PH ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ Λίγο σπίτι ακόμα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "PH ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ Λίγο σπίτι ακόμα"

Transcript

1 PH ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ 2018 Λίγο σπίτι ακόμα

2 Ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2018 σύντομα κοντά σας! Ανεξάρτητα από το εάν έχετε μεγάλο ή μικρό σπίτι, για το 2018 σας προτείνουμε να δημιουργήσετε χώρο για τα πράγματα που πραγματικά αγαπάτε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Γι αυτό σας παρουσιάζουμε πρωτότυπες λύσεις για την επίπλωση και διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, έξυπνα προϊόντα, ενδιαφέρουσες ιστορίες από όλο τον κόσμο και καινοτομίες για μία καλύτερη ζωή στο σπίτι. Ζήστε μία νέα, φρέσκια και πολύχρωμη εμπειρία, εύκολη και απλή στη διαχείριση. Ανακαλύψτε ταινίες με ιδέες και συμβουλές που ταιριάζουν σε εσάς, μοναδικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές αλλά και καινοτόμες λύσεις. Μην χάνετε άλλο χρόνο λοιπόν και απολαύστε το νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ 2018.

3 PH Κεντρική ιδέα Ο νέος κατάλογος έχει στηθεί γύρω από μία κεντρική ιδέα: όλοι θέλουμε Λίγο σπίτι ακόμα. Η βασική ιδέα είναι ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το χώρο μας να μας περιορίζει και δεν πρέπει να θέτουμε περιορισμούς στο πώς ονειρευόμαστε το σπίτι μας. Ο φετινός κατάλογος σας παροτρύνει να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο θέλετε λίγο σπίτι ακόμα. Ίσως για ακόμα περισσότερες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας σε ένα άνετο καθιστικό, ίσως γιατί θέλετε να έρχεστε σε επαφή με φυσικά υλικά για ακόμα περισσότερη χαλάρωση και ηρεμία ή απλά επειδή θέλετε να μην κάνετε τίποτα και να απολαμβάνετε την ησυχία σας.

4 Η ιδέα για το εξώφυλλο Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε ένα καθιστικό, το οποίο είναι ζωντανό, φωτεινό και σας εμπνέει καθημερινά. Μέσα στον κατάλογο θα δείτε το ίδιο καθιστικό σε διαφορετικές στιγμές και φάσεις. Όπως ακριβώς είναι και η καθημερινότητά μας. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος που έχουμε για το σπίτι. Το καθιστικό μας χρειάζεται να είναι ευχάριστο και ζεστό για να περνάμε άνετα χρόνο μόνοι μας, με την οικογένειά μας και τους φίλους μας. Είναι ο χώρος που εκφράζει την προσωπικότητά μας. Κάποιες στιγμές είναι φιλόξενος και γεμάτος φωνές ενώ άλλες στιγμές μετατρέπεται σε έναν χώρο πιο προσωπικό και ήσυχο. Οπισθόφυλλο και περιεχόμενο καταλόγου Στην τελευταία σελίδα σας παρουσιάζουμε έναν φρέσκο συνδυασμό από καλύμματα μαξιλαριών GURLI σε πολύ προσιτή τιμή. Και αυτό γιατί θέλουμε να σας δείξουμε ότι με μικρές πινελιές μπορείτε να κάνετε μία μεγάλη αλλαγή στο χώρο σας, εύκολα και οικονομικά. Εμείς ξεκινήσαμε μία ιστορία γιατί πιστεύουμε ότι όλοι θέλουμε και έχουμε ανάγκη από «λίγο σπίτι ακόμα». Τώρα όμως, είναι η ώρα για να φτιάξετε τη δική σας ιστορία.

5 Ιδέες και έμπνευση Φέτος, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη ζωή γύρω από το καθιστικό. Εδώ, μοιραζόμαστε μαζί σας ιδέες επίπλωσης και διακόσμησης για να φτιάξετε το δικό σας καθιστικό με τις τελευταίες τάσεις. Στον φετινό κατάλογο θα βρείτε λύσεις για να διαμορφώσετε ένα λειτουργικό χώρο για πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, για να ζείτε πραγματικά το χώρο σας όλη την ημέρα..ζήστε ελεύθερα μαζί με τα παιδιά, δημιουργήστε το δικό σας γραφείο, φιλοξενήστε τους φίλους σας ή δείτε χαλαρά μία ταινία. Επιλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες συνδυασμούς και προσαρμόστε τον χώρο στις δικές σας ανάγκες.

6 Λίγο σπίτι ακόμα Λίγο σπίτι ακόμα, είτε με παρέα είτε μόνοι μας. Το καθιστικό είναι συνηθώς ο χώρος όπου συμβαίνουν τα πάντα. Παιχνίδι. Ξεκούραση. Εργασία. Συζητήσεις. Φαγητό. Σκέψεις. Αλλά μερικές φορές δεν θέλουμε να τα κάνουμε όλα ταυτοχρόνως, σωστά; φτιάχνοντας ζώνες στο αγαπημένο αυτό δωμάτιο, δημιουργούμε χώρο για όλους και όλες τις δραστηριότητες. PH PH Αφεθείτε στην ηρεμία και τη χαλάρωση. Επειδή η καθημερινότητα είναι πολύ έντονη, το σπίτι πρέπει να αποτελεί το ησυχαστήριό σας, το μέρος όπου αφήνετε πίσω το άγχος και την πίεση και ζείτε στο τώρα. Αφήστε τις αισθήσεις σας ελεύθερες και απολαύστε τη μυρωδιά του ξύλου, την απαλή αίσθηση που έχουν τα βαμβακερά υφάσματα, μία πιο «πράσινη» καθημερινή ζωή. Έτσι, θα έχετε τον κατάλληλο χώρο για να σκεφτείτε, να ηρεμήσετε και να αξιοποιήσετε τον προσωπικό σας χρόνο.

7 PH PH PH PH PH Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να κάνετε το χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος και να είναι πιο ευέλικτος. Οι απαιτήσεις από ένα καθιστικό διαρκώς μεγαλώνουν ενώ ο διαθέσιμος χώρος διαρκώς μειώνεται. Χρησιμοποιώντας ευέλικτα έπιπλα, όπως μία πτυσσόμενη τραπεζαρία, αποκτάτε περισσότερο χώρο για καλεσμένους ή γεύματα αλλά και τον απαραίτητο χώρο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Λίγο σπίτι ακόμα

8 Λίγο παιχνίδι ακόμα με τα παιδιά PH PH PH Κατεβάστε την εφαρμογή Κατάλογος ΙΚΕΑ για ακόμα περισσότερη έμπνευση. Διαθέσιμη τον Οκτώβριο. Ένα καθιστικό όπου τα παιδιά μπορούν να είναι παιδιά. Εσείς μπορεί να βλέπετε ένα καθιστικό αλλά τα παιδιά βλέπουν όλες τις σωστές προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο παιχνίδι. Έτσι, το χαλί μετατρέπεται σε παιχνίδι για κουτσό και το τραπεζάκι σαλονιού σε φρούριο. Επιλέγοντας έπιπλα που είναι όμορφα, ανθεκτικά και καθαρίζονται εύκολα, δίνετε νέα πνοή στο καθιστικό. Το παιχνίδι γίνεται καθημερινότητα και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Video PH146113

9 Λίγο δημιουργικότητα ακόμα... και στους μικρούς χώρους PH PH Ευέλικτη ζωή. Ευέλικτοι χώροι. Ευέλικτα έπιπλα. Τα έπιπλα σε μικρούς χώρους πρέπει να είναι ευέλικτα. Οι πτυσσόμενες καρέκλες και η αποθήκευση στον τοίχο εξοικονομούν χώρο. Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με φίλους ή μπορείτε να τα αποκρύνετε για να απελευθερώσετε χώρο για το χόμπι σας, όποιο κι αν είναι αυτό. Κατεβάστε την εφαρμογή Κατάλογος ΙΚΕΑ για ακόμα περισσότερη έμπνευση. Διαθέσιμη τον Οκτώβριο.

10 Ένα μικρό δωμάτιο, μια μεγάλη ιδέα. Μπορεί ένα παραδοσιακό καθιστικό να μην ταιριάζει στο στιλ και τις ανάγκες σας. Οποιαδήποτε αλλαγή, όμως, μπορεί να σας φαίνεται μεγάλη πρόκληση. Λύσεις υπάρχουν! Αγνοήστε τους κανόνες και σκεφτείτε τις ανάγκες σας. Απομακρύνοντας τα έπιπλα και τοποθετώντας τα στο κέντρο του δωματίου, κερδίζετε περισσότερο αξιοποιήσιμο χώρο στους τοίχους και το δωμάτιο αποκτά αυτομάτως χαρακτήρα. Εδώ, μπορείτε να δείτε ένα στούντιο το οποίο εξυπηρετεί πολλές λειτουργίες και δραστηριότητες. Είναι χώρος εργασίας, υπνοδωμάτιο, καθιστικό και τραπεζαρία. Όλα συγκεντρωμένα στο κέντρο του δωματίου. PH Κατεβάστε την εφαρμογή Κατάλογος ΙΚΕΑ για ακόμα περισσότερη έμπνευση. Διαθέσιμη τον Οκτώβριο. Video Ευελιξία στο σπίτι

11 Επειδή η ανακύκλωση δεν έχει μόνο πράσινο χρώμα PH PH PH PH Η νέα τάση είναι η βιωσιμότητα στο σπίτι. Ζούμε σε μία εποχή όπου πρέπει να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι ως καταναλωτές. Και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε την κουζίνα των ονείρων μας, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον. Με μικρά βήματα μπορούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές, γι αυτό διαλέξτε προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά με μικρό οικολογικό αποτύπωμα. Ανακαλύψτε, λοιπον, τις προσόψεις κουζίνας KUNGSBACKA από ανακυκλωμένο ξύλο και μπουκάλια PET.

12 PH Αναδείξτε την προσωπικότητά σας. Με τρία απλά βήματα μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας γκαλερί και να παρουσιάσετε τη δική σας ιστορία. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος, μόνο ο δικός σας τρόπος. Κατεβάστε την εφαρμογή Κατάλογος ΙΚΕΑ για ακόμα περισσότερη έμπνευση. Διαθέσιμη τον Οκτώβριο.

13 PH Εντυπωσιακές προτάσεις για το σπίτι σας σε χαμηλές τιμές Στον κατάλογο ΙΚΕΑ 2018 σας παρουσιάζουμε και μία νέα πρόταση. Επιλέξαμε έναν συνδυασμό προϊόντων και σας τον παρουσιάζουμε με μια συνολική τιμή ώστε να μπορείτε άμεσα να αποκτήσετε τη λύση που σας αρέσει (ή μέρος της λύσης) και να την εφαρμόσετε στο σπίτι σας. Εστιάσαμε σε μικρά και οικονομικά αντικείμενα που μπορούν όμως να μεταμορφώσουν το χώρο σας. Οι προτάσεις μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε, είτε ριζική αλλαγή είτε μικρές βελτιώσεις σε πολύ χαμηλές τιμές.

14 PH Έπιπλα ευέλικτα, όσο κι εσείς. Επειδή οι συνθήκες αλλάζουν και οι ρυθμοί είναι έντονοι, όπου και αν μετακομίσετε, πρέπει να μπορείτε να μεταφέρετε και τα έπιπλά σας. Επιλέξτε έπιπλα που είναι ελαφριά, μεταφέρονται εύκολα και έχουν πολλές χρήσεις. Έτσι, θα νιώθετε αμέσως σαν στο σπίτι σας, όπου κι αν πάτε. PH Κατεβάστε την εφαρμογή Κατάλογος ΙΚΕΑ για ακόμα περισσότερη έμπνευση. Διαθέσιμη τον Οκτώβριο.

15 PH PH PH PH PH146121

16 PH Δίνουμε πάντα προτεραιότητα σε εσάς και τις ανάγκες σας Ο στόχος μας πάντα είναι, μέσα από τις έτοιμες λύσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις, την καλύτερη λύση για εσάς και το σπίτι σας. Θέλουμε να μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα τη λύση που σας ταιριάζει, χωρίς καμία απορία για την τιμή, την ποιότητα ή για το πώς θα πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα στον δικό σας χώρο. Θέλουμε να μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Και αν δεν θέλετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

17 PH PH PH Εξαιρετική ποιότητα σε απίστευτη τιμή Σε όλους τους ανθρώπους αξίζει να έχουν ένα σπίτι που το απολαμβάνουν. Θέλουμε τα προϊόντα μας να σας εμπνέουν, ανέξαρτητα από την οικονομική σας κατάσταση και το μέγεθος του σπιτού σας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα σε προσιτή τιμή αλλά να είναι ταυτόχρονα λειτουργικά, ανθεκτικά και όμορφα.

18 PH Τα πέντε αγαπημένα προϊόντα όλων των εποχών Όλοι μας έχουμε αγαπημένα προϊόντα ΙΚΕΑ. Γι αυτό κι εμείς διαλέξαμε προϊόντα με εικονικό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και ευελιξία που έχουν αγαπηθεί από τους πελάτες μας. Εδώ, θα μοιραστούμε μαζί σας τους λόγους της επιτυχίας αυτών των προϊόντων. Από την έξυπνη σειρά BESTÅ και την κομψή σειρά MALM μέχρι την διαχρονική σειρά HEMNES, ανακαλύψτε γιατί αυτά τα προϊόντα είναι τόσο αγαπητά.

19 PH Νέα προϊόντα Πάντα υπάρχει κάτι νέο στην ΙΚΕΑ. Νέες ιδέες, νέα προϊόντα, νέοι τρόποι να βλέπετε το σπίτι σας. Εδώ, έχουμε διαλέξει ορισμένα νέα προϊόντα, τα οποία θα σας ενθουσιάσουν. Εκτός όμως από τα προϊόντα και τις λύσεις που ανακαλύπτετε στον κατάλογο, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει ιδέες και προϊόντα για το σπίτι σας καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

20 PH PH PH PH PH PH143101

21 Σειρά YPPERLIG PH Σε συνεργασία με τη δανέζικη εταιρεία Hay, σας παρουσιάζουμε μία νέα σειρά που συνδυάζει κομψότητα και λειτουργικότητα, με έντονο το σκανδιναβικό στοιχείο. Αυτό το φθινόπωρο θα σας παρουσιάσουμε 35 νέα προϊόντα που συνδυάζουν απαλές αποχρώσεις, γραμμικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα.

22 Ιστορίες που ξεχωρίζουν Είμαστε περίεργοι για εσάς, τη ζωή σας στο σπίτι αλλά και τι συμβαίνει γενικά στον κόσμο, έξω από τη δική μας φούσκα. Γι αυτό σας ταξιδεύουμε με ιστορίες γύρω από τη διακόσμηση σπιτιού και την καινοτομία στο σχεδιασμό.

23 PH Η IKEA συνεργάζεται με τον Tom Dixon Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία της ΙΚΕΑ με τον Βρετανό σχεδιαστή Tom Dixon. Η συνεργασία αυτή αναθεωρεί όλα όσα ξέρουμε παραδοσιακά για την τέχνη του επίπλου. Ο Dixon και η IKEA αντιμετωπίζουν τον ύπνο και το καθιστικό με μία φρέσκια ματιά και πολλή δημιουργικότητα. Η ονομασία της σειράς, DELAKTIG, περιγράφει τη νέα αυτή διαδικασία. Με έμπνευση από τον τομέα της τεχνολογίας, η oμάδα σχεδίασε ένα κρεβάτι-καναπέ με σκελετό από αλουμίνιο, το οποίο αλλάζει λειτουργία πολύ εύκολα. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία ανοιχτή πλατφόρμα, όπου ο καθένας μπορεί να προσθέσει νέες λειτουργίες. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, σωστά; PH146124

24 Ψηφιακή εμπειρία Η ψηφιακή εφαρμογή για τον Καταλόγο ΙΚΕΑ «ζωντανεύει» δωμάτια και ιδέες. Ανακαλύψτε σε βάθος τις ιστορίες του καταλόγου, τοποθετήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο σπίτι σας, παρακολουθήστε βίντεο με συμβουλές για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Η νέα, εύκολη περιήγηση σας επιτρέπει να βρείτε τα προϊόντα που επιθυμείτε, τα δωμάτια που σας εμπνέουν και τις ιδέες που σας δίνουν το κίνητρο να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Η εφαρμογή του καταλόγου είναι μία απο τις κορυφαίες στο AppStore. Μπορείτε κι εσείς να απολαύστε τη μοναδική αυτή εμπειρία από την άνεση του σπιτιού σας και μάλιστα με πολλούς τρόπους. Μέσω Apple TV, tablet, laptop ή smartphone, συνδεθείτε και ζήστε τη νέα εμπειρία. PH145341

25 Εφαρμογή καταλόγου Περισσότερη έμπνευση, εύκολα & γρήγορα Φέτος, η ψηφιακή εκδοχή του καταλόγου περιλαμβάνει ακόμα περισσότερη έμπνευση. Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική και γι αυτό θέλουμε να ενθουσιαστείτε με την εφαρμογή μας από την πρώτη σας, κιόλας, επαφή. Στην εισαγωγική οθόνη θα βρείτε πλούσιο υλικό που θα σας ενθουσιάσει. Η περιήγηση είναι κωδικοποιημένη βάσει χρωμάτων για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε ό,τι θέλετε, από προϊόντα μέχρι επιπλέον περιεχόμενο. Εφαρμογή σε tablet, desktop και laptop Εφαρμογή σε κινητό

26 Δωμάτια Η εφαρμογή σε tablet, desktop και laptop Εφαρμογή σε κινητό Κάθε παρουσίαση δωματίου περιλαμβάνει μία εισαγωγή και ξεχωρίζει εύκολα από τα υπόλοιπα δωμάτια καθώς κάθε ένα έχει διαφορετικό χρώμα. Εκτός από την εισαγωγή, υπάρχει και μία σύντομη επισκόπηση των εναλλακτικών δωματίων που παρουσιάζονται στην ίδια κατηγορία. Επίσης, για κάθε δωμάτιο θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιστορίες, μέσα από τις οποίες θα ανακαλύψετε συμβουλές, ιδέες, προϊόντα και βίντεο, για ακόμα περισσότερη έμπνευση.

27 Προϊόντα Η εφαρμογή σε tablet, desktop και laptop Εφαρμογή σε κινητό Τα προϊόντα είναι χωρισμένα ανά κατηγορία για να μπορείτε να περιηγείστε εύκολα και να ανακαλύπτετε ιδέες και λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

28 Εάν θέλετε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο για τον κατάλογο, τις ιστορίες, την ψηφιακή εφαρμογή και την κεντρική ιδέα του καταλόγου, δείτε τα βίντεο που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

29 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Inter IKEA Systems B.V Άννα-Κασσάνδρα Χαραμή ΙΚΕΑ Marketing phone: Κατερίνα Κουτσώνη Asset Ogilvy Public Relations phone:

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές Press kit Κατάλογος IKEA 2016 Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές ζί ς! πορσελάνη. w.ikea.gr Ζούμε μαζί Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία. Είναι κάποια μικρά, καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG. Σειρά καθιστικού. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG. Σειρά καθιστικού. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG Σειρά καθιστικού ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon ΜΕΡΗ Πολυθρόνα-πλατφόρμα Κάθισμα 2 θέσεων Κάθισμα 3 θέσεων Πλάτη/μαξιλάρι Μπράτσο/μαξιλάρι Βοηθητικό τραπέζι Φωτιστικό δαπέδου Αφαιρούμενο κάλυμμα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG. Σειρά καθιστικού. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG. Σειρά καθιστικού. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG Σειρά καθιστικού ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon ΜΕΡΗ Πολυθρόνα-πλατφόρμα Κάθισμα 2 θέσεων Κάθισμα 3 θέσεων Πλάτη/μαξιλάρι Μπράτσο/μαξιλάρι Βοηθητικό τραπέζι Φωτιστικό δαπέδου Αφαιρούμενο κάλυμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΜΕΡΗ Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό κάθισμα καναπές-κρεβάτι Γωνιακό κάθισμα Τμήμα σεζλόνγκ Ανοιχτό τμήμα καθίσματος με αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland ΜΕΡΗ Μονάδα καθίσματος Μονάδα καθίσματος με αποθηκευτικό χώρο Μονάδα καθίσματος με κρεβάτι Πλάτη

Διαβάστε περισσότερα

PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Inter IKEA Systems B.V. 2015 Φόρτισε το τηλέφωνό σου εκεί που είσαι! Είτε ψάχνουμε για μια συνταγή με μακαρόνια για το αποψινό μας δείπνο, είτε κουβεντιάζουμε με ένα φίλο ή διαβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Έβδομο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-15 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Έβδομο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη δύναμη της αντίληψης. Θα ανακαλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette. ΜΕΡΗ Πολυθρόνα Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE Πολυμορφικός καναπές ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΜΕΡΗ Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Προσκέφαλο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ YPPERLIG Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ - IKEA ΚΑΙ HAY

ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ YPPERLIG Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ - IKEA ΚΑΙ HAY ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ YPPERLIG Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ - IKEA ΚΑΙ HAY PH146028 YPPERLIG καρέκλα με μπράτσα, εσωτερικού/εξωτερικού χώρου 49,99 Η γοητεία της απλότητας Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τη νέα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIDGA Σύστημα για το κρέμασμα των κουρτινών και των κουρτινών πάνελ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ David Wahl ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει το παράθυρό σας με ακρίβεια προτού ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ NORDLI. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου. ΣΧΕΔΙΟ Ola Wihlborg

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ NORDLI. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου. ΣΧΕΔΙΟ Ola Wihlborg ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ NORDLI Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΣΧΕΔΙΟ Ola Wihlborg ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Καθαρίστε με ένα νωπό πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό

Διαβάστε περισσότερα

IKEA Νέα ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

IKEA Νέα ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 PH129100 IKEA PRESS KIT /ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015/ 1 Inter IKEA Systems B.V. 2015 IKEA Νέα ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 IKEA PRESS KIT /ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015/ 2 PH129101 ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΚΕΑ Αυτό τον Οκτώβρη είμαστε πολύ χαρούμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τρίτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Τρίτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τις 7 συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει

Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει Το δωμάτιο της ζωής σας aby Ο Hans Sandgren Jakobsen φημίζεται για το πάθος που τρέφει στο ξύλο, αλλά και για τη λιτή και ανάλαφρη σχεδιαστική του προσσέγγιση. Πρωταρχικός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ. Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ. Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και στον χώρο σας Χρειάζεστε μια ξαπλώστρα για το μπαλκόνι σας; Μήπως ένα τραπέζι για το επόμενο μπάρμπεκιου που θα οργανώσετε;

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ «Έξυπνος» φωτισμός IKEA, FLOALT, JORMLIEN, SURTE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Αυτό το σύμβολο εμφανίζεται στη συσκευασία κάθε προϊόντος που είναι μέρος του «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Άτοκες Δόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ NORDLI Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ola Wihlborg ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Καθαρίστε με ένα πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες 2015 Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Flexa Baby. - αυτό που τους αξίζει. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - αυτό που τους αξίζει. www.flexaworld.com Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει www.flexaworld.com Το δωμάτιο της ζωής σας aby Ο Hans Sandgren Jakobsen φημίζεται για το πάθος που τρέφει στο ξύλο, αλλά και για τη λιτή και ανάλαφρη σχεδιαστική του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Καθαρίστε με ένα νωπό πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Καθαρίστε τον καθρέφτη

Διαβάστε περισσότερα

DECO Collection

DECO Collection DECO Collection -- 1 -- -- 1 -- Κάθε φορά που ένας επισκέπτης μπαίνει για πρώτη φορά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου αποκτά μια αίσθηση για τον χώρο, η διακόσμηση, οι υφές και η ποιότητα των λευκών ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! O χώρος σας, Οφέλη όπως δεν τον έχετε φανταστεί ξανά! Άνεση στην καθημερινότητα Ασφάλεια, έλεγχος και προστασία Διαμορφώστε την ατμόσφαιρα του χώρου

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! O χώρος σας, όπως δεν τον έχετε φανταστεί ξανά! Το σπίτι σας είναι ο χώρος που ζείτε και θέλετε να είναι άνετο, ασφαλές, λειτουργικό και να προφυλάσσει

Διαβάστε περισσότερα

GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων

GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων R ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.legrand.com.gr Aνακαλύψτε τι θα μπορούσε να κάνει το... σπίτι σας! Ευέλικτη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας Έλεγχος των ρολλών με το πάτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SVALNÄS. Επίτοιχο σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SVALNÄS. Επίτοιχο σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SVALNÄS Επίτοιχο σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η σειρά είναι κατασκευασμένη από μπαμπού, ένα ανθεκτικό φυσικό υλικό με εύκολη φροντίδα. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για τη στερέωση των ορθοστατών

Διαβάστε περισσότερα

4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού

4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού 4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

η αύρα τα ωραιότερα σπίτια Μύκονο, Πάτμο design trends: τιρκουάζ, navy blue, κίτρινο, πράσινο & φρούτα ιουνιοσ 2015

η αύρα τα ωραιότερα σπίτια Μύκονο, Πάτμο design trends: τιρκουάζ, navy blue, κίτρινο, πράσινο & φρούτα  ιουνιοσ 2015 ιουνιοσ 2015 Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ELLE DECORATION No 94 ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 η αύρα του Αιγαίου τα ωραιότερα σπίτια σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάτμο www.elle.gr Μιλάνο 2015 design trends: τιρκουάζ, navy blue, κίτρινο,

Διαβάστε περισσότερα

Tip 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R

Tip 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R Aνακαινίστε το χώρο σας, αναπαλαιώνοντας τα παλιά σας έπιπλα μεν, προσθέτοντας δε μια μοντερνιστική πινελιά ανανέωσης στους τοίχους σας, δημιουργώντας μια mix & match διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ F T A Method Μανώλης Ισχάκης Οδηγίες Χρήσης & Εφαρμογής Δηλώσεων : Επίλεξε μια από τις Δηλώσεις που περιλαμβάνονται παρακάτω και επανέλαβε τις λέξεις κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος /16. Design for the People...

Τεύχος /16. Design for the People... Τεύχος 1 2015/16 Design for the People... Home Hotel Cafe - Restaurant LIVING TODAY Στο βασίλειο του σπιτιού, ο καναπές είναι ο βασιλιάς... Ένας σύγχρονος άνθρωπος περνάει στο σαλόνι του αρκετές ώρες της

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Καθαρίστε με ένα νωπό πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Καθαρίστε τον καθρέφτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ebba Strandmark Παιδικά έπιπλα που μεγαλώνουν και προσαρμόζονται Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, αλλά δε χρειάζεται να ξεπερνούν τα έπιπλά τους. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

112 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ Ν Ο Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ ' 1 1 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ 113

112 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ Ν Ο Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ ' 1 1 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ 113 Ρετιρέ ο παράδεισος ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝΕΣ- ΜΠΟΥΡΓΚ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΗΛΟΥΣ ΦΡΑΚΤΕΣ, ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

AUTUMN HOMES Όταν η πόλη διαμορφώνει την αισθητική σε 6 υπέροχα σπίτια

AUTUMN HOMES Όταν η πόλη διαμορφώνει την αισθητική σε 6 υπέροχα σπίτια ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ 3.00 ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ T16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 18 Ο VINCENT VAN DUYSEN ΜΑΣ ΑΝΟΊΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ ΤΟΥ Τάση Η σημερινή εκδοχή του βιομηχανικού ντιζάιν Όλα όσα πρέπει να ξέρετε Για τα

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

PH IKEA PRESS KIT /ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 / 1. Η σειρά. Inter IKEA Systems B.V ΣΕΙΡΑ IKEA 365+

PH IKEA PRESS KIT /ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 / 1. Η σειρά. Inter IKEA Systems B.V ΣΕΙΡΑ IKEA 365+ PH124589 Η σειρά IKEA PRESS KIT /ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2015 IKEA PRESS KIT / 2 Για την καθημερινή ζωή PH124555 Η καθημερινή μας ζωή, αλλάζει συνεχώς. Η Viveca Olsson υπεύθυνη στρατηγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια 2015 Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

LYCKSELE LÖVÅS Διθέσιος καναπέςκρεβάτι,

LYCKSELE LÖVÅS Διθέσιος καναπέςκρεβάτι, LYCKSELE LÖVÅS Διθέσιος καναπέςκρεβάτι, 142x100x87cm 249 199 Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 13/8/2018 ΜΕΧΡΙ 30/9/2018 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ. .2.3 FORSÅ Φωτιστικό γραφείου, Υ35cm 19,99 14, 99 Ξεκινάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας

Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛ Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας Περιβάλλον Ύπνου Gevorest Ο χώρος που κοιμόμαστε πρέπει να είναι ελκυστικός και να τηρεί προϋποθέσεις που ηρεμούν το σώμα και το μυαλό σας. Ένας

Διαβάστε περισσότερα

Hug4Dogs.com. Μωρά και Σκυλιά

Hug4Dogs.com. Μωρά και Σκυλιά Μωρά και Σκυλιά Ο ερχομός ενός μωρού στην οικογένεια είναι μία συναρπαστική αλλά συγχρόνως και πολυάσχολη εποχή. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές για τον καθένα και αυτό περιλαμβάνει και τα κατοικίδια ζώα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια 2017 Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες Υπέροχα τραπέζια για υπέροχες στιγμές Φαγητό, κουβέντα, παιχνίδια, διάβασμα. Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή μία γιορτή για όλη την οικογένεια. Ζούμε μαζί μεγάλο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων.

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Ο καφές πρέπει να είναι τόσο ζεστός, όσο τα φιλιά μιας κοπέλας την πρώτη μέρα, τόσο γλυκός, όσο οι νύχτες στην αγκαλιά της και τόσο μαύρος, όσο η γνώμη της μητέρας

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ 1 of 18 4/16/2015 4:11 PM ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει διάφορες ενότητες για τα ψηφιακά παιχνίδια που παίζονται σε συσκευές κινητής τεχνολογίας και ειδικότερα

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue LIGHTSTRIP PLUS, ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΕ/ΗΒ Έμμεσος φωτισμός Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε ένα LightStrip Plus στο σύστημα Philips Hue και δημιουργήστε μια καθηλωτική

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο)

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) - Με πόσους τρόπους μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία; - Μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο. - Μπορούμε να την γράψουμε. - Μπορούμε να τη ζωγραφίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ρυθμιζόμενος ορθοστάτης πρέπει να στερεωθεί στην οροφή. Η πλαϊνή μονάδα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Συσκευασία με ταινία LED LightStrip Plus 2 μέτρων +1 μέτρου Ταινία LED Lightstrip 2 μέτρα +1 μέτρο 1 εξωτερική μονάδα τροφοδοσίας συμπεριλαμβάνεται 1 γωνιακή

Διαβάστε περισσότερα

Positive living. Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης. Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ. Στοκχόλμη Design Week 2012

Positive living. Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης. Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ. Στοκχόλμη Design Week 2012 ΜαΪοσ 2012 50 casaviva Μαϊοσ 2012 Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης Στοκχόλμη Design Week 2012 Ανταπόκριση από το Μιλάνο των Σκανδιναβών Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ Positive

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα

Διαβάστε περισσότερα

http://ikea.gr/ Sunday 28th of September 2014 06:37:12 PM Document generated by http://siteoid.com/

http://ikea.gr/ Sunday 28th of September 2014 06:37:12 PM Document generated by http://siteoid.com/ Χρησιµοποιούµε cookies για να διασφαλίσουµε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εµπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα µας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθµίσεις σας, συµφωνείτε να λαµβάνετε όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση:

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση: από το 1985 Φιλοσοφία Η εταιρία SoWooden ιδρύθηκε το 1985 από τους Πασιούδη Απόστολο και Αρβανίτη Παύλο με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, ποιοτικών επίπλων. Παρά τη βιομηχανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop computers), φορητούς υπολογιστές (laptops ή notebooks),

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Τίτλος: Ιστορίες δωματίων Βαθμίδα: 2 Τάξη: Ε Διάρκεια: 6 Χ 80 Περιγραφή Ενότητας Οι μαθητές και οι μαθήτριες μέσα από διάφορες δραστηριότητες που αφορούν στο δωμάτιό τους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ρυθμιζόμενος ορθοστάτης πρέπει να στερεωθεί στην οροφή. Η πλαϊνή μονάδα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΕΣ -ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Μ Α Θ Η Μ Α 9 Φ Ι Ο Ρ Ε Ν Τ Ι Ν Α Π Ο Υ Λ Λ Η

ΣΤΡΕΣ -ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Μ Α Θ Η Μ Α 9 Φ Ι Ο Ρ Ε Ν Τ Ι Ν Α Π Ο Υ Λ Λ Η ΣΤΡΕΣ -ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Μ Α Θ Η Μ Α 9 Φ Ι Ο Ρ Ε Ν Τ Ι Ν Α Π Ο Υ Λ Λ Η 1 ΔΟΜΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Τεχνικές αντιμετώπισης στρες Διαχείριση χρόνου Μελέτη περίπτωσης 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τεχνικές διαχείρισης του στρες είναι ποικίλες

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Ιόλη. Πως σας ήρθε η ιδέα;

Ιόλη. Πως σας ήρθε η ιδέα; Ιόλη Πως σας ήρθε η ιδέα; Μ.Τ.: Όπως γράφω και στο τέλος του βιβλίου, είχα γνωρίσει την κυρ Αγγέλω, την έζησα για αρκετά χρόνια και μου γεννήθηκε η επιθυμία να γράψω ένα μυθιστόρημα με εκείνην ως πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115 Το βιβλίο της Μ Γεια σας με λένε Μ. Είμαι 9 χρονών και μένω στο με τους γονείς μου και τα 2 αδέρφια μου, τον Γιάννη που είναι 10 και τον Βασίλη που είναι 3. Έχω κι ένα σκυλάκι που το λένε Κάντι και είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Με τους μαθητές τις μαθήτριες και τη δασκάλα της P2ELa 2013-2014 Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μια μέρα ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλα τα παιδικά προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί και υποβληθεί σε αναλύσεις για πιθανούς κινδύνους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είναι σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Μια πρόταση διαχωριστικού στο καθιστικό για οπτική απομόνωση της πόρτας υπνοδωματίου

Μια πρόταση διαχωριστικού στο καθιστικό για οπτική απομόνωση της πόρτας υπνοδωματίου Μια πρόταση διαχωριστικού στο καθιστικό για οπτική απομόνωση της πόρτας υπνοδωματίου 1 / 10 Στο καθιστικό της κ. Δέσποινας υπάρχει μία πόρτα, που οδηγεί στο γραφείο και βρίσκεται απέναντι από τον καναπέ

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA Σύστημα αποθήκευσης ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι αυτό απαιτούνται διαφορετικοί μηχανισμοί στήριξης. Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Μια μέρα στη ζωή μιας γυναίκας που φτιάχνει «μαρτενίτσες»

Μια μέρα στη ζωή μιας γυναίκας που φτιάχνει «μαρτενίτσες» Μια μέρα στη ζωή μιας γυναίκας που φτιάχνει «μαρτενίτσες» Ονομάζομαι Μαρία, είμαι συνταξιούχα, και κατασκευάζω «μαρτενίτσες» από χόμπι αλλά και για ένα μικρό εισόδημα. Πρώτα, όμως, θα σας εξηγήσω τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ: «Η επιτυχία της Στιγμούλας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να σπρώχνω τα όριά μου κάθε φορά ακόμα παραπέρα»

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ: «Η επιτυχία της Στιγμούλας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να σπρώχνω τα όριά μου κάθε φορά ακόμα παραπέρα» Ημερομηνία 27/11/2015 Μέσο trikalakids.gr Συντάκτης Link http://www.trikalakids.gr/bookcorner/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd %CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%B7- %CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-

Διαβάστε περισσότερα

konstantaras handmade furniture Kids Room

konstantaras handmade furniture Kids Room konstantaras handmade furniture Kids Room z c f C Μια υπέροχη συλογή με ποιοτικές δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη για τους μικρούς μας φίλους. 2 Παλάτι 3 Δημιουργήσαμε για τους μικρούς μας βασιλιάδες και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΜΣ 542 - ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Χειμερινό Εξάμηνο 2015-2016 ΕΡΓΑΣΙΑ 2 Σχεδίαση Εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό. Μετά σκουπίστε το άμεσα με ένα καθαρό πανί, για να εμποδίσετε τη διείσδυση της υγρασίας στο έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Οδηγός αγοράς PLATSA Σύστημα αποθήκευσης Φροντίδα και καθάρισμα Καθαρίστε με ένα πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Συναρμολόγηση ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Μη βάζετε κανόνες στο παιχνίδι. Σειρά LUSTIGT ΣΕΙΡΑ LUSTIGT / IKEA PRESS KIT / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 / 1. Inter IKEA Systems B.V. 2018

Μη βάζετε κανόνες στο παιχνίδι. Σειρά LUSTIGT ΣΕΙΡΑ LUSTIGT / IKEA PRESS KIT / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 / 1. Inter IKEA Systems B.V. 2018 Μη βάζετε κανόνες στο παιχνίδι Σειρά ΣΕΙΡΑ / IKEA PRESS KIT / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 / 1 Παίζουμε μαζί μικροί και μεγάλοι Το ταξίδι του παιχνιδιού συνεχίζεται στην IKEA με τη σειρά. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

Με πρωταγωνιστή τη θέα

Με πρωταγωνιστή τη θέα 222 TA TA ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ KAΛYTEPA ΣΠITIA THΣ THΣ KYΠPOY 223 Με πρωταγωνιστή τη θέα Κείμενο/STyling Παυλίνα Τελεβάντου Φωτογραφία ΝταΪνα Κάπρου TA TA ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ KAΛYTEPA ΣΠITIA THΣ THΣ KYΠPOY 225 224 Ένα διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιούμε ποιοτικό βαμβάκι που παράγεται από πιο βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας

Χρησιμοποιούμε ποιοτικό βαμβάκι που παράγεται από πιο βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας IKEA PRESS KIT / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2015 Χρησιμοποιούμε ποιοτικό βαμβάκι που παράγεται από πιο βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας Better Cotton Initiative IKEA PRESS KIT / 2 PE419561 ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ (108) Ηµεροµηνία και

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Αξιολόγηση Ικανοτήτων Αξιολόγηση Ικανοτήτων Γενική Περιγραφή της Ενότητας: Αυτή η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση των ηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα