Σ Υ Ν Α Υ Λ Ι Ε Σ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Υ Ω Δ Ε Ι Ο Υ Χ Α Λ Α Ν Δ Ρ Ι Ο Υ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σ Υ Ν Α Υ Λ Ι Ε Σ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Υ Ω Δ Ε Ι Ο Υ Χ Α Λ Α Ν Δ Ρ Ι Ο Υ"

Transcript

1 Σ Υ Ν Α Υ Λ Ι Ε Σ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Υ Ω Δ Ε Ι Ο Υ Χ Α Λ Α Ν Δ Ρ Ι Ο Υ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12/2013 Οι μαθητές και μαθήτριες των τάξεων του πιάνου, βιολιού, φλάουτου και κιθάρας θα ερμηνεύσουν έργα μεγάλων κλασσικών και σύγχρονων, ξένων και ελλήνων συνθετών στην δεύτερη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου, Αγίου Γεωργίου 16. Η συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό. ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12/2013 Το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του στην αίθουσα του Ελληνογερμανικού συλλόγου «ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ» στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, οδός Κριεζή 64 και Μονεμβασιάς. Οι σπουδαστές όλων των οργάνων, της μονωδίας και τα φωνητικά σύνολα «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» θα ερμηνεύσουν τα ωραιότερα έργα του κλασσικού ρεπερτορίου. ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/2013 Ο τελειόφοιτος σπουδαστής του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Γιάννης Κερεστετζής, τάξη κας Σταυρούλας Παπαδιαμάντη, θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου στην αίθουσα του Αετοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου με έργα Bach, Chopin, Mozart, Beethoven, Kachaturian, Καλομοίρη. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. ΔΕΥΤΕΡΑ 02/12/2013 Συναυλία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου. Συμμετέχουν η παιδική χορωδία «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» υπό τη διεύθυνση του κου Γιάννη Σκεντέρη και η τάξη βιολιού του κου Σπύρου Στεργίου. Οι μικροί σπουδαστές του ωδείου, μέσα στην ζεστή ατμόσφαιρα του Ιερού αυτού Χώρου, θα ερμηνεύσουν και θα τραγουδήσουν τις πιο γνωστές κλασσικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11/2013 Η τελειόφοιτος σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Μαρίνα Κωνσταντινίδου, τάξη κας Μάγδας Νικολαίδου, θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου στην αίθουσα του Καλλιτεχνικού Κέντρου Athenaeum, ώρα 8.00 μ.μ., με έργα Bach, Scarlatti, Beethoven, Granados, Gershwin και Καλομοίρη.

2 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012/ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Η χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου «Ασπασία Κανατσούλη», οι μαθήτριες του πιάνου Μαρία Αναστασοπούλου, τάξη κας Μαργαρίτας Βαμβακάρη, η Κωνσταντίνα Μαραγκού, τάξη κας Βασιλικής Τσιμπούκη και ο μαθητής του φλάουτου Διονύσης Ιωάννου, τάξη κας Αλλέγρης Βουλγαράκη παρουσίασαν, στην έναρξη του Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, ένα μουσικό πρόγραμμα με τα ωραιότερα κομμάτια ξένων και ελλήνων συνθετών αφιερωμένα στα παιδιά ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Οι καθηγήτριες του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Ελένη Γιαννακοπούλου και Σίσσυ Μέττα έδωσαν ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια στην αίθουσα συναυλιών του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Athenaeum με έργα Schubert, Dvorak, Debussy κ.α. Παρόλη την τρομερή βροχή η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από ένα ενθουσιώδες κοινό που χειροκρότησε την ευαισθησία, την τεχνική και την άψογη ερμηνεία των δύο καλλιτέχνιδων ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, δίπλωμα πιάνου με 1 ο Βραβείο και Αριστείο Εξαιρετικής Ιδιοφυΐας, του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, με 3 πανελλήνια βραβεία, master of Performance Artist από τη Μουσική Ακαδημία F. Liszt, 2 ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό πιάνου του Regio της Ιταλίας, έχοντας συμπράξει με τη Συμφωνική Ορχήστρα Βουδαπέστης και δίνοντας ρεσιτάλ πιάνου στην Πράγα, Βουδαπέστη, Πόρτο, Βαρκελώνη και αλλού, έδωσε ρεσιτάλ πιάνου στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου ερμηνεύοντας δεξιοτεχνικά έργα των μεγαλύτερων κλασσικών συνθετών ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Η δεκάχρονη Κωνσταντίνα Μαραγκού, μαθήτρια του πιάνου, τάξη κας Βασιλικής Τσιμπούκη, ενθουσίασε το κατάμεστο στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. ερμηνεύοντας τους νησιώτικους χορούς του Κωνσταντινίδη στη συναυλία που διοργανώθηκε στις 11/12/2012 και ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα του Παιδιού. Η Κωνσταντίνα Αριστείο του Διαγωνισμού της Χ.Ο.Ν. και 1ο Βραβείο του Πανελλήνιου διαγωνισμού Πιάνου «ΜΑΡΙΑ ΧΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΓΑΡΑ» που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2012 παράλληλα σπουδάζει βιολί (τάξη κου Σπύρου Στεργίου), χορό και υπόσχεται πολλά στον χώρο της Τέχνης.

3 5. 10 ΕΩΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες ακροάσεις του 1 ου τριμήνου από τη διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, κα Μαρία Κανατσούλη Παπαδιαμάντη, σε όλους τους σπουδαστές όλων των τμημάτων και τάξεων ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 «Μελωδικό ταξίδι στις ωραιότερες σελίδες της κλασσικής μουσικής εμπνευσμένες από τη μαγεία των Χριστουγέννων.» Πιάνο: Αποστόλου Μιχάλης, Γεωργιάδου Σίλεια, Κατή Σουζάνα, Κωνσταντινίδου Μαρίνα, Πωλαναγνωστάκη Ευγενία, Τσάμπρας Θεόδωρος, Χαχάλη Σταυρούλα Παμφυλία. Βιολί: Βλάχος Νέστορας, Νοκ Χριστίνα Λίζα, Ρίζου Κάλλυ, Φίλια Αμαλία. Κιθάρα: Πότση Σοφία, Σέλα Πλούμπ Χρήστος. Μονωδία: Κορδορούμπα Ελεάννα, Κορτέση Ιλεάνα, Κουρτικάκη Ειρήνη, Κύκνα Ιωάννα, Κωτσέλη Νεφέλη, Παπαδιαμάντη Έλλη Ασπασία. Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου, ώρα 7.00 μ.μ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Ρεσιτάλ πιάνου της Νεφέλης Κωτσέλη, τάξη κας Μαρίας Κανατσούλη Παπαδιαμάντη με έργα Bach, Beethoven, Mendelssohn, Gershwin, Liszt στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Αγίου Γεωργίου 16 και ώρα 7.00 μ.μ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, οι εθελοντές Χαλανδρίου οργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Το χαμόγελο του Παιδιού χάνεται από το πρόσωπό του στη Σύγχρονη Κοινωνία». Το συνέδριο ξεκίνησε με τις γλυκές φωνούλες της χορωδίας «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» θυμίζοντας ότι η Μουσική χαρίζει στα παιδιά ευτυχία, αισιοδοξία και πλατειά χαμόγελα. Υπεύθυνη της διοργάνωσης η κα Αφροδίτη Χατζηγεωργίου, Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Χαλανδρί ου και στην οποία αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Η απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Μαριτίνα Ταμπακοπούλου Δίπλωμα Μονωδίας με Άριστα Παμψηφεί και 1 ο Βραβείο, τάξη κας Μαρίας Θωμά, έδωσε ρεσιτάλ

4 κλασικού τραγουδιού αφιερωμένο στους γάλλους συνθέτες του 20 ου αιώνα στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου. Στο πιάνο τη συνόδευσε ο Θάνος Μαργέτης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Η χορωδία «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου καλεσμένη στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ερμήνευσε τα κάλαντα και γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με μεγάλη επιτυχία ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Η αριστούχος απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Μαριτίνα Ταμπακοπούλου, τάξη κας Μαρίας Θωμά, έδωσε ρεσιτάλ τραγουδιού στην αίθουσα συναυλιών της Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ερμηνεύοντας έργα των Rossini και Verdi. Στο πιάνο συνόδευσε ο Θάνος Μαργέτης. Η λαμπρή παρουσία, η εξαιρετική τεχνική και η ερμηνεία της Μαριτίνας Ταμπακοπούλου ενθουσίασε το κοινό που χειροκρότησε με ενθουσιασμό τη νεαρή καλλιτέχνιδα που υπόσχεται μια λαμπρή καριέρα στα λυρικά θέατρα του κόσμου. Αποσπάσματα του ρεσιτάλ παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR στα καλλιτεχνικά γεγονότα που ξεχώρισαν. Η Μαριτίνα Ταμπακοπούλου ξεκίνησε τη λυρική της καριέρα ερμηνεύοντας με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Ευρυδίκης στην όπερα «Ορφέας και Ευρυδίκη» που ανέβασε το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου στο θέατρο του A.C.S., τον Απρίλιο του 2012, για τον εορτασμό των 70 χρόνων λειτουργίας του. Η νεαρή καλλιτέχνιδα συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας κοντά σε μεγάλους καλλιτέχνες παιδαγωγούς ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Ο Μιχάλης Αποστόλου, μαθητής της Μάγδας Νικολαίδου, στην τάξη της Δεξιοτεχνίας, επελέγη μεταξύ όλων των μαθητών του Εθνικού Ωδείου να συμμετάσχει στην εορταστική συναυλία που εδόθη στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας. Η εξαιρετική τεχνική του νεαρού πιανίστα που ερμήνευσε έργα Chopin και Rachmaninoff καθήλωσε το κοινό που στην ερμηνεία του αναγνώρισε έναν πολλά υποσχόμενο νέο καλλιτέχνη.

5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Η Κέλλυ Μητροπούλου (βιολί) και ο Γιώργος Ταμιωλάκης (τσέλο), απόφοιτοι του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου με Άριστα Παμψηφεί, Α Βραβείο και Αριστείο Εξαιρετική Επίδοσης μαζί με τον ταλαντούχο λυράρη Λευτέρη Ανδριώτη παρουσίασαν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων «ΚΙΝΗΤΡΟ» τα έργα του Γιώργου Ταμιωλάκη. Τη μουσική ερμηνεία των έργων πλαισίωσαν με τις χορευτικές τους ικανότητες οι Όλγα Δημητράκη και Δανάη Πάνου. Η πρωτότυπη μουσική με στοιχεία αυτοσχεδιασμού πάνω σε θέματα εμπνευσμένα από την κρητική παράδοση απέδωσαν με εξαιρετική ευαισθησία οι μουσικοί και οι χορεύτριες. Την επιμέλεια φωτισμού είχε η σχεδιάστρια φωτισμών Βαλεντίνα Ταμιωλάκη, απόφοιτος του Θεατρικού Τμήματος Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και με Μεταπτυχιακά στο Λονδίνο ενώ παράλληλα είναι απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου στο Φλάουτο με τον βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Α Βραβείο. Η Κέλλυ Μητροπούλου, αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Ορχήστρα Μεσογείου και στην Ελληνοτουρκική Ορχήστρα συνεχίζει της σπουδές της στη Μουσική Ακαδημία της Γερμανίας, ενώ ο Γιώργος Ταμιωλάκης, με υποτροφία στο εξωτερικό, έχει συμμετάσχει ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και υπόσχεται πολλά και στον τομέα της Σύνθεσης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Ο Κώστας Μπουρόπουλος, καθηγητής κιθάρας στο Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου, συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία που εδόθη στο Athenaeum με γνωστά έργα από τον Παγκόσμιο Κινηματογράφο, έργα Ρομαντικής εποχής καθώς και του 20ου αιώνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Η πιανίστα και καθηγήτρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Μάγδα Νικολαίδου μαζί με την πιανίστα Ιωάννα Αβραάμ ερμήνευσ αν τα ωραιότερα έργα για πιάνο, 4 χέρια, των Debussy, Brahms και Rachmaninoff στην αίθουσα συναυλιών AN ART Artistry στην Πλάκα. Η ζεστή ακουστική της αίθουσας ανέδειξε την ερμηνεία των δύο καλλιτέχνιδων και ενθουσίασε το κοινό.

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου, στο πλαίσιο των Συναυλιών, που διοργανώνονται από τη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσίασε στις 22 Μαρτίου ρεσιτάλ τραγουδιού των σπουδαστριών της τάξης μονωδίας Έλλης Παπαδιαμάντη και Νεφέλης Κωτσέλη. Οι νεαρές τραγουδίστριες, υπό τη μουσική καθοδήγηση της κυρίας Μ. Θωμά, ερμήνευσαν διάσημες και απαιτητικές άριες, προερχόμενες από το πλούσιο κλασικό ρεπερτόριο. Τα έργα των Mendelssohn, Mozart, Beethoven, Massenet, Bizet και Donizetti εντυπωσίασαν το κοινό, το οποίο ενθουσιωδώς χειροκρότησε τις νεαρές καλλιτέχνιδες. Έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά, το Ωδείο μας συνεχίζει τη λαμπρή συνεργασία του με τον καταξιωμένο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ «Με τη σκέψη στη Νάνα Κανατσούλη» το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου διοργάνωσε στις 20 Απριλίου Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής στη Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία. Σε κλίμα κατανυκτικό, διπλωματούχοι και τελειόφοιτοι σπουδαστές του Ωδείου απέδ ωσαν με ευλάβεια και πνευματικότητα τις ιερές μελωδίες των Vivaldi, Bach, Händel, αλλά και του συγχρόνου A. L. Webber. Στην κατάμεστη αίθουσα της Εκκλησίας π αρουσιάστηκαν οι Έλλη Ασπασία Παπαδιαμάντη (σοπράνο), η Νεφέλη Κωτσέλη ( μέτζο), ο Θεόδωρος Μουζακίτης (βιολί), ο Γιώργος Ταμιωλάκης (τσέλο), η Βαλεντίνα Ταμι ωλάκη (φλάουτο), η Χορωδία και το Σύνολο Εγχόρδων του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Στεργίου. Η παρουσίαση και η μουσική επιμέλεια της Συναυλίας ανήκε στη Μαρία Θωμά. Έχοντας αποσπάσει συγκινητικές κριτικές για την υψηλού επιπέδου παρουσία του, το Ωδείο μας συνεχίζει την καταξιωμένη πορεία του στο χώρο της Υψηλής Τέχνης. Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Κινέζου Πρέσβη στην Αθήνα κα Yang Guohua, η σύζυγος του Αυστριακού Πρέσβη στην Αθήνα κα Melitta Schubert και πλήθος κόσμου.

7 18. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΙΑΝΟΥ & ΧΟΡΩΔΙΩΝ Χ.Ο.Ν Κερδίσαμε! Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, φέρουσα το όνομα της ιδρύτριάς του Ασπασίας Κανατσούλη, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να διαπρέπει. Πιστή στην καταξιωμένη πορεία της, η χορωδία μας απέσπασε το 1 ο Βραβείο στον 23o Πανελλήνιο διαγωνισμό Χορωδιών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου Οι μελωδικές φωνούλες των παιδιών μας ερμήνευσαν τραγούδια του ελληνικού αλλά και του ξένου ρεπερτορίου. Συγκεκριμένα, στη βραδιά του τελικού ακούστηκαν έργα των Χατζιδάκι, Κούκου, Σκεντέρη κλπ. Η παιδική χορωδία, υπό τη διδασκαλία των Γιάννη Σκεντέρη και Λουκίας Γκαρδιακού, επιτελεί σημαντικό έργο, φωτίζοντας την εκπαιδευτική σημασία αλλά και τις ερμηνευτικές δυνατότητες της παιδικής μουσικής έκφρασης. Θα είμαστε πάντοτε το πιο θερμό κοινό για τα παιδιά μας. Στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, έλαβε χώρα και ο 29 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου, με την μαθήτρια Έλενα Στάκα της τάξης της κας Κατερίνας Γκίρδη να αποσπά το 1 ο Βραβείο, ερμηνεύοντας έργα Bach, Czerny, Mozart και Καλομοίρη. Θερμά Συγχαρητήρια!!! 19. ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΑΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Στο πλαίσιο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων του Ωδείου μας, κυρίαρχη παραμένει η θέση, που διατηρούν οι Συναυλίες μας εκείνες, με την ευκαιρία των οποίων παρουσιάζεται από κάθε καθηγητή η πρόοδος, η δεξιοτεχνία και η ερμηνευτική δεινότητα των μικρών ή μεγάλων, αρχαρίων ή προχωρημένων μαθητών του. Μεριμνώντας εξίσου για την εκπαιδευτική αλλά και για την καλλιτεχνι κή διάσταση των συναυλιακών παρουσιάσεων, οι καθηγητές αποκαλύπτουν και φέτος το ταλέντο των πολυαγαπημένων τους μαθητών: 07/04/2013 Τάξη κας Ελένης Γιαννακοπούλου. 06/04/2013 Τάξη κας Μάγδας Νικολαίδου. 21/04/2013 Τάξεις των τμημάτων πιάνου, κιθάρας, βιολιού, τσέλου και φλάουτου. 19/05/2013 Τάξη κας Μαρίας Φραγκούλη και κας Σταυρούλας Παπαδιαμάντη. 16/06/2013 Τάξη κας Μαργαρίτας Βαμβακάρη και κας Δήμητρας Ζησοπούλου 21/06/2013 Τάξη κας Βασιλικής Τσιμπούκη 20. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥ CHANTAL STIGLIANI Στις 18 Μαίου, στην αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου μας, πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο Πιάνου από τη διεθνούς φήμης πιανίστα Chantal Stigliani.

8 Με την επιτυχία του νέου της δισκογραφικού εγχειρήματος στις αποσκευές της, η Chantal Stigliani προσέφερε απλόχερα τον πλούτο των γνώσεών της στους συμμετέχοντες πιανίστες και ακροατές. Δίνοντας έμφαση στην παράμετρο της ερμηνευτικής διείσδυσης, αλλά και σε ζητήματα τεχνικής φύσεως, η Chantal Stigliani προσέγγισε με την έμπειρη ματιά της έργα των Bach, Chopin, Rachmaninoff, Debussy. Η επιτυχία του Σεμιναρίου επιβεβαιώνει τον ιδιαίτερο δεσμό, που έχει αναπτύξει η πιανίστα με το ελληνικό κοινό. 21. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Το καλλιτεχνικό νηπιαγωγείο του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, έχοντας υποδεχθεί στην αγκαλιά του τρυφερά πλασματάκια προσχολικής ηλικίας, ανοίγει τις πόρτες του και στους γονείς, σε μία παρουσίαση της δραστηριότητάς του. Σε ένα κεφάτο ανοιχτό μάθημα, τα παιδιά παίρνουν την σκυτάλη και μοιράζονται τη μαγεία της μουσικής, που κατά τη διάρκεια της χρονιάς ανακάλυψαν με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, μαζί με τους γονείς τους. Τραγούδι, χορός και θεατρικό παιχνίδι. Όλα ήταν στο πρόγραμμα του ανοιχτού μαθήματος! 22. Η ΝΕΦΕΛΗ ΚΩΤΣΕΛΗ ΣΤΟ ART CAMPUS ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ Η Νεφέλη Κωτσέλη, απόφοιτος του τμήματος Μονωδίας με Άριστα Παμψηφεί και 1ο Βραβείο, του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, τάξη Μαρίας Θωμά, επελέγη μεταξύ πολλών νέων καλλιτεχνών να συμμετάσχει με υποτροφία στο Art Campus που διοργάνωσαν «Οι φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στους Δελφούς από 8 έως 14 Ιουλίου Η Νεφέλη Κωτσέλη είχε την τύχη να πάρει μαθήματα από τη μεγάλη λυρική τραγουδίστρια Marlis Petersen, γνωστή στο Αθηναϊκό κοινό από τις εμφανίσεις της στο Μέγαρο Μουσικής και συγκεκριμένα στην όπερα Lulu του Alban Berg. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012/2013 ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΙΑΝΟΥ 1. ΚΩΤΣΕΛΗ ΝΕΦΕΛΗ, τάξη κας Μαρίας Κανατσούλη Παπαδιαμάντη, Άριστα. ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΝΩΔΙΑΣ 1. ΚΩΤΣΕΛΗ ΝΕΦΕΛΗ, τάξη κας Μαρίας Θωμά, Άριστα Παμψηφεί και 1 ο Βραβείο. ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΙΑΝΟΥ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ, τάξη κας Μάγδας Νικολαίδου, Άριστα. 2. ΚΑΤΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΑΥΗ, τάξη κας Βασιλικής Τσιμπούκη, Λίαν Καλώς. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΠΙΑΝΟΥ 1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τάξη κας Μαρίας Φραγκούλη, Άριστα.

..Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

..Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ..Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010, εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια που έδωσαν η διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ 1 Ο ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ 1 Ο ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ 1 Ο ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Εξαιρετική επιτυχία συμείωσε η συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου στο Φόρουμ που οργάνωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009/2010

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009/2010 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009/2010 ΣΕΜΙΑΝΑΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥ RAY LUCK 16/09/2009 Ο γνωστός αμερικανός πιανίστας Ray Luck, έδωσε σεμινάρια πιάνου στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Αγίου Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2006/2007 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2006/2007 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2006/2007 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11/09/2006 Κορυφαία στιγμή στα 65 χρόνια λειτουργίας του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου ήταν η παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2005/2006

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2005/2006 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2005/2006 28/09/2005 Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» πλαισίωσε με τραγούδια, που έγραψε η διευθύντρια του Ωδείου κα Μαρία Κανατσούλη-Παπαδιαμάντη,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία των προηγούμενων εξαμήνων και παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία των προηγούμενων εξαμήνων και παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, το Μέγαρο Μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

drummer Sean Skeete, καθηγητής μουσικών συνόλων του Berklee, δίδαξε το ρόλο

drummer Sean Skeete, καθηγητής μουσικών συνόλων του Berklee, δίδαξε το ρόλο Μικρός ΟΥΣΙΚΟΣ ΟΝΟΣ ΑΡ. 2 Ιανουάριος 2011 Εξαιρετικά γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της φετινής επίσκεψης των καθηγητών του Berklee College of Music στο πλαίσιο του Berklee World Scholarship Tour για τη χορήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Õ Ð Ï Õ Ñ Ã Å É Ï Ð Ï Ë É Ô É Ó Ì Ï Õ Ê Ñ Á Ô É Ê Ï Ù Ä Å É Ï È Å Ó Ó Á Ë Ï Í É Ê Ç Ó. ìáñôßïõ 2009. ìå ôá öôåñü ôçò åëëçíéêþò ìïõóéêþò

Õ Ð Ï Õ Ñ Ã Å É Ï Ð Ï Ë É Ô É Ó Ì Ï Õ Ê Ñ Á Ô É Ê Ï Ù Ä Å É Ï È Å Ó Ó Á Ë Ï Í É Ê Ç Ó. ìáñôßïõ 2009. ìå ôá öôåñü ôçò åëëçíéêþò ìïõóéêþò Õ Ð Ï Õ Ñ Ã Å É Ï Ð Ï Ë É Ô É Ó Ì Ï Õ Ê Ñ Á Ô É Ê Ï Ù Ä Å É Ï È Å Ó Ó Á Ë Ï Í É Ê Ç Ó 3-23 ìáñôßïõ 2009 ìå ôá öôåñü ôçò åëëçíéêþò ìïõóéêþò ç Äéïßêçóç ô ï õ Ê. Ù. È. Πρόεδρος Δ.Σ. Αντώνης Γυφτόπουλος Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο.Μ.Μ.Θ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Η αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου µε την προβολή του µπαλέτου του P. I. Tchaikovsky O Καρυοθραύστης από το Royal

Διαβάστε περισσότερα

1. Ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς

1. Ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς Τ Α Π Ε Π Ρ Α Γ Μ Ε Ν Α τ ο υ σ χ.. έ τ ο υ ς 2 0 1 2-2 0 1 3 «Το μόνο στολίδι που δεν φθείρεται είναι η γνώση.» 1. Ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς Η ενημέρωση για τη μαθησιακή και την εξελικτική

Διαβάστε περισσότερα

08 Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. 19 Τιμές εισιτηρίων για την Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1

08 Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. 19 Τιμές εισιτηρίων για την Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1 { 1 } Περιεχόμενα 08 Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης 10 Γενικές Πληροφορίες 14 Μηνιαίο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 18 Πλάνο Αίθουσας Φίλων Μουσικής Μ1 19 Τιμές εισιτηρίων για την Αίθουσα Φίλων Μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

24 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

24 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012 24 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012 Το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού πιανιστικού χώρου σε ατοµικά ρεσιτάλ. Σπουδαίοι

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό ΑΩ Τεύχος 61 Οκτώβριος 2013

Περιοδικό ΑΩ Τεύχος 61 Οκτώβριος 2013 Περιοδικό ΑΩ Τεύχος 61 Οκτώβριος 2013 Περιοδικό ΑΩ Τεύχος 61 Οκτώβριος 2013 Περιεχόμενα Σημείωμα Δραστηριότητες Υποτρόφων Επιτυχίες...2 Απώλεια...4 Μουσική...5 Εικαστικά...6 Θέατρο...7 Διόρθωση...8 Ειδήσεις

Διαβάστε περισσότερα

20 Μαΐου 20 Ιουνίου 2015

20 Μαΐου 20 Ιουνίου 2015 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ωδειο 20 Μαΐου 20 Ιουνίου 2015 Εαρινό Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού Εδώ παράγουμε Πολιτισμό! Εαρινό Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού καλλιτεχνική επιμέλεια Φεστιβάλ Mαρινάκη Εύη ...λίγα λόγια για το

Διαβάστε περισσότερα

Ομεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός στη Βόρεια Ελλάδα

Ομεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός στη Βόρεια Ελλάδα Á¹ºÃ ºÃ ¹Ã ªª ÃÁ¹º ª Ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός στη Βόρεια Ελλάδα Περιεχόμενα 15 27 31 43 σελ. Editorial : 3 Εισαγωγή : 4 Το σχολείο μας : 6-13 Αγιασμός : 14-15 Διακρίσεις-πρωτιές-βραβεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΝΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΒΙΝΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΒΙΝΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ Γεννήθηκε στην Αθήνα µε καταγωγή από Αρκαδία και Κρήτη. Αποφοίτησε από το Λύκειο της Σχολής Μωραΐτη, ενώ συγχρόνως φοιτούσε στο Ωδείο Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014. ΟΜΗΡΟΥ «Η ΙΛΙΑΔΑ» Σκηνοθεσία: Στάθης Λιβαθινός

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014. ΟΜΗΡΟΥ «Η ΙΛΙΑΔΑ» Σκηνοθεσία: Στάθης Λιβαθινός ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΩΡΟΣ Δευτέρα 1 & Τρίτη 2 Δευτέρα 1, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΗΡΟΥ «Η ΙΛΙΑΔΑ» Σκηνοθεσία: Στάθης Λιβαθινός ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΠ - ΔΕΚ 2015 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΣΕΠ - ΔΕΚ 2015 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕΠ - ΔΕΚ 2015 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟYΑΡΙΟΣ - ΙΟYΝΙΟΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟYΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ YΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟY YΠΟYΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟYΑΡΙΟΣ - ΙΟYΝΙΟΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟYΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ YΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟY YΠΟYΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟYΑΡΙΟΣ - ΙΟYΝΙΟΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟYΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ YΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟY YΠΟYΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY Σημεία πώλησης εισιτηρίων: Εκδοτήρια Μ.Μ.Θ. Πλατεία Αριστοτέλους www.tch.gr Καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2013 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2013 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2013 1 «Καλαμαριά: μελίσσι δημιουργίας και πολιτισμού» Η Καλαμαριά για το 2013 γίνεται ένα μελίσσι δημιουργίας και πολιτισμού ανοίγοντας μία βεντάλια εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ 2015-2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ 2015-2016 Κρατική Ορχήστρα Αθηνών www.koa.gr ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η φετινή χρονιά βρίσκει

Διαβάστε περισσότερα

4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013. Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας

4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013. Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας 4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας Κυριάκος Χαρακίδης Σε μια δύσκολη ομολογουμένως για όλους μας περίοδο, στην οποία δοκιμαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά προβλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

χρονιά που μαθητές επιτυγχάνουν 45 points και η 2η χρονιά που 2 παιδιά εξασφάλισαν

χρονιά που μαθητές επιτυγχάνουν 45 points και η 2η χρονιά που 2 παιδιά εξασφάλισαν ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β' ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ" ΤΕΥΧΟΣ 6 // ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 www.moraitis.edu.gr Αποτελέσματα 2010 Γενικό Λύκειο: Επέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ - ΤΕΙ: 70 στους 73, δηλαδή 96%, από αυτούς

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η πρώτη υπηρεσία στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με αποκλειστική αρμοδιότητα τον πολιτισμό δημιουργήθηκε το 1965 με την ονομασία Μορφωτική Υπηρεσία, η οποία το 1992, μετά

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό ΑΩ Τεύχος 59 Μαρτίος 2013

Περιοδικό ΑΩ Τεύχος 59 Μαρτίος 2013 Περιοδικό ΑΩ Τεύχος 59 Μαρτίος 2013 Περιοδικό ΑΩ Τεύχος 59 Μάρτιος 2013 Περιεχόμενα Σημείωμα Δραστηριότητες Υποτρόφων Απώλεια...2 Επιτυχίες...3 Μουσική...4 Εικαστικά...6 Σκηνοθεσία...7 Ειδήσεις του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

Α. Μουσικός περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Α. Μουσικός περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 47 ων «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ» ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: Εναρκτήρια Εκδήλωση - 16/9 Προαύλιο και περιμετρικά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης A. 18:30 / B. 19:30 / Γ. 22:00 Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού Υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού { 3 } Περιεχόμενα 08 Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης 10 Γενικές Πληροφορίες 14 Μηνιαίο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 22

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: lefkasf@otenet.gr, http: www.lefkasculturalcenter.gr Αγγελου Σικελιανού 1& Νίκου Σβορώνου, 31100 Λευκάδα

e-mail: lefkasf@otenet.gr, http: www.lefkasculturalcenter.gr Αγγελου Σικελιανού 1& Νίκου Σβορώνου, 31100 Λευκάδα [1] IΣΤΟΡΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ Λόγος - Μουσική - Θέατρο - Εικαστικά 3-10 Αυγούστου 2014 Yπό την αιγίδα Αγγελου Σικελιανού 1& Νίκου Σβορώνου, 31100

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟYΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ YΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟY YΠΟYΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟYΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ YΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟY YΠΟYΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟYΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ YΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟY YΠΟYΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY XΟΡΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: XΟΡΗΓΟΣ: XΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα