ΑΦΑΛΙΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ «ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΟΤ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΦΑΛΙΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ «ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΟΤ»"

Transcript

1 ΑΦΑΛΙΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ «ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΟΤ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1 Ι.ΟΡΙΜΟΙ α) «Αςφαλιςτισ» θ Ανϊνυμθ Αςφαλιςτικι Εταιρεία Βοθκείασ με τθν επωνυμία EUROP ASSISTANCE S.A. GREEK BRANCH, μία Ελλθνικι εταιρεία που ςυςτικθκε βάςει τθσ Ελλθνικισ νομοκεςίασ (αρικμόσ εγγραφισ ςτο Γενικό Εμπορικό Μθτρϊο ) και ΑΦΜ ΔΟΤ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, θ εγκατάςταςθ τθσ οποίασ βρίςκεται επί τθσ οδοφ Πειραιϊσ 205, Σαφροσ, Ακινα, Ελλάδα, καλοφμενθ ςτο εξισ «θ Εταιρία» β) «Αςφαλιςμζνοσ» Ο ιδιοκτιτθσ του αςφαλιηόμενου οχιματοσ, μόνιμοσ κάτοικοσ Ελλάδοσ, κάτοχοσ τθσ κατά τον νόμο άδειασ ικανότθτασ οδιγθςθσ για διάςτθμα μεγαλφτερο του ενόσ (1) ζτουσ, που αντιςτοιχεί ςτθν κατθγορία του αςφαλιηόμενου οχιματοσ και θλικίασ άνω των είκοςι τριϊν (23) ετϊν. γ) «Δικαιοφχοσ τθσ αςφάλιςθσ» Ιδιωτικισ Χριςθσ Επιβατικό όχθμα, Ιδιωτικισ Χριςθσ Επιβατικό mini bus, μζχρι 9 κζςεων. Ο εκάςτοτε οδθγόσ του οχιματοσ, με τθ ςυγκατάκεςθ του αςφαλιςμζνου, μόνιμοσ κάτοικοσ Ελλάδοσ, κάτοχοσ τθσ κατά τον νόμο άδειασ ικανότθτασ οδιγθςθσ για διάςτθμα μεγαλφτερο του ενόσ (1) ζτουσ, που αντιςτοιχεί ςτθν κατθγορία του αςφαλιηόμενου οχιματοσ και θλικίασ άνω των είκοςι τριϊν (23) ετϊν. δ) «Αςφαλιςμζνο όχθμα» το όχθμα το οποίο αναφζρεται ςτο αςφαλιςτιριο και κυκλοφορεί ςφμφωνα με τισ διατάξεισ τθσ Ελλθνικισ Νομοκεςίασ. ε περίπτωςθ που ο αςφαλιςμζνοσ αντικαταςτιςει το όχθμά του, είναι δυνατόν να κεωρείται ωσ αςφαλιςμζνο όχθμα, ςτο εξισ, το νζο όχθμα, με τθν προχπόκεςθ τθσ ζγγραφθσ διλωςθσ του αςφαλιςμζνου για τθν αλλαγι αυτι, εντόσ (3) τριϊν θμερϊν και τθσ αποδοχισ τθσ ανάλθψθσ τθσ αςφάλιςθσ από τθν Εταιρία. ε) «Ατφχθμα» Κάκε απρόοπτο μθ θκελθμζνο γεγονόσ, βίαιο περιςτατικό που αφορά το όχθμα του αςφαλιςμζνου και το οποίο εμποδίηει τθ χριςθ του. ςτ) «Ζθμιά» Είναι κάκε τυχαίο και ι απρόβλεπτο καλυπτόμενο περιςτατικό επιδεκτικό να επιφζρει τθν επζμβαςθ τθσ Εταιρίασ. η) «Σόποσ Κατοικίασ» Ο τόποσ ςφμφωνα με τθν διεφκυνςθ τθσ μονίμου κατοικίασ του αςφαλιςμζνου, που αναγράφεται ςτο αςφαλιςτιριο ςυμβόλαιο εντόσ τθσ Ελλθνικισ επικράτειασ. θ) «Κλοπι» Η ολικι κλοπι του αςφαλιηόμενου οχιματοσ, για τθν οποία ζγινε άμεςα, χωρίσ αμζλεια, θ ςχετικι διλωςθ και μθνυτιρια αναφορά ςτθν αςτυνομικι αρχι και κάκε ηθμιά που προκαλείται κατά τθ διάρκεια τθσ κλοπισ από αφαίρεςθ μερϊν ι εξαρτθμάτων του οχιματοσ που ιταν ςτερεά ςυνδεδεμζνα ς αυτό και εμποδίηουν τθν κίνθςθ και λειτουργία του οχιματοσ. κ) «Διάρκεια Επιςκευισ» Ωσ χρονικι διάρκεια επιςκευισ νοείται μόνο ο πραγματικόσ χρόνοσ επιςκευισ και όχι το χρονικό διάςτθμα μεταξφ παράδοςθσ και παραλαβισ του οχιματοσ. Η διάρκεια τθσ επιςκευισ του αςφαλιςμζνου οχιματοσ βεβαιϊνεται από το ςυνεργείο, που ζχει αναλάβει τθν επιςκευι ι από εξουςιοδοτθμζνο ςυνεργάτθ τθσ EUROP ASSISTANCE.

2 ε περίπτωςθ διαφωνίασ, ωσ προσ τθ χρονικι διάρκεια τθσ επιςκευισ, ανάμεςα ςτον εξουςιοδοτθμζνο ςυνεργάτθ τθσ EUROP ASSISTANCE και του ςυνεργείου επιςκευισ, ιςχφει θ εκτίμθςθ του ςυνεργάτθ τθσ EUROP ASSISTANCE. ι) «Πυρκαγιά» Η παροχι οχιματοσ αντικατάςταςθσ ςυνεπεία πυρκαγιάσ περιλαμβάνει τισ ηθμιζσ του αςφαλιςμζνου αυτοκινιτου ςυνεπεία πυρκαγιάσ και πτϊςθσ κεραυνοφ, που εμποδίηουν τθν κυκλοφορία του. Ειδικότερα πυρκαγιά είναι μια φωτιά, θ οποία προκλικθκε χωρίσ να προχπάρχει ςυγκεκριμζνθ εςτία, ι θ οποία ζχει εγκαταλείψει τθν εςτία τθσ και επεκτείνεται εξ ιδίασ δυνάμεωσ. κ) «Προχποκζςεισ Ιςχφοσ» Κατά τθν ζναρξθ τθσ παροφςασ αςφάλιςθσ και για τθν ιςχφ τθσ απαιτείται το αςφαλιςμζνο όχθμα να μθν ζχει υποςτεί βλάβθ ι ατφχθμα, να κινείται με αςφάλεια και να παραμζνει ςτθν ιδιοκτθςία ι κυριότθτα ι κατοχι του αςφαλιςμζνου. Σο αςφαλιςτιριο αυτό δεν δίνει το δικαίωμα ςτον αςφαλιςμζνο να ηθτιςει ι να ςυμφωνιςει τθν παροχι υπθρεςιϊν από οποιοδιποτε τρίτο και να απαιτιςει ςτθ ςυνζχεια από τθν Εταιρία το ποςό που κατζβαλε ι υποςχζκθκε να καταβάλει ΑΡΘΡΟ 2 ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΑΛΙΗ Σο αςφαλιςτιριο καλφπτει τουσ κατά τα οριηόμενα ςτισ παραγράφουσ β και γ του παραπάνω άρκρου 1 αςφαλιηόμενουσ για τουσ οριηόμενουσ κινδφνουσ ςτα κατ' ιδίαν άρκρα των Ειδικϊν Όρων αυτοφ ςυνζπεια βλάβθσ ι ατυχιματοσ του αςφαλιςμζνου οχιματοσ με τθν προχπόκεςθ ότι το αςφαλιςμζνο όχθμα υπζςτθ το ατφχθμα, τθν κλοπι ι τθν πυρκαγιά μετά τθν ζναρξθ ιςχφοσ του αςφαλιςτθρίου. ΑΡΘΡΟ 3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΑΛΙΗ Οι καλφψεισ του παρόντοσ αςφαλιςτθρίου αρχίηουν να ιςχφουν δζκα (10) θμζρεσ από τθν θμερομθνία ζκδοςθσ του και παραμζνουν ιςχφουςεσ μζχρι τθν προκακοριςμζνθ θμερομθνία λιξθσ, που αναγράφονται ςτθν πρϊτθ ςελίδα του αςφαλιςτθρίου ςυμβολαίου, με τθν απαραίτθτθ προχπόκεςθ ότι ζχει καταβλθκεί το αςφάλιςτρο. ΑΡΘΡΟ 4 ΤΠΟΦΡΕΩΕΙ ΣΗ ΕΣΑΙΡΙΑ Οι υποχρεϊςεισ τθσ Εταιρίασ κακορίηονται αποκλειςτικά και μόνο από τουσ όρουσ που περιζχονται ςτο αςφαλιςτιριο ι τισ τυχόν Πρόςκετεσ Πράξεισ ζπ αυτοφ. ΑΡΘΡΟ 5 ΑΥΑΛΙΣΡΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΣΟΤ Σο ςυνολικό αςφάλιςτρο για τθν παρεχόμενθ από το αςφαλιςτιριο κάλυψθ είναι το αναφερόμενο ςτθν πρϊτθ ςελίδα του αςφαλιςτθρίου και καταβάλλεται εφ' άπαξ κατά τθν υποβολι τθσ αίτθςθσ προσ αςφάλιςθ.

3 ΑΡΘΡΟ 6 ΤΠΟΚΑΣΑΣΑΗ Η Εταιρία υποκακίςταται μζχρι του ορίου τθσ καταβλθκείςθσ αποηθμίωςθσ από αυτιν ςτα δικαιϊματα και τισ πράξεισ του αςφαλιςμζνου κατά παντόσ υπευκφνου τθσ ηθμιάσ. ΑΡΘΡΟ 7 ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΕΙ Ο αςφαλιςμζνοσ πρζπει υποχρεωτικά να γνωςτοποιιςει κάκε τροποποίθςθ ςχετικά με τθν διεφκυνςι του και, τα χαρακτθριςτικά του αςφαλιςμζνου οχιματοσ ςτθν Εταιρία. ΑΡΘΡΟ 8 EΥΑΡΜΟΣΕΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΚΑΙΟΔΟΙΑ Κάκε διαφορά που προκφπτει ςχετικά με τθν εφαρμογι και ερμθνεία του παρόντοσ ςυμβολαίου κακϊσ και για τα εκατζρωκεν δικαιϊματα και υποχρεϊςεισ ρθτά ςυμφωνείται ότι υπόκεινται ςτθν δικαιοδοςία των αρμόδιων δικαςτθρίων τθσ Ακινασ και εκδικάηεται από αυτά. Εφαρμοςτζο δίκαιο είναι το Ελλθνικό. ΑΡΘΡΟ 9 ΑΠΟΔΟΦΗ ΑΥΑΛΙΣΗΡΙΟΤ Η παραλαβι του αςφαλιςτθρίου από τον ςυμβαλλόμενο ςυνεπάγεται αυτόματα τθν ανεπιφφλακτθ αποδοχι των όρων τθσ αςφαλιςτικισ ςφμβαςθσ. ΑΡΘΡΟ 10 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΣΙΩΗ α) Ο αςφαλιςμζνοσ δικαιοφται ςφμφωνα με το άρκρο 2 παρ. 5 του Νόμου 2496/97 να εναντιωκεί εντόσ ενόσ (1) μθνόσ από τθν θμερομθνία παράδοςθσ του αςφαλιςτθρίου λόγω παρζκκλιςθσ αυτοφ από τθν αίτθςθ για αςφάλιςθ, ςυμπλθρϊνοντασ το ζντυπο υπόδειγμα Α " Διλωςθ Εναντίωςθσ", αποςτζλλοντασ το ςτθν Εταιρία με ςυςτθμζνθ επιςτολι. β) Εάν ςφμφωνα με το άρκρο 2 παρ. 6 του Νόμου 2496/97 ο αςφαλιςμζνοσ δεν παρζλαβε κάποιεσ πλθροφορίεσ που προβλζπονται ςτο άρκρο 4 παρ. 2 περίπτωςθ Ηϋ του ν.δ/τοσ 400/1970, όπωσ ιςχφει, κατά το χρόνο υποβολισ τθσ αίτθςθσ για αςφάλιςθ ι αν δεν παρζλαβε τουσ αςφαλιςτικοφσ όρουσ, τότε δικαιοφται να εναντιωκεί εντόσ δεκατεςςάρων (14) θμερϊν από τθν θμερομθνία παράδοςθσ του αςφαλιςτθρίου ςυμπλθρϊνοντασ το υπόδειγμα Β και αποςτζλλοντασ το ςτθν Εταιρία με ςυςτθμζνθ επιςτολι. ΑΡΘΡΟ 11 ΠΑΡΑΓΡΑΥΗ Οι οικονομικζσ αξιϊςεισ του λιπτθ τθσ αςφάλιςθσ από τθν Εταιρία παραγράφονται μετά τθν παρζλευςθ τεςςάρων (4) ετϊν από το τζλοσ του ζτουσ κατά το οποίο οι αξιϊςεισ αυτζσ γεννικθκαν.

4 ΑΡΘΡΟ 12 ΚΑΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΜΒΑΗ ΑΥΑΛΙΗ Η Εταιρία μπορεί να καταγγείλει τθ ςφμβαςθ οποτεδιποτε για ςπουδαίο λόγο μετά από γραπτι ειδοποίθςθ που ςτζλνεται ςτθ διεφκυνςθ που ο Λιπτθσ τθσ αςφάλιςθσ ζχει γραπτά δθλϊςει ςτθν Εταιρία. τθν περίπτωςθ αυτι θ Εταιρία επιςτρζφει τα ειςπραχκζντα αςφάλιςτρα που αναλογοφν ςτον υπόλοιπο χρόνο αςφάλιςθσ εντόσ τριάντα (30) θμερϊν. ε περίπτωςθ μονομεροφσ, εκ του αςφαλιςμζνου, διακοπισ του αςφαλιςτθρίου, θ Εταιρία δεν επιςτρζφει τα δεδουλευμζνα αςφάλιςτρα με εξαίρεςθ τθσ περίπτωςθσ του δικαιϊματοσ εναντίωςθσ (άρκρο 10). ΙΙ ΕΙΔΙΚΕ ΔΙΑΣΑΞΕΙ ΓΕΩΓΡΑΥΙΚΑ ΟΡΙΑ Η καλφψεισ ιςχφουν μόνο ςτθν Ελλάδα. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΦΗ ΟΦΗΜΑΣΟ ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ ε περίπτωςθ επζλευςθσ του αςφαλιηόμενου κινδφνου, ο δικαιοφχοσ ι οποιοςδιποτε ενεργεί αντί αυτοφ οφείλει να ζλκει ςε άμεςθ επαφι με το κζντρο βοθκείασ τθσ EUROP ASSISTANCE ςτθν Ακινα προσ αναγγελία τθσ ηθμιάσ. Δζςμευςθ τθσ εταιρίασ αποτελεί, ςε όλεσ τισ περιπτϊςεισ, θ παροχι των υπθρεςιϊν του παρόντοσ, ςε είδοσ μζςω του δικτφου τθσ με ςυνεργαηόμενα για τον ςκοπό τθσ παροφςασ αξιόπιςτα γραφεία ενοικιάςεωσ αυτοκινιτου. Ζτςι δεν αναλαμβάνονται ι δεν εξοφλοφνται δαπάνεσ που δεν ςυνδζονται με τισ προβλεπόμενεσ καλφψεισ του παρόντοσ ι δεν εγκρίκθκαν από τθν EUROP ASSISTANCE, αφοφ ορίηεται ότι το παρόν αςφαλιςτιριο δεν μπορεί ςε καμία περίπτωςθ να παρζχει το δικαίωμα ςυμφωνίασ ι χριςθσ υπθρεςιϊν ι μζςων από οποιονδιποτε τρίτο, οφτε το δικαίωμα απαίτθςθσ του ποςοφ που κατζβαλε ο αςφαλιηόμενοσ άνευ ζγκριςθσ τθσ EUROPASSISTANCE. Eιδικότερα, για να μπορζςει να επζμβει θ EUROP ASSISTANCE εντόσ του ςυντομότερου χρόνου, ο αςφαλιηόμενοσ ι κάκε πρόςωπο που ενεργεί άντ αυτοφ και ςτθν κζςθ του, κα πρζπει να αναφζρει από το τθλζφωνο: α. Σο όνομα του ιδιοκτιτθ. β. Σόπο κατοικίασ του ιδιοκτιτθ. γ. Σα πλιρθ ςτοιχεία του αςφαλιηόμενου αυτοκινιτου : - Αρικμό κυκλοφορίασ, μοντζλο, χρϊμα. δ. Σον τόπο (ακριβι) και τισ περιςτάςεισ, τθσ πυρκαγιάσ ι τθσ κλοπι ι του ατυχιματοσ. ε. Ζναν αρικμό τθλεφϊνου για να μπορζςει θ EUROP ASSISTANCE να τον πλθροφορεί για τισ ενζργειεσ που διεξάγει. ςτ. Αρικμό / υμβολαίου. Εάν δεν δοκοφν τα ανωτζρω ςτοιχεία και όςα άλλα ηθτθκοφν, θ EUROP ASSISTANCE δεν κα υποχρεοφται να εξυπθρετιςει, τον αςφαλιηόμενο. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΡΗΗ ΣΟΤ ΟΦΗΜΑΣΟ ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ Η παροχι και χριςθ του οχιματοσ αντικατάςταςθσ διζπεται από τουσ όρουσ τθσ ςφμβαςθσ που κα υπογραφεί μεταξφ του γραφείου ενοικιάςεωσ αυτοκινιτου και του δικαιοφχου και αφοφ ο τελευταίοσ δεςμεφςει ςτθν πιςτωτικι του κάρτα το απαραίτθτο κάκε φορά ποςό εγγυιςεωσ, χωρίσ οποιοδιποτε άλλθ οικονομικι επιβάρυνςθ.

5 Η παράδοςθ του οχιματοσ αντικατάςταςθσ γίνεται μόνο τισ εργάςιμεσ θμζρεσ, δθλαδι εξαιροφνται άββατα, Κυριακζσ και επίςθμεσ αργίεσ. Η EUROP ASSISTANCE δεν αναλαμβάνει το κόςτοσ των καυςίμων για το όχθμα αντικατάςταςθσ, και όποια άλλα επικουρικά ζξοδα. Ο αςφαλιηόμενοσ κα παραλαμβάνει το όχθμα αντικατάςταςθσ ςτον τόπο που κα υποδείξει θ EUROP ASSISTANCE και κα υποχρεοφται να πλθροί τουσ όρουσ ενοικίαςθσ του γραφείου ενοικιάςεωσ, οι οποίοι ενδεικτικά και όχι περιοριςτικά είναι: Ο αςφαλιςμζνοσ / μιςκωτισ πρζπει να είναι κάτοχοσ πιςτωτικισ κάρτασ, θλικίασ είκοςι τριϊν (23) ετϊν και άνω, να ζχει δε άδεια οδιγθςθσ ενόσ ζτουσ κατ ελάχιςτο. Αν ο αςφαλιςμζνοσ δεν παραδϊςει το όχθμα αντικατάςταςθσ ςτο γραφείο ενοικίαςθσ, κατά τθν θμερομθνία που ζχει οριςτεί, επιβαρφνεται με το κόςτοσ ενοικίαςθσ, που αντιςτοιχεί ςτο χρονικό διάςτθμα μεταξφ τθσ παράδοςθσ του οχιματοσ και τθσ θμερομθνίασ που κα ζπρεπε να το είχε παραδϊςει. ΙΙ. ΠΕΡΙΓΡΑΥΗ ΣΩΝ ΠΡΟΥΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΦΩΝ ΟΦΗΜΑΣΟ ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ Άρθρο ΟΦΗΜΑ ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ ΤΝΕΠΕΙΑ ΑΣΤΦΗΜΑΣΟ Ή ΜΗΦΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ 1. ε περίπτωςθ που το όχθμα του αςφαλιςμζνου ζχει υποςτεί ατφχθμα ι μθχανικι βλάβθ ανεξαρτιτωσ υπαιτιότθτασ και θ κακαρι διάρκεια επιςκευισ του υπερβαίνει τισ 8 εργάςιμεσ ϊρεσ εργαςίασ (8), θ EUROP ASSISTANCE κα αναλάβει για μζγιςτθ διάρκεια επτά (7) θμερϊν, τθν παροχι οχιματοσ αντικατάςταςθσ μζχρι 1400 κυβικά και με ανϊτατο όριο 10 φορολογιςιμων ίππων. 2. Σο όχθμα αντικατάςταςθσ (μζγεκοσ & το ανϊτερο μζχρι 1400 κυβικά) που κα δοκεί, ορίηεται από τθν διακεςιμότθτα οχθμάτων του εκάςτοτε γραφείου ενοικιάςεωσ αυτοκινιτων, που ζχει προτακεί από τθν EUROP ASSISTANCE 3. Η διάρκεια τθσ επιςκευισ του αςφαλιςμζνου οχιματοσ βεβαιϊνεται από το κατάλλθλο ςυνεργείο τθσ μάρκασ του αυτοκινιτου, το οποίο ζχει αναλάβει τθν επιςκευι, ι από εξουςιοδοτθμζνο ςυνεργάτθ τθσ EUROP ASSISTANCE. ε περίπτωςθ διαφωνίασ, ωσ προσ τθ χρονικι διάρκεια τθσ επιςκευισ, ανάμεςα ςτον εξουςιοδοτθμζνο ςυνεργάτθ τθσ EUROP ASSISTANCE και του ςυνεργείου που ανζλαβε τθν επιςκευι του οχιματοσ του αςφαλιςμζνου, ιςχφει θ εκτίμθςθ του ςυνεργάτθ τθσ EUROP ASSISTANCE. 4. τον χρόνο επιςκευισ ο οποίοσ καταμετράται ςε εργατοϊρεσ εργάςιμων θμερϊν, δεν ςυμπεριλαμβάνεται ο χρόνοσ διακεςιμότθτασ ανταλλακτικϊν, όπωσ επίςθσ και ο χρόνοσ διακεςιμότθτασ του εκάςτοτε εξουςιοδοτθμζνου ςυνεργείου. 5. Ο αςφαλιςμζνοσ προκειμζνου να λάβει τθν υπθρεςία αντικατάςταςθσ αυτοκινιτου, πρζπει να προςκομίςει ςτθν EUROP ASSISTANCE το ζντυπο τθσ φροντίδασ ατυχιματοσ αυτοκινιτου (επικυρωμζνο από αρμόδιο φορζα) και το επίςθμο ζγγραφο καταγραφισ ατυχιματοσ από τθν τροχαία, εάν πρόκειται για περιςτατικό ατυχιματοσ 6. Ο αςφαλιςμζνοσ, για να λάβει τθν υπθρεςία αντικατάςταςθσ αυτοκινιτου πρζπει να προςκομίςει ςτθν EUROP ASSISTANCE τθν εκτίμθςθ εργατοωρϊν από το ςυνεργείο, το οποίο ζχει αναλάβει τθν επιςκευι.

6 7. Η ζναρξθ τθσ υπθρεςίασ αντικατάςταςθσ αυτοκινιτου, είναι ςε ιςχφ 2 εβδομάδεσ από τθν ζναρξθ ιςχφοσ τθσ υπθρεςίασ Οδικισ Βοικειασ EUROP ASSISTANCE του αςφαλιςμζνου. θμείωςθ : Η παροφςα αςφαλιςτικι κάλυψθ «ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΟΤ» παρζχεται μόνον ςε κατόχουσ αςφαλιςτθρίου ςυμβολαίου Οδικισ Βοικειασ ΕUROP- ASSISTANCE και ςυμβαδίηει ωσ προσ τθ χρονικι τθσ διάρκεια με τθ διάρκεια ιςχφοσ αυτοφ. Η παροφςα αςφαλιςτικι κάλυψθ «ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΟΤ» δεν παρζχεται ςε κατόχουσ αςφαλιςτθρίου ςυμβολαίου οδικισ Βοικειασ ΣΑΞΙ. 1.2.ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗ ΠΑΡΟΦΗ Η παροχι παφει να ιςχφει μόλισ επιςκευαςκεί το όχθμα ι μετά το πζρασ 10 (θμερϊν) θμερϊν από τθν παροχι του οχιματοσ αντικατάςταςθσ ΠΕΡΙΟΡΙΜΟΙ ΣΗΝ ΠΑΡΟΦΗ ΟΦΗΜΑΣΟ ΑΝΣΙΚΑΣΑΣΑΗ ΤΝΕΠΕΙΑ ΑΣΤΦΗΜΑΣΟ Όχθμα αντικατάςταςθσ ςυνεπεία ατυχιματοσ παρζχεται μόνο μ ία (1 ) φο ρά ανά εξ άμθνο διάρκειασ τθσ αςφάλιςθσ. IV ΤΠΟΦΡΕΩΕΙ ΕΣΑΙΡΙΑ ΕΞΟΥΛΗΕΙ 1. ε περίπτωςθ επζλευςθσ τθσ αςφαλιςμζνθσ ηθμιάσ, ο αςφαλιςμζνοσ ι οποιοςδιποτε ενεργεί αντί αυτοφ οφείλει να ζλκει ςε άμεςθ επαφι με το κζντρο βοθκείασ τθσ Εταιρίασ ςτθν Ακινα προσ αναγγελία τθσ ηθμίασ. Ζτςι δεν αναλαμβάνονται ι δεν εξοφλοφνται δαπάνεσ που δεν ςυνδζονται με τισ προβλεπόμενεσ καλφψεισ του παρόντοσ ι δεν εγκρίκθκαν από τθν Εταιρία, αφοφ ορίηεται ότι το παρόν αςφαλιςτιριο δεν μπορεί ςε καμία περίπτωςθ να κεωρθκεί ότι δίδει ςτον αςφαλιςμζνο το δικαίωμα να ηθτιςει ι να ςυμφωνιςει παροχι υπθρεςιϊν από οποιονδιποτε τρίτο και να απαιτιςει ςτθ ςυνζχεια από τθν Εταιρία το ποςό που κατζβαλε ι υποςχζκθκε να καταβάλλει προσ τουσ εν λόγω τρίτουσ. Οι κατά το παρόν αςφαλιςτικζσ καλφψεισ παρζχονται μόνο ςε είδοσ και όχι ςε χριμα, εκτόσ εάν διαφορετικά προβλζπεται ςτο παρόν αςφαλιςτιριο. Αν εξαιτίασ λόγων ανωτζρασ βίασ δεν είναι δυνατι θ παροχι οχιματοσ αντικατάςταςθσ, θ Εταιρία ζχει το δικαίωμα να ηθτιςει από τον αςφαλιςμζνο τθν καταβολι από τον ίδιο τθσ δαπάνθσ για τισ απαιτοφμενεσ υπθρεςίεσ, για το χρονικό διάςτθμα που δεν είναι δυνατι θ παροχι και για τθ διάρκεια τθσ εκάςτοτε παροχισ, όπωσ ανωτζρω περιγράφεται. Η Εταιρία καταβάλλει ςτον αςφαλιςμζνο ςτθν περίπτωςθ αυτι, τισ εν λόγω δαπάνεσ, μζχρι του ποςοφ των 50 θμερθςίωσ. Οι δαπάνεσ αυτζσ καλφπτονται από τθν Εταιρεία μόνο εφόςον ζχει δϊςει τθν ζγκριςι τθσ πριν από τθν πραγματοποίθςθ των δαπανϊν αυτϊν ςτον αςφαλιςμζνο και με τθν προςκόμιςθ των ςχετικϊν παραςτατικϊν ςτθν Εταιρία. Σζτοιεσ καταβολζσ αποηθμιϊςεων από τθν Εταιρία, γίνονται ςτθν ζδρα τθσ ςτθν Ακινα εντόσ 15 εργάςιμων θμερϊν από τθν ςτιγμι αναγνϊριςισ τθσ δια εγγράφου τθσ και άνευ επιφφλαξθσ τθσ υποχρζωςισ τθσ προσ πλθρωμι αποηθμίωςθσ ι από τθν ςτιγμι που κα τθσ δοκεί τελεςίδικθ δικαςτικι απόφαςθ, που τθν υποχρεϊνει να αποηθμιϊςει. Η Εταιρία δεν υποχρεοφται ςτθν καταβολι τόκων ςτο ποςό τθσ αποηθμίωςθσ πριν τθν παρζλευςθ τθσ

7 προκεςμίασ πλθρωμισ που ορίηεται ςτθν παραπάνω παράγραφο. Ο αςφαλιςμζνοσ υποχρεοφται να κατακζςει ςτθν Εταιρία τα πρωτότυπα των ςχετικϊν νόμιμων αποδείξεων. Σα πρωτότυπα ζγγραφα κρατοφνται από τθν Εταιρία. ε περίπτωςθ μερικισ αποηθμίωςθσ θ Εταιρία κα επιςτρζφει τα πρωτότυπα ζγγραφα, αφοφ προθγουμζνωσ ςθμειωκεί ςτα ζγγραφα θ θμερομθνία πλθρωμισ και το ποςό που καταβλικθκε. Με τον διακανονιςμό τθσ ηθμιάσ, καμία μεταγενζςτερθ αξίωςθ για τθν ίδια αιτία δεν κα επανεξετάηεται. 2. Όπου αναφζρονται ανϊτατα χρθματικά όρια κάλυψθσ, ςυμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. V ΕΞΑΙΡΕΕΙ 1. Ο αςφαλιςμζνοσ δεν δικαιοφται αποηθμίωςθ για ζξοδα τα οποία πλθρϊκθκαν κατευκείαν από αυτόν χωρίσ προθγοφμενθ ζγκριςθ τθσ EUROP ASSISTANCE. 2. Δεν καλφπτονται περιςτατικά ατυχιματοσ ςυνζπεια : 3. Πολζμων, ειςβολϊν, ενεργειϊν αλλοδαποφ εχκροφ, εχκροπραξιϊν (είτε ςε πόλεμο είτε όχι), εμφυλίου πολζμου, εξεγζρςεων, κοινωνικϊν αναταραχϊν, τρομοκρατίασ ι ςτρατιωτικισ εξουςίασ, πολιτικϊν ταραχϊν. 4. Αυτοτραυματιςμϊν εκ προκζςεωσ, ςυμμετοχισ του αςφαλιςμζνου ςε εγκλθματικζσ πράξεισ. 5. Ψυχολογικϊν ι ψυχιατρικϊν αςκενειϊν. 6. Χριςθσ ναρκωτικϊν και ναρκωτικϊν ουςιϊν, εκτόσ αυτϊν που λαμβάνονται κατόπιν ιατρικισ ςυνταγισ. υμπλθρωματικά, θ υπθρεςία δεν δίδεται ςε περίπτωςθ που ο αςφαλιηόμενοσ ζχει εμπλακεί ςε ατφχθμα, ενϊ βριςκόταν υπό τθν επιρεια αλκοόλ 7. ειςμοφ, πλθμμυράσ κακϊσ και κάκε περιςτατικοφ ανωτζρασ βίασ.

Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Αυτοκινιτων & Κλάδου Χερςαίων Οχθμάτων

Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Αυτοκινιτων & Κλάδου Χερςαίων Οχθμάτων Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Αυτοκινιτων & Κλάδου Χερςαίων Οχθμάτων 1. Βαςικά πακζτα Αςφάλιςθσ Αςτικισ Ευκφνθσ οχιματοσ & οδθγοφ Σα τιμολόγια των Ε.Ι.Χ., Φ.Ι.Χ., Φ.Ι.Χ. ΑΓΡΟΣΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εκδότθσ (Ρλιρθσ επωνυμία Ριςτωτικοφ Ιδρφματοσ. / ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΤΘΤΑ ΑΡΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΘΣ ΜΘΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΟΛΘΡΤΩΝ ΔΘΜΟΣΙΩΝ ΕΓΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ»

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1 Ι.ΟΡΙΣΜΟΙ α) «Ασφαλιστής» η Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Βοηθείας με την επωνυμία EUROP ASSISTANCE S.A. GREEK BRANCH,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕ ΔΙΑΣΑΞΕΙ ΚΛΑΔΟΤ ΑΣΙΚΘ ΕΤΘΤΝΘ ΑΠΟ ΑΣΤΧΘΜΑΣΑ ΑΤΣΟΚΙΝΘΣΩΝ (Κ10)

ΕΙΔΙΚΕ ΔΙΑΣΑΞΕΙ ΚΛΑΔΟΤ ΑΣΙΚΘ ΕΤΘΤΝΘ ΑΠΟ ΑΣΤΧΘΜΑΣΑ ΑΤΣΟΚΙΝΘΣΩΝ (Κ10) ΕΙΔΙΚΕ ΔΙΑΣΑΞΕΙ ΚΛΑΔΟΤ ΑΣΙΚΘ ΕΤΘΤΝΘ ΑΠΟ ΑΣΤΧΘΜΑΣΑ ΑΤΣΟΚΙΝΘΣΩΝ (Κ10) Θ παροφςα αςφαλιςτικι ςφμβαςθ διζπεται από τισ διατάξεισ του Ν.Δ./τοσ 400/70, του Ν. 2496/97 και του Ν. 489/76, και τθν κωδικοποίθςθ

Διαβάστε περισσότερα

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal».

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal». Λευκωςία, 8 Φεβρουαρίου 2016 ΕΓΚΤΚΛΙΟΙ ΔΑΔ Φ.311.12/5/2016 Προσ όλο το Προςωπικό Συγκροτιματοσ Τράπεηασ Κφπρου Αγαπθτοί ςυνάδελφοι ΘΕΜΑ: ΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΤΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΗ Σε ςυνζχεια τθσ ανακοίνωςθσ του Διευκφνοντα

Διαβάστε περισσότερα

Μ.ΑΛΕΞΟΠΟΤΛΟΤ & ΙΑ Ε.Ε. ΠΡΑΚΣΟΡΕΙΟ ΑΦΑΛΕΙΩΝ

Μ.ΑΛΕΞΟΠΟΤΛΟΤ & ΙΑ Ε.Ε. ΠΡΑΚΣΟΡΕΙΟ ΑΦΑΛΕΙΩΝ Μ.ΑΛΕΞΟΠΟΤΛΟΤ & ΙΑ Ε.Ε. ΠΡΑΚΣΟΡΕΙΟ ΑΦΑΛΕΙΩΝ Αριςταγόρα 5, Πάτημα Χαλανδρίου, 15238 Σηλ: 2106397150, Fax:2106016459 info@alexinsure.gr www.alexinsure.gr ΤΠΟΧΡΕΩΣΙΚΗ ΕΚ ΣΟΤ ΑΡΘΡΟΤ 11 Π.Δ. 190/2006 ΕΝΗΜΕΡΩΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «RSA & CAR REPLACEMENT»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «RSA & CAR REPLACEMENT» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «RSA & CAR REPLACEMENT» Η EUROP-ASSISTANCE S.A, θ οποία ςτο εξισ κα καλείται Αςφαλιςτισ, αναλαµβάνει τθν Kάλυψθ Οδικισ Βοικειασ ςφµφωνα µε τουσ όρουσ που αναφζρονται παρακάτω. Οι κάτωκι καλφψεισ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ MR FRANCE VALUE ASSISTANCE by Victory ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟΤ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΛΤΨΗ ΑΣΣΙΚΗ

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ MR FRANCE VALUE ASSISTANCE by Victory ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟΤ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΛΤΨΗ ΑΣΣΙΚΗ ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ MR FRANCE VALUE ASSISTANCE by Victory ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟΤ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΛΤΨΗ ΑΣΣΙΚΗ 1. Όςοι πελάτεσ του προγράμματοσ «Mr.France Value Assistance by victory» φζρουν το ςυμβόλαιο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση της νομικής προστασίας 1) Υπογράφεται και συμπληρώνεται αναλυτικά η αίτηση 2) Ομοίως το έντυπο συγκατάθεσης Life net που μας επιτρέπει την μεταξύ μας επικοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΛΑΝΣΙΚΗ ΕΝΩΗ ΠΑΝΕΤΡΩΠΑΪΚΟ STRESS TEST ΑΦΑΛΙΣΙΚΩΝ ΕΣΑΙΡΙΩΝ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΑ 2014

ΑΣΛΑΝΣΙΚΗ ΕΝΩΗ ΠΑΝΕΤΡΩΠΑΪΚΟ STRESS TEST ΑΦΑΛΙΣΙΚΩΝ ΕΣΑΙΡΙΩΝ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΑ 2014 ΑΣΛΑΝΣΙΚΗ ΕΝΩΗ ΠΑΝΕΤΡΩΠΑΪΚΟ STRESS TEST ΑΦΑΛΙΣΙΚΩΝ ΕΣΑΙΡΙΩΝ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΑ 2014 τθ διάρκεια του τρζχοντοσ ζτουσ εξελίχκθκε θ ευρωπαϊκι άςκθςθ προςομοίωςθσ ακραίων καταςτάςεων για τισ Αςφαλιςτικζσ Εταιρίεσ

Διαβάστε περισσότερα

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά:

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά: ΡΟΛ. 1084 Βεβαίωςθ οφειλισ για χρζθ προσ το Δθμόςιο. Ο ΥΦΥΡΟΥΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ζχοντασ υπόψθ: 1. Τισ διατάξεισ του άρκρου 26 του Ν. 1882/1990 (ΦΕΚ 43 Αϋ) και ειδικότερα τθσ παραγράφου 8 αυτοφ, όπωσ ιςχφουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΚΙΝ:6977506705 Επί του ερωτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας

Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας 1.Η παράγραφοσ 1 του άρκρου 20 του ν. 2948/2001 (ΦΕΚ 242 Αϋ), αντικακίςταται ωσ εξισ: 1. Τα ετιςια τζλθ κυκλοφορίασ που επιβάλλονται ςτα αυτοκίνθτα οχιματα, με τθν επιφφλαξθ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗ-ΣΑΞΙΔΙΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗ-ΣΑΞΙΔΙΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗ-ΣΑΞΙΔΙΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Θ EUROP ASSISTANCE, θ οποία ςτο εξισ κα καλείται Αςφαλιςτισ, αναλαµβάνει τθν κάλυψθ Οδικισ Βοικειασ ςτο αςφαλιςμζνο όχθμα και ςτουσ επιβαίνοντεσ ςφµφωνα µε τουσ γενικοφσ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ)

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) Το καταςτατικό που ακολουκεί αποτελεί γενικό υπόδειγμα. Τα καταςτατικά πρζπει να εξειδικευκοφν ανάλογα με τα εξισ: 1. Αν ιδρφονται μόνον από

Διαβάστε περισσότερα

24σξε θαζεκεξηλή εμππεξέηεζε κε έλα ηειεθώλεκα ζην

24σξε θαζεκεξηλή εμππεξέηεζε κε έλα ηειεθώλεκα ζην 24σξε θαζεκεξηλή εμππεξέηεζε κε έλα ηειεθώλεκα ζην 210 9579000 Ζ Europ Assistance δηεζλώο απνηειεί κηα θαηλνηόκν ηδέα θαη ε ίδξπζή ηεο ρξνλνινγείηαη ην 1963. Ζ ηδέα απηή γελλήζεθε από ηνλ Pierre Desnos

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων Τροφίμων

Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων Τροφίμων Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Περιεχόμενα Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων...

Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν.

Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν. Αρ. πρωτ.: Δ12Α 1023686 ΕΞ 3.2.2014 Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν.4172/2013 Αθήνα, 3 Φεβρουάριου

Διαβάστε περισσότερα

Θζμα : «Ρυθμίςεισ εξυπηρζτηςησ δανείων.»

Θζμα : «Ρυθμίςεισ εξυπηρζτηςησ δανείων.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ TΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΣΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ Κεντρικι Τπθρεςία Ακαδθμίασ 40 101.74 ΑΘΗΝΑ Σθλ. Κζντρο : 213.2116.100 Ακινα, 19.1.2012 Αρικμ.Πρωτ.: 16136 Διεφκυνςθ : Δ6 Εξυπθρζτθςθσ Δανείων τεγαςτικϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του με αρικμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΨΝ ΟΦΗΜΑΣΨΝ ΣΨΝ Ο.Σ.Α. 1 ΘΑΝΑΗ ΠΑΖΑΡΛΟΓΛΟΥ ΝΟΜΟΘΕΣΙΚΟ ΠΛΑΙΙΟ Ν.Δ. 2396/1953 (ΥΕΚ 117/Α ). Οικ. 3373/390/20-3-1975 Απόφαςη Τπουργού Προεδρίασ

Διαβάστε περισσότερα

Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers

Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers επικυμοφν να διαγωνιςτοφν κατά τθ διάρκεια τθσ ςυμπλιρωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ

ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ ERASMUS + KEY ACTION 1 / MOBILITY ΔΗΜΗΣΡΙΟΤ ΔΗΜΗΣΡΑ Project Manager VET Sector/KA1 Airotel Stratos Vassilikos Hotel Παρασκευή, 26 επτεμβρίου 2014 1 ΠΡΟΧΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συνταξιοδοτικά προγράμματα

Συνταξιοδοτικά προγράμματα Συνταξιοδοτικά προγράμματα Πρόγραμμα Σφνταξθσ Easy (κωδ:10536) Πρόγραμμα ςφνταξθσ με προςιτζσ και τακτικζσ καταβολζσ, με 0% ι 5% αναπροςαρμογι που εξαςφαλίηουν τον αςφαλιςμζνο, δθμιουργϊντασ ςταδιακά και

Διαβάστε περισσότερα

digi-lodge Κείμενα Οδθγιών Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Προκαταβολισ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Οδθγίεσ ςυμπλιρωςθσ τθσ online αίτθςθσ

digi-lodge Κείμενα Οδθγιών Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Προκαταβολισ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Οδθγίεσ ςυμπλιρωςθσ τθσ online αίτθςθσ Κείμενα Οδθγιών Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Προκαταβολισ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Οδθγίεσ ςυμπλιρωςθσ τθσ online αίτθςθσ Σεπτζμβριοσ 2010 Περιεχόμενα 1 Στοιχεία αιτιματοσ προκαταβολισ... 3 2 Επεξεργαςία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΓΚΟΛΟΓΘΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΣΡΑΠΕΖΑ ΚΤΠΡΟΤ

ΟΓΚΟΛΟΓΘΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΣΡΑΠΕΖΑ ΚΤΠΡΟΤ ΟΓΚΟΛΟΓΘΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΣΡΑΠΕΖΑ ΚΤΠΡΟΤ ΠΡΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΦΤΛΑΞΗ ΣΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΣΡΑΠΕΖΑ ΚΤΠΡΟΤ Αρ. Διαγωνισμού: 2010/015 Τελεσταία προθεσμία σποβολής προσυορών 13 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12.00

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2118/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2118/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

με ιςχυρζσ Οικονομικζσ διακυμάνςεισ ςυνεχισ πτϊςθ αποδόςεων παραδοςιακϊν επενδφςεων ζλλειψθ χρόνου και γνϊςεων ςτουσ επενδυτζσ

με ιςχυρζσ Οικονομικζσ διακυμάνςεισ ςυνεχισ πτϊςθ αποδόςεων παραδοςιακϊν επενδφςεων ζλλειψθ χρόνου και γνϊςεων ςτουσ επενδυτζσ Θ αγορά ςιμερα Παγκόςμια αγορά με ιςχυρζσ Οικονομικζσ διακυμάνςεισ ςυνεχισ πτϊςθ αποδόςεων παραδοςιακϊν επενδφςεων ζλλειψθ χρόνου και γνϊςεων ςτουσ επενδυτζσ επικυμία μεγιςτοποίθςθσ τθσ απόδοςθσ Θ αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων»

Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων» Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων» Το Πλθροφοριακό Σφςτθμα τθσ δράςθσ «e-κπαιδευτείτε» ζχει ςτόχο να αυτοματοποιιςει τισ ακόλουκεσ

Διαβάστε περισσότερα

«Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!»

«Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!» «Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!» 1. Η εταιρεία με τθν επωνυμία Μπεκατϊροσ Σωκ. Μάριοσ, (ςτο εξισ αποκαλοφμενθ emspace.gr) διοργανϊνει κλιρωςθ με τίτλο «Κάνε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ. Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ

ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ. Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ 3 ΤΠΟΔΕΚΓΜΑ 1 ΜΗΝΚΑΚΑ ΤΝΟΠΣΚΚΗ ΕΚΙΕΗ ΑΠΛΗΡΩΣΩΝ ΚΑΚ ΛΗΞΚΠΡΟΙΕΜΩΝ ΤΠΟΧΡΕΩΕΩΝ ΦΟΡΕΑ ΚΕΝΣΡΚΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επιςτροφζσ προϊόντων, τα οποία κεωροφνται ελαττωματικά κατά τθν παράδοςθ (DOA) με

Επιςτροφζσ προϊόντων, τα οποία κεωροφνται ελαττωματικά κατά τθν παράδοςθ (DOA) με Πολιτικι Επιςτροφϊν Εξωτερικά Αιςκθτικά Ελαττϊματα: Ο πελάτθσ υποχρεοφται κατά τθν παραλαβι, να αποςυςκευάςει και να ελζγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιϊςει τθν ανυπαρξία εξωτερικϊν, αιςκθτικϊν ελαττωμάτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΟΔΗΓΙΕ & ΕΠΕΞΗΓΗΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΟΡΘΗ ΤΜΠΛΗΡΩΗ ΣΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΟΔΗΓΙΕ & ΕΠΕΞΗΓΗΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΟΡΘΗ ΤΜΠΛΗΡΩΗ ΣΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕ Σο Τπουργείο Διοικθτικισ Μεταρρφκμιςθσ και Ηλεκτρονικισ Διακυβζρνθςθσ (ΤΔΜΗΔ) ζχει ςχεδιάςει τθ διαδικτυακι εφαρμογι e-inventory με ςτόχο τθν απογραφι του εξοπλιςμοφ, ζτοιμου λογιςμικοφ, εφαρμογϊν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΔΤΣΙΚΗ ΑΣΣΙΚΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΔΤΣΙΚΗ ΑΣΣΙΚΗ χολι: Επιςτθμϊν Σροφίμων Πανεπιςτθμιοφπολθ 1 Σμιμα: Επιςτθμϊν Οίνου, Αμπζλου & Ποτϊν Ημερομθνία: 12/2/2019 Σθλζφωνο: 210 5385364 E-mail: ekoussissi@uniwagr ΑΝΑΚΟΙΝΩΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΑΚΣΙΚΗ ΑΚΗΗ ΜΕΩ ΣΟΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί όροι διαμεταφοράσ εμπορευμάτων

Γενικοί όροι διαμεταφοράσ εμπορευμάτων Σελίδα 1 από 6 I. ΓENIKOI ΟΡΟΙ Aρκρο 1: Ιςχφσ Γενικϊν Όρων. α) Οι παρόντεσ Γενικοί Όροι ιςχφουν ςτισ ςυναλλαγζσ με εμπόρουσ για όλεσ τισ εργαςίεσ του Διαμεταφορζα που ςυνδζονται με τθν επιμζλεια τθσ μεταφοράσ.

Διαβάστε περισσότερα

Ελλημικό μομοθετικό πλαίσιο ΓΑΘ

Ελλημικό μομοθετικό πλαίσιο ΓΑΘ Ελλημικό μομοθετικό πλαίσιο ΓΑΘ Ιωάμμης Χαλδέζος Διπλ. Μηχαμικός Ορυκτώμ Πόρωμ Τμήμα Γεωθερμικής Εμέργειας Διεύθυμση Α.Π.Ε Σημεία Εςτίαςησ Ο νόμοσ υπ αριθ. 3175 τθσ 29 Αυγοφςτου 2003 Υπ. απ. αρ. τθσ 24

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ χζδιο προτεινομζνων αποφάςεων επί των κεμάτων τθσ θμερθςίασ διατάξεωσ τθσ ετιςιασ Σακτικισ Γενικισ υνζλευςθσ των μετόχων τθσ 17 θσ Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΣΙΚΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕ ΑΜΕΗ ΝΙΚΗ ΣΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΟΙΧΗΜΑ & ΚΙΝΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΣΙΚΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕ ΑΜΕΗ ΝΙΚΗ ΣΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΟΙΧΗΜΑ & ΚΙΝΟ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤ ΔΙΚΣΤΟΤ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΜΑΡΚΕΣΙΝΓΚ: - ΔΝΗ ΜΑΡΚΕΣΙΝΓΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΗ ΣΟΙΧΗΜΑΣΟ - ΔΝΗ ΜΑΡΚΕΣΙΝΓΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΗ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ Περιςτέρι, 24.04.2013 ΠΡΟ ΟΛΟΤ ΣΟΤ ΠΡΑΚΣΟΡΕ ΣΗ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Εφδοξοσ+ Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)».

Εφδοξοσ+ Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)». Εφδοξοσ+ Διαθζτοντασ βιβλία μζςω του «Εφδοξοσ+» Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)». Εμφανίηεται θ λίςτα με όλα ςασ τα βιβλία. Από εδϊ μπορείτε: -

Διαβάστε περισσότερα

Λογαριαςμοί Κατακζςεων

Λογαριαςμοί Κατακζςεων Όροι Πϊλθςθσ 1. Ο παρϊν κατάλογοσ καταργεί κάκε προθγοφμενο & ιςχφει από 01/04/2010 2. Οι τιμζσ αφοροφν παράδοςθ ςε πρακτορείο περιοχισ Ακθνϊν - Πειραιϊσ. 3. Οι τιμζσ επιβαρφνονται με το νόμιμο ΦΠΑ. 4.

Διαβάστε περισσότερα

Χαλκίδα, Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Α

Χαλκίδα, Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Α ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΗ ΣΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΕΤΒΟΙΑ ΕΠΙΣΕΛΕΙΟ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ Κ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΜΒΑΗ ΤΝΟΛΙΚΟΤ ΠΟΟΤ 9.860 + Φ.Π.Α.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΜΒΑΗ ΤΝΟΛΙΚΟΤ ΠΟΟΤ 9.860 + Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ AΔΑΜ 14SYMV002284145 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΜΒΑΗ ΤΝΟΛΙΚΟΤ ΠΟΟΤ 9.860 + Φ.Π.Α. τθν Ακινα ςιμερα 22 Aυγοφςτου θμζρα Παραςκευι ςτα

Διαβάστε περισσότερα

Καλϊσ Θλκατε ςτο νζο μασ site & e-shop Livardas.gr.

Καλϊσ Θλκατε ςτο νζο μασ site & e-shop Livardas.gr. Καλϊσ Θλκατε ςτο νζο μασ site & e-shop Livardas.gr. Εικόνα 1: Είςοδοσ ςτο e-shop Για να καταχωριςετε παραγγελία ι να βλζπετε τιμζσ & διακεςιμότθτα προϊόντων το πρϊτο βιμα που πρζπει να κάνετε είναι να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ. του ΙΑΣΡΟΦΑΡΜΑΚΕΤΣΙΚΟΤ ΦΑΚΕΛΟΤ ΑΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΤΣΟΤ ΕΡΓΑΣΗΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑΣΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ. του ΙΑΣΡΟΦΑΡΜΑΚΕΤΣΙΚΟΤ ΦΑΚΕΛΟΤ ΑΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΤΣΟΤ ΕΡΓΑΣΗΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑΣΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ του ΙΑΣΡΟΦΑΡΜΑΚΕΤΣΙΚΟΤ ΦΑΚΕΛΟΤ ΑΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΤΣΟΤ ΕΡΓΑΣΗΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑΣΡΟΙ iknowhow Πληροφορική A.E ΕΡΓΑΣΗΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑΣΡΟΙ... 3 Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ... 3 ΧΡΗΣΕ... 3 ΠΡΟΒΑΗ ΣΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ... 3 ΑΡΧΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ελέγχου Προσφορών Αφοφ πιςτοποιθκεί ο λογαριαςμόσ που δθμιουργιςατε ςτο πρόγραμμα ωσ Πάροχοσ Προςφορϊν, κα λάβετε ζνα e-mail με

Διαβάστε περισσότερα

Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν

Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν Ammon Ovis_Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν_ Ραδιοςτακμόσ Flash 96 1 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ Σο δείγμα περιλαμβάνει 332 τουρίςτεσ από 5 διαφορετικζσ θπείρουσ. Οι περιςςότεροι εξ αυτϊν

Διαβάστε περισσότερα

Διδάςκων: Κωνςταντίνοσ τεφανίδθσ

Διδάςκων: Κωνςταντίνοσ τεφανίδθσ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΚΡΗΣΗ ΧΟΛΗ ΘΕΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΜΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΠΟΛΟΓΙΣΩΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤ-564 ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΘΕΜΑΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤ - ΜΗΧΑΝΗ Διδάςκων: Κωνςταντίνοσ τεφανίδθσ τόχοσ τθσ ςυγκεκριμζνθσ εργαςίασ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτιςεισ. Κατακετϊν Επενδυτϊν. Ταμείο Εγγφθςθσ Κατακζςεων και Επενδφςεων (TEKE)

Ερωτιςεισ. Κατακετϊν Επενδυτϊν. Ταμείο Εγγφθςθσ Κατακζςεων και Επενδφςεων (TEKE) Ερωτιςεισ Κατακετϊν Επενδυτϊν Ταμείο Εγγφθςθσ Κατακζςεων και Επενδφςεων (TEKE) 1 Περιεχόμενα Γενικζσ Ερωτιςεισ... 4 1. Που να απευκυνκϊ για πλθροφορίεσ ςχετικά με το ΤΕΚΕ;... 4 2. Ποιοσ είναι ο ςκοπόσ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Μπαλάγκασ Γιάννθσ Ειδικόσ ςυνεργάτθσ Δ.Ο.Ε. ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Με αφορμι απορίεσ και ερωτιματα ςυναδζλφων, που προζκυψαν από τα εκκακαριςτικά ςθμειϊματα που ζλαβαν, ςχετικά με τθ διαμόρφωςθ των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΒΑΗ ΤΝΟΛΙΚΟΤ ΠΟΟΤ 3.279,60 ςυμπεριλαμβανομζνων των προβλεπόμενων φόρων αεροδρομίων και μίασ αποςκευήσ ζωσ 23kg ανά επιβάτη

ΤΜΒΑΗ ΤΝΟΛΙΚΟΤ ΠΟΟΤ 3.279,60 ςυμπεριλαμβανομζνων των προβλεπόμενων φόρων αεροδρομίων και μίασ αποςκευήσ ζωσ 23kg ανά επιβάτη ΑΔΑΜ: 14SYMV002341238 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΜΒΑΗ ΤΝΟΛΙΚΟΤ ΠΟΟΤ 3.279,60 ςυμπεριλαμβανομζνων των προβλεπόμενων φόρων αεροδρομίων

Διαβάστε περισσότερα

ΘEMA: Καταβολή ποςοφ κατ άρθ. 93 ΚΔΔ για το παραδεκτό ζφεςησ χετ.: ΠΟΛ 1192/2011

ΘEMA: Καταβολή ποςοφ κατ άρθ. 93 ΚΔΔ για το παραδεκτό ζφεςησ χετ.: ΠΟΛ 1192/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ Ι. ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΙΠΡΑΞΕΩΝ ΣΜΗΜΑ Αϋ Σθλζφωνο : 210 3605159 ΙΙ. ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΜΗΜΑ Βϋ Σθλζφωνο : 210

Διαβάστε περισσότερα

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 3/4/2016 HELLAS PHARM 2016 1 Περιεχόμενα: PGEU και φαρμακεία, Πλαίςιο λειτουργίασ φαρμακείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΣΦΟΑ ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΙΣ ΕΙΔ. ΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 172,59 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΕΙΔ. ΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 230,83. ΚΑΣΩ 5ΕΣΙΑ (4ο & 5ο ΕΣΟ ΑΦ.) - 2η ΑΦΑΛΙΣΙΚΗ ΚΑΣΗΓΟΡΙΑ (852,63)

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΣΦΟΑ ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΙΣ ΕΙΔ. ΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 172,59 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΕΙΔ. ΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 230,83. ΚΑΣΩ 5ΕΣΙΑ (4ο & 5ο ΕΣΟ ΑΦ.) - 2η ΑΦΑΛΙΣΙΚΗ ΚΑΣΗΓΟΡΙΑ (852,63) Οι νζεσ ειςφορζσ με βάςη το Νόμο 3986/2011 (Φ.Ε.Κ. 152/1-7-2011) διαμορφώνονται ωσ εξήσ: (θα ιςχφςουν αναδρομικά από την 1.7.2011 ςφμφωνα με τον μεταγενζςτερο νόμο 4019/2011 (Φ.Ε.Κ. 216/30-9-2011)) Α.

Διαβάστε περισσότερα

Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Πυρόσ

Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Πυρόσ Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Πυρόσ 1. Χρεολυτικό Εςτία Α Οι παρεχόμενεσ καλφψεισ του πακζτου Αςφάλιςθσ Χρεολυτικό Εςτία Α είναι οι εξισ : Πυρόσ Κεραυνοφ ειςμόσ ΠΡΟΘΕΣΕ ΠΑΡΟΧΕ: Μποροφμε

Διαβάστε περισσότερα

digi-lodge Οδθγίεσ Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Εκταμίευςθσ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ

digi-lodge Οδθγίεσ Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Εκταμίευςθσ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Οδθγίεσ Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Εκταμίευςθσ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Ιοφνιοσ 2011 : οδηγίες ζσμπλήρωζης αιηήμαηος εκηαμίεσζης Περιεχόμενα 1 Στοιχεία Αιτιματοσ Εκταμίευςθσ... 3 2 Επεξεργαςία αιτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΤΕ Α.Ε. Μαροφςι, 22. 5. 2015 ΡΟΕΔΟΣ Δ.Σ. & ΔΛΕΥΚΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αρικμ.: 427/ Δ. 573. Α Ρ Ο Φ Α Σ Θ

ΟΤΕ Α.Ε. Μαροφςι, 22. 5. 2015 ΡΟΕΔΟΣ Δ.Σ. & ΔΛΕΥΚΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αρικμ.: 427/ Δ. 573. Α Ρ Ο Φ Α Σ Θ ΟΤΕ Α.Ε. Μαροφςι, 22. 5. 2015 ΡΟΕΔΟΣ Δ.Σ. & ΔΛΕΥΚΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αρικμ.: 427/ Δ. 573. Α Ρ Ο Φ Α Σ Θ ΚΕΜΑ: Ρρόγραμμα Οικειοκελοφσ Αποχϊρθςθσ εργαηομζνων και εμμίςκων δικθγόρων ΟΤΕ. Αποςκοπϊντασ ςτθν προςαρμογι

Διαβάστε περισσότερα

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 210 9460297 & 2111075776

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 210 9460297 & 2111075776 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 210 9460297 & 2111075776 Σύντομη εταιρική παρουσίαση Είμαστε 100% θυγατρική εταιρία του Ασφαλιστικού Ομίλου - ΑΧΑ με παγκόσμια παρουσία. 34 Υποκαταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Για να ιδρυκεί μία Ατομικι Επιχείρθςθ κα πρζπει:

Για να ιδρυκεί μία Ατομικι Επιχείρθςθ κα πρζπει: Για να ιδρυκεί μία Ατομικι Επιχείρθςθ κα πρζπει: 1. Nα υπάρχει ι να εξευρεκεί ο χϊροσ εγκατάςταςθσ τθσ. Η φπαρξθ επαγγελματικισ εγκατάςταςθσ αποδεικνφεται, είτε με ςυμβόλαιο ιδιοκτθςίασ ακινιτου, είτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1 - FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ ςτθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. με αρ.πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

φμβαςη απευθείασ ανάθεςησ υπηρεςιών διαχείριςησ των δικτυακών ςυςκευών και των Virtualization περιβάλλοντοσ του ΣΕΕ για το ποςό των ,00 ΕΤΡΩ.

φμβαςη απευθείασ ανάθεςησ υπηρεςιών διαχείριςησ των δικτυακών ςυςκευών και των Virtualization περιβάλλοντοσ του ΣΕΕ για το ποςό των ,00 ΕΤΡΩ. Σεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδασ Αθήνα, 8/01/2018 Πρωτ. 496 φμβαςη απευθείασ ανάθεςησ υπηρεςιών διαχείριςησ των δικτυακών ςυςκευών και των Virtualization περιβάλλοντοσ του ΣΕΕ για το ποςό των 15.000,00 ΕΤΡΩ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΟΡΗΓΗΗ ΚΑΙ ΧΡΗΗ VIRTUAL CARD MASTERCARD

ΟΡΟΙ ΧΟΡΗΓΗΗ ΚΑΙ ΧΡΗΗ VIRTUAL CARD MASTERCARD ΟΡΟΙ ΧΟΡΗΓΗΗ ΚΑΙ ΧΡΗΗ VIRTUAL CARD MASTERCARD Οι Όροι που αναφζρονται ςτθ ςυνζχεια, διζπουν τθ χριςθ τθσ προπλθρωμζνθσ θλεκτρονικισ κάρτασ (Κάρτα), τθν οποία θ Εκvικι Σράπεηα τθσ Ελλάδoσ Α.Ε. (Σράπεηα),

Διαβάστε περισσότερα

υμφωνικθκαν, ςυνομολογικθκαν και ζγιναν αμοιβαίωσ αποδεκτά τα κάτωκι:

υμφωνικθκαν, ςυνομολογικθκαν και ζγιναν αμοιβαίωσ αποδεκτά τα κάτωκι: ΙΔΙΩΣΙΚΟ ΤΜΦΩΝΗΣΙΚΟ ΜΕΣΑΒΙΒΑΗ ΠΟΟΣΩΝ ΤΜΜΕΣΟΧΗ ΕΣΕΡΟΡΡΤΘΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ «ΓΕΩΡΓΑΣΟ ΠΙΕΡΡΟ ΚΑΙ ΙΑ Ε.Ε.» ΚΑΙ ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΗ ΣΟΤ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟΤ ΣΗ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΣΑΙΡΕΙΑ το Αργοςτόλι ςιμερα 23/4/2018 μεταξφ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακασ Γενικϊν Εξαιρζςεων Παρεχομζνων Καλφψεων

Πίνακασ Γενικϊν Εξαιρζςεων Παρεχομζνων Καλφψεων Πίνακασ Γενικϊν Εξαιρζςεων Παρεχομζνων Καλφψεων Σθσ αςφαλιςτικισ καλφψεωσ εξαιροφνται γενικά οι κίνδυνοι, οι οποίοι προζρχονται ι οφείλονται άμεςα ι ζμμεςα, ολικά ι εν' μζρει ςτισ παρακάτω περιπτϊςεισ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικαςία Ειςερχόμενων Εντφπων Απαιτιςεων

Διαδικαςία Ειςερχόμενων Εντφπων Απαιτιςεων Διαδικαςία Ειςερχόμενων Εντφπων Απαιτιςεων 10 Περιεχόμενα Σκοπόσ... 2 Γενικά... 2 Ζντυπο Απαίτθςθσ και Αποδεικτικά Ζγγραφα... 2 Διαχείριςθ Εντφπου Απαιτιςεων... 2 Πωσ καταχωρείται θ απαίτθςθ ςτο λογιςμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΔΙΟ ΤΜΦΩΝΗΣΙΚΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΕΧΝΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ (ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ & ΤΝΣΗΡΗΗ) ΑΠ ΜΟΝΗ ΣΟΠΛΟΤ

ΧΕΔΙΟ ΤΜΦΩΝΗΣΙΚΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΕΧΝΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ (ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ & ΤΝΣΗΡΗΗ) ΑΠ ΜΟΝΗ ΣΟΠΛΟΤ Ομάδα Λειτ. & υντ. Παλαιών Ζργων ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ:0060/16/5100 «Παροχι Τπθρεςιών Σεχνικισ Τποςτιριξθσ (Λειτουργίασ & υντιρθςθσ) του Αιολικοφ Πάρκου Μονι Σοπλοφ ςτθ θτεία Κριτθσ». ΧΕΔΙΟ ΤΜΦΩΝΗΣΙΚΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΑΡΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.03.03 14:13:53 EET Reason: Location: Athens 17PROC005870011 2017-03-03 ΑΔΑ: 7ΧΒΗΟΡ1Π-ΚΝΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ (Νόμοσ 3884/2010)

ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ (Νόμοσ 3884/2010) ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΣΗ 29 θσ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ 2011 (Νόμοσ 3884/2010) 1. Τποβολι και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΘ ΣΟ ΠΡΟΩΘΘΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΘΕ ΣΘΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-LIGHT PAINTING»

ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΘ ΣΟ ΠΡΟΩΘΘΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΘΕ ΣΘΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-LIGHT PAINTING» ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΘ ΣΟ ΠΡΟΩΘΘΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΘΕ ΣΘΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-LIGHT PAINTING» Η ανϊνυμθ εταιρία με τθν επωνυμία COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΡΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (εφεξισ Cosmote), που εδρεφει ςτο Μαροφςι Αττικισ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΑΜΕΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΑΒ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σαχ. Δ/νςθ : Μαβίλθ 33 Πουρνάρι Πυλαίασ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικι Υπθρεςία Ολοκλθρωμζνθσ Διαχείριςθσ Συγγραμμάτων και Λοιπϊν Βοθκθμάτων

Ηλεκτρονικι Υπθρεςία Ολοκλθρωμζνθσ Διαχείριςθσ Συγγραμμάτων και Λοιπϊν Βοθκθμάτων Ηλεκτρονικι Υπθρεςία Ολοκλθρωμζνθσ Διαχείριςθσ Συγγραμμάτων και Λοιπϊν Βοθκθμάτων ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ 1/13 2/13 Οδθγίεσ Χριςθσ Εφαρμογισ Βιβλιοκθκϊν Ιδρυμάτων 1. Είςοδοσ ςτθν Εφαρμογι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. «Χριςτουγγενιάτικα δώρα ςε απίςτευτεσ τιμζσ ςτα Καταςτήματα WIND»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. «Χριςτουγγενιάτικα δώρα ςε απίςτευτεσ τιμζσ ςτα Καταςτήματα WIND» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Χριςτουγγενιάτικα δώρα ςε απίςτευτεσ τιμζσ ςτα Καταςτήματα WIND» Η Εταιρεία με τθν επωνυμία «West Α.Ε.», που εδρεφει ςτθν Πάτρα (οδόσ Διονυςίου Λαυράγκα 24) με αρικμό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Ιοφνιοσ 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 3 1.Εθνικό Τυπογραφείο... 3 1.1. Είςοδοσ... 3 1.2. Αρχική Οθόνη... 4 1.3. Διεκπεραίωςη αίτηςησ...

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Cloud Services

Epsilon Cloud Services 1 Περίλθψθ Το ςυγκεκριμζνο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήςει την κατανόηςη τησ λειτουργίασ και παραμετροποίηςησ του Epsilon Cloud Services ςτην εφαρμογή extra Λογιςτική Διαχείριςη. 2 2 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικαζία Διατείριζης Εκηύπωζης Ιζοζσγίοσ Γενικού - Αναλσηικών Καθολικών. (v )

Διαδικαζία Διατείριζης Εκηύπωζης Ιζοζσγίοσ Γενικού - Αναλσηικών Καθολικών. (v ) Διαδικαζία Διατείριζης Εκηύπωζης Ιζοζσγίοσ Γενικού - Αναλσηικών Καθολικών (v.1. 0.7) 1 Περίλθψθ Το ςυγκεκριμζνο εγχειρίδιο δθμιουργικθκε για να βοθκιςει τθν κατανόθςθ τθσ διαδικαςίασ διαχείριςθσ Εκτφπωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

ελ. 11/235, Περιεχόμενα Φακζλου "Σεχνικι Προςφορά"

ελ. 11/235, Περιεχόμενα Φακζλου Σεχνικι Προςφορά υντάκτθσ : Ευάγγελοσ Κρζτςιμοσ χόλιο: ΠΑΡΑΣΗΡΗΗ 1 ελ. 11/235, Περιεχόμενα Φακζλου "Σεχνικι Προςφορά" Για τθν αποφυγι μεγάλου όγκου προςφοράσ και για τθ διευκόλυνςθ του ζργου τθσ επιτροπισ προτείνεται τα

Διαβάστε περισσότερα

Κάκε δικαίωμα ςυνδζεται με τα άλλα και είναι όλα το ίδιο ςθμαντκά.

Κάκε δικαίωμα ςυνδζεται με τα άλλα και είναι όλα το ίδιο ςθμαντκά. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΙΑ ΤΑ ΔΙΙΚΑΙΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΙΔΙΙΟΥ Σε εύκολη γλώσσα «Δικαιϊματα» είναι κάτι που όλοι ζχουμε και πρζπει να μποροφμε να τα εφαρμόηουμε. Όλοι ζχουμε τα ίδια δικαιϊματα.

Διαβάστε περισσότερα

Θα ικελα να ρωτιςω αν υπάρχει θ πρόςκλθςθ ενδιαφζροντοσ ςτα αγγλικά;

Θα ικελα να ρωτιςω αν υπάρχει θ πρόςκλθςθ ενδιαφζροντοσ ςτα αγγλικά; Διευκρινίςεισ επί τησ Πρόςκληςησ Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ για την υλοποίηςη του ζργου «ΠΑΡΕΜΒΑΕΙ ΣΗΝ ΠΟΛΗ», ςτη θεματική «εράφειο Δημόςιο Κτίριο και Ψηφιακή Σζχνη» Αρ. Γεν.Πρωτ. 1976/ΕΤΤΑΠ 1919/01.06.2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Χαλκίδα Σηλ: Fax:

ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Χαλκίδα Σηλ: Fax: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Χαλκίδα 07 /07/2017 ΔΗΜΟΣΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΗ Αρικ. Πρωτ.: 4028 ΤΔΡΕΤΗ ΑΠΟΧΕΣΕΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ «Η ΑΡΕΘΟΤΑ» Νεοφφτου 69 ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ 34132 Χαλκίδα Σηλ: 2221062615 Fax: 2221062617 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ KÉRASTASE Λεία Μαλλιά, Τέλεια Κίνηςη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ KÉRASTASE Λεία Μαλλιά, Τέλεια Κίνηςη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ KÉRASTASE Λεία Μαλλιά, Τέλεια Κίνηςη Ι. Ειςαγωγή 1. Θ ανϊνυμθ εταιρεία με τθν επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.» (εφεξισ καλοφμενθ «L OREAL»), που εδρεφει ςτθν Νζα Ιωνία Αττικισ (Λεωφόροσ Εκνικισ

Διαβάστε περισσότερα

«Επιμόρφωςθ των εκπαιδευτικών για τθν αξιοποίθςθ και εφαρμογι των ΣΠΕ ςτθ διδακτικι πράξθ»

«Επιμόρφωςθ των εκπαιδευτικών για τθν αξιοποίθςθ και εφαρμογι των ΣΠΕ ςτθ διδακτικι πράξθ» ΟΔΗΓΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΙΑ ΚΕ (2 θ περίοδοσ επιμόρφωςθσ: Δεκζμβριοσ 2010 Ιοφνιοσ 2011) Γενικά Στοιχεία Οριςμοί Οι οδθγίεσ που ακολοφκωσ παρατίκενται αφοροφν ςτα προγράμματα επιμόρφωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2178/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2178/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5 πλζον ςυμφζρουςα προςφορά μόνο βάςει τιμισ Το Ν. 4412/2016 Δθμόςιεσ Συμβάςεισ Ζργων, Προμθκειϊν και Υπθρεςιϊν (προςαρμογι ςτισ Οδθγίεσ 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), Το υπ αρ. 19REQ004437713 εγκεκριμζνο αίτθμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα

Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα Ηράκλειο, 16/06/2017 Αρ. Πρωτ: Προσ:.. Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα Η Εκπαιδευτικι Αναπτυξιακι ΠΛΟΗΓΟΣ ςτο πλαίςιο του προγράμματοσ «Προςωρινή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ. Φιλιοποφλου Ειρινθ

ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ. Φιλιοποφλου Ειρινθ ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ Φιλιοποφλου Ειρινθ Προςθήκη νζων πεδίων Ασ υποκζςουμε ότι μετά τθ δθμιουργία του πίνακα αντιλαμβανόμαςτε ότι ζχουμε ξεχάςει κάποια πεδία. Είναι ζνα πρόβλθμα το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Πάτρα, 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 4 1. Επιμελητήριο... Error! Bookmark not defined. 1.1 Διαχειριςτήσ Αιτήςεων Επιμελητηρίου...

Διαβάστε περισσότερα

victory ςυντονιςτζσ & μεςίτεσ αςφαλίςεων Μ.ΕΠΕ αποκλειςτική διάθεςη προϊόντων μζςω διαμεςολαβοφντων

victory ςυντονιςτζσ & μεςίτεσ αςφαλίςεων Μ.ΕΠΕ αποκλειςτική διάθεςη προϊόντων μζςω διαμεςολαβοφντων Θ εταιρεία μασ victory ςυντονιςτζσ & μεςίτεσ αςφαλίςεων Μ.ΕΠΕ, εξειδικευμζνθ εδϊ και 5 χρόνια ςτον κλάδο οδικισ βοικειασ με αποκλειςτική διάθεςη προϊόντων μζςω διαμεςολαβοφντων, ζχει αναπτφξει νζα προγράμματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ: ΠΑΝΟ ΗΤΓΟΤΡΘ - ΔΙΚΘΓΟΡΟ ΑΘΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΘ ΕΝΩΘ ΔΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΘΝΑ ΣΘΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων

Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων Ενότητα 3: υςτιματα ουρϊν αναμονισ Κακθγθτισ Γιάννθσ Γιαννίκοσ χολι Οργάνωςθσ και Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Σμιμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Σκοποί ενότητασ Μελζτθ ςυςτθμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΜΟΛΟΓΗΗ ΤΝΣΑΓΩΝ ΜΕ ΥΑΡΜΑΚΑ ΠΟΤ ΕΦΟΤΝ ΣΙΜΗ ΑΝΑΥΟΡΑ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΗ ΑΠΟ ΣΗΝ ΣΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

ΣΙΜΟΛΟΓΗΗ ΤΝΣΑΓΩΝ ΜΕ ΥΑΡΜΑΚΑ ΠΟΤ ΕΦΟΤΝ ΣΙΜΗ ΑΝΑΥΟΡΑ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΗ ΑΠΟ ΣΗΝ ΣΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΣΙΜΟΛΟΓΗΗ ΤΝΣΑΓΩΝ ΜΕ ΥΑΡΜΑΚΑ ΠΟΤ ΕΦΟΤΝ ΣΙΜΗ ΑΝΑΥΟΡΑ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΗ ΑΠΟ ΣΗΝ ΣΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗ Μπορεί να ςυμβαίνει αυτό; Ναί. Απλά τϊρα εμφανίςτθκαν τζτοιεσ τιμζσ ςτον κατάλογο φαρμάκων. Μζχρι τϊρα πάντα οι τιμζσ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. χολι Χοροφ Αντιγόνθ Βοφτου - Πολιτικι Διαχείριςθσ Cookie 1

Περιεχόμενα. χολι Χοροφ Αντιγόνθ Βοφτου - Πολιτικι Διαχείριςθσ Cookie 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Ειςαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 2. Γενικέσ Πληροφορίεσ για τα Cookies... 2 2.1 Οριςμόσ... 2 2.2 Χρήςη... 3 2.3 Τφποι... 3 2.4 Έλεγχοσ... 3 3. Cookies Σχολήσ... 4 3.1 Ειςαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΑΜΜΑΤΕΑΣ Μ. ΚΟΑΣΙΔΗΣ

ΑΝΑΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΑΜΜΑΤΕΑΣ Μ. ΚΟΑΣΙΔΗΣ ΑΝΑΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑ Ακινα, 26-11-2014 ΥΡΟΥΓΕΙΟ AΓΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΥΞΗΣ & ΤΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΡΑΑΓΩΓΗΣ πρωτ: 13230/149801 Δ/ΝΣΗ ΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΡΑΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΙΚΩΝ ΦΑΜΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Γενικό Χθμείο του Κράτουσ Διεφκυνςθ Περιβάλλοντοσ Δρ. Διμθτρα Δανιιλ Χθμικά προϊόντα Οι χθμικζσ ουςίεσ υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Εγγραφζσ Μαθητών Ρ.Ε. Ριερίασ για το ςχολικό ζτοσ 2015-2016-Πρια Φοίτηςησ»

ΘΕΜΑ: «Εγγραφζσ Μαθητών Ρ.Ε. Ριερίασ για το ςχολικό ζτοσ 2015-2016-Πρια Φοίτηςησ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ Π.Ε. & Δ.Ε. Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΠΙΕΡΙΑ Σαχ. Δ/νςθ : Π. Σςαλδάρθ 8 Σ.Κ. Πόλθ : 60100 Κατερίνθ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Φ.Α.Σ. Τι αλλάζει Τι σας αυορά. Σεμινάριο, Ακινα 24/1/2014 Ιωάννθσ Τριανταφφλλου Φοροτεχνικόσ Σφμβουλοσ

Κ.Φ.Α.Σ. Τι αλλάζει Τι σας αυορά. Σεμινάριο, Ακινα 24/1/2014 Ιωάννθσ Τριανταφφλλου Φοροτεχνικόσ Σφμβουλοσ Κ.Φ.Α.Σ. Τι αλλάζει Τι σας αυορά Σεμινάριο, Ακινα 24/1/2014 Ιωάννθσ Τριανταφφλλου Φοροτεχνικόσ Σφμβουλοσ Καταςτάςεισ πελατών και προμθκευτών 2 Καταςτάςεισ πελατών και προμθκευτών Υπόχρεοι Υποβολισ Όλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΑ Β ΚΑΣΑΝΟΜΗ ΘΕΕΩΝ ΣΟΤ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟΤ ΚΤΠΡΟΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΑ Β ΚΑΣΑΝΟΜΗ ΘΕΕΩΝ ΣΟΤ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟΤ ΚΤΠΡΟΤ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίασ Τομζασ Προϊκθςθσ και Προβολισ, Πανεπιςτιμιο Κφπρου Τθλ. 22894304 θλ. διεφκυνςθ: prinfo@ucy.ac.cy, ιςτοςελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟ ΔΗΜΟΙΕΤΗ Λευκωςία, 29 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΙΑΓΩΓΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ & ΝΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΕΩΝ ΣΗΝ ΙΣΟΕΛΙΔΑ ΣΗ Δ.Δ.Ε. ΘΕΠΡΩΣΙΑ

ΟΔΗΓΙΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΙΑΓΩΓΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ & ΝΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΕΩΝ ΣΗΝ ΙΣΟΕΛΙΔΑ ΣΗ Δ.Δ.Ε. ΘΕΠΡΩΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΙΑΓΩΓΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ & ΝΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΕΩΝ ΣΗΝ ΙΣΟΕΛΙΔΑ ΣΗ Δ.Δ.Ε. ΘΕΠΡΩΣΙΑ ΕΙΑΓΩΓΗ Ο νζοσ δικτυακόσ τόποσ τθσ Δ.Δ.Ε. Θεςπρωτίασ παρζχει πλζον τθ δυνατότθτα τθσ καταχϊρθςθσ νζων, ειδιςεων και

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικι Επιχειρθςιακι Δράςθ Εργαςτιριο 1

Ηλεκτρονικι Επιχειρθςιακι Δράςθ Εργαςτιριο 1 1. Εγκατάςταςη Xampp Προκειμζνου να γίνει θ εγκατάςταςθ κα πρζπει πρϊτα να κατεβάςετε και εγκαταςτιςετε το XAMPP ωσ ακολοφκωσ. 1.1. Πάμε ςτθν ακόλουκθ διεφκυνςθ https://www.apachefriends.org/download.html

Διαβάστε περισσότερα

Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν. Θανάσης Παζαρλόγλου

Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν. Θανάσης Παζαρλόγλου Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν 1 Θανάσης Παζαρλόγλου Νομοκετικό πλαίςιο α) 11389/8-3-1993 απόφαςθ του Υπουργοφ Εςωτερικϊν «Ενιαίοσ κανονιςμόσ προμθκειϊν Οργανιςμϊν Τοπικισ Αυτοδιοίκθςθσ» (ΦΕΚ Βϋ 185). β)

Διαβάστε περισσότερα

Ε Α Ε Α Ε Α Ε Α. Προςωρινι Διλωςθ απόδοςθσ φόρου & τελών χαρτοςιμου (προςωρινι ΦΜΤ) ΤΧΝΕ ΕΡΩΣΗΕΙ - ΑΠΑΝΣΗΕΙ.

Ε Α Ε Α Ε Α Ε Α. Προςωρινι Διλωςθ απόδοςθσ φόρου & τελών χαρτοςιμου (προςωρινι ΦΜΤ) ΤΧΝΕ ΕΡΩΣΗΕΙ - ΑΠΑΝΣΗΕΙ. 1. 2. 3. 4. Προςωρινι Διλωςθ απόδοςθσ φόρου & τελών χαρτοςιμου (προςωρινι ΦΜΤ) ίμαι ιδθ εγγεγραμμζνοσ χριςτθσ του TAXISnet. Σι πρζπει να κάνω για να υποβάλω Προςωρινι Διλωςθ Φ.Μ.Τ.; Για τουσ ιδθ εγγεγραμμζνουσ

Διαβάστε περισσότερα