Εditorial. Περιεχόμενα. 2 Ευκαιρίες για ανάπτυξη το 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εditorial. Περιεχόμενα. 2 Ευκαιρίες για ανάπτυξη το 2015"

Transcript

1 * 1 Τεύχος 9 Δεκέμβριος 2014 *Γιατί όλοι εμείς στην CANA, έχουμε ENA ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ Περιεχόμενα 2 Ευκαιρίες για ανάπτυξη το Στην Cana κοιτάζουμε μπροστά και ο χρόνος μετρά υπέρ μας! Οι νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Cana 4 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) Greece Race for the Cure 6 Γνωριμία με το Τμήμα Διαγωνισμών 7 Η γνώμη μας μετράει Η Cana εδραιώνει την παρουσία της στο χώρο της σπονδυλικής στήλης 12 Τα Προβιοτικά στην Παιδιατρική 13 Εκδηλώσεις - Συνέδρια 14 Γεύσεις χωρίς γλουτένη 15 Ρωτάμε & Απαντάμε Γάμοι & Γεννήσεις 16 Προσφορές Τμήματος Φροντίδας Υγείας Εditorial Οι γιορτές των Χριστουγέννων έχουν σχεδόν φθάσει και μαζί τους φέρνουν το ένατο τεύχος του «1», του γνωστού πλέον σε όλους μας newsletter της Cana. Με γιορτινή διάθεση λοιπόν, ξεπερνάμε τις καθημερινές δυσκολίες και «αλλάζουμε» με σταθερό ρυθμό. Όπως αναφέρει στο άρθρο του ο κος Κανάρογλου, οι ευκαιρίες για ανάπτυξη το 2015 είναι μπροστά μας και οι νέες συνεργασίες της Cana είναι γεγονός. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα θέματα με τα οποία καταπιάνεται αυτή τη φορά το περιοδικό μας. Καλωσορίζουμε τη νέα μας εταιρική καταχώριση με την οποία κοιτάζουμε μπροστά, με τον χρόνο να μετρά υπέρ μας, καθώς και τη συνεργασία μας με τη Synergy Logistics και τις νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Cana. Επίσης γνωρίζουμε καλύτερα το τμήμα Διαγωνισμών και το ότι «η γνώμη μας μετράει», μέσω και του φετινού ερωτηματολογίου ικανοποίησης προσωπικού. Επιπλέον, εδραιώνουμε την παρουσία μας στο χώρο της σπονδυλικής στήλης, επανακυκλοφορούμε το Minadex και λανσάρουμε το Bion3 Junior, το οποίο εμπεριέχει 3 είδη προβιοτικών στελεχών. Στις Eκδηλώσεις Συνέδρια, ταξιδεύουμε στη Γενεύη για το 36ο ESPEN και μαγειρεύουμε Ιταλικά με προϊόντα Schar. Δεν θα ξεχνούσαμε βέβαια να αναφέρουμε την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου «Άλμα Ζωής», με χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέσω των πωλήσεων των EXELIA. Κοντά μας με πολύ ενδιαφέρον και σε αυτό το τεύχος, οι σταθερές μας στήλες: το ιατρικό μας κείμενο, τα Q&As για να συνεχίσουμε να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, γάμοι και γεννήσεις και φυσικά οι προσφορές μας, αυτή τη φορά με προτάσεις για δώρα EXELIA. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, αγάπη, δημιουργία Τμήμα HR

2 2H εταιρεία Cana Ευκαιρίες για ανάπτυξη το 2015 Κώστας Κανάρογλου / Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί προχωρούν με σταθερό ρυθμό. Σε αυτό το τεύχος του περιοδικού μας θα βρείτε μια παρουσίαση των νέων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων της Cana. Θα διαπιστώσετε ότι έχουμε στη διάθεσή μας χώρο τ.μ. διαμορφωμένο με συγκεκριμένες προδιαγραφές, γεγονός που πολλαπλασιάζει τη δυναμικότητα της εταιρείας. Η συνεργασία με τη Synergy Logistics, που ξεκίνησε τον Αύγουστο, εδραιώνεται και σταδιακά αξιοποιεί την τεχνογνωσία και των δύο πλευρών. Βλέπουμε κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσουμε, ως ευκαιρία να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας και δεν χάνουμε την προσήλωσή μας στους στόχους που έχουν τεθεί. Σε όλα τα εμπορικά τμήματα της εταιρείας βλέπουμε θετικές εξελίξεις. Τον Νοέμβριο ξεκινήσαμε μία ακόμη νέα συνεργασία με μια εταιρεία με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, την Angiodynamics, που εξειδικεύεται στην αγγειοχειρουργική και την ογκολογία. Το αρμόδιο τμήμα αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμα δύο σημαντικές συνεργασίες στο άμεσο χρονικό διάστημα. Στον Τομέα Φαρμάκου, η ανάθεση της προώθησης του Palexia από τη Jansen επεκτείνει τη συνεργασία μας με ένα φάρμακο που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του πόνου. Νέα προϊόντα έχουμε και στον Τομέα Φροντίδας Υγείας με την επανακυκλοφορία του Minadex και τo λανσάρισμα του Bion3 Junior. Γεγονός ιδιαίτερης σημασίας αποτελεί και η παράδοση της πρώτης επιταγής από τις πωλήσεις των EXELIA στο Άλμα Ζωής. Το όραμά μας για ένα προϊόν που ευαισθητοποιεί τις γυναίκες και «δίνει πίσω», γίνεται πραγματικότητα και αποτελεί σημαντικό πυλώνα της κοινωνικής δράσης της εταιρείας. Το 2015 είναι για εμάς μια χρονιά ανάπτυξης όπου οι στόχοι μας θα είναι ξεκάθαροι και το βλέμμα μας στραμμένο μπροστά. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τους γοργούς ρυθμούς που χρειάζεται και να φροντίσουμε και για την προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων, ξεκινάμε το Σύστημα Αξιολόγησης της Cana. Μέσω της αξιολόγησης θα μπορέσουμε όλοι να βάζουμε προσωπικούς στόχους βελτίωσης, να έχουμε ξεκάθαρο feedback και να αναγνωρίζεται η αποτελεσματικότητα και η σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε αδιάκοπα να διευρύνουμε τις προοπτικές της εταιρείας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη συνεχή ανάπτυξή της. Εύχομαι υγεία και ευημερία για εσάς και τις οικογένειές σας και να περάσετε ξεκούραστες Γιορτές.

3 3 H εταιρεία Cana Στην Cana κοιτάζουμε μπροστά και ο χρόνος μετρά υπέρ μας! Τον Νοέμβριο δημιουργήθηκε η νέα εταιρική καταχώριση των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana. Η καταχώριση σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προβάλει την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της Cana σε συνδυασμό με την επιδίωξη για καινοτομία και συνεχή εξέλιξη. Οι νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Cana! Η συνεργασία των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana με τη Synergy Logistics ξεκίνησε τον Αύγουστο 2014, με τη μεταφορά του αποθέματος από το Ηράκλειο Αττικής στον Ασπρόπυργο, η οποία διήρκησε 3 ημέρες. Την επόμενη ημέρα ξεκίνησε η εκτέλεση παραγγελιών αλλά και η διαχείριση των εισαγωγών. Με τη συνεργασία των δύο μερών, οι «παιδικές ασθένειες» ξεπεράστηκαν σε εύλογο χρονικό διάστημα και ομαλοποιήθηκε η διαχείριση και διακίνηση των προϊόντων της Cana. Ο αποθηκευτικός χώρος της Cana καλύπτει μ 2, που διαμορφώθηκαν με συγκεκριμένες προδιαγραφές έτσι ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις του ΕΟΦ, και έχει δυναμικότητα >1.500 παλετοθέσεων. Ο χώρος έχει εξοπλιστεί με μηχανισμό ψύξεως που εξασφαλίζει ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία, ενώ καταγράφεται η διακύμανσή τους καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μετά το πρώτο τρίμηνο συνεργασίας, οι δύο εταιρείες στοχεύουν σε επιπλέον ενέργειες βελτιστοποίησης των αυτοματισμών και των διαδικασιών. Η προσπάθεια βελτίωσης θα συνεχιστεί καθ όλη την διάρκεια του έργου, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ελέγχεται, επανεξετάζεται και επανασχεδιάζεται εάν και εφόσον χρειαστεί, ώστε να εξασφαλιστεί ο δυνατόν υψηλότερος βαθμός αποδοτικότητας. Λίγα λόγια για τον νέο μας συνεργάτη: Η Synergy Logistics ιδρύθηκε στις αρχές του 2004, χρησιμοποιεί 30,000 μ 2 στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους στην Αττική και Θεσσαλονίκη και 6 hubs στις κύριες πόλεις της επικράτειας. Το δίκτυο διανομής της καλύπτει πανελλαδικά όλα τα κανάλια διανομής των Αποθετών και οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9000: 2008, ISO και ISO από την TUV Austria. Ειδικά για τη διανομή των προϊόντων της Cana συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Όμιλο Delatolas, που με στόλο 88 φορτηγών οχημάτων και παρουσία 45 ετών στο χώρο της μεταφοράς-διανομής, έχει σημαντική εμπειρία στη διανομή καλλυντικών & προϊόντων φροντίδας υγείας σε φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, καταστήματα καλλυντικών και Super Markets.

4 4Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) 2014 Τμήμα HR Η Cana συνεχίζοντας την προσπάθεια για ενεργή συμμετοχή σε διάφορες μορφές δράσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, το 2014 υποστήριξε τους παρακάτω συλλόγους-σωματεία: Αρχέλων (για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας) To Χαμόγελο του Παιδιού Φιλόπτωχο Ταμείο Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης - Ενημέρωσης - Συμπαράστασης σε παιδιά με εγκεφαλική - νοητική υστέρηση Οι Γιατροί του Κόσμου Οι Λέοντες του Πειραιά (για τους μεταμοσχευθέντες και νεφροπαθείς αθλητές) Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κοινωνικό Φαρμακείο Χανίων Ιερός Ναός Αγ. Κωνσταντίνου Χανίων Οι Φίλοι του Παιδιού (φιλανθρωπικό σωματείο) Οι Γιατροί του Κόσμου Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Γαλατσίου ΕΔΟΚ (εθελοντική διασωστική ομάδα κρίσεων) Άλμα Ζωής (σύλλογος γυναικών καρκίνου μαστού) Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού Unesco Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση PR.A.K.S.I.S (προγράμματα ανάπτυξης, κοινωνικής στήριξης και ιατρικής συνεργασίας σε κάθε κοινωνικά αποκλεισμένη ομάδα) Θεόφιλος (για την πολύτεκνη οικογένεια) Οίκος Ευγηρίας «Λωίδα» Νοσοκομεία, Ιδιώτες, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Αθλητικοί Όμιλοι, Σχολεία, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων κλπ. Εθελοντική Αιμοδοσία 2014 Η ζωή είναι στο χέρι μας... H Cana, με σκοπό την παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, συνεχίζει να στηρίζει την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Έτσι, την Τρίτη 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 7η εθελοντική μας αιμοδοσία και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου η 8η εθελοντική μας αιμοδοσία στα γραφεία της εταιρείας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του 2014 έχουμε προσφέρει αίμα από την τράπεζά μας σε 18 συνανθρώπους μας, εργαζόμενους αλλά και συγγενείς εργαζομένων της Cana. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή σας και περιμένουμε ακόμη περισσότερους στο επόμενο κάλεσμά μας.

5 5 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Greece Race for the Cure Η Cana προσέφερε Ευρώ στο Άλμα Ζωής, τα πρώτα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τις πωλήσεις των EΧΕLIA. Τα EXELIA συμμετείχαν στο Greece Race for the Cure, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο και προσέφεραν Ευρώ στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», για την υποστήριξη προγραμμάτων πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Τηρώντας τη δέσμευση πως θα προσφέρουν ένα ευρώ για κάθε συσκευασία που θα πωλείται, υπέρ της πρόληψης και της ενημέρωσης, τα EXELIA παρέδωσαν την Κυριακή την πρώτη επιταγή στο Άλμα Ζωής. Με 118 συμμετοχές, η ομάδα των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana, συμμετείχε σε αυτή την πρωτοβουλία ενημέρωσης και κινητοποίησης γυναικών. Το EXELIA Photo Booth δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης: η ενέργεια «χαρίζουμε χαμόγελα-χαρίζουμε ενημέρωση» κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 3000 χαμόγελα! Τόσες θα είναι οι γυναίκες που θα ενημερωθούν για την πρόληψη τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία τους. Σας ευχαριστούμε όλους που συμμετείχατε σε μια τόσο σημαντική προσπάθεια ενημέρωσης!

6 6Γνωριμία με την Cana Γνωριμία με το Τμήμα Διαγωνισμών Τάκης Κεφαλάς / Υπεύθυνος Διαγωνισμών Διακήρυξη - Διαγωνισμός - Προσφορά - Προσφυγή - Ενσταση - Σύμβαση - Διαύγεια, λέξεις απλές, οι οποίες εάν συνδυαστούν η κάθε μία ξεχωριστά με την προκαθορισμένη ημερομηνία υποβολής, των απαιτούμενων για κάθε περίπτωση εγγράφων, θα έχουμε το αποτέλεσμα το οποίο ονομάζεται Τμήμα Διαγωνισμών. Το Τμήμα Διαγωνισμών το οποίο λειτουργεί σαν οργανωμένο τμήμα από το 2010, έχει σκοπό τη συμμετοχή της εταιρίας μας στους Διαγωνισμούς και στα αιτήματα προσφορών που διεξάγουν Νοσοκομεία, Υπουργεία, Στρατός και άλλες υπηρεσίες, έτσι ώστε να συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων, μέσω των συμβάσεων που θα υπογραφούν. Q Q Διεκπεραίωση των αιτημάτων των Τμημάτων Marketing, των Νοσοκομείων και των Ιδιωτικών Κλινικών. Απαιτήσεις Μελών Τμήματος Διαγωνισμών Q Q Έγκαιρη ανταπόκριση στις αναρτήσεις και τα αιτήματα των Νοσοκομείων. Αναλυτικά οι αρμοδιότητες και οι απαιτήσεις του δυναμικού του Τμήματος Διαγωνισμών είναι οι παρακάτω. Αρμοδιότητες Τμήματος Διαγωνισμών Q Q Αναζήτηση και Εύρεση Αιτημάτων Προσφορών Προσκλήσεων Ενδιαφέροντος - Διαπραγματεύσεων - Διακηρύξεων Διαγωνισμών από το Πρόγραμμα Διαύγεια, τις ιστοσελίδες των Νοσοκομείων αλλά και τους συνεργαζόμενους φορείς. Q Q Μέριμνα για την προώθηση των αιτημάτων προμήθειας στα εκάστοτε ενδιαφερόμενα τμήματα Marketing. Q Q Διαρκής επικοινωνία με τους ιατρικούς επισκέπτες, τους product managers, το λογιστήριο, την αποθήκη και οποιονδήποτε εμπλεκόμενο στην ανθρώπινη αλυσίδα εξυπηρέτησης των νοσοκομείων και ιδιωτών. Q Q Επικοινωνία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που έχουν να κάνουν με τη συλλογή οποιωνδήποτε εγγράφων και στοιχείων (και είναι πολλά), που είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή της εταιρίας στις διαδικασίες (διαγωνισμούς, προσφορές) των νοσοκομείων. Q Q Μέριμνα για διεκπεραίωση των διαδικασιών σχετικά με τη διενέργεια κάθε είδους διαγωνισμού ή εξωσυμβατικής προμήθειας στα προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια. Q Q Μελέτη και σύνταξη προσφορών. Q Q Αποστολή Προσφορών - Δειγμάτων & Παρακολούθηση της Έκβασης των Αποτελεσμάτων τους. Q Q Κατάρτιση των συμβάσεων με τα νοσοκομεία. Q Q Τήρηση και παρακολούθηση συμβάσεων, εγγυητικών επιστολών και κάθε άλλου απαιτούμενου παραστατικού εγγράφου. Q Q Τήρηση αρχείου καταγραφής των διαγωνισμών, των προσφορών, των συμβάσεων και κάθε άλλου εγγράφου που αποστέλλεται από το τμήμα. Q Q Συγκέντρωση και ανανέωση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Q Q Τήρηση αρχείου πιστοποιητικών ISO, CE κ.τ.λ. Q Q Ταχύτατη διεκπεραίωση των διαδικασιών εντός των δεδομένων χρονικών ορίων. Q Q Συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας. Q Q Οργάνωση χρόνου και αρχείων. Q Q Ευελιξία στις πολυάριθμες απαιτήσεις. Q Q Επιμονή. Q Q Υπομονή Όπως φαίνεται και παραπάνω, το τμήμα μας καλείται να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση, πολλές προκλήσεις τις οποίες πρέπει να φέρει εις πέρας άμεσα και αποτελεσματικά. Σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, το Τμήμα Διαγωνισμών θα καταβάλλει «όπως πάντα» κάθε δυνατή προσπάθεια προς επίτευξη των στόχων της εταιρίας.

7 7 Eρωτηματολόγιο Ικανοποίησης Προσωπικού Η γνώμη μας μετράει Για άλλη μία χρονιά η Διοίκηση της εταιρείας, μέσω του ετήσιου ερωτηματολογίου ικανοποίησης προσωπικού, θέλησε να συλλέξει απόψεις, σχόλια, προτάσεις και τον βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων της, για διάφορα θέματα που αφορούν στο αντικείμενο της εργασίας τους. Προφίλ Ερωτηθέντων Η φετινή έρευνα ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο και συμπληρώθηκε από 75 άτομα, με τους άνδρες να υπερέχουν σε συμμετοχή έναντι των γυναικών. Το συνολικό ποσοστό συμμετοχής θεωρείται σχετικά χαμηλό, αν και κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι της εταιρείας παροτρύνονται να λαμβάνουν μέρος στην έρευνα, για να βοηθήσουν στη συλλογή στοιχείων προς ενημέρωση της Διοίκησης. 57% Άνδρας 3% 39% 56 και άνω 41 έως 55 16% 3% Άλλο Εργοστάσιο & Χημείο 8% 36% 21 και άνω έτη 10 έως 20 έτη Κάποια συμπεράσματα Για την εργασία: Η πλειοψηφία συνεχίζει να θεωρεί τη δουλειά της πρόκληση, είναι ικανοποιημένη από την εταιρεία ως χώρο εργασίας και θεωρεί ότι υπάρχει καλό εργασιακό κλίμα. Από την άλλη μεριά η δουλειά συνήθως εκτελείται υπό πίεση χρόνου, οι εργαζόμενοι καλούνται να ανταποκριθούν σε αντικρουόμενες απαιτήσεις ενώ οι απολαβές τους φαίνεται να χρειάζονται βελτίωση. 43% ΦΥΛΟ Γυναίκα 52% 7% ΗΛΙΚΙΑ 31 έως 40 Έως 30 81% ΤΜΗΜΑ Μarketing & Πωλήσεις 29% 27% ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ 3 έως 9 έτη Έως 2 έτη

8 8Eρωτηματολόγιο Ικανοποίησης Προσωπικού Eργασία Άμεσος Προϊστάμενος Είναι σαφής ο ρόλος μου και οι ευθύνες μου στην εργασία Ο προϊστάμενός μου είναι δίκαιος Δέχεται τις ιδέες και τις απόψεις μου Η εργασία μου αποτελεί πρόκληση για μένα Έχω την εξουσιοδότηση να λαμβάνω αποφάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της εργασίας μου Ενθαρρύνει τους ανθρώπους της ομάδας να επιλύουν δημιουργικά τα όποια προβλήματα Παρέχει κατάλληλη επαγγελματική κατάρτιση στους εργαζόμενους και επίβλεψη στην εργασία τους Οι αποδοχές μου ανταποκρίνονται στην εργασία μου Η εργασία μου εκτελείται συνήθως υπό πίεση χρόνου (ταχύρρυθμη εργασία, αυστηρές προθεσμίες) Επικοινωνεί τους στόχους του τμήματος Ενημερώνει για την εταιρική πολιτική, τα σχέδια και τις εξελίξεις Προγραμματίζει τις εργασίες της ομάδας αποτελεσματικά Η δομή του τμήματος που ανήκω είναι καλά σχεδιασμένη και αποτελεσματική Η κριτική του είναι πάντα χρήσιμη και δεν γίνεται μπροστά σε άλλους Οι πολιτικές και οι πρακτικές στο τμήμα που ανήκω μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις αποτελεσματικά Καλούμαι να ανταποκριθώ σε αντικρουόμενες απαιτήσεις Μπορώ να συμμετέχω στις αποφάσεις της ομάδας εργασίας στην οποία ανήκω Μπορεί με τη λογική να ελέγχει το θυμό του και να αντεπεξέλθει τις δυσκολίες Αναγνωρίζει την προσφορά των εργαζομένων της ομάδας κατά την εργασία τους Όταν προγραμματίζει αλλαγές εξασφαλίζει την κατάλληλη υποστήριξη των εργαζομένων Γνωρίζει τις φιλοδοξίες των υφισταμένων του Υπάρχει καλό εργασιακό κλίμα στην εταιρεία Μου δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσω εργασία και προσωπική ζωή Είμαι ικανοποιημένος/η από την εταιρεία σαν χώρο εργασίας Ο προϊστάμενός μου έχει τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση

9 9 Eρωτηματολόγιο Ικανοποίησης Προσωπικού Εταιρεία Eίμαι υπερήφανος/η που εργάζομαι σε αυτή την εταιρεία Γνωρίζω την αποστολή και τους στόχους της Δίνει έμφαση στην ομαλή της πορεία και παράδοση Υπολογίζει τους εργαζομένους της και εκτιμά την συμβολή τους Είναι ειλικρινής απέναντι στους εργαζόμενους Η διοίκηση της εταιρείας είναι αποτελεσματική στο συντονισμό, την οργάνωση, την διαχείρηση Υπάρχει καλή ομαδική εργασία και συνεργασία μεταξύ των τμημάτων για την εκπλήρωση των στόχων Η εταιρεία παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων Επενδύει σε εξοπλισμό & εγκαταστάσεις Η εταιρεία παρέχει ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση και εκμάθηση νέων δεξιοτήτων Η Cana υλοποιεί προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε μεγάλο βαθμό Η μέθοδος υποδοχής και εκπαίδευσης των νέων εργαζομένων είναι επαρκής Για τον άμεσο προϊστάμενο: Επικοινωνεί τους στόχους του τμήματος, είναι δίκαιος, έχει τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση και ενθαρρύνει τους ανθρώπους της ομάδας να επιλύουν δημιουργικά τα όποια προβλήματα. Στον αντίποδα, θα πρέπει να ενημερώνει περισσότερο για την εταιρική πολιτική, τα σχέδια και τις εξελίξεις, να μην ασκεί κριτική μπροστά σε άλλους, να γνωρίζει τις φιλοδοξίες των υφισταμένων του και να δίνει τη δυνατότητα για εξισορρόπηση εργασίας και προσωπικής ζωής. Για την Cana: Η πλειοψηφία είναι υπερήφανη που εργάζεται σε αυτή την εταιρεία, η οποία παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων της, επενδύει σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις και υλοποιεί προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, επικοινωνεί μέσω του Newsletter της και στέκεται επάξια στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Αντιθέτως, η εταιρεία θα πρέπει να βελτιώσει την καλή ομαδική εργασία μεταξύ των τμημάτων της, να πληροφορεί σχετικά με τον ανταγωνισμό, να εστιάζει σε ευκαιρίες για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και να πληροφορεί για τις νέες της κινήσεις κατευθύνσεις. Τέλος, θα πρέπει η στρατηγική της εταιρείας για το μέλλον να γίνει πιο ξεκάθαρη, για να αντιμετωπιστεί και η ανασφάλεια των εργαζομένων. Γενικά Υπάρχει ξεκάθαρη στρατηγική για το μέλλον η οποία θα βοηθά τους εργαζόμενους να αντιμετωπίσουν την ανασφάλεια; Κατανοεί τις ανάγκες των πελατών 52% 48% Υπάρχει πληροφόρηση σχετικά με τον ανταγωνισμό Εστιάζει σε ευκαιρίες για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος ΝΑΙ ΟΧΙ To Νewsletter της Cana είναι ένα μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας Οι αξίες της εταιρείας, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της λειτουργίας της, είναι γνωστές στους πελάτες, προμηθευτές και σε άλλα ενδιαφερόμενα μέλη Η Cana στέκεται επάξια στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία H εταιρεία πληροφορεί για τις νέες της κινήσεις-κατευθύνσεις Διαφωνώ απόλυτα Συμφωνώ απόλυτα Συμφωνώ Ουδέτερη άποψη Διαφωνώ

10 10 Eρωτηματολόγιο Ικανοποίησης Προσωπικού Επικοινωνία Φροντίδα Υγείας Κατανόηση, συνεργασία, επικοινωνία Να μην υπόσχεται εάν δεν μπορεί να τηρήσει Άριστο Έχει βελτιωθεί πολύ η επικοινωνία, χρειάζεται λίγη προσπάθεια ακόμη Παραγωγή Γενικά θετική εικόνα Επιθυμώ γρηγορότερους χρόνους Νωρίτερα ενημέρωση για τις νέες παραγωγές Κατανόηση, συνεργασία, επικοινωνία Ποιοτικός Έλεγχος Θετική Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη συνεργασία Οικονομικές Υπηρεσίες Κάποια από τα σχόλιά μας για τα τμήματα της εταιρείας Όσο περισσότερο συμμετέχουμε σε κοινωνικά δρώμενα, τόσο το καλύτερο για την προβολή μας Κανένα παράπονο Επιθυμώ καλύτερη ενδοεταιρική ενημέρωση Συχνότερη ενημέρωση για την πορεία και τις εξελίξεις της Cana Pharma Γενικά θετική εικόνα Πωλήσεις Περισσότερη επικοινωνία και καλύτερη ενημέρωση των συνεργαζόμενων τμημάτων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πωλήσεων Το μόνο αρνητικό τους είναι ότι το θέλουν εδώ και τώρα Επιχειρηματική Ανάπτυξη Ελπιδοφόρες κάποιες από τις νέες συνεργασίες Σωστές κινήσεις Δεν έχουμε γνώση για τίποτα Ελπίζω με τη συμβολή του να δω τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες του εξωτερικού Κανένα παράπονο Καλή συνεργασία Καλύτερη κατανόηση των αναγκών των τμημάτων πωλήσεων Ταχύτητα Να επανεξετάσει τις αποδοχές Να μην κάνει συνεχώς περικοπές Medical Devices Οργάνωση, ευρύτερη προβολή Ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, με εκπαιδευμένα στελέχη στο αντικείμενο Επιθυμώ μεγαλύτερη στήριξη της εταιρείας με το νέο αυτό αντικείμενο Καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν το τμήμα, αλλά και με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας Operations Τμήμα υπό ανάπτυξη, έχει πολύ δουλειά να κάνει Να μοιραστούν σωστά οι δουλειές Να με εξυπηρετεί και όχι να το εξυπηρετώ Χρειάζονται ακόμη χρόνο για να φανούν τα αποτελέσματα και περισσότερη ενημέρωση προς τα συνεργαζόμενα τμήματα HR Nα εμπλέκεται περισσότερο σε εταιρικές αποφάσεις Εξαιρετικό Άριστη, πολύ καλή συνεργασία σε όλους τους τομείς Πιο σαφής ενημέρωση στις τελικές ημερομηνίες πληρωμής & εξοδολογίου Νομίζω ότι κατά γενική ομολογία λειτουργεί άριστα Καλύτερη ενημέρωση για τους νέους συναδέλφους και τα νέα τμήματα Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και εφέτος στο ετήσιο ερωτηματολόγιο ικανοποίησης της Cana.

11 11 Τα Προϊόντα μας Η CANA εδραιώνει την παρουσία της στο χώρο της σπονδυλικής στήλης Από την ομάδα της σπονδυλικής των Ιατροτεχνολογικών της CANA Ένας από τους πυλώνες του τμήματος των Ιατροτεχνολογικών της CANA είναι τα προϊόντα σπονδυλικής στήλης του οίκου ALPHATEC SPINE Αμερικής. Η CANA δια μέσω του ευρέως φάσματος των προϊόντων ALPHATEC μπορεί να προσφέρει ελάχιστα επεμβατική χειρουργική θεραπεία των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, με εστίαση στην αντιμετώπιση της γήρανσής της. Ειδικότερα σε περιπτώσεις οστεοπορωτικών καταγμάτων είναι σε θέση να παρέχει πρωτοπόρες λύσεις στους ασθενείς με τα μοναδικά προϊόντα: τον διατεινόμενο κλωβό κυφωπλαστικής Osseofix και την διατεινόμενη διααυχενική βίδα Osseoscrew. Η CANA σε συνεργασία με την ALPHATEC SPINE έχει αναπτύξει ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Ελλήνων Ιατρών σπονδυλικής στήλης στην Ιατρική σχολή της Βιέννης, στο ανατομείο της οποίας πραγματοποιούνται κάθε δίμηνο εκπαιδευτικά προγράμματα πρακτικής εξάσκησης (βλέπε φωτογραφία). Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του τμήματος πωλήσεων της σπονδυλικής στήλης, είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υψηλότερες απαιτήσεις των χειρουργικών επεμβάσεων με την τεχνική τους υποστήριξη, αναφορικά με την χρήση των προϊόντων της ALPHATEC SPINE. Minadex πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα Βύρων Καραγιαννόπουλος / Product Manager / Τομέας Φροντίδας Υγείας Το Minadex Multivitamin είναι ένα παιδικό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής εμπλουτισμένο με: ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (ΕΡΑ & DHA) 8 βασικές βιταμίνες (A, D, C, B1, Β2, B6, Ε, Νιασίνη) Ο ρόλος του Minadex Multivitamin είναι σημαντικός σε: ανάρρωση περιόδους έντονης δραστηριότητας όπως αθλητισμός και μελέτη αντιμετώπιση ανορεξίας περιπτώσεις μη ισορροπημένης διατροφής Το Minadex Multivitamin περιέχει φυσικό χυμό πορτοκαλιού και είναι εύληπτο και εύγευστο.

12 12 Η γιατρός συμβουλεύει Τα Προβιοτικά στην Παιδιατρική Στέλλα Δραπανιώτη / Παιδίατρος Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον της παιδιατρικής κοινότητας για τα προϊόντα που περιέχουν προβιοτικά, αυξάνεται διαρκώς. Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μη παθογόνοι μικροοοργανισμοί οι οποίοι όταν λαμβάνονται από τον άνθρωπο επιβιώνουν της διαδικασίας της πέψης και φθάνουν ζωντανοί στο έντερο, όπου, όταν βρίσκονται σε επαρκείς ποσότητες μπορούν να βελτιώσουν την μικροχλωρίδα του με πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία του. Ο τρόπος δράσης των προβιοτικών συνεχώς διερευνάται. Όσο όμως προχωρούν οι έρευνες, τόσο αναδεικνύεται η ευεργετική τους δράση στην πρόληψη και θεραπεία νοσημάτων του γαστρεντερικού συστήματος και όχι μόνο. Από τις μέχρι σήμερα μελέτες προκύπτει ότι οι μηχανισμοί δράσης των προβιοτικών είναι πολλαπλοί και μπορούν να συνοψιστούν ως προς την αποτελεσματικότητά τους στη βελτίωση της ποιότητας του βλεννογόνου του εντερικού σωλήνα, στον έλεγχο των παθογόνων μικροοργανισμών, στην αύξηση των ανοσολογικών παραγόντων, στην ενίσχυση των ενζύμων που ευνοούν τη σωστή θρέψη και άλλα. Στην Παιδιατρική φαίνεται ότι είναι αποτελεσματικά στην οξεία ιογενή γαστρεντερίτιδα, ως συμπλήρωμα της κανονικής ενυδατικής θεραπείας, μειώνοντας τη διάρκεια και απαλύνοντας την ένταση των συμπτωμάτων, καθώς και στην αντιμετώπιση των κολικών. Επιπρόσθετα εξετάζεται η αποτελεσματικότητά τους ως συμπληρωματική θεραπεία και σε άλλα νοσήματα όπως εί- ναι οι λοιμώξεις του αναπνευστικού και οι αλλεργίες. Προβιοτικά συναντώνται σε πολλά διαφορετικά προϊόντα όπως σε τροποποιημένα γάλατα, σε γιαούρτια, αλλά και σε μορφή δισκίων και σταγόνων. Η ευεργετική και ασφαλής τους δράση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως είναι το είδος τους (υπάρχουν πολλά διαφορετικά στελέχη), ο τρόπος χορήγησης, η δοσολογία τους, η διάρκεια λήψης τους και η ιδιοσυγκρασία του λήπτη. Συμπερασματικά, τα μέχρι σήμερα δεδομένα για τη χρήση των προβιοτικών στην Παιδιατρική είναι πολύ ενθαρρυντικά. Περαιτέρω μελέτες θα αποσαφηνίσουν περισσότερο τον τρόπο δράσης τους και την έκταση των ευεργετικών τους αποτελεσμάτων. Προβιοτικά για τις παιδικές ανάγκες Βύρων Καραγιαννόπουλος / Product Manager / Τομέας Φροντίδας Υγείας Το BION3 Junior χάρη στα 3 είδη προβιοτικών στελεχών, τις 12 βιταμίνες και τα 2 μέταλλα που περιέχει αποτελεί ένα επιστημονικά άρτιο και ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών. Το BION3 Junior συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, στην προστασία έναντι παθογόνων οργανισμών και στην αντιμετώπιση της διάρροιας οφειλόμενης στη λήψη αντιβιοτικών. Αποτελεί ιδανική επιλογή στη διάρκεια της ανάρρωσης, σε περιπτώσεις διατροφικών ελλείψεων, σε καταστάσεις επιβαρυμένου προγράμματος όπως εξετάσεων και άθλησης. Για παιδιά από 4 ετών και πάνω. D D30 μασώμενα δισκία ανά συσκευασία. D DΜε υπέροχη γεύση βατόμουρο.

13 13 Εκδηλώσεις - Συνέδρια Εκδηλώσεις - Συνέδρια ESPEN 2014 Στα πλαίσια του 36ου Πανευρωπαϊκού συνέδριου Παρεντερικής και Εντερικής Διατροφής που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Γενεύη, στις αρχές του Σεπτέμβρη, η εταιρεία μας, πιστή στο ραντεβού της, έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε επαγγελματίες υγείας να παρακολουθήσουν τα νέα δεδομένα στο κομμάτι της διατροφικής υποστήριξης. Κλινικοί διαιτολόγοι, χειρουργοί καθώς και εξειδικευμένοι εντατικολόγοι από όλη την Ελλάδα, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από κορυφαίους ερευνητές, για τις καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση και διατροφική υποστήριξη των ασθενών τους. Απώτερος σκοπός μας η περαιτέρω ευαισθητοποίηση και αποδοχή της διατροφικής θεραπείας ως μέρος της αγωγής των ασθενών. Από πλευράς εταιρειών, η Nestle Health Science, τα προϊόντα της οποίας εκπροσωπεί το τμήμα Κλινικής Διατροφής της εταιρείας μας επάξια στην Ελλάδα από το 2008 μέχρι και σήμερα, ήταν μια από τις πιο «δυνατές» παρουσίες στο συνεδριακό χώρο. Με ένα εκπληκτικό περίπτερο, με εξειδικευμένο και πολύ ευχάριστο προσωπικό αλλά και αρκετό έντυπο ενημερωτικό υλικό, έκανε και αυτή τη φορά αισθητή την παρουσία της. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού χαρακτήρα του συνεδρίου, η Nestle, μέσω δορυφορικού συμποσίου και με τη συμμετοχή 3 πολύ σπουδαίων ομιλητών, παρουσίασε μελέτες που τονίζουν τη σημασία της διατροφικής υποστήριξης σε ομάδες γηριατρικών ασθενών οι οποίοι παρουσίασαν σημαντική βελτίωση στην κίνηση, τη δραστηριότητα, την αποκατάσταση. Και όπως κάθε χρόνο, το συνέδριο αυτό, εκτός από τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, έγινε αφορμή για μια μεγάλη συνάντηση, μία μεγάλη γιορτή για όλους όσους υποστηρίζουν τα προϊόντα Nestle, επαγγελματίες υγείας και συνεργάτες από όλες τις χώρες. Μία βραδιά κοντά στη λίμνη της Γενεύης, με πολύ ωραία μουσική, κέφι και πολλές πολλές ευκαιρίες για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, με άτομα εντός και εκτός συνόρων.

14 14 Εκδηλώσεις - Συνέδρια WE CARE Viva Italia, γεύσεις χωρίς γλουτένη Ta Schär, συμμετείχαν ως χορηγοί στο «Viva Italia», ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ιταλική κουλτούρα, που διοργάνωσε το Golden Hall σε συνεργασία με το εμπορικό επιμελητήριο και την Ιταλική πρεσβεία. Η ενέργεια αυτή, διήρκησε από τις 3 ως τις 18 Οκτωβρίου, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, όπου οι διάσημες food bloggers Madame Ginger, Gourmelita και Sugar Buzz έδωσαν απολαυστικά μαγειρικά sessions με γλυκές και αλμυρές γεύσεις χωρίς γλουτένη, παρουσιάζοντας τα προϊόντα Schär σε μοναδικούς συνδυασμούς, ικανοποιώντας γευστικές προτιμήσεις τόσο των μεγάλων όσο και των μικρών! Περάσαμε όλοι υπέροχα!

15 Q&As Ρωτάμε & Απαντάμε, για να γνωριστούμε μεταξύ μας Ονοματεπώνυμο / Θέση Mπακοπούλου Σωτηρία Ιατρικός επισκέπτης Ερώτηση Απάντηση Απάντηση Αυτοκίνητο ή ποδήλατο; Αυτοκίνητο Αυτοκίνητο Αγαπημένος προορισμός Νάξος Nάνσυ Τιμπιλή Ιατρικός επισκέπτης Πωλητής Αμοργός καλοκαίρι, Καστοριά χειμώνας, Ρώμη όλες τις εποχές!!! Σπορ ή Χόμπι που ασχολούμαι Αν έχω χρόνο, γυμναστήριο Βόλτες και ποδηλατάδες με την οικογένειά μου Φαγητό ή γλυκό που ξέρω να φτιάχνω Πίτες Μουσακάς Το τραγούδι που σιγοτραγουδώ είναι Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει (Μποφίλιου) Προσκυνητής Βιβλίο ή ταινία που θα πρότεινα Η ρήση, που σας χαρακτηρίζει Μεγαλώνοντας μέσα στην Ελληνική οικογένεια (Γιωσαφάτ) «Αν αγαπάς κάποιον ασ τον να φύγει. Αν γυρίσει πίσω είναι δικός σου! Αν δεν γυρίσει, δεν ήταν ποτέ...!» Πέτρα και μέλι της Χριστίνας Ζέμπη Μου αρέσει να κοιτάω μπροστά... Μου αρέσει Συνέπεια Οι μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα Δεν μου αρέσει Αχαριστία Η μιζέρια Θα ευχόμουν... Να έχουν όλοι υγεία και να κάνουν αυτό που τους ολοκληρώνει... Σύντομο ιστορικό στην Cana Προσλήφθηκα την Πρωταπριλιά του 2003 και από τότε εργάζομαι στο κομμάτι των πωλήσεων στο τμήμα Pharma. Να πραγματοποιούνται όλες μας οι επιθυμίες! Στην Cana εργάζομαι από τον 12/2004 ως ιατρικός επισκέπτης - πωλητής με έδρα την Πάτρα και τον τελευταίο χρόνο έχω αναλάβει το εμπορικό στα φαρμακεία σε 4 νομούς. Γάμοι 2014 ii Βουκάκη Ελίνα (Sales & Marketing Manager Τμήματος Ιατροτεχνολογικών - Αντισηψίας / Τομέας Medical Devices) - Καρούσης Μιχάλης ii Καρκαλούσου Σοφία (Ιατρικός Επισκέπτης Τμήματος Εντερικής Διατροφής / Τομέας Pharma) - Πρινιανάκης Γιώργος ii Παπαχρήστου Έλενα (Ιατρικός Επισκέπτης / Τομέας Φροντίδας Υγείας) - Φράγκος Ιωάννης Γεννήσεις 1. Ένα κοριτσάκι της κ. Βερλέτα Κωνσταντίνας 2. Ένα αγοράκι της κ. Δαλκίτση Σταυρούλας 3. Ένα αγοράκι του κ. Δελίνη Μιχάλη 4. Ένα αγοράκι της κ. Λιάτση Χρυσάνθης

16 16 Προσφορές Τμήματος Φροντίδας Υγείας Προσφορές EΧΕLIA! Με την αγορά qq Anti-Wrinkle & Firming Day Cream SPF 15 (normal & dry skin) qq Anti-Wrinkle & Firming Day Cream SPF 15 (for oily skin) qq Anti-Wrinkle & Firming Serum (all skin types) qq Anti-Wrinkle & Firming Serum (all skin types) qq Cleansing Milk και Tonic Lotion (all skin types) Δώρο! 88 Anti-Wrinkle Night Cream (normal & dry skin) 88 Anti-Wrinkle Night Cream (oily skin) 88 24h Hydrating Day Cream SPF 15 (all skin types) 88 Anti-Wrinkle & Firming Eye Cream (all skin types) 88 Cleansing & Hydrating Face Mask (all skin types) Στείλτε μας τις απόψεις και τις προτάσεις σας για το «1» * Τεύχος 9ο, Δεκέμβριος 2014 Περιοδική έκδοση Εκδότης: Cana Α.Ε. Φαρμακευτικά Εργαστήρια Λ. Ηρακλείου 446, Ηράκλειο Αττικής, Σχεδιασμός και επιμέλεια: Τμήμα HR, Υπεύθυνη ύλης: Μαργαρίτα Γογωνά Σχεδιασμός και οργάνωση έκδοσης: ΜΟΛΥΒΙ, Φωτογραφίες: Shutterstock ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Απαγορεύεται η ολική ή μερική ανατύπωση χωρίς την άδεια της CANA Α.Ε.

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 30/06/2015 Αγαπητή κυρία / Αγαπητέ κύριε, Το παρόν ερωτηματολόγιο συντάχθηκε στο πλαίσιο εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής με αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη Κλινική Μαλλιών με έδρα την Ελλάδα. Ο ειδικός επί... κεφαλής!

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη Κλινική Μαλλιών με έδρα την Ελλάδα. Ο ειδικός επί... κεφαλής! Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη Κλινική Μαλλιών με έδρα την Ελλάδα Ο ειδικός επί... κεφαλής! Η κλινική μαλλιών Bergmann Kord ιδρύθηκε το 1979 ως το πρώτο Επιστημονικό Κέντρο αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης στην

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής στόχος για μας, παραμένει ο «μηδενισμός των ατυχημάτων»

Διαρκής στόχος για μας, παραμένει ο «μηδενισμός των ατυχημάτων» Λαμβάνοντας σοβαρά το ρόλο μας Η υγεία και ασφάλεια στην εργασία αφορά τον κάθε ένα από εμάς, την Εταιρία, τον εργαζόμενο, την οικογένεια μας, την κοινωνία. Είναι ευθύνη όλων, είναι δική μας ευθύνη. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

«Μαζί για την γυναίκα» Κακοποίηση: Ισότητα και Ενεργή Κοινωνία

«Μαζί για την γυναίκα» Κακοποίηση: Ισότητα και Ενεργή Κοινωνία «Μαζί για την γυναίκα» Κακοποίηση: Ισότητα και Ενεργή Κοινωνία 1 Ο NEWSLETTER ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου ξεκινά μια σειρά ενημερώσεων της κοινής γνώμης

Διαβάστε περισσότερα

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές.

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές. Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας, η οποία πιστεύω ότι είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force

Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Πάρις Μποσκόπουλος Governmental Affairs & Access Director Pfizer Hellas Δημήτρης Γκότσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΑΘΗΝΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Εισαγωγικό Σημείωμα Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που ως σκοπό έχει τη «διάδοση των αρχών και της σωστής

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα έρευνας αγοράς σε Γιατρούς, Φαρμακοποιούς & Κοινό σχετικά με την. Επικοινωνία. των ΦΕ. the value of experience

Αποτελέσματα έρευνας αγοράς σε Γιατρούς, Φαρμακοποιούς & Κοινό σχετικά με την. Επικοινωνία. των ΦΕ. the value of experience Αποτελέσματα έρευνας αγοράς σε Γιατρούς, Φαρμακοποιούς & Κοινό σχετικά με την Επικοινωνία των ΦΕ Στόχος της έρευνας Αξιολόγηση της επικοινωνίας των Φαρμακευτικών Εταιριών με: Γιατρούς Φαρμακοποιούς Κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Απρίλιος 2013 Χαρακτηριστικά που ζητούν οι εργοδότες αναπηρία Πως θα όριζες τη λέξη προσόν ή τη λέξη δεξιότητα ; Και τι εννοούν οι εργοδότες

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί; www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η καλύτερη δυνατότητα για επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η καλύτερη δυνατότητα για επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξεκινά το ταξίδι της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του ΕΔΔΥΠΠΥ και την ευγενική χορηγία της ELPEN Η καλύτερη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας.

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Χριστίνα Νεοφυτίδου Λειτουργός Νεολαίας, Τομέας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Τι είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη; Σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΕΕ Business Day. 29 Μαΐου 2014. Στάθης Ψημμένος, Πρόεδρος Ε.Ε.Φα.Μ. Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing

ΣΦΕΕ Business Day. 29 Μαΐου 2014. Στάθης Ψημμένος, Πρόεδρος Ε.Ε.Φα.Μ. Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing ΣΦΕΕ Business Day 29 Μαΐου 2014 Στάθης Ψημμένος, Πρόεδρος Ε.Ε.Φα.Μ. Τι θα δούμε μαζί Τι είναι σήμερα Marketing; Διαφοροποίηση φαρμακευτικού/καταναλωτικού προϊόντος Τι είναι το Φαρμακευτικό Marketing; Ευκαιρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΤΑΞΙ ΕΥΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΤΣΟΥΛΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ CLUSTERS Με σκοπό τον εντοπισμό των βασικών παραγόντων επιτυχίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental 1-2 Οκτωβρίου 2016 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο & Ελληνορωσικό Forum Business to Business Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Επίσημη Συμμετοχή Ελληνική Ενδοκρινολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN Business Plan (Γραπτή Τελική Εταιρική Αναφορά) Το business plan (γραπτή αναφορά) είναι η ολοκληρωμένη και αναλυτική αποτύπωση της επιχειρηματικής σας ιδέας με τρόπο που να

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι δραστηριότητες της ΜΟΒΙΑΚ επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη 3 βασικών τομέων:

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι δραστηριότητες της ΜΟΒΙΑΚ επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη 3 βασικών τομέων: ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στα Βαλκάνια, την Ευρώπη όσον αφορά την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα Πρωτογενούς Έρευνας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε Επιχειρήσεις

Αποτελέσµατα Πρωτογενούς Έρευνας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε Επιχειρήσεις Αποτελέσµατα Πρωτογενούς Έρευνας ς ς ς σε Επιχειρήσεις η Δειγµατοληπτική έρευνα για την διεξήγαγε για 8 συνεχή χρονιά η Διεύθυνση Οικονοµικών Κλαδικών Μελετών της ICAP Α.Ε., τα αποτελέσµατα της οποίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ; Με την επιστημονική συνεργασία της Αιματολογικής Μονάδας, Γ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Με

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΔΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΔΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΔΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΘΕΜΑ: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡOΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

4-6 Νοεµβρίου. Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων. Αθήνα. www.eeel.gr. 2015 Royal Olympic. Υπό την αιγίδα

4-6 Νοεµβρίου. Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων. Αθήνα. www.eeel.gr. 2015 Royal Olympic. Υπό την αιγίδα o 8Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων 4-6 Νοεµβρίου 2015 Royal Olympic Αθήνα www.eeel.gr Θα χορηγηθούν µόρια Συνεχιζόµενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα περίθαλψης (ΠΠ) για ανθρώπους με οστεοαρθρίτιδα

Πρότυπα περίθαλψης (ΠΠ) για ανθρώπους με οστεοαρθρίτιδα Πρότυπα περίθαλψης () για ανθρώπους με οστεοαρθρίτιδα Μετάφρασ η σε: Ολοκληρώθ ηκε από: Email: 1 1 2 3 4 Οι άνθρωποι με συμπτώματα οστεοαρθρίτιδας (ΟΑ) θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε επαγγελματία του τομέα

Διαβάστε περισσότερα

adecco.gr Δελτίο Τύπου

adecco.gr Δελτίο Τύπου Δελτίο Τύπου ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ «ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» 1 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» Τίτλος: «Η ΔΕΗ κινητήρια δύναμη της Ηλεκτροκίνησης στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και κατέχει την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Ενότητα: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ 2 ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Άδειες

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που 1 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που έχουμε, είναι ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα

«Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση»

«Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση» Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κοινωνική Σύμπραξη στο Ν. Κυκλάδων» σας καλωσορίζει στην Ημερίδα: «Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση» 23 Οκτωβρίου 2015 Πνευματικό Κέντρο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας

Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας Διαρκής βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας Ευθύνη της Διοίκησης Πελάτες Πελάτες Διαχείριση Πόρων Μέτρηση, ανάλυση και βελτίωση Ικανοποίηση Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α (συμπληρώνεται από τους προϊσταμένους των Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας) ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΑ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη. Ασθενείς με. Νοσήματα του Εντέρου. Αθήνα, Μάιος 2011. Ετοιμάστηκε για την:

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη. Ασθενείς με. Νοσήματα του Εντέρου. Αθήνα, Μάιος 2011. Ετοιμάστηκε για την: Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Ασθενείς με Νοσήματα του Εντέρου Ετοιμάστηκε για την: Αθήνα, Μάιος 2011 Ταυτότητα Έρευνας Μεθοδολογία: Κοινό-στόχος στόχος: 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ Εικόνα 1 - Ημερίδα σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ (Γ.Δ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη Τύπου Παγκόσμια Ημέρα Συνέντευξη Υγείας Πεπτικού Τύπου Συστήματος. Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Πεπτικού Συστήματος

Συνέντευξη Τύπου Παγκόσμια Ημέρα Συνέντευξη Υγείας Πεπτικού Τύπου Συστήματος. Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Πεπτικού Συστήματος Συνέντευξη Τύπου Παγκόσμια Ημέρα Συνέντευξη Υγείας Πεπτικού Τύπου Συστήματος Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Πεπτικού Συστήματος ΟΜΙΛΗΤΕΣ - Μερκούρης Μποδοσάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ»

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ» ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ» 1. Ποια από τις παρακάτω αποτελεί την πλέον σημαντική πρόκληση που χαρακτηρίζει το σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον; α) Ομοιομορφία προϊόντων και υπηρεσιών. β)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER

ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα ανθεί μόνο σε κοινωνίες όπου υπάρχει προστασία και σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αναγνωρίζουμε ότι οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε άνεργες και ανασφάλιστες γυναίκες, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 TICKET NEWS Αγαπητοί συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 Το 2010 αποτέλεσε μία πρόκληση για όλους μας. Η παγκόσμια οικονομική κρίση επέβαλλε σε πολλές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Έρευνας για Κλινικές Μελέτες. Ετοιμάστηκε για τον: Click to edit Master subtitle style

Παρουσίαση Έρευνας για Κλινικές Μελέτες. Ετοιμάστηκε για τον: Click to edit Master subtitle style Παρουσίαση Έρευνας για Κλινικές Μελέτες Ετοιμάστηκε για τον: Click to edit Master subtitle style Μάιος 2017 Στόχος Έρευνας Στόχοι της έρευνας είναι να: Αξιολογήσει τις Αντιλήψεις των Ελλήνων για τις Κλινικές

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδεύσαμε το 72% του προσωπικού μας, Αυξήσαμε το εργατικό δυναμικό μας. κατά 64 εργαζόμενους. (αύξηση 13% σε σχέση με το 2016).

Εκπαιδεύσαμε το 72% του προσωπικού μας, Αυξήσαμε το εργατικό δυναμικό μας. κατά 64 εργαζόμενους. (αύξηση 13% σε σχέση με το 2016). Οι Εργαζόμενοί μας Στόχος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είναι η στελέχωσή της με ανθρώπους που έχουν όραμα, διάθεση για δημιουργία και διαθέτουν την απαιτούμενη κατάρτιση και εμπειρία, συμβάλλοντας έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κοινοπραξία... 1 Τι είναι το έργο TAKE CARE... 2 Βασικά αποτελέσματα... 3 Εκπαιδευτική Εργαλειοθήκη... 4 M-Game... 4 Ικανότητες των Διευθυ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κοινοπραξία... 1 Τι είναι το έργο TAKE CARE... 2 Βασικά αποτελέσματα... 3 Εκπαιδευτική Εργαλειοθήκη... 4 M-Game... 4 Ικανότητες των Διευθυ TAKE CARE BOOKLET ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κοινοπραξία... 1 Τι είναι το έργο TAKE CARE... 2 Βασικά αποτελέσματα... 3 Εκπαιδευτική Εργαλειοθήκη... 4 M-Game... 4 Ικανότητες των Διευθυντών Υγείας... 5 Δραστηριότητες...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο

Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης ποιότητας Μονάδων ΕΠΥΥ από επισκέπτες Σελίδα 1 ΕΠΥΥ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΛΓΙ ΙΚΑΝΠΙΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - Παρακαλούμε απαντήστε στις ερωτήσεις 1 Πόσες ημέρες περιμένατε για ραντεβού;

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας-ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας-ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Είναι μια από τις κυριότερες λειτουργίες της διοίκησης ανθρωπίνων πόρων. Η εκπαίδευση είναι η οργανωμένη διαδικασία μάθησης που στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων και ικανοτήτων για ένα ορισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου Το 93% των σχετικών με τη Φλεβική Θρόμβωση θανάτων

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός και Στόχοι του Αυτοτελούς Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας αποτελούν: 1. Ο σχεδιασμός, οργάνωση, υλοποίηση και αξιολόγηση προγραμμάτων

Σκοπός και Στόχοι του Αυτοτελούς Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας αποτελούν: 1. Ο σχεδιασμός, οργάνωση, υλοποίηση και αξιολόγηση προγραμμάτων Η εφαρμογή και λήψη προληπτικών μέσων για την αποφυγή της εμφάνισης ασθένειας (πρωτογενής πρόληψη) όσο και για την έγκαιρη ανίχνευση νόσου (δευτερογενής πρόληψη) αποτελεί στόχο όλων των σύγχρονων συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Φαρμακείου Η Προσέγγιση νέων δυνητικών πελατών Η Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης Η δημιουργία υπεραξίας

Διαβάστε περισσότερα

Προσανατολισμός των Millennials απέναντι στην καριέρα σε περίοδο οικονομικής κρίσης

Προσανατολισμός των Millennials απέναντι στην καριέρα σε περίοδο οικονομικής κρίσης Προσανατολισμός των Millennials απέναντι στην καριέρα σε περίοδο οικονομικής κρίσης Ονοματεπώνυμο: Πανοπούλου Ελένη Σειρά: 13 Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Κυριακίδου Ολίβια Δεκέμβριος, 2016 Στόχοι Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνεταιριστικό Μοντέλο και ο ρόλος των Εργαστηριακών Ιατρών στο Σύστημα Υγείας

Το Συνεταιριστικό Μοντέλο και ο ρόλος των Εργαστηριακών Ιατρών στο Σύστημα Υγείας Το Συνεταιριστικό Μοντέλο και ο ρόλος των Εργαστηριακών Ιατρών στο Σύστημα Υγείας Δρ. Μακρίδης Παναγιώτης Ιατρός Βιοπαθολόγος, Πρόεδρος ΔΣ Medisyn Αθήνα 5 Οκτωβρίου 2017 Το Συνεταιριστικό Μοντέλο Εργαστηριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η αθλητική χορηγία ως εργαλείο marketing: Διερευνώντας την αθλητική χορηγία ως επιχειρηματική πρακτική στη Λευκάδα»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η αθλητική χορηγία ως εργαλείο marketing: Διερευνώντας την αθλητική χορηγία ως επιχειρηματική πρακτική στη Λευκάδα» ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η αθλητική χορηγία ως εργαλείο marketing: Διερευνώντας την αθλητική χορηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ήλιος & η Επιδερµίδα

Ο Ήλιος & η Επιδερµίδα Ο Ήλιος & η Επιδερµίδα Η επιδερµίδα είναι το µεγαλύτερο όργανο του σώµατος και συµβάλλει σε πολλαπλές λειτουργίες, όπως προστασία του οργανισµού, ρύθµιση της θερµοκρασίας, αποθήκευση αίµατος, µεταβολισµός,

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS 4 HOSPITALITY FORUM & AWARDS 5 8 ο INSURANCE

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Χρησιμοποιήστε το Yammer ως τον κοινωνικό χώρο εργασίας σας και ξεκινήστε να συνεργάζεστε, να καινοτομείτε και να συμμετέχετε. Κατάλογος υπόθεσης χρήσης του Yammer To Yammer είναι

Διαβάστε περισσότερα

Pharmacists on Pharmaceutical Companies (PoPC 2008 Survey)

Pharmacists on Pharmaceutical Companies (PoPC 2008 Survey) Pharmacists n Pharmaceutical Cmpanies (PPC 2008 Survey) Έρευνα για τις σχέσεις των φαρμακοποιών με τις φαρμακευτικές εταιρίες & τις φαρμακαποθήκες ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης Στο Δήμο Παλλήνης Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργάνωσαν για τη Φλεβική Θρόμβωση ο Δήμος Παλλήνης και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στο Δημαρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη. Η Remedica νοιάζεται

Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη. Η Remedica νοιάζεται Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη Η Remedica νοιάζεται Το Συγκρότημα Remedica ιδρύθηκε το 1960 και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Κύπρο. Η Remedica παρασκευάζει ένα ευρύ

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία μας λειτουργεί 40 χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στις. Οι βασικές αρχές που την χαρακτηρίζουν, είναι η εστίαση στις ανάγκες του

Η εταιρεία μας λειτουργεί 40 χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στις. Οι βασικές αρχές που την χαρακτηρίζουν, είναι η εστίαση στις ανάγκες του ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρεία μας λειτουργεί 40 χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στις εθνικές μεταφορές και τον τομέα των υπηρεσιών Logistics. Οι βασικές αρχές που την χαρακτηρίζουν, είναι η εστίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Ανθρώπινης κίνησης & Ποιότητας Ζωής Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεστε; 15% 9% 1%

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

«Το Μάρκετινγκ σε Περίοδο Ύφεσης»

«Το Μάρκετινγκ σε Περίοδο Ύφεσης» «Το Μάρκετινγκ σε Περίοδο Ύφεσης» ( Marketing in a Recession ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Athens University of Economics & Business DEPARTMENT OF ΤΜΗΜΑ MARKETING ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ & COMMUNICATION & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής Η Δημόσια Υγεία στο Προσκήνιο: Πρόληψη-Προαγωγή-Ποιότητα

7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής Η Δημόσια Υγεία στο Προσκήνιο: Πρόληψη-Προαγωγή-Ποιότητα 7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής Η Δημόσια Υγεία στο Προσκήνιο: Πρόληψη-Προαγωγή-Ποιότητα ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Δ/ντής: Καθηγητής Μ. Λεοτσινίδης Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Διερεύνηση της αλληλεπίδρασης των συμμετεχόντων στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνων Συντονιστών

Διερεύνηση της αλληλεπίδρασης των συμμετεχόντων στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνων Συντονιστών Διερεύνηση της αλληλεπίδρασης των συμμετεχόντων στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνων Συντονιστών Αγαπητοί συνάδελφοι των ΚΠΕ της χώρας, Στο πλαίσιο εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας, στο Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου. να αντιμετωπίσει το λέμφωμα;

Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου. να αντιμετωπίσει το λέμφωμα; Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου να αντιμετωπίσει το λέμφωμα; Το λέμφωμα είναι δυνητικά ιάσιμη νόσος Με την επιστημονική συνεργασία του Αιματολογικού Τμήματος, Γ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ 1 ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014 2015 1 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Ο μικρός καταναλωτής Συμμετέχοντες: 1. Γωνιά Κυρατσώ, Εκπαιδευτικός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντική Αιμοδοσία κάθε δωρεά αίματ Γίν ε ήρωας μπορεί να σώ δώσε αίμα! σει 3 ζωές

Εθελοντική Αιμοδοσία κάθε δωρεά αίματ Γίν ε ήρωας μπορεί να σώ δώσε αίμα! σει 3 ζωές Εθελοντική Αιμοδοσία κάθε δωρεά Γίνε αίματος ήρωας μπορεί δώσε να αίμα! σώσει 3 ζωές Πρόγραμμα αγωγής υγείας 1 ου ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ» Αφίσα 3 ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας 11 Αφίσα 4 ης Εθελοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Είστε ασθενής; Έχετε ΚΑΙ δικαιώματα ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ..

Είστε ασθενής; Έχετε ΚΑΙ δικαιώματα ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ.. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κοινωνική Υπηρεσία ΠΑΓΝΗ Είστε ασθενής; Έχετε ΚΑΙ δικαιώματα ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ....από τη νομοθεσία στην πράξη ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2003 Σαν μια ήσυχη θάλασσα σε τοπίο γαλήνης

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2 Η Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. (Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Ικανοποίησης Σπουδαστή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Ικανοποίησης Σπουδαστή ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Ικανοποίησης Σπουδαστή Από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Του ΤΕΙ Αθήνας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγαπητοί Σπουδαστές /Σπουδάστριες, Στα πλαίσια της Πρακτικής σας Άσκησης θα θέλαμε να σας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αξιότιμε κύριε Τσομπανίδη, Η Euromedica ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους ιδιωτικούς φορείς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Roadmap to Growth Θεσσαλονίκη, 3 Μαΐου 2012 Κυρίες & Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

Export Marketing Plan

Export Marketing Plan 1 2 Export Marketing Plan απλό & εύκολα κατανοητό έγγραφο της εταιρείας σαφής κατεύθυνση προσπαθειών marketing για επόμενο χρόνο διεισδυτική ματιά στην εταιρεία Περιεχόμενα 3 4 Περιεχόμενα 1. Παρούσα κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Κωστής Προύσκας PhD. Το Παράδειγμα του Άκτιου. Δυναμική Παρέμβαση και Ποιότητα Ζωής σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με Εξειδίκευση στην Άνοια:

Κωστής Προύσκας PhD. Το Παράδειγμα του Άκτιου. Δυναμική Παρέμβαση και Ποιότητα Ζωής σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με Εξειδίκευση στην Άνοια: Δυναμική Παρέμβαση και Ποιότητα Ζωής σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με Εξειδίκευση στην Άνοια: Το Παράδειγμα του Άκτιου Κωστής Προύσκας PhD Ψυχολόγος Δρ Γεροντολογίας www.aktios.gr prouskas@aktios.gr

Διαβάστε περισσότερα

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν:

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν: Εταιρεία: COSMOTE AE Τίτλος Προγράμματος / Δράσης: Ο Κόσμος μας, Εσύ Ημερομηνία Υποβολής: 29/11/2012 Υπεύθυνος Project: Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ Γενικά Το Σεπτέμβριο του 2010, ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα

«Ενημερωθείτε για την Υγεία σας, Ζήστε καλύτερα! Άνοια Νευροπαθητικός Πόνος λόγω Σακχαρώδη Διαβήτη Σεξουαλική Ζωή στην Τρίτη Ηλικία - Ακράτεια»

«Ενημερωθείτε για την Υγεία σας, Ζήστε καλύτερα! Άνοια Νευροπαθητικός Πόνος λόγω Σακχαρώδη Διαβήτη Σεξουαλική Ζωή στην Τρίτη Ηλικία - Ακράτεια» Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας και οι Δήμος Νεάπολης-Συκεών, στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας και Πρόληψης, διοργάνωσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ. Δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας αλλά, κυρίως, στις επιθυμίες σας!

ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ. Δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας αλλά, κυρίως, στις επιθυμίες σας! ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ Δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας αλλά, κυρίως, στις επιθυμίες σας! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Το κέντρο γυναικολογίας και αναπαραγωγής Fertility

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών. Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών. Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων Αθήνα, 11 Νοεµβρίου 2014 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων Τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015 Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015 Οι απαντήσεις σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς, καθώς μας βοηθούν να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και τη δική σας εξυπηρέτηση. Όλες τις πληροφορίες που μας παραχωρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του 4 η ενότητα Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας ΕΜΠ Απαιτήσεις του ISO9001:2015 1. Αντικείμενο 2. Τυποποιητική

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα