Εχει Σχεδιασθεί για την αγορά φιλοξενίας όπως :

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εχει Σχεδιασθεί για την αγορά φιλοξενίας όπως :"

Transcript

1

2 2 Η εταιρεία EONA είναι προμηθευτής λογισμικού ψηφιακών εφαρμογών Video On Demand και ψηφιακής παρουσίασης σε δημόσιους χώρους για την Ξενοδοχειακή αγορά και στον τομέα εταιρικής εκπαίδευσης. Η EONA εστιάζει σε δύο προϊόντα: Λύση ανάκτησης μέσων (Media Retrieval Solution) - M.R.S Το M.R.S είναι μια πλήρης λύση απ ευθείας στο χρήστη για τη διαχείριση και την παράδοση του περιεχομένου βίντεο και πολυμέσων για τις επιχειρήσεις, τα κέντρα κατάρτισης, τις βιβλιοθήκες, τα πανεπιστήμια, τα κολλέγια και τα σχολεία. Το M.R.S προσφέρει την πρόσβαση κατόπιν παραγγελίας σε έναν κατάλογο πολυμέσων, κεντρική διαχείριση για την διανομή περιεχομένου και εφαρμογές για την παρουσίαση σε δημόσιους χώρους. Η EONA είναι παγκοσμίως γνωστή απο τους συνεργάτες και αντιπροσώπους οι οποίοι αναλαμβάνουν την υποχρέωση σε ειδικές αγορές να παραδώσουν επαγγελματικές λύσεις. Η EONA έχει αναπτύξει συνεργασίες με τους κυριότερους κατασκευαστές (set-top-boxes, αποκωδικοποιητών, εξοπλισμού δικτύων) και τους πλέον βασικούς προμηθευτές περιεχομένου (κινηματογραφικών ταινιών και ταινιών αισθησιακού περιεχομένου) για να προωθήσει τις λύσεις απ ευθείας στον χρήστη. Ψηφιακή λύση ψυχαγωγίας (Digital Entertainment Solution) - D.E.S Eίναι μια λύση με το κλειδί στο χέρι για τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας για Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Σκάφη κρουαζιέρας και συγκροτήματα κατοικιών. Το D.E.S προσφέρει και υπηρεσίες Δωματίου με βιντεο κατόπιν παραγγελίας (VOD, Internet... ) και εφαρμογές δημόσιας παρουσίασης (ψηφιακή διαφήμιση, πληροφορίες, κλπ). Εχει Σχεδιασθεί για την αγορά φιλοξενίας όπως : - Ξενοδοχεία - Υγειονομική περίθαλψη (νοσοκομεία, κλινικές) - Σκάφη και γιώτ για κρουαζιέρες - Ανεπτυγμένα Συγκροτήματα κατοικιών Η Ψηφιακή λύση ψυχαγωγίας - D.E.S παρέχει σε συνδυασμό με την συσκευή τηλεόρασης (TV) μια μεγάλη σειρά υπηρεσιών για την ενημέρωση, την επικοινωνία & την ψυχαγωγία. Χάρη στο σύστημα D.E.S, οι φιλοξενούμενοι από το δωμάτιό τους έχουν πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως: Παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών Επιλογή για την ακρόαση αγαπημένης μουσικής Περιήγηση στο διαδίκτυο (ιντερνέτ) Λήψη και αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Παρακολούθηση τηλεοπτικών καναλιών με ψηφιακή ποιότητα Λήψη των μηνυμάτων από το γραφείο υποδοχής Απ ευθείας σύνδεση και έλεγχος του λογαριασμού για καταναλώσεις Τα ξενοδοχεία που προμηθεύονται τέτοια συστήματα βελτιώνουν τις υπηρεσίες φιλοξενίας και κερδίζουν πρόσθετα εισοδήματα.

3 Το D.E.S εγκαθίσταται σε τυποποιημένη πλατφόρμα κεντρικών υπολογιστών. Με την υψηλή υποδομή μετατροπής ταχύτητας (με σύνδεση καλωδίου Ethernet cat. 5-6 ή VDSL) δημιουργεί ένα ασφαλές και εύκαμπτο ευρυζωνικό δίκτυο μέσων και εξασφαλίζει την υψηλή ταχύτητα και τη συνεπή πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα μέσα. Ένα τερματικό στο δωμάτιο (STB) διασυνδέει τις υπηρεσίες με το κέντρο ελέγχου TV. Το τερματικό επιτρέπει στον φιλοξενούμενο να έχει πρόσβαση στην πλήρη σειρά των υπηρεσιών. Το Σύστημα είναι παραμετροποιήσιμο και μπορεί να έχει παρουσίαση μέσα από διάφορες οθόνες υψηλής ευκρίνειας, απο μικρές οθόνες LCD μέχρι μεγάλες οθόνες παρουσίασης πλάσματος. Ο αποκωδικοποιητής (ANALOG ή DVB) επιτρέπει την παρακολούθηση των ακουστικών και τηλεοπτικών συχνοτήτων μέσω δικτύου IP. 3 D.E.S TV Μέσω του συστήματος D.E.S επιτυγχάνουμε την ψηφιακή διαχείριση και προβολή των τηλεοπτικών καναλιών τηλεόρασης χρησιμοποιώντας και την δυνατότητα πολλαπλής διανομής. Για τον λόγο αυτό προτείνουμε την υπηρεσία D.E.S TV ως ενιαίο προϊόν παρά το ότι ειναι προαιρετική ενότητα μαζί με το Classic D.E.S και Master D.E.S. Αυτό που απαιτείται για το D.E.S TV ειναι ένας server προκειμένου να ψηφιοποιήσει τα σήματα TV που λαμβάνονται αναλογικά ή ψηφιακά από τους δορυφόρους. D.E.S Master Το σύστημα D.E.S Master εκτός από τις κλασικές υπηρεσίες προσφέρει, Μουσική κατόπιν παραγγελίας και τηλεοπτικές υπηρεσίες κατόπιν παραγγελίας (VOD) (Μέθοδος Unicast). Προσφέρεται σε αντίστοιχους συνδυασμούς για την βελτιστοποιημένη αναλογία της ικανότητας VoD (αριθμός ταυτόχρονων χρηστών) και του μεγέθους κάθε εφαρμογής (αριθμός δωματίων) Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το σύστημα μπορεί να παραμετροποιηθεί από 10 έως 300 ταυτόχρονους χρήστες.

4 4 Το σύστημα D.E.S ειναι το μέσον για τον χρήστη το οποίο προσφέρει άμεση επιλογή στην επιθυμητή γλώσσα μεταξύ δώδεκα προτεινομένων γλωσσών. Ο γλωσσικός προσδιορισμός γίνεται στην αρχική σελίδα ή στις γλωσσικές επιλογές υποτίτλων και μεταγλώτισσης για τους κινηματογραφικούς τίτλους. Μήνυμα Ο φιλοξενούμενος, κατά είσοδο στο δωμάτιο θα δει ένα ευπρόσδεκτο μήνυμα στην TV Welcome music Η μουσική παίζει μόλις ο φιλοξενούμενος έχει πρόσβαση στην αρχική σελίδα. Διαφήμιση Η διαφήμιση ή τα προωθητικά banner για τους κινηματογραφικούς τίτλους μπορούν να επιδεικνύονται στην αρχική σελίδα. Ενα κλίκ στα banner ανοίγει την σελίδα πληροφοριών ή έναν αντίστοιχο ιστοχώρο. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στο φιλοξενούμενο να επιλέξει το βίντεο που επιθυμεί στο χρόνο που τον εξυπηρετεί. Βιντεοπαραγγελία (VOD) Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει σε έναν φιλοξενούμενο να επιλέξει έναν κινηματογραφικό τίτλο όποτε θέλει και να τον παρακολουθήσει σαν να είχε ένα VCR στο δωμάτιο, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη παύση, να επαναλάβει, γρήγορα μπροστά και γρήγορα πίσω με εντολή από τον τηλεχειριστήριο. Όλοι οι φιλοξενούμενοι (τουλάχιστον μέχρι το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό από τον κεντρικό υπολογιστή) μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ίδια ταινία συγχρόνως ή σε διαφορετική δίχως ο καθένας από αυτούς να επιρρεάζει τη θέαση του άλλου. Ο φιλοξενούμενος, πρίν απο την πρόσβαση στην βιντεοταινία που έχει επιλέξει, μπορεί να παρακολουθήσει ενα τρέϊλερ του κινηματογραφικού τίτλου δωρεάν.

5 Υπηρεσίες ψυχαγωγίας Δωματίου Μουσική κατά παραγγελία Χάρη σ αυτή την υπηρεσία, ο φιλοξενούμενος είναι σε θέση να επιλέξει μεταξύ ενός μεγάλου συνόλου απο άλμπουμ που έχουν ταξινομηθεί κατά κατηγορίες μουσικής (κλασικά, τζαζ, λαϊκά, κλπ...). Μπορεί, όπως με ένα CD, να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες: παύση, επόμενο τραγούδι, προηγούμενο τραγούδι. Διαδίκτυο - Internet Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στο φιλοξενούμενο να συνδεθεί άμεσα στο Διαδίκτυο δια μέσου της TV με τη μονάδα τηλεχειρισμού ή το ασύρματο πληκτρολόγιο. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Η υπηρεσία αυτή παρέχει στο φιλοξενούμενο την δυνατότητα να στείλει και να λάβει ηλεκτρονικά μηνύματα δια μέσου της συσκευής TV στο δωμάτιο χρησιμοποιώντας την προσωπική του ηλεκτρονική διεύθυνση οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Hotel Portal Information channel Ειναι μια περιοχή πληροφοριών η οποία αναπτύσεται εύκολα απο το σύστημα και παρέχει ενημέρωση στον φιλοξενούμενο, σχετικά με πληροφορίες του ξενοδοχείου ή πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος. Προσωπικό Μήνυμα Μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων, ο φιλοξενούμενος είναι σε θέση να ελέγξει και να διαβάσει προσωπικά μηνύματα. Ο φιλοξενούμενος βλέπει άμεσα τον κατάλογο των μηνυμάτων. Μπορεί να δει το περιεχόμενο όλων των μηνυμάτων και να διαγράψει τα μηνύματα. Αφύπνιση Η υπηρεσία αφύπνισης στοχεύει ώστε να ξυπνήσει το φιλοξενούμενο με το τηλεοπτικό πρόγραμμα που επιθυμεί ή με την μουσική που επέλεξε. Αυτό προυποθέτει την συνεργασία της συσκευής τηλεόρασης η οποία απαιτεί μια πλήρη σύνδεση SCART (π.χ. με προσαρμοστή Aminet 110). Ελέγχος Λογαριασμού View Bill Ο φιλοξενούμενος είναι σε θέση οποιαδήποτε στιγμή να ελέγξει τον λογαριασμό του συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών χρεώσεων και των δαπανών κατανάλωσης για ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως για το εστιατόριο, Μπάρ, περιορισμός ορίου κλπ... Ψηφιακά ζωντανά κανάλια (TV D.E.S) Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στο φιλοξενούμενο να έχει πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή ποιότητα. Χάρη στη ψηφιακή τεχνολογία, η λειτουργία της TV μπορεί να προσαρμοστεί ως προς τη γλώσσα ή τα προσφιλή προγράμματα των φιλοξενουμένων όπως (ειδήσεις, αθλητισμός, κινηματογράφος, κλπ...) Βοήθεια και επεξήγηση χειρισμού Το σύστημα εχει ενσωματωμένη παρουσίαση και βοήθεια για όλες τις υπηρεσίες ώστε να διευκολύνει το φιλοξενούμενο στη περιήγηση αυτών και στη χρήση του τηλεχειριστηρίου. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε προσφερόμενη γλώσσα του μενού (12 γλώσσες). 5

6 6 HOTELS Larvotto Hotel Monaco (NESS) Αυτό το νέο ξενοδοχείο SBM (Société des Bains de Mer) χρησιμοποιεί μια πλήρη αρχιτεκτονική IP και έχει επιλέξει το Master D.E.S για να διαχειριστεί και να παραδώσει όλες τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας- Δωματίου. Αυτή η εφαρμογή αφορά 334 δωμάτια και Συγκροτήματα συνολικού μεγέθους 550 τερματικών σημείωνtv. Creina Hotel Slovenia (ISKRATEL) Εγκατεστημένο κοντά στη Λουμπλιάνα, το ξενοδοχείο Creina 100 δωματίων είναι το 1ο Σλοβένικο ξενοδοχείο με IPTV και με ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες VOD. Corinthia Bab Africa Hotel Libya (QPM) Τοποθετημένο στην καρδιά της κεντρικής περιοχής της επιχειρησιακής πόλις Τρίπολη της Λιβύης, το μοντέρνο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Corinthia Bab Africa 300 Δωματίων περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του το σύστημα ΕΟΝΑ D.E.S μέσω QPM ο οποίος έχει και την ευθύνη για την υλοποίηση και την διαχείριση του προγράμματος και της ανάπτυξης αυτής της κατασκευής. Holiday Inn Hotel France (VISACOM) Τοποθετημένο κοντά στο Μπορντώ, αυτό το νέο ξενοδοχείο διακοπών πανδοχείων έχει 100 δωμάτιά με το Classic D.E.S για να προσφέρει τις υπηρεσίες PayTV και Διαδικτύου στους φιλοξενουμένους. Hotel France (VISACOM) Τo Hotel France της ομάδας Partouche είναι ξενοδοχείο με 96 Σουΐτες και δωμάτια. Κάθε ένα από τα 5 πατώματα είναι διακοσμημένο στο ύφος κάθε ηπείρου (Ευρώπη, Ασία, Αμερική...) Το Hotel France είναι εξοπλισμένο με D.E.S (ψηφιακή λύση ψυχαγωγίας) για τις υπηρεσίες TV-Δωματίων και με WiFi για την πρόσβαση Διαδικτύου μέσω lap-top. Sheraton Doha Qatar (CHIP) Το ξενοδοχείο & το θέρετρο Doha Sheraton έχουν επιλέξει το D.E.S (ψηφιακή λύση ψυχαγωγίας) EONA για να παρέχουν τις ηλεκτρονικές ψηφιακές τηλεοπτικές υπηρεσίες στα δωμάτιά του. Το σύστημα επιτρέπει στο ξενοδοχείο Sheraton Doha να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες 24 ώρες την ημέρα όπως VoD, να δέχεται express check out και πρόσβαση στο Διαδικτύο για τα 370 δωμάτια και 74 Σουίτες. Del Mar Hotel Chile Το ξενοδοχείο Del Mar είναι το πρώτo ξενοδοχείο 5 αστέρων στη πόλη Flowers Garden. 8 Οροφοι του περιλαμβάνουν 60 άνετα δωμάτια, κάθε ένα με μια θεαματική άποψη του ωκεανού. Το ξενοδοχείο Del Mar έχει επιλέξει το EONA D.E.S (ψηφιακή λύση ψυχαγωγίας) για να παρέχει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους φιλοξενουμένους του. Fresh Hotel TELENORM Athens Greece Ανανεωμένο με ένα ιδιαίτερο στύλ και χρώμα το Fresh Hotel στην καρδιά της Αθήνας επέλεξε μεταξύ των συστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας το Master EONA D.E.S. για να προσφέρει στους φιλοξενούμενους την πλήρη σειρά ψυχαγωγίας και πληροφόρησης με ποιότητα στα 133 δωμάτια που διαθέτει. Ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα και υπηρεσίες VOD.

7 HOSPITALS (Νοσοκομεία) Valenciennes Hospital France (LCH) Αυτό είναι το 1ο Γαλλικό Νοσοκομείο με ψηφιακή τεχνολογία το οποίο προσφέρει στους ασθενείς ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών νέας τεχνολογίας : IPTV, Pay TV, Internet Αυτή η εφαρμογή που καλύπτει 1000 δωμάτια θα επεκταθεί το 2008 σε 2000 πρόσθετα δωμάτια. RESIDENTIAL COMPLEXES (Συγκρότημα κατοικιών) Crystal Resort Saudi Arabia (AL JAMMAZ) Το Crystal Resort είναι μια κατοικημένη περιοχή με 300 βίλες που έχουν επιλέξει το EONA D.E.S για να παρέχει ψηφιακή TV, Pay TV και σύνδεση Διαδικτύου μέσω IP. 7 CRUISES SHIPS & YACHTS Orient Queen LUIS CRUISES (Greece, TELENORM) Το κρουαζιερόπλοιο Orient Cruise (400 καμπίνες) αναβαθμίστηκε πλήρως σε ψηφιακό με τη χρήση του D.E.S και κλασσικών δικτύων DSL. Lurssen Germany (NESS) Ένα πολυτελές γιοτ 40 καμπινών ήταν με D.E.S για να προσφέρει τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια και το βίντεο στις υπηρεσίες απαίτησης.

8 ΕΠΟΨΙΣ TELENORM A.E. Τηλ: , fax: Τηλ: , fax:

Το ξενοδοχειακό λογισμικό μεταλλάσσεται συνεχώς και οι εξελίξεις στο σχεδιασμό και

Το ξενοδοχειακό λογισμικό μεταλλάσσεται συνεχώς και οι εξελίξεις στο σχεδιασμό και EΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ρεπορτάζ: Στέφανος Γκίκας Επιμέλεια: Εύα Καραμπάτσου Ξενοδοχειακό λογισμικό ΤΑ ΠΑΝΤΑ ON LINE! Οι σημαντικότερες εφαρμογές μηχανογράφησης ξενοδοχειακών μονάδων, ταξιδιωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη.

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ VIERA & ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ VIERA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Υπάρχουν δυο τρόποι για να γίνει η απεικόνιση της κινούμενης εικόνας σε ψηφιακή μορφή. Η πρώτη γίνεται χρησιμοποιώντας μια αναλογική κάμερα και ψηφιοποιώντας το προκύπτων αναλογικό σήμα.

Διαβάστε περισσότερα

οnline real Ασφάλεια Σύνδεση Ψηφιακή Ελλάδα στο διαδίκτυο Απλές οδηγίες για να συνδεθείτε γρήγορα και οικονομικά με τον ψηφιακό κόσμο στο ίντερνετ

οnline real Ασφάλεια Σύνδεση Ψηφιακή Ελλάδα στο διαδίκτυο Απλές οδηγίες για να συνδεθείτε γρήγορα και οικονομικά με τον ψηφιακό κόσμο στο ίντερνετ real οnline ΕΚΔΟΣΗ #1 KYΡΙΑΚΗ 27.9.2009 Ασφάλεια στο ίντερνετ Τρόποι, προφυλάξεις, κατευθύνσεις και μυστικά για τις ψηφιακές αναζητήσεις στον Κυβερνοχώρο Σύνδεση στο διαδίκτυο Απλές οδηγίες για να συνδεθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the future hotel

Welcome to the future hotel Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ S Y S C O A. E. Τ Ε Υ Χ Ο Σ 9 Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 4 Welcome to the future hotel H Sysco σας καλωσορίζει στο ξενοδοχείο του μέλλοντος η

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιμετώπισης προβλημάτων

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιμετώπισης προβλημάτων Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιμετώπισης προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2 ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ... 4 Προφυλάξεις ασφαλείας... 4 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System V2.5 Οδηγός χρήσης Logitech Digital Video Security System 2008 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Logitech, το λογότυπο Logitech και τα άλλα σήματα της Logitech είναι ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

Επιμέλεια: Κωλέτσου Ευτυχία. email: info@ekoletsou.gr web: http://www.ekoletsou.gr. Μέρος Γ'

Επιμέλεια: Κωλέτσου Ευτυχία. email: info@ekoletsou.gr web: http://www.ekoletsou.gr. Μέρος Γ' Επικοινωνίες και Δίκτυα Η/Υ Τεχνικός Εφαρμογών Ιατρικής Πληροφορικής ΟΕΕΚ ΙΕΚ Ηρακλείου 2010-2011 Επιμέλεια: Κωλέτσου Ευτυχία email: info@ekoletsou.gr web: http://www.ekoletsou.gr Μέρος Γ' Οι σημειώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Web Innovations 2 myfidelio.net Micros Channel Manager Loyalty Card Check-In Program mymicros.net New Products 4 E-Cylinder ServiceCall Fidelio Suite8

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού

Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού HOUSEKEEPING Εκπαιδευτικό υλικό εγχειρίδιο ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ - ΓΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση Websites Συστημάτων Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Mondo Security

Η Εταιρία Mondo Security Η Εταιρία Mondo Security Λήψη σημάτων συναγερμού με χρήση όλων των τύπων δεκτών και τεχνολογιών (τηλεφωνικών, TCP/IP, GSM) Άμεση λήψη εικόνας με την έλευση του σήματος συναγερμού (OS-Vision) Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυα Υπολογιστών II Το Ανεπίσημο Βοήθημα. Μανώλης Κιαγιάς, MSc

Δίκτυα Υπολογιστών II Το Ανεπίσημο Βοήθημα. Μανώλης Κιαγιάς, MSc Δίκτυα Υπολογιστών II Το Ανεπίσημο Βοήθημα Μανώλης Κιαγιάς, MSc 07/12/2010 ii Κάθε γνήσιο αντίτυπο φέρει την υπογραφή του συγγραφέα: 2η Έκδοση Χανιά, 07/12/2010 [ Web Edition ] Copyright 2009 2010 Μανώλης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Τηλεόραση plasma

Οδηγίες χρήσης Τηλεόραση plasma Αρ. μοντέλου TX-P42G30E TX-P46G30E TX-P50G30E Οδηγίες χρήσης Τηλεόραση plasma Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος της Panasonic. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ Προώθηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα από τα Social Media,

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2014

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2014 Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 1000, Fax: 211 999 1499 www.infoquest.gr Copyright Info Quest Technologies 2014 «Η πνευματική Ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

1 Κωδικός Πράξης Επενδυτικού Σχεδίου: (ΟΠΣ-ΕΡΓΟΡΑΜΑ) Επιχειρησιακό / Περιφερειακό Πρόγραμμα: ΠΕΠ Αττικής Ηλεκτρονικός Κωδικός Αίτησης 05-000020 Βαθμολογία αίτησης: 96,222 Επωνυμία: ΙΚΑΡΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ν. ΚΑΡΥΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΜΗΜΑ Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΜΗΜΑ Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σύγχρονες Τεχνικές Απομακρυσμένου Έλεγχου Συστημάτων Ασφαλείας. ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Πτυχιακή Εργασία: Δίκτυα Διανομής Υπηρεσιών Περιεχομένου (CDN Content Delivery Νetworks) Eπιβλέπων Καθηγητής:Τσιαντής

Διαβάστε περισσότερα

ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition

ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition «Περιεχόµενα www.mobilefleet.gr «03 Εισαγωγή Γιατί Mobile Fleet 04 Oφέλη Επένδυση στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήµατος 05 Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Π.Μ.Σ. Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων Κατεύθυνση : Δικτυοκεντρικά Συστήματα ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Περιβάλλοντα Οπτικοποίησης Σχέσεων και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ Γιατί στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ σπίτι; Θέλετε το σπίτι σας να είναι τέλειο και έχετε σκεφτεί προσεκτικά κάθε μικρή λεπτομέρεια ώστε να πετύχετε ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή (2 η Έκδοση) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών o Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Ιούλιος 2009 Περιεχόμενα \ Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ιαβάστε πρώτα τα παρακάτω

ιαβάστε πρώτα τα παρακάτω 1 ιαβάστε πρώτα τα παρακάτω ιαβάστε πρώτα τα παρακάτω ήλωση Το συγκεκριµένο προϊόν περιέχει λογισµικό ιδιοκτησίας της Sony και η χρήση του από τρίτους επιτρέπεται κατόπιν αδείας. Η χρήση τέτοιου λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα