Εditorial. Περιεχόμενα. 2 Ευκαιρίες για ανάπτυξη το 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εditorial. Περιεχόμενα. 2 Ευκαιρίες για ανάπτυξη το 2015"

Transcript

1 * 1 Τεύχος 9 Δεκέμβριος 2014 *Γιατί όλοι εμείς στην CANA, έχουμε ENA ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ Περιεχόμενα 2 Ευκαιρίες για ανάπτυξη το Στην Cana κοιτάζουμε μπροστά και ο χρόνος μετρά υπέρ μας! Οι νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Cana 4 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) Greece Race for the Cure 6 Γνωριμία με το Τμήμα Διαγωνισμών 7 Η γνώμη μας μετράει Η Cana εδραιώνει την παρουσία της στο χώρο της σπονδυλικής στήλης 12 Τα Προβιοτικά στην Παιδιατρική 13 Εκδηλώσεις - Συνέδρια 14 Γεύσεις χωρίς γλουτένη 15 Ρωτάμε & Απαντάμε Γάμοι & Γεννήσεις 16 Προσφορές Τμήματος Φροντίδας Υγείας Εditorial Οι γιορτές των Χριστουγέννων έχουν σχεδόν φθάσει και μαζί τους φέρνουν το ένατο τεύχος του «1», του γνωστού πλέον σε όλους μας newsletter της Cana. Με γιορτινή διάθεση λοιπόν, ξεπερνάμε τις καθημερινές δυσκολίες και «αλλάζουμε» με σταθερό ρυθμό. Όπως αναφέρει στο άρθρο του ο κος Κανάρογλου, οι ευκαιρίες για ανάπτυξη το 2015 είναι μπροστά μας και οι νέες συνεργασίες της Cana είναι γεγονός. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα θέματα με τα οποία καταπιάνεται αυτή τη φορά το περιοδικό μας. Καλωσορίζουμε τη νέα μας εταιρική καταχώριση με την οποία κοιτάζουμε μπροστά, με τον χρόνο να μετρά υπέρ μας, καθώς και τη συνεργασία μας με τη Synergy Logistics και τις νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Cana. Επίσης γνωρίζουμε καλύτερα το τμήμα Διαγωνισμών και το ότι «η γνώμη μας μετράει», μέσω και του φετινού ερωτηματολογίου ικανοποίησης προσωπικού. Επιπλέον, εδραιώνουμε την παρουσία μας στο χώρο της σπονδυλικής στήλης, επανακυκλοφορούμε το Minadex και λανσάρουμε το Bion3 Junior, το οποίο εμπεριέχει 3 είδη προβιοτικών στελεχών. Στις Eκδηλώσεις Συνέδρια, ταξιδεύουμε στη Γενεύη για το 36ο ESPEN και μαγειρεύουμε Ιταλικά με προϊόντα Schar. Δεν θα ξεχνούσαμε βέβαια να αναφέρουμε την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου «Άλμα Ζωής», με χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέσω των πωλήσεων των EXELIA. Κοντά μας με πολύ ενδιαφέρον και σε αυτό το τεύχος, οι σταθερές μας στήλες: το ιατρικό μας κείμενο, τα Q&As για να συνεχίσουμε να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, γάμοι και γεννήσεις και φυσικά οι προσφορές μας, αυτή τη φορά με προτάσεις για δώρα EXELIA. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, αγάπη, δημιουργία Τμήμα HR

2 2H εταιρεία Cana Ευκαιρίες για ανάπτυξη το 2015 Κώστας Κανάρογλου / Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί προχωρούν με σταθερό ρυθμό. Σε αυτό το τεύχος του περιοδικού μας θα βρείτε μια παρουσίαση των νέων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων της Cana. Θα διαπιστώσετε ότι έχουμε στη διάθεσή μας χώρο τ.μ. διαμορφωμένο με συγκεκριμένες προδιαγραφές, γεγονός που πολλαπλασιάζει τη δυναμικότητα της εταιρείας. Η συνεργασία με τη Synergy Logistics, που ξεκίνησε τον Αύγουστο, εδραιώνεται και σταδιακά αξιοποιεί την τεχνογνωσία και των δύο πλευρών. Βλέπουμε κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσουμε, ως ευκαιρία να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας και δεν χάνουμε την προσήλωσή μας στους στόχους που έχουν τεθεί. Σε όλα τα εμπορικά τμήματα της εταιρείας βλέπουμε θετικές εξελίξεις. Τον Νοέμβριο ξεκινήσαμε μία ακόμη νέα συνεργασία με μια εταιρεία με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, την Angiodynamics, που εξειδικεύεται στην αγγειοχειρουργική και την ογκολογία. Το αρμόδιο τμήμα αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμα δύο σημαντικές συνεργασίες στο άμεσο χρονικό διάστημα. Στον Τομέα Φαρμάκου, η ανάθεση της προώθησης του Palexia από τη Jansen επεκτείνει τη συνεργασία μας με ένα φάρμακο που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του πόνου. Νέα προϊόντα έχουμε και στον Τομέα Φροντίδας Υγείας με την επανακυκλοφορία του Minadex και τo λανσάρισμα του Bion3 Junior. Γεγονός ιδιαίτερης σημασίας αποτελεί και η παράδοση της πρώτης επιταγής από τις πωλήσεις των EXELIA στο Άλμα Ζωής. Το όραμά μας για ένα προϊόν που ευαισθητοποιεί τις γυναίκες και «δίνει πίσω», γίνεται πραγματικότητα και αποτελεί σημαντικό πυλώνα της κοινωνικής δράσης της εταιρείας. Το 2015 είναι για εμάς μια χρονιά ανάπτυξης όπου οι στόχοι μας θα είναι ξεκάθαροι και το βλέμμα μας στραμμένο μπροστά. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τους γοργούς ρυθμούς που χρειάζεται και να φροντίσουμε και για την προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων, ξεκινάμε το Σύστημα Αξιολόγησης της Cana. Μέσω της αξιολόγησης θα μπορέσουμε όλοι να βάζουμε προσωπικούς στόχους βελτίωσης, να έχουμε ξεκάθαρο feedback και να αναγνωρίζεται η αποτελεσματικότητα και η σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε αδιάκοπα να διευρύνουμε τις προοπτικές της εταιρείας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη συνεχή ανάπτυξή της. Εύχομαι υγεία και ευημερία για εσάς και τις οικογένειές σας και να περάσετε ξεκούραστες Γιορτές.

3 3 H εταιρεία Cana Στην Cana κοιτάζουμε μπροστά και ο χρόνος μετρά υπέρ μας! Τον Νοέμβριο δημιουργήθηκε η νέα εταιρική καταχώριση των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana. Η καταχώριση σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προβάλει την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της Cana σε συνδυασμό με την επιδίωξη για καινοτομία και συνεχή εξέλιξη. Οι νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Cana! Η συνεργασία των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana με τη Synergy Logistics ξεκίνησε τον Αύγουστο 2014, με τη μεταφορά του αποθέματος από το Ηράκλειο Αττικής στον Ασπρόπυργο, η οποία διήρκησε 3 ημέρες. Την επόμενη ημέρα ξεκίνησε η εκτέλεση παραγγελιών αλλά και η διαχείριση των εισαγωγών. Με τη συνεργασία των δύο μερών, οι «παιδικές ασθένειες» ξεπεράστηκαν σε εύλογο χρονικό διάστημα και ομαλοποιήθηκε η διαχείριση και διακίνηση των προϊόντων της Cana. Ο αποθηκευτικός χώρος της Cana καλύπτει μ 2, που διαμορφώθηκαν με συγκεκριμένες προδιαγραφές έτσι ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις του ΕΟΦ, και έχει δυναμικότητα >1.500 παλετοθέσεων. Ο χώρος έχει εξοπλιστεί με μηχανισμό ψύξεως που εξασφαλίζει ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία, ενώ καταγράφεται η διακύμανσή τους καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μετά το πρώτο τρίμηνο συνεργασίας, οι δύο εταιρείες στοχεύουν σε επιπλέον ενέργειες βελτιστοποίησης των αυτοματισμών και των διαδικασιών. Η προσπάθεια βελτίωσης θα συνεχιστεί καθ όλη την διάρκεια του έργου, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ελέγχεται, επανεξετάζεται και επανασχεδιάζεται εάν και εφόσον χρειαστεί, ώστε να εξασφαλιστεί ο δυνατόν υψηλότερος βαθμός αποδοτικότητας. Λίγα λόγια για τον νέο μας συνεργάτη: Η Synergy Logistics ιδρύθηκε στις αρχές του 2004, χρησιμοποιεί 30,000 μ 2 στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους στην Αττική και Θεσσαλονίκη και 6 hubs στις κύριες πόλεις της επικράτειας. Το δίκτυο διανομής της καλύπτει πανελλαδικά όλα τα κανάλια διανομής των Αποθετών και οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9000: 2008, ISO και ISO από την TUV Austria. Ειδικά για τη διανομή των προϊόντων της Cana συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Όμιλο Delatolas, που με στόλο 88 φορτηγών οχημάτων και παρουσία 45 ετών στο χώρο της μεταφοράς-διανομής, έχει σημαντική εμπειρία στη διανομή καλλυντικών & προϊόντων φροντίδας υγείας σε φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, καταστήματα καλλυντικών και Super Markets.

4 4Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) 2014 Τμήμα HR Η Cana συνεχίζοντας την προσπάθεια για ενεργή συμμετοχή σε διάφορες μορφές δράσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, το 2014 υποστήριξε τους παρακάτω συλλόγους-σωματεία: Αρχέλων (για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας) To Χαμόγελο του Παιδιού Φιλόπτωχο Ταμείο Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης - Ενημέρωσης - Συμπαράστασης σε παιδιά με εγκεφαλική - νοητική υστέρηση Οι Γιατροί του Κόσμου Οι Λέοντες του Πειραιά (για τους μεταμοσχευθέντες και νεφροπαθείς αθλητές) Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κοινωνικό Φαρμακείο Χανίων Ιερός Ναός Αγ. Κωνσταντίνου Χανίων Οι Φίλοι του Παιδιού (φιλανθρωπικό σωματείο) Οι Γιατροί του Κόσμου Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Γαλατσίου ΕΔΟΚ (εθελοντική διασωστική ομάδα κρίσεων) Άλμα Ζωής (σύλλογος γυναικών καρκίνου μαστού) Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού Unesco Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση PR.A.K.S.I.S (προγράμματα ανάπτυξης, κοινωνικής στήριξης και ιατρικής συνεργασίας σε κάθε κοινωνικά αποκλεισμένη ομάδα) Θεόφιλος (για την πολύτεκνη οικογένεια) Οίκος Ευγηρίας «Λωίδα» Νοσοκομεία, Ιδιώτες, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Αθλητικοί Όμιλοι, Σχολεία, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων κλπ. Εθελοντική Αιμοδοσία 2014 Η ζωή είναι στο χέρι μας... H Cana, με σκοπό την παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, συνεχίζει να στηρίζει την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Έτσι, την Τρίτη 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 7η εθελοντική μας αιμοδοσία και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου η 8η εθελοντική μας αιμοδοσία στα γραφεία της εταιρείας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του 2014 έχουμε προσφέρει αίμα από την τράπεζά μας σε 18 συνανθρώπους μας, εργαζόμενους αλλά και συγγενείς εργαζομένων της Cana. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή σας και περιμένουμε ακόμη περισσότερους στο επόμενο κάλεσμά μας.

5 5 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Greece Race for the Cure Η Cana προσέφερε Ευρώ στο Άλμα Ζωής, τα πρώτα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τις πωλήσεις των EΧΕLIA. Τα EXELIA συμμετείχαν στο Greece Race for the Cure, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο και προσέφεραν Ευρώ στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», για την υποστήριξη προγραμμάτων πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Τηρώντας τη δέσμευση πως θα προσφέρουν ένα ευρώ για κάθε συσκευασία που θα πωλείται, υπέρ της πρόληψης και της ενημέρωσης, τα EXELIA παρέδωσαν την Κυριακή την πρώτη επιταγή στο Άλμα Ζωής. Με 118 συμμετοχές, η ομάδα των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana, συμμετείχε σε αυτή την πρωτοβουλία ενημέρωσης και κινητοποίησης γυναικών. Το EXELIA Photo Booth δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης: η ενέργεια «χαρίζουμε χαμόγελα-χαρίζουμε ενημέρωση» κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 3000 χαμόγελα! Τόσες θα είναι οι γυναίκες που θα ενημερωθούν για την πρόληψη τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία τους. Σας ευχαριστούμε όλους που συμμετείχατε σε μια τόσο σημαντική προσπάθεια ενημέρωσης!

6 6Γνωριμία με την Cana Γνωριμία με το Τμήμα Διαγωνισμών Τάκης Κεφαλάς / Υπεύθυνος Διαγωνισμών Διακήρυξη - Διαγωνισμός - Προσφορά - Προσφυγή - Ενσταση - Σύμβαση - Διαύγεια, λέξεις απλές, οι οποίες εάν συνδυαστούν η κάθε μία ξεχωριστά με την προκαθορισμένη ημερομηνία υποβολής, των απαιτούμενων για κάθε περίπτωση εγγράφων, θα έχουμε το αποτέλεσμα το οποίο ονομάζεται Τμήμα Διαγωνισμών. Το Τμήμα Διαγωνισμών το οποίο λειτουργεί σαν οργανωμένο τμήμα από το 2010, έχει σκοπό τη συμμετοχή της εταιρίας μας στους Διαγωνισμούς και στα αιτήματα προσφορών που διεξάγουν Νοσοκομεία, Υπουργεία, Στρατός και άλλες υπηρεσίες, έτσι ώστε να συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων, μέσω των συμβάσεων που θα υπογραφούν. Q Q Διεκπεραίωση των αιτημάτων των Τμημάτων Marketing, των Νοσοκομείων και των Ιδιωτικών Κλινικών. Απαιτήσεις Μελών Τμήματος Διαγωνισμών Q Q Έγκαιρη ανταπόκριση στις αναρτήσεις και τα αιτήματα των Νοσοκομείων. Αναλυτικά οι αρμοδιότητες και οι απαιτήσεις του δυναμικού του Τμήματος Διαγωνισμών είναι οι παρακάτω. Αρμοδιότητες Τμήματος Διαγωνισμών Q Q Αναζήτηση και Εύρεση Αιτημάτων Προσφορών Προσκλήσεων Ενδιαφέροντος - Διαπραγματεύσεων - Διακηρύξεων Διαγωνισμών από το Πρόγραμμα Διαύγεια, τις ιστοσελίδες των Νοσοκομείων αλλά και τους συνεργαζόμενους φορείς. Q Q Μέριμνα για την προώθηση των αιτημάτων προμήθειας στα εκάστοτε ενδιαφερόμενα τμήματα Marketing. Q Q Διαρκής επικοινωνία με τους ιατρικούς επισκέπτες, τους product managers, το λογιστήριο, την αποθήκη και οποιονδήποτε εμπλεκόμενο στην ανθρώπινη αλυσίδα εξυπηρέτησης των νοσοκομείων και ιδιωτών. Q Q Επικοινωνία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που έχουν να κάνουν με τη συλλογή οποιωνδήποτε εγγράφων και στοιχείων (και είναι πολλά), που είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή της εταιρίας στις διαδικασίες (διαγωνισμούς, προσφορές) των νοσοκομείων. Q Q Μέριμνα για διεκπεραίωση των διαδικασιών σχετικά με τη διενέργεια κάθε είδους διαγωνισμού ή εξωσυμβατικής προμήθειας στα προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια. Q Q Μελέτη και σύνταξη προσφορών. Q Q Αποστολή Προσφορών - Δειγμάτων & Παρακολούθηση της Έκβασης των Αποτελεσμάτων τους. Q Q Κατάρτιση των συμβάσεων με τα νοσοκομεία. Q Q Τήρηση και παρακολούθηση συμβάσεων, εγγυητικών επιστολών και κάθε άλλου απαιτούμενου παραστατικού εγγράφου. Q Q Τήρηση αρχείου καταγραφής των διαγωνισμών, των προσφορών, των συμβάσεων και κάθε άλλου εγγράφου που αποστέλλεται από το τμήμα. Q Q Συγκέντρωση και ανανέωση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Q Q Τήρηση αρχείου πιστοποιητικών ISO, CE κ.τ.λ. Q Q Ταχύτατη διεκπεραίωση των διαδικασιών εντός των δεδομένων χρονικών ορίων. Q Q Συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας. Q Q Οργάνωση χρόνου και αρχείων. Q Q Ευελιξία στις πολυάριθμες απαιτήσεις. Q Q Επιμονή. Q Q Υπομονή Όπως φαίνεται και παραπάνω, το τμήμα μας καλείται να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση, πολλές προκλήσεις τις οποίες πρέπει να φέρει εις πέρας άμεσα και αποτελεσματικά. Σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, το Τμήμα Διαγωνισμών θα καταβάλλει «όπως πάντα» κάθε δυνατή προσπάθεια προς επίτευξη των στόχων της εταιρίας.

7 7 Eρωτηματολόγιο Ικανοποίησης Προσωπικού Η γνώμη μας μετράει Για άλλη μία χρονιά η Διοίκηση της εταιρείας, μέσω του ετήσιου ερωτηματολογίου ικανοποίησης προσωπικού, θέλησε να συλλέξει απόψεις, σχόλια, προτάσεις και τον βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων της, για διάφορα θέματα που αφορούν στο αντικείμενο της εργασίας τους. Προφίλ Ερωτηθέντων Η φετινή έρευνα ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο και συμπληρώθηκε από 75 άτομα, με τους άνδρες να υπερέχουν σε συμμετοχή έναντι των γυναικών. Το συνολικό ποσοστό συμμετοχής θεωρείται σχετικά χαμηλό, αν και κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι της εταιρείας παροτρύνονται να λαμβάνουν μέρος στην έρευνα, για να βοηθήσουν στη συλλογή στοιχείων προς ενημέρωση της Διοίκησης. 57% Άνδρας 3% 39% 56 και άνω 41 έως 55 16% 3% Άλλο Εργοστάσιο & Χημείο 8% 36% 21 και άνω έτη 10 έως 20 έτη Κάποια συμπεράσματα Για την εργασία: Η πλειοψηφία συνεχίζει να θεωρεί τη δουλειά της πρόκληση, είναι ικανοποιημένη από την εταιρεία ως χώρο εργασίας και θεωρεί ότι υπάρχει καλό εργασιακό κλίμα. Από την άλλη μεριά η δουλειά συνήθως εκτελείται υπό πίεση χρόνου, οι εργαζόμενοι καλούνται να ανταποκριθούν σε αντικρουόμενες απαιτήσεις ενώ οι απολαβές τους φαίνεται να χρειάζονται βελτίωση. 43% ΦΥΛΟ Γυναίκα 52% 7% ΗΛΙΚΙΑ 31 έως 40 Έως 30 81% ΤΜΗΜΑ Μarketing & Πωλήσεις 29% 27% ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ 3 έως 9 έτη Έως 2 έτη

8 8Eρωτηματολόγιο Ικανοποίησης Προσωπικού Eργασία Άμεσος Προϊστάμενος Είναι σαφής ο ρόλος μου και οι ευθύνες μου στην εργασία Ο προϊστάμενός μου είναι δίκαιος Δέχεται τις ιδέες και τις απόψεις μου Η εργασία μου αποτελεί πρόκληση για μένα Έχω την εξουσιοδότηση να λαμβάνω αποφάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της εργασίας μου Ενθαρρύνει τους ανθρώπους της ομάδας να επιλύουν δημιουργικά τα όποια προβλήματα Παρέχει κατάλληλη επαγγελματική κατάρτιση στους εργαζόμενους και επίβλεψη στην εργασία τους Οι αποδοχές μου ανταποκρίνονται στην εργασία μου Η εργασία μου εκτελείται συνήθως υπό πίεση χρόνου (ταχύρρυθμη εργασία, αυστηρές προθεσμίες) Επικοινωνεί τους στόχους του τμήματος Ενημερώνει για την εταιρική πολιτική, τα σχέδια και τις εξελίξεις Προγραμματίζει τις εργασίες της ομάδας αποτελεσματικά Η δομή του τμήματος που ανήκω είναι καλά σχεδιασμένη και αποτελεσματική Η κριτική του είναι πάντα χρήσιμη και δεν γίνεται μπροστά σε άλλους Οι πολιτικές και οι πρακτικές στο τμήμα που ανήκω μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις αποτελεσματικά Καλούμαι να ανταποκριθώ σε αντικρουόμενες απαιτήσεις Μπορώ να συμμετέχω στις αποφάσεις της ομάδας εργασίας στην οποία ανήκω Μπορεί με τη λογική να ελέγχει το θυμό του και να αντεπεξέλθει τις δυσκολίες Αναγνωρίζει την προσφορά των εργαζομένων της ομάδας κατά την εργασία τους Όταν προγραμματίζει αλλαγές εξασφαλίζει την κατάλληλη υποστήριξη των εργαζομένων Γνωρίζει τις φιλοδοξίες των υφισταμένων του Υπάρχει καλό εργασιακό κλίμα στην εταιρεία Μου δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσω εργασία και προσωπική ζωή Είμαι ικανοποιημένος/η από την εταιρεία σαν χώρο εργασίας Ο προϊστάμενός μου έχει τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση

9 9 Eρωτηματολόγιο Ικανοποίησης Προσωπικού Εταιρεία Eίμαι υπερήφανος/η που εργάζομαι σε αυτή την εταιρεία Γνωρίζω την αποστολή και τους στόχους της Δίνει έμφαση στην ομαλή της πορεία και παράδοση Υπολογίζει τους εργαζομένους της και εκτιμά την συμβολή τους Είναι ειλικρινής απέναντι στους εργαζόμενους Η διοίκηση της εταιρείας είναι αποτελεσματική στο συντονισμό, την οργάνωση, την διαχείρηση Υπάρχει καλή ομαδική εργασία και συνεργασία μεταξύ των τμημάτων για την εκπλήρωση των στόχων Η εταιρεία παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων Επενδύει σε εξοπλισμό & εγκαταστάσεις Η εταιρεία παρέχει ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση και εκμάθηση νέων δεξιοτήτων Η Cana υλοποιεί προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε μεγάλο βαθμό Η μέθοδος υποδοχής και εκπαίδευσης των νέων εργαζομένων είναι επαρκής Για τον άμεσο προϊστάμενο: Επικοινωνεί τους στόχους του τμήματος, είναι δίκαιος, έχει τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση και ενθαρρύνει τους ανθρώπους της ομάδας να επιλύουν δημιουργικά τα όποια προβλήματα. Στον αντίποδα, θα πρέπει να ενημερώνει περισσότερο για την εταιρική πολιτική, τα σχέδια και τις εξελίξεις, να μην ασκεί κριτική μπροστά σε άλλους, να γνωρίζει τις φιλοδοξίες των υφισταμένων του και να δίνει τη δυνατότητα για εξισορρόπηση εργασίας και προσωπικής ζωής. Για την Cana: Η πλειοψηφία είναι υπερήφανη που εργάζεται σε αυτή την εταιρεία, η οποία παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων της, επενδύει σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις και υλοποιεί προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, επικοινωνεί μέσω του Newsletter της και στέκεται επάξια στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Αντιθέτως, η εταιρεία θα πρέπει να βελτιώσει την καλή ομαδική εργασία μεταξύ των τμημάτων της, να πληροφορεί σχετικά με τον ανταγωνισμό, να εστιάζει σε ευκαιρίες για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και να πληροφορεί για τις νέες της κινήσεις κατευθύνσεις. Τέλος, θα πρέπει η στρατηγική της εταιρείας για το μέλλον να γίνει πιο ξεκάθαρη, για να αντιμετωπιστεί και η ανασφάλεια των εργαζομένων. Γενικά Υπάρχει ξεκάθαρη στρατηγική για το μέλλον η οποία θα βοηθά τους εργαζόμενους να αντιμετωπίσουν την ανασφάλεια; Κατανοεί τις ανάγκες των πελατών 52% 48% Υπάρχει πληροφόρηση σχετικά με τον ανταγωνισμό Εστιάζει σε ευκαιρίες για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος ΝΑΙ ΟΧΙ To Νewsletter της Cana είναι ένα μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας Οι αξίες της εταιρείας, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της λειτουργίας της, είναι γνωστές στους πελάτες, προμηθευτές και σε άλλα ενδιαφερόμενα μέλη Η Cana στέκεται επάξια στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία H εταιρεία πληροφορεί για τις νέες της κινήσεις-κατευθύνσεις Διαφωνώ απόλυτα Συμφωνώ απόλυτα Συμφωνώ Ουδέτερη άποψη Διαφωνώ

10 10 Eρωτηματολόγιο Ικανοποίησης Προσωπικού Επικοινωνία Φροντίδα Υγείας Κατανόηση, συνεργασία, επικοινωνία Να μην υπόσχεται εάν δεν μπορεί να τηρήσει Άριστο Έχει βελτιωθεί πολύ η επικοινωνία, χρειάζεται λίγη προσπάθεια ακόμη Παραγωγή Γενικά θετική εικόνα Επιθυμώ γρηγορότερους χρόνους Νωρίτερα ενημέρωση για τις νέες παραγωγές Κατανόηση, συνεργασία, επικοινωνία Ποιοτικός Έλεγχος Θετική Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη συνεργασία Οικονομικές Υπηρεσίες Κάποια από τα σχόλιά μας για τα τμήματα της εταιρείας Όσο περισσότερο συμμετέχουμε σε κοινωνικά δρώμενα, τόσο το καλύτερο για την προβολή μας Κανένα παράπονο Επιθυμώ καλύτερη ενδοεταιρική ενημέρωση Συχνότερη ενημέρωση για την πορεία και τις εξελίξεις της Cana Pharma Γενικά θετική εικόνα Πωλήσεις Περισσότερη επικοινωνία και καλύτερη ενημέρωση των συνεργαζόμενων τμημάτων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πωλήσεων Το μόνο αρνητικό τους είναι ότι το θέλουν εδώ και τώρα Επιχειρηματική Ανάπτυξη Ελπιδοφόρες κάποιες από τις νέες συνεργασίες Σωστές κινήσεις Δεν έχουμε γνώση για τίποτα Ελπίζω με τη συμβολή του να δω τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες του εξωτερικού Κανένα παράπονο Καλή συνεργασία Καλύτερη κατανόηση των αναγκών των τμημάτων πωλήσεων Ταχύτητα Να επανεξετάσει τις αποδοχές Να μην κάνει συνεχώς περικοπές Medical Devices Οργάνωση, ευρύτερη προβολή Ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, με εκπαιδευμένα στελέχη στο αντικείμενο Επιθυμώ μεγαλύτερη στήριξη της εταιρείας με το νέο αυτό αντικείμενο Καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν το τμήμα, αλλά και με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας Operations Τμήμα υπό ανάπτυξη, έχει πολύ δουλειά να κάνει Να μοιραστούν σωστά οι δουλειές Να με εξυπηρετεί και όχι να το εξυπηρετώ Χρειάζονται ακόμη χρόνο για να φανούν τα αποτελέσματα και περισσότερη ενημέρωση προς τα συνεργαζόμενα τμήματα HR Nα εμπλέκεται περισσότερο σε εταιρικές αποφάσεις Εξαιρετικό Άριστη, πολύ καλή συνεργασία σε όλους τους τομείς Πιο σαφής ενημέρωση στις τελικές ημερομηνίες πληρωμής & εξοδολογίου Νομίζω ότι κατά γενική ομολογία λειτουργεί άριστα Καλύτερη ενημέρωση για τους νέους συναδέλφους και τα νέα τμήματα Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και εφέτος στο ετήσιο ερωτηματολόγιο ικανοποίησης της Cana.

11 11 Τα Προϊόντα μας Η CANA εδραιώνει την παρουσία της στο χώρο της σπονδυλικής στήλης Από την ομάδα της σπονδυλικής των Ιατροτεχνολογικών της CANA Ένας από τους πυλώνες του τμήματος των Ιατροτεχνολογικών της CANA είναι τα προϊόντα σπονδυλικής στήλης του οίκου ALPHATEC SPINE Αμερικής. Η CANA δια μέσω του ευρέως φάσματος των προϊόντων ALPHATEC μπορεί να προσφέρει ελάχιστα επεμβατική χειρουργική θεραπεία των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, με εστίαση στην αντιμετώπιση της γήρανσής της. Ειδικότερα σε περιπτώσεις οστεοπορωτικών καταγμάτων είναι σε θέση να παρέχει πρωτοπόρες λύσεις στους ασθενείς με τα μοναδικά προϊόντα: τον διατεινόμενο κλωβό κυφωπλαστικής Osseofix και την διατεινόμενη διααυχενική βίδα Osseoscrew. Η CANA σε συνεργασία με την ALPHATEC SPINE έχει αναπτύξει ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Ελλήνων Ιατρών σπονδυλικής στήλης στην Ιατρική σχολή της Βιέννης, στο ανατομείο της οποίας πραγματοποιούνται κάθε δίμηνο εκπαιδευτικά προγράμματα πρακτικής εξάσκησης (βλέπε φωτογραφία). Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του τμήματος πωλήσεων της σπονδυλικής στήλης, είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υψηλότερες απαιτήσεις των χειρουργικών επεμβάσεων με την τεχνική τους υποστήριξη, αναφορικά με την χρήση των προϊόντων της ALPHATEC SPINE. Minadex πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα Βύρων Καραγιαννόπουλος / Product Manager / Τομέας Φροντίδας Υγείας Το Minadex Multivitamin είναι ένα παιδικό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής εμπλουτισμένο με: ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (ΕΡΑ & DHA) 8 βασικές βιταμίνες (A, D, C, B1, Β2, B6, Ε, Νιασίνη) Ο ρόλος του Minadex Multivitamin είναι σημαντικός σε: ανάρρωση περιόδους έντονης δραστηριότητας όπως αθλητισμός και μελέτη αντιμετώπιση ανορεξίας περιπτώσεις μη ισορροπημένης διατροφής Το Minadex Multivitamin περιέχει φυσικό χυμό πορτοκαλιού και είναι εύληπτο και εύγευστο.

12 12 Η γιατρός συμβουλεύει Τα Προβιοτικά στην Παιδιατρική Στέλλα Δραπανιώτη / Παιδίατρος Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον της παιδιατρικής κοινότητας για τα προϊόντα που περιέχουν προβιοτικά, αυξάνεται διαρκώς. Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μη παθογόνοι μικροοοργανισμοί οι οποίοι όταν λαμβάνονται από τον άνθρωπο επιβιώνουν της διαδικασίας της πέψης και φθάνουν ζωντανοί στο έντερο, όπου, όταν βρίσκονται σε επαρκείς ποσότητες μπορούν να βελτιώσουν την μικροχλωρίδα του με πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία του. Ο τρόπος δράσης των προβιοτικών συνεχώς διερευνάται. Όσο όμως προχωρούν οι έρευνες, τόσο αναδεικνύεται η ευεργετική τους δράση στην πρόληψη και θεραπεία νοσημάτων του γαστρεντερικού συστήματος και όχι μόνο. Από τις μέχρι σήμερα μελέτες προκύπτει ότι οι μηχανισμοί δράσης των προβιοτικών είναι πολλαπλοί και μπορούν να συνοψιστούν ως προς την αποτελεσματικότητά τους στη βελτίωση της ποιότητας του βλεννογόνου του εντερικού σωλήνα, στον έλεγχο των παθογόνων μικροοργανισμών, στην αύξηση των ανοσολογικών παραγόντων, στην ενίσχυση των ενζύμων που ευνοούν τη σωστή θρέψη και άλλα. Στην Παιδιατρική φαίνεται ότι είναι αποτελεσματικά στην οξεία ιογενή γαστρεντερίτιδα, ως συμπλήρωμα της κανονικής ενυδατικής θεραπείας, μειώνοντας τη διάρκεια και απαλύνοντας την ένταση των συμπτωμάτων, καθώς και στην αντιμετώπιση των κολικών. Επιπρόσθετα εξετάζεται η αποτελεσματικότητά τους ως συμπληρωματική θεραπεία και σε άλλα νοσήματα όπως εί- ναι οι λοιμώξεις του αναπνευστικού και οι αλλεργίες. Προβιοτικά συναντώνται σε πολλά διαφορετικά προϊόντα όπως σε τροποποιημένα γάλατα, σε γιαούρτια, αλλά και σε μορφή δισκίων και σταγόνων. Η ευεργετική και ασφαλής τους δράση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως είναι το είδος τους (υπάρχουν πολλά διαφορετικά στελέχη), ο τρόπος χορήγησης, η δοσολογία τους, η διάρκεια λήψης τους και η ιδιοσυγκρασία του λήπτη. Συμπερασματικά, τα μέχρι σήμερα δεδομένα για τη χρήση των προβιοτικών στην Παιδιατρική είναι πολύ ενθαρρυντικά. Περαιτέρω μελέτες θα αποσαφηνίσουν περισσότερο τον τρόπο δράσης τους και την έκταση των ευεργετικών τους αποτελεσμάτων. Προβιοτικά για τις παιδικές ανάγκες Βύρων Καραγιαννόπουλος / Product Manager / Τομέας Φροντίδας Υγείας Το BION3 Junior χάρη στα 3 είδη προβιοτικών στελεχών, τις 12 βιταμίνες και τα 2 μέταλλα που περιέχει αποτελεί ένα επιστημονικά άρτιο και ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών. Το BION3 Junior συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, στην προστασία έναντι παθογόνων οργανισμών και στην αντιμετώπιση της διάρροιας οφειλόμενης στη λήψη αντιβιοτικών. Αποτελεί ιδανική επιλογή στη διάρκεια της ανάρρωσης, σε περιπτώσεις διατροφικών ελλείψεων, σε καταστάσεις επιβαρυμένου προγράμματος όπως εξετάσεων και άθλησης. Για παιδιά από 4 ετών και πάνω. D D30 μασώμενα δισκία ανά συσκευασία. D DΜε υπέροχη γεύση βατόμουρο.

13 13 Εκδηλώσεις - Συνέδρια Εκδηλώσεις - Συνέδρια ESPEN 2014 Στα πλαίσια του 36ου Πανευρωπαϊκού συνέδριου Παρεντερικής και Εντερικής Διατροφής που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Γενεύη, στις αρχές του Σεπτέμβρη, η εταιρεία μας, πιστή στο ραντεβού της, έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε επαγγελματίες υγείας να παρακολουθήσουν τα νέα δεδομένα στο κομμάτι της διατροφικής υποστήριξης. Κλινικοί διαιτολόγοι, χειρουργοί καθώς και εξειδικευμένοι εντατικολόγοι από όλη την Ελλάδα, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από κορυφαίους ερευνητές, για τις καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση και διατροφική υποστήριξη των ασθενών τους. Απώτερος σκοπός μας η περαιτέρω ευαισθητοποίηση και αποδοχή της διατροφικής θεραπείας ως μέρος της αγωγής των ασθενών. Από πλευράς εταιρειών, η Nestle Health Science, τα προϊόντα της οποίας εκπροσωπεί το τμήμα Κλινικής Διατροφής της εταιρείας μας επάξια στην Ελλάδα από το 2008 μέχρι και σήμερα, ήταν μια από τις πιο «δυνατές» παρουσίες στο συνεδριακό χώρο. Με ένα εκπληκτικό περίπτερο, με εξειδικευμένο και πολύ ευχάριστο προσωπικό αλλά και αρκετό έντυπο ενημερωτικό υλικό, έκανε και αυτή τη φορά αισθητή την παρουσία της. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού χαρακτήρα του συνεδρίου, η Nestle, μέσω δορυφορικού συμποσίου και με τη συμμετοχή 3 πολύ σπουδαίων ομιλητών, παρουσίασε μελέτες που τονίζουν τη σημασία της διατροφικής υποστήριξης σε ομάδες γηριατρικών ασθενών οι οποίοι παρουσίασαν σημαντική βελτίωση στην κίνηση, τη δραστηριότητα, την αποκατάσταση. Και όπως κάθε χρόνο, το συνέδριο αυτό, εκτός από τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, έγινε αφορμή για μια μεγάλη συνάντηση, μία μεγάλη γιορτή για όλους όσους υποστηρίζουν τα προϊόντα Nestle, επαγγελματίες υγείας και συνεργάτες από όλες τις χώρες. Μία βραδιά κοντά στη λίμνη της Γενεύης, με πολύ ωραία μουσική, κέφι και πολλές πολλές ευκαιρίες για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, με άτομα εντός και εκτός συνόρων.

14 14 Εκδηλώσεις - Συνέδρια WE CARE Viva Italia, γεύσεις χωρίς γλουτένη Ta Schär, συμμετείχαν ως χορηγοί στο «Viva Italia», ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ιταλική κουλτούρα, που διοργάνωσε το Golden Hall σε συνεργασία με το εμπορικό επιμελητήριο και την Ιταλική πρεσβεία. Η ενέργεια αυτή, διήρκησε από τις 3 ως τις 18 Οκτωβρίου, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, όπου οι διάσημες food bloggers Madame Ginger, Gourmelita και Sugar Buzz έδωσαν απολαυστικά μαγειρικά sessions με γλυκές και αλμυρές γεύσεις χωρίς γλουτένη, παρουσιάζοντας τα προϊόντα Schär σε μοναδικούς συνδυασμούς, ικανοποιώντας γευστικές προτιμήσεις τόσο των μεγάλων όσο και των μικρών! Περάσαμε όλοι υπέροχα!

15 Q&As Ρωτάμε & Απαντάμε, για να γνωριστούμε μεταξύ μας Ονοματεπώνυμο / Θέση Mπακοπούλου Σωτηρία Ιατρικός επισκέπτης Ερώτηση Απάντηση Απάντηση Αυτοκίνητο ή ποδήλατο; Αυτοκίνητο Αυτοκίνητο Αγαπημένος προορισμός Νάξος Nάνσυ Τιμπιλή Ιατρικός επισκέπτης Πωλητής Αμοργός καλοκαίρι, Καστοριά χειμώνας, Ρώμη όλες τις εποχές!!! Σπορ ή Χόμπι που ασχολούμαι Αν έχω χρόνο, γυμναστήριο Βόλτες και ποδηλατάδες με την οικογένειά μου Φαγητό ή γλυκό που ξέρω να φτιάχνω Πίτες Μουσακάς Το τραγούδι που σιγοτραγουδώ είναι Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει (Μποφίλιου) Προσκυνητής Βιβλίο ή ταινία που θα πρότεινα Η ρήση, που σας χαρακτηρίζει Μεγαλώνοντας μέσα στην Ελληνική οικογένεια (Γιωσαφάτ) «Αν αγαπάς κάποιον ασ τον να φύγει. Αν γυρίσει πίσω είναι δικός σου! Αν δεν γυρίσει, δεν ήταν ποτέ...!» Πέτρα και μέλι της Χριστίνας Ζέμπη Μου αρέσει να κοιτάω μπροστά... Μου αρέσει Συνέπεια Οι μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα Δεν μου αρέσει Αχαριστία Η μιζέρια Θα ευχόμουν... Να έχουν όλοι υγεία και να κάνουν αυτό που τους ολοκληρώνει... Σύντομο ιστορικό στην Cana Προσλήφθηκα την Πρωταπριλιά του 2003 και από τότε εργάζομαι στο κομμάτι των πωλήσεων στο τμήμα Pharma. Να πραγματοποιούνται όλες μας οι επιθυμίες! Στην Cana εργάζομαι από τον 12/2004 ως ιατρικός επισκέπτης - πωλητής με έδρα την Πάτρα και τον τελευταίο χρόνο έχω αναλάβει το εμπορικό στα φαρμακεία σε 4 νομούς. Γάμοι 2014 ii Βουκάκη Ελίνα (Sales & Marketing Manager Τμήματος Ιατροτεχνολογικών - Αντισηψίας / Τομέας Medical Devices) - Καρούσης Μιχάλης ii Καρκαλούσου Σοφία (Ιατρικός Επισκέπτης Τμήματος Εντερικής Διατροφής / Τομέας Pharma) - Πρινιανάκης Γιώργος ii Παπαχρήστου Έλενα (Ιατρικός Επισκέπτης / Τομέας Φροντίδας Υγείας) - Φράγκος Ιωάννης Γεννήσεις 1. Ένα κοριτσάκι της κ. Βερλέτα Κωνσταντίνας 2. Ένα αγοράκι της κ. Δαλκίτση Σταυρούλας 3. Ένα αγοράκι του κ. Δελίνη Μιχάλη 4. Ένα αγοράκι της κ. Λιάτση Χρυσάνθης

16 16 Προσφορές Τμήματος Φροντίδας Υγείας Προσφορές EΧΕLIA! Με την αγορά qq Anti-Wrinkle & Firming Day Cream SPF 15 (normal & dry skin) qq Anti-Wrinkle & Firming Day Cream SPF 15 (for oily skin) qq Anti-Wrinkle & Firming Serum (all skin types) qq Anti-Wrinkle & Firming Serum (all skin types) qq Cleansing Milk και Tonic Lotion (all skin types) Δώρο! 88 Anti-Wrinkle Night Cream (normal & dry skin) 88 Anti-Wrinkle Night Cream (oily skin) 88 24h Hydrating Day Cream SPF 15 (all skin types) 88 Anti-Wrinkle & Firming Eye Cream (all skin types) 88 Cleansing & Hydrating Face Mask (all skin types) Στείλτε μας τις απόψεις και τις προτάσεις σας για το «1» * Τεύχος 9ο, Δεκέμβριος 2014 Περιοδική έκδοση Εκδότης: Cana Α.Ε. Φαρμακευτικά Εργαστήρια Λ. Ηρακλείου 446, Ηράκλειο Αττικής, Σχεδιασμός και επιμέλεια: Τμήμα HR, Υπεύθυνη ύλης: Μαργαρίτα Γογωνά Σχεδιασμός και οργάνωση έκδοσης: ΜΟΛΥΒΙ, Φωτογραφίες: Shutterstock ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Απαγορεύεται η ολική ή μερική ανατύπωση χωρίς την άδεια της CANA Α.Ε.

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη. Ασθενείς με. Νοσήματα του Εντέρου. Αθήνα, Μάιος 2011. Ετοιμάστηκε για την:

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη. Ασθενείς με. Νοσήματα του Εντέρου. Αθήνα, Μάιος 2011. Ετοιμάστηκε για την: Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Ασθενείς με Νοσήματα του Εντέρου Ετοιμάστηκε για την: Αθήνα, Μάιος 2011 Ταυτότητα Έρευνας Μεθοδολογία: Κοινό-στόχος στόχος: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα έρευνας αγοράς σε Γιατρούς, Φαρμακοποιούς & Κοινό σχετικά με την. Επικοινωνία. των ΦΕ. the value of experience

Αποτελέσματα έρευνας αγοράς σε Γιατρούς, Φαρμακοποιούς & Κοινό σχετικά με την. Επικοινωνία. των ΦΕ. the value of experience Αποτελέσματα έρευνας αγοράς σε Γιατρούς, Φαρμακοποιούς & Κοινό σχετικά με την Επικοινωνία των ΦΕ Στόχος της έρευνας Αξιολόγηση της επικοινωνίας των Φαρμακευτικών Εταιριών με: Γιατρούς Φαρμακοποιούς Κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα περίθαλψης (ΠΠ) για ανθρώπους με οστεοαρθρίτιδα

Πρότυπα περίθαλψης (ΠΠ) για ανθρώπους με οστεοαρθρίτιδα Πρότυπα περίθαλψης () για ανθρώπους με οστεοαρθρίτιδα Μετάφρασ η σε: Ολοκληρώθ ηκε από: Email: 1 1 2 3 4 Οι άνθρωποι με συμπτώματα οστεοαρθρίτιδας (ΟΑ) θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε επαγγελματία του τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί; www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

Furthering Innovative and Entrepreneurial Regions of Europe Προώθηση Καινοτόμων και Επιχειρηματικών Περιφερειών της Ευρώπης

Furthering Innovative and Entrepreneurial Regions of Europe Προώθηση Καινοτόμων και Επιχειρηματικών Περιφερειών της Ευρώπης Furthering Innovative and Entrepreneurial Regions of Europe Προώθηση Καινοτόμων και Επιχειρηματικών Περιφερειών της Ευρώπης Έκθεση Έρευνας μεταξύ Στελεχών Οργανισμών της Περιφέρειας Ελλάδα 2015 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου. να αντιμετωπίσει το λέμφωμα;

Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου. να αντιμετωπίσει το λέμφωμα; Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου να αντιμετωπίσει το λέμφωμα; Το λέμφωμα είναι δυνητικά ιάσιμη νόσος Με την επιστημονική συνεργασία του Αιματολογικού Τμήματος, Γ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής,

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY CONFERENCE & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS CONFERENCE 4 HOSPITALITY FORUM

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

επιδόρπια γιαουρτιού & γιαούρτι ροφήματα κεφίρ η καλή ζωή έχει ωραίες γεύσεις! Μπανάνα, Φοινίκι & Γαρίφαλο Μήλο, Σταφίδες & Κανέλα

επιδόρπια γιαουρτιού & γιαούρτι ροφήματα κεφίρ η καλή ζωή έχει ωραίες γεύσεις! Μπανάνα, Φοινίκι & Γαρίφαλο Μήλο, Σταφίδες & Κανέλα επιδόρπια γιαουρτιού & γιαούρτι Μπανάνα, Φοινίκι & Γαρίφαλο Μήλο, Σταφίδες & Κανέλα Στραγγιστό γιαούρτι functionalitie that naturallys ροφήματα κεφίρ Ανανάς, Παπάγια, & Μάνγκο Mπανάνα, Βανίλια & Μέλι N.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικές Παροχές και Benefits

Εταιρικές Παροχές και Benefits Εταιρικές Παροχές και Benefits Οι επιπτώσεις τους στο εργασιακό περιβάλλον 30/11/2005 Γιατί παρουσιάζουν ερευνητικό ενδιαφέρον; Το κόστος παροχών και benefits είναι υψηλό για τις επιχειρήσεις χωρίς να

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας.

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Χριστίνα Νεοφυτίδου Λειτουργός Νεολαίας, Τομέας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Τι είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη; Σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση της εκστρατείας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης στο πλαίσιο του έργου LIFE+PURE

Αξιολόγηση της εκστρατείας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης στο πλαίσιο του έργου LIFE+PURE Αξιολόγηση της εκστρατείας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης στο πλαίσιο του έργου LIFE+PURE Περιεχόμενα Περιεχόμενα Διαγραμμάτων...2 Εισαγωγή...3 Το δείγμα της έρευνας...3 Τα εργαλεία ενημέρωσης...4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER

ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα ανθεί μόνο σε κοινωνίες όπου υπάρχει προστασία και σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αναγνωρίζουμε ότι οι

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

NEWS TICKET GO TO ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί συνεργάτες, 01 H περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή για την εταιρία μας. Η Accor Services, όπως την ξέρατε μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2 Η Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. (Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική Εργασία Β2

Ερευνητική Εργασία Β2 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ Ερευνητική Εργασία Β2 Σχολικό έτος 2014-15 Β τετράμηνο Θέμα: «Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση» Ερευνητικό υποερώτημα: «Ποια τα Κριτήρια για την επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Pharmacists on Pharmaceutical Companies (PoPC 2008 Survey)

Pharmacists on Pharmaceutical Companies (PoPC 2008 Survey) Pharmacists n Pharmaceutical Cmpanies (PPC 2008 Survey) Έρευνα για τις σχέσεις των φαρμακοποιών με τις φαρμακευτικές εταιρίες & τις φαρμακαποθήκες ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force

Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Πάρις Μποσκόπουλος Governmental Affairs & Access Director Pfizer Hellas Δημήτρης Γκότσης

Διαβάστε περισσότερα

shaping the world of life sciences life sciences good to know you

shaping the world of life sciences life sciences good to know you shaping the world of life sciences good to know you life sciences Best Workplaces 2013 Greece profile H Randstad είναι ένας από τους μεγαλύτερως παρόχους στελέχωσης και υπηρεσίων Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 TICKET NEWS Αγαπητοί συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 Το 2010 αποτέλεσε μία πρόκληση για όλους μας. Η παγκόσμια οικονομική κρίση επέβαλλε σε πολλές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Åditorial. Ðåñéå üìåíá. 2 NÝá áñ Þ, ÍÝåò ðñïïðôéêýò. 3 ÅôáéñéêÞ ÊïéíùíéêÞ Åõèýíç (ÅÊÅ) - 2013. 3 ÅèåëïíôéêÞ Áéìïäïóßá 2013 Ç æùþ åßíáé óôï Ýñé ìáò...

Åditorial. Ðåñéå üìåíá. 2 NÝá áñ Þ, ÍÝåò ðñïïðôéêýò. 3 ÅôáéñéêÞ ÊïéíùíéêÞ Åõèýíç (ÅÊÅ) - 2013. 3 ÅèåëïíôéêÞ Áéìïäïóßá 2013 Ç æùþ åßíáé óôï Ýñé ìáò... * 1 Ôåý ïò 7 ÄåêÝìâñéïò 2013 *Ãéáôß üëïé åìåßò óôçí CANA, Ý ïõìå ENA ÊÏÉÍÏ ÏÑÁÌÁ Ðåñéå üìåíá 2 NÝá áñ Þ, ÍÝåò ðñïïðôéêýò 3 ÅôáéñéêÞ ÊïéíùíéêÞ Åõèýíç (ÅÊÅ) - 2013 3 ÅèåëïíôéêÞ Áéìïäïóßá 2013 Ç æùþ åßíáé

Διαβάστε περισσότερα

Το σεμινάριο ΚΑΡΤ & ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών ως και ενήλικες οποιαδήποτε ηλικίας.

Το σεμινάριο ΚΑΡΤ & ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών ως και ενήλικες οποιαδήποτε ηλικίας. H AΚΑΔΗΜΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ MARANELLO KART ιδρύθηκε με σκοπό να διαπαιδαγωγήσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά βοηθώντας τους να διαμορφώσουν οδηγικό χαρακτήρα από μικρή ηλικία έτσι ώστε όταν ενηλικιωθούν και

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΝΕΥΡΟΓΕΝΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑ Οι ασθενείς με νευρογενή ανορεξία παρουσιάζουν σημαντική απώλεια βάρους, είναι ανορεκτικοί και υποφέρουν από

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης Στο Δήμο Παλλήνης Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργάνωσαν για τη Φλεβική Θρόμβωση ο Δήμος Παλλήνης και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στο Δημαρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Προαγωγή του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα και η εν δυνάμει συμβολή των φαρμακείων.

Προαγωγή του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα και η εν δυνάμει συμβολή των φαρμακείων. Προαγωγή του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα και η εν δυνάμει συμβολή των φαρμακείων. Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Πρακτικής (Ε.Ε.Φ.Π.) Δίκτυο Δράσης για τη Βρεφική Διατροφή (IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» 1 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» Τίτλος: «Η ΔΕΗ κινητήρια δύναμη της Ηλεκτροκίνησης στην

Διαβάστε περισσότερα

KAZUAL Case study. Οργανόγραμμα εταιρείας. Υπεύθυνος προμηθειών/ πωλήσεων. Υπεύθυνος franchising Υπεύθυνος ποιότητας. Υπεύθυνος αποθήκης

KAZUAL Case study. Οργανόγραμμα εταιρείας. Υπεύθυνος προμηθειών/ πωλήσεων. Υπεύθυνος franchising Υπεύθυνος ποιότητας. Υπεύθυνος αποθήκης KAZUAL Case study ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ KAZUAL Η εταιρεία KAZUAL ιδρύθηκε το 1992 από δύο αδέλφια με εμπειρία στις πωλήσεις υποδημάτων. Το 1997 η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της με εισαγωγές

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που 1 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που έχουμε, είναι ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Εταιρεία παραγωγής σάλτσας τομάτας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Εταιρεία παραγωγής σάλτσας τομάτας ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Εταιρεία παραγωγής σάλτσας τομάτας Ent-teach Κεφάλαιο 3 Ανάλυση Αγοράς Περιγραφή εκπαιδευτικής δραστηριότητας Είστε ο ιδιοκτήτης μιας μικρομεσαίας επιχείρησης στη βιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α (συμπληρώνεται από τους προϊσταμένους των Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας) ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΑ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ Ο ρόλος της άσκησης για όλους Η άσκηση με την συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΤΑΞΙ ΕΥΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΤΣΟΥΛΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ Ο ρόλος της άσκησης για όλους Η άσκηση με την συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΕΕ Business Day. 29 Μαΐου 2014. Στάθης Ψημμένος, Πρόεδρος Ε.Ε.Φα.Μ. Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing

ΣΦΕΕ Business Day. 29 Μαΐου 2014. Στάθης Ψημμένος, Πρόεδρος Ε.Ε.Φα.Μ. Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing ΣΦΕΕ Business Day 29 Μαΐου 2014 Στάθης Ψημμένος, Πρόεδρος Ε.Ε.Φα.Μ. Τι θα δούμε μαζί Τι είναι σήμερα Marketing; Διαφοροποίηση φαρμακευτικού/καταναλωτικού προϊόντος Τι είναι το Φαρμακευτικό Marketing; Ευκαιρίες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης

Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης Αγαπητοί φίλοι, Το πρόβλημα της ανεργίας καθημερινά κλιμακώνεται

Διαβάστε περισσότερα

5ος Αγώνας Greece Race for the Cure 29 Σεπτεμβρίου 2013! Χορηγός εθελοντών. Οδηγίες εθελοντών

5ος Αγώνας Greece Race for the Cure 29 Σεπτεμβρίου 2013! Χορηγός εθελοντών. Οδηγίες εθελοντών 5ος Αγώνας Greece Race for the Cure 29 Σεπτεμβρίου 2013! Χορηγός εθελοντών Οδηγίες εθελοντών Στόχοι του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ψυχοκοινωνική Στήριξη γυναικών με Καρκίνο Μαστού

Διαβάστε περισσότερα

Η Ψυχική υγεία του παιδιού και ο ρόλος του ευρύτερου περιβάλλοντος

Η Ψυχική υγεία του παιδιού και ο ρόλος του ευρύτερου περιβάλλοντος Η Ψυχική υγεία του παιδιού και ο ρόλος του ευρύτερου περιβάλλοντος Κάθε παιδί έχει το δικαίωμα να ζει και να μεγαλώνει σ ένα υγιές περιβάλλον, το οποίο θα διασφαλίζει και θα προάγει την σωματική και ψυχική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ. Ανδρικοπούλου Αλεξάνδρα Κοινωνική Λειτουργός ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ. Ανδρικοπούλου Αλεξάνδρα Κοινωνική Λειτουργός ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ Ανδρικοπούλου Αλεξάνδρα Κοινωνική Λειτουργός ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών Το Έργο μας Η ΕΛΕΠΑΠ, στα 74 χρόνια λειτουργίας της, με 6 Κέντρα πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πρωτόκολλο προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας «Ημέρες Πρόληψης» Εισαγωγή Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά (ΟΣΠ) εδώ και 30 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αξιότιμε κύριε Τσομπανίδη, Η Euromedica ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους ιδιωτικούς φορείς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA

Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Η SCA δεσμεύεται για τη δημιουργία αξιών για τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους καταναλωτές, τους μετόχους καθώς και για τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ OUTSOURCING LOGISTICS ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡ.ΠΑΠΑΛΟΗ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ OUTSOURCING LOGISTICS ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡ.ΠΑΠΑΛΟΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ OUTSOURCING LOGISTICS ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡ.ΠΑΠΑΛΟΗ ΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΛΑΣΚΑ Α.ΕΒ.Τ.Ε ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, Μ.Β.Α. ΑΘΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2006 Η παρακάτω αναφορά αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter. 14o ΤΕΥΧΟΣ

Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter. 14o ΤΕΥΧΟΣ Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter 14o ΤΕΥΧΟΣ Πληροφορίες: Ευαγγελία Ίσαρη Evangelia.Isari@adecco.com 210 6930490 Αγαπητοί συνεργάτες, Το 14o τεύχος του HR Newsletter της Adecco είναι αφιερωμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Προφίλ του δείγματος

Εισαγωγή. Προφίλ του δείγματος ΕΡΕΥΝΑ Stedima: ΤΟ COACHING ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Γιώργος Ντάκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Αναστασία Μπαλάρη, Ανάλυση στοιχείων & Επεξεργασία ερωτηματολογίου Εισαγωγή Η Stedima παρουσιάζει παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL : olina 4@hotmail.com WEBSITE ADDRESS : http://www.fage.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία της υγείας του μαστού

Η σημασία της υγείας του μαστού Η σημασία της υγείας του μαστού y Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο κοινός γυναικείος καρκίνος παγκοσμίως, με περίπου 1.1 εκατομμύρια νέα περιστατικά και 411,000 θανάτους κάθε χρόνο. y Η σωματική άσκηση,

Διαβάστε περισσότερα

«Οι αρμοδιότητες που έχει το επιστημονικό προσωπικό στους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς περιλαμβάνουν σύνταξη προτάσεων χορηγίας, διαπραγματεύσεις με

«Οι αρμοδιότητες που έχει το επιστημονικό προσωπικό στους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς περιλαμβάνουν σύνταξη προτάσεων χορηγίας, διαπραγματεύσεις με ύστερα από 14 συνεργασίες με ΜΚΟ 144 περιβαλλοντικά και κοινωνικά έργα και 98 χορηγούς χρηματοδότες μπορούμε να βοηθήσουμε την υλοποίηση των στόχων σας; athens - brussels «Οι αρμοδιότητες που έχει το επιστημονικό

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

10 Aνταγωνιστικά Πλεονεκτήματα Διαχείρισης του Φόρτου Εργασίας σε ένα Περιβάλλον Ασφαλές και Προσανατολισμένο στο Ανθρώπινο Δυναμικό

10 Aνταγωνιστικά Πλεονεκτήματα Διαχείρισης του Φόρτου Εργασίας σε ένα Περιβάλλον Ασφαλές και Προσανατολισμένο στο Ανθρώπινο Δυναμικό 10 Aνταγωνιστικά Πλεονεκτήματα Διαχείρισης του Φόρτου Εργασίας σε ένα Περιβάλλον Ασφαλές και Προσανατολισμένο στο Ανθρώπινο Δυναμικό Η παρούσα δημοσίευση απευθύνεται σε διαχειριστές ανθρώπινου δυναμικού-διοικητές

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Σακχαρώδης Διαβήτης (ΣΔ) είναι μια μεταβολική διαταραχή και αποτελεί ένα από τα συχνότερα χρόνια νοσήματα και μια από τις σημαντικότερες αιτίες πρόωρης

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή της πελατοκεντρικής στρατηγικής στον επαγγελματικό αθλητισμό στην Ελλάδα: Μελέτη περίπτωσης στις ΚΑΕ και ΠΑΕ

Εφαρμογή της πελατοκεντρικής στρατηγικής στον επαγγελματικό αθλητισμό στην Ελλάδα: Μελέτη περίπτωσης στις ΚΑΕ και ΠΑΕ Εφαρμογή της πελατοκεντρικής στρατηγικής στον επαγγελματικό αθλητισμό στην Ελλάδα: Μελέτη περίπτωσης στις ΚΑΕ και ΠΑΕ Ονοματεπώνυμο: Ζαχαράκης Παναγιώτης Σειρά: 8 Επιβλέπων Καθηγητής: Κριεμάδης Θάνος Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Αποτελεσμάτων Πανελλή Πανελλ νια ς Έρ Έ ευνα ς για γ τ η τ ν η ν Ψωρ Ψω ίασ ίασ

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Αποτελεσμάτων Πανελλή Πανελλ νια ς Έρ Έ ευνα ς για γ τ η τ ν η ν Ψωρ Ψω ίασ ίασ Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Πανελλήνιας Έρευνας ςγ για την Ψωρίαση Ετοιμάστηκε για τις: Ταυτότητα Έρευνας Μθδλ Μεθοδολογία: Συμπλήρωση του ερωτηματολογίου στο internet και αυτοσυμπληρούμενα ερωτηματολόγια

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Μαθητές: Σαγιόγλου Σάββας,Ορφανίδου Μαρία, Πλατής Βασίλης, Μπορμπόκη Αγγελική, Νουλίκα Μαρία, Τριανταφυλλίδης Ιωσήφ

ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Μαθητές: Σαγιόγλου Σάββας,Ορφανίδου Μαρία, Πλατής Βασίλης, Μπορμπόκη Αγγελική, Νουλίκα Μαρία, Τριανταφυλλίδης Ιωσήφ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Μαθητές: Σαγιόγλου Σάββας,Ορφανίδου Μαρία, Πλατής Βασίλης, Μπορμπόκη Αγγελική, Νουλίκα Μαρία, Τριανταφυλλίδης Ιωσήφ Επιβλέπουσα καθηγήτρια: Κ. Ελένη Κοκκίνου Σχολικό Έτος: 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

Mothers On Market. Όλα τα μυστικά της μητέρας-shopper #2587

Mothers On Market. Όλα τα μυστικά της μητέρας-shopper #2587 ΤΡΙΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Ο N E W S L E T T E R Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Σ Κ Α Ι #2587 Λ Ι Α Ν Ε Μ Π Ο Ρ Ι Ο Υ Mothers On Market Όλα τα μυστικά της μητέρας-shopper Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

- ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α.

- ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α. - ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α. Εισαγωγή Η αλματώδης αύξηση το τελευταίο διάστημα των αιτήσεων για επιστημονικές εκδηλώσεις που επιχορηγούνται από τις φαρμακευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο

Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης ποιότητας Μονάδων ΕΠΥΥ από επισκέπτες Σελίδα 1 ΕΠΥΥ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΛΓΙ ΙΚΑΝΠΙΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - Παρακαλούμε απαντήστε στις ερωτήσεις 1 Πόσες ημέρες περιμένατε για ραντεβού;

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ FS-ICU (24)

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ FS-ICU (24) ΕΡΕΥΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ: : ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ FS-ICU (24) ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ; Οι απόψεις σας για την πρόσφατη εισαγωγή του μέλους της οικογενείας σας στην

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα σπουδαστή : A.M ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 7629 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΣΚΟΥ 7672. Επιβλέπουσα καθηγήτρια : ΝΙΚΗ ΚΑΒΒΟΥΡΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Καθηγήτρια εφαρμογών

Όνομα σπουδαστή : A.M ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 7629 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΣΚΟΥ 7672. Επιβλέπουσα καθηγήτρια : ΝΙΚΗ ΚΑΒΒΟΥΡΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Καθηγήτρια εφαρμογών Όνομα σπουδαστή : A.M ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 7629 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΣΚΟΥ 7672 Επιβλέπουσα καθηγήτρια : ΝΙΚΗ ΚΑΒΒΟΥΡΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Καθηγήτρια εφαρμογών ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΩΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΒΓΑ ΑΒΕΕ ΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 13 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές.

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 13 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές. Παρουσίαση έργου, Πάτρα 2 Οκτωβρίου 2012 H ANEK σε μια ματιά: Ο Όμιλος εταιρειών ΑΝΕΚ LINES ασχολείται, κυρίως, με τη διαχείριση ιδιόκτητων και ναυλωμένων πλοίων επιβατηγού και φορτηγού ναυτιλίας για 44

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ»

Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» Εργαστήριο δικτύωσης σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα: «Η συναισθηματική νοημοσύνη και η επίδρασή της στην εκπαιδευτική διαδικασία» 6 7 Μαΐου 2014 Κέντρο Πρόληψης των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ. «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ. «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΕΔΩ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, συμπληρώνοντας, φέτος, 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανανεώνει τη δέσμευση

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 07 Καθώς καλωσορίζουμε το νέο έτος, όλοι ως συνήθως κάνουμε τον απολογισμό μας για τη χρονιά που πέρασε, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΊΔΕΣ. Ξενοδοχείο Volos Palace

ΗΜΕΡΊΔΕΣ. Ξενοδοχείο Volos Palace ΗΜΕΡΊΔΕΣ Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών Φαρμακείου 14η Μαρτίου 2015 Βόλος Ξενοδοχείο Volos Palace ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Συνδιοργάνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Οργανωτική Υποστήριξη ZITA MEDICAL

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΤΖΙΒΑΚΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Α.Μ.:7760 ΣΑΜΠΟΥΡ ΣΤΕΛΛΑ Α.Μ.:7851 Επιβλέπουσα καθηγήτρια: Κάββουρα Νίκη Καθηγήτρια εφαρμογών ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. Ένας «χάρτης» από λέξεις. αρθρώσεις. σκελετό. είναι γερό όταν. φροντίζουμε. για τη διατροφή μας. προσέχουμε.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. Ένας «χάρτης» από λέξεις. αρθρώσεις. σκελετό. είναι γερό όταν. φροντίζουμε. για τη διατροφή μας. προσέχουμε. 103-112_22ENOTHTA5 4/3/2013 12:35 µµ Page 103 ENOTHTA 5 ENOTHTA 5 ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ (Άτομο - Άνθρωπος) Ένας «χάρτης» από λέξεις μυς αρθρώσεις σκελετό άλλα όργανα: μάτια, έχει έχει έχει

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες στην. επιτυχία

Συνεργάτες στην. επιτυχία Συνεργάτες στην επιτυχία Παρέχοντας το υπόβαθρο Tα πλεονεκτήματα των ολοκληρωμένων λύσεων για τις καλλιέργειες Η υγιεινή διατροφή αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας για κάθε άνθρωπο. Δε μας βοηθά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα περίθαλψης (ΠΠ) για ανθρώπους με ρευματοειδή αρθρίτιδα

Πρότυπα περίθαλψης (ΠΠ) για ανθρώπους με ρευματοειδή αρθρίτιδα Πρότυπα περίθαλψης (ΠΠ) για ανθρώπους με ρευματοειδή αρθρίτιδα Μετάφρασ η σε: Ολοκληρώθ ηκε από: Email: ΠΠ 1 Οι άνθρωποι με συμπτώματα ρευματοειδούς αρθρίτιδας (ΡΑ) θα πρέπει να έχουν έγκαιρη πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Πελατολόγιο... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Υπηρεσίες Τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Παραδείγματα Καλής Πρακτικής στην Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας των εργαζομένων. -Ελαΐς-Unilever Hellas-

Παραδείγματα Καλής Πρακτικής στην Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας των εργαζομένων. -Ελαΐς-Unilever Hellas- Παραδείγματα Καλής Πρακτικής στην Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας των εργαζομένων -Ελαΐς-Unilever Hellas- Στοιχεία Επιχείρησης Οργανισμού Επιχείρηση/ Οργανισμός Διεύθυνση ELAIS UNILEVER HELLAS Χειμμάρας 8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΚ Α.Ε., Κύπρου 29, 141 22 Νέο Ηράκλειο-Αθήνα, Τηλ.: 210 28 25 570, Fax: 210 28 25 294 E-mail: info@eyk.gr Website: www.eyk.gr

ΕΥΚ Α.Ε., Κύπρου 29, 141 22 Νέο Ηράκλειο-Αθήνα, Τηλ.: 210 28 25 570, Fax: 210 28 25 294 E-mail: info@eyk.gr Website: www.eyk.gr Εταιρική Παρουσίαση Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον καθαρισμό, την υγιεινή και την διαχείριση κτιρίων ΕΥΚ Α.Ε., Κύπρου 29, 141 22 Νέο Ηράκλειο-Αθήνα, Τηλ.: 210 28 25 570, Fax: 210 28 25 294 E-mail: info@eyk.gr

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP)

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) Ιανουάριος 2012 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Δέσμευση προς την Αγορά 4. Ανθρώπινα Δικαιώματα- Συνθήκες Εργασίας 5. Περιβάλλον 6. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνίδα επιχειρηματίας ΕΥΘΕΩΣ 01.04.2013

Η Ελληνίδα επιχειρηματίας ΕΥΘΕΩΣ 01.04.2013 Η Ελληνίδα επιχειρηματίας ΕΥΘΕΩΣ 01.04.2013 Πως ξεκινήσαμε Κοινή ιδέα που μας ενθουσίασε! Την αγκαλιάσαμε, την προχωρήσαμε Την σχεδιάσαμε, την υλοποιήσαμε Φθινόπωρο 2012, focusonline Confirmit Η ανταπόκριση

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ,153 10 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ.: 210 650 3000, FAX: 210 6510649 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld *Στοιχεία Επικοινωνίας Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr 58 insurance w * rld Frontco Με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000 3. Σκοπός του Προγράμματος 4. Κατηγορίες υποψηφίων που γίνονται

1. Εισαγωγή 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000 3. Σκοπός του Προγράμματος 4. Κατηγορίες υποψηφίων που γίνονται 1. Εισαγωγή 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000 3. Σκοπός του Προγράμματος 4. Κατηγορίες υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα - Προαπαιτούμενα 5. Η Βεβαιωση

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης Φτώχεια και Εργασία: Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διερεύνησης και άμβλυνσης του φαινομένου

Σχέδιο Δράσης Φτώχεια και Εργασία: Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διερεύνησης και άμβλυνσης του φαινομένου Σχέδιο Δράσης Φτώχεια και Εργασία: Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διερεύνησης και άμβλυνσης του φαινομένου Ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους Το φαινόμενο της φτώχειας παραμένει κυρίαρχο στις σύγχρονες κοινωνίες

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και

Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των εταιρειών οι οποίες συμπεριλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Douni Health Products & ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.

Douni Health Products & ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. Douni Health Products & ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενημερώνουν για την υγεία του γαστρεντερικού και το ρόλο των προβιοτικών στην καλή λειτουργία του! Η Douni Health Products (αποκλειστικός

Διαβάστε περισσότερα

Οι καινοτομίες της ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ

Οι καινοτομίες της ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ Οι καινοτομίες της ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ Μπαντής Αθανάσιος Σέρρες, 23.05.2012 ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙ Η Α.Ε. ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙ ΙΚΗΣ ΙΑΤΡΟΦΗΣ Κ-ΜΕΝΤΙΤΟΥΡΑ Α.Ε. Εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Παιδιατρικής Διεθνές forum

Παιδιατρικής Διεθνές forum Πρόγραμμα Χορηγιών Σ υ ν έ δ ρ ι ο 1 Χαιρετισμός Αγαπητοί συνάδελφοι, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω τη διοργάνωση του Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού. - Μάστερ (ΜSc) στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού. - Μάστερ (ΜSc) στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού - Μάστερ (ΜSc) στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας 1. Εισαγωγή 2. Στόχοι Μεταπτυχιακού Προγράμματος 3. Διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΑΕΚ Αριθμός Διαγωνισμού: 08/2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» του ΠΤ Κ Θ του ΤΕΕ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» του ΠΤ Κ Θ του ΤΕΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ HELLENIC ASSOCIATION OF CHEMICAL ENGINEERS Αριστείδου 99, 17672, Καλλιθέα Αττικής Τηλ.: 210 9536775-6, Fax: 210 9536777 99 Aristidou, Kallithea EL17672 Attiki Greece

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΕΣ-ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 7 ΒΗΜΑΤΩΝ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΕΣ-ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 7 ΒΗΜΑΤΩΝ ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΕΣ-ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 7 ΒΗΜΑΤΩΝ Το φυλλάδιο «Ένας οδηγός για την προαγωγή της ψυχικής υγείας στο χώρο εργασίας- πηγή βοήθειας για τους εργοδότες» απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα