Σ Υ Ν Α Υ Λ Ι Ε Σ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Υ Ω Δ Ε Ι Ο Υ Χ Α Λ Α Ν Δ Ρ Ι Ο Υ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σ Υ Ν Α Υ Λ Ι Ε Σ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Υ Ω Δ Ε Ι Ο Υ Χ Α Λ Α Ν Δ Ρ Ι Ο Υ"

Transcript

1 Σ Υ Ν Α Υ Λ Ι Ε Σ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Υ Ω Δ Ε Ι Ο Υ Χ Α Λ Α Ν Δ Ρ Ι Ο Υ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12/2013 Οι μαθητές και μαθήτριες των τάξεων του πιάνου, βιολιού, φλάουτου και κιθάρας θα ερμηνεύσουν έργα μεγάλων κλασσικών και σύγχρονων, ξένων και ελλήνων συνθετών στην δεύτερη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου, Αγίου Γεωργίου 16. Η συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό. ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12/2013 Το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του στην αίθουσα του Ελληνογερμανικού συλλόγου «ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ» στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, οδός Κριεζή 64 και Μονεμβασιάς. Οι σπουδαστές όλων των οργάνων, της μονωδίας και τα φωνητικά σύνολα «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» θα ερμηνεύσουν τα ωραιότερα έργα του κλασσικού ρεπερτορίου. ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/2013 Ο τελειόφοιτος σπουδαστής του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Γιάννης Κερεστετζής, τάξη κας Σταυρούλας Παπαδιαμάντη, θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου στην αίθουσα του Αετοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου με έργα Bach, Chopin, Mozart, Beethoven, Kachaturian, Καλομοίρη. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. ΔΕΥΤΕΡΑ 02/12/2013 Συναυλία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου. Συμμετέχουν η παιδική χορωδία «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» υπό τη διεύθυνση του κου Γιάννη Σκεντέρη και η τάξη βιολιού του κου Σπύρου Στεργίου. Οι μικροί σπουδαστές του ωδείου, μέσα στην ζεστή ατμόσφαιρα του Ιερού αυτού Χώρου, θα ερμηνεύσουν και θα τραγουδήσουν τις πιο γνωστές κλασσικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11/2013 Η τελειόφοιτος σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Μαρίνα Κωνσταντινίδου, τάξη κας Μάγδας Νικολαίδου, θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου στην αίθουσα του Καλλιτεχνικού Κέντρου Athenaeum, ώρα 8.00 μ.μ., με έργα Bach, Scarlatti, Beethoven, Granados, Gershwin και Καλομοίρη.

2 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012/ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Η χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου «Ασπασία Κανατσούλη», οι μαθήτριες του πιάνου Μαρία Αναστασοπούλου, τάξη κας Μαργαρίτας Βαμβακάρη, η Κωνσταντίνα Μαραγκού, τάξη κας Βασιλικής Τσιμπούκη και ο μαθητής του φλάουτου Διονύσης Ιωάννου, τάξη κας Αλλέγρης Βουλγαράκη παρουσίασαν, στην έναρξη του Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, ένα μουσικό πρόγραμμα με τα ωραιότερα κομμάτια ξένων και ελλήνων συνθετών αφιερωμένα στα παιδιά ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Οι καθηγήτριες του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Ελένη Γιαννακοπούλου και Σίσσυ Μέττα έδωσαν ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια στην αίθουσα συναυλιών του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Athenaeum με έργα Schubert, Dvorak, Debussy κ.α. Παρόλη την τρομερή βροχή η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από ένα ενθουσιώδες κοινό που χειροκρότησε την ευαισθησία, την τεχνική και την άψογη ερμηνεία των δύο καλλιτέχνιδων ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, δίπλωμα πιάνου με 1 ο Βραβείο και Αριστείο Εξαιρετικής Ιδιοφυΐας, του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, με 3 πανελλήνια βραβεία, master of Performance Artist από τη Μουσική Ακαδημία F. Liszt, 2 ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό πιάνου του Regio της Ιταλίας, έχοντας συμπράξει με τη Συμφωνική Ορχήστρα Βουδαπέστης και δίνοντας ρεσιτάλ πιάνου στην Πράγα, Βουδαπέστη, Πόρτο, Βαρκελώνη και αλλού, έδωσε ρεσιτάλ πιάνου στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου ερμηνεύοντας δεξιοτεχνικά έργα των μεγαλύτερων κλασσικών συνθετών ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Η δεκάχρονη Κωνσταντίνα Μαραγκού, μαθήτρια του πιάνου, τάξη κας Βασιλικής Τσιμπούκη, ενθουσίασε το κατάμεστο στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. ερμηνεύοντας τους νησιώτικους χορούς του Κωνσταντινίδη στη συναυλία που διοργανώθηκε στις 11/12/2012 και ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα του Παιδιού. Η Κωνσταντίνα Αριστείο του Διαγωνισμού της Χ.Ο.Ν. και 1ο Βραβείο του Πανελλήνιου διαγωνισμού Πιάνου «ΜΑΡΙΑ ΧΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΓΑΡΑ» που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2012 παράλληλα σπουδάζει βιολί (τάξη κου Σπύρου Στεργίου), χορό και υπόσχεται πολλά στον χώρο της Τέχνης.

3 5. 10 ΕΩΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες ακροάσεις του 1 ου τριμήνου από τη διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, κα Μαρία Κανατσούλη Παπαδιαμάντη, σε όλους τους σπουδαστές όλων των τμημάτων και τάξεων ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 «Μελωδικό ταξίδι στις ωραιότερες σελίδες της κλασσικής μουσικής εμπνευσμένες από τη μαγεία των Χριστουγέννων.» Πιάνο: Αποστόλου Μιχάλης, Γεωργιάδου Σίλεια, Κατή Σουζάνα, Κωνσταντινίδου Μαρίνα, Πωλαναγνωστάκη Ευγενία, Τσάμπρας Θεόδωρος, Χαχάλη Σταυρούλα Παμφυλία. Βιολί: Βλάχος Νέστορας, Νοκ Χριστίνα Λίζα, Ρίζου Κάλλυ, Φίλια Αμαλία. Κιθάρα: Πότση Σοφία, Σέλα Πλούμπ Χρήστος. Μονωδία: Κορδορούμπα Ελεάννα, Κορτέση Ιλεάνα, Κουρτικάκη Ειρήνη, Κύκνα Ιωάννα, Κωτσέλη Νεφέλη, Παπαδιαμάντη Έλλη Ασπασία. Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου, ώρα 7.00 μ.μ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Ρεσιτάλ πιάνου της Νεφέλης Κωτσέλη, τάξη κας Μαρίας Κανατσούλη Παπαδιαμάντη με έργα Bach, Beethoven, Mendelssohn, Gershwin, Liszt στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Αγίου Γεωργίου 16 και ώρα 7.00 μ.μ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, οι εθελοντές Χαλανδρίου οργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Το χαμόγελο του Παιδιού χάνεται από το πρόσωπό του στη Σύγχρονη Κοινωνία». Το συνέδριο ξεκίνησε με τις γλυκές φωνούλες της χορωδίας «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» θυμίζοντας ότι η Μουσική χαρίζει στα παιδιά ευτυχία, αισιοδοξία και πλατειά χαμόγελα. Υπεύθυνη της διοργάνωσης η κα Αφροδίτη Χατζηγεωργίου, Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Χαλανδρί ου και στην οποία αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Η απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Μαριτίνα Ταμπακοπούλου Δίπλωμα Μονωδίας με Άριστα Παμψηφεί και 1 ο Βραβείο, τάξη κας Μαρίας Θωμά, έδωσε ρεσιτάλ

4 κλασικού τραγουδιού αφιερωμένο στους γάλλους συνθέτες του 20 ου αιώνα στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου. Στο πιάνο τη συνόδευσε ο Θάνος Μαργέτης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Η χορωδία «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου καλεσμένη στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ερμήνευσε τα κάλαντα και γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με μεγάλη επιτυχία ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Η αριστούχος απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Μαριτίνα Ταμπακοπούλου, τάξη κας Μαρίας Θωμά, έδωσε ρεσιτάλ τραγουδιού στην αίθουσα συναυλιών της Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ερμηνεύοντας έργα των Rossini και Verdi. Στο πιάνο συνόδευσε ο Θάνος Μαργέτης. Η λαμπρή παρουσία, η εξαιρετική τεχνική και η ερμηνεία της Μαριτίνας Ταμπακοπούλου ενθουσίασε το κοινό που χειροκρότησε με ενθουσιασμό τη νεαρή καλλιτέχνιδα που υπόσχεται μια λαμπρή καριέρα στα λυρικά θέατρα του κόσμου. Αποσπάσματα του ρεσιτάλ παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR στα καλλιτεχνικά γεγονότα που ξεχώρισαν. Η Μαριτίνα Ταμπακοπούλου ξεκίνησε τη λυρική της καριέρα ερμηνεύοντας με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Ευρυδίκης στην όπερα «Ορφέας και Ευρυδίκη» που ανέβασε το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου στο θέατρο του A.C.S., τον Απρίλιο του 2012, για τον εορτασμό των 70 χρόνων λειτουργίας του. Η νεαρή καλλιτέχνιδα συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας κοντά σε μεγάλους καλλιτέχνες παιδαγωγούς ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Ο Μιχάλης Αποστόλου, μαθητής της Μάγδας Νικολαίδου, στην τάξη της Δεξιοτεχνίας, επελέγη μεταξύ όλων των μαθητών του Εθνικού Ωδείου να συμμετάσχει στην εορταστική συναυλία που εδόθη στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας. Η εξαιρετική τεχνική του νεαρού πιανίστα που ερμήνευσε έργα Chopin και Rachmaninoff καθήλωσε το κοινό που στην ερμηνεία του αναγνώρισε έναν πολλά υποσχόμενο νέο καλλιτέχνη.

5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Η Κέλλυ Μητροπούλου (βιολί) και ο Γιώργος Ταμιωλάκης (τσέλο), απόφοιτοι του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου με Άριστα Παμψηφεί, Α Βραβείο και Αριστείο Εξαιρετική Επίδοσης μαζί με τον ταλαντούχο λυράρη Λευτέρη Ανδριώτη παρουσίασαν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων «ΚΙΝΗΤΡΟ» τα έργα του Γιώργου Ταμιωλάκη. Τη μουσική ερμηνεία των έργων πλαισίωσαν με τις χορευτικές τους ικανότητες οι Όλγα Δημητράκη και Δανάη Πάνου. Η πρωτότυπη μουσική με στοιχεία αυτοσχεδιασμού πάνω σε θέματα εμπνευσμένα από την κρητική παράδοση απέδωσαν με εξαιρετική ευαισθησία οι μουσικοί και οι χορεύτριες. Την επιμέλεια φωτισμού είχε η σχεδιάστρια φωτισμών Βαλεντίνα Ταμιωλάκη, απόφοιτος του Θεατρικού Τμήματος Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και με Μεταπτυχιακά στο Λονδίνο ενώ παράλληλα είναι απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου στο Φλάουτο με τον βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Α Βραβείο. Η Κέλλυ Μητροπούλου, αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Ορχήστρα Μεσογείου και στην Ελληνοτουρκική Ορχήστρα συνεχίζει της σπουδές της στη Μουσική Ακαδημία της Γερμανίας, ενώ ο Γιώργος Ταμιωλάκης, με υποτροφία στο εξωτερικό, έχει συμμετάσχει ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και υπόσχεται πολλά και στον τομέα της Σύνθεσης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Ο Κώστας Μπουρόπουλος, καθηγητής κιθάρας στο Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου, συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία που εδόθη στο Athenaeum με γνωστά έργα από τον Παγκόσμιο Κινηματογράφο, έργα Ρομαντικής εποχής καθώς και του 20ου αιώνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Η πιανίστα και καθηγήτρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Μάγδα Νικολαίδου μαζί με την πιανίστα Ιωάννα Αβραάμ ερμήνευσ αν τα ωραιότερα έργα για πιάνο, 4 χέρια, των Debussy, Brahms και Rachmaninoff στην αίθουσα συναυλιών AN ART Artistry στην Πλάκα. Η ζεστή ακουστική της αίθουσας ανέδειξε την ερμηνεία των δύο καλλιτέχνιδων και ενθουσίασε το κοινό.

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου, στο πλαίσιο των Συναυλιών, που διοργανώνονται από τη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσίασε στις 22 Μαρτίου ρεσιτάλ τραγουδιού των σπουδαστριών της τάξης μονωδίας Έλλης Παπαδιαμάντη και Νεφέλης Κωτσέλη. Οι νεαρές τραγουδίστριες, υπό τη μουσική καθοδήγηση της κυρίας Μ. Θωμά, ερμήνευσαν διάσημες και απαιτητικές άριες, προερχόμενες από το πλούσιο κλασικό ρεπερτόριο. Τα έργα των Mendelssohn, Mozart, Beethoven, Massenet, Bizet και Donizetti εντυπωσίασαν το κοινό, το οποίο ενθουσιωδώς χειροκρότησε τις νεαρές καλλιτέχνιδες. Έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά, το Ωδείο μας συνεχίζει τη λαμπρή συνεργασία του με τον καταξιωμένο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ «Με τη σκέψη στη Νάνα Κανατσούλη» το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου διοργάνωσε στις 20 Απριλίου Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής στη Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία. Σε κλίμα κατανυκτικό, διπλωματούχοι και τελειόφοιτοι σπουδαστές του Ωδείου απέδ ωσαν με ευλάβεια και πνευματικότητα τις ιερές μελωδίες των Vivaldi, Bach, Händel, αλλά και του συγχρόνου A. L. Webber. Στην κατάμεστη αίθουσα της Εκκλησίας π αρουσιάστηκαν οι Έλλη Ασπασία Παπαδιαμάντη (σοπράνο), η Νεφέλη Κωτσέλη ( μέτζο), ο Θεόδωρος Μουζακίτης (βιολί), ο Γιώργος Ταμιωλάκης (τσέλο), η Βαλεντίνα Ταμι ωλάκη (φλάουτο), η Χορωδία και το Σύνολο Εγχόρδων του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Στεργίου. Η παρουσίαση και η μουσική επιμέλεια της Συναυλίας ανήκε στη Μαρία Θωμά. Έχοντας αποσπάσει συγκινητικές κριτικές για την υψηλού επιπέδου παρουσία του, το Ωδείο μας συνεχίζει την καταξιωμένη πορεία του στο χώρο της Υψηλής Τέχνης. Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Κινέζου Πρέσβη στην Αθήνα κα Yang Guohua, η σύζυγος του Αυστριακού Πρέσβη στην Αθήνα κα Melitta Schubert και πλήθος κόσμου.

7 18. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΙΑΝΟΥ & ΧΟΡΩΔΙΩΝ Χ.Ο.Ν Κερδίσαμε! Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, φέρουσα το όνομα της ιδρύτριάς του Ασπασίας Κανατσούλη, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να διαπρέπει. Πιστή στην καταξιωμένη πορεία της, η χορωδία μας απέσπασε το 1 ο Βραβείο στον 23o Πανελλήνιο διαγωνισμό Χορωδιών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου Οι μελωδικές φωνούλες των παιδιών μας ερμήνευσαν τραγούδια του ελληνικού αλλά και του ξένου ρεπερτορίου. Συγκεκριμένα, στη βραδιά του τελικού ακούστηκαν έργα των Χατζιδάκι, Κούκου, Σκεντέρη κλπ. Η παιδική χορωδία, υπό τη διδασκαλία των Γιάννη Σκεντέρη και Λουκίας Γκαρδιακού, επιτελεί σημαντικό έργο, φωτίζοντας την εκπαιδευτική σημασία αλλά και τις ερμηνευτικές δυνατότητες της παιδικής μουσικής έκφρασης. Θα είμαστε πάντοτε το πιο θερμό κοινό για τα παιδιά μας. Στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, έλαβε χώρα και ο 29 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου, με την μαθήτρια Έλενα Στάκα της τάξης της κας Κατερίνας Γκίρδη να αποσπά το 1 ο Βραβείο, ερμηνεύοντας έργα Bach, Czerny, Mozart και Καλομοίρη. Θερμά Συγχαρητήρια!!! 19. ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΑΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Στο πλαίσιο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων του Ωδείου μας, κυρίαρχη παραμένει η θέση, που διατηρούν οι Συναυλίες μας εκείνες, με την ευκαιρία των οποίων παρουσιάζεται από κάθε καθηγητή η πρόοδος, η δεξιοτεχνία και η ερμηνευτική δεινότητα των μικρών ή μεγάλων, αρχαρίων ή προχωρημένων μαθητών του. Μεριμνώντας εξίσου για την εκπαιδευτική αλλά και για την καλλιτεχνι κή διάσταση των συναυλιακών παρουσιάσεων, οι καθηγητές αποκαλύπτουν και φέτος το ταλέντο των πολυαγαπημένων τους μαθητών: 07/04/2013 Τάξη κας Ελένης Γιαννακοπούλου. 06/04/2013 Τάξη κας Μάγδας Νικολαίδου. 21/04/2013 Τάξεις των τμημάτων πιάνου, κιθάρας, βιολιού, τσέλου και φλάουτου. 19/05/2013 Τάξη κας Μαρίας Φραγκούλη και κας Σταυρούλας Παπαδιαμάντη. 16/06/2013 Τάξη κας Μαργαρίτας Βαμβακάρη και κας Δήμητρας Ζησοπούλου 21/06/2013 Τάξη κας Βασιλικής Τσιμπούκη 20. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥ CHANTAL STIGLIANI Στις 18 Μαίου, στην αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου μας, πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο Πιάνου από τη διεθνούς φήμης πιανίστα Chantal Stigliani.

8 Με την επιτυχία του νέου της δισκογραφικού εγχειρήματος στις αποσκευές της, η Chantal Stigliani προσέφερε απλόχερα τον πλούτο των γνώσεών της στους συμμετέχοντες πιανίστες και ακροατές. Δίνοντας έμφαση στην παράμετρο της ερμηνευτικής διείσδυσης, αλλά και σε ζητήματα τεχνικής φύσεως, η Chantal Stigliani προσέγγισε με την έμπειρη ματιά της έργα των Bach, Chopin, Rachmaninoff, Debussy. Η επιτυχία του Σεμιναρίου επιβεβαιώνει τον ιδιαίτερο δεσμό, που έχει αναπτύξει η πιανίστα με το ελληνικό κοινό. 21. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Το καλλιτεχνικό νηπιαγωγείο του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, έχοντας υποδεχθεί στην αγκαλιά του τρυφερά πλασματάκια προσχολικής ηλικίας, ανοίγει τις πόρτες του και στους γονείς, σε μία παρουσίαση της δραστηριότητάς του. Σε ένα κεφάτο ανοιχτό μάθημα, τα παιδιά παίρνουν την σκυτάλη και μοιράζονται τη μαγεία της μουσικής, που κατά τη διάρκεια της χρονιάς ανακάλυψαν με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, μαζί με τους γονείς τους. Τραγούδι, χορός και θεατρικό παιχνίδι. Όλα ήταν στο πρόγραμμα του ανοιχτού μαθήματος! 22. Η ΝΕΦΕΛΗ ΚΩΤΣΕΛΗ ΣΤΟ ART CAMPUS ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ Η Νεφέλη Κωτσέλη, απόφοιτος του τμήματος Μονωδίας με Άριστα Παμψηφεί και 1ο Βραβείο, του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, τάξη Μαρίας Θωμά, επελέγη μεταξύ πολλών νέων καλλιτεχνών να συμμετάσχει με υποτροφία στο Art Campus που διοργάνωσαν «Οι φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στους Δελφούς από 8 έως 14 Ιουλίου Η Νεφέλη Κωτσέλη είχε την τύχη να πάρει μαθήματα από τη μεγάλη λυρική τραγουδίστρια Marlis Petersen, γνωστή στο Αθηναϊκό κοινό από τις εμφανίσεις της στο Μέγαρο Μουσικής και συγκεκριμένα στην όπερα Lulu του Alban Berg. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012/2013 ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΙΑΝΟΥ 1. ΚΩΤΣΕΛΗ ΝΕΦΕΛΗ, τάξη κας Μαρίας Κανατσούλη Παπαδιαμάντη, Άριστα. ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΝΩΔΙΑΣ 1. ΚΩΤΣΕΛΗ ΝΕΦΕΛΗ, τάξη κας Μαρίας Θωμά, Άριστα Παμψηφεί και 1 ο Βραβείο. ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΙΑΝΟΥ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ, τάξη κας Μάγδας Νικολαίδου, Άριστα. 2. ΚΑΤΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΑΥΗ, τάξη κας Βασιλικής Τσιμπούκη, Λίαν Καλώς. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΠΙΑΝΟΥ 1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τάξη κας Μαρίας Φραγκούλη, Άριστα.

22/11/2017 Συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Στη συναυλία του Συλλόγου «ΕΥΤΕΡΠΗ» στο Αρσάκειο. 10/12/2017 Μαθητική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

22/11/2017 Συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Στη συναυλία του Συλλόγου «ΕΥΤΕΡΠΗ» στο Αρσάκειο. 10/12/2017 Μαθητική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία 22/11/2017 Συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Στη συναυλία του Συλλόγου «ΕΥΤΕΡΠΗ» στο Αρσάκειο Η Μαργαρίτα Μπακοπούλου, μαθήτρια του τμήματος πιάνου, τάξη κας Μαργαρίτας Βαμβακάρη, εκπροσώπησε το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2005/2006

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2005/2006 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2005/2006 28/09/2005 Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» πλαισίωσε με τραγούδια, που έγραψε η διευθύντρια του Ωδείου κα Μαρία Κανατσούλη-Παπαδιαμάντη,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014/2015

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014/2015 ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014/2015 Η ΧΟΡΩΔΙΑ «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Το Διεθνές Σωματείο «Gina Bachauer» την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2006/2007 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2006/2007 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2006/2007 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11/09/2006 Κορυφαία στιγμή στα 65 χρόνια λειτουργίας του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου ήταν η παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013/2014. Διάλεξη του ΜΙΛΤΟΥ ΛΟΓΙΑΔΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013/2014. Διάλεξη του ΜΙΛΤΟΥ ΛΟΓΙΑΔΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013/2014 09/11/2013 Διάλεξη του ΜΙΛΤΟΥ ΛΟΓΙΑΔΗ Ο αρχιμουσικός και καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, Μίλτος Λογιάδης μίλησε στους σπουδαστές του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2007-2008 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2007-2008 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2007-2008 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Με υπερηφάνια η κα Μαρία Κανατσούλη-Παπαδιαμάντη, διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, ανακοίνωσε

Διαβάστε περισσότερα

..Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

..Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ..Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010, εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια που έδωσαν η διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ 1 Ο ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ 1 Ο ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ 1 Ο ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Εξαιρετική επιτυχία συμείωσε η συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου στο Φόρουμ που οργάνωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009/2010

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009/2010 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009/2010 ΣΕΜΙΑΝΑΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥ RAY LUCK 16/09/2009 Ο γνωστός αμερικανός πιανίστας Ray Luck, έδωσε σεμινάρια πιάνου στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Αγίου Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Live ANEMA E CORE. Στους ρυθμούς της Μεσογείου. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Live ANEMA E CORE. Στους ρυθμούς της Μεσογείου. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Live ANEMA E CORE Στους ρυθμούς της Μεσογείου Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Τραγούδια με άξονα τις μελωδίες και τους ρυθμούς της Μεσογείου παρουσιάζει το μουσικό σύνολο Anema e Core, στο Black Duck, την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

www.poa-mandolinarte.org Το Σύνολο Νυκτών Εγχόρδων Αθηνών MandolinARTE δημιουργήθηκε το 1994. Το ρεπερτόριό της ορχήστρας MandolinARTE περιλαμβάνει έργα κλασσικής μουσικής γραμμένα για μαντολίνο των A.Vivaldi,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2013, 8-11 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2013, 8-11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2013, 8-11 ΙΟΥΛΙΟΥ Οι "Ηµέρες Μουσικής" είναι η µετεξέλιξη των "Ηµερών Κιθάρας", που πραγµατοποιήθηκαν τον Μάιο του 2012. Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τον θεσµό, µας ώθησε όχι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Η ποιότητα της μουσικής παιδείας ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΕΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Από τη φετινή χρονιά το Δημοτικό μας Ωδείο διευρύνεται με νέα τμήματα διδασκαλίας πνευστών

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής

Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής ηµοτικό Ωδείο Αµαρουσίου Επτά συναυλίες από 30 Μαρτίου έως 18 Μαΐου 2008 Αίθουσα Εκδηλώσεων ηµαρχειακού Μεγάρου ήµου Αµαρουσίου Ε ί σ ο δ ο ς ε λ ε ύ θ ε ρ η Ώρα έναρξης συναυλιών

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα 2013 Μια ανασκόπηση του 22 ου Φεστιβάλ Κιθάρας

Πάτρα 2013 Μια ανασκόπηση του 22 ου Φεστιβάλ Κιθάρας Πάτρα 2013 Μια ανασκόπηση του 22 ου Φεστιβάλ Κιθάρας Λίζα, Ευάγγελος, Sabrina, Goran Ένα ακόμη Φεστιβάλ Κιθάρας στην Πάτρα είναι πια παρελθόν και ο απολογισμός του δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει ενθουσιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ. Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής

ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ. Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής email: miltoslog@yahoo.gr Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θεωρητικά και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και Χαλανδρίου, αποσπώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΖΑΝΗ Νικολός Δημόπουλος φλάουτο. Ελένη Λιώνα τραγούδι. Διονύσης Μαλλούχος πιάνο. Παναγιώτης Δημόπουλος σύνθεση

ΚΟΖΑΝΗ Νικολός Δημόπουλος φλάουτο. Ελένη Λιώνα τραγούδι. Διονύσης Μαλλούχος πιάνο. Παναγιώτης Δημόπουλος σύνθεση ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ 20-24.8.2012 Νικολός Δημόπουλος φλάουτο Ελένη Λιώνα τραγούδι Διονύσης Μαλλούχος πιάνο Παναγιώτης Δημόπουλος σύνθεση Valerie Pearson βιολί, ελεύθερος αυτοσχεδιασμός Δημήτρης Δημόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Διεύθυνση: Άλκης Παπαδόπουλος

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Διεύθυνση: Άλκης Παπαδόπουλος Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Διεύθυνση: Άλκης Παπαδόπουλος συμμετέχουν: Χρυσήλια Δημητριάδη, Φίλανδρος Κάρρας, Κώστας Καραμπίνας Δημοπούλου Κολιτσίδα Μελίνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 20.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 20. ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ 23 ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και Χορωδίας της ΕΡΤ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 20.30 ΣΟΛΙΣΤ Μαριλένα Στριφτόμπολα - Σοπράνο Άρτεμις Μπόγρη

Διαβάστε περισσότερα

6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Απριλίου 2017 Aπολογισμός

6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Απριλίου 2017 Aπολογισμός 6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 9-10-11 Απριλίου 2017 Aπολογισμός (Του Αντώνη Κουφουδάκη) Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Σύλλογο Γονέων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY Μουσικοθεραπεία είναι η κλινική και τεκμηριωμένη χρήση της μουσικής από ειδικευμένο θεραπευτή, ο οποίος με επιστημονικές μεθόδους αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συναισθηματικές,

Διαβάστε περισσότερα

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Απριλίου Aπολογισμός

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Απριλίου Aπολογισμός 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24-25-26 Απριλίου 2016 - Aπολογισμός (του Αντώνη Κουφουδάκη) Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Σύλλογο Γονέων

Διαβάστε περισσότερα

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2012»

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2012» «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2012» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/ΧΩΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12 Ώρα 20:30 ΠΕΜΠΤΗ 15/12 Ώρα 20:30 Πλατεία Ελευθερίας ΠΕΜΠΤΗ 15/12 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12 Ώρα 21:00 Θεατρικός Σταθμός Με την υποστήριξη της Νορβηγικής

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΧΙ ΝΑΙ. Flamenco. Ακουστική λαϊκή κιθάρα. Επίθετο: Όνομα: Ημερομηνία και έτος γέννησης:

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΧΙ ΝΑΙ. Flamenco. Ακουστική λαϊκή κιθάρα. Επίθετο: Όνομα: Ημερομηνία και έτος γέννησης: ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Επίθετο: Όνομα: Ημερομηνία και έτος γέννησης: Διεύθυνση: Επίπεδο μουσικών σπουδών: Καθηγητής: Ωδείο: Τηλέφωνο: E-mail: Mέλος: Ενεργό Ακροατής Επιλογή καθηγητών σεμιναρίων Κλασική κιθάρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού 1.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό. Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα

ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού 1.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό. Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα για αναγνωρισμένης Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy. 30 Δεκεμβρίου 2010

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy. 30 Δεκεμβρίου 2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά 1-2 Μαρτίου 2019 Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 Ο Τάσος Παππάς γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1926. Υπήρξε µία από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 άτομα) (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ 22 μόρια 1.1 Τίτλοι Ωδείων (μέγιστο 7 μόρια) Πτυχίο 1 μόριο Πτυχίο με Άριστα 2 μόρια Δίπλωμα 4 μόρια Δίπλωμα με Άριστα 6 μόρια

Διαβάστε περισσότερα

08.10 15.10-22.10-29.10 05.11 12.11 19.11 26.11. Τετάρτη 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου, 5, 12,19 & 26 Νοεμβρίου 17:00

08.10 15.10-22.10-29.10 05.11 12.11 19.11 26.11. Τετάρτη 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου, 5, 12,19 & 26 Νοεμβρίου 17:00 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Εκπαιδευτικά προγράμματα Ελεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας 08.10 15.10-22.10-29.10 05.11 12.11 19.11 26.11 ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη του 63 ου ημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη του 63 ου ημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ΚΡΑΤΙΚΟ Ω ΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΪΟΥ 2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 2310 500359 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ευτέρα 8 Φεβρουαρίου Ώρα: 20.30 Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου Πέμπτη 11

Διαβάστε περισσότερα

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών: Πρόγραμμα, Δράσεις, Προοπτικές

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών: Πρόγραμμα, Δράσεις, Προοπτικές ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών: Πρόγραμμα, Δράσεις, Προοπτικές Κώστας Χάρδας Λέκτορας Τμήματος Μουσικών Σπουδών «Οι Σπουδές στο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΑ STANDARD OF EXCELLENCE BAND METHODS

ΒΙΒΛΙΑ STANDARD OF EXCELLENCE BAND METHODS ΒΙΒΛΙΑ STANDARD OF EXCELLENCE BAND METHODS Oι μέθοδοι εκμάθησης μουσικών οργάνωνstandard OF EXCELLENCE είναι ιδανικές για μπάντες στις οποίες ο μαέστρος ή οι δάσκαλοι χρειάζονται ταχύτητα στην εκμάθηση,

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο) 24/12/2018 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο) / Ενορίες Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο πλούσιες μουσικές, πολιτιστικές,

Διαβάστε περισσότερα

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου...

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου... Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας Μουσική παράσταση Άκουσε το τραγούδι μου... 2018 Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας 2018 Άκουσε το τραγούδι μου... Έτσι τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που δίνει ο Βαγγέλης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της πολύτιμης προσφοράς του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας, με το τριήμερο Σεμινάριο Παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Θέση εργασίας: Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη διδασκαλίας μουσικής στο Π.Τ.Δ.Ε., Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Θέση εργασίας: Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη διδασκαλίας μουσικής στο Π.Τ.Δ.Ε., Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Δρ. Ειρήνη Νικολάου enikolau@cc.uoi.gr 26510 05873 3ος όροφος Π.Τ.Δ.Ε. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Θέση εργασίας: Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη διδασκαλίας μουσικής στο Π.Τ.Δ.Ε., Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Έλλη Πασπαλά. και η ορχήστρα νέων. The Underground Youth Orchestra. παρουσιάζουν την. Μουσική του Νότου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Έλλη Πασπαλά. και η ορχήστρα νέων. The Underground Youth Orchestra. παρουσιάζουν την. Μουσική του Νότου Η Έλλη Πασπαλά και η ορχήστρα νέων The Underground Youth Orchestra παρουσιάζουν την Μουσική του Νότου (Μουσική και τραγούδια από τον Ευρωπαϊκό Νότο) Συμμετέχουν η Ορχήστρα Νέων του Ωδείου των Χρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ , , , Φαξ

Τηλ , , , Φαξ Τηλ. 2610 969973, 969972, 996732, Φαξ 2610969799 Email stmuseum@upatras.gr http://www.upatras.gr/index/page/id/68 http://www.facebook.com/pages/museum-of-science-and-technology/109823479058588 Πανεπιστημιούπολη

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018

Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018 Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018 Τετάρτη 11 έως Κυριακή 15 Απριλίου Στις Λεύκες της Πάρου Master Classes Συναυλίες Διαγωνισμοί στο όμορφο νησί της Πάρου, στον παραδοσιακό οικισμό των Λευκών κοντά στο

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Αρ. Φακ.: 7.24.07/3 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Αρ. Φακ.: 7.24.07/3 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Αρ. Αρ. Φακ.: 7.24.07/3 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ιευθυντές/τριες 12 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

20 Μαΐου 20 Ιουνίου 2014

20 Μαΐου 20 Ιουνίου 2014 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ωδειο 20 Μαΐου 20 Ιουνίου 2014 Εδώ παράγουμε Πολιτισμό! καλλιτεχνική επιμέλεια Φεστιβάλ Mαρικη Εύη Φεστιβάλ 2020 Το festival με μια ματιά... Το εαρινό «Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού 20-20» είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ (FOTA)

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ (FOTA) ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ (FOTA) Η Διεθνής Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Φεστιβάλ Αιγαίου θα περιλαμβάνει νέους μουσικούς μεταξύ 16 24 ετών από την Ελλάδα και παγκοσμίως. Οι μουσικοί που

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες ΥΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2008

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες ΥΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2008 Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες 2008 ΥΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2008 1 1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Α. ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΜΟΙΩΝ ΦΩΝΩΝ Θα εκτελεστούν συνολικά δύο (2) έργα ελεύθερης επιλογής Συνολικός διαθέσιμος χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση 28 Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση Η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης Έντονη είναι η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ολόκληρο τον χρόνο. Εκδηλώσεις του Μακεδονικού Μουσείου της Σύγχρονης Τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 03-09-2014 ----------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.:1745 Καραολή Δημητρίου &

Διαβάστε περισσότερα

409 Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη)

409 Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) 409 Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) Σκοπός Το Τμήμα προσφέρει προγράμματα εφαρμοσμένων μουσικών σπουδών στα πρότυπα των Ανωτάτων Μουσικών Ακαδημιών (Musikhochschule) και παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS 2011 2012 ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Ονοματεπώνυμο Φοιτητή Προπτ. Μεταπτ. Διδακτ. Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Φορέας Τουρισμού Μολύβου Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κορίνα Βουγιούκα

Διοργάνωση: Φορέας Τουρισμού Μολύβου Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κορίνα Βουγιούκα Διοργάνωση: Φορέας Τουρισμού Μολύβου Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κορίνα Βουγιούκα Η Θερινή Ακαδημία Αρίων γιορτάζει πέντε χρόνια! Για πέμπτη φορά ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει τη Θερινή Ακαδημία Κιθάρας

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΩΝ Α. Ωδείο Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΩΝ Α. Ωδείο Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΑΣ ( Η.Κ.Ε.Π.Α.Ο.) Κων/πόλεως 59 Ορεστιάδα 22 Οκτωβρίου 2014 Τ.Κ. 682 00 - Νέα Ορεστιάδα Αριθµ. 350 τηλ. &φαξ :2552027272 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για την

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΜΟΖΑΡΤ & ΤΟΝ BEETHOVEN»

«ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΜΟΖΑΡΤ & ΤΟΝ BEETHOVEN» 15 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΜΟΖΑΡΤ & ΤΟΝ BEETHOVEN» ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στις 11:00 Θέατρο Ευανθίας Καΐρη Εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά με σκηνές και άριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΟ. ΣΧΟΛΕΣ 1. ΣΧΟΛΗ ΠΙΑΝΟΥ 2. ΣΧΟΛΗ ΕΓΧΟΡΔΩΝ: βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο.

ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΟ. ΣΧΟΛΕΣ 1. ΣΧΟΛΗ ΠΙΑΝΟΥ 2. ΣΧΟΛΗ ΕΓΧΟΡΔΩΝ: βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο. 1 ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Ω.Λ. ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΟ. ΣΧΟΛΕΣ 1. ΣΧΟΛΗ ΠΙΑΝΟΥ 2. ΣΧΟΛΗ ΕΓΧΟΡΔΩΝ: βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο. 3. ΣΧΟΛΗ ΠΝΕΥΣΤΩΝ: φλάουτο, όμποε, κλαρινέτο, φαγκότο, σαξόφωνο,

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.6.2 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 5 Ιανουαρίου 2012 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕTΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 5/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ Πετρούπολη 31-12-2018 Αριθ. πρωτ.: 20133 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΝΕΟΞΙΨ-ΚΞ0. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ (ΚΕΥΝΣ) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚOΥ 11 ου ΤΗΣ 04/12/2012 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ.Σ.

ΑΔΑ: ΒΕΝΕΟΞΙΨ-ΚΞ0. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ (ΚΕΥΝΣ) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚOΥ 11 ου ΤΗΣ 04/12/2012 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ.Σ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ (ΚΕΥΝΣ) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚOΥ 11 ου ΤΗΣ 04/12/2012 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ.Σ. Αρ. Απόφασης 104/2012 Στο Γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Από 5 έως 13 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 31 ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος θεσμός του

Διαβάστε περισσότερα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων»

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» 16/01/2019 Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Ακ. Έτος (Ενημέρωση: Οκτώβριος 2014)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Ακ. Έτος (Ενημέρωση: Οκτώβριος 2014) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ακ. Έτος 2014-15 (Ενημέρωση: Οκτώβριος 2014) Σελίδα 1 από 33 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παράρτημα ΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ...3 Α ΕΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Συνέργειες μεταξύ Εκπαίδευσης και Πολιτισμού 2013

ΜΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Συνέργειες μεταξύ Εκπαίδευσης και Πολιτισμού 2013 ΜΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Συνέργειες μεταξύ Εκπαίδευσης και Πολιτισμού 2013 Περιεχόμενα Α. Συνέργειες μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και της ΟΠΑΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός «Έτσι γεννήθηκε η μουσική του κινηματογράφου, θα έλεγε κανείς. Από τη σιωπή. Και η μουσική αυτή υπήρξε στην αρχή λίγο σκοτάδι, τίτλοι ηχητική περιγραφή του ονείρου, πράξη ζωής και θάνατος, ενέργεια, νίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Ένα πλήρες πρόγραμμα για τις πιο χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέρει φέτος ο Δήμος στους κατοίκους της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα στους μικρούς μας

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014 ΗΛΕΚΤΡ. Δ/ΝΣΗ: www.dpapxol.gov.gr E-mail: festivalpapagou@gmail.com Όπως κάθε χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών)

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Αρ. Φακ.: 7.11.12.11.1 Αρ. Τηλ.: 22800910 Αρ. Φαξ.: 22305126 E-mail: dde-eparhiako-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ Άµφισσα 20/08/209 Αριθµός πρωτοκόλλου 9560/209 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΦΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Έλα ύπνε, πάρ το σε μετάξι επάνω βάλ το σιγά Κι από μέλι γάλα νά `ν του ονείρου του η σκάλα πλατιά Βλέφαρό μου σκαλιστό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 14 07 2017 ----------------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.: 1976 Καραολή Δημητρίου

Διαβάστε περισσότερα

1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα και 6 η θέση στη Γενική Κατάταξη.

1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα και 6 η θέση στη Γενική Κατάταξη. Μεγάλη επιτυχία για τους In.C.A.T.S. την ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας στο 2 ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας & Καινοτομίας 1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 11/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 11/2018 ΜΕΛΕΤΗ: 11/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 4 Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 1 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 5.560,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio

Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio 2013-2015 Το Λύκειο Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου είναι το κύριο σχολείο της Περιφέρειας Πάφου που συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕTΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 8 /2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Πετρούπολη, 22-12-2017 Αριθ.πρωτ.: 25737 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Έχοντας υπόψη: 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Δ Η Μ Ο Υ Π ΑΤ Ρ Ε Ω Ν Π ΑΤ ΡΑ 1 6 / 1 2 / 1 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Με πλήθος δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΜ. ΠΡΟΗΓ. B ΑΝΤΙ Γ ΑΝΤΙ 30ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΛΕΣΧΕΣ LIONS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ-ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΡΣΙΝΟΗ-LEO-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού Ψυχικό, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού Ψυχικό, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ Ε Π Ι Λ Ο Γ Η Σ Κ Α Λ Λ Ι Τ Ε Χ Ν Ι ΚΟ Υ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι ΚΟ Υ

Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ Ε Π Ι Λ Ο Γ Η Σ Κ Α Λ Λ Ι Τ Ε Χ Ν Ι ΚΟ Υ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι ΚΟ Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθμ. Πρωτ. 59253/01.11.2016 Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ Ε Π Ι Λ Ο Γ Η Σ Κ Α Λ Λ Ι Τ Ε Χ Ν Ι ΚΟ Υ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι ΚΟ Υ Στα Τρίκαλα και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Α Π Ο 2 7 Μ Α Ρ Τ Ι Ο Υ Ε Ω Σ 4 Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ Οι Μεγάλοι Συνθέτες Της Σμύρνης Φέτ αφι Διορ στο Οι ανα κλη ελλ τρό μιλή της μας φόρ

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08 Δεκάδες είναι και φέτος οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού στο Αίγινας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις της Χορωδίας του Π.Τ.Δ.Ε. Φωτογραφικό υλικό Αφίσες- Προγράμματα «Ύμνοι και Τραγούδια της Θείας Γέννησης»

Εκδηλώσεις της Χορωδίας του Π.Τ.Δ.Ε. Φωτογραφικό υλικό Αφίσες- Προγράμματα «Ύμνοι και Τραγούδια της Θείας Γέννησης» Εκδηλώσεις της Χορωδίας του Π.Τ.Δ.Ε. Φωτογραφικό υλικό Αφίσες- Προγράμματα 10-12-2003 «Ύμνοι και Τραγούδια της Θείας Γέννησης» 15-12-2004 «Συνάντηση Χορωδιών» H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΞΙΜΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

ΜΑΞΙΜΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ ΜΑΞΙΜΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ Πρόκειται για ένα «όραμα ζωής του Σεβ. Μητροπολίτου μας για τη νεολαία». Η πρωτοβουλία, αλλά και οι δαπάνες για την ανέγερση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 10-09-2014 ----------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.:1847 Καραολή Δημητρίου &

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 01 Διδάσκοντες ΠΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Ακορντεόν) 1 9 μήνες. 02 Διδάσκοντες TΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Αρμόνιο) 2 9 μήνες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 01 Διδάσκοντες ΠΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Ακορντεόν) 1 9 μήνες. 02 Διδάσκοντες TΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Αρμόνιο) 2 9 μήνες ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 19 07 2018 ----------------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.: 2306 Καραολή Δημητρίου

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα