ΕΟΥΔΑ-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΥΠΕΡΔΙΑΘΛΟΥ SUPER BIATHLON

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΟΥΔΑ-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΥΠΕΡΔΙΑΘΛΟΥ SUPER BIATHLON"

Transcript

1 ΕΟΥΔΑ-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΥΠΕΡΔΙΑΘΛΟΥ SUPER BIATHLON

2 1.ΕΝΟΤΗΤΑ Ι 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισμα που πραγματοποιείται σε πισίνα από αθλητές εξοπλισμένους σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται σε αυτό το φυλλάδιο. Η αυτονομία των αθλητών κάτω από το νερό εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητά τους να κρατούν την αναπνοή τους ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ Για να αγωνιστούν στο αγώνισμα της υποβρύχιας σκοποβολής, οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 χρονών ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΥΠΕΡΔΙΑΘΛΟΥ Το αγώνισμα του Υπερδίαθλου είναι ατομικό αγώνισμα Το αγώνισμα του Υπερδίαθλου περιλαμβάνει 3 βολές, μια σε κάθε στόχο, μετά από υποβρύχια πορεία 15 μέτρων με επιστροφή υποβρυχίως σε άπνοια σε μέγιστο χρόνο 10 λεπτών. Ο αθλητής εκτελεί μια βολή τη φορά σε όποιους τρεις συνολικά από τους πέντε στόχους επιλέξει. Η γραμμή εκκίνησης απέχει 15 μέτρα από την γραμμή βολής Διαδικασία Έπειτα από κάθε βολή ο αθλητής επιστρέφει στην εκκίνηση. Εκεί προετοιμάζεται για την επόμενη βολή και ξαναοπλίζει προς την κατεύθυνση του στόχου. Ο χρονομέτρης σταματάει το χρονόμετρο όταν μετα την τρίτη βολή αναδυθεί το κεφάλι του αθλητή πίσω από την γραμμή εκκίνησης και σηκώσει το χέρι του. Ο αθλητής πρέπει να επιστρέψει στην εκκίνηση με όλον τον εξοπλισμό του Χρήση αρσενικού γένους Σε αυτούς τους κανονισμούς, όλες οι αναφορές που γίνονται σε πρόσωπα (αθλητές), χρησιμοποιείται το αρσενικό γένος. Προφανώς αυτό συμβαίνει για λόγους απλοποίησης και ρητώς αναφέρεται ότι αυτοί οι κανονισμοί αναφέρονται σε άτομα ανεξαρτήτως φύλου, όποιος κι αν είναι ο ρόλος του/της ή η συμμετοχή του/της στους αγώνες Υ/Β σκοποβολής Παράβαση των κανονισμών Η παράβαση των κανονισμών όπως αναφέρονται σε αυτό το φυλλάδιο, θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβολή ποινών στο διαγωνιζόμενο Αθλητικό δελτίο ΕΟΥΔΑ Κάθε αθλητής πρέπει να κατέχει αθλητικό δελτίο της ΕΟΥΔΑ σε ισχύ.

3 2 ΕΝΟΤΗΤΑ II 2.1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Κατηγορίες αθλητών και εξοπλισμός Κατηγορίες αθλητών Τα επίσημα πρωταθλήματα του Υπερδίαθλου μπορούν να είναι ανδρών ή/ και γυναικών Επιτρεπόμενος εξοπλισμός Κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, επιτρέπεται η χρήση του παρακάτω εξοπλισμού: πέδιλα, μάσκα, αναπνευστήρας, στολή, έρμα (βάρη), γάντια, σκουφάκι, εφεδρικό ψαροτούφεκο, εφεδρική βέργα με πετονιά, εξοπλισμός στήριξης Οποιοσδήποτε άλλος εξοπλισμός απαγορεύεται Το εφεδρικό ψαροτούφεκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν το κύριο χαλάσει Η χρήση φακού - laser απαγορεύεται Η χρήση μουλινέ απαγορεύεται Χαρακτηριστικά του ψαροτούφεκου Αεροβόλα ψαροτούφεκα και ψαροτούφεκα με λάστιχα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους αγώνες και η βέργα τους πρέπει να έχει μήκος μέχρι 150cm Ξύλινα λαστιχοβόλα δεν επιτρέπονται, ακόμα και αν είναι μαζικής παραγωγής Η διάμετρος της βέργας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 8 χιλιοστά Η μύτη της βέργας πρέπει να έχει σχήμα κόλουρου κώνου, ο οποίος θα έχει μήκος τουλάχιστον 6 χιλ. και η τελική διάμετρός του να κυμαίνεται από 3 χιλ. (ελάχιστο) έως 4 χιλ. (μέγιστο).

4 Η βέργα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο ψαροτούφεκο με πετονιά σε άριστη κατάσταση με ελάχιστο πάχος 0.8 χιλ Ψαροτούφεκα με ελαστικό σκοινί και ένα απλό καρούλι επιτρέπονται Το ελαστικό σκοινί δεν μπορεί να είναι λεπτότερο από 1.80 χιλ. και πρέπει να είναι συνδεδεμένο στη βέργα και στο ψαροτούφεκο με τρόπο που δεν επιτρέπει το εύκολο σπάσιμό του Για τα αεροβόλα, για τη σύνδεση της βέργας με την πετονιά-σκοινί και το ψαροτούφεκο, πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μαζικής παραγωγής οδηγοί βέργας και όχι ιδιοκατασκευές. Εναλλακτικά, για τη σύνδεση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν βέργες με τρύπα για το δέσιμο της πετονιάς, χωρίς οδηγό Η κανονικότητα του ψαροτούφεκου ελέγχεται εκ των προτέρων και ενδέχεται να εξακριβωθεί, κατόπιν εντολής του Αλυτάρχη, με μια βολή στο νερό Το ψαροτούφεκο πρέπει να οπλίζεται με την δύναμη των χεριών και μόνο Το ψαροτούφεκο πρέπει να είναι μαζικής παραγωγής για υποβρύχιο ψάρεμα, να είναι εξακριβωμένα μιας αναγνωρισμένης εταιρείας, και όχι τροποποιημένο ή προσαρμοσμένο. Η εταιρία παραγωγής οφείλει να είναι επίσημα κατοχυρωμένη. Το ψαροτούφεκο μπορεί να είναι είτε συναρμολογημένο είτε έτοιμο από το εμπόριο. Συγκεκριμένα όσον αφορά τα συναρμολογημένα ψαροτούφεκα, μπορούν να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, συγκρινόμενα με τα μοντέλα που βρίσκονται στους επίσημους καταλόγους των εταιριών, με την προϋπόθεση ότι τα επί μέρους εξαρτήματα προέρχονται από βιομηχανική μαζική παραγωγή της ίδιας εταιρίας. Το ψαροτούφεκο είτε πρόκειται για λαστιχοβόλο είτε για αεροβόλο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνά τις παρακάτω τυποποιημένες διαστάσεις: μέγιστο συνολικό μήκος (από το πίσω μέρος του ψαροτούφεκου ως την άκρη της κεφαλής), συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξαρτημάτων: 1500 χιλιοστά. μέγιστο πλάτος, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξαρτημάτων: 80 χιλιοστά. μέγιστο ύψος, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξαρτημάτων εκτός της λαβής (λαβή, μηχανισμός σκανδάλης, σχοινοπιάστρα): 50 χιλιοστά συνολικό βάρος, χωρίς τη βέργα: 1500 γραμμάρια.

5 Απαγορεύονται όλες οι σκοπευτικές συσκευές, είτε είναι μαζικής παραγωγής είτε είναι προσαρμοσμένες, όπως διόπτρες λέιζερ από τόξα ή τουφέκια, σταθερές ή ρυθμιζόμενες, όλες οι οπτικές σκοπευτικές συσκευές που τροποποιούν την όραση καθώς και οι μετατροπές στη δομή του ψαροτούφεκου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν σκόπευτρα. Πτερύγια, αντισταθμιστές, αντίβαρα, οδηγοί βέργας με πτερύγια, οποιαδήποτε στήριξη μεταξύ σώματος και ψαροτούφεκου ή στήριξη μπράτσου και ψαροτούφεκου καθώς και ιδιοκατασκευασμένες ανατομικές λαβές, απαγορεύονται Η βέργα, η πετονιά-σκοινί,η μύτη, η καμπάνα και τα λάστιχα μπορούν να αλλαχθούν Τόπος διεξαγωγής του αγώνα Οι αγώνες διεξάγονται σε πισίνα με τα εξής χαρακτηριστικά: Θερμοκρασία νερού 23 C /+5 C Το ελάχιστο μέγεθος της πισίνας πρέπει να είναι 10μ πλάτος και 25μ μήκος, με ελάχιστο βάθος το 1.8μ και μέγιστο βάθος τα 5μ Διαφορετικά μεγέθη πισίνας πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την ΕΟΥΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο χώρος αγώνα πρέπει να διαμορφωθεί όπως αναγράφεται κάτωθι: Ζώνη Ασφαλείας: Ο χώρος μέσα στο νερό που βρίσκεται πίσω από τους στόχους, όπου κανένας δεν επιτρέπεται να μείνει ή να περάσει από εκεί Ζώνη Αγώνα: Ο χώρος μέσα στο νερό για τους αθλητές που θα κάνουν την προσπάθειά τους Ζώνη Εκκίνησης: Ο χώρος μέσα στο νερό που βρίσκεται πριν από τον χώρο αγώνα και χρησιμοποιείται από αθλητές που περιμένουν την σειρά τους στο αγώνισμα Ζώνη Αναμονής: Ο χώρος μέσα στο νερό που βρίσκεται ανάμεσα στο χώρο εκκίνησης και στο χώρο προθέρμανσης.

6 Ζώνη Προθέρμανσης: Ο χώρος μέσα στο νερό που χρησιμοποιείται από τους αθλητές για προθέρμανση πριν τον αγώνα ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΓΩΝΑ A - Γραμμή στόχων B - Γραμμή βολών C - Γραμμή εκκίνησης D - Όριο χώρου αναμονής E - Χώρος προθέρμανσης ΑΠΟΣΤΑΣΗ A/B: 4 μέτρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ B/C: 15 μέτρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ D/C: 3 μέτρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ D/E: 3 μέτρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ E/F (Χώρος προθέρμανσης Υπόλοιπο της πισίνας)

7 2.1.5 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΓΩΝΑ Οι ακόλουθες πράξεις απαγορεύονται : Απαγορεύεται οι αθλητές να οπλίζουν σε οποιοδήποτε άλλο χώρο της πισίνας, εκτός κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους στη ζώνη αγώνα Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο A/B (Περιοχή Βολών) Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο C/D (Χώρος Αναμονής) κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ΣΤΟΧΟΙ Το φύλλο του στόχου για το αγώνισμα της ομαδικής σκοποβολής έχει ορθογώνιο σχήμα, με διαστάσεις 33cm x 35cm, με άσπρο φόντο και τοποθετείται σε τέτοιο ύψος, ώστε το κέντρο του κεντρικού στόχου, που ανταποκρίνεται στους 460 βαθμούς, να βρίσκεται 80cm πάνω από τον πυθμένα της πισίνας Το φύλλο του στόχου έχει πέντε (5) ίδιους στόχους, ο καθένας αποτελείται από έξη (6) ομόκεντρους κύκλους, χωρισμένους με μια άσπρη γραμμή ανάμεσα σε δύο συνεχόμενους μαύρους κύκλους και με μια μαύρη γραμμή σε κάθε άλλη περίπτωση, και έχουν την εξής βαθμονόμηση: ΚΥΚΛΟΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΒΑΘΜΟΙ ΧΡΩΜΑ 1 ος Κύκλος 1.2 εκ. 460 έως 400 βαθμοί Άσπρο 2 ος Κύκλος 3.2 εκ. 390 έως 300 βαθμοί Άσπρο 3 ος Κύκλος 5.2 εκ. 295 έως 250 βαθμοί Μαύρο 4 ος Κύκλος 7.2 εκ. 245 έως 200 βαθμοί Μαύρο 5 ος Κύκλος 9.2 εκ. 195 έως 150 βαθμοί Άσπρο 6 ος Κύκλος 11.2 εκ. 145 έως 100 βαθμοί Άσπρο

8 2.1.7 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η βαθμολόγηση στο αγώνισμα του Υπερδιάθλου γίνεται σύμφωνα με τις κάτωθι διαδικασίες. Κάθε βολή καταμετρείται και καταγράφεται το άθροισμα των τριών βολών. Η τελική βαθμολογία υπολογίζεται ως εξής: Σύνολο βαθμών από στόχους χρόνος(σε δευτερόλεπτα Χ 2)Χ 2 ποινές. Αρνητική βαθμολογία δεν λαμβάνεται υπ. οψιν. Παράδειγμα: Σύνολο βολών =1055 Χρόνος: 2 λεπτά και 30 δεύτερα (150 sec) x 2 = 300 Βαθμοί: =755 Χ 2=1510 Ποινή: 100 βαθμοί Τελική βαθμολογία: = Η αξιολόγηση κάθε βολής θα γίνεται με τη χρήση ενός ειδικά βαθμονομημένου χάρακα, μόνο για την επιβεβαίωση ότι η βολή δεν είναι εκτός στόχου, με την κάτωθι διαδικασία: ο βαθμονομημένος χάρακας τοποθετείται σε κάθε ένα στόχο ξεχωριστά, ταιριάζοντας τον στόχο με τις περιφέρεις του χάρακα. Θα χρησιμοποιείται ένα κομμάτι βέργας 6.5mm, που θα τοποθετείται στο σημείο της βολής Εάν το κέντρο της βολής είναι εκτός της κλίμακας βαθμολόγησης, τότε η βολή θα θεωρείται εκτός στόχου. Εάν το ίχνος της βολής δεν είναι καθαρά ορατό στο χαρτί του στόχου, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η τοποθέτηση του κομματιού της βέργας και ως εκ τούτου να μην μπορεί να υπολογιστεί η βολή, τότε η εγκυρότητα ή όχι της βολής θα καθορίζεται απευθείας από τον Αλυτάρχη Η αξιολόγηση των στόχων θα λαμβάνει μέρος όταν θα έχουν συμπληρώσει την προσπάθειά τους όλοι οι συμμετέχοντες της σειράς. Στο τέλος των βολών οι αθλητές θα έχουν ένα λεπτό για να ελέγξουν τις βολές τους. Υποχρεούνται να αφήσουν τα όπλα τους στην γραμμή εκκίνησης και επιτρέπεται να πλησιάσουν αλλά απαγορεύεται να αγγίξουν τον στόχο τους. Παραβίαση της διαδικασίας επιφέρει ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα.

9 Στο τέλος της βαθμολόγησης, το φύλλο με τους στόχους του κάθε αθλητή θα είναι διαθέσιμο, για τον αρχηγό της ομάδας του συγκεκριμένου αθλητή, ή σε περίπτωση απουσίας του αρχηγού, διαθέσιμο για τον αθλητή που αγωνίστηκε, μόνο με την παρουσία του Αλυτάρχη, ο οποίος έπειτα θα εκδώσει το αποτέλεσμα Σε περίπτωση ενστάσεως, ο αρχηγός, ή εν απουσία του ο αθλητής, πρέπει να υποβάλει το έντυπο ενστάσεως που περιέχεται στα συνοδευτικά έντυπα του κανονισμού Παραβάσεις και ποινές Εάν ο χρόνος ξεπεραστεί, η χειρότερη βολή δεν θα καταμετρηθεί Εάν υπάρξουν δύο βολές σε έναν στόχο καταμετράται μόνον η μικρότερη Εάν υπάρξουν περισσότερες από τρεις βολές στον στόχο, η μεγαλύτερη δεν υπολογίζεται στην βαθμολογία Εάν πραγματοποιηθούν περισσότερες από τρεις βολές προς τον στόχο έστω και αν δεν αφεθεί ίχνος, η μεγαλύτερη βολή δεν υπολογίζεται στην βαθμολογία Ο αθλητής που κάνει παραβίαση αυτών των κανονισμών κατά τον αγώνα υπόκειται σε ποινές ως κατωτέρω Ξεπεράσει την γραμμή βολών με την μύτη της βέργας κατά την διάρκεια της βολής. Ποινή: 100 βαθμοί για κάθε παράβαση Βουτάει ή οπλίζει το όπλο του προτού δοθεί σήμα εκκίνησης. Ποινή :Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Οπλίζει ή δοκιμάζει το όπλο του σε περιοχή άλλη από την ζώνη αγώνα Ποινή :Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Οπλίζει ή δοκιμάζει το όπλο του σε χρόνο εκτός από τις δοκιμαστικές βολές ή της προσπάθειάς του. Ποινή :Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0).

10 Αφήνει οπλισμένο όπλο στον πυθμένα της πισίνας. Ποινή :Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Δένει κόμπο για να ενώσει δύο κομμάτια σχοινιού-πετονιάς, εάν το σκοινίπετονιά κοπεί κατά την διάρκεια του αγώνα. Ποινή : Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Εισέρχεται στη ζώνη του αγώνα προτού οι προηγούμενοι αθλητές ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους. Ποινή : Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Ο κριτής κρίνει ότι το ψαροτούφεκο παραβιάζει τους κανονισμούς. Ποινή : Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Οπλίσει το όπλο του στην επιφάνεια ή υποβρυχίως χωρίς να είναι στραμμένο προς τον στόχο. Ποινή : Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Αντιαθλητική συμπεριφορά. Ποινή : Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Επιστροφή στην επιφάνεια με το ψαροτούφεκο οπλισμένο. Ποινή : Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Ξεπεράσει την γραμμή βολών με οποιοδήποτε σημείο του σώματός του. Ποινή : Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0) Ο αγωνιζόμενος, μόλις ολοκληρώσει την προσπάθειά του, μπορεί να μαζέψει τον εξοπλισμό του, μόνο όταν όλοι οι αγωνιζόμενοι της σειράς του ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους και μόνο όταν έχει άδεια, αλλιώς : Ποινή : Υποβιβασμός στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογία (0). 2.2 Κριτές Αγώνα και Βοηθητικό Προσωπικό Γενικές Διατάξεις Τα πρόσωπα που ενεργούν ως κριτές και βοηθοί δεν πρέπει να παίρνουν αποφάσεις αυτόνομα αλλά κάθε φορά πρέπει να συμβουλεύονται και να έχουν την έγκριση του Αλυτάρχη, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόσωπο εξουσιοδοτημένο για τις τελικές αποφάσεις.

11 Οι κριτές και οι βοηθοί είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του αγώνα Οι κριτές και οι βοηθοί αναφέρονται παρακάτω: Αλυτάρχης Κεντρικός Κριτής Αγώνα Κριτής Γραμμής Βολών Κριτής/Βαθμολογητής Αφέτης Χρονομέτρης Γραμματέας αγώνα Γιατρός αγώνα Βοηθοί Το προσωπικό, οι κριτές και οι βοηθοί, εκτός από τον Αλυτάρχη, μπορούν να οριστούν από τον διοργανωτή όμιλο Αλυτάρχης Σε Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα ο Αλυτάρχης ορίζεται από την CMAS Ο Αλυτάρχης έχει πλήρη έλεγχο και εξουσία στο προσωπικό που αναφέρεται στο άρθρο O Αλυτάρχης έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες : Να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις που θα λάβει μέρος ο αγώνας; Να ελέγξει την εγκυρότητα των εγγράφων των συμμετεχόντων Να ελέγξει και να εγκρίνει τις δηλώσεις συμμετοχής και να καθορίσει την σειρά των δοκιμαστικών βολών Να ελέγξει και να εγκρίνει τη βαθμολογία πριν ανακοινωθεί Ο Αλυτάρχης πρέπει να εγγυηθεί τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και να λύσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει όσον αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα, σε περιπτώσεις που δεν προβλέπονται από τους κανονισμούς Πρέπει να εγγυηθεί για τη σωστή διεξαγωγή του αγώνα, να ελέγξει ότι όλοι οι κριτές και βοηθοί, είναι παρόντες και έχουν λάβει τις θέσεις που τους έχουν ανατεθεί. Μπορεί να ορίσει αντικαταστάτες για προσωπικό που απουσιάζει, αδυνατεί να παρευρεθεί ή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του. Εάν θεωρηθεί απαραίτητο μπορεί να ορίσει επιπλέον προσωπικό Δίνει εντολή στον Αφέτη υπεύθυνο της έναρξης να δώσει το σήμα εκκίνησης, αφού ελέγξει ότι όλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν το προσωπικό και τους βοηθούς, είναι στις θέσεις τους και έτοιμοι να ασκήσουν τα καθήκοντά τους Μπορεί να αναβάλει την έναρξη των δοκιμαστικών βολών και να δώσει νέα εκκίνηση.

12 Ο Αλυτάρχης, σε συμφωνία με τον κεντρικό κριτή, μπορεί να διακόψειαναστείλει ή να ακυρώσει τον αγώνα σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Αυτό μπορεί να συμβεί π.χ. σε κακές καιρικές συνθήκες (εάν ο αγώνας διεξάγεται σε ανοιχτή πισίνα) ή εάν οι εγκαταστάσεις όπου διεξάγεται ο αγώνας δεν πληρούν πλέον τις προδιαγραφές που απαιτούνται από τους κανονισμούς Ο Αλυτάρχης επιβάλλει ποινή σε οποιονδήποτε αθλητή για κάθε παράβαση ή οτιδήποτε αντικανονικό υποπέσει στην αντίληψή του προσωπικά ή του αναφερθεί από άλλους κριτές Κεντρικός κριτής αγώνα Ο Κεντρικός κριτής αγώνα επιβλέπει και διευθύνει όλα τα στάδια της διοργάνωσης, με την συνεργασία,στο μέτρο που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του, των υπολοίπων κριτών του αγώνα (με την έγκριση του Αλυτάρχη) Κριτής Γραμμής βολών Ο κριτής Γραμμής βολών πρέπει να είναι τοποθετημένος στην γραμμή βολών, που καθορίζεται από μια μαύρη γραμμή στον πυθμένα της πισίνας και μια επιπλέουσα γραμμή στην επιφάνεια Ο κριτής γραμμής βολών ελέγχει την γραμμή βολών και ενημερώνει τον Αλυτάρχη για τα εξής: πέρασμα της γραμμής βολών με την άκρη της βέργας ή με οποιοδήποτε μέρος του σώματος των αθλητών; των αριθμό των βολών, παραβάσεις των κανονισμών και αντιαθλητική συμπεριφορά Κριτής/Βαθμολογητής Ο Κριτής είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη διατήρηση των στόχων μέχρι το πέρας της διοργάνωσης; ελέγχει τις βολές και βαθμολογεί με την χρήση του ειδικού βαθμονομημένου χάρακα Ο έλεγχος των βολών πρέπει να διενεργείται μόνο έξω από το νερό με την παρουσία του αρχηγού της ομάδας, ή σε περίπτωση απουσίας του, μόνο του αθλητή που βαθμολογείται ο στόχος, για να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα Αφέτης Ο Αφέτης έχει την ευθύνη να δώσει το σύνθημα της εκκίνησης εφόσον οι αθλητές, οι κριτές και οι χρονομέτρες είναι στις θέσεις τους Χρονομέτρες

13 Κάθε προσπάθεια χρονομετρείται από την αρχή μέχρι το τέλος της χωρίς διακοπές, με την ακρίβεια ενός δεκάτου του δευτερολέπτου Για κάθε προσπάθεια, η χρονομέτρηση ξεκινάει όταν ο Αφέτης δώσει το σύνθημα της έναρξης Η χρονομέτρηση σταματάει όταν ο αγωνιζόμενος σηκώσει το χέρι του έξω από το νερό και πίσω από την γραμμή εκκίνησης Η χρονομέτρηση καταγράφεται σε λεπτά, δευτερόλεπτα και δέκατα του δευτερολέπτου Γραμματέας Αγώνα Ο Γραμματέας αγώνα είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της ακρίβειας των σημειώσεων όσο αναφορά τα αποτελέσματα και τις κατατάξεις, που κοινοποιούνται από τον Αλυτάρχη Ορίζει δικούς του βοηθούς και συντονίζει την εργασία τους Προετοιμάζει ολόκληρη την γραμματειακή ύλη και τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για την διοργάνωση Επαληθεύει τα αποτελέσματα, αναφέρει νέα ρεκόρ, τοποθετώντας τα στα αρχεία επισήμων ρεκόρ. Τοποθετεί την έγγραφη ύλη στο αρχείο της διοργάνωσης, θέτοντάς τη διαθέσιμη στον Αλυτάρχη Μεταφέρει τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αθλητών καθώς και την σύνθεση των ενδεχομένων γύρων επαναληπτικών βολών Τα επίσημα αποτελέσματα και οι κατατάξεις των αθλητών δεν πρέπει να ανακοινώνονται από τον Γραμματέα, χωρίς πρώτα να έχουν εγκριθεί από τον Αλυτάρχη Προετοιμάζει την τελική αναφορά της διοργάνωσης Εφόσον υπάρχει γραφείο τύπου, ο Γραμματέας αγώνα μπορεί, μόνο μετα την άδεια του Αλυτάρχη, να ανακοινώσει πληροφορίες του αγώνα στα μέσα Γιατρός αγώνα Ο γιατρός αγώνα πρέπει να εγγυάται τα μέτρα πρώτων βοηθειών στα άτομα που μπορεί να έχουν ένα ατύχημα, παρέχοντάς τους την απαραίτητη βοήθεια από τη στιγμή που το ατύχημα συμβαίνει έως ότου μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

14 Βοηθοί Η Οργανωτική Επιτροπή ορίζει τους λοιπούς βοηθούς που κρίνονται αναγκαίοι για τον αγώνα, τα άτομα αυτά τελούν υπό την εποπτεία του κεντρικού κριτή ο οποίος, μαζί με τον Αλυτάρχη, καθορίζει τα διάφορα καθήκοντα που θα ανατεθούν στο καθένα από αυτούς Προκαταρτική συνάντηση Την ημέρα πριν τον αγώνα, πρέπει να γίνει μια συνάντηση μεταξύ: Αλυτάρχη Κεντρικού Κριτή Αγώνα Αρχηγών ομάδων Ιατρού αγώνα Ο σκοπός της συνάντησης είναι να προσδιορίσει: Τεχνικά θέματα, χρόνοι και μετακίνηση οδηγίες για τις τελετές έναρξης και λήξης χρόνοι και διαδρομές κλεισμένες για κάθε ομάδα μέτρα ασφαλείας Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρόντες κανονισμοί δεν μπορούν να τροποποιηθούν για οποιονδήποτε λόγο Επιτροπή Η επιτροπή θα αποτελείται από πέντε (5) μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά: - Ο Αλυτάρχης, ως πρόεδρος, - ένας (1) εκπρόσωπος, ορισμένος από την Ε.Ο.Υ.ΔΑ., - τρεις (3) εκπρόσωποι, ορισμένοι από και μεταξύ των αρχηγών των ομάδων, - δύο (2) αναπληρωματικοί, ορισμένοι από και μεταξύ των αρχηγών των ομάδων Η επιτροπή έχει το καθήκον να εξετάζει τις ενστάσεις που έχουν κατατεθεί και να πάρει απόφαση μέσα σε μια ώρα από την κατάθεσή τους Η ένσταση γίνεται δεκτή μόνο εάν κατατεθεί από τον αρχηγό της εκάστοτε ομάδας, ή από τον αθλητή στην περίπτωση απουσίας του αρχηγού Μια ένσταση πρέπει να υποβάλλεται εγγράφως, στα Ελληνικά μέσα στο μη ανανεώσιμο όριο των τριάντα (30) λεπτών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κατάταξης Η κατάθεση της ένστασης πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο των 50,00 (πενήντα) ευρώ, το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί μόνο εάν η ένσταση δικαιωθεί από την κριτική επιτροπή.

15 Η ένσταση πρέπει να γίνει στο έντυπο Α και παραδίδεται αποκλειστικά και μόνο στον Αλυτάρχη Οι αποφάσεις λαμβάνονται με πλειοψηφία, με την παρουσία τουλάχιστον τεσσάρων μελών της Κριτικής Επιτροπής Σε περίπτωση ισοψηφίας, η ψήφος του Προέδρου θα είναι καθοριστική Οι αποφάσεις της Κριτικής Επιτροπής δεν υπόκεινται σε προσφυγή, εκτός εάν εγερθούν νέα στοιχεία, που δεν εξετάστηκαν κατά τη στιγμή της καταγγελίας Η απόφαση πρέπει να κοινοποιείται αμέσως στον αιτούντα κατά τη λήξη της συνεδρίασης Ο Αλυτάρχης κοινοποιεί την απόφαση αυτή εγγράφως, χρησιμοποιώντας το έντυπο Β. 3. ENOTHTA III 3.1 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ Η σειρά εκκίνησης των αθλητών θα πρέπει να αποφασιστεί με βάση της κλήρωσης που εκτελείται από τον Αλυτάρχη. Η κλήρωση πρέπει να γίνει με την παρουσία των κριτών και των αρχηγών της κάθε ομάδας. 3.2 ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ Ο αθλητής καλείται από την διοργάνωση προκειμένου να προετοιμάσει τη θέση του στο αγώνισμα σε μέγιστο χρόνο δύο (2) λεπτά, και στη συνέχεια θα πρέπει να λάβει θέση πίσω από τη γραμμή εκκίνησης και να περιμένει το σήμα έναρξης της προσπάθειάς του, η οποία θα πρέπει να δίνεται μέσα σε ένα (1) λεπτό Το αγώνισμα εκτελείται με την εξής διαδικασία: Όταν ο Αφέτης δώσει το σύνθημα έναρξης, ο αθλητής καταδύεται και κολυμπάει υποβρυχίως προς την γραμμή βολών σε άπνοια Μπορεί να οπλίσει το ψαροτούφεκό του είτε στην επιφάνεια, πίσω από την γραμμή εκκίνησης, ή υποβρυχίως ενώ κατευθύνεται προς την γραμμή βολών, ή μπροστά στην γραμμή βολών Εάν η όπλιση γίνεται στην επιφάνεια, πρέπει να γίνεται πριν ο αθλητής περάσει την γραμμή εκκίνησης με κατεύθυνση προς την γραμμή βολών.

16 Ο αθλητής πρέπει να εκτελέσει βολή κρατώντας το όπλο με το ένα του χέρι και μόνο Μετά την εκτέλεση της βολής, ο αθλητής πρέπει να διανύσει υποβρύχια πορεία σε άπνοια μέχρι πίσω από την γραμμή εκκίνησης, και εκεί αφού πάρει τουλάχιστον μια αναπνοή, θα επαναλάβει την ίδια διαδρομή εωσότου ολοκληρωθούν οι 3 βολές του Η προσπάθεια ολοκληρώνεται και η χρονομέτρηση σταματάει, μόνο όταν ο αθλητής βγει στην επιφάνεια με το όπλο του, πίσω από την γραμμή εκκίνησης, και σηκώσει το χέρι του ψηλά. 3.3 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπάρχει πρόβλεψη για συγκεκριμένα περιστατικά. Ένα συγκεκριμένο περιστατικό κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα, ορίζεται ως η περίπτωση να χαλάσει το ψαροτούφεκο ή διάφορα προβλήματα με τον εξοπλισμό της διοργάνωσης ή των εγκαταστάσεων διεξαγωγής του αγώνα Σε περίπτωση που χαλάσει το ψαροτούφεκο ή κοπεί η πετονιά-σκοινί, ο αθλητής μπορεί να αντικαταστήσει το ψαροτούφεκο με ένα ψαροτούφεκο αντικατάστασης ή με μια βέργα έτοιμη με πετονιά-σκοινί σε άριστη κατάσταση, τα οποίο τοποθετούνται πίσω από τη γραμμή εκκίνησης πριν από την έναρξη της προσπάθειας Κατά την διαδικασία αλλαγής του ψαροτούφεκου, η χρονομέτρηση δεν διακόπτεται Εάν το ψαροτούφεκο αντικατάστασης ή η βέργα δεν είναι τοποθετημένα πίσω από τη γραμμή εκκίνησης ο αθλητής θα ολοκληρώσει τη προσπάθεια του και θα βαθμολογηθούν μόνο οι βολές μέχρι εκείνη τη στιγμή Το ψαροτούφεκο αντικατάστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μόνο σε περίπτωση που το κύριο χαλάσει Τα ψαροτούφεκα που αντικαθίστανται ελέγχονται από τον Αλυτάρχη και αν δεν έχει γνώση του συγκεκριμένου περιστατικού, θα επιβάλει ποινή στον αθλητή Οι αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν επιτρέπεται να κάνουν οποιεσδήποτε επισκευές στο ψαροτούφεκο ή σε μέρη του ψαροτούφεκου Σε περίπτωση ενός συγκεκριμένου περιστατικού, λόγω προβλήματος που οφείλεται σε εξοπλισμό της διοργάνωσης ή τις εγκαταστάσεις διεξαγωγής, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι εξής διαδικασίες:

17 Ο αθλητής πρέπει να αναφέρει το συγκεκριμένο περιστατικό αφού διανύσει την πορεία του υποβρυχίως μέχρι πίσω από την γραμμή εκκίνησης ακόμη και χωρίς το όπλο του εάν η βέργα έχει κολλήσει στον στόχο, σηκώνοντας το χέρι του. Η χρονομέτρηση διακόπτεται για την προσπάθειά του, ενώ η προσπάθεια των υπολοίπων αθλητών συνεχίζεται Όταν η αιτία που δημιούργησε το συγκεκριμένο περιστατικό επιλυθεί, ο αθλητής λαμβάνει θέση πίσω από την γραμμή εκκίνησης, όπου θα του δοθεί νέο σήμα εκκίνησης μετά από αντίστροφη μέτρηση 30 δευτερολέπτων Όταν το σήμα εκκίνησης δοθεί, η χρονομέτρηση θα ξεκινήσει και θα προστεθεί στον χρόνο που είχε ο αθλητής μέχρι την διακοπή, και ο αθλητής μπορεί να ολοκληρώσει τις εναπομείνασες βολές Μόλις εκτελεστεί η τελευταία βολή, ο αθλητής πρέπει να πάει πίσω από την γραμμή εκκίνησης υποβρυχίως και να σηκώσει το χέρι του, ώστε να διακοπεί η χρονομέτρηση. 3.4 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΕΪ-ΟΦ Η κατάταξη γίνεται σύμφωνα με τον μεγαλύτερο αριθμό βολών που βρήκαν τον στόχο στο συντομότερο δυνατό χρόνο, αφού αφαιρεθούν τυχόν ποινές χρόνου Πλέϊ οφ θα λάβουν μέρος μόνο στην περίπτωση ισοπαλίας και σε βαθμολογία και σε χρόνο για τις τρεις πρώτες θέσεις, με μια πλήρη διαδικασία αγώνα Διάθλου μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι τρεις πρώτες θέσεις. 4. ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΘΥΝΗ Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να έχει σταλεί από τον αντίστοιχο Σύλλογο, υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο του, που εγγυάται ότι όλα τα μέλη της ομάδας του είναι τουλάχιστον 16 χρονών, και τηρούν τις προϋποθέσεις για άσκηση υποβρύχιας δραστηριότητας, και έχουν επίγνωση των κανόνων ασφαλείας καταδύσεων Ο διοργανωτής σύλλογος πρέπει να εγγυηθεί για την απαραίτητη βοήθεια της σωστής διεξαγωγής της διοργάνωσης, και πρέπει να διασφαλίσει την παροχή πρώτων βοηθειών από εξειδικευμένο προσωπικό ιατρικής περίθαλψης, που έχει οριστεί για αυτόν τον σκοπό.

18 4.1.3 Οι διοργανωτές, οι εκπρόσωποι τους και οι συνεργάτες τους, καθώς και ο Αλυτάρχης και οι κριτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές στον εξοπλισμό των συμμετεχόντων, ή για τυχόν ατυχήματα που συμβούν στους αγωνιζόμενους και τους άλλους συμμετέχοντες, μετά τη συμμετοχή τους στο αθλητικό γεγονός.

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΘΛΟΥ

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΘΛΟΥ ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΘΛΟΥ 1.ΕΝΟΤΗΤΑ Ι 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1.1 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισμα που πραγματοποιείται σε πισίνα από αθλητές εξοπλισμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ 1 ΕΝΟΤΗΤΑ I 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1.1 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισμα που πραγματοποιείται σε πισίνα από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΜΑ ΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ (ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ)

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΜΑ ΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ (ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ) ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΜΑ ΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ (ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ) 1 ΕΝΟΤΗΤΑ I 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1.1 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισµα που πραγµατοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Τα αγωνίσματα της ακρίβειας και του δίαθλου έχουν δύο ξεχωριστές κατηγορίες : Ανδρών και γυναικών.

Τα αγωνίσματα της ακρίβειας και του δίαθλου έχουν δύο ξεχωριστές κατηγορίες : Ανδρών και γυναικών. ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισμα, που πραγματοποιείται σε πισίνα από αθλητές εξοπλισμένους σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 9 των κανονισμών,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2012 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΡΙΣΜΟΙ...2 ΓΕΝΙΚΑ.3 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/11 CA 171

ΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/11 CA 171 ΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/11 CA 171 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα 2 1. ΤΜΗΜΑ 1...3 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ 3 1.1.1. Άπνοια.3 1.1.2. Δυναμική Άπνοια 3 1.1.3. Απώλεια Συνείδησης Υποξία (Black out)...

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1 Διοργάνωση : Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα...... 2 1. ΤΜΗΜΑ 1... 3 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ.3 1.1.1. Άπνοια...3 1.1.2. Δυναμική Άπνοια..3 1.1.3. Απώλεια

Διαβάστε περισσότερα

SPEED APNEA ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2013/08 CA 183

SPEED APNEA ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2013/08 CA 183 SPEED APNEA ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2013/08 CA 183 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα...... 2 1. ΤΜΗΜΑ 1... 3 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ.3 1.1.1. Άπνοια...3 1.1.2. Διοργάνωση, Αγώνας και Ατομική Προσπάθεια...3 1.1.3. Speed

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ

ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό μία μεγάλη προσέλευση σκοπευτών από μέλη σκοπευτές άλλων συλλόγων στους αγώνες του Σταθερού Στόχου που διοργανώνουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού. Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου

Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού. Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου World Robot Olympiad 2016 Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολόγηση Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου Έκδοση: 15/01/2016 Προσαρμογή στα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (με βάση τις οδηγίες της CMAS) Σύντομη περιγραφή του παιχνιδιού: Το υποβρύχιο ράγκμπυ είναι ένα τρισδιάστατο άθλημα που παίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού,

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει την εξής μορφή: (5)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης στους παραλυμπιακούς αγώνες χωρίζoνταν σε δύο είδη : όρθια και καθιστή πετοσφαίριση. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

WRO 2015. Κατάδυση μαργαριταριών (PEARL DIVING)

WRO 2015. Κατάδυση μαργαριταριών (PEARL DIVING) WRO 2015 Κανονική Κατηγορία Δημοτικό Περιγραφή του παιχνιδιού, κανόνες και βαθμολογία Κατάδυση μαργαριταριών (PEARL DIVING) (Προσαρμογή στα Ελληνικά: Άρης Λούβρης) 2 Περιεχόμενα Περιγραφή του Παιχνιδιού...

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 Σελίδα1 «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ «KIDS ATHLETICS» 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Η Οργανωτική Επιτροπή των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV Σεπτέμβριος 2015 - 2-1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Χρόνος Περιγραφή Ενέργειες διαιτητών Ενέργεια ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 1 Ο χλμ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ~ Τ.Κ. 33100 ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗΛ. 2265072321 ~ FAX: 2265029646 e -mail: epsfok1@otenet.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Τ.Ε.Ι. Πληροφορίες: Χ. Οικονόμου E mail: oikonomou@teiser.gr Τηλ: 2321049226 49162 / 6974 118983 Fax: 23210 49226 Σέρρες, 12 Φεβρουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS 18 23 Απριλίου 2017 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2018 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: (4) τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

Εργοστάσιο Ανακύκλωσης

Εργοστάσιο Ανακύκλωσης World Robot Olympiad 2016 Κατηγορία Regular (Κανονική) Λύκειο Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολόγηση Εργοστάσιο Ανακύκλωσης Έκδοση: 15 Ιανουαρίου 2016 Επιμέλεια: Κλαδογένης Δημήτρης & Δανελλάκης

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες)

Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες) Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες) Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολογία Επιμέλεια: Τούρλος Ιωάννης Τσατσαρώνης

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας και στους κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 Αθήνα,10.04.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 81/10.04.2018 Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 36ου

Διαβάστε περισσότερα

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32 Αθήνα, 13.03.2019 Αριθμ. πρωτ.: Α 102/14.03.2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 37ου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. Προγράμματα 1.1. Κάθε πρόγραμμα Τραμπολίνο απαρτίζεται από 10 ασκήσεις. 1.2. Δεν επιτρέπεται η επαναληπτική προσπάθεια ενός προγράμματος. 1.2.1. Εάν υπάρχει φανερή ενόχληση στην εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας

Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολογία Α έκδοση Επιμέλεια: Τούρλος Ιωάννης Τσατσαρώνης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 07-11 Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ [DP] ορίζει ένα κανόνα για την παράβαση του οποίου η ποινή ευρίσκεται στη διακριτική απόφαση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics)

Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics) Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics) Στόχος της δοκιμασίας είναι το ρομπότ να σκοράρει όσο πιο πολλούς πόντους μπορεί σε μια έκδοση ρομποτικού Tetris με το όνομα Tetrastack. Το ρομπότ θα βρει, αναγνωρίσει

Διαβάστε περισσότερα

FINA Εγκεκριμένοι κανόνες Water Polo

FINA Εγκεκριμένοι κανόνες Water Polo FINA 2018 Εγκεκριμένοι κανόνες Water Polo κανονισμών - 1 Rule WP 20 Απλά φάουλ (κόρνερ) WP 20.15 Ο χρονομέτρης που καταγράφει τον χρόνο κατοχής της μπάλας θα επαναφέρει το χρονόμετρο στα 30 : c) Όταν η

Διαβάστε περισσότερα

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού.

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού. Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Optimist 07-11 Μαΐου 2013 Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία - Ναυτικός Όµιλος Κατερίνης Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - ήµος Κατερίνης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, 22-27 Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι αγώνες θα διέπονται από τους «κανόνες» όπως αυτοί ορίζονται στους Κανονισμούς Ιστιοδρομιών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος...

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 Ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2009 1 Άρθρο 1: ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2017 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης για τα άτομα με κινητική αναπηρία παίζεται από όρθια ή καθιστή θέση (δύο τύποι).. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο NΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με τo Δήμο Πειραιά, στα πλαίσια του Kayak Greece, διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» 26-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας. 1.2 Ο κανόνας 40.1

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ

Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει από τη λίστα των παικτών έως δύο εξειδικευμένους αμυντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 2άδων τύπου «9 no-tap»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015 Αρ. Πρωτ: 132 Περιστέρι, 02 Φεβρουαρίου 2015 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:-

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 21/4/2019 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 037/03.04.2019 Οργάνωση: ΑΟΠ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1 Απριλίου 2019 09:00

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 3/4/2016 - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Α.Σ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ 2019 1. ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Αν χρησιμοποιούνται χωρίσματα, δείτε την ενότητα 3. Ξεκινώντας με τον παίκτη που μοίρασε, οι δηλώσεις πρέπει να αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09 www.e-sudoku.gr 1 3O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 2 MAIOY 2009 Οι παρόντες κανονισμοί συντάχθηκαν λαμβάνοντας υπ όψιν τους επίσημους κανονισμούς του παιχνιδιού καθώς και τους κανονισμούς της World Puzzle

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ έχει την τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στους αγώνες «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2012 28 &29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 LASER RDL LASER STD - OPTIMIST ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ης & 4 ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα