CPV: ελαστικά επίσωτρα, Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών T E X N I K Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CPV: ελαστικά επίσωτρα, Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών T E X N I K Η Ε Κ Θ Ε Σ Η"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ ΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Κοζάνη, περιοχή «ΝΙΑΜΕΡΟΣ» Πληρ.: Καστανάρας Μιχαήλ Τηλ.: michail.kastanaras@0733.syzefxis.gov.gr CPV: ελαστικά επίσωτρα, Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ OXHMATΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 60 / 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,36 (με Φ.Π.Α. ) T E X N I K Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Ο Δήμος Κοζάνης διαθέτει έναν μεγάλο στόλο, 124 μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων έργου, με μεγάλη ποικιλία τύπων οχημάτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οχήματα διαφόρων κατασκευαστών πλαισίων (π.χ. MERCEDES, IVECO, MAN, FORD, PEUGEOT, MITSUBISHI, FIAT, SUZUKI, HONDA, BUCHER, SICAS κ.λ.π.) και υπερκατασκευών (ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΣΤΑΘΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΚΑΟΥΣΗΣ, SICAS, κ.λ.π.). Η παρούσα περιγραφή αφορά την προμήθεια και επισκευή των ελαστικών επίσωτρων που κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργία, συντήρηση και επισκευή του στόλου των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Κοζάνης. Η μελέτη συντάχτηκε σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016 και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, επίσης σύμφωνα με τον Ν.2286/95 ΦΕΚ Α19 «Προμήθειες του δημοσίου τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων», το ΠΔ60/2007 και την Υ.Α. 3373/390/ Υπάγεται σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙΒ της Οδηγίας 2004/18/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 31 ης /03/2004 «περί συντονισμού των διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών» - στην κατηγορία 3 - στην κατηγορία 3 και στον κωδικό με CPV ελαστικά επίσωτρα, Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών. Με την εν λόγω προμήθεια ο Δήμος Κοζάνης θα μπορέσει να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες των οχημάτων και μηχανημάτων του.

2 Ο Προϋπολογισμός συντάχθηκε με βάση: Σελίδα 2 από 22 το κόστος αντικατάστασης των ελαστικών των οχημάτων κατά τα προηγούμενα έτη. το ότι ο Δήμος Κοζάνης έχει στην κυριότητά του μεγάλο στόλο εξειδικευμένων οχημάτων και μηχανημάτων έργου, διάφορων τύπου (απορριμματοφόρα, χωματουργικά, μεταφοράς προσωπικού, σάρωθρα, καλαθοφόρα κ.λπ.). Οι διαγωνιζόμενοι για να αναδειχθούν ανάδοχοι για την προμήθεια των ελαστικών, θα προσφέρουν ποσοστό έκπτωσης για την κατηγορία διάσταση ή τις κατηγορίες διαστάσεις, επί των ενδεικτικών τιμών των ελαστικών, που συμπεριλαμβάνονται στο διαγωνισμό (για κάθε κατηγορία διάσταση μπορεί να δοθεί διαφορετικό ποσοστό έκπτωσης). Το ποσοστό έκπτωσης εφαρμόζεται στις τιμές, χωρίς ΦΠΑ, του ΠΙΝΑΚΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ κάθε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ Οι διαγωνιζόμενοι για να αναδειχθούν ανάδοχοι για την επισκευή των ελαστικών, θα προσφέρουν ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, για το σύνολο των παρακάτω εργασιών, στις τιμές του πίνακα κόστους ενδεικτικών τιμών εργασιών που είναι συνημμένος στην παρούσα μελέτη. Το ποσοστό αυτό θα εφαρμόζεται και επί των αντίστοιχων εργασιών της ομάδας, που δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα κόστους ενδεικτικών εργασιών. 1. Ζυγοστάθμιση ενός ελαστικού τροχού 2. Ευθυγράμμιση εμπρόσθιων τροχών 3. Ευθυγράμμιση ολική οχήματος 4. Τοποθέτηση ελαστικού σε μία ζάντα συμπεριλαμβανομένης & της ζυγοστάθμισης 5. Επισκευή ενός ελαστικού (απώλεια αέρα χωρίς χρήση αεροθάλαμου και βαλβίδος) 6. Επισκευή ενός ελαστικού με χρήση αεροθάλαμου 7. Επισκευή ελαστικού σε ακινητοποιημένο όχημα ( «στον δρόμο» ) τιμή με βάση την χιλιομετρική απόσταση // 1χλμ = 1ευρώ // αποζημίωση μόνο για την επιτόπια επισκευή ανά χιλιόμετρο από την έδρα του Δήμου 8. Αλλαγή μίας βαλβίδος ελαστικού 9. Αναγόμωση ενός ελαστικού 10. Βουλκανισμός ενός ελαστικού Οι συμβάσεις, τόσο για την προμήθεια όσο και για την επισκευή, θα ισχύσουν από την υπογραφή τους για 12 μήνες ή/και μέχρι εξαντλήσεως των αντίστοιχων ποσών. Μπορεί όμως να παραταθεί η χρονική τους διάρκεια για όσο κρίνει αναγκαίο ή σκόπιμο ο Δήμος, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, ή και μέχρι την διενέργεια του επόμενου διαγωνισμού και πάντως όχι πέρα του τριμήνου.

3 Σελίδα 3 από 22 Ο Δήμος σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται στην ανάλωση όλου του ποσού που αναγράφεται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό. Το ποσό το οποίο αναφέρεται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό της μελέτης είναι το διαθέσιμο από το Δήμο για το κόστος των ελαστικών και των επισκευών, που δύναται να προμηθευτεί ο Δήμος. Η προμήθεια μπορεί να είναι μαζική ή τμηματική χωρίς καμία επιβάρυνση για το Δήμο. Η προσφορά που θα υποβληθεί κατά την δημοπρασία δεσμεύει τον προμηθευτή μέχρι περαιώσεως της προμήθειας ανεξάρτητα τυχόν ανατιμήσεων. Ο Δήμος Κοζάνης θα προμηθεύεται από τον ανάδοχο τα ελαστικά τα οποία απαιτούνται για τα αντίστοιχα οχήματα, αφαιρώντας στην καθαρή αξία, το ποσοστό έκπτωσης της κατηγορίας διάστασης που έχει δοθεί στην προσφορά του μειοδότη. Οι τιμές προσφοράς (ποσοστό έκπτωσης) σε καμία περίπτωση δεν υπόκεινται σε αναθεώρηση για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία αλλά παραμένουν σταθερές και αμετάβλητες μέχρι το τέλος της συμβατικής χρονικής περιόδου. Ο προσφέρων με την προσφορά του, θεωρείται ότι αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της διακήρυξης. Μετά την κατάθεση της προσφοράς δεν γίνονται αποδεκτές διευκρινίσεις, τροποποιήσεις ή απόκρουση όρων της διακήρυξης ή της προσφοράς. T E X N I K Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ Ε Λ Α Σ Τ Ι Κ Ώ Ν Ε Π Ι Σ Ω Τ Ρ Ω Ν Γ Ι Α Ο Χ Η Μ Α Τ Α Κ Α Ι Μ Η Χ Α Ν Η Μ Α Τ Α Ε Ρ Γ Ο Υ 1.1 Συνθήκες κυκλοφορίας οχημάτων Τα οχήματα που θα φέρουν τα εν λόγω ελαστικά κινούνται: - Σε αστικά κέντρα. - Στο εθνικό οδικό δίκτυο. - Στο επαρχιακό δίκτυο και ενδεχομένως σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες (μαλακά, λασπώδη και ανώμαλα εδάφη). - Σε συνεχή λειτουργία με όλες τις κλιματολογικές συνθήκες σε δρόμους επικλινείς, λασπώδεις και χωματόδρομους-"σκληρά εδάφη". 1.2 Κλιματολογικές συνθήκες - Θερμοκρασία περιβάλλοντος από -20 C έως +45 C. - Σχετική υγρασία 30% έως 90%. - Μέση ετήσια βροχόπτωση mm 2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ Η πρώτη ύλη κατασκευής των ελαστικών πρέπει να είναι μίγμα φυσικού και συνθετικού ελαστικού.

4 Σελίδα 4 από 22 Ο σκελετός (Carcass) θα αποτελείται από δέσμη λινών και θα ενισχύεται με μια ή περισσότερες περιμετρικές λωρίδες (Breaker/Belt), οι οποίες θα αποτελούνται από συνθετικές ίνες ή από πλέγμα χαλύβδινων συρμάτων. Τα "χειμερινά" ελαστικά θα φέρουν την ένδειξη "Μ+S". 3. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Στα προσφερόμενα ελαστικά των φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων, οι προδιαγραφές και τιμές αυτών θα ανταποκρίνονται σε ελαστικά εμπρόσθιου άξονα, με την δυνατότητα από πλευράς του Δήμου να ζητηθεί η ισάξια και αντιστοίχων προδιαγραφών αντικατάσταση τους με ελαστικά οπίσθιου-ων αξόνων. Τα ελαστικά θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά ανάγλυφα ή έγλυφα όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή (επωνυμία του Οίκου, τεχνικά χαρακτηριστικά, χώρα παραγωγής (made in...), κ.λ.π.) που θα αποδεικνύουν την προέλευση τους. Στις προσφορές για κάθε προσφερόμενη διάσταση, πρέπει να αναφέρεται ο τύπος ελαστικού, το εργοστάσιο ή η χώρα παραγωγής του, η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα και το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο κάθε τεμαχίου. Τα ελαστικά επίσωτρα πρέπει να συμμορφώνονται με την Κοιν. Οδηγία 89/459/ "Για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών μελών σχετικά με το βάθος των αυλακώσεων των ελαστικών ορισμένων κατηγοριών οχημάτων με κινητήρα και των ρυμουλκούμενων τους" και την εθνική νομοθεσία (υπ αριθ.: 32496/1558/2003 (ΦΕΚ 847Β /03) Υπουργική Απόφαση. Η πρώτη ύλη κατασκευής των ελαστικών θα είναι μείγμα φυσικού και συνθετικού ελαστικού. Η συνολική ποσότητα κάθε είδους και διάστασης ελαστικού πρέπει να είναι του ιδίου κατασκευαστικού οίκου και όχι διαφορετικών. Ο μειοδότης για κάθε ένα από τα είδη πρέπει να υποβάλλει, εάν ζητηθεί πριν από την υπογραφή της σύμβασης, τα αντίστοιχα δελτία αναγνώρισης. Για την εκτέλεση όλων των προβλεπομένων εργαστηριακών ελέγχων της παρούσας τεχνικής προδιαγραφής υπεύθυνος είναι ο προμηθευτής, ο οποίος υποχρεούται να διαθέσει τα προβλεπόμενα όργανα και συσκευές. Σε αντίθετη περίπτωση βαρύνεται με τα έξοδα κινήσεως της επιτροπής και αποστολής των δειγμάτων προς εκτέλεση των δοκιμών σε άλλα εργαστήρια, καθώς και με τα έξοδα διενέργειας των ελέγχων και έκδοσης των αποτελεσμάτων. Επί πλέον η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου διατηρεί το δικαίωμα εκτέλεσης οποιουδήποτε ελέγχου απαιτηθεί σε ιδιωτικό ή δημόσιο εργαστήριο, εφ όσον αυτό κριθεί αναγκαίο, με έξοδα που θα βαρύνουν τον προμηθευτή. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να καταθέσουν επί ποινή αποκλεισμού δήλωση στην οποία να δηλώνουν ότι διαθέτουν εγκαταστάσεις, στις οποίες θα δύναται να σταθμεύουν και να διανυκτερεύουν βαρέα οχήματα όπως απορριμματοφόρα, ώστε να εκτελούνται οι εργασίες αντικατάστασης των ελαστικών, χωρίς να ενοχλούνται οι περίοικοι. Η απόσταση των εγκαταστάσεων πρέπει να βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από το Αμαξοστάσιο του Δήμου (περιοχή Νιάμερος), ώστε να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση για τις ανάγκες των οχημάτων.

5 Σελίδα 5 από 22 Τα ελαστικά πρέπει να πληρούν τις διατάξεις της οδηγίας 92/93/ΕΟΚ (Υπ. Απόφαση 29871/ ), να φέρουν την σχετική σήμανση (e), θα είναι προέλευσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα standards της E.T.R.T.O. Στα πλευρικά τοιχώματα του ελαστικού θα πρέπει να υπάρχουν απαραίτητα σημάνσεις σε ανάγλυφη ή εγχάρακτη μορφή, με επισημάνσεις που περιγράφονται στην προδιαγραφή ETRTO και το ΦΕΚ 589 τεύχος 2 της Οι σημάνσεις πρέπει να έχουν αποτυπωθεί κατά την παραγωγή τους και όχι εκ των υστέρων στο ήδη τελικό προϊόν. Ελαστικά στα οποία δεν θα είναι ανάγλυφα ή εγχάρακτα αποτυπωμένες οι προβλεπόμενες σημάνσεις, δεν θα γίνονται δεκτά κατά την παραλαβή τους από την κατά περίπτωση επιτροπή παραλαβής. Τα ελαστικά πρέπει να καλύπτουν τις απαιτήσεις ζυγοστάθμισης που προβλέπονται από την ETRTO, ενώ όταν εξετάζονται σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στα ΑSΤΜ D-518 και ΑSΤΜ D ως προς την αντοχή τους στο όζον στατικά και δυναμικά, πρέπει να μην εμφανίζουν φθορές στην επιφάνεια τους. Τα ελαστικά θα υπερκαλύπτουν με τον "δείκτη φορτίου" τις απαιτήσεις χρήσεως του οχήματος. Τα υπό προμήθεια ελαστικά θα φέρουν απαραιτήτως την καταλληλότητα ως προς τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα είναι παραγωγής εργοστασίου χώρας της Ε.Ε ή με την επίβλεψη και τα ποιοτικά πρότυπα, πρώτες ύλες, τεχνολογία και εγγυήσεις εργοστασίου Ε.Ε της ίδιας με αυτό επωνυμίας, που θα αναγράφεται επί του ελαστικού. Τα υπό προμήθεια ελαστικά θα είναι ακτινωτού τύπου (radial) ή διαγώνια (συμβατικά) όπου απαιτείται, ο τύπος των οποίων θα πιστοποιείται από αναγνωρισμένο εργαστήριο ή από την ίδια την εταιρεία κατασκευής του. Αυτή η πιστοποίηση θα κατατεθεί απαραιτήτως μαζί με τις προσφορές. Τα ελαστικά δεν πρέπει να παρουσιάζουν τα παρακάτω προβλήματα : - Ρωγμές πλευρικών τοιχωμάτων - Ατέλειες του πλέγματος ώστε να επηρεάζεται η μορφή και συνεπώς η αξιοπιστία, κατά την χρήση. - Διαχωρισμός των λινών - Ανομοιομορφία στις διαστάσεις μεταξύ νοητών διαδοχικών εγκάρσιων τομών - Ελαττωματική κυκλική στεφάνη με κυρτώματα ή ελλιπής κάλυψη του μεταλλικού πυρήνα με ελαστικό. Το πέλμα των ελαστικών για φορτηγά αυτοκίνητα θα διαφέρει μεταξύ εμπρόσθιων και οπίσθιων τροχών, όπου αναφέρεται. Σαν γενικός κανόνας στα εμπρόσθια το πέλμα θα είναι με αυλάκια (ίσο) ενώ στα οπίσθια θα είναι με τακούνια (ημιτρακτερωτό). Στο φάκελο της τεχνικής προσφοράς πρέπει να προσκομισθούν τα παρακάτω, επί ποινή αποκλεισμού: -Τα ελαστικά θα πρέπει να διαθέτουν ISO κατασκευαστή. Ο προμηθευτής πρέπει να βεβαιώσει ότι τα ελαστικά που θα παραδώσει είναι πρώτης ποιότητας, στερούνται εργοστασιακών ελαττωμάτων και δεν είναι από αναγόμωση. Οι προσφορές των προμηθευτών θα περιλαμβάνουν τις τεχνικές προδιαγραφές των ελαστικών, φωτογραφίες των πελμάτων καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στο ότι τηρεί τις παρούσες προδιαγραφές. H ημερομηνία κατασκευής δεν θα είναι μεγαλύτερη των έξι (6) μηνών πριν από την ημερομηνία της τελικής παραλαβής από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου.

6 Σελίδα 6 από 22 Τονίζεται ότι τα ελαστικά που θα αντικαθίστανται θα επιστρέφονται στο συνεργείο του Δήμου, όπου θα φυλάσσονται για σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την καταστροφή τους. 4. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Οι ζητούμενες διαστάσεις ελαστικών παρατίθενται στον ΠΙΝΑΚΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ όπου αναφέρονται η ενδεικτική τιμή της κάθε διάστασης και ο αριθμός των αναγκαίων ελαστικών. Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης διαθέτει σε ψηφιακή μορφή ( αρχείο pdf) όλες τις άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων και μηχανημάτων έργου και μπορεί να τις αποστείλει ηλεκτρονικά ( ) προς τους προμηθευτές για τον προσδιορισμό των επιμέρους στοιχείων των προς προσφορά ελαστικών ( δείκτη φορτίου κ.α. ), εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί. 5. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Η τοποθέτηση των ελαστικών και η ζυγοστάθμισή τους δεν θα επιβαρύνεται με λοιπά έξοδα-χρεώσεις. Οι παραγγελίες των ελαστικών θα γίνονται μόνο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ( ) από το Γραφείο Προμηθειών σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του προμηθευτή. Η τιμολόγηση των ελαστικών θα είναι υποχρεωτικά «μοναδική» ανά όχημα και όχι συγκεντρωτική, κατ αντιστοιχία με την εκάστοτε ηλεκτρονική παραγγελία. Το τιμολόγιο θα εκδίδεται με την παραλαβή τοποθέτηση των ελαστικών και θα συνοδεύει το όχημα, με την έξοδό του από το συνεργείο του προμηθευτή. 6. ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - Ο κατασκευαστής των ελαστικών θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος με ISO. - Η κατασκευή τους θα είναι σύμφωνα με την προδιαγραφή E.T.R.T.O. Standards, (European Type and Rim Technical Organization) και την Οδηγία 92/23/EOK και 2005/11/ΕOΚ/ 16 Φεβρουαρίου 2005 σχετικά με τα ελαστικά των οχημάτων με κινητήρα και των ρυμουλκούμενων τους και με την εγκατάσταση τους σ' αυτά και σύμφωνα με τις τροποποιήσεις και συμπληρώσεις που ισχύουν σήμερα (με υπεύθυνη δήλωση του προμηθευτή). - Τα εργοστάσια κατασκευής των ελαστικών θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό (σε ισχύ) διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2008, για την κατασκευή ελαστικών, διαπιστευμένου οίκου πιστοποίησης ( προσκόμιση πιστοποιητικών από τον προμηθευτή ).

7 Σελίδα 7 από 22 - Όλα τα υπό προμήθεια ελαστικά πρέπει υποχρεωτικά να έχουν δομή «ακτινωτή» (Radial), χωρίς αεροθάλαμο «Tubeless», των οποίων ο τύπος θα πιστοποιείται από πρωτότυπα τεχνικά φυλλάδια (prospectus) της κατασκευάστριας εταιρείας και με υπεύθυνη δήλωση του προμηθευτή. - Τα ελαστικά των φορτωτών, εκσκαφέων φορτωτών και ισοπεδωτών γαιών θα είναι 12 λινών τουλάχιστον ( με υπεύθυνη δήλωση του προμηθευτή ). - Δεκτά ελαστικά μόνο καινούργια και όχι αναγόμωσης ( με υπεύθυνη δήλωση του προμηθευτή ). - Κατά την ημερομηνία παράδοσης - τοποθέτησης των ελαστικών από τον προμηθευτή θα πρέπει να μην έχει συμπληρωθεί χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των (06) έξι μηνών από την ημερομηνία παραγωγή τους, η οποία και θα αναγράφεται ανάγλυφα ή έγλυφα στο προφίλ των ελαστικών ( με υπεύθυνη δήλωση του προμηθευτή). - Η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνεται στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή ή σε συνεργαζόμενο με τον προμηθευτή εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευής ελαστικών σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη των δεκαπέντε (15) χιλιομέτρων από την πόλη της Κοζάνης ( με υπεύθυνη δήλωση του προμηθευτή ). Σε αντίθετη περίπτωση τα έξοδα μετακίνησης του οχήματος προς το συνεργείο θα βαρύνουν τον ίδιο. - Ο προμηθευτής θα παρέχει εγγύηση καλής ( εκτός φυσιολογικής φθοράς ) λειτουργίας δύο (2) ετών για τα ελαστικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές (με υπεύθυνη δήλωση ). - Ο προμηθευτής δεσμεύεται για την διαθεσιμότητα του τοποθετημένου ελαστικού (διάσταση - πέλμα και χάραξη πέλματος ) για τρία (3) χρόνια από την ημερομηνία της τοποθέτησης του στο όχημα ( με υπεύθυνη δήλωση). Τα ελαστικά που θα αντικαθίστανται θα επιστρέφονται στο συνεργείο του Δήμου, όπου θα φυλάσσονται για σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την καταστροφή τους. ( με υπεύθυνη δήλωση). KOZANH 17/3/2017 Συντάχθηκε Θεωρήθηκε ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡ/ΝΟΣ ΤΜ. ΤΕΧΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

8 Σελίδα 8 από 22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ ΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Κοζάνη, περιοχή «ΝΙΑΜΕΡΟΣ» Πληρ.: Καστάναρας Μιχαήλ Τηλ.: michail.kastanaras@0733.syzefxis.gov.gr CPV: ελαστικά επίσωτρα, Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ OXHMATΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 60 / 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,36 (με Φ.Π.Α. ) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 Αντικείμενο της μελέτης Η παρούσα μελέτη αφορά στην προμήθεια τοποθέτηση - επισκευή των απαραιτήτων ελαστικών επίσωτρων, για την τακτική συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων έργου στο Συνεργείο του Δήμου. Θα γίνονται δεκτές προσφορές διαγωνιζόμενων που θα αφορούν το σύνολο των ελαστικών της κατηγορίας διάστασης ή των κατηγοριών - διαστάσεων, όπως προβλέπει η παρούσα μελέτη και τα συμβατικά τεύχη της. ΑΡΘΡΟ 2 Ισχύουσες διατάξεις Η διενέργεια του διαγωνισμού και η εκτέλεση της προμήθειας ακολουθούν τις διατάξεις των: 1. Τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147 / Α / ) 2. Την υπ' αριθμ. 3373/390/ Απόφ. Υπ. Προεδρίας και η τροποποιητικής της 4993/745/ περί καθορισμού διαδικασίας επισκευής συντήρησης αγοράς ανταλλακτικών και προμηθειών καυσίμων και λιπαντικών των οχημάτων του Δημοσίου των ΟΤΑ και των εν γένει ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ περί ων το άρθρο Ι του Ν. Δ/ΤΟΣ 2396/' Τις διατάξεις του Ν.2286/1995 Φ.Ε.Κ. 19 τ. Α «Προμήθειες του Δημοσίου Τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων». 4. Την Αποφ. Υπ. Οικονομίας Αντ. & Ναυτιλίας Π1/3305/2010 (Φ.Ε.Κ. 1789/Β/2010). 5. Το Ν.3463/2006/Α'114 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων».

9 Σελίδα 9 από Το Ν.4013/11 (Φ.Ε.Κ. 204 Α/ ): Σύσταση ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων και Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων. 7. Ν.3861/2010 Φ.Ε.Κ. 112 Α / : Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις όπως τυχόν έχουν τροποποιηθεί και σήμερα ισχύουν. 10. Π.Δ.166/2003/Α'38 «Προσαρμογή με Οδηγ. 2000/35: Καταπολέμηση των καθυστερήσεων πληρωμών στις εμπορικές συναλλαγές». 11. Το N.3852/2010/A'87 «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης - πρόγραμμα Καλλικράτης». 12. Το Π.Δ. 113/2010 (ΦΕΚ194/Α/2010) «Ανάληψη υποχρεώσεων από του Διατάκτες». 13. Το Ν.3548/2007/Α'68 «Καταχώρηση δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου στο Νομαρχιακό και τοπικό τύπο και άλλες διατάξεις». ΑΡΘΡΟ 3 Συμβατικά στοιχεία Συμβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος είναι: α. Η διακήρυξη β. Η οικονομική προσφορά του αναδόχου γ. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός δ. Οι Τεχνικές Προδιαγραφές ε. Η Γενική Συγγραφή των Υποχρεώσεων ΑΡΘΡΟ 4 Προϋπολογισμός και τρόπος εκτελέσεως Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των ,36 (64.068,84 με ,52 ΦΠΑ 24%) και θα βαρύνει τον προϋπολογισμού του Δήμου του οικονομικού έτους 2017 στους κωδικούς αριθμούς που αφορούν τις σχετικές πιστώσεις. ΑΡΘΡΟ 5 Σύμβαση-Διάρκεια Σύμβασης Οι ανάδοχοι μετά την κατά νόμο έγκριση του αποτελέσματος της διαγωνιστικής διαδικασίας, είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν σε ορισμένο τόπο και χρόνο, όχι μεγαλύτερο των δέκα ημερών, προς υπογραφή της σχετικής σύμβασης και να καταθέσουν την εγγύηση για την καλή εκτέλεση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι συμβάσεις θα ισχύσουν από την υπογραφή τους για 12 μήνες ή/και μέχρι εξαντλήσεως των αντίστοιχων ποσών. Μπορεί όμως να παραταθεί η χρονική τους διάρκεια για όσο κρίνει αναγκαίο ή σκόπιμο ο Δήμος, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, ή και μέχρι την διενέργεια του επόμενου διαγωνισμού και πάντως όχι πέρα του τριμήνου.

10 Σελίδα 10 από 22 ΑΡΘΡΟ 6 Εγγύηση καλής εκτέλεσης Η εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης την οποία θα προσκομίσει ο ανάδοχος, ορίζεται σε ποσοστό ίσο με το 5% της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς τον Φ.Π.Α. (Ν.4412/2016). Θα πρέπει να ισχύει για τρεις (3) μήνες επιπλέον από την χρονική διάρκεια της σύμβασης και θα επιστρέφεται τρεις (3) μήνες μετά την λήξη του χρόνου σύμβασης και ύστερα από εκκαθάριση των τυχόν απαιτήσεων από τους δύο συμβαλλόμενους Οι εγγυήσεις γενικότερα εκδίδονται από πιστωτικά Ιδρύματα ή άλλα νομικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στα κράτη - μέλη της Ε.Ε. και έχουν σύμφωνα με την νομοθεσία των κρατών μελών αυτό το δικαίωμα, συνοδευόμενες από επίσημη μετάφρασή τους εις την Ελληνική. Στην περίπτωση ένωσης προμηθευτών οι εγγυήσεις περιλαμβάνουν και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των μελών της ένωσης. ΑΡΘΡΟ 7 Χρόνος Εγγύησης Ο χρόνος εγγύησης των υπό προμήθεια ελαστικών δεν θα είναι μικρότερος των δύο (2) ετών. Κάθε βλάβη που θα παρουσιάζεται σε αυτό το χρονικό διάστημα οφειλόμενο σε κακή ποιότητα ελαστικών, αστοχία υλικού και σε κάθε περίπτωση όχι σε φυσιολογική κατά τις οδηγίες του κατασκευαστή φθορά, πρέπει να επανορθώνεται το συντομότερο, με την άμεση αλλαγή του προβληματικού ελαστικού, από την ειδοποίηση της Υπηρεσίας. Σε περίπτωση που δεν επανορθώνεται, επιβάλλονται στον προμηθευτή οι νόμιμες κυρώσεις. Στην περίπτωση της επισκευής οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να εγγυώνται γραπτώς την ποιότητα της εργασίας τους, η δε χρονική εγγύηση δε θα πρέπει να είναι μικρότερη του ενός (1) έτους. Η εγγύηση αυτή νοείται ως η χωρίς χρέωση άμεση επισκευή του ελαστικού που καταρχήν επισκευάστηκε και κατόπιν παρουσίασε ξανά βλάβη εντός των χρονικών ορίων της εγγύησης. ΑΡΘΡΟ 8ο Χρόνος παράδοσης - Παραλαβή - Ποιότητα Λόγω του ότι τα οχήματα του Δήμου εκτελούν κοινωφελές έργο, θα πρέπει οι χρόνοι παράδοσης των ελαστικών να είναι μικροί (διάστημα 3 ως 5 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας τους από την Αναθέτουσα Αρχή). Η προμήθεια μπορεί να είναι μαζική ή τμηματική χωρίς καμία επιβάρυνση για το Δήμο. Η παράδοση τοποθέτηση των ελαστικών, θα γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με την αρμόδια Υπηρεσία, ανάλογα με τις προκύπτουσες κάθε φορά ανάγκες του Δήμου και μέχρι εξαντλήσεως του συνολικού συμβατικού ποσού ή του χρόνου της σύμβασης. Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την παράδοση - τοποθέτηση των ελαστικών στα οχήματα του Δήμου. Η παραλαβή θα γίνεται από την αρμόδια Επιτροπή. Εάν κατά την παραλαβή των ελαστικών, στο σύνολό ή μέρος αυτών, βρεθεί ότι δεν πληρούν τους όρους της συμφωνημένης σύμβασης ή τις προδιαγραφές της μελέτης, κατά την απόλυτη κρίση της αρμόδιας Επιτροπής, θα απορρίπτονται, και ο ανάδοχος θα είναι υποχρεωμένος χωρίς καμία αποζημίωση να αντικαταστήσει εκ νέου, το σύνολο ή το μέρος

11 Σελίδα 11 από 22 αυτών, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, αφότου διαπιστωθεί η παράβαση των ανωτέρω διαβεβαιώσεων. Αν η ανωτέρω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, ο ανάδοχος κηρύσσεται έκπτωτος και η εγγύηση που έχει καταθέσει, εκπίπτει αυτοδίκαια υπέρ του Δήμου. Οι νέες δαπάνες που θα προκύψουν (έξοδα αποστολής - μεταφοράς, νέα ελαστικά κλπ.) θα βαρύνουν τον ανάδοχο. Εκτός από τις πιο πάνω υποχρεώσεις ο ανάδοχος θα είναι υποχρεωμένος εφόσον από τη χρήση του ακατάλληλου ελαστικού επήλθε φθορά στο μηχανολογικό εξοπλισμό και στα μηχανήματα του Δήμου, να αναλάβει όλες τις δαπάνες αποκατάστασης της βλάβης. Επιπλέον, κατά την κρίση του αρμοδίου οργάνου μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο, το οποίο οφείλει να καταβάλει ως αποζημίωση προς το Δήμο για τη βλάβη που προκάλεσε. Αν ο ανάδοχος δεν ανταποκριθεί στις παραπάνω υποχρεώσεις κηρύσσεται έκπτωτος, με όλες τις νόμιμες συνέπειες. ΑΡΘΡΟ 9ο Τρόπος πληρωμής Οι τιμές προσφοράς των ελαστικών είναι σταθερές και αμετάβλητες σε όλη τη διάρκεια της προμήθειας και για κανένα λόγο δεν υπόκεινται σε καμία αναθεώρηση. Η πληρωμή θα γίνεται με εντάλματα που θα εκδίδονται μετά από κάθε παραλαβή των εκάστοτε παραγγελθέντων ελαστικών από την αρμόδια επιτροπή και σύμφωνα με τις διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία του οικείου ΟΤΑ. Στον προμηθευτή θα καταβάλλεται η αξία του εκάστοτε τιμολογίου με τις διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία των ΟΤΑ. Οι τιμές προσφοράς (ποσοστό έκπτωσης) σε καμία περίπτωση δεν υπόκεινται σε αναθεώρηση για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία αλλά παραμένουν σταθερές και αμετάβλητες μέχρι το τέλος της συμβατικής χρονικής περιόδου. Ο προσφέρων με την προσφορά του, θεωρείται ότι αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της διακήρυξης. Μετά την κατάθεση της προσφοράς δεν γίνονται αποδεκτές διευκρινίσεις, τροποποιήσεις ή απόκρουση όρων της διακήρυξης ή της προσφοράς. Άρθρο 10 ο Ποινικές ρήτρες - Έκπτωση του αναδόχου Ο προμηθευτής που δεν προσέρχεται μέσα στην προθεσμία που του ορίστηκε να υπογράψει τη σχετική σύμβαση κηρύσσεται υποχρεωτικά έκπτωτος από την κατακύρωση ή ανάθεση που έγινε στο όνομά του και από κάθε δικαίωμα που απορρέει από αυτήν. Εάν γίνεται αδικαιολόγητη υπέρβαση της συμβατικής προθεσμίας της παράδοσης ανταλλακτικών και ο ανάδοχος δε συμμορφώνεται προς τις εν γένει υποχρεώσεις του, μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος, κατά τα νόμιμα. Με την ίδια διαδικασία ο προμηθευτής κηρύσσεται υποχρεωτικά έκπτωτος από τη σύμβαση και από κάθε δικαίωμα που απορρέει από αυτήν εφόσον δεν φόρτωσε, παρέδωσε ή αντικατέστησε τα συμβατικά υλικά μέσα στον προβλεπόμενο συμβατικό χρόνο ή στον χρόνο παράτασης που του δόθηκε. ΑΡΘΡΟ 11ο Φόροι-τέλη Ο ανάδοχος επιβαρύνεται με όλους τους φόρους, τα τέλη και τις κρατήσεις που ισχύουν κατά την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού.

12 Σελίδα 12 από 22 Ο ανάδοχος θα βαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% η οποία υπολογίζεται επί της αξίας εκτός Φ.Π.Α. της αρχικής σύμβασης καθώς και κάθε συμπληρωματικής σύμβασης σύμφωνα με τον Ν.4013/11 για τις ανάγκες της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων. ΑΡΘΡΟ 12ο Φάκελος Προσφοράς Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό επί ποινή αποκλεισμού οφείλουν να καταθέσουν στον ΦΑΚΕΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: α) Υπεύθυνη δήλωση (του ν.1599/86) με την οποία θα δηλώνεται ότι: - Ο κατασκευαστής των ελαστικών είναι πιστοποιημένος με ISO. - Η κατασκευή των ελαστικών είναι σύμφωνη με την προδιαγραφή E.T.R.T.O. Standards, (European Type and Rim Technical Organization) και την Οδηγία 92/23/EOK και 2005/11/ΕOΚ/ 16 Φεβρουαρίου 2005, με τις τροποποιήσεις και συμπληρώσεις που ισχύουν σήμερα. - Όλα τα υπό προμήθεια ελαστικά έχουν δομή «ακτινωτή» (Radial), χωρίς αεροθάλαμο «Tubeless» - Τα ελαστικά των φορτωτών, εκσκαφέων φορτωτών και ισοπεδωτών γαιών είναι 12 λινών τουλάχιστον. - τα ελαστικά είναι καινούργια και όχι αναγόμωσης - Κατά την ημερομηνία παράδοσης - τοποθέτησης των ελαστικών από τον προμηθευτή δεν θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των (06) έξι μηνών, από την ημερομηνία παραγωγή τους, η οποία και θα αναγράφεται ανάγλυφα ή έγλυφα στο προφίλ των ελαστικών - τα ελαστικά που θα αντικαθίστανται, θα επιστρέφονται στο συνεργείο του Δήμου, - Η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνεται στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή ή σε συνεργαζόμενο με τον προμηθευτή εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευής ελαστικών σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη των δεκαπέντε (15) χιλιομέτρων από την πόλη της Κοζάνης. Σε αντίθετη περίπτωση τα έξοδα μετακίνησης του οχήματος προς το συνεργείο θα βαρύνουν τον προμηθευτή. - παρέχει εγγύηση καλής ( εκτός φυσιολογικής φθοράς ) λειτουργίας δύο (2) ετών για τα ελαστικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές - δεσμεύεται για την διαθεσιμότητα των ελαστικών (διάσταση - πέλμα και χάραξη πέλματος ) για τρία (3) χρόνια από την ημερομηνία της τοποθέτησης του στο όχημα

13 Σελίδα 13 από 22 Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, για τις επισκευές των ελαστικών, επί ποινή αποκλεισμού οφείλουν να καταθέσουν: Υπεύθυνη δήλωση (του ν.1599/86) στην οποία θα αναφέρονται τα κάτωθι: o ότι στην περίπτωση που αναδειχθεί μειοδότης, για την επισκευή των ελαστικών, αναλαμβάνει να παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες στο Δήμο Κοζάνης, για όλο το διάστημα ισχύος της σχετικής σύμβασης, o ότι θα δέχονται τον έλεγχο στο συνεργείο τους ή στο χώρο επισκευής όπου θα βρίσκεται το όχημα, από τεχνικούς της υπηρεσίας όποτε θεωρείται ότι είναι αναγκαίος ο έλεγχος. Εάν διαπιστωθούν από την Υπηρεσία ψευδείς βεβαιώσεις ή δηλώσεις ή παραστατικά από τον διαγωνιζόμενο, η προσφορά θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη και θα του επιβάλλεται η ποινή αποκλεισμού του από τους διαγωνισμούς του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α. για το χρονικό διάστημα που καθορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από γνώμη της αρμόδιας για την αξιολόγηση των προσφορών επιτροπής. Η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνεται στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή ή σε συνεργαζόμενο με τον προμηθευτή εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευής ελαστικών σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη των δεκαπέντε (15) χιλιομέτρων από την πόλη της Κοζάνης, σε διάστημα 3 ως 5 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας τους από τις Υπηρεσίες της Αναθέτουσας Αρχής. Άρθρο 13 ο : Λοιπά στοιχεία Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην κατακύρωση ή μη του διαγωνισμού και στην περίπτωση κατάθεσης μίας μόνο προσφοράς ή και στην περίπτωση παραμονής μόνο μίας έγκυρης προσφοράς στην διαδικασία των διάφορων σταδίων του διαγωνισμού. Γίνονται δεκτές προσφορές διαγωνιζόμενων που θα αφορούν το σύνολο μιας ή περισσοτέρων διαστάσεων ελαστικών και όχι τμήματα αυτών, όπως προβλέπει η παρούσα διακήρυξη και τα συμβατικά τεύχη της. Σε περίπτωση συνυποβολής με την προσφορά στοιχείων και πληροφοριών εμπιστευτικού χαρακτήρα, η γνωστοποίηση των οποίων στους συνδιαγωνιζόμενους θα έθιγε τα έννομα συμφέροντά του, ο προσφέρων οφείλει να σημειώνει επ' αυτών την ένδειξη «Πληροφορίες Εμπιστευτικού Χαρακτήρα». Στην αντίθετη περίπτωση θα δύνανται να λαμβάνουν γνώση αυτών των πληροφοριών οι συνδιαγωνιζόμενοι. Η έννοια της πληροφορίας εμπιστευτικού χαρακτήρα αφορά μόνο στην προστασία του απορρήτου που καλύπτει τεχνικά ή εμπορικά ζητήματα της επιχείρησης του ενδιαφερόμενου.

14 Σελίδα 14 από 22 Εάν κάποιος από τους όρους της παρούσας μελέτης πάψει να ικανοποιείται από τους μειοδότες στην διάρκειας της σύμβασης, ο Δήμος δύναται να τον κηρύξει έκπτωτο κατά τα νόμιμα. KOZANH 17/3/2017 Συντάχθηκε Θεωρήθηκε ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡ/ΝΟΣ ΤΜ. ΤΕΧΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

15 Σελίδα 15 από 22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ ΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Κοζάνη, περιοχή «ΝΙΑΜΕΡΟΣ» Πληρ.: Καστανάρας Μιχαήλ Τηλ.: Fax: CPV: ελαστικά επίσωτρα, Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ OXHMATΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 60 / 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,36 (με Φ.Π.Α. ) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας επισκευής ανέρχεται στο ποσό των ,36 (64.068,84 με ,52 ΦΠΑ 24%) και θα βαρύνει τον προϋπολογισμού του Δήμου του οικονομικού έτους 2017 στους κωδικούς αριθμούς που αφορούν τις σχετικές πιστώσεις. Κωδικοί Αριθμοί Είδος Δαπάνης Προϋπολογισμός Ελαστικά οχημάτων και μηχανημάτων έργου 4.387, Ελαστικά οχημάτων και μηχανημάτων έργου 1.490, Ελαστικά οχημάτων και μηχανημάτων έργου , Ελαστικά οχημάτων και μηχανημάτων έργου 496, Ελαστικά οχημάτων και μηχανημάτων έργου , Ελαστικά οχημάτων και μηχανημάτων έργου 1.850, Ελαστικά οχημάτων και μηχανημάτων έργου 180, Ελαστικά οχημάτων και μηχανημάτων έργου 1.320, Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων 1.000, Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων υπηρεσίας Καθαριότητας 2.100, Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων 2.000,00 ΣΥΝΟΛΟ ,36 Οι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ των ελαστικών, οι ενδεικτικές τιμές χωρίς ΦΠΑ και οι αναγακίες ποσότητες περιγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί :

16 Σελίδα 16 από 22 ΠΙΝΑΚΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΤΡ. ΤΑΧΥΤΗΤΑ (km/h) ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠ ΦΟΡΤΙΟ (kg) ΤΙΜΗ ΤΕΜ. (ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ) AITOYMENH ΠΟΣΟΤΗΤΑ (ΤΕΜ.) ΔΑΠΑΝΗ (ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ X1 28/12, , ,04 X2 185/R , ,70 X3 195/R14C , ,16 X4 225/70/R , ,08 X5 8,25/15 IC , ,00 X6 225/75/17, , ,12 X7 285/70/19, , ,12 X8 315/80/22, , ,20 X9 215/70/ ,00 X10 215/R14C , ,64 X11 195/75/ , ,58 X12 255/70/ , ,64 X13 265/70/19, , ,64 X14 365/80/ , ,52 X15 315/70/22, , ,84 X / , ,92 X17 12,5/80/ , ,92 X18 16,9/ , ,64 X19 145/80/ , ,60 X20 175/70/ , ,16 X21 235/60/ , ,60 X22 225/70/R15C ,00 X23 155/70/ , ,16 Χ24 155/80/ , ,16 Χ25 165/70/ , ,16 ΣΥΝΟΛΟ ΔΑΠΑΝΗΣ (1) ,60 ΦΠΑ (1) 8.977,82

17 Σελίδα 17 από 22 ΣΥΝΟΛΟ (1) ,42 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ - ΒΡΟΧΟΛΑΣΤΙΧΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΤΡ. ΤΑΧΥΤΗΤΑ (km/h) ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠ ΦΟΡΤΙΟ (kg) ΤΙΜΗ ΤΕΜ. (ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ) AITOYMENH ΠΟΣΟΤΗΤΑ (ΤΕΜ.) ΔΑΠΑΝΗ (ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ K1 285/70/19, , ,34 K2 10/22, , ,56 K3 11/R22, , ,16 K4 295/80/22, , ,12 K5 315/70/22, , ,36 K6 315/80/22, , ,70 K7 205/R14C , ,20 K8 235/55/ , ,96 K9 10/17, , ,62 K10 205/55/ , ,48 K11 185/60/ , ,84 ΣΥΝΟΛΟ ΔΑΠΑΝΗΣ (2) ,34 ΦΠΑ (2) 5.411,60 ΣΥΝΟΛΟ (2) ,94 ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠ/ΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ,94 ΦΠΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ,42 ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ,36

18 Σελίδα 18 από 22 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ) ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Ζυγοστάθ μιση ενός ελαστικού τροχού Ευθυγρ άμμιση εμπρόσ θιων τροχών Ευθυγράμμι ση ολική οχήματος Τοποθέτηση ελαστικού σε μία ζάντα συμπεριλαμβα νομένης & της ζυγοστάθμισης Επισκευή ενός ελαστικού (απώλεια αέρα χωρίς χρήση αεροθάλαμου και βαλβίδος) Επισκευ ή ενός ελαστικ ού με χρήση αεροθά λαμου Επισκευή ελαστικού «στο δρόμο» τιμή με βάση την χιλιομετρική απόσταση // 1χλμ = 1ευρώ // αποζημίωση μόνο για την επιτόπια επισκευή ανά χιλιόμετρο από την έδρα του Δήμου Αλλαγή μίας βαλβίδος ελαστικού Αναγόμ ωση ενός ελαστικ ού Βουλκα νισμός ενός ελαστικ ού 1 Επιβατικό 4,03 16,13 28,23 4,03 4,03 16,13 0,81 4,03 32,25 2 Ημιφορτηγό 4,03 16,13 28, ,13 24,19 0,81 24,20 40,32 3 Φορτηγό 8,06 56,45 64,52 16,13 16,13 40,32 0,81 40,32 193,50 96,77 4 Απορρ/ρο 8,06 56,45 64,52 16,13 16,13 40,32 0,81 40,32 193,50 96,77 5 Φορτηγό VAN 5,65 20,16 32,26 12,20 16,13 28,23 0,81 28,26 40,32 6 Βυτιοφόρο 8,06 56,45 64,52 16,13 16,13 40,32 0,81 40,32 193,50 120,00 7 Πλυντικό κάδων 8,06 56,45 64,52 16,13 16,13 40,32 0,81 40,32 193,50 96,77 8 Λεωφορείο 8,06 56,45 64,52 16,13 16,13 40,32 0,81 40,32 193,50 96,77 9 Σάρωθρο 6,45 32,26 52,42 12,20 16,13 40,32 0,81 40,32 64,51 10 Πολυμηχάνημα 6,45 40,32 56,45 12,20 16,13 32,26 0,81 32,26 64,51 11 Καλαθοφόρο 8,06 56,45 64,52 16,13 16,13 40,32 0,81 40,32 72,58 12 Γερανοφόρο 7,26 56,45 64,52 20,16 16,13 36,29 0,81 36,29 72,58 13 Μηχάνημα έργου 12,10 11,90 177,41 32,26 16,13 64,52 0,81 64,52 112,9 14 Moto & Tρίκυκλα 4,84 16,13 24,19 16,13 16,13 24,19 0,81 24,19 24,19 15 Αγροτικό μηχάνημα 12,10 24,19 48,39 28,23 16,13 60,48 0,81 60,48 104,8

19 Σελίδα 19 από 22 ΠΡΟΥΠ/ΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ :4.112,90 ΦΠΑ: 987,10 ΣΥΝΟΛΟ : 5.100,00 ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠ/ΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ,84 ΦΠΑ ,52 ΣΥΝΟΛΟ ,36 KOZANH 17/3/2017 Συντάχθηκε Θεωρήθηκε ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡ/ΝΟΣ ΤΜ. ΤΕΧΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

20 Σελίδα 20 από 22 CPV ελαστικά επίσωτρα, Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ OXHMATΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 60 / 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,36 (με Φ.Π.Α. ) ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ OXHMATΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Της επιχείρησης... με έδρα στ... οδός... αριθμ... Τ.Κ... Τηλ.:... τηλ. Κινητό... Fax:... Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ):.. Αφού έλαβα γνώση της Διακήρυξης του διαγωνισμού του Δήμου Κοζάνης που αναγράφεται στον τίτλο και των λοιπών στοιχείων της μελέτης και της δημοπράτησης, καθώς και των συνθηκών εκτέλεσης της προμήθειας, υποβάλλω την παρούσα προσφορά. Δηλώνω ότι αποδέχομαι πλήρως και χωρίς επιφύλαξη τους όρους της αναλυτικής διακήρυξης και της με αριθμό 60/2017 μελέτης και αναλαμβάνω την προμήθεια των ελαστικών για τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ που αναφέρονται στον παρακάτω Πίνακα Α/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΔΙΑΣΤΑΣΗ 1 Κ1 2 Κ2 3 Κ3 4 Κ4 5 Κ5 6 Κ6 7 Κ7 8 Κ8 9 Κ9 10 Κ10 11 Κ11 12 Χ1 13 Χ2 14 Χ3 15 Χ4 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Ή ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗΤΙ ΜΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (%)

21 Σελίδα 21 από Χ5 17 Χ6 18 Χ7 19 Χ8 20 Χ9 21 Χ10 22 Χ11 23 Χ12 24 Χ13 25 Χ14 26 Χ15 27 Χ16 28 Χ17 29 Χ18 30 Χ19 31 Χ20 32 Χ21 33 Χ22 34 Χ23 35 Χ24 36 Χ25 ΚΟΖΑΝΗ,.. /... /2017 Ο προσφέρων σφραγίδα - υπογραφή

22 Σελίδα 22 από 22 CPV ελαστικά επίσωτρα, Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ OXHMATΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 60/ 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,36 (με Φ.Π.Α. ) ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ OXHMATΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Της επιχείρησης με έδρα στην οδό αριθμ..τ.κ. Τηλ.:... τηλ. Κινητό...Fax:.. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ).. Δηλώνω ότι αποδέχομαι πλήρως και χωρίς επιφύλαξη τους όρους της με αριθμό 60/2017 μελέτης και αναλαμβάνω την εν λόγω προμήθεια, προσφέροντας ποσοστό έκπτωσης.., όπως αναλυτικά παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα. Πρ/μος μελέτης (χωρίς ΦΠΑ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡ/ΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (ολογράφως) Ποσοστό (%) 4.146,34.. Πρ/μος με την έκπτωση (χωρίς ΦΠΑ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΟ... ΚΟΖΑΝΗ,./../2017 Ο προσφέρων (σφραγίδα υπογραφή)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες Για τις ανάγκες της Διευθύνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης και προκειμένου να εξασφαλιστούν οι βασικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Διαχείρησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων Πληροφορίες: Ατσαλάκης Α Τηλ.: 2821-3-41780-3 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοί προϋπολογισμού. Κωδικοί CPV: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Κωδικοί προϋπολογισμού. Κωδικοί CPV: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Ιωνία : 24/5/17 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ : 13902 ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Θέμα : «Μελέτη προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα της Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΑΝΤΩΝ»

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΑΝΤΩΝ» ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 21../2016 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: 59.830,00 Φ.Π.Α. 23%: 13.760,90 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 73.590,90 ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 21../2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια ελαστικών

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : Μελέτη προµήθεια ελαστικών για τα οχήµατα της ιεύθυνσης Περιβάλλοντος για το έτος

Θέµα : Μελέτη προµήθεια ελαστικών για τα οχήµατα της ιεύθυνσης Περιβάλλοντος για το έτος /ΝΣΗ Θέµα : Μελέτη προµήθεια ελαστικών για τα οχήµατα της ιεύθυνσης Περιβάλλοντος για το έτος 2016». Κωδικοί CPV: CPV : 34352100-0 Eλαστικά επίσωτρα φορτηγών αυτοκινήτων. CPV : 34351100-3 Eλαστικά επίσωτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Διαχείρησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων Πληροφορίες: Ατσαλάκης Α Τηλ.: 2821-3-41780-3 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Δ/ΝΣΗ Τ.Υ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Καλαμπάκας & προμήθεια των ανταλλακτικών για το έτος 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου.

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. Κ.Μ.: Π45/2015

Διαβάστε περισσότερα

2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων

2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρυστος : 29-05-2012 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Αριθ. Μελέτης: 4 / 2012 Τμήμα Τεχνικών Έργων, Προμηθειών Αριθ. Πρωτ: 6836 & διενέργειας Διαγωνισμών ΜΕΛΕΤΗ: Προμήθεια Ανταλλακτικών και Εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β: ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΙΘ. ΜΕΛ. : 01/2017 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 59.048,80 (47.260,00

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 44170000-2: Πλάκες, φύλλα, ταινίες και λεπτά φύλλα σε σχέση µε κατασκευαστικά υλικά

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 44170000-2: Πλάκες, φύλλα, ταινίες και λεπτά φύλλα σε σχέση µε κατασκευαστικά υλικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Τµήµα Κίνησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχηµάτων και Μηχανηµάτων (ΤΚΕΣΟΜ) Λ. Πεντέλης & Πάροδος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15235 Χαλάνδρι Πληρ.: Β.

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου.

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. Κ.Μ.: Π76/2011 ΠΡΟΥΠ.:15.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια μπαταριών αυτοκινήτων για τα οχήματα του Δήμου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια μπαταριών αυτοκινήτων για τα οχήματα του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ Προμήθεια μπαταριών αυτοκινήτων για τα οχήματα του Δήμου. Προυπ.: 6799,44 K.Μ.: Κ.Μ. Π24/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Χανιά 01 / 11 /2016 ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Α.Π 65691 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πλ. Κουτσουράκη Γεωργία Δ/νση: Κυδωνίας 29, ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΚ: 73135

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προμήθεια ελαστικών επισώτρων

ΘΕΜΑ: Προμήθεια ελαστικών επισώτρων Ωραιόκαστρο, 30-05-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦEΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Ποιότητας Ζωής 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑ: Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡ. ΜΕΛ. : 64 / 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡ. ΜΕΛ. : 64 / 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡ. ΜΕΛ. : 64 / 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές προδιαγραφές 4. Συγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KAΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ- ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ - ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 26/05/2015 Αρ. Μελέτης 9/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΑ: 306671 CPV: 34350000-5 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 4.430,00 Φ.Π.Α. 23% : 1.018,90

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων Α.Μ. : Π 93/2012 ΠΡΟYΠ: 14.944,50 (με Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων. Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : ,00 με το Φ.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων. Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : ,00 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : 25.000,00 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οδός 25 η & Πλ. Αγ. Τριάδας, 1777, Ελληνικό Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 59.512,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ- ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ- ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ- ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 11.325,00ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 14043,00ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗ ΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩ Ν ,00 ευρώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗ ΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩ Ν ,00 ευρώ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βαθμός Προτεραιότητας: ΚΟΙΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Αργυροκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 17/06/2015 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 17/06/2015 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 17/06/2015 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας) ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΑΠΑΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ Μάνδρα 7.7.2014 Ταχ. Δ/νση: Στρ.Ν.Ρόκα 45 αριθμ. πρωτ.15970 Τηλέφωνο: 2132014900 ΦΑΧ: 2105555880 Ταχ.Κώδ.: 19600 Μάνδρα ΣΥΜΒΑΣΗ Στην Μάνδρα, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0 ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΡΩΘΡΟΥ 2m3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βιομηχανική Περιοχή Ταχ. Κωδ. :. Τηλ : 2813409630 Fax : 2813409619 ΠΡΟΫΠ. :165000,00 με το Φ.Π.Α. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. «Προμήθεια συσκευής παραγωγής pellet» ΜΕΛΕΤΗ: Προμήθεια συσκευής παραγωγής pellet

ΜΕΛΕΤΗ. «Προμήθεια συσκευής παραγωγής pellet» ΜΕΛΕΤΗ: Προμήθεια συσκευής παραγωγής pellet ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Μ: 74/ 2016 ΜΕΛΕΤΗ «Προμήθεια συσκευής» CPV: 42940000-7 «Προμήθεια συσκευής.» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός ροϋ ολογισµός 3. Συγγραφή υ οχρεώσεων 4. Τεχνικές ροδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20 Ταχ. Κώδικας: 15238 Πάτημα Χαλανδρίου Τηλέφωνο: 210 6017054,210 6017056 Φαξ: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά τον καθαρισμό συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕ 239/ ΚΑΙ ΑΕ 261/ CPV: Βλοτινού Αντωνία Τηλέφωνο: Φαξ: Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ,00

ΑΕ 239/ ΚΑΙ ΑΕ 261/ CPV: Βλοτινού Αντωνία Τηλέφωνο: Φαξ: Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΒΝΛΟΡ1Π-3ΝΥ ΑΔΑΜ: 16PROC005340888 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ & ΟΙΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Μυτιλήνη,

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οδός 25 η & Πλ. Αγ. Τριάδας, 16777, Ελληνικό Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 59.752,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων

ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βαθμός Προτεραιότητας: ΚΟΙΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Αργυροκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελ.: 07 / 2013 Aρ. Πρωτ. : 33496/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελ.: 07 / 2013 Aρ. Πρωτ. : 33496/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔ. ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Aρ. Πρωτ. : 33496/2013 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ 2016 (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ - ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ) ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 159.998,00 (χωρίς Φ.Π.Α.) ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την προμήθεια και επισκευή ελαστικών για τα οχήματα της ΕΥΑΘ ΑΕ (CPV: και ) Προσκαλεί

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την προμήθεια και επισκευή ελαστικών για τα οχήματα της ΕΥΑΘ ΑΕ (CPV: και ) Προσκαλεί Θεσσαλονίκη 19/7/2017 Αρ. πρωτ. 19495 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών, Δ.Υ. & Αποθηκών ΠΛΗΡ.: Α. Μίσκος ΤΗΛ: 2310-966967 ΠΡΟΣ Κάθε ενδιαφερόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου

Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου K. Μ. : Π27/2011 ΠΡΟΫΠ. : 4.797,00 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΠΡΟΫΠ/ΜΟΣ: 28.505,00 ΜΕ Φ.Π.Α. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Η παρούσα αναφέρεται στην προμήθεια - τοποθέτηση καινούριων ελαστικών με σύγχρονο και πρωτοποριακό σχεδιασμό πέλματος για την καλύτερη πρόσφυση

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 26.106,00 Φ.Π.Α. 23% : 6.004,38 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 32.110,38 ΕΥΡ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Υ Α Ρ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (6) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΠΙ» ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : Ε13/2014 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ

Δ Ε Υ Α Ρ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (6) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΠΙ» ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : Ε13/2014 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Δ / Ν Σ Η Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ Κ Α Ι Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η Σ Ε Γ Κ / Σ Ε Ω Ν ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική Έκθεση Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Συγγραφή Υποχρεώσεων -Τεχνικές Προδιαγραφές Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M. : Π51 /11 ΠΡΟΫΠ. : 15000,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια υγρών για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ.Ε: ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Προμήθεια σκυροδέματος ΔΗΜΟΣ ΤΡΙ ΦΥΛΙΑΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: 10.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / 2 0 1 6 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ANOIXTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ANOIXTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Κ ο ζ ά ν η, 1 6 / 0 2 / 2 0 1 8 Α ρ ι θ μ. π ρ ω τ. 5355 Δ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 72.742,20

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 72.742,20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΙΕΥΘ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «Προμήθεια ελαστικών επισώτρων, για τις ανάγκες των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Λαγκαδά»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 5.000,00 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3) ΓΕΝΙΚΗ - ΕΙΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ CPV ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,88 ΜΕ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ CPV ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,88 ΜΕ Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Γ&Φ ΤΣΙΓΚΑ 14 ΑΜΦΙΣΣΑ, Τ.Κ. 33 100 ΤΗΛ/FAX: 2265022714/2265022094 e-mail: p.kakkanas@delphi.gov.gr ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια κηπευτικού χώματος Κ.Μ. : Π28/2011 ΠΡΟΫΠ: 14.946,96 (με ΦΠΑ 23%) 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Μελέτης 15 / 2014 ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ιστιαία

Διαβάστε περισσότερα

1.2.1. Οι προδιαγραφές E.T.R.T.O. (The European Tyre and Rim Technical Organi-zation Data Book).

1.2.1. Οι προδιαγραφές E.T.R.T.O. (The European Tyre and Rim Technical Organi-zation Data Book). ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1. Σκοπός Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές καλύπτουν τις απαιτήσεις και τους ελέγχους που γίνονται κατά την παραλαβή ελαστικών επισώτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Αμόλυβδη βενζίνη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Αμόλυβδη βενζίνη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Τμήμα Κίνησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων (ΤΚΕΣΟΜ) Λ. Πεντέλης & Πάροδος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15235 Χαλάνδρι Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,70 ΜΕ Φ.Π.Α. 23%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,70 ΜΕ Φ.Π.Α. 23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Δ/νση Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Ταχ. Δ/νση: Γ&Φ Τσίγκα 14 ΑΜΦΙΣΣΑ Τ.Κ. 33 100 ΤΗΛ/FAX: 22650-72009/22094

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών Εργασίες συντήρησης του αποχετευτικού αγωγού στο χώρο του αμαξοστασίου ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: 90460000-9 Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών Στα πλαίσια λειτουργίας της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μελέτης: 5/2017. Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών 2017» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,00 (χωρίς Φ.Π.Α.)

Αρ. Μελέτης: 5/2017. Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών 2017» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,00 (χωρίς Φ.Π.Α.) Ημερομηνία 18/01/2017 Αρ. Μελέτης: 5/2017 Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών 2017» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 59.970,00 (χωρίς Φ.Π.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1) Τεχνική Έκθεση 2) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας < ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΚΩΝ> με τη συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

Μ E Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Μ E Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 20/2016 Μ E Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα Α.Μ. : Π 14/2012 ΠΡΟYΠ: 9.998,24 (με Φ.Π.Α. 13%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 22/05/2013 Αρ. πρωτ. : 1244 ΤΙΤΛΟΣ : Επισκευή βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης Αρ. μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 /

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 / ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΑΤΑ ΠΟΕ & ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΟΕ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥ Λ Ι ΑΣ ΠΙΣΤΩΣΗ: 70.ΟΟΟ,ΟΟ CPV: 44114100-3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 / 2 0 1 8 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 56.438,00 Φ.Π.Α. 24%: 13.545,12 ΣΥΝΟΛΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2-2-2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ. Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ. Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια σάκων απορριμμάτων ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%)

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 25.000,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ) - - ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΡΓΟ: Εναπόθεση σε αδειοδοτημένη μονάδα ανακύκλωσης και αξιοποίησης προιόντων εκσκαφών, κατεδαφίσεων και κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Δημήτριος: 13/12/2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου:5081 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΟΠΚΑΠ) ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2/12/2015 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2/12/2015 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2/12/2015 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 24702 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Α) ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

5. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

5. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 5. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ. Αντικείμενο της προμήθειας είναι η υλοποίηση του εγκεκριμένου Σχεδίου Ασφάλειας Λιμενικής Εγκατάστασης (ΣΑΛΕ) με στόχο την βελτίωση της παρεχόμενης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού Κ. Μ. : Π109/2011 ΠΡΟΫΠ. : 14.858,40 με το Φ. Π. Α. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 7 /12/2015 Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 7 /12/2015 Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 7 /12/2015 Αριθμ. Πρωτ: 25038 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση εργασίας με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα Κ.Μ. : Π 35/2013 ΠΡΟΫΠ: 5.830,20 (με ΦΠΑ) Κ.Α.: 6699.0019

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΜΕ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 15.000,00 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Συγγραφή Υποχρεώσεων 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Τ Ε Χ Ν Ι ΚΗ Ε Κ Θ Ε Σ Η Η μελέτη συντάχτηκε σύμφωνα με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βαθμός Προτεραιότητας: Κοινό ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Αργυροκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΦΟΡΕΑΣ : ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 3 / 2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Δ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ & Ν.Π. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ.: Σιώμπου Αγλαΐα Κυδωνίας 29, Χάνια Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213-41760, Φαξ 28213-41763 www.chania.gr, email: g-promitheies@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ" Κ.Α ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ( συμπ/νου Φ.Π.Α. 23% )

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ Κ.Α ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ( συμπ/νου Φ.Π.Α. 23% ) ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 23. ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ" Κ.Α. 20.6641.09 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 30.780,00 ( συμπ/νου Φ.Π.Α. 23% ) 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. K.Μ. : Π 47/ 2014 ΠΡΟΫΠ. : 5.000,00 ( με Φ.Π.Α.) K.A. : 15.6261.0002 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Αρ. Μελέτης: 1/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Αρ. Μελέτης: 1/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 1/2015 ΤΕΥΧΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Κ.Μ. : Π 72/2011 ΠΡΟΥΠ: 1.940,94 (με ΦΠΑ) ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Κ.Α , Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με Φ.Π.Α.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Κ.Α , Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΠΟΡΩΝ, ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ» Κ.Α. 35.6692.002, Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΥΜΗ, 2-4-2019 Αριθ. Πρωτ.: 917 ΤΗΛ. 22460-72444 Προς: 1. Μοσκιού Κων/νο (Σύμη, τηλ. 22460-72723) 2. Στεφάνου Στέφανο (Σύμη, τηλ. 22460-70229) 3. Χατζηπέτρου Ιωάννη (Σύμη, τηλ. 22460-70165) 4. Αντωνιάδη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιππιάδα, 8-4-2015 ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αριθ. Πρωτ: 3794 Δ/νση Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών Γραφείο Προμηθειών Δ/νση: Πλατεία Γ. Γεννηματά Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α.Α. Μελέτης: 142/2015 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20/10/2015 Αριθμ. Πρωτ:21124 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20/10/2015 Αριθμ. Πρωτ:21124 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 20/10/2015 Αριθμ. Πρωτ:21124 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 50.000,00 με Φ.Π.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών για τη διακίνηση της του Δήμου Χαλκιδεων, χρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού

Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού Κ. Μ. : Π79/2015 ΠΡΟΫΠ. : 14.851,02 με το Φ. Π. Α. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Α.Μ.: 118/17 ΠΡΟΥΠ/ΣΜΟΣ: 38.300 (με Φ.Π.Α.) Κ.Α.: 02.20.6671.001,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΟΥΣΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Τ Ε Χ Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

Έργο : «Προµήθεια ελαστικών

Έργο : «Προµήθεια ελαστικών Aρ. Πρωτ. : 42967 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ Ο ήµος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει επαναληπτικό πρόχειρο διαγωνισµό µε κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ Αρμόδιος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου K. Μ. : Π42/2013 ΠΡΟΫΠ.: 1.230,00 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002699007 2015-04-08

15PROC002699007 2015-04-08 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μύρινα, 06 Απριλίου 2015 ΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Αριθ. Πρωτ. : 4611 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες:.Τσόχα & Π.Καβαλέρης Τηλ.: 22543-50026 Fax: 22540-20062 Ταχ. /νση: Μύρινα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 11766/ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 11766/ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 10-6-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 11766/13-6-2016 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας < > με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού

Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού Κ. Μ. : Π117/2014 ΠΡΟΫΠ. : 14.873,16 με το Φ. Π. Α. α/α Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα, 28-11-2016 Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Λεωφόρου Ιπποκράτους Π.Γ.Ν Πατρών (Ρίο) Ταχ. Κώδικας : 26500

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 17PROC588345 217-3-7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα 6-3-217 Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Λεωφόρου Ιπποκράτους Π.Γ.Ν Πατρών (Ρίο) Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

,52 113/ Fax

,52 113/ Fax ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΚΑΒ Παράρτηµα: Τρίπολης Ηµεροµηνία 31/05/2016 ΣΤΟΙΧΕΙ Α ΕΝΤΟΛ ΗΣ/ ΙΑΚΗΡ ΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ) ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜ ΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ Σ ΠΡΟΣΦΟΡ ΩΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΜΟ ΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΡΘΡΟ 1 ο. ΑΡΘΡΟ 2 ο. ΑΡΘΡΟ 3 ο

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΡΘΡΟ 1 ο. ΑΡΘΡΟ 2 ο. ΑΡΘΡΟ 3 ο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ Γ. Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2 Τ.Κ. : 413 34 ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ Τηλ. : 2410 621.205, 2410 623.615 Τηλ./Fax. : 2410 621.204 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Προμήθεια & εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 49.200,00 με Φ.Π.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών για τη διακίνηση της αλληλογραφίας του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα