Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ"

Transcript

1

2 Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ 4 ΗΜΕΡΕΣ 6-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (630 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις αναχώρηση. Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη, θα έχετε χρόνο να περπατήσετε στα γραφικά δρομάκια και προαιρετική κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. 2 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη που βρίσκεται στην συμβολή του Σάβα και του Δούναβη, όπου θα δούμε την κεντρική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα, το μεσαιωνικό κάστρο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νebosja που ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, εδώ έγινε και μουσείο για τον Ρήγα Φερραίο. Συνεχίζουμε για την παλιά πόλη Κόσαντσιτς με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, την Μητρόπολη,το Αρχοντικό της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσας, την κεντρική πλατεία Δημοκρατίας με το άγαλμα του πρίγκιπα Μιχαήλ, το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο, το Κοινοβούλιο και το συντριβάνι Τεράζιε και τον Ναό του Αγίου Σάβα (μεγαλύτερος των Βαλκανίων). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα της αλλα την ανοιχτή αγορά της πόλης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδασηστη Σκαδάρλια παλιά μποέμικη περιοχή με γραφικά εστιατόρια και παραδοσιακή ζωντανή μουσική. 3 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - BΕΛΙΓΡΑΔΙ Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Νόβισαντ την «Αθήνα της Σερβίας», όπου θα δούμε το επιβλητικό κάστρο, το Δημαρχείο και θα γνωρίσουμε την κομψή πρωτεύουσα της επαρχίας Βοϊβοντίνα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα και προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο Βελιγράδι και θα γνωρίσουμε την περιοχή Dedinje με τις βίλες και το Παλάτι του Καρατζώρτζεβιτς, την περοχή Zemum στο Νέο Βελιγράδι. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για αγορά και βόλτα στην πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση ή μπορείτε να επισκεφθείτε το καζίνο του Βελιγραδίου. 4 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (630 χλμ.) Πρωινό, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια αναχώρηση για σύνορα Ευζώνων και με καθ οδόν στάσεις, άφιξη το βράδυ στη Θεσ/νικη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 195 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PRAG 4*. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό. Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Eισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

3 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ Σινάια, Μπρασώβ, Πύργος Δράκουλα 4 ημέρες 6-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (700 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις το πρωί. Διέλευση συνόρων Προμαχώνας και μέσω Βουλγαρίας ξεκινάμε για την Ρουμανία. Διασχίζοντας την πανέμορφη κοιλάδα του Στρυμόνα και συνεχίζουμε για τα Βουλγαρορουμανικά σύνορα, πριν φτάσουμε στο Πλέβεν κάνουμε στάση για γεύμα εξ ιδίων και συνεχίζουμε για Ρούσε, όπου είναι τα σύνορα της Ρουμανίας. Μόλις περάσουμε την «Γέφυρα της Φιλίας» που ενώνει την Βουλγαρία με την Ρουμανία πάνω από τον Δούναβη μπαίνουμε στην Ρουμανία και αφού αφήσουμε πίσω μας το Τζιούρτζιου, φτάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο. 2 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ξενάγηση) Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Στο ιστορικό κέντρο θα δούμε το Ιστορικό Μουσείο, το περίφημο Athenaeum (19ος αι.), τα Βασιλικά Ανάκτορα που σήμερα φιλοξενούν το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Ρουμανίας, το Παλάτι του Γεωργίου Ενέσκου και την Βουλή, που πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Επίσης θα δούμε την Πατριαρχική Εκκλησία (1658), τη Μητρόπολη (1708), την αψίδα του Θριάμβου και την Όπερα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το υπαίθριο μουσείο Χωριό που φιλοξενεί περισσότερα από 300 κτίρια, που απεικονίζουν την ιστορία και την ποικιλομορφία της αγροτικής αρχιτεκτονικής όλων των περιοχών της Ρουμανίας. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. 3 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ (250 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφου διασχίσουμε την κοιλάδα Πράχωβα, φτάνουμε στο Μπραν με τον Πύργο του Δράκουλα. Από εκεί θα πάμε στο Μπράσωβ, όπου θα θαυμάσουμε τα κτίσματα του 18 ου αιώνα και ιδιαίτερα την Μπισέρικα Νεάγρα (Μαύρη Εκκλησία) την μεγαλύτερη εκκλησία Γοτθικού Ρυθμού από την Βιέννη εως την Κωνσταντινούπολη, το Δημαρχείο, τον Πύργο με το Ρολόι και την Κεντρική Πλατεία. Από εδώ ξεκινάμε για την επιστροφή μας στη Ρουμανική πρωτεύουσα, κατά τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στην πανέμορφη Σινάϊα, όπου θα δούμε το μοναστήρι του Κατακουζηνού, το γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού παλάτι Peles, θερινή κατοικία της Ρουμάνικης Βασιλικής οικογένειας. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. 4 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (700 χλμ.) Πρωινό και ελεύθερος αναχώρηση. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. NOVOTEL 4* NOVOTEL 4* ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150 με πρωινό 185 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NOVOTEL 4*. Ημιδιατροφή η πρωινό. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Eισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ 4 ημέρες 6 9/ 6/14 Βραδινή αναχώρηση 1 η μέρα : ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(620χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις με προορισμό την ιστορική Κωνσταντινούπολη. Περνώντας την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη, περνώντας έξω από την Κεσσάνη Μάλγαρα Ραιδεστό και ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά, άφιξη στην Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί. 2 η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί με το θαυματουργό αγιασμό και τους τάφους των Πατριαρχών και των ευεργετών στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα καταστήματα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πρωινό και μετάβαση στο Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου βλέπουμε την ωραία Γερμανική Κρήνη του Κάιζερ, το Μπλε Τζαμί. Ακολουθεί επίσκεψη στο αριστούργημα των αιώνων την Αγία Σοφία.συνεχεία επίσκεψη στο Υδραγωγείο του Ιουστινιανού, μοναδικό κατασκεύασμα κοντά στην Αγία Σοφία. Θα δείτε την κολώνα με το κεφάλι της Γοργόνας, την κολώνα με τα δάκρυα κ.α. Συνεχίζουμε με το ανάκτορο Topkapi, όπου θα επισκεφθούμε τις κουζίνες των ανακτόρων στις οποίες περιλαμβάνονται μοναδικές συλλογές αγγείων και κινέζικων, το κυρίως ανάκτορο, και τέλος το θησαυροφυλάκιο με μοναδικές συλλογές κοσμημάτων που ανήκαν στους Οθωμανούς Σουλτάνους. Ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου από θαλάσσης, θα θαυμάσουμε τα παλιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με δείπνο σε νυχτερινό κέντρο. 4 η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ(620χλμ) Πρωινό και ξεκινάμε για επίσκεψη-προσκύνημα στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την κιβωτό της Ορθοδοξίας με τις σπάνιες ιστορικές εικόνες. επίσκεψη της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.χ και εν συνεχεία κάνοντας έναν οδικό περίπλου των τειχών του Θεοδοσίου, επισκεπτόμαστε. Αναχώρηση για Ελλάδα. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος, και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν άφιξη στη πόλη μας το βράδυ. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : Hotel GRAND ASIYAN / HILARIUM πλατεία LALELI 130 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε. Πρωινά. Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

5 Ο Χ Ρ Ι Δ Α 3 ημέρες 7-9/6/14 1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΙΤΟΛΑ ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις Μέσω Έδεσσας και Φλώρινας, άφιξη στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης. Διέλευση συνόρων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το γνωστό αλλοτινό Μοναστήρι, σήμερα Μπίτολα. Σύντομη στάση στην αγορά της πόλης και μέσω Ρέσνας, συνεχίζουμε για την γραφική πόλη της Οχρίδας. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση. 2η μέρα: ΟΧΡΙΔΑ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ (80 χλμ.) Πρωινό και ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, κτίσμα του 10 ου μ.χ. αιώνα με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του και την μοναδική, πανοραμική θέα του στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. Το απόγευμα περιήγηση της γραφικής πόλης. Θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα, λειτουργεί ως μουσείο, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης. Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Το βράδυ, δείπνο στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης ή βόλτα στην προκυμαία της πανέμορφης λίμνης και στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης. 3η μέρα: ΟΧΡΙΔΑ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265 χλμ.) Μετά το πρωινό αναχώρηση για το τουριστικό θέρετρο της Στρούγκας, κτισμένη πάνω στη δυτική όχθη της λίμνης της Οχρίδας. Ένας όμορφος περίπατος στη λίμνη και μια βόλτα στο γραφικό πεζόδρομο ή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, θα σας ενθουσιάσουν. Νωρίς το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα, αναχώρηση και με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν, άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 125 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DRIM 4*. Πλήρης διατροφή (2 πρωινά, 2 γεύματα, 2 δείπνα). Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

6 ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 7-9/6/14 3ημέρες 1 η μέρα :ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (450 ΧΛΜ) Αναχώρηση από το γραφείο μας μέσω Εγνατίας οδού, άφιξη στα σύνορα Καστανιών, έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζοντας φτάνουμε στο Καραγατς (την παλιά Ορεστιάδα, το μικρό Παρίσι όπως ονομαζότανε κάποτε ). Μετάβαση στην πόλη της Αδριανουπολης με το πάρκο Σιουλτλουκ, τα ποτάμια (Έβρος,Τουνσας,Άρδας ),τις γέφυρες,τα τεμένη, το Καραβάν Σεράι του Ρουστέμ πασά, το Μπεδεστέν, οι κλειστές αγορές όλα τόσο δεμένα μεταξύ τους, που μας εντυπωσιάζουν στην πρώτη μας γνωριμία με την πόλη.τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (120ΧΛΜ ) Πρωινό και αναχώρηση προς τις 40 Εκκλησιές(Κιρκλαρελι),μια παλιά Ελληνική πόλη όπου,εδώ στις αρχές του 20ου αιώνα, η τοπική κοινότητα αριθμούσε Έλληνες! Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ. Επιστρέφοντας στην Αδριανούπολη θα περιηγηθούμε στην νέα πόλη και θα σταματήσουμε στο καινούργιο εμπορικό κέντρο της πόλης για αγορές. Επιστρέφοντας στην παλιά πόλη θα ξεναγηθούμε στο Σελιμνιε Τζαμί το πιο επιβλητικό και μεγαλύτερο της Τουρκίας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για γεύμα με τις ανατολίτικες σπεσιαλιτέ τις πόλεις. Διαν/ση 3 η μέρα :ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΟΥΦΛΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (450ΧΛΜ) Πρωινό και η γνωριμία μας με την Αδριανούπολη συνεχίζεται. Το Μπεγιαζιτ Β και το Κουλλιε (συγκρότημα κτηρίων του 1488), το όποιο στεγάζει και το μουσείο υγείας, τα ερείπια του παλατιού του Σαραγι Τζεντιν, τον πύργο της Δικαιοσύνης,το μνημείο των Βαλκανικών αγώνων, καθώς και το χώρο Κιρκπιναρ όπου κάθε χρόνο διεξάγονται οι πιο γνωστοί αγώνες παραδοσιακής πάλης με λάδι. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και περνώντας μέσα από το Διδυμότειχο και το Σουφλί φτάνουμε στην Κομοτηνή.Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και καφέ.επιστροφή την πόλη μας. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Htl PARK / SULTAN 3* 125 Htl MARGI 5* 130 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Πρωινό ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

7 ΑΛΒΑΝΙΑ 3 ημέρες 7-9/6/14 1 η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ ΤΙΡΑΝΝΑ (400 χλμ.) Αναχώρηση από το άγαλμα του Βενιζέλου (ΕΓΝΑΤΙΑΣ) ώρα 06:30 πμ. Αφού περάσουμε τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής περνάμε στην Αλβανία & κατευθυνόμαστε προς την παραλίμνια πόλη το Πόγραδετς. Αφού απολαύουμε το καφεδάκι μας συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της χώρας τα Τίρανα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας & συνεχίζουμε τη μέρα μας για την πρώτη γνωριμία με τη πολύ όμορφη πόλη. Διαν/ση. 2 η ΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ ΔΥΡΡΑΧΙΟ Πρωινό Σήμερα θα επισκεφτούμε τον Ορθόδοξο Καθεδρικό ναό ( πολλά αρχιτεκτονικά σημεία του οποίου παραπέμπουν στον Ναό της Αγίας Σοφίας στην Κων/πολη) ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης. Θα γνωρίσουμε το σπουδαιότατο έργο της Αυτοκέφαλης εκκλησίας της Αλβανίας, & συνεχίζοντας τη μέρα μας φτάνουμε στην πανέμορφη πόλη του Δυρραχίου. Θα περιηγηθούμε στην πόλη & θα απολαύουμε τον καφέ μας στην εντυπωσιακή παραλία της. Επιστρέφουμε στα Τίρανα. Μετά το δείπνο μας περιμένει μια βόλτα στα Τίρανα, τη συνοικία Bilocu ( η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή των Τιράνων) για ένα ποτάκι. Διαν/ση. 3 η ΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ ΚΟΡΥΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό & σήμερα θα ολοκληρώσουμε την γνωριμία μας με την πολύχρωμη πόλη. Θα δούμε την τεράστια πλατεία Σκεντερμπεη, το ιστορικό μουσείο της χώρας, το τζαμί Ετεμ Μπεη, την πυραμίδα & άλλα. Θα αφήσουμε τα Τίρανα για να κατευθυνθούμε προς Κορυτσά. Στην ιστορική πόλη θα πιούμε το απογευματινό καφεδάκι & μέσω συνόρων Κρυσταλλοπηγής θα επιστρέψουμε στην πόλη μας τη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 135 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

8 ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ 5ημέρες 5-9/6/14 1 η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Συγκέντρωση και αναχώρηση στις π.μ. για τα Ελληνοαλβανικά σύνορα (Κρυσταλλοπηγή). Τελωνειακός έλεγχος και συνεχίζουμε για το Πόγραδετς, όπου στις όχθες της λίμνης Οχρίδας, θα πιούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας και μέσω Ελμπασάν Σκόρντα φθάνουμε στα σύνορα Αλβανίας Μαυροβουνίου. H πρώτη πόλη των ακτών της Αδριατικής του Μαυροβουνίου, το Ούλτσιν θα μας φιλοξενήσει. Δείπνο διανυκτέρευση. 2 η ΜΕΡΑ: BUDVA DUBROVNIK Πρόγευμα. Θαυμάζοντας τις διαδρομές που μας προσφέρουν οι ακτές του Monte Negro φθάνουμε στη μητρόπολη του τουρισμού του Μαυροβουνίου, τη Μπούτβα. Παλιά πόλη με ιστορία 3500 χρόνων. Στη μικρή αλλά πολύ γραφική πόλη ένας περίπατος στη Σλοβενσκα Ομπαλα θα μας κάνει να μεταφερθούμε σε άλλη εποχή. Συνεχίζοντας φτάνουμε στο Χερτσεκ Νόβι στα σύνορα της Κροατίας. Σε λίγο απλώνεται μπροστά μας η πόλη - μουσείο, το μαργαριτάρι της Αδριατικής, το Ντουμπρόβνικ μ. ογκώδη στιβαρά τείχη με φρούρια, με επάλξεις και πύργους αγκαλιάζουν προστατευτικά την παλιά πόλη (Stari Grand) με τον κεντρικό λιθόστρωτο δρόμο Stradun, την κρήνη Ονόφριο, τη μονή Φραγκισκανών και την εκκλησία του Σωτήρα. Στην πλατεία Λότζια, το γοτθικό μέγαρο Σπόνζα, τη στήλη του μεσαιωνικού ιππότη Sveti Vlaho (Αγ. Βλασίου) το παλάτι Rektov. Η μονή των Δομινικανών, το φρούριο του Αγ. Ιωάννη με το Βενετσιάνικο λιμανάκι. Προτείνουμε κρουαζιέρα στο νησάκι Lokvum ένα φυσικό παράδεισο (προαιρετικά εφ όσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες) ή ανεβείτε στο φρούριο Μινσέτα ή χρησιμοποιείστε το τελεφερίκ για μια «πτήση» πάνω από την πόλη που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστη. Συνεχίζουμε για το Τρέμπινιε όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η ΜΕΡΑ: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ ΣΠΛΙΤ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ Πρόγευμα και αναχωρούμε για την πιο συναρπαστική διαδρομή των Δαλματικών ακτών. Ο κεντρικός οδικός άξονας τρέχει στην ακτογραμμή, ενώ οι καταπράσινες Δαλματικές Άλπεις που υποκλίνονται στα Κρυστάλλινα νερά της Αδριατικής δημιουργούν τοπίο ανείπωτης ομορφιάς. Μαργαριτάρια στο κολιέ της Δαλματίας. Σταθμός μας το Σπλιτ. Ο Ασπάλαθος των αρχαίων Ελλήνων και το Σπαλάτουμ επί Ρωμαϊκής κυριαρχίας, έμελλε να σφραγιστεί από το έργο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού (305 π. Χ), ένα ανάκτορο φρούριο (38 στρεμ.) κοντά στο λιμάνι που σε προκαλεί να ανακαλύψεις κάθε γωνιά του ζωντανεύοντας στιγμές από το ένδοξο παρελθόν του. Σε περίοπτη θέση δίπλα στην Ασημένια Πύλη στέκει ογκώδης επιβλητικός ο αρχαίος ναός που μετετράπη σε χριστιανικό τον 7 ο αι., σημερινός καθεδρικός Sveti Dujie (Αγ. Δομνίου) και πρώην μαυσωλείο του Διoκλητιανού. Θα δούμε επίσης το περιστύλιο, το ναό του Δία, το Γοτθικό Δημαρχείο, τον πύργο του ρολογιού κλπ.. θα περιπλανηθούμε στα μαγαζάκια που μας προσφέρει η αγορά του παλατιού και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μετά το δείπνο μπορούμε να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε το Τρέμπινιε που μας φιλοξενεί. Διανυκτέρευση. 4 η ΜΕΡΑ: DUBROVNIK KOTOR ΔΥΡΡΑΧΙΟ Πρόγευμα. Αφήνοντας το Ντουμπρόβνικ κατευθυνόμαστε προς Κότορ, τη διασημότερη πόλη του Μαυροβουνίου, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του κόλπου Μπόκα Κοτόρσκα, στο μοναδικό φιόρδ της Μεσογείου. Η γαλάζια θάλασσα, το καταπράσινο βουνό, η παλέτα των διαφορετικών έντονων χρωμάτων, η κουλτούρα και τα αρκετά πολιτιστικά στοιχεία της, την κάνουν μοναδική. Ογκώδη φιδογυριστά τείχη μήκους 5 χλμ., παλάτια ναοί με κορυφή τον καθεδρικό ναό του Αγ. Τρύφωνος, που είναι μοναδικό δείγμα αρχιτεκτονικής ρομαντικού μπαρόκ, από τα παλαιότερα και μάλλον το ομορφότερο στην Αδριατική. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας περνάμε στην Αλβανία με τελικό σταθμό της μέρας μας το Δυρράχιο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 5 η ΜΕΡΑ: ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΤΙΡΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρόγευμα. Προτού ξεκινήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής θα γνωρίσουμε λίγο την πόλη που ο Edirama ανάπλασε μεταμορφώνοντας την σε μια πολύχρωμη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Τα Τίρανα. Η πλατεία Σκεντέρμπέη, το εθνικό ιστορικό μουσείο, το μουσουλμανικό τέμενος Ετχέμ Μπέη, ο πύργος του Ρολογιού (1822) η συνοικία Blloku, το μεγάλο πάρκο και η αυτοκέφαλη εκκλησία της Αλβανίας που τιμά την Ανάσταση του Κυρίου σίγουρα δε θα μας αφήσουν αδιάφορους. Συνεχίζοντας προς Ελλάδα μια σύντομη στάση στην Κορυτσά για να περάσουμε τα σύνορα και να επιστρέψουμε στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 240 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* -4*. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

9 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΑΦΗΝΑ ΤΗΝΟΣ Τ Η Ν Ο Σ 3 ημέρες αναχώρηση πρωί 7-9/6/14 Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις και περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα συνεχίζουμε για την Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. 2 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολούθως ελεύθερος χρόνος και νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ησυχαστήριο, ναός της αγίας, η κάρα της, ναός της Ζ.Πηγής, έκθεση εργόχειρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Στην επιστροφή για τη Χώρα και θα επισκεφθούμε εργαστήριο μονάδα παραδοσιακών γλυκών Τήνου, για να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια. Το βράδυ μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή της Παλλάδας όπου εκεί θα βρείτε πολλά ταβερνάκια, καφετερίες και bar. 3 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : δωμάτια στη Χώρα PALLADA, NIKΗ,ΦΑΡΟΣ 140 LEANDROS 2*με πρωινό 145 OCEANIS 3*, AGERI 3*,FAVIE SUZANNE (ΧΩΡΑ )με πρωινό 150 Επιβάρυνση μονόκλινου : + 45 Παιδί σε τρίκλινο εως 12 ετών : - 30 % ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα Τήνος Ραφήνα σε σαλόνια. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα 2 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA,SOULA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

10 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΦΗΝΑ Τ Η Ν Ο Σ 4 ημέρες αναχώρηση βράδυ 6-9/6/14 Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. 2 η μέρα : ΡΑΦΗΝΑ ΤΗΝΟΣ Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα. 3 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ησυχαστήριο, ναός της αγίας, η κάρα της, ναός της Ζ.Πηγής, έκθεση εργοχείρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Στην επιστροφή για τη Χώρα και θα επισκεφθούμε εργαστήριο μονάδα παραδοσιακών γλυκών Τήνου, για να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια. Το βράδυ μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή της Παλλάδας όπου εκεί θα βρείτε πολλά ταβερνάκια, καφετερίες και bar. 4 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθ οδών στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : δωμάτια στη Χώρα PALLADA, NIKI,SOULA 145 LEANDROS 2* (Χώρα με πρωινό) 150 OCEANIS 3*,AGERI 3*,FAVIE SUZZANE (Χώρα) με πρωινό 155 Επιβάρυνση μονόκλινου : + 45 Παιδί σε τρίκλινο εως 12 ετών : - 30 % ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα Τήνος Ραφήνα σε σαλόνια. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα 2 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA, SOULA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

11 ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΓΑ -ΣΥΒΟΤΑ 3ημέρες 7-9/6/14 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ (440 χλμ) Αναχώρηση από το άγαλμα του Βενιζέλου (Εγνατία) ώρα 07:30π.μ. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) -Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του & το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη & γεύμα εξ ιδίων & καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση & ξεκούραση. Το βραδάκι θα περπατήσουμε & θα απολαύσουμε το ποτό μας στη παραλία- τα στενά & τις ανηφοριες της πανέμορφης Πάργας. Διαν/ση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΥΔΡΙ ΙΘΑΚΗ (100 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λευκάδα και για το κοσμοπολίτικο Νυδρί με το εκκλησάκι της Παναγιάς. Επιβίβαση στο πλοίο για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στην Ιθάκη (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες). Κατά τη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον Σκορπιό, το ιδιόκτητο νησάκι της οικογενείας Ωνάση. Άφιξη στο καταπράσινο νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη και χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με το γραφικό λιμανάκι. Επιστροφή στο Νυδρί. Στάση για μια βόλτα στην πόλη της Λευκάδας και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ) Πρόγευμα. Ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής γης. Πρώτος σταθμός τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μωλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ίδιων) η να επισκεφτούμε προαιρετικά στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: IONION P 2*(Λυγιά) 120 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις στο IONION P 2*. Ημιδιατροφή Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

12 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΡΑΧΩΒΑ ΥΠΑΤΗ- ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ-ΛΑΜΙΑ 3ημέρες 7-9/6/14 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ (350 χλμ) Αναχώρηση ώρα πμ από Εγνατία (άγαλμα του Βενιζέλου). Μέσω Τεμπών, Λάρισα, Λαμία (γεύμα εξ ιδίων), φθάνουμε στα Λουτρά Υπάτης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, λίγη ξεκούραση και μετάβαση στη Μονή Αγάθωνος που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στις πλαγιές του βουνού, προσκύνημα και αναχώρηση για Λαμία. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΥΠΑΤΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ (200 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το όμορφο Καρπενήσι. Στάση για καφέ και γνωριμία με την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Στην συνέχεια μετάβαση στην Μονή Προυσιώτισσα, χτισμένη σε απότομο βράχο που έχτισαν το 829 μ.χ. οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος και οι οποίοι έφεραν την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μικράς Ασίας, που σώθηκε από θαύμα στην περίοδο των εικονομαχιών. Γεύμα καθ οδόν εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΥΠΑΤΗ ΔΕΛΦΟΙ ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (450 χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για τους Δελφούς. Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο και επίσκεψη του μουσείου. Στην συνέχεια μετάβαση στην Αράχωβα, χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με την πόλη και αγορά αναμνηστικών δώρων. Γεύμα καθ οδόν εξ ιδίων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΟΓΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΠΡΙΓΚΙΠΗΚΩΝ 2*στο Καρπενήσι. Πρωινό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

13 Π Ο Ρ Τ Ο Χ Ε Λ Ι - Υ Δ Ρ Α - Σ Π Ε Τ Σ Ε Σ - Π Ο Ρ Ο Σ - Ν Α Υ Π Λ Ι Ο - Μ Υ Κ Η Ν Ε Σ - Ε Π Ι Δ Α Υ Ρ Ο Σ 4 η μ έ ρ ε ς 6-9 / 6 / η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (650 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις αναχώρηση. Διέλευση από Τέμπη, Θήβα, Ελευσίνα, Ισθμό Κορίνθου, άφιξη στην Επίδαυρο, επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια άφιξη στο Πόρτο Χέλι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. 2 η μέρα : ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, φημισμένη για τις μετακινήσεις με τα γαϊδουράκια. Θα δούμε το αρχοντικό του Τομπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη (17 ος αιώνας). Ελεύθερος χρόνος. Ο επόμενος μας σταθμός, είναι οι Σπέτσες, εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, το σπίτι-μουσείο του Χατζηγιάννη Μέξη, το ναό του Αγίου Νικολάου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Πόρτο Χέλι. Ελεύθερος χρόνος. 3 η μέρα : ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΑΛΑΤΑΣ ΠΟΡΟΣ Πρωινό και αναχώρηση για Πόρο. Διέλευση από την Ερμιόνη, άφιξη στο Γαλατά, επιβίβαση στο καράβι και άφιξη στον καταπράσινο Πόρο. Αφού απολαύσετε τον καφέ σας και την βόλτα στο όμορφο νησί, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. 4 η μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΥΚΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (660 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μυκήνες. Αναχώρηση για Ισθμό Κορίνθου και δια μέσου Λαμίας, Τεμπών άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 180 ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Galaxy 3*. Ημιδιατροφή (3 πρωινά και 3 δείπνα). Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τα εισιτήρια των καραβιών για Ύδρα Σπέτσες και Πόρο, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

14 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΛΑΤΗ ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΜΕΤΕΩΡΑ 3ημέρες 7-9/6/14 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (250 χλμ) Αναχώρηση από Εγνατία με Αριστοτέλους (άγαλμα του Βενιζέλου) στις πμ. Μέσω Τεμπών, Καλαμπάκας, θα επισκεφτούμε τον Ιερό Βράχο των Μετεώρων. Θα δούμε τα μοναστήρια Μονή Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια γεύμα εξ ιδίων. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο εξ ιδίων και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ (150 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της ανατολικής Πίνδου κτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων και συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό και σε υψόμετρο 950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στα Τρίκαλα, γνωριμία με την πόλη και χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ (400 χλμ). Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα που βρίσκεται 25 χλμ. δυτικά της Καρδίτσας. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από τα καταπράσινα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και του αρκετούς χείμαρρους με τα κρυστάλλινα νερά που καταλήγουν σ αυτήν. Συνεχίζουμε, πίνοντας τον καφέ μας στο Αγνάντι και το μεσημέρι γεύμα εξ ιδίων με ψάρι στα κάρβουνα στο Λαμπερό, που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία της Καρδίτσας. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με μια στάση 30 λεπτών στα Τέμπη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην πόλη μας. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 115 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο REX 3*. Πρωινά. Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

15 ΓΥΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 7-9/6/14 1 η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΓΛΥΦΑ-ΑΙΔΗΨΟΣ Αναχώρηση 07:30 πμ από το Άγαλμα του Βενιζέλου. Μέσω Τεμπών στάση για καφέ συνεχίζουμε για Γλυφα. Με το φερυ περνάμε απέναντι στον Αγιόκαμπο Ευβοίας. Πάμε στη πανέμορφη λουτρόπολη της Αιδηψού οπού και το ξενοδοχείο μας. Γεύμα εξ` ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο όπου χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διαν/ση. 2 η ΜΕΡΑ: ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Πρόγευμα και αναχώρηση για προσκύνημα στη φημισμένη μονή `Όσιου Δαυιδ <<Γέροντος>> όπου φυλάσσεται το Λείψανο του, και συνεχίζουμε για Προκόπι. Προσκύνημα στον ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ το ΡΩΣΣΟ όπου βρίσκεται το λείψανο του για ΑΓΙΟΥ που έφεραν οι πρόσφυγες από την Μ. Ασία. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού την Χαλκίδα με το μοναδικό παγκοσμίως φαινόμενο των νερών θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διαν/ση. 3 η ΜΕΡΑ: ΑΙΔHΨΟΣ-ΓΛΥΦA-ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Πρόγευμα και αναχώρηση για Αγιόκαμπο. Επιβίβαση στο F/B για Γλυφα. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τον Βόλο - Μακρυνίτσα για γεύμα εξ ιδίων. Στην συνέχεια στάση στα Τέμπη και επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 130 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο THALASSA 3*. Ημιδιατροφή. Τα εισιτήρια του πλοίου Αγιόκαμπος-Γλύφα και επιστροφή. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

16 ΘΑΣΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ 7-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑΣΟΣ Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις αναχώρηση για Κεραμωτή απ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όμορφη Θάσο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο. 2 η μέρα : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε το όμορφο νησί. Θα ξεκινήσουμε από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ του προστάτη του νησιού, τις Αλυκές με τα αρχαία ορυχεία μαρμάρου και συνεχίζουμε για την Παναγιά με σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας και τέλος φτάνουμε στον Λιμένα την πρωτεύουσα του νησιού. Εδώ θα δούμε τα ερείπια του ιερού του Ποσειδώνα, του ιερού του Διονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο Θέατρο, στο οποίο και σήμερα δίνονται παραστάσεις, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος. 3 η μέρα : ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και αναχώρηση για τον Λιμένα, στάση για προαιρετικό γεύμα και επιβίβαση στο πλοίο για Κεραμωτή. Στάση στη Καβάλα για βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 120 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ANGELIKA 2*. Πρωινά. Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

17 ΑΙΓΙΝΑ Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο 7-9/6/14 1η μέρα : Θεσσαλονίκη-Πειραιάς-Αίγινα (520 χλμ). Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση (06:00πμ). Διαμέσου Τεμπών & Αλαμάνας, με ενδιάμεσες στάσεις καθοδ όν, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στην Αίγινα και μεταφορά στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ σας προτείνουμε βόλτα στην Αγία Μαρίνα Προαιρετικά δείπνο, στις γραφικές παραθαλάσσιες ταβέρνες της περιοχής. Διαν/ση. 2η μέρα : Γύρος Νησιού Το πρωί, ξεκινάμε για την Αφαία, μέσα στο πευκόδασος και σε περίοπτη θέση θα συναντήσουμε την Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά, από τα νεότερα μοναστήρια της Αίγινας το οποίο γνωρίζει ιδιαίτερη πνευματική άνθιση και αποτελεί καταφύγιο πολλών προσκυνητών.επόμενη στάση ο ναός της Αφαίας από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της ύστερης αρχαϊκής εποχής. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο ,από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο οπού το 1961 ανακηρύχθηκε Άγιος. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές. Συνεχίζουμε για το Ψαροχώρι της Πέρδικας. Η Πέρδικα είναι ένας παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Η μια πλευρά της είναι όλη ένα πλακόστρωτο υπερυψωμένο μπαλκόνι πάνω από την θάλασσα. Στη σειρά στο πεζόδρομο υπάρχουν τα βέρνες, πασίγνωστες για τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά τους, ουζερί, μπαρ και καφετέριες. Ο πεζόδρομος συνεχί ζεται με παγκάκια ανάμεσα σε φοίνικες, όπου μπορεί κανείς να ρεμβάσει και να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα βλέποντα ς τον ήλιο να χάνεται. Προαιρετικά μπάνιο στην όμορφη, βραχώδη παραλία της Πέρδικας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση. 3η μέρα : Αίγινα-Πειραιάς -Θεσσαλονίκη (520 χλμ). Μέχρι το μεσημέρι χρόνος ελεύθερος. Στην περιήγηση της πόλης της Αίγινας, χτισμένη αμφιθεατρικά ως προς τη θάλασσα, θα κάνουμε βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια, θα θαυμάσουμε τα βαμμένα με γήινα χρώματα νεοκλασικά αρχοντικά, τις εκκλησίες με τους γαλάζιους τρούλους, την ψαραγορές με τα μεζεδοπωλεία καθώς και τις βάρκες που δεν λειτουργούν μόνο για το ψάρεμα αλλά μετατρέπονται και σε μικρά μανάβικα. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στον Πειραιά και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν άφιξη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 140 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορές -μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς- Αίγινα με επιστροφή σε σαλόνια. Δύο διανυκτερεύσεις στην Αίγινα σε επιλεγόμενο ξενοδοχείο Πρωινό Συνοδός του γραφείου μας Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, εξ ιδίων ή προτεινόμενο

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (790 ΧΛΜ) Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 πμ. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για ξεκούραση &

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΣΠΛΙΤ ΤΡΟΓΚΙΡ ΖΑΝΤΑΡ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΙΝΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΣΠΛΙΤ ΤΡΟΓΚΙΡ ΖΑΝΤΑΡ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΙΝΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΣΠΛΙΤ ΤΡΟΓΚΙΡ ΖΑΝΤΑΡ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΙΝΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:5/48 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: - Μεταφορές/περιηγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Ageri Hotel sup. www.ageri.gr Oceanis Hotel sup. Βρίσκεται στη Χώρα της Τήνου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν WC/ μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση,

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο!

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο! ΤΗΝΟΣ για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Μεταφορές και ακτοπλοϊκό εισιτήριο ΜΟΝΟ 90 από Θεσσαλονίκη Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα πρωί & βράδυ, Τετάρτη πρωί, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες Τήνος 3 ηµέρες Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες 1η ηµέρα: Ραφήνα - Τήνος Συγκέντρωση στα γραφεία µας στις 07:30 και αναχώρηση µε ενδιάµεσες στάσεις για Ραφήνα απ όπου θα πάρουµε το πλοίο για την Τήνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πριγκηπόνησα Αναχώρηση: 10/4/15 ιάρκεια: 4ηµέρες-3νύχτες

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πριγκηπόνησα Αναχώρηση: 10/4/15 ιάρκεια: 4ηµέρες-3νύχτες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πριγκηπόνησα Αναχώρηση: 10/4/15 ιάρκεια: 4ηµέρες-3νύχτες 1η µέρα : ΕΛΛΑ Α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(620χλµ.) Αναχώρηση στις 06.00 µε προορισµό την ιστορική Κωνσταντινούπολη. Περνώντας την Ανατολική

Διαβάστε περισσότερα

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ Το διαµάντι της Αδριατικής Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ 4 ηµέρες 1η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ξενάγηση) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ν. Καζαντζάκης»

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι. ...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές. Αναχωρήσεις. κάθε εβδομάδα

Καλοκαίρι. ...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές. Αναχωρήσεις. κάθε εβδομάδα Καλοκαίρι στηντήνο...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Tήνος Το γνωστό-άγνωστο Κυκλαδονήσι Ελάχιστοι Έλληνες δεν έχουν επισκεφθεί την Τήνο. Πόσοι όμως είναι σε θέση να ισχυριστούν

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 9 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ Τίρανα, Ντουµπρόβνικ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ 8ήµερη αεροπορική οδική εκδροµή. ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 30 ΜΑΪΟΥ - 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 μόνο 380 + 100 φόροι! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1 η ηµέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ένα µοναδικό σταυροδρόµι πολιτισµών και ηπείρων. Βυζαντινά µνηµεία, παλάτια σουλτάνων, γραφικά παζάρια µε µεθυστικά αρώµατα Ανατολής, θαλασσινές µυρωδιές στις όχθες του Βόσπορου & της θάλασσας του Μαρµαρά.

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Αναχώρηση: 17/02, 24/03 Διάρκεια: 10 days Τοποθεσίες: Βουδαπέστη Κατηγορία: Εξωτερικού Τύπος: Οδική εκδρομή Πρόγραμμα: 1 η μέρα: Αθήνα Νις ή Κρούσεβατς ή Κραγκούγεβατς Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15 www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,,18.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.211720102 211 72010, FAX 211 7201018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη

Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη 4, 5, 6 μέρες στην Κωνσταντινούπολη Πριγκηπονήσια Κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικα ξενοδοχεία. ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ. Πρόγραμμα (4 μέρες) ΠΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double room Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ. 3 ημέρες /3 /17

ΚΕΡΚΥΡΑ. 3 ημέρες /3 /17 ΚΕΡΚΥΡΑ 3 ημέρες 24-26 /3 /17 1 η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 7.00 και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ «ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2013 ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΣΙΚΕΛΙΑ Παρασκευή 12/04/2013 : ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ Αναχώρηση για Πάτρα. Σάββατο 13/04/2013 : ΜΠΑΡΙ METAΠΟΝΤΙΟ - TONAΡΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55 ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Βενετία-Πάντοβα-Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο- Λάγκο Ματζόρε-Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς- Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο- Πόρτο Φίνο-Μπολόνια Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Με επίσκεψη στην Παναγία της ΛούρδηςΒαρκελώνη-Παμπλόνα-Μπιλμπάο- Σαν Σεμπαστιάν-Μπιαρίτζ- Λούρδη- Τουλούζη- Καρκασόν Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8,

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ - ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ - ΑΙΒΑΛΙ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ - ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ - ΑΙΒΑΛΙ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ - ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ - ΑΙΒΑΛΙ. 1η μέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά,επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Λέσβο (Μυτιλήνη).Διανυκτέρευση εν πλω. 2η μέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΟΥΜΒΡΙΑ 8 µέρες / 7 νύχτες Περούτζια * Ασίζη * Γκούµπιο * Σιένα * Σαν Τζιµινιάνο * Μοντεκατίνι * Λούκα * Πίζα * Φλωρεντία * 1η µέρα: ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα 8 μέρες 29/06, 13 & 27/07, 10/08 Ταξίδι στις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Η γοητευτική και ρομαντική Βουδαπέστη, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούριο,

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσφέρουμε 2 τρόπους για να επισκεφθείτε την Τήνο

Σας προσφέρουμε 2 τρόπους για να επισκεφθείτε την Τήνο Η Τήνος με την Παναγιά της Τήνου χαρακτηρίζεται ως το νησί της Μεγαλόχαρης. Εκατοντάδες εκκλησιές και εξωκλήσια επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της Πίστης. Οι περιηγητές την αποκαλούν όμορφη νύφη των Κυκλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18 ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΑΤΡΑ (499 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 06.00 αναχώρηση. Διέλευση από Λάρισα, Αλαμάνα, Άμφισσα

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες από 119 1η ηµέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - Μ. ΡΙΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ (330χλµ) Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα σύνορα Προµαχώνα. Κάνοντας µία σύντοµη στάση στα αφορολόγητα

Διαβάστε περισσότερα

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ BELLA ITALIA 8 µέρες / 7 νύχτες * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιµάνι της Πάτρας / Ηγουµενίτσας. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΣΠΛΙΤ - ΚΟΤΟΡ. 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΔΙΚΗ.

1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΣΠΛΙΤ - ΚΟΤΟΡ. 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΔΙΚΗ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΣΠΛΙΤ - ΚΟΤΟΡ. 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΔΙΚΗ. 1η Ημέρα :Αθήνα Δυρράχιο Δυρράχιο ή Πόγραβετς 700 χιλιόμετρα. Συγκέντρωση στις 06:00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ

Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ 4, 5 μέρες στην πρωτεύουσα του Βαλς! Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* & 5* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Ημέρα 2 Αθήνα - Βιέννη, ξενάγηση και Ανάκτορα Σένμπρουν

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Αθ. Μωραΐ της O.E. Tourist & Travel Agency Narkissos Travel Τηλ.: +30-27410-28588 Fax: +30-27410-25073 Δι εύθυνση: Πατρών 19, Κόρι νθος Τ.Κ.: 20100 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

BENELUX: ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΡΟΥΡΓΟ

BENELUX: ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΡΟΥΡΓΟ BENELUX: ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΡΟΥΡΓΟ Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο (Αμβέρσα, Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο, Γάνδη, Μπρυζ, Χάγη, Ντελφτ, Άμστερνταμ, Zaanse Schans, Βολενταμ, Μαρκεν) 22-28/10/2019 7 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα ΠΑΣΧΑ 2014 7 Μέρες 7-13 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ M.ΤΡΙΤΗ (7/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση 18.00 μ.μ στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πτήση με Aegean Airlines A3 127 στις 20.45 μ.μ για Αθήνα. Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα