Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano GE515

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano GE515"

Transcript

1 Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου (05/08) GR Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano GE55 Λέβητας αντικατάστασης για τους Logano G505, G55, SK65, SE65, SK65, SK65 Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

2 Περιεχόμενα Γενικά Ασφάλεια Επεξήγηση συμβόλων Δήλωση συμμόρφωσης ΕΚ Προδιαγραφόμενη χρήση Σημαντικές υποδείξεις Περιγραφή του προϊόντος Τεχνικά χαρακτηριστικά Περιεχόμενο παραγγελίας Logano GE55 παράδοση σε μπλοκ Logano GE55 μη συναρμολογημένη παράδοση Μεταφορά του λέβητα Τοποθέτηση του λέβητα Εργαλεία και βοηθητικό υλικό Συνιστώμενες αποστάσεις από τους τοίχους Τοποθετήστε το λέβητα στη βάση ή στο θεμέλιο Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Διάταξη των στοιχείων του λέβητα στο μπλοκ λέβητα Σύνδεση του μπλοκ λέβητα Τοποθέτηση του μπλοκ λέβητα στη συναρμολογημένη παράδοση Τοποθέτηση σωλήνα τροφοδοσίας (κουτί εξαρτημάτων συναρμολόγησης) Στεγανοποίηση κυαθίου Διεξαγωγή ελέγχου στεγανότητας Σύνδεση του λέβητα στην υδραυλική εγκατάσταση Τοποθέτηση των εξαρτημάτων σύνδεσης και της πόρτας του καυστήρα Τοποθέτηση του καλύμματος λέβητα Σύνδεση του λέβητα στον αγωγό καυσαερίων Τοποθέτηση στεγανοποιητικού κολάρου αγωγού καυσαερίων (πρόσθετος εξοπλισμός) Συναρμολόγηση του αισθητήρα θερμοκρασίας καυσαερίων (πρόσθετος εξοπλισμός) Τοποθέτηση ταμπλό ρύθμισης Τοποθέτηση ταμπλό ρύθμισης Συναρμολογήστε τον αισθητήρα θερμοκρασίας και το καλώδιο του καυστήρα Τοποθέτηση καυστήρα Θέση εγκατάστασης σε λειτουργία Πλήρωση εγκατάστασης Θέση της εγκατάστασης σε ετοιμότητα λειτουργίας Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

3 Περιεχόμενα. Θέση του ταμπλό ρύθμισης σε λειτουργία Θέση του καυστήρα σε λειτουργία Αύξηση της θερμοκρασίας καυσαερίων Πρωτόκολλο εκκίνησης Απενεργοποίηση της εγκατάστασης Απενεργοποίηση εγκατάστασης με το ταμπλό ρύθμισης Στην περίπτωση ανάγκης, θέστε εκτός λειτουργίας την εγκατάσταση Έλεγχος και συντήρηση της εγκατάστασης Γενικές υποδείξεις Γιατί είναι σημαντική η τακτική συντήρηση; Καθαρισμός του λέβητα με βούρτσες καθαρισμού Υγρός καθαρισμός λέβητα Έλεγχος πίεσης νερού της εγκατάστασης Πρωτόκολλα επιθεώρησης και συντήρησης Αποκατάσταση βλαβών καυστήρα Ευρετήριο Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

4 Γενικά Γενικά Κατά τη συναρμολόγηση και τη λειτουργία της εγκατάστασης τηρείτε πάντοτε τους κανονισμούς και τις οδηγίες που ισχύουν στη χώρα σας! Λάβετε υπόψη τα στοιχεία της πινακίδας λειτουργίας του λέβητα. Τα στοιχεία αυτά είναι σημαντικά και πρέπει να τηρούνται οπωσδήποτε. Συνθήκες λειτουργίας και σταθερά χρονικά διαστήματα Γερμανία Ελλάδα Ελβετία Μέγιστη θερμοκρασία προσαγωγής C 0 00 /0 0 Μέγιστη υπερπίεση λειτουργίας bar 6 Ρυθμιστής θερμοκρασίας s 40 Θερμικό/θερμοστάτης s 40 Η μέγιστη θερμοκρασία προσαγωγής ανέρχεται σε 00 C, εάν ο λέβητας λειτουργήσει ως λέβητας ζεστού νερού. Η μέγιστη θερμοκρασία προσαγωγής ανέρχεται σε 0 C, εάν ο λέβητας λειτουργήσει ως λέβητας υπέρθερμου νερού (σύμφωνα με την οδηγία 97//EΚ). Καύσιμα Logano GE55 Πετρέλαιο θέρμανσης EL κατά DIN 5 60 Γερμανία Υγραέριο Φυσικό αέριο Βιοαέριο (ειδικές συνθήκες λειτουργίας) Σημείωση Καύσιμα Ο λέβητας Logano GE55 μπορεί να λειτουργήσει με τα καύσιμα που έχουν αναφερθεί. Επιλέξτε για τον λέβητα Logano GE55 έναν καυστήρα που είναι κατάλληλος για λειτουργία με τα καύσιμα που έχουν αναφερθεί. Αυστρία Logano GE55 Πετρέλαιο θέρμανσης L (ελαφρύ πετρέλαιο "Schwechat 000") Πετρέλαιο θέρμανσης EL Υγραέριο Φυσικό αέριο Βιοαέριο (ειδικές συνθήκες λειτουργίας) Σημείωση Καύσιμα Ο λέβητας Logano GE55 μπορεί να λειτουργήσει με τα καύσιμα που έχουν αναφερθεί. Επιλέξτε για τον λέβητα Logano GE55 έναν καυστήρα που είναι κατάλληλος για λειτουργία με τα καύσιμα που έχουν αναφερθεί. Όταν χρησιμοποιείται πετρέλαιο θέρμανσης L (ελαφρύ πετρέλαιο "Schwechat 000"), απαιτείται καθαρισμός και συντήρηση δύο φορές ετησίως. Ελβετία Logano GE55 Πετρέλαιο θέρμανσης EL Υγραέριο Φυσικό αέριο Βιοαέριο (ειδικές συνθήκες λειτουργίας) Σημείωση Ο λέβητας Logano GE55 μπορεί να λειτουργήσει με τα καύσιμα που έχουν αναφερθεί. Επιλέξτε για τον λέβητα Logano GE55 έναν καυστήρα που είναι κατάλληλος για λειτουργία με τα καύσιμα που έχουν αναφερθεί. Τα στοιχεία στον Πίν. "Τεχνικά χαρακτηριστικά" είναι ονομαστικές τιμές ισχύος. Κατά τη λειτουργία στην πράξη οι τιμές αυτές είναι πιο χαμηλές από το αναφερόμενο όριο ισχύος, για να τηρούνται οι προδιαγραφές LRV. 4 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

5 Ασφάλεια Ασφάλεια Για την ποσωπική σας ασφάλεια λάβετε υπόψη τις ακόλουθες υποδείξεις ασφαλείας.. Επεξήγηση συμβόλων Προειδοποιητικές υποδείξεις Οι λέξεις κλειδιά στην αρχή μιας προειδοποιητικής υπόδειξης επισημαίνουν το είδος και τη σοβαρότητα των συνεπειών που ενέχει η αγνόηση των μέτρων για την αποφυγή του κινδύνου. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης υλικών ζημιών. ΠΡΟΣΟΧΗ σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ελαφρών ή μέτριας σοβαρότητας τραυματισμών. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ σημαίνει, ότι υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών. ΚΙΝΔΥΝΟΣ σημαίνει, ότι μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί που μπορεί να αποβούν θανατηφόροι. Σημαντικές πληροφορίες Περαιτέρω σύμβολα Οι προειδοποιητικές υποδείξεις στο κείμενο επισημαίνονται και πλαισιώνονται με ένα προειδοποιητικό τρίγωνο σε γκρι φόντο. Εάν υπάρχει κίνδυνος λόγω ρεύματος στο προειδοποιητικό τρίγωνο υπάρχει ένα σύμβολο κεραυνού αντί για θαυμαστικό. Σημαντικές πληροφορίες που δεν αφορούν κινδύνους για άτομα ή αντικείμενα επισημαίνονται με το διπλανό σύμβολο. Διαχωρίζονται με γραμμές επάνω και κάτω από το κείμενο.. Δήλωση συμμόρφωσης ΕΚ Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται όσον αφορά την κατασκευή και τη λειτουργία του με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και με τις συμπληρωματικές εθνικές απαιτήσεις. Η συμμόρφωση πιστοποιείται με τη σήμανση CE. Μπορείτε να βρείτε τη δήλωση συμμόρφωσης στο internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή να τη ζητήσετε από το αρμόδιο υποκατάστημα της uderus. Ισχύει μόνο έως τα 400kW: Το προϊόν αυτό είναι ένας κορμός λέβητα με κάλυμμα σύμφωνα με την Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ αριθ. L 9 για τον κανονισμό αριθ. 8/0 για την εφαρμογή της οδηγίας 009/5/EΚ άρθρ. κεφ. 6. Σύμφωνα με το άρθρ. κεφ. (ζ) της παραπάνω Επίσημης Εφημερίδας της ΕΕ, το προϊόν αυτό είναι αναγνωρισμένο ως προϊόν αντικατάστασης, για την αντικατάσταση ενός ίδιου κορμού λέβητα που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά. Η παρούσα ρύθμιση ισχύει έως Δεκεμβρίου 07. Η ευθύνη για την ορθή χρήση αυτού του προϊόντος βαρύνει εκείνους οι οποίοι προσφέρουν το προϊόν σε καταναλωτές.. Προδιαγραφόμενη χρήση Ο ειδικός λέβητας θέρμανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55 έχει σχεδιαστεί για την θέρμανση νερού θέρμανσης. Όλοι οι καυστήρες πετρελαίου ή αερίου που έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με EN 67 ή EN 676 μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αν τα πεδία λειτουργίας τους συμφωνούν με τα τεχνικά δεδομένα του λέβητα. Σε αυτόν τον λέβητα χρησιμοποιούνται τα συστήματα ρύθμισης της σειράς Σύμβολο Ερμηνεία Ενέργεια.4 Σημαντικές υποδείξεις Παραπομπή σε άλλα σημεία του εγγράφου ή σε άλλα έγγραφα Παράθεση/καταχώριση στη λίστα Πίν. Παράθεση/καταχώριση στη λίστα (η επίπεδο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Κίνδυνος θανάτου από έκρηξη εύφλεκτων αερίων! Διεξάγετε εργασίες σε δομικά μέρη διέλευσης αερίου, μόνο αν διαθέτετε σχετική άδεια. Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 5

6 Ασφάλεια ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Κίνδυνος θανάτου από ηλεκτροπληξία! Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε εργασία στην εγκατάσταση θέρμανσης, αποσυνδέστε την από το ηλεκτρικό ρεύμα, π.χ. απενεργοποιήστε το διακόπτη ανάγκης της θέρμανσης μπροστά από το λεβητοστάσιο. Η απενεργοποίηση από το ταμπλό ρύθμισης δεν αρκεί. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω ανεπαρκούς καθαρισμού και συντήρησης! Διεξάγετε μια φορά το χρόνο καθαρισμό και συντήρηση. Ελέγξτε το σύνολο της εγκατάστασης ως προς την απρόσκοπτη λειτουργία της. Αποκαταστήστε άμεσα τυχόν βλάβες για την αποφυγή ζημιών στην εγκατάσταση. Για την αποφυγή ρύπων στον λέβητα, συνιστούμε την τοποθέτηση μιας διάταξης συλλογής ρύπων από την πλευρά της υδραυλικής εγκατάστασης. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω υπολειμμάτων, τοπικής υπερθέρμανσης, θορύβων και διάβρωσης! Ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα από υπάρχουσες εγκαταστάσεις πριν από την σύνδεση του λέβητα. Προλάβετε μια πιθανή βλάβη στο λέβητα τοποθετώντας στην επιστροφή της εγκατάστασης μια διάταξη αφαίρεσης της λάσπης. 6 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

7 Περιγραφή του προϊόντος Περιγραφή του προϊόντος Ο ειδικός λέβητας θέρμανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55 διατίθεται με και χωρίς καυστήρα. Έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε πλάκες καυστήρα χωρίς οπές ή με οπές (διάτρηση ανάλογα με τον καυστήρα) ως επιπλέον εξοπλισμό από την uderus. 4 Στον Logano GE55 με καυστήρα πετρελαίου ή αερίου η πλάκα του καυστήρα με οπές περιλαμβάνεται στο περιεχόμενο συσκευασίας. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω ακατάλληλου καυστήρα! Χρησιμοποιείτε μόνο καυστήρες που ανταποκρίνονται στις τεχνικές προδιαγραφές του ειδικού λέβητα για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55 ( κεφάλαιο 4 "Τεχνικά χαρακτηριστικά", Σελίδα 8). Τα κύρια εξαρτήματα του ειδικού λέβητα θέρμανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55 είναι: Μπλοκ λέβητα (Σχ., []). Το μπλοκ λέβητα μεταφέρει τη θερμότητα που παράγεται από τον καυστήρα στο νερό θέρμανσης. Σχ. Ειδικός λέβητας θέρμανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55 Κάλυμμα λέβητα (επένδυση) Θερμομόνωση Μπλοκ λέβητα 4 Ταμπλό ρύθμισης Κάλυμμα λέβητα (επένδυση, Σχ. και Σχ., []), θερμομόνωση (Σχ., []). Η επένδυση του λέβητα και η θερμομόνωση εμποδίζουν την απώλεια ενέργειας. Ταμπλό ρύθμισης (Σχ., [4]). Το ταμπλό ρύθμισης χρησιμεύει στην επιτήρηση και τον έλεγχο όλων των ηλεκτρικών τμημάτων του ειδικού λέβητα θέρμανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55. Σχ. Ειδικός λέβητας θέρμανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55 Κάλυμμα λέβητα (επένδυση) Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 7

8 4 Τεχνικά χαρακτηριστικά 4 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τα τεχνικά χαρακτηριστικά σας δίνουν πληροφορίες σχετικά με το εύρος απόδοσης του Logano GE55. Σχ. Τεχνικά χαρακτηριστικά για τον Logano GE55 (διαστάσεις σε mm) Η φλάντζα σύνδεσης αναλογεί στην παραγγελία, σε μέγεθος DN 00, DN 80 ή DN 65. Η πλήρωση του λέβητα και της εγκατάστασης πρέπει να γίνει από ένα ξεχωριστό στόμιο στο σωλήνα επιστροφής. Από την βάνα εκκένωσης (EL) επιτρέπεται μόνο η εκκένωση της εγκατάστασης, όχι η πλήρωση. EL L K L RK VK = = = = = Σύνδεση εκκένωσης (Rp ¾) Μήκος μπλοκ λέβητα Συνολικό μήκος λέβητα Επιστροφή στον λέβητα Προσαγωγή στον λέβητα Logano GE55 Μέγεθος λέβητα Αριθμός στοιχείων τμχ Ονομαστική θερμική ισχύς kw Θερμική φόρτιση kw 5,6 59,7 57,8 9,0 6,6 77, 74,6 49,6 48,4 489, 488, 547,8 Συνολικό μήκος λέβητα (L) mm Μήκος μπλοκ λέβητα (L K ) mm Εισαγωγή, στοιχείο λέβητα mm Πλάτος 85/Ύψος 5/Βάθος 70 Εισαγωγή, μπλοκ λέβητα mm Πλάτος 85/Ύψος 5/Μήκος L K Μήκος φλογοθαλάμου mm Διάμετρος φλογοθαλάμου mm 55 Βάθος πόρτας καυστήρα mm 4 Βάρος, καθαρό kg Χωρητικότητα νερού l λέβητα Χωρητικότητα αερίου l Θερμοκρασία καυσαερίων, μερικό φορτίο (60%) C Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

9 Τεχνικά χαρακτηριστικά 4 Θερμοκρασία C καυσαερίων, πλήρες φορτίο Ροή μάζας καυσαερίων, kg/s 0,0647 0,080 0,094 0,08 0, 0,7 πετρέλαιο, μερικό φορτίο (60%) Ροή μάζας καυσαερίων, kg/s 0,09 0,0 0,09 0,5 0,4 0,60 0,59 0,8 0,8 0,08 0,07 0, πετρέλαιο, πλήρες φορτίο Ροή μάζας καυσαερίων, kg/s 0,065 0,080 0,095 0,08 0, 0,8 αέριο, μερικό φορτίο (60%) Ροή μάζας καυσαερίων, kg/s 0,09 0, 0,0 0,6 0,5 0,6 0,60 0,8 0,8 0,08 0,08 0, αέριο, πλήρες φορτίο Περιεκτικότητα σε CO, % πετρέλαιο Περιεκτικότητα σε CO, % 0 αέριο Απαιτούμενος ελκυσμός Pa 0 Αντίθλιψη mbar 0,5 0,6,0,4,,6,,9,5,,4, Μέγιστη επιτρεπόμενη C 0 θερμοκρασία προσαγωγής 4 Μέγιστη επιτρεπόμενη bar 6 υπερπίεση λειτουργίας Αρ. έγκρισης τύπου, λέβητας Σήμανση CE, λέβητα CE AR 654 Βάρος με συσκευασία περίπου 6 8 %. Κατά DIN EN 0. Η ελάχιστη θερμοκρασία καυσαερίων για τον υπολογισμό της καπνοδόχου κατά DIN 4705 είναι χαμηλότερη κατά περίπου K. Τα στοιχεία για το πλήρες φορτίο αναφέρονται στην άνω και στην κάτω περιοχή ονομαστικής θερμικής ισχύος. 4 Όριο ασφαλείας (θερμικό ασφαλείας). Μέγιστη δυνατή θερμοκρασία προσαγωγής = όριο ασφαλείας (ST) 8 K. Παράδειγμα: Όριο ασφαλείας (ST) = 00 C, μέγιστη δυνατή θερμοκρασία προσαγωγής = 00 8 = 8 C. 5 Μεγέθη ισχύος εκτός ορίων της Οδηγίας Φkodesign Logano GE55 Μέγεθος λέβητα Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 9

10 5 Περιεχόμενο παραγγελίας 5 Περιεχόμενο παραγγελίας Η παράδοση του Logano GE55 μπορεί να γίνει σε μπλοκ (συναρμολογημένη) ή μη συναρμολογημένη (μεμονωμένα στοιχεία λέβητα). Ελέγξτε κατά την παράδοση τη συσκευασία για τυχόν φθορές. Ελέγξτε το περιεχόμενο παραγγελίας ως προς την πληρότητά του. 5. Logano GE55 παράδοση σε μπλοκ Εξάρτημα Τεμάχια Συσκευασία Μπλοκ λέβητα με πόρτα Παλέτα καυστήρα και συλλέκτη καυσαερίων Τμήματα συναρμολόγησης Χαρτοκιβώτιο (επιμήκεις ράγες και σωλήνας τροφοδοσίας) Επένδυση συσκευασία A,, C Κουτιά (ανάλογα με το μέγεθος του λέβητα) Θερμομόνωση Σάκος PU 5. Logano GE55 μη συναρμολογημένη παράδοση Εξάρτημα Τεμάχια Συσκευασία Μπροστινό και πίσω στοιχείο Παλέτα καθώς και πόρτα καυστήρα Μεσαία στοιχεία ανάλογα με το Παλέτα μέγεθος του λέβητα Εξαρτήματα σύνδεσης Χαρτοκιβώτιο Συλλέκτης καυσαερίων Χαρτοκιβώτιο Ντίζες Δέσμη Τμήματα συναρμολόγησης Χαρτοκιβώτιο (επιμήκεις ράγες και σωλήνας τροφοδοσίας) Επένδυση συσκευασία A,, C Κουτιά (ανάλογα με το μέγεθος του λέβητα) Θερμομόνωση Σάκος PU 0 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

11 Μεταφορά του λέβητα 6 6 Μεταφορά του λέβητα Μεταφέρετε τα μεμονωμένα στοιχεία λέβητα (μη συναρμολογημένη παράδοση) καθώς και τα λοιπά τμήματα με τα κατάλληλα μέσα μεταφοράς. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κίνδυνος τραυματισμού λόγω ανεπαρκώς ασφαλισμένων στοιχείων του λέβητα! Χρησιμοποιείστε για τη μεταφορά των τμημάτων του λέβητα κατάλληλα μέσα μεταφοράς, π. χ. ένα καροτσάκι με ιμάντα, ένα καροτσάκι για σκάλες ή σκαλοπάτια. Ασφαλίστε τα στοιχεία λέβητα κατά τη μεταφορά στα μέσα μεταφοράς ώστε να αποφευχθεί η πτώση τους. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω κρούσεων! Η συσκευασία του ειδικού λέβητα θέρμανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55 περιλαμβάνει ευαίσθητα τμήματα. Προφυλάξτε σε περίπτωση περαιτέρω μεταφοράς τα ηλεκτρονικά και τα λοιπά τμήματα από κρούσεις. Προσέξτε τη σήμανση μεταφοράς στις συσκευασίες. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω ρύπων! Σε περίπτωση που ο λέβητας θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα συναρμολογημένος σε αποθήκη, προσέξτε τα ακόλουθα: Προφυλάξτε τις συνδέσεις του λέβητα καλύπτοντας ή σφραγίζοντάς τις. Φροντίστε για την οικολογική απόρριψη των υλικών συσκευασίας. Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

12 7 Τοποθέτηση του λέβητα 7 Τοποθέτηση του λέβητα Το κεφάλαιο αυτό σας δείχνει πώς να τοποθετήσετε τον GE55 σωστά. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω παγετού! Τοποθετήστε την εγκατάσταση σε ένα χώρο που να προστατεύεται από τον παγετό. 7. Εργαλεία και βοηθητικό υλικό Για τη συναρμολόγηση του λέβητα είναι αναγκαία τα ακόλουθα εργαλεία και βοηθητικά υλικά (τα αντικείμενα που αναφέρονται δεν περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο παραγγελίας): Τιράντες δεσίματος λέβητα. (Σχ. 4, Σελίδα ) ή. (Σχ. 5, Σελίδα ) Βοήθημα συναρμολόγησης για τη στήριξη του μπλοκ λέβητα κατά τη συναρμολόγηση των στοιχείων του λέβητα. Σφυρί καθώς και ξύλινο σφυρί ή σφυρί από εβονίτη Ημιστρόγγυλη λίμα Κατσαβίδι (σταυρωτό ή εγκοπής) Επίπεδη σμίλη Κλειδί SW, 9, 4, 6 και καστάνια SW 9 Σφήνα, επίμηκες έλασμα Μάλλινο ύφασμα καθαρισμού, πανί καθαρισμού Λεπτό σμυριδόπανο Μεταλλική βούρτσα Λάδι μηχανής Διάλυμα (βενζίνη ή διαλυτής) Αλφάδι, μέτρο, κιμωλία, ράβδος ελέγχου επιπεδότητας Φλάντζα με εγκατάσταση εξαερισμού (για έλεγχο πίεσης) Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

13 Τοποθέτηση του λέβητα Τιράντες δεσίματος λέβητα μέγεθος. Στοιχεία λέβητα Τιράντες δεσίματος ανά νίπελ λέβητα Τμήματα επέκτασης ανά νίπελ λέβητα Μήκος (συνολικό) σε mm Τιράντες δεσίματος λέβητα μέγεθος. (πλήρως στην εργαλειοθήκη) Σχ. 4 Τιράντες δεσίματος λέβητα μέγεθος. (διαστάσεις σε mm) Αντίθετη φλάντζα Πρόσθετη φλάντζα Εξάρτημα τιράντας 4 Ράβδος έλξης 5 Προέκταση 6 Κυλινδρική σφήνα (μέγεθος.) Στοιχεί α λέβητα Τιράντες δεσίματος ανά νίπελ λέβητα Τμήματα επέκτασης ανά νίπελ λέβητα Μήκος (συνολικό) σε mm Σχ. 5 Τιράντες δεσίματος λέβητα μέγεθος. (διαστάσεις σε mm) Αντίθετη φλάντζα Πρόσθετη φλάντζα Εξάρτημα τιράντας 4 Ράβδος έλξης 5 Προέκταση 6 Σφήνα (μέγεθος.) Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

14 7 Τοποθέτηση του λέβητα 7. Συνιστώμενες αποστάσεις από τους τοίχους Προσέξτε τις συνιστώμενες αποστάσεις από τα τοιχώματα για το άνοιγμα της πόρτας του καυστήρα, για τη συναρμολόγηση του λέβητα καθώς και για τον καθαρισμό και τη συντήρηση ( Σχ. 6 και τον ακόλουθο πίνακα). Η πόρτα καυστήρα μπορεί να τοποθετηθεί έτσι ώστε να ανοίγει προς τα δεξιά ή αριστερά (ο λέβητας παραδίδεται πάντα με την πόρτα τοποθετημένη δεξιά). Για την τοποθέτηση λέβητα πρέπει να τηρούνται οι αναφερόμενες ελάχιστες αποστάσεις (εντός παρενθέσεων). Για τη διευκόλυνση των εργασιών τοποθέτησης, συντήρησης, και σέρβις, τηρείτε τις συνιστώμενες αποστάσεις από τους τοίχους. Η απόσταση των μεντεσέδων από τους τοίχους πρέπει να είναι ανάλογη με την ακτίνα της πόρτας του καυστήρα (A). Προτεινόμενη απόσταση από τον τοίχο A + 00 mm. Σχ. 6 Χώρος τοποθέτησης με λέβητα (διαστάσεις σε mm) Μέγεθος λέβητα Απόσταση A σε mm kw Στοιχεία λέβητα συνιστώμενη τουλάχιστον Αν δεν τηρηθούν οι προτεινόμενες αποστάσεις A (Σχ. 6) δεν είναι εφικτός ο καθαρισμός με το προσφερόμενο σετ συσκευών καθαρισμού. Ως εναλλακτική λύση συνιστάται η χρήση μικρότερων και συναρμολογήσιμων συσκευών καθαρισμού (μήκος περ. m) ή η διεξαγωγή υγρού καθαρισμού. 4 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

15 Τοποθέτηση του λέβητα 7 7. Τοποθετήστε το λέβητα στη βάση ή στο θεμέλιο. Η uderus προσφέρει ως πρόσθετο εξοπλισμό μια βάση που απορροφά τους κραδασμούς. Αν δεν χρησιμοποιηθεί η βάση που διατίθεται ως πρόσθετος εξοπλισμός, τότε μπορεί να τοποθετηθεί ένα θεμέλιο από μπετόν. Κατά την κατασκευή του θεμελίου να χρησιμοποιηθεί χαλυβογωνία διαστάσεων 00 x 50 x 8 mm ή επίσης χαλυβδόφυλλα διαστάσεων 00 x 5 mm, για να εξασφαλιστεί κατά τη συναρμολόγηση η ολίσθηση των στοιχείων του λέβητα ( Σχ. 7 και τον ακόλουθο πίνακα). Προσέξτε κατά την κατασκευή της βάσης, από ποια πλευρά ανοίγει ο καυστήρας (Τοποθέτηση της πόρτας του καυστήρα αριστερά-δεξιά, Σχ. 6, Σελίδα 4). Σχ. 7 Διαστάσεις θεμελίου (διαστάσεις σε mm) Συνιστάται ο λέβητας να τοποθετηθεί σε θεμέλιο ύψους mm (Σχ. 7, []). Η επιφάνεια τοποθέτησης να είναι απόλυτα επίπεδη και οριζόντια. Η μπροστινή ακμή του λέβητα θα πρέπει να τελειώνει στο ίδιο σημείο με την μπροστινή ακμή του θεμελίου. Αριθμός στοιχείων λέβητα L (θεμέλιο) σε mm L (μήκος εξαρτήματος χάλυβα) σε mm Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 5

16 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Ανάλογα με τον τρόπο παράδοσης γίνεται διάκριση ανάμεσα σε μη συναρμολογημένη παράδοση και παράδοση σε μπλοκ. Σε παράδοση σε μπλοκ ο κορμός του λέβητα έχει ήδη συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και έχει ελεγχθεί ως προς τη στεγανότητά του. Αν το μπλοκ λέβητα δεν μπορεί να τοποθετηθεί ως ολοκληρωμένη μονάδα εξαιτίας των τοπικών δεδομένων, η μη συναρμολογημένη παράδοση επιτρέπει την επιτόπια συναρμολόγηση. Για την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης σε περίπτωση παράδοσης σε μπλοκ κεφάλαιο 8. "Τοποθέτηση του μπλοκ λέβητα στη συναρμολογημένη παράδοση", Σελίδα 4. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίνδυνος τραυματισμού λόγω ανεπαρκώς ασφαλισμένων στοιχείων του λέβητα! Χρησιμοποιήστε για τη μεταφορά των στοιχείων του λέβητα κατάλληλα μέσα μεταφοράς, π.χ. ένα καροτσάκι με ιμάντα, ένα καροτσάκι για σκάλες ή σκαλοπάτια. Ασφαλίστε τα στοιχεία λέβητα κατά τη μεταφορά στο μέσο μεταφοράς, ώστε να αποφευχθεί η πτώση τους. Ασφαλίστε τα στοιχεία λέβητα με το βοήθημα συναρμολόγησης (πρόσθετος εξοπλισμός), για να μην ανατραπούν. Βιδώστε πρώτα σφιχτά το πίσω στοιχείο στο βοήθημα συναρμολόγησης (Σχ. 9, Σελίδα 7). Σχ Μπλοκ λέβητα Θεμέλιο και/ή βάση λέβητα που απορροφά τους κραδασμούς Συλλέκτης καυσαερίων Πίσω στοιχείο 4 Σύνδεση επιστροφής 5 Σύνδεση προσαγωγής 6 Μεσαίο στοιχείο 7 Ντίζες 8 Βέλος καθοδήγησης εγκατάστασης 9 Μπροστινό στοιχείο 0 Πόρτα καυστήρα με πλάκα καυστήρα Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

17 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8 8. Διάταξη των στοιχείων του λέβητα στο μπλοκ λέβητα Η συναρμολόγηση του μπλοκ λέβητα πραγματοποιείται πάντα από το πίσω μέρος προς τα μπροστά, ξεκινώντας με το πίσω στοιχείο (Σχ. 8, [], Σελίδα 6). Το μπροστινό στοιχείο (Σχ. 8, [9], Σελίδα 6) πρέπει να συναρμολογείται πάντα τελευταίο. Κατά τη συναρμολόγηση πρέπει να προσέξετε τα βέλη καθοδήγησης της εγκατάστασης (Σχ. 8, [8]) και να διεξάγετε τη συναρμολόγηση σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες και εικόνες. Το βοήθημα συναρμολόγησης διατίθεται κατόπιν ζήτησης. 8. Σύνδεση του μπλοκ λέβητα Πριν την εγκατάσταση του μπροστινού και του πίσω στοιχείου πρέπει να αφαιρεθούν τα παξιμάδια και οι δίσκοι βάσης από τις βίδες στις προεξοχές των στοιχείων του λέβητα. Σχ. 9 Πίσω στοιχείο με βοήθημα συναρμολόγησης Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το βοήθημα συναρμολόγησης, πρέπει να αποσυναρμολογήσετε πρώτα τα καλύμματα καθαρισμού πριν τη στερέωση του βοηθήματος συναρμολόγησης στο πίσω στοιχείο. Ξεβιδώστε τα καλύμματα καθαρισμού από το πίσω στοιχείο (Σχ. 0, [] και []). Σχ. 0 Αποσυναρμολόγηση των καλυμμάτων καθαρισμού Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 7

18 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Τοποθετήστε το πίσω στοιχείο και ασφαλίστε το με το βοήθημα συναρμολόγησης ώστε να μην ανατραπεί ( Σχ. και Σχ. 9 καθώς και τις ξεχωριστές οδηγίες συναρμολόγησης για το βοήθημα συναρμολόγησης). Σχ. Στερέωση του βοηθήματος συναρμολόγησης Λειάνετε τα υπολείμματα που ενδεχομένως υπάρχουν στις προεξοχές (Σχ. ). Καθαρίστε, αν χρειάζεται, τις αυλακιές στεγανοποίησης με μεταλλική βούρτσα και πανί (Σχ., []). ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κίνδυνος εγκαυμάτων από εύφλεκτα απορρυπαντικά! Λάβετε υπόψη τις υποδείξεις ασφαλείας του απορρυπαντικού. Αποφύγετε κατά τη χρήση του απορρυπαντικού τη δημιουργία φλόγας, πυράκτωσης και σπινθήρων. Καθαρίστε τις επιφάνειες στεγανοποίησης των προεξοχών (Σχ., [] και []) με πανί εμποτισμένο με βενζίνη. Σχ. Λείανση των γρεζιών Επαλείψτε ομοιόμορφα τις επιφάνειες στεγανοποίησης των προεξοχών με στεγανωτικό. Σχ. Προετοιμασία των αυλακιών στεγανοποίησης και των προεξοχών 8 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

19 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8 Στο επόμενο βήμα συναρμολόγησης προετοιμάζονται τα νίπελ για τις στεγανοποιητικές συνδέσεις των στοιχείων λέβητα. Καθαρίστε τα νίπελ με πανί εμποτισμένο με βενζίνη και στη συνέχεια επαλείψτε τα ομοιόμορφα με στεγανωτικό. Τοποθετήστε τα νίπελ ευθεία στην επάνω (Gr. 4,8/70) και κάτω (Gr., 8/50) προεξοχή του πίσω στοιχείου και πιέστε τα στον υποδοχέα χτυπώντας τα δυνατά με ένα σφυρί. Το πάνω νίπελ (Σχ. 4, []) θα πρέπει μετά την τοποθέτηση να προεξέχει περ. 45 mm και το κάτω νίπελ περ. 5 mm από την αντίστοιχη προεξοχή. Απομακρύνετε τα υπολείμματα που ενδεχομένως να προκύψουν με μία λίμα. Οι αυλακιές στεγανοποίησης (Σχ. 5, []) θα πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές για την κόλληση του κορδονιού στεγανοποίησης (κορδόνι KM). Επαλείψτε τις αυλακιές στεγανοποίησης με συγκολλητικό υλικό (επίχρισμα πρόσφυσης). Σχ. 4 Τοποθέτηση των νίπελ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίνδυνος για την υγεία εξαιτίας της απελευθέρωσης ατμών και επαφής με το δέρμα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας υλικών όπως το συγκολλητικό υλικό, το επίχρισμα πρόσφυσης ή το στεγανωτικό! Λάβετε υπόψη τις υποδείξεις επεξεργασίας και ασφαλείας που αναγράφονται στις συσκευασίες των υλικών. Φροντίστε για τον καλό εξαερισμό του χώρου εργασίας. Συνιστάται η χρήση γαντιών εργασίας, ώστε να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα. Φροντίστε ώστε το προϊόν και το δοχείο του να απορριφθούν με προσοχή και επίβλεψη, ως ειδικά απορρίμματα. Σχ. 5 Επάλειψη των αυλακιών στεγανοποίησης με συγκολλητικό υλικό Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 9

20 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Τοποθετήστε στις αυλακιές στεγανοποίησης το ελαστικό κορδόνι στεγανοποίησης (κορδόνι ΚΜ: Σχ. 6, []) στην μπροστινή πλευρά του πίσω στοιχείου, ξεκινώντας από την επάνω περιοχή της προεξοχής (Σχ. 6, []) και πιέστε το ελαφρά. Καλύψτε τους αρμούς με το κορδόνι στεγανοποίησης και αφήστε το να προεξέχει κατά cm, στη συνέχεια πιέστε το καλά ώστε να εφαρμόσει. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να ξετυλίξετε από το ρολό που βρίσκεται στη συσκευασία όσο κορδόνι στεγανοποίησης σας είναι απαραίτητο. Κατά την εφαρμογή του στην αυλακιά στεγανοποίησης το κορδόνι στεγανοποίησης θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη χάρτινη βάση (χωρίς να τεντωθεί). Προετοιμάστε το πρώτο μεσαίο στοιχείο: Λειάνετε τα υπολείμματα που ενδεχομένως υπάρχουν στις προεξοχές (σύμφωνα με Σχ., Σελίδα 8). Τα ελατήρια στεγανοποίησης θα πρέπει να είναι καθαρά και στεγνά και ενδεχομένως θα πρέπει να καθαριστούν. Καθαρίστε τις επιφάνειες στεγανοποίησης των προεξοχών με πανί εμποτισμένο με βενζίνη. Επαλείψτε τις επιφάνειες στεγανοποίησης των προεξοχών με στεγανωτικό (Σχ. 7, []). Επαλείψτε τα ελατήρια στεγανοποίησης με συγκολλητικό υλικό (επίχρισμα πρόσφυσης) (Σχ. 7, []). Σχ. 6 Τοποθέτηση του κορδονιού στεγανοποίησης (κορδόνι KM) Σχ. 7 Προετοιμασία του μεσαίου στοιχείου Τοποθετήστε το μεσαίο στοιχείο με την επάνω και την κάτω προεξοχή (Σχ. 8, [] και [4]) πάνω στα νίπελ στο πίσω στοιχείο, με το βέλος καθοδήγησης της εγκατάστασης (Σχ. 8, []) να δείχνει προς τα πίσω. Για τη διευκόλυνση της συναρμολόγησης τοποθετήστε το στοιχείο λέβητα που πρόκειται να συναρμολογηθεί αρχικά στο νίπελ της επάνω προεξοχής. Στη συνέχεια το στοιχείο λέβητα μπορεί να εφαρμοστεί στην κάτω προεξοχή. Εφαρμόστε το πρώτο μεσαίο στοιχείο στο πίσω στοιχείο χτυπώντας το με ένα ξύλινο σφυρί ή με σφυρί από εβονίτη (Σχ. 8, []). 4 Σχ. 8 Τοποθέτηση του μεσαίου στοιχείου 0 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

21 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8 Πριν τοποθετηθούν τα νίπελ για το επόμενο μεσαίο στοιχείο θα πρέπει να δεθεί το τμήμα του μπλοκ με τις τιράντες δεσίματος λέβητα. Χρησιμοποιήστε τιράντες δεσίματος λέβητα μεγέθους. ή. (Σχ. 4 ή Σχ. 5 και Σχ. 9, [] και []). Ωθήστε τις φλάντζες πίεσης (Σχ. 9, []) με το παξιμάδι συγκράτησης πάνω στις ράβδους έλξης (Σχ. 4, Σελίδα ή Σχ. 5, Σελίδα, [4]). Ωθήστε μία ράβδο έλξης μέσω της επάνω και μία μέσω της κάτω προεξοχής του λέβητα. Εισάγετε την αντίθετη φλάντζα στη ράβδο έλξης και ασφαλίστε την με σφήνα (κυλινδρική σφήνα στις τιράντες δεσίματος.). Κρατήστε τη ράβδο έλξης στο κέντρο της προεξοχής του λέβητα και δέστε χαλαρά τις τιράντες δεσίματος με το παξιμάδι συγκράτησης. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στο λέβητα εξαιτίας εσφαλμένου δεσίματος των στοιχείων του λέβητα ή πολύ υψηλής πίεσης δεσίματος! Προσέξτε τα νίπελ μετά την τοποθέτησή τους να παραμένουν άφθαρτα και να εφαρμόζουν ακριβώς στις προεξοχές του λέβητα. Μην δένετε ποτέ περισσότερες από μια συνδέσεις νίπελ ανά διαδικασία δεσίματος. Όταν ακουμπήσουν μεταξύ τους οι προεξοχές του λέβητα δεν επιτρέπεται να συνεχίσετε το πρεσάρισμα. Σχ. 9 Χρήση των τιράντων δεσίματος λέβητα Τοποθετήστε την καστάνια στα παξιμάδια συγκράτησης και πιέστε τα στοιχεία του λέβητα συσφίγγοντάς τα ομοιόμορφα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κίνδυνος ατυχήματος λόγω φθοράς των υλικών. Τιράντες δεσίματος που δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά ή δεν έχουν συντηρηθεί με το σωστό τρόπο ενδέχεται να κοπούν! Μην εργάζεστε ποτέ ακριβώς μπροστά από τις τιράντες δεσίματος ενώ υπόκεινται σε τάση εφελκυσμού. Προσέξτε ώστε να μην βρίσκονται άτομα μπροστά από τις τιράντες δεσίματος. Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

22 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Χαλαρώστε και απομακρύνετε τις τιράντες δεσίματος λέβητα. Ελέγξτε τα νίπελ για σωστή εφαρμογή. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στις τιράντες δεσίματος! Αν διεξάγετε τη διαδικασία δεσίματος ενώ είναι χαλαρές οι βιδωτές συνδέσεις των ράβδων έλξης, υπάρχει κίνδυνος να φθαρούν ή να καταστραφούν οι τιράντες δεσίματος. Ελέγξτε τις ράβδους έλξης πριν από κάθε χρήση και αν χρειαστεί συσφίξτε τις. Όταν η ράβδος έλξης έχει βιδωθεί πλήρως και δεν είναι ορατό το σπείρωμα, τότε είναι τοποθετημένη σωστά (Σχ. 0, []). Διατηρήστε το σπείρωμα (Σχ. 0, []) καθαρό. Αν το σπείρωμα είναι βρώμικο μπορεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεσίματος οι τιράντες δεσίματος να υποστούν φθορά. Το σπείρωμα πρέπει να λιπαίνεται επαρκώς. Σχ. 0 Τιράντες δεσίματος λέβητα. Η Σχ. δείχνει το πίσω στοιχείο μαζί με το συναρμολογημένο μεσαίο στοιχείο. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για την συναρμολόγηση του επόμενου μεσαίου στοιχείου. Το στοιχείο του λέβητα έχει ευθυγραμμιστεί για τη διευκόλυνση της συναρμολόγησης με σφήνες βάσης στοιχείων λέβητα (Σχ., []). Οι σφήνες βάσης στοιχείων λέβητα χρησιμοποιούνται επίσης και για την τελική ευθυγράμμιση του μπλοκ λέβητα. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία λέβητα πρέπει να συναρμολογηθούν με τον τρόπο που περιγράψαμε. Το μπροστινό στοιχείο είναι αυτό που συναρμολογείται τελευταίο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κίνδυνος τραυματισμού εξαιτίας πιθανής πτώσης στοιχείων του λέβητα! Σχ. Χρήση σφηνών βάσης στοιχείων λέβητα Απομακρύνετε το βοήθημα συναρμολόγησης μόνο αν το μέρος του λέβητα αποτελείται από τουλάχιστον τρία στοιχεία. Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

23 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8 Μετά την εγκατάσταση του μπροστινού στοιχείου χαλαρώστε τις τιράντες δεσίματος μην τις απομακρύνετε. Τοποθετήστε πρώτα τις ντίζες. Τοποθετήστε τις ντίζες με τη δέσμη ελατηρίων αριστερά και δεξιά, πάνω και κάτω δίπλα από τα νίπελ του λέβητα στο χυτό έκκεντρο (Σχ., [] έως [4]). ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση εξαιτίας πολύ μικρής προσπίεσης! Μην ξετυλίγετε τη δέσμη ελατηρίων. Χρησιμοποιήστε την στην αρχική της κατάσταση. Σφίξτε τα παξιμάδια με το χέρι. Σφίξτε τα παξιμάδια στις ντίζες με έως ½ περιστροφές. Ευθυγραμμίστε το λέβητα κάθετα και οριζόντια πάνω στο θεμέλιο ή πάνω στη βάση απορρόφησης κραδασμών ( κεφάλαιο 7 "Τοποθέτηση του λέβητα", Σελίδα ). Σχ. Συναρμολόγηση των ντιζών 4 Αφαιρέστε τις τιράντες δεσίματος λέβητα. Στο το επόμενο βήμα συναρμολόγησης πρέπει να εγκαταστήσετε το σωλήνα τροφοδοσίας ( κεφάλαιο 8.4 "Τοποθέτηση σωλήνα τροφοδοσίας (κουτί εξαρτημάτων συναρμολόγησης)", Σελίδα 5). Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

24 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8. Τοποθέτηση του μπλοκ λέβητα στη συναρμολογημένη παράδοση Κόψτε τις ταινίες ασφαλείας (Σχ., []). Πριν την τοποθέτηση απομακρύνετε την παλέτα (Σχ., []). ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Κίνδυνος θανάτου λόγω πτώσης υλικού! Χρησιμοποιήστε κατάλληλο ανυψωτικό μηχάνημα. Λάβετε υπόψη τον κανονισμό πρόληψης ατυχημάτων VG9a "Ανυψωτικά μηχανήματα στη λειτουργία ανύψωσης". Ευθυγραμμίστε το μπλοκ λέβητα κάθετα και οριζόντια πάνω στο θεμέλιο ή στη βάση απορρόφησης κραδασμών ( κεφάλαιο 7. "Τοποθετήστε το λέβητα στη βάση ή στο θεμέλιο.", Σελίδα 5). Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήστε τις συνοδευτικές σφήνες βάσης στοιχείων λέβητα. Σχ. Μπλοκ λέβητα σε παλέτα Στις ακόλουθες σελίδες περιγράφεται η εγκατάσταση του σωλήνα τροφοδοσίας και του κυαθίου. Θα πρέπει να διεξάγετε την εγκατάσταση και για τα δύο τόσο σε παράδοση σε μπλοκ όσο και σε μη συναρμολογημένη παράδοση. 4 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

25 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Τοποθέτηση σωλήνα τροφοδοσίας (κουτί εξαρτημάτων συναρμολόγησης) Ο σωλήνας τροφοδοσίας (Σχ. 4, [4]) στους λέβητες με 0 στοιχεία αποτελείται από τμήματα. Ωθήστε το παρέμβυσμα πάνω από το σωλήνα τροφοδοσίας (Σχ. 4, []). Ωθήστε το σωλήνα τροφοδοσίας από μπροστά στην επάνω προεξοχή λέβητα. Σφραγίστε με τυφλή φλάντζα (Σχ. 4, []). Ο σωλήνας τροφοδοσίας πρέπει να στερεωθεί σωστά, έτσι ώστε οι οπές εκροής του να βρίσκονται στη σωστή γωνία. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μια άριστη κατανομή νερού στην περιοχή της επάνω προεξοχής του λέβητα. Προσέξτε ώστε το έκκεντρο (Σχ. 4, []) στο τερματικό έλασμα του σωλήνα τροφοδοσίας να είναι τοποθετημένο στην υποδοχή της επάνω προεξοχής του λέβητα (Σχ. 4, [5]). Σχ Συναρμολόγηση σωλήνα τροφοδοσίας 8.5 Στεγανοποίηση κυαθίου Στεγανοποιήστε το κυάθιο R ¾ από την πίσω πλευρά του λέβητα (μήκος: 0 mm) μέσα στην R ¾ οπή με σπείρωμα της προσαγωγής (Σχ. 5, []). Σχ. 5 Συναρμολόγηση του κυαθίου Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 5

26 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8.6 Διεξαγωγή ελέγχου στεγανότητας Διεξάγετε έλεγχο στεγανότητας του μπλοκ λέβητα μόνο εάν παραδόθηκε ασυναρμολόγητος. Ο έλεγχος στεγανότητας στην παράδοση σε μπλοκ διεξήχθη ήδη από το εργοστάσιο. Για την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης σε περίπτωση παράδοσης σε μπλοκ ( κεφάλαιο "Τοποθέτηση καυστήρα", Σελίδα 46) Προετοιμασία του ελέγχου στεγανότητας Σφραγίστε την κάτω προεξοχή του λέβητα (Σχ. 6, []) από την μπροστινή και την πίσω πλευρά. Για το σκοπό αυτό τοποθετήστε την αντίστοιχη φλάντζα (Σχ. 6, []) στην εκάστοτε προεξοχή του λέβητα και βιδώστε την τυφλή φλάντζα με μήκος ακμής 0 mm. Η φλάντζα με την οπή με σπείρωμα (R ¾) για τη σύνδεση πλήρωσης και εκκένωσης (Σχ. 6, []) συναρμολογείται στην πίσω πλευρά του λέβητα. Συναρμολογήστε την εργοστασιακή βάνα πλήρωσης και εκκένωσης. Ασφαλίστε τη σύνδεση προσαγωγής και επιστροφής (συναρμολογήστε τη φλάντζα με εγκατάσταση εξαερισμού στη σύνδεση προσαγωγής). ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω υπερπίεσης! Προσέξτε ώστε κατά τη διάρκεια του ελέγχου στεγανότητας να μην είναι συναρμολογημένη καμία διάταξη πίεσης, ρύθμισης ή ασφαλείας. Σχ. 6 Συναρμολόγηση της φλάντζας Γεμίστε αργά το λέβητα από τη σύνδεση πλήρωσης και εκκένωσης με νερό. Ταυτόχρονα διεξάγετε εξαέρωση στην προσαγωγή λέβητα με τον εξαεριστήρα. 6 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

27 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Διεξαγωγή ελέγχου στεγανότητας Διεξάγετε τον έλεγχο στεγανότητας με πίεση ελέγχου 8,6 bar (ανάλογη με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής οδηγίας περί εξοπλισμού υπό πίεση). Για τη μέτρηση της πίεσης θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα μανόμετρο της τάξεως,0. Σε περίπτωση που μια σύνδεση προεξοχής δεν είναι στεγανή θα πρέπει να αφαιρέσετε αρχικά το νερό από τη βάνα πλήρωσης και εκκένωσης. Αποσυναρμολογήστε το σωλήνα τροφοδοσίας. Χαλαρώστε τα παξιμάδια από τις τέσσερις ντίζες και απομακρύνετε τις. Τοποθετώντας επίπεδες σφήνες ή σμίλες στα προβλεπόμενα σημεία (Σχ. 7, [] και [], πάνω και κάτω μεταξύ των στοιχείων του λέβητα) αποσυναρμολογήστε το λέβητα στο μη στεγανό σημείο. Για την εκ νέου συναρμολόγηση χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε καινούρια νίπελ και καινούριο κορδόνι στεγανοποίησης. Συναρμολογήστε εκ νέου το λέβητα και επαναλάβετε τον έλεγχο στεγανότητας. Σχ. 7 Αποσυναρμολόγηση του μπλοκ λέβητα 8.7 Σύνδεση του λέβητα στην υδραυλική εγκατάσταση Λάβετε υπόψη τις ακόλουθες υποδείξεις για τη σύνδεση του λέβητα στο δίκτυο των σωληνώσεων. Οι υποδείξεις αυτές είναι σημαντικές για την απρόσκοπτη λειτουργία. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω μη στεγανών συνδέσεων! Εγκαταστήστε τους αγωγούς σύνδεσης χωρίς να ασκηθεί τάση στις συνδέσεις του λέβητα. Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 7

28 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω υπολειμμάτων, τοπικής υπερθέρμανσης, θορύβων και διάβρωσης! Ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα από υπάρχουσες εγκαταστάσεις πριν από την σύνδεση του λέβητα. Προλάβετε μια πιθανή βλάβη στο λέβητα τοποθετώντας στην επιστροφή της εγκατάστασης μια διάταξη αφαίρεσης της λάσπης. Στην επάνω προεξοχή του λέβητα (Σχ. 8, [] επιστροφή) συναρμολογήστε κατά την μετέπειτα σύνδεση της επιστροφής, τη φλάντζα με περιλαίμιο συγκόλλησης (με οξυγονοκολλημένη σωλήνωση). 4 5 Στην εικόνα φαίνονται η φλάντζα με περιλαίμιο συγκόλλησης και το παρέμβυσμα (Σχ. 8, [4] και [5]). Η φλάντζα σύνδεσης προσαγωγής (Σχ. 8, []) με παρέμβυσμα (Σχ. 8, []) είναι απαραίτητη για τη μετέπειτα σύνδεση της προσαγωγής. Έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε από τη uderus κατόπιν ζήτησης το σετ ασφαλείας λέβητα (πρόσθετος εξοπλισμός). ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ζημιές στην εγκατάσταση λόγω αυξομειώσεων θερμοκρασίας! Μην γεμίζετε την εγκατάσταση θέρμανσης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας μέσω της βάνας πλήρωσης-εκκένωσης του λέβητα αλλά αποκλειστικά μέσω της βάνας πλήρωσης στο σύστημα σωλήνων (επιστροφή) της εγκατάστασης θέρμανσης. Συναρμολογήστε μια βάνα πλήρωσης στο σύστημα σωλήνων (επιστροφή) της εγκατάστασης θέρμανσης. Σχ. 8 Συναρμολόγηση των φλαντζών σύνδεσης 8 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

29 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Τοποθέτηση των εξαρτημάτων σύνδεσης και της πόρτας του καυστήρα Σε αντίθεση με τη μη συναρμολογημένη παράδοση, στην περίπτωση της παράδοσης σε μπλοκ η πόρτα του καυστήρα και ο συλλέκτης καυσαερίων είναι συναρμολογημένοι στο μπλοκ λέβητα ήδη από το εργοστάσιο Τοποθέτηση συλλέκτη καυσαερίων Το κορδόνι στεγανοποίησης GP που χρησιμοποιείται (κορδόνι από ίνα γυαλιού με περίβλημα από σιλικόνη) είναι τοποθετημένο στο συλλέκτη καυσαερίων ήδη από το εργοστάσιο. Τοποθετήστε το συλλέκτη καυσαερίων στα τέσσερα μπουζόνια στο πίσω στοιχείο (Σχ. 9, [] έως [4]) και βιδώστε με ροδέλες και παξιμάδια Βίδωμα των καλυμμάτων καθαρισμού στο πίσω στοιχείο Σε περίπτωση που τα καλύμματα καθαρισμού έχουν αποσυναρμολογηθεί για τη στερέωση του βοηθήματος συναρμολόγησης στο πίσω στοιχείο: Βιδώστε εκ νέου τα καλύμματα καθαρισμού στο πίσω στοιχείο χρησιμοποιώντας ροδέλες και παξιμάδια (Σχ. 0, [] και []). Σχ. 9 Συναρμολόγηση του συλλέκτη καυσαερίων Σχ. 0 Τοποθέτηση των καλυμμάτων καθαρισμού Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 9

30 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8.8. Τοποθέτηση της πόρτας καυστήρα Τοποθετήστε μερικές σταγόνες συγκολλητικής ουσίας σιλάστικ ανά 5 0cm στις αυλακιές στεγανοποίησης (Σχ., []) του μπροστινού στοιχείου (Σχ. ). Τοποθετήστε το κορδόνι στεγανοποίησης GP στην αυλακιά στεγανοποίησης του μπροστινού στοιχείου. Τοποθετήστε το άκρο του κορδονιού στεγανοποίησης πλευρικά (Σχ., []). 5 Οι δύο μεντεσέδες της πόρτας του καυστήρα είναι τοποθετημένοι από το εργοστάσιο στη δεξιά πλευρά (Σχ., [] και []). Για την τοποθέτηση στα αριστερά οι υποδοχές των μεντεσέδων πρέπει να αποσυναρμολογηθούν από τη δεξιά πλευρά και να συναρμολογηθούν αντίστοιχα αριστερά στην πόρτα του καυστήρα. Βιδώστε τον κάθε μεντεσέ (ανάρτηση δεξιά) με βίδες M x 55 στο μπροστινό στοιχείο (Σχ., [] και []). Για την αριστερή εγκατάσταση αριστερά βιδώστε αντίστοιχα στην αριστερή πλευρά. Βιδώστε την κάθε ράβδο ασφάλισης με επικλινείς θέσεις υποδοχής για την πόρτα καυστήρα (ανάρτηση δεξιά) με βίδες M x 55 στο μπροστινό στοιχείο (Σχ., [4] και [5]). Για την αριστερή εγκατάσταση βιδώστε αντίστοιχα στην δεξιά πλευρά. Φροντίστε οι επικλινείς θέσεις υποδοχής των ράβδων ασφάλισης να βρίσκονται στην εσωτερική πλευρά του λέβητα. 4 Σχ. 5 Σχ. Συναρμολόγηση των μεντεσέδων και των ράβδων ασφάλισης 4 6 Στερέωση της πόρτας του καυστήρα Αναρτήστε την πόρτα του καυστήρα με τις θηλιές των μεντεσέδων στους μεντεσέδες. 0 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

31 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Πλάκες φραγής καυσαερίων στο μπροστινό στοιχείο Οι πλάκες φραγής καυσαερίων (Σχ., [] και []) είναι βιδωμένες από το εργοστάσιο στο μπροστινό στοιχείο με μία βίδα άλλεν η κάθε μία Τοποθέτηση των πλακών κατεύθυνσης καυσαερίων Αν η παράδοση γίνει σε μπλοκ, οι πλάκες κατεύθυνσης καυσαερίων είναι ήδη τοποθετημένες. Πρέπει να απομακρύνετε ενδεχομένως την ασφάλεια μεταφοράς που αποτελείται από κυματοειδές χαρτόνι. Σχ. Θέση των πλακών φραγής καυσαερίων Αφαιρέστε τις πλάκες κατεύθυνσης καυσαερίων από το κιβώτιο εξαρτημάτων σύνδεσης και τοποθετήστε τις ανάλογα με την ανάγλυφη ένδειξη στις διαδρομές καυσαερίων ( Σχ. 4 και τον πίνακα που ακολουθεί). 4 Μέγεθος λέβητα Αριθμός στοιχείω ν λέβητα Μήκος της πλάκας κατεύθυνσης καυσαερίων σε mm Υποδείξεις εγκατάστασης στην πλάκα κατεύθυνσης καυσαερίων (Σχ. 4) επάνω δεξιά 95 8 επάνω αριστερά κάτω δεξιά 50 9 κάτω αριστερά επάνω δεξιά επάνω αριστερά κάτω δεξιά κάτω αριστερά 50 Σχ. 4 Πλάκες κατεύθυνσης καυσαερίων Πλάκες κατεύθυνσης καυσαερίων (κάτω δεξιά) Πλάκες κατεύθυνσης καυσαερίων (κάτω αριστερά) Πλάκες κατεύθυνσης καυσαερίων (πάνω αριστερά) 4 Πλάκες κατεύθυνσης καυσαερίων (πάνω δεξιά) Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

32 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8.9 Τοποθέτηση του καλύμματος λέβητα Στο κεφάλαιο αυτό περιγράφεται ο τρόπος συναρμολόγησης της θερμομόνωσης και των τμημάτων του καλύμματος. Για να μπορέσετε να ευθυγραμμίσετε σωστά τις κονσόλες θα πρέπει να συναρμολογήσετε τις εγκάρσιες και τις επιμήκεις ράγες πριν τη θερμομόνωση. Για τη συναρμολόγηση της θερμομόνωσης θα πρέπει να αρχικά να αποσυναρμολογήσετε και πάλι τις επιμήκεις ράγες στο ακόλουθο βήμα. Σχ. 5 Κάτοψη: μπλοκ λέβητα (7 στοιχεία λέβητα) με κονσόλες 8.9. Τοποθέτηση των κονσόλων Βιδώστε χαλαρά αριστερά και δεξιά τις κονσόλες για την επένδυση λέβητα σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα καθώς και σύμφωνα με την Σχ. 5 και την Σχ. 6 στις επάνω αυλακώσεις των στοιχείων του λέβητα. Βιδώστε τις κονσόλες στο πίσω στοιχείο (Σχ. 6, []) από πίσω στις αυλακώσεις. Βιδώστε αποκλειστικά και μόνο από μπροστά τις κονσόλες του μπροστινού στοιχείου και των μεσαίων στοιχείων (Σχ. 6, []). Συνολικός αριθμός στοιχείων λέβητα Συναρμολόγηση δεξιά και αριστερά στο Μπροστινό στοιχείο αρ. στοιχείου Μεσαίο στοιχείο αρ. στοιχείου Πίσω στοιχείο αρ στοιχείου και 7 4 και 8 Σχ. 6 Συναρμολόγηση των κονσολών Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

33 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Τοποθέτηση των τραβέρσων Στερεώστε την εγκάρσια τραβέρσα επάνω και μπροστά (Σχ. 7, []) στις χυτές προεξοχές (Σχ. 7, [] και [4]) και βιδώστε τη με το χέρι με εξαγωνικές βίδες (M8 x 6). Το γώνιασμα της μπροστά τραβέρσας πρέπει να δείχνει προς τα μπροστά. Τοποθετήστε την εγκάρσια τραβέρσα επάνω και πίσω(σχ. 7, []) στις χυτές προεξοχές και στερεώστε την με εξαγωνικές βίδες (M8 x 6). Το γώνιασμα της πίσω τραβέρσας πρέπει να δείχνει προς τα πίσω. 4 Μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τις επιμήκεις ράγες ή τις κονσόλες μόνο πριν την τοποθέτηση της θερμομόνωσης. Τοποθετήστε σωστά τις επιμήκεις ράγες ή τις κονσόλες για την μετέπειτα συναρμολόγηση των πλευρικών τοιχωμάτων, των καλυμμάτων και της θερμομόνωσης. Τοποθετήστε τις επιμήκεις ράγες (Σχ. 8, [] και []) στις δύο κονσόλες στο πίσω και στο μπροστινό στοιχείο. Ωθήστε τις επιμήκεις ράγες με τις ήδη τοποθετημένες βίδες (Σχ. 8, []) στις υποδοχές των κονσόλων (Σχ. 8, [4]) και βιδώστε τις με αυτές. Σχ. 7 Συναρμολόγηση των εγκάρσιων τραβερσών 4 Τοποθετήστε την επιμήκη ράγα (Σχ. 9, []) με το μπροστινό σημείο σύνδεσης στο σημείο σύνδεσης της εγκάρσιας τραβέρσας (Σχ. 9, []). Σχ. 8 Συναρμολόγηση των επιμηκών ραγών Η επιμήκης ράγα στο πίσω μέρος του λέβητα πρέπει να πιεστεί από την πίσω πλευρά πάνω στην εγκάρσια τραβέρσα. Σχ. 9 Τοποθέτηση της επιμήκους ράγας πάνω στην εγκάρσια τραβέρσα Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

34 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Ευθυγραμμίστε τις επιμήκεις ράγες και βιδώστε τις κονσόλες σφιχτά πάνω στο μπροστινό ή στο πίσω στοιχείο (Σχ. 40, [] και []). Ωθήστε τις κεντρικές κονσόλες (Σχ. 40, []) από κάτω πάνω στις επιμήκεις ράγες και βιδώστε τις σφιχτά με το μπλοκ λέβητα Τοποθέτηση θερμομόνωσης Αποσυναρμολογήστε αρχικά τις επιμήκεις ράγες για τη συναρμολόγηση της θερμομόνωσης. Σχ. 40 Ευθυγράμμιση των επιμηκών ραγών Η θερμομόνωση που παραδίδεται (Σχ. 4, []) αντιστοιχεί στο μέγεθος του λέβητα. Η θερμομόνωση πρέπει να τοποθετηθεί στο μπλοκ του λέβητα σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσιάζεται στην Σχ. 4 (τα ψηφία πάνω στη θερμομόνωση που παριστάνεται μεγεθυμένη αντιστοιχούν στον αριθμό των στοιχείων του λέβητα). Εισάγετε τις κονσόλες στη θερμομόνωση μέσω των εγκοπών. Στην κάτω περιοχή πρέπει να ωθήσετε τη θερμομόνωση κάτω από το μπλοκ λέβητα. Το πόδια του στοιχείου λέβητα εδράζουν στις υποδοχές της θερμομόνωσης. Σχ. 4 Μπλοκ λέβητα με θερμική μόνωση 4 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

35 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8 7 στοιχεία λέβητα Ε 8 στοιχεία λέβητα Ε 9 στοιχεία λέβητα Π Ε Π 0 στοιχεία λέβητα Ε Π στοιχεία λέβητα Ε Π στοιχεία λέβητα Ε Π Π Σχ. 4 Θερμομόνωση για τα διαφορετικά μεγέθη λέβητα (διαστάσεις σε mm) Ε = Εμπρός (Μπροστινή πλευρά του λέβητα) Π = Πίσω (Πίσω πλευρά του λέβητα) Βιδώστε τις εγκάρσιες τραβέρσες κάτω μπροστά (Σχ. 4, []) και πίσω με δύο εξαγωνικές βίδες την καθεμιά στα αντίστοιχα πόδια του στοιχείου λέβητα. Το γώνιασμα αυτών των τραβέρσων πρέπει να δείχνει προς τα έξω. Σχ. 4 Τοποθέτηση των κάτω εγκάρσιων τραβέρσων Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 5

36 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Τοποθετήστε την ορθογώνια θερμομόνωση (Σχ. 44, []) με τις εγκοπές προς τα επάνω μπροστά πάνω από την πόρτα. Στερεώστε τη θερμομόνωση με ελατήρια έντασης (Σχ. 44, []) στη θερμομόνωση του μπλοκ. Ωθήστε τις επιμήκεις ράγες (Σχ. 45, [] και []) όπως έχουμε ήδη περιγράψει με τις ήδη τοποθετημένες βίδες στις υποδοχές των κονσόλων και βιδώστε τις με αυτές. Σχ. 44 Συναρμολόγηση μπροστινής θερμομόνωσης Ωθήστε τη θερμομόνωση του πίσω στοιχείου (Σχ. 46, []) πάνω στο στόμιο καυσαερίων. Η υποδοχή για την επιστροφή του λέβητα (Σχ. 46, []) θα πρέπει να δείχνει προς τα επάνω. Τοποθετήστε την θερμομόνωση του πίσω στοιχείου με τέσσερα ελατήρια έντασης στην θερμομόνωση του μπλοκ λέβητα. Κλείστε την εγκοπή κάτω από το στόμιο των καυσαερίων με ένα ελατήριο έντασης (Σχ. 46, []). Σχ. 45 Συναρμολόγηση των επιμηκών ραγών Σχ. 46 Συναρμολόγηση της θερμομόνωσης του πίσω στοιχείου 6 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

37 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8 Αναρτήστε τις ράβδους βάσης (Σχ. 47, [] και []) με την επιμήκη προεξοχή προς τα μπροστά (Σχ. 47, []) στις κάτω εγκάρσιες τραβέρσες. Βιδώστε τις ράβδους βάσης πλευρικά με λαμαρινόβιδες αρχικά χαλαρά στις εγκάρσιες τραβέρσες Τοποθέτηση πλευρικών τοιχωμάτων και καλυμμάτων Σχ. 47 Συναρμολόγηση πλευρικών ράβδων βάσης Συναρμολογήστε όλα τα πλευρικά τοιχώματα σύμφωνα με το σχέδιο διάταξης (Σχ. 48). 7 στοιχεία λέβητα 9 στοιχεία λέβητα στοιχεία λέβητα 8 στοιχεία λέβητα 0 στοιχεία λέβητα στοιχεία λέβητα Σχ. 48 Διάταξη των στοιχείων πλευρικών τοιχωμάτων στα διαφορετικά μεγέθη λέβητα (διαστάσεις σε mm) K = Κλαπέτο (0 mm) Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 7

38 8 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα Για τη συναρμολόγηση των στοιχείων των πλευρικών τοιχωμάτων αρχικά σταθεροποιούνται τα κλαπέτα των πλευρικών τοιχωμάτων στα μπροστινά πλευρικά στοιχεία. Τοποθετήστε από πριν τους μεντεσέδες στα κλαπέτα των πλευρικών τοιχωμάτων με λαμαρινόβιδες τον καθένα. Τοποθετήστε το άγκιστρο των μεντεσέδων (Σχ. 49, []) στο κλαπέτο του πλευρικού τοιχώματος στη διάτρηση του μπροστινού πλευρικού τοιχώματος και ασφαλίστε το με λαμαρινόβιδες. Τοποθετήστε το ελατήριο έκτασης (Σχ. 49, []) στο πλευρικό τοίχωμα και στο κλαπέτο του πλευρικού τοιχώματος. Τοποθετήστε τα μπροστινά πλευρικά τοιχώματα (Σχ. 50, []) αριστερά και δεξιά κάτω στους κοίλους αμφιδέτες των ράβδων βάσης (Σχ. 50, []) και στη συνέχεια ωθήστε τα πάνω από το γώνιασμα των επιμηκών ραγών. Σχ. 49 Συναρμολόγηση των κλαπέτων των πλευρικών τοιχωμάτων Αν τα πλευρικά τοιχώματα (Σχ. 5, []) είναι τοποθετημένα κάθετα, θα πρέπει να σφίξετε τις λαμαρινόβιδες της ράβδου βάσης (Σχ. 5, [4]). Ωθήστε τις ράβδους βάσης που είναι τοποθετημένες εγκάρσια (Σχ. 5, [] και []) από μπροστά και πίσω στις ράβδους βάσης που είναι τοποθετημένες κατά μήκος. Το γώνιασμα στο εγκάρσιο έλασμα πρέπει να βρίσκεται κάθε φορά στο κάτω μέρος και να δείχνει προς το λέβητα (Σχ. 5). Σχ. 50 Τοποθέτηση των στοιχείων του πλευρικού τοιχώματος 4 Σχ. 5 Συναρμολόγηση των ράβδων βάσης 8 Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων.

39 Συναρμολόγηση μπλοκ λέβητα 8 Αναρτήστε το μπροστινό κάλυμμα (Σχ. 5, []) με τα δύο άγκιστρα (Σχ. 5, []) στα μπροστινά πλευρικά τοιχώματα. Βιδώστε το μπροστινό κάλυμμα με δύο λαμαρινόβιδες (Σχ. 5, []) από κάτω με τις επιμήκεις ράγες. Πριν τοποθετήσετε περισσότερα στοιχεία του καλύμματος πρέπει να συναρμολογήσετε το ταμπλό ρύθμισης, να τοποθετήσετε τους τριχοειδείς σωλήνες και τους αισθητήρες στο κυάθιο ( κεφάλαιο 0 "Τοποθέτηση ταμπλό ρύθμισης", Σελίδα 4). Σχ. 5 Συναρμολόγηση μπροστινού καλύμματος Ωθήστε το μεσαίο κάλυμμα του λέβητα με τα γωνιάσματα (Σχ. 5, []) κάτω από το μπροστινό κάλυμμα του λέβητα και τοποθετήστε το στην πτύχωση των πλευρικών τοιχωμάτων. Σχ. 5 Συναρμολόγηση του μεσαίου καλύμματος Τοποθετήστε το πίσω κάλυμμα του λέβητα με τα γωνιάσματα και τη διάτρηση για την προσαγωγή του κυκλώματος θέρμανσης (Σχ. 54, []) προς τα εμπρός στα πλευρικά τοιχώματα. Σχ. 54 Συναρμολόγηση του πίσω καλύμματος Logano GE55 - Με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω τεχνικών βελτιώσεων. 9

Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano GE315

Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano GE315 Ειδικός λέβητας για πιεστικό καυστήρα πετρελαίου/αερίου 6 70 88 47 (05/08) GR Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano GE5 Λέβητας αντικατάστασης για τους G05, G5, SE45, SK45 Διαβάστε προσεκτικά το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης 7 747 000 150 02/2006 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Πιεστικός λέβητας Logano GE615 Buderus Logano GE 615 Buderus Logano GE 615 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης 630 7655 06/00 GR Για την τεχνική εταιρία Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano GE55 Παρακαλούµε να διαβαστεί µε προσοχή πριν

Διαβάστε περισσότερα

NE1.1. Διάταξη εξουδετέρωσης. Για τη χρήση με λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό

NE1.1. Διάταξη εξουδετέρωσης. Για τη χρήση με λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό Διάταξη εξουδετέρωσης NE1.1 Για τη χρήση με λέβητες συμπύκνωσης αερίου 6 720 817 043 (2010/01) GR Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων 1 Επεξήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225. Παρελκόμενα. Για τον τεχνικό

Οδηγίες εγκατάστασης. Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225. Παρελκόμενα. Για τον τεχνικό Οδηγίες εγκατάστασης Παρελκόμενα Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. 6 720 618 119-2008/02

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης 60 99 0/00 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης Σετ σύνδεσης λέβητα-μπόιλερ Logano G/G Logalux LT60/LT00 Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση...............................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης 604 00 0/005 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης Σετ σύνδεσης λέβητα-μπόιλερ Logano G5/G5 Logalux SU60/00/00 Logalux ST50/00/00 Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση Περιεχόμενα Τοποθέτηση................................................

Διαβάστε περισσότερα

Διάταξη ουδετεροποίησης συμπυκνωμάτων

Διάταξη ουδετεροποίησης συμπυκνωμάτων Οδηγίες εγκατάστασης για τον τεχνικό Διάταξη ουδετεροποίησης συμπυκνωμάτων NE0.1 V3 6 720 817 040 (2010/03) GR Επεξήγηση συμβόλων και υποδείξεις ασφαλείας 1 Επεξήγηση συμβόλων και υποδείξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης 604 968 0/005 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης Σετ σύνδεσης λέβητα-μπόιλερ Logano G5/G5 Logalux LT00 Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση...............................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης

Οδηγίες συναρµολόγησης 60 5 /00 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρµολόγησης Σετ σύνδεσης Logano G5/G5 Logalux LT00 Logano G5/G5 µε καυστήρα Logalux LT00 ιαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρµολόγηση Περιεχόµενα Τοποθέτηση................................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης 6304 037 0/00 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Ειδικός λέβητας θέρμανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G5 WS Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης 6304 0353 04/005 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G5 και Logano G5 µε καυστήρα Logatop Παρακαλούµε διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Αγωγοί σύνδεσηςλέβηταμπόιλερ. Πρόσθετος. Logano plus GB225-Logalux LT300. Για τον τεχνικό

Οδηγίες εγκατάστασης. Αγωγοί σύνδεσηςλέβηταμπόιλερ. Πρόσθετος. Logano plus GB225-Logalux LT300. Για τον τεχνικό Οδηγίες εγκατάστασης Πρόσθετος εξοπλισμός Αγωγοί σύνδεσηςλέβηταμπόιλερ Logano plus GB225-Logalux LT300 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση. 6 720 642 645 (0/200) GR Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης 604 450 /004 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου Logano G5 και Logano G5 με καυστήρα Logatop Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Αγωγός σύνδεσης λέβητα-μπόιλερ Logano plus GB225 Logalux SU160/200/300 Logalux ST150/200/300. Παρελκόμενα.

Οδηγίες εγκατάστασης. Αγωγός σύνδεσης λέβητα-μπόιλερ Logano plus GB225 Logalux SU160/200/300 Logalux ST150/200/300. Παρελκόμενα. Οδηγίες εγκατάστασης Παρελκόμενα Αγωγός σύνδεσης λέβητα-μπόιλερ Logano plus GB225 Logalux SU160/200/300 Logalux ST150/200/300 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano G215 WS

Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano G215 WS Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου 6 70 87 657 (05/06) GR Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Logano G5 WS Λέβητας αντικατάστασης για τον Logano G05/G5/G5 Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Πλακέτα λειτουργίας. xm (2012/10) GR

Οδηγίες εγκατάστασης. Πλακέτα λειτουργίας. xm (2012/10) GR Οδηγίες εγκατάστασης Πλακέτα λειτουργίας xm10 6 720 817 036 (2012/10) GR Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Επεξήγηση συμβόλων και υποδείξεις ασφαλείας.... 2 1.1 Eπεξήγηση συμβόλων....................... 2 1.2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano G125 WS. Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 7 747 018 861-07/2007 GR

Οδηγίες χρήσης. Logano G125 WS. Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 7 747 018 861-07/2007 GR Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου Logano G125 WS Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 7 747 018 861-07/2007 GR Περιεχόμενα 1 Για την ασφάλειά σας........................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης 6009660 0/000 (GR) Για την τεχνική εταιρία Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης Logano GE5 Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου, αερίου Παρακαλούµε να διαβαστεί προσεκτικά πριν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Logano/Logano plus

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Logano/Logano plus Λέβητας χαμηλών θερμοκρασίων/ συμπύκνωσης πετρελαίου με ανεμιστήρα 6 70 65 876-00.RS 6 70 66 93 (05/03) GR Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Logano/Logano plus G5/GB5 με καυστήρα Logatop BE Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης 6720 647 950 09/2000 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης Δοχείο αδρανείας PL750 / 1000 / 1500 Να διαβάζονται προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση Πρόλογος Σημαντικές γενικές υποδείξεις χρήσης Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2. Logano. GE315 86-230 kw Σελ. 38. GE515 201-510 kw Σελ. 41. GE615 511-1.200 kw Σελ. 44. Logano GE615 με πίνακα ελέγχου Logamatic 4321

Κεφάλαιο 2. Logano. GE315 86-230 kw Σελ. 38. GE515 201-510 kw Σελ. 41. GE615 511-1.200 kw Σελ. 44. Logano GE615 με πίνακα ελέγχου Logamatic 4321 GE615 με πίνακα ελέγχου Logamatic 4321 Κεφάλαιο 2 Επιδαπέδιοι χυτοσιδηροί λέβητες πετρελαίου / αερίου 86-1200 kw GE315 86-230 kw Σελ. 38 GE515 201-510 kw Σελ. 41 GE615 511-1.200 kw Σελ. 44 35 36 Επιδαπέδιοι

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4. Logano. SΒ kw Σελ. 58. SK kw Σελ. 63. SK kw Σελ. 65. Logano plus SB615

Κεφάλαιο 4. Logano. SΒ kw Σελ. 58. SK kw Σελ. 63. SK kw Σελ. 65. Logano plus SB615 Logano plus SB615 Κεφάλαιο 4 Logano Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου/ αερίου 71-1.850 kw SΒ615 145-640 kw Σελ. 58 SK645 120-600 kw Σελ. 63 SK745 730-1.850 kw Σελ. 65 55 56 Logano Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ. 1 Ακροφύσιο αερίου 2 Δαχτυλίδι στεγανοποίησης 3 Κάλυμμα 4 Δαχτυλίδι στεγανοποίησης (2010/08) GR

ΣΕΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ. 1 Ακροφύσιο αερίου 2 Δαχτυλίδι στεγανοποίησης 3 Κάλυμμα 4 Δαχτυλίδι στεγανοποίησης (2010/08) GR ΣΕΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ 8 719 002 168 0 1 3 2 4 6720607703-00.1V 1 Ακροφύσιο αερίου 2 Δαχτυλίδι στεγανοποίησης 3 Κάλυμμα 4 Δαχτυλίδι στεγανοποίησης 6 720 607 616 (2010/08) GR Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Eπεξήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Μονάδα συστοιχίας 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση. 6 720 614 080 (2011/02) GR Επισκόπηση του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα απαγωγής καυσαερίων

Παράρτημα απαγωγής καυσαερίων 2061 2631 10/2010 GR Για τον ειδικό Παράρτημα απαγωγής καυσαερίων Επίτοιχος λέβητας αερίου Logamax U052 24/28 K 6 720 612 263-00.1O Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

7 747 000 447 02/2006 GR

7 747 000 447 02/2006 GR 7 747 000 447 02/2006 GR Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Λέβητας για πιεστικό καυστήρα Logano GE615 Buderus Logano GE 615 Buderus Logano GE 615 Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα Περιεχόμενα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης

Οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης 169,5 Οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης 7 709 003 673 30 69,5 47 127 40 36 29 223 150 112 6720608087-00.3JS 6 720 608 647 (2010/08) GR Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων 1 Ερμηνεία Συμβόλων / Υποδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου Logano G25 WS Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από την εγκατάσταση και τη συντήρηση. 6 720 87 575 (205/06) GR Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου Logano G25 ECO και Logano G25 ECO με καυστήρα Logatop BE ECO Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano G125 ECO και Logano G125 ECO με καυστήρα Logatop BE ECO. Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου. Για το χρήστη

Οδηγίες χρήσης. Logano G125 ECO και Logano G125 ECO με καυστήρα Logatop BE ECO. Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου. Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου Logano G125 ECO και Logano G125 ECO με καυστήρα Logatop BE ECO Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 720 616 700-04/2007 GR Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

O. Λέβητας αερίου. Gaz 4000 W ZWA 24-2 AD. Παράρτημα για την απαγωγή καυσαερίων (2011/01) GR

O. Λέβητας αερίου. Gaz 4000 W ZWA 24-2 AD. Παράρτημα για την απαγωγή καυσαερίων (2011/01) GR 6 70 64 886-00.O Λέβητας αερίου Gaz 4000 W ZWA 4- AD Παράρτημα για την απαγωγή καυσαερίων GR Πίνακας περιεχομένων el Πίνακας περιεχομένων Επεξήγηση συμβόλων και υποδείξεις ασφαλείας...............................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP / BSP-SL BSP-W / BSP-W-SL Σελίδα X - X

Οδηγίες συναρμολόγησης Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP / BSP-SL BSP-W / BSP-W-SL Σελίδα X - X XX Οδηγίες συναρμολόγησης Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP / BSP-SL BSP-W / BSP-W-SL Σελίδα X - X Wolf GmbH Postfach 1380 84048 Mainburg Tel. 08751/74-0 Fax 08751/741600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου Logano G25 WS Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. 7 747 08 862-07/2007 GR Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Ταμπλό ρύθμισης Logamatic 412x Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση. 6 720 615 088-03/2008 GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια..................................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα λειτουργίας. FM458 Πλακέτα στρατηγικής. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR

Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα λειτουργίας. FM458 Πλακέτα στρατηγικής. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα λειτουργίας FM458 Πλακέτα στρατηγικής Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια............................ 3 1.1 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Logano plus GB102S. Προαιρετικό σετ σύνδεσης για την παρασκευή ζεστού νερού χρήσης. Οδηγίες εγκατάστασης για τον τεχνικό

Logano plus GB102S. Προαιρετικό σετ σύνδεσης για την παρασκευή ζεστού νερού χρήσης. Οδηγίες εγκατάστασης για τον τεχνικό Λέβητας συμπύκνωσης αερίου 6708189-00.1Wo 6 70 81 106 (01/0) GR Προαιρετικό σετ σύνδεσης για την παρασκευή ζεστού νερού χρήσης Logano plus GB10S Οδηγίες εγκατάστασης για τον τεχνικό Παρακαλούμε διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

FM459 Πλακέτα στρατηγικής. Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα ελέγχου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 105 C 6 720 648 484 (2011/04) GR

FM459 Πλακέτα στρατηγικής. Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα ελέγχου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 105 C 6 720 648 484 (2011/04) GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα ελέγχου 105 C FM459 6 720 647 846-01.1T FM459 Πλακέτα στρατηγικής Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 6 720 648 484 (2011/04) GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια............................

Διαβάστε περισσότερα

7 747 002 162 08/2002 GR

7 747 002 162 08/2002 GR 7 747 002 162 08/2002 GR Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας αερίου Logano G234 Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Πρόλογος. Το σωστό καύσιμο Η συσκευή συμμορφώνεται με τις ισχύουσες διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Λέβητας πετρελαίου/ αερίου 6 70 6 6-00.SL Χαλύβδινος λέβητας Logano SK64 Logano SK74 Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. 6 70

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισµού. Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G215 WS. 6302 6965 06/2003 GR Για το χειριστή

Οδηγίες χειρισµού. Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G215 WS. 6302 6965 06/2003 GR Για το χειριστή 6302 6965 06/2003 GR Για το χειριστή Οδηγίες χειρισµού Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G215 WS ιαβάστε προσεκτικά πριν το χειρισµό Περιεχόµενα 1 Για την ασφάλειά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισµού. Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου Logano G215 WS µε καυστήρα Logatop LE

Οδηγίες χειρισµού. Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου Logano G215 WS µε καυστήρα Logatop LE 6302 7070 07/2003 GR Για το χειριστή Οδηγίες χειρισµού Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου Logano G215 WS µε καυστήρα Logatop LE ιαβάστε προσεκτικά πριν το χειρισµό Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Logamax U022K B/I. Επίτοιχοι λέβητες αερίου µε κλειστό /2005 GR Για τον ειδικό. Παράρτηµα απαγωγής καυσαερίων για

Logamax U022K B/I. Επίτοιχοι λέβητες αερίου µε κλειστό /2005 GR Για τον ειδικό. Παράρτηµα απαγωγής καυσαερίων για 2061 2194 03/2005 GR Για τον ειδικό Παράρτηµα απαγωγής καυσαερίων για Επίτοιχοι λέβητες αερίου µε κλειστό φλογοθάλαµο Logamax U0K B/I 6 720 611 807-00.1O Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν πριν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano GB125 με καυστήρα Logatop BE. Λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης. Για τον τεχνικό

Οδηγίες χρήσης. Logano GB125 με καυστήρα Logatop BE. Λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης. Για τον τεχνικό Οδηγίες χρήσης Λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης Logano GB125 με καυστήρα Logatop BE Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. 6 720 618 175-03/2007 GR Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης

Οδηγίες συναρµολόγησης 6303 5779 03/003 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρµολόγησης Πλακέτες λειτουργίας xm10 για Επίτοιχους λέβητες και επιδαπέδιους λέβητες καθώς και τοποθέτηση σε τοίχο ιαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρµολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος Αρ. προϊόντος 4200 080 560 Περιεχόμενα 1. Πρόλογος... 1 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3.... 2 3.1 Συναρμολόγηση συσκευής μέτρησης στρεβλότητας... 3 3.2 Συναρμολόγηση δίσκου συμπλέκτη... 4 3.3 Μοντάρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Συναρµολόγηση των βάσεων στήριξης για ταράτσα και για στέγη

Συναρµολόγηση των βάσεων στήριξης για ταράτσα και για στέγη Συναρµολόγηση των βάσεων στήριξης για ταράτσα και για στέγη 5 V Σφίξτε το περικόχλιο () τόσο, ώστε ο δακτύλιος στεγάνωσης () να εφάπτεται πλήρως στη στέγη. Η βάση στήριξης πρέπει να είναι βιδωµένη µέχρι

Διαβάστε περισσότερα

EUROSMARTbalcony/incasso

EUROSMARTbalcony/incasso Παράρτηµα απαγωγής καυσαερίων για Επίτοιχοι λέβητες αερίου µε κλειστό φλογοθάλαµο EUROSMARTbalcony/incasso 6 720 611 353-00.1O ZWA 24-1 AI ZWA 24-1 AB ZWA 28-1 AI ZWA 28-1 AB GR OSW Πίνακας περιεχοµένων

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 3. Logano. SK kw Σελ. 28. SK kw Σελ. 29. Τεχνικό Παράρτημα Σελ Logano SK655 / SK755

Κεφάλαιο 3. Logano. SK kw Σελ. 28. SK kw Σελ. 29. Τεχνικό Παράρτημα Σελ Logano SK655 / SK755 SK655 / SK755 Κεφάλαιο 3 Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου / αερίου 120-1.850 kw SK655 120-600 kw Σελ. 28 SK755 730-1.850 kw Σελ. 29 Τεχνικό Παράρτημα Σελ. 314 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2016-2017 25 Επιδαπέδιοι

Διαβάστε περισσότερα

7 747 002 159 11/2002 GR

7 747 002 159 11/2002 GR 7 747 002 159 11/2002 GR Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας αερίου Logano G124/G124 V Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Πρόλογος Η συσκευή συμμορφώνεται με τις ισχύουσες διατάξεις των σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης 60509 04/00 GR Για την τεχνική εταιρία Οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης Μπόιλερ-θερµαντήρας νερού Logalux SU 400, 500, 750 και 000 Να διαβαστεί προσεκτικά πριν από την συναρµολόγηση και τη συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano G225/Logano plus GB225 με καυστήρα Logatop BE. Λέβητας χαμηλών θερμοκρασιών/ συμπύκνωσης με πιεστικό καυστήρα.

Οδηγίες χρήσης. Logano G225/Logano plus GB225 με καυστήρα Logatop BE. Λέβητας χαμηλών θερμοκρασιών/ συμπύκνωσης με πιεστικό καυστήρα. Οδηγίες χρήσης Λέβητας χαμηλών θερμοκρασιών/ συμπύκνωσης με πιεστικό καυστήρα 6 720 615 876-00.1RS Logano G225/Logano plus GB225 με καυστήρα Logatop BE Για το χρήστη Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την εγκατάσταση σετ μετατροπής υγραερίου Logano plus. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου GB102-16/30/42 GB102S-16/30

Οδηγίες για την εγκατάσταση σετ μετατροπής υγραερίου Logano plus. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου GB102-16/30/42 GB102S-16/30 Λέβητας συμπύκνωσης αερίου 6720812906-00.1Wo Οδηγίες για την εγκατάσταση σετ μετατροπής υγραερίου Logano plus 6 720 815 111 (2015/03) GR GB102-16/30/42 GB102S-16/30 Διαβάστε προσεκτικά πριν από την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Διάταξη σύνδεσης 6 720 65 676-02.2TD Logamax plus GB62-65/80/00 Διάταξη σύνδεσης Διάταξη σύνδεσης με τρίοδη βαλβίδα Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2. Logano. G125 WS kw Σελ. 15. G215 WS kw Σελ. 16. GE kw Σελ. 17. GE kw Σελ. 18. GE kw Σελ.

Κεφάλαιο 2. Logano. G125 WS kw Σελ. 15. G215 WS kw Σελ. 16. GE kw Σελ. 17. GE kw Σελ. 18. GE kw Σελ. Κεφάλαιο 2 Logano GE515 Logano Επιδαπέδιοι συμβατικοί χυτοσίδηροι λέβητες πετρελαίου / αερίου 17-1200 kw G125 WS 17-40 kw Σελ. 15 G215 WS 40-95 kw Σελ. 16 GE315 86-230 kw Σελ. 17 GE515 201-510 kw Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Λέβητας συμπύκνωσης για καύση με πιεστικό καυστήρα αερίου Logano plus SB65 Για τον τεχνικό Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συντήρησης. Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Λέβητες θέρμανσης

Οδηγίες συντήρησης. Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Λέβητες θέρμανσης Οδηγίες συντήρησης Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου CGB-75 CGB-100 Λέβητες θέρμανσης Λέβητες θέρμανσης Wolf GmbH Postfach 1380 84048 Mainburg Tel. 08751/74-0 Fax 08751/741600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Ειδικός λέβητας Logano plus SB615. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση /2002 GR

Οδηγίες χρήσης. Ειδικός λέβητας Logano plus SB615. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση /2002 GR Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας Logano plus SB615 Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση 7 747 019 084-01/2002 GR Πρόλογος Η συσκευή συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις των σχετικών κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2. Logano. SK655 120-600 kw Σελ. 28. SK755 730-1.850 kw Σελ. 29. Τεχνικό Παράρτημα Σελ. 293. Logano SK655 / SK755

Κεφάλαιο 2. Logano. SK655 120-600 kw Σελ. 28. SK755 730-1.850 kw Σελ. 29. Τεχνικό Παράρτημα Σελ. 293. Logano SK655 / SK755 SK655 / SK755 Κεφάλαιο 2 Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου / αερίου 120-1.850 kw SK655 120-600 kw Σελ. 28 SK755 730-1.850 kw Σελ. 29 Τεχνικό Παράρτημα Σελ. 293 25 26 Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι λέβητες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό Χαλύβδινος λέβητας

Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό Χαλύβδινος λέβητας Λέβητας πετρελαίου/αερίου 6 70 806 03-00.3T 6 70 806 836 (06/) GR Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό Χαλύβδινος λέβητας Logano SK655 - Λέβητας αντικατάστασης για SK45/65/635/645 (έως 400

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησής και συντήρησης

Οδηγίες συναρµολόγησής και συντήρησης 600 0 0/99 (GR) Οδηγίες συναρµολόγησής και συντήρησης Logano GE 65 Ειδικός λέβητας πιεστικού καυστήρα πετρελαίου, αερίου Buderus Logano GE 65 Logano GE 65 Buderus Logano GE 65 Logano GE 65 Φυλάξτε τις

Διαβάστε περισσότερα

Υποδείξεις για την απαγωγή καυσαερίων Logamax plus

Υποδείξεις για την απαγωγή καυσαερίων Logamax plus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου 6 720 615 740-00.1O 6 720 812 514 (2015/06) GR Υποδείξεις για την απαγωγή καυσαερίων Logamax plus GB012-25K V2 Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Διαβάστε περισσότερα

/2001 GR Για τον χειριστή

/2001 GR Για τον χειριστή 6301 9043 11/2001 GR Για τον χειριστή Οδηγίες χειρισµού Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G115 και Logano G115 µε καυστήρα Logatop Παρακαλούµε διαβάστε το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Πλακέτες για ταμπλό ρύθμισης Logamatic 4000 7 747 012 082-01.1RS FM441 FM446 FM456 FM442 FM447 FM457 FM443 FM448 FM458 FM444 FM451 FM445 FM455 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

6 720 643 898-00.1O. Λέβητας αερίου Gaz 4000 W ZWA 24-2 AD 23. Οδηγίες χρήσης 6 720 646 657 (2011/01) GR

6 720 643 898-00.1O. Λέβητας αερίου Gaz 4000 W ZWA 24-2 AD 23. Οδηγίες χρήσης 6 720 646 657 (2011/01) GR 6 720 643 898-00.1O Λέβητας αερίου Gaz 4000 W ZWA 24-2 AD 23 GR Οδηγίες χρήσης 2 Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων 1 Επεξήγηση συμβόλων και υποδείξεις ασφαλείας....... 4 1.1 Eπεξήγηση συμβόλων........................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για κομπρεσέρ αέρος MY1000 / MY2000 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά DIRECT DRIVEN COMPRESSOR

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης FM456 FM457. Πλακέτα λειτουργίας. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό /2008 GR

Οδηγίες χρήσης FM456 FM457. Πλακέτα λειτουργίας. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό /2008 GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα λειτουργίας FM456 FM457 Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 6 720 615 286 03/2008 GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια..................................... 3 1.1 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη Logano plus

Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη Logano plus auto man fav menu info Λέβητας συμπύκνωσης πετρελαίου 6 720 817 012 (2015/03) GR 6 720 804 973-00.3T Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη Logano plus GB125 με καυστήρα Logatop BE Διαβάστε προσεκτικά πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζια βάση στήριξης

Επιτραπέζια βάση στήριξης Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης Επιτραπέζια βάση στήριξης DS-1 6720889388 (2018/10) el Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων 1 Επεξήγηση συμβόλων και υποδείξεις ασφαλείας........... 2 1 Επεξήγηση συμβόλων............................

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Παρακαλώ περάστε στο τραπέζι Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Αυτό το χαμηλό τραπέζι σαλονιού τα έχει όλα: Περιλαμβάνει έναν ένθετο δίσκο, για να προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Logano/Logano plus. G225/GB225 με καυστήρα Logatop BE. Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση.

Οδηγίες χρήσης Logano/Logano plus. G225/GB225 με καυστήρα Logatop BE. Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. Λέβητας χαμηλών θερμοκρασίων/ συμπύκνωσης με ανεμιστήρα 6 720 615 876-00.1RS 6 720 616 215 (2015/03) GR Οδηγίες χρήσης Logano/Logano plus G225/GB225 με καυστήρα Logatop BE Διαβάστε προσεκτικά το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

BV-GD BVE-GD BV-GDZ BVE-GDZ

BV-GD BVE-GD BV-GDZ BVE-GDZ BV-GD BVE-GD BV-GDZ BVE-GDZ el Οδηγίες εγκατάστασης, συντήρηση και χρήση 1. Η εγκατάσταση Αυτές οι οδηγίες εγκατάστασης ισχύουν για τους ακόλουθους τύπους: BV-GD, BVE-GD, BV-GDZ και BVE-GDZ 1 Το µέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

7202 9200-05/2001 DE/AT/CH (DE)

7202 9200-05/2001 DE/AT/CH (DE) 7202 9200-05/2001 DE/AT/CH (DE) Για το χειριστή Οδηγίες χειρισµού Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων Logamax plus GB122-11/19/24/24K Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης

Οδηγίες συναρµολόγησης 6303 698 0/00 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρµολόγησης Ταµπλό ρύθµισης Logamatic MC0 ιαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρµολόγηση Πρόλογος Η συσκευή συµµορφώνεται µε τις βασικές απαιτήσεις των σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. FM443 Πλακέτα ηλιακού. Πλακέτα λειτουργίας. Για τον τεχνικό. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό /2008 GR

Οδηγίες χρήσης. FM443 Πλακέτα ηλιακού. Πλακέτα λειτουργίας. Για τον τεχνικό. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό /2008 GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα λειτουργίας FM443 Πλακέτα ηλιακού Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 720 615 869-03/2008 GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια..................................... 3

Διαβάστε περισσότερα

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού Αναλυτικές οδηγίες για το κιτ CT884 K1 σε οχήματα Opel Omega B (25_,26_,27_) 2,5l. V6 με κωδικό κινητήρα X25XE Έτος κατασκευής 1997

Διαβάστε περισσότερα

/2001 GR Για τον χειριστή

/2001 GR Για τον χειριστή 6302 0068 11/2001 GR Για τον χειριστή Οδηγίες χειρισµού Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G215 και Logano G215 µε καυστήρα Logatop Παρακαλούµε διαβάστε το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συντήρησης. Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Λέβητες θέρμανσης. CGB-K40-35 Λέβητες kombi

Οδηγίες συντήρησης. Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Λέβητες θέρμανσης. CGB-K40-35 Λέβητες kombi Οδηγίες συντήρησης Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου CGB-35 CGB-50 Λέβητες θέρμανσης Λέβητες θέρμανσης CGB-K40-35 Λέβητες kombi Wolf GmbH Postfach 1380 84048 Mainburg Tel. 08751/74-0 Fax 08751/741600

Διαβάστε περισσότερα

6780 0590 03/99. Οδηγίες χειρισµού. Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων. Logamax plus GB112-24/29/43/60

6780 0590 03/99. Οδηγίες χειρισµού. Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων. Logamax plus GB112-24/29/43/60 6780 0590 03/99 Οδηγίες χειρισµού Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων Logamax plus GB112-24/29/43/60 Αγαπητή πελάτισσα, αγαπητέ πελάτη, η κατασκευή και η παραγωγή του λέβητα

Διαβάστε περισσότερα

COMMO. Παρουσίαση για τεχνικούς

COMMO. Παρουσίαση για τεχνικούς Παρουσίαση για τεχνικούς 1 Ευρετήριο Ξεκίνημα Πρώτο άναμμα: Διαδικασία ελέγχου Πρώτο άναμμα Συντήρηση και καθάρισμα Service Τα πιο συχνά λάθη 2 Ξεκίνημα Πρώτο άναμμα 3 Διαδικασία ελέγχου Έλεγχος εγκατάστασης:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συντήρησης. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου MGK-130 MGK-170 MGK-210 MGK-250 MGK-300

Οδηγίες συντήρησης. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου MGK-130 MGK-170 MGK-210 MGK-250 MGK-300 Οδηγίες συντήρησης Λέβητας συμπύκνωσης αερίου MGK-130 MGK-170 MGK-210 MGK-250 MGK-300 Wolf GmbH Postfach 1380 84048 Mainburg Tel. 08751/74-0 Fax 08751/741600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de Art.-Nr.:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες μετατροπής σε άλλους τύπους αερίων

Οδηγίες μετατροπής σε άλλους τύπους αερίων Οδηγίες μετατροπής σε άλλους τύπους αερίων Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου CGB-75 CGB-100 Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου για θέρμανση Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου για θέρμανση Wolf GmbH

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 6304 5455 03/2000 GR Για το χρήστη Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Πλακέτα λειτουργίας λέβητα ZM 427 για ταμπλό ρύθμισης Logamatic 4212 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Θερμαντήρας-μπόιλερ Logalux ST160/4 ST300/4 Για τον τεχνικό Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση 7 747 011 47-09/006

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Συμπλέκτης - Όχήματα Επαγγελματικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας

Οδηγίες χρήσης. Συμπλέκτης - Όχήματα Επαγγελματικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Αρ. προϊόντος 184200 080580 Περιεχόμενα 1. Πρόλογος... 1 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3.... 2 3.1 Συναρμολόγηση συσκευής μέτρησης στρεβλότητας... 3 3.2 Συναρμολόγηση δίσκου συμπλέκτη... 4 3.3 Μοντάρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

MSE 210 Ορθοστάτης επίπεδης στέγης OneTurn

MSE 210 Ορθοστάτης επίπεδης στέγης OneTurn Hλιακά συστήματα MSE 210 Ορθοστάτης επίπεδης στέγης OneTurn Oδηγίες εγκατάστασης Έκδοση 04 Οδηγίες εγκατάστασης: Ορθοστάτης επίπεδης στέγης OneTurn. Κωδ. Πρ. : 256431. 02.2012 Εκτυπώθηκε στη Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Χαλύβδινος λέβητας. Λέβητας πετρελαίου/ αερίου. Logano SK645 Logano SK745. Για το χρήστη

Οδηγίες χρήσης. Χαλύβδινος λέβητας. Λέβητας πετρελαίου/ αερίου. Logano SK645 Logano SK745. Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Λέβητας πετρελαίου/ αερίου 6 720 615 361-01.1SL Χαλύβδινος λέβητας Logano SK645 Logano SK745 Για το χρήστη Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 6 720 646 759 (08/2010) GR

Διαβάστε περισσότερα

Πνευματικός ενεργοποιητής τύπου 3271. Επιφάνεια ενεργοποιητή 1000 cm². Οδηγίες Εγκατάστασης και Λειτουργίας EB 8310-2 EL

Πνευματικός ενεργοποιητής τύπου 3271. Επιφάνεια ενεργοποιητή 1000 cm². Οδηγίες Εγκατάστασης και Λειτουργίας EB 8310-2 EL Πνευματικός ενεργοποιητής τύπου 3271 Επιφάνεια ενεργοποιητή 1000 cm² Οδηγίες Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έκδοση Ιούλιος 2014 Ορισμός των σημάνσεων ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Επικίνδυνες καταστάσεις οι οποίες, εάν δεν

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Οδηγίες τοποθέτησης συνεργείου. Μαξιλάρι πλάτης για αλουμινένια βαλίτσα Topcase

BMW Motorrad. Οδηγίες τοποθέτησης συνεργείου. Μαξιλάρι πλάτης για αλουμινένια βαλίτσα Topcase BMW Motorrad Οδηγίες τοποθέτησης συνεργείου Μαξιλάρι πλάτης για αλουμινένια βαλίτσα Topcase Κωδ. παραγγελίας 77 01 8 537 533 BMW Motorrad 06/2013 Διαβάστε οπωσδήποτε προσεκτικά ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης

Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης 7 747 00 58 /00 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης Ειδικός λέβητας αερίου Logano G4/G4 V Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση Η συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης

Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Ηλιοθερμικά συστήματα 67080448.00-.ST Επίπεδος συλλέκτης SKN4.0 Τοποθέτηση εντός στέγης Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση! 6 70

Διαβάστε περισσότερα

Solar 3000 TF / Solar 4000 TF Τοποθέτηση πάνω στη στέγη

Solar 3000 TF / Solar 4000 TF Τοποθέτηση πάνω στη στέγη 670680458-00.Av Επίπεδοι συλλέκτες Solar 000 TF / Solar 4000 TF Τοποθέτηση πάνω στη στέγη Οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης GR Περιεχόμενα GR Περιεχόμενα Επεξήγηση συμβόλων και υποδείξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα