50 του ν. 4483/31-7-2017 (ΦΕΚ 107/Α/31-7-2017), µε την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ιαδικασίες και ικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συνοµολόγηση δανείων µε ήµους, Περιφέρειες, µε αποκλειστικό σκοπό τη χρηµατοδότηση των χρεών τους, που προέρχονται από

Διαβάστε περισσότερα

28Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟ Σ ΣΠ ΑΤΩΝ ΑΡΤΕ ΜΙΔΟ Σ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

28Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟ Σ ΣΠ ΑΤΩΝ ΑΡΤΕ ΜΙΔΟ Σ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 28 ης Έκτακτης Συνεδρίασης της 13 ης Νοεμβρίου 2012 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 255/2012 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ιαδικασίες και ικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συνοµολόγηση δανείων µε ήµους, Περιφέρειες, µε αποκλειστικό σκοπό τη χρηµατοδότηση των χρεών τους, που προέρχονται από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της αριθ.6ης κατεπείγουσας συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ΑΡ. ΑΠΟΦ.

Διαβάστε περισσότερα

3 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

3 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Από το πρακτικό της 15 ης /13-05-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 3 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της με αρ. 32ης τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της με αρ. 32ης τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 3/2012 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 3/2012 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου 1 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 3/2012 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στον Πολύγυρο, σήμερα εννέα (9) του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 39ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 39ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 39ης/23-11-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 462/2016 Περίληψη: «Συμψηφιστική Απόφαση ανάληψης υποχρέωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/12-10-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 390/2016 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ 26-10-2016 Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 411/2016 Περίληψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 14ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 14ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 14ης/ 13-04-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 170/2016 Περίληψη: «Λήψη απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ 26-10-2016 Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 412/2016 Περίληψη:

Διαβάστε περισσότερα

Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ της 1/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ της 1/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ της 1/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στον Πολύγυρο, σήμερα είκοσι δύο (22) του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 7ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 7ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 7ης/ 17-02-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 48/2016 Περίληψη: «Απόφαση ανάληψης υποχρέωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 22/2012 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 22/2012 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ Α ΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΛΑ ΕΛΦΕΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 9/11/2012 Αριθ. Πρωτ. : 13280 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 3ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 3ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 3ης/ 20-01-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 07/2016 Περίληψη: «Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 36ης/ 26-10-2016 Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 410/2016 Περίληψη:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 3/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 3/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3/01-02-2016 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Απόφαση αριθμ 27/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η «Αποδοχή όρων αναχρηματοδότησης, των ήδη συναφθέντων δανείων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 33ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΠΟΝΤΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 33ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΠΟΝΤΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 33ης/16-09-2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 353/2015 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 22ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 22ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 22ης/ 15-06-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 237/2016 Περίληψη: «Λήψη απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 328 ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 328 ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 328 Της 30 ής συνεδρίασης που έγινε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 31291/452/29-7-2011 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 16/ Συνεδρίασης του Δηµοτικού Συµβουλίου Σαµοθράκης. Στη Σαµοθράκη σήµερα ηµέρα Tρίτη και ώρα 19.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 16/ Συνεδρίασης του Δηµοτικού Συµβουλίου Σαµοθράκης. Στη Σαµοθράκη σήµερα ηµέρα Tρίτη και ώρα 19. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 16/19-7-2011 Συνεδρίασης του Δηµοτικού Συµβουλίου Σαµοθράκης. Στη Σαµοθράκη σήµερα 19-7-2011 ηµέρα Tρίτη και ώρα 19.30 µ.µ. το Δηµοτικό Συµβούλιο Σαµοθράκης συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 18 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ 10-11-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 440/2016 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ 10-11-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 435/2016 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 15/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 15/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 06 Φεβρουαρίου 2012 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. πρωτ. 2055 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 15/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης των Πολιτικών Οργάνων Ταχ. Δ/νση: Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 136

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ49Ω6Ι-5ΚΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς

ΑΔΑ: ΒΛ49Ω6Ι-5ΚΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς Αναρτητέα στο διαδίκτυο Αριθμ.πρωτ.: 9634/4-7-2013 Αριθμός Απόφασης 113/2013 Διεύθυνση : Καλυψώς Αλεξούλη 27 Τ.Κ. 40003, Αγιά Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ 27-01-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 26/ 2016 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΗΜΟΥΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ ΕΩΣ 31-12-2011 ΠΡΟΣ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΗΜΟΥΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ ΕΩΣ 31-12-2011 ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘ. 2 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΑΦΘΕΝΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ Τ.Π.ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ,

ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΑΦΘΕΝΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ Τ.Π.ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΡΙΘΜΟΣ 2429 ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΑΦΘΕΝΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ Τ.Π.ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, σύμφωνα με το άρθρο 81 παρ. 1 και 2 του ν. 4316/2014 όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 73 του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 49ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 49ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 49ης/06-12-2018 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 410/2018 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 19ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 19ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 19ης/ 17-05-2017 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 255/2017 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ Παρόντες 37

Αριθ Παρόντες 37 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 7 ης /20-3-2017 Συνεδρίασης ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 194 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 20-3-17

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθμ. 30ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ

Από το πρακτικό της αριθμ. 30ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 30ης/28-08-2014 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 338/ 2014 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

«ιαδικασία και δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εφαρµογή της παρ. 3 του άρθρου 50 του Ν. 4483/ που αφορά την επιµήκυνση των ήδη

«ιαδικασία και δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εφαρµογή της παρ. 3 του άρθρου 50 του Ν. 4483/ που αφορά την επιµήκυνση των ήδη «ιαδικασία και δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εφαρµογή της παρ. 3 του άρθρου 50 του Ν. 4483/28-7-2017 που αφορά την επιµήκυνση των ήδη χορηγηθέντων δανείων των Ν.Π.Ι.. των Ο.Τ.Α. και των ηµοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 51ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 51ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 51ης/20-12-2017 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 522/2017 Περίληψη: «Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Αριθμός απόφασης: 264/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού της με αριθμό 12/2018 Τακτικής Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 48ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 48ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 48ης/ 27-12-2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 530/2012 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 17/1/2013 Αριθ. Πρωτ. : 677

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Β. Παπαδόπουλος 4. Α. Λαζαρίδης 5. Γ. Σοφιανίδης (αναπλ/κό μέλος)

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Β. Παπαδόπουλος 4. Α. Λαζαρίδης 5. Γ. Σοφιανίδης (αναπλ/κό μέλος) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 11/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 185 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση στο Δ.Σ. για σύναψη δανειακής σύμβασης για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της με αρ. 4 ης /1-2-2012 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της με αρ. 4 ης /1-2-2012 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: ΒΟΖΛΩΚΑ- ΦΝΟ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες: Κα Γιαννουλάκη Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 22ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΠΟΝΤΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 22ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΠΟΝΤΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 22ης/11-06-2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 242/2015 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 27/2016. Αρ. Πρωτοκόλλου: 3635/

Αρ. Απόφασης: 27/2016. Αρ. Πρωτοκόλλου: 3635/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου και ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

/34145/ ( ) & ». , ,, , ,, ,, ,, , , , . , . , . , . ,, . , . , . , . ,. .

/34145/ ( ) & ».    , ,, , ,, ,, ,, , ,   , . , . , . , . ,, . , . , . , . ,. . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ρ Α Ξ Η µε αριθ. 496 του ηµοτικού Συµβουλίου της µε αριθµό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ: 210 3393537, 210 3393581 Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2006 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ: 210 3393537, 210 3393581 Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2006 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ: 210 3393537, 210 3393581 Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2006 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απόφαση με θέμα: «Καθορισμός κριτηρίων, διαδικασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ 22-10-2014 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 381/ 2014 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 34/2015

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 34/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 34/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 3002015 Γραφείο : Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 19410 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Αριθ. Πρωτ. : 19410 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 28/9/2015 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 2/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Έγκριση 4 ης τριμηνιαίας έκθεσης προϋπολογισμού έτους 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Αρ.Πράξης : 3 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 11ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 11ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 11ης/ 08-03-2013 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 74/2013 Περίληψη: «Λήψη απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 18791/24-04-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 18791/24-04-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 18791/24-04-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 19-04-2012 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 2 ης

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 2 ης ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, 19-1-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 1875 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 2 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Αρ. Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 38/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Σύνταξη έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού Α τριμήνου οικονομικού έτους 2016»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 38/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Σύνταξη έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού Α τριμήνου οικονομικού έτους 2016» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΔΡΑ: ΠΥΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΝΕΑ (9) ΚΑΙ ΑΠΟ 13/04/2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 10/2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Σύνταξη 3 ης τριμηνιαίας έκθεσης προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Ρυθμίσεις εξυπηρέτησης δανείων.»

Θέμα : «Ρυθμίσεις εξυπηρέτησης δανείων.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ Κεντρική Υπηρεσία Ακαδημίας 40 101.74 ΑΘΗΝΑ Τηλ. Κέντρο : 213.2116.100 Αθήνα, 19.1.2012 Αριθμ.Πρωτ.: 16136 Διεύθυνση : Δ6 Εξυπηρέτησης Δανείων Στεγαστικών

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αριθ. απόφασης 140 Περίληψη Έγκριση αιτημάτων οφειλετών για υπαγωγή τους σε ρύθμιση

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αριθ. απόφασης 140 Περίληψη Έγκριση αιτημάτων οφειλετών για υπαγωγή τους σε ρύθμιση Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 13 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, της 1 ης Ιουλίου 2014 Αριθ. απόφασης 140 Περίληψη Έγκριση αιτημάτων οφειλετών για υπαγωγή τους σε ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Σύναψη νέας δανειακής σύμβασης για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού του Δήμου προς το Τ.Π.&Δ.

Θέμα: Σύναψη νέας δανειακής σύμβασης για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού του Δήμου προς το Τ.Π.&Δ. ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Βέροια 28-03-2017 Τμήμα :Προϋπολογισμού-εξόδων Αρ. Πρωτ. : Δ/Υ Ταχ. Δ/νση :Μητροπόλεως 46 Πληροφορίες :Τεγούσης Δημήτριος Τηλέφωνο :2331350554 e-mail :dimitris.tegousis@0623.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 32/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 32/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ.4/2017 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Δήµου Κατερίνης.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ.4/2017 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Δήµου Κατερίνης. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ./1 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Δήµου Κατερίνης. Αριθµός απόφασης /1 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Υποβολή στο δηµοτικό συµβούλιο της εισηγητικής έκθεσης εσόδων εξόδων Δ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα από το πρακτικό της 11 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα από το πρακτικό της 11 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 11 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 5 Μαΐου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 2ης Α/3 Φεβρουαρίου 2012 Συνεχιζόµενης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Καβάλας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 2ης Α/3 Φεβρουαρίου 2012 Συνεχιζόµενης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Καβάλας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 2ης Α/3 Φεβρουαρίου 2012 Συνεχιζόµενης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Καβάλας Αριθ. Αποφάσεως 41/2012 Α Α:

Διαβάστε περισσότερα

Της από 28/12/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 29/ Αριθ. Απόφασης:1178/2017

Της από 28/12/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 29/ Αριθ. Απόφασης:1178/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 28/12/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 29/28-12-2017 Αριθ. Απόφασης:1178/2017 Στη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2014 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2014 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 2/2014 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Σύνταξη 4 ης τριμηνιαίας έκθεσης προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ιαδικασίες και ικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συνοµολόγηση δανείων µε ήµους, Περιφέρειες, Συνδέσµους, Ενώσεις και Νοµικά Πρόσωπα αυτών µε αποκλειστικό σκοπό την αναχρηµατοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΘΜ.2/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΘΜ.2/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΘΜ.2/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Αριθμ. Απόφασης: 13/2019 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Υποβολή στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΣΗΣ ΣΤΟ ΙΚΤΥΟ Ο ΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΤΑ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ & ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΣΗΣ ΣΤΟ ΙΚΤΥΟ Ο ΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΤΑ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ & ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΣΗΣ ΣΤΟ ΙΚΤΥΟ Ο ΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΤΑ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ & ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΙΟΣ 2013 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΘΜ.30/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΘΜ.30/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΘΜ.30/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Αριθμ. Απόφασης: 197/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Υποβολή στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 37ης/ 10-11-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 436/2016 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης

της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 1 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 19 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 28ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΠΟΝΤΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 28ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΠΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 28ης/ 06-08-2014 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 312/2014 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης /23.01.2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Χρέη Γραμματέα έκανε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ι. Καλομπράτσου. - 1 ο ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης για την ψήφιση της

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 31/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 31/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της αριθ.34ης συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ΑΡ. ΑΠΟΦ. 742/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. ΘΕΜΑ: Εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4316/2014 (Α 270) επί οικονομικών θεμάτων των ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. ΘΕΜΑ: Εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4316/2014 (Α 270) επί οικονομικών θεμάτων των ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Το παρόν μπορεί να αναζητηθεί και στον ιστότοπο του ΥΠΕΣ, στην ενότητα «http://www.ypes.gr/el/ministry/en cyclical/» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 47ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 47ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 47ης/19-11-2018 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 398/2018 Περίληψη: «Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΑΝΕΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟ ΟΜΗΣ ΤΩΝ ΟΤΑ Α & Β ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΝΠ ΜΕΣΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 9/2015 πρακτικό συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παγγαίου Aριθμ. Αποφ. 117/2015 Περίληψη Υποβολή στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 11/12/2012 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 3035 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Αριθ. Πρωτ. : 3035 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 23/3/2011 Αριθ. Πρωτ. : 3035

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 20/2015 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 20/2015 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2014 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2014 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αριθ. απόφασης 152 Περίληψη Έγκριση αιτηµάτων οφειλετών για υπαγωγή τους σε ρύθµιση (µε δόσεις)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αριθ. απόφασης 152 Περίληψη Έγκριση αιτηµάτων οφειλετών για υπαγωγή τους σε ρύθµιση (µε δόσεις) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 14 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Ξάνθης, της 25 ης Ιουλίου 2014 Αριθ. απόφασης 152 Περίληψη Έγκριση αιτηµάτων οφειλετών για υπαγωγή τους σε ρύθµιση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. απόσπασμα της πράξης με αριθμό 119 που αφορά «Έγκριση έκθεσης προϋπολογισμού του Α τριμήνου οικονομικού έτους 2019»

Α Π Ο Φ Α Σ Η. απόσπασμα της πράξης με αριθμό 119 που αφορά «Έγκριση έκθεσης προϋπολογισμού του Α τριμήνου οικονομικού έτους 2019» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.: 119 /2019 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11 η της 12-06-2019 απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Έγκριση δαπανών και ψήφιση πιστώσεων πολυετών δαπανών»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Έγκριση δαπανών και ψήφιση πιστώσεων πολυετών δαπανών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 6551 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 69/2018 Από το Πρακτικό της 9ης/2018 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Αποστολή της υπ αριθ. 442/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων»

ΘΕΜΑ: «Αποστολή της υπ αριθ. 442/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα, 24/10/2013 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 67883 ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΥΠ/ΡΙΞΗΣ ΔΗΜ. ΕΡΓΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ασκληπιού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 26 / 2012. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 26 / 2012. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7. Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 26 / 2012 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 27 η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2012, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 12 : 00, η

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. απόσπασμα της πράξης με αριθμό 292 που αφορά «Έγκριση έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού του 3 ου τριμήνου οικονομικού έτους 2017»

Α Π Ο Φ Α Σ Η. απόσπασμα της πράξης με αριθμό 292 που αφορά «Έγκριση έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού του 3 ου τριμήνου οικονομικού έτους 2017» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.: 292/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 28 η της 02-11-2017 απόσπασμα της

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 19/2017 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 19/2017 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου Νέα Φιλαδέλφεια 25/5/2017 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της αριθμ. 35/29-07-2014 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της αριθμ. 35/29-07-2014 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της αριθμ. 35/29-07-2014 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού Αρ. Απόφ. 357/2014 Περίληψη: Εισηγητική έκθεση Β Τριμήνου 2014 για την

Διαβάστε περισσότερα