Κάμερα ασφαλείας MMS Κάμερα ασφαλείας μελισσοκομείου Δώστε τέλος στις κλοπές

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "www.ellinikomeli.gr Κάμερα ασφαλείας MMS Κάμερα ασφαλείας μελισσοκομείου Δώστε τέλος στις κλοπές"

Transcript

1 Κάμερα ασφαλείας MMS

2 1.Οδηγίες 1.1 Γενική περιγραφή Η κάμερα είναι μια κάμερα παρακολούθησης με λειτουργία MMS, μια κάμερα παρακολούθησης δηλαδή που λειτουργεί αυτόματα. Μπορεί να ενεργοποιηθεί μόλις ανιχνεύσει κίνηση από άνθρωπο (ή ζώο) σε μία συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος (ROI) που παρακολουθείται από ένα υπερ-ευαίσθητο παθητικό αισθητήρα υπερύθρων (PIR) και στη συνέχεια αυτόματα αποθηκεύει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας (μέχρι 5MP) ή καταγράφει βίντεο ποιότητας VGA. Έπειτα μπορεί να στείλει τις εικόνες απευθείας στο κινητό τηλέφωνο μέσω δικτύου GSM. Εσείς θα ειδοποιηθείτε αμέσως μόλις κάτι συμβεί στο χώρο αυτόν. Βγάζει έγχρωμες φωτογραφίες ή βίντεο κάτω από επαρκή φωτισμό. Όσο βρίσκεται στο σκοτάδι τα ενσωματωμένα LED υπερύθρων λειτουργούν σαν φακός και η κάμερα βγάζει καθαρές φωτογραφίες ή βίντεο (μονόχρωμα) Είναι εύκολη στη χρήση. Επειδή υπάρχει η έγχρωμη οθόνη 1.7 LCD πάνω στην κάμερα και γίνεται καταγραφή ήχου ταυτόχρονα. Ένα λέιζερ χρησιμοποιείται για τη στόχευση της περιοχής που θέλετε να φωτογραφίσετε. Υποστηρίζει MMS, SMS, μέσω δικτύου GSM. Είναι ανθεκτική στο νερό και το χιόνι καθώς και σε κάθε άλλη εξωτερική χρήση. Επιπλέον η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μια φορητή φωτογραφική μηχανή. 1.2 Διεπαφές κάμερας Η κάμερα έχει τις ακόλουθες διεπαφές Ε/Ε: σύνδεση USB, SD κάρτα μνήμης, έξοδο τηλεόρασης και εξωτερική τροφοδοσία DC. Στο πίσω μέρος της κάμερας υπάρχει ένα αντικλεπτικό σύστημα κλειδώματος και ένας προσαρμογέας για να αλλάζετε την κλίση της κάμερας όταν την έχει προσαρτήσει σε κάποια επιφάνεια (πχ δέντρο). Θα σας πάρει λίγη ώρα να εξοικειωθείτε με τα συστήματα ελέγχου της κάμερας και τις ενδείξεις. Είναι χρήσιμο να σημειώσετε αυτό το κομμάτι και να επιστρέφετε συχνά κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του εγχειριδίου.

3 1.3 Τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο είναι μια συσκευή εισόδου της κάμερας και βασικά χρησιμοποιείται για την καταχώριση των προσωπικών ρυθμίσεων του χρήστη και την καταχώριση των κωδικών. Είναι ένα τηλεχειριστήριο υπερύθρων. Η μέγιστη απόσταση χρήσης είναι 9 μέτρα. Υπάρχουν 14 κουμπιά στο χειριστήριο. \ Πλοήγηση Πιέστε το UP ή το DOWN για να επιλέξετε και να μαρκάρετε ένα στοιχείο του μενού ή πιέστε LEFT ή RIGHT για να επιλέξετε την ρύθμιση αυτή και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ για να την επιβεβαιώσετε.

4 1.3.2 Χαρακτήρες Ενώ εισάγετε ψηφία, γράμματα ή σημεία στίξης στη στήλη εισόδου, υπάρχουν χρήσιμοι χαρακτήρες που μπορούν να γραφούν πιέζοντας παρατεταμένα το κουμπί: Πιέστε παρατεταμένα το * για τον δείκτη laser. 1.4 Προβολή ρυθμίσεων φωτογράφησης Όταν η κάμερα ενεργοποιείται ( ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση ΟΝ ή ΤΕΣΤ) οι πληροφορίες λήψης θα προβληθούν στην οθόνη. 1.5 Λειτουργία MMS Αυτή η κάμερα μπορεί να στέλνει εικόνες απευθείας στο κινητό σας μέσω δικτύου GSM. Θα ειδοποιηθείτε όταν συμβεί κάτι απευθείας. Το MMS αποστέλλεται μέσω του GPRS συνεπώς πριν το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή. Υποστηρίζονται τέσσερις συχνότητες: 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz και 1900MHz. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην ενότητα

5 Κάρτα Sim: Υπάρχουν δύο εικονίδια που εμφανίζονται κατά την τοποθέτηση κάρτας SIM. Το ένα σημαίνει πως η λειτουργία της κάρτας είναι σωστή ενώ το άλλο ότι η λειτουργία MMS αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα (πρόσβαση στο δίκτυο ή θέμα επικοινωνίας). Αν η κάρτα SIM δεν εισαχθεί, δε θα προβάλλεται κανένα εικονίδιο. 1.6 Υποστηριζόμενα format Κατηγορία Φωτογραφία Video Τύπος αρχείων Format JPG AVI FAT32 Μερικές σημαντικές σημειώσεις. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για το σύστημα αρχείων της κάμερας εκτός κι αν έχετε πρόβλημα ανάγνωσης της κάρτας SD από τον υπολογιστή σας ή από άλλο εξοπλισμό. Αν συμβεί αυτό απλά διαμορφώστε την κάρτα SD στην κάμερα ή στον υπολογιστή και στη συνέχεια εισάγετε την ξανά στην κάμερα για χρήση. 2. Προειδοποιήσεις Η τάση λειτουργίας της κάμερας είναι 6V. Η κάμερα εφοδιάζεται με τέσσερις ή οκτώ μπαταρίες τύπου ΑΑ. Εισάγετε τις μπαταρίες με τη σωστή διάταξη πολικότητας Ξεκλειδώστε την προστασία εγγραφής της κάρτας SD Εισάγετε την κάρτα SD με το διακόπτη της κάμερας γυρισμένο στη θέση OFF πριν την χρησιμοποιήσετε. Η κάμερα δεν έχει εσωτερική μνήμη για αποθήκευση φωτογραφιών. Αν δεν υπάρχει κάρτα SD τοποθετημένη η κάμερα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά ένα συνεχόμενο ηχητικό σήμα. Μην αφαιρείτε την κάρτα SD όταν η κάμερα είναι στη θέση ON. Συνίσταται η διαμόρφωση της κάρτας SD από την ίδια την κάμερα πριν τη χρήση. Η κάμερα θα μπει σε λειτουργία USB όταν συνδεθεί μέσω USB με κάποιον υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση οι λειτουργίες της κάρτας μετατρέπονται σε αφαιρούμενο δίσκο. Στη λειτουργία ΤΕΣΤ η κάμερα θα κλείσει αυτόματα μετά από 3 λεπτά αν δεν διενεργείται καμία δραστηριότητα. Ενεργοποιήστε τη ξανά αν θέλετε να συνεχίσετε την εργασία σας με το χειριστήριο. Εξασφαλίστε επαρκή τροφοδότηση με ρεύμα όταν κάνετε την αναβάθμιση λογισμικού. Αν οποιοδήποτε σφάλμα συμβεί τότε από ακατάλληλο χειρισμό η κάμερα θα σταματήσει να λειτουργεί. Η διαδικασία αναβάθμισης ακυρώνει την εγγύηση του προϊόντος. Αναλόγως τις εκάστοτε ρυθμίσεις του παρόχου κινητής τηλεφωνίας και του δικτύου GSM δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% επιτυχή αποστολή και λήψη MMS.

6 3. Εύκολη λειτουργία. 3.1 Παροχή ρεύματος Για την επαρκή τροφοδότηση της κάμερας με ρεύμα απαιτούνται 4 ή 8 μπαταρίες τύπου ΑΑ. Ανοίξτε το κάτω καπάκι. Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση OFF, τραβήξτε έξω τη θήκη των μπαταριών με προσοχή. Γεμίστε τη θήκη σύμφωνα με τις ενδείξεις πολικότητας που φαίνονται παρακάτω. Σπρώξτε μέσα ξανά τη θήκη μέχρι να κουμπώσει. Προτείνονται αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ ή εναλλακτικά επαναφορτιζόμενες μπαταρίες υψηλής διάρκειας NiMH. Υπάρχουν τέσσερις σειρές μπαταριών. Οι θέσεις 1-2 σχηματίζουν ένα γκρουπ και υπάρχει τυπωμένο το «1» πάνω στη θήκη, ενώ οι θέσεις 3-4 σχηματίζουν το δεύτερο γκρουπ και θα δείτε τυπωμένο το «2» πάνω τους. Το κάθε γκρουπ μπορεί να κάνει την κάμερα να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το άλλο. Όταν οι μπαταρίες εξαντλούνται η κάμερα αυτόματα θα κλείσει μετά από δύο ηχητικά σήματα. Αλλάξτε τις μπαταρίες εγκαίρως. Αν έχετε ρυθμίσει τις λειτουργίες του MMS θα σταλεί σε σας ένα MMS / SMS / για να ενημερώσει για την χαμηλή τάση των μπαταριών. 3.2 Τοποθετήστε την κάρτα SD και την κάρτα SIM Ανοίξτε το κάτω καπάκι. Εισάγετε την κάρτα SD στη θυρίδα της με την κενή πλευρά προς τα άνω. Θυμηθείτε πως η κάρτα SD μπορεί να τοποθετηθεί μόνο προς τη μία κατεύθυνση. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τοποθετήσει το διακόπτη της κάρτας στη θέση LOCK αλλιώς η κάμερα δε θα λειτουργήσει σωστά. Αν ορίσετε λειτουργία MMS /SMS / βεβαιωθείτε ότι εισάγατε την κάρτα SIM στην υποδοχή με τη γωνία πάνω ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 3.3 Ενεργοποίηση και λειτουργία ΟΝ Πριν την ενεργοποιήσετε δώστε προσοχή στα παρακάτω: 1. Αποφύγετε θερμοκρασιακές και κινητικές διαταραχές εμπρός από την κάμερα όπως κάποιο μεγάλο φύλλο, κουρτίνα, air condition, έξοδος καμινάδας ή άλλη πηγή θερμότητας για να μην έχετε κίνδυνο εσφαλμένης ενεργοποίησης. 2. Το ύψος από το έδαφος για την τοποθέτηση της κάμερας είναι ανάλογο του χώρου καταγραφής. Γενικά προτείνονται 1-2 μέτρα. Γυρίστε το διακόπτη στη θέση ΟΝ για να ενεργοποιήσετε την κάμερα. Πριν μπείτε στη λειτουργία ΟΝ μπορείτε να προσαρμόσετε το στόχο της κάμερας με το δείκτη laser. Σχετικές πληροφορίες στο 4.3. Μετά την ενεργοποίηση της κάμερας, η ένδειξη κίνησης LED (κόκκινο) θα αρχίσει να αναβοσβήνει για περίπου 10s. Το 10s είναι ένα χρόνος ασφαλείας πριν την αυτόματη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, π.χ. για το κλείσιμο και κλείδωμα του κάτω κάλυμματος, για την τοποθέτηση της κάμερας σε ένα δέντρο και να απομακρυνθείτε. Σε κατάσταση ΟΝ, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο. Η κάμερα θα τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο αυτόματα ανάλογα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ή τις τελευταίες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Η κάμερα έχει τη δυνατότητα εγγραφής ήχου, έτσι ώστε ο ήχος θα είναι ενσωματωμένος στο βίντεο κλιπ, ενώ καταγράφει ένα βίντεο. 3.4 Λειτουργία TEST Mode Σύρετε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση TEST για να τεθεί σε λειτουργία TEST. Υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες στη λειτουργία TEST: Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, τη χειροκίνητο φωτογράφιση, προεπισκόπηση ή αποστολή MMS χειροκίνητα.

7 3.4.1 Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις Πατήστε MENU στο τηλεχειριστήριο για να μπείτε στο μενού ρυθμίσεων. Η κάμερα μπορεί να μπει υπό έλεγχο για να προσαρμόσετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της μηχανής που εμφανίζονται στην οθόνη LCD της κάμερας ή εξωτερική οθόνη τηλεόρασης. Οι λεπτομερείς εργασίες θα περιγραφούν στο κεφάλαιο "Advanced Operations" Χειροκίνητη λήψη Μπορείτε να πιέσετε RIGHT (ΔΕΞΙΑ) για να βγάλετε χειροκίνητα φωτογραφία ή να τραβήξετε βίντεο Αναπαραγωγή εικόνων ή βίντεο Υπάρχουν δύο τρόποι για να προβάλετε τις ληφθείσες εικόνες ή βίντεο: 1. LCD οθόνη της φωτογραφικής μηχανής 2. Να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση που συνδέεται με την κάμερα με το καλώδιο τηλεόρασης. Πατήστε OK για να δείτε τις εικόνες, η τελευταία εικόνα θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD της κάμερας ή της τηλεόρασης. Πατήστε UP για να δείτε την προηγούμενη εικόνα και πατήστε το πλήκτρο DOWN για την επόμενη. Παρακαλώ σημειώστε ότι το βίντεο δεν μπορεί να αναπαραχθεί στην οθόνη LCD και μόνο μικρογραφία του βίντεο είναι δυνατόν να προβληθεί. Οι λεπτομερείς ενέργειες, όπως διαγραφή εικόνων ή βίντεο, θα περιγραφούν στο κεφάλαιο "Advanced Operations" κεφάλαιο Αποστολή MMS Όταν η λειτουργία MMS έχει ρυθμιστεί ως "Manual", μπορείτε να στείλετε την επιλεγμένη φωτογραφία στην προκαθορισμένη διεύθυνση σε δοκιμαστική λειτουργία. Η λειτουργία "Ημερήσιο Δελτίο (Daily Report)" και "Άμεση λειτουργία (Instant mode) χρησιμοποιούνται μόνο στη λειτουργία ON. 3.5 Απενεργοποίηση Σύρετε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση OFF για να απενεργοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή. Παρακαλώ σημειώστε ότι ακόμη και στην κατάσταση εκτός λειτουργίας, η κάμερα καταναλώνει ακόμα ορισμένα επίπεδα ισχύος σε επίπεδα μα. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να αφαιρέσετε την μπαταρία, αν η κάμερα δεν θα χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας ακόμη λόγος για να αφαιρέσετε τη μπαταρία είναι η διαρροή υγρών μπαταρίας που απευθείας καταστρέφουν την κάμερα και ακυρώνουν την εγγύηση.

8 4 Προηγμένες Λειτουργίες Από τις βασικές λειτουργίες της κάμερας στο προηγούμενο κεφάλαιο, γνωρίζουμε ότι η κάμερα έχει τρεις βασικές καταστάσεις λειτουργίας: 1. Κατάσταση εκτός λειτουργίας: διακόπτης λειτουργίας στη θέση OFF. 2. ON mode: διακόπτης λειτουργίας στη θέση ON. 3. Λειτουργία TEST: διακόπτης ισχύος βρίσκεται στη θέση δοκιμής. Στους παραπάνω τρεις τρόπους, ο τρόπος λειτουργίας OFF είναι η καθορισμένη ως ασφαλής λειτουργία κατά την αντικατάσταση της κάρτας SD ή των μπαταριών και τη μεταφορά της φωτογραφικής μηχανής. Αυτό το κεφάλαιο εξηγεί τις προηγμένες λειτουργίες για την προσαρμογή των ρυθμίσεων της κάμερας. Οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν στη λειτουργία TEST και το τηλεχειριστήριο είναι απαραίτητο. 4.1 Ρυθμίσεις Μενού Για να δείτε το μενού των ρυθμίσεων της κάμερας, πατήστε το MENU σε κατάσταση TEST (που ονομάζεται μενού των ρυθμίσεων του παρόντος κεφαλαίου). Το μενού των ρυθμίσεων θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD της κάμερας ή την εξωτερική οθόνη τηλεόρασης. Υπάρχουν δεκαεπτά στοιχεία του μενού ρυθμίσεων για την SG550M: Ρύθμιση Περιγραφή Camera Mode Επιλέξτε μεταξύ βίντεο ή φωτογραφίας Format Διαμορφώστε την κάρτα SD. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα διαγραφούν. Photo Size Video Size Set Clock Επιλέξτε την ανάλυση των φωτογραφιών (πχ 5ΜΡixels) Επιλέξτε την ανάλυση του βίντεο (πχ 640Χ480 VGA) Ρυθμίστε την ώρα και την ημερομηνία Photo Burst Επιλέξτε το πλήθος των συνεχόμενων φωτογραφιών που θα λαμβάνει η κάμερα. Video Length Επιλέξτε τη διάρκεια του κάθε κλιπ βίντεο που θα τραβάει η κάμερα. Video Sound Interval Sense Level Timer Επιλέξτε αν θα καταγράφεται ήχος από την κάμερα στο βίντεο. Επιλέξτε το χρόνο που θα μεσολαβεί κατ ελάχιστον από λήψη σε λήψη. Κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού η κάμερα είναι ανενεργή. Ρυθμίστε το επίπεδο ευαισθησίας του αισθητήρα. Υπάρχουν τρία επίπεδα LOW, NORMAL και HIGH. Όσο υψηλότερο τόσο πιο εύκολα θα ενεργοποιείται η κάμερα με κίνηση. Προτείνεται η επιλογή του NORMAL. Η ευαισθησία του αισθητήρα PIR είναι σχετική με τη θερμοκρασία, καθώς υψηλές θερμοκρασίες οδηγούν σε μεγαλύτερη ευαισθησία. Η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί συγκεκριμένη περίοδο της ημέρας ενώ όλη την υπόλοιπη παραμένει ανενεργή. (πχ από 10μμ ως 10πμ)

9 Flash Range MMS Set MMS Mode Send To Password Default Set Ρυθμίστε την εμβέλεια φωτισμού των led. Επιλέξτε μεταξύ 6 και 12 μέτρων. Με αυτή τη ρύθμιση μειώνεται ο αριθμός των led που ενεργοποιούνται το βράδυ. Το MMS στέλνεται μέσω GPRS συνεπώς πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από την εταιρεία σας. Υποστηρίζονται τέσσερις συχνότητες: 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900 MHz. Πρέπει να ρυθμίσετε τις σωστές παραμέτρους στην κάμερα: URL, APN, IP και Port. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον πάροχο κινητής για τις ρυθμίσεις αυτές. Υπάρχουν 3 ρυθμίσεις: Manual που λειτουργεί στη λειτουργία TEST, Daily Report(Ημερήσια αναφορά) και Instant(Άμεση) για τη λειτουργία ΟΝ. 1) Manual Επιλέξτε το manual στη λειτουργία TEST. Παρακαλώ εισάγετε την κάρτα SIM σωστά. Θυμηθείτε ότι μόνο φωτογραφία μπορεί να αποσταλεί στη λειτουργία TEST. Πληροφορίες βίντεο δεν μπορούν να αποσταλούν στη λειτουργία TEST. 2) Ημερήσια αναφορά Στην ημερήσια αναφορά η κάμερα θα στέλνει συνοπτικές πληροφορίες καθημερινά σε προκαθορισμένη ώρα σχετικά με το πόσες φωτογραφίες έχει τραβήξει, οπότε και θα λάβετε ένα συνοπτικό μήνυμα με την τελευταία φωτογραφία που ελήφθη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επιλέξτε τη λειτουργία Ημερήσια Αναφορά στην κατάσταση ΟΝ. Αν είναι ρυθμισμένος σε λειτουργία φωτογραφιών η κάμερα θα στείλει ένα MMS την προκαθορισμένη ώρα. Το MMS θα δείχνει την τελευταία φωτογραφία και τον συνολικό αριθμό φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί ως τότε. Αν είναι ρυθμισμένη σε λειτουργία βίντεο η κάμερα θα στείλει ένα SMS την προκαθορισμένη ώρα που θα δείχνει πόσα βίντεο κλιπ έχει τραβήξει η κάμερα ως τότε. 3) Άμεση Στην άμεση λειτουργία η κάμερα θα στείλει απευθείας την εικόνα που λαμβάνει ενώ για λόγους οικονομίας μπορεί ο χρήστης να ρυθμίσει όριο μηνυμάτων που μπορεί να στείλει. Επιλέξτε το Instant στην λειτουργία ΟΝ. Μπείτε σε αυτή τη λειτουργία για να λαμβάνετε άμεσα ότι συμβαίνει στο χώρο, ενώ μπορείτε να ορίσετε και όριο μηνυμάτων για λόγους οικονομίας χρημάτων. Τότε η κάμερα απλά δε θα στέλνει. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν η κάμερα είναι σε λειτουργία VIDEO τότε η λειτουργία MMS θα λειτουργεί όπως στην Ημερήσια Αναφορά και η κάμερα θα στέλνει ένα SMS με συνοπτικές πληροφορίες που θα λέει πόσα βίντεο έχουν τραβηχτεί. OFF) Η λειτουργία MMS απενεργοποιείται. Εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου που θα σταλεί το MMS. Υπάρχει ένα όριο 4 αριθμών που μπορείτε να ορίσετε για την αποστολή του MMS ή > Αριθμός: πιέστε # για μετακίνηση σε άλλη επαφή 2> δείτε το κεφάλαιο για τη σύνταξη 3> Και τα δύο: βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τουλάχιστον ένα αριθμό τηλεφώνου κι ένα . Σημείωση: Το προειδοποιητικό μήνυμα δε θα σταλεί αν ο αριθμός του τηλεφώνου είναι κενός. Για λόγους ασφαλείας βάλτε κωδικό κάθε φορά που θα μπαίνετε στη λειτουργία TEST. Ο προκαθορισμένος αριθμός είναι Μπορείτε να επιλέξετε OFF για απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής. Επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις στις προκαθορισμένες του κατασκευαστή Προκαθορισμένες ρυθμίσεις Setting Items Default Options Submenu Camera Mode Photo Video Format Enter Yes, No Photo Size 3M Pixel 5M Pixel Video Size Set Clock Enter Adjust Clock Photo Burst 1 Photo 2 Photo, 3 Photo

10 Video Length Avi 10 sec Avi 5 60 sec Video Sound On Off Interval 1 Min 5 60 seconds, 1-60 min Sense Level Normal High, Low Timer Off On Start, Stop (00:00 23:59) Flash Range 20ft./6m 40ft./12m MMS Set Enter URL, APN, IP, Port MMS Mode Off Manual, Daily Report, Instant Send To Number , Both 4 inputs Password OFF ON Default Set Γενικές Ρυθμίσεις Τα βήματα που πραγματοποιούν είναι κατάλληλα για τα ακόλουθα στοιχεία μενού: Camera Mode, Photo Size, Video Size, Photo Burst, Video Length, Interval, Sense Level, Timer and MMS Mode Λειτουργία κάμερας Set Υπάρχουν δύο τρόποι για να ρυθμίσετε τη λειτουργία φωτογραφικής μηχανής: 1. Μέσω πλήκτρο συντόμευσης 2. Μέσω μενού ρυθμίσεων. 1. Πλήκτρο συντόμευσης: Πατήστε UP για να ρυθμίσετε τη λειτουργία της κάμερας, σε βίντεο ή πιέστε προς τα κάτω για να ορίσετε λειτουργία κάμερας, ως φωτογραφίες στην απεικόνιση των πληροφοριών στη λειτουργία TEST. 2. Ρύθμιση μενού: Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε λειτουργία κάμερας σε βίντεο, με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή ήταν Φωτογραφία: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Camera Mode. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το βίντεο. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι υπογραμμισμένη. ε)πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Διαμόρφωση της SD-Card Το σύστημα θα διαγράψει όλες τις εικόνες ή βίντεο που έχουν αποθηκευτεί στην κάρτα SD μετά από τη μορφοποίηση γι αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Format. γ) Πατήστε OK για να επιλέξετε το Enter για να μπείτε στο υπομενού. δ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε YES. Το YES, θα επισημανθεί. ε) Πατήστε OK για να ξεκινήσει η διαμόρφωση της SD-card. Κατά τη διάρκεια της μορφοποίησης, η οθόνη θα εμφανίσει ένα μήνυμα "Παρακαλώ περιμένετε", όπως παρακάτω. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. PLEASE WAIT!

11 4.1.5 Μέγεθος φωτογραφίας Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε μέγεθος 3M Pixel υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι 5M Pixel: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Photo Size. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε 3M Pixel. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Μέγεθος βίντεο Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το μέγεθος οθόνης στα με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι στα : β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Video Size. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ημερομηνία και ώρα Ρύθμιση Η μορφή ημερομηνίας είναι μήνας / ημέρα / έτος, τη μορφή της ώρας είναι η ώρα: λεπτό: δευτερόλεπτο. Η ισχύουσα τιμή για το έτος είναι μεταξύ 2006 και Νοείται ότι η ημερομηνία και την ώρα που χρειάστηκε να οριστεί σε 15 του Νοεμβρίου 2007 καθώς και 10:30, οι ενέργειες αυτές είναι οι εξής: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Set Clock γ) Πατήστε OK για να τεθεί σε υπομενού. δ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το στοιχείο, πατήστε τα πλήκτρα UP ή DOWN για να αλλάξετε την τιμή. ε) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρύθμιση και να επιστρέψετε στο info εμφάνιση. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ριπή Φωτογραφιών Το παρακάτω δείχνει πώς να σκάσει η φωτογραφία σε 3 φωτογραφιών, με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή είναι 1 Φωτογραφία: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Photo Burst. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε 3 εικόνες. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Διάρκεια βίντεο Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώνει ή να αυξάνει την τιμή κατά 1 δευτερόλεπτο. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το μήκος βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη τιμή είναι 10 δευτερόλεπτα: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Video Length. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσει σε 5 δευτερόλεπτα. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και την έξοδο Ήχος Video Το παρακάτω δείχνει πώς να ορίσετε ήχο βίντεο ως κλειστό δεδομένου ότι η προηγούμενη επιλογή ήταν ανοιχτός:

12 β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Video Sound. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε μακριά ή επάνω. δ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ορισμός χρονικού διαστήματος Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσετε την τιμή κατα 5 δεύτερα ή 1 λεπτό. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το χρονικό διάστημα ενεργοποίησης έως 5 λεπτά υπό την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη τιμή είναι 1 λεπτό. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Interval. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσει σε 5 λεπτά. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ευαισθησία PIR Συνιστάται η χρήση σε κανονική λειτουργία. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε την ευαισθησία PIR σε χαμηλή υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή είναι η Κανονική. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Sense Level. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε Χαμηλή. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. ε)πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ορισμός χρονοδιακόπτη Παρακαλώ σημειώστε ότι η ώρα έναρξης και λήξης είναι αποτελεσματικά μόνον όταν το χρονόμετρο έχει οριστεί ως Ναι. Υπό την προϋπόθεση ότι η κάμερα θα πρέπει να εργαστεί από 08:00 ως 17:00, τα βήματα είναι ως εξής: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Timer. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε ΟΝ. δ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. ε) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το στοιχείο, πατήστε τα πλήκτρα UP ή DOWN για να αλλάξετε την τιμή. στ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρύθμισεις και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Εμβέλεια φωτισμού Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε την εμβέλεια του φωτισμού: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Flash Range. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε 20 ft./6m ή 40 ft./12m. δ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών MMS Ρυθμίσεις Εισάγετε τη ρύθμιση MMS που παρέχεται από το φορέα παροχής υπηρεσιών δικτύου. Υπάρχουν μόνο τέσσερις ρύθμισει που πρέπει να εισάγονται και τα βήματα είναι τα εξής: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Set MMS. γ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. δ) Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι για στοιχεία στο URL, APN, IP και Port, πατήστε το πλήκτρο # για εναλλαγή μεταξύ των επιλογών. Πατήστε αριθμητικά πλήκτρα για να πληκτρολογήσετε τα γράμματα ψηφία ή σημεία στίξης. Πατήστε UP (Άκυρο) για να

13 διαγράψετε. ε) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Ορισμός Mode MMS Υπάρχουν 3 λειτουργίες MMS:Η "Manual" λειτουργεί στη θέση TEST, "η Daily Report "και "Instant" στη θέση ΟΝ. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε τη λειτουργία για να Instant MMS υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι Off: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε MMS Mode. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε Instant. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Αν επιλέξετε "Daily Report", θα πρέπει να ορίσετε τον ημερήσιο χρόνο αποστολής: xxh, xxm. Αν επιλέξετε "Instant", πρέπει να ορίσετε πόσα MMS που θέλετε να στείλετε για οικονομία. Μπορείτε να επιλέξετε 0 έως 99 μηνύματα Αποστολή προς Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τα MMS θα αποστέλλονται. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε την αποστολή να Αριθμός υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Send To γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε αριθμό. δ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών ε) Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι, πατήστε το πλήκτρο # για εναλλαγή μεταξύ κάθε καταχώρισης. Πατήστε αριθμητικά πλήκτρα για να πληκτρολογήσετε τα γράμματα ψηφία ή σημεία στίξης. Πατήστε UP για να διαγράψετε. στ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Εισαγωγή κωδικού πρόσβασης Αν η ρύθμιση κωδικού πρόσβασης έχει επιλεγεί ως ΟΝ μετά την ενεργοποίηση της κάμερας, στην οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής, θα ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης είναι Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Μπορεί να αλλάξει με τις ακόλουθες ενέργειες: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Password.. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε Ενεργοποίηση. δ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. ε) Υπάρχουν τρεις είσοδοι για τους κωδικούς: νέος, παλιός και επιβεβαίωση του κωδικού πρόσβασης, πατήστε το πλήκτρο # για εναλλαγή μεταξύ κάθε εισόδων. Πατήστε αριθμητικά πλήκτρα για να πληκτρολογήσετε τα ψηφία. Πατήστε UP για να διαγράψετε. στ) Εισαγωγή στο OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Εάν οι είσοδοι είναι κενές, ο κωδικός πρόσβασης δεν θα αλλάξει! Αν πληκτρολογήσετε σωστά, ο νέος κωδικός πρόσβασης έχει ρυθμιστεί. Στην οθόνη LCD θα ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης την επόμενη φορά που ενεργοποιήσετε την κάμερα. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων Για να επαναφέρετε τη ρύθμιση σε προκαθορισμένες τιμές, τα βήματα είναι τα ακόλουθα: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Reset.. γ) Πατήστε OK για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στο info εμφάνιση. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο info εμφάνιση. 4.2 Αναπαραγωγή Στη λειτουργία αναπαραγωγής, εικόνες ή βίντεο μπορεί να προβληθεί, διαγράφεται και η εικόνα μπορεί να είναι χειροκίνητα στείλει με μήνυμα MMS. Μπορεί να γίνει μόνο σε δοκιμαστική λειτουργία.

14 Οι εικόνες μπορούν να προβληθούν σε: LCD οθόνη για την παρακολούθηση της κάμερας και την τηλεόραση που συνδέουν την κάμερα με καλωδιακή τηλεόραση? Τα βίντεο μπορούν να προβληθούν μόνο στην οθόνη της τηλεόρασης. Για λόγους απλούστευσης, οι εργασίες με το PC δεν θα έχουν εισαχθεί εδώ Προβολή φωτογραφιών ή βίντεο α) Αλλαγή σε Λειτουργία δοκιμής και να τεθεί σε οθόνη πληροφοριών. β) Πατήστε OK για να δείτε τις τελευταίες εικόνα (ή βίντεο) σε οθόνη LCD της κάμερας, οθόνη τηλεόρασης ή προβολής εικόνων με τηλεόραση-in υποδοχή. γ) Πατήστε ΔΕΞΙΑ για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο κλιπ στο παρακολουθεί τηλεόραση, βίντεο κλιπ, δεν μπορεί να παίξει σε οθόνη LCD της κάμερας. δ) Πατήστε το ΔΕΞΙΑ για να σταματήσει να παίζει και να επιστρέψετε στην λειτουργία αναπαραγωγής. ε) Πατήστε UP για να δείτε την επόμενη εικόνα (ή βίντεο) και DOWN για την προηγούμενη. στ) Πατήστε OK για να επιστρέψετε στην οθόνη πληροφοριών. Όταν δείτε εικόνες, ο συνολικός αριθμός όλων των εικόνων στην SD-card και ο δείκτης του εμφάνιση εικόνας θα εμφανιστεί, αντίστοιχα Διαγραφή φωτογραφιών ή βίντεο α) Προβολή της εικόνας (ή βίντεο) που πρέπει να διαγραφεί (ανατρέξτε στο 4.3.1). β) Πιέστε MENU για να εμφανίσετε το μενού αναπαραγωγής. γ) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Διαγραφή. Ένα φωτίζεται. δ) Για να διαγράψετε την τρέχουσα εικόνα, απλώς παραλείψτε αυτό το βήμα. Για να διαγράψετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο, πατήστε το πλήκτρο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε όλους. ε) Πατήστε OK, και Ναι Δεν ζητηθεί. Δεν έχει επισημανθεί. στ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επισημάνετε Ναι. ζ) Πατήστε OK για να διαγράψετε την εικόνα ή το βίντεο. Πατήστε MENU για ακύρωση και επιστροφή στην αναπαραγωγή. Παρακαλώ σημειώστε ότι μετά τη διαγραφή μιας εικόνας ή ενός αρχείου βίντεο, τα διαγραμμένα αρχεία δεν μπορούν να αποκατασταθούν! Επιπλέον, για να διαγράψετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο κλιπ στην SD-card, προτείνεται να διαμορφώσετε το SD-card, ανατρέξτε στο Αποστολή MMS χειροκίνητα Η επιλογή Αποστολή MMS θα εμφανίζονται μόνο όταν το στοιχείο ρύθμισης MMS Mode έχει επιλεγεί ως χειροκίνητο. α) Δείτε τις εικόνες και επιλέξτε μία για αποστολή. β) Πιέστε MENU για να εμφανίσετε το μενού αναπαραγωγής. γ) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Αποστολή μηνύματος. Το Αποστολή τονίζεται δ) Πατήστε OK για να στείλετε MMS, σύμφωνα με τη ρύθμιση στο μενού ρυθμίσεων. Πατήστε MENU για ακύρωση και επιστροφή στην αναπαραγωγή. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι εικόνες μπορούν να σταλούν μόνο αν το στοιχείο ρύθμισης MMS Type έχει επιλεγεί ως PIC και ότι το βίντεο δεν μπορεί να σταλεί. Εάν η κάρτα SIM δεν έχει τοποθετηθεί, η εικόνα δεν μπορεί να σταλεί επίσης. 4.3 Λέιζερ Ένα λέιζερ μπορεί να ανάψει κυρίως στην διάρκεια της νύκτας ή σκοτεινό περιβάλλον ως πρόσθετη λειτουργία για την επισήμανση σε ένα αντικείμενο ή μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος (ROI). Πατήστε * για να ανάψετε το φως λέιζερ σε λειτουργία TEST και χρησιμοποιήστε το ρυθμιστή κλίσης στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής για να ρυθμίσετε τη γωνία της λήψης και την κατεύθυνση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! 4,4 Αρίθμηση αρχείων Οι εικόνες και τα βίντεο αποθηκεύονται σε προσημασμένο φάκελο. Η αρίθμηση των αρχείων συνεχίζεται με την προσθήκη ενός στον τελευταίο αριθμό για κάθε νέο αρχείο εικόνας ή βίντεο. Η αποθήκευση δίνει όνομα όπως IMAG0001.JPG ή IMAG0001.AVI. Μέσα από την κατάληξη μπορεί να διακρίνει κανείς αν το αρχείο είναι μια εικόνα (με κατάληξη. jpg) ή ένα βίντεο (με κατάληξη. avi).

15 4,5 Αναβάθμιση λογισμικού Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αυτόματης αναβάθμισης για εσάς. Αναβάθμιση απαιτείται μόνον όταν ένα βελτιωμένο firmware είναι διαθέσιμο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Appendix: Technical Specifications Αισθητήρας κάμερας 5MP Color CMOS Φακός F/NO=3.0 FOV(Field of View)=52 Ακτίνα φωτισμού IR 6m or12m Οθόνη 1.7 LCD Κάρτα μνήμης From 8 MB to 16 GB Ανάλυση εικόνας 5MP = MP = Ανάλυση βίντεο (16fps) (20fps) Αισθητήρας PIR Multi Zone Ευαισθησία PIR Adjustable (High/Normal/Low) Χρόνος ενεργοποίησης 1.2s Βάρος 0.30 kg Θερμοκρασίες Λειτουργίας/Αποθήκευσης C / C Διάστημα παύσης 1s 60 min. Συνεχόμενα καρέ 1 3 Διάρκεια βίντεο 1 60s Τροφοδότηση 8 AA or 4 AA Κατανάλωση stand-by < 0.25 ma (<6mAh/Day) Κατανάλωση ισχύος 400 videos(interval=5min,video length=10s); >500 MMS(use 8*AA batteries) Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας LED Indicator Οθόνη ενδείξεων LCD display on camera Καταγραφή ήχου Available Στήριξη Rope/Belt/Python lock Διαστάσεις 140 x87 x55 mm Υγρασία λειτουργίας 5% - 90% Επιβεβαίωση ασφαλείας FCC, CE, RoHS Appendix: Parts List Εξάρτημα Ποσότητα Κάμερα 1 Τηλεκοντρόλ 1 Καλώδιο USB 1 Καλώδιο τηλεόρασης 1 Ιμάντας 1 Βιβλίο οδηγιών 1 Κεραία 1 Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ Η ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΊΕΣ. ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΣΗΜΟ MANUAL ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ.

Κάμερα Ασφαλείας 12MP Οδηγίες χρήσης

Κάμερα Ασφαλείας 12MP Οδηγίες χρήσης www.ellinikomeli.gr Κάμερα Ασφαλείας 12MP Οδηγίες χρήσης Αισθητήρας φωτός Μπλε-κόκκινο LED Υπέρυθρος φωτισμός Φακός Αισθητήρας κίνησης Πλευρικοί αισθητήρες Κλείδωμα Σύνδεση μετασχηματιστή Κάρτα μνήμης

Διαβάστε περισσότερα

SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M

SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Οδηγίες...3 1.1 Γενική περιγραφή...3 1.2 Διεπαφές κάμερας...3 1.3 Εξαρτήματα και χαρακτηριστικά κάμερας...3 1.4 Τηλεχειριστήριο...3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ - Μην ανοίγετε την πόρτα των μπαταριών κάτω από το νερό. - Κλείστε την πόρτα της μπαταρίας σωστά για καλύτερη στεγανοποίηση. - Ξεπλύνετε με καθαρό νερό μετά τη χρήση και φυλάξτε το στεγνό για

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγκατάσταση και η λειτουργία του οργάνου, πρέπει να είναι σύμφωνες με τις παρακάτω οδηγίες: 1) Το όργανο θα πρέπει να εγκατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

DC-733i Συνοπτικός οδηγός

DC-733i Συνοπτικός οδηγός DC-7i Συνοπτικός οδηγός Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Από σήμερα συγκαταλέγεστε στους πολυάριθμους χρήστες των προϊόντων LEXIBOOK. Το dventure Watch W40 της Lexibook είναι ένα ψηφιακό προϊόν που παρέχει υψομετρητή, βαρόμετρο, δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 1. Γενικά Είναι ένα σύστηµα µέτρησης θερµοκρασίας πολλών σηµείων και τηλεειδοποίησης µέσω

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 1. Επισκόπηση Προϊόντος Ευχαριστούμε για την αγορά του ρολογιού εντοπισμού (GPS tracker). Για την καλύτερη και ευκολότερη χρήση του προϊόντος παρακαλούμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες Λειτουργίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

CONTROLLER KB SERIES

CONTROLLER KB SERIES CONTROLLER KB SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ 1. Οθόνη Έναρξης Αυτή είναι η πρώτη οθόνη που εμφανίζεται όταν η μονάδα τεθεί σε λειτουργία. Μεταβαίνει αυτόματα στην οθόνη λειτουργίας όταν το σύστημα βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο.

Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο. Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο. CQ - PP 100 QUAD Οδηγίες χρήσης Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1 ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ MDL 840 / F Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΑ Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑ Α) A. Κουµπί ξυπνητηριού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Ανάβοντας/σβήνοντας την κάμερα Φόρτιση μπαταρίας Αφαίρεση μπαταρίας Εισαγωγή κάρτας μνήμης Format της

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 018957 WWW.BORMANNTOOLS.COM Εγχειρίδιο χρήσης και ασφάλειας για μετρητή αποστάσεων με Laser Χρήση μηχανήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα