ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/7/2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/7/2013"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/7/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 144 Πρακτικό της με αριθμ. 16ης/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής, της 19ης του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ του έτους Στην Καισαριανή σήμερα, 24/7/2013, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 7.00 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής συνήλθε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα οδός Βρυούλων και Κλαζομενών, ύστερα από την με αριθμό πρωτ. 9082/ , πρόσκληση του Προέδρου του, που επιδόθηκε και δημοσιεύθηκε νόμιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α 87). Διαπιστώθηκε πως υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο είκοσι επτά (27) μελών παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση τα είκοσι δύο (22) μέλη και ονομαστικά οι: ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δημοτικοί Σύμβουλοι ΑΠΟΝΤΕΣ Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπλάνας Κώστας Πρόεδρος Δ.Σ. 1. Βούρλος Δημήτριος 1. Χασάπης Δημήτριος 2. Λυκούδης Αλεβίζος 2. Βερλέκης Νικόλαος 3. Μανιατέα Αικατερίνη 3. Χατζηαναστασίου Αναστάσιος 4. Καρατζάς Ανδρέας 4. Σταμέλος Ηλίας 5. Παρασκευά Δέσποινα 5. Κουντούρη Τριανταφυλλιά 6. Κωνσταντινίδης Κων/νος 7. Βαρβαγιάννη Χρύσα 8. Παπαλάκης Κων/νος 9. Έξαρχος Βασίλης 10. Αναγνωστάκης Κων/νος 11. Συκαμιάς Γεώργιος 12. Λαψάτης Στυλιανός 13. Τζόκας Σπύρος 14. Κατσαρέλης Νικόδημος 15. Χειμώνα Μίνα 16. Φιλίππου Γεωργία 17. Παπαδέλης Δημήτριος 18. Κατημερτζής Γεώργιος 19. Πολυχρονάκης Συμεών 20. Ζαρκαδούλας Νικόλαος 21. Βοσκόπουλος Χρήστος

2 Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος κ. Καμπάκας Αντώνιος και η δημοτική υπάλληλος Σακελλαρίου Μήτσα για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης ΘΕΜΑ: «Έγκριση υλοποίησης προμήθειας «ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΟΥΖΙΝΑΣ, WC ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ» Προϋπολογισμού: ,00 (με Φ.ΠΑ.) και έγκριση σχετικής πίστωσης (Κ.Α ) Ο κ. Πρόεδρος ο οποίος εισηγείται το πιο πάνω θέμα της ημερήσιας διάταξης θέτει υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου την εισήγηση του Αναπληρωτή Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κ. Κονταργύρη η οποία έχει ως εξής: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: «Έγκριση υλοποίησης προμήθειας «ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΟΥΖΙΝΑΣ, WC ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ» Προϋπολογισμού: ,00 (με Φ.ΠΑ.) και έγκριση σχετικής πίστωσης (Κ.Α ) Α. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η προμήθεια αποτελείται από: α) 1 προκατασκευασμένο μεταφερόμενο κιβώτιο εξ οπλισμένου σκυροδέματος βιομηχανικής παραγωγής διαστάσεων 3.60μ Χ 7.00μ που θα τοποθετηθεί και θα εξυπηρετεί τις πρόσθετες ανάγκες υπάρχοντος βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου στην Ανω Καισαριανή, που περιλαμβάνει ανεξάρτητο χώρο υγιεινής νηπιαγωγών, 4 χώρους WC νηπίων, χώρο πλυντηρίου ρούχων και αποθήκευσης. Το κιβώτιο στεγάζεται με δίριχτη οροφή (κλίση 15%) και το ελάχιστο εσωτερικό καθαρό ύψος είναι 2,85 m. Τα φέροντα δομικά στοιχεία που απαρτίζουν το κιβώτιο, ήτοι: επιμήκη περιμετρικά τοιχώματα-πλαίσια, πλάκες οροφής και δαπέδου, τοιχώματα όψεων, διαχωριστικοί τοίχοι, είναι προκατασκευασμένα από οπλισμένο σκυρόδεμα υψηλής αντοχής, παραγόμενα εργοστασιακά. Τα ανωτέρω στοιχεία, συναρμολογούνται κατάλληλα στο εργοστάσιο του προμηθευτή και αποτελούν τρισδιάστατα μονολιθικά κιβώτιο που μεταφέρονται και τοποθετούνται επάνω στην θεμελίωση σύμφωνα με τα σχέδια, συνθέτοντας μια ενιαία και ισχυρή αντισεισμική κατασκευή.

3 Η αποσυναρμολόγηση, μεταφορά και επανασυναρμογή σε άλλο οικόπεδο του Δήμου, να υπάρχει δυνατότητα να γίνεται με την μικρότερη δυνατή φθορά, ζημιά και δαπάνη. Η παραγωγή των προκατασκευασμένων στοιχείων καθώς και η συναρμολόγηση των τρισδιάστατων κιβωτίων γίνονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000 με το οποίο πρέπει να έχει πιστοποιηθεί το εργοστάσιο παραγωγής και να λειτουργεί με νόμιμη άδεια βιομηχανίας βαρειάς προκατασκευής β) Προμήθεια εξοπλισμού υπάρχοντος βρεφονηπιακού σταθμού όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω. Το προαναφερθέν κιβώτιο πρέπει να παραδοθεί πλήρες με τον κάτωθι εξοπλισμό: ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ Οι διαχωριστικοί τοίχοι είναι προκατασκευασμένα τοιχία από οπλισμένο σκυρόδεμα πάχους 10 εκ. ή δύνανται να είναι πρόσθετα χωρίσματα από διπλή γυψοσανίδα (πάχους 12,5mm) απλή ή άνθυγρη ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου, σε σκελετό 50 Χ 40mm ανά 0,60μ, με ενδιάμεση μόνωση πετροβάμβακα πάχους 5εκ και βάρους 50kg/m3, συνολικού πάχους 10 εκ σύμφωνα με τα σχέδια. ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ α. Οι εξωτερικοί φεγγίτες προβλέπονται από αλουμίνιο ηλεκτροστατικής βαφής λευκού χρώματος RAL Τα παράθυρα και οι φεγγίτες θα είναι δίφυλλα, συρόμενα. β. Οι εξώθυρες προβλέπονται από αλουμίνιο ηλεκτροστατικής βαφής λευκού χρώματος RAL 9010 με απλό τυφλό panel με μόνωση,σύμφωνα με τα σχέδια. γ. Οι εσωτερικές θύρες θα είναι κατασκευασμένες πρεσσαριστές από MDF πάχους 4mm χωρίς φεγγίτη. δ. Τα παραπάνω κουφώματα έχουν χειρολαβές, κλειδαριές και τους μηχανισμούς ασφάλισης τους τύπου Yale. ε. Οι κάσες των θυρών και φεγγιτών είναι από ειδικές στραντζαριστές διατομές γαλβανισμένης λαμαρίνας πάχους 1,5 χιλ. ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Οι υαλοπίνακες των εξωτερικών κουφωμάτων θα είναι δίδυμοι θερμομονωτικοί αποτελούμενοι από έναν εσωτερικό υαλοπίνακα πάχους 5χιλ. και έναν εξωτερικό αντικλεπτικό, τύπου Laminated, αποτελούμενο από δύο υαλοπίνακες 3χιλ. με ενδιάμεση μεμβράνη 0,76χιλ. ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ ΤΟΙΧΩΝ α. Τα δάπεδα όλων των χώρων θα είναι επιστρωμένα με αντιολισθητικά κεραμικά πλακίδια διαστάσεων 20 x 20 εκ.ή 30Χ 30 εκ β. Οι τοίχοι των χώρων υγιεινής επενδύονται με κεραμικά πλακίδια, μονόχρωμα, διαστάσεων 20 x 20 σύμφωνα με το σχέδιο β. Οι μαρμαροποδιές στις εξώθυρες θα είναι πάχους 2 εκ. ημίλευκου μαρμάρου Καβάλας. ΣΤΕΓΗ α. Στεγάνωση οροφής αρμών Η στεγάνωση της οροφής θα είναι από ελαστομερές ασφαλτόπανο βάρους 4,00kg/m2, συγκολούμμενο εν θερμώ, αφού πρώτα καθαριστεί η πλάκα και επαλειφθεί με ασφαλτικό γαλάκτωμα. Οι αρμοί μεταξύ των εκ σκυροδέματος προκατασκευασμένων στοιχείων κάθε κυψέλης πληρούνται με πλαστικό στόκο, ενώ στους αρμούς μεταξύ των κυψελών τοποθετούνται πλαστικά κορδόνια πολυαιθυλενίου διαμ. 1,5 εκ. και λευκή σιλικόνη. Στις ενώσεις των κιβωτίων στις οροφές, κατά μήκος των αρμών, τοποθετούνται πάνω από το ασφαλτόπανο λωρίδες eshagum πλάτους 50 εκ. με οπλισμό από πολυεστερικό ύφασμα (τρεβίρα) επικολούμενες εν θερμώ.

4 β. Η επικάλυψη της στέγης θα είναι από κεραμίδια Ρωμαϊκά κολυμβητά κόκκινου χρώματος. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ α. Οι εξωτερικοί χρωματισμοί θα είναι με τσιμεντόχρωμα ακρυλικής βάσεως σε δύο τουλάχιστον στρώσεις, σε αποχρώσεις της επιλογής της Υπηρεσίας. β. Οι εσωτερικές επιφάνειες τοίχων θα είναι χρωματισμένες με πλαστικό σπατουλαριστό σε δύο στρώσεις, σε αποχρώσεις της επιλογής της Υπηρεσίας. γ. Οι σιδηρές επιφάνειες θα είναι χρωματισμένες με ντούκο σπατουλαριστό σε δύο στρώσεις, αφού προηγηθεί προεργασία δύο στρώσεων με αντισκωριακό μίνιο. Στις γαλβανισμένες επιφάνειες εφαρμόζεται δύο στρώσεις Primer. δ. Οι ξύλινες θύρες θα είναι βαμμένες με ριπολίνη, σε αποχρώσεις της επιλογής της Υπηρεσίας. ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ α. Στο χώρο απασχόλησης και τραπεζαρίας του Βρεφονηπιακού διαμορφώνεται χώρος παρασκευαστηρίου με ντουλάπια από λευκή μελαμίνη και πάγκο εργασίας τύπου DUROPAL σύμφωνα με το σχέδιο. β. Στο χώρο αλλαγής βρεφών του Βρεφονηπιακού διαμορφώνεται θέση φροντίδας βρεφών με τοποθέτηση μπανιέρας θερμοσίφωνα και πάγκο τύπου DUROPAL σύμφωνα με το σχέδιο. Β. Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗ Η υδραυλική εγκατάσταση περιλαμβάνει παροχή ζεστού και κρύου νερού στην κουζίνα και στους χώρους υγιεινής με χαλκό διατομής Ø15, γενικό διακόπτη και διακόπτες στους υδραυλικούς υποδοχείς καθώς και τις σωληνώσεις για ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και πρόβλεψη για σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα. Ο σωλήνας της κεντρικής παροχής νερού σταματάει στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου. Η παροχή του ζεστού νερού θα παρέχεται από ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Γενικώς οι σωληνώσεις αποχέτευσης και τα σιφώνια θα είναι πλαστικά PVC 6 atm. Του νιπτήρα και του μπάνιου είναι Φ40 μέχρι το σιφώνι δαπέδου και από εκεί μέχρι την εξωτερική παρειά των τοίχων του κτιρίου Φ50. Της λεκάνης Φ100 μέχρι την εξωτερική πλευρά του κτιρίου. Του νεροχύτη Φ50 με σιφώνι (λιποσυλλέκτη) και μέχρι την εξωτερική παρειά του κτιρίου. Η αποχέτευση προβλέπεται να καταλήγει σε βόθρο διαμέτρου 2,00μ και ύψους 2,00μ από δακτυλίους οπλισμένου σκυροδέματος που θα συμπεριληφθούν στην παρούσα προμήθεια. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ηλεκτρική εγκατάσταση θα είναι σύμφωνα με τα σχέδια και συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει : α. Παροχή και φωτιστικά σώματα οροφής β. Πρίζες σούκο γ. Παροχή για ψυγείο γ. Παροχή για το πλυντήριο ρούχων και πιάτων δ. Ηλεκτρική παροχή θερμοσίφωνα Την προμήθεια και τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων και του θερμοσίφωνα ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α. ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΝΗΠΙΩΝ & ΒΡΕΦΩΝ α. Λεκάνη πορσελάνης παιδική χαμηλής πιέσεως με πλαστικό καζανάκι και πλαστικό κάθισμα (4 τεμάχια) β. Νιπτήρας διαστάσεων 45Χ23 (3 τεμάχια) γ. Μπανιέρα με κάθισμα 105Χ70 (1 τεμάχιο) δ. Μπαταρία νιπτήρα αναμεικτική μιας οπής (3 τεμάχια) ε. Μπαταρία λουτρού ομοίως (1 τεμάχιο)

5 Β. ΧΩΡΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ α. Λεκάνη πορσελάνης χαμηλής πιέσεως με πλαστικό καζανάκι και πλαστικό κάθισμα β. Νιπτήρας διαστάσεων 52Χ43 γ. Μπαταρία νιπτήρα μιας οπής αναμεικτική δ. Χαρτοθήκη με καπάκι χρωμέ. ε. Καθρέπτης διαστ. 60Χ40 Γ. ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ α. Ανοξείδωτος νεροχύτης τύπου FRANKE με 2 γούρνες και στραγγιστήρι β. Μπαταρία νεροχύτη μιας οπής αναμεικτική Κατόπιν των παραπάνω προτείνουμε: Την έγκριση από το ΔΣ της υλοποίησης της εν λόγω προμήθειας υπό τον τίτλο : «ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΟΥΖΙΝΑΣ, WC ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ» Προϋπολογισμού: ,00 (με Φ.ΠΑ.) και έγκριση σχετικής πίστωσης (Κ.Α ) ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 08/04/2013 Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Τ.Υ. ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κατόπιν αυτών ο κ. Πρόεδρος καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την λήψη σχετικής απόφασης ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Μετά από διαλογική συζήτηση και αφού άκουσε την πιο πάνω εισήγηση ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

6 Εγκρίνει την υλοποίησης της προμήθειας υπό τον τίτλο : «ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΟΥΖΙΝΑΣ, WC ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ» Προϋπολογισμού: ,00 (με Φ.ΠΑ.) και έγκριση σχετικής πίστωσης (Κ.Α ) Για αυτό έχει συνταχθεί το πρακτικό αυτό και υπογράφεται από εκείνους που έλαβαν μέρος στην συνεδρίαση κ.κ. Μπλάνα Κων/νο Πρόεδρο Δ.Σ. και τους Δημοτικούς Συμβούλους: 2) Βούρλο Δημήτριο 3) Λυκούδη Αλεβίζο 4) Μανιατέα Αικατερίνη 5) Καρατζά Ανδρέα 6) Παρασκευά Δέσποινα 7) Κωνσταντινίδη Κων/νο 8) Βαρβαγιάννη Χρύσα 9) Παπαλάκη Κων/νο 10) Έξαρχος Βασίλης 11) Αναγνωστάκη Κων/νο 12) Συκαμιά Γεώργιο 13) Λαψάτη Στυλιανό 14) Τζόκα Σπύρο 15) Κατσαρέλη Νικόδημο 16) Χειμώνα Μίνα 17) Φιλίππου Γεωργία 18) Παπαδέλη Δημήτριο 19) Κατημερτζή Γεώργιο 20) Πολυχρονάκη Συμεών 21) Ζαρκαδούλα Νικόλαο 22) Βοσκόπουλος Χρήστος ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 25/7/2013 Ακριβές αντίγραφο για χρήση της Υπηρεσίας Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΚΩΝ/ΝΟΣ Σ. ΜΠΛΑΝΑΣ

Πρακτικό της με αριθμό 22ης/2012 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καισαριανής, την 23η του μηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έτους 2012.

Πρακτικό της με αριθμό 22ης/2012 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καισαριανής, την 23η του μηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έτους 2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. Δ/νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, Τ.Κ.16121 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τηλ: 213 2010769

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 250

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 250 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 250 Πρακτικό της με αριθμ. 25ης/13.12.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 164

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 164 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 164 Πρακτικό της με αριθμ. 22ης/23.10.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 172

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 172 Πρακτικό της με αριθμ. 22ης/23.10.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/6/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 116

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/6/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 116 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/6/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 116 Πρακτικό της με αριθμ. 15ης/28.6.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ Μπλάνας Κώστας Πρόεδρος Δ.Σ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ Μπλάνας Κώστας Πρόεδρος Δ.Σ. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/7/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 157 Πρακτικό της με αριθμ. 16ης/24.7.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 11/3/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 3394 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 65 Πρακτικό της με αριθμ. 7ης/6.3.2014 τακτικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 141

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 141 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 141 Πρακτικό της με αριθμ. 20ης/19.9.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/6/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/6/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/6/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 115 Πρακτικό της με αριθμ. 15ης/28.6.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της με αριθμ. 11ης/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής, της 9ης του μηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ του έτους 2013.

Πρακτικό της με αριθμ. 11ης/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής, της 9ης του μηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ του έτους 2013. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 9/4/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 85 Πρακτικό της με αριθμ. 11ης/9.4.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου σαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 248

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 248 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 248 Πρακτικό της με αριθμ. 25ης/13.12.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 13/12/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 269 Πρακτικό της με αριθμ. 27ης/23.12.2013 έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/4/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 102

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/4/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 102 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/4/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 102 Πρακτικό της με αριθμ. 12ης/26.4.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/1/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/1/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/1/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4 Πρακτικό της με αριθμ. 3ης/ 24.1.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/10/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 216 Πρακτικό της με αριθμ. 19ης/23.10.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 11/3/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 3395 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 66 Πρακτικό της με αριθμ. 7ης/6.3.2014 τακτικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 154 Πρακτικό της με αριθμ. 20ης/19.9.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/5/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/5/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/5/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 112 Πρακτικό της με αριθμ. 13ης/22.5.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 12/7/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 128

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 12/7/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 128 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 12/7/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 128 Πρακτικό της με αριθμ. 16ης/12.7.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/8/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 170

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/8/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 170 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 28/ 8 /2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 10295 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/8/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 170 Πρακτικό της με αριθμ. 24ης/26.8.2014 τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 179

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 179 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 179 Πρακτικό της με αριθμ. 23ης/30.10.2012 ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 153 Πρακτικό της με αριθμ. 20ης/19.9.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 31/1/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1382

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 31/1/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1382 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 31/1/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1382 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 23/1/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 13 Πρακτικό της με αριθμ. 2ης/23.1.2014 τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/6/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/6/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/6/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 7521 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/6/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 130 Πρακτικό της με αριθμ. 16ης/ 6.6.2014 έκτακτης συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/7/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 162

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/7/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 162 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 18/7/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 9150 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/7/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 162 Πρακτικό της με αριθμ. 21ης/16.7.2014 έκτακτης συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/2/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/2/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/2/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 41 Πρακτικό της με αριθμ. 7ης/22.2.2013 έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 3/10/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 3/10/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 3/10/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 196 Πρακτικό της με αριθμ. 18ης/3.10.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 27/2/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 27/2/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 27/2/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 45 Πρακτικό της με αριθμ. 8ης/27.2.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 11/3/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 3386 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 63 Πρακτικό της µε αριθµ. 7ης/6.3.2014 τακτικής συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 178

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 178 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 178 Πρακτικό της με αριθμ. 23ης/30.10.2012 ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 156 Πρακτικό της με αριθμ. 20ης/19.9.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της με αριθμ. 12ης/ έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής, της 30ης του μηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ του έτους 2014.

Πρακτικό της με αριθμ. 12ης/ έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής, της 30ης του μηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ του έτους 2014. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 5/5/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 5831 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/4/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 112 Πρακτικό της με αριθμ. 12ης/30.4.2014 έκτακτης συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 18/2/2014

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 18/2/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 18/2/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 51 Πρακτικό της με αριθμ. 4ης/18.2.2014 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 5/9/2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 5/9/2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 5/9/2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 178 Πρακτικό της με αριθμ. 17ης/5.9.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 11/3/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 3424 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 6/3/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 77 Πρακτικό της με αριθμ. 7ης/6.3.2014 τακτικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/6/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/6/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/6/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 134 Πρακτικό της με αριθμ. 15ης/19.6.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/9/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/9/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 22/9/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 11280 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 176 Πρακτικό της με αριθμ. 26ης/16.9.2014 τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 18/11/2014

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 18/11/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/11/ 2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 13894 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 18/11/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 273 Πρακτικό της με αριθμ. 36ης/18.11.2014 τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01 /2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 644 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01 /2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 644 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. . ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01 /2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 644 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 21 Πρακτικό της με αριθμό 3ης/15.01.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/9/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/9/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 22/9/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 11279 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 16/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 175 Πρακτικό της με αριθμ. 26ης/16.9.2014 τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/ 01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 555 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/ 01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 555 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/ 01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 555 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 7 Πρακτικό της με αριθμό 3ης/15.01.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/2/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/2/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 22/2/ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 40 Πρακτικό της με αριθμ. 7ης/22.2. έκτακτης συνεδσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Καισαριανής, της 22ης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 10747 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 172 Πρακτικό της με αριθμό 25ης/7.9.2014, ειδικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 15ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :55 /2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 15ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :55 /2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 15ης/14-6-2012 ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :55 /2012 ΘΕΜΑ:. Έγκριση τεχνικής έκθεσης και μελέτης για την εκτέλεση έργου: «Εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 17ης/

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 17ης/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. Δ/νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, Τ.Κ.16121 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 10748 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 173 Πρακτικό της με αριθμό 25ης/7.9.2014, ειδικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 631 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 631 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 631 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 15 Πρακτικό της με αριθμό 3ης/15.01.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 26/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2168 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 26/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2168 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 26/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2168 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 44 Πρακτικό της με αριθμό 10ης/24.02.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 549 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 549 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 549 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 5 Πρακτικό της με αριθμό 3ης/15.01.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/06/2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.141

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/06/2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.141 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 19/06/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6773 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/06/2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.141 Πρακτικό της µε αριθµό 20ης/16.06.2015, συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 629 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 629 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 629 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 13 Πρακτικό της με αριθμό 3ης/15.01.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 23/07/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 153

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 23/07/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 153 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 28/07/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 8414 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 23/07/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 153 Πρακτικό της µε αριθµό 24ης/23.07.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών, στο πλαίσιο του έργου Πτέρυγα δωρητών στην ανατολική πτέρυγα Β ορόφου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/01/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/01/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 27/01/2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 942 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/01/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4 Πρακτικό της µε αριθµό 1ης/26.01.2017, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190 Fax. 2310 350023 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 10/07/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 162

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 10/07/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 162 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 12/07/2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 8473 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 10/07/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 162 Πρακτικό της µε αριθµό 17ης/10.07.2017, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 12/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 12/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 2 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 14/1/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 391 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 12/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 2 Πρακτικό της µε αριθµό 1ης/12.1.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/8/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/8/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/8/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 135 Πρακτικό της με αριθμ. 19ης/28.8.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 06/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1349 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 04/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 06/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1349 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 04/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 06/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1349 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 04/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 26 Πρακτικό της με αριθμό 5ης/04.02.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 18/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 26

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 18/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 26 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 18/1/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 527 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 18/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 26 Πρακτικό της µε αριθµό 2ης/18.1.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Περιγραφή 1 Μεταφορές με αυτοκίνητο καλής βατότητας 60,00 * 10 600,00 Τ/ΧΛΜ 2 Φορτοεκφόρτωση προϊόντων εκσκαφών με μηχανικά μέσα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Περιγραφή 1 Μεταφορές με αυτοκίνητο καλής βατότητας 60,00 * 10 600,00 Τ/ΧΛΜ 2 Φορτοεκφόρτωση προϊόντων εκσκαφών με μηχανικά μέσα Σελίδα 1 από 10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ& ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ A/A Περιγραφή 1 Μεταφορές με αυτοκίνητο καλής βατότητας

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 08/02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη 08/02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/05/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.115

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/05/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.115 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 25/5/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5823 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/05/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.115 Πρακτικό της µε αριθµό 12ης/24.05.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 20/12/ Βούρλος Δημήτριος 1. Κουντούρη Τριανταφυλλιά

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 20/12/ Βούρλος Δημήτριος 1. Κουντούρη Τριανταφυλλιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 20/12/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 197 Πρακτικό της με αριθμ. 27ης/20.12.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30/03/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3412 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/03/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30/03/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3412 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/03/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30/03/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3412 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/03/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 71 Πρακτικό της με αριθμό 14ης/26.03.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/10/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 11589 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201 Πρακτικό της µε αριθµό 30ης/16.10.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16/1/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 467 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/1/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16/1/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 467 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/1/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16/1/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 467 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/1/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4 Πρακτικό της με αριθμ. 2ης/15.01.2015 τακτικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ 37 ΔΑΦΝΗ ΤΗΛ.210-9758619 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ-ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ 1+0

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 210

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 210 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/10/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 11643 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 210 Πρακτικό της µε αριθµό 30ης/16.10.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 2/06/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5964 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/05/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 2/06/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5964 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/05/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 2/06/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5964 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 28/05/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.124 Πρακτικό της με αριθμό 19ης/28.05.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ α/α Αριθ. Τιμολ. Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 4/2/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 4/2/2014 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 7/2/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1742 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 4/2/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 39 Πρακτικό της με αριθμ. 3ης/4.2.2014 έκτακτης συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αποξήλωση και απομάκρυνση της μικρής ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο 2 1,00 τεμ ,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αποξήλωση και απομάκρυνση της μικρής ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο 2 1,00 τεμ ,00 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ α/α Περιγραφή Εργασίας Ποσότητα Μονάδα Μέτρησης Ποσότητας Τιμή Μονάδας Μέτρησης ( ) Κόστος χωρίς ΦΠΑ ( ) Σχόλια 1 2 3 4 5 6 7 Αποξήλωση απομάκρυνση του διαχωριστικού μεταξύ του υπνοδωματίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 29/04/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 4526 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/04/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 29/04/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 4526 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/04/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 29/04/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 4526 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/04/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 98 Πρακτικό της με αριθμό 16ης/24.04.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 25/5/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5827 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117 Πρακτικό της µε αριθµό 12ης/24.5.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 11ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 39/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 11ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 39/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 11ης/2-5-2012 ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 39/2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ειδών δασοπροστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 10ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 33/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 10ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 33/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 10ης/6-4-2012 ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 33/2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/02/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 30

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/02/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 30 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 01/03/2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2421 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/02/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 30 Πρακτικό της µε αριθµό 5ης/28.02.2017, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΑ ΑΝΕΤΑ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΥΧΩΡΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΚΑ ΑΝΕΤΑ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΥΧΩΡΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΡΓΟ ΕΚΑ ΑΝΕΤΑ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΥΧΩΡΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Κατασκευάστηκε ένα συγκρότηµα 2 τριώροφων κατοικιών µε υπόγειο οι οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 31/08/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/12/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 243

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/12/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 243 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 19/12/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 13694 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/12/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 243 Πρακτικό της µε αριθµό 29ης/15.12.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ/Σ ΑΡΙΘ. 69/2014

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ/Σ ΑΡΙΘ. 69/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ > ΚΛΑΖΟΜΕΝΩΝ 46 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30-6-2014 ΤΗΛ 210 7229662-7212193 ΠΡΩΤ -1274- ΑΠΟΦΑΣΗ Δ/Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Τιμή Περιγραφή Εργασίας. Αριθμός Άρθρου & Κωδικός Μονάδα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Τιμή Περιγραφή Εργασίας. Αριθμός Άρθρου & Κωδικός Μονάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο : ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ Α.Τ.Τ.Υ. ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Πρ/σμος : Αριθμός Άρθρου & Κωδικός Μονάδα Τιμή Α/Α Περιγραφή Εργασίας Ποσότητες Δ α π ά ν η (ΕΥΡΩ) Κωδικός Τιμολογίου Αναθεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επανεξέταση σύνταξης σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου μας έτους 2013.

ΘΕΜΑ: Επανεξέταση σύνταξης σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου μας έτους 2013. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. Δ/νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, Τ.Κ.16121 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. Καμπάκας Αντώνιος Πρόεδρος 1.Βαρβαγιάννη Χρύσα 2. Βούρλος Δημήτριος 2.Τζόκας Σπύρος 3. Χασάπης Δημήτριος 4. Έξαρχος Βασίλης

1. Καμπάκας Αντώνιος Πρόεδρος 1.Βαρβαγιάννη Χρύσα 2. Βούρλος Δημήτριος 2.Τζόκας Σπύρος 3. Χασάπης Δημήτριος 4. Έξαρχος Βασίλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. Δ/νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, Τ.Κ.16121 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 10ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 31/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 10ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 31/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 10ης/6-4-2012 ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 31/2012 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την παραχώρηση χρήσης ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 20/03/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 77

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 20/03/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 77 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 24/03/2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3659 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 20/03/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 77 Πρακτικό της µε αριθµό 7ης/20.03.2017, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 7ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 21/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 7ης/ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 21/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίαση της 7ης/15-3-2012 ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 21/2012 ΘΕΜΑ:. Απόδοση πάγιας προκαταβολής. Πρακτικό της με αριθμό 7ης/2012 συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ (ΧΡΗΣΗ 2016) ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 66.293,03 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 2/2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Α/Α Άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/1/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/1/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 30/1/2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 25 Πρακτικό της με αριθμ. 5ης/30.1.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 1. Θεμέλια και σκελετός: Με οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν) σύμφωνα με τα σχέδια και στατικούς υπολογισμούς. Η σχεδίαση και κατασκευή των κατοικιών γίνεται με πλήρη αντισεισμική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια :

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : Α Στάδιο : Aπό εκσκαφές μέχρι την ολοκλήρωση του οικοδομικού σκελετού. Β Στάδιο : Aπό τοιχοποιίες ως τις εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 229

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 229 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30/ 11/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 13269 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 229 Πρακτικό της µε αριθµό 34ης/26.11.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/9/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 173

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/9/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 173 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16/09/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 10183 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/9/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 173 Πρακτικό της µε αριθµό 19ης/15.9.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 149

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 149 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 7/7/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 7602 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 149 Πρακτικό της µε αριθµό 15ης/ 5.7.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.: 210-529 4870

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.K. : 412 22 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2413-500285 FAX: 2410-251339 e-mail: nerga@larissa-dimos.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η /11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 222

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η /11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 222 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 27/11/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 13190 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η /11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 222 Πρακτικό της µε αριθµό 34ης/26.11.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο Ανακαίνισης Lux

Πακέτο Ανακαίνισης Lux Πακέτο Ανακαίνισης Lux Κόστος Ανακαίνισης 22.500 για διαμέρισμα 70 τ.μ. - Δώρο συρόμενος απορροφητήρας TEKA & Μπριζοδιακόπτες Legrand - Το πακέτο περιλαμβάνει : Αποξηλώσεις Αποξήλωση παλαιού μπάνιου (είδη

Διαβάστε περισσότερα