ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ."

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M.Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού 3. Λ.Λουλούδης, Αν.Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης. 4. Π.Καλτσίκης, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Φ.Παραγωγής. (απών) 5. Εμμ.Ρογδάκης, Καθηγητής, Αν.Πρόεδρος Τμήματος Ζωικής Παραγωγής. (απών) 6. Π.Κατινάκης, Καθηγητής, Αν.Πρόεδρος Τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας. 7. Λ.Καζακόπουλος, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης. 8. Μ.Κωμαϊτης, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων. 9. Ι.Ασημακόπουλος, Καθηγητής, Αν.Πρόεδρος Τμήμ.Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γ.Μηχανικής. 10. Αικ.Χρονοπούλου, Καθηγήτρια, Πρόεδρος Γενικού Τμήματος. 11. Κ.Ακουμιανάκης, Επ.Καθηγητής, Αν.Εκπρόσωπος ΔΕΠ του Τμήματος Φ.Παραγωγής. 12. Ε.Πανοπούλου, Αν.Καθηγήτρια, Εκπρόσωπος ΔΕΠ Ζ.Παραγωγής. 13. Χ.Κιτσάκη, Λέκτορας, Εκπρόσωπος ΔΕΠ Τμήμ.Γ.Βιοτεχνολογίας. 14. Μ.Καψοκεφάλου, Λέκτορας, Εκπρόσωπος ΔΕΠ του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. 15. Ι.Καφφέ-Γιδαράκου, Αν.Καθηγήτρια, Αν.Εκπρόσωπος ΔΕΠ Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. 16. Κ.Οιχαλιώτης, Λέκτορας, Αν.Εκπρόσωπος ΔΕΠ Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γ.Μηχανικής. 17. Ε.Ευθυμιάδου, Εκπρόσωπος ΕΔΠ. 18. Α.Τσιγκόϊδα, Εκπρόσωπος ΕΙΔΙΠ 19. Κ.Ζαχαράκης, Εκπρόσωπος του Συλλόγου Παρασκευαστών ΕΤΕΠ. 20. Μ.Φραγκίσκου, Εκπρόσωπος του Συλλόγου Διοικητικών. 21. Β.Στουρνάρας, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, Εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών. 22. Κ.Δελής, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, Εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών. 23. Γ.Στίγκας, φοιτητής, Εκπρόσωπος των φοιτητών του Τμήματος Φ.Παραγωγής. 24. Κ.Αλεξανδρίδης, φοιτητής, Εκπρόσωπος των φοιτητών του Τμήματος Ζ.Παραγωγής. (απών) 25. Γ.Κυριακης, Φοιτητής, Εκπρόσωπος των Φοιτητών του Τμήματος Γ.Βιοτεχνολογίας.(απών) 26. Α.Κουτελιδάκης Φοιτητής, Εκπρόσωπος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.

2 27. Κ.Καρέτσος, Φοιτητής, Αν. Εκπρόσωπος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. 28. Ι.Κοντός, Φοιτητής, Εκπρόσωπος του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανικής. 29. Α.Μανούρας, Φοιτητής, Εκπρόσωπος των φοιτητών του Γενικού Τμήματος. AΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Σχετικά με την αίτηση του Προϊσταμένου Γραμματείας του Γ.Π.Α., κ.κ.τσακουμάκη, για ανανέωση της θητείας του. Ο κ.πρύτανης έκανε την ακόλουθη εισήγηση σχετικά με το ανωτέρω θέμα: «Μετά από τη με αριθμπρωτ. 1391/ σχετική αίτηση του κ.κ.τσακουμάκη, και με απόφαση της Συγκλήτου του Γ.Π.Α. (Συνεδρία: 323/ ) συνεστήθη επιτροπή αποτελούμενη από τον ομιλούντα, τον Καθηγητή κ.α.παυλόπουλο και την κ.μ.φραγκίσκου, Εκπρόσωπο των Διοικητικών Υπαλλήλων του Γ.Π.Α.. Η αίτηση του κ.κ.τσακουμάκη αφορούσε την ανανέωση της θητείας του για τρία (3) χρόνια, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.3 του Π.Δ. 388/83. Με βάση την απόφαση της Συγκλήτου και το βιογραφικό σημείωμα που κατέθεσε ο κ.κ.τσακουμάκης διαμορφώθηκε η έκθεση που σας διαβιβάστηκε με αριθμ.πρωτ.5592/ Η έκθεση έχει ως εξής: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Οι υπογράφοντες Καθ.Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης του Γ.Π.Α., Ανδρέας Παυλόπουλος, Καθηγητής του Γ.Π.Α. και Μαρία Φραγκίσκου, εκπρόσωπος των Διοικητικών Υπαλλήλων του Γ.Π.Α., μέλη της ειδικής επιτροπής που ορίσθηκε από τη Σύγκλητο του Ιδρύματος (Συνεδρία: 323/ ) σχετικά με την αίτηση του κ.κ.τσακουμάκη, για ανανέωση της θητείας του ως Προϊσταμένου Γραμματείας για μια τριετία, υποβάλλουμε την παρακάτω σχετική ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ Ο κ.κων/νος Τσακουμάκης γεννήθηκε στη Σάμο την 25 η Ιουνίου 1937, όπου ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές. Έλαβε το πτυχίο της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών και παρακολούθησε μαθήματα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

3 Εργάσθηκε από το 1958 μέχρι το 1962 στον ιδιωτικό τομέα (Γερμανική Εταιρεία Διεθνών Μεταφορών (Deutsche Grosstransport Gesellschaft). Το 1962, μετά από εισαγωγικό διαγωνισμό, διορίστηκε στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ σε θέση Γραμματέως Α Κατηγορίας. Το 1966 διορίσθηκε στη θέση του Προϊσταμένου της Γραμματείας της ΑΓΣΑ, ύστερα από ομόφωνη απόφαση Τριμελούς Επιτροπής που ορίστηκε από το ΑΣΔΥ. Εκτοτε, και μέχρι το τέλος του 1977 ο κ.τσακουμάκης, υπηρέτησε συνεχώς στην ΑΓΣΑ (και το ΓΠΑ αργότερα) διατελέσας κατά καιρούς Προϊστάμενος όλων των Διευθύνσεων του Ιδρύματος (Λογιστηρίου, Διοίκησης, Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Γ.Π.Α.). Το 1970 η Γενική Συνέλευση των Καθηγητών της ΑΓΣΑ ανέθεσε στον κ.τσακουμάκη καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Σχολής. Τον Σεπτέμβριο του 1973 εξελέγη και ανέλαβε Γενικός Γραμματέας της ΑΓΣΑ. Η θέση αυτή καταργήθηκε τον Σεπτέμβριο του Τον Οκτώβριο του ιδίου έτους του ανατέθηκαν πάλι καθήκοντα Γενικού Γραμματέα. Το 1975 προκηρύχθηκε η θέση του Γενικού Γραμματέα της ΑΓΣΑ την οποία πάλι κατέλαβε ο κ.τσακουμάκης, μετά από ομόφωνη απόφαση της Συνελεύσεως των Καθηγητών της Σχολής για μια τριετία, στο τέλος της οποίας με ομόφωνη πάλι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Καθηγητών ανανεώθηκε για μια τριετία. Το 1981 με απόφαση της Συνέλευσης των Καθηγητών της Σχολής του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα μέχρι πληρώσεως της θέσης. Το 1982 η θέση του Γενικού Γραμματέα μετατράπηκε σε θέση Προϊσταμένου Γραμματείας του Ιδρύματος με κοινή απόφαση των Υπουργών Προεδρίας και Παιδείας. Στη θέση αυτή ανατέθηκαν στον κ.τσακουμάκη όλες οι αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα. Από τη θέση αυτή συνταξιοδοτήθηκε στις με το βαθμό του Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Γ.Π.Α. Το 1998, μετά από προκήρυξη της θέσης του Προϊσταμένου Γραμματείας, εξελέγη από τη Σύγκλητο του Γ.Π.Α. και ασκεί τα καθήκοντα του Προϊσταμένου Γραμματείας του Γ.Π.Α. με τριετή θητεία. Το 2001 η Σύγκλητος του Γ.Π.Α. αποφάσισε, ομόφωνα, την ανανέωση της θητείας του για μια ακόμη τριετία. Στις 10/3/04 ο κ.τσακουμάκης υπέβαλε νέα αίτηση για τριετή ανανέωση της θητείας του η οποία έληξε κανονικά στις 18/9/04. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Κ.ΤΣΑΚΟΥΜΑΚΗ Ο κ.τσακουμάκης καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του εκτέλεσε τα καθήκοντά του με συνέπεια, προθυμία και ευσυνειδησία προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο Ιδρυμα.

4 ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Η επί 38 έτη αδιάλειπτη υπηρεσία του κ.τσακουμάκη στο Ιδρυμα του έχει προσδώσει σημαντικότατη εμπειρία. Εν τούτοις εκτιμάται ότι οι σύγχρονες προκλήσεις και διαδικασίες στα Α.Ε.Ι., στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης, απαιτούν ένα δυναμικό άτομο με εμπειρία στα ευρωπαϊκά πανεπιστημιακά θέματα το οποίο θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις ειδικές και αυξημένες απαιτήσεις της θέσης του Προϊσταμένου Γραμματείας ενός σύγχρονου Α.Ε.Ι. Για το λόγο αυτό η επιτροπή, με λύπη της αδυνατεί να προτείνει την ανανέωση της θητείας του κ.τσακουμάκη για τρίτη συνεχή φορά, και εισηγείται να γίνει ανοικτή προκήρυξη της θέσης και να προσληφθεί ένας επιστήμονας αξιοκρατικά για την τόσο σημαντική θέση του Προϊσταμένου Γραμματείας. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αθήνα, 8/10/04 Καθ.Γ.ΖΕΡΒΑΣ Καθ.Α.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ Εκπρόσωπος Διοικητικών Υπαλλήλων Στις 11/10/04 με αριθμ.πρωτ.5591/ ο κ.κ.τσακουμάκης υπέβαλε την κατωτέρω αίτηση :»

5 Μετά ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών της Συγκλήτου και ετέθησαν ορισμένες διευκρινιστικές ερωτήσεις. Κατόπιν όλων των ανωτέρω ακολούθησε ονομαστική ψηφοφορία: Μ.Φραγκίσκου: Με βάση τα αναγραφόμενα στην έκθεση ψηφίζω υπέρ της προκήρυξης της θέσης του Προϊσταμένου Γραμματείας Κ.Δελής: Ψηφίζω υπέρ της εισηγητικής έκθεσης Β.Στουρνάρας : Λαμβάνοντας υπόψη την τελευταία αίτηση του κ.τσακουμάκη βρίσκομαι σε σύγχυση και γι αυτό ψηφίζω λευκό. Γ.Στίγκας: Ψηφίζω υπέρ της προκήρυξης της θέσης του Προϊσταμένου Γραμματείας για τους λόγους που αναφέρει η εισηγητική Α.Κουτελιδάκης: Ψηφίζω υπέρ της προκήρυξης της θέσης του Προϊσταμένου Γραμματείας για τους λόγους που αναφέρει η εισηγητική Ι.Κοντός: ψηφίζω λευκό. Α.Μανούρας: Ψηφίζω υπέρ της προκήρυξης της θέσης του Προϊσταμένου Γραμματείας για τους λόγους που αναφέρει η εισηγητική Ι.Ασημακόπουλος: ψηφίζω λευκό. Π.Κατινάκης: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης Ι.Καφφέ-Γιδαράκου: Ψηφίζω λευκό Κ.Ακουμιανάκης: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της Κ.Οιχαλιώτης: ψηφίζω λευκό. Κ.Καρέτσος: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης Λ.Καζακόπουλος: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της Μ.Κωμαϊτης: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης Α.Χρονοπούλου: Απέχω από την ψηφοφορία.

6 Ε.Πανοπούλου: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της Μ.Καψοκεφάλου: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της Χ.Κιτσάκη: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης της θητείας του κ.κ.τσακουμάκη για τους λόγους που αναφέρει η Ε.Ευθυμιάδου: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης Α.Τσιγκόιδα: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης Κ.Ζαχαράκης: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης Μ.Σταυρακάκης: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της Λ.Λουλούδης: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης Γ.Ζέρβας: Συμφωνώ με την εισηγητική έκθεση και ψηφίζω κατά της ανανέωσης της θητείας του κ.κ.τσακουμάκη για τους λόγους που αναφέρει η Σύμφωνα με την καταμέτρηση σε σύνολο είκοσι πέντε (25) παρόντων μελών της Συγκλήτου τα δέκα εννέα μέλη ψήφισαν κατά της ανανέωσης της θητείας του κ.κ.τσακαουμάκη, πέντε (5) μέλη ψήφισαν λευκό και ένα μέλος απείχε. Σύμφωνα με τις διατάξεις των εδ.α και β της παργ.2 του άρθρου 7 του Π.Δ. 388/83 η ψηφοφορία θα πρέπει να επαναληφθεί σε επόμενη συνεδρία της Συγκλήτου αφού ο μοναδικός υποψήφιος δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών της Συγκλήτου. Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση λύεται η συνεδρίαση. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ Π.ΜΠΑΚΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 324/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 324/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 324/7.10.04 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M.Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/29.09.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/23.06.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:401 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου 2010 και ώρα 13.00μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/18.7.02 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:373 Έκτακτη: 373/21.02.2008 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος. 2. M. Πολυσίου, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 26-10-2004 Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μ.Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:421 Στην Αθήνα σήμερα Tρίτη 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13.15μ.μ., συνήλθε στην αίθουσα Συγκλήτου του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:362 Εκτακτη: 362/31.10.2006 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Πολυσίου, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:402 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου 2010 και ώρα 13.30μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 313/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 313/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 313/26.11.03 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αν.Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 306/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 306/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 306/26.6.03 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 286/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 286/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 286/ 9.11.01 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 294/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 294/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 9/0.6.0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 20 9 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 12:00 μ.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:342 Τακτική: 342/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:342 Τακτική: 342/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:342 Τακτική: 342/02..2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

'Αρθρο 1. Προκήρυξη θέσεων ΕΕΠ

'Αρθρο 1. Προκήρυξη θέσεων ΕΕΠ Π.. 394 της 4/11.1Ο.83: ιαδικασία και προϋποθέσεις πλήρωσης των θέσεων, µονιµοποίησης και χορήγησης εκπαιδευτικών αδειών που αφορούν στα µέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) των Α.Ε.Ι. -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 17-5-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 304/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 304/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 304/10.4.03 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α ΠΡΑΚΤΙΚA ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 31-7-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος Γ.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος Γ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: 3040 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση για τη διαδικασία απονομής του τίτλου του Ομότιμου Καθηγητή από τη Σύγκλητο Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Εισήγηση για τη διαδικασία απονομής του τίτλου του Ομότιμου Καθηγητή από τη Σύγκλητο Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Εισήγηση για τη διαδικασία απονομής του τίτλου του Ομότιμου Καθηγητή από τη Σύγκλητο Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Α. Θεσμικό πλαίσιο Χρ. Γκόβαρης 1, Γ. Λυμπερόπουλος 2, Κ. Μαλίζος 3 30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 1-3-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΕΓΓΕΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Δ.ΛΕΟΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ. 10837 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.: 210-529

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 1/

Π Ρ Α Ξ Η 1/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 1/26-01-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 26-01-2017 ημέρα Πέμπτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: , , , Telefax:

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: , , , Telefax: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: 2610 969354, 997553, 969913, 962891 Telefax: 2610 969371 E-mail: archisec@upatras.gr ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΙΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/ έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/ έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Αριθ. πρωτ.: 421 Προς: 1. Δ.Ι.Τ.Σ. Κοιν.: 2. Ειδικό Ταμείο του Ιδρύματος ΘΕΜΑ: Σχετ.: Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/16.1.2018 έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 12//2009 Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 04 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00μ.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 74 η Συνεδρία 12/12/2001 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Σ.Ε.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ε. ΧΑΤΖΗΜΠΑΡΜΠΑ

Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 74 η Συνεδρία 12/12/2001 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Σ.Ε.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ε. ΧΑΤΖΗΜΠΑΡΜΠΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 74 η Συνεδρία 12/12/2001 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Σ.Ε.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ε. ΧΑΤΖΗΜΠΑΡΜΠΑ ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Α. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 1. Παπουτσόγλου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ι. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 21 Αυγούστου 1950. Γονείς μου είναι ο Λύσανδρος Κ. Ζώρας και η Λήδα Ζώρα το γένος Ο. Λαμπροπούλου. ΙΙ. ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Μέση

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνεδρίαση ήταν παρόντες οι εξής:

Στη Συνεδρίαση ήταν παρόντες οι εξής: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: 2610 969354, 997553, 969913, 962891 Telefax: 2610 969371 E-mail: archisec@upatras.gr ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΙΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Η κ. Ελένη Γιαννακοπούλου υπηρετεί στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας στη βαθμίδα της Επίκουρης Καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 15-1-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:384 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 05 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 13.00μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Συνεδρία : 14 η /24/7/2014 έκτακτη Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β του κτιρίου Χασιώτη. Πρόεδρος: Ηλίας Ηλιόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 29 η /09.12.2014 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, μετά από Πρόσκληση (Ανακοινοποίηση στο Ορθό) του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΥΤΑΝΗ. ΘΕΜΑ: Συγκρότηση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΥΤΑΝΗ. ΘΕΜΑ: Συγκρότηση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Διεύθυνση Υποστήριξης Πανεπιστημιακών Οργάνων Τμήμα Πανεπιστημιακών Αρχών Καραολή & Δημητρίου 80 Πειραιάς Τ.Κ. 185 34 Υπεύθυνη: Διονυσία Αρτέμη Τηλ.: 210 4142229

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 6/

Π Ρ Α Ξ Η 6/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 18 του Ν.4485/2017 Π Ρ Α Ξ Η 6/06-11-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 06-11-2017

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Ι Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Σ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Α Κ Η Σ

Τ Ε Ι Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Σ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Α Κ Η Σ Τ Ε Ι Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Σ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Α Κ Η Σ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Π ρ ά ξ η 1 η / 2 0 1 8 Συνήλθε σήμερα 18 Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΑ ΧΑΪΝΤΟΥΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 309/6-6-2013 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Π ΑΝ Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Θ Ε Σ Σ ΑΛ Ι Α Σ Τ Ρ Ι Μ Ε Λ Η Σ Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η Ε Φ Ο Ρ Ε Υ Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 2/

Π Ρ Α Ξ Η 2/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 2/28-03-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 28-03-2017 ημέρα Τρίτη και

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. πρωτ.: 1785 Βόλος, 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Αριθμ. πρωτ.: 1785 Βόλος, 30 Σεπτεμβρίου 2010. Αριθμ. πρωτ.: 1785 Βόλος, 30 Σεπτεμβρίου 2010. ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος (τακτικά και αναπληρωματικά) για την πλήρωση μιας θέσης ΔΕΠ στο γνωστικό αντικείμενο «Χημεία με έμφαση την ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες σύνθεσης και λειτουργίας των Συγκλητικών Επιτροπών

Κανόνες σύνθεσης και λειτουργίας των Συγκλητικών Επιτροπών Κανόνες σύνθεσης και λειτουργίας των Συγκλητικών Επιτροπών 1. Η Σύγκλητος συγκροτεί τις πιο κάτω Συμβουλευτικές Επιτροπές για μελέτη και υποβολή εισηγήσεων επί θεμάτων των αρμοδιοτήτων της: (α) Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 305/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 305/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 305/23.5.03 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές κατηγορίες διδακτικού και εργαστηριακού προσωπικού

Ειδικές κατηγορίες διδακτικού και εργαστηριακού προσωπικού Published on Eurydice (https://eacea.ec.europa.eu/national-policies/eurydice) Ειδικές κατηγορίες διδακτικού και εργαστηριακού προσωπικού Οι διατάξεις του Νόμου 4009/2011 [1] όπως έχουν τροποποιηθεί και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ Απόσπασμα Πρακτικών της Συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Δ Ι Α Τ Α Ξ Η ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ PANTEIONUNIVERSITYOFSOCIALANDPOLITICALSCIENCES SCHOOL OF

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΡΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 322/5-5-2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ: 35

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΗΣ ΚΙΟΣΣΕ - ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ Δ.Π.Θ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΗΣ ΚΙΟΣΣΕ - ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ Δ.Π.Θ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΗΣ ΚΙΟΣΣΕ - ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ Δ.Π.Θ. Α. ΣΠΟΥΔΕΣ Τον Ιούνιο του έτους 1975 αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Ελευθερούπολης Καβάλας και μετά από εισαγωγικές εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 5-4-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Μ.Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, εκτελών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Άρθρο... Μέλη Δ.Ε.Π. ιδρυμάτων πανεπιστημιακού τομέα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Άρθρο... Μέλη Δ.Ε.Π. ιδρυμάτων πανεπιστημιακού τομέα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο... Μέλη Δ.Ε.Π. ιδρυμάτων πανεπιστημιακού τομέα 1. Καθηγητές: Η υπηρεσιακή κατάσταση των μελών Δ.Ε.Π. της βαθμίδας του καθηγητή, που υπηρετούν ή που έχουν εκλεγεί

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρακτικού: 1 Ημερομηνία: Ημερομηνία:

Αριθμός Πρακτικού: 1 Ημερομηνία: Ημερομηνία: Αριθμός Πρακτικού: 1 Ημερομηνία: 20-11-2017 Ημερομηνία: 20-10-201 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 5-2-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 157

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 157 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 157 Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Ε.Τ.Ε.Π. του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με αντικείμενο:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων διδασκόντων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων διδασκόντων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Λ. Γκαβού Τηλ.: 2310997182 Fax: 2310 996788

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 1476

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 1476 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 1476 Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Ε.Τ.Ε.Π. του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με αντικείμενο:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ 1 ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 20-12-2016 Σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:00 ακριβώς στην αίθουσα Συνεδριάσεων Β318 του κτιρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 16 6 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 11:10 π.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 08-01-2018 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 3 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης Πληροφορίες:Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Σέρρες 20-12-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου (Π.Ε.Κ.

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου (Π.Ε.Κ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α Αρ. Απόφασης ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 295/4.7.02

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 295/4.7.02 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 295/4.7.02 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 29 η /09.12.2014 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, μετά από Πρόσκληση (Ανακοινοποίηση στο Ορθό) του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 9 7 2008) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 10:30 π.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μαρτίνος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση της Κοσμητείας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας».

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση της Κοσμητείας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Τ.Κ. : 41 110 Λάρισα Πληροφορίες : Μητούση Χρυσή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Ε.ΔΙ.Π. / Ι

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Ε.ΔΙ.Π. / Ι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Ε.Ι. (Ο.ΣΥ.Ε.Ε.ΔΙ.Π. / Ι) ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1989 Διεύθυνση ιστοσελίδας: http://osyeedip1.uth.gr/ Email:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 19-03-2018 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 105 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης Πληροφορίες:Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 29-11-2017 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 544 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης Πληροφορίες:Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 3 ης /7.03.2012 TAKTIKHΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αξιολόγησης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για Ανανέωση Συμβολαίου / Μονιμοποίηση

Διαδικασία Αξιολόγησης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για Ανανέωση Συμβολαίου / Μονιμοποίηση Διαδικασία Αξιολόγησης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για Ανανέωση Συμβολαίου / Μονιμοποίηση A. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το διάγραμμα ροής που ακολουθεί καθορίζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται για την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τρίπολη, 18 Ιουλίου 2019 Αριθ. Πρωτ.: 5911 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 2 ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.ΔΙ.Π. Α.Ε.Ι. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Παρόντες Σύλλογοι - Μέλη: ΣΕΕΔΙΠ ΕΜΠ, ΣΕΕΔΙΠ ΑΠΘ, Πανελλήνιος Σύλλογος ΕΕΔΙΠ, ΣΕΕΔΙΠ ΠΚ, ΣΕΕΔΙΠ ΓΠΑ, ΣΕΕΔΙΠ ΠΠ, ΣΕΕΔΙΠ Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, 22100 Τρίπολη Τηλ.:2710-230009, fax: 2710-230005 Πληροφορίες: κ. Μαρία Χριστοδημητροπούλου,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 360 ης Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π. (19/10/2017 και ώρα 14:00)

Πρακτικό 360 ης Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π. (19/10/2017 και ώρα 14:00) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ : 2610 367375 Fax: 2610 367126 e-mail : tao@eapgr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΤΚ 263 35 Απόσπασμα από το υπ αριθμ 360/19-10-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / 15-7-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 15-7-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 456Μ9-ΙΦΘ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ. ΠΡΟΣ : Όλα τα Πανεπιστήμια της Χώρας

ΑΔΑ: 456Μ9-ΙΦΘ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ. ΠΡΟΣ : Όλα τα Πανεπιστήμια της Χώρας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΑΝΩΤΕΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λάρισα, 15/11/2017 Αριθ. Πρωτ. 6344 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 3/

Π Ρ Α Ξ Η 3/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 3/06-04-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 06-04-2017 ημέρα Πέμπτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Επιτροπής Δεοντολογίας Χρήσης Ζώων (ΕΔΕΧΖΩ)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Επιτροπής Δεοντολογίας Χρήσης Ζώων (ΕΔΕΧΖΩ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Επιτροπής Δεοντολογίας Χρήσης Ζώων (ΕΔΕΧΖΩ) για διδακτικούς και ερευνητικούς σκοπούς στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 1. Ίδρυση, αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ E Ι Σ Α Γ Ω Γ Η. Άρθρο 1. Σκοπός. Άρθρο 2

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ E Ι Σ Α Γ Ω Γ Η. Άρθρο 1. Σκοπός. Άρθρο 2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Για τη σύναψη Συμφωνιών Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ. με ομοταγή Πανεπιστήμια ή ισότιμα Ανώτατα Ιδρύματα της αλλοδαπής. (αποφάσεις Συγκλήτου 2734/17.10.2001, 2770/29.6.2005 και 2797/23.1.2008)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων διδασκόντων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων διδασκόντων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Ελ.Λαζαρίδου Τηλ.: 2310996796 Fax: 2310 996788

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 35 η /22.10.2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15:00, μετά από Πρόσκληση του Προέδρου του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9917 Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9917 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9917 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 13-3-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΡΟΣ: Τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Σέρρες 25-10-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 161

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 161 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 161 Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Ε.Τ.Ε.Π. του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4393 26 Ιουνίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 601 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ - ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αριθμ. 821 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 45Ψ69-3Ν8. ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Μαρούσι, Να διατηρηθεί μέχρι : Βαθμός Ασφαλείας :

ΑΔΑ: 45Ψ69-3Ν8. ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Μαρούσι, Να διατηρηθεί μέχρι : Βαθμός Ασφαλείας : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΑΝΩΤΕΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 4/

Π Ρ Α Ξ Η 4/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 18 του N. 4485/2017 Π Ρ Α Ξ Η 4/19-10-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 19-10-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 02-02-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 02-02-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ. Σέρρες Α.Π.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ. Σέρρες Α.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ Σέρρες 27.11.2018 Α.Π.: 5407 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων διδασκόντων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων διδασκόντων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Ελ.Λαζαρίδου Τηλ.: 2310996796 Fax: 2310 996788

Διαβάστε περισσότερα

Προς Τον κ. Γεώργιο Δέλλιο, Αντιπρύτανη Ανθρώπινων Πόρων και. Κοινοποίηση:

Προς Τον κ. Γεώργιο Δέλλιο, Αντιπρύτανη Ανθρώπινων Πόρων και. Κοινοποίηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΟΥ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ Α.Π.Θ. Ε-mail: isotita-comm@auth.gr Ιστοσελίδα: https://www.auth.gr/committee/1073 Facebook: Επιτροπή Φύλου και Ισότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 7 η ς /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 19-2-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα