EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ"

Transcript

1 EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

2 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και με χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν θα βρείτε σε κοινές συσκευές. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να διαβάσετε τις οδηγίες, ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή χρήση της συσκευής σας. ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της AEG, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρείτε όλες σας τις συσκευές AEG σε άψογη εμφάνιση και άριστη λειτουργική κατάσταση. Με ένα μεγάλο εύρος εξαρτημάτων σχεδιασμένων και κατασκευασμένων με τα υψηλά πρότυπα που αναμένετε, από ειδικά μαγειρικά σκεύη μέχρι καλάθια για πιατικά, από σχάρες μπουκαλιών μέχρι καλαίσθητους σάκους για τα άπλυτα Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση

3 Περιεχόμενα 3 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 Πληροφορίες ασφαλείας 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πριν από την πρώτη χρήση 10 Καθημερινή χρήση 13 Λειτουργίες ρολογιού 14 Χρήση των εξαρτημάτων 16 Πρόσθετες λειτουργίες 17 Χρήσιμες συμβουλές 29 Φροντίδα και καθάρισμα 32 Τι να κάνετε αν Περιβαλλοντικά θέματα Τα παρακάτω σύμβολα χρησιμοποιούνται σε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης: Σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την ασφάλειά σας και πληροφορίες σχετικά με την αποφυγή ζημιάς στη συσκευή. Γενικές πληροφορίες και συμβουλές Περιβαλλοντικές πληροφορίες Υπόκειται αε αλλαγές χωρίς προειδποίηση.

4 4 Πληροφορίες ασφαλείας ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται αν προκληθεί τραυματισμός ή ζημιά από λανθασμένη εγκατάσταση και χρήση. Να φυλάσσετε πάντα αυτές τις οδηγίες μαζί με τη συσκευή για μελλοντική αναφορά. Ασφάλεια παιδιών και ευπαθών ατόμων ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος ασφυξίας, τραυματισμού ή μόνιμης αναπηρίας. Μην επιτρέπετε σε παιδιά και σε άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητήριες ή πνευματικές ικανότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης να χρησιμοποιούν τη συσκευή. Η χρήση της συσκευής από τα εν λόγω άτομα πρέπει να γίνεται μόνο υπό την επιτήρηση ή καθοδήγηση του ατόμου που είναι υπεύθυνο για την ασφάλειά τους. Μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με τη συσκευή. Φυλάσσετε όλα τα υλικά συσκευασίας μακριά από τα παιδιά. Κρατάτε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από τη συσκευή όταν λειτουργεί ή όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Η συσκευή θερμαίνεται πολύ. Aν η συσκευή διαθέτει διάταξη ασφάλειας για τα παιδιά, συνιστάται η ενεργοποίησή της. Εγκατάσταση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Η εγκατάσταση αυτής της συσκευής πρέπει να εκτελείται μόνο από κατάλληλα καταρτισμένο άτομο. Αφαιρέστε όλα τα υλικά της συσκευασίας. Αν η συσκευή έχει υποστεί ζημιά, μην προβείτε σε εγκατάσταση ή χρήση της. Ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται με τη συσκευή. Να είστε πάντα προσεκτικοί κατά τη μετακίνηση της συσκευής, καθότι είναι βαριά. Φοράτε πάντα γάντια ασφαλείας. Μην τραβάτε τη συσκευή από τη λαβή. Το ντουλάπι της κουζίνας και η υποδοχή για τη συσκευή πρέπει να έχουν κατάλληλες διαστάσεις. Τηρείτε την ελάχιστη απόσταση από τις άλλες συσκευές και μονάδες. Βεβαιωθείτε ότι οι κατασκευές κάτω από τις οποίες ή δίπλα στις οποίες εγκαθίσταται η συσκευή είναι ασφαλείς. Τμήματα της συσκευής είναι φορείς ρεύματος. Περιβάλλετε τη συσκευή με επίπλωση για να αποτραπεί η επαφή με τα επικίνδυνα τμήματα. Οι πλευρές της συσκευής πρέπει να πρόσκεινται σε συσκευές ή μονάδες με το ίδιο ύψος. Ηλεκτρική σύνδεση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας.

5 Πληροφορίες ασφαλείας 5 Όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις πρέπει να πραγματοποιούνται από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Η συσκευή πρέπει να είναι γειωμένη. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών συμφωνούν με την παροχή ρεύματος. Αν δεν συμφωνούν, επικοινωνήστε με ηλεκτρολόγο. Χρησιμοποιείτε πάντα μια σωστά εγκατεστημένη πρίζα με προστασία κατά της ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε πολύπριζα και μπαλαντέζες. Προσέχετε να μην προκληθεί ζημιά στο φις και το καλώδιο ρεύματος. Επικοινωνήστε με το Σέρβις ή έναν ηλεκτρολόγο για την αλλαγή ενός κατεστραμμένου καλωδίου ρεύματος. Μην επιτρέπετε σε καλώδια ρεύματος να έρχονται σε επαφή με την πόρτα της συσκευής, ιδιαίτερα όταν η πόρτα είναι ζεστή. Η προστασία από ηλεκτροπληξία των υπό τάση ή μονωμένων τμημάτων πρέπει να στερεώνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην είναι δυνατή η αφαίρεσή της χωρίς εργαλεία. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα μόνον αφού έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι είναι δυνατή η πρόσβαση στο φις τροφοδοσίας. Εάν η πρίζα είναι χαλαρή, μη συνδέετε το φις τροφοδοσίας. Μην τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας για να αποσυνδέσετε τη συσκευή. Τραβάτε πάντα το φις τροφοδοσίας. Χρησιμοποιείτε μόνο σωστές διατάξεις απομόνωσης: ασφαλειοδιακόπτες, ασφάλειες (βιδωτές ασφάλειες αφαιρούμενες από την υποδοχή), διακόπτες διαφυγής ρεύματος και ρελέ. Στην ηλεκτρική εγκατάσταση της συσκευής θα πρέπει να προβλέπεται μονωτική διάταξη που θα επιτρέπει την αποσύνδεση της συσκευής από το δίκτυο ρεύματος από όλους τους πόλους. Η μονωτική διάταξη πρέπει να έχει ελάχιστη απόσταση 3 χιλιοστών μεταξύ των επαφών. Χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος τραυματισμού, εγκαυμάτων, ηλεκτροπληξίας ή έκρηξης. Χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή σε οικιακό περιβάλλον. Μην αλλάζετε τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι τα ανοίγματα αερισμού δεν είναι φραγμένα. Μην αφήνετε τη συσκευή χωρίς επιτήρηση όταν μαγειρεύετε. Απενεργοποιείτε τη συσκευή μετά από κάθε χρήση. Το εσωτερικό της συσκευής ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Μην αγγίζετε τις αντιστάσεις που βρίσκονται εντός της συσκευής. Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια φούρνου όταν αφαιρείτε ή εισάγετε εξαρτήματα ή σκεύη. Πρέπει να προσέχετε όταν ανοίγετε την πόρτα της συσκευής ενόσω η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Μπορεί να διαφύγει καυτός αέρας. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή με βρεγμένα χέρια ή όταν βρίσκεται σε επαφή με νερό. Μην εφαρμόζετε πίεση στην πόρτα της συσκευής όταν είναι ανοιχτή.

6 6 Πληροφορίες ασφαλείας Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή ως επιφάνεια εργασίας ή ως επιφάνεια απόθεσης αντικειμένων. Κρατάτε πάντα κλειστή την πόρτα της συσκευής όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής προσεκτικά. Η χρήση συστατικών με αλκοόλη μπορεί να δημιουργήσει ένα μείγμα αλκοόλης και αέρα. Κατά το άνοιγμα της πόρτας, μην επιτρέπετε σε σπινθήρες ή γυμνές φλόγες να έρθουν σε επαφή με τη συσκευή. Μην τοποθετείτε μέσα, κοντά ή επάνω στη συσκευή εύφλεκτα αντικείμενα ή αντικείμενα εμποτισμένα με εύφλεκτα υλικά. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στη συσκευή. Για να αποφευχθεί η πρόκληση ζημιάς ή ο αποχρωματισμός της εμαγιέ επιφάνειας: Μην τοποθετείτε σκεύη ή άλλα αντικείμενα απευθείας σε επαφή με το δάπεδο της συσκευής. Μην τοποθετείτε αλουμινόχαρτο απευθείας σε επαφή με το δάπεδο της συσκευής. μην τοποθετείτε νερό απευθείας μέσα στη συσκευή όταν αυτή είναι ζεστή. μην αφήνετε υγρά πιάτα και φαγητά μέσα στη συσκευή μετά την ολοκλήρωση του μαγειρέματος. κατά την αφαίρεση ή την τοποθέτηση των εξαρτημάτων απαιτείται προσοχή. Ο αποχρωματισμός της εμαγιέ επιφάνειας δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής. Δεν αποτελεί ελάττωμα σύμφωνα με την εγγύηση. Χρησιμοποιείτε βαθύ ταψί για κέικ με μεγάλη ποσότητα υγρών. Οι χυμοί φρούτων προκαλούν λεκέδες οι οποίοι μπορεί να είναι μόνιμοι. Φροντίδα και καθάρισμα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, πυρκαγιάς ή βλάβης της συσκευής. Πριν από την πραγματοποίηση συντήρησης, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι κρύα. Υπάρχει ο κίνδυνος θραύσης των υαλοπινάκων. Αντικαταστήστε άμεσα τους υαλοπίνακες της πόρτας όταν έχουν υποστεί ζημιά. Επικοινωνήστε με το κέντρο σέρβις. Απαιτείται προσοχή κατά την αφαίρεση της πόρτας από τη συσκευή. Η πόρτα είναι βαριά! Καθαρίζετε τακτικά τη συσκευή για να αποτραπεί τυχόν επιδείνωση της κατάστασης του υλικού της επιφάνειας. Υπολείμματα λίπους ή τροφών στη συσκευή μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά. Καθαρίστε τη συσκευή με ένα υγρό μαλακό πανί. Χρησιμοποιείτε μόνο ουδέτερα απορρυπαντικά. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα, σφουγγαράκια που χαράσσουν, διαλύτες ή μεταλλικά αντικείμενα. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι καθαρισμού για φούρνους, ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας στη συσκευασία.

7 Πληροφορίες ασφαλείας 7 Μην καθαρίζετε την καταλυτική εμαγιέ επίστρωση (εάν υπάρχει) με κανένα είδος απορρυπαντικού. Πυρολυτικός καθαρισμός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος εγκαυμάτων. Κρατήστε τα παιδιά μακριά από τη συσκευή ενόσω βρίσκεται σε λειτουργία ο πυρολυτικός καθαρισμός. Η συσκευή θερμαίνεται πολύ. Παρέχετε καλό αερισμό κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε πυρολυτικό καθαρισμό. Απομακρύνετε τυχόν κατοικίδια (ιδιαίτερα τα πουλιά) από την περιοχή γύρω από τη συσκευή κατά τη διάρκεια και μετά από τον πυρολυτικό καθαρισμό, και χρησιμοποιήστε αρχικά τη μέγιστη ρύθμιση θερμοκρασίας σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες σχετικά με τον πυρολυτικό καθαρισμό. Εσωτερικό φως Ο τύπος λαμπτήρα πυράκτωσης ή αλογόνου που χρησιμοποιείται σε αυτή τη συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακές συσκευές. Μην τον χρησιμοποιείτε για οικιακό φωτισμό. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Πριν από την αντικατάσταση του λαμπτήρα, αποσυνδέετε πάντα τη συσκευή από την ηλεκτρική τροφοδοσία. Χρησιμοποιείτε μόνο λαμπτήρες με τις ίδιες προδιαγραφές. Απόρριψη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος τραυματισμού ή ασφυξίας. Αποσυνδέστε τη συσκευή από την παροχή ρεύματος. Κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας και απορρίψτε το. Αφαιρέστε το μάνταλο της πόρτας για να αποτραπεί ο εγκλεισμός παιδιών ή ζώων μέσα στη συσκευή.

8 8 Περιγραφή προϊόντος ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Χειριστήριο 2 Λαμπτήρες/σύμβολα των ζωνών μαγειρέματος 3 Διακόπτης λειτουργιών του φούρνου 4 Λαμπτήρας/σύμβολο ισχύος 5 Ηλεκτρονικός προγραμματιστής 6 Διακόπτης επιλογής θερμοκρασίας 7 Λαμπτήρας ισχύος 8 Διακόπτες για τις ζώνες μαγειρέματος 9 Αντίσταση 10 Λαμπτήρας φούρνου 11 Ανεμιστήρας 12 Πίσω αντίσταση 13 Κάτω 14 Πλευρική σχάρα, αποσπώμενη 15 Θέσεις σχαρών 14

9 Πριν από την πρώτη χρήση 9 Αξεσουάρ φούρνου Μεταλλική σχάρα Για μαγειρικά σκεύη, φόρμες γλυκών, ψητά. Ταψί πολλαπλών χρήσεων Για γλυκά και μπισκότα. Για μαγείρεμα και ψήσιμο ή για τη συλλογή λίπους. Βαθύ ταψί ψησίματος / γκριλ Για μαγείρεμα και ψήσιμο ή ως ταψί για τη συλλογή λίπους. Τηλεσκοπικοί βραχίονες Για τις σχάρες και τα ταψιά. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας».

10 10 Καθημερινή χρήση πρώτος καθαρισμός Αφαιρέστε όλα τα εξαρτήματα από τη συσκευή. Καθαρίστε τη συσκευή πριν από την πρώτη χρήση. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Φροντίδα και καθάρισμα». Σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο για πρώτη φορά Κατά την πρώτη σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο, στην οθόνη εμφανίζονται για λίγα δευτερόλεπτα όλα τα σύμβολα. Στη συνέχεια, στην οθόνη εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα η έκδοση λογισμικού. Ρύθμιση της ώρας Μόλις σβήσει η ένδειξη της έκδοσης λογισμικού από την οθόνη, θα εμφανιστούν οι ενδείξεις και «12:00». Η ένδειξη «12» αναβοσβήνει. 1. Πιέστε το πλήκτρο ή για να ρυθμίσετε την τρέχουσα ώρα. 2. Πιέστε το πλήκτρο για επιβεβαίωση (αυτό απαιτείται μόνο για την πρώτη ρύθμιση, τις επόμενες φορές η νέα ώρα θα αποθηκεύεται αυτόματα μετά από 5 δευτερόλεπτα). Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη και η καθορισμένη ώρα. "Αναβοσβήνει η ένδειξη «00». 3. Πιέστε το πλήκτρο ή για να ρυθμίσετε τα λεπτά. 4. Πιέστε το πλήκτρο για επιβεβαίωση (αυτό απαιτείται μόνο για την πρώτη ρύθμιση, τις επόμενες φορές η νέα ώρα θα αποθηκεύεται αυτόματα μετά από 5 δευτερόλεπτα). Η ένδειξη Θερμοκρασίας/Ώρας εμφανίζει τη νέα ώρα. Αλλαγή της ώρας Μπορείτε να αλλάξετε την ώρα μόνο όταν ο φούρνος είναι απενεργοποιημένος. Πιέστε το πλήκτρο. Στην οθόνη αναβοσβήνει η καθορισμένη ώρα και το σύμβολο. Ακολουθήστε τη διαδικασία της ενότητας «Ρύθμιση της ώρας», για να ρυθμίσετε νέα ώρα. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας». Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, πιέστε το διακόπτη λειτουργίας. Ο διακόπτης θα πεταχτεί προς τα έξω. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής 1. Περιστρέψτε το διακόπτη λειτουργιών φούρνου για να επιλέξετε μια λειτουργία φούρνου. 2. Περιστρέψτε το διακόπτη θερμοκρασίας / για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. 3. Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, γυρίστε το διακόπτη λειτουργιών φούρνου στη θέση («0»).

11 Καθημερινή χρήση 11 Σύμβολο διακόπτη, ένδειξη ή λαμπτήρας (εξαρτάται από το μοντέλο - ανατρέξτε στην επισκόπηση της συσκευής): Η ένδειξη ανάβει όταν ο φούρνος θερμαίνεται. Ο λαμπτήρας ανάβει όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Το σύμβολο υποδεικνύει κατά πόσον ο διακόπτης ελέγχει μία από τις ζώνες μαγειρέματος, τις λειτουργίες του φούρνου ή τη θερμοκρασία. Λειτουργίες φούρνου Λειτουργία φούρνου Φωτισμός Μαγείρεμα με θερμό αέρα Σκάλα ψησίματος για πίτσα Πάνω/Κάτω Κάτω θέρμανση Απόψυξη Χρήση Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιείται για φωτισμό στο εσωτερικό του φούρνου. Για ψήσιμο μέχρι και σε τρία επίπεδα του φούρνου ταυτόχρονα. Μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου (κατά C) σε σύγκριση με τη λειτουργία «Πάνω/Κάτω». Επίσης, για να τραβήξουν τα υγρά τους τα φαγητά. Για ψήσιμο φαγητών σε ένα επίπεδο του φούρνου με έντονο ρόδισμα και τραγανή βάση. Μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου (κατά C) σε σύγκριση με τη λειτουργία «Πάνω/Κάτω» Για ψήσιμο σε ένα επίπεδο του φούρνου. Για ψήσιμο κέικ με τραγανή βάση και για να διατηρείτε τα φαγητά σας ζεστά. Για την απόψυξη κατεψυγμένων τροφίμων. Ζώνες μαγειρέματος Ψήσιμο στο γκριλ Γρήγορο ψήσιμο στο γκριλ Τούρμπο ψήσιμο στο γκριλ Πυρολυτικός καθαρισμός Για ψήσιμο φαγητών σε φέτες στο κέντρο του γκριλ, καθώς και για φρυγάνισμα ψωμιού. Για ψήσιμο στο γκριλ μεγάλων ποσοτήτων φαγητού σε φέτες, καθώς και για φρυγάνισμα ψωμιού. Για ψήσιμο μεγαλύτερων μερίδων κρέατος ή πουλερικών σε ένα επίπεδο. Επίσης, για γκρατινάρισμα και για ρόδισμα. Για αυτόματο καθαρισμό του φούρνου με πυρόλυση. Καίει τα στερεά υπολείμματα που υπάρχουν μέσα στο φούρνο. Η θερμοκρασία του φούρνου φτάνει έως και τους 500 C. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μονάδα εστιών με τους διακόπτες λειτουργιών για τις ζώνες μαγειρέματος. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης της μονάδας εστιών.

12 12 Καθημερινή χρήση Ζώνες μαγειρέματος εστιών Οι λαμπτήρες των ζωνών μαγειρέματος (ανατρέξτε στην ενότητα «Περιγραφή προϊόντος») υποδεικνύουν τη ζώνη που έχετε ρυθμίσει. Διακόπτης Λειτουργία Σκάλα διατήρησης της θερμότητας 0 Θέση απενεργοποίησης 1-9 Σκάλες μαγειρέματος (1 = χαμηλότερη σκάλα μαγειρέματος, 9 = υψηλότερη σκάλα μαγειρέματος) Χειρισμός της μονάδας εστιών: 1. Στρέψτε το διακόπτη στην απαιτούμενη σκάλα μαγειρέματος. 2. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μαγειρέματος, στρέψτε το διακόπτη στη θέση απενεργοποίησης. Λειτουργία αυτόματης προθέρμανσης Ισχύει μόνο για εστίες με λειτουργία αυτόματης θέρμανσης. Με τη λειτουργία αυτόματης θέρμανσης, η ζώνη μαγειρέματος ζεσταίνεται με πλήρη ισχύ για λίγη ώρα. Για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη θέρμανση: 1. Στρέψτε το διακόπτη για τη ζώνη μαγειρέματος τέρμα δεξιά (μετά την υψηλότερη σκάλα μαγειρέματος). 2. Ρυθμίστε αμέσως την επιθυμητή σκάλα μαγειρέματος. 3. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, στρέψτε το διακόπτη στη θέση απενεργοποίησης. Οθόνη 1 Χρονοδιακόπτης 2 Ένδειξη προθέρμανσης / υπολειπόμενης θερμότητας 3 Δοχείο νερού (μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) 4 Aισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα (μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) 5 Ασφάλιση πόρτας (μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) 6 ώρες / λεπτά 7 Λειτουργίες ρολογιού

13 Λειτουργίες ρολογιού 13 Πλήκτρα Πλήκτρο Λειτουργία Περιγραφή ΡΟΛΟΪ Για ρύθμιση της λειτουργίας του ρολογιού., ΜΕΙΩΣΗ, ΑΥΞΗΣΗ Για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας ή της ώρας Ένδειξη προθέρμανσης / υπολειπόμενης θερμότητας Όταν ενεργοποιείτε μια λειτουργία φούρνου, οι ράβδοι στην οθόνη ανάβουν μία-μία. Οι ράβδοι υποδεικνύουν την αύξηση ή τη μείωση της θερμοκρασίας του φούρνου. ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΡΟΛΟΓΙΟΎ ΣΥΜΒΟ ΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΛΕ ΠΤΩΝ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΕΛΟΣ Πιέστε επανειλημμένα το πλήκτρο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση αντίστροφης μέτρησης. Η λειτουργία αυτή δεν έχει καμία επίδραση στη γενική λειτουργία του φούρνου. Ρύθμιση, αλλαγή ή έλεγχος της ώρας της ημέρας. Ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση της ώρας». Χρησιμοποιείται μόνο όταν έχει ρυθμιστεί συγκεκριμένη διάρκεια λειτουργίας του φούρνου. Χρησιμοποιείται μόνο όταν έχει ρυθμιστεί συγκεκριμένη χρονική στιγμή διακοπής της λειτουργίας του φούρνου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες «Διάρκεια» και «Τέλος» ταυτόχρονα (Χρονοκαθυστέρηση), για αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φούρνου σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή., για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ρολογιού. ή περι Για να επιβεβαιώσετε τις ρυθμίσεις των λειτουργιών ρολογιού, πιέστε το πλήκτρο μένετε 5 δευτερόλεπτα για αυτόματη επιβεβαίωση. Ρύθμιση των λειτουργιών ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ή ΤΕΛΟΥΣ 1. Πιέστε επανειλημμένα το πλήκτρο, μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη ή στην οθόνη. Στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη η. 2. Πιέστε το πλήκτρο ή για να ρυθμίσετε τα λεπτά. 3. Πιέστε το πλήκτρο για επιβεβαίωση. 4. Πιέστε το πλήκτρο ή για να ρυθμίσετε την απαιτούμενη ώρα. 5. Πιέστε το πλήκτρο για επιβεβαίωση.

14 14 Χρήση των εξαρτημάτων Μόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος, ενεργοποιείται ένας ήχος για 2 λεπτά. Στην οθόνη αναβοσβήνει το σύμβολο ή και ο ρυθμισμένος χρόνος. Ο φούρνος απενεργοποιείται. 6. Για να απενεργοποιήσετε τον ήχο, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. Αν πιέσετε το πλήκτρο ενώ ρυθμίζετε τις ώρες για τη λειτουργία ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, η συσκευή μεταβαίνει στη ρύθμιση της λειτουργίας ΤΕΛΟΥΣ. Ρύθμιση του ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ Χρησιμοποιήστε τον για να ορίσετε μια αντίστροφη μέτρηση (η μέγιστη ρύθμιση είναι 23 ώρες και 59 λεπτά). Η λειτουργία αυτή δεν έχει καμία επίδραση στη λειτουργία του φούρνου. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. 1. Πιέστε το πλήκτρο επανειλημμένα μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το σύμβολο και η ένδειξη «00» στην οθόνη. 2. Πιέστε το πλήκτρο ή για να ρυθμίσετε το ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ. Αρχικά, ο χρόνος υπολογίζεται σε λεπτά και δευτερόλεπτα. Όταν ο χρόνος ρύθμισης υπερβαίνει τα 60 λεπτά, στην οθόνη ανάβει το σύμβολο. Η συσκευή τώρα υπολογίζει το χρόνο σε ώρες και λεπτά. 3. Ο ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗΣ τίθεται αυτόματα σε λειτουργία μετά από πέντε δευτερόλεπτα. Μετά την πάροδο του 90% του χρόνου ρύθμισης, ενεργοποιείται ένα ηχητικό σήμα. Πιέστε ένα πλήκτρο για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα. 4. Μόλις παρέλθει ο χρόνος ρύθμισης, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για δύο λεπτά. "Στην οθόνη αναβοσβήνουν οι ενδείξεις «00:00» και. Πιέστε ένα πλήκτρο για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα. Αν ρυθμίσετε το ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ όσο εκτελείται η λειτουργία ΔΙΑΡΚΕΙΑ ή ΤΕΛΟΣ, στην οθόνη ανάβει το σύμβολο. Χρονόμετρο Χρησιμοποιήστε το χρονόμετρο για να παρακολουθήσετε τη διάρκεια λειτουργίας του φούρνου. Ενεργοποιείται αμέσως μόλις ο φούρνος αρχίσει να θερμαίνεται. Επαναφορά του χρονόμετρου: πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα και. Το χρονόμετρο ξεκινά και πάλι τη μέτρηση. Δεν είναι δυνατή η χρησιμοποίηση του χρονόμετρου όταν είναι επιλεγμένες οι λειτουργίες Διάρκειας και Τέλους. ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας».

15 Χρήση των εξαρτημάτων 15 Εγκατάσταση των εξαρτημάτων φούρνου Το βαθύ ταψί και η μεταλλική σχάρα έχουν πλαϊνά άκρα. Τα άκρα αυτά και το σχήμα των ράβδωνοδηγών αποτρέπουν την ανατροπή των εξαρτημάτων του φούρνου. Ταυτόχρονη τοποθέτηση μεταλλικής σχάρας και βαθιού ταψιού Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα επάνω στο βαθύ ταψί. Ωθήστε το βαθύ ταψί ανάμεσα στις ράβδους οδηγούς σε ένα από τα επίπεδα του φούρνου. Τηλεσκοπικοί βραχίονες - Εισαγωγή των αξεσουάρ του φούρνου Τοποθετήστε το ταψί ψησίματος ή το βαθύ ταψί επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες. Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες, έτσι ώστε τα ποδαράκια να είναι στραμμένα προς τα κάτω. Το υπερυψωμένο πλαίσιο γύρω από τη μεταλλική σχάρα είναι ένα πρόσθετο στοιχείο για να αποτρέπει την ολίσθηση των μαγειρικών σκευών.

16 16 Πρόσθετες λειτουργίες Ταυτόχρονη εισαγωγή μεταλλικής σχάρας και βαθιού ταψιού Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα επάνω στο βαθύ ταψί. Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα και το βαθύ ταψί επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες. ΠΡΌΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά Το κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά εμποδίζει την ακούσια ενεργοποίηση της συσκευής. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας κλειδώματος ασφαλείας για παιδιά: 1. Μη ρυθμίσετε κάποια λειτουργία φούρνου. 2. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα και ταυτόχρονα για 2 δευτερόλεπτα. 3. Ενεργοποιείται ένα ηχητικό σήμα. Στην οθόνη ανάβει/σβήνει η ένδειξη SAFE (όταν ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε το κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά). Αν ο φούρνος διαθέτει λειτουργία πυρολυτικού καθαρισμού, η πόρτα είναι ασφαλισμένη. Στην οθόνη ανάβει η ένδειξη SAFE όταν στρέψετε ένα διακόπτη ή πατήσετε ένα πλήκτρο. Κλειδωμα Χειρισμου Ισχύει για μοντέλα που διαθέτουν λειτουργία πυρολυτικού καθαρισμού. Το Κλειδωμα Χειρισμου εμποδίζει την ακούσια αλλαγή της λειτουργίας του φούρνου. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Κλειδωμα Χειρισμου μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας Κλειδωμα Χειρισμου: 1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή. 2. Ενεργοποιήστε μια λειτουργία ή ρύθμιση του φούρνου. 3. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα και ταυτόχρονα για 2 δευτερόλεπτα. 4. Ενεργοποιείται ένα ηχητικό σήμα. Στην οθόνη ανάβει/σβήνει η ένδειξη Loc (όταν ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε το Κλειδωμα Χειρισμου). Αν ο φούρνος διαθέτει λειτουργία πυρολυτικού καθαρισμού, η πόρτα είναι ασφαλισμένη. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή όταν είναι ενεργοποιημένο το Κλειδωμα Χειρισμου. Όταν απενεργοποιήσετε τη συσκευή, απενεργοποιείται και το Κλειδωμα Χειρισμου. Στην οθόνη ανάβει η ένδειξη Loc όταν στρέψετε ένα διακόπτη ή πατήσετε ένα πλήκτρο. Ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας Η ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας εμφανίζεται στην οθόνη μετά από την ολοκλήρωση κάθε διαδικασίας μαγειρέματος, όταν η θερμοκρασία στο εσωτερικό του φούρνου υπερβαίνει

17 Χρήσιμες συμβουλές 17 τους 40 C. Για να εμφανίσετε τη θερμοκρασία του φούρνου στην οθόνη, χρησιμοποιήστε το διακόπτη θερμοκρασίας. Ανεμιστήρας Όταν λειτουργεί η συσκευή, ο ανεμιστήρας ενεργοποιείται αυτόματα, ώστε να διατηρούνται ψυχρές οι επιφάνειες της συσκευής. Εάν απενεργοποιήσετε τη συσκευή, ο ανεμιστήρας μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι να αποθερμανθεί η συσκευή. Αυτόματη απενεργοποίηση Για λόγους ασφαλείας, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγη ώρα: αν εκτελείται κάποια λειτουργία φούρνου. αν δεν αλλάξετε τη θερμοκρασία του φούρνου. Θερμοκρασία φούρνου Χρόνος απενεργοποίησης 30 C C 12,5 ώρες 120 C C 8,5 ώρες 200 C C 5,5 ώρες 250 C -μέγιστη θερμοκρασία C 3,0 ώρες Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να θέσετε ξανά τη συσκευή σε λειτουργία μετά από μια αυτόματη απενεργοποίηση. Η αυτόματη απενεργοποίηση ισχύει για όλες τις λειτουργίες του φούρνου, εκτός από τις λειτουργίες φωτισμού, μαγειρέματος σε χαμηλή θερμοκρασία, αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα, διάρκειας, τέλους και χρόνου καθυστέρησης. ΧΡΉΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ Παραδείγματα μαγειρικών εφαρμογών Τα στοιχεία στον πίνακα είναι απλώς ενδεικτικά. Σκάλα Χρήση: μαγειρέματος 1-2 Ολλανδική σως, λιώσιμο: βούτυρο, σοκολάτα, ζελατίνα Χρόνος σε λεπτά Συμβουλές 5-25 Ανακατεύετε κατά διαστήματα 1-2 Χτύπημα: αφράτες ομελέτες, ψητά αυγά Μαγειρεύετε με το καπάκι 2-3 Σιγανό βράσιμο ρυζιού και πιάτων με βάση το γάλα, ζέσταμα έτοιμων φαγητών Προσθέστε υγρά σε τουλάχιστον διπλάσια ποσότητα από το ρύζι, ανακατεύετε ενδιάμεσα σε συνταγές που περιέχουν γάλα 3-4 Λαχανικά, ψάρια και κρέας στον ατμό Προσθέστε μερικές κουταλιές υγρού 4-5 Πατάτες στον ατμό Χρησιμοποιήστε το πολύ ¼ λίτρου νερό για 750 γρ. πατάτες

18 18 Χρήσιμες συμβουλές Σκάλα Χρήση: μαγειρέματος 4-5 Μαγείρεμα μεγαλύτερων ποσοτήτων τροφίμων, σούπες και φαγητά κατσαρόλας 6-7 Ρόδισμα στο τηγάνι: σνίτσελ, μοσχάρι cordon bleu, παϊδάκια, κεφτεδάκια, λουκάνικα, συκώτι, κουρκούτι, αυγά, τηγανίτες, ντόνατς 7-8 Δυνατό τηγάνισμα, πατατοκροκέτες, κομμάτια παντσέτας, μπριζόλες Χρόνος σε λεπτά Συμβουλές Έως 3 λίτρα υγρό συν τα υλικά όπως απαιτείται Γυρίστε τα από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος 5-15 Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος 9 Βράσιμο μεγάλης ποσότητας νερού, βράσιμο ζυμαρικών, σοτάρισμα κρέατος (γκούλας, κρέας στην κατσαρόλα), τηγανιτές πατάτες Εσωτερική πλευρά της πόρτας Ψήσιμο Σε ορισμένα μοντέλα, στην εσωτερική πλευρά της πόρτας θα βρείτε: τους αριθμούς των θέσεων για τις σχάρες (σε επιλεγμένα μοντέλα) πληροφορίες για τα προγράμματα, τις συνιστώμενες θέσεις για τις σχάρες και θερμοκρασίες για κάποια αντιπροσωπευτικά φαγητά (σε επιλεγμένα μοντέλα). Η θερμοκρασία και οι ώρες ψησίματος στους πίνακες είναι μόνο ενδεικτικές. Εξαρτώνται από τις συνταγές, την ποιότητα και την ποσότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται. Γενικές υποδείξεις Ο καινούργιος σας φούρνος ενδέχεται να ψήνει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τη συσκευή που είχατε. Προσαρμόστε τις συνήθεις ρυθμίσεις σας (θερμοκρασία, χρόνο ψησίματος) και τις θέσεις για τις σχάρες στις τιμές που αναφέρονται στους πίνακες. Στους χρόνους ψησίματος μεγαλύτερης διάρκειας, μπορείτε να σβήσετε το φούρνο 10 λεπτά περίπου πριν ολοκληρωθεί το διάστημα ψησίματος, για να εκμεταλλευτείτε την υπολειπόμενη θερμότητα. Όταν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένα τρόφιμα, τα ταψιά μπορεί να παραμορφωθούν κατά το ψήσιμο. Όταν τα ταψιά κρυώσουν και πάλι, θα επιστρέψουν ξανά στο κανονικό τους σχήμα. Τρόπος χρήσης των πινάκων ψησίματος Την πρώτη φορά συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τη χαμηλότερη θερμοκρασία. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις για μια συγκεκριμένη συνταγή, επιλέξτε μια παρόμοια. Ο χρόνος ψησίματος μπορεί να παραταθεί κατά λεπτά, αν ψήνετε κέικ σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Τα κέικ και τα γλυκά σε διαφορετικά επίπεδα φούρνου δεν ροδίζουν πάντοτε στην αρχή με ομοιόμορφο τρόπο. Σε μια τέτοια περίπτωση, μην αλλάζετε τη ρύθμιση θερμοκρασίας. Οι διαφορές εξομαλύνονται κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

19 Χρήσιμες συμβουλές 19 Ψήσιμο σε ένα επίπεδο χρήσης: Ψήσιμο σε φόρμες Τύπος εδέσματος Λειτουργία φούρνου Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Κέικ Στρογγυλής Θερμός Αέρας Φόρμας ή κέικ σε φόρμες Παντεσπάνι/Κέικ Θερμός Αέρας φρούτων Αφράτο κέικ Θερμός Αέρας Αφράτο κέικ Βάση τάρτας - ζύμη κουρού Θερμός Αέρας ) Βάση τάρτας - Θερμός Αέρας αφράτο μείγμα Apple pie / Μηλόπιτα (2 φόρμες Ø20 cm, τοποθετημένες διαγώνια) Θερμός Αέρας Apple pie / Μηλόπιτα (2 φόρμες Ø20 cm, τοποθετημένες διαγώνια) Τσιζ κέικ 1) Προθερμάνετε το φούρνο Κέικ/γλυκά/ψωμί σε ταψιά ψησίματος Λειτουργία φούρνου Τύπος εδέσματος Τσουρέκι/στρογγυλό ψωμί Χριστόψωμο Ψωμί (σίκαλης): 1. Πρώτο μέρος της διαδικασίας ψησίματος. 2. Δεύτερο μέρος της διαδικασίας ψησίματος Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά ) )

20 20 Χρήσιμες συμβουλές Τύπος εδέσματος Κορνέ/Εκλέρ Κέικ κορμός Κέικ με τραγανή επικάλυψη (ξεροψημένο) Κέικ αμυγδάλου βουτύρου/κέικ με επικάλυψη ζάχαρης Λειτουργία φούρνου Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά ) ) Θερμός Αέρας ) Τάρτες φρούτων (με ζύμη μαγιάς / Θερμός Αέρας αφράτο μείγμα) 2) Τάρτες φρούτων (με ζύμη μαγιάς / αφράτο μείγμα) 2) Τάρτες φρούτων με ζύμη κουρού Κέικ μαγιάς και λεπτή επικάλυψη (π.χ. τετηγμένο τυρί, σαντιγί, κρέμα πατισερί) Θερμός Αέρας ) Προθερμάνετε το φούρνο 2) Χρησιμοποιήστε βαθύ ταψί Μπισκότα Λειτουργία φούρνου Τύπος εδέσματος Μπισκότα ζύμης κουρού Μαλακό ψωμί/ Λωρίδες γλυκισμάτων Μαλακό ψωμί/ Λωρίδες γλυκισμάτων Μπισκότα με αφράτο μείγμα Γλυκίσματα με μαρέγκα ) Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Θερμός Αέρας Θερμός Αέρας ) Θερμός Αέρας Θερμός Αέρας

21 Χρήσιμες συμβουλές 21 Τύπος εδέσματος Λειτουργία φούρνου Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Μακαρόν Θερμός Αέρας Μπισκότα με ζύμη μαγιάς Θερμός Αέρας Μικρά γλυκά με φύλλο κρούστας Θερμός Αέρας ) Ψωμάκια Θερμός Αέρας ) Ψωμάκια Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) 1) Προθερμάνετε το φούρνο Ψήσιμο σε πολλά επίπεδα Ζύμη σε ταψιά Τύπος εδέσματος ) Θερμός Αέρας ) Μαγείρεμα με θερμό αέρα Θέσεις ραφιών από κάτω 2 επίπεδα 3 επίπεδα ) Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Κορνέ / Εκλέρ 1/ ) Τριφτό, στεγνό κέικ 1/ ) Προθερμάνετε το φούρνο Μπισκότα/small cakes/μικρά κέικ/γλυκά/ψωμάκια Τύπος εδέσματος Μπισκότα ζύμης κουρού Μαλακό ψωμί/ Λωρίδες γλυκισμάτων Μπισκότα με αφράτη ζύμη Μπισκότα με μαρέγκα Θερμός Αέρας Θέσεις ραφιών από κάτω 2 επίπεδα 3 επίπεδα Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά 1/4 1/3/ /4 1/3/ / /

22 22 Χρήσιμες συμβουλές Θερμός Αέρας Τύπος εδέσματος Θέσεις ραφιών από κάτω Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά 2 επίπεδα 3 επίπεδα Μακαρόν 1/ Μπισκότα με ζύμη μαγιάς 1/ Μικρά γλυκά με φύλλο κρούστας 1/ ) Ψωμάκια 1/ Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) 1/ ) ) Προθερμάνετε το φούρνο Συμβουλές για το ψήσιμο Αποτέλεσμα ψησίματος Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Το κέικ δεν έχει ροδίσει αρκετά στο κάτω μέρος. Το κέικ κάθεται (λασπώνει, σβολιάζει, δημιουργεί ραβδώσεις). Το κέικ κάθεται (λασπώνει, σβολιάζει, δημιουργεί ραβδώσεις). Το κέικ κάθεται (λασπώνει, σβολιάζει, δημιουργεί ραβδώσεις). Το κέικ είναι πολύ στεγνό. Το κέικ είναι πολύ στεγνό. Το κέικ έχει ένα ανομοιόμορφο καφέ χρώμα. Το κέικ έχει ένα ανομοιόμορφο καφέ χρώμα. Το κέικ δεν είναι έτοιμο στον καθορισμένο χρόνο ψησίματος. Λανθασμένη θέση ραφιού. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ υψηλή. Ο χρόνος ψησίματος είναι πολύ σύντομος. Υπάρχουν πάρα πολλά υγρά στο μείγμα. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ χαμηλή. Ο χρόνος ψησίματος είναι πολύ μεγάλος. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ υψηλή και ο χρόνος ψησίματος πολύ σύντομος. Το μείγμα δεν είναι ομοιόμορφο. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ χαμηλή. Τοποθετήστε το κέικ χαμηλότερα. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, μειώστε λίγο τη θερμοκρασία του φούρνου. Αυξήστε το χρόνο ψησίματος. Οι χρόνοι ψησίματος δεν μπορούν να μειωθούν επιλέγοντας υψηλότερες θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε λιγότερα υγρά. Προσέχετε τους χρόνους ανάμειξης, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε μίξερ. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, αυξήστε τη θερμοκρασία του φούρνου. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, μειώστε το χρόνο ψησίματος. Μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου και αυξήστε το χρόνο ψησίματος. Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα επάνω στο ταψί ψησίματος. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, αυξήστε λίγο τη θερμοκρασία του φούρνου.

23 Χρήσιμες συμβουλές 23 Ψητά και γκρατινέ Τύπος εδέσματος Σουφλέ ζυμαρικών Λαζάνια Λαχανικά ογκρατέν 1) Μπαγκέτες με επικάλυψη λιωμένου τυριού Γλυκά φούρνου Ψάρι στο φούρνο Γεμιστά λαχανικά 1) Προθερμάνετε το φούρνο Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό Αέρα ή Θερμός Αέρας Γκριλ με Θερμό Αέρα ή Θερμός Αέρας Γκριλ με Θερμό Αέρα ή Θερμός Αέρας Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος σε λεπτά Ψήσιμο Φαγητά για ψήσιμο στο φούρνο Χρησιμοποιείτε πυρίμαχα σκεύη για το ψήσιμο στο φούρνο (ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή). Μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλα κομμάτια για ψήσιμο απευθείας στο βαθύ ταψί (αν υπάρχει) ή στη μεταλλική σχάρα πάνω από το βαθύ ταψί. Ψήστε άπαχα κρέατα σε ταψί με καπάκι. Έτσι το κρέας θα διατηρήσει καλύτερα τους χυμούς του. Όλα τα είδη κρέατος που πρέπει να ροδίσουν ή να αποκτήσουν κρούστα, μπορείτε να τα ψήσετε σε ταψί χωρίς καπάκι. Ψήσιμο με Γκριλ και Θερμό Αέρα Βοδινό Τύπος κρέατος Ψητό κατσαρόλας Roast beef ή φιλέτο: λίγο ψημένο Ποσότητα 1-1,5 kg ανά εκατοστό πάχους Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό Αέρα Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά ) 5-6

24 24 Χρήσιμες συμβουλές Τύπος κρέατος Roast beef ή φιλέτο: μέτρια ψημένο Roast beef ή φιλέτο: καλοψημένο 1) Προθερμάνετε το φούρνο Χοιρινό Τύπος κρέατος Ωμοπλάτη, λαιμός, χοιρινό μπούτι Μπριζόλα, παϊδάκια Ρολό Κιμάς Χοιρινό μπούτι (προμαγειρεμένο) Μοσχάρι Τύπος κρέατος Ποσότητα ανά εκατοστό πάχους ανά εκατοστό πάχους Ποσότητα 1-1,5 kg 1-1,5 kg 750 γρ. -1 kg 750 γρ. -1 kg Ποσότητα Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό Αέρα Γκριλ με Θερμό Αέρα Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό Αέρα Γκριλ με Θερμό Αέρα Γκριλ με Θερμό Αέρα Γκριλ με Θερμό Αέρα Λειτουργία φούρνου Ψητό Μοσχάρι 1 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα Μοσχάρι Κότσι Αρνί Τύπος κρέατος Αρνίσιο μπούτι, αρνί ψητό Αρνίσια σπάλα Κυνήγι Τύπος κρέατος Σπάλα λαγού, μπούτι λαγού 1,5-2 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα Ποσότητα Λειτουργία φούρνου 1-1,5 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα 1-1,5 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα Ποσότητα έως 1 kg Λειτουργία φούρνου Ελάφι σπάλα 1,5-2 kg Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά ) ) 8-10 Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C )

25 Χρήσιμες συμβουλές 25 Τύπος κρέατος Ποσότητα Λειτουργία φούρνου Ελάφι μπούτι 1,5-2 kg 1) Προθερμάνετε το φούρνο Πουλερικά Τύπος κρέατος Μερίδες πουλερικών Μισό κοτόπουλο Κοτόπουλο, κότα Ποσότητα γρ. η κάθε μία γρ. το καθένα Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό Αέρα Γκριλ με Θερμό Αέρα 1-1,5 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα Πάπια 1,5-2 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα Χήνα 3,5-5 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα Γαλοπούλα 2,5-3,5 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα Γαλοπούλα 4-6 kg Γκριλ με Θερμό Αέρα Ψάρι (στον ατμό) Τύπος κρέατος Ψάρι Ολόκληρο Ποσότητα Λειτουργία φούρνου 1-1,5 kg Γκριλ Ψήνετε πάντα στο γκριλ με τη μέγιστη ρύθμιση θερμοκρασίας. ΠΡΟΣΟΧΗ Ψήνετε πάντα στο γκριλ με την πόρτα του φούρνου κλειστή. Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C Προθερμαίνετε πάντα τον κενό φούρνο για 5 λεπτά χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες γκριλ. Τοποθετείτε το ράφι στη συνιστώμενη θέση ραφιού σύμφωνα με τον πίνακα για ψήσιμο στο γκριλ. Τοποθετείτε πάντα το ταψί συλλογής λίπους στην πρώτη θέση ραφιού. Ψήνετε στο γκριλ μόνο φέτες κρέατος ή ψαριού.

26 26 Χρήσιμες συμβουλές Πίτσα Γκριλ Φαγητό για ψήσιμο 1η πλευρά 2η πλευρά Χρόνος σε λεπτά Θέση ραφιού Θερμοκρασία Roast beef Βοδινό φιλέτο Χοιρινή πλάτη Μοσχαρίσιες μπριζόλες Αρνίσια πλάτη Ψάρι Ολόκληρο, γρ. 3/ Γκριλ Γρήγορο Φαγητό για ψήσιμο Θέση ραφιού Χρόνος σε λεπτά 1η πλευρά 2η πλευρά Μπιφτέκια Χοιρινό φιλέτο Λουκάνικα Μπριζόλες, μοσχαρίσια φιλέτα Τοστ 1) Τοστ με υλικά επικάλυψης ) Προθερμάνετε το φούρνο Τύπος εδέσματος Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Πίτσα (λεπτή ζύμη) )2) Πίτσα (με πλούσια υλικά) Τάρτες Σουφλέ με σπανάκι Κις Λορέν Ελβετική φλαν Μηλόπιτα, σκεπασμένη Πίτα με λαχανικά Άζυμο ψωμί ) 10-20

27 Χρήσιμες συμβουλές 27 Τύπος εδέσματος Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Τάρτα με φύλλο κρούστας ) Flammekuchen (Πίτσα Αλσατίας) ) Πιροσκί (η ρωσική εκδοχή του καλτσόνε) ) ) Προθερμάνετε το φούρνο 2) Χρησιμοποιήστε βαθύ ταψί Απόψυξη Αφαιρέστε τις συσκευασίες των τροφίμων. Βάλτε τα τρόφιμα σε ένα πιάτο. Μην τα σκεπάζετε με μπολ ή πιάτο. Κάτι τέτοιο μπορεί να παρατείνει το χρόνο ξεπαγώματος. Χρησιμοποιήστε την πρώτη θέση ραφιού του φούρνου. Τη χαμηλότερη. Τύπος εδέσματος Χρόνος ξεπαγώματος σε λεπτά Συμπληρωματικός χρόνος ξεπαγώματος σε λεπτά Σχόλιο Κοτόπουλο, 1000 γρ Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα αναποδογυρισμένο πιατάκι μέσα σε ένα μεγάλο πιάτο και γυρίστε το μετά από το μισό χρόνο ξεπαγώματος Κρέας, 1000 γρ Γυρίστε το από την άλλη πλευρά μετά από το μισό χρόνο Κρέας, 500 γρ Γυρίστε το από την άλλη πλευρά μετά από το μισό χρόνο Πέστροφα, 150 γρ Φράουλες, 300 γρ Βούτυρο, 250 γρ Σαντιγί, 2 x 200 γρ Μπορείτε να χτυπήσετε τη σαντιγί ακόμη και αν είναι ακόμα ελαφρώς παγωμένη σε κάποια σημεία Τούρτα, 1400 γρ Διατήρηση Σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας: Χρησιμοποιείτε μόνο γυάλινα δοχεία ίδιων διαστάσεων που διατίθενται στην αγορά. Μη χρησιμοποιείτε δοχεία με καπάκια βιδωτά και τύπου μπαγιονέτ ή μεταλλικά δοχεία. Χρησιμοποιήστε το πρώτο επίπεδο ραφιού από κάτω για αυτή τη λειτουργία. Μην τοποθετείτε περισσότερα από έξι γυάλινα δοχεία του ενός λίτρου στο ταψί. Γεμίστε τα δοχεία στην ίδια στάθμη και κλείστε τα με σφιγκτήρα.

28 28 Χρήσιμες συμβουλές Τα δοχεία δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Προσθέστε περίπου 1/2 λίτρο νερό στο ταψί, ώστε να παρέχει αρκετή υγρασία στο φούρνο. Όταν το υγρό στα δοχεία αρχίσει να σιγοβράζει (μετά από περίπου λεπτά για δοχεία του ενός λίτρου), σβήστε το φούρνο ή μειώστε τη θερμοκρασία στους 100 C (δείτε τον πίνακα). Μαλακά φρούτα Τρόφιμα για συντήρηση Φράουλες, βατόμουρα, σμέουρα, ώριμα φραγκοστάφυλα Φρούτα με κουκούτσι Τρόφιμα για συντήρηση Αχλάδια, κυδώνια, δαμάσκηνα Λαχανικά Τρόφιμα για συντήρηση Θερμοκρασία σε C Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό ψήσιμο σε λεπτά Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C σε λεπτά Θερμοκρασία σε C Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό ψήσιμο σε λεπτά Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C σε λεπτά Θερμοκρασία σε C Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό ψήσιμο σε λεπτά Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C σε λεπτά Καρότα 1) Αγγούρια Ανάμεικτα λαχανικά τουρσί Ρέβα, αρακάς, σπαράγγια ) Αφήστε τα μέσα στο σβησμένο φούρνο Ξήρανση - Θερμός Αέρας Καλύψτε τα ράφια του φούρνου με λαδόκολλα. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα: απενεργοποιήστε τη συσκευή μόλις περάσει ο μισός χρόνος. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής και αφήστε τη συσκευή να κρυώσει. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε τη διαδικασία ξήρανσης. Λαχανικά Τρόφιμα για ξήρανση Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε Χρόνος σε ώρες 1 επίπεδο 2 επίπεδα C (ενδεικτικά) Φασόλια 3 1/ Πιπεριές 3 1/

29 Φροντίδα και καθάρισμα 29 Τρόφιμα για ξήρανση Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε Χρόνος σε ώρες 1 επίπεδο 2 επίπεδα C (ενδεικτικά) Λαχανικά για σούπα 3 1/ Μανιτάρια 3 1/ Μπαχαρικά 3 1/ Φρούτα Τρόφιμα για ξήρανση Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε Χρόνος σε ώρες 1 επίπεδο 2 επίπεδα C (ενδεικτικά) Δαμάσκηνα 3 1/ Βερίκοκα 3 1/ Φέτες μήλου 3 1/ Αχλάδια 3 1/ Πληροφορίες για τα ακρυλαμίδια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Σύμφωνα με τις νεότερες επιστημονικές γνώσεις, το ρόδισμα των τροφίμων (ιδίως όσων περιέχουν άμυλο), μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο υγείας λόγω των ακρυλαμιδίων. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να μαγειρεύετε τα φαγητά στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία και να αποφεύγετε το έντονο ρόδισμα. ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας». Σημειώσεις για τον καθαρισμό: Καθαρίστε την πρόσοψη της συσκευής με μαλακό πανί, ζεστό νερό και καθαριστικό. Για να καθαρίσετε τις μεταλλικές επιφάνειες, χρησιμοποιήστε ένα κοινό καθαριστικό. Καθαρίζετε το εσωτερικό της συσκευής μετά από κάθε χρήση. Τότε, τα υπολείμματα αφαιρούνται πιο εύκολα και δεν καίγονται. Καθαρίστε τους επίμονους λεκέδες με ειδικά καθαριστικά για φούρνους. Καθαρίζετε όλα τα εξαρτήματα (με μαλακό πανί, χλιαρό νερό και καθαριστικό) μετά από κάθε χρήση και αφήνετέ τα να στεγνώσουν. Αν χρησιμοποιείτε αντικολλητικά αξεσουάρ, μην τα καθαρίζετε με ισχυρά καθαριστικά, αιχμηρά αντικείμενα ή στο πλυντήριο πιάτων. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στην αντικολλητική επικάλυψη. Πυρολυτικός καθαρισμός Αφαιρέστε όλα τα εξαρτήματα και τις αποσπώμενες πλευρικές σχάρες.

30 30 Φροντίδα και καθάρισμα Μην αρχίσετε τον πυρολυτικό καθαρισμό: Εάν δεν έχετε αφαιρέσει τις πλευρικές σχάρες ή τους τηλεσκοπικούς βραχίονες (εάν παρέχονται). Σε ορισμένα μοντέλα, η οθόνη εμφανίζει την ένδειξη «C1», όταν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα. Δεν έχετε κλείσει καλά την πόρτα του φούρνου. Σε ορισμένα μοντέλα, η οθόνη εμφανίζει την ένδειξη «C3», όταν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα. 1. Αφαιρέστε τις πλέον εμφανείς βρομιές με το χέρι. 2. Επιλέξτε τη λειτουργία πυρολυτικού καθαρισμού. Ανατρέξτε στην ενότητα «Λειτουργίες φούρνου». 3. Αναβοσβήνει η ένδειξη. Μετά από 2 δευτερόλεπτα, ξεκινάει η διαδικασία. Η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Τέλους για να καθυστερήσετε την έναρξη της διαδικασίας καθαρισμού. Όταν ο φούρνος φτάσει την προκαθορισμένη θερμοκρασία, η πόρτα ασφαλίζει. Εμφανίζεται το σύμβολο και οι ράβδοι της ένδειξης θερμότητας, μέχρι να απασφαλίσει ξανά η πόρτα. Κατά τη διάρκεια του πυρολυτικού καθαρισμού, ο λαμπτήρας είναι σβηστός. Υπενθύμιση Καθαρισμού Ως υπενθύμιση ότι απαιτείται πυρολυτικός καθαρισμός, στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη PYR για 10 δευτερόλεπτα μετά από κάθε ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής. Η υπενθύμιση καθαρισμού σβήνει από την οθόνη: Μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας πυρολυτικού καθαρισμού. Εάν πιέσετε ταυτόχρονα τα πλήκτρα και. Πλευρικές σχάρες Οι πλευρικές σχάρες μπορούν να αφαιρεθούν για τον καθαρισμό των πλαϊνών τοιχωμάτων του φούρνου. Αφαίρεση των πλευρικών σχαρών 1. Αφαιρέστε το μπροστινό τμήμα της πλευρικής σχάρας από το πλαϊνό τοίχωμα.

31 Φροντίδα και καθάρισμα Τραβήξτε την πλευρική σχάρα από το πίσω μέρος του πλαϊνού τοιχώματος για να την αφαιρέσετε. Για να τοποθετήσετε την πλευρική σχάρα, ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Ισχύει για τηλεσκοπικούς βραχίονες: Οι πείροι στερέωσης των τηλεσκοπικών βραχιόνων πρέπει να είναι στραμμένοι προς τα εμπρός! 1 2 Λαμπτήρας φούρνου ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Ο λαμπτήρας φούρνου και το γυάλινο κάλυμμα του λαμπτήρα μπορεί να είναι ζεστά. Πριν αλλάξετε το λαμπτήρα φούρνου: Απενεργοποιήστε τη συσκευή. Αφαιρέστε τις ασφάλειες από τον πίνακα ασφαλειών ή απενεργοποιήστε τον ασφαλειοδιακόπτη κυκλώματος. ΠΡΟΣΟΧΗ Τοποθετήστε ένα πανί στο κάτω μέρος του εσωτερικού της συσκευής. Αποτρέπει τη ζημιά στο γυάλινο κάλυμμα του λαμπτήρα και στο θάλαμο. Αντικατάσταση του λαμπτήρα φούρνου: 1. Θα βρείτε το γυάλινο κάλυμμα του λαμπτήρα στην οροφή του θαλάμου. Περιστρέψτε το γυάλινο κάλυμμα του λαμπτήρα αριστερόστροφα για να το αφαιρέσετε. 2. Καθαρίστε το γυάλινο κάλυμμα. 3. Εάν απαιτείται, αντικαταστήστε το λαμπτήρα φούρνου με κατάλληλο λαμπτήρα φούρνου ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως 300 C. Χρησιμοποιήστε τον ίδιο τύπο λαμπτήρα φούρνου. 4. Τοποθετήστε το γυάλινο κάλυμμα στη θέση του. Πόρτα και τζάμια Για να καθαρίσετε την πόρτα, πρέπει να την αφαιρέσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ Κατά την αφαίρεση της πόρτας από τη συσκευή, απαιτείται προσοχή. Η πόρτα είναι βαριά! Αφαίρεση της πόρτας 1. Ανοίξτε τελείως την πόρτα.

32 32 Τι να κάνετε αν Πιέστε μέχρι το τέρμα τους μοχλούς σύσφιξης (Α) στους δύο μεντεσέδες της A πόρτας. 3. Κλείστε την πόρτα μέχρι την πρώτη θέση (γωνία περίπου 70 ). A 4. Κρατήστε την πόρτα με ένα χέρι σε κάθε πλευρά και τραβήξτε να την αφαιρέσετε με γωνία προς τα πάνω. Για να τοποθετήσετε ξανά την πόρτα στη θέση της, ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Ο αριθμός των τζαμιών του φούρνου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. ΠΡΟΣΟΧΗ Τοποθετήστε την πόρτα με την εξωτερική πλευρά πάνω σε μια μαλακή και επίπεδη επιφάνεια, ώστε να αποφευχθούν χαρακιές. Αφαίρεση και καθαρισμός των τζαμιών της πόρτας 1. Αφαιρέστε την πόρτα. 2. Κρατήστε το πλαίσιο της πόρτας (B) στο πάνω άκρο της πόρτας και από τις δύο πλευρές και σπρώξτε το προς τα μέσα για να απασφαλιστεί το κλιπ. 3. Τραβήξτε το πλαίσιο της πόρτας προς τα εμπρός για να το αφαιρέσετε. B 4. Κρατήστε τα τζάμια της πόρτας από το άνω άκρο ένα ένα και τραβήξτε τα προς τα πάνω, για να τα αφαιρέσετε από τον οδηγό. 5. Καθαρίστε τα τζάμια της πόρτας. Για να τοποθετήσετε τα τζάμια στη θέση τους, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Τοποθετήστε πρώτα το μικρότερο τζάμι και μετά το μεγαλύτερο. ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΑΝ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας».

33 Τι να κάνετε αν Πρόβλημα Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Οι ζώνες μαγειρέματος δεν λειτουργούν Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Ανατρέξτε στις οδηγίες λειτουργίας για την εντοιχιζόμενη επιφάνεια μαγειρέματος Η συσκευή είναι απενεργοποιημένη Ενεργοποιήστε τη συσκευή Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Δεν είναι ρυθμισμένο το ρολόι Ρυθμίστε το ρολόι. Ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση ρολογιού» Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις Έχει ενεργοποιηθεί ο αυτόματος διακόπτης κυκλώματος Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις είναι σωστές Ανατρέξτε στην ενότητα «Αυτόματος διακόπτης κυκλώματος» Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Έχει πέσει η ασφάλεια Ελέγξτε αν η ασφάλεια είναι η αιτία της δυσλειτουργίας. Αν η ασφάλεια πέφτει συχνά, απευθυνθείτε σε εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολόγο Ο λαμπτήρας του φούρνου δεν λειτουργεί Δεν λειτουργεί ο πυρολυτικός καθαρισμός (η ένδειξη ρολογιού εμφανίζει τον κωδικό «C1») Δεν λειτουργεί ο πυρολυτικός καθαρισμός (η ένδειξη ώρας εμφανίζει τον κωδικό «C3») Η οθόνη εμφανίζει την ένδειξη F102 Ο λαμπτήρας του φούρνου είναι ελαττωματικός Δεν έχουν αφαιρεθεί τα στηρίγματα/οι τηλεσκοπικοί βραχίονες σχάρας Δεν έχει κλείσει σωστά η πόρτα ή είναι ελαττωματικός ο μηχανισμός κλειδώματος της πόρτας Η πόρτα δεν έχει κλείσει σωστά Είναι ελαττωματικός ο μηχανισμός κλειδώματος της πόρτας Αντικαταστήστε το λαμπτήρα του φούρνου. Αφαιρέστε τα στηρίγματα/τους τηλεσκοπικούς βραχίονες Κλείστε καλά την πόρτα Κλείστε καλά την πόρτα Απενεργοποιήστε τη συσκευή από το γενικό διακόπτη του σπιτιού ή από το διακόπτη ασφαλείας στον πίνακα ασφαλειών και κατόπιν ενεργοποιήστε την ξανά Αν η οθόνη εμφανίσει ξανά την ένδειξη F102, απευθυνθείτε στο Τμήμα υποστήριξης πελατών

34 34 Περιβαλλοντικά θέματα Πρόβλημα Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Η οθόνη εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος που δεν υπάρχει σε αυτή τη λίστα Υπάρχει βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα Απενεργοποιήστε τη συσκευή από το γενικό διακόπτη του σπιτιού ή από το διακόπτη ασφαλείας στον πίνακα ασφαλειών και κατόπιν ενεργοποιήστε την ξανά Αν η οθόνη εμφανίζει ξανά τον κωδικό σφάλματος, απευθυνθείτε στο τμήμα υποστήριξης πελατών Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνοι σας, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο ή το κέντρο σέρβις. Τα απαραίτητα στοιχεία για το κέντρο σέρβις βρίσκονται στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Η πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών βρίσκεται στο μπροστινό πλαίσιο του θαλάμου της συσκευής. Συνιστούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία εδώ: Μοντέλο (MOD.)... Κωδικός προϊόντος (PNC)... Αριθμός σειράς (S.N.)... ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ Το σύµβολο στο προϊόν ή επάνω στη συσκευασία του υποδεικνύει ότι δεν πρέπει να µ εταχειρίζεστε το προϊόν αυτό ως οικιακό απόρριµµα. Αντιθέτως θα πρέπει να παραδίδεται στο κατάλληλο σηµείο συλλογής για την ανακύκλωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού. Εξασφαλίζοντας ότι το προϊόν αυτό διατίθεται σωστά, συµβάλλετε στην αποτροπή ενδεχόµενων αρνητικών συνεπειών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, οι οποίες θα µπορούσαν διαφορετικά να προκληθούν από ακατάλληλο χειρισµό απόρριψης του προϊόντος αυτού. Για λεπτοµερέστερες πληροφορίες σχετικά µε την ανακύκλωση του προϊόντος αυτού, επικοινωνήστε µε το δηµαρχείο της περιοχής σας, την τοπική σας υπηρεσία αποκοµιδής οικιακών απορριµµάτων ή µε το κατάστηµα όπου αγοράσατε το προϊόν. Υλικό συσκευασίας Το υλικό συσκευασίας είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο. Τα πλαστικά εξαρτήματα επισημαίνονται με τις διεθνείς συντομογραφίες, όπως PE, PS, κ.λπ. Απορρίψτε τα υλικά συσκευασίας στους κάδους που παρέχονται για το σκοπό αυτό στις τοπικές σας εγκαταστάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

35 35

36 C

BE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

BE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ BE3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EE3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP BP BP

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP BP BP EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP3013001 BP3013021 BP3013081 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB22601

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB22601 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB22601 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση _ 6 Λειτουργίες ρολογιού _

Διαβάστε περισσότερα

30006VL EL Οδηγίες Χρήσης

30006VL EL Οδηγίες Χρήσης 30006VL EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................. 4

Διαβάστε περισσότερα

BES230010M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES230010M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES230010M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...2 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...10 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 7 ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 8 ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ 9 ΕΣΤΊΕΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ 10 ΕΣΤΊΕΣ - ΧΡΉΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ 12 ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...10 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM

EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB35701XK

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB35701XK EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB35701XK Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Λειτουργίες ρολογιού 9 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 4 Περιγραφή προϊόντος _ 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB33701

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB33701 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB33701 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 3 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Λειτουργίες ρολογιού 8 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

EEA4233POX EOA3430AOX...

EEA4233POX EOA3430AOX... EEA4233POX EOA3430AOX...... EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Cooking. Φούρνος EVYP5841AX

Electrolux Cooking. Φούρνος EVYP5841AX Electrolux Cooking Φούρνος EVYP5841AX 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

30006VL-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL

30006VL-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 30006VL-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

BES351110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES351110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES351110M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L Model: THEO48043 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αγγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCE540G1WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCE540G1WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCE540G1WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος EEBP6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος EEBP6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος EEBP6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 9 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση 11

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

HK624000XB Οδηγίες Χρήσης Υαλοκεραμική εστία

HK624000XB Οδηγίες Χρήσης Υαλοκεραμική εστία HK624000XB Οδηγίες Χρήσης Υαλοκεραμική εστία 2 Περιεχόμενα Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας. Για να εξασφαλίσετε την άψογη και συνεχή απόδοση της συσκευής σας, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως HKΧ-740 "Teka" ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗKΧ-740 1. Πλήκτρο πρόσβασης στα προγράμματα μαγειρέματος 3. Πλήκτρο επιλογής θερμοκρασίας 2. Ηλεκτρονικό ρολόι 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 Για να εξασφαλίσετε σωστή λειτουργία και ασφάλεια, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ EL ΨΗΣΙΜΟ Μη θέτετε ποτέ τη συσκευή σε λειτουργία ενώ είναι άδεια. Μην υπερφορτώνετε το δίσκο, τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για κλασικό τηγάνισμα (μη γεμίζετε το

Διαβάστε περισσότερα

43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43

43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43 43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HS 630 www.teka.com HS 630 1. Πίνακας χειρισμού 2. Λάστιχο φούρνου 3. Αντίσταση Γκριλ 4. Επιχρωμιωμένα Πλευρικά Στηρίγματα Ταψιών 5. Σχάρα Ψησίματος 6. Ταψί ψησίματος 7. Μεντεσές 8. Πόρτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 Μέρη και εξαρτήματα Μέρη της συσκευής Πίνακας ελέγχου Γυάλινο καπάκι Χαμηλή σχάρα Για μαγείρεμα, άχνισμα και ψήσιμο (για ογκώδη τρόφιμα) Ψηλήσχάρα Γιαgrill, φρυγάνισμα και ξερό ψήσιμο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πριν από την πρώτη χρήση 10 Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΦΟΥΡΝΑΚΙ SUPER NEW 1505 3505 4005 4505 SUPER NEW MIDI OVEN 1505 3505 4005 4505 GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 5 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HKL-840. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HKL-840. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HKL-840 www.teka.com ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ H Teka διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει / βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της χωρίς προειδοποίηση. Η Teka δεν ευθύνεται για τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

RO5FM13BL RO5FM13WH. Εντοιχιζόμενος Ηλεκτρικός φούρνος Εγχειρίδιο οδηγιών

RO5FM13BL RO5FM13WH. Εντοιχιζόμενος Ηλεκτρικός φούρνος Εγχειρίδιο οδηγιών RO5FM13BL RO5FM13WH Εντοιχιζόμενος Ηλεκτρικός φούρνος Εγχειρίδιο οδηγιών ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση του με τις πολλές δυνατότητες και

Διαβάστε περισσότερα

EHA6040XOK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EHA6040XOK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EHA6040XOK...... EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM65331WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM65331WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCM65331WA GR Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBD6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBD6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ατμού EEBD6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πριν από την πρώτη χρήση 10 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W KQG-6617G ΟΔHΓOΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ & 1 2 3 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 11 12 12 12 13 14 15 17 18 0,8 1 2 3 9 10 4 11 12 13 9 6 7 5 Πίνακας ελέγχου Door open button - To open the door push the door open button.

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ -

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Εστίες HK634150XB

Οδηγίες Χρήσης Εστίες HK634150XB EL Οδηγίες Χρήσης Εστίες HK634150XB 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΥΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εγκατάσταση Σελίδα 2 Οδηγίες χρήσης Σελίδα ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Το παρόν εγχειρίδιο και η συσκευή περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο μαγείρεμα λόγω πιθανής μείωσης τάσεως στην περιοχή σας, τότε συνίσταται να προσαρμόσετε το θερμοστάτη του φούρνου σε υψηλότερη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ A. Διακόπτης ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εγκατάσταση Σελίδα 2 Οδηγίες χρήσης Σελίδα ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Οι οδηγίες αυτές είναι διαθέσιμες και στο δικτυακό τόπο: www.whirlpool.eu Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 40

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 40 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας SUK92MFX5 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Concert, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Α (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709074272 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 10 Περιγραφή προϊόντος 11 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εγκατάσταση Σελίδα 2 Οδηγίες χρήσης Σελίδα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εγκατάσταση Σελίδα 2 Οδηγίες χρήσης Σελίδα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εγκατάσταση Σελίδα 2 Οδηγίες χρήσης Σελίδα ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Οι οδηγίες αυτές είναι διαθέσιμες και στο δικτυακό τόπο: www.bauknecht.eu Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

EEBD6750.0J. BEDIENUNGSANWEISUNG mit Montageanweisungen. INSTRUCTIONS FOR USE and installation

EEBD6750.0J. BEDIENUNGSANWEISUNG mit Montageanweisungen. INSTRUCTIONS FOR USE and installation BEDIENUNGSANWEISUNG mit Montageanweisungen INSTRUCTIONS FOR USE and installation EL EEBD6750.0J Lesen Sie unbedingt die Gebrauchsanleitung und den Montageplan vor Aufstellung, Installation sowie Inbetriebnahme.

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά

Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά Ηλεκτρική Κουζίνα 60E60V Μικτή ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ! 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ 3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας A42A-5 Ελεύθερη κουζίνα 70cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Β (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709073497 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model: R-271

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model: R-271 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Model: R-271 Συγχαρητήρια για την αγορά αυτής της συσκευής. Για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία της και την ασφάλειά σας, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-2148

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-2148 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2148 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ST09 ST09A Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533 Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533-1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. 1. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

TR93IBL νέο. Victoria

TR93IBL νέο. Victoria TR93IBL νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Στιλπνό μαύρο, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196790 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-7 νέο classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709162375 Προγράμματα / Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 Μίξερ χειρός AC220-240V 50Hz 350W MAX Γενικές προφυλάξεις ασφαλείας 1. Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο TR93IX νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196660 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός Δεξιά: Ø

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB8053 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. SF140 linea Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177119 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Λειτουργίες: 17 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγíες χρήσεως. BRD6..., BRE6..., BRS6... Βάση εστιών

Οδηγíες χρήσεως. BRD6..., BRE6..., BRS6... Βάση εστιών [el] Οδηγíες χρήσεως BRD6..., BRE6..., BRS6... Βάση εστιών Ù Πίνακας περιεχομένων Οδηγíεςχρήσεως [el] Υποδείξεις ασφαλείας... 2 Αιτίες των ζημιών... 4 Προστασία περιβάλλοντος... 4 Απόσυρση φιλική προς

Διαβάστε περισσότερα