Αγαπητοί μας φίλοι, Ευχαριστούμε, Στάθης και Αγνή Πατσέα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αγαπητοί μας φίλοι, Ευχαριστούμε, Στάθης και Αγνή Πατσέα"

Transcript

1

2

3 Αγαπητοί μας φίλοι, Το 1964 οραματιστήκαμε μία μοντέρνα γοητευτική παιδική κατασκήνωση και ξεκινήσαμε την Kinderland. Οδηγός μας, από την αρχή, ήταν η αγάπη για το παιδί και η πίστη στον κατασκηνωτικό θεσμό. Συνεπείς στις αρχές μας, δημιουργήσαμε έναν ονειρεμένο παιδότοπο, που προσφέρει στο παιδί υψηλής ποιότητας κατασκηνωτική ζωή, μακριά από τα περιβαλλοντικά και τα άλλα προβλήματα της πόλης. Επιμείναμε πολύ στην ομορφιά, την άθληση, την καθαριότητα, την ψυχαγωγία, την υγιεινή διατροφή και την ασφάλεια. Η επιτυχία αυτή, το φαινόμενο Kinderland, οφείλεται στη συλλογική προσφορά των εκλεκτών στελεχών και συνεργατών μας, αλλά και των γονέων που μας εμπιστεύτηκαν. Οι χιλιάδες κατασκηνωτές που έζησαν σ αυτήν, τη ζωντάνεψαν, την αγάπησαν, την έκαναν θρύλο έγιναν στελέχη της και τώρα, γονείς πια, στέλνουν τα παιδιά τους να απολαύσουν και εκείνα, με τη σειρά τους, τις χαρές της κατασκηνωτικής ζωής. Μέσα από τη δημιουργική της πορεία, η Kinderland, έγινε δραστήριο μέλος της Ελληνικής και διεθνούς κατασκηνωτικής κοινότητας. Εμείς, ως ιδρυτές και εμψυχωτές νοιώθουμε περήφανοι για αυτή μας την κοινωνική προσφορά. Η Kinderland είναι για εμάς έργο ζωής που το αισθανόμαστε κομμάτι από τον εαυτό μας. Έτσι, πρωτοπόροι πάντα και με εφόδια την πείρα μας και τη δική σας αγάπη, συνεχίζουμε την πετυχημένη πορεία μας. «Προχωράμε με λογισμό και με όνειρο» Ευχαριστούμε, Στάθης και Αγνή Πατσέα

4 Τηλεφωνική Επικοινωνία-Επισκεπτήριο Στην KINDERLAND κατανοούμε ότι όλοι οι γονείς θέλουν να επικοινωνούν με τα παιδιά τους άμεσα και τάχιστα. Είναι όμως προτιμότερο η επικοινωνία να γίνεται από τα παιδιά προς τους γονείς έτσι ώστε οι μεγαφωνικές ανακοινώσεις να είναι οι λιγότερες δυνατές, καθώς εμποδίζουν το πρόγραμμα της κατασκήνωσης, ενοχλούν τα παιδιά και διαταράσσουν τη φυσική ηρεμία του χώρου. 20 καρτοτηλέφωνα είναι διαθέσιμα όλες τις ημέρες και ώρες. Παρακαλούμε προμηθευτείτε τηλεκάρτες από το κυλικείο και πείτε στα παιδιά, να σας τηλεφωνούν εκείνα. Για έκτακτες περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παιδιά στα τηλέφωνα της κατασκήνωσης καθημερινά από τις 09:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:30. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε στη συμπαράστασή σας. Επισκεπτήριο έχουμε κάθε Σάββατο από τις 16:00 έως τις 19:30, αποκλειστικά μέσα στο χώρο της κατασκήνωσης.

5 Μια μέρα στην Kinderland Θαλάσσιο μπάνιο, μουσική, χορός μοντέρνος και παραδοσιακός, χορωδία, ενόργανη γυμναστική, αερόμπικ, ζωγραφική, face painting, πηλός, χειροτεχνία, περιβαλλοντική εκπαίδευση. Ατομικά πρωταθλήματα, όπως πινγκ-πονγκ, tennis και σκάκι. Ομαδικά πρωταθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, beach soccer, μπάσκετ, μπάσκετ 3x3, βόλεϊ, beach volley και «γερμανικό». Ψυχαγωγία με καραγκιόζη, κινηματογράφο, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές βραδιές, διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, χορογραφίας και μεταμφίεσης, κοινοτικές και αθλητικές βραδιές, πορείες στο βουνό, παιχνίδια γνώσεων, τσουβαλοδρομίες και πολλά άλλα! Οι δραστηριότητες πλούσιες, τα αθλήματα ατελείωτα και οι δημιουργικές εκδηλώσεις τόσο διασκεδαστικές που ποτέ δεν σου είναι αρκετές!.

6 Η μέρα μας ξεκινάει στις με την απαραίτητη ατομική καθαριότητα και την έπαρση της σημαίας. Μετά το πρωινό τα παιδιά έχουν μισή ώρα να τακτοποιήσουν τους κοιτώνες και τα προσωπικά τους είδη. Για τη σωστή λειτουργία και την εύκολη προσαρμογή των παιδιών, στην Kinderland κρατάμε ένα σταθερό ημερήσιο πρόγραμμα με άφθονο παιχνίδι αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Οι δραστηριότητες και τα ατομικά ή ομαδικά πρωταθλήματα καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του προγράμματός μας, με 4 ώρες διαθέσιμες το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα. Ένα διάλειμμα για κολατσιό γύρω στις 11.00, γεμίζει τις μπαταρίες μας! Κατά τις μεσημεριανές ώρες, μετά το γεύμα, τα παιδιά έχουν χρόνο για προσωπική φροντίδα και ξεκούραση. Στις γίνεται η κοινοτική συγκέντρωση, όπου γίνονται ανακοινώσεις και ενημερώσεις, ανταλλάσσονται απόψεις και ορίζεται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Μια ακόμα γεμάτη μέρα στην Kinderland, τελειώνει με την υποστολή της σημαίας, το δείπνο και τη βραδινή ψυχαγωγία. Στις 23.00, πάμε όλοι στα κρεβάτια μας, για να ανακτήσουμε δυνάμεις!

7 Στην Kinderland, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή και υγιεινή διατροφή των παιδιών. Το φαγητό είναι πάντα προσεγμένο, αγνό και νόστιμο και μαγειρεύεται από πεπειραμένους μάγειρες. Η κουζίνα και η αποθήκη τροφίμων μας, αστράφτουν από καθαριότητα. Το μενού μας πλούσιο και σπιτικό! Για το ξεκίνημα της ημέρας σερβίρουμε γάλα ή τσάι, με ψωμί, βούτυρο και μαρμελάδα ή δημητριακά. Στο διάλειμμα των για κολατσιό, τα παιδιά γεύονται κάποιο σνακ, όπως κέικ, σάντουϊτς, κρουασάν ή τυρόπιτα. Για μεσημεριανό σερβίρουμε μοσχάρι τας κεμπάπ με πουρέ, φιλέτο ψάρι με πατάτες τηγανιτές, αρακά λαδερό με πατάτες, λαχανικά και τυρί φέτα, κοτόπουλο λεμονάτο, μακαρόνια με κιμά, μπριζόλα χοιρινή, κοτόπουλο κοκκινιστό με πέννες, όλα συνοδευόμενα πάντα από ένα δροσερό φρούτο! Μετά τον μεσημεριανό υπνάκο, ένα γλυκάκι είναι ότι πρέπει Παγωτό, λουκουμάς, ντόνατ, κρεμίτα ή εκλαίρ, ξετρελαίνουν όλα τα παιδιά! Και στο τέλος της ημέρας για βραδινό, hot dog με πατάτες τηγανιτές και κέτσαπ, λαζάνια ναπολιτέν, cheeseburger, σουβλάκια με τζατζίκι, μπιφτέκια χωριάτικα, πίτσα μιλανέζα, σουτζουκάκια με πιλάφι, όλα συνοδευόμενα πάντα από μια φρέσκια και γεμάτη βιταμίνες σαλάτα.

8 Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο εξευρενήσεις! Η κατασκήνωση Kinderland βρίσκεται στον Κάλαμο Αττικής, σε μία υπέροχη τοποθεσία με θέα τον Ευβοϊκό. Σε απόσταση μόλις 45 χιλιόμετρα από την Αθήνα, τα παιδιά θα μπορέσουν να εξερευνήσουν τη φύση. Στους μεγάλους ελεύθερους χώρους, ανάμεσα στα τρεχούμενα νερά και τους καταρράκτες, θα τους δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν πρωινούς και βραδινούς περιπάτους, να αγαπήσουν την ύπαιθρο, να προβληματιστούν σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και να αφουγκραστούν τα μυστικά και τις ομορφιές της φύσης που στερούνται στην πόλη. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο αθλητισμό και παιχνίδι! Όλα τα παιδιά έχουν ανάγκη να εκτονωθούν και να διασκεδάσουν. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να εξασκηθούν στα αγαπημένα τους σπορ! Στην Kinderland, με τη βοήθεια των γυμναστών και προπονητών μας, θα τους δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψουν τα κρυφά τους ταλέντα μέσα σε ένα αθλητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα, θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν σε οποιοδήποτε σπορ θελήσουν, πάντοτε υπό την επίβλεψη των γιατρών και νοσοκόμων μας και των πτυχιούχων ναυαγοσωστών που βρίσκονται μονίμως δίπλα τους.

9 Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο φίλους και φίλες! Η κατασκήνωση αποτελεί ιδανικό περιβάλλον κοινωνικοποίησης για τα παιδιά, κορίτσια 6-16 και αγόρια 6-14 ετών. Μακριά από τη σιγουριά της οικογένειας, η ανάγκη για την ομαλή ένταξη στην ομαδική ζωή της «κοινότητας» και για τη δημιουργία δεσμών, γίνεται εντονότερη. Οι έμπειροι παιδαγωγοί μας φροντίζουν να μην τους λείψει τίποτα, ώστε να είναι ανέμελα και ελεύθερα να κάνουν καινούργιες φιλίες, να δουν παλιούς φίλους και φίλες και να ανταλλάξουν εμπειρίες, μέσα από το παιχνίδι και τις ομαδικές δραστηριότητες.

10 Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο δημιουργία! Το πλούσιο πρόγραμμα της παιδικής κατασκήνωσης Kinderland, θα γεμίσει ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών. Το παιχνίδι εδώ, συνδυάζεται πάντα με τη μάθηση και τη δημιουργία. Παράλληλα με τη διασκέδαση, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν μουσική, ζωγραφική, χορό, θέατρο και πολλά άλλα. Πάνω από 50 χρόνια, μαθαίνουμε στα παιδιά μας τι σημαίνει ανεξαρτησία μέσα από μοναδικές εμπειρίες και πολύ παιχνίδι που θα θυμούνται για μια ζωή! Ζωή στην κατασκήνωση σημαίνει ελευθερία και άνεση! Τα παιδιά διαμένουν σε υπερυψωμένες και αδιάβροχες σκηνές ή σε ημίκτιστους κεραμοσκεπείς κοιτώνες ή σε δροσερά δωμάτια υπό την εποπτεία και τη φροντίδα των ομαδαρχισσών. Η σωστή υγιεινή των παιδιών αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Τα λουτρά μας διαθέτουν πάντα ζεστό νερό και λάμπουν από καθαριότητα. Τα ακάθαρτα νερά οδηγούνται σε σύγχρονη μονάδα βιολογικού καθαρισμού τριτοβάθμιας επεξεργασίας. Μέσα από πρωτότυπες εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμούς μεταμφίεσης, χορευτικές βραδιές και παιχνίδια ερωτήσεων, θα δείτε τις γνώσεις αλλά και τη φαντασία των παιδιών σας, να εκτοξεύονται!

11 Βασικό πλεονέκτημα της κατασκηνωτικής ζωής, εκτός από το παιχνίδι και την ξεγνοιασιά, είναι η δυνατότητα που δίνεται στα παιδιά να πάρουν πρωτοβουλίες και να ανεξαρτητοποιηθούν. Μέσα στη μαγική αυτή παιδική κοινότητα και την ομαδική ζωή, μαθαίνουν πως εκτός από δικαιώματα, έχουν και υποχρεώσεις. Είναι πλέον υπεύθυνα για την ατομική τους καθαριότητα και την ένδυση, για την τάξη στα προσωπικά τους είδη και το χώρο τους. Γίνονται ανεξάρτητα και δυνατά άτομα. Η μοντέρνα αντίληψη και η συνεχής ανανέωση των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων, κρατούν ενεργό το αστείρευτο ενδιαφέρον των παιδιών! Ο στόχος μας ένας η απασχόληση να είναι η πλέον δημιουργική και η ψυχαγωγία πρωτότυπη. Έτσι, τα παιδιά αναπτύσσονται πνευματικά και ανακαλύπτουν δραστηριότητες που τα ευχαριστούν και τα ξεκουράζουν, αποτελώντας το έναυσμα για να τις συνεχίσουν και μετά την κατασκήνωση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα στα παιδιά. Με τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους, μπορούν γρήγορα να σταθούν στα πόδια τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους. Δεν θα τους λείψει ούτε στο ελάχιστο η αίσθηση της ασφάλειας και της στοργής, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν φιλίες που θα κρατήσουν για μία ολόκληρη ζωή!

12 Πληροφορίες: Γραφεία Αθηνών: Ζαλοκώστα 5, Αθήνα, Τ.Κ Τηλ: , Fax: Κατασκήνωση: Κάλαµος Αττικής, Τ.Κ Τηλέφωνα Κατασκήνωσης: , , Facebook Twitter: Youtube: Instagram: kinderlandcampkalamos kinderlandcampgreece camp_kinderland_gr#

Αγαπητοί μας φίλοι, Ευχαριστούμε, Στάθης και Αγνή Πατσέα

Αγαπητοί μας φίλοι, Ευχαριστούμε, Στάθης και Αγνή Πατσέα Περιεχόμενα Αγαπητοί μας φίλοι, Το 1964 οραματιστήκαμε μία μοντέρνα γοητευτική παιδική κατασκήνωση και ξεκινήσαμε την Kinderland. Οδηγός μας, από την αρχή, ήταν η αγάπη για το παιδί και η πίστη στον κατασκηνωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Αναµνηστικές φωτογραφίες του παιδιού κατά τη διάρκεια του Summer4kidz 3, σε ηλεκτρονική µορφή

Αναµνηστικές φωτογραφίες του παιδιού κατά τη διάρκεια του Summer4kidz 3, σε ηλεκτρονική µορφή Εισαγωγή Το καλοκαίρι έφτασε και η οµάδα του Summer4kidz επιστρέφει µε όρεξη και κέφι για ένα ακόµη υπέροχο summer school. Το καλοκαίρι παίζουµε και πάλι οργανωµένα στο Summer4kidz 3! Με εκπαιδευµένο προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

CGS SUMMER CAMPS! 2016

CGS SUMMER CAMPS! 2016 CGS SUMMER CAMPS! CAMP UP! Adventure Park S T E M Workshops Pathfinders Sports Windsurfing & Παιχνίδι στη Θάλασσα Beach volley & Beach foodball Μοντέρνος Χορός 17/6-8/7 για παιδιά 5-12 ετών Πληροφορίες-Εγγραφές:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015 Ε Λ Λ Η Ν ΙΚ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ ΙΑ Π Ε Ρ ΙΦ Ε Ρ Ε ΙΑ Α Τ Τ ΙΚ Η Σ Δ Η Μ Ο Σ Α Γ ΙΑ Σ Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η Σ Δ ΙΕ Υ Θ Υ Ν Σ Η Κ Ο ΙΝ Ω Ν ΙΚ Η Σ Π Ο Λ ΙΤ ΙΚ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Π Α ΙΔ Ε ΙΑ Σ Δ ΙΑ Β ΙΟ Υ Μ Α Θ Η Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Διόνυσος Αττικής. Σάνη Κασσάνδρας. Λούτσα Πρέβεζας

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Διόνυσος Αττικής. Σάνη Κασσάνδρας. Λούτσα Πρέβεζας Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) δημιουργήθηκε το 1930 και είναι ο ασφαλιστικός φορέας Υγείας και Πρόνοιας των εργαζομένων και των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας. Είναι αυτοδιαχειριζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30 Summer Camp Μικροί Εξερευνητές Για παιδιά 4-6 ετών ράσεις και εµπειρίες για µικρά παιδιά µε σκοπό να ανιχνεύσουν αλλά και να βιώσουν πραγµατικές καταστάσεις, ζώντας µοναδικές στιγµές. από ευτέρα έως Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΕΥΜΑ. * Το μεσημεριανό συνοδεύεται συνήθως από ψωμί, τυρί φέτα και φρέσκια σαλάτα εποχής (λάχανο, μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι).

ΠΡΟΓΕΥΜΑ. * Το μεσημεριανό συνοδεύεται συνήθως από ψωμί, τυρί φέτα και φρέσκια σαλάτα εποχής (λάχανο, μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι). ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Δημητριακά (κορν φλέικς) με γάλα, φρούτο ΤΡΙΤΗ Ψωμί & τυρί για τοστ, φρούτο ΤΕΤΑΡΤΗ Γιαούρτι με μέλι, φρούτο ΠΕΜΠΤΗ Κέικ, φρούτο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ψωμί και τυρί για τοστ, φρούτο * Τα φρούτα στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕN

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕN ΠΡΟΣ ΓΕN Ζήστε για λίγο σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Ο εκδοτικός οίκος Super Course ELT Publishing σε συνεργασία με την αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp δίνει την δυνατότητα στους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών να συμμετάσχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΤΡΙΤΗ 8 ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΠΕΜΠΤΗ 10 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Μακαρόνια με κιμά ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΤΡΙΤΗ 15 ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΠΕΜΠΤΗ 17 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 Κοτόπουλο ψητό με χυλοπίτες ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΤΡΙΤΗ 22 ΤΕΤΑΡΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΕΣΗ"

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΕΣΗ" Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο-Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 141 22 Ηράκλειο-Αττικής τηλ. 2102813520-2102816222 Fax 2102830780 Internet http://www.manesis.gr & manesisnews.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΤΡΙΤΗ 5 ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΠΕΜΠΤΗ 7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες Κοτόπουλο με ρύζι ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΤΡΙΤΗ 12 ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΠΕΜΠΤΗ 14 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 Κοτόπουλο ψητό με χυλοπίτες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 40 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/3/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικομαγειρέματα. Ευτύχης Μπλέτσας ΒΙΒΛΙΟ - CD. Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN:

Μουσικομαγειρέματα. Ευτύχης Μπλέτσας ΒΙΒΛΙΟ - CD. Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN: Ευτύχης Μπλέτσας Μουσικομαγειρέματα ΒΙΒΛΙΟ - CD Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN: 978-960-9550-01-7 Copyright Ευτύχης Μπλέτσας & ΕΚΔΟΣΕΙΣ Στοά του βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου Αρσάκειο Μέγαρο, 10564

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ TON ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ. Ζήτησε από τους γονείς σου να απαντήσουν σης παρακάτω ερωτήσεις.

ΠΑ TON ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ. Ζήτησε από τους γονείς σου να απαντήσουν σης παρακάτω ερωτήσεις. ΠΑ TON ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ m Ζήτησε από τους γονείς σου να απαντήσουν σης παρακάτω ερωτήσεις ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Καπνίζεις; Αν καπνίζεις, πόσα τσιγάρα την ημέρα καπνίζεις; Πόσες φορές

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Δραστηριότητες Κατασκήνωσης Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

Seferland Summer Camp. Καλωσορίσατε!

Seferland Summer Camp. Καλωσορίσατε! Seferland Summer Camp Καλωσορίσατε! Τι είναι το Seferland Summer Camp? Το Seferland Summer Camp είναι μια κατασκήνωση χωρίς διανυκτέρευση που εξασφαλίζει στους εργαζόμενους γονείς την οργανωμένη απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Υπάρχουν δυο είδη βασικών γευμάτων που σερβίρονται σε ένα εστιατόριο. Α) Τα κύρια γεύματα: Είναι τα υποχρεωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΤΡΙΤΗ 6 ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΠΕΜΠΤΗ 8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 Μακαρόνια με κιμά Κοτόπουλο με ρύζι ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΤΡΙΤΗ 13 ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΠΕΜΠΤΗ 15 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Κοτόπουλο ψητό με χυλοπίτες ΔΕΥΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΘΕΜΑ: «Οι πρώτες μας εμπειρίες στο επάγγελμα της Νηπιαγωγού στα προσχολικά κέντρα του Δήμου Ροδίων Ροδιακή Έπαυλη»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΘΕΜΑ: «Οι πρώτες μας εμπειρίες στο επάγγελμα της Νηπιαγωγού στα προσχολικά κέντρα του Δήμου Ροδίων Ροδιακή Έπαυλη» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΘΕΜΑ: «Οι πρώτες μας εμπειρίες στο επάγγελμα της Νηπιαγωγού στα προσχολικά κέντρα του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΛΑΦ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 31 ΜΑΪ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΛΑΦ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 31 ΜΑΪ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΛΑΦ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 31 ΜΑΪ 2015 Β 01 ΜΑΪ 14 02 ΜΑΪ 14 03 ΜΑΪ 14 04 ΜΑΪ 14 05 ΜΑΪ 14 Μπεκρή μεζέ με ούζο και πιλάφι Κοτόπουλο σούβλας με πατάτες φούρνου Μακαρόνια με κιμά Χταπόδι

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Φρέσκα Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια κ.α. Παστέλι. Μπάρες Δημητριακών

1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Φρέσκα Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια κ.α. Παστέλι. Μπάρες Δημητριακών Menu 16-Ιουνίου έως 4-Ιουλίου 2014 1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών Συσκευασμένο κοκτέιλ Φρούτων σε χυμό. Ροδάκινο, Αχλάδι, Σταφύλι, Ανανάς,Κεράσι, Παπάγια σε χυμό φρούτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο της σύμβασης: Σύμβαση για την κάλυψη των αναγκών σίτισης του Ξενώνα Welcommon, συνολικής δυναμικής τουλάχιστον 150 ατόμων.

Αντικείμενο της σύμβασης: Σύμβαση για την κάλυψη των αναγκών σίτισης του Ξενώνα Welcommon, συνολικής δυναμικής τουλάχιστον 150 ατόμων. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ WELCOMMON Ημερομηνία: 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αντικείμενο της

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα: 1. Τεχνική Έκθεση Τεχνικές Προδιαγραφές- Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 2. Διακήρυξη 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων-Ειδικοί Όροι 4.

Περιεχόμενα: 1. Τεχνική Έκθεση Τεχνικές Προδιαγραφές- Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 2. Διακήρυξη 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων-Ειδικοί Όροι 4. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αρ.Μελέτης: 3 /2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ΤΗΣ Δ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας Η διατροφή σημαντικός παράγοντας υγείας!! ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΛΗΡΟΝΟ ΜΙΚΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΘΥΓΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Ποιά είναι η

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 11 ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 11 ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Για 7η συνεχή χρονιά η αρμοδιότητα λειτουργίας της Παιδικής Εξοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Ο εκδοτικός οίκος Supercourse σε συνεργασία με την αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp δίνει την δυνατότητα στους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών να συμμετάσχουν στο English

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 Ο

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 Ο Αντικείμενο προμήθειας Η παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων και οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν την προμήθεια της σίτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Τ.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Τ.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Τ.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΔΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25/8-2/9/2005 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΦΑΡΑΓΓΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

g w w n lf o o d p l a.h d a.g

g w w n lf o o d p l a.h d a.g g w. or w w coo n lf o o d p l a et. ww w.efa d.o.eufic.org w ww w ww.h d a.g r rg Θυμάσαι πώς ήταν όταν μάθαινες ποδήλατο; Το πιο σημαντικό ήταν να μάθεις να κρατάς ισορροπία. Όταν κρατούσες ισορροπία,

Διαβάστε περισσότερα

Hµερολόγιο καταγραφής διατροφής

Hµερολόγιο καταγραφής διατροφής Hµερολόγιο καταγραφής διατροφής Χρησιµοποιήστε αυτό το ηµερολόγιο ώστε να καταγράφετε τι τρώτε και πίνετε για 14 ηµέρες. Με την υποστήριξη της www.loveyourtummy.gr 1η Εβδοµάδα Το ηµερολόγιο των 2 εβδοµάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Αθλητικές και Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Το Summer4kidz 2 πακέτο που προσφέρουμε περιλαμβάνει:

Εισαγωγή. Το Summer4kidz 2 πακέτο που προσφέρουμε περιλαμβάνει: Εισαγωγή Το καλοκαίρι έφτασε και η ομάδα του Summer4kidz επιστρέφει με όρεξη και κέφι για ένα ακόμη υπέροχο summer school. Το καλοκαίρι παίζουμε και πάλι οργανωμένα στο Summer4kidz 2! Με εκπαιδευμένο προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Ο εκδοτικός οίκος Super Course ELT Publishing σε συνεργασία με την αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp δίνει την δυνατότητα στους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών να συμμετάσχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ 2019 Οφέλη Ποιοί είμαστε Γιατί στο Sportcamp Υγεία και Ασφάλεια Δραστηριότητες Τα προγράμματά μας Αθλητικές Εγκαταστάσεις Φιλοξενία Εμπειρία Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Email: Β. ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ: Γ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΠΟΡ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Email: Β. ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ: Γ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΠΟΡ Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Ημερ/νια Γεννήσεως: Διεύθυνση: Τηλ. οικίας: Email: Οικογενειακή κατάσταση: Τ.Κ.: Κινητό: Β. ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ: Βάρος: Ύψος: Περίμετρος καρπού: Περίμετρος μέσης: Περίμετρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2018-2019 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα άθλησης και αναψυχής στην Ελλάδα: λειτουργεί με οικογενειακά πρότυπα από το 1978 από επαγγελματίες Καθηγητές Φυσικής Αγωγής διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

Grammar Summer Club γιατίηζωήτο. καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι!

Grammar Summer Club γιατίηζωήτο. καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι! Grammar Summer Club 2013...γιατίηζωήτο καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι! Grammar Summer Club Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστηριότητες που τρέφουν τη διάθεση και

Διαβάστε περισσότερα

EUFICGUI.qxd :52 Page 1. Παίξε. Υγιεινής. Παιδιά. για. ιατροφής

EUFICGUI.qxd :52 Page 1. Παίξε. Υγιεινής. Παιδιά. για. ιατροφής EUFICGUI.qxd 04-03-08 16:52 Page 1 10 Συµβουλές Υγιεινής Παίξε µαζί µας! ιατροφής για Παιδιά EUFICGUI.qxd 04-03-08 16:52 Page 2 Θυµάσαι την εποχή που µάθαινες να κάνεις ποδήλατο; Το βασικό ήταν να βρεις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Τ.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Τ.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2 ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Τ.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΔΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/7-6/8/2005 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΞΑΝΘΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αξέχαστες βόλτες με τα αγαπημένα σας άλογα και πόνυ Τοξοβολία Βόλτες με το τρενάκι, και την άμαξα

Αξέχαστες βόλτες με τα αγαπημένα σας άλογα και πόνυ Τοξοβολία Βόλτες με το τρενάκι, και την άμαξα Αξέχαστες βόλτες με τα αγαπημένα σας άλογα και πόνυ Τοξοβολία Βόλτες με το τρενάκι, και την άμαξα Δραστηριότητες για μικρούς & μεγάλους Καλλιτεχνικό εργαστήρι Facepainting Live μουσική Φωτογραφίες με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Πρόγραμμα Σίτισης

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Πρόγραμμα Σίτισης 4-8 Μαΐου 2015 Φαρφάλες µε σάλτσα ντοµάτας και βασιλικό Κεφαλογραβιέρα τριµµένη Σαλάτα µαρούλι µε άνιθο και κρεµµυδάκι και σως µπαλσάµικο, Μπέργκερ µε τυρί, ψωµί ολικής αλέσεως, κέτσαπ- µουστάρδα, Σαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ»

«ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ» «ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ» Για την καλύτερη οργάνωση του αναλυτικού προγράμματος ΜΕΝΟΥ 4 εβδομάδων που δίνεται παρακάτω και προς αποφυγή επαναλήψεως κοινών χαρακτηριστικών αναφορικά με την

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπη Παιδική Κατασκήνωση Κρήτης. Πρόταση για σχολική εκδρομή

Πρότυπη Παιδική Κατασκήνωση Κρήτης. Πρόταση για σχολική εκδρομή Πρότυπη Παιδική Κατασκήνωση Κρήτης Πρόταση για σχολική εκδρομή Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι Η διαδρομή μου στο χώρο της εκπαίδευσης για παραπάνω από τριάντα χρόνια και η αγάπη μου για τα παιδιά με οδήγησαν

Διαβάστε περισσότερα

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Summer Camp www.summercamp.gr Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Μια ακόµη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη και φέτος

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 23/12/16 Γεύμα: Σαλάτα χωριάτικη, Σαλάτα μαρούλι και ρόκα με flakes παρμεζάνας και ψιλοκομμένο κοτόπουλο, Ψητές πιπεριές φλωρίνης με λαδόξιδο και μαϊντανό, Σπανακοτυρόπιτα, Σπαγγέτι με πέστο

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2310 300261 FAX 2310 318334 E mail : mail@deekme.gr Θεσσαλονίκη : 04/06/2015 Αρ.Πρωτ. 24848 ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή. Δημιούργησαν ένα ερωτηματολόγιο το οποίο και συμπλήρωσε στη συνέχεια ανώνυμα ο κάθε μαθητής της Στ τάξης.

Διατροφή. Δημιούργησαν ένα ερωτηματολόγιο το οποίο και συμπλήρωσε στη συνέχεια ανώνυμα ο κάθε μαθητής της Στ τάξης. Διατροφή Οι μαθητές της Στ τάξης στα πλαίσια του μαθήματος Τ.Π.Ε και συγκεκριμένα της υποενότητας «Λύνω προβλήματα με Υπολογιστικά Φύλλα» διεξήγαγαν μια μικρή έρευνα όσον αφορά τις διατροφικές τους συνήθειες.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΜΑ ΔΕΙΠΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Sunday, September 1, 2019 ΠΡΩΙΝΟ

ΓΕΥΜΑ ΔΕΙΠΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Sunday, September 1, 2019 ΠΡΩΙΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 η Sunday, September 1, 2019 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Υ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σπανακόρυζο Σούπα λαχανικών Ψάρι φούρνου ριγανάτο βραστά λαχανικά Σαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Πληροφοριακά σας λέμε.. Η διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου έχει αλλάξει θεαματικά τις τελευταίες 3-4 δεκαετίες με αποτέλεσμα να εγκαταλειφτεί η παραδοσιακή Μεσογειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ 15ΘΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ 15ΘΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ 15ΘΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΩ www.oaed.gr Η αγάπη μας για τα παιδιά μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε για αυτά ένα χώρο, όπου θα μπορούσαν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Πρόγραμμα Σίτισης

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Πρόγραμμα Σίτισης 13-17 Μαΐου 2013 Παστίτσιο Φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με πουρέ πατάτας Χοιρινό με ματζουράνα και ρύζι πιλάφι Φακές Ντάκος κρητικός Μήλο Σαλάτα σίζαρς Σαλάτα μαρούλιαγγούρι με σως μπαλσάμικο Ταρτάκι φρούτων

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Χανιά, 6/6/2018

Ανακοίνωση. Χανιά, 6/6/2018 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης Κτήριο Ε4.103 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Τηλέφωνο: 28210-37055, Fax: 28210-37085

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σ.Ε.Π. ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ-1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 Περισσός,Σάββατο 16 Μαΐου 2015 Αγαπητοί γονείς, Κατά την διάρκεια της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Τα κύρια θρεπτικά συστατικά που τροφοδοτούν καθημερινά τη Λιλιπούπολη, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, είναι το όραμα και η φαντασία. Με συνταγή την πίστη και

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Αριθ. Μελέτης : 3/2017 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : «Σίτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 16. 06. 2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 1060 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Τεχνική Έκθεση (Προμήθεια έτοιμου

Διαβάστε περισσότερα

Δοκίμιο Αξιολόγησης Δ Τάξη

Δοκίμιο Αξιολόγησης Δ Τάξη Δοκίμιο Τελικής Αξιολόγησης Δ Τάξη Όνομα: Ημερομηνία: 1. Ακούω και γράφω (Ορθογραφία) 2. Άκουσε προσεκτικά και γράψε ό,τι λείπει - Ευτυχία μου γεια σου. Τι κάνεις; - Γεια σου Αντώνη. Είμαι καλά. Εσύ; -

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Λειτουργική Δομή Κατασκήνωσης Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

X-MAS NEW YEARS IN LOVE

X-MAS NEW YEARS IN LOVE X-MAS NEW YEARS IN LOVE Το Ξενοδοχείο Hotel Poseidon Resort στο Λουτράκι σας προσκαλεί φέτος να γιορτάσετε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δίπλα στη θάλασσα. Μέσα στο ζεστό περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες

Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες 2016-17 Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των απογευματινών μαθημάτων επιλογής και των απογευματινών δραστηριοτήτων για τη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι και δίαιτα; Πώς θα τα καταφέρω χωρίς να πάρω κιλά;

Καλοκαίρι και δίαιτα; Πώς θα τα καταφέρω χωρίς να πάρω κιλά; Καλοκαίρι και δίαιτα; Πώς θα τα καταφέρω χωρίς να πάρω κιλά; Κατερίνα Πέλκα BSc (Honrs) Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Τομεάρχης Διαιτητικής ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ pelka@logodiatrofis.gr Οι διακοπές είναι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

*WWW.PANOSPLATRITIS.COM

*WWW.PANOSPLATRITIS.COM Πάνος Πλατρίτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ! *WWW.PANOSPLATRITIS.COM 1 Πρωινό Όπως το αυτοκίνητο χρειάζεται καύσιμα για να ξεκινήσει έτσι και εμείς χρειαζόμαστε ένα καλό πρωινό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΡΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Αριθ. Μελέτης : 02/2016 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : «Σίτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕΡΙΔΟΛΟΓΙΟ. 1.1 Γιαούρτι αγελάδας Τεμάχιο 200γρ 150γρ. 1.2 Τυρί φέτα Τεμάχιο 50γρ 40γρ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕΡΙΔΟΛΟΓΙΟ. 1.1 Γιαούρτι αγελάδας Τεμάχιο 200γρ 150γρ. 1.2 Τυρί φέτα Τεμάχιο 50γρ 40γρ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕΡΙΔΟΛΟΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΗΛΙΚΕΣ& ΕΦΗΒΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΝΗΠΙΑ Θ.1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ 1.1 Γιαούρτι αγελάδας Τεμάχιο 200γρ 150γρ 1.2 Τυρί φέτα Τεμάχιο 50γρ 40γρ

Διαβάστε περισσότερα

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δευτ έρα Τρί τη Τετάρτη Πέμπτ η Παρασκευή

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δευτ έρα Τρί τη Τετάρτη Πέμπτ η Παρασκευή Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ J 1 η Eβδομάδα 30/10-03/11 Σούπα γιουβαρλάκια + σαλάτα μπρόκολο Ιδιαίτερα αγαπητή σούπα για τα παιδάκια, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ..

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.. Γνωρίζοντας τις ομάδες τροφίμων μέσω της πυραμίδας... Τα τρόφιμα τα οποία καταναλώνουμε και κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή στην καλαθοσφαίριση

Διατροφή στην καλαθοσφαίριση Διατροφή στην καλαθοσφαίριση Υγεία & βελτίωση της αθλητικής απόδοσης Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ Αγγελοπούλου Μαντώ Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής Διατροφή η σημαντικότερη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών 15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών Κατασκήνωση 15 ης Ομάδας Προσκόπων Αθηνών 7-16 Ιουλίου 2015 Λίμνη Ηραίου, Λουτράκι Αγαπητοί γονείς, Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομάδα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΩΔΙΚΟΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΩΔΙΚΟΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΩΔΙΚΟΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΤΑΞΗ: Ε Δημοτικού ΣΤ Δημοτικού / / ΣΧΟΛΕΙΟ: Α. ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΟ 1. Αγόρι 0. Κορίτσι ΗΛΙΚΙΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σ.Ε.Π. ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ-1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 Περισσός,Σάββατο 16 Μαΐου 2015 Αγαπητοί γονείς, Αναμφισβήτητα περάσαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016 [1] ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016 Αγαπητοί γονείς, Η βασική αρχή των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ότι η μάθηση πρέπει να είναι κυρίως βιωματική, αλλά και η αγωνία πολλών γονέων για δημιουργική και

Διαβάστε περισσότερα

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι Λοιπόν τι λέτε; Τώρα που τέλειωσε το κανονικό σχολείο, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσει ένα άλλο πιο ανέμελο, πιο δροσιστικό, πιο διασκεδαστικό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα

DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB

DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB Για παιδιά από 5 έως 13 ετών Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν τη διάθε ση και τη φ αντασία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜ:

ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜ: ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ» ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 2016-20172017 ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜ: 213029 ΑΘΗΝΑ, 2017 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

2. Όταν πίνουμε όλοι μαζί λέμε... Καλή όρεξη! τον λογαριασμό, παρακαλώ! στην υγεία μας!

2. Όταν πίνουμε όλοι μαζί λέμε... Καλή όρεξη! τον λογαριασμό, παρακαλώ! στην υγεία μας! 1. Βρέστε την άσχετη λέξη 2. Μήλο/ κιμά/ αχλάδι/ σταφύλι/ καρπούζι 3. Μουσακάς/ γεμιστά/ τζατζίκι/ γάλα/ φασολάδα 4. Μοσχάρι/ χοιρινό/ ψάρι/ κοτόπουλο/ μπριζόλα 5. Αλάτι/ λάχανο/ μαρούλι/ κρεμμύδι/ σκόρδο

Διαβάστε περισσότερα

Θα κάνω δίαιτα! Τι κάνει η Χριστίνα; Τι σκέφτεται;

Θα κάνω δίαιτα! Τι κάνει η Χριστίνα; Τι σκέφτεται; 6. Τι κάνει η Χριστίνα; Τι σκέφτεται; Θα κάνω δίαιτα! Χριστίνα: Μαμά, γιατί έπλυνες το παλιό τζιν; Μαμά: Δεν το έπλυνα, αγάπη μου. Είναι στην ντουλάπα σου εδώ κι ένα μήνα. Χριστίνα: Δεν είναι δυνατό! Ενάμισι

Διαβάστε περισσότερα

GRAMMAR SUMMER CLUB!

GRAMMAR SUMMER CLUB! GRAMMAR SUMMER CLUB! 2015 από 5 έ παιδιά ως α ι Γ 13 ροσ MAR π ι T AM ν τώ ο ιτ ε ρ έ φ ε R E M M U S B! GR U L C Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν

Διαβάστε περισσότερα

8-11 Ιανουαρίου Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή. ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Πρόγραμμα Σίτισης

8-11 Ιανουαρίου Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή. ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Πρόγραμμα Σίτισης 8-11 Ιανουαρίου 2019 Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή Μακαρόνια με κιμά και γραβιέρα τριμμένη σαλάτα (άισμπερκ, λάχανο, καρότο, ρόκα, με σως βινεγκρέτ) κλημεντίνες Φιλέτο γαλοπούλας σχάρας με σάλτσα μουστάρδας και

Διαβάστε περισσότερα

Προσέλευση μαθητών. Πρωινή προσευχή.

Προσέλευση μαθητών. Πρωινή προσευχή. Προσέλευση μαθητών. Κολύμβηση Φυσική Αγωγή. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες υπό την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών και κάνουν ασκήσεις για την καλύτερη φυσική κατάστασή τους και παιχνίδια ομαδικότητας, συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών Έναρξη εγγραφών Τρίτη 2 Ιουνίου Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών μαζί χτίζουμε το μέλλον των παιδιών μας! ΔΗΜΟΣ www.philothei-psychiko.gr 07:30-08:00 08:00-08:30 08:30-09:30 09:30-10:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος Ταχ. Δ/νση : Όπισθεν Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου Ταχ. Κώδικας : 551 10 Θεσσαλονίκη, 28/07/2017 Πληροφορίες: Τσαλαμπούνη Αικατερίνη Αρ. Πρωτ.: 358 Τηλέφωνο : 2310

Διαβάστε περισσότερα

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht βραδινό Τρώω µε τον πατέρα µου στις 18 ώρα βραδινό.τρώµε ψωµί µε τυρί και αλλαντικά. δείπνο Παίρνω µε τον πατέρα µου δείπνο στις 18 ώρα. Τρώµε σούπα µε µακαρόνια. κούπα οι κούπες Πίνω νερό από την κούπα.

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ-ΜΑΚΡΗΣ 2012

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ-ΜΑΚΡΗΣ 2012 Αρ. Μελέτης:49/2012 εξοχή Μάκρης». Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ-ΜΑΚΡΗΣ 2012 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Β1 1 Επίπεδο Β1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 40 λεπτά Ερώτημα 1 (6 μονάδες) Διαβάζετε σ ένα περιοδικό οδηγίες για να μάθουν σωστά τα παιδιά σας σκι. Το περιοδικό όμως είναι παλιό κι έτσι βλέπετε καθαρά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Εργο: «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών αναλώσιμων για την παιδική εξοχή Μάκρης».

Εργο: «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών αναλώσιμων για την παιδική εξοχή Μάκρης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ. Μελέτης: 109/2013 Αριθμ.Πρωτ:35543 Εργο: «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Διατροφή στην αρχαία Ελλάδα ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η > : ΣΙΤΑΡΙ -ΛΑΔΙ -ΚΡΑΣΙ Γεύματα Για τους αρχαίους Έλληνες τα γεύματα της ημέρας ήταν τρία στον αριθμό Στην

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπος Ελληνοαγγλόφωνος Βρεφονηπιακός Σταθμός

Πρότυπος Ελληνοαγγλόφωνος Βρεφονηπιακός Σταθμός ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Το τμήμα αυτό αγκαλιάζει την πιο ευαίσθητη και τρυφερή ηλικία ενός παιδιού. Η ηρεμία, η ασφάλεια, η φροντίδα και η αγάπη προσφέρεται απλόχερα από την παιδαγωγό, που αγκαλιάζει όλα τα βρέφη,

Διαβάστε περισσότερα

A. Morales Ortiz- C. Martínez Campillo, Καλώς ορίσατε στην Ελλάδα. Materiales para la enseñanza del Griego Moderno (Nivel inicial)

A. Morales Ortiz- C. Martínez Campillo, Καλώς ορίσατε στην Ελλάδα. Materiales para la enseñanza del Griego Moderno (Nivel inicial) 1. Συμπληρώστε με τη σωστή αντωνυμία 1....αρέσουν πολύ τα γλυκά (η μητέρα μου) 2. Δεν... αρέσει το ποδόσφαιρο (τα παιδιά) 3....αρέσει να ταξιδεύω (εγώ) 4.... αρέσει το διάβασμα (ο Κώστας) 5. Τι...αρέσει

Διαβάστε περισσότερα