Κάμερα ασφαλείας MMS Κάμερα ασφαλείας μελισσοκομείου Δώστε τέλος στις κλοπές

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "www.ellinikomeli.gr Κάμερα ασφαλείας MMS Κάμερα ασφαλείας μελισσοκομείου Δώστε τέλος στις κλοπές"

Transcript

1 Κάμερα ασφαλείας MMS

2 1.Οδηγίες 1.1 Γενική περιγραφή Η κάμερα είναι μια κάμερα παρακολούθησης με λειτουργία MMS, μια κάμερα παρακολούθησης δηλαδή που λειτουργεί αυτόματα. Μπορεί να ενεργοποιηθεί μόλις ανιχνεύσει κίνηση από άνθρωπο (ή ζώο) σε μία συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος (ROI) που παρακολουθείται από ένα υπερ-ευαίσθητο παθητικό αισθητήρα υπερύθρων (PIR) και στη συνέχεια αυτόματα αποθηκεύει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας (μέχρι 5MP) ή καταγράφει βίντεο ποιότητας VGA. Έπειτα μπορεί να στείλει τις εικόνες απευθείας στο κινητό τηλέφωνο μέσω δικτύου GSM. Εσείς θα ειδοποιηθείτε αμέσως μόλις κάτι συμβεί στο χώρο αυτόν. Βγάζει έγχρωμες φωτογραφίες ή βίντεο κάτω από επαρκή φωτισμό. Όσο βρίσκεται στο σκοτάδι τα ενσωματωμένα LED υπερύθρων λειτουργούν σαν φακός και η κάμερα βγάζει καθαρές φωτογραφίες ή βίντεο (μονόχρωμα) Είναι εύκολη στη χρήση. Επειδή υπάρχει η έγχρωμη οθόνη 1.7 LCD πάνω στην κάμερα και γίνεται καταγραφή ήχου ταυτόχρονα. Ένα λέιζερ χρησιμοποιείται για τη στόχευση της περιοχής που θέλετε να φωτογραφίσετε. Υποστηρίζει MMS, SMS, μέσω δικτύου GSM. Είναι ανθεκτική στο νερό και το χιόνι καθώς και σε κάθε άλλη εξωτερική χρήση. Επιπλέον η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μια φορητή φωτογραφική μηχανή. 1.2 Διεπαφές κάμερας Η κάμερα έχει τις ακόλουθες διεπαφές Ε/Ε: σύνδεση USB, SD κάρτα μνήμης, έξοδο τηλεόρασης και εξωτερική τροφοδοσία DC. Στο πίσω μέρος της κάμερας υπάρχει ένα αντικλεπτικό σύστημα κλειδώματος και ένας προσαρμογέας για να αλλάζετε την κλίση της κάμερας όταν την έχει προσαρτήσει σε κάποια επιφάνεια (πχ δέντρο). Θα σας πάρει λίγη ώρα να εξοικειωθείτε με τα συστήματα ελέγχου της κάμερας και τις ενδείξεις. Είναι χρήσιμο να σημειώσετε αυτό το κομμάτι και να επιστρέφετε συχνά κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του εγχειριδίου.

3 1.3 Τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο είναι μια συσκευή εισόδου της κάμερας και βασικά χρησιμοποιείται για την καταχώριση των προσωπικών ρυθμίσεων του χρήστη και την καταχώριση των κωδικών. Είναι ένα τηλεχειριστήριο υπερύθρων. Η μέγιστη απόσταση χρήσης είναι 9 μέτρα. Υπάρχουν 14 κουμπιά στο χειριστήριο. \ Πλοήγηση Πιέστε το UP ή το DOWN για να επιλέξετε και να μαρκάρετε ένα στοιχείο του μενού ή πιέστε LEFT ή RIGHT για να επιλέξετε την ρύθμιση αυτή και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ για να την επιβεβαιώσετε.

4 1.3.2 Χαρακτήρες Ενώ εισάγετε ψηφία, γράμματα ή σημεία στίξης στη στήλη εισόδου, υπάρχουν χρήσιμοι χαρακτήρες που μπορούν να γραφούν πιέζοντας παρατεταμένα το κουμπί: Πιέστε παρατεταμένα το * για τον δείκτη laser. 1.4 Προβολή ρυθμίσεων φωτογράφησης Όταν η κάμερα ενεργοποιείται ( ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση ΟΝ ή ΤΕΣΤ) οι πληροφορίες λήψης θα προβληθούν στην οθόνη. 1.5 Λειτουργία MMS Αυτή η κάμερα μπορεί να στέλνει εικόνες απευθείας στο κινητό σας μέσω δικτύου GSM. Θα ειδοποιηθείτε όταν συμβεί κάτι απευθείας. Το MMS αποστέλλεται μέσω του GPRS συνεπώς πριν το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή. Υποστηρίζονται τέσσερις συχνότητες: 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz και 1900MHz. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην ενότητα

5 Κάρτα Sim: Υπάρχουν δύο εικονίδια που εμφανίζονται κατά την τοποθέτηση κάρτας SIM. Το ένα σημαίνει πως η λειτουργία της κάρτας είναι σωστή ενώ το άλλο ότι η λειτουργία MMS αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα (πρόσβαση στο δίκτυο ή θέμα επικοινωνίας). Αν η κάρτα SIM δεν εισαχθεί, δε θα προβάλλεται κανένα εικονίδιο. 1.6 Υποστηριζόμενα format Κατηγορία Φωτογραφία Video Τύπος αρχείων Format JPG AVI FAT32 Μερικές σημαντικές σημειώσεις. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για το σύστημα αρχείων της κάμερας εκτός κι αν έχετε πρόβλημα ανάγνωσης της κάρτας SD από τον υπολογιστή σας ή από άλλο εξοπλισμό. Αν συμβεί αυτό απλά διαμορφώστε την κάρτα SD στην κάμερα ή στον υπολογιστή και στη συνέχεια εισάγετε την ξανά στην κάμερα για χρήση. 2. Προειδοποιήσεις Η τάση λειτουργίας της κάμερας είναι 6V. Η κάμερα εφοδιάζεται με τέσσερις ή οκτώ μπαταρίες τύπου ΑΑ. Εισάγετε τις μπαταρίες με τη σωστή διάταξη πολικότητας Ξεκλειδώστε την προστασία εγγραφής της κάρτας SD Εισάγετε την κάρτα SD με το διακόπτη της κάμερας γυρισμένο στη θέση OFF πριν την χρησιμοποιήσετε. Η κάμερα δεν έχει εσωτερική μνήμη για αποθήκευση φωτογραφιών. Αν δεν υπάρχει κάρτα SD τοποθετημένη η κάμερα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά ένα συνεχόμενο ηχητικό σήμα. Μην αφαιρείτε την κάρτα SD όταν η κάμερα είναι στη θέση ON. Συνίσταται η διαμόρφωση της κάρτας SD από την ίδια την κάμερα πριν τη χρήση. Η κάμερα θα μπει σε λειτουργία USB όταν συνδεθεί μέσω USB με κάποιον υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση οι λειτουργίες της κάρτας μετατρέπονται σε αφαιρούμενο δίσκο. Στη λειτουργία ΤΕΣΤ η κάμερα θα κλείσει αυτόματα μετά από 3 λεπτά αν δεν διενεργείται καμία δραστηριότητα. Ενεργοποιήστε τη ξανά αν θέλετε να συνεχίσετε την εργασία σας με το χειριστήριο. Εξασφαλίστε επαρκή τροφοδότηση με ρεύμα όταν κάνετε την αναβάθμιση λογισμικού. Αν οποιοδήποτε σφάλμα συμβεί τότε από ακατάλληλο χειρισμό η κάμερα θα σταματήσει να λειτουργεί. Η διαδικασία αναβάθμισης ακυρώνει την εγγύηση του προϊόντος. Αναλόγως τις εκάστοτε ρυθμίσεις του παρόχου κινητής τηλεφωνίας και του δικτύου GSM δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% επιτυχή αποστολή και λήψη MMS.

6 3. Εύκολη λειτουργία. 3.1 Παροχή ρεύματος Για την επαρκή τροφοδότηση της κάμερας με ρεύμα απαιτούνται 4 ή 8 μπαταρίες τύπου ΑΑ. Ανοίξτε το κάτω καπάκι. Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση OFF, τραβήξτε έξω τη θήκη των μπαταριών με προσοχή. Γεμίστε τη θήκη σύμφωνα με τις ενδείξεις πολικότητας που φαίνονται παρακάτω. Σπρώξτε μέσα ξανά τη θήκη μέχρι να κουμπώσει. Προτείνονται αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ ή εναλλακτικά επαναφορτιζόμενες μπαταρίες υψηλής διάρκειας NiMH. Υπάρχουν τέσσερις σειρές μπαταριών. Οι θέσεις 1-2 σχηματίζουν ένα γκρουπ και υπάρχει τυπωμένο το «1» πάνω στη θήκη, ενώ οι θέσεις 3-4 σχηματίζουν το δεύτερο γκρουπ και θα δείτε τυπωμένο το «2» πάνω τους. Το κάθε γκρουπ μπορεί να κάνει την κάμερα να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το άλλο. Όταν οι μπαταρίες εξαντλούνται η κάμερα αυτόματα θα κλείσει μετά από δύο ηχητικά σήματα. Αλλάξτε τις μπαταρίες εγκαίρως. Αν έχετε ρυθμίσει τις λειτουργίες του MMS θα σταλεί σε σας ένα MMS / SMS / για να ενημερώσει για την χαμηλή τάση των μπαταριών. 3.2 Τοποθετήστε την κάρτα SD και την κάρτα SIM Ανοίξτε το κάτω καπάκι. Εισάγετε την κάρτα SD στη θυρίδα της με την κενή πλευρά προς τα άνω. Θυμηθείτε πως η κάρτα SD μπορεί να τοποθετηθεί μόνο προς τη μία κατεύθυνση. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τοποθετήσει το διακόπτη της κάρτας στη θέση LOCK αλλιώς η κάμερα δε θα λειτουργήσει σωστά. Αν ορίσετε λειτουργία MMS /SMS / βεβαιωθείτε ότι εισάγατε την κάρτα SIM στην υποδοχή με τη γωνία πάνω ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 3.3 Ενεργοποίηση και λειτουργία ΟΝ Πριν την ενεργοποιήσετε δώστε προσοχή στα παρακάτω: 1. Αποφύγετε θερμοκρασιακές και κινητικές διαταραχές εμπρός από την κάμερα όπως κάποιο μεγάλο φύλλο, κουρτίνα, air condition, έξοδος καμινάδας ή άλλη πηγή θερμότητας για να μην έχετε κίνδυνο εσφαλμένης ενεργοποίησης. 2. Το ύψος από το έδαφος για την τοποθέτηση της κάμερας είναι ανάλογο του χώρου καταγραφής. Γενικά προτείνονται 1-2 μέτρα. Γυρίστε το διακόπτη στη θέση ΟΝ για να ενεργοποιήσετε την κάμερα. Πριν μπείτε στη λειτουργία ΟΝ μπορείτε να προσαρμόσετε το στόχο της κάμερας με το δείκτη laser. Σχετικές πληροφορίες στο 4.3. Μετά την ενεργοποίηση της κάμερας, η ένδειξη κίνησης LED (κόκκινο) θα αρχίσει να αναβοσβήνει για περίπου 10s. Το 10s είναι ένα χρόνος ασφαλείας πριν την αυτόματη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, π.χ. για το κλείσιμο και κλείδωμα του κάτω κάλυμματος, για την τοποθέτηση της κάμερας σε ένα δέντρο και να απομακρυνθείτε. Σε κατάσταση ΟΝ, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο. Η κάμερα θα τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο αυτόματα ανάλογα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ή τις τελευταίες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Η κάμερα έχει τη δυνατότητα εγγραφής ήχου, έτσι ώστε ο ήχος θα είναι ενσωματωμένος στο βίντεο κλιπ, ενώ καταγράφει ένα βίντεο. 3.4 Λειτουργία TEST Mode Σύρετε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση TEST για να τεθεί σε λειτουργία TEST. Υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες στη λειτουργία TEST: Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, τη χειροκίνητο φωτογράφιση, προεπισκόπηση ή αποστολή MMS χειροκίνητα.

7 3.4.1 Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις Πατήστε MENU στο τηλεχειριστήριο για να μπείτε στο μενού ρυθμίσεων. Η κάμερα μπορεί να μπει υπό έλεγχο για να προσαρμόσετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της μηχανής που εμφανίζονται στην οθόνη LCD της κάμερας ή εξωτερική οθόνη τηλεόρασης. Οι λεπτομερείς εργασίες θα περιγραφούν στο κεφάλαιο "Advanced Operations" Χειροκίνητη λήψη Μπορείτε να πιέσετε RIGHT (ΔΕΞΙΑ) για να βγάλετε χειροκίνητα φωτογραφία ή να τραβήξετε βίντεο Αναπαραγωγή εικόνων ή βίντεο Υπάρχουν δύο τρόποι για να προβάλετε τις ληφθείσες εικόνες ή βίντεο: 1. LCD οθόνη της φωτογραφικής μηχανής 2. Να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση που συνδέεται με την κάμερα με το καλώδιο τηλεόρασης. Πατήστε OK για να δείτε τις εικόνες, η τελευταία εικόνα θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD της κάμερας ή της τηλεόρασης. Πατήστε UP για να δείτε την προηγούμενη εικόνα και πατήστε το πλήκτρο DOWN για την επόμενη. Παρακαλώ σημειώστε ότι το βίντεο δεν μπορεί να αναπαραχθεί στην οθόνη LCD και μόνο μικρογραφία του βίντεο είναι δυνατόν να προβληθεί. Οι λεπτομερείς ενέργειες, όπως διαγραφή εικόνων ή βίντεο, θα περιγραφούν στο κεφάλαιο "Advanced Operations" κεφάλαιο Αποστολή MMS Όταν η λειτουργία MMS έχει ρυθμιστεί ως "Manual", μπορείτε να στείλετε την επιλεγμένη φωτογραφία στην προκαθορισμένη διεύθυνση σε δοκιμαστική λειτουργία. Η λειτουργία "Ημερήσιο Δελτίο (Daily Report)" και "Άμεση λειτουργία (Instant mode) χρησιμοποιούνται μόνο στη λειτουργία ON. 3.5 Απενεργοποίηση Σύρετε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση OFF για να απενεργοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή. Παρακαλώ σημειώστε ότι ακόμη και στην κατάσταση εκτός λειτουργίας, η κάμερα καταναλώνει ακόμα ορισμένα επίπεδα ισχύος σε επίπεδα μα. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να αφαιρέσετε την μπαταρία, αν η κάμερα δεν θα χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας ακόμη λόγος για να αφαιρέσετε τη μπαταρία είναι η διαρροή υγρών μπαταρίας που απευθείας καταστρέφουν την κάμερα και ακυρώνουν την εγγύηση.

8 4 Προηγμένες Λειτουργίες Από τις βασικές λειτουργίες της κάμερας στο προηγούμενο κεφάλαιο, γνωρίζουμε ότι η κάμερα έχει τρεις βασικές καταστάσεις λειτουργίας: 1. Κατάσταση εκτός λειτουργίας: διακόπτης λειτουργίας στη θέση OFF. 2. ON mode: διακόπτης λειτουργίας στη θέση ON. 3. Λειτουργία TEST: διακόπτης ισχύος βρίσκεται στη θέση δοκιμής. Στους παραπάνω τρεις τρόπους, ο τρόπος λειτουργίας OFF είναι η καθορισμένη ως ασφαλής λειτουργία κατά την αντικατάσταση της κάρτας SD ή των μπαταριών και τη μεταφορά της φωτογραφικής μηχανής. Αυτό το κεφάλαιο εξηγεί τις προηγμένες λειτουργίες για την προσαρμογή των ρυθμίσεων της κάμερας. Οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν στη λειτουργία TEST και το τηλεχειριστήριο είναι απαραίτητο. 4.1 Ρυθμίσεις Μενού Για να δείτε το μενού των ρυθμίσεων της κάμερας, πατήστε το MENU σε κατάσταση TEST (που ονομάζεται μενού των ρυθμίσεων του παρόντος κεφαλαίου). Το μενού των ρυθμίσεων θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD της κάμερας ή την εξωτερική οθόνη τηλεόρασης. Υπάρχουν δεκαεπτά στοιχεία του μενού ρυθμίσεων για την SG550M: Ρύθμιση Περιγραφή Camera Mode Επιλέξτε μεταξύ βίντεο ή φωτογραφίας Format Διαμορφώστε την κάρτα SD. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα διαγραφούν. Photo Size Video Size Set Clock Επιλέξτε την ανάλυση των φωτογραφιών (πχ 5ΜΡixels) Επιλέξτε την ανάλυση του βίντεο (πχ 640Χ480 VGA) Ρυθμίστε την ώρα και την ημερομηνία Photo Burst Επιλέξτε το πλήθος των συνεχόμενων φωτογραφιών που θα λαμβάνει η κάμερα. Video Length Επιλέξτε τη διάρκεια του κάθε κλιπ βίντεο που θα τραβάει η κάμερα. Video Sound Interval Sense Level Timer Επιλέξτε αν θα καταγράφεται ήχος από την κάμερα στο βίντεο. Επιλέξτε το χρόνο που θα μεσολαβεί κατ ελάχιστον από λήψη σε λήψη. Κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού η κάμερα είναι ανενεργή. Ρυθμίστε το επίπεδο ευαισθησίας του αισθητήρα. Υπάρχουν τρία επίπεδα LOW, NORMAL και HIGH. Όσο υψηλότερο τόσο πιο εύκολα θα ενεργοποιείται η κάμερα με κίνηση. Προτείνεται η επιλογή του NORMAL. Η ευαισθησία του αισθητήρα PIR είναι σχετική με τη θερμοκρασία, καθώς υψηλές θερμοκρασίες οδηγούν σε μεγαλύτερη ευαισθησία. Η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί συγκεκριμένη περίοδο της ημέρας ενώ όλη την υπόλοιπη παραμένει ανενεργή. (πχ από 10μμ ως 10πμ)

9 Flash Range MMS Set MMS Mode Send To Password Default Set Ρυθμίστε την εμβέλεια φωτισμού των led. Επιλέξτε μεταξύ 6 και 12 μέτρων. Με αυτή τη ρύθμιση μειώνεται ο αριθμός των led που ενεργοποιούνται το βράδυ. Το MMS στέλνεται μέσω GPRS συνεπώς πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από την εταιρεία σας. Υποστηρίζονται τέσσερις συχνότητες: 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900 MHz. Πρέπει να ρυθμίσετε τις σωστές παραμέτρους στην κάμερα: URL, APN, IP και Port. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον πάροχο κινητής για τις ρυθμίσεις αυτές. Υπάρχουν 3 ρυθμίσεις: Manual που λειτουργεί στη λειτουργία TEST, Daily Report(Ημερήσια αναφορά) και Instant(Άμεση) για τη λειτουργία ΟΝ. 1) Manual Επιλέξτε το manual στη λειτουργία TEST. Παρακαλώ εισάγετε την κάρτα SIM σωστά. Θυμηθείτε ότι μόνο φωτογραφία μπορεί να αποσταλεί στη λειτουργία TEST. Πληροφορίες βίντεο δεν μπορούν να αποσταλούν στη λειτουργία TEST. 2) Ημερήσια αναφορά Στην ημερήσια αναφορά η κάμερα θα στέλνει συνοπτικές πληροφορίες καθημερινά σε προκαθορισμένη ώρα σχετικά με το πόσες φωτογραφίες έχει τραβήξει, οπότε και θα λάβετε ένα συνοπτικό μήνυμα με την τελευταία φωτογραφία που ελήφθη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επιλέξτε τη λειτουργία Ημερήσια Αναφορά στην κατάσταση ΟΝ. Αν είναι ρυθμισμένος σε λειτουργία φωτογραφιών η κάμερα θα στείλει ένα MMS την προκαθορισμένη ώρα. Το MMS θα δείχνει την τελευταία φωτογραφία και τον συνολικό αριθμό φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί ως τότε. Αν είναι ρυθμισμένη σε λειτουργία βίντεο η κάμερα θα στείλει ένα SMS την προκαθορισμένη ώρα που θα δείχνει πόσα βίντεο κλιπ έχει τραβήξει η κάμερα ως τότε. 3) Άμεση Στην άμεση λειτουργία η κάμερα θα στείλει απευθείας την εικόνα που λαμβάνει ενώ για λόγους οικονομίας μπορεί ο χρήστης να ρυθμίσει όριο μηνυμάτων που μπορεί να στείλει. Επιλέξτε το Instant στην λειτουργία ΟΝ. Μπείτε σε αυτή τη λειτουργία για να λαμβάνετε άμεσα ότι συμβαίνει στο χώρο, ενώ μπορείτε να ορίσετε και όριο μηνυμάτων για λόγους οικονομίας χρημάτων. Τότε η κάμερα απλά δε θα στέλνει. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν η κάμερα είναι σε λειτουργία VIDEO τότε η λειτουργία MMS θα λειτουργεί όπως στην Ημερήσια Αναφορά και η κάμερα θα στέλνει ένα SMS με συνοπτικές πληροφορίες που θα λέει πόσα βίντεο έχουν τραβηχτεί. OFF) Η λειτουργία MMS απενεργοποιείται. Εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου που θα σταλεί το MMS. Υπάρχει ένα όριο 4 αριθμών που μπορείτε να ορίσετε για την αποστολή του MMS ή > Αριθμός: πιέστε # για μετακίνηση σε άλλη επαφή 2> δείτε το κεφάλαιο για τη σύνταξη 3> Και τα δύο: βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τουλάχιστον ένα αριθμό τηλεφώνου κι ένα . Σημείωση: Το προειδοποιητικό μήνυμα δε θα σταλεί αν ο αριθμός του τηλεφώνου είναι κενός. Για λόγους ασφαλείας βάλτε κωδικό κάθε φορά που θα μπαίνετε στη λειτουργία TEST. Ο προκαθορισμένος αριθμός είναι Μπορείτε να επιλέξετε OFF για απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής. Επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις στις προκαθορισμένες του κατασκευαστή Προκαθορισμένες ρυθμίσεις Setting Items Default Options Submenu Camera Mode Photo Video Format Enter Yes, No Photo Size 3M Pixel 5M Pixel Video Size Set Clock Enter Adjust Clock Photo Burst 1 Photo 2 Photo, 3 Photo

10 Video Length Avi 10 sec Avi 5 60 sec Video Sound On Off Interval 1 Min 5 60 seconds, 1-60 min Sense Level Normal High, Low Timer Off On Start, Stop (00:00 23:59) Flash Range 20ft./6m 40ft./12m MMS Set Enter URL, APN, IP, Port MMS Mode Off Manual, Daily Report, Instant Send To Number , Both 4 inputs Password OFF ON Default Set Γενικές Ρυθμίσεις Τα βήματα που πραγματοποιούν είναι κατάλληλα για τα ακόλουθα στοιχεία μενού: Camera Mode, Photo Size, Video Size, Photo Burst, Video Length, Interval, Sense Level, Timer and MMS Mode Λειτουργία κάμερας Set Υπάρχουν δύο τρόποι για να ρυθμίσετε τη λειτουργία φωτογραφικής μηχανής: 1. Μέσω πλήκτρο συντόμευσης 2. Μέσω μενού ρυθμίσεων. 1. Πλήκτρο συντόμευσης: Πατήστε UP για να ρυθμίσετε τη λειτουργία της κάμερας, σε βίντεο ή πιέστε προς τα κάτω για να ορίσετε λειτουργία κάμερας, ως φωτογραφίες στην απεικόνιση των πληροφοριών στη λειτουργία TEST. 2. Ρύθμιση μενού: Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε λειτουργία κάμερας σε βίντεο, με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή ήταν Φωτογραφία: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Camera Mode. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το βίντεο. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι υπογραμμισμένη. ε)πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Διαμόρφωση της SD-Card Το σύστημα θα διαγράψει όλες τις εικόνες ή βίντεο που έχουν αποθηκευτεί στην κάρτα SD μετά από τη μορφοποίηση γι αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Format. γ) Πατήστε OK για να επιλέξετε το Enter για να μπείτε στο υπομενού. δ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε YES. Το YES, θα επισημανθεί. ε) Πατήστε OK για να ξεκινήσει η διαμόρφωση της SD-card. Κατά τη διάρκεια της μορφοποίησης, η οθόνη θα εμφανίσει ένα μήνυμα "Παρακαλώ περιμένετε", όπως παρακάτω. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. PLEASE WAIT!

11 4.1.5 Μέγεθος φωτογραφίας Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε μέγεθος 3M Pixel υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι 5M Pixel: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Photo Size. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε 3M Pixel. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Μέγεθος βίντεο Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το μέγεθος οθόνης στα με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι στα : β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Video Size. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ημερομηνία και ώρα Ρύθμιση Η μορφή ημερομηνίας είναι μήνας / ημέρα / έτος, τη μορφή της ώρας είναι η ώρα: λεπτό: δευτερόλεπτο. Η ισχύουσα τιμή για το έτος είναι μεταξύ 2006 και Νοείται ότι η ημερομηνία και την ώρα που χρειάστηκε να οριστεί σε 15 του Νοεμβρίου 2007 καθώς και 10:30, οι ενέργειες αυτές είναι οι εξής: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Set Clock γ) Πατήστε OK για να τεθεί σε υπομενού. δ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το στοιχείο, πατήστε τα πλήκτρα UP ή DOWN για να αλλάξετε την τιμή. ε) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρύθμιση και να επιστρέψετε στο info εμφάνιση. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ριπή Φωτογραφιών Το παρακάτω δείχνει πώς να σκάσει η φωτογραφία σε 3 φωτογραφιών, με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή είναι 1 Φωτογραφία: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Photo Burst. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε 3 εικόνες. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Διάρκεια βίντεο Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώνει ή να αυξάνει την τιμή κατά 1 δευτερόλεπτο. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το μήκος βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη τιμή είναι 10 δευτερόλεπτα: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Video Length. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσει σε 5 δευτερόλεπτα. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και την έξοδο Ήχος Video Το παρακάτω δείχνει πώς να ορίσετε ήχο βίντεο ως κλειστό δεδομένου ότι η προηγούμενη επιλογή ήταν ανοιχτός:

12 β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Video Sound. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε μακριά ή επάνω. δ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ορισμός χρονικού διαστήματος Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσετε την τιμή κατα 5 δεύτερα ή 1 λεπτό. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το χρονικό διάστημα ενεργοποίησης έως 5 λεπτά υπό την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη τιμή είναι 1 λεπτό. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Interval. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσει σε 5 λεπτά. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ευαισθησία PIR Συνιστάται η χρήση σε κανονική λειτουργία. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε την ευαισθησία PIR σε χαμηλή υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή είναι η Κανονική. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Sense Level. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε Χαμηλή. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. ε)πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ορισμός χρονοδιακόπτη Παρακαλώ σημειώστε ότι η ώρα έναρξης και λήξης είναι αποτελεσματικά μόνον όταν το χρονόμετρο έχει οριστεί ως Ναι. Υπό την προϋπόθεση ότι η κάμερα θα πρέπει να εργαστεί από 08:00 ως 17:00, τα βήματα είναι ως εξής: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Timer. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε ΟΝ. δ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. ε) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το στοιχείο, πατήστε τα πλήκτρα UP ή DOWN για να αλλάξετε την τιμή. στ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρύθμισεις και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Εμβέλεια φωτισμού Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε την εμβέλεια του φωτισμού: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Flash Range. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε 20 ft./6m ή 40 ft./12m. δ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών MMS Ρυθμίσεις Εισάγετε τη ρύθμιση MMS που παρέχεται από το φορέα παροχής υπηρεσιών δικτύου. Υπάρχουν μόνο τέσσερις ρύθμισει που πρέπει να εισάγονται και τα βήματα είναι τα εξής: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Set MMS. γ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. δ) Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι για στοιχεία στο URL, APN, IP και Port, πατήστε το πλήκτρο # για εναλλαγή μεταξύ των επιλογών. Πατήστε αριθμητικά πλήκτρα για να πληκτρολογήσετε τα γράμματα ψηφία ή σημεία στίξης. Πατήστε UP (Άκυρο) για να

13 διαγράψετε. ε) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Ορισμός Mode MMS Υπάρχουν 3 λειτουργίες MMS:Η "Manual" λειτουργεί στη θέση TEST, "η Daily Report "και "Instant" στη θέση ΟΝ. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε τη λειτουργία για να Instant MMS υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι Off: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε MMS Mode. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε Instant. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Αν επιλέξετε "Daily Report", θα πρέπει να ορίσετε τον ημερήσιο χρόνο αποστολής: xxh, xxm. Αν επιλέξετε "Instant", πρέπει να ορίσετε πόσα MMS που θέλετε να στείλετε για οικονομία. Μπορείτε να επιλέξετε 0 έως 99 μηνύματα Αποστολή προς Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τα MMS θα αποστέλλονται. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε την αποστολή να Αριθμός υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Send To γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε αριθμό. δ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών ε) Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι, πατήστε το πλήκτρο # για εναλλαγή μεταξύ κάθε καταχώρισης. Πατήστε αριθμητικά πλήκτρα για να πληκτρολογήσετε τα γράμματα ψηφία ή σημεία στίξης. Πατήστε UP για να διαγράψετε. στ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Εισαγωγή κωδικού πρόσβασης Αν η ρύθμιση κωδικού πρόσβασης έχει επιλεγεί ως ΟΝ μετά την ενεργοποίηση της κάμερας, στην οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής, θα ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης είναι Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Μπορεί να αλλάξει με τις ακόλουθες ενέργειες: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Password.. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε Ενεργοποίηση. δ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. ε) Υπάρχουν τρεις είσοδοι για τους κωδικούς: νέος, παλιός και επιβεβαίωση του κωδικού πρόσβασης, πατήστε το πλήκτρο # για εναλλαγή μεταξύ κάθε εισόδων. Πατήστε αριθμητικά πλήκτρα για να πληκτρολογήσετε τα ψηφία. Πατήστε UP για να διαγράψετε. στ) Εισαγωγή στο OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Εάν οι είσοδοι είναι κενές, ο κωδικός πρόσβασης δεν θα αλλάξει! Αν πληκτρολογήσετε σωστά, ο νέος κωδικός πρόσβασης έχει ρυθμιστεί. Στην οθόνη LCD θα ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης την επόμενη φορά που ενεργοποιήσετε την κάμερα. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων Για να επαναφέρετε τη ρύθμιση σε προκαθορισμένες τιμές, τα βήματα είναι τα ακόλουθα: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Reset.. γ) Πατήστε OK για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στο info εμφάνιση. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο info εμφάνιση. 4.2 Αναπαραγωγή Στη λειτουργία αναπαραγωγής, εικόνες ή βίντεο μπορεί να προβληθεί, διαγράφεται και η εικόνα μπορεί να είναι χειροκίνητα στείλει με μήνυμα MMS. Μπορεί να γίνει μόνο σε δοκιμαστική λειτουργία.

14 Οι εικόνες μπορούν να προβληθούν σε: LCD οθόνη για την παρακολούθηση της κάμερας και την τηλεόραση που συνδέουν την κάμερα με καλωδιακή τηλεόραση? Τα βίντεο μπορούν να προβληθούν μόνο στην οθόνη της τηλεόρασης. Για λόγους απλούστευσης, οι εργασίες με το PC δεν θα έχουν εισαχθεί εδώ Προβολή φωτογραφιών ή βίντεο α) Αλλαγή σε Λειτουργία δοκιμής και να τεθεί σε οθόνη πληροφοριών. β) Πατήστε OK για να δείτε τις τελευταίες εικόνα (ή βίντεο) σε οθόνη LCD της κάμερας, οθόνη τηλεόρασης ή προβολής εικόνων με τηλεόραση-in υποδοχή. γ) Πατήστε ΔΕΞΙΑ για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο κλιπ στο παρακολουθεί τηλεόραση, βίντεο κλιπ, δεν μπορεί να παίξει σε οθόνη LCD της κάμερας. δ) Πατήστε το ΔΕΞΙΑ για να σταματήσει να παίζει και να επιστρέψετε στην λειτουργία αναπαραγωγής. ε) Πατήστε UP για να δείτε την επόμενη εικόνα (ή βίντεο) και DOWN για την προηγούμενη. στ) Πατήστε OK για να επιστρέψετε στην οθόνη πληροφοριών. Όταν δείτε εικόνες, ο συνολικός αριθμός όλων των εικόνων στην SD-card και ο δείκτης του εμφάνιση εικόνας θα εμφανιστεί, αντίστοιχα Διαγραφή φωτογραφιών ή βίντεο α) Προβολή της εικόνας (ή βίντεο) που πρέπει να διαγραφεί (ανατρέξτε στο 4.3.1). β) Πιέστε MENU για να εμφανίσετε το μενού αναπαραγωγής. γ) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Διαγραφή. Ένα φωτίζεται. δ) Για να διαγράψετε την τρέχουσα εικόνα, απλώς παραλείψτε αυτό το βήμα. Για να διαγράψετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο, πατήστε το πλήκτρο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε όλους. ε) Πατήστε OK, και Ναι Δεν ζητηθεί. Δεν έχει επισημανθεί. στ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επισημάνετε Ναι. ζ) Πατήστε OK για να διαγράψετε την εικόνα ή το βίντεο. Πατήστε MENU για ακύρωση και επιστροφή στην αναπαραγωγή. Παρακαλώ σημειώστε ότι μετά τη διαγραφή μιας εικόνας ή ενός αρχείου βίντεο, τα διαγραμμένα αρχεία δεν μπορούν να αποκατασταθούν! Επιπλέον, για να διαγράψετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο κλιπ στην SD-card, προτείνεται να διαμορφώσετε το SD-card, ανατρέξτε στο Αποστολή MMS χειροκίνητα Η επιλογή Αποστολή MMS θα εμφανίζονται μόνο όταν το στοιχείο ρύθμισης MMS Mode έχει επιλεγεί ως χειροκίνητο. α) Δείτε τις εικόνες και επιλέξτε μία για αποστολή. β) Πιέστε MENU για να εμφανίσετε το μενού αναπαραγωγής. γ) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Αποστολή μηνύματος. Το Αποστολή τονίζεται δ) Πατήστε OK για να στείλετε MMS, σύμφωνα με τη ρύθμιση στο μενού ρυθμίσεων. Πατήστε MENU για ακύρωση και επιστροφή στην αναπαραγωγή. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι εικόνες μπορούν να σταλούν μόνο αν το στοιχείο ρύθμισης MMS Type έχει επιλεγεί ως PIC και ότι το βίντεο δεν μπορεί να σταλεί. Εάν η κάρτα SIM δεν έχει τοποθετηθεί, η εικόνα δεν μπορεί να σταλεί επίσης. 4.3 Λέιζερ Ένα λέιζερ μπορεί να ανάψει κυρίως στην διάρκεια της νύκτας ή σκοτεινό περιβάλλον ως πρόσθετη λειτουργία για την επισήμανση σε ένα αντικείμενο ή μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος (ROI). Πατήστε * για να ανάψετε το φως λέιζερ σε λειτουργία TEST και χρησιμοποιήστε το ρυθμιστή κλίσης στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής για να ρυθμίσετε τη γωνία της λήψης και την κατεύθυνση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! 4,4 Αρίθμηση αρχείων Οι εικόνες και τα βίντεο αποθηκεύονται σε προσημασμένο φάκελο. Η αρίθμηση των αρχείων συνεχίζεται με την προσθήκη ενός στον τελευταίο αριθμό για κάθε νέο αρχείο εικόνας ή βίντεο. Η αποθήκευση δίνει όνομα όπως IMAG0001.JPG ή IMAG0001.AVI. Μέσα από την κατάληξη μπορεί να διακρίνει κανείς αν το αρχείο είναι μια εικόνα (με κατάληξη. jpg) ή ένα βίντεο (με κατάληξη. avi).

15 4,5 Αναβάθμιση λογισμικού Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αυτόματης αναβάθμισης για εσάς. Αναβάθμιση απαιτείται μόνον όταν ένα βελτιωμένο firmware είναι διαθέσιμο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Appendix: Technical Specifications Αισθητήρας κάμερας 5MP Color CMOS Φακός F/NO=3.0 FOV(Field of View)=52 Ακτίνα φωτισμού IR 6m or12m Οθόνη 1.7 LCD Κάρτα μνήμης From 8 MB to 16 GB Ανάλυση εικόνας 5MP = MP = Ανάλυση βίντεο (16fps) (20fps) Αισθητήρας PIR Multi Zone Ευαισθησία PIR Adjustable (High/Normal/Low) Χρόνος ενεργοποίησης 1.2s Βάρος 0.30 kg Θερμοκρασίες Λειτουργίας/Αποθήκευσης C / C Διάστημα παύσης 1s 60 min. Συνεχόμενα καρέ 1 3 Διάρκεια βίντεο 1 60s Τροφοδότηση 8 AA or 4 AA Κατανάλωση stand-by < 0.25 ma (<6mAh/Day) Κατανάλωση ισχύος 400 videos(interval=5min,video length=10s); >500 MMS(use 8*AA batteries) Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας LED Indicator Οθόνη ενδείξεων LCD display on camera Καταγραφή ήχου Available Στήριξη Rope/Belt/Python lock Διαστάσεις 140 x87 x55 mm Υγρασία λειτουργίας 5% - 90% Επιβεβαίωση ασφαλείας FCC, CE, RoHS Appendix: Parts List Εξάρτημα Ποσότητα Κάμερα 1 Τηλεκοντρόλ 1 Καλώδιο USB 1 Καλώδιο τηλεόρασης 1 Ιμάντας 1 Βιβλίο οδηγιών 1 Κεραία 1 Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ Η ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΊΕΣ. ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΣΗΜΟ MANUAL ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ.

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση

I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση 1 1 Κουμπί οθόνης Κουμπί ενεργοποίησης / 2 απενεργοποίησης οθόνης υγρών Κουμπί λειτουργίας (DV / 3 DSC) 4 Κουμπί διαφράγματος 5 Άνω κουμπί 6 Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Από σήμερα συγκαταλέγεστε στους πολυάριθμους χρήστες των προϊόντων LEXIBOOK. Το dventure Watch W40 της Lexibook είναι ένα ψηφιακό προϊόν που παρέχει υψομετρητή, βαρόμετρο, δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιληπτικά 3 2. Τι θα βρείτε στη συσκευασία... 3 Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της συσκευής...3 Κανόνες για την ασφαλή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP v4.3.el Part number: 5992-4251 Copyright 2008 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1 ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ MDL 840 / F Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΑ Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑ Α) A. Κουµπί ξυπνητηριού

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε τις οδηγίες και προσέξτε τις παρακάτω πληροφορίες και κρατείστε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά σε αυτό.

Διαβάστε τις οδηγίες και προσέξτε τις παρακάτω πληροφορίες και κρατείστε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά σε αυτό. Εγχειρίδιο χρήσης Οδηγίες Λειτουργίες Διαβάστε τις οδηγίες και προσέξτε τις παρακάτω πληροφορίες και κρατείστε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά σε αυτό. Πληροφορίες ασφαλείας Κίνδυνος εκρήξεως

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα 1. Θερμοστάτης 02905 2 2. Τοποθέτηση/Αντικατάσταση μπαταριών τροφοδοσίας 2 3. Οθόνη 3 3.1 Λειτουργίες πλήκτρων 4 3.2 Σύμβολα 4 3.3 Ecometer

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου Αφαιρέστε το κάλυμμα των μπαταριών, τοποθετήστε 2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ δίνοντας προσοχή ώστε η

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας)

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας) ΕΛΛΗΝΙΚA Περιγραφή 1. Ένδειξη φωνητικού καταλόγου 2. Ένδειξη ποιότητας εγγραφής 3. Ένδειξη περιβάλλοντος ηχογράφησης 4. Ένδειξη ταχύτητας αναπαραγωγής 5. Ένδειξη αριθμού/κωδικού αρχείου 6. Ένδειξη αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2. 3. CMe2+ Series II Web Camera... 2

1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2. 3. CMe2+ Series II Web Camera... 2 CMe2+ Series II Web Camera Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η V e r s i o n 1. 0 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2 3. CMe2+ Series II Web Camera...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ Στην πρώτη εκκίνηση του καταγραφικού πατάμε ΕΞΟΔΟΣ στο παράθυρο με τον «ΟΔΗΓΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» 1) Κάνουμε δεξί κλικ και εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης η μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE Οδηγός Χρήσης Προετοιμάστε την κινητή συσκευή: 1.Κατεβάστε το i.pets app από το κατάστημα του διαδικτύου ή από την ιστοσελίδα της Samsung 2.Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2. 3. Budget III Web Camera... 2. 4. Τεχνική Υποστήριξη από την Crypto...

1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2. 3. Budget III Web Camera... 2. 4. Τεχνική Υποστήριξη από την Crypto... Budget III Web Camera Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2 3. Budget III Web Camera... 2 3.1. Εγκατάσταση της Budget

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 1 Oδηγίες χρήσης TD-2304SE, TD-2308SE, TD-2316ME 2 1. Συνδέσεις 1.1 Πίσω πλευρά TD-2304SE Σχήμα.2.1 πίσω πλευρά καταγραφικού 4 καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 A. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VIDEO MODE Triplex ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ NTSC PAL ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Βίντεο ΚΩ : ΜΕΝΤΙΑ Προδιαγραφές Αισθητήρας εικόνας: Ανάλυση: 3.1 Mega CMOS Sensor Super: 2720 x 2040 (Hardware enhancement) Fine: 2048 x 1536 Normal: 1600 x 1200 Low: 1280 x 960 Βιντεοκλίπ: Fine:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC 1) Πατάμε δεξί κλικ Μενού 2) Όνομα Χρήστη βάζουμε «admin» 3) Κωδικός Πρόσβασης το αφήνουμε «κενό» 4) Πατάμε OK και μπαίνουμε στο Μενού Είσοδος στο μενού Στην πρώτη εκκίνηση μετά

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης του λογισμικού. Μελέτη Περιβάλλοντος Α & Β Δημοτικού

Εγχειρίδιο Χρήσης του λογισμικού. Μελέτη Περιβάλλοντος Α & Β Δημοτικού Εγχειρίδιο Χρήσης του λογισμικού Μελέτη Περιβάλλοντος Α & Β Δημοτικού Μελέτη Περιβάλλοντος Α & Β Δημοτικού Εγχειρίδιο Χρήσης του λογισμικού ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μελέτη Περιβάλλοντος...2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ...3

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τον ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωµάτων

Οδηγίες για τον ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωµάτων Οδηγίες για τον ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωµάτων 1 Για χρηµατοκιβώτια που διαθέτουν κλειδαριά µε ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωµάτων ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Για ορισµένα µοντέλα που διαθέτουν κλειδαριά ανιχνευτή δακτυλικών

Διαβάστε περισσότερα

DLOG-2016 ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΩΝ Version: 3.2.12

DLOG-2016 ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΩΝ Version: 3.2.12 DLOG-2016 ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΩΝ Version: 3.2.12 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το DLOG-2016 είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα συνεχούς μέτρησης και καταγραφής αναλογικών μεγεθών (θερμοκρασία, υγρασία) που είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή Ελληνικά SWING FAN TURBO MODE QUIET SLEEP ON TIMER OFF CLOCK OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A Δείκτης τηλεχειριστηρίου GS02 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό το τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει να καλεί. Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics

PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics PLV 050- Dog Traiiner Οδηγίίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...2 2. Συσκευασία...3 3. Περιγραφή της συσκευής...4 4. Προετοιμασία της συσκευής...5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) Πρόγραμμα για τον Προγραμματισμό των Μηχανών D.P.S. S-800, Open Cash και S-710 μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB Εγκατάσταση ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e-20090219 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες.

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Model: ED-CS5000 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Ο πίνακας είναι συμβατός με χειριστήρια σταθερού (11 32bit) η κυλιόμενου κωδικού στην συχνότητα των 433,92Mhz

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

1. Αριστερά / Προηγούμενο 5. Μενού 2. Δεξιά / Επόμενο 6. Ρεύμα Ανοιχτό / Κλειστό 3. Play / OK 7. IR Αισθητήρας 4. Ρύθμιση. 3.

1. Αριστερά / Προηγούμενο 5. Μενού 2. Δεξιά / Επόμενο 6. Ρεύμα Ανοιχτό / Κλειστό 3. Play / OK 7. IR Αισθητήρας 4. Ρύθμιση. 3. 95244 Οδηγίες χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1) Οδηγίες ασφαλείας 2) Χαρακτηριστικά 3) Περιγραφή προϊόντος 4) Χρήση 5) Ρυθμίσεις 6) Επίλυση προβλημάτων 1. Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα