Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης"

Transcript

1 Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος

2 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα Cloud... 5 Πρόσβαση στην πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης...5 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης... 6 Λήψη και εγκατάσταση του Lexmark Print Management Client...6 Διαχείριση του λογαριασμού σας...6 Διαχείριση πληροφοριών προφίλ...6 Προβολή ρόλων που έχουν εκχωρηθεί...6 Καταχώρηση καρτών...7 Προβολή ομάδων...7 Διαχείριση της ουράς εκτύπωσης...7 Μεταφόρτωση αρχείων στην πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης...7 Διαγραφή εργασιών εκτύπωσης από την ουρά εκτύπωσης...7 Προσαρμογή των ρυθμίσεων εκτύπωσης...7 Ορισμός των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων εκτύπωσης για όλες τις εισερχόμενες εργασίες εκτύπωσης...8 Εκτύπωση αρχείων... 8 Αποστολή αρχείων στην ουρά εκτύπωσης...8 Αποδέσμευση εργασιών εκτύπωσης μέσω της εφαρμογής Print Release...10 Εκτύπωση εγγράφων από την εφαρμογή Mobile Print...11 Διαχείριση πληρεξουσίων...12 Δημιουργία αναφορών λογιστικής καταγραφής εγγράφων...13 Προβολή εγγεγραμμένων συσκευών-πελατών χωρίς διακομιστή Λήψη βοήθειας...14 Σημειώσεις Σημείωση για την έκδοση Ευρετήριο...16

3 Ιστορικό αλλαγών 3 Ιστορικό αλλαγών Σεπτέμβριος 2017 Αρχική έκδοση εγγράφου

4 Επισκόπηση 4 Επισκόπηση Lexmark TM Η Πλατφόρμα Cloud είναι μια πολυλειτουργική και ολοκληρωμένη τοποθεσία Web που βασίζεται στο cloud, η οποία υποστηρίζει την πρόσβαση, τη διαμόρφωση και τη διαχείριση της λύσης Print Release. Σας επιτρέπει να εκτελείτε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες εργασίες, ανάλογα με τον ρόλο που σας έχει εκχωρηθεί: Αποστολή εργασιών εκτύπωσης με χρήση των εξής: Lexmark Print Management Client Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Κινητή συσκευή Διαχείριση ουρών εκτύπωσης. Ανάθεση εργασιών εκτύπωσης. Δημιουργία αναφορών χρήσης του εκτυπωτή. Προβολή συσκευών-πελατών χωρίς διακομιστή. Κατεβάστε το Lexmark Print Management Client. Αυτό το έγγραφο παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της τοποθεσίας Web.

5 Ξεκινώντας 5 Ξεκινώντας Απαιτήσεις συστήματος Υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης στο Web Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση οποιουδήποτε από τα ακόλουθα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης στο Web: Microsoft Edge TM Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome TM Safari Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Κατά την εγκατάσταση του Lexmark Print Management Client, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί ένα από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 10 Windows 8.1 Windows 7 (32 bit και 64 bit) macos Sierra (έκδοση 10.12) OS X El Capitan (έκδοση 10.11) OS X Yosemite (έκδοση 10.10) Πρόσβαση στην Πλατφόρμα Cloud 1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε cloud.lexmark.com. 2 Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασης. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση. Πρόσβαση στην πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης Από την αρχική σελίδα της Πλατφόρμας Cloud, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση εκτύπωσης.

6 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 6 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης Λήψη και εγκατάσταση του Lexmark Print Management Client Η εφαρμογή Lexmark Print Management Client σας επιτρέπει να στέλνετε εργασίες εκτύπωσης στον διακομιστή Διαχείρισης εκτύπωσης. Οι εργασίες εκτύπωσης παραμένουν αποθηκευμένες στον διακομιστή Διαχείρισης εκτύπωσης έως ότου απελευθερωθούν με τη χρήση της κινητής σας συσκευής ή εκτυπωτή μέσω της εφαρμογής Print Release. Σημ.: Για πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία εξατομικευμένου πακέτου, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή της Πλατφόρμας Cloud ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή σας. 1 Από την πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη συσκευής-πελάτη. 2 Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. 3 Πλοηγηθείτε στο σημείο όπου αποθηκεύσατε το πακέτο και εκτελέστε το. 4 Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Διαχείριση του λογαριασμού σας Διαχείριση πληροφοριών προφίλ 1 Από την Πλατφόρμα Cloud, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός μου. 2 Από την ενότητα "Προσωπικές πληροφορίες", κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία. Σημ.: Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης. 3 Καθορίστε τις πληροφορίες. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση προφίλ. Προβολή ρόλων που έχουν εκχωρηθεί Οι ρόλοι είναι άδειες που δίνονται σε έναν χρήστη ή ομάδα. 1 Από την Πλατφόρμα Cloud, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός μου. 2 Από την ενότητα "Ρόλοι που έχουν εκχωρηθεί", κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή.

7 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 7 Καταχώρηση καρτών 1 Από την Πλατφόρμα Cloud, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός μου. 2 Από την ενότητα "Καταχώρηση καρτών", κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία. 3 Κάντε ένα από τα εξής: Κάντε κλικ στην επιλογή Καταχώρηση κάρτας. Κάντε κλικ στην επιλογή Καταχώρηση. 4 Πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό της κάρτας σας. Αν είναι απαραίτητο, επιλέξτε Εμφάνιση αναγνωριστικού κάρτας. 5 Κάντε κλικ στην επιλογή Καταχώρηση κάρτας. Προβολή ομάδων 1 Από την Πλατφόρμα Cloud, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός μου. 2 Από την ενότητα "Ομάδες που έχουν εκχωρηθεί", κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή. Διαχείριση της ουράς εκτύπωσης Μεταφόρτωση αρχείων στην πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 1 Από την πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Ουρά εκτύπωσης. 2 Πατήστε Μεταφόρτωση αρχείου και στη συνέχεια σύρετε ένα ή περισσότερα αρχεία ή περιηγηθείτε σε αυτά. Σημ.: Μπορείτε να μεταφορτώσετε έως και πέντε αρχεία κάθε φορά. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφόρτωση αρχείων. Διαγραφή εργασιών εκτύπωσης από την ουρά εκτύπωσης 1 Από την πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Ουρά εκτύπωσης. 2 Επιλέξτε μία ή περισσότερες εργασίες εκτύπωσης. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή > Διαγραφή εργασιών εκτύπωσης. Προσαρμογή των ρυθμίσεων εκτύπωσης Σημ.: Οι ενημερώσεις ισχύουν για εργασίες εκτύπωσης οι οποίες μεταφορτώνονται ή αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πύλη Web. 1 Από την πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Ουρά εκτύπωσης. 2 Κάντε κλικ σε μια εργασία εκτύπωσης.

8 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 8 3 Από την ενότητα "Γενικά", πληκτρολογήστε μια περιγραφή για την εργασία εκτύπωσης. 4 Από την ενότητα "Επιλογές εκτύπωσης", διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. Αντίγραφα Λειτουργία χρώματος Εκτύπωση διπλής όψης Όταν πραγματοποιείται εκτύπωση και στις δύο όψεις του χαρτιού, το χαρτί αντιστρέφεται είτε από την κοντή είτε από τη μακριά του πλευρά. Για να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση του προεπιλεγμένου εκτυπωτή, επιλέξτε Χρήση ρύθμισης εκτυπωτή. Σελίδες ανά πλευρά Πολλές σελίδες του εγγράφου εκτυπώνονται σε μία πλευρά του χαρτιού. 5 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών. Ορισμός των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων εκτύπωσης για όλες τις εισερχόμενες εργασίες εκτύπωσης Σημ.: Οι ενημερώσεις ισχύουν για μελλοντικές εργασίες εκτύπωσης. 1 Από την πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Ουρά εκτύπωσης. 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός προεπιλεγμένων ρυθμίσεων εκτύπωσης. 3 Διαμορφώστε τις εξής ρυθμίσεις: Αντίγραφα Λειτουργία χρώματος Εκτύπωση διπλής όψης Όταν πραγματοποιείται εκτύπωση και στις δύο όψεις του χαρτιού, το χαρτί αντιστρέφεται είτε από την κοντή είτε από τη μακριά του πλευρά. Για να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση του προεπιλεγμένου εκτυπωτή, επιλέξτε Χρήση ρύθμισης εκτυπωτή. Σελίδες ανά πλευρά Πολλές σελίδες του εγγράφου εκτυπώνονται σε μία πλευρά του χαρτιού. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών. Εκτύπωση αρχείων Για να αποδεσμεύσετε εργασίες εκτύπωσης, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες εφαρμογές: Print Release Μια εφαρμογή για τη διαχείριση εργασιών εκτύπωσης από τον εκτυπωτή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή Print Release. Mobile Print Μια εφαρμογή για την αποστολή εγγράφων απευθείας σε συνδεδεμένους σε δίκτυο διακομιστές και εκτυπωτές Lexmark από κινητή συσκευή που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Android TM ή λειτουργικό σύστημα ios. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης Lexmark Mobile Print για την κινητή σας συσκευή. Αποστολή αρχείων στην ουρά εκτύπωσης Αποστολή εργασιών εκτύπωσης από τον υπολογιστή σας Κάντε ένα από τα εξής:

9 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 9 Αποστολή αρχείων 1 Ανοίξτε ένα αρχείο ή μια εικόνα. 2 Ορίστε την επιλογή εκτύπωσης και κατόπιν επιλέξτε την ουρά απελευθέρωσης εκτύπωσης. Σημ.: Το όνομα μπορεί να έχει αλλάξει. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή σας. 3 Αν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασης. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση. Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σημ.: Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη ανάλογα με τον ρόλο σας. Για να λάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του διακομιστή της ουράς εκτύπωσης, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή σας ή με το Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης Πελατών. Αποστολή εργασιών εκτύπωσης με χρήση της εφαρμογής Mobile Print Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Mobile Print, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης Lexmark Mobile Print για την κινητή σας συσκευή. Για συσκευές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Android 1 Ανοίξτε την εφαρμογή Lexmark Print. 2 Στην ενότητα "Εκτύπωση από" της αρχικής οθόνης της εφαρμογής, επιλέξτε μια πηγή και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Σημ.: Αν σας ζητηθεί, επιτρέψτε στην εφαρμογή την πρόσβαση στην κάμερα και στον χώρο αποθήκευσης. 3 Επιλέξτε έναν διακομιστή Διαχείρισης εκτύπωσης. Σημ.: Αν σας ζητηθεί, συνδεθείτε στον διακομιστή. 4 Αν χρειάζεται, αλλάξτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. 5 Αγγίξτε. Για συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα ios 1 Ανοίξτε την εφαρμογή Lexmark Print. 2 Στην ενότητα "ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ" της αρχικής οθόνης της εφαρμογής, επιλέξτε μια πηγή και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Σημ.: Αν σας ζητηθεί, επιτρέψτε στην εφαρμογή την πρόσβαση στην κάμερα και στις φωτογραφίες. 3 Επιλέξτε έναν διακομιστή Διαχείρισης εκτύπωσης. Σημ.: Αν σας ζητηθεί, συνδεθείτε στον διακομιστή. 4 Αν χρειάζεται, αλλάξτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. 5 Επιλέξτε Εκτύπωση.

10 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 10 Κοινή χρήση εγγράφων στον διακομιστή ουράς εκτύπωσης με χρήση της κινητής σας συσκευής Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Mobile Print, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης Lexmark Mobile Print για την κινητή σας συσκευή. Για συσκευές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Android 1 Από την κινητή συσκευή σας, ανοίξτε ένα έγγραφο ή επιλέξτε ένα έγγραφο από τη διαχείριση αρχείων σας. Σημειώσεις: Βεβαιωθείτε ότι η κινητή συσκευή υποστηρίζει τον τύπο αρχείου εγγράφου. Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής υποστηρίζει τον τύπο εγγράφου. Για λίστα των υποστηριζόμενων τύπων αρχείου, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του εκτυπωτή. 2 Κάντε κοινόχρηστο το έγγραφο στο Lexmark Print. 3 Επιλέξτε έναν εκτυπωτή και, αν είναι απαραίτητο, αλλάξτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. 4 Αγγίξτε. Για συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα ios 1 Από την κινητή συσκευή σας, ανοίξτε ένα έγγραφο ή επιλέξτε ένα έγγραφο από τη διαχείριση αρχείων σας. Σημειώσεις: Βεβαιωθείτε ότι η κινητή συσκευή υποστηρίζει τον τύπο αρχείου εγγράφου. Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής υποστηρίζει τον τύπο εγγράφου. Για λίστα των υποστηριζόμενων τύπων αρχείου, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του εκτυπωτή. 2 Αγγίξτε > Lexmark Print > Επιλογή συσκευής. 3 Επιλέξτε έναν εκτυπωτή και, αν είναι απαραίτητο, αλλάξτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. 4 Επιλέξτε Εκτύπωση. Αποδέσμευση εργασιών εκτύπωσης μέσω της εφαρμογής Print Release Σημ.: Ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματός σας, την πρώτη φορά οι χρήστες ίσως χρειαστεί να εγγραφούν. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του εκτυπωτή. 1 Από την αρχική οθόνη του εκτυπωτή, αγγίξτε Απελευθέρωση εκτύπωσης. Σημ.: Αν είναι απαραίτητο, συνδεθείτε στον εκτυπωτή. 2 Επιλέξτε μία ή περισσότερες εργασίες εκτύπωσης. Σημ.: Για να εκτυπώσετε τις εργασίες που έχουν ανατεθεί σε εσάς, αγγίξτε το επιλέξτε ένα όνομα χρήστη και μετά επιλέξτε τις εργασίες εκτύπωσης., αν χρειάζεται,

11 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 11 3 Αν χρειάζεται, αλλάξτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. Αγγίξτε το δίπλα από το κουμπί Εκτύπωση, επιλέξτε Αλλαγή ρυθμίσεων εκτύπωσης και μετά κάντε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ενέργειες: Επιλέξτε Ρυθμίσεις και ρυθμίστε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα στοιχεία: Αριθμός αντιγράφων Έγχρωμη εκτύπωση Σημ.: Για ορισμένες μορφές αρχείων, δεν υπάρχει δυνατότητα μετατροπής των ασπρόμαυρων εργασιών εκτύπωσης σε έγχρωμες στον εκτυπωτή. Όψεις Καθορίζει αν οι εργασίες εκτύπωσης θα εκτυπωθούν μόνο στη μία όψη ή και στις δύο όψεις του χαρτιού. Αγγίξτε Επιλογές φινιρίσματος και ρυθμίστε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα στοιχεία: Συρραφή Καθορίζει αν θα γίνει συρραφή στις εργασίες που εκτυπώνονται. Διάτρηση Καθορίζει αν θα γίνει διάτρηση οπών στις εργασίες που εκτυπώνονται. Σημ.: Αυτές οι ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες ανάλογα με τη διαμόρφωση του Lexmark Print Management Client. 4 Αγγίξτε την επιλογή Εκτύπωση. Εκτύπωση εγγράφων από την εφαρμογή Mobile Print Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Mobile Print, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης Lexmark Mobile Print για την κινητή σας συσκευή. Για συσκευές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Android 1 Ανοίξτε την εφαρμογή Lexmark Print. 2 Από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, κάντε ένα από τα εξής: Από την ενότητα "Απελευθέρωση εκτύπωσης", επιλέξτε τον διακομιστή. Σημ.: Αν σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον διακομιστή, πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήριά σας και μετά επιλέξτε ΣΥΝΔΕΣΗ. Αγγίξτε Ρυθμίσεις > Διαχείριση συσκευών και κατόπιν επιλέξτε στον διακομιστή. Σημ.: Αν δεν είστε συνδεδεμένοι στον διακομιστή, από την ενότητα "Σύνδεση ως" αγγίξτε, πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήριά σας και κατόπιν επιλέξτε ΣΥΝΔΕΣΗ. 3 Επιλέξτε τον χρήστη που έχει εργασίες για εκτύπωση. 4 Επιλέξτε μία ή περισσότερες εργασίες. 5 Αγγίξτε. 6 Επιλέξτε έναν εκτυπωτή και, αν είναι απαραίτητο, αλλάξτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. 7 Αγγίξτε. Σημειώσεις: Μπορείτε να προσθέσετε εκτυπωτή στη λίστα. Για να επιλέξετε όλες τις εργασίες, αγγίξτε.

12 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 12 Για να διαγράψετε τις επιλεγμένες εργασίες μετά την εκτύπωση, επιλέξτε Διαγραφή αυτού του εγγράφου μετά την εκτύπωση. Για συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα ios 1 Ανοίξτε την εφαρμογή Lexmark Print. 2 Από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, κάντε ένα από τα εξής: Από την ενότητα "Απελευθέρωση εκτύπωσης", επιλέξτε τον διακομιστή. Σημ.: Αν σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον διακομιστή, πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήριά σας και μετά επιλέξτε ΟΚ. Αγγίξτε Ρυθμίσεις > Διαχείριση συσκευών και κατόπιν επιλέξτε στον διακομιστή. Σημ.: Αν δεν είστε συνδεδεμένοι στον διακομιστή, αγγίξτε Σύνδεση, πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήριά σας και κατόπιν αγγίξτε ΟΚ. 3 Επιλέξτε τον χρήστη που έχει εργασίες για εκτύπωση. 4 Επιλέξτε μία ή περισσότερες εργασίες. 5 Αγγίξτε. 6 Επιλέξτε έναν εκτυπωτή και, αν είναι απαραίτητο, αλλάξτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. 7 Επιλέξτε Εκτύπωση. Σημειώσεις: Μπορείτε να προσθέσετε εκτυπωτή στη λίστα. Για να επιλέξετε όλες τις εργασίες, αγγίξτε. Για να διαγράψετε τις επιλεγμένες εργασίες μετά την εκτύπωση, επιλέξτε Διαγραφή από την ουρά μετά την εκτύπωση. Διαχείριση πληρεξουσίων Προβάλετε και διαχειριστείτε πληρεξούσια χρηστών. Πληρεξούσιος είναι ο χρήστης ο οποίος έχει άδεια να εκτυπώνει εργασίες εκτύπωσης από την ουρά εκτύπωσής σας. Για παράδειγμα, ένας βοηθός μπορεί να εκτυπώσει εργασίες που έχουν υποβληθεί από κάποιο στέλεχος. 1 Από την πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Πληρεξούσιοι. 2 Κάντε ένα από τα εξής: Προσθήκη πληρεξουσίων α Πατήστε Προσθήκη. β Επιλέξτε χρήστη. γ Πατήστε Προσθήκη πληρεξουσίου.

13 Χρήση της πύλης Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 13 Κατάργηση πληρεξουσίων α Επιλέξτε έναν ή περισσότερους πληρεξούσιους. β Πατήστε Κατάργηση. Δημιουργία αναφορών λογιστικής καταγραφής εγγράφων 1 Από την πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Λογιστική καταγραφή εγγράφων. 2 Κάντε ένα από τα εξής: Προβολή μιας σύνοψης των εργασιών εκτύπωσης Σημ.: Αυτή η αναφορά περιέχει μόνο εργασίες που έχουν αποδεσμευτεί από τον διακομιστή Cloud και περιέχει στατιστικά στοιχεία χρήσης της συσκευής. Κάντε κλικ στην επιλογή Ιστορικό εργασιών εκτύπωσης. Δημιουργία μιας αναφοράς λογιστικής καταγραφής εγγράφων α Επιλέξτε Αναφορές. β Από την ενότητα "Αναφορές", επιλέξτε Λογιστική καταγραφή των εγγράφων μου. γ Ορίστε το εύρος ημερομηνιών. δ Επιλέξτε Δημιουργία αναφοράς. Σημ.: Για να κατεβάσετε την αναφορά, επιλέξτε Λήψη PDF. Προβολή εγγεγραμμένων συσκευών-πελατών χωρίς διακομιστή Οι συσκευές-πελάτες χωρίς διακομιστή σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε εργασίες εκτύπωσης πριν τις εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Print Release. 1 Από την πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Χωρίς διακομιστή. 2 Από την ενότητα "Συσκευές-πελάτες", ελέγξτε τη λίστα συσκευών πελατών.

14 Λήψη βοήθειας 14 Λήψη βοήθειας Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή συστήματος.

15 Σημειώσεις 15 Σημειώσεις Σημείωση για την έκδοση Σεπτέμβριος 2017 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις οποίες οι εν λόγω όροι είναι ασύμβατοι με το εθνικό δίκαιο: Η LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν την αποποίηση ρητών ή σιωπηρών εγγυήσεων σε συγκεκριμένες συναλλαγές και, συνεπώς, η παρούσα δήλωση μπορεί να μην έχει ισχύ για εσάς. Το παρόν εγχειρίδιο είναι πιθανό να περιέχει ανακριβή τεχνικά στοιχεία ή τυπογραφικά σφάλματα. Οι περιεχόμενες πληροφορίες υπόκεινται σε περιοδικές αλλαγές. Οι δε αλλαγές ενσωματώνονται σε μεταγενέστερες εκδόσεις. Βελτιώσεις ή αλλαγές στα προϊόντα ή στα προγράμματα που περιγράφονται μπορούν να πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε. Οι αναφορές στην παρούσα έκδοση σε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες δεν υποδηλώνουν την πρόθεση του κατασκευαστή να διαθέσει τα παραπάνω σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οποιαδήποτε αναφορά του κατασκευαστή σε κάποιο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν γίνεται για να δηλώσει ή να υπονοήσει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το συγκεκριμένο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία. Στη θέση αυτών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε λειτουργικά ισότιμο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν παραβιάζει κάποιο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αξιολόγηση και η επαλήθευση της λειτουργίας σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες, εκτός αυτών που έχει καθορίσει ρητά ο κατασκευαστής, αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Για την τεχνική υποστήριξη της Lexmark, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Για πληροφορίες σχετικά με αναλώσιμα και λήψεις, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Lexmark International, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Εμπορικά σήματα Η ονομασία Lexmark και το λογότυπο Lexmark είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Οι ονομασίες Windows, Microsoft Edge και Internet Explorer είναι είτε σήματα κατατεθέντα είτε εμπορικά σήματα του ομίλου εταιρειών Microsoft στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Οι ονομασίες Android και Google Chrome είναι εμπορικά σήματα της Google Inc. Οι ονομασίες macos, OS X και Safari είναι σήματα κατατεθέντα της Apple Inc. Όλα τα λοιπά εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

16 Ευρετήριο 16 Ευρετήριο Α αναφορές λογιστικής καταγραφής εγγράφων δημιουργία 13 απαιτήσεις συστήματος 5 αποδέσμευση εργασιών εκτύπωσης μέσω της εφαρμογής Print Release 10 αποστολή αρχείων στον διακομιστή ουράς εκτύπωσης 8 αποστολή εργασιών εκτύπωσης από τον υπολογιστή σας 8 αποστολή εργασιών εκτύπωσης με χρήση της εφαρμογής Mobile Print 9 αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διακομιστή ουράς εκτύπωσης 8 Δ δημιουργία αναφορών λογιστικής καταγραφής εγγράφων 13 διαγραφή εργασιών εκτύπωσης από την ουρά εκτύπωσης 7 Διαχείριση εκτύπωσης επισκόπηση 8 μεταφόρτωση αρχείων 7 πρόσβαση 5 διαχείριση πληρεξουσίων 12 διαχείριση πληροφοριών προφίλ 6 Ε εγγεγραμμένες συσκευέςπελάτες χωρίς διακομιστή προβολή 13 έγγραφα εκτύπωση από την εφαρμογή Mobile Print 11 έγγραφα από την κινητή σας συσκευή κοινή χρήση στην ουρά εκτύπωσης 10 εκτύπωση εγγράφων από την εφαρμογή Mobile Print 11 επισκόπηση Διαχείριση εκτύπωσης 8 Επισκόπηση της Πλατφόρμας Cloud 4 εργασίες εκτύπωσης αποδέσμευση μέσω της εφαρμογής Print Release 10 αποστολή από τον υπολογιστή σας 8 αποστολή με χρήση της εφαρμογής Mobile Print 9 εργασίες εκτύπωσης από την ουρά εκτύπωσης διαγραφή 7 Ι ιστορικό αλλαγών 3 Κ κάρτες καταχώρηση 7 κατάργηση πληρεξουσίων 12 καταχώρηση καρτών 7 κοινή χρήση εγγράφων στην ουρά εκτύπωσης μέσω της κινητής συσκευής σας 10 Λ λειτουργικά συστήματα υποστηριζόμενα 5 λήψη βοήθειας 14 λήψη και εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης συσκευής-πελάτη 6 Μ μεταφόρτωση αρχείων στην πύλη Web της Διαχείρισης εκτύπωσης 7 Ο ομάδες προβολή 7 ορισμός των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων εκτύπωσης για όλες τις εισερχόμενες εργασίες εκτύπωσης 8 Π Πλατφόρμα Cloud επισκόπηση 4 λήψη βοήθειας 14 πρόσβαση 5 πληρεξούσιοι διαχείριση 12 κατάργηση 12 προσθήκη 12 πληροφορίες προφίλ διαχείριση 6 προβολή εγγεγραμμένων συσκευών-πελατών χωρίς διακομιστή 13 προβολή ομάδων 7 προβολή ρόλων που έχουν εκχωρηθεί 6 πρόγραμμα οδήγησης συσκευής-πελάτη λήψη και εγκατάσταση 6 προγράμματα περιήγησης στο Web υποστηριζόμενα 5 προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εκτύπωσης για όλες τις εισερχόμενες εργασίες εκτύπωσης ορισμός 8 προσαρμογή ρυθμίσεων εκτύπωσης 7 πρόσβαση στην Πλατφόρμα Cloud 5 πρόσβαση στην πύλη Web Διαχείριση εκτύπωσης 5 προσθήκη πληρεξουσίων 12 Ρ ρόλοι που έχουν εκχωρηθεί προβολή 6 ρυθμίσεις εκτύπωσης προσαρμογή 7 Υ υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα 5 υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης στο Web 5

Χρήση συσκευής. Οδηγός διαχειριστή

Χρήση συσκευής. Οδηγός διαχειριστή Χρήση συσκευής Οδηγός διαχειριστή Φεβρουάριος 2018 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 5 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 6

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Διαχείριση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Shortcut Center Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή Αποστολή προγράμματος οδήγησης Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2013 www.lexmark.com Επισκόπηση 2 Επισκόπηση Η επιλογή Αποστολή προγράμματος οδήγησης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα ένα πρόγραμμα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και αγαπημένα Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Κέντρο συντόμευσης Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Οδηγός διαχειριστή Απρίλιος 2013 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 3 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή...4 Διαμόρφωση και ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Χρήση της λειτουργίας Eco-Mode...

Διαβάστε περισσότερα

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή Card Authentication Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση προαπαιτούμενων... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5 Προσθήκη εσωτερικού λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2012 www.lexmark.com Σημείωση για την έκδοση Ιανουάριος 2012 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0 Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός διαχειριστή Λογαριασμοί χρηστών Διαμόρφωση εκτυπωτή Διαχείριση εκτύπωσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...4 Επισκόπηση...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2015 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...4 Lexmark CS310, CS410

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 207 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις... 4 Lexmark CS30, CS40

Διαβάστε περισσότερα

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή Scan Center Έκδοση 1.1 Οδηγός διαχειριστή Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Εφαρμογή κωδικού QR της Xerox Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03999 Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κωδικού QR (Ταχείας απόκρισης) με τις ακόλουθες εφαρμογές:

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Εφαρμογή Xerox App Gallery Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03997 Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Xerox App Gallery

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp MAKING MODERN LIVING POSSIBLE SOLAR INVERTERS Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp Σειρά DLX Αντιστροφείς με ενσωματωμένη λειτουργία ConnectSmart www.danfoss.com/solar Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Panda Internet Security 2016

Panda Internet Security 2016 Panda Internet Security 2016 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 1. Η ενεργοποίηση του προϊόντος είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε την άψογη λειτουργία του. Για

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος P Xerox App Gallery Οδηγός χρήσης

Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος P Xerox App Gallery Οδηγός χρήσης Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος 2017 702P04690 2017 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, VersaLink, AltaLink, Xerox Extensible Interface Platform, CentreWare

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης

Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης Πνευματικά δικαιώματα Copyright 2018 BenQ Corporation. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, μετάδοση, αντιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Εκκαθάριση cache του browser για τα Windows

Εκκαθάριση cache του browser για τα Windows Εκκαθάριση cache του browser για τα Windows Microsoft Internet Explorer 9.0 ανοιχτεί) ή κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear στη σωστή γραμμή. 3. Κάντε κλικ στο Επιλογές Internet και επιλέξτε την καρτέλα Γενικά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Mobile Security for ios Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Mobile Security for ios Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Mobile Security for ios Οδηγίες χρήστη Publication date 09/08/2017 Πνευματικά Δικαιώματα 2017 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ Panda Antivirus Pro Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 1. Η ενεργοποίηση του προϊόντος είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε την άψογη λειτουργία του. Για την ενεργοποίησή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Για όλους τους χρήστες Εισαγωγή... 3 Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...3 Εμπορικά σήματα...4

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες λειτουργίες

Κορυφαίες λειτουργίες Κορυφαίες λειτουργίες Περιεχόμενα Κοινή χρήση συσκευής USB στο δίκτυο...3 Κοινή χρήση εκτυπωτή USB...5 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή Mac με το Time Machine...6 Εφαρμογή NETGEAR genie...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1)

Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1) Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1) Πρώτη έκδοση: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose,

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1 Κοινό online 3.1 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

1. Πώς να καταχωρίσετε την Κάμερα στο λογαριασμό Hubble

1. Πώς να καταχωρίσετε την Κάμερα στο λογαριασμό Hubble Ο ΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΡΗΣΗΣ EL Για πλήρη και αναλυτική επεξήγηση όλων των χαρακτηριστικών, των λειτουργιών και των οδηγιών, ανατρέξτε στον Οδηγό Χρήσης. 1. Πώς να καταχωρίσετε την Κάμερα στο λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1 Εκτύπωση online 4.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions Οδηγός χρήσης του SmartSolutions 2009 www.lexmark.com Περιεχόμενα Πληροφορίες για το SmartSolutions...4 Τι είναι οι λύσεις SmartSolutions;...4 Συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος...6 Κατανόηση του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης της υπηρεσίας «Εκτυπώσεων Φωτοτυπήσεων»

Οδηγός χρήσης της υπηρεσίας «Εκτυπώσεων Φωτοτυπήσεων» Οδηγός χρήσης της υπηρεσίας «Εκτυπώσεων Φωτοτυπήσεων» 2017 Περιεχόμενα 1 Σκοπός... 3 2 Διαδικασία εκτύπωσης... 3 2.1 Εκτύπωση μέσω WEB... 3 2.2 Μέσω υπολογιστή... 11 2.3 Παραλαβή εκτύπωσης... 17 2.3.1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Π.Σ. ΦΟΙΤΗΤΟΛΟΓΙΟΥ- ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ (ClassWeb)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Π.Σ. ΦΟΙΤΗΤΟΛΟΓΙΟΥ- ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ (ClassWeb) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Π.Σ. ΦΟΙΤΗΤΟΛΟΓΙΟΥ- ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ (ClassWeb) 1. Είσοδος στην υπηρεσία ClassWeb Στη κεντρική σελίδα της υπηρεσίας στα πεδία Όνομα Χρήστη και Κωδικός πρόσβασης πληκτρολογούμε τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP LaserJet P3010 Series Οδηγός χρήσης Ενσωματωμένου διακομιστή Web HP

Εκτυπωτής HP LaserJet P3010 Series Οδηγός χρήσης Ενσωματωμένου διακομιστή Web HP Εκτυπωτής HP LaserJet P3010 Series Οδηγός χρήσης Ενσωματωμένου διακομιστή Web HP www.hp.com/support/ljp3010series Ενσωματωμένος διακομιστής web HP LaserJet P3010 Οδηγός χρήσης Πνευματικά δικαιώματα και

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως:

Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: 1. Υπηρεσία ClassWeb 1.1. Γενικά Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: εµφάνιση στατιστικών στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης Asset Management Software Client Module Οδηγός χρήσης Μονάδα-πελάτης Kodak Asset Management Software Κατάσταση και ρυθμίσεις πόρων... 1 Μενού κατάστασης πόρων... 2 Μενού ρυθμίσεων πόρων... 3 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence. Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence

Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence. Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence Η χρήση της υπηρεσίας e:presence είναι δυνατή μέσω browser ή μέσω της εφαρμογής Vidyo Desktop Client. Προς διευκόλυνσή σας, προτείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα