Ωτοσκόπιο Digital MacroView. Οδηγίες χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ωτοσκόπιο Digital MacroView. Οδηγίες χρήσης"

Transcript

1 Ωτοσκόπιο Digital MacroView Οδηγίες χρήσης

2 ii Copyright 2008 Welch Allyn. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή αντιγραφή, σε οποιαδήποτε μορφή, αυτού του εγχειριδίου ή κάποιου μέρους αυτού χωρίς την άδεια της Welch Allyn. Προσοχή: Ο ομοσπονδιακός νόμος των Η.Π.Α θέτει ως περιορισμό η πώληση αυτής της συσκευής να γίνεται μόνο από εγκεκριμένο επαγγελματία εκπαιδευμένο στην ωτοσκοπία. Η Welch Allyn δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τραυματισμό ή για οποιαδήποτε παράνομη ή παράτυπη χρήση του προϊόντος, που μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσης με τις οδηγίες χρήσης, τις προειδοποιήσεις, τις προφυλάξεις ή τις υποδείξεις σχετικά με τη χρήση του προϊόντος όπως αναγράφονται σε αυτό το εγχειρίδιο. Το Welch Allyn είναι σήμα κατατεθέν της Welch Allyn, Inc. Το Digital MacroView είναι εμπορική ονομασία της Welch Allyn, Inc. Το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτό το προϊόν αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Welch Allyn ή των προμηθευτών της. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων. Το λογισμικό προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και τις διατάξεις των διεθνών συνθηκών που εφαρμόζονται παγκοσμίως. Δυνάμει των νόμων αυτών, ο κάτοχος της άδειας χρήσης δικαιούται να χρησιμοποιεί το αντίγραφο του λογισμικού που ενσωματώνεται στο παρόν όργανο όπως προβλέπεται βάσει της λειτουργίας του προϊόντος του οποίου συνιστά μέρος. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αντίστροφη μεταγλώττιση, η αντίστροφη σχεδίαση, η αποσυναρμολόγηση ή η με οποιονδήποτε τρόπο μετατροπή του λογισμικού σε μορφή κατανοητή από τον άνθρωπο. Το παρόν δεν συνιστά πώληση του λογισμικού ή αντίγραφο του λογισμικού. Οποιοδήποτε δικαίωμα, τίτλος και κυριότητα του λογισμικού παραμένουν στην κατοχή της Welch Allyn ή των προμηθευτών της. Προσοχή: Τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις οι οποίες δεν έχουν τη ρητή έγκριση της Welch Allyn ενδέχεται να καταστήσουν άκυρη την εξουσιοδότηση του αγοραστή να χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό.

3 iii Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Welch Allyn, καλέστε την Τεχνική Υποστήριξη της Welch Allyn: Αυστραλία Γαλλία Γερμανία Ευρωπαϊκό κέντρο κλήσης Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ιαπωνία Καναδάς Κίνα Λατινική Αμερική Νότια Αφρική Ολλανδία Σιγκαπούρη Σουηδία Αρ. νέας παραγγελίας 23920MAN/23960MAN Αρ. υλικού , Έκδ. D Εκτυπώθηκε στις ΗΠΑ Welch Allyn 4341 State Street Road, PO Box 220 Skaneateles Falls, NY EC REP European Regulatory Manager Welch Allyn Ltd. Navan Business Park Dublin Road Navan, County Meath, Republic of Ireland Tηλ.: Fax:

4 iv

5 v Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή Απαιτήσεις συστήματος Προοριζόμενη χρήση Προφίλ χρήστη Σύμβολα Προειδοποιήσεις και Προφυλάξεις Λειτουργία Χρήση κεφαλής ωτοσκοπίου Ρύθμιση Χρήση του συστήματος Digital MacroView Χρήση της εστίασης Χρήση στοιχείων ελέγχου Προβολή εικόνων Λειτουργία αναμονής Χρήση του φωτιστή λαιμού Συντήρηση και σέρβις Αντικατάσταση της λυχνίας Σύσταση σχετικά με τον καθαρισμό Ανακύκλωση των εξαρτημάτων του συστήματος Αξεσουάρ Πολιτική σέρβις Προδιαγραφές Περιορισμένη εγγύηση

6 vi

7 1 1 Εισαγωγή To σύστημα Digital MacroView αποτελείται από ψηφιακή κεφαλή ωτοσκοπίου και καλώδιο βίντεο USB. Απαραίτητα για τη χρήση του συστήματος Digital MacroView είναι μια πηγή ισχύος 3,5 volt της Welch Allyn και ένας υπολογιστής. Το σύστημα Digital MacroView είναι σχεδιασμένο για άμεση λειτουργία ( Plug and Play )- όλες οι ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού και της ισοστάθμισης του λευκού, έχουν οριστεί εκ των προτέρων στο εργοστάσιο. Απαιτήσεις συστήματος Το Digital MacroView απαιτεί συσκευή χρήστη που εκτελεί το Windows XP Service Pack 2 ή νεότερο λειτουργικό σύστημα, οθόνη απεικόνισης και θύρα USB 2.0. Προοριζόμενη χρήση Το ωτοσκόπιο έχει ως προορισμό να επιτρέψει την εξέταση του έξω ωτός, του ακουστικού πόρου και της τυμπανικής μεμβράνης υπό μεγέθυνση. Μια δευτερεύουσα χρήση του ωτοσκοπίου μπορεί να είναι η αξιολόγηση της ευκαμψίας της τυμπανικής μεμβράνης (πνευματική ωτοσκοπία). Προφίλ χρήστη Το Digital MacroView προορίζεται για εγκεκριμένους επαγγελματίες εκπαιδευμένους στην ωτοσκοπία.

8 2 Εισαγωγή Welch Allyn Σύμβολα Σύμβολα ασφαλείας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Προσοχή Προσοχή: Συμβουλευτείτε τα συνοδευτικά έντυπα Τύπος BF IPXØ Δεν προστατεύεται από την εισχώρηση νερού. Όρια θερμοκρασίας USB Όριο σχετικής υγρασίας Σύμβολα κουμπιών Ανακυκλώνετε το προϊόν χωριστά από άλλα προϊόντα μίας χρήσης. ανατρέξτε στην ενότητα Ανακύκλωση των εξαρτημάτων του συστήματος στη σελίδα 17. Λήψη εικόνας Ζουμ

9 Οδηγίες χρήσης Digital MacroView 3 Σύμβολα φορέων ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ: CAN/CSA STD C22.2 NO C US ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ: UL STD Διεθνής ηλεκτροτεχνική επιτροπή Η ένδειξη CE σε αυτό το προϊόν σημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί και ικανοποιεί τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην Κοινοτική Οδηγία 93/42/ΕΟΚ που αφορά ιατρικές συσκευές. EC REP European Regulatory Manager Welch Allyn Ltd. Navan Business Park Dublin Road Navan, County Meath, Republic of Ireland Τηλ.: Fax:

10 4 Εισαγωγή Welch Allyn Προειδοποιήσεις και Προφυλάξεις Φροντίστε όλο το προσωπικό που χειρίζεται τον εξοπλισμό να ενημερωθεί σχετικά με τις πληροφορίες γενικής ασφάλειας που περιέχονται σ αυτή τη σύνοψη. Συγκεκριμένες προειδοποιήσεις και προφυλάξεις υπάρχουν επίσης σε διάφορα σημεία του εγχειριδίου. Τέτοιες συγκεκριμένες προειδοποιήσεις και προφυλάξεις ενδέχεται να μην αναφέρονται σε αυτήν τη σύνοψη. Προειδοποιήσεις Μια προειδοποίηση σε αυτό το εγχειρίδιο ορίζει μια συνθήκη ή μια πρακτική η οποία, αν δεν διορθωθεί ή διακοπεί άμεσα, μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, νόσο ή θάνατο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Να μην χρησιμοποιείται κοντά σε εύφλεκτα αναισθητικά. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Στο παρόν προϊόν, εκτός από τη λυχνία, δεν υπάρχουν επιδιορθώσιμα/αντικαταστάσιμα ανταλλακτικά. Για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες, απευθυνθείτε σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό τεχνικής υποστήριξης. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Το παρόν εργαλείο δεν προορίζεται για χρήση στο μάτι. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Το παρόν προϊόν παράγει και καταγράφει εικόνες αναφοράς οι οποίες διοχετεύονται σε αυτό από το σύστημα Digital MicroView της Welch Allyn. Οι εν λόγω εικόνες αναφοράς δεν προορίζονται για διαγνωστικούς σκοπούς.

11 Οδηγίες χρήσης Digital MacroView 5 Προφυλάξεις Μια προφύλαξη σε αυτό το εγχειρίδιο ορίζει μια συνθήκη ή μια πρακτική η οποία, αν δεν διορθωθεί ή διακοπεί άμεσα, μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία ή βλάβη του εξοπλισμού ή απώλεια δεδομένων. Προσοχή Για να επιτύχετε βέλτιστη απόδοση και να προστατεύσετε την ασφάλεια των ασθενών, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο. Προσοχή Το σύστημα Digital MacroView είναι σχεδιασμένο για χρήση με εγκεκριμένη πηγή ισχύος 3,5v της Welch Allyn. Εάν προσαρτηθούν εναλλακτικές πηγές ισχύος στην κεφαλή του βίντεο, το σύστημα θα υποστεί βλάβη. Προσοχή Μην χρησιμοποιείτε το Digital MacroView, εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ένδειξη βλάβης σε κάποιο από τα εξαρτήματα του συστήματος. Για άμεση βοήθεια, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Προσοχή Πριν από κάθε χρήση, η εξωτερική επιφάνεια του ωτοδκοπίου Digital MacroView που προορίζεται προς ειδαγωγή δτοv AΣΘENH πρέπει vα ελέγχεται για τυχόv τραχειές επιφάνειες, αιχμηρές γωvιές ή προεξοχές οι οποιές εvδέχεται vα θέδουv δε KINΔYNO THN AΣΦAΛEIA. Προσοχή Μην επιχειρήσετε να απολυμάνετε το σύστημα Digital MacroView με προϊόντα γλουταραλδεΰδης, αέριο οξείδιο του αιθυλενίου, ατμό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό ή αέριο απολυμαντικό.

12 6 Εισαγωγή Welch Allyn Προσοχή Ο σύνδεσμος εξόδου σήματος (θύρα USB) προορίζεται για σύνδεση αποκλειστικά και μόνο συσκευών που συμμορφώνονται με το πρότυπο IEC ή άλλα πρότυπα IEC (για παράδειγμα, το IEC 60950), ανάλογα με τη συσκευή. Η σύνδεση επιπλέον συσκευών στο σύστημα Digital MacroView έχει ως αποτέλεσμα τη ρύθμιση των παραμέτρων ενός ιατρικού συστήματος κα είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου συστημάτων IEC Προσοχή Η παρούσα συσκευή συμμορφώνεται με τα τρέχοντα απαιτούμενα πρότυπα για τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και δεν αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα σε άλλον εξοπλισμό ή να επηρεαστεί από άλλες συσκευές. Ως μέτρο προφύλαξης, αποφεύγετε τη χρήση της παρούσας συσκευής κοντά σε άλλο εξοπλισμό. Προσοχή Για να ελαχιστοποιήσετε τη θερμοκρασία του εξωτερικού προστατευτικού περιβλήματος του ωτοσκοπίου, ο χρόνος-ενεργοποίησης του συστήματος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 λεπτά και ο χρόνος απενεργοποίησης-μεταξύ χρήσεων τα 10 λεπτά τουλάχιστον. Προσοχή Δέχεται αποκλειστικά και μόνο κώνους ωτοσκοπίου Welch Allyn. Προσοχή Χρησιμοποιείτε μόνο εγκεκριμένες λυχνίες της Welch Allyn. Προσοχή Μην χρησιμοποιείτε αλκοόλ, χημικά ή νερό στους φακούς. Εάν εισχωρήσουν στο οπτικό σύστημα, μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα εσωτερικά εξαρτήματα.

13 7 2 Λειτουργία Χρήση κεφαλής ωτοσκοπίου Ευθυγραμμίστε τις εγκοπές στη βάση της κεφαλής του ωτοσκοπίου με τις γραμμώσεις της πηγής ισχύος. Ωθήστε ελαφρώς προς τα κάτω και στρέψτε δεξιόστροφα κατά 90. Για να αφαιρέσετε την κεφαλή, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία αντίστροφα. Η κεφαλή του ωτοσκοπίου ταιριάζει σε όλες τις πηγές ισχύος 3,5v της Welch Allyn. Εγκοπή Γράμμωση Προσοχή Δέχεται αποκλειστικά και μόνο κώνους ωτοσκοπίου WelchAllyn. Προσαρμογή: Στρίψτε τον κώνο ωτοσκοπίου δεξιόστροφα έως ότου ασφαλίσει στη θέση του με έναν χαρακτηριστικό ήχο. Αφαίρεση: Γυρίστε τον πείρο ή στρέψτε τον κώνο του ωτοσκοπίου αριστερόστροφα. Πείρος

14 8 Λειτουργία Welch Allyn Ρύθμιση Πριν από την πρώτη χρήση του Digital MacroView, προβείτε σε εγκατάσταση του βοηθητικού προγράμματος προβολής Welch Allyn Viewer Utility ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο CD του προγράμματος προβολής. Χρήση του συστήματος Digital MacroView 1. Βεβαιωθείτε ότι η πηγή ισχύος είναι εκτός λειτουργίας και προσαρμόστε την κεφαλή του συστήματος Digital MacroView της Welch Allyn στην πηγή ισχύος (βλέπε σελίδα 7). 2. Συνδέστε το καλώδιο USB στη θύρα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κεφαλής του συστήματος Digital MacroView και στη θύρα USB του υπολογιστή. Ο υπολογιστής εκπέμπει ένα ηχητικό σήμα που προειδοποιεί ότι η σύνδεση έχει ολοκληρωθεί. Θύρα USB 3. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Welch Allyn Viewer στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.

15 Οδηγίες χρήσης Digital MacroView 9 4. Θέστε την πηγή ισχύος σε μέγιστη λειτουργία στη θέση FULL ON για να επιτύχετε βέλτιστη απόδοση. Ο υπολογιστής εμφανίζει μια εικόνα. Το σύστημα Digital MacroView βελτιστοποιεί αυτόματα τη φωτεινότητα της εικόνας. Εάν χρειαστεί, ρυθμίστε το χρώμα και τη φωτεινότητα από τα στοιχεία ελέγχου της οθόνης του υπολογιστή για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Χρήση της εστίασης Προεπιλεγμένη θέση: ευθυγραμμίστε την πράσινη γραμμή με την πράσινη τελεία. Ελεύθερη εστίαση: περιστρέψτε οποιονδήποτε από τους δύο τροχούς για να ρυθμίσετε κατάλληλα την εικόνα.

16 10 Λειτουργία Welch Allyn Χρήση στοιχείων ελέγχου Λήψη: Πατήστε και κρατήστε πατημένο οποιοδήποτε κουμπί λειτουργίας για περίπου 1 δευτερόλεπτο. Μόλις αφήσετε το κουμπί λειτουργίας, η εικόνα παγώνει υπό μορφή μικρογραφίας στην οθόνη. Εάν η εικόνα περιστρέφεται (βλέπε παρακάτω), τότε η εικόνα λήψης περιστρέφεται επίσης. Ζουμ: Πατήστε και κρατήστε πατημένο οποιοδήποτε κουμπί λειτουργίας για περίπου 2 δευτερόλεπτα. Η λειτουργία ζουμ προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για προβολή επί της οθόνης. Η λήψη μιας εικόνας στη λειτουργία ζουμ έχει ως αποτέλεσμα μια τυπική μικρογραφία. Πατήστε και κρατήστε πατημένο οποιοδήποτε κουμπί λειτουργίας ξανά για να τερματίσετε τη λειτουργία ζουμ. Περιστροφή: Πατήστε και κρατήστε πατημένα και τα δύο κουμπιά για περίπου 4 δευτερόλεπτα. Η εικόνα περιστρέφεταια κατά 180 επί της οθόνης. Πατήστε και κρατήστε πατημένα τα δύο κουμπιά ξανά για να επιστρέψει η εικόνα στην αρχική θέση της.

17 Οδηγίες χρήσης Digital MacroView 11 Προβολή εικόνων Στιγμιότυπο: Κάντε κλικ για να λάβετε ένα στιγμιότυπο από το πρόγραμμα προβολής. Η εικόνα εμφανίζεται στην οθόνη ως μικρογραφία. Εγγραφή βίντεο κλιπ: Κάντε κλικ για να ξεκινήσετε την εγγραφή (πράσινο εικονίδιο). Κάντε ξανά κλικ για να σταματήσετε την εγγραφή (μπλε εικονίδιο). Το βίντεο κλιπ εμφανίζεται στην οθόνη ως μικρογραφία με την επισήμανση Video. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ένα πρόγραμμα εγγραφής βίντεο όπως το Windows Movie Maker ή το Windows Media Player. Προβολή σε πλήρη οθόνη: Κάντε κλικ για προβολή σε πλήρη οθόνη. Πατήστε το πλήκτρο ESC για να επιστρέψετε στην κανονική προβολή. Ρυθμίσεις: Προεπιλεγμένος κατάλογος: Κάντε κλικ στο Browse (Περιήγηση) και επιλέξτε τη διαδρομή του αρχείου όπου θέλετε να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας. Διάρκεια βίντεο κλιπ: Επιλέξτε Video Capture Limit (Όριο λήψης βίντεο) και ορίστε μία επιλογή. Η μέγιστη επιτρεπόμενη διάρκεια εγγραφής βίντεο είναι δύο λεπτά. Προεπιλεγμένη μορφή αρχείου: Επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τύπους αρχείων για τα γραφικά σας. Αποθήκευση όλων των εικόνων/ βίντεο: Επιλέξτε Yes (Ναι). Για να αποθηκεύσετε μία μεμονωμένη εικόνα/βίντεο: Κάντε δεξί κλικ στη μικρογραφία και επιλέξτε Clear (Κατάργηση). Επιλέξτε Yes (Ναι). Προβολή αποθηκευμένων εικόνων/βίντεο: Στο παράθυρο εμφανίζεται ο προεπιλεγμένος κατάλογος αποθήκευσης. Επιλέξτε το αρχείο ή έναν άλλο κατάλογο ή φάκελο για να εντοπίσετε το αρχείο που θέλετε. Κάντε διπλό κλικ στο όνομα του αρχείου για να προβάλετε την εικόνα. Κατάργηση όλων των εικόνων/βίντεο: Επιλέξτε Yes (Ναι). Για να καταργήσετε μία μεμονωμένη εικόνα/βίντεο: Κάντε δεξί κλικ στη μικρογραφία και επιλέξτε Clear (Κατάργηση). Επιλέξτε Yes (Ναι).

18 12 Λειτουργία Welch Allyn Λειτουργία αναμονής Το σύστημα Digital MacroView απενεργοποιεί το ενεργό παράθυρο προβολής μετά από περίπου 12 ώρες συνεχούς σύνδεσης με το ενεργό παράθυρο προβολής και τον υπολογιστή. Για να επανεκκινήσετε το σύστημα Digital MacroView: 1. Πατήστε οποιοδήποτε κουμπί λειτουργίας και ανοίξτε ξανά τον Windows Explorer. 2. Ανοίξτε τον Windows Explorer και κάντε κλικ στην επιλογή My Computer (Ο Yπολογιστής μου) στο αριστερό παράθυρο. Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή USB Video Device (Συσκευή βίντεο USB). Ή κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο My Computer (ΟΥπολογιστής μου) στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή USB Video Device (Συσκευή βίντεο USB).

19 Οδηγίες χρήσης Digital MacroView 13 Χρήση του φωτιστή λαιμού Το σύστημα Digital MacroView της Welch Allyn μπορεί να μετατραπεί σε φωτιστή λαιμού. Όταν χρησιμοποιείτε το φωτιστή λαιμού, δεν υπάρχουν εικόνες στην οθόνη ή εικόνες για λήψη. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, για όσο διάστημα λειτουργεί ο φωτιστής λαιμού, πρέπει να αποφεύγεται η άμεση επαφή με το δέρμα καθώς ενδέχεται να έχει αναπτυχθεί σε αυτόν υψηλή θερμοκρασία. 1. Πιάστε το τμήμα ωτοσκοπίου με το αριστερό χέρι. 2. Πιάστε το κολάρο του φωτιστή λαιμού στο (κάτω από τον ασημένιο δακτύλιο). 3. Κρατήστε σταθερό το κολάρο του φωτιστή λαιμού, στρέψτε το τμήμα ωτοσκοπίου αριστερόστροφα έως ότου αφαιρέσετε την κεφαλή του ωτοσκοπίου. Για να αντικαταστήσετε το τμήμα ωτοσκοπίου, ευθυγραμμίστε το τμήμα ωτοσκοπίου με την κορυφή του φωτιστή λαιμού και στρέψτε δεξιόστροφα. Φωτιστής λαιμού Φωτιστής λαιμού

20 14 Λειτουργία Welch Allyn

21 15 3 Συντήρηση και σέρβις Αντικατάσταση της λυχνίας Προσοχή Οι λυχνίες αλογόνου διατηρούνται υπό υψηλή πίεση για μέγιστη αποτελεσματικότητα και φωτισμό. Εάν δεν τις μεταχειριστείτε με τη δέουσα προσοχή ενδέχεται να σπάσουν. Προφυλάξτε την επιφάνεια της λυχνίας από χτυπήματα και γρατζουνιές. Χρησιμοποιείτε προστατευτικά γυαλιά κατά το χειρισμό της συσκευής. Η απόρριψη της λυχνίας πρέπει να γίνεται με προσοχή. Προσοχή Χρησιμοποιείτε μόνο λυχνίες τύπου REF U της Welch Allyn. Προσοχή Οι λυχνίες ενδέχεται να καίνε. Προτού αφαιρέσετε τις λυχνίες, αφήστε τις να κρυώσουν. Προσοχή Η λυχνία πρέπει να αφαιρείται μόνον στην περίπτωση που πρέπει να αντικατασταθεί. Αφού αντικαταστήσετε τη λυχνία, πρέπει να βαθμονομήσετε εκ νέου την ισοστάθμιση του λευκού στο σύστημα Digital MacroView.

22 16 Συντήρηση και σέρβις Welch Allyn Για να βαθμονομήσετε εκ νέου την ισοστάθμιση του λευκού: Χρησιμοποιείτε μια πλήρως φορτισμένη πηγή ισχύος 3,5v. 1. Συνδέστε την κεφαλή στον υπολογιστή και θέστε την σε μέγιστη λειτουργία στη θέση Ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση του συστήματος Digital MacroView στη σελίδα Ανάψτε το φως μπροστά από ένα λευκό χαρτί σε απόσταση 3,2 cm περίπου. 3. Ανοίξτε έναν συνδετήρα χαρτιών και εισαγάγετέ τον στην οπή επαναφοράς ισοστάθμισης λευκού. Ωθήστε ελαφρώς για να ενεργοποιήσετε το κουμπί επαναφοράς ισοστάθμισης λευκού. Στην οθόνη του υπολογιστή, η εικόνα γίνεται μπλε. Αφού ολοκληρωθεί η βαθμονόμηση, η οθόνη του υπολογιστή μεταδίδει ζωντανή εικόνα. Εάν η οθόνη είναι κόκκινη, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα 1 έως 3. Οπή επαναφοράς ισοστάθμισης λευκού Σύσταση σχετικά με τον καθαρισμό Προσοχή Μη χρησιμοποιείτε αλκοόλ, χημικά ή νερό στους φακούς. Εάν εισχωρήσουν στο οπτικό σύστημα, μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα εσωτερικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιείτε ένα στεγνό πανί για να καθαρίσετε το σύστημα Digital MacroView μία φορά το μήνα.

23 Οδηγίες χρήσης Digital MacroView 17 Ανακύκλωση των εξαρτημάτων του συστήματος Εντός της ΕΕ Μην απορρίπτετε το προϊόν στα κοινά δημοτικά απορρίμματα. Προετοιμάστε το προϊόν για επαναχρησιμοποίηση ή ξεχωριστή συλλογή απορριμμάτων όπως καθορίζεται στην Οδηγία 2002/96/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά µε τα απόβλητα ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ). Αν αυτό το προϊόν είναι μολυσμένο, η παραπάνω οδηγία δεν ισχύει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόρριψη, μεταβείτε στην ιστοσελίδα ή επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Welch Allyn στο τηλέφωνο Εκτός ΕΕ Όταν το προϊόν και τα εξαρτήματά του φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους, ανακυκλώστε το σύμφωνα με τους εθνικούς, πολιτειακούς και τοπικούς κανονισμούς ή επιστρέψτε το στη Welch Allyn.

24 18 Συντήρηση και σέρβις Welch Allyn Αξεσουάρ REF Περιγραφή Ανταλλακτικό καλώδιο USB μήκους 3m Εμφυσητήρας για MacroView Μόνο τμήμα φωτιστή λαιμού 3,5v U Επαναχρησιμοποιούμενος κώνος ωτοσκοπίου γενικής χρήσης 2,5 mm U Επαναχρησιμοποιούμενος κώνος ωτοσκοπίου γενικής χρήσης 3mm U Επαναχρησιμοποιούμενος κώνος ωτοσκοπίου γενικής χρήσης 4mm U Επαναχρησιμοποιούμενος κώνος ωτοσκοπίου γενικής χρήσης 5mm U Σετ 4 επαναχρησιμοποιούμενων κώνων ωτοσκοπίου γενικής χρήσης U Κώνοι ωτοσκοπίου μίας χρήσης 2,75 mm U Κώνοι ωτοσκοπίου μίας χρήσης 4,25 mm SofSeal Small, στέλεχος σφράγισης μίας χρήσης SofSeal Medium, μύτη συγκόλλησης μίας χρήσης U Λυχνία 23920MAN/ Οδηγίες χρήσης - CD 23960MAN QSG Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

25 Οδηγίες χρήσης Digital MacroView 19 Πολιτική σέρβις Όλες οι επισκευές σε προϊόντα που διαθέτουν εγγύηση πρέπει να εκτελούνται ή να εγκρίνονται από την Welch Allyn. Οι μη εξουσιοδοτημένες επισκευές καθιστούν άκυρη την εγγύηση. Επιπλέον, ανεξαρτήτως του αν καλύπτεται ή όχι από την εγγύηση, οποιαδήποτε επισκευή προϊόντος θα εκτελείται αποκλειστικά από το πιστοποιημένο προσωπικό τεχνικής υποστήριξης της Welch Allyn. Αν το προϊόν δε λειτουργεί σωστά ή χρειάζεστε βοήθεια, εργασίες συντήρησης ή ανταλλακτικά επικοινωνήστε με τη Welch Allyn. Πριν επικοινωνήσετε με τη Welch Allyn, επιχειρήστε να ξαναδοκιμάσετε τη συσκευή και να ελέγξετε όλα τα αξεσουάρ για να βεβαιωθείτε ότι δεν προξενούν αυτά το πρόβλημα. Όταν τηλεφωνείτε, πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε τα εξής: Όνομα του προϊόντος και αριθμό του μοντέλου και μια πλήρη περιγραφή του προβλήματος. Αριθμό σειράς του προϊόντος σας (όπου υπάρχει). Πλήρη επωνυμία, διεύθυνση και τηλεφωνικό αριθμό της επιχείρησής σας. Για επισκευές εκτός εγγύησης ή παραγγελίες ανταλλακτικών, τον αριθμό παραγγελίας αγοράς (ή πιστωτικής κάρτας). Για την παραγγελία ανταλλακτικών, τους απαιτούμενους αριθμούς εξαρτημάτων ή ανταλλακτικών. Αν το προϊόν σας απαιτεί εργασίες επισκευής εντός της εγγύησης, κατά παράταση ισχύος της εγγύησης ή εκτός εγγύησης, παρακαλούμε καλέστε τη Welch Allyn. Ένας αντιπρόσωπος θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας και θα κάνει κάθε προσπάθεια για την τηλεφωνική επίλυσή του ώστε να αποφευχθεί η πιθανώς μη απαραίτητη επιστροφή του. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να αποφευχθεί η επιστροφή, ο αντιπρόσωπος θα καταγράψει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θα σας δώσει έναν αριθμό ειδοποίησης σέρβις καθώς και τη σωστή διεύθυνση επιστροφής. Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή πρέπει να έχετε λάβει έναν αριθμό ειδοποίησης σέρβις. Αν πρέπει να επιστρέψετε προϊόντα για σέρβις, ακολουθήστε τις συνιστώμενες οδηγίες συσκευασίας: Αφαιρέστε όλα τα λάστιχα, καλώδια, αισθητήρες, καλώδια τροφοδοσίας ισχύος και βοηθητικά προϊόντα (όπου υπάρχουν), προτού συσκευάσετε το προϊόν, εκτός αν θεωρείτε ότι ενδέχεται να σχετίζονται με το πρόβλημα. Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε το αρχικό χαρτοκιβώτιο αποστολής και υλικά συσκευασίας. Συμπεριλάβετε έναν κατάλογο με τα περιεχόμενα της συσκευασίας και τον αριθμό ειδοποίησης σέρβις της Welch Allyn. Συνιστάται να ασφαλίζονται όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Οι αξιώσεις αποζημίωσης για απώλεια ή ζημία στα προϊόντα πρέπει να εγείρονται από τον αποστολέα.

26 20 Συντήρηση και σέρβις Welch Allyn

27 21 4 Προδιαγραφές Στοιχείο Βάρος Διαστάσεις (κατά προσέγγιση) Ονομαστική ισχύς Προστασία κατά της εισροής νερού Συνθήκες λειτουργίας Θερμοκρασία Σχετική υγρασία Υψόμετρο Συνθήκες αποστολής και φύλαξης Θερμοκρασία Σχετική υγρασία Διαλείπουσα λειτουργία Ασφάλεια, ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα και κανονιστική συμβατότητα Διπλώματα ευρεσιτεχνίας Προδιαγραφή Περίπου 95 g Ύψος: 7,0 cm Μήκος: 10,2 cm Πλάτος: 3,7 cm Λυχνία: 3,5Vdc, 810 ma USB: 5,0Vdc, 150 ma IPXØ +10 C έως +40 C 30% έως 75% χωρίς συμπύκνωση 700 έως 1060 hpa -20 C έως +49 C 95% μέγ. χωρίς συμπύκνωση < 2 λεπτά ενεργοποίησης, > 10 λεπτά απενεργοποίησης μεταξύ χρήσεων CAN/CSA C22.2 Αρ M90, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων 1 & 2 EN/IEC EN/IEC UL Εκκρεμεί η κατοχύρωση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

28 22 Προδιαγραφές Welch Allyn

29 23 Περιορισμένη εγγύηση Η Welch Allyn εγγυάται ότι τα προϊόντα Digital MacroView πληρούν τις επισημασμένες προδιαγραφές των προϊόντων και θα είναι ελεύθερα ελαττωμάτων στα υλικά και την κατασκευή για χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς. Ούτε η λυχνία ούτε οι κώνοι ωτοσκοπίου έχουν ρητή εγγύηση για αστοχίες πέραν των εγγενών (out-of-the-box) αστοχιών. Η ημερομηνία αγοράς είναι: 1) Η ημερομηνία που ορίζεται στα αρχεία μας, εφόσον αγοράσατε το Προϊόν απευθείας από εμάς, 2) η ημερομηνία που ορίζεται στην κάρτα εγγραφής εγγύησης, την οποία σας ζητούμε να μας αποστείλετε ή 3) η ημερομηνία αγοράς του προϊόντος από τον εξουσιοδοτημένο διανομέα της Welch Allyn, όπως τεκμηριώνεται από απόδειξη του εν λόγω διανομέα. Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη προκληθείσα από: 1) το χειρισμό κατά την αποστολή, 2) χρήση ή συντήρηση που δε συμμορφώνεται με τις οδηγίες που επισημαίνονται, 3) την τροποποίηση ή την επιδιόρθωση από οποιοδήποτε άτομο μη εξουσιοδοτημένο από τη Welch Allyn, και 4) ατυχήματα. Αν ένα Προϊόν ή αξεσουάρ που καλύπτεται από την παρούσα εγγύηση οριστεί ως ελαττωματικό λόγω ελαττωματικών υλικών, εξαρτημάτων ή κατασκευής και η αξίωση εγγύησης εγείρεται κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας περιόδου, η Welch Allyn, κατά την κρίση της, θα επιδιορθώσει ή θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό Προϊόν ή αξεσουάρ χωρίς χρέωση. Πρέπει να λάβετε έναν αριθμό ειδοποίησης σέρβις από τη Welch Allyn για να μπορέσετε να επιστρέψετε το Προϊόν σας πριν το στείλετε προς επισκευή στην καθορισθείσα μονάδα εξυπηρέτησης της Welch Allyn. Επικοινωνήστε με την Τεχνική υποστήριξη της Welch Allyn. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΡΗΤΗΣ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΡΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΥΧΟΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ WELCH ALLYN ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Η WELCH ALLYN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΕΣ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.

30 24 Περιορισμένη εγγύηση Welch Allyn Digital MacroView

31

32 4341 State Street Road, PO Box 220, Skaneateles Falls, NY Η.Π.Α , Αρ. νέας παραγγελίας 23920MAN/23960MAN Αρ. υλικού , Έκδ. D

Ωτοσκόπιο Digital MacroView Κτηνιατρικό ωτοσκόπιο. Οδηγίες χρήσης

Ωτοσκόπιο Digital MacroView Κτηνιατρικό ωτοσκόπιο. Οδηγίες χρήσης Ωτοσκόπιο Digital MacroView Κτηνιατρικό ωτοσκόπιο Οδηγίες χρήσης ii 2014 Welch Allyn. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. εν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή η δημιουργία αντιγράφου αυτού του εγχειριδίου ή

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

HP Scanjet Professional Οδηγός έναρξης χρήσης

HP Scanjet Professional Οδηγός έναρξης χρήσης HP Scanjet Professional 3000 Οδηγός έναρξης χρήσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2009 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Χειρουργικός προβολέας και καλώδιο οπτικής ίνας Welch Allyn ProXenon. Οδηγίες χρήσης

Χειρουργικός προβολέας και καλώδιο οπτικής ίνας Welch Allyn ProXenon. Οδηγίες χρήσης Χειρουργικός προβολέας και καλώδιο οπτικής ίνας Welch Allyn ProXenon Οδηγίες χρήσης ii Copyright Χειρουργικός προβολέας και καλώδιο οπτικής ίνας Welch Allyn ProXenon Copyright 2008 Welch Allyn Το Welch

Διαβάστε περισσότερα

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN 470 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης SVEN MS-302 470 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. α) Ένα χωνάκι ωτοσκοπίου διαμέτρου 5 x 4,25 mm. Στη διεύθυνση θα βρείτε μία πλήρη λίστα από συμβατά χωνάκια ωτοσκοπίου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. α) Ένα χωνάκι ωτοσκοπίου διαμέτρου 5 x 4,25 mm. Στη διεύθυνση  θα βρείτε μία πλήρη λίστα από συμβατά χωνάκια ωτοσκοπίου. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ωτοσκόπιο Cupris TYM. Το TYM Otoscope είναι μία ιατρική συσκευή υψηλής ποιότητας, η οποία όταν συνδέεται σε συμβατό τηλέφωνο και με κατάλληλο χωνάκι ωτοσκοπίου,

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μόνες εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0 WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0 Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα συνομιλίες

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλείσθε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μοντέλα SB-80 / SB-85C

Παρακαλείσθε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μοντέλα SB-80 / SB-85C Παρακαλείσθε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μοντέλα SB-80 / SB-85C Κεφαλή καταστροφέα εγγράφων Ενδεικτικές λυχνίες (κόκκινες) Εμπλοκή χαρτιού Ανοικτή θύρα Υπερθέρμανση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλείσθε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μοντέλα C-420 / C-420C

Παρακαλείσθε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μοντέλα C-420 / C-420C Παρακαλείσθε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μοντέλα C-420 / C-420C Είσοδος κάρτας / CD Κεφαλή καταστροφέα εγγράφων Είσοδος χαρτιού Ενδεικτικές λυχνίες Εμπλοκή χαρτιού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Speaker Control Neckband Headset. Το ακουστικό αυτό καθιστά την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 132 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT Sport ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 7 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Data Safe I (Serial ATA) Εξωτερικός σκληρός δίσκος USB2.0. Εγχειρίδιο χρήστη

Data Safe I (Serial ATA) Εξωτερικός σκληρός δίσκος USB2.0. Εγχειρίδιο χρήστη Data Safe I (Serial ATA) Εξωτερικός σκληρός δίσκος USB2.0 Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 1.1 Πίνακας περιεχομένων 1 Πριν ξεκινήσετε 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας 1.2 Απαιτήσεις συστήματος 1.3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών (3.1) 2. Σύνδεση (3.2) 3. Εγκατάσταση σε Windows (3.3) 4. Έλεγχος µετά την εγκατάσταση (4.0) 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER

ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Bluetth Car Transmitter. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. FM transmitter για το αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Vibration Steering Wheel RS-100 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2016. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού 8 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Μέρη και

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

PlayStation Camera. Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY

PlayStation Camera. Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY PlayStation Camera Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY2 7028417 EL Πριν από τη χρήση ˎˎΔιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και τα υπόλοιπα εγχειρίδια που αφορούν το συμβατό υλικό. Φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-325 Wireless.

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-325 Wireless. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ποντίκι ТМ SVEN! Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή διαβάστε προσεκτικά το παρόν Εγχειρίδιο και κρατήστε το για όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα θόλου Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας - Ελληνικά

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα θόλου Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας - Ελληνικά Κάμερα Δικτυακή κάμερα θόλου Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας - Ελληνικά Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: DS-2CD4312F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4312FWD-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4324F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4332FWD-(I)(Z)(H)(S)

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης EL Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZDC1E Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Επίσης, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα bullet. Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά. Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: UD.

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα bullet. Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά. Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: UD. Κάμερα Δικτυακή κάμερα bullet Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: UD.6L0201B1272A01EU 1 Κανονιστικές πληροφορίες Δήλωση συμμόρφωσης ΕΕ Το προϊόν αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-345 Wireless.

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-345 Wireless. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ποντίκι ТМ SVEN! Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή διαβάστε προσεκτικά το παρόν Εγχειρίδιο και κρατήστε το για όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Kιτ επίδειξης συσκευής ανάγνωσης και αισθητήρα. Οδηγός γρήγορης έναρξης

Kιτ επίδειξης συσκευής ανάγνωσης και αισθητήρα. Οδηγός γρήγορης έναρξης Kιτ επίδειξης συσκευής ανάγνωσης και αισθητήρα Οδηγός γρήγορης έναρξης Περιεχόμενα Σκοπός χρήσης... 1 Επισκόπηση συστήματος............................... 1 Συσκευή ανάγνωσης... 3 Αισθητήρας... 3 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΜΕΣΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣΚΟΠΙΟ VANTAGE

ΕΜΜΕΣΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣΚΟΠΙΟ VANTAGE ΕΜΜΕΣΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣΚΟΠΙΟ VANTAGE ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Σύμβολα 2. Προειδοποιήσεις & επισημάνσεις 3. Σχετικά με το περιβάλλον 4. Περιγραφή προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό Οδηγίες χρήσης 1 Χαρακτηριστικά της συσκευής 1. Πλήκτρο λειτουργίας 2. Λυχνία ένδειξης τροφοδοσίας 3. Λυχνία ένδειξης αναμονής 4. Λυχνία ένδειξης εγγραφής βίντεο 5. Διακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

Mi LED Desk Lamp. Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi LED Desk Lamp. Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi LED Desk Lamp Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 A I - 7 0 7 9 4 4

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 A I - 7 0 7 9 4 4 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e t o u c h b a c k u p Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο A I - 7 0 7 9 4 4 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ά H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2.

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ A B C D E F 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 66-71 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5622 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. Σημείωση: Οι προσαρμογείς διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 300K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης στον εξοπλισμό, τραυματισμού ή θανάτου. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα