ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Transcript

1 ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Τώρα βήμα αλλαγής στο ΣΑΤΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 20 Απρίλη 2013 Για να απαλλαγούμε από τον κυβερνητικό συνδικαλισμό ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ της ΠΑΣΕΒΕ. Ψήφισε Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε στο ΤΑΞΙ Στις Ιούνη εκλέγουμε νέο Δ.Σ. στο ΣΑΤΑ και αντιπροσώπους για την ΠΟΕΙΑΤΑ. Η μάχη αυτή είναι σημαντική. Όσο πιο ισχυρές είναι οι αγωνιστικές δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ, τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή μας την επόμενη μέρα των εκλογών. ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ. Το δίχρονο αυτό δώσαμε μικρές και μεγάλες μάχες, με αποκορύφωμα την πολυήμερη απεργία μας το καλοκαίρι του Ορθώσαμε ανάστημα απέναντι στη φοροληστεία, την απελευθέρωση, απέναντι σε κάθε μέτρο που στόχο έχει τον εκτοπισμό μας για να μείνει ελεύθερος ο χώρος να επενδύσουν τα μονοπώλια. Δεν λυγίσαμε στις διώξεις και τα δικαστήρια. Αποδείξαμε ότι έχουμε δύναμη. Σήμερα και ενώ η κρίση και οι συνέπειές της είναι πιο ορατές, είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή των συσχετισμών, η ισχυροποίηση των συνεπών αγωνιστικών δυνάμεων που θα συμβάλει στην ανασύνταξη του κινήματος, η ενίσχυση της συμμαχίας με τους άλλους εργαζόμενους που υποφέρουν. Αυτό σημαίνει: Σωματείο που θα οργανώνει την πάλη για όλα τα προβλήματα. Σωματείο με αγωνιστικό προσανατολισμό διεκδίκησης και όχι συμβιβασμού και «δημιουργικών προτάσεων». Σωματείο που θα παλεύει για μέτρα ανακούφισης των συναδέλφων που υποφέρουν και που θα νοιάζεται για τα προβλήματα των οικογενειών τους. Σωματείο που θα παλεύει ενάντια στους φόρους και τα χαράτσια, στα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων και τις δανειακές συμβάσεις που μας εξαθλιώνουν κάθε μέρα και περισσότερο. Που θα στέκεται με ανυπακοή ενάντια στα μέτρα και δεν θα μας καλεί να σκύψουμε το κεφάλι. Σωματείο που θα συνδέει τον κλάδο και με άλλους κλάδους που αγωνίζονται, που θα συμβάλει στο να ενισχύεται η συμμαχία και να μεγαλώνει η δύναμή μας και με τους οδηγούς και συνολικά με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στους κλάδους των μεταφορών. Που θα επιδιώκει να δυναμώσει ο ενιαίος αγώνας, η λαϊκή συμμαχία. Η επίθεση είναι ενιαία χτυπάει όλα τα λαϊκά στρώματα, απαιτείται ενιαίο μέτωπο πάλης εργατών, υπαλλήλων, φτωχών αγροτών, μικρών ΕΒΕ, κάθε νέου και νέας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

2 Μόνο με μια τέτοια γραμμή μπορεί να ζωντανέψει το σωματείο, να γίνουν πιο αποτελεσματικοί οι αγώνες να ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ. Συνάδελφε ταξιτζή, Τέτοιο κίνημα χρειάζεται σήμερα Καμιά άλλη δύναμη σήμερα δεν έχει αυτό τον προσανατολισμό, αυτή την κατεύθυνση. Οι αυτοαπασχολούμενοι στο ΤΑΞΙ μετρήσαμε την δύναμή μας, δώσαμε μάχες με επιτυχία όλο το προηγούμενο διάστημα συσπειρωμένοι στις Επιτροπές Αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ μαζί και με άλλους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Η Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία μπήκε μπροστά για να οργανωθεί ο αγώνας για όλα τα ζητήματα, οι ίδιοι οι ταξιτζήδες να νιώσουν την δύναμή τους να παλέψουν για το δίκιο τους Η Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία πρωτοστάτησε στη συγκρότηση ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ που συνέβαλαν αποφασιστικά στην οργάνωση και επιτυχία των κινητοποιήσεων. Πέντε πορείες με τα αυτοκίνητα οργάνωσε προς τα Υπουργεία. Η Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία ενημέρωσε σταθερά τον κλάδο και επιβεβαιώθηκε, όταν οι άλλοι κοίμιζαν τον κλάδο και μας κατηγορούσαν ότι κινδυνολογούμε. Κάλεσε τους συναδέλφους να οργανώσουμε τον αγώνα ενάντια στην απελευθέρωση, είτε ήταν σχέδιο Ρέππα, είτε Ραγκούση. Δεν υπάρχει καλή και κακή απελευθέρωση, λέγαμε. Η Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία μπήκε μπροστά να οργανωθεί ο αγώνας για το φορολογικό, κάλεσε σε απεργίες, σε συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις. Απαίτησε στο Δ.Σ. του ΣΑΤΑ από όλες τις παρατάξεις να πάρουν θέση, να μπει μπροστά το σωματείο να αντιδράσουμε στην φορολόγησή μας από το πρώτο ευρώ. Όλοι οι άλλοι γύρισαν την πλάτη στον αγώνα. Η Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία ήταν παρόν σε όλα τα ζητήματα που απασχόλησαν τους ταξιτζήδες. Για τις πιάτσες, το ασφαλιστικό, το κυνηγητό της Τροχαίας, το ΚΤΕΟ κ.ά. Η Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία οργάνωσε την αντίσταση του κλάδου ενάντια στις διώξεις σε όσους πήραν μέρος στις απεργίες. Συνέβαλε να μην πάει ο κάθε συνάδελφος μόνος του σαν «πρόβατο» στη σφαγή. Την ίδια ώρα η πλειοψηφία του ΣΑΤΑ κοίμιζε τον κλάδο με την λογική ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί ο Λυμπερόπουλος έχει συνεννοηθεί με την Κυβέρνηση για νομοθετική ρύθμιση, μάλιστα το διαλαλούσε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ΣΑΤΑ. Οι μικρές νίκες που είχαμε δίνοντας την μάχη οργανωμένα και προσανατολισμένα, στην αποσύνδεση του ΚΤΕΟ από τον ΟΑΕΕ, σε μέτρα ανακούφισης ορισμένων συναδέλφων, στο να δημιουργηθούν πιάτσες, ενάντια στο κυνηγητό της τροχαίας κ.α. είναι παρακαταθήκη, αποδεικνύουν την δύναμή μας.

3 Σήμερα ξέρεις. Έχεις και εσύ ευθύνη. Όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή και τα κόμματα που είναι υπέρ της απελευθέρωσης και συμβάλλουν στην καταστροφή μας, αξιοποίησαν για να επιτύχουν το στόχο τους, τους ξεπουλημένους συνδικαλιστές της πλειοψηφίας στην Ομοσπονδία και το ΣΑΤΑ. Γι αυτό σήμερα οι γαλαζοπράσινοι ακόλουθοι της τρικομματικής συγκυβέρνησης θέλουν να μας πείσουν ότι ήταν επιτυχία ο νόμος 4070 που θεσμοθετεί τα επταθέσια και εννιαθέσια. Πανηγυρίζουν ότι έβαλαν «περιορισμούς» στο Ν που ψήφισε το 2012 η κυβέρνηση που στηρίζουν, και πρωτοστάτησαν στη δημιουργία επιτροπής διαβούλευσης, μαζί με το υπουργείο και το ΣΕΤΕ, για να «ρυθμίσει την αγορά». Να συζητήσουν δηλαδή και να συναποφασίσουν, τι άλλο θα χάσουμε! Σήμερα που το θέμα της απελευθέρωσης επανέρχεται από τη κυβέρνησή τους σε συνδυασμό με τη πιστοποίηση έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Είναι ξεπουλημένοι γιατί στηρίζουν με νύχια και με δόντια την Κυβέρνηση που τάχα πιέζεται από τον τρόικα και τα έχουν βρει με το ΣΕΤΕ που θέλει να μας πάρει τη δουλειά. Υπηρετούν τα συμφέροντα των μαντράδων, δεν ενδιαφέρονται για τον ταξιτζή με μισή και μία άδεια. Μην παρασύρεστε από τα ψηφοδέλτια των λεγόμενων «ανένταχτων», «ανεξάρτητων» και «ακομμάτιστων». Δεν είναι καινούργιοι στον κλάδο, τους ξέρουμε από την καλή και την ανάποδη, στα ψηφοδέλτια αυτά κρύβονται «τυχοδιώκτες» του κινήματος. Φτιάχνουν παρατάξεις μόνο για τις εκλογές, το υπόλοιπο διάστημα είναι ανύπαρκτοι. Σε όλες τις μεγάλες μάχες στοιχήθηκαν πίσω από την γραμμή του συμβιβασμού, κλακαδόροι του Λυμπερόπουλου και της ΕΣΕΕ. Καμιά συμβολή δεν είχαν στην ανάπτυξη των αγώνων. Συνάδελφε βιοπαλαιστή ταξιτζή Απομόνωσε το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που θέλει να βρωμίσει με την παρουσία του τον κλάδο. Η παράταξή τους ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι να έχουν οι ταξιτζήδες «φωνή στη βουλή» από τους εκλεγμένους Χρυσαυγίτες. Αυτούς που υποστηρίζουν τα συμφέροντα των εφοπλιστών και του ΣΕΤΕ, τους πραγματικούς δηλαδή αντιπάλους των ταξιτζήδων, που προτείνουν δουλειά σε εργάτες με 14 ευρώ, που στήνουν δουλεμπορικά γραφεία. Είναι αυτοί που ζητάνε την ψήφο σου για να επιβάλουν όπως λένε «τον επανέλεγχο όλων των ειδικών αδειών» σε όλους τους ταξιτζήδες. Είναι αυτοί που αύριο θα μας «θεωρούν παράνομους» και θα μας κυνηγούν από τις πιάτσες και το δρόμο Συνάδελφε Η ισχυροποίηση της Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας δεν αφορά στενά την ίδια, σε αυτές τις συνθήκες είναι επιτακτική ανάγκη. Είναι απάντηση στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό, που πρεσβεύουν όλοι οι άλλοι, είναι συμβολή στην ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος. Είναι στήριγμα στους χιλιάδες συναδέλφους που παλεύουν με νύχια και με δόντια, ενάντια στις δυσκολίες που αυξάνονται. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να συνεχίσουμε μαζί στον ίδιο αγωνιστικό δρόμο, που ακολουθήσαμε στις απεργίες και μετά, να

4 πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να παραμερίσουμε τις ξεπουλημένες ηγεσίες. Παλεύουμε για την κατάργηση των νόμων που διαλύουν τη δουλειά μας και καταστρέφουν την ζωή την δική μας και των οικογενειών μας Η πολιτική κυβέρνησης Ε.Ε. και στο θέμα της απελευθέρωσης και σε όλα τα ζητήματα δεν διορθώνεται. Μόνο ανατρέπεται!! Όσο συνεχίζεται η πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, τόσο θα δυσκολεύεται η ζωή των αυτοαπασχολούμενων, τόσο το μεροκάματο θα βγαίνει και πιο δύσκολα. Μοναδική προοπτική και για τους αυτοαπασχολούμενους στα ΤΑΞΙ είναι ο κοινός αγώνας με τους εργαζόμενους για άλλο δρόμο ανάπτυξης της κοινωνίας και της οικονομίας, χωρίς μονοπώλια, για δημόσια κοινωνική ιδιοκτησία στα συγκεντρωμένα μέσα μεταφοράς που θα εξασφαλίζει σταθερή δουλειά, ικανοποιητικό μεροκάματο, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και πλήρη κάλυψη ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων. Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Κατάργηση του νόμου της λεγόμενης απελευθέρωσης. Η άδεια ΤΑΞΙ να μείνει προσωπική Όχι στην παράδοση του κλάδου στο μεγάλο κεφάλαιο. Όχι στην κατάργηση του ενιαίου κομίστρου. Όχι στα επταθέσια και εννιαθέσια χωρίς ταξίμετρο και στην ενοικίαση μετά οδηγού. Να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στους ταξιτζήδες για την συμμετοχή τους στις απεργίες. Μείωση 50% των ασφαλίστρων στα αυτοκίνητα, αρκετά κερδίζουν οι ασφαλιστικές εταιρίες στην πλάτη μας. Πάγωμα των χρεών προς το δημόσιο και τις τράπεζες. Αναστολή των κατασχέσεων όσο διαρκεί η οικονομική κρίση. Κατάργηση του ανατοκισμού. Επίδομα ανεργίας για τους αυτοαπασχολούμενους στα ταξί που αναγκάζονται να παραδώσουν το ταξί γιατί δεν βγαίνουν. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους. Ανανέωση τώρα όλων των βιβλιαρίων ασθενείας ανεξάρτητα από τα χρέη προς το ταμείο. Δραστική μείωση των εισφορών και πάγωμα των χρεών προς το ταμείο όσο διαρκεί η κρίση. Να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις των ασφαλισμένων. Αφορολόγητο όριο στα ευρώ οικογενειακό στα ευρώ και ευρώ για κάθε παιδί. Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45% άμεσα. Μείωση κατά 30% όλων των τιμολογίων των ΔΕΚΟ. Κατάργηση των διοδίων.

5 Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, των φόρων στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης. Χρηματοδότηση άτοκη για τους μικρούς ΕΒΕ όσο διαρκεί η κρίση με την εγγύηση του δημοσίου. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣΑΤΑ Ψήφισε - στήριξε το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Πέμπτη 6/6 /2013, 11:00-19:00 Γραφεία ΟΓΕ, Πλ.Ατταλείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ο δικός

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές,

Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ, ΟΔΟΣ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 1, ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 2 ος όρ. Tηλ. 210.3827.122-210.3827.181 FAX. 210.3827.496 http://syndikatooikodomonathinas.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία,βιοτέχνη, έμπορε,

Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία,βιοτέχνη, έμπορε, Διακήρυξη της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης για τις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου 2017. Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία,βιοτέχνη,

Διαβάστε περισσότερα

Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό

Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό Με συνθήματα όπως «Τα ταμεία χτίστηκαν στου λαού τις πλάτες δεν τα παζαρεύουμε στους κεφαλαιοκράτες»,

Διαβάστε περισσότερα

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου 2017 Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Για ένα σωματείο που θα είναι οργανωτής στον αγώνα απέναντι σε εργοδοσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διακήρυξη

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διακήρυξη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στηρίζεται από την Διακήρυξη για τις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στις 2-3 - 4 Δεκέμβρη 2017 Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε,

Διαβάστε περισσότερα

Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ!

Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τα πλατιά λαϊκά στρώματα να συνεχίζουν να φτωχοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΣΕΒΕ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 3 ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΣΕΒΕ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 3 ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΣΕΒΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 3 ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 13/7/2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, ισσες Με την λήξη της πολύωρης διαπραγμάτευσης, τα μαγειρέματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ενότητα κι αγώνας! Υπάλληλοι, εργάτες, λαϊκά στρώματα όλοι μαζί! Μπορούμε να σταματήσουμε τα νέα μέτρα της σφαγής! Έχουμε τη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Οι Ομοσπονδίες και

Διαβάστε περισσότερα

Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Η - Υ Γ Ε Ι Α ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Η - Υ Γ Ε Ι Α ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Η - Υ Γ Ε Ι Α ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α υ τ ή τ η σ τ ι γ μ ή 1 στους 2 συναδέλφους ΕΒΕ αδυνατούν να καταβάλλουν την εισφορά τους προς τον ΟΑΕΕ (370.000 ενεργοί ασφαλισμένοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν. ΑΣΒΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 18/11/2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν. ΑΣΒΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 18/11/2012 1 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν. ΑΣΒΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 18/11/2012 Εκ μέρους της Ομοσπονδίας των Βιοτεχνών του ξύλου (ΠΟΒΣΚΞ) χαιρετίζω τις εργασίες της σημερινής ημερίδας «για την αντιμετώπιση της ανεργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Συνάδελφοι μικροί έμποροι, αυτοαπασχολούμενοι, Επιβεβαιώθηκε Αποδείχτηκε

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Συνάδελφοι μικροί έμποροι, αυτοαπασχολούμενοι, Επιβεβαιώθηκε Αποδείχτηκε ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΗΣ 2017 Συνάδελφοι μικροί έμποροι, αυτοαπασχολούμενοι, Από τις προηγούμενες εκλογές χιλιάδες συνάδελφοί μας, μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι έβαλαν λουκέτο και οδηγήθηκαν στην ανεργία.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/01/2012 Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Με βασικό σύνθημα: Απαιτούμε, βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί: «πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης

Διαβάστε περισσότερα

κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε.

κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε. κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να κοινό εργατικό μέτωπο ρήξηςαντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε.-δντ

Διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες στις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες στις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Με αφορμή τις αρχαιρεσίες στις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Τον Δεκέμβρη του 2015 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες σε ένα μεγάλο αριθμό Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (60 στους 135, οι 28 στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλ.: 2613 610210 Πάτρα 13/1/2017 E mail: dimospatras@gmail.com ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα Παρασκευή 13 Γενάρη, συναντήσεις με

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Οι εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους στις 21 & 22 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για τον κλάδο μας. Άστοχες πολιτικές προσθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ. 1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ. Συναδέλφισσες, συνάδελφοι φυσικοθεραπευτές. Μισθωτοί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενοι μικροεργαστηριούχοι,

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων. Ανακοίνωση

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων. Ανακοίνωση Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων Αριστοτέλους 11 15, 6ος ορ. Αθήνα, τηλ: 210 5223756, fax: 210 5223721 Ανακοίνωση Ήρθε η ώρα να μπει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Για να είναι πιο δυνατή στο Δήμο η φωνή του λαού ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Ο Συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Δήμο Πρέβεζας με επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, Τα σωματεία που υπογράφουμε αυτό το κείμενο έχουμε ξεκινήσει ήδη από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συνάδελφοι, σας καλωσορίζουμε στην ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου μας. Διανύσαμε άλλο ένα χρόνο από την μεγαλύτερη

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συνάδελφοι, σας καλωσορίζουμε στην ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου μας. Διανύσαμε άλλο ένα χρόνο από την μεγαλύτερη ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συνάδελφοι, σας καλωσορίζουμε στην ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου μας. Διανύσαμε άλλο ένα χρόνο από την μεγαλύτερη καπιταλιστική οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, Κλείνει σήμερα ένας χρόνος από την δολοφονία του άνεργου μεταλλεργάτη Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Ενέργεια που ήρθε

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη

Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη Συνάδελφοι συναδέλφισσες Ο πόλεμος που έχουν κηρύξει κυβέρνηση, αστικό κράτος, πλουτοκρατία, Ε.Ε στο σύνολο των εργαζόμενων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης 10 Φλεβάρη 2016

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης 10 Φλεβάρη 2016 Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης 10 Φλεβάρη 2016 Εισήγηση Συναδέλφισσες συνάδελφοι Το σημερινό έκτακτο ΔΣ έχει ως θέμα Α. την εκτίμηση της απεργίας στις 4 Φλεβάρη και Β. την κλιμάκωση του αγώνα μας απέναντι

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016

Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016 Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016 Θέλουμε να καλέσουμε τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα σωματεία τους, στους τόπους δουλειάς και να ξεκινήσουμε νέους αγώνες, προκειμένου να αποκρούσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ημερομηνία Ανάρτησης: 08/12/2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Εισήγηση Μανώλη Μαθιουδάκη Προέδρου ΕΣΗΕΑ στο Μικτό Συμβούλιο της 8ης Δεκεμβρίου 2003 Στην προηγούμενη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ «Μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας» ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Α Επί της αρχής

ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ «Μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας» ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Α Επί της αρχής 1 Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεωφ. Ηρακλείου 145, 14231 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, τηλ.: 2102592213, 2102592105, 2102592193, 2102592111, fax: 2102592155 e-mail: ko@vouli.κke.gr, http://www.kke.gr Γραφεία Βουλής: 2103708168,

Διαβάστε περισσότερα

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Ο.Δ.Π.Τ.Ε.) Διεύθυνση: Πάντειο Πανεπιστήμιο Λεωφ. Συγγρού 136 Αθήνα Αθήνα 15 Οκτωβρίου 2011 Ταχ. Κωδ.: 17671 Αριθμ. πρωτ.: 181 Τηλέφωνα Προέδρου:6944191513

Διαβάστε περισσότερα

Εργαζόμενοι, άνεργοι, επαγγελματίες, φτωχοί αγρότες, νέοι και νέες,

Εργαζόμενοι, άνεργοι, επαγγελματίες, φτωχοί αγρότες, νέοι και νέες, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Εργαζόμενοι, άνεργοι, επαγγελματίες, φτωχοί αγρότες, νέοι και νέες, Στις 25 Γενάρη έχουμε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ισχυροποιήσουμε το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που και θέλει και μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Συνάδελφοι, Νομίζω ότι η εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου

Διαβάστε περισσότερα

Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ παρεμβαίνει, διεκδικώντας:

Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ παρεμβαίνει, διεκδικώντας: «Κυρία Υπουργέ To ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εδώ και χρόνια έχει ανοίξει το ζήτημα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε το 2013 και σχετική ημερίδα για τα εργατικά «ατυχήματα»

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφοι/ισσες, Συναγωνιστές/στριες

Συνάδελφοι/ισσες, Συναγωνιστές/στριες ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΛΑΔΗ Συνάδελφοι/ισσες, Συναγωνιστές/στριες Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 1 ΚΑΙ 2/2/18. Στα τρία χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βιώσαμε όλοι οι εργαζόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να συμβεί αυτό.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. H εισήγηση των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας. σήμερα πραγματοποιούμε την πανσυνταξιουχική συγκέντρωση βάση της απόφασης της ΣΕΑ και μετά το κάλεσμα των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Λ. Ηρακλείου ΠΕΡΙΣΣΟΣ τηλ.: fax:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Λ. Ηρακλείου ΠΕΡΙΣΣΟΣ τηλ.: fax: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Λ. Ηρακλείου 145-142 31 ΠΕΡΙΣΣΟΣ τηλ.:210-2592163 fax: 210-2592156 e-mail: mailbox@gt.kke.gr, http://www.kke.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων,

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων, Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων, συνδικαλιστών, εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων. Η πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας!

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Από το Γρηγόρη Καλομοίρη, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έστειλε επείγουσα (την τρίτη μέσα σε ένα μήνα) εγκύκλιο

Διαβάστε περισσότερα

χρεωκοπημένες πολιτικές τους...

χρεωκοπημένες πολιτικές τους... μπροστά στις χρεωκοπημένες πολιτικές τους... Οι φοιτητικές εκλογές φέτος διεξάγονται σε ένα ανατρεπτικό κλίμα. Τόσο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και η συντριβή του δικομματισμού, όσο και οι

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής 20 Ιούλη 2017

Ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής 20 Ιούλη 2017 Ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής 20 Ιούλη 2017 Συνάδελφοι συναδέλφισσες Εκ μέρους της Διοίκησης του Συνδικάτου χαιρετίζουμε όλους όσους έκαναν

Διαβάστε περισσότερα

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ Στις 21 Αυγούστου 2014 συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Στο Γενικό Συμβούλιο οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι απαίτηση των μεγαλεμπόρων,

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδεία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στο Δήμο Καλαμπάκας με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ - ΚΑ

Περιοδεία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στο Δήμο Καλαμπάκας με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ - ΚΑ Περιοδεία στον Δήμο Καλαμπάκας πραγματοποίησε ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, συνοδευόμενος απο αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Καλαμπάκας του

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Χ. Καλούση μέλος Δ.Σ. ΕΚΛ, στο Συλλαλητήριο

Ομιλία Χ. Καλούση μέλος Δ.Σ. ΕΚΛ, στο Συλλαλητήριο Συναδέλφισσες και συνάδελφοι Είμαστε ξανά σήμερα εδώ στο δρόμο του αγώνα, για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της συγκυβέρνησης-συριζα- ΑΝΕΛ, ΕΕ και μεγάλου κεφαλαίου, συντονίζοντας τα βήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 1-10-2014 Πραγματοποιούμε την σημερινή σύσκεψη για την καλύτερη οργανωτική προετοιμασία ενόψει των συλλαλητηρίων των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, στις 4 Οκτώβρη στις 11 το πρωί στην πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΣΚ-Συνεργαζόμενοι «των συνδικαλιστών της ΣΕΑΑΝ»

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΣΚ-Συνεργαζόμενοι «των συνδικαλιστών της ΣΕΑΑΝ» ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΣΚ-Συνεργαζόμενοι «των συνδικαλιστών της ΣΕΑΑΝ» Οι τυφλοί όλης της χώρας το Σαββάτο και την Κυριακή στις 14-15 Νοέμβρη σε Αθήνα και Θεσ/νίκη, Κυριακή 15 Νοέμβρη στις έδρες των τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΦΣΕΕ Γενάρη 2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΦΣΕΕ Γενάρη 2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΦΣΕΕ 23-24 Γενάρη 2016 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 13 ο συνέδριο της ΟΕΦΣΕΕ στις 23 24 Γενάρη 2016 στην Αθήνα. Το συνέδριο: Εκτίμησε ότι ήταν θετική η πορεία της ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas.

Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas. Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas.gr Ανακοίνωση Για τις άμεσες διεκδικήσεις της εργατικής τάξης Το

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ Ημερομηνία Ανάρτησης: 18/09/2012 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας.

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. Φωνή δυνατή. Φωνή

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

-ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΕΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΛΑΓΟΥ» ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: -ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-ΑΓΡΟΤΕΣ-ΑΝΕΡΓΟΥΣ -ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι,

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, Ξεκινώντας θα μου επιτρέψετε να πω ότι η σημερινή πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ έχει για μένα ένα ιδιαίτερο βάρος και μια βαρύνουσα σημειολογία, ακριβώς όπως και

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Βουρλά Βουρλάκης Βουρλά

Νίκος Βουρλά Βουρλάκης Βουρλά Νίκος Βουρλά Βουρλάκης Βουρλά Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων «Λαϊκή Συσπείρωση» Ομιλία στην Εκδήλωση Παρουσίασης του Ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Χανίων, Δευτέρα 1 Απρίλη 2019 Φίλες & Φίλοι, Συν/φοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.) Στοιχεία επικοινωνίας: 6944743524, 6985128499, 6974534859 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 15 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συντρόφισσες & σύντροφοι, Φίλες & φίλοι,

Συντρόφισσες & σύντροφοι, Φίλες & φίλοι, 1 Συντρόφισσες & σύντροφοι, Φίλες & φίλοι, Στις μέρες που απομένουν πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο πλατιά, έτσι ώστε να βγει πιο ενισχυμένο σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΘΥΜΑΙΝΑΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΡΙΤΗ 13/5/2014

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΘΥΜΑΙΝΑΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΡΙΤΗ 13/5/2014 ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΘΥΜΑΙΝΑΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΡΙΤΗ 13/5/2014. Καμιά επανάπαυση. Είμαστε σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Να πάμε παντού το ψηφοδέλτιο

Διαβάστε περισσότερα

Η εκδήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που επιχειρείται όλο και πιο έντονα η διαστρέβλωση και το ξαναγράψιμο της ιστορίας του Δευτέρου

Η εκδήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που επιχειρείται όλο και πιο έντονα η διαστρέβλωση και το ξαναγράψιμο της ιστορίας του Δευτέρου Η εκδήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που επιχειρείται όλο και πιο έντονα η διαστρέβλωση και το ξαναγράψιμο της ιστορίας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και γενικότερα, από την αστική τάξη, τις

Διαβάστε περισσότερα

«Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες Με το σημερινό μας συλλαλητήριο καταγγέλλουμε και απορρίπτουμε τη νέα συμφωνία της

«Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες Με το σημερινό μας συλλαλητήριο καταγγέλλουμε και απορρίπτουμε τη νέα συμφωνία της «Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες Με το σημερινό μας συλλαλητήριο καταγγέλλουμε και απορρίπτουμε τη νέα συμφωνία της βαρβαρότητας και της ντροπής, το 3ο μνημόνιο που φέρνει

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία στη συγκέντρωση 6/10/16

Ομιλία στη συγκέντρωση 6/10/16 Ομιλία στη συγκέντρωση 6/10/16 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι: Η σημερινή συγκέντρωση των κλαδικών Συνδικάτων της Βιομηχανίας, είναι ένα βήμα κλιμάκωσης στον αγώνα για την υπογραφή ΣΣΕ με βάση την ικανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Μηλιός, Συνέντευξη στα Επίκαιρα 28/07/2012

Γιάννης Μηλιός, Συνέντευξη στα Επίκαιρα 28/07/2012 Γιάννης Μηλιός, Συνέντευξη στα Επίκαιρα 28/07/2012 1. Κατά τα φαινόμενα, οι δανειστές θα τραβήξουν στα άκρα τον χρηματοδοτικό στραγγαλισμό της χώρας, με μη καταβολή της δανειακής δόσης. Δημιουργείται ένα

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση στη Σύσκεψη για τις ελαστικές μορφές εργασίας

Εισήγηση στη Σύσκεψη για τις ελαστικές μορφές εργασίας Εισήγηση στη Σύσκεψη για τις ελαστικές μορφές εργασίας Το Συνδικάτο, μαζί με το σωματείο του Royal Olympic που πήρε την πρωτοβουλία, πραγματοποιούμε σήμερα αυτή τη σύσκεψη με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί

Διαβάστε περισσότερα

Ταξική ενότητα εργαζομένων στον Όμιλο Wind: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τους ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ταξική ενότητα εργαζομένων στον Όμιλο Wind: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τους ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ταξική ενότητα εργαζομένων στον Όμιλο : ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τους ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εργαζόμενοι στη, Και την χρονιά που μας πέρασε η Διοίκηση επιτέθηκε σε πολλά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Κ.Ν.Λ. ΡΙΖΛΟΥΛΗ ΚΏΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 11/3/2016.

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Κ.Ν.Λ. ΡΙΖΛΟΥΛΗ ΚΏΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 11/3/2016. ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Κ.Ν.Λ. ΡΙΖΛΟΥΛΗ ΚΏΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 11/3/2016. Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, γυναίκες, νέοι και νέες ^ Το Ε.Κ.Ν.Λ. και η επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 02 Απρίλιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 04 Απρίλιος :44

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 02 Απρίλιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 04 Απρίλιος :44 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΟΧΙ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΕΕ Με αφορμή την δύσκολη

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση!

Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση! Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση! Όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη, έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε και

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Τάσου Τσιαπλέ στη σύσκεψη της ΛΑΕ Ν. Λάρισας 20/3/2013

Εισήγηση Τάσου Τσιαπλέ στη σύσκεψη της ΛΑΕ Ν. Λάρισας 20/3/2013 Εισήγηση Τάσου Τσιαπλέ στη σύσκεψη της ΛΑΕ Ν. Λάρισας 20/3/2013 Η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Λάρισας, που την αποτελούν το ΕΚΝΛ, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει την

Διαβάστε περισσότερα

Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας έγινε η Απεργιακή συγκέντωση από την Επιτροπή Εργαζομένων Καλαμπάκας.

Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας έγινε η Απεργιακή συγκέντωση από την Επιτροπή Εργαζομένων Καλαμπάκας. Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας έγινε η Απεργιακή συγκέντωση από την Επιτροπή Εργαζομένων Καλαμπάκας. Κεντρικός Ομιλιτής ήταν ο κ. Λεωνίδας Κεραμίδας ενώ πριν μίλησαν από την Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αθήνα, 24-09-2012 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Αρ.Πρωτ. 14 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ- Ε.Τ.Α.Α Μάρνη 22-Αθήνα ΠΡΟΣ Τηλ. 2105217301 (Πρόεδρος).Σ ΠΟΠΟΚΠ - 2103740409 (Γραµµατέας) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Φιλοθέης 5β, Aθήνα Τηλ , , Fax

Αγ. Φιλοθέης 5β, Aθήνα Τηλ , , Fax 1 Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas.gr 23/09/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 19 και 20 Νοέμβρη 2016 στο Στάδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ http://paremvaseisdimosiou.blogspot.gr/ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! dimosio.paremvasis@gmail.com Η Κυβέρνηση συνεχίζει και βαθαίνει την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΠΑΤΡΑ : Απαιτούμε δραστική αύξηση των κρατικών δαπανών από τον Προϋπολογισμό για κοινωνική πολιτική,

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΠΑΤΡΑ : Απαιτούμε δραστική αύξηση των κρατικών δαπανών από τον Προϋπολογισμό για κοινωνική πολιτική, ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΠΑΤΡΑ : Απαιτούμε δραστική αύξηση των κρατικών δαπανών από τον Προϋπολογισμό για κοινωνική πολιτική, Πάτρα 15-3-2017 Τη θέση της Δημοτικής Αρχής για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

Σας παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία της προσπάθειας εκφυλισμού της καταστατικής διαδικασίας συμμετοχής των συνδικάτων στο συνέδριο του ΕΚΘ.

Σας παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία της προσπάθειας εκφυλισμού της καταστατικής διαδικασίας συμμετοχής των συνδικάτων στο συνέδριο του ΕΚΘ. Σας παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία της προσπάθειας εκφυλισμού της καταστατικής διαδικασίας συμμετοχής των συνδικάτων στο συνέδριο του ΕΚΘ. Εντείνεται ακόμη περισσότερο από το προηγούμενο συνέδριο το φαινόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ψηφίζουμε - στηρίζουμε ΔΑΣ για ΔΣ και Αντιπροσώπους για ΠΟΕ- ΥΠΠΟΑ: Δευτέρα 18 Ιουνίου Πύργο, Καλαμάτα,Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα, Καβάλα,Μυτιλήνη

Διαβάστε περισσότερα

Ο συνδυασμός της «ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που υποστηρίζεται από το ΠΑΜΕ χαιρετίζει το 31ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου.

Ο συνδυασμός της «ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που υποστηρίζεται από το ΠΑΜΕ χαιρετίζει το 31ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ 31ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑ Συνάδελφοι, - σες, αντιπρόσωποι του 31ου Συνεδρίου του ΕΚΑ. Ο συνδυασμός της «ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που υποστηρίζεται από το ΠΑΜΕ χαιρετίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος.

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος. Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος email: osyape@otenet.gr www.osyape.gr τηλ. προέδρου: 6932442294 τηλ. γραμματέα: 6977432661 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Καμία εμπιστοσύνη στις απατηλές θεωρίες ότι η εξέλιξη αυτή δεν αφορά τη ''δική μας τράπεζα''.

Καμία εμπιστοσύνη στις απατηλές θεωρίες ότι η εξέλιξη αυτή δεν αφορά τη ''δική μας τράπεζα''. Συνάδελφοι - συναδέλφισσες, Τα ψέματα τελείωσαν. Είμαστε μπροστά σε ραγδαίες εξελίξεις. Μετά την πώληση-χάρισμα της ΑΤΕ ανοίγει ένας νέος κύκλος συγχωνεύσεων, εξαγορών και αναδιάρθρωσης των τραπεζικών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ο ΣΥΓΤΕ διατηρεί έντοκο λογαριασμό με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ «Άμεσα μέτρα για την προστασία των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων αγροτών» Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ «Άμεσα μέτρα για την προστασία των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων αγροτών» Κοινοβουλευτική Ομάδα ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Αιτιολογική Έκθεση Α' Επί της αρχής. Το ΚΚΕ για μια ακόμη φορά επανακαταθέτει την πρόταση του νόμου για την λήψη άμεσων μέτρων ανακούφισης των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε τους εκατοντάδες συμμαθητές μας από όλη την Ελλάδα, τις Συντονιστικές Επιτροπές, τα 15μελή και 5μελή όλης της χώρας

Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε τους εκατοντάδες συμμαθητές μας από όλη την Ελλάδα, τις Συντονιστικές Επιτροπές, τα 15μελή και 5μελή όλης της χώρας Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε τους εκατοντάδες συμμαθητές μας από όλη την Ελλάδα, τις Συντονιστικές Επιτροπές, τα 15μελή και 5μελή όλης της χώρας που συζήτησαν και αποφάσισαν να δώσουν δυναμικά το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 13-1oς όροφος, 106 77 ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210-5230829 210-5238509 Fax: 210-3840154 210-3838419 Εmail: trenotita@gmail.com Site: www.trenotita.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προωθεί τις αντιδραστικές "μεταρρυθμίσεις" στην υγεία και στην εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο, νέο Λύκειο, τεχνική εκπαίδευση, συγχωνεύσεις ΑΕΙ-ΑΤΕΙ,

Προωθεί τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις στην υγεία και στην εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο, νέο Λύκειο, τεχνική εκπαίδευση, συγχωνεύσεις ΑΕΙ-ΑΤΕΙ, Πρόταση αγώνα των Παρεμβάσεων στο ΓΣ της ΑΔΕΔΥ (24/11/17), στο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα και τους εργαζόμενους Πρόταση αγώνα των Παρεμβάσεων - Κινήσεων - Συσπειρώσεων στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χτεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΥ.Β.Α.Α. η οποία βρισκόταν σε απαρτία. Τα μέλη ενημερώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο.Β.ΣΑ. ΟΜΟΝΟΙΑ 15/06/2016 ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΒΕ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Β.Σ.Α.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο.Β.ΣΑ. ΟΜΟΝΟΙΑ 15/06/2016 ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΒΕ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Β.Σ.Α. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο.Β.ΣΑ. ΟΜΟΝΟΙΑ 15/06/2016 ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΒΕ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Β.Σ.Α. Συνάδελφοι συναδέλφισσες, αυτοαπασχολούμενοι, μικροί έμποροι και βιοτέχνες,

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση στη σύσκεψη Δ.Σ σωματείων και Λαικών Επιτροπών, για απεργία-απάντηση στο αντιασφαλιστικό Ν/Σ - 30/12/2015.

Εισήγηση στη σύσκεψη Δ.Σ σωματείων και Λαικών Επιτροπών, για απεργία-απάντηση στο αντιασφαλιστικό Ν/Σ - 30/12/2015. Εισήγηση στη σύσκεψη Δ.Σ σωματείων και Λαικών Επιτροπών, για απεργία-απάντηση στο αντιασφαλιστικό Ν/Σ - 30/12/2015. Συνάδελφοι, σσες Το 2016, θα συνοδεύεται απο ένταση της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΑΤΕ

ΑΜΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΑΤΕ 15-3-2011 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, η κυβέρνηση μετά και τις αποφάσεις της έκτακτης συνόδου της ΕΕ στις Βρυξέλες (παράταση μνημονίου, μείωση επιτοκίου, ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου αξίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015. Εισήγηση

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015. Εισήγηση Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015 Εισήγηση Είναι η πρώτη συνεδρίαση που κάνουμε μετά τις εκλογές της 25ης Γενάρη, εκλογές στις οποίες καταδικάστηκε η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ 1. ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει σε ένα οριακό σημείο της πολιτικής, εκλογικής και κινηματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ε.Γ ΟΕΝΓΕ ΣΤΙΣ 10/2/17. Να αποσυρθεί τώρα η δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Καμιά διευκόλυνση στη ναζιστική-φασιστική οργάνωση της Χ.

ΑΠΟΦΑΣΗ Ε.Γ ΟΕΝΓΕ ΣΤΙΣ 10/2/17. Να αποσυρθεί τώρα η δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Καμιά διευκόλυνση στη ναζιστική-φασιστική οργάνωση της Χ. Αθήνα 13Φεβρουαρίου 2017 Α.Π:7743 Να αποσυρθεί τώρα η δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Καμιά διευκόλυνση στη ναζιστική-φασιστική οργάνωση της Χ.Α Καταγγέλλουμε τη δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας. Προς. Θέμα: «Γενική Συνέλευση 24 Σεπτέμβρη, Απεργία 26 Σεπτέμβρη»

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας. Προς. Θέμα: «Γενική Συνέλευση 24 Σεπτέμβρη, Απεργία 26 Σεπτέμβρη» Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας Αντωνοπούλου 66 Βόλος, T.K. 382 21 Τηλέφωνα: 24210)20483 (Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00) 6936)584278 Fax: 24210)20483 e-mail: elme.mag@gmail.com Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος. ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος email: osyape@otenet.gr www.osyape.gr τηλ. προέδρου: 6932442294 τηλ. γραμματέα:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή 1 ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή 11.11.2011 ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ι.Σ Αθήνα 6.11.2011 ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ Ρόδος 11.11.2011 Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Σε εμάς τους Ελεύθερους Επαγγελματίες η κρίση μας δημιούργησε θέλοντας και μη οφειλές στους ασφαλιστικούς μας φορείς Ο.Α.Ε.Ε, Ε.Τ.Α.Α κλπ.

Σε εμάς τους Ελεύθερους Επαγγελματίες η κρίση μας δημιούργησε θέλοντας και μη οφειλές στους ασφαλιστικούς μας φορείς Ο.Α.Ε.Ε, Ε.Τ.Α.Α κλπ. Βαλαωρίτου 20 T.K 54625 Θεσσαλονίκη www.anasfalistoi.gr anasfalistoi@gmail.com Τηλ. 6944 235701 Κυρίες και Κύριοι Ευρωβουλευτές, Θεσσαλονίκη, 16 Δεκεμβρίου 2016 Σε εμάς τους Ελεύθερους Επαγγελματίες η

Διαβάστε περισσότερα