logistics για έναν καλύτερο κόσμο!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "logistics για έναν καλύτερο κόσμο!"

Transcript

1 logistics για έναν καλύτερο κόσμο!

2 περιεχόμενα Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται! Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη Σταθμοί Ανάπτυξης Βήμα- Βήμα Οι Υπηρεσίες μας Εμπορικοί Κλάδοι Ανθρώπινο Δυναμικό και Ακαδημία Ekol Επικοινωνία

3

4 Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται!

5 Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται! Η ανάπτυξη των τεχνολογιών στις επικοινωνίες και στις μεταφορές έχουν κάνει τον κόσμο να φαίνεται... μικρότερος. Και ενώ μέχρι πρότινος η διαχείρηση προϊόντων περιοριζόταν σε ορισμένες ποσότητες, σήμερα -ως συνέπεια της παγκοσμιοποίησης και της εκβιομηχάνισης- πραγματοποιείται ανεξαρτήτως χρόνου και τόπου. Η ανάγκη να βρεθούν τα εμπορεύματα αυτά στην επιθυμητή τοποθεσία, στην απαιτούμενη ποσότητα με την κατάλληλη τιμή και στον κατάλληλο χρόνο, μαζί με την αύξηση της ζήτησης, συνέβαλλε στην ανάπτυξη της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics) ως επιστήμη. Και βέβαια αποτέλεσε και το λόγο, ώστε να προσπαθούμε εμείς να προσφέρουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα. Ξεκινήσαμε το 1990 με κύριο στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες. Με το πέρασμα του χρόνου καταφέραμε και γίναμε μία παγκόσμια δύναμη στον εφοδιαστικό τομέα, που καλύπτει όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, συμβαδίζοντας τόσο με τις σύγχρονες ανάγκες όσο και με τις ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται. Σήμερα, χάρη στην τεχνολογία και στην καινοτομία που έχουμε αναπτύξει, είμαστε πλέον μία μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη που μπορεί να προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες, να προτείνει πολυδιάστατες εφοδιαστικές λύσεις και να υπερηφανεύεται που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες προτάσεις. Ως Ekol, εκτός από την παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης, αναζητούμε επιπροσθέτως τρόπους να παρέχουμε πιο ανθρώπινες υπηρεσίες, φροντίζοντας περισσότερο την προστασία του πλανήτη μας και εξοικονομώντας φυσικούς πόρους στην προσπάθειά μας για μια βιώσιμη επιτυχία. Καθώς η τουρκική οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει, στόχος μας είναι να γινόμαστε και εμείς ισχυρότεροι, ακολουθώντας την εξέλιξη της χώρας μας. Και γνωρίζουμε ότι όσο πιο προηγμένος είναι ο κλάδος της εφοδιαστικής μιας χώρας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της χώρας αυτής. Η εξεύρεση λύσεων που θα σας καταστήσουν πιο ισχυρούς σε ανταγωνιστικές συνθήκες αποτελεί πρωταρχική μας δέσμευση. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι αυτό θα μας κάνει και πιο δυνατούς και πιο σημαντικούς και περισσότερο απαραίτητους.

6 Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη

7 Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη Από την ίδρυσή μας είχαμε ένα και μοναδικό όραμα: Να γίνουμε ένα παγκοσμίου φήμης εμπορικό σήμα. Με αφετηρία αυτό το όραμα, όταν αναζητούσαμε το κατάλληλο όνομα καταλήξαμε στο Ekol Logistics ( από τη λατινική λέξη ecole που σημαίνει σχολείο) και που μπορεί να διαβαστεί σε όλες τις γλώσσες με τον ίδιο τρόπο. Σήμερα, ως Ekol, έχουμε καταφέρει επιτεύγματα άξια του ονόματός μας με την κατάρτιση ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα των logistics, όπου έχουμε αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Χάρη στις υπηρεσίες που παρέχουμε στις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο, που αποτελούν το χαρτοφυλάκιό μας, έχουμε καταφέρει να κατατασσόμαστε μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών στον κλάδο των logistics, όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Με σταθερά και σίγουρα βήματα φθάνουμε κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στον αρχικό μας στόχο: Να γίνουμε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια σήματα. Ξεκινώντας από το σημείο της διαχείρισης φορτίου στις διεθνείς μεταφορές, έχουμε εδραιώσει μια ολοκληρωμένη δομή που προσφέρει υπηρεσίες logistics σε τρίτους. Σχεδιάζουμε και παραδίδουμε ολοκληρωμένες λύσεις logistics για εγχώριους και ξένους πελάτες μας σε διάφορες βιομηχανίες, χάρη στην τεχνογνωσία, στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και στις προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές που έχουμε δημιουργήσει ως Ekol. Είμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics στην Τουρκία και την Ευρώπη, με κέντρα διανομής μας σε πάνω από m 2 στεγασμένων χώρων στην Τουρκία, με εγκαταστάσεις στην Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Γαλλία, Ουκρανία, Ελλάδα και Βοσνία με m 2 στεγασμένων χώρων, πάνω από στόλο οχημάτων και πάνω από εργαζόμενους. Στοιχεία σχετικά με την Ekol τμ χώροι αποθήκευσης Περισσότερα από οχήματα Περισσότεροι από υπάλληλοι 37 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο ευρώ κύκλος εργασιών (2012)

8 Σταθμοί Ανάπτυξης Βήμα- Βήμα

9 Σταθμοί Ανάπτυξης Βήμα- Βήμα Ίδρυση της εταιρείας και παροχή υπηρεσιών στο πεδίο των διεθνών οδικών μεταφορών Υλοποιήσαμε τη μεγαλύτερη επένδυση σε στόλο που έχει γίνει ποτέ στην Τουρκία και επεκτείναμε το δίκτυο υπηρεσιών μας, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες, όπως εναέριες και θαλάσσιες μεταφορές καθώς και εκτελωνισμούς. Με τον τρόπο αυτό, κάναμε το πρώτο βήμα για να γίνουμε ένας ολοκληρωμένος πάροχος logistics Ανοίξαμε το πρώτο μας υποκατάστημα στο εξωτερικό, στη Γερμανία και Με εγκατεστημένα τα κέντρα logistics Kardelen και Orkide, ξεκινήσαμε την παροχή υπηρεσιών στο πεδίο των contract logistics Επιτύχαμε ταχεία ανάπτυξη με την απόκτηση των Unok / Unatsan, τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο των μεταφορών. Με μια πρωτοφανή κίνηση στον τομέα αυτό, δημιουργήσαμε το Τμήμα Ανάπτυξης Διαδικασιών, πλήρως στελεχωμένο με μηχανολόγους βιομηχανίας Καταφέραμε να μετατρέψουμε το δίκτυο υπηρεσιών μας σε αυτό που είναι σήμερα, ανοίγοντας κέντρα διαδοχικής αποθήκευσης και διανομής σε όλη την Τουρκία σήμερα συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες σε 18 κέντρα διανομής και 26 εγκαταστάσεις στην Τουρκία και την Ευρώπη Αλλάξαμε τα δεδομένα στον εφοδιαστικό τομέα με τη δύναμη της τεχνολογικής υποδομής μας, αρχίζοντας να χρησιμοποιούμε ενεργά το πρόγραμμα SAP και ξεκινώντας το ολοκληρωμένο λογισμικό quadro, που σχεδιάστηκε εσωτερικά από ειδικούς στην τεχνολογία πληροφοριών, ώστε να επιταχυνθεί η λειτουργία των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας και να παρέχουμε διαφάνεια στους πελάτες Υλοποιήσαμε την πρώτη μεταφορά πλήρους συρμού μεταξύ της Τεργέστης και του τερματικού σταθμού Λουντβιχσχάφεν Ως μειοψηφούντες μεριδιούχοι της Invest AD, ένα αμοιβαίο κεφάλαιο στο Άμπου Ντάμπι, καταφέραμε να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την Ekol Σε συνδυασμό με την κορυφαία εταιρεία Scandinavian STS International Transportation, την οποία αποκτήσαμε τον Δεκέμβριο, γίναμε η πρωτοπόρος εταιρεία του κλάδου και σε αυτό το δρομολόγιο Πραγματοποιήσαμε μια μελετημένη στρατηγική κίνηση, ανοίγοντας την Ekol στην Ιταλία και σημειώσαμε αύξηση 300% στο Δρομολόγιο της Ανατολικής Ευρώπης κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους με την αγορά μιας εταιρείας στη Ρουμανία και την ίδρυση της Ekol Romania. Επιπλέον, εγκαινιάσαμε μια σημαντική καινοτομία στα Logistics Υγείας, ανοίγοντας τη μεγαλύτερη αντιπροσωπευτική φαρμακευτική αποθήκη της Τουρκίας στις εγκαταστάσεις της Logipark, στην Τούζλα Βραβευτήκαμε με το Πανευρωπαϊκό Βραβείο Οικολογικής Επίδοσης. Ιδρύσαμε το ένα και μοναδικό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης στην Τουρκική αγορά των Logistics. Επενδύσαμε έτσι ώστε να είμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη και δημιουργήσαμε 4 νέα καταστήματα (Γαλλία, Βοσνία, Ελλάδα και Ουκρανία).

10 Οι Υπηρεσίες μας

11 Οι Υπηρεσίες μας Καλύτερη διαχείρισηκαλύτερα αποτελέσματα Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics, η Ekol προσφέρει στους πελάτες της την πιο αποτελεσματική διαχείριση εφοδιαστικής διαδικασίας από μία μόνο πηγή. Η πρόβλεψη των λειτουργιών από μία και μοναδική πηγή ελέγχου έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη διαχείριση της διαδικασίας και οικονομικά πλεονεκτήματα. Κάθε λύση, εξατομικευμένη για τον κάθε πελάτη, αναλαμβάνεται και υλοποιείται ως ένα έργο. Το πεδίο εφαρμογής, ο σκοπός, οι στόχοι και τα κριτήρια επιτυχίας καθώς και οι ευθύνες του έργου καθορίζονται και αναλύονται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η αποτελεσματική διαχείριση των πόρων εξασφαλίζεται για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί, σύμφωνα με κριτήρια κόστους και χρόνου. Αποτελεσματική χρήση πόρων και υγιείς λύσεις, σύμφωνα με τους στόχους του έργου. Οι πιο δημιουργικές λύσεις για την ανάπτυξη των διαδικασιών εφοδιασμού... Η Ekol, στην προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, αναλύει πρώτα και πάντοτε τα πραγματικά δεδομένα. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιείται χαρτογράφηση της υφιστάμενης κατάστασης καθώς και ανάλυση αποτελεσματικότητας και κόστους. Η Ekol συνεργάζεται με έμπειρους μηχανολόγους της βιομηχανίας και αναλυτές συστημάτων για την ανάλυση και τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Έτσι, εξασφαλίζει την ιχνηλασιμότητα του συνόλου της απόδοσης της εφοδιαστικής αλυσίδας και καθιστά δυνατή την εκ των προτέρων πρόβλεψη προβλημάτων ή ευκαιριών. Σε αυτό το στάδιο της διαχείρισης του έργου, αποτελέσματα εξασφαλίζονται μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού, του προγραμματισμού εξοπλισμού και πόρων, του σχεδιασμού διάταξης, της παραμετροποίησης και ανάπτυξης του λογισμικού καθώς και της μελέτης επιτευξιμότητας. Η Ekol υποστηρίζει και αναπτύσσει πάντα την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών logistics με την τεχνολογική της υποδομή. Χάρη στο επιχειρησιακό λογισμικό, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε διάφορα λογισμικά όπως Oracle, SAP και AS 400, η Ekol δεν γνωρίζει περιορισμούς σε τεχνολογικές λύσεις.

12 Οι Υπηρεσίες μας Οδικές Μεταφορές Η Ekol προσφέρει υπηρεσίες μερικής και ολοκληρωμένης οδικής μεταφοράς μεταξύ της Τουρκίας και όλων των ευρωπαϊκών κρατών, ως πράκτορας, διαθέτοντας έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον σύγχρονους στόλους οχημάτων στην Τουρκία και την Ευρώπη. Η Ekol προσφέρει διαφανείς, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης, το παγκόσμιο δίκτυο πρακτορείων, την επιχειρηματική και βιομηχανική τεχνογνωσία, την πελατοκεντρική λύση, το ανθρώπινο δυναμικό που έχει υιοθετήσει συγκεκριμένη προσέγγιση πελατειακών σχέσεων, το σύστημα διαχείρισης παραγγελιών, την ικανότητα μεταφοράς και τον σύγχρονο στόλο που ξεπερνά τα οχήματα. Η Ekol παρέχει εξατομικευμένες λύσεις σε πολλούς κλάδους, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η χημική βιομηχανία, ο βιομηχανικός κλάδος, ο κλάδος υγείας και προσωπικής φροντίδας, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα ταχέως κινούμενα καταναλωτικά προϊόντα (FMCG), η κλωστοϋφαντουργία, το λιανικό εμπόριο, ο κατασκευαστικός κλάδος και ο κλάδος της διακόσμησης. Η μερική οδική μεταφορά, η οποία επιτρέπει την οικονομία κλίμακας συγκεντρώνοντας μικρές ποσότητες προϊόντων σε μεγαλύτερα φορτία, προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με την πλήρη μεταφορά, λόγω της υψηλότερης συχνότητας ημερομηνιών αναχώρησης. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο υπηρεσιών, οι παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ευρώπη μέσα στα προκαθορισμένα πάντα χρονικά πλαίσια.

13 Οι Υπηρεσίες μας Υπηρεσίες γρήγορης και αποτελεσματικής μεταφοράς με έναν εκτεταμένο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο... Η Ekol προσφέρει διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών ανάλογα με τους χρόνους διέλευσης, όπως Standard, Express, Super Express και Speedy. Παράδοση αεροπορικής ταχύτητας με την Ekol Speedy... Η Ekol εξασφαλίζει στους πελάτες της εξοικονόμηση χρόνου με τη δημιουργία γρήγορων και εξατομικευμένων λύσεων με τα μικρού όγκου οχήματά της που ονομάζονται Speedy. Υπηρεσία Εξοικονόμησης Χρόνου Προκειμένου να καλύψει εγκαίρως τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της, η Ekol ξεκίνησε την υπηρεσία speedy, προσφέροντας ειδικό χρόνο παράδοσης για ειδικά φορτία. Με την υπηρεσία οχημάτων speedy, η Ekol παρέχει στους πελάτες της ταχύτερη και φθηνότερη υπηρεσία με περίπου 30 μ3/3,5 τόνους ανά χωρητικότητα οχήματος, χωρίς να χρειάζεται η ενοικίαση του συνόλου του οχήματος. Με την υπηρεσία αυτή, η Ekol επιτρέπει στους πελάτες της να επωφεληθούν από τα ίδια πλεονεκτήματα που έχουν με την αεροπορική μεταφορά. Η ποιότητα και τα πρότυπα των υπηρεσιών είναι εγγυημένες με έξυπνες λύσεις, που διασφαλίζουν ευελιξία χρόνου, χάρη στον σωστό προγραμματισμό δρομολογίου για ελαχιστοποίηση των αποστάσεων και πιο αποτελεσματική διάρκεια ζωής του οχήματος. Η Ekol είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες λύσεις μεταφοράς, όπως οδικές, ψυκτική αλυσίδα, οχηματαγωγά τύπου ro-ro - οδική και συνδυασμένες μεταφορές με έναν εκτεταμένο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο φορτηγών, σύμφωνα πάντοτε με τις απαιτήσεις του νέου προτύπου Euro 5. Η Ekol, με τις διαφορετικές λύσεις μεταφοράς της μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της ανταγωνιστικές τιμές σε κατάλληλα χρονικά πλαίσια. Υψηλής απόδοσης μεταφορικές λύσεις με στόλο οχημάτων, φιλικό προς το περιβάλλον... Πάνω από οχήματα προδιαγραφών Euro 5 μέσος όρος ηλικίας 2 έτη φιλικά στο περιβάλλον Περισσότερες πληροφορίες για Οδικές Μεταφορές:

14 Οι Υπηρεσίες μας Αεροπορικές Μεταφορές Βασική αρχή της Ekol είναι να προσφέρει πάντα την πλέον κατάλληλη λύση στις απαιτήσεις των πελατών της. Κατέχοντας άδεια ΙΑΤΑ και με την ιδιότητα του μέλους των UTIKAD, HTFN και Conqueror, η Ekol προσπαθεί να προσφέρει στους πελάτες της την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών αεροπορικής μεταφοράς στις πιο προσιτές τιμές, μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων σε όλο τον κόσμο και μέσα από συμφωνίες με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες. Η Ekol προσφέρει υπηρεσίες Economic, Priority, Console και Charter με χαμηλό λειτουργικό κόστος, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών της σε χρόνο και κόστος. Οι τακτικές εβδομαδιαίες αεροπορικές κονσόλες, εισαγωγή Άπω Ανατολής, εισαγωγή Ηνωμένου Βασίλειου και εξαγωγή Γερμανίας και ΗΠΑ προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και σε ελκυστικά πακέτα. H Ekol έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται φορτία σε κάθε γωνιά του κόσμου, χάρη στις διεθνείς υπηρεσίες (διασυνοριακό εμπόριο) και σε υπηρεσίες τρίτων. Ως μέλος των δικτύων HTFN και Conqueror, η Ekol έχει ενισχύσει την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα των υπηρεσιών της και έχει ενδυναμώσει την παρουσία της στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Όπως και σε όλη την Τουρκία, έτσι και σε πολλά μέρη του κόσμου, η Ekol μπορεί να παρέχει εκτελωνισμό, αποθήκευση και υπηρεσίες πόρτα-πόρτα μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου διεθνών πρακτορείων. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων και στις άριστες εγκαταστάσεις της, η Ekol προσφέρει ποικίλες λύσεις για την παράδοση προϊόντων από τα τουρκικά αεροδρόμια σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου. Η Ekol δεν προσφέρει μόνο μεταφορά αεροδρόμιοαεροδρόμιο, αλλά και διαφορετικές επιλογές υπηρεσιών, όπως πόρτα-αεροδρόμιο, αεροδρόμιο-πόρτα και πόρταπόρτα, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας φόρτωσης διαμετακόμισης και υπηρεσίες διασυνοριακών μεταφορών μεταξύ δύο χωρών εκτός Τουρκίας. Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, προσφέρονται υπηρεσίες όπως ολοκληρωμένη αποθήκευση, διακίνηση, διανομή, εκτελωνισμός, παλετοποίηση και ασφάλιση στο πλαίσιο των αερομεταφορών. Η Ekol παρέχει άμεσες ή τσάρτερ υπηρεσίες μεταφοράς με ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο σε πολλά είδη προϊόντων από πολλούς κλάδους, που κυμαίνονται από γενικά φορτία μέχρι ευπαθή εμπορεύματα, από επικίνδυνα υλικά μέχρι αιωρούμενα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, από βαριάς χωρητικότητας φορτία στο πεδίο εφαρμογής έργου μεταφοράς μέχρι φορτία εκτός περιτυπώματος φορτώσεως, από μεταφορές ζώων μέχρι εργοστασιακές και ειδικές, κατά στοιβάδες, μεταφορές. Υπηρεσίες ποιότητας χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο πρακτορείων με άδεια IATA, και στην ιδιότητα μέλους HFTN, UTIKAD και Conqueror Αξιοποιώντας το δίκτυο των εγκαταστάσεών της η Ekol Air Cargo μπορεί να προσφέρει και πιο άριστες και πιο γρήγορες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις από την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη και από τα υποκαταστήματά της στη Σμύρνη, την Άγκυρα, την Προύσα και τη Μερσίνα. Μέσω των ιδιόκτητων γραφείων της στα αεροδρόμια, η Ekol είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες λιμένα και υπηρεσίες εντοπισμού του φορτίου βήμαβήμα για τις μεταφορές πόρτα-πόρτα, με αναφορές εντοπισμού από τη στιγμή παραλαβής του φορτίου. Για περισσότερες πληροφορίες για τις αεροπορικές μεταφορές:

15 Οι Υπηρεσίες μας Θαλάσσιες μεταφορές Σήμερα, όπου το 80% του συνόλου των παγκόσμιων μεταφορών διεξάγεται από τις θαλάσσιες οδούς, η Ekol προσφέρει έξυπνες διηπειρωτικές λύσεις logistics για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο μεταξύ της Τουρκίας και άλλων χωρών, αλλά και μεταξύ διαφόρων χωρών εκτός Τουρκίας, χάρη στις συμφωνίες με αξιόπιστους πλοιοκτήτες, στο μεγάλο δίκτυο πρακτορείων και χάρη στην ιδιότητα μέλους των FIATA, ITCO και UTIKAD. Η Ekol προσφέρει μεταφορές σε εμπορευματοκιβώτια πλήρων φορτίων (FCL) και μικρότερων του ενός (LCL), και παρέχει τη βέλτιστη λύση με τη χρήση συνδυασμένων επιλογών, όπως οδικές-θαλάσσιες, θαλάσσιες-αεροπορικές και θαλάσσιεςσιδηροδρομικές. Εκτός των μεταφορών λιμάνι-λιμάνι, λιμάνιπόρτα, πόρτα-πόρτα, η Ekol προσφέρει επίσης υπηρεσίες διέλευσης και φόρτωσης καθώς και υπηρεσίες διασυνοριακών μεταφορών που πραγματοποιούνται μεταξύ δύο διαφορετικών χωρών εκτός Τουρκίας. Η Ekol προσφέρει εναλλακτικές λύσεις εμπορευματικών μεταφορών μέσω ειδικών συμβάσεων με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες στην Τουρκία, και ως εκ τούτου μπορεί και υλοποιεί εναλλακτικές μεταφορές παρέχοντας πλεονεκτήματα κόστους. Διαθέτοντας την υποδομή και την τεχνογνωσία για τη μεταφορά όλων των ειδών προϊόντων σε διάφορους τύπους εμπορευματοκιβωτίων, η Ekol αναλαμβάνει -πέραν των γενικών αποστολών- τη μεταφορά διαφόρων προϊόντων, όπως κρεμαστά ενδύματα, εύφλεκτα ή μη εύφλεκτα χημικά, προϊόντα διατροφής, όλες τις στερεές και υγρές ουσίες καθώς και φυσικό αέριο. Η Ekol παρέχει όλα τα είδη των υπηρεσιών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων - ανάλογα με το είδος των προϊόντων και των προδιαγραφών- με ειδικά εμπορευματοκιβώτια, όπως πρότυπο, ανοικτής οροφής, ανοικτής πλευράς, ψυγείο, flat-rack, πλατφόρμα, δεξαμενή ISO, Flexitank και εμπορευματοκιβώτια για κρεμαστά ενδύματα. Η Ekol έχει επίσης αρχίσει να δραστηριοποιείται και στις μεταφορές υγρών φορτίων με τις πρόσφατες επενδύσεις της και τις συμβάσεις αντιπροσωπείας με κορυφαίους χειριστές δεξαμενών στον κόσμο. Με την εμπειρία της στον τομέα των μεταφορών, παρέχει υπηρεσίες, όπως φορτώσεις Flexitank. Με τις δικές της δεξαμενές ISO και τους στόλους των χειριστών δεξαμενών μέλη της ITCO, της οποίας λειτουργεί ως πράκτορας, η Ekol μπορεί να προσφέρει τώρα υπηρεσίες μεταφοράς υγρών φορτίων σε πολλά μέρη του κόσμου. Χάρη στις ειδικές συμβάσεις που σύναψε με πλοιοκτήτες, η Ekol διαθέτει μια ποικιλία υπηρεσιών που μπορούν να υλοποιήσουν μεταφορές κατά παραγγελία, με βάση τις απαιτήσεις των πελατών, για θαλάσσιες μεταφορές προς την Άπω Ανατολή, την Αμερική, την Αφρική και την Ευρώπη. Χάρη στις υπάρχουσες συμφωνίες συνεργασίας και στην ιδιότητά της ως μέλος του δικτύου διεθνών πρακτόρων HTFN & Conqueror, η Ekol παρέχει παράδοση πόρτα-πόρτα, εκτελωνισμό και υπηρεσίες διανομής σε όλο τον κόσμο. Με το εξειδικευμένο προσωπικό της και το σύστημα τακτικής αναφοράς εντοπισμού του φορτίου, η Ekol στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της εξοικονόμηση χρόνου και κόστους και να προσφέρει πιο ανταγωνιστικές και οικονομικά πιο αποτελεσματικές λύσεις με ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics.

16 Οι Υπηρεσίες μας Σιδηροδρομικές Μεταφορές Ως μία από τις λίγες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών στην Τουρκία, προσφέροντας τα πλεονεκτήματα της σιδηροδρομικής μεταφοράς στους πελάτες, η Ekol παρέχει πελατοκεντρικές εναλλακτικές λύσεις στις σιδηροδρομικές μεταφορές με βάση το έργο. Σιδηροδρομικές Μεταφορές Στην Ευρώπη Μεταφορά με Βαγόνι Στην ΚΑΚ (πρώην ΕΣΣΔ) Μεταφορά με Ενιαία Κλειστή Αμαξοστοιχία Μεταφορά με Βαγόνι στις Χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) Μέσω των πρακτορειών της στο Καζακστάν, το Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν, τη Μογγολία, τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Λευκορωσία, η Ekol μεταφέρει βαριά φορτία ή φορτία έργου στις ανωτέρω περιοχές. Δεδομένου ότι το πλάτος των σιδηροδρομικών γραμμών στις χώρες της ΚΑΚ είναι διαφορετικό από τα ευρωπαϊκά πρότυπα, πρέπει να μεταφερθούν είτε τα βαγόνια είτε τα υλικά. Kαι αυτό το αναλαμβάνει η Ekol. Μεταφορά με Βαγόνι Μεταφορά με Βαγόνι στην Ευρώπη Μέσω του εκτεταμένου δικτύου πρακτορείων της, η Ekol πραγματοποιεί μεταφορές με κλειστά, ανοιχτά και ειδικού τύπου βαγόνια από την Τουρκία σε κάθε σημείο της Ευρώπης και από την Ευρώπη προς κάθε σημείο της Τουρκίας.

17 Οι Υπηρεσίες μας Η Ekol πραγματοποιεί μεταφορές στα Κράτη Turkic και τη Ρωσία με πέντε διαφορετικές μεθόδους. Μεταφορές μέσω Ρουμανίας - Ungheniσύνορα Μολδαβίας. Βαγόνια από την Τουρκία που ανήκουν στους Σιδηροδρόμους Τουρκίας (TSR), στέλνονται στα Κράτη Turkic της Ρωσίας και μεταφέρονται σε βαγόνια της ΚΑΚ στο σταθμό Ungheni, στα σύνορα Ρουμανίας-Μολδαβίας. Μεταφορές από τα λιμάνια Poti, Kavkaz και Illichivsk. Τα εμπορευματοκιβώτια 40 ποδιών και 20 ποδιών που προέρχονται από όλα τα λιμάνια της Ευρώπης, της Τουρκίας και του κόσμου, και όλα τα κατά στοιβάδες φορτία διανέμονται στα λιμάνια του Poti της Γεωργίας, του Kavkaz στη Ρωσία και του llichivk της Ουκρανίας με μεταφορά σε βαγόνια της ΚΑΚ. Μεταφορές μέσω Derince Τα φορτία στο λιμάνι Derince μεταφέρονται με πλοία που μεταφέρουν βαγόνια στο λιμάνι του Illichivsk στην Ουκρανία και φορτώνονται σε ειδικά βαγόνια της ΚΑΚ, που προέρχονται από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Εκεί διανέμονται χωρίς περαιτέρω εργασίες χειρισμού. Μεταφορές μέσω Sarakhs Τα βαγόνια της TSR που αποστέλλονται από την Τουρκία μεταφέρονται στα βαγόνια της ΚΑΚ στο σταθμό Sarakhs στα σύνορα Τουρκμενιστάν και αποστέλλονται στις χώρες Turkic και τη Ρωσία. Μεταφορές μέσω Halkali Τα υλικά που φθάνουν στο Halkali αποστέλλονται προς τον τελικό προορισμό όπως φορτώθηκαν, χωρίς την ανάγκη για δεύτερο χειρισμό, με ειδικού τύπου βαγόνια, των οποίων οι άξονες μπορούν να αλλάξουν. Αυτό το είδος βαγονιών μεταφέρεται στο Halkali κατόπιν ειδικής παραγγελίας και αλλάζουν μόνο οι άξονες των βαγονιών.

18 Οι Υπηρεσίες μας Ενιαία Κλειστή Αμαξοστοιχία Μεταφορά Εμπορευματοκιβωτίου Η Ekol εκτελεί υπηρεσίες ενιαίας κλειστής αμαξοστοιχίας με δικά της εμπορευματοκιβώτια PWHC 45 σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με το δίκτυο των συνεργατών της. Χώρες στις οποίες παρέχεται η μεταφορά εμπορευματοκιβωτίου ενιαίας κλειστής αμαξοστοιχίας είναι: Γερμανία Ολλανδία Βέλγιο Ουγγαρία Αυστρία Δημοκρατία της Τσεχίας Πολωνία Μεγέθη και Εικόνες Εμπορευματοκιβωτίων ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ Εξωτερικές Διαστάσεις Μήκος: Πλάτος: Ύψος: Άνοιγµα Πόρτας: Πλάτος Πόρτας: Ύψος Πρόσβασης Φορτίου: Χωρητικότητα: Ταξινόµηση Μέγιστο Μικτό Βάρος: Μέγιστη Χωρητικότητα Φόρτωσης: Εσωτερικές Διαστάσεις: Μήκος: Πλάτος: Ύψος: Ύψος Πόρτας: europallet (1200 mm x 800 mm) iso pallet (1200 mm x 1000 mm) Απόβαρο Εµπορευµατοκιβωτίου: Βάρος: Χρόνος Διαμετακόμισης: Η μεταφορά πόρτα-πόρτα γίνεται με χρόνο διαμετακόμισης από 8 έως 11 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες για τις σιδηροδρομικές μεταφορές:

19 Οι Υπηρεσίες μας Συνδυασμένες Μεταφορές Η συνδυασμένη μεταφορά είναι μια μέθοδος όπου το φορτίο μεταφέρεται σε πολλαπλά σημεία με πολλαπλά μοντέλα μεταφοράς χωρίς να πραγματοποιείται καμία παρέμβαση στο φορτίο κατά την αλλαγή των τρόπων μεταφοράς. Στο πλαίσιο της συνδυασμένης μεταφοράς, χρησιμοποιούνται ειδικά εμπορευματοκιβώτια ή ημι-ρυμουλκούμενα που επιτρέπουν την μεταφορά των προϊόντων από το ένα μοντέλο μεταφοράς στο άλλο χωρίς την ανάγκη εκ νέου συσκευασίας. Με άξονα την παροχή συνδυασμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες, η Ekol είναι σε θέση να παρέχει όλα τα μοντέλα μεταφοράς που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμένες μεταφορές, όπως φορτηγά, πλοία RoRo, αεροπλάνα και τρένα. Η Ekol προσφέρει στους πελάτες της τα εξής πλεονεκτήματα με συνδυασμένες μεταφορές: Ανώτερες και εγγυημένες συνδυασμένες υπηρεσίες για επείγοντα φορτία. Βέλτιστη αξία προϊόντος με βάση διάφορα είδη εξοπλισμού και επιλογές υπηρεσιών για προϊόντα με χαμηλότερη τιμή. Ευελιξία εξοπλισμού που επιτρέπει στον πελάτη να διαλέγει την πιο κατάλληλη επιλογή για το φορτίο: Πολλές επιλογές συμπεριλαμβανομένων εμπορευματοκιβωτίων 20, 40, 45 ποδιών και μεγάλα ημιρυμουλκούμενα και εμπορευματοκιβώτια μεγάλου ύψους. Έγκαιρη συλλογή και παράδοση μέσω συμβάσεων με επιλεγμένους παρόχους φορτηγών αυτοκινήτων. Κύρος και πολιτικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες που εφαρμόζουν περιβαλλοντικά ευαίσθητες πολιτικές, λόγω μειωμένης κατανάλωσης καυσίμου και κατά συνέπεια εκπομπών CO 2, χάρη στις συνδυασμένες μεταφορές.

20 Οι Υπηρεσίες μας Οι πελάτες της Ekol μπορούν εύκολα και ανά πάσα στιγμή να παρακολουθούν την αποστολή τους μέσω του ισχυρού λογισμικού Ekol quadro το οποίο αναφέρει αυτόματα τη θέση και την κατάσταση του φορτίου. Το έμπειρο προσωπικό της Ekol χειρίζεται κάθε δέμα προσεκτικά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αξιόπιστη και συνεπής εκτέλεση που απαιτούν οι πελάτες σε ένα πρόγραμμα αποστολής. Η Ekol προσφέρει συνδυασμένες υπηρεσίες σε μια πλειάδα από τις πιο γνωστές παγκόσμια εταιρείες και τα πλέον γνωστά εμπορικά σήματα, μεταφέροντας χιλιάδες εμπορευματοκιβώτια γεμάτα ύλες, τελικά προϊόντα, βιομηχανικά και καταναλωτικά προϊόντα κάθε μέρα. Κάθε μέρα, η Ekol παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς προς τους πελάτες της μέσω μιας ενιαίας κλειστής αμαξοστοιχίας, μεταξύ Μανχάιμ Κολωνίας στην Γερμανία και Τεργέστης Ιταλίας. Η Ekol έχει ξεκινήσει δοκιμαστικές διαδρομές για συνδυασμένες υπηρεσίες μεταξύ της Αμβέρσας στο Βέλγιο και του Malmö της Σουηδίας,με σκοπό τη βελτίωση των συνδυασμένων γραμμών σε όλη την Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Κοινοπραξία Cream και η Ekol H Ekol είναι ενεργό μέλος της Κοινοπραξίας Cream (Πελατοκεντρικές υπηρεσίες σιδηροδρομικών φορτίων σε έναν Ευρωπαϊκό μέγα-διάδρομο με βάση την Προηγμένη επιχείρηση και τα Μοντέλα λειτουργίας) που θεσπίστηκε στο πλαίσιο του 6ου Προγράμματος-Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το σχέδιο CREAM είναι ένα έργο έρευνας και ανάπτυξης που χρηματοδοτείται υπό το συντονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο στόχος του έργου είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των σιδηροδρομικών και συνδυασμένων μεταφορών σε διαδρόμους μεταφορών μεταξύ της Ευρώπης και της Τουρκίας. Ένα από τα έργα που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του έργου CREAM είναι η ανάπτυξη της τριτροπικής αλυσίδας μεταφοράς με την ένταξη του σιδηροδρόμου RoRo. Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις Εξοικονόμηση ανά ταξίδι Συνδυασμένης Μεταφοράς: χλμ λίτρα καυσίμου κιλά CO 2 Χάρη στη δυνατότητά της να αποστέλλει ημι-ρυμουλκούμενα, κατάλληλα για συνδυασμένη λειτουργία, από την Τουρκία προς το λιμάνι της Τεργέστης στην Ιταλία με Ro-Ro, στη συνέχεια στην Γερμανία, στο Μανχάιμ Κολωνίας και με ενιαίες κλειστές αμαξοστοιχίες, και, τέλος, να διανέμει στην Ευρώπη με ρυμουλκούμενα με γερμανικές πινακίδες, η Ekol κατορθώνει να μειώσει την απόσταση από σε χιλιόμετρα σε σύγκριση με την περίπτωση όπου ολόκληρη η μεταφορά θα πραγματοποιούταν με οδικές μεταφορές. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούνται λίτρα καυσίμου, 5,20 κιλά CO2, 25,86 κιλά NOx, 3,98 kg NMHC και 0,70 κιλά σωματιδίων, ανά ταξίδι μετ επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες για τις Συνδυασμένες Μεταφορές:

21 Οι Υπηρεσίες μας Εθνικό Δίκτυο Διανομής Η Ekol προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες, ευρέως φάσματος και οικονομικές λύσεις,χάρη στο δίκτυο διανομής της σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και αξιόπιστες υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές για μεταφορές μερικών και πλήρων οχημάτων. Με την προηγμένη τεχνολογία της, το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την περιβαλλοντική προσέγγιση, η Ekol είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία και το εμπορικό σήμα επιλογής για πολλές εγχώριες και διεθνείς εταιρείες. Υπηρεσίες που προσφέρονται εντός του πεδίου εφαρμογής του Εθνικού Δικτύου Διανομής: Ποιοτική και αξιόπιστη υπηρεσία μερικής μεταφοράς, στο πλαίσιο των σταθερών χρόνων παράδοσης, χωρίς περιορισμούς χωρητικότητας και όγκου, μέσα από ένα δίκτυο διανομής που καλύπτει το σύνολο της Τουρκίας. Παροχή οχημάτων βάσει ταξιδιού για πλήρη φορτία Λύσεις μεταφοράς εξειδικευμένες με οχήματα και έμπειρο προσωπικό, ειδικά εκπαιδευμένο για εργασίες από πολλαπλά σημεία διανομής και συλλογής μέσα / έξω από την πόλη. Παράδοση προϊόντων σε φαρμακεία και αποθήκες με ειδικό στόλο που έχει συσταθεί για να εξυπηρετήσει τη φαρμακευτική βιομηχανία Λύσεις μεταφοράς με οχήματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας για κάλυψη των αναγκών των πελατών στις φαρμακευτικές και τις βιομηχανίες τροφίμων Συλλογή από κοινοποιούμενες διευθύνσεις και παράδοση των προϊόντων σε κεντρικές μονάδες με έγκαιρο και ανιχνεύσιμο τρόπο, μέσω της δικτυακής πύλης ανάκτησης που έχουμε αναπτύξει για τους πελάτες μας Υπηρεσίες μεταφοράς μεταξύ καταστημάτων και άλλων μονάδων στην Τουρκία, Μεταφορικές λύσεις για επιχειρηματικούς εταίρους B2C (επιχείρηση προς πελάτη) που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου Μεταφορές με μοντέλα milk run και ευέλικτα milk run πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας από τους προμηθευτές προς τις ζώνες παραγωγής στη μεταποιητική βιομηχανία Παρακολούθηση εξέλιξης μεταφορών μέσω διαδικτυακής πύλης. Η διαδικτυακή πύλη που σχεδιάστηκε από την Ekol, επιτρέπει στους προμηθευτές να εκτελούν εισαγωγές δεδομένων βάσει προϊόντος και συσκευασίας και στη μονάδα προγραμματισμού της Ekol να αναλαμβάνει το σχεδιασμό των αποστολών, να τις συλλέγει από την πόρτα,ανάλογα με τον τύπο της εταιρείας ή να τις παραδίδει στο κέντρο Ekol Cross Docks. Η όλη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης και της μεταφοράς των προϊόντων στη γραμμή παραγωγής με ανακατανομή, μπορεί να παρακολουθείται από τους Προμηθευτές, την Ekol και τους Πελάτες. Με τις εθνικές υπηρεσίες διανομής της, η Ekol διαθέτει κέντρα διαλογής και ενοποίησης που έχουν συσταθεί για παραδόσεις στην κύρια αποθήκη και τα κατάστημα στον τομέα της λιανικής, υπηρεσίες πλήρους και μερικής διανομής, βάσει αποθήκης και καταστημάτων, καθώς και ενδιάμεσες υπηρεσίες μεταφορών με ειδικά οχήματα για τη μεταφορά πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και τελικών προϊόντων μεταξύ των εργοστασίων και των αποθηκών των πελατών, μαζί με υπεραστική προσυλλογή από τους προμηθευτές. Η Ekol παραδίδει 2 εκατομμύρια m3 προϊόντων ετησίως σε διευθύνσεις σε 81 επαρχίες με 500 υπαλλήλους, οχήματα και 24 σημεία σε ολόκληρη τη χώρα.

22 Οι Υπηρεσίες μας Δίκτυο: Η Ekol παρέχει υπηρεσίες διανομής σε 81 επαρχίες μέσω 24 κέντρων μεταφοράς με το δίκτυο διανομής της να έχει επεκταθεί σε όλη την Τουρκία. Χάρτης δικτύου και κέντρων μεταφοράς Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται σε 1 ημέρα για αποστάσεις έως και 600 χιλιόμετρα για τα επαρχιακά κέντρα σε όλη την Τουρκία, 2 ημέρες για τις αποστάσεις μεταξύ χιλιομέτρων και 3 ημέρες για αποστάσεις άνω των χιλιομέτρων. Η Ekol συγκεντρώνει στο βασικό κέντρο μεταφοράς της στην Κωνσταντινούπολη τα προϊόντα που συλλέγονται από τις διευθύνσεις των πελατών και από τις δικές της αποθήκες - κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα αποστέλλει στα κέντρα μεταφοράς των σχετικών επαρχιών προορισμού. Οι αποστολές, ταξινομημένες στα κέντρα μεταφοράς σύμφωνα με τους αποδέκτες, παραδίδονται στους δικαιούχους σε όλη την Τουρκία με τη χρήση οχημάτων μικρο-διανομής Για περισσότερες πληροφορίες για Eθνικές Mεταφορές:

Εφαρμογή της Διοίκησης των Logistics στην ΜΑΡΚΟ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εφαρμογή της Διοίκησης των Logistics στην ΜΑΡΚΟ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Εισαγωγικό Σημείωμα σελ.1 1. Η Διοίκηση των Logistics (Logistics Management) 1.1. Ορισμός των logistics σελ.3 1.2. Ιστορική Εξέλιξη σελ.4 1.3. Ο ρόλος των logistics στην οικονομία σελ.5 1.4.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ LOGISTICS KAI ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΑΓΑΡΗ (5171)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Θέμα: «Εφαρμογή ERP συστημάτων σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών Δρ. Δημήτρης Φωλίνας Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ Copyright Δημήτρης Φωλίνας Τηλ: +30 23510.20940 Φαξ: +30 23510.47860 Email: dfolinas@gmail.com Με επιφύλαξη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS (ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας

Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Χολέβα, Γενικό ιευθυντή Supply Chain σελ.6 Η γνώμη των προμηθευτών μας σελ.12 Κέντρα διανομής ξι στρατηγικά σημεία στη διακίνηση τσιμέντου σελ.14

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχαν. Περιβάλλοντος. Σταματία. α: Φούντα. Φοιτήτρια. Επιβλέπων

Βιομηχαν. Περιβάλλοντος. Σταματία. α: Φούντα. Φοιτήτρια. Επιβλέπων Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχαν νικών Συστημάτωνν Ειδίκευση: Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας ς και Προστασίας Περιβάλλοντος Διπλωματική Εργασία Περιβαλλοντική Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Α.Τ.Ε.Ι ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ» Επόπτης καθηγητής: Σπυρίδων

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. Αναθέτουσα Αρχή: ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ: ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Εισαγωγή... 2. 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4. 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7

1.1. Εισαγωγή... 2. 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4. 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7 Κεφάλαιο 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Εισαγωγικές Έννοιες Περιεχόμενα 1.1. Εισαγωγή... 2 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7 1.3.1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Logistics ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ

Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ Νέες, διατηρήσιμες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας μπορεί να προσφέρουν μόνο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Για να το κάνουν αυτό, πρέπει οι ίδιες να είναι διεθνώς

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Στρατηγική και Οδικός. Χάρτης για τη Διευκόλυνση του. Εξωτερικού Εμπορίου

Εθνική Στρατηγική και Οδικός. Χάρτης για τη Διευκόλυνση του. Εξωτερικού Εμπορίου Φ092.22/6842 Εθνική Στρατηγική και Οδικός Greece Trade Facilitation Roadmap Χάρτης για τη Διευκόλυνση του September 2012 Εξωτερικού Εμπορίου Draft Οκτώβριος Version 0.1 2012 " 25 δράσεις για τη μείωση

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» «ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» Οδηγός ανάπτυξης εξαγωγών Δεκέμβριος 2014 ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληρωμών. Έκδοση 2.0 Σεπτέμβριος 2009. Η πρωτοβουλία είναι δική σας! ΤΩΡΑ. Πληροφορίες για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληρωμών. Έκδοση 2.0 Σεπτέμβριος 2009. Η πρωτοβουλία είναι δική σας! ΤΩΡΑ. Πληροφορίες για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληρωμών Έκδοση 2.0 Σεπτέμβριος 2009 Η πρωτοβουλία είναι δική σας! ΤΩΡΑ Πληροφορίες για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τον SEPA Ενημερωτικά φυλλάδια του EPC* Making

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC. Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC. Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας Τι είναι το ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον (private cloud); Το ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Internet Banking) ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία

Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας Πτυχιακή Εργασία Θέμα: «Το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα παραδοσιακά τυριά.

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 ΕΞΩΦΥΛΛΟ Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 1. Προφίλ 06 1.1 Παρουσίαση Εταιρίας 10 1.2 Σημαντικοί Σταθμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΧΑΛΚΟΡ 12

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Για τη χρήση του παρακάτω υλικού: Σκοπός του έργου PORTAL είναι η επιτάχυνση της απορρόφησης των ερευνητικών αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Clarity and Opportunity Βασικό στοιχείο μας είναι ο ξεκάθαρος προσανατολισμός μας. Σε αυτό το ενημερωτικό έντυπο υπογραμμίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Η Ελληνική αγορά κλωστοϋφαντουργίας και η επιρροή παραγωγής καινοτόμων προϊόντων της «Ελληνικής Υφαντουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν Ανάλυση των Μαθησιακών αναγκών των Νέων Επιχειρηµατιών στη Γεωργία (Μελλοντικές ανάγκες σε δεξιότητες) Συγγραφέας: Serifo srl, Maura Striano (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γενικής και Κοινωνικής Παιδαγωγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σε αυτό το τμήμα μπορείτε να βρείτε τις περιγραφές των θέσεων εργασίας των κύριων επαγγελμάτων στην αγορά εργασίας των ΑΠΕ. Η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας μπορεί να βρεθεί

Διαβάστε περισσότερα