logistics για έναν καλύτερο κόσμο!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "logistics για έναν καλύτερο κόσμο!"

Transcript

1 logistics για έναν καλύτερο κόσμο!

2 περιεχόμενα Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται! Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη Σταθμοί Ανάπτυξης Βήμα- Βήμα Οι Υπηρεσίες μας Εμπορικοί Κλάδοι Ανθρώπινο Δυναμικό και Ακαδημία Ekol Επικοινωνία

3

4 Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται!

5 Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται! Η ανάπτυξη των τεχνολογιών στις επικοινωνίες και στις μεταφορές έχουν κάνει τον κόσμο να φαίνεται... μικρότερος. Και ενώ μέχρι πρότινος η διαχείρηση προϊόντων περιοριζόταν σε ορισμένες ποσότητες, σήμερα -ως συνέπεια της παγκοσμιοποίησης και της εκβιομηχάνισης- πραγματοποιείται ανεξαρτήτως χρόνου και τόπου. Η ανάγκη να βρεθούν τα εμπορεύματα αυτά στην επιθυμητή τοποθεσία, στην απαιτούμενη ποσότητα με την κατάλληλη τιμή και στον κατάλληλο χρόνο, μαζί με την αύξηση της ζήτησης, συνέβαλλε στην ανάπτυξη της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics) ως επιστήμη. Και βέβαια αποτέλεσε και το λόγο, ώστε να προσπαθούμε εμείς να προσφέρουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα. Ξεκινήσαμε το 1990 με κύριο στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες. Με το πέρασμα του χρόνου καταφέραμε και γίναμε μία παγκόσμια δύναμη στον εφοδιαστικό τομέα, που καλύπτει όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, συμβαδίζοντας τόσο με τις σύγχρονες ανάγκες όσο και με τις ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται. Σήμερα, χάρη στην τεχνολογία και στην καινοτομία που έχουμε αναπτύξει, είμαστε πλέον μία μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη που μπορεί να προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες, να προτείνει πολυδιάστατες εφοδιαστικές λύσεις και να υπερηφανεύεται που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες προτάσεις. Ως Ekol, εκτός από την παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης, αναζητούμε επιπροσθέτως τρόπους να παρέχουμε πιο ανθρώπινες υπηρεσίες, φροντίζοντας περισσότερο την προστασία του πλανήτη μας και εξοικονομώντας φυσικούς πόρους στην προσπάθειά μας για μια βιώσιμη επιτυχία. Καθώς η τουρκική οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει, στόχος μας είναι να γινόμαστε και εμείς ισχυρότεροι, ακολουθώντας την εξέλιξη της χώρας μας. Και γνωρίζουμε ότι όσο πιο προηγμένος είναι ο κλάδος της εφοδιαστικής μιας χώρας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της χώρας αυτής. Η εξεύρεση λύσεων που θα σας καταστήσουν πιο ισχυρούς σε ανταγωνιστικές συνθήκες αποτελεί πρωταρχική μας δέσμευση. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι αυτό θα μας κάνει και πιο δυνατούς και πιο σημαντικούς και περισσότερο απαραίτητους.

6 Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη

7 Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη Από την ίδρυσή μας είχαμε ένα και μοναδικό όραμα: Να γίνουμε ένα παγκοσμίου φήμης εμπορικό σήμα. Με αφετηρία αυτό το όραμα, όταν αναζητούσαμε το κατάλληλο όνομα καταλήξαμε στο Ekol Logistics ( από τη λατινική λέξη ecole που σημαίνει σχολείο) και που μπορεί να διαβαστεί σε όλες τις γλώσσες με τον ίδιο τρόπο. Σήμερα, ως Ekol, έχουμε καταφέρει επιτεύγματα άξια του ονόματός μας με την κατάρτιση ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα των logistics, όπου έχουμε αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Χάρη στις υπηρεσίες που παρέχουμε στις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο, που αποτελούν το χαρτοφυλάκιό μας, έχουμε καταφέρει να κατατασσόμαστε μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών στον κλάδο των logistics, όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Με σταθερά και σίγουρα βήματα φθάνουμε κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στον αρχικό μας στόχο: Να γίνουμε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια σήματα. Ξεκινώντας από το σημείο της διαχείρισης φορτίου στις διεθνείς μεταφορές, έχουμε εδραιώσει μια ολοκληρωμένη δομή που προσφέρει υπηρεσίες logistics σε τρίτους. Σχεδιάζουμε και παραδίδουμε ολοκληρωμένες λύσεις logistics για εγχώριους και ξένους πελάτες μας σε διάφορες βιομηχανίες, χάρη στην τεχνογνωσία, στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και στις προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές που έχουμε δημιουργήσει ως Ekol. Είμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics στην Τουρκία και την Ευρώπη, με κέντρα διανομής μας σε πάνω από m 2 στεγασμένων χώρων στην Τουρκία, με εγκαταστάσεις στην Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Γαλλία, Ουκρανία, Ελλάδα και Βοσνία με m 2 στεγασμένων χώρων, πάνω από στόλο οχημάτων και πάνω από εργαζόμενους. Στοιχεία σχετικά με την Ekol τμ χώροι αποθήκευσης Περισσότερα από οχήματα Περισσότεροι από υπάλληλοι 37 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο ευρώ κύκλος εργασιών (2012)

8 Σταθμοί Ανάπτυξης Βήμα- Βήμα

9 Σταθμοί Ανάπτυξης Βήμα- Βήμα Ίδρυση της εταιρείας και παροχή υπηρεσιών στο πεδίο των διεθνών οδικών μεταφορών Υλοποιήσαμε τη μεγαλύτερη επένδυση σε στόλο που έχει γίνει ποτέ στην Τουρκία και επεκτείναμε το δίκτυο υπηρεσιών μας, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες, όπως εναέριες και θαλάσσιες μεταφορές καθώς και εκτελωνισμούς. Με τον τρόπο αυτό, κάναμε το πρώτο βήμα για να γίνουμε ένας ολοκληρωμένος πάροχος logistics Ανοίξαμε το πρώτο μας υποκατάστημα στο εξωτερικό, στη Γερμανία και Με εγκατεστημένα τα κέντρα logistics Kardelen και Orkide, ξεκινήσαμε την παροχή υπηρεσιών στο πεδίο των contract logistics Επιτύχαμε ταχεία ανάπτυξη με την απόκτηση των Unok / Unatsan, τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο των μεταφορών. Με μια πρωτοφανή κίνηση στον τομέα αυτό, δημιουργήσαμε το Τμήμα Ανάπτυξης Διαδικασιών, πλήρως στελεχωμένο με μηχανολόγους βιομηχανίας Καταφέραμε να μετατρέψουμε το δίκτυο υπηρεσιών μας σε αυτό που είναι σήμερα, ανοίγοντας κέντρα διαδοχικής αποθήκευσης και διανομής σε όλη την Τουρκία σήμερα συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες σε 18 κέντρα διανομής και 26 εγκαταστάσεις στην Τουρκία και την Ευρώπη Αλλάξαμε τα δεδομένα στον εφοδιαστικό τομέα με τη δύναμη της τεχνολογικής υποδομής μας, αρχίζοντας να χρησιμοποιούμε ενεργά το πρόγραμμα SAP και ξεκινώντας το ολοκληρωμένο λογισμικό quadro, που σχεδιάστηκε εσωτερικά από ειδικούς στην τεχνολογία πληροφοριών, ώστε να επιταχυνθεί η λειτουργία των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας και να παρέχουμε διαφάνεια στους πελάτες Υλοποιήσαμε την πρώτη μεταφορά πλήρους συρμού μεταξύ της Τεργέστης και του τερματικού σταθμού Λουντβιχσχάφεν Ως μειοψηφούντες μεριδιούχοι της Invest AD, ένα αμοιβαίο κεφάλαιο στο Άμπου Ντάμπι, καταφέραμε να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την Ekol Σε συνδυασμό με την κορυφαία εταιρεία Scandinavian STS International Transportation, την οποία αποκτήσαμε τον Δεκέμβριο, γίναμε η πρωτοπόρος εταιρεία του κλάδου και σε αυτό το δρομολόγιο Πραγματοποιήσαμε μια μελετημένη στρατηγική κίνηση, ανοίγοντας την Ekol στην Ιταλία και σημειώσαμε αύξηση 300% στο Δρομολόγιο της Ανατολικής Ευρώπης κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους με την αγορά μιας εταιρείας στη Ρουμανία και την ίδρυση της Ekol Romania. Επιπλέον, εγκαινιάσαμε μια σημαντική καινοτομία στα Logistics Υγείας, ανοίγοντας τη μεγαλύτερη αντιπροσωπευτική φαρμακευτική αποθήκη της Τουρκίας στις εγκαταστάσεις της Logipark, στην Τούζλα Βραβευτήκαμε με το Πανευρωπαϊκό Βραβείο Οικολογικής Επίδοσης. Ιδρύσαμε το ένα και μοναδικό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης στην Τουρκική αγορά των Logistics. Επενδύσαμε έτσι ώστε να είμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη και δημιουργήσαμε 4 νέα καταστήματα (Γαλλία, Βοσνία, Ελλάδα και Ουκρανία).

10 Οι Υπηρεσίες μας

11 Οι Υπηρεσίες μας Καλύτερη διαχείρισηκαλύτερα αποτελέσματα Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics, η Ekol προσφέρει στους πελάτες της την πιο αποτελεσματική διαχείριση εφοδιαστικής διαδικασίας από μία μόνο πηγή. Η πρόβλεψη των λειτουργιών από μία και μοναδική πηγή ελέγχου έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη διαχείριση της διαδικασίας και οικονομικά πλεονεκτήματα. Κάθε λύση, εξατομικευμένη για τον κάθε πελάτη, αναλαμβάνεται και υλοποιείται ως ένα έργο. Το πεδίο εφαρμογής, ο σκοπός, οι στόχοι και τα κριτήρια επιτυχίας καθώς και οι ευθύνες του έργου καθορίζονται και αναλύονται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η αποτελεσματική διαχείριση των πόρων εξασφαλίζεται για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί, σύμφωνα με κριτήρια κόστους και χρόνου. Αποτελεσματική χρήση πόρων και υγιείς λύσεις, σύμφωνα με τους στόχους του έργου. Οι πιο δημιουργικές λύσεις για την ανάπτυξη των διαδικασιών εφοδιασμού... Η Ekol, στην προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, αναλύει πρώτα και πάντοτε τα πραγματικά δεδομένα. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιείται χαρτογράφηση της υφιστάμενης κατάστασης καθώς και ανάλυση αποτελεσματικότητας και κόστους. Η Ekol συνεργάζεται με έμπειρους μηχανολόγους της βιομηχανίας και αναλυτές συστημάτων για την ανάλυση και τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Έτσι, εξασφαλίζει την ιχνηλασιμότητα του συνόλου της απόδοσης της εφοδιαστικής αλυσίδας και καθιστά δυνατή την εκ των προτέρων πρόβλεψη προβλημάτων ή ευκαιριών. Σε αυτό το στάδιο της διαχείρισης του έργου, αποτελέσματα εξασφαλίζονται μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού, του προγραμματισμού εξοπλισμού και πόρων, του σχεδιασμού διάταξης, της παραμετροποίησης και ανάπτυξης του λογισμικού καθώς και της μελέτης επιτευξιμότητας. Η Ekol υποστηρίζει και αναπτύσσει πάντα την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών logistics με την τεχνολογική της υποδομή. Χάρη στο επιχειρησιακό λογισμικό, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε διάφορα λογισμικά όπως Oracle, SAP και AS 400, η Ekol δεν γνωρίζει περιορισμούς σε τεχνολογικές λύσεις.

12 Οι Υπηρεσίες μας Οδικές Μεταφορές Η Ekol προσφέρει υπηρεσίες μερικής και ολοκληρωμένης οδικής μεταφοράς μεταξύ της Τουρκίας και όλων των ευρωπαϊκών κρατών, ως πράκτορας, διαθέτοντας έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον σύγχρονους στόλους οχημάτων στην Τουρκία και την Ευρώπη. Η Ekol προσφέρει διαφανείς, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης, το παγκόσμιο δίκτυο πρακτορείων, την επιχειρηματική και βιομηχανική τεχνογνωσία, την πελατοκεντρική λύση, το ανθρώπινο δυναμικό που έχει υιοθετήσει συγκεκριμένη προσέγγιση πελατειακών σχέσεων, το σύστημα διαχείρισης παραγγελιών, την ικανότητα μεταφοράς και τον σύγχρονο στόλο που ξεπερνά τα οχήματα. Η Ekol παρέχει εξατομικευμένες λύσεις σε πολλούς κλάδους, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η χημική βιομηχανία, ο βιομηχανικός κλάδος, ο κλάδος υγείας και προσωπικής φροντίδας, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα ταχέως κινούμενα καταναλωτικά προϊόντα (FMCG), η κλωστοϋφαντουργία, το λιανικό εμπόριο, ο κατασκευαστικός κλάδος και ο κλάδος της διακόσμησης. Η μερική οδική μεταφορά, η οποία επιτρέπει την οικονομία κλίμακας συγκεντρώνοντας μικρές ποσότητες προϊόντων σε μεγαλύτερα φορτία, προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με την πλήρη μεταφορά, λόγω της υψηλότερης συχνότητας ημερομηνιών αναχώρησης. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο υπηρεσιών, οι παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ευρώπη μέσα στα προκαθορισμένα πάντα χρονικά πλαίσια.

13 Οι Υπηρεσίες μας Υπηρεσίες γρήγορης και αποτελεσματικής μεταφοράς με έναν εκτεταμένο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο... Η Ekol προσφέρει διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών ανάλογα με τους χρόνους διέλευσης, όπως Standard, Express, Super Express και Speedy. Παράδοση αεροπορικής ταχύτητας με την Ekol Speedy... Η Ekol εξασφαλίζει στους πελάτες της εξοικονόμηση χρόνου με τη δημιουργία γρήγορων και εξατομικευμένων λύσεων με τα μικρού όγκου οχήματά της που ονομάζονται Speedy. Υπηρεσία Εξοικονόμησης Χρόνου Προκειμένου να καλύψει εγκαίρως τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της, η Ekol ξεκίνησε την υπηρεσία speedy, προσφέροντας ειδικό χρόνο παράδοσης για ειδικά φορτία. Με την υπηρεσία οχημάτων speedy, η Ekol παρέχει στους πελάτες της ταχύτερη και φθηνότερη υπηρεσία με περίπου 30 μ3/3,5 τόνους ανά χωρητικότητα οχήματος, χωρίς να χρειάζεται η ενοικίαση του συνόλου του οχήματος. Με την υπηρεσία αυτή, η Ekol επιτρέπει στους πελάτες της να επωφεληθούν από τα ίδια πλεονεκτήματα που έχουν με την αεροπορική μεταφορά. Η ποιότητα και τα πρότυπα των υπηρεσιών είναι εγγυημένες με έξυπνες λύσεις, που διασφαλίζουν ευελιξία χρόνου, χάρη στον σωστό προγραμματισμό δρομολογίου για ελαχιστοποίηση των αποστάσεων και πιο αποτελεσματική διάρκεια ζωής του οχήματος. Η Ekol είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες λύσεις μεταφοράς, όπως οδικές, ψυκτική αλυσίδα, οχηματαγωγά τύπου ro-ro - οδική και συνδυασμένες μεταφορές με έναν εκτεταμένο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο φορτηγών, σύμφωνα πάντοτε με τις απαιτήσεις του νέου προτύπου Euro 5. Η Ekol, με τις διαφορετικές λύσεις μεταφοράς της μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της ανταγωνιστικές τιμές σε κατάλληλα χρονικά πλαίσια. Υψηλής απόδοσης μεταφορικές λύσεις με στόλο οχημάτων, φιλικό προς το περιβάλλον... Πάνω από οχήματα προδιαγραφών Euro 5 μέσος όρος ηλικίας 2 έτη φιλικά στο περιβάλλον Περισσότερες πληροφορίες για Οδικές Μεταφορές:

14 Οι Υπηρεσίες μας Αεροπορικές Μεταφορές Βασική αρχή της Ekol είναι να προσφέρει πάντα την πλέον κατάλληλη λύση στις απαιτήσεις των πελατών της. Κατέχοντας άδεια ΙΑΤΑ και με την ιδιότητα του μέλους των UTIKAD, HTFN και Conqueror, η Ekol προσπαθεί να προσφέρει στους πελάτες της την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών αεροπορικής μεταφοράς στις πιο προσιτές τιμές, μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων σε όλο τον κόσμο και μέσα από συμφωνίες με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες. Η Ekol προσφέρει υπηρεσίες Economic, Priority, Console και Charter με χαμηλό λειτουργικό κόστος, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών της σε χρόνο και κόστος. Οι τακτικές εβδομαδιαίες αεροπορικές κονσόλες, εισαγωγή Άπω Ανατολής, εισαγωγή Ηνωμένου Βασίλειου και εξαγωγή Γερμανίας και ΗΠΑ προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και σε ελκυστικά πακέτα. H Ekol έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται φορτία σε κάθε γωνιά του κόσμου, χάρη στις διεθνείς υπηρεσίες (διασυνοριακό εμπόριο) και σε υπηρεσίες τρίτων. Ως μέλος των δικτύων HTFN και Conqueror, η Ekol έχει ενισχύσει την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα των υπηρεσιών της και έχει ενδυναμώσει την παρουσία της στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Όπως και σε όλη την Τουρκία, έτσι και σε πολλά μέρη του κόσμου, η Ekol μπορεί να παρέχει εκτελωνισμό, αποθήκευση και υπηρεσίες πόρτα-πόρτα μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου διεθνών πρακτορείων. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων και στις άριστες εγκαταστάσεις της, η Ekol προσφέρει ποικίλες λύσεις για την παράδοση προϊόντων από τα τουρκικά αεροδρόμια σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου. Η Ekol δεν προσφέρει μόνο μεταφορά αεροδρόμιοαεροδρόμιο, αλλά και διαφορετικές επιλογές υπηρεσιών, όπως πόρτα-αεροδρόμιο, αεροδρόμιο-πόρτα και πόρταπόρτα, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας φόρτωσης διαμετακόμισης και υπηρεσίες διασυνοριακών μεταφορών μεταξύ δύο χωρών εκτός Τουρκίας. Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, προσφέρονται υπηρεσίες όπως ολοκληρωμένη αποθήκευση, διακίνηση, διανομή, εκτελωνισμός, παλετοποίηση και ασφάλιση στο πλαίσιο των αερομεταφορών. Η Ekol παρέχει άμεσες ή τσάρτερ υπηρεσίες μεταφοράς με ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο σε πολλά είδη προϊόντων από πολλούς κλάδους, που κυμαίνονται από γενικά φορτία μέχρι ευπαθή εμπορεύματα, από επικίνδυνα υλικά μέχρι αιωρούμενα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, από βαριάς χωρητικότητας φορτία στο πεδίο εφαρμογής έργου μεταφοράς μέχρι φορτία εκτός περιτυπώματος φορτώσεως, από μεταφορές ζώων μέχρι εργοστασιακές και ειδικές, κατά στοιβάδες, μεταφορές. Υπηρεσίες ποιότητας χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο πρακτορείων με άδεια IATA, και στην ιδιότητα μέλους HFTN, UTIKAD και Conqueror Αξιοποιώντας το δίκτυο των εγκαταστάσεών της η Ekol Air Cargo μπορεί να προσφέρει και πιο άριστες και πιο γρήγορες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις από την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη και από τα υποκαταστήματά της στη Σμύρνη, την Άγκυρα, την Προύσα και τη Μερσίνα. Μέσω των ιδιόκτητων γραφείων της στα αεροδρόμια, η Ekol είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες λιμένα και υπηρεσίες εντοπισμού του φορτίου βήμαβήμα για τις μεταφορές πόρτα-πόρτα, με αναφορές εντοπισμού από τη στιγμή παραλαβής του φορτίου. Για περισσότερες πληροφορίες για τις αεροπορικές μεταφορές:

15 Οι Υπηρεσίες μας Θαλάσσιες μεταφορές Σήμερα, όπου το 80% του συνόλου των παγκόσμιων μεταφορών διεξάγεται από τις θαλάσσιες οδούς, η Ekol προσφέρει έξυπνες διηπειρωτικές λύσεις logistics για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο μεταξύ της Τουρκίας και άλλων χωρών, αλλά και μεταξύ διαφόρων χωρών εκτός Τουρκίας, χάρη στις συμφωνίες με αξιόπιστους πλοιοκτήτες, στο μεγάλο δίκτυο πρακτορείων και χάρη στην ιδιότητα μέλους των FIATA, ITCO και UTIKAD. Η Ekol προσφέρει μεταφορές σε εμπορευματοκιβώτια πλήρων φορτίων (FCL) και μικρότερων του ενός (LCL), και παρέχει τη βέλτιστη λύση με τη χρήση συνδυασμένων επιλογών, όπως οδικές-θαλάσσιες, θαλάσσιες-αεροπορικές και θαλάσσιεςσιδηροδρομικές. Εκτός των μεταφορών λιμάνι-λιμάνι, λιμάνιπόρτα, πόρτα-πόρτα, η Ekol προσφέρει επίσης υπηρεσίες διέλευσης και φόρτωσης καθώς και υπηρεσίες διασυνοριακών μεταφορών που πραγματοποιούνται μεταξύ δύο διαφορετικών χωρών εκτός Τουρκίας. Η Ekol προσφέρει εναλλακτικές λύσεις εμπορευματικών μεταφορών μέσω ειδικών συμβάσεων με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες στην Τουρκία, και ως εκ τούτου μπορεί και υλοποιεί εναλλακτικές μεταφορές παρέχοντας πλεονεκτήματα κόστους. Διαθέτοντας την υποδομή και την τεχνογνωσία για τη μεταφορά όλων των ειδών προϊόντων σε διάφορους τύπους εμπορευματοκιβωτίων, η Ekol αναλαμβάνει -πέραν των γενικών αποστολών- τη μεταφορά διαφόρων προϊόντων, όπως κρεμαστά ενδύματα, εύφλεκτα ή μη εύφλεκτα χημικά, προϊόντα διατροφής, όλες τις στερεές και υγρές ουσίες καθώς και φυσικό αέριο. Η Ekol παρέχει όλα τα είδη των υπηρεσιών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων - ανάλογα με το είδος των προϊόντων και των προδιαγραφών- με ειδικά εμπορευματοκιβώτια, όπως πρότυπο, ανοικτής οροφής, ανοικτής πλευράς, ψυγείο, flat-rack, πλατφόρμα, δεξαμενή ISO, Flexitank και εμπορευματοκιβώτια για κρεμαστά ενδύματα. Η Ekol έχει επίσης αρχίσει να δραστηριοποιείται και στις μεταφορές υγρών φορτίων με τις πρόσφατες επενδύσεις της και τις συμβάσεις αντιπροσωπείας με κορυφαίους χειριστές δεξαμενών στον κόσμο. Με την εμπειρία της στον τομέα των μεταφορών, παρέχει υπηρεσίες, όπως φορτώσεις Flexitank. Με τις δικές της δεξαμενές ISO και τους στόλους των χειριστών δεξαμενών μέλη της ITCO, της οποίας λειτουργεί ως πράκτορας, η Ekol μπορεί να προσφέρει τώρα υπηρεσίες μεταφοράς υγρών φορτίων σε πολλά μέρη του κόσμου. Χάρη στις ειδικές συμβάσεις που σύναψε με πλοιοκτήτες, η Ekol διαθέτει μια ποικιλία υπηρεσιών που μπορούν να υλοποιήσουν μεταφορές κατά παραγγελία, με βάση τις απαιτήσεις των πελατών, για θαλάσσιες μεταφορές προς την Άπω Ανατολή, την Αμερική, την Αφρική και την Ευρώπη. Χάρη στις υπάρχουσες συμφωνίες συνεργασίας και στην ιδιότητά της ως μέλος του δικτύου διεθνών πρακτόρων HTFN & Conqueror, η Ekol παρέχει παράδοση πόρτα-πόρτα, εκτελωνισμό και υπηρεσίες διανομής σε όλο τον κόσμο. Με το εξειδικευμένο προσωπικό της και το σύστημα τακτικής αναφοράς εντοπισμού του φορτίου, η Ekol στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της εξοικονόμηση χρόνου και κόστους και να προσφέρει πιο ανταγωνιστικές και οικονομικά πιο αποτελεσματικές λύσεις με ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics.

16 Οι Υπηρεσίες μας Σιδηροδρομικές Μεταφορές Ως μία από τις λίγες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών στην Τουρκία, προσφέροντας τα πλεονεκτήματα της σιδηροδρομικής μεταφοράς στους πελάτες, η Ekol παρέχει πελατοκεντρικές εναλλακτικές λύσεις στις σιδηροδρομικές μεταφορές με βάση το έργο. Σιδηροδρομικές Μεταφορές Στην Ευρώπη Μεταφορά με Βαγόνι Στην ΚΑΚ (πρώην ΕΣΣΔ) Μεταφορά με Ενιαία Κλειστή Αμαξοστοιχία Μεταφορά με Βαγόνι στις Χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) Μέσω των πρακτορειών της στο Καζακστάν, το Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν, τη Μογγολία, τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Λευκορωσία, η Ekol μεταφέρει βαριά φορτία ή φορτία έργου στις ανωτέρω περιοχές. Δεδομένου ότι το πλάτος των σιδηροδρομικών γραμμών στις χώρες της ΚΑΚ είναι διαφορετικό από τα ευρωπαϊκά πρότυπα, πρέπει να μεταφερθούν είτε τα βαγόνια είτε τα υλικά. Kαι αυτό το αναλαμβάνει η Ekol. Μεταφορά με Βαγόνι Μεταφορά με Βαγόνι στην Ευρώπη Μέσω του εκτεταμένου δικτύου πρακτορείων της, η Ekol πραγματοποιεί μεταφορές με κλειστά, ανοιχτά και ειδικού τύπου βαγόνια από την Τουρκία σε κάθε σημείο της Ευρώπης και από την Ευρώπη προς κάθε σημείο της Τουρκίας.

17 Οι Υπηρεσίες μας Η Ekol πραγματοποιεί μεταφορές στα Κράτη Turkic και τη Ρωσία με πέντε διαφορετικές μεθόδους. Μεταφορές μέσω Ρουμανίας - Ungheniσύνορα Μολδαβίας. Βαγόνια από την Τουρκία που ανήκουν στους Σιδηροδρόμους Τουρκίας (TSR), στέλνονται στα Κράτη Turkic της Ρωσίας και μεταφέρονται σε βαγόνια της ΚΑΚ στο σταθμό Ungheni, στα σύνορα Ρουμανίας-Μολδαβίας. Μεταφορές από τα λιμάνια Poti, Kavkaz και Illichivsk. Τα εμπορευματοκιβώτια 40 ποδιών και 20 ποδιών που προέρχονται από όλα τα λιμάνια της Ευρώπης, της Τουρκίας και του κόσμου, και όλα τα κατά στοιβάδες φορτία διανέμονται στα λιμάνια του Poti της Γεωργίας, του Kavkaz στη Ρωσία και του llichivk της Ουκρανίας με μεταφορά σε βαγόνια της ΚΑΚ. Μεταφορές μέσω Derince Τα φορτία στο λιμάνι Derince μεταφέρονται με πλοία που μεταφέρουν βαγόνια στο λιμάνι του Illichivsk στην Ουκρανία και φορτώνονται σε ειδικά βαγόνια της ΚΑΚ, που προέρχονται από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Εκεί διανέμονται χωρίς περαιτέρω εργασίες χειρισμού. Μεταφορές μέσω Sarakhs Τα βαγόνια της TSR που αποστέλλονται από την Τουρκία μεταφέρονται στα βαγόνια της ΚΑΚ στο σταθμό Sarakhs στα σύνορα Τουρκμενιστάν και αποστέλλονται στις χώρες Turkic και τη Ρωσία. Μεταφορές μέσω Halkali Τα υλικά που φθάνουν στο Halkali αποστέλλονται προς τον τελικό προορισμό όπως φορτώθηκαν, χωρίς την ανάγκη για δεύτερο χειρισμό, με ειδικού τύπου βαγόνια, των οποίων οι άξονες μπορούν να αλλάξουν. Αυτό το είδος βαγονιών μεταφέρεται στο Halkali κατόπιν ειδικής παραγγελίας και αλλάζουν μόνο οι άξονες των βαγονιών.

18 Οι Υπηρεσίες μας Ενιαία Κλειστή Αμαξοστοιχία Μεταφορά Εμπορευματοκιβωτίου Η Ekol εκτελεί υπηρεσίες ενιαίας κλειστής αμαξοστοιχίας με δικά της εμπορευματοκιβώτια PWHC 45 σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με το δίκτυο των συνεργατών της. Χώρες στις οποίες παρέχεται η μεταφορά εμπορευματοκιβωτίου ενιαίας κλειστής αμαξοστοιχίας είναι: Γερμανία Ολλανδία Βέλγιο Ουγγαρία Αυστρία Δημοκρατία της Τσεχίας Πολωνία Μεγέθη και Εικόνες Εμπορευματοκιβωτίων ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ Εξωτερικές Διαστάσεις Μήκος: Πλάτος: Ύψος: Άνοιγµα Πόρτας: Πλάτος Πόρτας: Ύψος Πρόσβασης Φορτίου: Χωρητικότητα: Ταξινόµηση Μέγιστο Μικτό Βάρος: Μέγιστη Χωρητικότητα Φόρτωσης: Εσωτερικές Διαστάσεις: Μήκος: Πλάτος: Ύψος: Ύψος Πόρτας: europallet (1200 mm x 800 mm) iso pallet (1200 mm x 1000 mm) Απόβαρο Εµπορευµατοκιβωτίου: Βάρος: Χρόνος Διαμετακόμισης: Η μεταφορά πόρτα-πόρτα γίνεται με χρόνο διαμετακόμισης από 8 έως 11 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες για τις σιδηροδρομικές μεταφορές:

19 Οι Υπηρεσίες μας Συνδυασμένες Μεταφορές Η συνδυασμένη μεταφορά είναι μια μέθοδος όπου το φορτίο μεταφέρεται σε πολλαπλά σημεία με πολλαπλά μοντέλα μεταφοράς χωρίς να πραγματοποιείται καμία παρέμβαση στο φορτίο κατά την αλλαγή των τρόπων μεταφοράς. Στο πλαίσιο της συνδυασμένης μεταφοράς, χρησιμοποιούνται ειδικά εμπορευματοκιβώτια ή ημι-ρυμουλκούμενα που επιτρέπουν την μεταφορά των προϊόντων από το ένα μοντέλο μεταφοράς στο άλλο χωρίς την ανάγκη εκ νέου συσκευασίας. Με άξονα την παροχή συνδυασμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες, η Ekol είναι σε θέση να παρέχει όλα τα μοντέλα μεταφοράς που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμένες μεταφορές, όπως φορτηγά, πλοία RoRo, αεροπλάνα και τρένα. Η Ekol προσφέρει στους πελάτες της τα εξής πλεονεκτήματα με συνδυασμένες μεταφορές: Ανώτερες και εγγυημένες συνδυασμένες υπηρεσίες για επείγοντα φορτία. Βέλτιστη αξία προϊόντος με βάση διάφορα είδη εξοπλισμού και επιλογές υπηρεσιών για προϊόντα με χαμηλότερη τιμή. Ευελιξία εξοπλισμού που επιτρέπει στον πελάτη να διαλέγει την πιο κατάλληλη επιλογή για το φορτίο: Πολλές επιλογές συμπεριλαμβανομένων εμπορευματοκιβωτίων 20, 40, 45 ποδιών και μεγάλα ημιρυμουλκούμενα και εμπορευματοκιβώτια μεγάλου ύψους. Έγκαιρη συλλογή και παράδοση μέσω συμβάσεων με επιλεγμένους παρόχους φορτηγών αυτοκινήτων. Κύρος και πολιτικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες που εφαρμόζουν περιβαλλοντικά ευαίσθητες πολιτικές, λόγω μειωμένης κατανάλωσης καυσίμου και κατά συνέπεια εκπομπών CO 2, χάρη στις συνδυασμένες μεταφορές.

20 Οι Υπηρεσίες μας Οι πελάτες της Ekol μπορούν εύκολα και ανά πάσα στιγμή να παρακολουθούν την αποστολή τους μέσω του ισχυρού λογισμικού Ekol quadro το οποίο αναφέρει αυτόματα τη θέση και την κατάσταση του φορτίου. Το έμπειρο προσωπικό της Ekol χειρίζεται κάθε δέμα προσεκτικά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αξιόπιστη και συνεπής εκτέλεση που απαιτούν οι πελάτες σε ένα πρόγραμμα αποστολής. Η Ekol προσφέρει συνδυασμένες υπηρεσίες σε μια πλειάδα από τις πιο γνωστές παγκόσμια εταιρείες και τα πλέον γνωστά εμπορικά σήματα, μεταφέροντας χιλιάδες εμπορευματοκιβώτια γεμάτα ύλες, τελικά προϊόντα, βιομηχανικά και καταναλωτικά προϊόντα κάθε μέρα. Κάθε μέρα, η Ekol παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς προς τους πελάτες της μέσω μιας ενιαίας κλειστής αμαξοστοιχίας, μεταξύ Μανχάιμ Κολωνίας στην Γερμανία και Τεργέστης Ιταλίας. Η Ekol έχει ξεκινήσει δοκιμαστικές διαδρομές για συνδυασμένες υπηρεσίες μεταξύ της Αμβέρσας στο Βέλγιο και του Malmö της Σουηδίας,με σκοπό τη βελτίωση των συνδυασμένων γραμμών σε όλη την Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Κοινοπραξία Cream και η Ekol H Ekol είναι ενεργό μέλος της Κοινοπραξίας Cream (Πελατοκεντρικές υπηρεσίες σιδηροδρομικών φορτίων σε έναν Ευρωπαϊκό μέγα-διάδρομο με βάση την Προηγμένη επιχείρηση και τα Μοντέλα λειτουργίας) που θεσπίστηκε στο πλαίσιο του 6ου Προγράμματος-Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το σχέδιο CREAM είναι ένα έργο έρευνας και ανάπτυξης που χρηματοδοτείται υπό το συντονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο στόχος του έργου είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των σιδηροδρομικών και συνδυασμένων μεταφορών σε διαδρόμους μεταφορών μεταξύ της Ευρώπης και της Τουρκίας. Ένα από τα έργα που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του έργου CREAM είναι η ανάπτυξη της τριτροπικής αλυσίδας μεταφοράς με την ένταξη του σιδηροδρόμου RoRo. Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις Εξοικονόμηση ανά ταξίδι Συνδυασμένης Μεταφοράς: χλμ λίτρα καυσίμου κιλά CO 2 Χάρη στη δυνατότητά της να αποστέλλει ημι-ρυμουλκούμενα, κατάλληλα για συνδυασμένη λειτουργία, από την Τουρκία προς το λιμάνι της Τεργέστης στην Ιταλία με Ro-Ro, στη συνέχεια στην Γερμανία, στο Μανχάιμ Κολωνίας και με ενιαίες κλειστές αμαξοστοιχίες, και, τέλος, να διανέμει στην Ευρώπη με ρυμουλκούμενα με γερμανικές πινακίδες, η Ekol κατορθώνει να μειώσει την απόσταση από σε χιλιόμετρα σε σύγκριση με την περίπτωση όπου ολόκληρη η μεταφορά θα πραγματοποιούταν με οδικές μεταφορές. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούνται λίτρα καυσίμου, 5,20 κιλά CO2, 25,86 κιλά NOx, 3,98 kg NMHC και 0,70 κιλά σωματιδίων, ανά ταξίδι μετ επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες για τις Συνδυασμένες Μεταφορές:

21 Οι Υπηρεσίες μας Εθνικό Δίκτυο Διανομής Η Ekol προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες, ευρέως φάσματος και οικονομικές λύσεις,χάρη στο δίκτυο διανομής της σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και αξιόπιστες υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές για μεταφορές μερικών και πλήρων οχημάτων. Με την προηγμένη τεχνολογία της, το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την περιβαλλοντική προσέγγιση, η Ekol είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία και το εμπορικό σήμα επιλογής για πολλές εγχώριες και διεθνείς εταιρείες. Υπηρεσίες που προσφέρονται εντός του πεδίου εφαρμογής του Εθνικού Δικτύου Διανομής: Ποιοτική και αξιόπιστη υπηρεσία μερικής μεταφοράς, στο πλαίσιο των σταθερών χρόνων παράδοσης, χωρίς περιορισμούς χωρητικότητας και όγκου, μέσα από ένα δίκτυο διανομής που καλύπτει το σύνολο της Τουρκίας. Παροχή οχημάτων βάσει ταξιδιού για πλήρη φορτία Λύσεις μεταφοράς εξειδικευμένες με οχήματα και έμπειρο προσωπικό, ειδικά εκπαιδευμένο για εργασίες από πολλαπλά σημεία διανομής και συλλογής μέσα / έξω από την πόλη. Παράδοση προϊόντων σε φαρμακεία και αποθήκες με ειδικό στόλο που έχει συσταθεί για να εξυπηρετήσει τη φαρμακευτική βιομηχανία Λύσεις μεταφοράς με οχήματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας για κάλυψη των αναγκών των πελατών στις φαρμακευτικές και τις βιομηχανίες τροφίμων Συλλογή από κοινοποιούμενες διευθύνσεις και παράδοση των προϊόντων σε κεντρικές μονάδες με έγκαιρο και ανιχνεύσιμο τρόπο, μέσω της δικτυακής πύλης ανάκτησης που έχουμε αναπτύξει για τους πελάτες μας Υπηρεσίες μεταφοράς μεταξύ καταστημάτων και άλλων μονάδων στην Τουρκία, Μεταφορικές λύσεις για επιχειρηματικούς εταίρους B2C (επιχείρηση προς πελάτη) που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου Μεταφορές με μοντέλα milk run και ευέλικτα milk run πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας από τους προμηθευτές προς τις ζώνες παραγωγής στη μεταποιητική βιομηχανία Παρακολούθηση εξέλιξης μεταφορών μέσω διαδικτυακής πύλης. Η διαδικτυακή πύλη που σχεδιάστηκε από την Ekol, επιτρέπει στους προμηθευτές να εκτελούν εισαγωγές δεδομένων βάσει προϊόντος και συσκευασίας και στη μονάδα προγραμματισμού της Ekol να αναλαμβάνει το σχεδιασμό των αποστολών, να τις συλλέγει από την πόρτα,ανάλογα με τον τύπο της εταιρείας ή να τις παραδίδει στο κέντρο Ekol Cross Docks. Η όλη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης και της μεταφοράς των προϊόντων στη γραμμή παραγωγής με ανακατανομή, μπορεί να παρακολουθείται από τους Προμηθευτές, την Ekol και τους Πελάτες. Με τις εθνικές υπηρεσίες διανομής της, η Ekol διαθέτει κέντρα διαλογής και ενοποίησης που έχουν συσταθεί για παραδόσεις στην κύρια αποθήκη και τα κατάστημα στον τομέα της λιανικής, υπηρεσίες πλήρους και μερικής διανομής, βάσει αποθήκης και καταστημάτων, καθώς και ενδιάμεσες υπηρεσίες μεταφορών με ειδικά οχήματα για τη μεταφορά πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και τελικών προϊόντων μεταξύ των εργοστασίων και των αποθηκών των πελατών, μαζί με υπεραστική προσυλλογή από τους προμηθευτές. Η Ekol παραδίδει 2 εκατομμύρια m3 προϊόντων ετησίως σε διευθύνσεις σε 81 επαρχίες με 500 υπαλλήλους, οχήματα και 24 σημεία σε ολόκληρη τη χώρα.

22 Οι Υπηρεσίες μας Δίκτυο: Η Ekol παρέχει υπηρεσίες διανομής σε 81 επαρχίες μέσω 24 κέντρων μεταφοράς με το δίκτυο διανομής της να έχει επεκταθεί σε όλη την Τουρκία. Χάρτης δικτύου και κέντρων μεταφοράς Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται σε 1 ημέρα για αποστάσεις έως και 600 χιλιόμετρα για τα επαρχιακά κέντρα σε όλη την Τουρκία, 2 ημέρες για τις αποστάσεις μεταξύ χιλιομέτρων και 3 ημέρες για αποστάσεις άνω των χιλιομέτρων. Η Ekol συγκεντρώνει στο βασικό κέντρο μεταφοράς της στην Κωνσταντινούπολη τα προϊόντα που συλλέγονται από τις διευθύνσεις των πελατών και από τις δικές της αποθήκες - κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα αποστέλλει στα κέντρα μεταφοράς των σχετικών επαρχιών προορισμού. Οι αποστολές, ταξινομημένες στα κέντρα μεταφοράς σύμφωνα με τους αποδέκτες, παραδίδονται στους δικαιούχους σε όλη την Τουρκία με τη χρήση οχημάτων μικρο-διανομής Για περισσότερες πληροφορίες για Eθνικές Mεταφορές:

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Πελατολόγιο... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Υπηρεσίες Τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και κατέχει την

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΛΕΩΝΙ ΑΣ ΜΟΣΧΟΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η υπεροχή του σιδηρόδροµου σε ταχύτητα, οικονοµία, προστασία περιβάλλοντος, ασφάλεια κλπ. έναντι των

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες Συνοπτική παρουσίαση του ευνητικού έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ενοποίηση τρίτων παρόχων υπηρεσιών με ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα σε πολυλειτουργικές πλατφόρμες

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX

Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX Λίγα λόγια για εταιρία 1953 Ίδρυση της εταιρείας, από την οικογένεια ΠΟΛΙΤΗΣ, με την κατασκευή λεπίδας διπλής όψης και την επωνυμία ASTOR. 1974 η ΒΙΟΛΕΞ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Κεφάλαιο 4 ο Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Διδακτικοί στόχοι Να εξηγηθεί πώς το διαδίκτυο μετασχηματίζει τις επιχειρήσεις Να συγκριθούν οι κατηγορίες του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Χαρακτηριστικά. Προνόμια για την επιχείρησή σας

Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Χαρακτηριστικά. Προνόμια για την επιχείρησή σας Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Εάν ενδιαφέρεστε για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση Logistics για τις ανάγκες της εφοδιαστικής σας αλυσίδας

Διαβάστε περισσότερα

Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους

Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους Συστάδες Συνεργατικών Δρ Παναγιώτης Γραμμέλης, Δ/ντής Ερευνών, Ι.Δ.Ε.Π. / Ε.ΚΕ.Τ.Α. Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους Logistics Conferences Γλυφάδα Golf Gardens, 19-20 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε.

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. TOP Electronic Components Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ιστορία Η εταιρία TOP Electronic Components Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Τα logistics και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν

Τα logistics και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν Πανεπιστήμιο Πειραιά Τα logistics και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν Κουκουράκης Δημήτρης MSc Logistics ΕΜΠ-Πανεπιστήμιο Πειραιά Μάϊος 2012 Logistics (business) Είναι το τμήμα της επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος (ποσοτικός ποιοτικός) (Από) Παλετοποίηση. «Παραγωγή εσωτερικού κωδικού» Ετικετοκόληση

Έλεγχος (ποσοτικός ποιοτικός) (Από) Παλετοποίηση. «Παραγωγή εσωτερικού κωδικού» Ετικετοκόληση Διαδικασίες Αποθήκευσης Διαδικασίες Αποθήκευσης Διαδικασία Παραλαβής Έλεγχος (ποσοτικός ποιοτικός) (Από) Παλετοποίηση «Παραγωγή εσωτερικού κωδικού» Ετικετοκόληση (Από) παλετοποίηση Η μονάδα μεταφοράς από

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες υπηρεσίες προώθησης προϊόντων 3ΡL σε νέες αγορές

Σύγχρονες υπηρεσίες προώθησης προϊόντων 3ΡL σε νέες αγορές ΣΕΒ / ΣΕΒΕ Εκδήλωση δικτύωσης Εξωστρέφεια : Η συμβολή των τελωνειακών διαδικασιών και των logistics στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών Θεσσαλονίκη 4 Απριλίου 2014 Ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό Σημείωμα. Πάνος Μυλωνάς General Manger

Εισαγωγικό Σημείωμα. Πάνος Μυλωνάς General Manger Logistics Εισαγωγικό Σημείωμα Στις μέρες μας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταγωνίζεται μία επιχείρηση μέσω των προϊόντων της. Σε ένα μεγάλο βαθμό παρουσιάζεται ταύτιση τόσο στη τεχνολογία όσο και σε επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing)

Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing) Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing) Copyright : OPTIMUM A.E. 1. Το Πρόβλημα της Προ-Δεματοποίησης Συσκευασίας Η εκτέλεση, σε καθημερινή βάση, των παραγγελιών που δέχεται μία

Διαβάστε περισσότερα

Η ZENTIVA ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο πολύτιμος εταίρος σας στα γενόσημα φάρμακα

Η ZENTIVA ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο πολύτιμος εταίρος σας στα γενόσημα φάρμακα Η ZENTIVA ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Στόχος μας είναι να γίνουμε ο πολύτιμος εταίρος σας στα γενόσημα φάρμακα Ηνωμένο Βασίλειο Γαλλία Πορτογαλία Πολωνία Δημοκρατία της Τσεχίας Γερμανία Εσθονία Λετονία Λιθουανία Σλοβακία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 1 Περιεχόμενα 1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών To λογισμικό Διαχείρισης & Επεξεργασίας Εγγράφων DocuClass παρέχει σε οργανισμούς και επιχειρήσεις την δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

19_05_2016. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα. End to End value added services for your Customer. Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον

19_05_2016. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα. End to End value added services for your Customer. Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον End to End value added services for your Customer Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα Managing Partner 19_05_2016 Αποστολή Να προσφέρει στους πελάτες το ανταγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN. Εισαγωγή

ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN. Εισαγωγή ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN Εισαγωγή Η κατάρτιση ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου αποτελεί ένα εργαλείο στο οποίο καταγράφεται ουσιαστικά το «Πλάνο Δράσης» της επιχείρησης, τα βήματα που θα

Διαβάστε περισσότερα

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Τομέας Συμβατικής Διακίνησης Επιβατών Τομέας Εμπορευματικών Μεταφορών Τομέας Δημόσιων Μεταφορών ΤΟΜΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ Μέρος πρώτο: Η πορεία προς μία κοινή ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανάγκη για

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορευματική σύνδεση του. Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) με το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ)

Εμπορευματική σύνδεση του. Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) με το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ) Εμπορευματική σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) με το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ) Περιεχόμενα Παρουσίαση των δύο συνεργατών Σύμπλευση Στόχος Θεωρητικό υπόβαθρο Εμπειρία μέχρι σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LOGISTICS ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΗΣ L OREAL Α.Ε.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LOGISTICS ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΗΣ L OREAL Α.Ε. ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LOGISTICS ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΗΣ L OREAL Α.Ε. Απόστολος Θεοδωρόπουλος Μαθηµατικός Παν/µίου Αθηνών -Επιχειρησιακός Ερευνητής RWTH Aachen (M.O.R.) ιευθύνων Σύµβουλος OPTIMUM Α.Ε. 1. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Μέρος 1ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ LOGISTICS

Πίνακας περιεχομένων. Μέρος 1ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ LOGISTICS Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγικό Σημείωμα Ελληνικής Έκδοσης..............................................17 Εισαγωγικό σημείωμα................................................................ 19 Ευχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

«Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & εξελίξεις στην Ελλάδα»

«Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & εξελίξεις στην Ελλάδα» Με την επίσημη υποστήριξη: Δρ Άγγελος Αμδίτης Διευθυντής Έρευνας, ΕΠΙΣΕΥ «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & εξελίξεις στην Ελλάδα» Αθήνα, 15-16 Δεκεμβρίου 2015 Εφοδιαστική αλυσίδα στην Ελλάδα: Ρόλος, κατάσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από πραγματογνώμονες, μηχανολόγους, πολιτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας 1 η Διάλεξη: Βασικές Έννοιες στην Εφοδιαστική Αλυσίδα - Εξυπηρέτηση Πελατών 2015 Εργαστήριο Συστημάτων Σχεδιασμού, Παραγωγής και Λειτουργιών Ατζέντα Εισαγωγή στη Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner»

Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Η δρομολόγηση και ο προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Β.Ε.Π. - Δεκέμβριος 2016

Ε.Β.Ε.Π. - Δεκέμβριος 2016 ................................ Ε.Β.Ε.Π. - Δεκέμβριος 2016 v ................................ Όραμά μας Να καταστεί η Ελλάδα / Πειραιάς στρατηγικός κόμβος της εφοδιαστικής αλυσίδας για εισαγωγές /εξαγωγές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics)

ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 03.04.2014 Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια σύνθεση των απόψεων που μέχρι τώρα διατυπώθηκαν από Υπηρεσίες, Κοινωνικούς Εταίρους

Διαβάστε περισσότερα

Ταξινόµησητωνλειτουργιών εµπορίας. ΝτουµήΠ. Α.

Ταξινόµησητωνλειτουργιών εµπορίας. ΝτουµήΠ. Α. Ταξινόµησητωνλειτουργιών εµπορίας ΝτουµήΠ. Α. 1 Ταξινόµηση των λειτουργιών εµπορίας Προπαρασκευαστικές λειτουργίες Τυποποίηση Συσκευασία Ταυτοποίηση Λειτουργίες εφοδιασµού Μεταφορές Αποθήκευση Μεταποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων (στη γεωργία) Φίλιππος Ι. Καρυπίδης, Καθηγητής Τμήμα: Τεχνολόγων Γεωπόνων Κατ. Αγροτικής Οικονομίας

Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων (στη γεωργία) Φίλιππος Ι. Καρυπίδης, Καθηγητής Τμήμα: Τεχνολόγων Γεωπόνων Κατ. Αγροτικής Οικονομίας Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων (στη γεωργία) Διδάσκων: Φίλιππος Ι. Καρυπίδης, Καθηγητής Τμήμα: Τεχνολόγων Γεωπόνων Κατ. Αγροτικής Οικονομίας Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων -Φ. Καρυπίδης 1 Εφοδιαστική

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές ΥΦΑ μικρής κλίμακας Προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα

Εφαρμογές ΥΦΑ μικρής κλίμακας Προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα 6 ο Φόρουμ Ενέργειας Πάτρα, 03-04 Φεβρουαρίου 2017 Εφαρμογές ΥΦΑ μικρής κλίμακας Προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα Γεώργιος Πολυχρονίου Συντονιστής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Στρατηγικής, Ανάπτυξης, Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ Δρ. Ευάγγελος Α. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Διευθύνων Σύμβουλος ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ & ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Α.Ε. ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών

Διοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών Διοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών Εισαγωγή -3 Γιώργος Ιωάννου, Ph.D. Αναπληρωτής Καθηγητής Σύνοψη διάλεξης Σχεδιασμός διαδικασιών ορισμός Συστημική προσέγγιση Μεθοδολογίες σχεδιασμού διαδικασιών Διαγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

Συστηµατική παρακολούθηση και καταγραφή όλων των φάσεων παραγωγής σε πραγµατικό χρόνο Το Σύστηµα Ιχνηλασιµότητας ICHNOS της εταιρείας Data & Control Systems είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα το οποίο καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ LOGISTICS Όσο λοιπόν αυξάνει η σημασία και οι απαιτήσεις του διεθνούς εμπορίου, τόσο πιο απαιτητικές γίνονται

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ LOGISTICS Όσο λοιπόν αυξάνει η σημασία και οι απαιτήσεις του διεθνούς εμπορίου, τόσο πιο απαιτητικές γίνονται ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ LOGISTICS Όσο λοιπόν αυξάνει η σημασία και οι απαιτήσεις του διεθνούς εμπορίου, τόσο πιο απαιτητικές γίνονται και οι συνθήκες μεταφοράς και διανομής. Το διεθνές εμπόριο

Διαβάστε περισσότερα

Θωρακείστε την επιχείρηση σας

Θωρακείστε την επιχείρηση σας Θωρακείστε την επιχείρηση σας Χαµηλό κόστος Γρήγορη εκµάθηση w.agrosoft.gr Άµεσα αποτελέσµατα Εισαγωγή Το προϊόν Itemtracker, έκδοση 1.0, είναι η σύγχρονη και µοντέρνα λύση στην Ιχνηλασιµότητα των τροφίµων

Διαβάστε περισσότερα

Ασκήσεις Αποθεµάτων. Υποθέστε ότι την στιγμή αυτή υπάρχει στην αποθήκη απόθεμα για 5 μήνες.

Ασκήσεις Αποθεµάτων. Υποθέστε ότι την στιγμή αυτή υπάρχει στην αποθήκη απόθεμα για 5 μήνες. Ασκήσεις Αποθεµάτων 1. Το πρόγραμμα παραγωγής μιας βιομηχανίας προβλέπει την κατανάλωση 810.000 μονάδων πρώτης ύλης το χρόνο, με ρυθμό πρακτικά σταθερό, σε όλη τη διάρκεια του έτους. Η βιομηχανία εισάγει

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Ενότητα 6: Μορφές Δικτύων Διανομής και κόστη Εφοδιαστικής Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται με άδεια Creative Commons

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 13/12/2013

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 13/12/2013 ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η Ιστορία Εξάπλωση Καταστημάτων Το σύνολο των καταστημάτων ανέρχεται σε 268 και αυξάνει, καθώς το δίκτυο επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. Δίκτυο καταστημάτων 161 46 43 12

Διαβάστε περισσότερα

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 13 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές.

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 13 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές. Παρουσίαση έργου, Πάτρα 2 Οκτωβρίου 2012 H ANEK σε μια ματιά: Ο Όμιλος εταιρειών ΑΝΕΚ LINES ασχολείται, κυρίως, με τη διαχείριση ιδιόκτητων και ναυλωμένων πλοίων επιβατηγού και φορτηγού ναυτιλίας για 44

Διαβάστε περισσότερα

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 16 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές.

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 16 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές. Παρουσίαση έργου, Χανιά 10 Μαΐου 2012 H ANEK σε μια ματιά: Ο Όμιλος εταιρειών ΑΝΕΚ LINES ασχολείται, κυρίως, με τη διαχείριση ιδιόκτητων και ναυλωμένων πλοίων επιβατηγού και φορτηγού ναυτιλίας για 44 και

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar ΣΤΟΧΟΣ μας είναι ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΕ κάθε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΕΡΓΟ. phoenix solar ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 7: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά)

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 7: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ενότητα 7: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

αφιέρωμαcargo Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης

αφιέρωμαcargo Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης Β Μέρος Χανιά: Μεταφορικές Εταιρείες Το λιμάνι της Σούδας είναι το επίνειο της πόλης των Χανίων, μόλις οκτώ χιλιόμετρα ανατολικά της. Χάρη στη γεωγραφική του θέση και τον προσανατολισμό

Διαβάστε περισσότερα

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων 2η Ηµερίδα για την Ελληνική Πλατφόρµα για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων στο πλαίσιο των στόχων της Πλατφόρµας για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις την τελευταία δεκαετία και η δυναμική ανάπτυξη που προκάλεσαν στις επιχειρήσεις, εισήγαγαν μια επανάσταση

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα ο όμιλος εγκαταστάσεις & δίκτυο διαφορετικότητα & εξειδίκευση παρεχόμενες υπηρεσίες στρατηγικές συνεργασίες πιστοποιήσεις

περιεχόμενα ο όμιλος εγκαταστάσεις & δίκτυο διαφορετικότητα & εξειδίκευση παρεχόμενες υπηρεσίες στρατηγικές συνεργασίες πιστοποιήσεις περιεχόμενα ο όμιλος εγκαταστάσεις & δίκτυο διαφορετικότητα & εξειδίκευση παρεχόμενες υπηρεσίες στρατηγικές συνεργασίες πιστοποιήσεις ενδεικτικό πελατολόγιο ο όμιλος οι εταιρείες του ομίλου μας εξειδίκευση

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες»

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» «Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» ιαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας N. Ξάνθης www.agribusiness.uoi.gr Υπεύθυνος έργου: Φωτόπουλος Χρήστος: Καθηγητής Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυασμένες Μεταφορές Προϊόντων: Η Περίπτωση της Ελλάδας

Συνδυασμένες Μεταφορές Προϊόντων: Η Περίπτωση της Ελλάδας Συνδυασμένες Μεταφορές Προϊόντων: Η Περίπτωση της Ελλάδας Φοιτήτρια: Καγιαδάκη Νίκη Επιβλέπων καθηγητής: κ. Ξανθόπουλος Αναστάσιος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΕ ΧΕΡΣΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-

Διαβάστε περισσότερα

«Νέες τελωνειακές διαδικασίες και Πιστοποιητικό Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα: Ευκαιρίες και οφέλη για την επιχείρηση»

«Νέες τελωνειακές διαδικασίες και Πιστοποιητικό Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα: Ευκαιρίες και οφέλη για την επιχείρηση» «Νέες τελωνειακές διαδικασίες και Πιστοποιητικό Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα: Ευκαιρίες και οφέλη για την επιχείρηση» Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 Πιστοποιητικό Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα και νέες

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι πρέπει να ξέρει µια Βιοµηχανία Τροφίµων για τα σύγχρονα συστήµατα ζύγισης και σήµανσης

Ό,τι πρέπει να ξέρει µια Βιοµηχανία Τροφίµων για τα σύγχρονα συστήµατα ζύγισης και σήµανσης Από την Ζύγιση στην Ιχνηλασιµότητα Ό,τι πρέπει να ξέρει µια Βιοµηχανία Τροφίµων για τα σύγχρονα συστήµατα ζύγισης και σήµανσης Φίλιππος Σφυρής, MSc. Marketing Manager, Θεοδώρου Αυτοµατισµοί ΑΒΕΤΕ psfiris@theodorou.gr

Διαβάστε περισσότερα

PUBLIC ΤΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 10607/1/98 REV1 LIMITE ENFOCUSTOM43 ΣΗΜΕΙΩΜΑ. της : Προεδρίας. προς : τηνομάδα"τελωνειακήσυνεργασία" 10607/98ENFOCUSTOM43

PUBLIC ΤΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 10607/1/98 REV1 LIMITE ENFOCUSTOM43 ΣΗΜΕΙΩΜΑ. της : Προεδρίας. προς : τηνομάδατελωνειακήσυνεργασία 10607/98ENFOCUSTOM43 ConseilUE EΥΡΩΠΑÏΚΗΕΝΩΣΗ ΤΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Βρυξέλλες,28Σεπτεμβρίου1998(29.9) (OR.D) 10607/1/98 REV1 PUBLIC LIMITE ENFOCUSTOM43 ΣΗΜΕΙΩΜΑ της : Προεδρίας προς : τηνομάδα"τελωνειακήσυνεργασία" αριθ.προηγ.εγγρ.:

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ FRANCHISE Η Δικαιόχρηση (Franchise) είναι μία εμπορική μέθοδος (συμφωνία) κατά την οποία μια επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 16 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Xωροταξική Xωροταξ Οργάνωση Αποθήκης Οκτώβριος 2015

Xωροταξική Xωροταξ Οργάνωση Αποθήκης Οκτώβριος 2015 Xωροταξική Οργάνωση Αποθήκης Οκτώβριος 2015 ΒΑΣΙΚΕΣ AΡΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου Βελτιστοποίηση λειτουργικού κόστους Παροχή ασφαλών συνθηκών διαχείρισης Βέλτιστη αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

KK.CARGO CARE CYPRUS LTD

KK.CARGO CARE CYPRUS LTD Οκτώβριος 2012, ΕΙ ΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί κύριοι εκθέτες, Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών για αρκετές δεκαετίες, και ειδικά στην μεταφορά εμπορευμάτων από και προς

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και

Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των εταιρειών οι οποίες συμπεριλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή θέσης: : ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΔΙΟΥ

Περιγραφή θέσης: : ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΔΙΟΥ Περιγραφή θέσης: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΔΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ: ΤΙΤΛΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ: : Γιατροί του Κόσμου : ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΔΙΟΥ : Αθήνα : Μέχρι 30/09/17 με πιθανότητα

Διαβάστε περισσότερα

AΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Παράρτημα Κατερίνης Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων (Logistics)

AΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Παράρτημα Κατερίνης Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων (Logistics) AΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Διακίνησης Προϊόντων (Logistics) www.logistics.teithe.gr Επίκουρος Καθηγητής dfolinas@gmail.com Στόχοι Θέματα παρουσίασης παρουσίασης Επιστήμη των Logistics Επιχειρηματικό ενδιαφέρον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ OUTSOURCING LOGISTICS ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡ.ΠΑΠΑΛΟΗ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ OUTSOURCING LOGISTICS ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡ.ΠΑΠΑΛΟΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ OUTSOURCING LOGISTICS ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡ.ΠΑΠΑΛΟΗ ΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΛΑΣΚΑ Α.ΕΒ.Τ.Ε ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, Μ.Β.Α. ΑΘΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2006 Η παρακάτω αναφορά αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις. Μπίτης Αθανάσιος 2017

Πωλήσεις. Μπίτης Αθανάσιος 2017 Πωλήσεις Μπίτης Αθανάσιος 2017 Τι είναι πώληση; Πώληση είναι η μεταξύ δύο προσώπων σύμβαση με την οποία ο ένας (πωλητής) αναλαμβάνει την υποχρέωση να μεταβιβάσει την κυριότητα και να παραδώσει, αντί συμφωνημένου

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Φαρμακείου Η Προσέγγιση νέων δυνητικών πελατών Η Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης Η δημιουργία υπεραξίας

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 8 Η τεχνολογία των διαδικασιών

Κεφάλαιο 8 Η τεχνολογία των διαδικασιών Κεφάλαιο 8 Η τεχνολογία των διαδικασιών Source: Corbis/Louis Psihoyes Η τεχνολογία των διαδικασιών Σχεδιασμός διαδικασιών Σχεδιασμός δικτύου διάθεσης Στρατηγική παραγωγής Διάταξη και ροή Σχεδιασμός Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΙSOPA. «Walk the Talk» Υποδοχή, εκφόρτωση και αναχώρηση φορτηγών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΙSOPA. «Walk the Talk» Υποδοχή, εκφόρτωση και αναχώρηση φορτηγών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΙSOPA «Walk the Talk» Υποδοχή, εκφόρτωση και αναχώρηση φορτηγών 1 Ευθύνες της εγκατάστασης Εκφόρτωση χημικών ουσιών Επεξεργασία Συντήρηση Αποθήκευση των προϊόντων Απόβλητα

Διαβάστε περισσότερα

Εξελιγμένα συστήματα τηλεματικής για την διαχείριση τερματικών σταθμών, αλυσίδων συνδυασμένων μεταφορών και επιβατικών διατροπικών μεταφορών

Εξελιγμένα συστήματα τηλεματικής για την διαχείριση τερματικών σταθμών, αλυσίδων συνδυασμένων μεταφορών και επιβατικών διατροπικών μεταφορών Εξελιγμένα συστήματα τηλεματικής για την διαχείριση τερματικών σταθμών, αλυσίδων συνδυασμένων μεταφορών και επιβατικών διατροπικών μεταφορών Έλσα Κουκουλούδη Υπεύθυνη Τμήματος Μελετών Logistics Οργάνωσης-Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση»

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση» Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση» Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης 5 Ιουλίου, 2013 Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης παραστατικών ARCHIVE & CONNECT Το Archive & Connect είναι η πλέον αυτοματοποιημένη, οργανωμένη και πρωτοποριακή λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και αρχειοθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Ενδυνάμωση Δραστηριοτήτων Logistics

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Ενδυνάμωση Δραστηριοτήτων Logistics ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Ενδυνάμωση Δραστηριοτήτων Logistics 1 Κεφάλαιο 4 Το Μάνατζμεντ των Logistics σε Διεθνές Επίπεδο ΣΤΟΧΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ εντοπισμός προκλήσεων που δημιουργεί η διεθνοποίηση στο μάνατζμεντ των logistics

Διαβάστε περισσότερα

it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth.

it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth. Well-being is like the leaf of an old tree: it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth. 2 1. Polis Hammam Concept Η POLIS HAMMAM είναι η

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING. Δρ. Γ.Μαλινδρέτος

MARKETING. Δρ. Γ.Μαλινδρέτος Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πελάτες και εταιρεία ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ, ΣΙΩΜΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ Ο εσωτερικός πελάτης και η «αλυσίδα αξίας» Ένας εγγυημένος τρόπος επίτευξης ικανοποίησης του πελάτη είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Παραδείγματα -UML Δρ Βαγγελιώ Καβακλή Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εαρινό Εξάμηνο 2011-2012 1 Ηλεκτρονικό Κατάστημα Το αντικείμενο είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Η αντιστοίχιση του μύθου με την μεταφορά

Η αντιστοίχιση του μύθου με την μεταφορά Γεώργιος Ηλιάδης Η αντιστοίχιση του μύθου με την μεταφορά Οι μεταφορές υποστηρίζουν τον ανταγωνισμό μιας αγοράς, γιατί επιτρέπουν σε επιχειρήσεις που βρίσκονται μακριά από την συγκεκριμένη αγορά να διανέμουν

Διαβάστε περισσότερα

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων INSURANCE SUITE H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων όλα καταλήγουν εκεί! Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μεσιτείας ασφαλίσεων αντιμετωπίζουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΕ - ΤΚΜ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2011 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΤΕΕ - ΤΚΜ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2011 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΕ - ΤΚΜ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2011 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Πέτη Πέρκα Πολιτικός Μηχανικός Συγκοινωνιολόγος MSc Μεταφορές και Περιβάλλον Αλματώδης αύξηση των εμπορευματικών μεταφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

Εμπόριο - Υπηρεσίες. - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια

Εμπόριο - Υπηρεσίες. - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια Εμπόριο - Υπηρεσίες - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια Εμπόριο Οι καθαροί εμπορικοί χώροι συμβάλλουν στο να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες σας. Οι καθαροί

Διαβάστε περισσότερα

Οι λειτουργίες του Μάρκετινγκ, η διανομή& οι μεσάζοντες

Οι λειτουργίες του Μάρκετινγκ, η διανομή& οι μεσάζοντες Η Διανομή 1. Οι λειτουργίες του Μάρκετινγκ, η διανομή & οι μεσάζοντες 2. Ο δίαυλος Μάρκετινγκ 3. Βασικοί τύποι διαύλων 4. Παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή διαύλων 5. Η διαδικασία επιλογής διαύλων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα