Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ"

Transcript

1

2 Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ 4 ΗΜΕΡΕΣ 6-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (630 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις αναχώρηση. Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη, θα έχετε χρόνο να περπατήσετε στα γραφικά δρομάκια και προαιρετική κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. 2 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη που βρίσκεται στην συμβολή του Σάβα και του Δούναβη, όπου θα δούμε την κεντρική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα, το μεσαιωνικό κάστρο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νebosja που ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, εδώ έγινε και μουσείο για τον Ρήγα Φερραίο. Συνεχίζουμε για την παλιά πόλη Κόσαντσιτς με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, την Μητρόπολη,το Αρχοντικό της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσας, την κεντρική πλατεία Δημοκρατίας με το άγαλμα του πρίγκιπα Μιχαήλ, το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο, το Κοινοβούλιο και το συντριβάνι Τεράζιε και τον Ναό του Αγίου Σάβα (μεγαλύτερος των Βαλκανίων). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα της αλλα την ανοιχτή αγορά της πόλης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδασηστη Σκαδάρλια παλιά μποέμικη περιοχή με γραφικά εστιατόρια και παραδοσιακή ζωντανή μουσική. 3 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - BΕΛΙΓΡΑΔΙ Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Νόβισαντ την «Αθήνα της Σερβίας», όπου θα δούμε το επιβλητικό κάστρο, το Δημαρχείο και θα γνωρίσουμε την κομψή πρωτεύουσα της επαρχίας Βοϊβοντίνα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα και προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο Βελιγράδι και θα γνωρίσουμε την περιοχή Dedinje με τις βίλες και το Παλάτι του Καρατζώρτζεβιτς, την περοχή Zemum στο Νέο Βελιγράδι. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για αγορά και βόλτα στην πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση ή μπορείτε να επισκεφθείτε το καζίνο του Βελιγραδίου. 4 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (630 χλμ.) Πρωινό, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια αναχώρηση για σύνορα Ευζώνων και με καθ οδόν στάσεις, άφιξη το βράδυ στη Θεσ/νικη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 195 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PRAG 4*. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό. Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Eισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

3 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ Σινάια, Μπρασώβ, Πύργος Δράκουλα 4 ημέρες 6-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (700 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις το πρωί. Διέλευση συνόρων Προμαχώνας και μέσω Βουλγαρίας ξεκινάμε για την Ρουμανία. Διασχίζοντας την πανέμορφη κοιλάδα του Στρυμόνα και συνεχίζουμε για τα Βουλγαρορουμανικά σύνορα, πριν φτάσουμε στο Πλέβεν κάνουμε στάση για γεύμα εξ ιδίων και συνεχίζουμε για Ρούσε, όπου είναι τα σύνορα της Ρουμανίας. Μόλις περάσουμε την «Γέφυρα της Φιλίας» που ενώνει την Βουλγαρία με την Ρουμανία πάνω από τον Δούναβη μπαίνουμε στην Ρουμανία και αφού αφήσουμε πίσω μας το Τζιούρτζιου, φτάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο. 2 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ξενάγηση) Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Στο ιστορικό κέντρο θα δούμε το Ιστορικό Μουσείο, το περίφημο Athenaeum (19ος αι.), τα Βασιλικά Ανάκτορα που σήμερα φιλοξενούν το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Ρουμανίας, το Παλάτι του Γεωργίου Ενέσκου και την Βουλή, που πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Επίσης θα δούμε την Πατριαρχική Εκκλησία (1658), τη Μητρόπολη (1708), την αψίδα του Θριάμβου και την Όπερα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το υπαίθριο μουσείο Χωριό που φιλοξενεί περισσότερα από 300 κτίρια, που απεικονίζουν την ιστορία και την ποικιλομορφία της αγροτικής αρχιτεκτονικής όλων των περιοχών της Ρουμανίας. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. 3 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ (250 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφου διασχίσουμε την κοιλάδα Πράχωβα, φτάνουμε στο Μπραν με τον Πύργο του Δράκουλα. Από εκεί θα πάμε στο Μπράσωβ, όπου θα θαυμάσουμε τα κτίσματα του 18 ου αιώνα και ιδιαίτερα την Μπισέρικα Νεάγρα (Μαύρη Εκκλησία) την μεγαλύτερη εκκλησία Γοτθικού Ρυθμού από την Βιέννη εως την Κωνσταντινούπολη, το Δημαρχείο, τον Πύργο με το Ρολόι και την Κεντρική Πλατεία. Από εδώ ξεκινάμε για την επιστροφή μας στη Ρουμανική πρωτεύουσα, κατά τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στην πανέμορφη Σινάϊα, όπου θα δούμε το μοναστήρι του Κατακουζηνού, το γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού παλάτι Peles, θερινή κατοικία της Ρουμάνικης Βασιλικής οικογένειας. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. 4 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (700 χλμ.) Πρωινό και ελεύθερος αναχώρηση. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. NOVOTEL 4* NOVOTEL 4* ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150 με πρωινό 185 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NOVOTEL 4*. Ημιδιατροφή η πρωινό. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Eισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ 4 ημέρες 6 9/ 6/14 Βραδινή αναχώρηση 1 η μέρα : ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(620χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις με προορισμό την ιστορική Κωνσταντινούπολη. Περνώντας την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη, περνώντας έξω από την Κεσσάνη Μάλγαρα Ραιδεστό και ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά, άφιξη στην Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί. 2 η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί με το θαυματουργό αγιασμό και τους τάφους των Πατριαρχών και των ευεργετών στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα καταστήματα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πρωινό και μετάβαση στο Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου βλέπουμε την ωραία Γερμανική Κρήνη του Κάιζερ, το Μπλε Τζαμί. Ακολουθεί επίσκεψη στο αριστούργημα των αιώνων την Αγία Σοφία.συνεχεία επίσκεψη στο Υδραγωγείο του Ιουστινιανού, μοναδικό κατασκεύασμα κοντά στην Αγία Σοφία. Θα δείτε την κολώνα με το κεφάλι της Γοργόνας, την κολώνα με τα δάκρυα κ.α. Συνεχίζουμε με το ανάκτορο Topkapi, όπου θα επισκεφθούμε τις κουζίνες των ανακτόρων στις οποίες περιλαμβάνονται μοναδικές συλλογές αγγείων και κινέζικων, το κυρίως ανάκτορο, και τέλος το θησαυροφυλάκιο με μοναδικές συλλογές κοσμημάτων που ανήκαν στους Οθωμανούς Σουλτάνους. Ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου από θαλάσσης, θα θαυμάσουμε τα παλιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με δείπνο σε νυχτερινό κέντρο. 4 η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ(620χλμ) Πρωινό και ξεκινάμε για επίσκεψη-προσκύνημα στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την κιβωτό της Ορθοδοξίας με τις σπάνιες ιστορικές εικόνες. επίσκεψη της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.χ και εν συνεχεία κάνοντας έναν οδικό περίπλου των τειχών του Θεοδοσίου, επισκεπτόμαστε. Αναχώρηση για Ελλάδα. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος, και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν άφιξη στη πόλη μας το βράδυ. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : Hotel GRAND ASIYAN / HILARIUM πλατεία LALELI 130 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε. Πρωινά. Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

5 Ο Χ Ρ Ι Δ Α 3 ημέρες 7-9/6/14 1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΙΤΟΛΑ ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις Μέσω Έδεσσας και Φλώρινας, άφιξη στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης. Διέλευση συνόρων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το γνωστό αλλοτινό Μοναστήρι, σήμερα Μπίτολα. Σύντομη στάση στην αγορά της πόλης και μέσω Ρέσνας, συνεχίζουμε για την γραφική πόλη της Οχρίδας. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση. 2η μέρα: ΟΧΡΙΔΑ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ (80 χλμ.) Πρωινό και ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, κτίσμα του 10 ου μ.χ. αιώνα με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του και την μοναδική, πανοραμική θέα του στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. Το απόγευμα περιήγηση της γραφικής πόλης. Θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα, λειτουργεί ως μουσείο, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης. Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Το βράδυ, δείπνο στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης ή βόλτα στην προκυμαία της πανέμορφης λίμνης και στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης. 3η μέρα: ΟΧΡΙΔΑ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265 χλμ.) Μετά το πρωινό αναχώρηση για το τουριστικό θέρετρο της Στρούγκας, κτισμένη πάνω στη δυτική όχθη της λίμνης της Οχρίδας. Ένας όμορφος περίπατος στη λίμνη και μια βόλτα στο γραφικό πεζόδρομο ή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, θα σας ενθουσιάσουν. Νωρίς το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα, αναχώρηση και με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν, άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 125 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DRIM 4*. Πλήρης διατροφή (2 πρωινά, 2 γεύματα, 2 δείπνα). Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

6 ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 7-9/6/14 3ημέρες 1 η μέρα :ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (450 ΧΛΜ) Αναχώρηση από το γραφείο μας μέσω Εγνατίας οδού, άφιξη στα σύνορα Καστανιών, έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζοντας φτάνουμε στο Καραγατς (την παλιά Ορεστιάδα, το μικρό Παρίσι όπως ονομαζότανε κάποτε ). Μετάβαση στην πόλη της Αδριανουπολης με το πάρκο Σιουλτλουκ, τα ποτάμια (Έβρος,Τουνσας,Άρδας ),τις γέφυρες,τα τεμένη, το Καραβάν Σεράι του Ρουστέμ πασά, το Μπεδεστέν, οι κλειστές αγορές όλα τόσο δεμένα μεταξύ τους, που μας εντυπωσιάζουν στην πρώτη μας γνωριμία με την πόλη.τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (120ΧΛΜ ) Πρωινό και αναχώρηση προς τις 40 Εκκλησιές(Κιρκλαρελι),μια παλιά Ελληνική πόλη όπου,εδώ στις αρχές του 20ου αιώνα, η τοπική κοινότητα αριθμούσε Έλληνες! Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ. Επιστρέφοντας στην Αδριανούπολη θα περιηγηθούμε στην νέα πόλη και θα σταματήσουμε στο καινούργιο εμπορικό κέντρο της πόλης για αγορές. Επιστρέφοντας στην παλιά πόλη θα ξεναγηθούμε στο Σελιμνιε Τζαμί το πιο επιβλητικό και μεγαλύτερο της Τουρκίας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για γεύμα με τις ανατολίτικες σπεσιαλιτέ τις πόλεις. Διαν/ση 3 η μέρα :ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΟΥΦΛΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (450ΧΛΜ) Πρωινό και η γνωριμία μας με την Αδριανούπολη συνεχίζεται. Το Μπεγιαζιτ Β και το Κουλλιε (συγκρότημα κτηρίων του 1488), το όποιο στεγάζει και το μουσείο υγείας, τα ερείπια του παλατιού του Σαραγι Τζεντιν, τον πύργο της Δικαιοσύνης,το μνημείο των Βαλκανικών αγώνων, καθώς και το χώρο Κιρκπιναρ όπου κάθε χρόνο διεξάγονται οι πιο γνωστοί αγώνες παραδοσιακής πάλης με λάδι. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και περνώντας μέσα από το Διδυμότειχο και το Σουφλί φτάνουμε στην Κομοτηνή.Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και καφέ.επιστροφή την πόλη μας. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Htl PARK / SULTAN 3* 125 Htl MARGI 5* 130 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Πρωινό ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

7 ΑΛΒΑΝΙΑ 3 ημέρες 7-9/6/14 1 η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ ΤΙΡΑΝΝΑ (400 χλμ.) Αναχώρηση από το άγαλμα του Βενιζέλου (ΕΓΝΑΤΙΑΣ) ώρα 06:30 πμ. Αφού περάσουμε τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής περνάμε στην Αλβανία & κατευθυνόμαστε προς την παραλίμνια πόλη το Πόγραδετς. Αφού απολαύουμε το καφεδάκι μας συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της χώρας τα Τίρανα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας & συνεχίζουμε τη μέρα μας για την πρώτη γνωριμία με τη πολύ όμορφη πόλη. Διαν/ση. 2 η ΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ ΔΥΡΡΑΧΙΟ Πρωινό Σήμερα θα επισκεφτούμε τον Ορθόδοξο Καθεδρικό ναό ( πολλά αρχιτεκτονικά σημεία του οποίου παραπέμπουν στον Ναό της Αγίας Σοφίας στην Κων/πολη) ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης. Θα γνωρίσουμε το σπουδαιότατο έργο της Αυτοκέφαλης εκκλησίας της Αλβανίας, & συνεχίζοντας τη μέρα μας φτάνουμε στην πανέμορφη πόλη του Δυρραχίου. Θα περιηγηθούμε στην πόλη & θα απολαύουμε τον καφέ μας στην εντυπωσιακή παραλία της. Επιστρέφουμε στα Τίρανα. Μετά το δείπνο μας περιμένει μια βόλτα στα Τίρανα, τη συνοικία Bilocu ( η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή των Τιράνων) για ένα ποτάκι. Διαν/ση. 3 η ΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ ΚΟΡΥΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό & σήμερα θα ολοκληρώσουμε την γνωριμία μας με την πολύχρωμη πόλη. Θα δούμε την τεράστια πλατεία Σκεντερμπεη, το ιστορικό μουσείο της χώρας, το τζαμί Ετεμ Μπεη, την πυραμίδα & άλλα. Θα αφήσουμε τα Τίρανα για να κατευθυνθούμε προς Κορυτσά. Στην ιστορική πόλη θα πιούμε το απογευματινό καφεδάκι & μέσω συνόρων Κρυσταλλοπηγής θα επιστρέψουμε στην πόλη μας τη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 135 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

8 ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ 5ημέρες 5-9/6/14 1 η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Συγκέντρωση και αναχώρηση στις π.μ. για τα Ελληνοαλβανικά σύνορα (Κρυσταλλοπηγή). Τελωνειακός έλεγχος και συνεχίζουμε για το Πόγραδετς, όπου στις όχθες της λίμνης Οχρίδας, θα πιούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας και μέσω Ελμπασάν Σκόρντα φθάνουμε στα σύνορα Αλβανίας Μαυροβουνίου. H πρώτη πόλη των ακτών της Αδριατικής του Μαυροβουνίου, το Ούλτσιν θα μας φιλοξενήσει. Δείπνο διανυκτέρευση. 2 η ΜΕΡΑ: BUDVA DUBROVNIK Πρόγευμα. Θαυμάζοντας τις διαδρομές που μας προσφέρουν οι ακτές του Monte Negro φθάνουμε στη μητρόπολη του τουρισμού του Μαυροβουνίου, τη Μπούτβα. Παλιά πόλη με ιστορία 3500 χρόνων. Στη μικρή αλλά πολύ γραφική πόλη ένας περίπατος στη Σλοβενσκα Ομπαλα θα μας κάνει να μεταφερθούμε σε άλλη εποχή. Συνεχίζοντας φτάνουμε στο Χερτσεκ Νόβι στα σύνορα της Κροατίας. Σε λίγο απλώνεται μπροστά μας η πόλη - μουσείο, το μαργαριτάρι της Αδριατικής, το Ντουμπρόβνικ μ. ογκώδη στιβαρά τείχη με φρούρια, με επάλξεις και πύργους αγκαλιάζουν προστατευτικά την παλιά πόλη (Stari Grand) με τον κεντρικό λιθόστρωτο δρόμο Stradun, την κρήνη Ονόφριο, τη μονή Φραγκισκανών και την εκκλησία του Σωτήρα. Στην πλατεία Λότζια, το γοτθικό μέγαρο Σπόνζα, τη στήλη του μεσαιωνικού ιππότη Sveti Vlaho (Αγ. Βλασίου) το παλάτι Rektov. Η μονή των Δομινικανών, το φρούριο του Αγ. Ιωάννη με το Βενετσιάνικο λιμανάκι. Προτείνουμε κρουαζιέρα στο νησάκι Lokvum ένα φυσικό παράδεισο (προαιρετικά εφ όσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες) ή ανεβείτε στο φρούριο Μινσέτα ή χρησιμοποιείστε το τελεφερίκ για μια «πτήση» πάνω από την πόλη που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστη. Συνεχίζουμε για το Τρέμπινιε όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η ΜΕΡΑ: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ ΣΠΛΙΤ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ Πρόγευμα και αναχωρούμε για την πιο συναρπαστική διαδρομή των Δαλματικών ακτών. Ο κεντρικός οδικός άξονας τρέχει στην ακτογραμμή, ενώ οι καταπράσινες Δαλματικές Άλπεις που υποκλίνονται στα Κρυστάλλινα νερά της Αδριατικής δημιουργούν τοπίο ανείπωτης ομορφιάς. Μαργαριτάρια στο κολιέ της Δαλματίας. Σταθμός μας το Σπλιτ. Ο Ασπάλαθος των αρχαίων Ελλήνων και το Σπαλάτουμ επί Ρωμαϊκής κυριαρχίας, έμελλε να σφραγιστεί από το έργο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού (305 π. Χ), ένα ανάκτορο φρούριο (38 στρεμ.) κοντά στο λιμάνι που σε προκαλεί να ανακαλύψεις κάθε γωνιά του ζωντανεύοντας στιγμές από το ένδοξο παρελθόν του. Σε περίοπτη θέση δίπλα στην Ασημένια Πύλη στέκει ογκώδης επιβλητικός ο αρχαίος ναός που μετετράπη σε χριστιανικό τον 7 ο αι., σημερινός καθεδρικός Sveti Dujie (Αγ. Δομνίου) και πρώην μαυσωλείο του Διoκλητιανού. Θα δούμε επίσης το περιστύλιο, το ναό του Δία, το Γοτθικό Δημαρχείο, τον πύργο του ρολογιού κλπ.. θα περιπλανηθούμε στα μαγαζάκια που μας προσφέρει η αγορά του παλατιού και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μετά το δείπνο μπορούμε να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε το Τρέμπινιε που μας φιλοξενεί. Διανυκτέρευση. 4 η ΜΕΡΑ: DUBROVNIK KOTOR ΔΥΡΡΑΧΙΟ Πρόγευμα. Αφήνοντας το Ντουμπρόβνικ κατευθυνόμαστε προς Κότορ, τη διασημότερη πόλη του Μαυροβουνίου, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του κόλπου Μπόκα Κοτόρσκα, στο μοναδικό φιόρδ της Μεσογείου. Η γαλάζια θάλασσα, το καταπράσινο βουνό, η παλέτα των διαφορετικών έντονων χρωμάτων, η κουλτούρα και τα αρκετά πολιτιστικά στοιχεία της, την κάνουν μοναδική. Ογκώδη φιδογυριστά τείχη μήκους 5 χλμ., παλάτια ναοί με κορυφή τον καθεδρικό ναό του Αγ. Τρύφωνος, που είναι μοναδικό δείγμα αρχιτεκτονικής ρομαντικού μπαρόκ, από τα παλαιότερα και μάλλον το ομορφότερο στην Αδριατική. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας περνάμε στην Αλβανία με τελικό σταθμό της μέρας μας το Δυρράχιο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 5 η ΜΕΡΑ: ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΤΙΡΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρόγευμα. Προτού ξεκινήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής θα γνωρίσουμε λίγο την πόλη που ο Edirama ανάπλασε μεταμορφώνοντας την σε μια πολύχρωμη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Τα Τίρανα. Η πλατεία Σκεντέρμπέη, το εθνικό ιστορικό μουσείο, το μουσουλμανικό τέμενος Ετχέμ Μπέη, ο πύργος του Ρολογιού (1822) η συνοικία Blloku, το μεγάλο πάρκο και η αυτοκέφαλη εκκλησία της Αλβανίας που τιμά την Ανάσταση του Κυρίου σίγουρα δε θα μας αφήσουν αδιάφορους. Συνεχίζοντας προς Ελλάδα μια σύντομη στάση στην Κορυτσά για να περάσουμε τα σύνορα και να επιστρέψουμε στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 240 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* -4*. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

9 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΑΦΗΝΑ ΤΗΝΟΣ Τ Η Ν Ο Σ 3 ημέρες αναχώρηση πρωί 7-9/6/14 Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις και περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα συνεχίζουμε για την Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. 2 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολούθως ελεύθερος χρόνος και νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ησυχαστήριο, ναός της αγίας, η κάρα της, ναός της Ζ.Πηγής, έκθεση εργόχειρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Στην επιστροφή για τη Χώρα και θα επισκεφθούμε εργαστήριο μονάδα παραδοσιακών γλυκών Τήνου, για να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια. Το βράδυ μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή της Παλλάδας όπου εκεί θα βρείτε πολλά ταβερνάκια, καφετερίες και bar. 3 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : δωμάτια στη Χώρα PALLADA, NIKΗ,ΦΑΡΟΣ 140 LEANDROS 2*με πρωινό 145 OCEANIS 3*, AGERI 3*,FAVIE SUZANNE (ΧΩΡΑ )με πρωινό 150 Επιβάρυνση μονόκλινου : + 45 Παιδί σε τρίκλινο εως 12 ετών : - 30 % ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα Τήνος Ραφήνα σε σαλόνια. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα 2 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA,SOULA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

10 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΦΗΝΑ Τ Η Ν Ο Σ 4 ημέρες αναχώρηση βράδυ 6-9/6/14 Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. 2 η μέρα : ΡΑΦΗΝΑ ΤΗΝΟΣ Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα. 3 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ησυχαστήριο, ναός της αγίας, η κάρα της, ναός της Ζ.Πηγής, έκθεση εργοχείρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Στην επιστροφή για τη Χώρα και θα επισκεφθούμε εργαστήριο μονάδα παραδοσιακών γλυκών Τήνου, για να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια. Το βράδυ μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή της Παλλάδας όπου εκεί θα βρείτε πολλά ταβερνάκια, καφετερίες και bar. 4 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθ οδών στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : δωμάτια στη Χώρα PALLADA, NIKI,SOULA 145 LEANDROS 2* (Χώρα με πρωινό) 150 OCEANIS 3*,AGERI 3*,FAVIE SUZZANE (Χώρα) με πρωινό 155 Επιβάρυνση μονόκλινου : + 45 Παιδί σε τρίκλινο εως 12 ετών : - 30 % ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα Τήνος Ραφήνα σε σαλόνια. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα 2 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA, SOULA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

11 ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΓΑ -ΣΥΒΟΤΑ 3ημέρες 7-9/6/14 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ (440 χλμ) Αναχώρηση από το άγαλμα του Βενιζέλου (Εγνατία) ώρα 07:30π.μ. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) -Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του & το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη & γεύμα εξ ιδίων & καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση & ξεκούραση. Το βραδάκι θα περπατήσουμε & θα απολαύσουμε το ποτό μας στη παραλία- τα στενά & τις ανηφοριες της πανέμορφης Πάργας. Διαν/ση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΥΔΡΙ ΙΘΑΚΗ (100 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λευκάδα και για το κοσμοπολίτικο Νυδρί με το εκκλησάκι της Παναγιάς. Επιβίβαση στο πλοίο για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στην Ιθάκη (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες). Κατά τη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον Σκορπιό, το ιδιόκτητο νησάκι της οικογενείας Ωνάση. Άφιξη στο καταπράσινο νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη και χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με το γραφικό λιμανάκι. Επιστροφή στο Νυδρί. Στάση για μια βόλτα στην πόλη της Λευκάδας και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ) Πρόγευμα. Ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής γης. Πρώτος σταθμός τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μωλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ίδιων) η να επισκεφτούμε προαιρετικά στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: IONION P 2*(Λυγιά) 120 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις στο IONION P 2*. Ημιδιατροφή Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

12 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΡΑΧΩΒΑ ΥΠΑΤΗ- ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ-ΛΑΜΙΑ 3ημέρες 7-9/6/14 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ (350 χλμ) Αναχώρηση ώρα πμ από Εγνατία (άγαλμα του Βενιζέλου). Μέσω Τεμπών, Λάρισα, Λαμία (γεύμα εξ ιδίων), φθάνουμε στα Λουτρά Υπάτης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, λίγη ξεκούραση και μετάβαση στη Μονή Αγάθωνος που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στις πλαγιές του βουνού, προσκύνημα και αναχώρηση για Λαμία. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΥΠΑΤΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ (200 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το όμορφο Καρπενήσι. Στάση για καφέ και γνωριμία με την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Στην συνέχεια μετάβαση στην Μονή Προυσιώτισσα, χτισμένη σε απότομο βράχο που έχτισαν το 829 μ.χ. οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος και οι οποίοι έφεραν την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μικράς Ασίας, που σώθηκε από θαύμα στην περίοδο των εικονομαχιών. Γεύμα καθ οδόν εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΥΠΑΤΗ ΔΕΛΦΟΙ ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (450 χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για τους Δελφούς. Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο και επίσκεψη του μουσείου. Στην συνέχεια μετάβαση στην Αράχωβα, χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με την πόλη και αγορά αναμνηστικών δώρων. Γεύμα καθ οδόν εξ ιδίων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΟΓΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΠΡΙΓΚΙΠΗΚΩΝ 2*στο Καρπενήσι. Πρωινό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

13 Π Ο Ρ Τ Ο Χ Ε Λ Ι - Υ Δ Ρ Α - Σ Π Ε Τ Σ Ε Σ - Π Ο Ρ Ο Σ - Ν Α Υ Π Λ Ι Ο - Μ Υ Κ Η Ν Ε Σ - Ε Π Ι Δ Α Υ Ρ Ο Σ 4 η μ έ ρ ε ς 6-9 / 6 / η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (650 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις αναχώρηση. Διέλευση από Τέμπη, Θήβα, Ελευσίνα, Ισθμό Κορίνθου, άφιξη στην Επίδαυρο, επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια άφιξη στο Πόρτο Χέλι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. 2 η μέρα : ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, φημισμένη για τις μετακινήσεις με τα γαϊδουράκια. Θα δούμε το αρχοντικό του Τομπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη (17 ος αιώνας). Ελεύθερος χρόνος. Ο επόμενος μας σταθμός, είναι οι Σπέτσες, εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, το σπίτι-μουσείο του Χατζηγιάννη Μέξη, το ναό του Αγίου Νικολάου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Πόρτο Χέλι. Ελεύθερος χρόνος. 3 η μέρα : ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΑΛΑΤΑΣ ΠΟΡΟΣ Πρωινό και αναχώρηση για Πόρο. Διέλευση από την Ερμιόνη, άφιξη στο Γαλατά, επιβίβαση στο καράβι και άφιξη στον καταπράσινο Πόρο. Αφού απολαύσετε τον καφέ σας και την βόλτα στο όμορφο νησί, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. 4 η μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΥΚΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (660 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μυκήνες. Αναχώρηση για Ισθμό Κορίνθου και δια μέσου Λαμίας, Τεμπών άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 180 ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Galaxy 3*. Ημιδιατροφή (3 πρωινά και 3 δείπνα). Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τα εισιτήρια των καραβιών για Ύδρα Σπέτσες και Πόρο, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

14 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΛΑΤΗ ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΜΕΤΕΩΡΑ 3ημέρες 7-9/6/14 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (250 χλμ) Αναχώρηση από Εγνατία με Αριστοτέλους (άγαλμα του Βενιζέλου) στις πμ. Μέσω Τεμπών, Καλαμπάκας, θα επισκεφτούμε τον Ιερό Βράχο των Μετεώρων. Θα δούμε τα μοναστήρια Μονή Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια γεύμα εξ ιδίων. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο εξ ιδίων και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ (150 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της ανατολικής Πίνδου κτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων και συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό και σε υψόμετρο 950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στα Τρίκαλα, γνωριμία με την πόλη και χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ (400 χλμ). Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα που βρίσκεται 25 χλμ. δυτικά της Καρδίτσας. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από τα καταπράσινα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και του αρκετούς χείμαρρους με τα κρυστάλλινα νερά που καταλήγουν σ αυτήν. Συνεχίζουμε, πίνοντας τον καφέ μας στο Αγνάντι και το μεσημέρι γεύμα εξ ιδίων με ψάρι στα κάρβουνα στο Λαμπερό, που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία της Καρδίτσας. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με μια στάση 30 λεπτών στα Τέμπη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην πόλη μας. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 115 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο REX 3*. Πρωινά. Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

15 ΓΥΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 7-9/6/14 1 η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΓΛΥΦΑ-ΑΙΔΗΨΟΣ Αναχώρηση 07:30 πμ από το Άγαλμα του Βενιζέλου. Μέσω Τεμπών στάση για καφέ συνεχίζουμε για Γλυφα. Με το φερυ περνάμε απέναντι στον Αγιόκαμπο Ευβοίας. Πάμε στη πανέμορφη λουτρόπολη της Αιδηψού οπού και το ξενοδοχείο μας. Γεύμα εξ` ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο όπου χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διαν/ση. 2 η ΜΕΡΑ: ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Πρόγευμα και αναχώρηση για προσκύνημα στη φημισμένη μονή `Όσιου Δαυιδ <<Γέροντος>> όπου φυλάσσεται το Λείψανο του, και συνεχίζουμε για Προκόπι. Προσκύνημα στον ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ το ΡΩΣΣΟ όπου βρίσκεται το λείψανο του για ΑΓΙΟΥ που έφεραν οι πρόσφυγες από την Μ. Ασία. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού την Χαλκίδα με το μοναδικό παγκοσμίως φαινόμενο των νερών θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διαν/ση. 3 η ΜΕΡΑ: ΑΙΔHΨΟΣ-ΓΛΥΦA-ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Πρόγευμα και αναχώρηση για Αγιόκαμπο. Επιβίβαση στο F/B για Γλυφα. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τον Βόλο - Μακρυνίτσα για γεύμα εξ ιδίων. Στην συνέχεια στάση στα Τέμπη και επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 130 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο THALASSA 3*. Ημιδιατροφή. Τα εισιτήρια του πλοίου Αγιόκαμπος-Γλύφα και επιστροφή. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

16 ΘΑΣΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ 7-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑΣΟΣ Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις αναχώρηση για Κεραμωτή απ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όμορφη Θάσο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο. 2 η μέρα : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε το όμορφο νησί. Θα ξεκινήσουμε από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ του προστάτη του νησιού, τις Αλυκές με τα αρχαία ορυχεία μαρμάρου και συνεχίζουμε για την Παναγιά με σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας και τέλος φτάνουμε στον Λιμένα την πρωτεύουσα του νησιού. Εδώ θα δούμε τα ερείπια του ιερού του Ποσειδώνα, του ιερού του Διονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο Θέατρο, στο οποίο και σήμερα δίνονται παραστάσεις, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος. 3 η μέρα : ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και αναχώρηση για τον Λιμένα, στάση για προαιρετικό γεύμα και επιβίβαση στο πλοίο για Κεραμωτή. Στάση στη Καβάλα για βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 120 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ANGELIKA 2*. Πρωινά. Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

17 ΑΙΓΙΝΑ Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο 7-9/6/14 1η μέρα : Θεσσαλονίκη-Πειραιάς-Αίγινα (520 χλμ). Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση (06:00πμ). Διαμέσου Τεμπών & Αλαμάνας, με ενδιάμεσες στάσεις καθοδ όν, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στην Αίγινα και μεταφορά στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ σας προτείνουμε βόλτα στην Αγία Μαρίνα Προαιρετικά δείπνο, στις γραφικές παραθαλάσσιες ταβέρνες της περιοχής. Διαν/ση. 2η μέρα : Γύρος Νησιού Το πρωί, ξεκινάμε για την Αφαία, μέσα στο πευκόδασος και σε περίοπτη θέση θα συναντήσουμε την Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά, από τα νεότερα μοναστήρια της Αίγινας το οποίο γνωρίζει ιδιαίτερη πνευματική άνθιση και αποτελεί καταφύγιο πολλών προσκυνητών.επόμενη στάση ο ναός της Αφαίας από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της ύστερης αρχαϊκής εποχής. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο ,από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο οπού το 1961 ανακηρύχθηκε Άγιος. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές. Συνεχίζουμε για το Ψαροχώρι της Πέρδικας. Η Πέρδικα είναι ένας παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Η μια πλευρά της είναι όλη ένα πλακόστρωτο υπερυψωμένο μπαλκόνι πάνω από την θάλασσα. Στη σειρά στο πεζόδρομο υπάρχουν τα βέρνες, πασίγνωστες για τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά τους, ουζερί, μπαρ και καφετέριες. Ο πεζόδρομος συνεχί ζεται με παγκάκια ανάμεσα σε φοίνικες, όπου μπορεί κανείς να ρεμβάσει και να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα βλέποντα ς τον ήλιο να χάνεται. Προαιρετικά μπάνιο στην όμορφη, βραχώδη παραλία της Πέρδικας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση. 3η μέρα : Αίγινα-Πειραιάς -Θεσσαλονίκη (520 χλμ). Μέχρι το μεσημέρι χρόνος ελεύθερος. Στην περιήγηση της πόλης της Αίγινας, χτισμένη αμφιθεατρικά ως προς τη θάλασσα, θα κάνουμε βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια, θα θαυμάσουμε τα βαμμένα με γήινα χρώματα νεοκλασικά αρχοντικά, τις εκκλησίες με τους γαλάζιους τρούλους, την ψαραγορές με τα μεζεδοπωλεία καθώς και τις βάρκες που δεν λειτουργούν μόνο για το ψάρεμα αλλά μετατρέπονται και σε μικρά μανάβικα. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στον Πειραιά και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν άφιξη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 140 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορές -μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς- Αίγινα με επιστροφή σε σαλόνια. Δύο διανυκτερεύσεις στην Αίγινα σε επιλεγόμενο ξενοδοχείο Πρωινό Συνοδός του γραφείου μας Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, εξ ιδίων ή προτεινόμενο

Εγγυημένες αναχωρήσεις Κάθε εβδομάδα και για 28η Οκτωβρίου

Εγγυημένες αναχωρήσεις Κάθε εβδομάδα και για 28η Οκτωβρίου ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Εγγυημένες αναχωρήσεις Κάθε εβδομάδα και για 28η Οκτωβρίου Εγνατία 76, Τηλ.: 2310 244400 Mητροπόλεως 24, Τηλ.: 2310 231168-70 Μediterranean Cosmos: 11ο χλμ. Εθν. οδού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει... Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει... ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2014 Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα, τηλ. 210 86 62 451, 210

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 13 2 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΒΕΤΙΑ & FELDKIRCH Λουκέρνη - Ζυρίχη - Σαιν Μόριτζ Ιντερλάκεν - Βέρνη - Λιχτενστάιν Καταρράκτες Ρήνου - Λίμνη Κωνσταντία 1η μέρα: Αθήνα Ζυρίχη Καταρράκτες Ρήνου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη & Ανάσταση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο! 4ήμερη αεροπορική εκδρομή

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη & Ανάσταση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο! 4ήμερη αεροπορική εκδρομή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη & Ανάσταση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο! 4ήμερη αεροπορική εκδρομή Φέτος το Πάσχα σας καλούμε με τη δική μας πτήση και την εγγύηση της

Διαβάστε περισσότερα

ανοιξιάτικες αποδράσεις

ανοιξιάτικες αποδράσεις ανοιξιάτικες αποδράσεις η επιλογή στα ταξίδια σας! www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα Όροι Χρήσης 2 Περιεχόμενα 3 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (4ήμερη) 4 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (7ήμερη) 5

Σελίδα Όροι Χρήσης 2 Περιεχόμενα 3 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (4ήμερη) 4 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (7ήμερη) 5 Σελίδα Όροι Χρήσης 2 Περιεχόμενα 3 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (4ήμερη) 4 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (7ήμερη) 5 Καππαδοκία - Σμύρνη - Παμούκαλε - Ικόνιο 6 Σμύρνη 7 Βουδαπέστη

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015 Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αεροροπορικές εκδροµές εξωτερικού. Οδικές εκδροµές εξωτερικού. Αεροπορικές εκδροµές στην Ελλάδα. Οδικές εκδροµές στην Ελλάδα

Αεροροπορικές εκδροµές εξωτερικού. Οδικές εκδροµές εξωτερικού. Αεροπορικές εκδροµές στην Ελλάδα. Οδικές εκδροµές στην Ελλάδα Αεροροπορικές εκδροµές εξωτερικού 03 Παρίσι 4 & 5 ηµέρες 04 Βαρκελώνη 4 & 5 ηµέρες 05 Ρώµη 4 & 5 ηµέρες 06 Βερολίνο 5 ηµέρες 07 Λονδίνο 5+ 1 ηµέρες 08 Βουκουρέστι 4 & 5 ηµέρες / Βελιγράδι 4 & 5 ηµέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. περιεχόμενα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ περιεχόμενα 4. Καλαμπάκα 5. Βόλος - Καλαμπάκα 6-7. Βόλος - Πήλιο 8. Βόλος - Καρπενήσι 9. Καρπενήσι 10-11. Avaris Hotel 12-13. Κατερίνη 14-15-16-17. Θεσσαλονίκη 18. έρρες 19. Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσκυνήματα του Κάτσιη

Τα προσκυνήματα του Κάτσιη Τα προσκυνήματα του Κάτσιη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 1 Επτάνησα Ήπειρος Θεσσαλία 10 ΜΕΡΕΣ / 9 ΒΡΑ ΙΑ 23 /7, 13/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ Α3 903 10.50 12.30 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ A3 920 11.20 13.15 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 3, ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. 4 μέρες 5 μέρες

το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. 4 μέρες 5 μέρες Μεγανήσι Λευκάδας Πασχαλιά σ έναν ανεξερεύνητο παράδεισο Νυδρί - Βαθύ - Κρουαζιέρα στο Σκορπιό ΛΕΥΚΑΔΑ Πολυτελείας η αρχαία ομορφιά του Ιονίου Νυδρί - Ιωάννινα - Πρέβεζα Στο καταπράσινο Μεγανήσι, το ESPERIDES

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟKΤΩΒΡΙΟΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟKΤΩΒΡΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ από 23 ΜΑΪΟΥ Πάμε θάλασσα! Θαλάσσια μπάνια καθημερινά6 ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟKΤΩΒΡΙΟΣ Αθήνα Λεωφ. Αλεξάνδρας 71-73 ΤΗΛ.: 210 322 322 8 SITE: chaloulosekdromes.weebly.com

Διαβάστε περισσότερα

programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1

programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1 programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1 programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 2 Xρόνια Πολλά 28 Iανουαρίου Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή του Σωματείου στο Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια...

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

θεάς του έρωτα. της Η Κύπρος H Κύπρος σάς καλωσορίζει από τώρα στο www.visitcyprus.com Όλο το χρόνο στην καρδιά µας!

θεάς του έρωτα. της Η Κύπρος H Κύπρος σάς καλωσορίζει από τώρα στο www.visitcyprus.com Όλο το χρόνο στην καρδιά µας! Η Κύπρος σάς καλωσορίζει στο νησί της θεάς του έρωτα. Η λέξη «κοπιάστε» ακούγεται σε όλη την Κύπρο. Και σηµαίνει καλωσορίσατε. Καλωσορίσατε στο νησί που γεννήθηκε η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα και της οµορφιάς.

Διαβάστε περισσότερα

www.signature.gr εµείς το ταξίδι το... Yπογράφουµε

www.signature.gr εµείς το ταξίδι το... Yπογράφουµε > ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ...σελ. 2 > ΒΕΛΓΙΟ - ΟΛΛΑΝ ΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ...σελ. 3 > ΛΙΜΝΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ...σελ. 4 > ΜΕΛΑΣ ΡΥΜΟΣ ΑΛΣΑΤΙΑ...σελ. 5 > ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ...σελ. 6 > ΝΑΠΟΛΙ ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ ΡΩΜΗ...σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Αγ. Κωνσταντίνου 39-1, Αθήνα, Τηλ. 210.52012 Fax. 210.52795 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Περιεχόμενα ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015... 1 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ & ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια

ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια Γιορτινά Ανανεωμένο Πρόγραμμα Με Πολυτέλεια & Πραγματικά Spa!!! Η τέλεια επιλογή για την Πιερία στις γιορτές (Δωμάτια στο κεντρικό κτίριο!!!) Χιονογιορτές στο ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια Λουτρά Λαγκαδά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΡΟΛΕΖΙΚΕΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΤΥΡΟΛΕΖΙΚΕΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΤΥΡΟΛΕΖΙΚΕΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Σαλτσμπουργκ - Ίννσμπρουκ - Κίτσμπυχελ Zελ Αμ Ζέε Ομπεραμεργκάου - Κάστρο Νοισβανστάιν - Μουσείο Σβαρόφσκυ 1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα (εν πλω) Αναχώρηση για Πάτρα και επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2013 Αξέχαστα Ταξίδια Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΕΩΝ 2013 ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... 3 ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ... 3 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Διαβάστε περισσότερα

GALINI WELLNESS SPA & RESORT H H H H H Deluxe

GALINI WELLNESS SPA & RESORT H H H H H Deluxe ...το μυθικκό Grand Hotel των Σπετσών, ζει νέες δόξες! Poseidonion Grace Το ιστορικό Poseidonion Grace πρόσφατα άνοιξε ξανά τις πόρτες του μετά από ένα επιμελές πρόγραμμα ανακαίνισης πέντε ετών, που έδωσε

Διαβάστε περισσότερα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Πολυήμερες Eκδρομές Aπόκρεων ΣΕΡΡΕΣ-ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ... 3 ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ...

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό

Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό OUT OF THE BLUE, CAPSIS ELITE RESORT 5* De luxe Το μόλις ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Capsis Elite Resort, εκτός από ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Άνοιξη ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2015 1 περιεχόμενα 3 ΓΥΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ 6ΗΜ. / ΓΥΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ 6ΗΜ 4-5 ΝΑΠΟΛΙ-ΑΜΑΛΦΙ-ΚΑΠΡΙ &ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ 7ΗΜ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ Ν.ΙΤΑΛΙΑΣ 9ΗΜ.

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχεία στη Μύκονο

Ξενοδοχεία στη Μύκονο Αεροπορικές εκδρομές εσωτερικού 41 Ξενοδοχεία στη Μύκονο SEMELI 4* plus Από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία στο κοσμοπολίτικο αυτό νησί στο Semeli βρίσκεται στην καρδιά της Μυκόνου και προσφέρει ιδιαίτερη πολυτέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντινούπολη. νέα προγράμματα. Πόλιν Κωνσταντινούπολη Πόλιν την μεγαλόπολιν, την μήποτε γηρώσαν

Κωνσταντινούπολη. νέα προγράμματα. Πόλιν Κωνσταντινούπολη Πόλιν την μεγαλόπολιν, την μήποτε γηρώσαν Κωνσταντινούπολη νέα προγράμματα Πόλιν Κωνσταντινούπολη Πόλιν την μεγαλόπολιν, την μήποτε γηρώσαν Απ το Βυζάντιο... στην Κωνσταντινούπολη Το 657 π.χ. Στην Ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου έφτασαν Έλληνες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα. Γιάννενα - Θεσσαλονίκη. ...στην Χριστουγεννιάτικη. με διαμονή στα πολυτελή EPIRUS PALACE 5*Deluxe και Grand Hotel Palace 5* 6ΗΜΕΡΟ SUPER

Ελλάδα. Γιάννενα - Θεσσαλονίκη. ...στην Χριστουγεννιάτικη. με διαμονή στα πολυτελή EPIRUS PALACE 5*Deluxe και Grand Hotel Palace 5* 6ΗΜΕΡΟ SUPER ...στην Χριστουγεννιάτικη Ελλάδα με διαμονή στα πολυτελή EPIRUS PALACE 5*Deluxe και Grand Hotel Palace 5* Μουσείο Βρέλλη - Καλπάκι - Μπουραζάνι (περιβαλλοντικό πάρκο) - Μονή Μολυβδοσκέπαστης - Κόνιτσα

Διαβάστε περισσότερα

CARNIVAL. Χαρταετοί και 25 η Μαρτίου

CARNIVAL. Χαρταετοί και 25 η Μαρτίου 2014 CARNIVAL Χαρταετοί και 25 η Μαρτίου ΠΑΡΙΣΙ BENELUX ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ 2 1η μέρα: Αθήνα Παρίσι - Μουσείο αρωμάτων Fragonard Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι με την AIR FRANCE. Άφιξη και μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Εσωτερικού Οκτωβρίου Οδικές Εκδρομές...2 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: Ekδρομές 28ης Οκτωβρίου...5 3η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου...21 4η ΕΝΟΤΗΤΑ:

Διαβάστε περισσότερα