ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 121. Εγχειρίδιο Χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 121. Εγχειρίδιο Χρήσης"

Transcript

1 ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 121 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς όλες τις προφυλάξεις και οδηγίες χρήσης του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

2

3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΙΣΧΥΣ ΜΟΤΕΡ: 2.0 HP (4.0 HP PEAK) ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ: Οθόνη LED 3 ενδείξεων TAXYTHTA: km/h ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ: Χρόνος, Ταχύτητα, Απόσταση, Θερμίδες, Προγράμματα, Λιπομέτρηση ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ: Χειροκίνητη αναδίπλωση, χωρίς αμορτισέρ αερίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ: 8 Προκαθορισμένα Προγράμματα, Χειροκίνητο Πρόγραμμα ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΙΜΑΝΤΑ: 120 Χ 40 cm ΚΛΙΣΗ: Χειροκίνητη κλίση, 3 επιπέδων ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗ: ΠΑΧΟΣ ΔΑΠΕΔΟΥ: ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 100 kg 18 mm μπουτόν χειρολαβής ρύθμισης ταχύτητας, START/STOP Εύκολο στην συναρμολόγηση από τον χρήστη χωρίς εργαλεία

4 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις Ασφαλείας 2-3 Οδηγίες Συναρμολόγησης 4-6 Οδηγίες Λειτουργίας 7-10 Πώς να διπλώσετε τον διάδρομο για μετακίνηση 11 Προτεινόμενες Διατάσεις Συντήρηση Οδηγός Αντιμετώπισης Βλαβών 16-17

5 2 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν, θα πρέπει πάντα να ακολουθούνται οι βασικές προφυλάξεις ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων και των παρακάτω: Προσοχή Για να μειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. 1. Αποσυνδέετε πάντα τον διάδρομο από την πρίζα αμέσως μετά την χρήση και πριν τον καθαρίσετε. Προειδοποίηση Για να μειώσετε τον κίνδυνο εγκαύματος, φωτιάς, ηλεκτροπληξίας ή σωματικού τραυματισμού: 1. Το προϊόν δεν θα πρέπει να μένει ανεπιτήρητο όταν είναι συνδεμένο στην πρίζα. Αποσυνδέστε τον διάδρομο από την πρίζα όταν δεν χρησιμοποιείται. 2. Η κοντινή επιτήρηση είναι απαραίτητη όταν ο διάδρομος χρησιμοποιείται από παιδιά ή δίπλα σε παιδιά, από άτομα με αναπηρία ή άτομα με ειδικές ανάγκες. 3. Βεβαιωθείτε να χρησιμοποιείτε το προϊόν μόνο για την χρήση που προορίζεται όπως περιγράφεται σε αυτό το εγχειρίδιο. Μην χρησιμοποιήσετε κανένα παρελκόμενο που δεν συνιστάται από τον κατασκευαστή για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος. 4. Μην θέσετε ποτέ τον διάδρομο σε λειτουργία εάν έχει κατεστραμμένο καλώδιο ή πρίζα, σε περίπτωση που δεν λειτουργεί σωστά, εάν έχει βλάβη ή έχει πέσει σε νερό. Παρακαλούμε σε τέτοια περίπτωση να απευθυνθείτε άμεσα στο Τεχνικό Τμήμα των X-TREME STORES A.E. 5. Μην σηκώνετε τον διάδρομο από το καλώδιο τροφοδοσίας ή χρησιμοποιείτε το καλώδιο ως λαβή. 6. Κρατήστε το καλώδιο μακριά από θερμές επιφάνειες ή από ζεστό έδαφος. 7. Μην λειτουργείτε ποτέ τον διάδρομο με μπλοκαρισμένους αεραγωγούς. Κρατήστε τους αεραγωγούς χωρίς χνούδια, τρίχες, κλπ. 8. Μην ρίχνετε ή βάζετε αντικείμενα στα ανοίγματα του διαδρόμου. 9. Μην τον τοποθετήσετε ή λειτουργήσετε σε εξωτερικό χώρο. 10. Μην τον λειτουργήσετε όπου έχει γίνει χρήση αεροζόλ (σπρέι) ή σε χώρο με χαμηλό οξυγόνο. 11. Πριν απενεργοποιήσετε τον διάδρομο, γυρίστε όλες τις λειτουργίες στην θέση off και μετά αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα. 12. Συνδέστε τον διάδρομο μόνο σε κατάλληλα γειωμένη υποδοχή. 13. Εάν ο διάδρομος είναι αναδιπλούμενος, όταν ο χρήστης ολοκληρώσει την χρήση του στον διάδρομο, η κλίση του διαδρόμου θα πρέπει να επιστρέψει στην αρχική χαμηλότερη θέση. 14. Όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί τον διάδρομο, δεν μπορεί να διπλωθεί ο διάδρομος ταυτόχρονα. 15. Διατηρείστε απόσταση ασφαλείας γύρω από τον διάδρομο 2000mm x 1000mm. 16. Αυτό το προϊόν προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. 17. Για διαδρόμους που διαθέτουν την δυνατότητα διπλώματος και ηλεκτρική κλίση, βεβαιωθείτε ότι η κλίση είναι στο 0 πριν διπλώσετε τον διάδρομο. (Για να αποφευχθεί η ανάμιξη εξαρτημάτων). 18. Σταματήστε την χρήση του διαδρόμου αμέσως εάν νιώσετε αίσθημα λιποθυμίας, ζαλάδας, ή δυσκολία στην αναπνοή. 19. Να φοράτε τα κατάλληλα ρούχα όταν χρησιμοποιείται τον διάδρομο. Μην φοράτε χαλαρά ρούχα που μπορούν να πιαστούν στον διάδρομο. Αθλητική ενδυμασία προτείνεται και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Να φοράτε πάντα αθλητικά παπούτσια. Μην χρησιμοποιείτε τον διάδρομο με γυμνά πόδια, ή φορώντας μόνο κάλτσες ή σανδάλια.

6 3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΙΩΣΗΣ Τα προϊόντα θα πρέπει πρώτα να γειώνονται. Εάν προκύψει κάποια δυσλειτουργία ή βλάβη, η γείωση θα παρέχει ασφάλεια δημιουργώντας την μικρότερη δυνατή απόσταση από τον ρευματολήπτη για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με ένα καλώδιο που έχει αγωγό γείωσης εξοπλισμού και βύσμα γείωσης. Το βύσμα πρέπει να συνδεθεί σε κατάλληλη πρίζα, η οποία είναι σωστά εγκατεστημένη και γειωμένη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς κώδικες και διατάγματα. ΚΙΝΔΥΝΟΣ Λανθασμένη σύνδεση του αγωγού γείωσης του εξοπλισμού μπορεί να οδηγήσει σε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Ελέγξτε με ένα εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο ή τεχνικό, αν έχετε αμφιβολίες για το κατά πόσον τα προϊόντα είναι κατάλληλα γειωμένα. Μην τροποποιείτε το φις που παρέχεται με το προϊόν - αν δεν ταιριάζει στην πρίζα, εγκαταστήστε την κατάλληλη υποδοχή με εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Το προϊόν είναι για χρήση τάσης volt και έχει ένα γειωμένο βύσμα το οποίο μοιάζει με το βύσμα που φαίνεται στην εικόνα. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι συνδεδεμένο σε πρίζα που είναι ίδια διαμορφωμένη όπως το βύσμα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αντάπτορα για αυτό το προϊόν. Εικόνα Μέθοδοι Γείωσης ΓΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΙΖΑ ΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΕΙΡΟΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΑΝ: Ο διάδρομος γυμναστικής τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή εκτεθεί σε ήλιο και σκόνη. Η σκόνη και τα χνούδια εισέρχονται μέσω του ιμάντα βαδίσματος στα εσωτερικά μηχανικά μέρη του μηχανήματος προκαλώντας σοβαρές βλάβες. Διατηρείται καθαρό τον διάδρομο από σκόνη και χνούδια. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για πρόκληση βλάβης που οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος και μη τήρηση των οδηγιών χρήσης.

7 4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ: ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ No. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΜ 1 Κεντρικό Πλαίσιο 1 set 2 Σωλήνας Βάσης 2 pcs 3 Κλειδί Ασφαλείας 1 pc 4 Πακέτο εργαλείων εγκατάστασης 1 set

8 5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Βήμα 1: Αφού ανοίξετε την κούτα συσκευασίας, βγάλτε έξω την προ-συναρμολογημένη κεντρική βάση διαδρόμου και ακουμπήστε την στο έδαφος Βήμα 2:Τοποθετήστε στο έδαφος την πλατφόρμα Όπως δείχνουν οι εικόνες, τραβήξτε τον μοχλό ασφαλείας και κατεβάστε στο έδαφος την πλατφόρμα, αυτό το βήμα απαιτεί ένα ακόμα άτομο για να κρατάει το υποστήριγμα πριν κατεβάσετε την πλατφόρμα. Βήμα 3:Συναρμολογήστε την προέκταση σωλήνα της βάσης διαδρόμου. Υπάρχουν 2 προεκτάσεις σωλήνα της βάσης που πρέπει να συναρμολογηθούν στον διάδρομο, όπως δείχνει η εικόνα, βρείτε τον δεξί σωλήνα και εισάγετε τον σωλήνα στην βάση, και κατόπιν, ασφαλίστε τον σωλήνα της βάσης σφίγγοντας την βίδα του μοχλού.

9 6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Βήμα 4:Ασφαλίστε την κονσόλα Όπως δείχνει η εικόνα, ασφαλίστε την κονσόλα με το υποστήριγμα σφίγγοντας την βίδα μοχλού. Βήμα 5: Τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στην κονσόλα όπως φαίνεται στην εικόνα Βήμα 6:Τελικοί έλεγχοι. 1. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι βίδες είναι επαρκώς σφιγμένες. 2. Συνδέστε τον διάδρομο σε πρίζα τροφοδοσίας 220V-240V AC. 3. Θέστε σε λειτουργία τον διάδρομο χωρίς να ανέβετε για 10 λεπτά. 4. Ελέγξτε εάν ο ιμάντας κινείται ομαλά, και ελέγξτε εάν η ένταση του ιμάντα είναι η κατάλληλη για χρήση.

10 7 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ A. Εξασκηθείτε στο να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε από τον διάδρομο πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα εκγύμνασής σας. B. Συνδέστε το Κλειδί Ασφαλείας στο Καντράν (ο διάδρομος δεν θα λειτουργήσει χωρίς το Κλειδί Ασφαλείας). Τοποθετήστε το άλλο άκρο του Κλειδιού Ασφαλείας στα ρούχα σας πριν την προπόνηση για να διασφαλίσετε ότι o διάδρομος θα σταματήσει σε περίπτωση που ο χρήστης κατά λάθος παραπατήσει εκτός διαδρόμου. C. Εάν ο χρήστης πέσει από τον διάδρομο, το κλειδί ασφαλείας θα αποσυνδεθεί από το καντράν και ο διάδρομος θα σταματήσει αμέσως, για να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός. D. Μην στέκεστε στον ιμάντα κίνησης καθώς ξεκινάτε τον διάδρομο. Σταθείτε στα πλαϊνά αντιολισθητικά πέλματα. E. Ο Διάδρομος θα ξεκινήσει από 1.0KM/H κατόπιν αντίστροφης μέτρησης 5, 4, 3, 2, 1,. Εάν είστε νέος χρήστης, διατηρήστε χαμηλή ταχύτητα και κρατηθείτε από τις χειρολαβές έως ότου εξοικειωθείτε. ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΘΟΝΗΣ TIME (ΧΡΟΝΟΣ): Συσσωρεύει τον συνολικό χρόνο άσκησης από 0:00 έως 99:59 λεπτά. PULSE (ΠΑΛΜΟΙ): Όταν ανιχνευθεί ένας παλμός πιάνοντας τις μεταλλικές επαφές στις χειρολαβές, θα εμφανιστεί η τρέχουσα καρδιακή συχνότητα σας σε παλμούς ανά λεπτό από 50 έως 200. SPEED (ΤΑΧΥΤΗΤΑ): Δείχνει την τρέχουσα ταχύτητα του ιμάντα ξεκινώντας από 1,0 χιλιόμετρα / ώρα έως 14,0 χιλιόμετρα / ώρα. CALORIES (ΘΕΡΜΙΔΕΣ): Συσσωρεύει την κατανάλωση θερμίδων του χρήστη κατά τη διάρκεια της άσκησης. Μέγιστη Τιμή είναι 999 kcal. DISTANCE (ΑΠΟΣΤΑΣΗ): Συσσωρεύει την συνολική απόσταση προπόνησης από 0,0 έως 99,9 χιλ. μετρώντας προς τα πάνω. Συσσωρεύει την συνολική απόσταση προπόνησης από 0,5 έως 99,9 χιλ. μετρώντας προς τα κάτω Οι παλμοί με την ταχύτητας (PULSE/SPEED) μοιράζονται την ίδια οθόνη ενδείξεων, όπου πάντα εμφανίζει τα δεδομένα ταχύτητας (SPEED), και μόνο όταν το καντράν ανιχνεύει την καρδιακή συχνότητα η οθόνη ενδείξεων θα δείχνει τα δεδομένα παλμών.

11 8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 1. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν είναι αναμμένο ή θα εμποδίσει την κίνηση του διαδρόμου. 2. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και ενεργοποιήστε το διάδρομο (ΟΝ), όλα τα παράθυρα θα δείχνουν "Ε-07". 3. Σταθείτε με τα πόδια στα πλαϊνά αντιολισθητικά πέλματα του διαδρόμου. 4. Τοποθετήστε το κλιπ κλειδί ασφαλείας σε τμήμα των ενδυμάτων σας. 5. Βάλτε το κλειδί ασφαλείας στην οπή κλειδιού ασφαλείας στην κονσόλα, και στη συνέχεια ο διάδρομος θα είναι σε κατάσταση εκκίνησης / ετοιμότητας (start/ready). 6. Υπάρχουν τρία κουμπιά και στις δύο χειρολαβές, δεξιά είναι το STOP και το SPEED + / -, αριστερά είναι START και SPEED + / -, και θα εκτελούν τις ίδιες λειτουργίες όπως το STOP, START και SPEED + / - κουμπιά στο καντράν. 7. Κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, όταν πατάτε το κουμπί STOP, ο διάδρομος θα παύσει την προπόνησή σας, εάν πατήσετε το START, το καντράν θα συνεχίσει την προπόνηση σας, αλλά αν πατήσετε το STOP ξανά, ο διάδρομος θα γυρίσει στην κατάσταση εκκίνησης / ετοιμότητας (start/ready). 8. Έχετε δύο επιλογές για να ξεκινήσετε την προπόνησή σας: A.QUICK START Απλά πατήστε το κουμπί START για να ξεκινήσετε προπόνηση. B. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Επιλέξτε το χειροκίνητο πρόγραμμα (manual program) πατώντας το κουμπί MODE ή τα κουμπιά PROGRAM για να εισάγετε το χειροκίνητο πρόγραμμα (manual) ή ένα από τα 8 προκαθορισμένα προγράμματα (preset program). ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΒΗΜΑ 1: Συνδέστε το κλειδί ασφαλείας για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Ο διάδρομος τότε θα είναι σε κατάσταση εκκίνησης / ετοιμότητας (start/ready). ΒΗΜΑ 2: Πατήστε το κουμπί START για να ξεκινήσει η κίνηση του ιμάντα, μετά από τριών δευτερόλεπτων αντίστροφη μέτρηση. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά FAST και SLOW για να ρυθμίσετε την επιθυμητή ταχύτητα, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η ταχύτητα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί από τα κουμπιά και στις δύο χειρολαβές. Βήμα 3: Για ανίχνευση παλμών, απλά πιάστε τις μεταλλικές επαφές στις χειρολαβές. Μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα η οθόνη για να φτάσει τον πραγματικό αριθμό. Η καρδιακή συχνότητα θα πρέπει να εμφανίζεται στο παράθυρο PULSE. ΒΗΜΑ 4: Πατήστε το κουμπί STOP για να διακόψετε την προπόνηση σας ή τραβήξετε κλειδί ασφάλειας μακριά από τη θέση του για να απενεργοποιηθεί το καντράν, όλα τα παράθυρα στην οθόνη θα δείχνουν «Ε-07» μετά αφού τραβήξετε την ασφάλεια. ΒΗΜΑ 5: Κατά τη διάρκεια της ταχείας έναρξης λειτουργίας, οι ενδείξεις TIME, CALORIE και DISTANCE θα μετράνε προς τα επάνω. ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, μία από τις ενδείξεις DISTANCE (απόσταση), CALORIES (θερμίδες) ή TIME (χρόνος) καθορίζεται ως αντίστροφη μέτρηση για την προπόνηση σας, οι υπόλοιπες θα μετράνε προς τα πάνω κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Όταν μία αντίστροφη μέτρηση φτάσει στο μηδέν, το πρόγραμμα θα πρέπει να τελειώσει και θα σταματήσει η κίνηση του ιμάντα. Εάν θέλετε να συνεχίσετε, πατήστε το κουμπί START για να ξεκινήσει η κίνηση του ιμάντα μετά από τριών δευτερολέπτων μέτρηση προς τα κάτω.

12 9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BHMA 1: Συνδέστε το Κλειδί Ασφαλείας για να ενεργοποιήσετε την οθόνη, ο διάδρομος τότε θα είναι στην θέση εκκίνησης/ετοιμότητας (start/ready). BHMA 2: Πατήστε το κουμπί MODE για την ένδειξη PULSE/SPEED και πατήστε το κουμπί MODE ξανά για να επιλεγεί το χειροκίνητο πρόγραμμα (manual), το παράθυρο ενδείξεων PULSE/SPEED θα δείχνει H 1, και το παράθυρο ένδειξης TIME θα δείχνει 15:00, πατήστε τα κουμπιά FAST και SLOW για να θέσετε αντίστροφη μέτρηση χρόνου (TIME) από 5:00 λεπτά έως 99:00 λεπτά. Εάν δεν επιθυμείτε να θέσετε τον χρόνο (TIME) για αντίστροφη μέτρηση και θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω, τότε ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ τα κουμπιά FAST και SLOW για να ρυθμίσετε τον χρόνο TIME, αλλά πατήστε απευθείας το κουμπί MODE, και το παράθυρο παλμών/ταχύτητας PULSE/SPEED θα δείχνει την ένδειξη H 2, το παράθυρο της απόστασης DISTANCE θα δείχνει την ένδειξη 1.0, και τότε θα μπορείτε να ρυθμίσετε αντίστροφη μέτρηση απόστασης DISTANCE από 1.0KM KM. Εάν δεν επιθυμείτε να ρυθμίσετε αντίστροφη μέτρηση απόστασης DISTANCE και να προχωρήσετε παρακάτω, τότε ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ τα κουμπιά FAST & SLOW για να ρυθμίσετε την απόσταση DISTANCE, αλλά πατήστε απευθείας το κουμπί MODE ξανά, και το παράθυρο παλμών/ταχύτητας PULSE/SPEED θα εμφανίσει την ένδειξη H 3, το παράθυρο θερμίδων CALORIE θα εμφανίσει την ένδειξη 50, και τότε μπορείτε να ρυθμίσετε αντίστροφη μέτρηση θερμίδων CALORIE από 10 KCAL έως 999 KCAL. BHMA 3: Αφού ολοκληρώσετε την ρύθμιση επιλογής αντίστροφης μέτρησης του προγράμματος εκγύμνασής σας, πατήστε το κουμπί START για να ξεκινήσει να κινείται ο ιμάντας μετά από μία 5λεπτη αντίστροφη μέτρηση. BHMA 4: Κατά την διάρκεια του προγράμματος μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα πατώντας τα κουμπιά FAST & SLOW. Η ταχύτητα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί από τα κουμπιά των δύο χειρολαβών. BHMA 5: Πατήστε το κουμπί STOP για προσωρινή παύση της εκγύμνασής σας ή τραβήξτε το κλειδί ασφαλείας από την θέση του για να απενεργοποιηθεί το καντράν, το παράθυρο της οθόνης θα δείχνει την ένδειξη E-07 αμέσως μόλις βγάλετε το κλειδί ασφαλείας. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Όλα τα προκαθορισμένα προγράμματα είναι χωρισμένα με βάση τον χρόνο σε 30 τμήματα. Η ταχύτητα είναι προκαθορισμένη σε κάθε τμήμα. Ο χρόνος που μεσολαβεί στα 30 τμήματα σε κάθε πρόγραμμα θα τακτοποιείται αυτόματα ανάλογα με τον χρόνο που έχετε ορίσει για την προπόνησή σας. Βήμα 1: Συνδέστε το Κλειδί Ασφαλείας για να ενεργοποιήσετε την οθόνη; ο διάδρομος τότε θα είναι σε κατάσταση εκκίνησης/ετοιμότητας (start/ready). Βήμα 2: Πατήστε το κουμπί PROG για να περιηγηθείτε στα 8 προκαθορισμένα προγράμματα, ένα πρόγραμμα θα επιλεχθεί όταν θα πατήσετε το κουμπί PROG, οι αριθμοί των προγραμμάτων P1 - P8 θα εμφανίζονται στην οθόνη παλμών/ταχύτητας PULSE/SPEED, ο χρόνος που έχει παρέλθει θα εμφανίζεται στο παράθυρο χρόνου (ΤΙΜΕ), αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα, και στη συνέχεια, πάτε να ορίσετε το χρόνο που έχει παρέλθει για κάθε πρόγραμμα. Βήμα 3: Η προκαθορισμένη τιμή του παρερχόμενου χρόνου του κάθε προγράμματος είναι 15:00 λεπτά, και μπορεί να ρυθμιστεί από 5:00 έως 99:00 λεπτά. Πατήστε τα κουμπιά FAST και SLOW για να ρυθμίσετε τον παρερχόμενο χρόνο, και πατήστε το κουμπί START για αποδοχή και ξεκινήστε την προπόνησή σας. Βήμα 4: Κατά την διάρκεια του προγράμματος, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα SPEED πατώντας τα κουμπιά FAST & SLOW. Η ταχύτητα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί από τα κουμπιά και στις δύο χειρολαβές. Ωστόσο, η ταχύτητα SPEED που προσαρμόζετε θα είναι αποτελεσματική μόνο για το τρέχον τμήμα, αφού τελειώσει το τμήμα, η ταχύτητα θα προσαρμοστεί στις προκαθορισμένες τιμές. STEP 5: Πατήστε το πλήκτρο STOP για να διακόψετε την προπόνηση σας ή τραβήξτε το κλειδί ασφάλειας από τη θέση του για να απενεργοποιήσετε το καντράν, και όλα τα παράθυρα θα δείχνουν «Ε-07» αφού τραβήξετε το κλειδί ασφάλειας.

13 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΛΜΩΝ (PULSE) Το παράθυρο PULSE/ SPEED στο καντράν σας λειτουργεί σε συνδυασμό με τους αισθητήρες καρδιακών παλμών και στις δύο χειρολαβές. Όταν είστε έτοιμοι να διαβάσετε το σφυγμό σας: 1. Τοποθετήστε τα χέρια σας σταθερά στους αισθητήρες καρδιακών παλμών. Για πιο ακριβή ανίχνευση, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια. 2. Η εκτιμώμενη καρδιακή συχνότητα θα εμφανίζεται στο παράθυρο PULSE / SPEED περίπου μετά από 10 δευτερόλεπτα αφού πιάσετε τους αισθητήρες παλμών. 3. Αυτή η εκτίμηση δεν είναι ακριβής και τα άτομα με ιατρικές παθήσεις ή / και μια συγκεκριμένη ανάγκη για ακριβή παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας δεν πρέπει να βασίζεται σε παρεχόμενες εκτιμήσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών δεν είναι ιατρική συσκευή. Διάφοροι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την ακρίβεια των ενδείξεων. Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών προορίζεται μόνο ως βοήθημα κατά την διάρκεια της άσκησης για να παρακολουθείτε σε γενικές γραμμές την καρδιακή σας συχνότητα. ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Κάθε πρόγραμμα χωρίζεται σε 30 τμήματα. Η ταχύτητα σε κάθε τμήμα έχει προκαθοριστεί από το εργοστάσιο. Prog TIME P1 Speed P2 Speed P3 Speed P4 Speed P5 Speed P6 Speed P7 Speed P8 Speed

14 11 ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΠΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΠΛΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Πριν διπλώσετε τον διάδρομο, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να μπορείτε να σηκώσετε με ασφάλεια 20kg για να μπορέσετε να σηκώσετε, να κατεβάσετε ή να μετακινήσετε τον διάδρομο. 1. Κρατήστε τον διάδρομο με τα χέρια σας στην θέση που δείχνει η εικόνα δεξιά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειώσετε την πιθανότητα τραυματισμού, λυγίστε τα γόνατά σας και κρατήστε την πλάτη σας ίσια. Όπως σηκώνετε τον διάδρομο βεβαιωθείτε ότι τον σηκώνετε βάζοντας δύναμη στα πόδια και όχι στην μέση. Σηκώστε τον διάδρομο έως ότου η πλατφόρμα κίνησης να κρατιέται σταθερά από τον κύλινδρο όπως δείχνει η εικόνα. 2. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε τον διάδρομο για χρήση, τραβήξτε πρώτα τον μοχλό αποθήκευσης όπως δείχνει η εικόνα και κατόπιν κατεβάστε την πλατφόρμα αργά στο έδαφος. ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ 1. Κρατήστε τις χειρολαβές όπως φαίνεται και τοποθετείστε το πόδι σας πάνω στην ρόδα. 2. Γείρετε τον διάδρομο προς τα πίσω έως ότου να μετακινείται άνετα στις ρόδες. Προσεκτικά μετακινείστε τον διάδρομο στην επιθυμητή θέση. Μην μετακινήσετε ποτέ τον διάδρομο χωρίς να τον έχετε γείρει προς τα πίσω. Για να μειώσετε το ρίσκο τραυματισμού, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν μετακινείτε τον διάδρομο. Μην επιχειρήσετε να μετακινήσετε τον διάδρομο σε άνιση επιφάνεια. 3. Τοποθετήστε το ένα σας πόδι στην ρόδα, και κατεβάστε προσεκτικά τον διάδρομο έως ότου βρεθεί στην θέση αποθήκευσης.

15 12 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ Ένα επιτυχημένο πρόγραμμα άσκησης αποτελείται από το ζέσταμα, την αερόβια άσκηση, και το στάδιο χαλάρωσης. Κάντε όλο το πρόγραμμα τουλάχιστον δύο και κατά προτίμηση τρεις φορές την εβδομάδα, κάνοντας ανάπαυση για μία μέρα μεταξύ των προπονήσεων. Μετά από λίγους μήνες, μπορείτε να αυξήσετε τις προπονήσεις σας σε τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα. Η προθέρμανση είναι ένα σημαντικό μέρος της προπόνησής σας, και θα πρέπει να αποτελεί το ξεκίνημα κάθε προπόνησης. Προετοιμάζει το σώμα σας για πιο εντατική άσκηση ζεσταίνοντας και τεντώνοντας τους μυς σας, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και τους καρδιακούς παλμούς, και την παροχή περισσότερου οξυγόνου στους μυς σας. Στο τέλος της προπόνησής σας, επαναλάβετε αυτές τις ασκήσεις για τη μείωση μυϊκών προβλημάτων. Σας προτείνουμε τις παρακάτω ασκήσεις προθέρμανσης και χαλάρωσης: 1. ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΩΝ Καθίστε με τα πέλματα των ποδιών σας ενωμένα και τα γόνατά σας να πηγαίνουν προς τα έξω. Σπρώξτε τα πόδια σας προς την βουβωνική σας χώρα όσο πιο κοντά μπορείτε. Σιγά-σιγά σπρώξτε τα γόνατά σας προς το έδαφος. Μείνετε εκεί μετρώντας έως το ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΝΗΜΙΑΙΩΝ / ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ Ακουμπήστε τα χέρια σας στον τοίχο και τοποθετήστε το αριστερό σας πόδι μπροστά από το δεξί. Κρατήστε το δεξί σας πόδι ίσιο και το αριστερό σας πόδι στο πάτωμα. Κατόπιν λυγίστε το αριστερό σας πόδι και γείρετε μπροστά μετακινώντας τον γοφό σας προς τον τοίχο. Μείνετε σε αυτή τη θέση, και κατόπιν επαναλάβετε από την άλλη πλευρά μετρώντας ως το ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΕΦΑΛΙΟΥ Περιστρέψτε το κεφάλι προς τα δεξιά μία φορά, Νιώθοντας το τέντωμα στην αριστερή πλευρά του λαιμού σας. Στην συνέχεια, περιστρέψτε το κεφάλι πίσω μία φορά, τεντώνοντας το πιγούνι προς το ταβάνι αφήνοντας το στόμα σας ανοιχτό. Περιστρέψτε το κεφάλι προς τα αριστερά μία φορά, και στο τέλος ρίξτε το κεφάλι σας στο στήθος μία φορά.

16 13 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ 4. ΔΙΑΤΑΣΗ ΩΜΟΥ Σηκώστε τον δεξί σας ώμο προς το αυτί σας μία φορά. Κατόπιν, σηκώστε τον αριστερό σας ώμο προς τα πάνω μία φορά καθώς κατεβάζετε τον δεξί σας ώμο 5. ΑΓΓΙΓΜΑ ΔΑΧΤΥΛΩΝ Σκύψτε προς τα εμπρός αργά, αφήνοντας την πλάτη και τους ώμους να χαλαρώσουν όπως τεντώνεστε προς στα δάχτυλα των ποδιών. Κατεβείτε όσο περισσότερο μπορείτε και κρατήστε για 15 δευτερόλεπτα. 6. ΔΙΑΤΑΣΗ ΙΣΧΝΟΚΝΗΜΙΑΙΩΝ Καθίστε με το δεξί σας πόδι τεντωμένο. Ακουμπήστε το πέλμα του αριστερού σας ποδιού στο δεξί προσαγωγό σας. Προσπαθήστε να πιάσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας όσο περισσότερο γίνεται. Μείνετε μετρώντας ως το 15. Χαλαρώστε και επαναλάβετε με το αριστερό σας πόδι. 7. ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΛΕΥΡΩΝ Σηκώστε τα χέρια σας στο πλάι έως ότου φτάσουν πάνω από το κεφάλι σας. Τεντώστε το δεξί σας χέρι προς το ταβάνι όσο πιο ψηλά μπορείτε μία φορά. Επαναλάβετε το ίδιο και με το αριστερό σας χέρι.

17 14 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Πριν εκτελέσετε οποιαδήποτε συντήρηση στο διάδρομό σας, να αποσυνδέετε πάντα το καλώδιο παροχής ρεύματος. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Ο τακτικός καθαρισμός του διαδρόμου σας θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Για να αποφύγετε τυχόν πρόκληση ηλεκτροπληξίας, βεβαιωθείτε ότι ο διάδρομος είναι σβηστός και το καλώδιο παροχής ρεύματος είναι εκτός πρίζας πριν κάνετε τον καθαρισμό ή τη συντήρηση. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΚΗΣΗ: Σκουπίστε την κονσόλα και τις υπόλοιπες επιφάνειες του διαδρόμου με ένα καθαρό, στεγνό μαλακό πανί για να αφαιρέσετε τον υπερβολικό ιδρώτα. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ: Η χρήση προστατευτικού δαπέδου μηχανήματος συνιστάται για ευκολία καθαρισμού. Οι βρωμιές από τα παπούτσια έρχονται σε επαφή με τον ιμάντα και τελικά εισχωρούν στο κάτω μέρος. Η χρήση ηλεκτρικής σκούπας κάτω από τον διάδρομο συνιστάται μία φορά την εβδομάδα. ΛΙΠΑΝΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ: Ο κινούμενος ιμάντας έχει λιπανθεί στο εργοστάσιο. Ωστόσο, συνιστάται περιοδικός λιπαντικός έλεγχος του ιμάντα για να εξασφαλισθεί η βέλτιστη απόδοση του διαδρόμου. Κάθε 3 μήνες ή 50 ώρες λειτουργίας, σηκώστε τις άκρες του κινούμενου ιμάντα και νιώστε το πάνω μέρος της πλατφόρμας όσο μέσα φτάνει το χέρι σας. Εάν νιώσετε ίχνη σιλικόνης, δεν χρειάζεται λίπανση. Εάν νιώσετε στεγνή την επιφάνεια, χρειάζεται λίπανση. Ρωτήστε τον πωλητή σας ή καλέστε στο τεχνικό τμήμα για τον τύπο της σιλικόνης. ΠΩΣ ΝΑ ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1) Τοποθετείστε τον κινούμενο ιμάντα έτσι ώστε η ραφή να βρίσκεται πάνω και στη μέση της πλατφόρμας. 2) Βάλτε το ακροφύσιο ψεκασμού στην κεφαλή ψεκασμού λίπανσης. 3) Ενώ σηκώνετε την πλευρά του κινούμενου ιμάντα, βάλτε το ακροφύσιο ψεκασμού μεταξύ του κινούμενου ιμάντα και της πλατφόρμας περίπου 10cm από το μπροστινό τμήμα του διαδρόμου. Απλώστε το σπρέι σιλικόνης στην πλατφόρμα, κινούμενοι από μπρος προς τα πίσω. Επαναλάβετε το ίδιο και για την άλλη πλευρά του ιμάντα. Ψεκάστε για περίπου 4 δευτερόλεπτα σε κάθε πλευρά. 4) Αφήστε τη σιλικόνη να «επιδράσει» για ένα λεπτό πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην υπερ-λιπαίνετε την κινούμενη πλατφόρμα. Το περισσευούμενο λιπαντικό πρέπει να σκουπιστεί με καθαρή πετσέτα.

18 15 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ρύθμιση έντασης ιμάντα κίνησης Ο διάδρομος έχει ρυθμιστεί και έχει περάσει επιθεώρηση Ποιότητας Ελέγχου QC πριν φύγει από το εργοστάσιο. Εάν υπάρχουν προβλήματα με τον ιμάντα, οι πιθανές αιτίες μπορεί να είναι: A. Το πλαίσιο δεν είναι τοποθετημένο σταθερά. B. Ο χρήστης δεν τρέχει στο κέντρο του ιμάντα. Γ. Ο χρήστης δεν βάζει και στα δύο πόδια την ίδια δύναμη. Για προβλήματα που δεν αποκαθίστανται αυτόματα, δοκιμάστε τις παρακάτω μεθόδους για να φτιάξετε τον ιμάντα, όπως δείχνει η εικόνα. Εάν ο ιμάντας τείνει να μετακινηθεί προς τα δεξιά, πρέπει να γυρίσετε την δεξιά βίδα ρύθμισης του ιμάντα δεξιόστροφα. Συνιστούμε να γυρίζετε 1/4 κάθε φορά και να ελέγχετε πως λειτουργεί. Εάν ο ιμάντας παραμείνει κεκλιμένος δεξιά, τότε γυρίστε την αριστερή βίδα ρύθμισης του ιμάντα αριστερόστροφα 1/4, όπως δείχνει η εικόνα A. A Εάν ο ιμάντας τείνει να μετακινηθεί προς τα αριστερά, τότε γυρίστε την αριστερή βίδα ρύθμισης του ιμάντα δεξιόστροφα 1/4. Εάν ο ιμάντας παραμείνει κεκλιμένος αριστερά, τότε γυρίστε την δεξιά βίδα ρύθμισης του ιμάντα αριστερόστροφα 1/4, όπως δείχνει η εικόνα B. B Μετά από ένα διάστημα χρήσης, ο ιμάντας ίσως παρουσιάσει ελαφριά επιμήκυνση, και ίσως υπάρχουν συμπτώματα ολίσθησης ή σταμάτημα του ιμάντα όταν ένα άτομο τρέχει πάνω σε αυτόν. Όταν αυτά τα συμπτώματα εμφανιστούν, πρέπει να σφίξετε τις βίδες και στις δύο πλευρές για 1/4 της στροφής. Εάν ο ιμάντας είναι πολύ σφιχτός, απλά χαλαρώστε τις βίδες και στις δύο πλευρές για 1/4 της στροφής, όπως δείχνει η εικόνα C. C

19 16 ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ERROR CODE E1 ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ Βλάβη στον αισθητήρα ταχύτητας. ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Ελέγξτε τον αισθητήρα ταχύτητας, εάν έχει σπάσει, και εάν η απόσταση μεταξύ αισθητήρα και ράουλου είναι 3-5MM. E2 Υπερφόρτωση ή προστασία από υψηλή τάση Κλείστε και ανοίξτε τον διακόπτη τροφοδοσίας E3 Υψηλή τάση Κλείστε και ανοίξτε τον διακόπτη τροφοδοσίας E4 Βλάβη στο μοτέρ 1. Ελέγξτε την σύνδεση καλωδίου από το μοτέρ στην πλακέτα. 2. Ελέγξτε εάν έσπασε το μοτέρ. E6 Βλάβη στα καλώδια ανάμεσα στα καλώδια του καντράν και της πλακέτας ελέγχου Ελέγξτε τα καλώδια υποστηριγμάτων να είναι συνδεδεμένα σωστά E7 Αποσύνδεση κλειδιού ασφαλείας Συνδέστε σωστά το κλειδί ασφαλείας E8 Επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα X-TREME STORES EOP Επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα X-TREME STORES

20 17 ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Δεν ξεκινάει ο διάδρομος Γλιστράει ο ιμάντας του διαδρόμου Ο διάδρομος κάνει θόρυβο Ανακριβής ανίχνευση παλμών 1. Δεν είναι συνδεδεμένος στην πρίζα. 2. Το κλειδί ασφαλείας δεν είναι σωστά συνδεδεμένο. 3. Πεσμένο κύκλωμα διαδρόμου. 4. Ο διακόπτης On/Off δεν είναι στην θέση ενεργοποίησης ON. 5. Η αυτόματη απενεργοποίηση έληξε. 1. Χαλαρός ιμάντας κίνησης. 2. Η πλατφόρμα χρειάζεται λίπανση. 1. Χαλαρά σφιγμένα εξαρτήματα. 2. Καταπόνηση μοτέρ. 3. Θόρυβος από τα ράουλα. (ρουλεμάν) 1. Κουνάτε πολύ τα χέρια σας. 2. Πολύ υγρές παλάμες. 3. Πιάνετε πολύ σφιχτά τις χειρολαβές. 4. Φοράτε δαχτυλίδια. 1. Τοποθετήστε τον σε κατάλληλη πρίζα. 2. Εισάγετε τον πείρο ασφαλείας. 3. Επαναφορά διακόπτη. (reset). 4. Ενεργοποιήστε τον διακόπτη On/Off. 5. Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το καλώδιο παροχής ρεύματος. 1. Σφίξτε τον ιμάντα κίνησης. 2. Λιπάνετε τον ιμάντα και την πλατφόρμα. 1. Σφίξτε ορατές βίδες, παξιμάδια και μπουλόνια. 2. Κάντε έλεγχο τεντώματος του ιμάντα με την μέτρηση 3-δαχτύλων. 3. Ρυθμίστε τα πίσω ράουλα. 1. Σταθείτε στα πλαϊνά αντιολισθητικά πέλματα για να επιτύχετε ακριβή ανίχνευση παλμών. 2. Στεγνώστε τις παλάμες. 3. Πιάστε με μέτρια πίεση. 4. Αφαιρέστε όλα τα δαχτυλίδια. Προσοχή! Κατά την διάρκεια της άσκησης η έντονη εφίδρωση μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του μηχανήματος. Όπως κάθε άλλη υγρή ουσία, έτσι και ο ιδρώτας είναι ικανός να προκαλέσει βλάβη κυρίως στα ηλεκτρικά τμήματα του μηχανήματος (καντράν, καλώδια κ.τ.λ.). Η καλύτερη λύση είναι η χρήση πετσέτας κατά την διάρκεια της άσκησης, και σκούπισμα του μηχανήματος μετά.

21 ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ο χρόνος της εγγύησης είναι: 2 χρόνια για το μοτέρ, 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μέρη και 5 χρόνια για το μεταλλικό σκελετό. Η X-TREME STORES A.E. αναλαμβάνει να επισκευάσει το μηχάνημα δωρεάν σε περίπτωση βλάβης που οφείλεται αποκλειστικά σε σφάλμα κατασκευής. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών. Η αντικατάσταση ή όχι των ανταλλακτικών είναι στη κρίση των τεχνικών της εταιρίας. Ο έλεγχος και η ρύθμιση του μηχανήματος βαρύνει τον πελάτη. Η παρούσα εγγύηση ισχύει μόνο εφ' όσον συνοδεύεται από τη νόμιμη απόδειξη αγοράς (τιμολόγιο πώλησης ή δελτίο λιανικής πώλησης). Η διάρκεια της εγγύησης δε παρατείνεται για οποιοδήποτε λόγο και οπωσδήποτε αποκλείεται η μεταβίβαση της εγγύησης σε τρίτο. Η αποκατάσταση κάθε βλάβης γίνεται το συντομότερο δυνατό ενώ αποκλείεται κάθε είδους απαίτηση για αποζημίωση λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και καθυστέρησης αποκατάστασης της βλάβης. Τα έξοδα για τη μεταφορά του μηχανήματος προς ή από το συνεργείο της αντιπροσωπείας θα επιβαρύνουν τον πελάτη μετά την πάροδο των 6 μηνών από την αγορά του. Οι όροι εγγύησης ορίζονται από τους κατασκευαστές των μηχανημάτων και διέπονται με βάση τους ευρωπαικούς κανονισμούς. Μετά την λήξη της εγγύησης οποιαδήποτε αλλαγή ανταλλακτικού καλύπτεται με 6 μήνες εγγύηση. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ: Όταν το μηχάνημα χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός από οικιακή (γυμναστήρια, σύλλογοι, ινστιτούτα, ξενοδοχεία, studio κ.α.). Όταν η βλάβη είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης, μετατροπών, κακής σύνδεσης, κακής συντήρησης, αυξομειώσεων τάσεων στο δίκτυο της ΔΕΗ. Εξαρτήματα που έχουν καταστραφεί από υπαιτιότητα του χρήστη όπως σπασμένα πλαστικά μέρη, φθαρμένος ιμάντας από μη σωστή ρύθμιση, λανθασμένη ή ελλιπή λίπανση, φθορές κατά την μετακίνηση του μηχανήματος. Εξαρτήματα όπως ο ιμάντας βαδίσματος και τα πλευρικά πατήματα θεωρούνται αναλώσιμα και καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Όταν το μηχάνημα ανοιχτεί ή επισκευαστεί από τρίτους. Όταν η βλάβη προέρχεται από αμέλεια του αγοραστού & δεν έχουν ακολουθηθεί οι υποδείξεις των οδηγιών χρήσης. Όταν το μηχάνημα τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή εκτεθεί στον ήλιο ή τη σκόνη. (Η σκόνη και τα χνούδια στα εσωτερικά μέρη του μηχανήματος (μοτέρ-ράουλα) προκαλούν σοβαρές βλάβες. Διατηρείτε καθαρό το μηχάνημα!). Όταν έχει προκληθεί βλάβη σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα (κονσόλα) από έντονη εφίδρωση ή άλλη υγρή ουσία η οποία έχει έρθει σε επαφή ή έχει εισχωρήσει στο εσωτερικό τους. ΤΗΛ.: FAX: service@xtr.gr

22 Σημειώσεις:

23

24 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ FITNESS Λ. ΚΟΥΠΙ 34, ΚΟΡΩΠΙ Τ.Κ Τ.Θ ΤΗΛ.: FAX: info@xtr.gr Τηλ. για όλη την Ελλάδα:

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 122. Εγχειρίδιο Χρήσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 122. Εγχειρίδιο Χρήσης ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 122 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς όλες τις προφυλάξεις και οδηγίες χρήσης του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 123. Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 123. Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 123 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας 2-3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 101. Εγχειρίδιο Χρήσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 101. Εγχειρίδιο Χρήσης ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 101 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς όλες τις προφυλάξεις και οδηγίες χρήσης του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης SPEEDING BIKE X-FIT 200 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 102 Εγχειρίδιο Χρήσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 102 Εγχειρίδιο Χρήσης ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 102 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς όλες τις προφυλάξεις και οδηγίες χρήσης του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 107. Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 107. Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 107 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας 2-3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο.

Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Apollo Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας 2-3 Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Πληροφορίες Ασφάλειας 2 Προ-συναρμολόγηση 3 Αναλυτικό Σχεδιάγραμμα 4 Λίστα Εξαρτημάτων 6 Πίνακας Υλικών Συναρμολόγησης 7 Οδηγίες Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. X-FIT 201 SPEEDING BIKE Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 204 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 116 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων.

X-FIT 116 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων. X-FIT 116 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων. - 1 - Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Χ-FIT 205 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ATLAS. Εγχειρίδιο Χρήσης

ATLAS. Εγχειρίδιο Χρήσης ATLAS Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όργανο γυμναστικής. Διατηρείστε το Εγχειρίδιο Λειτουργίας για μελλοντική αναφορά. Οι προδιαγραφές του προϊόντος μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όργανο γυμναστικής. Διατηρείστε το Εγχειρίδιο Λειτουργίας για μελλοντική αναφορά. Οι προδιαγραφές του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου

Εγχειρίδιο Χρήσης. X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου Εγχειρίδιο Χρήσης X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Προφυλάξεις 03 Εισαγωγή. 04 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ελλειπτικό C-140 Περιεχόμενα Οδηγίες Λειτουργίας.......... 2 Ασκήσεις Προθέρμανσης. 3-4 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 1) Διαβάστε όλες τις οδηγίες στο παρόν εγχειρίδιο και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ X-FIT 105 *Προφυλάξεις Ασφαλείας ------------------------------------------------------- 3-4 *Πριν την έναρξη -------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118. Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία.

Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118. Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία. Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118 Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία. Παραλείψεις και λάθη μπορεί να προκύψουν. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Χ-FIT 700. Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό Χ-FIT 700. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό Χ-FIT 700 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Διάδρομος MI 260 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόμου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυμναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε να μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη ELLIPTICAL TRAINER Μοντέλο : VST60 Εγχειρίδιο Χρήστη Ελληνικά Προειδοποίηση: Προσοχή κατά την αποσυσκευασία: Ακουμπήστε το πακέτο στο έδαφος έτσι ώστε το καπάκι να μπορεί να αφαιρεθεί. Αποσυσκευάστε τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800 Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεχτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

# 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 44260

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT 30605 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όργανο. Διατηρείστε το Εγχειρίδιο Λειτουργίας για μελλοντική αναφορά. Οι προδιαγραφές του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3... μ........................ 3 μ -... μ... μ... μμ μ... μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ μ, μ. μ μ. μ, μ μ μ., μ μ, μ μ μ μ. μ μ. μ μ / μ ( 1 μ ) μ. μ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Διατηρήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές για αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1002 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Λίστα υλικών Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

# 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 44266

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Μερών 1 A Κυρίως Πλαίσιο B Πόδι Πίσω E Λαβή Στοπ F Κονσόλα C Πόδι Εμπρός D Κεντρικός Ορθοστάτης G Κάθισμα H Πλάτη Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος γυµναστικής. Για να το ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε αποδοτικά και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3...5... 5 μ μ... 6 μμ... 7 μ ( μ )... 7 μ μ... 8 μ... 8 μ... 10... 11 μ / μ... 11... 12 /... 13... 14... 16 μ... 20... 20... 20... 21 μ... 22 μ... 23 μμ... 24 MF100 μ μμ

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1003 ΜΗΧΑΝΗ SMITH Λίστα υλικών μηχανής SMITH Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0002-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΡΥΘΜΙΣΗ... 9

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΡΟΜΟΣ POWERPEAK 8277

ΙΑ ΡΟΜΟΣ POWERPEAK 8277 ΙΑ ΡΟΜΟΣ POWERPEAK 8277 Κωδ: ΙΑ8277 ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά το σχεδιασµό και την παραγωγή αυτού του διαδρόµου, δόθηκε µεγάλη προσοχή στην ασφάλεια. Παρόλα αυτά, θα πρέπει πάντα να λαµβάνετε υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ......3 μ μ...4 μμ...5 μ μ...5 μ...5 μ...7... μ / μ...8...9 /... 10... 11... μ...14 μ...15 μμ...16 MF100 μ μμ (Km/h)...16 MF210 μ μμ (Km/h)...17 μ μμ [Custom User Programs]...18

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Διάδρομος MI 260 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόμου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυμναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε να μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 202 SELF-GENERATION ERGOMETER Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 1 Πριν την χρήση

Διαβάστε περισσότερα

# 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43976

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA # 43281 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual GR Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-780 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 1. Αποθηκεύστε το X-FIT 2125 σε καθαρό και στεγνό μέρος. 2. Εάν το X-FIT 2125 παραμείνει αποθηκευμένο για 1 χρόνο ή περισσότερο, προς αποφυγή καταστροφής του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Recumbent Bike

Magnet Power, Recumbent Bike Magnet Power, Recumbent Bike 44286 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44286 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης ΒΗΜΑ 1 1. Τοποθετήστε το κάλυμμα άκρου (12) στον κάτω σωλήνα (1). 2. Συνδέστε το πλαίσιο σύνδεσης (2) με τον κάτω σωλήνα (1) χρησιμοποιώντας τις εξαγωνικές βίδες 2*M8*80 (16), τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κωδ: ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση του BodyCrunch Evol Προσοχή: Διαβάστε προσεχτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό X-FIT 703. Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό X-FIT 703. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό X-FIT 703 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συναρμολόγηση A Κυρίως Πλαίσιο E Κονσόλα C Πίσω πόδι B Κεντρικός Ορθοστάτης (F3)Σταθερή Λαβή D Εμπρός πόδι (H7)Δοχείο Νερού (F1) Αριστερή

Διαβάστε περισσότερα

--ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ--

--ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-- KΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο # OR 9.20 OR 13.25 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Φυλάξτε τις οδηγίες χρήσης για μελλοντική χρήση ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Upright Bike

Magnet Power, Upright Bike Magnet Power, Upright Bike 44214 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44214 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το ποδήλατο αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43973

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιγραφή προϊόντος 1. Αυτό το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για να συγκολλήσετε μέταλλα όπως ανοξείδωτα μέταλλα

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου ------------------------------- P1 2. Προσοχή και προφυλάξεις ---------------------------- P1-2 3. Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Διάδρομος Runman F175PI 44870

Διάδρομος Runman F175PI 44870 Διάδρομος Runman F175PI 44870 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Συνδέστε το διάδρομο σε πρίζα σούκο, χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προιόντα μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Ⅰ. Παρουσίαση συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA # 43236 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλα: MFS-16216 / MFS-16217 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα

Διαβάστε περισσότερα

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για κομπρεσέρ αέρος MY1000 / MY2000 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά DIRECT DRIVEN COMPRESSOR

Διαβάστε περισσότερα

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 3 μ μ 5 6 μ ( μ ), 7 μ μ 7 μ 9 μ 10 11 μ / μ 11 μ ; 11 11 μ μ 12 13 μ " " 13 / 14 15 μ μμ 15 / 17 17 ( ) 18 μ 19 μ 19 20 μμ Sports Training [ ] 20 μμ Health Living ( )

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e-20090219 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-900

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-900 Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-900 Σημείωση: Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο, μπορούν να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 2 LOHAS T5-T6 ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 3 LOHAS T5/Τ6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Υγιεινή ζωή κάθε μέρα! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση. Σημείωση: διατηρούμε το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-MBFD001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής SLX FD-M7025 FD-M7020 FD-M7005 FD-M7000 DEORE FD-M6025 FD-M6020

Διαβάστε περισσότερα

Εξομοιωτής Ιππασίας ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Εξομοιωτής Ιππασίας ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Εξομοιωτής Ιππασίας ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. Εισαγωγή II. Κατασκευαστικές εξηγήσεις III. Ετοιμασία πριν από τη χρήση IV. Μέθοδος εφαρμογής V. Ζητήματα που χρήζουν προσοχής VI. Αντιμετώπιση προβλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

City Runner ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

City Runner ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ City Runner 44853 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Συνδέστε το διάδρομο σε πρίζα σούκο, χωρίς τη μεσολάβηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109 Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109 Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο, μπορούν να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα