E.E. Παρ. IIS (I) 653 Κ.Δ.Π. J72/84 Αρ. 1963, Αριθμός 172 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "E.E. Παρ. IIS (I) 653 Κ.Δ.Π. J72/84 Αρ. 1963, Αριθμός 172 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)"

Transcript

1 E.E. Παρ. IIS (I) 653 Κ.Δ.Π. J72/84 Αρ. 1963, Αριθμός 172 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) Διάταγμα δυνάμει του- άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και. Έργων, ασκώντας τις εξουσίες που χορηγούνται σ' αυτόν δυνάμει του άρθρου 3 του περί Προστασίας των Λουσμένων εν τη θαλασσή Νόμου του 1968, εκδίδει το ακόλουθο Διάταγμα: 1. Το παρόν Διάταγμα θα αναφέρεται ως το περί Προστασίας των Λουσμένων στη θάλασσα (Αμμόχωστος, Λεμεσός, Λάρνακα και Πάφος) Διάταγμα του Οι περιοχές που περιγράφονται στον Πίνακα του παρόντος Διατάγ;ματος κηρύσσονται σαν επιφυλαχθείσες αποκλειστικά για λουσμένους στη θάλασσα μεταξύ των ωρών 7 π.μ. και 9 μ.μ. κάθε ημέρας. 3. Οι περιοχές που αναφέρονται στον Πίνακα του παρόντος Διατάγματος καθορίζονται επί τόπου με πινακίδες πάνω στην παραλία και με σημαντήρες μέσα στη θάλασσα. 4. Η ισχύς του παρόντος Διατάγματος αρχίζει από τη δημοσίευση του στην επίσημη; εφημερίδα της Δημοκρατίας και λήγει στις 15 Οκτωβρίου, ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΡΟΣ Ι ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Περιοχές «ΑΙ» και «Α2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας, γνωστές ως «Πρωτάρας», που σημειώνονται με τα γράμματα «ΑΙ» και «Α2», και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομέτρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «Β1» και «Β2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας κοντά στην παραλία «Νησί», που σημειώνονται με τα γράμματα «Β1» και «Β2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρο^ μετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «ΓΙ», «Γ2», «Γ3», «Γ4» και «Γ5» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας μεταξύ του αλιευτικού καταφυγίου της Άγιας Νάπας και του ξενοδοχείου «ΚΡΕΣΙΑΝ», που σημειώνο'νται με τα γράμματα «ΓΙ», «Γ2», «Γ3», «Γ4» και «Γ5» και κοφορίζσνται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομέτρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «ΔΙ», «Δ2», «Δ3» και «Δ4» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας, γνωστές ως «Φλαμίγκο Μπέη» κοντά στην τοποθεσία «Βρύση», που σημειώνονται με τα γράμματα «ΔΙ», «Δ2», «Δ3» και «Δ4» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομέτρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Ε» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στην τοποθεσία «Περνέρα», που σημειώνεται με το γράμμα «Ε» και καθορίζεται με ακρίβεια μέ πλαίσιο από κόκκινο, χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομέτρικό. Σχέδιο με αύξοντα αριθμό 3180.

2 Κ.Δ.Π. 172/ Περιοχή «Στ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στο κέντρο «Παπαντωνίου», που σημειώνεται με το γράμμα «Στ» και καθορίζεται με Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Ζ». 'Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στο κέντρο «Καλαμιές», που σημειώνεται με το γράμμα «Ζ» και καθορίζεται, με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Η» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στην τοποθεσία «Κουμούλλη», που σημειώνεται με το γράμμα «Η» και καθορίζεται με Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «θ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στις πολυκατοικίες «Κοοζαλή», που σηιμειώνετάι με το γράμμα «θ» και καθορίζεται με Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Ι» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στο κέντρο «Αδάμου», που σημειώνεται με το γράμμα «Ι» και καθορίζεται μ ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρρμετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «ΚΙ» και «Κ2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας κοντά στο Κοινοτικό Δάσος Άγιας Νάπας, που σημειώνονται με τα γράμματα «ΚΙ» και «ικ2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Λ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στην τοποθεσία «Μακρόνησος», που σημειώνεται με το γράμμα «Λ» και καθορίζεται με Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Μ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στην Κέρμια και στην τοποθεσία «Λιμνάρα» προς το Κάβο Γκρέκο, που σημειώνεται με το γράμμα «Μ» και καθορίζεται με ακρίβειο: με πλαίσιο από κόκκινο Περιοχή «Ν» ~ Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στον ποταμό Λιοπετρίου, που σημειώνεται με το γράμμα «Ν» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό 4286.

3 655 Κ.Δ.Π.-172/84 Περιοχή «Ξ» Ολόκληρη, η περιοχή της θάλ,ασσας κοντά στο Τουριστικό Συγκρότημα «Οικονομίδη», που σημειώνεται με το γράμμα «Ξ» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Ο» Ολόκληρη; η; περιοχή της θάλασσας κοντά στο ξενοδοχείο "DOME", που σημειώνεται με το γράμμα «Ο» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Αντίγραφο των Σχεδίων με αύξοντες αριθμούς 4282, 4330, 4546, 3955, 3180, 3681', 3682, 3663, 3684, 3685, 4284, 4285, 3957, 4286, 4287 και 4547 βρίσκεται για επιθεώρηση, από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο στο Γραφείο Επαρχου Αμμοχώστου στη Λάρνακα. ΜΕΡΟΣ II-ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Περιοχή «1» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στο Δημόσιο Κήπο με προέκταση ανατολικά μέχρι την αποβάθρα «Εναέριου», που σημειώνεται με τον αριθμό «1» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «2» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ της αποβάθρας «Εναέριου» και του ξενοδοχείου "CHURCHTLL", που σημειώνεται με τον αριθμό «2» Και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χοώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «3» Ολόκληρη. η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του ξενοδοχείου "CHURCHILL" και του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, που σημειώνεται με τον αριθμό «3» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «4» Ολόικληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ των Ναυτικών Ομίλων Λεμεσού και Αμμοχώστου, που σημειώνεται με τον αριθμό «4» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «5» Ολόικληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου και του "ANNA COURT", που σημειώνεται με τον αριθμό «5» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο Περιοχή «6» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στο κέντρο του ΚΌΤ, που σημειώνεται με τον αριθμό «6» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κό'κίκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό 4533.

4 Κ.Δ.Π. Ι72/β4 656 Περιοχή «7» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του κέντρου του ΚΟΤ και του ξενοδοχείου "MIRAMARE", που σημειώνεται με τον αριθμό «7» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «8» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του ξενοδοχείου: "ASTERIA" και του συγκροτήματος "TAKELENA HOTEL APPTS", που σημειώνεται με τον αριθμό «8>> και καθορίζεται με Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «9» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ των συγκροτημάτων "TAKELENA HOTEL APPTS" και "SEA FRONT", που σημειώνεται με τον αριθμό «9» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «10» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του συγκροτήματος." SEA FRONT " και του ξενοδοχείου «ΠΗΓΑΣΟΣ», που σημειώνεται με τον αριθμό «10» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «11» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ των ξενοδοχείων «Α'ΠΟΛΑΏΝΙίΑ» και " LONDA BEACH HOTEL ", που σημειώνεται με τον αριθμό «11» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «12» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του ξενοδοχείου "LONDA BEACH HOTEL" και των πολυκατοικιών «ΑΚΤΑΙΑ», που σημειώνεται με τον αριθμό «12» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «13» Ολόκληρη η περιοχή της.θάλασσας μεταξύ των πολυκοποικιών «ΑΚΤΑΙΑ» και της περιοχής " BEMRS,", που σημειώνεται με τον. αριθμό «13» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο Περιοχή «14» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ της περιοχής "BEMRS" και του διαύλου των αλεξιπτωτιστών, που σημειώνεται με τον αριθμό «14» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο " Περιοχή «15». Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του διαύλου των αλεξιπτωτιστών και του μεσαίου λιμενοβροτχίονα του ξενοδοχείου

5 657 Κ.Δ-Π. 172/84 «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ», που σημειώνεται με τον αριθμό «15» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο αϊτό κόκκινο χρώμα, οτο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «16» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του τελευταίου λιμενοβραχίονα του ξενοδοχείου «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» και του "GOLDEN BEACH", που ση'μειώνεται με τον αριθμό «16» και καθορίζεται με ακρίδεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «17» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του "GOLDEN BEACH" και του ξενοδοχείου «ΑΜΑΘΟΥΣ», που σημειώνεται με τον αριθμό «17» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώ'μα στο Κυβερνητικό Χώρο μετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «Β1» και «Β2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας μεταξύ των ξενοδοχείων «AVIENITA» και «LIMONIA» και ανατολικά του ξενοδοχείου «LIMONIA», που σημειώνονται με τα γράμματα «Β1» και «Β2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χώρο μετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «ΓΙ» και «Γ2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας γνωστές ως «Γκάβερνορς Μπιτς» με δίαυλο πλάτους 30 μέτρων περίπου στο μέσο της περιοχής, που σημειώνονται με τα γράμματα «Γ 1» κάτ «Γ2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «ΔΙ» και «Δ2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας γνωστές ως «Κόλπος Πισσουρίου», με δίαυλο πλάτους 40 μέτρων περίπου κοντά στο " PISSOURI BEACH HOTEL ", που σημειώνονται με τα γράμματα «ΔΙ» και «Λ2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώ'μα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό 4296.; Αντίγραφο των σχεδίων με αύξοντες αριθμούς 4528, 4529, 4530, 4531, 4532, 4533, 4534, 4535, 4536, 4537, 4538, 4539, 4540, 4541, 4542, 4543, 4544, 4295, 3678 και 4296 βρίσκεται για επιθεώρηση από κάθε. ενδιαφερόιμενο πρόσωπο στο Γραφείο του Επαρχου Λεμεσού. ΜΕΡΟΣ III ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Περιοχές «ΑΙ», «Α2», «A3», «Α4» και «Α5» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας που σημειώνονται με τα γράμματα «ΑΙ», «Α2», «A3», «Α4» και «Α5» και καθορίζονται με Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «Β 1!» και «Β2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας που σημειώνονται με τα γράμματα «ΒΙ» και «Β2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρο'μετρι'κό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό 4545.

6 Κ.Δ.Π. 172/ Περιοχή «Γ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που αρχίζει από το σημείο της ακτής : που βρίσκεται στην προέκταση του βόρειου συνόρου του τεμαχίου Αρ. 266 του Συμπλέγματος «C» της ενορίας «Χρυσοπολίτισσα» της πόλης Λάρνακας και προχωρεί με βορειοανατολική κατεύθυνση κατά μήκος της ακτής μέχρι το.σημείο που βρίσκεται ανατολικά της βορειοανατολικής γωνίας του τεμαχίου Αρ. 90 του ίδιου συμπλέγμοτγος και σε απόσταση 1340 πόδια από το σημείο που αναφέρθηκε πρώτα και περιλαμβάνει όλη τη θάλοίσσα που βρίσκεται. βόρεια της προέκτασης που έχει αναφερθεί και'σε απόσταση 300 πόδια από την ακτή σε όλο της το μήκος. Περιοχή «Δ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που αρχίζει από το σημείο της ακτής που βρίσκεται πάνω στην προέκταση του βόρειου συνόρου του τεμαχίου Αρ. 230 του Συμπλέγματος «C» της ενορίας «Χρυσό πολίτισσα» της πόλης Λάρνακας και προχωρεί με βορειοανατολική κατεύθυνση κατά ιμήκος της ακτής που έχει αναφερθεί μέχρι το σημείο που βρίσκεται πάνω στην προέκταση του βόρειου συνόρου του τεμαχίου Αρ. 245 του ίδιου συμπλέγματος και ενορίας και περιλαμβάνει όλη τη θάλασσα που βρίσκεται μεταξύ των προεκτάσεων των συνόρων που αναφέρθηκαν πιο πάνω και σε απόσταση 300 πόδια από την ακτή σε όλο της το μήκος. Περιοχή «Ε» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που βρίσκεται μεταξύ της προέκτασης του βόρειου και του νότιου συνόρου του τεμαχίου Αρ. 211 του Συμπλέγματος «C» της ενορίας «Χρυσοπολίτισσα» της πόλης Λάρνακας και σε απόσταση 300 πόδια από την ακτή. Οι περιοχές της θάλασσας που σημειώνονται με τα γράμματα «Γ», «Δ» και «Έ», καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρυκό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Στ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας και του κέντρου «ΚΙΤΙ ΜΠΙΤΣ» που σημειώνεται με το γράμμα «Στ» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Ζ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που περικλείεται στο βορρά με ευθεία γραμμή μήκους 300 πόδια που σύρεται από το σημείο της ακτής και βρίσκεται 94 περίπου πόδια νότια της αποβάθρας και με κλίση ΑΖ99 0, στο νότο με το ανατολικό άκρο της βόρειας πλευράς της προκυμαίας με αριθμό τεμαχίου 539 του Συμπλέγματος «Ε» της ενορίας «Σκάλα» της πόλης Λάρνακας και της προέκτασης του ίδιου άκρου σε απόσταση 182 περίπου πόδια, στη δύση με την ακτή και στα ανατολικά με ευθεία γροίμμή η οποία ενώνει τις δύο άκρες των ευθειών που έχουν αναφερθεί. Η περιοχή της θάλασσας που σημειώνεται με το γράμμα «Ζ», καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρσμετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό 2081.

7 659 Κ.Δ.Π. 172/84 Περιοχή «Η» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που περικλείεται στο βορρά με το ανατολικό άκρο της νότιας πλευράς της προκυμαίας με αριθμό τεμαχίου 539 του Συμπλέγματος «Ε» της ενορίας «Σκάλα > ; της πόλης Λάρνακας και της προέκτασης του άκρου που έχει αναφερθεί σε απόσταση 184 περίπου πόδια, στο νότο με ευθεία γραμμή μήκους 300 περίπου πόδια από την ακτή που σύρεται ακριβώς ανατολικά από τη βορειοανατολική γωνία του τεμαχίου 483 του Συμπλέγματος «G» της ενορίας «Σκάλα» της πόλης Λάρνακας, στα δυτικά με την ακτή και στα ανατολικά με τη γραμμή που απέχει 300 πόδια περίπου από την ακτή σε όλο της το μήκος. Περιοχή «θ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που περικλείεται στο βορρά με ευθεία γραμμή μήκους 300 πόδια περίπου από την ακτή που σύρεται ακριβώς ανατολικά της νοτιοανατολικής γωνίας του τεμαχίου 484 του Συμπλέγματος «G» της ενορίας «Σκάλα» της πόλης Λάρνακας, στο νότο με ευθεία γραμμή μήκους 300 πόδια περίπου που σύρεται από την ακτή και σε απόσταση, 50 πόδια περίπου παράλληλα με την προκυμαία που βρίσκεται κοντά στο τεμάχιο αριθμός 73 του Συμπλέγματος «J» της ίδιας ενορίας και πόλης, στα δυτικά με την ακτή και στα ανατολικά με τη γραμμή που απέχει 300 πόδια. περίπου από την ακτή σε όλο της το μήκος. Περιοχή «Ι» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που περικλείεται στο (οορρά με την προκυμαία που βρίσκεται κοντά στο τεμάχιο αριθμός 73 του Συμπλέγματος «J» της ενορίας «Σκάλα» της πόλης Λάρνακας, στο νότο με ευθεία γραμμή μήικους 300 περίπου πόδια από την ακτή που σύρεται από σημείο πάνω στο ανατολικό σύνορο τοΰ τεμαχίου αριθμός 80 του Συμπλέγματος και ενορίας που έχει αναφερθεί και με κλίση: ΑΖ70 0, στα δυτικά με την ακτή και στα ανατολικά με τη γραμμή που οτπέχει 300 πόδια περίπου από την ακτή σε όλο. της το μήκος. Οι περιοχές της θάλασσας που σημειώνονται με τα γράμματα «Η», «θ» και «Ι», καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο Λ. Περιοχές «ΚΙ» και «Κ2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας που σημειώνονται με τα γράμματα «ίκι» και «Κ2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώιμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «Λ1» και «Λ2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας κοντά στην περιοχή «MA KE ΝΖΗ», που σηιμειώνονται με τά γράμματα «Λ1» και «Λ2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθιμό Περιοχή «Μ». Ολόκληρη η: περιοχή της θάλασσας κοντά στο φάρο που σημειώνεται με το γράμμα «Μ» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό 3960.

8 Κ.Δ.Π. 172/ Αντίγραφο, των σχεδίων με αύξοντες αριθμούς 3184, 4545, 2080, 3688, 2081, 2639, 3185, 3186 και 3960 βρίσκεται για επιθεώρηοη, αττό κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο στο Γραφείο του Ειτάρχου Λάρνακας. ΜΕΡΟΣ IV ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ Περιοχή «Α» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που αρχίζει από.το σημείο της ακτής που βρίσκεται στην προέκταση του νότιου συνόρου τόυ τεμαχίου Αρ. 16/1/1 του Κυβερνητικού Χωρομετρικού Σχεδίου Αρ. XXy.48 και προχωρεί με βορειοδυτική κατεύθυνση κατά μήκος τι ς ακτής που έχει αναφερθεί, μέχρι το σημείο που βρίσκεται σε απόσταση 350 πόδια από το ρυάκι «Χργάκι του Πύργου» και περιλαμβάνει όλη τη θάλασσα που βρίσκεται σε απόσταση 300 πόδια από 1.1 ν ακτή που έχει αναφερθεί, σε'όλο της το μήκος. Η περιοχή της θάλασσας που σημειώνεται με το γράμμα «Α», καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Β» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που αρχίζει από το σημείο της ακτής που βρίσκεται στην προέκταση του νότιου μέρους του δυτικού συνόρου του τεμαχίου Αρ. 8 του Κυβερνητικού Χωρομετρικού Σχεδίου Αρ. XLV.25 και προχωρεί με βορειοδυτική κατεύθυνση κατά μήκος της ακτής που έχει αναφερθεί, μέχρι το σηιμείο που βρίσκεται 300 πόδια βόρεια του Κυβερνητικού Χωρομετρικού Τριγωνομετρικού Σημείου (Αρ. 602/4 πάνω στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο Αρ. XLIV.32 και περιλαμβάνει όλη τη θάλασσα που βρίσκεται σε απόσταση 360 πόδια από την ακτή που έχει αναφερθεί σε όλο της το μήκος. Η περιοχή της θάλασσας που σημειώνεται με το γράμμα «Β» καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχές «ΓΙ» και «Γ2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας μεταξύ του κέντρου «ΜΥΡΑ» και του ξενοδοχείου 'TAPHOS BEACH", που σημειώνονται με τα γράμματα «ΓΙ» και «ιγ2» και καθαρίζονται με ακρίβεια: με πλαίσιο απτό κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Δ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας κοντά στην τοποθεσία «Παλιόκαστρον», που σημειώνεται με το γράμμα «Δ» και καθορίζεται με Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Ε» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας μεταξύ του ξενοδοχείου " PAiPHOS BEACH" και του Σ ΟΔΑΠ, που σημειώνεται με το γράμμα «Ε>> και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο Περιοχές «Στί» και «Στ2» Ολόκληρες οι περιοχές της θάλασσας κοντά στην τοποθεσία «Γεροτζηπια», που σημειώνονται με τα γράμματα «Στί» και «, Στ2» και καθορίζονται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό 3961.

9 661 Κ.Δ.Π. 172/84 Περιοχή «Ζ» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που σημειώνεται με το γράμμα «Ζ» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο Περιοχή «Η» Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας, γνωστή ως «Λατσί», που σημειώνεται με το γράμμα «Η» και καθορίζεται με ακρίβεια με πλαίσιο από κόκκινο χρώμα στο Κυβερνητικό Χωρομετρικό Σχέδιο με αύξοντα αριθμό Περιοχή «Ι» (Ολόκληρη η περιοχή της θάλασσας που σημειώνεται με το γράμμα «Ι» και καθορίζεται με ακρίβεια με ιτλαίσιο από κόκκινο Αντίγραφο των σχεδίων με αύξοντες αριθμούς 2089, 2090, 3963, 3399, 3962, 3961, 3401, 3402 και 3404 βρίσκεται για επιθεώρηση: από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο στο Γραφείο του Εττάρχου Πάφου. 'Εγινε στις 29 Μαΐου, (Υ^'Ε. 49/81.)

10

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΜΑΙΟΥ 1983 ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΜΑΙΟΥ 1983 ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 123/83 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 1867 της 27ης ΜΑΙΟΥ 1983 ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 123 Ο ΤΤΕΡ* ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 106 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 12 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986)

Αριθμός 106 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 12 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) E.E. Παρ. Ill (I) 331 Κ.Δ.Π. 106/86 Αρ. 2140,30.4.86 Αριθμός 106 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 12 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3

Διαβάστε περισσότερα

417 Κ.Δ.Π. 127/85 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)

417 Κ.Δ.Π. 127/85 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) Ε.Ε. Παρ. II! (I) Αρ. 2047, 19.4.85 Αριθμός 127 417 Κ.Δ.Π. 127/85 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων,

Διαβάστε περισσότερα

385 ΚΛ.Ώ. 120/89. Αριθμός 129 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986)

385 ΚΛ.Ώ. 120/89. Αριθμός 129 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2416, 2.6.39 385 ΚΛ.Ώ. 120/89 Αριθμός 129 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 176 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986)

Αριθμός 176 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) 679 Κ.Δ.Π. 176/91 Αρ. 2605, 24.5.91 Αριθμός 176 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

317 Κ.Δ.Π. 105/92. Αριθμός 105 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986)

317 Κ.Δ.Π. 105/92. Αριθμός 105 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Ε.Ε. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2700, 30.4.92 317 Κ.Δ.Π. 105/92 Αριθμός 105 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 839 Κ.Δ.Π. 174/82 Αρ. 1782, 'Αριθμός 174 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)*

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 839 Κ.Δ.Π. 174/82 Αρ. 1782, 'Αριθμός 174 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)* Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 839 Κ.Δ.Π. 174/82 Αρ. 1782, 4.6.82 'Αριθμός 174 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)* Διάταγμα δυνάμει, του άρθρου 3 Ό Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

που σημειώνεται με τα ψηφία «Α2» και πλαισιώνεται με κόκκινο χρώμα στο

που σημειώνεται με τα ψηφία «Α2» και πλαισιώνεται με κόκκινο χρώμα στο E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) 339 Κ.Δ.Π. 129/93 Αρ. 2798, 21.5.93 Αριθμός 129 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

1579 Κ.Δ.Π. 155/97. Αριθμός 155 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΑΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986)

1579 Κ.Δ.Π. 155/97. Αριθμός 155 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΑΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3149,16.5.97 1579 Κ.Δ.Π. 155/97 Αριθμός 155 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΑΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

323 Κ.Δ.Π. 98/80. ώς αί περιοχαί αί πλαισιούμεναι δι' έρυθροΰ χρώματος έπί τοΰ

323 Κ.Δ.Π. 98/80. ώς αί περιοχαί αί πλαισιούμεναι δι' έρυθροΰ χρώματος έπί τοΰ Ε.Ε. Παρ. Hi (I) *Ap. 1599, 3.5.80 323 Κ.Δ.Π. 98/80 'Αριθμός 98 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 τοΰ 1968) Διάταγμα δυνάμει τοΰ άρθρου 3 Ό Υπουργός Συγκοινωνιών καΐ "Εργων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΡΟΣ Ι ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Περιοχή "ΑΙ" Η θαλάσσια περιοχή κοντά στην τοποθεσία "Αρμυροπήγαδο" Παραλιμνίου,

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΡΟΣ Ι ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Περιοχή ΑΙ Η θαλάσσια περιοχή κοντά στην τοποθεσία Αρμυροπήγαδο Παραλιμνίου, E.E. Παρ. III(I) 393 Κ.Δ.Π. 113/99 Αρ. 3329, 4.6.99 Αριθμός 113 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

σημειώνεται με το ψηφίο «Δ» και πλαισιώνεται με κόκκινο χρώμα στο

σημειώνεται με το ψηφίο «Δ» και πλαισιώνεται με κόκκινο χρώμα στο E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 2099 Κ.Δ.Π. 231/2002 Αρ. 3601, 10.5.2002 Αριθμός 231 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Παραλιμνίου, που σημειώνεται με το ψηφίο «ΑΙ» και πλαισιώνεται με κόκκινο

Παραλιμνίου, που σημειώνεται με το ψηφίο «ΑΙ» και πλαισιώνεται με κόκκινο Ε.Ε. Παρ. III(I) 2472 Κ.Δ.Π. 399/2003 Αρ. 3719 5 30.5.2003 Αριθμός 399 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

'Αριθμός 127 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)

'Αριθμός 127 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 453 Κ.Δ.Π. 127/76 Άρ. 1280, 25.6.76 'Αριθμός 127 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ό 'Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 299 Οϊ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Τ9Ν ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 TOY 19Β6)

Αριθμός 299 Οϊ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Τ9Ν ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 TOY 19Β6) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Π25 KAJI. 299/91 Αρ. 2639,18.10.91 Αριθμός 299 Οϊ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Τ9Ν ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 TOY 19Β6) Διάταγμα δυνάμει του άρθρον 3

Διαβάστε περισσότερα

539 KAJI. 150/95. Αριθμός 150 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986)

539 KAJI. 150/95. Αριθμός 150 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2976, 26.5.95 539 KAJI. 150/95 Αριθμός 150 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ο

Διαβάστε περισσότερα

5314 Κ.Δ.ΪΙ. 546/2004

5314 Κ.Δ.ΪΙ. 546/2004 Ε.Ε. Παρ. Hltf) Αρ. 3857, 7,5.2004 5314 Κ.Δ.ΪΙ. 546/2004 Αριθμός 546 ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1986 (ΝΟΜΟΙ 72 ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 12 ΤΟΥ 1986) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. 111(1) 33! Κ.Δ.Π. 132/75 /Αρ. 1203, Αριθμός 132 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)

Ε.Ε. Παρ. 111(1) 33! Κ.Δ.Π. 132/75 /Αρ. 1203, Αριθμός 132 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) \ Ε.Ε. Παρ. 111(1) 33! Κ.Δ.Π. 132/75 /Αρ. 1203, 11.7.75 Αριθμός 132 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ό Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 301 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)

Αριθμός 301 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) 294 Αριθμός 301 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΝΟΜΟΣ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) Διάταγμα δυνάμει τοΰ άρθρου 3 Ό 'Υπουργός Συγκοινωνιών και "Εργων, ένασκών τάς δυνάμει τοΰ άρθρου 3 του περί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύττ' Άρ. 937 της 19ης ΜΑΊΌΥ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικαι Πράξεις

ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύττ' Άρ. 937 της 19ης ΜΑΊΌΥ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικαι Πράξεις Δ.Π. 100/72 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύττ' Άρ. 937 της 19ης ΜΑΊΌΥ 1972 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ! ΜΕΡΟΣ Ι ΠΡΑΞΕΙΣ Κανονιστικά! Διοικητικαι Πράξεις -Αριθμός 100 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) 421 Κ^Δ.Π. 119/81 * Αρ. 1693,

E.E. Παρ. Ill (I) 421 Κ^Δ.Π. 119/81 * Αρ. 1693, E.E. Παρ. Ill (I) 421 Κ^Δ.Π. 119/81 * Αρ. 1693, 5.6.81 Αριθμός 119 \ ' : ; '-=. ' / "- C V : ν: _ ; ; γ. ν.., ' ίϊ-ύ^ ; ' :'/- ΪΟ ΠΕΡΙ. ΠΡΟΣΤΑΣ Ι ΑΧ; ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ r f! " ' '. " '" ' ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

'Αριθμός 166 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968)

'Αριθμός 166 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) E.E. Παρ. Ill (I) 445 Κ.Δ.Π. 166/74 *Ap. 1099, 24.5.74 'Αριθμός 166 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1968 (ΝΟΜΟΣ 72 ΤΟΥ 1968) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3 Ό Υπουργός Συγκοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ.'2076 της 13ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ.'2076 της 13ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 232/85 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ.'2076 της 13ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 232 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1-03-2013: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ - ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

1-03-2013: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ - ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 1-03-2013: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ - ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ασκώντας τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: ΤΕΣ Αρ. Τηλ.: /501 Αρ. Φαξ.: Μαρτίου Κύριοι/ες,

Αρ. Φακ.: ΤΕΣ Αρ. Τηλ.: /501 Αρ. Φαξ.: Μαρτίου Κύριοι/ες, ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Αρ. Φακ.: ΤΕΣ 9.40.10.1 Αρ. Τηλ.: 22451500/501 Αρ. Φαξ.: 22661977 ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 1431 Λευκωσία 30 Μαρτίου 2012 Κύριοι/ες, Διατάγματα

Διαβάστε περισσότερα

Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3(1).

Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3(1). E.E. Παρ. Ill (I) 547 Κ.Δ.Π. 196/74 Άρ. 1104, 21.6.74 'Αριθμός 196 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1964 (32 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 35 ΤΟΥ 1965) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 3(1). Έν τη ενασκήσει των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύττ" Άρ. 976 της Ιης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1972 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύττ Άρ. 976 της Ιης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1972 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ Δ.Π. 225/72 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύττ" Άρ. 976 της Ιης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1972 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις Αριθμός 225 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

'Αριθμός 811 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 65 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 9 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 76 ΤΟΥ 1965)

'Αριθμός 811 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 65 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 9 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 76 ΤΟΥ 1965) 740 μεθ' όδου άγούσης έκ του χωρίου «Σπαθαρικόν» προς την πάλαιαν κυρίαν όδόν 'Αποστόλου 'Ανδρέα 'Αμμοχώστου παρά την βορειοδυτικήν γωνίαν του τεμαχίου αρ. 27 του Κυβερνητικού Χώρο μετρικού Σχεδίου άρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ. 907 της 19ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1971 Διοικητικά! Πράξεις και Γνωστοποιήσεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ. 907 της 19ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1971 Διοικητικά! Πράξεις και Γνωστοποιήσεις ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ. 907 της 19ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1971 Διοικητικά! Πράξεις και Γνωστοποιήσεις Αριθμός 914 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 270 ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 270)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 270) 'Αριθμός 781 802 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 270) ΕΊδοποίησις δυνάμει του άρθρου 21 (1) Το Ύπουργικόν Συμβούλιον, ενασκούν τάς δυνάμει τοΰ εδαφίου (1). του άρθρου 21 του περί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.Δ.Π. 405/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4816 Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 1975 Αριθμός 405 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διάταγμα δυνάμει τό'θ'ί'άρθ'ρ'οϋ^'3 "-\-0α';.

Διάταγμα δυνάμει τό'θ'ί'άρθ'ρ'οϋ^'3 -\-0α';. Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 281 Κ.Δ.Γ1. 94/78 Αρ. 1448, 26.5.78 'Αριθμός 94 : Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗι ΘΑΛΑΣΣΗι,:.,, ν, vr7,,,..., ΝΟΜΟΣ,ΤΟΥ. 19(58,.,,,,." r ' : : Ύ.;,,"^ '.. Γ^. ;.ϊ/ " u, Διάταγμα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙIIPQSTAZi^rtEai AQYO&HMSi ΕΚ ΈΚΘΑΛΑΑΣΣΪΕΪΦΟΙέΙΟΣ: immtioi72του ISSSKM'β'!! t»>

Ο ΠΕΡΙIIPQSTAZi^rtEai AQYO&HMSi ΕΚ ΈΚΘΑΛΑΑΣΣΪΕΪΦΟΙέΙΟΣ: immtioi72του ISSSKM'β'!! t»> E.E. Παρ. lil(i) 268. Κ.Δ.Π-Τ2Ι/94 Αριβμος 12t Ο ΠΕΡΙIIPQSTAZi^rtEai AQYO&HMSi ΕΚ ΈΚΘΑΛΑΑΣΣΪΕΪΦΟΙέΙΟΣ: immtioi72του ISSSKM'β'!! t»> Διάταγμα δυνάμεε του άρθρα» ϊ Ο Υπουργός Σ«^ο*ν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 159/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4872 Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 1039 Αριθμός 159 Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Τουριστική

Διαβάστε περισσότερα

'Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΟΜΟΣ, 'ΚΕΦ. 244,ΚΑΊ 'ΝΟΜΟΙ 20 ΤΟΥ 1961, 60 ΤΟΥ 1972, 60 ΤΟΥ 1976, 29 ΤΟΥ 1976, 6, 48, 55 ΚΑ!

'Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΟΜΟΣ, 'ΚΕΦ. 244,ΚΑΊ 'ΝΟΜΟΙ 20 ΤΟΥ 1961, 60 ΤΟΥ 1972, 60 ΤΟΥ 1976, 29 ΤΟΥ 1976, 6, 48, 55 ΚΑ! E.E. Παρ. Ill (I) 799 ICAJl. 269/80 Αρ. 1631» 26.9.80 'Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΟΜΟΣ, 'ΚΕΦ. 244,ΚΑΊ 'ΝΟΜΟΙ 20 ΤΟΥ 1961, 60 ΤΟΥ 1972, 60 ΤΟΥ 1976, 29 ΤΟΥ 1976, 6, 48, 55 ΚΑ! 90 ΤΟΥ 1979 ίπρακήρυξις

Διαβάστε περισσότερα

Κτηνιατρικόν Συμβούλιον Κύπρου. Έγένετο τη 9η 'Οκτωβρίου 1969.

Κτηνιατρικόν Συμβούλιον Κύπρου. Έγένετο τη 9η 'Οκτωβρίου 1969. 761 'Αριθμός 813 Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 103 Κτηνιατρικόν Συμβούλιον Κύπρου Διορισμός δυνάμει τοΰ άρθρου 3 (1), (β) και (γ) Ενασκούν τάς εξουσίας δι' ών περιβέβληται δυνάμει τοΰ εδαφίου

Διαβάστε περισσότερα

Θάλασσα και Παραλία Συχνά Ερωτήματα (FAQ)

Θάλασσα και Παραλία Συχνά Ερωτήματα (FAQ) ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Θάλασσα και Παραλία Συχνά Ερωτήματα (FAQ) ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ποιος είναι ο διαχειριστής της παραλίας? Σύμφωνα με τον Περί Προστασίας της Παραλίας Νόμο, αρμόδιος

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Υπουργικού Συμβουλίου. Ρύθμιση, Δημιουργία Ξενοδοχειακών Κλινών

Αποφάσεις Υπουργικού Συμβουλίου. Ρύθμιση, Δημιουργία Ξενοδοχειακών Κλινών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ X Αποφάσεις Υπουργικού Συμβουλίου Ρύθμιση, Δημιουργία Ξενοδοχειακών Κλινών Αρ. Απ. 42.538, ημ. 12.5.1995 51.042, ημ. 12.1.2000 52.071, ημ. 27.6.2000 57.070, ημ. 8.1.2003 Γραφείο Επιτρόπου

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2967,

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2967, E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2967, 20.4.95 378 ΚΛ.Π. 120/95 Αριθμός 120 Ο ΠΕΡΙ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 23 ΚΑΙ 51 ΤΟΥ 1983, 39 ΤΟΥ 1984, 79 ΚΑΙ 94 ΤΟΥ 1986, 135 ΤΟΥ 1988,51 ΤΟΥ 1989, 138 ΤΟΥ 1991, 67(1) ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

97 Κ.Δ.Π. 52/96. Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 39 και 86

97 Κ.Δ.Π. 52/96. Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 39 και 86 E.E. Παρ. ΙΠ(Γ) Αρ. 3043,1.3.96 97 Κ.Δ.Π. 52/96 Αριθμός 52 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με τα άρθρα 39 και 86 των περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμων του 1972 έως

Διαβάστε περισσότερα

Έγένετο τή 4η 'Οκτωβρίου (Υ. Ε. 175/59/9.)

Έγένετο τή 4η 'Οκτωβρίου (Υ. Ε. 175/59/9.) 727 ΠΕΡΙΟΧΗ «Β» Το δριον της περιοχής αρχίζει εκ της βορειοδυτικής γωνίας του τεμαχίου αρ. 674 του Κυβερνητικού Χωρομετρικου Σχεδίου αριθμός ΧΧΙΧ.47, τοποθεσία Κόκκινη, ήτις γωνία ευρίσκεται επί όδου άγούσης

Διαβάστε περισσότερα

'Αριθμός 808 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 65 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 9 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 76 ΤΟΥ 1965)

'Αριθμός 808 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 65 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 9 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 76 ΤΟΥ 1965) 722 'Αριθμός 808 Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 65 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 9 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 76 ΤΟΥ 1965) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 Ό Υπουργός 'Εσωτερικών, ένασκών τάς διά του άρθρου 20

Διαβάστε περισσότερα

Έγένετο τή 14η 'Οκτωβρίου 1970 (Υ. Ε. 175/59/8.)

Έγένετο τή 14η 'Οκτωβρίου 1970 (Υ. Ε. 175/59/8.) 903 ΜΕΡΟΣ-ΟΓΔΟΟΝ Περιοχή «Β» Το όριον της περιοχής αρχίζει εκ σημείου επί τής ακτής παρά το παρεκκλήσιον «"Αγιοι Ανάργυροι» καΐ προχωρεί ακριβώς δυτικώς εις ευθείαν γραμμήν μέχρι σημείου επί τής παραλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/

Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/ 1 Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/ 2 0 1 6 Ο Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης δέχεται προσφορές για πώληση των πιο

Διαβάστε περισσότερα

812 Κ.Δ.Π. 200/2003. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3692,

812 Κ.Δ.Π. 200/2003. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3692, 23 του 1983 51 του 1983 39 του 1984 79 του 1986 94 του 1986 135 του 1988 51 του 1989 138 του 1991 67(1) του 1992 100(1) του 1992 2(1) του 1993 102(1) του 1995 70(1) του 1999 109(1) του 1999 119(1) του

Διαβάστε περισσότερα

^ (Β ΟΙ ΠΕΡΪ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2011

^ (Β ΟΙ ΠΕΡΪ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2011 Κ.Δ. Π. 162/2012 ^ ( HP tf If TO Αριθμό; 4565 Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012 1067 Αριθμός 162 ΟΙ ΠΕΡΪ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2011 Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 83, 84 και 87 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 129/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3144 της 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 129 Ο ΠΕΡΙ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

"Αριθμός 369 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΑΞΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 21 ΤΟΥ 1962 ΚΑΙ 50 ΤΟΥ 1966)

Αριθμός 369 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΑΞΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 21 ΤΟΥ 1962 ΚΑΙ 50 ΤΟΥ 1966) 441 "Αριθμός 369 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΑΞΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 21 ΤΟΥ 1962 ΚΑΙ 50 ΤΟΥ 1966) Διάταγμα ανακλήσεως δυνάμει του άρθρου 4 (3). Το Ύπουργικόν Συμβούλιον, ενασκούν τάς εξουσίας τάς χορηγουμένας εις

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 655 1772 (+30)

Διαβάστε περισσότερα

'Εξεδόθη εν Λευκωσία σήμερον 8ηιν 'Ιανουαρίου 1971.

'Εξεδόθη εν Λευκωσία σήμερον 8ηιν 'Ιανουαρίου 1971. 46 γνωστού ώς «Μορψωτικόν "Ιδρυμα Χοιροκοιτίας 'ό Παπαπέτρος'» φιλανθρωπικού ιδρύματος, ίδρυθέντος και συσταθέντος δια συστατικής πράξεως γενομένης εν 'Αθήναις τή 13η 'Οκτωβρίου 1969, ενεγράφησαν από τής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 27399 24 Ιουνίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2467 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθορισμός θαλάσσιας ζώνης για την Οριοθέτηση Χώρου Λουομένων στη θαλάσσια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ 101Α Έξοδος Λευκωσίας 200 μέτρα στα αριστερά, μετά την νέα αερογέφυρα Λατσιών Φωτιζόμενη 102Α Έξοδος Λευκωσίας αριστερά 700 μέτρα, μετά την παλαιά αερογέφυρα Λατσιών έναντι Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 655 1772 (+30)

Διαβάστε περισσότερα

του βασικού νόμου. 3. Η παράγραφος (γ) του εδαφίου (1) του άρθρου 6 του βασικού νόμου Τροποποίηση αντικαθίσταται από την ακόλουθη νέα παράγραφο:

του βασικού νόμου. 3. Η παράγραφος (γ) του εδαφίου (1) του άρθρου 6 του βασικού νόμου Τροποποίηση αντικαθίσταται από την ακόλουθη νέα παράγραφο: Ε.Ε. Παρ. 1(1) 379 Ν. 123(I)/99 Αρ. 3358, 22.10.99 Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία, Δομή, Αρμοδιότητες και Αλλα Συναφή Θέματα) (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1999 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2011 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑ: ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΡΜΟ ΙΑ ΑΡΧΗ: ΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2011 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑ: ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΡΜΟ ΙΑ ΑΡΧΗ: ΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2011 11/6/12 ΠΜ 256/11 Τριώροφη κατοικία στο ½ τεμάχιο (ανατολικά) 530 54/510402 Νικόλαος ιώροφη κατοικία στο ½ 11/6/12 ΠΜ 256/11 τεμάχιο (δυτικά)

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 6551772 (+30) 210

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ "8 ΝΗΣΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΕΡΙΟΧΗ 8 ΝΗΣΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "8 ΝΗΣΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "8" ΝΗΣΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΑΥΡΙΟ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕΦ 8020 ΦΑΣΣΑ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕΦ 8040 ΓΡΗΑ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕΦ 8050 ΤΟΥΡΛΙΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕΦ 8060 ΔΥΣΒΑΤΟ ΤΗΝΟΥ ΑΕΦ 8110 ΛΙΒΑΔΑ ΤΗΝΟΥ ΑΕΦ 8140 ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Σύρος είναι νησί των Κυκλάδων. Πρωτεύουσά της είναι η Ερμούπολη, η οποία είναι πρωτεύουσα της Περιφέριας Νότιου Αιγαίου αλλά και του πρώην Νομού Κυκλάδων. Η Σύρος αναπτύχθηκε ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 6551772 (+30) 210

Διαβάστε περισσότερα

1. Γράφουμε το όνομα της Κύπρου και του Ηνωμένου Βασιλείου στη θέση τους στον χάρτη.

1. Γράφουμε το όνομα της Κύπρου και του Ηνωμένου Βασιλείου στη θέση τους στον χάρτη. Ο Αντρέας είναι δέκα χρόνων, κάτοικος Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο και προγραμματίζει να έρθει στην Κύπρο με τους γονείς του για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μελετά διάφορες πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 6551772 (+30) 210

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 25 και 27 Μαρτίου, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 25 και 27 Μαρτίου, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 25 και 27 Μαρτίου, 2011 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ "4 ΜΥΡΤΩΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΟΛΠΟΙ ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ 4 ΜΥΡΤΩΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΟΛΠΟΙ ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ "4 ΜΥΡΤΩΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΟΛΠΟΙ ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ "4 ΜΥΡΤΩΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΟΛΠΟΙ ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΜΑΛΕΑΣ ΑΕΦ 4010 ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΑΕΦ 4020 ΠΑΡΑΠΟΛΑ Ή ΜΠΕΛΛΟΠΟΥΛΑ ΑΕΦ 4050 ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΕΦ 4110

Διαβάστε περισσότερα

Σχολείο Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας Επαρχία

Σχολείο Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας Επαρχία ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ Χρυσαλιννιωτίσσης 28 1017 Λευκωσία ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22348831 22348831 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ Λεύκωνος 61 1010 Λευκωσία ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22667222 22667222 ΛΕΥΚΩΣΙΑ -

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: Ε1 Διάρκεια: 2 ώρες Υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΟΥΧΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014

ΑΔΕΙΟΥΧΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 A/A ΑΡ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Εγκεκριμένες Υπηρεσίες ΜΗΤΡΩΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 1. 007 KOMANETSI AQUATIC & FITNESS 28ης Οκτωβρίου 27 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22463360 2. 017 HILTONIA CLUB Λεωφ Μακαρείου Γ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Ο «Οδηγός Διακοπών» χωρίζεται σε 3 ενότητες:

Ανακοίνωση. Ο «Οδηγός Διακοπών» χωρίζεται σε 3 ενότητες: Ανακοίνωση Μέσα στα πλαίσια των ενεργειών του για πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού που κατακλύζει την περίοδο αυτή τις παραλιακές και άλλες περιοχές παραθερισμού, ο Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ)

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στο 22691100.

Ανακοίνωση. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στο 22691100. Ανακοίνωση Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των καταναλωτών αναφορικά με τις τιμές ορισμένων ειδών ευρείας κατανάλωσης σε παραλιακά κέντρα αναψυχής και τουριστικά καταλύματα, το Τμήμα Διασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3022,

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3022, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3022, 8.12.95 Αριθμός 297 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΝΟΜΟΙ (ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1991 ΚΑΙ 76(1) ΤΟΥ 1992) Διάταγμα με βάση τα άρθρα 12 και 21 Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

6987 Κ.Δ.Π. 705/2004 Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

6987 Κ.Δ.Π. 705/2004 Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3895, 27.8.2004 Αριθμός 705 6987 Κ.Δ.Π. 705/2004 Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 26(2)(γ) του περί Συμβουλίου Αμπελοοινικών

Διαβάστε περισσότερα

Σχολείο Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας Επαρχία

Σχολείο Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας Επαρχία ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αριστείδη Χαραλάµπους 8 2008 Στρόβολος ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22316439 22316445 22315562 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Α' Κυριάκου Μάτση 26 2368 Άγιος Δοµέτιος ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22776530

Διαβάστε περισσότερα

«Εγώ και ο τόπος μου»

«Εγώ και ο τόπος μου» «Εγώ και ο τόπος μου» Στ Τάξη (ΚΒ) - ΤΣΙΡΕΙΟ Στοιχεία Ενότητας Θέμα: Εγώ και ο τόπος μου Σύντομη Περιγραφή Ενότητας: Τα παιδιά, άλλοτε ατομικά και άλλοτε ομαδικά, διερεύνησαν και κατέγραψαν στοιχεία και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΗΜΩΝ -------------------------------------------------

ΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΗΜΩΝ ------------------------------------------------- ΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΗΜΩΝ ------------------------------------------------- Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι οι πρόσφυγες/εκλογείς των κατεχόμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ A: ΕΡΓΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ A: ΕΡΓΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ( ) EE ΔΗΜΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ET2 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΩΟΥ & ΝΙΣΥΡΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ 5 1686/23-04-2012 2 4 ΜΟΝΟΠ@ΤΙΑ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΣ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ET4 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ EE ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΣ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

4. γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο

4. γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο 4. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο 4. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο 4. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο /Ελληνικός χώρος Τα ελληνικά βουνά (και γενικότερα οι ορεινοί όγκοι της

Διαβάστε περισσότερα

Tοπογραφικά Σύμβολα. Περιγραφή Χάρτη. Συνήθως στους χάρτες υπάρχει υπόμνημα με τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα εξής:

Tοπογραφικά Σύμβολα. Περιγραφή Χάρτη. Συνήθως στους χάρτες υπάρχει υπόμνημα με τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα εξής: Tοπογραφικά Σύμβολα Συνήθως στους χάρτες υπάρχει υπόμνημα με τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα εξής: Κεντρική Αρτηρία Ρέμα Δευτερεύουσα Αρτηρία Πηγάδι Χωματόδρομος Πηγή Μονοπάτι

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 3ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ 20 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

1o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ» Χάρτες: Προσδιορισμός θέσης

1o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ» Χάρτες: Προσδιορισμός θέσης 1o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ» Χάρτες: Προσδιορισμός θέσης Απαραίτητο όλων των ωκεανογραφικών ερευνών και μελετών Προσδιορισμός θέσης & πλοήγηση σκάφους Σε αυτό το εργαστήριο.. Τι περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 446/ Τα αγροτεμάχια «Κατηγορίας Β», όπως αυτά καθορίζονται στο Παράρτημα II, θα παραμείνουν χέρσα για ένα χρόνο, από το Μάρτη του

Κ.Δ.Π. 446/ Τα αγροτεμάχια «Κατηγορίας Β», όπως αυτά καθορίζονται στο Παράρτημα II, θα παραμείνουν χέρσα για ένα χρόνο, από το Μάρτη του Ε.Ε. Παρ. I(I) 4731 Κ.Δ.Π. 446/2001 Αρ. 3551, 30.11.2001 Αριθμός 446 ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΛΉΨΕΩς ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΉΣΕΩς ΤΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 49 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 47 ΤΟΥ 1978, 57 ΤΟΥ 198.1 ΚΑΙ 67(1) ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3210, K.AJI. 386/97

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3210, K.AJI. 386/97 E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 0,..9 8 K.AJI. 8/9 Αριθμός 8 Οι περί Εμπορικής Ναυτιλίας (Σύνθεση και Αριθμός Πληρώματος) Κανονισμοί του 99, οι οποίοι κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων και εγκρίθηκαν από αυτή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ 55 183/-0-01 EE ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ SALT ET ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ 57 ET3 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ EE ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ 60 186/-0-01 BIOMASS ET ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 55,5 ET3 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Απόστολος Ντάνης. Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Δρ. Απόστολος Ντάνης. Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής *Βασικές μορφές προσανατολισμού *Προσανατολισμός με τα ορατά σημεία προορισμού στη φύση *Προσανατολισμός με τον ήλιο *Προσανατολισμός από τη σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

iv. Παράκτια Γεωμορφολογία

iv. Παράκτια Γεωμορφολογία iv. Παράκτια Γεωμορφολογία Η παράκτια ζώνη περιλαμβάνει, τόσο το υποθαλάσσιο τμήμα της ακτής, μέχρι το βάθος όπου τα ιζήματα υπόκεινται σε περιορισμένη μεταφορά εξαιτίας της δράσης των κυμάτων, όσο και

Διαβάστε περισσότερα

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 ΝΗΣΟΣ ΔΟΚΟΣ Προβλήτα στο ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΑΣΤΡΟ Κορυφή ΔΟΚΟΥ Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 5,8 χλμ. 2 ώρ. 05 3 * Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ "7 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ 7 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ "7 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ "7" ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΛΑΚΑ ΛΗΜΝΟΥ ΑΕΦ 7010 ΣΙΓΡΙ Ή ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΙ ΛΕΣΒΟΥ ΑΕΦ 7130 ΠΑΣΣΑΣ ΟΙΝΟΥΣΩΝ ΑΕΦ 7400 ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟ ΨΑΡΩΝ ΑΕΦ 7510 ΠΑΠΠΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - 4 ΜΑΪΟΥ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - 4 ΜΑΪΟΥ 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - 4 ΜΑΪΟΥ 2017 Η παρουσίαση αφορά Έργα που δύναται να συγχρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Προγραμματική Περίοδο 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ AΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑ/ΚΒ Μαθηματικά - Εκπαιδευτικοί Ε' - ΣΤ τάξη ΑΓΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑ/ΚΒ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΒ Αναφορά και Χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ KAI METΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ KAI METΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ KAI METΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Χάρτης προτεινόμενων ζωνών Θαλάσσιας Γυάρου Α) Ζώνη Χ1: Περιοχή Προστασίας της Φύσης Ορίζεται το χερσαίο τμήμα του νησιού 300 μέτρα από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ "5 ΚΟΛΠΟΙ ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ,ΜΑΛΙΑΚΟΣ, ΠΑΓΑΣΑΤΙΚΟΣ- ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ 5 ΚΟΛΠΟΙ ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ,ΜΑΛΙΑΚΟΣ, ΠΑΓΑΣΑΤΙΚΟΣ- ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ "5 ΚΟΛΠΟΙ ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ,ΜΑΛΙΑΚΟΣ, ΠΑΓΑΣΑΤΙΚΟΣ- ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ "5 ΚΟΛΠΟΙ ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ, ΜΑΛΙΑΚΟΣ, ΠΑΓΑΣΑΤΙΚΟΣ- ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΒΡΥΣΑΚΙ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΕΦ 5140

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter # 2. Οι Πιλοτικές περιοχές στην Ελλάδα. 1. Όνομα και τοποθεσία των πιλοτικών τοποθεσιών. Ιανουάριος 2019

Newsletter # 2. Οι Πιλοτικές περιοχές στην Ελλάδα. 1. Όνομα και τοποθεσία των πιλοτικών τοποθεσιών. Ιανουάριος 2019 A HarmonizEd framework to Mitigate coastal EroSion promoting ICZM protocol implementation Newsletter # 2 Ιανουάριος 2019 Οι Πιλοτικές περιοχές στην Ελλάδα 1. Όνομα και τοποθεσία των πιλοτικών τοποθεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ "1" ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ- ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ 1 ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ- ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ "1" ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ- ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ "1" ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ- ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΟΞΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΕΦ 1010 ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΕΦ 1020 ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΑΕΦ 1140 ΨΑΡΟΜΥΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΙΣΧΥΣ (ΚW) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΣ/ΚΟΙΝ.- ΘΕΣΗ ΡΑΕΚ 67/2006 Ν.420/Ε8 176 ΝΤΙΖΕΛ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ

ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΙΣΧΥΣ (ΚW) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΣ/ΚΟΙΝ.- ΘΕΣΗ ΡΑΕΚ 67/2006 Ν.420/Ε8 176 ΝΤΙΖΕΛ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΆΔΕΙΕΣ Α/Α 1 2091-04 2151-05 2216-05 7/12/2004 10/11/2005 7/12/2004 2 605-05 10/3/2005 10/3/2005 3 606-05 10/3/2005 10/3/2005 4 609 11/3/2005 11/3/2005 5 701 808 23/3/2005

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 187/86 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 187 Αρ. 2156 της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Ο ΠΕΡΙ ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ. ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπ Άρ. 218 της ΙΟης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1963 Διοικητικά! Πράξεις καΐ Γνωστοποιήσεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ. ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπ Άρ. 218 της ΙΟης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1963 Διοικητικά! Πράξεις καΐ Γνωστοποιήσεις ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπ Άρ. 218 της ΙΟης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1963 Διοικητικά! Πράξεις καΐ Γνωστοποιήσεις 'Αριθμός 4 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ (Κεφ. 243 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Στ ΤΑΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Στ ΤΑΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Στ ΤΑΞΗ 1 Πέρα Χωριό Νήσου Β 2 Κόρνος 3 Σια 4 Πυργά 5 Μοσφιλωτή 6 Αλάμπρα 7 Αγ. Βαρβάρα 8 Μαθιάτης 9 Λυθροδόντας 10 Πέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 587/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3738 της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 587 Οι περί Οδών και Οικοδομών

Διαβάστε περισσότερα

7363 Κ.Δ.Π. 753/2004

7363 Κ.Δ.Π. 753/2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3911, 22.10.2004 7363 Κ.Δ.Π. 753/2004 Αριθμός 753 QyiEPI ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2000 ΚΑΙ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 7 Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα