Σας παρουσιάζουμε μερικούς εξ αυτών αντιπροσωπευτικά από κάθε κόμμα. Κώστας Παταβούκας Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Τρικάλων με το ΠΑ.ΣΟ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σας παρουσιάζουμε μερικούς εξ αυτών αντιπροσωπευτικά από κάθε κόμμα. Κώστας Παταβούκας Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Τρικάλων με το ΠΑ.ΣΟ."

Transcript

1 Σας παρουσιάζουμε μερικούς εξ αυτών αντιπροσωπευτικά από κάθε κόμμα. Κώστας Παταβούκας Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Τρικάλων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ Η επόμενη ημέρα των εκλογών είναι το σημαντικότερο για τον Κώστα Παταβούκα, ο οποίος ζητάει την ψήφο στον τόπο καταγωγής του. «Έχω μια προϊστορία στην πολιτική εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές στον τόπο καταγωγής μου, τα Τρίκαλα και να θέσω τον εαυτό μου στο κοινό καλό. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου είναι το να ξημερώσει μια άλλη ημέρα την Δευτέρα των εκλογών. Το διακύβευμα για την χώρα είναι πολύ μεγάλο. Θα πρέπει να προκύψει μια σταθερή Κυβέρνηση συνεργασίας η οποία θα διαχειριστεί την επόμενη ημέρα. Αυτή η Κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει και να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις εκείνες υπό τις οποίες η χώρα μας θα βγει από την κρίση Ο προσωπικός μου στόχος είναι φυσικά να επιτύχω αυτό για το οποίο αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές, να εκλεγώ δηλαδή, και να βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις». Νίκος Βεζυρτζής Υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Με εμπειρία σχεδόν 30 χρόνων στον χώρο του αθλητισμού, ο Νίκος Βεζυρτζής μετά από τις εκλογές θέλει να γίνει η φωνή του λαού στη Βουλή. «Προσωπικά, μπορεί να είμαι ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί και δράσει στον χώρο του αθλητισμού, ωστόσο η χώρα δεν έχει πρόβλημα μόνο στον αθλητισμό, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα παντού. Βέβαια ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι το οποίο γνωρίζω καλύτερα απ' όλα. Έχω ασχοληθεί σχεδόν 30 χρόνια με τον χώρο αυτό, τον γνωρίζω καλά, τον έχω ζήσει και ξέρω τα προβλήματά του. Πιστεύω ότι θα έχω μια θετική προσφορά στον τομέα που αφορά τον αθλητισμό. Από εκεί και πέρα όμως η Ελλάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα. Εγώ κατεβαίνω στην πολιτική για έναν και μόνο λόγο... Επειδή έχω μεγαλώσει μέσα στην αγορά, έχω ζήσει στον "δρόμο", ξέρω τα προβλήματα, ξέρω ότι ο κόσμος περνάει πολύ δύσκολες μέρες και θέλω να είμαι η φωνή του στη Βουλή». Χρύσανθος Κυριαζής Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Πρέβεζας με το Κ.Κ.Ε Μετά από 19 χρόνια υψηλού επιπέδου στα ταραφλέξ του βόλεϊ, ο Χρύσανθος Κυριαζής στέλνει μήνυμα ήθους και ανταγωνιστικότητας ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. «Για εμένα η ενασχόληση με την πολιτική δεν είναι ξαφνική. Από τα εφηβικά μου κιόλας χρόνια η πολιτική μου συνείδηση ήταν έντονη με συνεχές διάβασμα και έντονες πολιτικές ανησυχίες.

2 Όταν μου έγινε η πρόταση από το Κ.Κ.Ε, το οποίο είναι ένα κόμμα που τιμώ με την ψήφο μου όλα αυτά τα χρόνια, την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά και χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό. Εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού θα πρέπει να περάσουμε στους πολίτες μήνυμα ήθους και ανταγωνιστικότητας, χαρακτηριστικά τα οποία είχαμε μέσα στο γήπεδο και πλέον πρέπει να τα μεταφέρουμε στο πολιτικό σκηνικό. Για εμένα προσωπικά αλλά και για το Κ.Κ.Ε αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι η επόμενη ημέρα των εκλογών. Ο λαός έχει πάψει να ελπίζει. Με ψήφο στα δύο μεγάλα κόμματα, τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθει νέα θύελλα. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη δεξιά κι αριστερά. Πρέπει να είναι στοχευμένη. Θα πρέπει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να αποδυναμωθούν την ώρα που όλα λειτουργούν στο πλαίσιο της λυκοφιλίας της Ευρωπαϊκή Ένωσης». Γιώργος Ανατολάκης Υποψήφιος Βουλευτής Β' Πειραιά με τον ΛΑ.Ο.Σ Ο Γιώργος Ανατολάκης είναι Υπεύθυνος Αθλητισμού του ΛΑ.Ο.Σ. και υποψήφιος Βουλευτής στην Β Περιφέρεια Πειραιά. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με τον οποίον σε διάρκεια 10 ετών κατέκτησε 10 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα. Στην πρώτη του Κοινοβουλευτική θητεία υπήρξε Γραμματέας της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας και Μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Είναι παντρεμένος με την Ζάνα Χολέβα και έχει 3 παιδιά. «Μπήκα στην Βουλή, με μεγάλη διάθεση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Αθλητισμό από άλλο πόστο. Να σταθώ δίπλα στα αιτήματα των αθλητών και των σωματείων και να βοηθήσω να ξεπεραστούν τα χρόνια προβλήματα του Ελληνικού Αθλητισμού. Παράλληλα στόχος μου ήταν να υπερασπιστώ τους συμπολίτες μου στην Β Πειραιώς και να βρω όσες λύσεις μπορώ στα καθημερινά τους προβλήματα. Στην διάρκεια της πρώτης μου κοινοβουλευτικής θητείας, κατέθεσα πάνω από 900 Ερωτήσεις και Αναφορές. Σαν Υπεύθυνος Αθλητισμού του ΛΑ.ΟΣ., έκανα παρεμβάσεις για τις ελλείψεις σε αθλητικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, για τις περικοπές προς τις Ομοσπονδίες και τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, ενώ ταυτόχρονα αγωνίστηκα για να διορθωθούν πολλές προχειρότητες του περίφημου Αθλητικού Νομοσχεδίου. Σαν Γραμματέας της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, προσπάθησα να προωθήσω λύσεις για την ασφάλεια και την μείωση των ατυχημάτων, ενώ από τις πρώτες μου προτάσεις ήταν η απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οποία τελικά επιτεύχθηκε. Σαν Βουλευτής της Β Πειραιά, άσκησα πίεση για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Κερατσίνι, τις ελλείψεις σε ειδικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς, την ανάρτηση των δασικών χαρτών στο Σχιστό, την αναβάθμιση του Τύμβου Σαλαμινομάχων, το κλείσιμο του Οίκου Ναύτου και πολλά άλλα.

3 Αυτό που θέλω να γνωρίζουν οι φίλοι μου στην Β Πειραιά, είναι ότι ξανακατεβαίνω υποψήφιος για να συνεχίσω τον αγώνα μου πιο δυνατά για τα δικά τους προβλήματα. Άλλωστε τόσα χρόνια στα γήπεδα, έχω αποδείξει ότι γνωρίζω καλά να αγωνίζομαι..» Σοφία Σακοράφα Υποψήφια Βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α Η 17 φορές Πανελληνιονίκης και αρκετές φορές Βαλκανιονίκης και Μεσογειονίκης, Σοφία Σακοράφα, μετά από 20 χρόνια στον πολιτικό στίβο διαθέτει την εμπειρία εκείνη που απαιτείται σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές. «Δεν κατεβαίνω για πρώτη φορά στις εκλογές. Υπήρξα Πρωταθλήτρια για 10 χρόνια και διπλάσια χρόνια βρίσκομαι στον πολιτικό στίβο. Αυτό συμβαίνει σε αντίθεση με κάποιους άλλους υποψήφιους οι οποίοι δεν έχουν την εμπειρία που απαιτείται την δεδομένη χρονική στιγμή. Σταυρούλα Αντωνάκου Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με την Κοινωνική Συμφωνία Τις μάχες που έδινε ως άνθρωπος του αθλητισμού θέλει να συνεχίσει να δίνει για το καλό της Ελλάδας η Σταυρούλα Αντωνάκου. Πήρα την απόφαση να κατέβω στις εκλογές της 6ης Μαΐου ως υποψήφια βουλευτής για τον λόγο ότι θέλω να αλλάξω πράγματα που με ενοχλούν και με εξοργίζουν. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, κανένας μας δεν θα πρέπει να μείνει αδρανής. Ως άνθρωπος του αθλητισμού, έχω μάθει να δίνω μάχες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω με μεγάλη αγάπη και πίστη στην χώρα μου. Γιατί στην Ελλάδα αξίζει το καλύτερο και όχι το χειρότερο που βιώνουμε τώρα. Γιώτης Τσαλουχίδης Υποψήφιος Βουλευτής Α' Πειραιά με την Δημοκρατική Συμμαχία «Το ποδόσφαιρο μοιάζει με την πολιτική γιατί κάθε μέρα πρέπει να παλεύεις», δηλώνει ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος ρίχνεται στη μάχη στη Α' Πειραιά. «Δε νομίζω ότι έχω να ζηλέψω τίποτα από άλλους ανθρώπους, διότι στο κομμάτι του αθλητισμού έχω και τη γνώση και την εμπειρία, και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πάρα πολλά πράγματα. Ο κάθε άνθρωπος στο σωστό χώρο μπορεί να έχει σωστότερη αντίληψη και να παίρνει σωστότερες αποφάσεις. Σίγουρα μοιάζουν ποδόσφαιρο και πολιτική. Γιατί κάθε μέρα πρέπει να παλεύεις για το καλύτερο. Κάθε μέρα πρέπει να γίνεσαι καλύτερος. Πρέπει να σέβεσαι πρώτα τον αντίπαλο και μετά τον εαυτό σου. Δεν υπάρχουν αντίπαλοι στην πολιτική, για μένα, ούτε στο ποδόσφαιρο! Όταν τελειώνει ένας αγώνας όλοι είμαστε μαζί και προσπαθούμε για το καλό». Στη «μάχη» της ψήφου, εκτός των αθλητών ρίχνονται στις εκλογές της 6ης Μαίου και δύο άνθρωποι από τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας που έχουν δοκιμαστεί κι έχουν ήδη διαδρομή στον πολιτικό στίβο: Ο Μανώλης Μαυρομάτης με επιτυχημένη πορεία στο

4 Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Άννα Καραμανλή με δυναμική παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση ως Νομαρχιακή Σύμβουλος. Στην δύσκολη και αχανή Β' Αθήνας δοκιμάζει με τη Νέα Δημοκρατία η δημοσιογράφος Άννα Καραμανλή. Γυναίκα που ξέρει να δίνει δύσκολες μάχες και ξέρει πως να τις κερδίζει: «Προτεραιότητα μας είναι να στηρίξουμε τα νέα παιδιά» δήλωσε η κα. Α. Καραμανλή και πρόσθεσε «υπάρχουν τρόποι για να τα βοηθήσουμε σταδιακά». Η υποψήφια βουλευτής ΝΔ τόνισε επίσης ότι θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ έκανε εγκλήματα και ότι αυτό θα φανεί στις κάλπες. «Από την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό, μπορώ να προσφέρω σε πολλούς τομείς. Τα θέματα του αθλητισμού τα γνωρίζω εις βάθος, δεν μου τα μετέφερε κάποιος. Τα έχω βιώσει η ίδια». Η πρώτη και μοναδική γυναίκα παρουσιάστρια της Αθλητικής Κυριακής, η νομαρχιακή σύμβουλος, η πρωταθλήτρια του στίβου, η μητέρα Άννα Καραμανλή πιστεύει ότι: «η κοστολογημένη και ρεαλιστική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε ανάκαμψη». Με κεντρικό μήνυμα «η φωνή μου δύναμη σου» ο αγαπημένος σπορτκάστερ, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης κατεβαίνει στην Α' Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία. Και μας λέει ότι: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! Γιατί ο Λαός μας είναι Μοναδικός. Γιατί Εθνική υπερηφάνεια σημαίνει τίμιοι αγώνες. Γιατί ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε. Γιατί με τους Αγώνες μας για ανεξαρτησία, δημοκρατία και ειρήνη, γράψαμε την ιστορία μας. Γιατί η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα. Γιατί ο Πολιτισμός γεννήθηκε και μεγαλούργησε στην Ελλάδα. Γιατί στα δύσκολα αποδείξαμε πώς έχουμε ομοψυχία.γιατί έχουμε Πίστη και Υπερηφάνεια. Γιατί Πατρίδα μας είναι μία. Η ΕΛΛΑΔΑ. Γιατί Ελλάδα σημαίνει ΕΛΠΙΔΑ. Γιατί Ελπίδα σημαίνει Αντώνης Σαμαράς. Γιατί κανείς ΜΑΣ δεν περισσεύει». Ο Μανώλης Μαυρομμάτης, ευρωβουλευτής με μεγάλο έργο και παρεμβάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι έτοιμος να βοηθήσει με την εμπειρία του στη Βουλή των Ελλήνων. Από τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και ο Γιάννης Μαμουζέλος που δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην Α' Αθήνας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο Νίκος Τσώνης, υποψήφιος με την Δημοκρατική Αριστερά στο Νομό Μεσσηνίας και η Άρια Αγάτσα, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Βοιωτίας. Άλλοι αθλητές που θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές της 6ης Μαΐου ΠΑ.ΣΟ.Κ Πύρρος Δήμας Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας

5 Γιάννης Γούναρης Υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Άννα Βερούλη Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθήνας Περικλής Βασιλάκης Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Πρέβεζας Νέα Δημοκρατία Γιάννης Ιωαννίδης Υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Αντώνης Αντωνιάδης Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών Κώστας Κουκοδήμος Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Πιερίας ΛΑ.Ο.Σ Πέτρος Καραβίτης Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών Δημοκρατική Συμμαχία Ντανιέλ Μπατίστα Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών Κοινωνική Συμφωνία Αθανάσιος Μπαράκας Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Δωδεκανήσων Σταύρος Τσιλιβαράκος Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Λακωνίας

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

- Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας;

- Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας; Η πανελλαδική έρευνα της GPO για την εκπομπή του MEGA "Ανατροπή" διενεργήθηκε στο διάστημα 12,13 και 15 Ιουνίου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ατόμων. Αναλυτικά τα ευρήματα της δημοσκόπησης: - Για το

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Mάρτιος 2012

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Mάρτιος 2012 Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη Mάρτιος 2012 1 Πρόθεση ψήφου 2 Πρόθεση ψήφου Εκλογών Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την Επόμενη Κυριακή. Από τα παρακάτω κόμματα σας παρακαλώ κυκλώστε

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Μάϊος η έρευνα

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Μάϊος η έρευνα Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη Μάϊος 2012 2 η έρευνα 1 Πρόθεση ψήφου 2 Πρόθεση ψήφου Εκλογών Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή. Πείτε μου παρακαλώ ποιο κόμμα θεωρείτε

Διαβάστε περισσότερα

9ο Κεφάλαιο (σελ. 76-86)

9ο Κεφάλαιο (σελ. 76-86) 9ο Κεφάλαιο (σελ. 76-86) 9.1 Εκλογικό σώμα (σελ. 77) Εκλογικό σώμα: οι πολίτες που έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν. Στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία, ο λαός που έχει την εξουσία ταυτίζεται με το εκλογικό

Διαβάστε περισσότερα

Μανίκας Γιώργος. Μανιάτη Ευαγγελία

Μανίκας Γιώργος. Μανιάτη Ευαγγελία Γ3 «Ειδικότερα εμείς ως μαθητές, οι οποίοι δεν έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να ελέγχουμε άμεσα με το δικαίωμα της ψήφου μας τη δημοκρατία της χώρας μας, μπορούμε να συμβάλλουμε στο να υπάρχει δημοκρατικός

Διαβάστε περισσότερα

Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Στην αρχή της σεζόν ήσουν μεταξύ ομάδας νέων και πρώτης ομάδας. Τι σκεφτόσουν τότε για την εξέλιξη της χρονιάς; Στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Κυβέρνηση συνεργασίας και ευρώ θέλουν οι Ελληνες

Κυβέρνηση συνεργασίας και ευρώ θέλουν οι Ελληνες Κυβέρνηση συνεργασίας και ευρώ θέλουν οι Ελληνες Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεπαίσθητη πτώση της ΝΔ, νέες απώλειες για το ΠαΣοΚ το 80% ζητεί παραμονή στην ευρωζώνη ενώ μόνο το 13% θέλει επιστροφή στη δραχμή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μάιος 2015

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μάιος 2015 Πολιτικό Βαρόμετρο Μάιος 2015 ΤO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE Νο144 5-2015 Η τακτική μηνιαία πολιτική έρευνα της Public Issue πραγματοποιείται από το 2004 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 14 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA GREEK PUBLIC OPINION ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ MEGA 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 14 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα

Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα Στίβος Ομάδα:Ομάδα Α Μέλη: Αρβανίτη Γεωργία Γκέγκα Ιζαόρα Γρίβα Βασιλική Ζολώτα Ελένη Τσάτσαρη Θεοδώρα 2 ο ΕΠΑ. Λ Αμαλιάδας Α Λυκείου 2013-14 Το άθλημα Γενικά ο

Διαβάστε περισσότερα

1. Πρόθεση Βουλευτικών Εκλογών Οκτωβρίου 2009

1. Πρόθεση Βουλευτικών Εκλογών Οκτωβρίου 2009 1. Πρόθεση Βουλευτικών Εκλογών Οκτωβρίου 2009 1 Πρόθεση Ψήφου Βουλευτικές Εκλογές 2 Πρόθεση ψήφου σε Βουλευτικές Εκλογές Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή. Πείτε μου παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Έρευνα για Θέματα Πολιτικής Επικαιρότητας

Πανελλαδική Έρευνα για Θέματα Πολιτικής Επικαιρότητας Πανελλαδική Έρευνα για Θέματα Πολιτικής Επικαιρότητας Η ταυτότητα της έρευνας Εταιρεία: Metron Analysis (Α.Μ. ΕΣΡ 4) Εντολέας: Τύπος έρευνας: Δείγμα: Γεωγραφική κάλυψη: ΑΝΤ1 Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία Οδύσσειας: θέμα 2 ο «Γράφω το ημερολόγιο του κεντρικού ήρωα ή κάποιου άλλου προσώπου» Το ημερολόγιο της Πηνελόπης

Εργασία Οδύσσειας: θέμα 2 ο «Γράφω το ημερολόγιο του κεντρικού ήρωα ή κάποιου άλλου προσώπου» Το ημερολόγιο της Πηνελόπης Το ημερολόγιο της Πηνελόπης Εργασία Οδύσσειας: θέμα 2 ο «Γράφω το ημερολόγιο του κεντρικού ήρωα ή κάποιου άλλου προσώπου» Το ημερολόγιο της Πηνελόπης Το ημερολόγιο: «ημέρα της αποχώρησης Αγαπημένο μου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ Λευκάδα 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Στο Λευκάδα πραγματοποίησαν σήμερα την προεκλογική τους ομιλία οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 35 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 14 έως 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνα Rass: Κλειδώνει η πρωτιά για ΣΥΡΙΖΑ - Ζητούμενο η αυτοδυναμία

Ερευνα Rass: Κλειδώνει η πρωτιά για ΣΥΡΙΖΑ - Ζητούμενο η αυτοδυναμία ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ - ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ερευνα Rass: Κλειδώνει η πρωτιά για ΣΥΡΙΖΑ - Ζητούμενο η αυτοδυναμία Τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ κατά

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίο Βαρόμετρο. Φεβρουάριος 2013

Μηνιαίο Βαρόμετρο. Φεβρουάριος 2013 Μηνιαίο Βαρόμετρο Φεβρουάριος 0 Η ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Τύπος Έρευνας: Τηλεφωνική Έρευνα για τα Θέματα της Επικαιρότητας. Περιοχή Έρευνας: Πανελλαδική. Μέθοδος Δειγματοληψίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ 14 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους» ΑΘΗΝΑ, 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας.

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. Φωνή δυνατή. Φωνή

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: τηλ.: website:

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: τηλ.: website: Marketing Research Communication 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

Οι γνώμες είναι πολλές

Οι γνώμες είναι πολλές Η Ψυχολογία στη Φυσική Αγωγή στο πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος ΚασταμονίτηςΚωνσταντίνος Ψυχολόγος Οι γνώμες είναι πολλές Πολλές είναι οι γνώμες στο τι προσφέρει τελικά ο αθλητισμός στην παιδική ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα κοινής γνώμης για τις πολιτικές εξελίξεις άτομα στις 13 περιφέρειες της χώρας. 7 9 Ιουνίου 2016

Έρευνα κοινής γνώμης για τις πολιτικές εξελίξεις άτομα στις 13 περιφέρειες της χώρας. 7 9 Ιουνίου 2016 Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής στοιχείων Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» Ομιλία του Επικεφαλή της Παράταξης «Αιγάλεω 21 ος Αιώνας», Παναγιώτη Μπιτούνη, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 6 Φεβρουαρίου 2005 Σας ευχαριστούμε που

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: website:

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: website: Marketing Research Communication 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E. - Αριθμός Μητρώου

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication

Marketing Research Communication marc AE Marketing Research Communication Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: : 211-120 120 2900 e-mail: info@marc.gr website 1 website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω

ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω ένα καλύτερο µέλλον Δικαιούµαι µία παιδεία, εφόδιο ζωής Ψάχνω για δουλειά µε βάση το βιογραφικό µου και όχι τις γνωριµίες Επιθυµώ ευκαιρίες, στήριξη και υγιή ανταγωνισµό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ. Έρευνα κοινής γνώμης για τις Βουλευτικές Εκλογές. 18 & 19 Απριλίου 2012

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ. Έρευνα κοινής γνώμης για τις Βουλευτικές Εκλογές. 18 & 19 Απριλίου 2012 Απρίλιος 2012 Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ Σκοπός δημοσκόπησης Έρευνα κοινής γνώμης για τις Βουλευτικές Εκλογές Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Αποτελέσματα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Αποτελέσματα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Αποτελέσματα 22 Ιανουαρίου ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκαν από την marc A.E. - Αριθμός Μητρώου Ε.Σ.Ρ.: 1 (ΕΝΑ). ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ 1.153 νοικοκυριά αντιπροσωπευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Φεβρουάριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Φεβρουάριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Φεβρουάριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόθεση Ψήφου. Βουλευτικές Εκλογές

Πρόθεση Ψήφου. Βουλευτικές Εκλογές Πρόθεση Ψήφου Βουλευτικές Εκλογές 1 Πρόθεση ψήφου σε Βουλευτικές Εκλογές Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή. Πείτε μου παρακαλώ ποιο κόμμα θεωρείτε πιο πιθανό να ψηφίζατε;

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Βουλευτικές Εκλογές 21-2 Τα κριτήρια της ψήφου 2 ο κύμα: 1-1/1/21 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Ιανουάριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Ιανουάριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Ιανουάριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ Συναδέλφισες συνάδελφοι, Μετά την πάροδο τριών και πλέον χρόνων η παράταξη μας ξανά διεκδικεί την είσοδο της στο Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ Και λέμε ξανά διότι πιστεύαμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 90

Πολιτικό Βαρόμετρο 90 Πολιτικό Βαρόμετρο 90 Μάιος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Ιανουάριος Μάιος 2011 69

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 87

Πολιτικό Βαρόμετρο 87 Πολιτικό Βαρόμετρο 87 Φεβρουάριος 2011 ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Παρουσίαση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Κυριακή 13/2/2011 Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ της Για λογαριασμό της εφημερίδας 11-14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» Από την ερώτηση: «Μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μεϊμαράκη, ποιος θεωρείτε ότι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης. Το Ποντίκι

Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης. Το Ποντίκι Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης Η ταυτότητα της έρευνας Εταιρεία: Metron Analysis (Α.Μ. ΕΣΡ 4) Εντολέας: Τύπος έρευνας: Δείγμα: Γεωγραφική κάλυψη: Εφημερίδα "" Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα για τα θέματα

Διαβάστε περισσότερα

για λογαριασμό του pelop.gr www.datarc.gr

για λογαριασμό του pelop.gr www.datarc.gr για λογαριασμό του pelop.gr www.datarc.gr Ταυτότητα της έρευνας ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία DATA R.C. για λογαριασμό του pelop.gr. Α.Μ. ΕΠΙΧ. ΔΗΜΟΣΚΠΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: 1-8 Δεκεμβρίου 2017)

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: 1-8 Δεκεμβρίου 2017) ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: 1- Δεκεμβρίου 2017) Ι. Πρόθεση ψήφου Εκλογών ΙΙΑ. Παράσταση νίκης ΙΙΒ. ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ θα θέλατε να κερδίσει/ θα σας ενοχλούσε αν κερδίσει ΙΙΙ. Εκτίμηση / Επιθυμία

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνα Δεσποτοπούλου: Έφη Τριγκίδου:

Κατερίνα Δεσποτοπούλου: Έφη Τριγκίδου: Κατερίνα Δεσποτοπούλου: «Σε ποια ηλικία κατάλαβες ότι ήθελες να ασχοληθείς με το θέατρο και ποιο ήταν το 'εναρκτήριο λάκτισμα';» Γύρω στα δώδεκα με δεκατρία μου γεννήθηκε η αγάπη για το θέατρο. Το έχω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδού τα 12,5 εκατ. που κλήθηκαν να πληρώσουν Σαβράμης-Φούρας και άλλοι 33!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδού τα 12,5 εκατ. που κλήθηκαν να πληρώσουν Σαβράμης-Φούρας και άλλοι 33! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδού τα 12,5 εκατ. που κλήθηκαν να πληρώσουν Σαβράμης-Φούρας και άλλοι 33! Δημοσιεύτηκε: 30/12/2016-15:29, Του Απόστολου Αναστασόπουλου Ιδού το διατακτικό της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Καλαντζής στη ΝΕΤ: «Να γίνει δημοψήφισμα για το αποτέλεσμα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου»

Γιώργος Καλαντζής στη ΝΕΤ: «Να γίνει δημοψήφισμα για το αποτέλεσμα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου» 1 Γιώργος Καλαντζής στη ΝΕΤ: «Να γίνει δημοψήφισμα για το αποτέλεσμα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου» ΕΚΠΟΜΠΗ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 στη ΝΕΤ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/6/2012 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Κώστας Μουσουρούλης (Βουλευτής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση VPRC Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή,

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση σε : Δημογραφικά Χαρακτηριστικά Ψηφοφόρους Κομμάτων Διαχρονικά Στοιχεία Μόνο για τους Συνδρομητές στης έρευνας ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Ανάλυση σε : Δημογραφικά Χαρακτηριστικά Ψηφοφόρους Κομμάτων Διαχρονικά Στοιχεία Μόνο για τους Συνδρομητές στης έρευνας ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ανάλυση σε : Δημογραφικά Χαρακτηριστικά Ψηφοφόρους Κομμάτων Διαχρονικά Στοιχεία Μόνο για τους Συνδρομητές στης έρευνας ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: ) Ι. Πρόθεση ψήφου Εκλογών + Πιθανότητα Αποχής

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

Η δυναμική των Εκλογών της 6 ης Μαΐου

Η δυναμική των Εκλογών της 6 ης Μαΐου Η δυναμική των Εκλογών της 6 ης Μαΐου Μετεκλογική Έρευνα Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Μάιος 2012 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ

Α. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ Ενότητα 5 - Πάμε για επανάληψη Α. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ 1. Συμπληρώστε τα κενά με λέξεις από το πλαίσιο: βιβλιοθήκη, φιλοσοφία, εγκυκλοπαίδεια, παιδίατρος, φωτογραφία, αθλητισμό, Ελλάδα, σχολείο, φίλο, κινηματογράφο,

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης

Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης Η ταυτότητα της έρευνας Εταιρεία: Metron Analysis (Α.Μ. ΕΣΡ 4) Εντολέας: Τύπος έρευνας: Δείγμα: Γεωγραφική κάλυψη: ΑΝΤ1 Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα για τα θέματα της

Διαβάστε περισσότερα

Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο "Πώς υφαίνεται ο χρόνος"

Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο Πώς υφαίνεται ο χρόνος Σοφία Δημοπούλου: «Το παρελθόν μάς καθορίζει» Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο "Πώς υφαίνεται ο χρόνος" Συνέντευξη στη Λεμονιά Βασβάνη Το "Πώς υφαίνεται ο χρόνος" απασχολεί τη Σοφία

Διαβάστε περισσότερα

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 2009: πολιτικό κλίμα & εκλογικές τάσεις. 4 ο Κύμα: Σεπτεμβρίου 2009 VPRC

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 2009: πολιτικό κλίμα & εκλογικές τάσεις. 4 ο Κύμα: Σεπτεμβρίου 2009 VPRC Οι Βουλευτικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 2009: πολιτικό κλίμα & εκλογικές τάσεις 4 ο Κύμα: 16-17 Σεπτεμβρίου 2009 VPRC ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση VPRC Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ευρωεκλογές Πως ψήφισαν οι Απόδημοι. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλα τα τμήματα της Ευρώπης

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ευρωεκλογές Πως ψήφισαν οι Απόδημοι. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλα τα τμήματα της Ευρώπης ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Ευρωεκλογές 2019 Πως ψήφισαν οι Απόδημοι Συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλα τα τμήματα της Ευρώπης Αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων Μονάχου, Νταχάου

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ Ενότητα: Αθλητισμός (3 Φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 6 ώρες (3 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή: 1. Για τον διδάσκοντα: 1 υπολογιστής με

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή σας παρουσία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 94

Πολιτικό Βαρόμετρο 94 Πολιτικό Βαρόμετρο 94 Σεπτέμβριος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Απρίλιος Σεπτέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. από τα αποτελέσματα της Α Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών 2014

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. από τα αποτελέσματα της Α Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών 2014 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τα αποτελέσματα της Α Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών 2014 Τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω στηρίζονται στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών, που παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 200 Μάρτιος 2008 Έρευνα 11-13/3

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 200 Μάρτιος 2008 Έρευνα 11-13/3 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 11 έως και 13 Μαρτίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Κοινής Γνώμης για την Πολιτική Επικαιρότητα. Αύγουστος 2013

Έρευνα Κοινής Γνώμης για την Πολιτική Επικαιρότητα. Αύγουστος 2013 Έρευνα Κοινής Γνώμης για την Πολιτική Επικαιρότητα Αύγουστος 0 Η ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Επενδυτής». Τύπος Έρευνας: Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τα Θέματα της Επικαιρότητας. Περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 14 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA GREEK PUBLIC OPINION ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ MEGA 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 14 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα για τα θέματα της επικαιρότητας. Σεπτέμβριος 2012

Πανελλαδική έρευνα για τα θέματα της επικαιρότητας. Σεπτέμβριος 2012 Πανελλαδική έρευνα για τα θέματα της επικαιρότητας Σεπτέμβριος 0 Η ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Επενδυτής». Τύπος Έρευνας: Τηλεφωνική Έρευνα για τα Θέματα της Επικαιρότητας. Περιοχή Έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

Η δημοσκόπηση της MRB για το enikos.gr

Η δημοσκόπηση της MRB για το enikos.gr Η δημοσκόπηση της MRB για το enikos.gr Η δημοσκόπηση της MRB για το enikos.gr Οριακό προβάδισμα 0,6 % της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της MRB για την εκπομπή «στον

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά Αρχή φόρμας Τέλος φόρμας Δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά Του Στράτου Φαναρά, Προέδρου και διευθύνοντος Συμβούλου της Metron Analysis Σχεδόν δύο μήνες μετά τις εκλογές και την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Οκτώβριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Οκτώβριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Οκτώβριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: Ιoυνίου 2018)

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: Ιoυνίου 2018) Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται σε επίπεδο συνολικού δείγματος. Τα διαχρονικά στοιχεία, οι αναλύσεις σε σημαντικά υποκοινά (πχ δημογραφικά στοιχεία, ψηφοφόροι κομμάτων κλπ) και συγκεκριμένες ερωτήσεις συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Εάν έλεγα κάτι άλλο εκτός από την παραμονή θα έλεγα ψέματα. Επειδή υποβιβάζονται οχτώ ομάδες οπωσδήποτε η παραμονή είναι ο μόνος μας στόχος.

Εάν έλεγα κάτι άλλο εκτός από την παραμονή θα έλεγα ψέματα. Επειδή υποβιβάζονται οχτώ ομάδες οπωσδήποτε η παραμονή είναι ο μόνος μας στόχος. Ανοίγει αύριο η αυλαία του 4ου ομίλου της Football League 2 στην οποία συμμετέχουν η ΑΕΜ και ο Άρης Αιτωλικού. Το cityvoice.gr βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του Μεσολογγίου η οποία προετοιμάζεται ενόψει

Διαβάστε περισσότερα

Συνδρομητική Έρευνα Crisis Monitor 4 ο Κύμα. Απρίλιος 2012

Συνδρομητική Έρευνα Crisis Monitor 4 ο Κύμα. Απρίλιος 2012 Συνδρομητική Έρευνα Crisis Monitor ο Κύμα Απρίλιος 0 Η Ταυτότητα της Έρευνας Τύπος έρευνας: Δεκαπενθήμερη Συνδρομητική Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τα Θέματα της Επικαιρότητας. Περιοχή έρευνας: Πανελλαδική.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ Το σχολείο ετοιμάζει τα παιδιά να ζήσουν ως ελεύθεροι και δημοκρατικοί πολίτες. Το σχολείο για να το πετύχει αυτό φροντίζει ώστε οι δάσκαλοι και οι μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τη ζωή! Έφτασα εδώ με το ένστικτό μου, κι αυτό ξέρει Είμαι εγώ και είμαι καλά Κάθε εμπόδιο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 91

Πολιτικό Βαρόμετρο 91 Πολιτικό Βαρόμετρο 91 Ιούνιος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Σε λάθος 87% Ούτε σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Απρίλιος Απρίλ 200 ιος 2008 Έρευνα 1-3/4

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Απρίλιος Απρίλ 200 ιος 2008 Έρευνα 1-3/4 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Απρίλιος 2008 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 1 έως και 3 Απριλίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ

ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεωφ. Ηρακλείου 145, 14231 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, τηλ.: 2102592213, 2102592105, 2102592258, fax: 2102592155 e-mail: ko@vouli.kke.gr, http:// www.kke.gr Γραφεία Βουλής: 2103708168, 2103708169,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Ι. Πρόθεση ψήφου Εκλογών. ΙΙ. Βεβαιότητα ψήφου. ΙΙΙ. Παράσταση Νίκης. IV. Υποστήριξη σε κόμμα : γιατί με εκφράζει ή γιατί δεν

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Ι. Πρόθεση ψήφου Εκλογών. ΙΙ. Βεβαιότητα ψήφου. ΙΙΙ. Παράσταση Νίκης. IV. Υποστήριξη σε κόμμα : γιατί με εκφράζει ή γιατί δεν ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ι. Πρόθεση ψήφου Εκλογών ΙΙ. Βεβαιότητα ψήφου ΙΙΙ. Παράσταση Νίκης IV. Υποστήριξη σε κόμμα : γιατί με εκφράζει ή γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική 27 Νοεμβρίου έως Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Επιμέλεια εργασίας: Παναγιώτης Γιαννόπουλος Περιεχόμενα Ερώτηση 1 η : σελ. 3-6 Ερώτηση 2 η : σελ. 7-9 Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 2 Ερώτηση 1 η Η συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι,

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, Ξεκινώντας θα μου επιτρέψετε να πω ότι η σημερινή πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ έχει για μένα ένα ιδιαίτερο βάρος και μια βαρύνουσα σημειολογία, ακριβώς όπως και

Διαβάστε περισσότερα

Κωστής Χατζηδάκης. Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ

Κωστής Χατζηδάκης. Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ Να κερδίσουμε τη μάχη! Βρισκόμαστε στο παρά πέντε της δικαίωσης των θυσιών των Ελλήνων, αλλά ταυτόχρονα και στο παρά πέντε μιας μεγάλης περιπέτειας. Με σκληρές προσπάθειες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Β-Α.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Β-Α. Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, που φιλοξενήθηκαν στο Βόλο την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 88

Πολιτικό Βαρόμετρο 88 Πολιτικό Βαρόμετρο 88 Μάρτιος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Ιανουάριος Μάρτιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΔEIXNEI ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ GPO ΓΙΑ ΤΗ Ν. ΣΜ Δευτέρα, 11 Οκτώβριος :50

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΔEIXNEI ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ GPO ΓΙΑ ΤΗ Ν. ΣΜ Δευτέρα, 11 Οκτώβριος :50 Σε πρόσφατη δημοσκόπηση για τη Νέα Σμύρνη διεξήχθη από έγκυρη εταιρία GPO, ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης φαίνεται να προηγείται 33,2% πολύ γάλη διαφορά από τον κυριότερο αντίπαλό κ. Στάθη Κούπα, ο οποίος

Διαβάστε περισσότερα

ΒαρόµετρογιατονΣΚΑΪ. 8-10 Οκτωβρίου2007

ΒαρόµετρογιατονΣΚΑΪ. 8-10 Οκτωβρίου2007 ΒαρόµετρογιατονΣΚΑΪ καιτηνκαθημερινη 8-10 Οκτωβρίου2007 TΑΥΤΟΤΗΤΑΤΗΣΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: PUBLIC ISSUE(Α.Μ. ΕΣΡ: 8). ΑΝΑΘΕΣΗ: Τηλεοπτικός- Ραδιοφωνικός Σταθµός«ΣΚΑΪ»& εφηµερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΣΚΟΠΟΣ: Η διερεύνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ MAIN OPPOSITION LEADER, PRESIDENT OF NEW DEMOCRACY PARTY

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ MAIN OPPOSITION LEADER, PRESIDENT OF NEW DEMOCRACY PARTY THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ MAIN OPPOSITION LEADER, PRESIDENT OF NEW DEMOCRACY PARTY AT THE WORLD IN 2017 GALA DINNER ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 1 THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ιανουάριος

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ιανουάριος Πολιτικό Βαρόμετρο Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ιανουάριος 2010 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Τίτλος βιβλίου: «Μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα» Συγγραφέας: Άννα Κοντολέων Εκδόσεις: Πατάκη ΕΡΓΑΣΙΕΣ: 1. Ένας έφηβος, όπως είσαι εσύ, προσπαθεί

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc. Marketing Research Communication 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E.

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη Εθνικές Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015

Κρήτη Εθνικές Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015 Κρήτη Εθνικές Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015 Εισαγωγή Ταυτότητα έρευνας Μεθοδολογία Ποσοτικής Έρευνας Τηλεφωνικές Συνεντεύξεων με τη μέθοδο Computer Aided Telephone Interviews (C.A.T.I.) βάσει δομημένου ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5. Επωνυμία όνομα Εντολέα

ΤΟ ΒΗΜΑ. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5. Επωνυμία όνομα Εντολέα Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη ΤΟ ΒΗΜΑ Έρευνα κοινής γνώμης σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: 28 Νοεμβρίου 6 Δεκεμβρίου 2018)

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: 28 Νοεμβρίου 6 Δεκεμβρίου 2018) Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται σε επίπεδο συνολικού δείγματος. Τα διαχρονικά στοιχεία, οι αναλύσεις σε σημαντικά υποκοινά (πχ δημογραφικά στοιχεία, ψηφοφόροι κομμάτων κλπ) και συγκεκριμένες ερωτήσεις συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Του Βασίλη Παπαδάκη* Οι "μεταγραφές" στο παιδικό ποδόσφαιρο: Ένα παιχνίδι στην πλάτη των Παιδιών από Προπονητές

Του Βασίλη Παπαδάκη* Οι μεταγραφές στο παιδικό ποδόσφαιρο: Ένα παιχνίδι στην πλάτη των Παιδιών από Προπονητές Του Βασίλη Παπαδάκη* Τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα άθλημα για να διασκεδάσουν, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να αποτελέσουν μέλη μιας ομάδας, να κερδίσουν αναγνώριση, καλή φυσική κατάσταση και να ζήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα καταγραφής των πολιτικών εξελίξεων σε θέματα που αφορούν στο πολιτικό τοπίο σήμερα

Έρευνα καταγραφής των πολιτικών εξελίξεων σε θέματα που αφορούν στο πολιτικό τοπίο σήμερα Έρευνα καταγραφής των πολιτικών εξελίξεων σε θέματα που αφορούν στο πολιτικό τοπίο σήμερα Φεβρουάριος 2017 Συλλογή στοιχείων: 13-15 Φεβρουαρίου Από την MRB Hellas ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Α. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα κοινής γνώμης σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις Αντιπροσωπευτικό, άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω, βάση της απογραφής του 2001 της ΕΣΥΕ

Έρευνα κοινής γνώμης σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις Αντιπροσωπευτικό, άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω, βάση της απογραφής του 2001 της ΕΣΥΕ Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη ΤΟ ΒΗΜΑ Έρευνα κοινής γνώμης σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Μνημόνιο & Χρέος: Ένας χρόνος μετά

Μνημόνιο & Χρέος: Ένας χρόνος μετά Μνημόνιο & Χρέος: Ένας χρόνος μετά Τι έχει αλλάξει. Τι πιστεύει σήμερα η ελληνική κοινή γνώμη Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ Μάιος 2011 Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-05-2O19 90 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ 35 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης

Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης Η ταυτότητα της έρευνας Εταιρεία: Metron Analysis (Α.Μ. ΕΣΡ 4) Εντολέας: Τύπος έρευνας: Δείγμα: Γεωγραφική κάλυψη: ANT1 Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα για τα θέματα της

Διαβάστε περισσότερα

Τους επόµενους δύο τρεις µήνες τι προβλέπετε; Θα γίνουν αρκετές, ή λίγες απεργίες και κινητοποιήσεις; Γ/ Α 15% Αρκετές 60% Λίγες 25% Διάγραμμα 1

Τους επόµενους δύο τρεις µήνες τι προβλέπετε; Θα γίνουν αρκετές, ή λίγες απεργίες και κινητοποιήσεις; Γ/ Α 15% Αρκετές 60% Λίγες 25% Διάγραμμα 1 ΠΡΟΣ ΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Τους επόµενους δύο τρεις µήνες τι προβλέπετε; Θα γίνουν αρκετές, ή λίγες απεργίες και κινητοποιήσεις; 15% Αρκετές 60% Λίγες 25% Διάγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - MEGA TV 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - MEGA TV 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - MEGA TV 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 15 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτότητα της έρευνας... 3 1. Παρακολούθηση του ντιμπέιτ των δύο πολιτικών αρχηγών... 4 2. Πόσο ενδιαφέρον ήταν το ντιμπέιτ

Διαβάστε περισσότερα

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES.

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς τα παιδιά θέλουμε να γνωρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και όλου του κόσμου.

Εμείς τα παιδιά θέλουμε να γνωρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και όλου του κόσμου. Εισαγωγή Το Παγκύπριο Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων δημιουργήθηκε το 1960. Πρωταρχικός του στόχος είναι η προσφορά και η στήριξη του παιδιού στην Κυπριακή κοινωνία. Το Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων, μέσα από τις εβδομαδιαίες

Διαβάστε περισσότερα