ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 6ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 6ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017"

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 6ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Η τελευταία μας γενική συνέλευση έγινε το Δεκέμβριο του Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν συμβεί και πολλά έχουμε κάνει. Βέβαια, στο τέλος θα πούμε και αυτά που δεν έχουμε κάνει. Πλούσια και σχεδόν καθημερινή η δράση του Μωβ, παρά το περιορισμένο ανθρώπινο δυναμικό με συστηματική παρουσία. Κύριο μέλημά μας είναι η συνεργασία με διάφορες συλλογικότητες, και η απεύθυνση στην κοινωνία. Στρατηγική εξωστρέφεια, όπως το έχουμε χαρακτηρίσει. Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει κάπως αποδυναμωθεί μέσα στα δύο χρόνια της λειτουργίας του, τώρα έχουμε και κάποιες καινούριες υποψηφιότητες από γυναίκες που ήρθαν στο μεταξύ στο ΜΩΒ και έχουν χρόνο και διάθεση συμβολής. ΔΡΑΣΕΙΣ (αναφέρονται από το τέλος της περιόδου, δηλαδή από τέλος Σεπτεμβρίου προς την αρχή): Δρώμενο ΥΓΕΙΟ-ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στις 29 Σεπτεμβρίου από την Βέρα Σιατερλή, και άλλα μέλη του Μωβ, στο πλαίσιο γενικότερων εκδηλώσεων με τίτλο ΞΟΥΘΟΥ-Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Διαδήλωση για την έκτρωση, πανευρωπαϊκή ημέρα 28 Σεπτεμβρίου Συμμετοχή στη δίκη του Ναυπλίου (27-9) για Αυτοάμυνα και διοργάνωση αλληλεγγύης Συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών Υπογραφές για την κατάργηση όλων των πυρηνικών όπλων σύμβαση του ΟΗΕ Συμμετοχή στην πορεία για Παύλο Φύσσα, 18 Σεπτεμβρίου Εκδήλωση για γυναίκες-πρόσφυγες σε συνεργασία με Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στις 7 Σεπτεμβρίου, στο χώρο Μέλισσα συζήτηση για έμφυλη βία και αντισύλληψη-έκτρωση.

2 Φυλακές-κρατητήρια, συστηματική παρουσία και βοήθεια των γυναικών ιδίως των κρατουμένων αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, με τηλεκάρτες και νομική βοήθεια σε συνεργασία με νομικούς και παρέμβαση σε περιπτώσεις που ήταν δυνατόν. Συμμετοχή σε Greenwave Festival Θεσσαλονίκη με ομιλία μας για θέμα γυναίκες και ειρήνη. Ενέργειες για να κατεβούν οι φωτογραφίες των οροθετικών γυναικών που διαπομπεύθηκαν με απεύθυνση στην Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γιαννακάκη και με δουλειά που κάνει η ομάδα αλληλεγγύης δικηγόρων, κυρίως. Κάμπινγκ του Μωβ αρχές Ιουλίου με πολλές και πετυχημένες δράσεις, και συνεργασία με την Γυναικεία Ομάδα Αυτοάμυνας και την Ομάδα Ποίησης του ΟΙΚΟ-ΠΟΛΙ-Σ Χαϊδαρίου Αντιρατσιστικό φεστιβάλ αρχές Ιουλίου τραπεζάκι, ομιλία από Βέρα Σιατερλή την πρώτη ημέρα, συνδιοργάνωση εκδήλωσης για έκτρωση με άλλες οργανώσεις. Ηριάννα δημοσιεύματα υποστήριξης, συμμετοχή σε κινητοποιήσεις Ελσίνκι, , συμμετοχή σε φιλοπροσφυγική διαμαρτυρία από την Αλεξία Τσούνη 20 Ιουνίου, Πόσες Ζωές Ακόμα, διαμαρτυρία μπροστά στην υπηρεσία Ασύλου με θέμα την ειρήνη και την υποστήριξη των προσφύγων. Σύμβαση Κωνσταντινούπολης, συνεργασία οργανώσεων για λόμπι προς πολιτικά κόμματα, στις 16-6 δημοσιεύσαμε συνολικό δελτίο απολογισμού-των ομάδων με τις οποίες συνεργαστήκαμε. 6 Ιουνίου Επιστολή διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας για τις εικόνες πάνω στα πακέτα τσιγάρων, όπου αναφέρεται η φράση Αγέννητο Παιδί. Συμμετοχή στη καμπάνια κατά της CETA 26 Μαιου σχετικά δημοσιεύματα. Εξάρχεια Αντισεξιστική γιορτή με τη Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων 22 Μαίου. Για ομοφοβία στην αιμοδοσία, διαμαρτυρία μας στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, που ακολούθησε την και ανάδειξη του ζητήματος από άλλες οργανώσεις και με ερώτηση αρκετών βουλευτριών-βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Σχολεία Θεματική εβδομάδα για γυναικεία δικαιώματα - Απρίλιος ομιλία σε 4 τάξεις γυμνασίου από Σίσσυ Βωβού Αντιφασιστικό Φεστιβάλ ΑΣΚΤ ομιλήτρια η Βέρα Σιατερλή Εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου Ο εχθρός, το Αίμα, ο Τιμωρός από τη συγγραφέα Δέσποινα Παρασκευά-Βελουδογιάννη, προβολή ταινίας Χρυσή Αυγή προσωπική υπόθεση Δάφνη συνεργασία ομάδων για διαμαρτυρία στις 11 Μαίου για κοπέλα που κρατήθηκε όμηρος και βιάστηκε, μετά από πρόσκληση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Δάφνης

3 Δίκη Ομαδικού βιασμού Καβάλα παρουσία μας στο δικαστήριοαθώωση δυο κατηγορουμένων - Απρίλιος Γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού προβολή ταινιών και μικρή συναυλία με τη Νατάσα Μωϋσόγλου τον Απρίλιο Συνεργασία με ιταλική και ελληνική οργάνωση για project της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση των ανήλικων γυναικών-προσφύγων για θέματα βίας. Η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά θα επανέλθουμε. Δράση ενάντια στις στρατιωτικές δαπάνες, 24 Απριλίου, με Κόσμο Χωρίς Πολέμους, Ποίηση αντί για πόλεμο. Συμμετοχή στη Ντοκουμέντα με ομιλίες του Μωβ για το μνημείο της Ρόζα Λούξεμπουργκ Βίκυ Κανατά Απρίλιος και Σίσσυ Βωβού Ιούνιος 2017-ως εκπρόσωποι του Μωβ 18 Μαρτίου Φιλοπροσφυγικό, παγκοσμια ημέρα, συμμετοχή στην κινητοποίηση. 8 Μάρτη συμμετοχή σε συζήτηση στη Βουλή 8 Μάρτη συμμετοχή σε μαζική διαδήλωση με Καμιά Ανοχή Αποκριάτικο γλέντι στο Art Garage 26 Φεβρουαρίου 25 Φεβρουαρίου Επιτροπή Ισότητας της Βουλής συμμετοχή με ομιλία μας Το Μωβ-Άννα Κοντοθανάση Αναστασία Γκολιομύτη Wikipaedia 20 Φεβρουαρίου, εκδήλωση ενημέρωσης με πρωτοβολία Αλεξίας Τσούνη. 15 Φεβρουαρίου Welcommon Συνάντηση με γυναίκες πρόσφυγες-ομιλία για δικαιώματα ασύλου και έμφυλη βία εκδήλωση Ποίηση αντί για πόλεμο με άλλες οργανώσεις. Παρέμβασή μας για νιγηριανή ψυχασθενή στο Δαφνί, για την εξωνοσοκομειακή της φροντίδα, κάτι που επιτεύχθηκε. Πέτρου Ράλλη πρώτη επίσκεψη στις αλλοδαπές κρατούμενες 10 Φεβρουαρίου (μετά τη μετακίνησή τους από Ελληνικό) 29-1 Εκδήλωση-προβολή δύο αφγανικών ταινιών στο Art Garage Συμμετοχή στον αγώνα των καθαριστριών με βάρδιες στην περιφρούρηση, στις διαδηλώσεις τους και δημοσιεύματα. 25 Ιανουαρίου γιορτή με πίτα στο Ελληνικό την ίδια μέρα το απόγευμα πήραν τις γυναίκες και τις μετέφεραν στην Πέτρου Ράλλη 21 Ιανουαρίου διαδήλωση κατά του Τραμπ στην Αθήνα 28 Ιανουαρίου δράσεις κατά της CETA όπου συμμετέχουμε. Βιαστής των Εξαρχείων, συμμετοχή στη δίκη, αλληλεγγύη, δημοσιοποίηση Πόλλα Ρούπα: Διαμαρτυρία για την κράτηση του παιδιού της από αστυνομία-το Μωβ Διαμαρτυρία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού έξω από το Χρηματιστήριο συμμετοχή μας. Συμμετοχή σε δίκες οροθετικών αθώωση Δεκ. 16 και δύο ακόμα δίκες αργότερα.

4 Συμμετοχή σε δίκη για αποζημίωση οροθετικών (αστικό) Συμμετοχή σε δικαστήριο Χρυσής Αυγής για αλληλεγγύη Συνεργασία με φεμινιστικές ομάδες για τη στήριξη και τη δίκη της Π.Α. για φόνο σε κατάσταση αυτοάμυνας, που έγινε 27 Σεπτεμβρίου Συμμετοχή στη δίκη-επισκέψεις στη φυλακή για την κρατούμενη. Συμβολή στη στήριξη άλλης κρατούμενης, της Τ., για φόνο σε αυτοάμυνα. Συμμετοχή στην καμπάνια για να μην εκποιηθεί το Ελληνικό με υπογραφή και παρουσία σε εκδηλώσεις 5 Δεκεμβρίου 2016 ετήσια τακτική γ.σ. του Μωβ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: Από το σύνολο των δραστηριοτήτων, βλέπουμε ότι έχουμε συνεργασία με αρκετές συλλογικότητες. Ενάντια στον πόλεμο, με συλλογικότητες, στο πλαίσιο της διεθνούς δικτύωσης Ποίηση αντί για πόλεμο Ενάντια στις διατλαντικές συμφωνίες ΤΤΙP-TISA-CETA επίσης με εθνική και πανευρωπαϊκή δικτύωση Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, με την παραπάνω συνεργασία Ενάντια στο φασισμό, με συμμετοχή μας σε κινητοποιήσεις στο πλαίσιο του αντιφασιστικού συντονισμού και περιστασιακά στη δίκη της Χ.Α. Για την βελτίωση της Wikipaedia και της συμμετοχής γυναικών στη συγγραφή, με την ελληνική ομάδα της Wikipaedia. Για την κύρωση της Συνθήκης της Κωνσταντινούπολης για τη βία κατά των γυναικών, συνεργασία με περισσότερες από 12 γυναικείες οργανώσεις Για τα δικαιώματα των οροθετικών γυναικών, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης και την Ομάδα Δικηγόρων Για την πανευρωπαϊκή Καμπάνια για την έκτρωση συνεργασία με αρκετές γυναικείες και φεμινιστικές οργανώσεις Συμμετοχή στη φεμινιστική συλλογικότητα Καμιά Ανοχή, που διοργάνωσε επιτυχημένες κινητοποιήσεις για την έμφυλη βία και στην κινητοποίηση της Δάφνης Συνεργασία με την Πρωτοβουλία Κατοίκων Δάφνης για την κινητοποίηση ενάντια στην ομηρία και βιασμό 22χρονης κοπέλας Συνεργασία με καλλιτεχνικές ομάδες για την εκδήλωση ΥΓΕΙΟ-ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ της 29 Σεπτεμβρίου Συνεργασία με ιταλική και ελληνική οργάνωση για project της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση των ανήλικων γυναικών-προσφύγων για θέματα βίας. Συνεργασία με τη Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων για την αντισεξιστική γιορτή τον Μάιο Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

5 Πάντα η πιο σημαντική μας και καθημερινή δράση είναι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα η οποία αναγνωρίζεται αρκετά. Η συντακτική επιτροπή αποτελείται από Αλεξία Τσούνη, Βέρα Σιατερλή, Σίσσυ Βωβού. Ακόμα ένα μέλος του Μωβ τροφοδοτεί καθημερινά τη συντακτική επιτροπή με προτάσεις δημοσιευμάτων. Έχουμε πολλά δημοσιεύματα δικά μας, επίσης αναδημοσιεύσεις, αλλά και συμβολές που μας στέλνουν φίλες του Μωβ, μέλη του Μωβ και αναγνώστριες. Σημειώνουμε ότι Το Μωβ αναγνωρίζεται ως αξιόπιστο έντυπο, γι αυτό και αρκετές δημοσιογράφοι παίρνουν θέματά μας (τα οποία φτιάχνουν στη συνέχεια) αλλά επίσης και καθηγήτριες, απ ότι μάθαμε, παίρνουν θέματά μας για σχολεία. Έχουμε δημοσιεύματα στα τρία χρόνια της λειτουργίας, (και στις 4 γλώσσες). Δικά μας και αναδημοσιεύσεις. Περισσότερα θέματα στο fb. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να προσλάβουμε κάποια υπάλληλο για να δουλεύει πιο συστηματικά, όπως είναι ο στόχος και η κοινή μας απόφαση. Ευελπιστούμε να γίνει. Χρειάζεται επίσης ενδυνάμωση του διεθνούς κομματιού, ιδιαίτερα του ισπανικού. Ζητούμε να διαδοθεί το μήνυμα ότι θέλουμε περισσότερες συνεργασίες, και όποιες φίλες θέλουν να δημοσιεύσουν, να μην διστάσουν. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δυστυχώς είναι περιορισμένα, ο κόσμος δυσκολεύεται να δώσει ακόμα και μια συνδρομή. Φέτος τα καταφέραμε με κάποια έξτρα χρήματα που φαίνονται και στον οικονομικό απολογισμό. Υπάρχουν προτάσεις για διοργάνωση εκδηλώσεων για εξεύρεση πόρων. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το ΔΣ συνεδριάζει μια φορά το μήνα, αλλά τελευταία αποφασίσαμε και το έχουμε κάνει, να συνεδριάζει δύο φορές. Αυτό που μας λείπει και μπορεί κάπως να καλυφθεί από τη δεύτερη συνάντηση, είναι η ιδεολογική συζήτηση και ανάλυση των καινούριων εξελίξεων. Η αδυναμία μας είναι ότι δεν έχουμε εκδηλώσεις για νέες γυναίκες και δεν έχουμε πολλές νέες γυναίκες στο Μωβ. Χρειάζεται να γράψουμε μέλη ώστε να προχωρήσουμε στη νεολαία. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ: Έχουμε διαορφώσει πρόγραμμα δράσης με τους γενικούς μας στόχους για τον επόμενο χρόνο. Το νέο Δ.Σ. θα εξειδικεύσει τις δράσεις μας αλλά και τις θεωρητικές μας προσεγγίσεις. ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΜΩΒ

Οι στόχοι του ΚΧΠΒ στην παρούσα φάση είναι οι εξής:

Οι στόχοι του ΚΧΠΒ στην παρούσα φάση είναι οι εξής: Οι στόχοι του ΚΧΠΒ στην παρούσα φάση είναι οι εξής: Παγκόσμιος πυρηνικός αφοπλισμός Κατάργηση των πυρηνικών όπλων Αποκήρυξη των βίαιων προσεγγίσεων επίλυσης των συγκρούσεων Σταδιακή και αναλογική μείωση

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός της ΓΓΙΦ, Φωτεινής Κούβελα

Χαιρετισμός της ΓΓΙΦ, Φωτεινής Κούβελα Χαιρετισμός της ΓΓΙΦ, Φωτεινής Κούβελα Ημερίδα για το Παρατηρητήριο «Οργάνωση υπηρεσιών για την ενσωμάτωση, παρακολούθηση και αξιολόγηση των πολιτικών ισότητας σε όλο το εύρος της δημόσιας δράσης» Κύριες

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτέμβριος Οκτώβριος 2016

Σεπτέμβριος Οκτώβριος 2016 ΣΧΕΤ.: Το από 4-9-2017 έγγραφό μας με θέμα «44 δράσεις της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την εκπαίδευση το σχολικό έτος 2016-2017»: http://www.isotita.gr/44-δράσεις-της-γενικής-γραμματείας-ισότ/.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ.: Ιανουάριος 2018

ΣΧΕΤ.: Ιανουάριος 2018 ΣΧΕΤ.: Το από 2-1-2018 έγγραφό μας με θέμα «Οι τριάντα δράσεις της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων στο χώρο του πολιτισμού το έτος 2017»: http://www.isotita.gr/οι-τριάντα-δράσεις-της-γενικής-γραμμα/.

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 18 Μάρτη διεθνής ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας

Σάββατο 18 Μάρτη διεθνής ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας Σάββατο 18 Μάρτη διεθνής ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας Συλλαλητήριο 15:00 Ομόνοια Ένα χρόνο μετά τη σύναψη της συμφωνίας της ντροπής ΕΕ Τουρκίας, τα σύνορα

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Δευτ. Τρ. Τετ. Πέμπ. Παρ. Σάββ. Κυρ.

Ιανουάριος. Δευτ. Τρ. Τετ. Πέμπ. Παρ. Σάββ. Κυρ. Ιανουάριος 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Φεβρουάριος 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Μάρτιος 1 2 3 4 5 6

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ» ΑΘΗΝΑ 25.11.2014

ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ» ΑΘΗΝΑ 25.11.2014 ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ» ΑΘΗΝΑ 25.11.2014 «Πολιτικές και δράσεις της ΓΓΙΦ για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών» Έλλη Μπούκη Στέλεχος Μονάδας Β'

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Φάκελος 1: Βιογραφικά σημειώματα Τιμητικές διακρίσεις Ομιλίες Υποφάκελος 1: Βιογραφικά σημειώματα Υποφάκελος 2: Τιμητικές διακρίσεις 1957 1961 Υποφάκελος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157. þ Ν.Βασιλάκος. ý Χ. Πετράκος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157. þ Ν.Βασιλάκος. ý Χ. Πετράκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157 8 11-01- 2016 19:30-21:15 þ Γ.Παλλίδης þ Ν.Βασιλάκος ý Χ. Πετράκος 2. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Υπογράφηκαν τα Πρακτικά προηγούμενων Συνεδριάσεων ΔΣ και παραδόθηκαν στο Γραμματέα. 3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 1. Η Κοινότητα ονομάζεται. 2. Έδρα της είναι

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 1. Η Κοινότητα ονομάζεται. 2. Έδρα της είναι ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Άρθρο 1 Όνομα και έδρα 1. Η Κοινότητα ονομάζεται 2. Έδρα της είναι 3. Η Κοινότητα είναι καταχωρημένη στο Ειρηνοδικείο σαν αναγνωρισμένο σωματείο (e.v.) 4. Ο χώρος δραστηριότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα κοινό μας σπίτι»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα κοινό μας σπίτι» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE «Μεσογειακή φώκια και Αλιεία: Αντιμετωπίζοντας τη σχέση ανταγωνισμού και αλληλεπίδρασης στις ελληνικές θάλασσες» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Απολογισμός δράσης της Επιτροπής Φύλου και Ισότητας της Παιδαγωγικής Σχολής. Περίοδος αναφοράς: Ακαδημαϊκό έτος

Θέμα: Απολογισμός δράσης της Επιτροπής Φύλου και Ισότητας της Παιδαγωγικής Σχολής. Περίοδος αναφοράς: Ακαδημαϊκό έτος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Πληροφορίες: Δ. Κογκίδου Τηλ.: 2310 99 1232, 2310 991290 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Το Ελληνικό κομματικό σύστημα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Το Ελληνικό κομματικό σύστημα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Το Ελληνικό κομματικό σύστημα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. 11-12 Ιουνίου 2015, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Αίθουσα Συνεδρίων (1ος όροφος) Διοργάνωση: Δίκτυο Μελέτης των Εκλογών, της Κοινής Γνώμης

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ Παράρτημα Ελλάδας Γραφείο Βρυξελλών

Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ Παράρτημα Ελλάδας Γραφείο Βρυξελλών Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ Παράρτημα Ελλάδας Γραφείο Βρυξελλών Συνέδριο Ο νεοναζισμός στην Ελλάδα και τη Γερμανία: ομοιότητες και διαφορές. Ανάλυση και ανταλλαγή εμπειριών Αθήνα, 1-4 Νοεμβρίου 2012 Γλώσσες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ»

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» Η «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑΣ» : ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ «ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ο» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΗ «ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκστρατεία ECOMOBILITY & FREE MOBILITY

Εκστρατεία ECOMOBILITY & FREE MOBILITY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Εκστρατεία ECOMOBILITY & FREE MOBILITY 2017-2018 ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Πιάσε το χέρι μου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Πιάσε το χέρι μου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049012 fax. 213 2049006

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Ανακοίνωση προς τα Μέλη Θέµα: Πρόγραµµα της ελληνικής προεδρίας - Πρώτο εξάµηνο 2003 Επισυνάπτεται το πρόγραµµα δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον της Κοινότητας, «μίας Κοινότητας από όλους για όλους»

Συλλογή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον της Κοινότητας, «μίας Κοινότητας από όλους για όλους» Συλλογή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον της Κοινότητας, «μίας Κοινότητας από όλους για όλους» Το σύνολο των δραστηριοτήτων πρέπει να γίνεται για να μην «χαθεί» η τρίτη γεννιά. Να δημιουργηθεί τμήμα νεολαίας

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών: Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα!

Πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών: Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα! Ιστορική αναδρομή Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συνδικάτων Δημόσιων Υπηρεσιών (EPSU) αποφάσισε να προβεί στην συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών υπέρ της καθιέρωσης της ύδρευσης ως ανθρώπινου δικαιώματος στο

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικός Απολογισμός του ΔΣ (με χρονολογική ταξινόμηση)

Διοικητικός Απολογισμός του ΔΣ (με χρονολογική ταξινόμηση) Διοικητικός Απολογισμός του ΔΣ (με χρονολογική ταξινόμηση) 2014-2015 1. Μείωση της συνδρομής με πρόταση του απερχόμενου Δ.Σ. 2. Επιστολή και παράσταση στη πρωτοβάθμια για αναπλήρωση κενών 3. Πραγματοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών. 1 Χρόνος Δη.Κ.Α.Με.

Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών. 1 Χρόνος Δη.Κ.Α.Με. Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών 1 Χρόνος Δη.Κ.Α.Με. Δομή ΔΗ.Κ.Α.Με. Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (Δη.Κ.Α.Με.-Συ.Δα.Π.Τ.Τ.) Δημοκρατική Κίνηση

Διαβάστε περισσότερα

την διασφάλιση των δικαιωμάτων των προσφύγων, την παροχή οργανωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υποδοχής και φιλοξενίας,

την διασφάλιση των δικαιωμάτων των προσφύγων, την παροχή οργανωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υποδοχής και φιλοξενίας, ΤΟ WELCOMMON ΕΙΝΑΙ..ένα πρότυπο κέντρο προσωρινής στέγασης και κοινωνικής ένταξης προσφύγων, που συνδυάζει τη φιλοξενία με πολύπλευρες δράσεις κοινωνικής ένταξης και συνδέεται με τις τοπικές κοινωνίες.

Διαβάστε περισσότερα

- Στατιστικά στοιχεία ατυχημάτων από το Συμβούλιο των Γραφείων για το 2016 για όλα τα Γραφεία-Μέλη του Συστήματος Διεθνούς Ασφάλισης

- Στατιστικά στοιχεία ατυχημάτων από το Συμβούλιο των Γραφείων για το 2016 για όλα τα Γραφεία-Μέλη του Συστήματος Διεθνούς Ασφάλισης Νέα Διαχειριστική Επιτροπή του Γ.Δ.Α. Δελτίου Τύπου (30/6/2017) Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Γραφείου Διεθνούσ Ασφάλισης για το 2017 Στατιστικά στοιχεία ατυχημάτων από το Συμβούλιο των

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κοινή πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Βρυξέλλες, 24.2.2014 JOIN(2014) 7 final 2014/0060 (NLE) Κοινή πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους

Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους Σελίδα 1 από 72 Αυτό το κείμενο είναι όλη η συμφωνία. Η συμφωνία είναι νόμος της Ελλάδας από τις 11 Απριλίου 2012. Μπορείς να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. 22-3-2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. 1. Εισαγωγή 2. Η Πρώτη Συνάντηση της Ομάδας Μαθητών. 3. Η Δεύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 17ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νεοελληνικών Βικτώριας ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ G R E A T H O M E S D I G I T A L 13 Οκτωβρίου Εκδήλωση ενδιαφέροντος Περιεχόμενα Τι είναι το Φεστιβάλ; 3 Σημαντικές Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα του μήνα Ενημερώσεις Ερωτήσεις Η Σωστή Διαχείριση του Αγώνα από τους Διαιτητές ως μονάδες και ως Σώμα

Τα νέα του μήνα Ενημερώσεις Ερωτήσεις Η Σωστή Διαχείριση του Αγώνα από τους Διαιτητές ως μονάδες και ως Σώμα Τα νέα του μήνα Ενημερώσεις Ερωτήσεις Η Σωστή Διαχείριση του Αγώνα από τους Διαιτητές ως μονάδες και ως Σώμα Νέοι διαιτητές στα εθνικά πρωταθλήματα Volley league Ανδρών Θεοδωρίδου Γεωργιάδης Κατσιάρας

Διαβάστε περισσότερα

Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Το φύλο σας είναι: Ανήκετε στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου; Μεταξύ 20 και 30 ετών, [3], 8%

Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Το φύλο σας είναι: Ανήκετε στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου; Μεταξύ 20 και 30 ετών, [3], 8% Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Ελλάδα (εκτός από Αθήνα- Πειραιά- Προάστια), [3], 8% Εξωτερικό, [1], Άγιος Δημήτριος- Φλόκα, [15], 40% Πάνω από 60 ετών, [13], 35% Μεταξύ 20 και 30 ετών,

Διαβάστε περισσότερα

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα «Βία κατά των γυναικών: Ένα πρόβλημα, πολλές όψεις» Συνέδριο ΓΓΙΦ-ΥΠΕΣ Αθήνα 25/11/2014 Εκστρατεία ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα Θεοδώρα Κατσιβαρδάκου Προϊστάμενη Διεύθυνσης Υπηρεσιών προς πολίτες και φορείς

Διαβάστε περισσότερα

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 2 ο /2009 Τακτικής Συνεδρίασης του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 31 η Ιανουαρίου 2009 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ απερχόμενου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 50.575,68 ΕΞΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 41.532,14 ΥΠΟΛΟΙΠΟ για το νέο Συμβούλιο (σε ΕΥΡΩ) 9.043,54 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ σε

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 1. Ελένη Μαραγκάκη σε συνεργασία με Νίκο Βασιλάκη, Ελίζα Ιατράκη, Ιωάννη Κομονταχάκη, Ειρήνη Μαστοράκη Α/Α ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 14/

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 14/ Ημερομηνία Ανάρτησης: 24/09/2013 Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 14/24-9-13 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 14 24 Σεπτεμβρίου 2013 ΘΕΜΑ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΣΗΕΑ Η Πρόεδρος κ. Μ. Αντωνιάδου

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 2. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ 6

1. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 2. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ 6 1. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 2. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ 6 Α. ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2018 8 Α.1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΕΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 39 η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 8 Α.2 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2018 Συνεδριάσεις Εγκύκλιοι Επιστολές Επιτροπές Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S20/2019. Ο αθλητισμός ως μέσο για την ενσωμάτωση και την κοινωνική ένταξη των προσφύγων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S20/2019. Ο αθλητισμός ως μέσο για την ενσωμάτωση και την κοινωνική ένταξη των προσφύγων ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S20/2019 Ο αθλητισμός ως μέσο για την ενσωμάτωση και την κοινωνική ένταξη των προσφύγων Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων έχει στόχο την υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Δράση Είδος δράσης Συνδιοργανωτές Ημερομηνία Συμμετοχή ατόμων. Συνεδρίαση ΔΕ

Δράση Είδος δράσης Συνδιοργανωτές Ημερομηνία Συμμετοχή ατόμων. Συνεδρίαση ΔΕ Δράσεις ΠΤΚΔΜ Δράση Είδος δράσης Συνδιοργανωτές Ημερομηνία Συμμετοχή ατόμων Α Εξαμήνου Συγκρότηση της σε σώμα 13 Συνεδριάσεις /ΠΤΚΔΜ Συνάντηση με την Πρόεδρο του Τμήματος Συνεδρίαση 3/12/15 Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 Οι μαθητές θέλουν πούλμαν Κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά για να ενισχύσουν το ταμείο του σχολείου με τον ιδρώτα του προσώπου τους! Η ΔΕΚΑΧΡΟΝΗ Κατερίνα με χαριτωμένες κινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο βαθμός ουσιαστικού

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΠ ΓΕΛ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 Σεπτέμβριος 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 10311 30 Οκτωβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 185 NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 4570 Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ

ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ Συνέδριο Ο νεοναζισμός στην Ελλάδα και τη Γερμανία: ομοιότητες και διαφορές. Ανάλυση και ανταλλαγή εμπειριών Αθήνα, 1-4 Νοεμβρίου 2012 Νομική Αθηνών Γλώσσες συνεδρίου: ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ. Δ.Σ. του Κ.Ι.Σ.Ε. κατά το διάστημα ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ. Δ.Σ. του Κ.Ι.Σ.Ε. κατά το διάστημα ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Δ.Σ. του Κ.Ι.Σ.Ε. κατά το διάστημα ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ * ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Σ Υ Ν Ο Π Τ Ι Κ Ο Σ Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Δ Ρ Α Σ Η Σ Τ Ο Υ Δ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Η για την κοινωνία Παρουσιάζει : Ζωή Παχούντη Προϊσταμένη του Τμήματος ΚΕΕΠ και Συντονίστρια της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ Δημόσια αξία Ο ρόλος των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΜΑ OΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΨΗΦΙΣΜΑ OΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΨΗΦΙΣΜΑ OΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Εγκρίθηκε από το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα πολιτειακών εργαστηρίων

Αποτελέσματα πολιτειακών εργαστηρίων Αποτελέσματα πολιτειακών εργαστηρίων 7 εργαστήρια πολιτών Τοποθεσία Ημερομηνία Συμμετέχοντες Μέθοδος Δειγματοληψίας Μέθοδος Μεταξουργείο 19/6/2013 10Τυχαίο δείγμα με φίλτρα αντιπροσώπευσης Focus Group

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.ΗΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.ΗΣ Κείμενα- Φωτογραφίες Δημήτρης Σοφιανός Η ιστορία της Φωτο.Λεσχ.Ης Με την ανάρτηση αυτή αρχίζει να γράφεται, συνοπτικά, η ιστορία της ΦΩΤΟγραφικήςΛΕΣΧης της Ηλιούπολης. Tον Μάιο του 2011 ιδρύθηκε η ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.Η

Διαβάστε περισσότερα

Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω;

Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω; Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω; Η επίσκεψη ενός δημιουργού στο σχολείο πρέπει να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά. Επομένως, είναι καλύτερα να προσκαλούμε αυτόν που έχουν αγαπήσει

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία»

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Γούναρη 217 26110 ΠΑΤΡΑ Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Σχολικό ημερολόγιο για μαθητές Δημοτικού

Σχολικό ημερολόγιο για μαθητές Δημοτικού Σχολικό ημερολόγιο για μαθητές Δημοτικού 2017-2018 Tο παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (N. 2121/1993, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα)

Διαβάστε περισσότερα

B8-0481/2018 } B8-0482/2018 } B8-0483/2018 } RC1/Τροπ. 1

B8-0481/2018 } B8-0482/2018 } B8-0483/2018 } RC1/Τροπ. 1 B8-0483/2018 } RC1/Τροπ. 1 1 Αιτιολογική σκέψη IΖ α (νέα) ΙΖ α. λαμβάνοντας υπόψη ότι στην Πολωνία, σε διαδήλωση τον Νοέμβριο του 2017, φωτογραφίες έξι βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είχαν ταχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει η κα.ευτυχία Γ. Μανιάκη-Επιμελήτρια Ανηλίκων Αγρινίου

Γράφει η κα.ευτυχία Γ. Μανιάκη-Επιμελήτρια Ανηλίκων Αγρινίου Γράφει η κα.ευτυχία Γ. Μανιάκη-Επιμελήτρια Ανηλίκων Αγρινίου Στην έδρα κάθε Πρωτοδικείου και υπό την «σκέπη» του Δικαστηρίου Ανηλίκων λειτουργούν οι Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων, οι οποίες υπάγονται στο

Διαβάστε περισσότερα

Αθώος παμψηφεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Αθώος παμψηφεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης Αθώος παμψηφεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης https://www.facebook.com/dim.sinog/videos/10208791454723855/?l =8660745144145563720 Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης αμέσως μετά την απόφαση του Δικαστηρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ [1] ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ Επεξεργασία & ανάλυση στοιχείων: Δήμητρα Αντωνοπούλου * Στο σεμινάριο επιμόρφωσης «Διακρίσεις σε βάρος των νέων. Το πρόβλημα και η αντιμετώπισή του» που πραγματοποίησε η «ΕΠΑΝΟΔΟΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. 03-11-2013. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΣΕΛ 3 2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Εσωκλείουμε για δημοσίευση το Ετήσιο Δελτίο της Marfin Popular Bank Public Co Ltd, το οποίο περιέχει ανακοινώσεις / πληροφορίες που κατέστησαν διαθέσιμες στο κοινό κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ Το σχολείο ετοιμάζει τα παιδιά να ζήσουν ως ελεύθεροι και δημοκρατικοί πολίτες. Το σχολείο για να το πετύχει αυτό φροντίζει ώστε οι δάσκαλοι και οι μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Θεατρικά έργα δημιουργήθηκαν και εκδραματίστηκαν με παραστάσεις:

Θεατρικά έργα δημιουργήθηκαν και εκδραματίστηκαν με παραστάσεις: Ο ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α. συμπυκνώνει την απεξαρτητική εμπειρία της «Επιτροπής Σωστής Ενημέρωσης Ναρ Αθλητικές και ποδοσφαιρικές συναντήσεις, χειρονακτική εργασία, κολύμβηση και πολεμικές τέχνες Θεατρικά έργα δημιουργήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Θέατρο-Δημιουργία-Παιχνίδι-Συναίσθημα και Σώμα. Θέατρο και Δημιουργία στην υπηρεσία της πρόληψης, της θεραπείας και της εκπαίδευσης

Θέατρο-Δημιουργία-Παιχνίδι-Συναίσθημα και Σώμα. Θέατρο και Δημιουργία στην υπηρεσία της πρόληψης, της θεραπείας και της εκπαίδευσης Θέατρο-Δημιουργία-Παιχνίδι-Συναίσθημα και Σώμα Θέατρο και Δημιουργία στην υπηρεσία της πρόληψης, της θεραπείας και της εκπαίδευσης www.torapaizoume.gr Xαίρετε!! Είμαστε ένας νέος κοινωνικός συνεταιρισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ζ. Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ζ. Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ζ Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Άδεια απουσίας του Βουλευτή κ. Ι. Πλακιωτάκη, σελ. 242 2. Ανακοινώνεται ότι µε την υπ αριθµόν 12431/7812, από 5 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

M I L E ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ II

M I L E ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ II QJ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ε.Π.Ε. EMiTFeltrinelli r. AFOL\ METROPOUTA'IA # ACCIO N 0 CONTRAEL HAMBRE M I L E ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ II w --= HELLENIC ΟPEN UNIVERSITY www.projectmile.eu OLYMPIC

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 25 Απριλίου 2017 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 25 Απριλίου 2017 (OR. en) Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 25 Απριλίου 2017 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2017/0023 (NLE) 8466/17 SCH-EVAL 125 MIGR 59 COMIX 296 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αποστολέας: Γενική Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο συνόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. εν συνεχεία δηλώσεων του Συμβουλίου και της Επιτροπής. σύμφωνα με το άρθρο 123 παράγραφος 2 του Κανονισμού

Έγγραφο συνόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. εν συνεχεία δηλώσεων του Συμβουλίου και της Επιτροπής. σύμφωνα με το άρθρο 123 παράγραφος 2 του Κανονισμού Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Έγγραφο συνόδου B8-0296/2017 10.5.2017 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ εν συνεχεία δηλώσεων του Συμβουλίου και της Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 123 παράγραφος 2 του Κανονισμού σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Α' ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΔΚ (ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ )

Α' ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΔΚ (ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Δ Τ Τ Π Π Σ Κ 10 Υποδοχή μαθητών. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 14 Ιατρική Εξέταση από τη Σχολίατρο των μαθητών των τμημάτων ΜΟ1, ΗΕ1β, ΗΥ1α, 1 10 11 12 13 14 15 16 (2η - 5η περίοδο). 17 18 19 20

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιες και Διεθνείς Ημέρες

Παγκόσμιες και Διεθνείς Ημέρες Παγκόσμιες και Διεθνείς Ημέρες Ιανουάριος 27 Ιανουαρίου, Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος Φεβρουάριος 4 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου 6 Φεβρουαρίου, Διεθνής Ημέρα της Μηδενικής

Διαβάστε περισσότερα

90 χρόνια Βιβλιοθήκη Τράπεζας της Ελλάδος: ιστορική αναφορά και μελλοντικές προκλήσεις

90 χρόνια Βιβλιοθήκη Τράπεζας της Ελλάδος: ιστορική αναφορά και μελλοντικές προκλήσεις 90 χρόνια Βιβλιοθήκη Τράπεζας της Ελλάδος: ιστορική αναφορά και μελλοντικές προκλήσεις 18 Ιανουαρίου 2018 Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.): μια θεματική συνέργεια προστιθέμενης αξίας Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 «Τα Μαθηµατικά µέσα από παιχνίδια λογικής, στρατηγικής & δηµιουργίας- Μέρος ΙΙ» ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις). Οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Παρασκευή, 18 Οκτώβριος :05 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος :26

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Παρασκευή, 18 Οκτώβριος :05 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος :26 ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 2018 146o: Ομάδα Δικτύωσης Ψυχοκοινωνικών Δομών Ν. Χαλκιδικής με τακτές συναντήσεις στην οποία συμμετέχει επιστημονικό προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών όλων των Δήμων όπως Βοήθεια στο

Διαβάστε περισσότερα

19 ο Ενημερωτικό Δελτίο

19 ο Ενημερωτικό Δελτίο Τμήμα Καρδιoαγγειακής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης Π.Σ.Φ. 19 ο Ενημερωτικό Δελτίο Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος 2019 Η ΣΕ ΕΤΚΑΦΑ ΠΣΦ εύχεται το αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας και δύναμης του κυρίου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός μιας άλλης εκπαίδευσης

Οδηγός μιας άλλης εκπαίδευσης Οδηγός μιας άλλης εκπαίδευσης Δίκτυο Σχολείων για τη μη - βία μια πρωτοβουλία του διεθνούς οργανισμού Κόσμος χωρίς πολέμους και βία τι είναι; πώς ξεκίνησε; Το δίκτυο σχολείων για τη μη-βία είναι ένα δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 8-4-2013 Αρ. Πρωτ. 920ΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ «Ο άμεσος έλεγχος [ ] έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων» Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρ. 15, Παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο Νέο Φάληρο

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο Νέο Φάληρο ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Ταχ. /νση : Αχιλλέως 37-41 & Μυλλέρου ΤΚ-Πόλη : 10436 Αθήνα τηλέφωνο : 210-5238973 fax : 210-5202798 e-mail : oltee.oltee@gmail.com & mail@oltee.att.sch.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουαριος 2015. Κωνσταντίνα Μοσχοτά. Αντιπρόεδρος Καταφυγίου Γυναίκας

Ιανουαριος 2015. Κωνσταντίνα Μοσχοτά. Αντιπρόεδρος Καταφυγίου Γυναίκας Ιανουαριος 2015 Κωνσταντίνα Μοσχοτά Αντιπρόεδρος Καταφυγίου Γυναίκας Ανεξάρτητη, µη κυβερνητική, µη κερδοσκοπική οργάνωση. Όραµά µας η καταπολέµηση κάθε µορφής κακοποίησης εις βάρος των γυναικών. Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

2. Κριτική Σκέψη και Έρευνα

2. Κριτική Σκέψη και Έρευνα 2. Κριτική Σκέψη και Έρευνα Η προώθηση της συμμετοχής των νέων μέσα από την παγκόσμια πολιτότητα μπορεί να έχει μια σειρά από θετικά αποτελέσματα για τους μαθητές. Οι ικανότητες που μπορούν να αναπτυχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Άγ. Δημήτριος: 05/02/2019 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Αρ.Πρωτ: 272

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Άγ. Δημήτριος: 05/02/2019 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Αρ.Πρωτ: 272 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Άγ. Δημήτριος: 05/02/2019 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (Ν.Π.Δ.Δ.) Δ/νση: Αγ. Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17 Τηλ:2109760505-2109763411-2109733370

Διαβάστε περισσότερα

Μια αποτίμηση του περιβαλλοντικού δικτύου «Σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία Ενεργός πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά» από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς

Μια αποτίμηση του περιβαλλοντικού δικτύου «Σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία Ενεργός πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά» από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς Μια αποτίμηση του περιβαλλοντικού δικτύου «Σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία Ενεργός πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά» από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς Σχολικό έτος 2017-2018 Γιώργος Υφαντής Οι εκπαιδευτικοί

Διαβάστε περισσότερα

Ενδυναµώνοντας το Επιστηµονικό Προφίλ του Φαρµακοποιού ως Προαγωγού Υγείας.

Ενδυναµώνοντας το Επιστηµονικό Προφίλ του Φαρµακοποιού ως Προαγωγού Υγείας. Ενδυναµώνοντας το Επιστηµονικό Προφίλ του Φαρµακοποιού ως Προαγωγού Υγείας. Τερέζα Χαραµή Φαρµακοποιός Όλοι εµείς οι φαρµακοποιοί θεωρούµε αυτονόητο και αυταπόδεικτο ότι το επάγγελµά µας συνδέεται άµεσα

Διαβάστε περισσότερα

στο σχέδιο νόµου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Δηµοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δηµοκρατίας της Τουρκίας»

στο σχέδιο νόµου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Δηµοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δηµοκρατίας της Τουρκίας» ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στο σχέδιο νόµου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας µεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δηµοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δηµοκρατίας της Τουρκίας» Προς τη Βουλή των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Τ.Θ. 22113, 1517 Λευκωσία, Τηλ. + 357 22878181, Φαξ. +357 22773039 Ιστοσελίδα: www.kisa.org.cy, Ηλ. Ταχ.: kisa@cytanet.com.cy 1 Για την επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2017-18 ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 6 Νοεμβρίου Ο καθηγητής, ποιητής, δοκιμιογράφος και κριτικός κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΡΕΤΖΟΣ θα μιλήσει με θέμα : «Το «spleen» και «milieu»

Διαβάστε περισσότερα

Τάξη: Β, Τμήμα 3 ο. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Τερζάκη Δέσποινα Κουταλίδη Σοφία

Τάξη: Β, Τμήμα 3 ο. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Τερζάκη Δέσποινα Κουταλίδη Σοφία 1 ο Γενικό Λύκειο Βούλας Τάξη: Β, Τμήμα 3 ο Μάθημα: Ερευνητική εργασία «project» Υπεύθυνες καθηγήτριες: Τερζάκη Δέσποινα Κουταλίδη Σοφία Ερευνητικό υποερώτημα : Τρόποι αντιμετώπισης ενδοσχολικής βίας συσχέτιση

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2013. Ελληνικό Τμήμα

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2013. Ελληνικό Τμήμα Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2013 Ελληνικό Τμήμα Πίνακας Περιεχομένων Σύνοψη... 3 Παγκόσμιες Προτεραιότητες... 4 MENA (Μέση Ανατολή Βόρειος Αφρική)... 4 ATT (Συνθήκη για το Εμπόριο Όπλων)... 5 Παγκόσμιες

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο συνόδου B7-0000/2013 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. εν συνεχεία της ερώτησης για προφορική απάντηση B7-0000/2013

Έγγραφο συνόδου B7-0000/2013 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. εν συνεχεία της ερώτησης για προφορική απάντηση B7-0000/2013 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Έγγραφο συνόδου 5.9.2013 B7-0000/2013 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ εν συνεχεία της ερώτησης για προφορική απάντηση B7-0000/2013 σύμφωνα με το άρθρο 115 παράγραφος 5 του Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

6052/16 ΔΑ/γπ 1 DG C 2A

6052/16 ΔΑ/γπ 1 DG C 2A Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 15 Φεβρουαρίου 2016 (OR. en) 6052/16 COEST 30 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αποστολέας: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου με ημερομηνία: 15 Φεβρουαρίου 2016 Αποδέκτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αγ. Δημήτριος, 12-03-2012 Ψωμί και τριαντάφυλλα το σύνθημα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πιο επίκαιρο από ποτέ 155 χρόνια μετά Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας,

Διαβάστε περισσότερα

KATΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΤΟ ΜΩΒ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΜΩΒ»

KATΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΤΟ ΜΩΒ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΜΩΒ» KATΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΤΟ ΜΩΒ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΜΩΒ» ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Η Οργάνωση Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ» λειτουργεί ως Πανελλαδικό

Διαβάστε περισσότερα