Σάββατο 27/05 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Indoor, Theory & Workout) #Cross Training Disciplines Presenter: Panos Balatsinos

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σάββατο 27/05 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Indoor, Theory & Workout) #Cross Training Disciplines Presenter: Panos Balatsinos"

Transcript

1

2

3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σάββατο 27/ (Indoor, Theory & Workout) #Cross Training Disciplines Panos Balatsinos Η διάσημη μέθοδος και τα βασικά συστατικά που την κάνουν την πιο πετυχημένη προπονητική διαδικασία για επίτευξη πολλαπλών στόχων. Στήνεται μία ιδεατή προπονητική αρένα με ανάλυση των παραγόντων που συμβάλλουν στην καλύτερη εκγύμναση από τους συμμετέχοντες Το μάθημα είναι ιδανικό για προπονητές personal & group training (Indoor-Outdoor, Theory & Workout) #Sports Performance Spyros Methenitis Η διάλεξη αφορά τη γενικότερη φιλοσοφία της προπόνησης για επίδοση και θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της προπονητικής και της αδιάκοπης επιστημονικής έρευνας. Βασικά ερωτήματα και ουσιαστικές διαφοροποιήσεις με την προπόνηση fitness θα απαντηθούν και θα αναλυθούν διεξοδικά (Indoor, Theory & Workout) #Small Group, success or solution? Panos Balatsinos Οι βασικές και θεμελιώδεις διαδικασίες που ακολουθούν οι πιο πετυχημένοι προπονητές ανά τον κόσμο. Τα κοινά σημεία αρκετά όσα όμως και τα σημείο που διαχωρίζουν το Personal με το Group Training. Γνωρίστε τα στοιχεία που θα σας κατατοπίσουν επαγγελματικά, δίνοντας σας όμως τα εφόδια για να διακριθείτε Healthy Snack

4 (Indoor, Workout) ##Suspension & Functionality Vassilis Giannikos & Team Το πρόγραμμα αυτό θα κάνει όλους τους συμμετέχοντες να αναθεωρήσουν τη σχέση τους με τα ελεύθερα βάρη. Οι προπονητές έχουν μεγάλη εμπειρία ώστε να κάνουν όλους τους ασκούμενους να αισθανθούν την προπόνηση έντονα χωρίς να νιώσουν εξάντληση και πάντα με την μεγαλύτερη ασφάλεια (Indoor, Workout) #3D Training Menia Kazaki Ένα μάθημα φτιαγμένο στους πιο λειτουργικούς άξονες του ανθρώπινου σώματος. Ασκησιολόγιο που θα εμπνεύσει και καθοδήγηση που αποτελεί επί σειρά ετών παράδειγμα για τους πιο πολλούς μαθητές της. Είμαστε περήφανοι που η Μένια Καζάκη είναι παρουσιάστρια του Summer BaseBootcamp Ηealthy Dinner Chill Out time at the pool Χαλαρή ώρα για ξεκούραση και ηλιοθεραπεία. Απαραίτητος εξοπλισμός τα μαγιό, πετσέτες μπάνιου, αντιηλιακά, γυαλάκια για κολύμβηση και διάθεση για βουτιές (Swimmming Pool) #Aqua Madness Anna-Maria Mantzaraki Το μάθημα που συνδυάζει τη διασκέδαση με την πλήρη προπόνηση του σώματος. Το μάθημα είναι επιπέδου για όλους και θα χρησιμοποιηθεί βασικός εξοπλισμός fitness τόσο εντός όσο και εκτός πισίνας. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί η δυσκολία των ασκήσεων κάτι που το κάνει ιδιαίτερα αποδοτικό για όποιον θέλει να πιέσει τον εαυτό του πάντα με ασφάλεια.

5 (Theory) #Special Populations, Prevention and Training Spyros Methenitis Όλα τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα για την πρόληψη, διαχείριση και αποτελεσματική εκγύμναση ατόμων που ανήκουν στους ειδικούς πληθυσμούς. Η διάλεξη είναι ιδανική για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το πεδίο Medicine στην εξειδίκευση τους αλλά και για όσους έχουν απαιτήσεις και θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη των γνώσεων τους (Outdoor, Workout) #IA+2A+2X Panos Balatsinos, Alex Ladas, Nikos Panourgias Η προπόνηση που στόχος της είναι να προκαλέσει την ενεργοποίηση όλων των μυϊκών σας ινών. Η χρήση κατάλληλων αντιστάσεων και η αυξομείωση της έντασης, θα κάνουν τα μυϊκά σας κύτταρα να αφυπνίσουν όλους τους μηχανισμούς ανάπτυξης και βελτίωσης που διαθέτουν. Αερόβιες και πλειομετρικές ασκήσεις αλλά και ισομερική σύσπαση σε γωνίες που θα παράγετε μεγάλη δύναμη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι για αυτήν την προπόνηση Healthy Snack (Indoor, workout) #Summer Dance Alex Lialios, Thalia Roupakioti Το μάθημα που ξεσηκώνει με την ενέργεια του και το δίδυμο που υπόσχεται σε όλους ότι θα χορέψουν με την ψυχή τους. Αερόβιο μάθημα με στόχο όλοι να ακολουθήσουν τη χορογραφία και να διασκεδάσουν. Μην το χάσετε! (Indoor, workout) #Lift-Push-Hold, The Summer Base Bootcamp Master Class Presenters Team Είναι το μάθημα που κάθε χρόνο περιμένουμε για να προπονηθούμε και να περάσουμε καλά ενώ ταυτόχρονα 'λιώνουμε' στη γυμναστική. Φέρνοντας όλο το γυμναστηριακό εξοπλισμό από την Αθήνα στο Σοφικό, ξέρουμε ότι δε θα σας λείψει τίποτα και θα θυμάστε αυτήν την προπόνηση για μέρες. Βασικά στοιχεία είναι η χρήση αλτήρων, ασκησιολογίου με βάρος σώματος και εξοπλισμός cross training.

6 (Indoor, Speech) #Season's best moments Base Training Head Teachers Το μάθημα αυτό θα αποτελέσει μία γρήγορη επανάληψη της ύλης του βασικού εκπαιδευτικού σεμιναρίου της Base Training. Έτσι, θα επικυρώσει στους απόφοιτους μας όλα όσα με κόπο κατάκτησαν μέσα από την εκπαίδευση τους. Τονίζοντας και περιχαρακώνοντας τα βασικά πεδία που κάνουν πετυχημένη την πορεία ενός επαγγελματία, οι καθηγητές θα δώσουν την τελευταία τους 'παράσταση εκπαίδευσης' στους φοιτητές μας. Κατάλληλο για παρακολούθηση ακόμα και από μη επαγγελματίες fitness instructors (Saloon) Graduation Ceremony Μία εκπαιδευτική χρονιά τελειώνει μόνο όταν δώσουμε το τελικό μας εκπαιδευτικό πιστοποιητικό και αφού οι απόφοιτοι πετάξον τα καπέλα τους ψηλά. Το πιο σημαντικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό και συγκινητικό χρονικό σημείο της εκπαιδευτικής μας σεζόν. Συγγενείς και φίλοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι να παρευρεθούν σε αυτήν την τελετή Healthy Dinner (Saloon) Summer Party Το Party μας είναι ίσως πιο γνωστό για όσα αναφέρονται μετά από αυτό, στους 'κοινωνικούς σχολιασμούς' που έχουν αναδείξει τη φήμη του! Όλες οι σύγχρονες μουσικές αλλά και χορευτικές τάσεις λαμβάνουν χώρα εκεί και κανείς δε φεύγει χωρίς να περάσει τέλεια. Τα τελευταία χρόνια τα δρώμενα έχουν ανεβάσει τις απαιτήσεις για απαγόρευση κινητών και καμερών, γιατί οι πρωταγωνιστές των φωτογραφιών και των video την επόμενη μέρα δε θυμούνται τι έκαναν! Επιλογή για επιστροφή με πούλμαν στην Αθήνα ή διαμονή και συνέχεια στο Party! Θα υπάρχουν μεταφορικά μέσα για όσους θέλουν να επιστρέψουν στην Αθήνα ή η επιλογή για διαμονή με ειδικές προσφορές για 4κλινα ή 6κλινα.

7 Κυριακή 28/ (Indoor-Outdoor, Workout) #Team workout Base Training Team Η μέρα ξεκινάει όμορφα μόνο όταν αρχίζει με γυμναστική. Ιδιαίτερα όταν η γυμναστική έχει ποικιλία και συνδυάζει αερόβια και δυναμικά προπονητικά στοιχεία. Οι εισηγητές μας είναι οι πλέον κατάλληλοι για να κάνουν την εμπειρία σας διασκεδαστική όσο και ουσιαστική σε οφέλη για τη φυσική σας κατάσταση (Outdoor, Workshop) #Performance Training Nikos Panourgias & Team Τα πρωτόκολλα επιδόσεων που καθημερινά εφαρμόζονται σε δεκάδες αθλητών στις εγκαταστάσεις της Base Training και έχουν άμεσα αποτελέσματα. Όλοι οι συμμετέχοντες μετά τη συμπλήρωση της προπόνησης θα νιώθουν τη διαφορά στο κορμί τους και ο σκοπός είναι να εντάξουν ότι τους δείξουν οι εισηγητές μας στην ατομική τους προπονητική ρουτίνα Healthy Snack (Indoor, Workshop) #Sports Massage Stelios Retzepai Γνωρίστε με τον πιο άμεσο τρόπο τα ωφέλη της θεραπευτικής αλλά και της sport μάλαξης. Ο καθηγητής της Base Training θα μοιραστεί μαζί σας τα βασικά στοιχεία που τον έχουν αναδείξει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πελατών του. Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στο μάθημα η καθαρή και στενή μπλούζα και το στρώμα.

8 (Swimming Pool, Workout) #Aqua Cross Panos Balatsinos & presenters team Η εφαρμογή του προπονητικού περιεχομένου ενός cross training μαθήματος με χρήση πισίνας. Τεχνικές που αυξάνουν την ένταση και χρήση ασκήσεων που ευνοούν την καύση θερμίδων. Απαραίτητα στοιχεία για συμμετοχή στο μάθημα η μεταφορά 1 αλτήρα για κάθε συμμετέχοντα και βέβαια αθλητικά μαγιό (Indoor, Workout) #Pilates Master Class Tonia Gounitsioti, Maria Abrazi Το Pilates μπορεί να αποτελέσει εναρκτήριο επαγγελματικό λάκτισμα για όποιον θέλει να κάνει δουλειά του την προσωπική εκγύμναση. Με το μάθημα μας εισάγουμε τα βασικά ξεχωριστά σημεία που πρέπει όλοι οι γυμναστές να εφαρμόζουν κατά την εκτέλεση της μεθόδου. Οι καθηγήτριες της Base Training πάντα προσαρμόζουν τις ασκήσεις ώστε όλοι να μπορούν να συμμετέχουν ευχάριστα απολαμβάνοντας το μάθημα Healthy Dinner Basketball 3 on 3 Tournament Είναι γνωστό ότι η πιο όμορφη γυμναστική είναι αυτή που συνδυάζει άσκηση, παρέα και ανταγωνιστικό πνεύμα με ύφος διασκέδασης. Ετοιμάστε τις ομάδες σας και αρχίστε προπόνηση γιατί το κλειστό γήπεδο του The Ranch σας περιμένει να μουσκέψετε τις φανέλες σας. Οι ομάδες θα παίξουν με κλήρωση μεταξύ τους και η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει όμορφα καλοκαιρινά δώρα ένδυσης και αθλητισμού. Ας νικήσει ο καλύτερος!

9 Επεξήγηση/τοποθεσίες: 1.Indoor=γήπεδο Basket 2.Outdoor=γήπεδο ποδοσφαίρου 3.Saloon=αίθουσα δίπλα στο bar ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ Το Bootcamp απευθύνεται σε όλους, απαραίτητη η καλή παρέα! Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίου Τα δωμάτια έχουν απίστευτη θέρμανση και φιλοξενούν άνετα μέχρι και 6 άτομα. Δεν παρέχεται δυνατότητα δίκλινου. Φέρτε τα προσωπικά σας στρώματα για Yoga, Pilates ή fitness εφόσον υπάρχουν. Εναλλακτικός ρουχισμός για outdoor & indoor και ανάλογα παπούτσια. Μελετήστε καλά το πρόγραμμα και σχεδιάστε από πριν σε ποια μαθήματα θα μπείτε. Έγκυρη εγγραφή γιατί οι θέσεις έκλεισαν σε χρόνο ρεκόρ πέρυσι. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές

10 Υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν, για αυθημερόν παρακολούθηση. Αναχώρηση Σάββατο 27/05 στις 7.00 π.μ. από Γλυφάδα (Λ.Βουλιαγμένης 80) και επιστροφή στην Αθήνα στις 24.00μ.μ. Κόστος μεταφοράς 20,00ευρώ Απαραίτητη η κράτηση της θέσης στο Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 80 Τηλ

Σάββατο 27/05 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Indoor-Outdoor, Theory & Workout) #Performance running techniques Presenter: Spyros Methenitis

Σάββατο 27/05 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Indoor-Outdoor, Theory & Workout) #Performance running techniques Presenter: Spyros Methenitis ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σάββατο 27/05 10.00-10.40 (Indoor-Outdoor, Theory & Workout) #Performance running techniques Spyros Methenitis Η διαφοροποίηση στον τρόπο τρεξίματος και πως αυτό επηρεάζει την απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 10/02 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) Presenters: LADAS A. EFSTATHIOU I.

Παρασκευή 10/02 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) Presenters: LADAS A. EFSTATHIOU I. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Παρασκευή 10/02 17.00 (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) LADAS A. EFSTATHIOU I. Έξυπνη προπονητική σε συνθήκες υπαίθρου πάντα με την ανάλογη καθοδήγηση και παρακίνηση από τους προπονητές

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 10/02 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) Presenters: LADAS A. EFSTATHIOU I.

Παρασκευή 10/02 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) Presenters: LADAS A. EFSTATHIOU I. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Παρασκευή 10/02 17.00 (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) LADAS A. EFSTATHIOU I. Έξυπνη προπονητική σε συνθήκες υπαίθρου πάντα με την ανάλογη καθοδήγηση και παρακίνηση από τους προπονητές

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ 2 0 1 6-1 7 Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2002, λειτουργεί όμως ολοκληρωτικά από το 2004 οπότε μετακομίζει και θέτει ως βάση του τις ολυμπιακές κολυμβητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012

GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012 MONDAY / ΔΕΥΤΕΡΑ 24 GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012 TUESDAY / ΤΡΙΤΗ 25 WEDNESDAY / ΤΕΤΑΡΤΗ 26 THURSDAY / ΠΕΜΠΤΗ 27 FRIDAY / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 SATURD 09:00-09:50 PILATES

Διαβάστε περισσότερα

Monthly BootCamper! Πως πέρασε ο μήνας για εσάς. Τι δραστηριότητες έγιναν τον μήνα που μας πέρασε;

Monthly BootCamper! Πως πέρασε ο μήνας για εσάς. Τι δραστηριότητες έγιναν τον μήνα που μας πέρασε; Σας καλωσορίζουµε στο πρώτο µας µηνιαίο Newsletter Από εδώ θα µπορείτε να θυµάστε ή να προλάβετε τις δραστηριότητες που έγιναν στο fitnessbootcamp.gr. Monthly BootCamper Πως πέρασε ο μήνας για εσάς. Τι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ισχύει από 09/09 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ώρες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Ώρες Σάββατο Κυριακή 09:00-09: Έφη Βιολέτα 10:00-10: Έφη Μαριαλένα STRETCHING Κατερίνα 11:00-11: Μιχάλης 11:00-11:

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Σχεδιασμού και Καθοδήγησης της Προπόνησης. Τίτλος Διάλεξης

Αρχές Σχεδιασμού και Καθοδήγησης της Προπόνησης. Τίτλος Διάλεξης Αρχές Σχεδιασμού και Καθοδήγησης της Προπόνησης κωδ. Μαθήματος N162 Τίτλος Διάλεξης Περιοδισμός για την ανάπτυξη της μυϊκής ισχύος και πρωτόκολλα προπόνησης για το bodybuilding Η Ισχύς ως Μηχανικό Μέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. Οδηγός Σπουδών 2012-13

Κρήτη. Οδηγός Σπουδών 2012-13 Κρήτη Σπουδές για καριέρα, πιστοποίηση με κύρος Είναι ωραίο να είσαι αυθεντικός, επαγγελµατίας και γνώστης του αντικειµένου σου. Κυνήγησε τα όνειρα σου µε αξιοπρέπεια, ήθος και θα σε στηρίξουµε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ

ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ? Πως? ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ 6+1 συμβουλές για να διατηρήσετε τα κίνητρά σας για άσκηση ισχυρά! Πολλοί είναι αυτοί που ξεκινούν ένα πρόγραμμα γυμναστικής γεμάτοι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ fitness.@ holistic activetaebo ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ Καλώς ήρθατε στο holistic fitness fitness.@ holistic activetaebo fitness.@ holistic activetaebo Το holistic fitness απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (Κ.Μ. N162) Μάθημα 1 ο :

ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (Κ.Μ. N162) Μάθημα 1 ο : ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (Κ.Μ. N162) Μάθημα 1 ο : Στοιχεία της επιβάρυνσης στην άσκηση με βάρη και σχεδιασμός προγραμμάτων Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές πρέπει να είναι σε θέση να: ορίζουν τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ TRAINING EXPERIENCE ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Intelligent training system Site: mpfexperience.gr - Έκθεση: Σοφοκλή Βενιζέλου 41, Περιστέρι Σταθερό: 213 4103358 - Κινητό: 699 58 28

Διαβάστε περισσότερα

1 σεµινάριο 40 2 σεµινάρια 70 3 σεµινάρια 90 4 σεµινάρια 110 2109765100, 2109711213, 2109713665, 2109734341

1 σεµινάριο 40 2 σεµινάρια 70 3 σεµινάρια 90 4 σεµινάρια 110 2109765100, 2109711213, 2109713665, 2109734341 Fitness Training Seminar Series ΙΙ H Maximum Fitness σε συνεργασία µε τη Gymnastika διοργανώνουν σειρά επιµορφωτικών και εκπαιδευτικών σεµιναρίων. Ο σχεδιασµός και η δοµή των σεµιναρίων ακολουθούν τα διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ 8-9 Ο. Π. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ 8-9 Ο. Π. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50 (ΝΕΟ-ΑΠΟ 1/4/2009) 8-9 Ο. Π. AEROBIC ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ 8-9 Μ. Ε. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡ. ΤΖΙΑΡΑ ΧΡ. 9-10 Ο. Π. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡ.. TAI-CHI ΤΖΙΑΡΑ ΧΡ. 4X4 * ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΕΙ. COMBO

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή

Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή 21.02.2011 Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή Σε συνέχεια από το προηγούμενο μας άρθρο, ερχόμαστε να αναλύσουμε την σημασία της σωστής εκγύμνασης ως αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

IOS PALACE GYM & FITNESS CLUB

IOS PALACE GYM & FITNESS CLUB IOS PALACE GYM & FITNESS CLUB WWW.HOLMESPLACE.GR IOS PALACE GYM & FITNESS CLUB Περιτριγυρισμένο από το φωτεινό γαλάζιο του Αιγαίου και τον Κυκλαδίτικο ήλιο, το IOS PALACE Fitness Club σας προσφέρει μία

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution. με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων. Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε τη διαφορά.

Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution. με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων. Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε τη διαφορά. GET MOTIVATED Η ιστορία μας Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution Το επίκεντρό μας η υψηλή ποιότητα προπόνησης (η γνώση είναι το κλειδί) με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

H Σχολή μας. Fitness International Basic Certification (Personal / Group Training) Pilates Certification. Internaional Certifications / Workshops

H Σχολή μας. Fitness International Basic Certification (Personal / Group Training) Pilates Certification. Internaional Certifications / Workshops contents 3 Σελ 4-5: Σελ 6-7: Σελ 8-9: Σελ 10-11: Σελ 12-13: Σελ 14-15: Σελ 16-17: Σελ 18-19: Σελ 20-21: Σελ 22-23: H Σχολή μας Fitness International Basic Certification (Personal / Group Training) Pilates

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.com/

Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.com/ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ AEROBIC FITNESS ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ AEROBIC & FITNESS ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ AEROBIC Η ένταση για τις αερόβιες προσαρμογές κυμαίνεται από 50%

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Αρχές της προπόνησης Βασίλης Πασχάλης Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ - ΕΚΠΑ Μυϊκή δύναμη Δύναμη: η μέγιστη δύναμη που μπορεί ένας μυς ή ομάδα μυών να παράγουν. 1 μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ PILATES

ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ PILATES Δ Δροσίνη 5, Κηφισιά Τ 210 8010 231 E info@mindandbody.gr www.mindandbody.gr ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ PILATES ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ MAT INSTRUCTOR TRAINING PROGRAM Το σεμινάριο ασκήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΡΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Οι γνώμες είναι πολλές

Οι γνώμες είναι πολλές Η Ψυχολογία στη Φυσική Αγωγή στο πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος ΚασταμονίτηςΚωνσταντίνος Ψυχολόγος Οι γνώμες είναι πολλές Πολλές είναι οι γνώμες στο τι προσφέρει τελικά ο αθλητισμός στην παιδική ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης Ενότητα 7: Προγραμματισμός προπόνησης ανάπτυξης φυσικής κατάστασης Γεροδήμος Βασίλειος, Καρατράντου Κωνσταντίνα Τμήμα Επιστήμης

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50 (ΝΕΟ ΑΠΟ 19/1/2011) 8.00-9.00 Ο. Π. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ BODY - TONIC COMBO AEROBIC / 8.00-9.00 Μ. Ε. 9.00-10.00 Ο. Π. 9.00-10.00 Μ. Ε. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 10.00-11.00

Διαβάστε περισσότερα

Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες

Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες 2016-17 Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των απογευματινών μαθημάτων επιλογής και των απογευματινών δραστηριοτήτων για τη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) Γιατί στο Νεάπολις Επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γίνεσαι μέλος μιας ζωντανής κοινότητας που αποτελείται από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και από ακαδημαϊκό προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

Εναλλακτικές Μορφές Άσκησης

Εναλλακτικές Μορφές Άσκησης Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού Σχολικό έτος: 2013-2014 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΉ ΕΡΓΑΣΊΑ Β ΛΥΚΕΊΟΥ Από την αρχαία Ελλάδα στη σύγχρονη εποχή, ο αθλητισμός και τα φαινόμενα της βίας και του ντόπινγκ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος:

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Exercise for Health: Group and Personal Training» 2017-2018 ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΣΔΒΜ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΑΙΟΣ 2016 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ., PhD.,Κ.Φ.Α., ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥ ΠΑΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, η Polar απασχολεί 1200 άτομα σε όλο τον κόσμο, διαθέτει 26 θυγατρικές εταιρείες παγκοσμίως και διαχειρίζεται ένα δίκτυο διανομής

Σήμερα, η Polar απασχολεί 1200 άτομα σε όλο τον κόσμο, διαθέτει 26 θυγατρικές εταιρείες παγκοσμίως και διαχειρίζεται ένα δίκτυο διανομής Ο οργανισμός «Science Technologies» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία «Tennis Land» η οποία είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία πώλησης τενιστικού εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό προπονητικό πρόγραμμα για τον Μαραθώνιο δρόμο. Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης, PhD Εργοφυσιολόγος Δρό.Με.Α. Racing

Ενδεικτικό προπονητικό πρόγραμμα για τον Μαραθώνιο δρόμο. Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης, PhD Εργοφυσιολόγος Δρό.Με.Α. Racing Ενδεικτικό προπονητικό πρόγραμμα για τον Μαραθώνιο δρόμο Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης, PhD Εργοφυσιολόγος Δρό.Με.Α. Racing Ο Μαραθώνιος δρόμος αποτελεί ίσως το μαζικότερο και πιο ιστορικό αγώνισμα στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ Οι συμβουλές που θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και απαιτούν την στενή παρακολούθηση ενός γυμναστή κατά την εφαρμογή τους ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Διαβάστε περισσότερα

BEGINNERS 3: Όσες κάνουν μαθήματα πάνω από 4 μήνες και μπορούν να αναποδογυρίσουν στον στύλο.

BEGINNERS 3: Όσες κάνουν μαθήματα πάνω από 4 μήνες και μπορούν να αναποδογυρίσουν στον στύλο. POLE DANCE BEGINNERS 1: Τα μωράκια pole dancers, δηλαδή όσες δεν έχουν ξανακάνει μάθημα! BEGINNERS 2: Όσες έχουν κάνει το Beg.1 και θέλουν να προχωρήσουν επίπεδο ή ασχολούνται επαγγελματικά με χορό και

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι Ιουλίου

Καλοκαίρι Ιουλίου Καλοκαίρι 2017 21-30 Ιουλίου Hoop Group Academic Elite Camp 25-28 Ιουλίου Γενικές πληροφορίες για το ταξίδι στις Η.Π.Α. 21-30 Ιουλίου 2017 Μάιος 2017 Αγαπητοί γονείς, Με χαρά το σας ανακοινώνει το πρώτο

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δραστηριοτήτων 2014-15 Επιτροπής Εποπτείας Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Απολογισμός Δραστηριοτήτων 2014-15 Επιτροπής Εποπτείας Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Απολογισμός Δραστηριοτήτων 2014-15 Επιτροπής Εποπτείας Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Περιεχόμενα Προγράμματα για φοιτητές 3 Προγράμματα για εργαζόμενους 11 Αθλούμενοι 14 Παράλληλες δράσεις 15 Προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ ΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ ΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ! www.alterlife.gr ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ ΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑ ΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30 Summer Camp Μικροί Εξερευνητές Για παιδιά 4-6 ετών ράσεις και εµπειρίες για µικρά παιδιά µε σκοπό να ανιχνεύσουν αλλά και να βιώσουν πραγµατικές καταστάσεις, ζώντας µοναδικές στιγµές. από ευτέρα έως Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010. Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 30 ΜΑΪΟΥ - 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010. Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 30 ΜΑΪΟΥ - 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 Ταυτόχρονη διεξαγωγή τουρνουά tennis και beach tennis! Αγώνες δεύτερης ευκαιρίας! Pool Party & Mercedes-Benz Test-Drive! Δώρα για όλους! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου v Εβδομάδα 6 η : σπορ & YOGA μάθημα 11 ο Υπεύθυνος Καθηγητής ΦΑ: Τμήμα: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου Σκοπός: Γνώση και ανάπτυξη ενός επιπέδου φυσικής κατάστασης για υγεία 1.1 Βασική επιδίωξη:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ. Σάββατο και Κυριακή 4 & 5 Ιουλίου 2015

ΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ. Σάββατο και Κυριακή 4 & 5 Ιουλίου 2015 ΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ Ο Θεωρία & Πρακτική Σάββατο και Κυριακή 4 & 5 Ιουλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD

Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD ΤΕΦΑΑ - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σήμερα θα μιλήσουμε για τα εξής θέματα: Τι κερδίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

NEWSLETTER. Καλή νέα σεζόν. Αγαπητοί µου, Bootcampers,

NEWSLETTER. Καλή νέα σεζόν. Αγαπητοί µου, Bootcampers, ΛΗΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ GLORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ FITNESSBOOTCAMP ΠΑΕΙ PERSONAL TRAINING FITNESSBOOTCAMP OUTDOORS ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠ.. NEWSLETTER Καλή νέα σεζόν Αγαπητοί µου, Bootcampers, Σας εύχοµαι µια ακόµη νέα γυµναστική

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

Μarath n by Nikos Pelantakis

Μarath n by Nikos Pelantakis Δηλώσεις έως: 26 Μαΐου Τennis Μarath n by Nikos Pelantakis TM 2014 International Event 12-15 June, Golden Coast Hotel & Bungalows, Marathon City, Athens - Greece Tennis Meets History! Για να δηλώσετε συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

2014 TENNIS HOT SHOTS Summer Camp

2014 TENNIS HOT SHOTS Summer Camp Θέλετε ότι πιο ποιοτικό, δημιουργικό και διασκεδαστικό για το παιδί σας! Συμφωνούμε απόλυτα και σας προσφέρουμε το 2014 TENNIS HOT SHOTS Summer Camp @ Χαλάνδρι Τένις Club για παιδιά 5 έως 15 ετών! Ο καλύτερος

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδοι Προπόνησης ΙΙ: Ταχύτητα - Ρυθµός αγώνα - Αποκατάσταση

Μέθοδοι Προπόνησης ΙΙ: Ταχύτητα - Ρυθµός αγώνα - Αποκατάσταση ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Η ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Μέθοδοι Προπόνησης ΙΙ: Ταχύτητα - Ρυθµός

Διαβάστε περισσότερα

και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου

και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου Η Αερόβια προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου Εισαγωγή Αντοχή είναι η ικανότητα αντίστασης του παιδικού οργανισμού στην κόπωση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική δραστηριότητα των παιδιών

Φυσική δραστηριότητα των παιδιών Φυσική δραστηριότητα των παιδιών Κινητική δραστηριότητα Ο άνθρωπος έφτασε στη σημερινή του μορφή κάτω από την επίδραση της κίνησης που πραγματοποιούσε επί εκατομμύρια χρόνια στο πλαίσιο της βιοποριστικής

Διαβάστε περισσότερα

Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό!

Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό! Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας Ένας θρύλος ζωντανεύει Σε μια έκταση 330 στρεμμάτων... Παιχνιδιάρικα Άλογα, Ατμοσφαιρικά Saloon, Μαγικά ξύλινα χωριά,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος:

ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Personal Training» (Θεσσαλονίκη) ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Η Juventus Soccer Schools ανανεώνει πλέον το ραντεβού της με τους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου (5 έως 16 ετών) από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011: Κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011: Κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα: Αριστείδης Επώνυμο: Μύρκος Ημ/νία γέννησης: 19 Οκτ - 1989 Τόπος γέννησης: Πειραιάς, Αττικής Διεύθυνση: Άρδα 03, Κομοτηνή Τηλέφωνο: 6939641647 e- mail: amyrkos@phyed.duth.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ATTICA BASKETBALL CUP 3 on

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ATTICA BASKETBALL CUP 3 on Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ATTICA BASKETBALL CUP 3 on Συνδιοργανωτές µε την Υποστήριξη & τη Συνεργασία Βάλε καλάθι και γυµνάσου µε την καρδιά σου! Όλοι γνωρίζουµε τα οφέλη της γυµναστικής για τη σωµατική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. 1 ο Εξάμηνο. Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (3)

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. 1 ο Εξάμηνο. Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (3) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 ο Εξάμηνο Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) 128 129 130 Ιστορία και Φιλοσοφία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού 4 6 1 ο Περιγραφική και Λειτουργική Ανατομική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ. Enjoy the journey!

ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ. Enjoy the journey! ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ Enjoy the journey! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Η ΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΟ CLUB: Βαµβάκι Πιστολάκι Κρέµα σώµατος Ντουλαπάκια Πετσέτα γυµναστηρίου Πετσέτα µπάνιου Αφρόλουτρο ΤΙ NA ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Αγριελιά. Κατεβάστε τις ώρες σε PDF

Αγριελιά. Κατεβάστε τις ώρες σε PDF Αγριελιά Κατεβάστε τις ώρες σε PDF All Classes ABS & LEGS BALLS TOTAL BODY CONCEPT LEGS AND ABS DANCE YOGA ASTHANGA YOGA YOGA PILATES FUNCTIONAL TRAINING KICK BOXING FIGHT BO FIT BOX GLUTE XPRESS BOOTCAMP

Διαβάστε περισσότερα

CGS SUMMER CAMPS! 2016

CGS SUMMER CAMPS! 2016 CGS SUMMER CAMPS! CAMP UP! Adventure Park S T E M Workshops Pathfinders Sports Windsurfing & Παιχνίδι στη Θάλασσα Beach volley & Beach foodball Μοντέρνος Χορός 17/6-8/7 για παιδιά 5-12 ετών Πληροφορίες-Εγγραφές:

Διαβάστε περισσότερα

Προπόνηση συνθέτων αγωνισμάτων με έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες

Προπόνηση συνθέτων αγωνισμάτων με έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες Προπόνηση συνθέτων αγωνισμάτων με έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες Μηνάς Κυριάκος Ομοσπονδιακός προπονητής ΣΕΓΑΣ Βασιλείς όλων των αθλημάτων. Τα σύνθετα αγωνίσματα, Δέκαθλο (άντρες) και Έπταθλο (γυναίκες)

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015

Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015 Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015 Ηλικιακές κατηγορίες : 10+ 8 έως 12 ΙΟΥΛΙΟΥ Λουτράκι Οργάνωση: Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ Φορέας Υλοποίηση: THE EVENT Περιγραφή: Διεθνείς Αγώνες και Προπονητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Αθλητισμός και ψυχική υγεία Είναι γεγονός ότι ψυχή και σώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα καθώς η σωματική κατάσταση επηρεάζει την ψυχική όπως και το αντίστροφο. Με την άσκηση αυξάνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; Στο φετινό PoP ταξιδεύουμε! Έτσι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την νίκη στον Tελικό, δεν θα μπορούσαν να στοχεύουν παρά σε ένα μεγάλο, μεγάλο «ταξίδι».

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Ανθρώπινης κίνησης & Ποιότητας Ζωής Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεστε; 15% 9% 1%

Διαβάστε περισσότερα

Το Εβδοµαδιαίο και το Ηµερήσιο Πλάνο

Το Εβδοµαδιαίο και το Ηµερήσιο Πλάνο ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ Το εβδοµαδιαίο και το ηµερήσιο πλάνο ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Η ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΑΤΙΣΜΟΣ & ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Το Εβδοµαδιαίο

Διαβάστε περισσότερα

«Τρίαινα»: ένα πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος σπουδών της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο

«Τρίαινα»: ένα πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος σπουδών της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο «Τρίαινα»: ένα πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος σπουδών της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο Νίκος Τζωρμπατζάκης, MSc, PhD Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Δημιουργία - Υλοποίηση Σχολικό

Διαβάστε περισσότερα

«Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την

«Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστήμιου Πατρών Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας «Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών». ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ. Τύποι Φυσιολογικές προσαρµογές ιάρκεια ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Η ΕΞΑΜΗΝΟ

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ. Τύποι Φυσιολογικές προσαρµογές ιάρκεια ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Η ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Η ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Τύποι Φυσιολογικές προσαρµογές Βασικό

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για υγιή και ισορροπημένη άσκηση από τον personal trainer και σχεδιαστή της σειράς λειτουργικών οργάνων προπόνησης MPF

Συμβουλές για υγιή και ισορροπημένη άσκηση από τον personal trainer και σχεδιαστή της σειράς λειτουργικών οργάνων προπόνησης MPF mpfexperience.gr Συμβουλές για υγιή και ισορροπημένη άσκηση από τον personal trainer και σχεδιαστή της σειράς λειτουργικών οργάνων προπόνησης MPF Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι δεν γυμνάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΆΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

ΆΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΆΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ WWW.ALSACADEMY.ORG ΟΦΈΛΗ ΆΣΚΗΣΗΣ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ Αύξηση / βελτίωση / διατήρηση της μυϊκής απόδοσης Βελτίωση οστικής μάζας οστών Μείωση του ρίσκου μυϊκών τραυματισμών κατά την φυσική δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Αρχές προπόνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας Η καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο Κοκαρίδας Δημήτρης & Πέρκος Στέφανος Περιεχόμενα Πρόλογος..... Εισαγωγή.....

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ. (ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ) ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΙΜΗΝΟΥ/ ΕΞΑΜΗΝΟΥ/ΣΕΖΟΝ ΣΤΑ ΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο. 19-20/5 και 26-27/5/2012

Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο. 19-20/5 και 26-27/5/2012 Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο 19-20/5 και 26-27/5/2012 H σχολή αρχαρίων είναι μία τετραήμερης διάρκειας ενασχόληση με το καγιάκ ορμητικών νερών. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες,

Διαβάστε περισσότερα

ALTER YOUR PERSPECTIVE

ALTER YOUR PERSPECTIVE ALTER YOUR PERSPECTIVE ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE empower yourself ανακάλυψε την δύναμη που κρύβεις μέσα σου! TI ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ _ Cross cage _ Functional training - cross training _ Ιμάντες - kettlebell

Διαβάστε περισσότερα

29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ Η ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικομαγειρέματα. Ευτύχης Μπλέτσας ΒΙΒΛΙΟ - CD. Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN:

Μουσικομαγειρέματα. Ευτύχης Μπλέτσας ΒΙΒΛΙΟ - CD. Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN: Ευτύχης Μπλέτσας Μουσικομαγειρέματα ΒΙΒΛΙΟ - CD Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN: 978-960-9550-01-7 Copyright Ευτύχης Μπλέτσας & ΕΚΔΟΣΕΙΣ Στοά του βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου Αρσάκειο Μέγαρο, 10564

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Exercise for Health: Group and Personal Training»

Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Exercise for Health: Group and Personal Training» ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Exercise for Health: Group and Personal Training» 2018-2019 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (555)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (555) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (555) Ενότητα 7: Αντοχή Χρήστος Κοτζαμανίδης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2016 Α, Β ΤΑΞΗ 6 τμήματα 151 μαθητές ΣΚΟΠΟΣ Διά βίου άσκηση για υγεία και ποιότητα ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αποκτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη του Νικόλα Σμυρνάκη στην Εφημερίδα Ρεπόρτερ και στην Άντρη Κούννου

Συνέντευξη του Νικόλα Σμυρνάκη στην Εφημερίδα Ρεπόρτερ και στην Άντρη Κούννου Ημερομηνία 28/3/2106 Μέσο Συντάκτης Link http://www.islandofman.me/ Άντρυ Κούννου http://www.islandofman.me/interviews/i-epitychia-kryvotan-sto-komodino-mou/ Συνέντευξη του Νικόλα Σμυρνάκη στην Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ Η ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδοι Προπόνησης Ι: Προπόνηση Αντοχής

Μέθοδοι Προπόνησης Ι: Προπόνηση Αντοχής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Μέθοδοι Προπόνησης

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών

Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών ΞΕΝΙΑ ΑΡΓΕΙΤΑΚΗ, PhD Λέκτορας ΤΕΦΑΑ, Παν. Αθηνών Αναπλ. Ταμίας του ΣΕΓΑΣ Σύγχρονη προσέγγιση Οι νέοι στον αθλητισμό ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ 35% ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 65% Σύγχρονη προσέγγιση

Διαβάστε περισσότερα

sports academies - Είσαι ο ιδανικός προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών; Συντάχθηκε απο τον/την sportteam

sports academies - Είσαι ο ιδανικός προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών; Συντάχθηκε απο τον/την sportteam Στο παρελθόν, ένας από τους μεγαλύτερους λόγους πίσω από την κακή προπόνηση ήταν η αποτυχία από την πλευρά του προπονητή να κατανοήσει τις ανάγκες των παιδιών. Αν θέλετε να γίνετε ένας καλός προπονητής,

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία και Άσκηση Ειδικών Πληθυσμών ΜΚ0958

Υγεία και Άσκηση Ειδικών Πληθυσμών ΜΚ0958 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΚΧΑΡΩΝ-ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΔ -ΜΕΙΩΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα

Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΚ 0501, Διάλεξη 6η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ Φαμίσης Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΙΘΟΥΣΑ 1 ΑΙΘΟΥΣΑ 2 ΑΙΘΟΥΣΑ 3 ΑΙΘΟΥΣΑ 4 ΑΙΘΟΥΣΑ 5. Παρασκευή 18/5/2018

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΙΘΟΥΣΑ 1 ΑΙΘΟΥΣΑ 2 ΑΙΘΟΥΣΑ 3 ΑΙΘΟΥΣΑ 4 ΑΙΘΟΥΣΑ 5. Παρασκευή 18/5/2018 Παρασκευή 18/5/2018 08:30-09:30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 09:30-11:00 ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ 10:00-11.30 Η ΑΓΩΓΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 11:00 12:00 ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διάλεξη 13η Πολιομυελίτιδα - Ακρωτηριασμοί

Διάλεξη 13η Πολιομυελίτιδα - Ακρωτηριασμοί ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ Διάλεξη 13η Πολιομυελίτιδα - Ακρωτηριασμοί Κοκαρίδας Δημήτριος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα Πολιομυελίτιδα Νόσος που οφείλεται

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ATTICA BASKETBALL CUP 3 on 3»

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ATTICA BASKETBALL CUP 3 on 3» Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ATTICA BASKETBALL CUP 3 on 3» Συνδιοργανωτές με την Υποστήριξη & τη Συνεργασία Το Τουρνουά πραγματοποιείται στα πλαίσια εξέλιξης του Ευρωπαϊκού προγράμματος PAHA Βάλε καλάθι και

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω παρατίθενται οι σηµαντικότερες λειτουργίες του δροµικού κοµπιούτερ:

Παρακάτω παρατίθενται οι σηµαντικότερες λειτουργίες του δροµικού κοµπιούτερ: ΡΟΜΙΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ/ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΡ ΙΟΣΥΧΝΟΜΕΤΡΟ POLAR RS800sd Το να µάθεις να τρέχεις µε γρηγορότερο και διασκελισµό µπορεί να αυξήσει δραµατικά την απόδοσή σας σε αγωνίσµατα µεγάλων αποστάσεων όπως το τρίαθλο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΩΝΑ XANIA ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ., PhD.,Κ.Φ.Α., ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΡΟΒΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα