ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ"

Transcript

1 Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: , Σπάτα Πληροφορίες: Fax: Τηλ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: 41621/15 Προς Τον Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος, κ. Δημ. Μάρκου και το Δ.Σ. (μέσω του Δημάρχου) Κοιν.: 1. Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Σ-Α, κ. Σωτ. Γιαννάτο 2. Γενικό Γραμματέα Δήμου Σ-Α ΘΕΜΑ: Ειδικές προτάσεις 1 και διαμορφωθέντα περαιτέρω επιχειρήματα του «Συμπαραστάτη», επ αφορμή σημαντικών ζητημάτων κακοδιοίκησης που εντοπίζονται στα πλαίσια της συνεχιζόμενης διαμεσολάβησής του στα θέματα του αποχετευτικού προβλήματος Σπάτων Αρτέμιδος, κατόπιν συγκεκριμένων καταγγελιών αναφορών δημοτών και τοπικών φορέων Σχετ: 1. Υπ αριθ. πρωτ: 41621/ έγγραφο του Δημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος προς την Νομική Υπηρεσία του Δήμου Σ-Α με κοινοποίηση στον «Συμπαραστάτη» 2, στο οποίο γίνεται ενημέρωση για την από σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα ότι : α) Ζητήθηκε εκ μέρους των αρμοδίων κρατικών φορέων η άμεση λήψη απόφασης χωροθέτησης ΚΕΛ και β) Εκφράστηκε ξανά (στη σύσκεψη) εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ ΑΕ η θέση για μόνη εφικτή και υλοποιήσιμη λύση, αυτή της χωροθέτησης (του ΚΕΛ) στη θέση «Πλατύ Χωράφι». 2. Από έγκυρη λόγω επιστημονικής ιδιότητας και ειδικότητας, δημόσια τοποθέτηση (σε κεντρική εκπομπή της ΕΡΤ), της καθηγήτριας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κας Μαρίας Λοϊζίδου, η οποία αναφέρθηκε υπέρ της λύσης του αποχετευτικού μας με σύνδεση στις ΕΕΛ Ψυττάλειας, λέγοντας : «Το ίδιο πρέπει να γίνει και για τα λύματα, κάποια στιγμή.. έχουμε μεγάλες εγκαταστάσεις. Υπάρχει μια μεγάλη Ψυττάλεια για κυβικά την ημέρα και δέχονται χιλιάδες (κυβικά μέτρα). Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε και σ αυτήν την κατεύθυνση ; Υπάρχουν αντιδράσεις των Δήμων και το ξέρετε νότια (στον Πειραιά). Δεν θέλουν άλλα λύματα. Μήπως όμως υποδομή 1 Ενέργειες του «Συμπαραστάτη» στα πλαίσια των διαδικασιών που ορίζουν οι διατάξεις των 3 και 5 του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010, σε συνδυασμό με το άρθρο 102 του Συντάγματος (τοπικές υποθέσεις αρμοδιότητα των ΟΤΑ), το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006 (αρμοδιότητες των ΟΤΑ Α βαθμού) και το άρθρο 2 (περί αυτεπάγγελτης παρέμβασης) του Ν. 2690/99 2 Επ αφορμή των διαδικασιών διαμεσολάβησης που αναπτύσσει ο «Συμπαραστάτης» για το αποχετευτικό, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 3852/2010 και την υπ αριθ. πρωτ: 1909/ Πράξη του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων Αρτέμιδος (Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος)

2 2 υπάρχει και να μην πια ξοδεύουμε και τα λίγα χρήματα που έχουμε σε νέα πράγματα και να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε σκληρές αποφάσεις και να πούμε αυτή είναι η κατεύθυνση. Και να αφήσουμε την πολιτική» 3. Καταγγελίες, αναφορές, ερωτήματα δημοτών και τοπικών φορέων, προς τον Συμπαραστάτη : 3.1. Από αναφορές και ειδική έκθεση του «Ομίλου Προβληματισμού Αρτέμιδος Σπάτων» (βλ. με αριθ. πρωτ: 11345/ και 39529/ ως εισερχ. στο Δήμο Σ- Α) 3.2. Από Καταγγελίες της «Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Πολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων» (βλ. με αριθ. πρωτ: 39052/ και 40491/ ως εισερχ. στο Δήμο Σ-Α) 3.3. Πρόσφατο ΥΠΟΜΝΗΜΑ πενήντα (54) δημοτών (αριθ. πρωτ: 2912/ εισερχ. στο Δήμο Σ-Α), για άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών από τα αρμόδια μονομελή και συλλογικά όργανα του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, ξεκινώντας πρώτα από όλα με σύγκληση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (εντός Φεβρουαρίου 2016), με θέμα ημερήσιας διάταξης την προώθηση υλοποίησης της υπ αριθ. : 330/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος Ψήφισμα συμπαράστασης της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Πολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων προς τον «Συμπαραστάτη» (2015) Παρεμβάσεις του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου «Ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» στον ΣτΔΕ, για το αποχετευτικό Παρεμβάσεις του «Φορέα Προστασίας και Ανάπτυξης Παραλίας Αρτέμιδος» στον ΣτΔΕ, για το αποχετευτικό Προβληματισμοί και ανησυχίες δημοτών για το αποχετευτικό, όπως καταγράφονται από δημοσιεύματα, αναρτήσεις απόψεων στο διαδίκτυο και τοποθετήσεις τους σε εκδηλώσεις και συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος (όπως στη συνεδρίαση της , κλπ) 4. Υπ αριθ. πρωτ: 1063/ έγγραφο του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος Δόμησης Ενέργειας & Μεταλλείων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας (νυν Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας) προς το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο πράξεων και παραλείψεων αρμοδίων αρχών (βάσει καταγγελίας) για αποχετευτικό ζήτημα Σπάτων Αρτέμιδος (Έως σήμερα δεν έχει υπάρξει απάντηση για αποτελέσματα ελέγχου). 5. Ειδικές ενέργειες του «Συμπαραστάτη» για την προώθηση της λύσης σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου Σπάτων Αρτέμιδος, με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας : 5.1. Πρόταση, με αριθ. πρωτ: 38014/ προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ., για άμεση κατεπείγουσα διαδικασία στην κατεύθυνση αποτελεσματικής επίλυσης του αποχετευτικού προβλήματος του Δήμου μας, με σύνδεση στις ΕΕΛ Ψυττάλειας, ένεκα ωρίμανσης

3 3 των συνθηκών που επιβάλλουν επιλογή για διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος (Σύγκληση Δ.Σ. με τη διαδικασία του κατεπείγοντος) 5.2. Εισήγηση, με αριθ. πρωτ: 39052/ προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ., για το ως άνω θέμα (περί «Λήψης απόφασης για τη διαχείριση αστικών λυμάτων του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, με σύνδεση στις ΕΕΛ Ψυττάλειας και διαβίβαση των στοιχείων και αποφάσεων του Δήμου μας, έως , στις αρμόδιες αρχές») και εν συνεχεία έκδοση της υπ αριθ. 330/ απόφασης του Δ.Σ. Σπάτων Αρτέμιδος. 6. Υπ αριθ. πρωτ: 38808/ έγγραφο του Προέδρου του Δ.Σ. προς όλα τα αρμόδια Υπουργεία (Διαβίβαση απόφασης 330/2015 Δ.Σ. για τη λύση Ψυττάλειας) 7. Υπ αριθ. πρωτ: 2909/ , 11345/ , 36363/ , 39052/ , 18653/ , 25856/ , 24745/ , 11740/ , 15076/ , 38014/ , 40491/15/ έγγραφα διαμεσολάβησης του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Σπάτων Αρτέμιδος, για το αποχετευτικό, προς τη Δημοτική Αρχή Σ-Α, τους δημότες, τους τοπικούς φορείς (Ομοσπονδία Εξωρ. Πολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων, Όμιλο Προβληματισμού Αρτέμιδος Σπάτων, Φορέα Προστασίας & Ανάπτυξης της Παραλίας Αρτέμιδος, Σύλλογο Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος), κλπ. 8. Τελευταία από , Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών & Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων προς τον «Συμπαραστάτη» (για συμμετοχή και εκ μέρους του ενημέρωση των μελών της και δημοτών, σε εκδήλωση της ) 9. Συνάντηση του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Σ-Α, στα πλαίσια συγκέντρωσης εκδήλωσης με μέλη (Συλλόγους της Ομοσπονδίας) και δημότες (βλ. ομιλία του ΣτΔΕ, ) 10. Περαιτέρω επεξεργασία στοιχείων υπόθεσης αποχετευτικού από τον «Συμπαραστάτη» στα πλαίσια της διαμεσολαβητικής διαδικασίας που εφαρμόζει, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 3852/ Υπ αριθ. πρωτ: 34597/ (πάγιο) έγγραφο του Δημάρχου Σ-Α προς τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Σ-Α, με κοινοποίηση στον «Συμπαραστάτη» (περί ελεύθερης πρόσβασης ενημέρωσης και αξιοποίησης στοιχείων και θέσεων της Δημοτικής Αρχής Σ-Α, από τον «Συμπαραστάτη») Πάγια διαδικασία ενημέρωσης που βρίσκεται σε εφαρμογή 12. Εκ καθήκοντος επιβαλλόμενες ενέργειες του «Συμπαραστάτη» για υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, του περιβάλλοντος και του δημοσίου χρήματος (π.χ. ταχύτερη αποφυγή των ήδη από επιβληθέντων προστίμων της Ε.Ε. στην χώρα μας, ένεκα παραβίασης της Οδηγίας 91/271/ΕΟΚ), όπως αναφέρονται συγκεκριμένα οι προτάσεις του προς τον Δήμαρχο Σ-Α και τον Γ.Γ. του Δήμου Σ-Α και η Προσφυγή στην ποινική Δικαιοσύνη κατά το άρθρο 37 ( 2) 3 του ΚΠΔ. 3 Περί υποχρέωσης των δημοσίων υπαλλήλων, κλπ, να «ανακοινώνουν χωρίς χρονοτριβή στον αρμόδιο εισαγγελέα οτιδήποτε πληροφορούνται με κάθε τρόπο για αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως»

4 4 13. Υπ αριθ. πρωτ: 10/ έγγραφο της Βουλής των Ελλήνων προς τον «Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων - Αρτέμιδος», σχετικά με τη διαβίβαση στη Βουλή ποινικής δικογραφίας, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος & τον Ν. 3126/03 (περί ποινικής ευθύνης Υπουργών), για έξι (6) πρώην Υπουργούς (Η περίπτωση σχετίζεται με μηνυτήρια αναφορά του ΣτΔΕ για το αποχετευτικό) 14. Υπόθεση με Κωδικό 6/2016 στον ΣτΔΕ (Υπο-φάκελος -6- «Ενέργειες του Συμπαραστάτη»). Κύριε Δήμαρχε, Σε συνέχεια του υπ αριθ. 1 ανωτέρω σχετικού, στο οποίο κάνετε μνεία και για τις ακολουθούμενες από τον «Συμπαραστάτη» διαδικασίες διαμεσολάβησης, στο θέμα του αποχετευτικού, κατόπιν καταγγελιών αναφορών πολιτών και τοπικών φορέων (σχετ. 3), σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά στοιχεία, των όσων πρόσφατα σας είχαμε προτείνει και εν συνεχεία συμπεριλάβατε ήδη στο υπ αριθ. πρωτ: 32101/ έγγραφό 4 σας προς το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (και την Γ.Γ. Συντονισμού Διαχ. Αποβλήτων), το Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας (και την Ειδική Γραμματεία Υδάτων), το Υπουργείο Εξωτερικών, την Περιφέρεια Αττικής, την ΕΥΔΑΠ ΑΕ, τα Δημοτικά Όργανα του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, κλπ 5. Τα νέα, συμπληρωματικά στοιχεία που σας παραθέτει προτείνει 6 «Συμπαραστάτης», προκειμένου να διαβιβαστούν κατάλληλα προς τα Δημοτικά Όργανα, τους Δημότες και τους αρμόδιους της Πολιτείας (Υπουργούς, ΕΥΔΑΠ, ακόμα και στον Πρωθυπουργό, εφόσον κρίνετε απαραίτητο), προς γνώση και για τις δικές τους κατά νόμο και κατ αρμοδιότητα ενέργειες, είναι τα εξής: ο 4 Που έχει ως θέμα : «Τα πραγματικά στοιχεία, οι κατ αρμοδιότητα σοβαρές ευθύνες και διαχρονικές ανεπάρκειες της κρατικής διοίκησης και η σε βάρος της ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ (βλ. υπόθεση : C-167/14 Ε.Ε. κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας), για πράξεις και παραλήψεις της, στην εφαρμογή της οδηγίας 91/271/ΕΟΚ, από το 2003 έως σήμερα» 5 Το έγγραφό αυτό, με αριθ / του Δήμου Σ-Α, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : στάλθηκε με στα αιρετά πρόσωπα του Δήμου Σ-Α και σε ενδιαφερόμενους δημότες και τοπικούς φορείς 6 Βρίσκονται πάντα εντός του πλαισίου των αποφάσεων του Δ.Σ. Σπάτων Αρτέμιδος (αρ. 330/2015 ΔΣ)

5 5 1. ΠΡΟΤΑΣΗ του «Συμπαραστάτη» για έγγραφό σας με θέμα : «Συνολική ενημέρωση απαντήσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας, με αφορμή ερωτήσεις Βουλευτών, αναφορικά με το διαχρονικό αποχετευτικό πρόβλημα του Δήμου μας και την προφανώς αδικαιολόγητη στάση και νομοτεχνική ανεπάρκεια 7 των έως τώρα αρμοδίων της Πολιτείας (Επ αφορμή νέας ερώτησης του Βουλευτή Β Αθηνών, κ. Γεώργιου Γερμενή)» 8 - Βλ. ΣΧΕΤΙΚΟ Νο 1 Το έγγραφό σας αυτό για συγκεκριμένους λόγους που περιγράφονται στο περιεχόμενό του, είναι χρήσιμο να αποσταλεί προς το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (και την Γ.Γ. Συντονισμού Διαχ. Αποβλήτων), στο Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας (& την Ειδική Γραμματεία Υδάτων), το Υπουργείο Εξωτερικών, την Περιφέρεια Αττικής, την ΕΥΔΑΠ ΑΕ, τα Δημοτικά Όργανα του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, κλπ 2. ΠΡΟΤΑΣΗ του «Συμπαραστάτη» για έγγραφό σας προς τον Πρωθυπουργό, με θέμα : «Συνολική ενημέρωση και τεκμηριωμένες, εφικτές και επιλέξιμες προτάσεις μας 9 (βλ. απόφαση : 330/2015 του Δ.Σ), αναφορικά με το διαχρονικό αποχετευτικό πρόβλημα του Δήμου 7 Καταγράφονται ήδη επτά (7) χρόνια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ των αρμόδιων Κρατικών υπηρεσιών (Υπουργείων) για συμμόρφωση με την αριθ. 3743/2008 απόφαση του ΣτΕ, περί ακύρωσης της υπ αριθ. πρωτ: / ΚΥΑ των Υπουργείων ΠΕΧΩΔΕ, Πολιτισμού, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, Υγείας Πρόνοιας και Γεωργίας, σχετικά με την εκκρεμότητα (όρο) που με ευθύνη τους υπήρχε (και επί της ουσίας υπάρχει ακόμα) για το μέγα ρέμα Ραφήνας, ενέργεια που αφορά το προτεινόμενο από το Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας και την ΕΥΔΑΠ έργο εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της περιοχής, που αιτιολογημένα αρνείται ο Δήμος μας. 8 Στα πλαίσια αυτά απαντήθηκαν και ερωτήσεις των κ.κ. Βουλευτών : Σπ. Δανέλλη, Γ. Αμυρά και Γ. Μαυρωτά, Ηλ. Κασιδιάρη και κας Νίκης Κεραμέως 9 Που ουδέποτε έχουν απαντηθεί συγκεκριμένα, όπως ενημερωθήκαμε στα πλαίσια της διαμεσολάβησης (αν και οφειλόμενη ενέργεια των αρμοδίων κρατικών Αρχών), ούτε έχουν τηρηθεί εκ μέρους της Πολιτείας - οι σχετικές διατάξεις διαβούλευσης (άρθρο 2 της οδηγίας 2003/35/ΕΚ», ΚΥΑ 1649/45/ ΦΕΚ: 45/Α/2014 και γ του άρθρου 5 του Κανονισμού 1303/2013 του Ε.Κ., ειδικότερα σε ότι αφορά τη συμμετοχή και ενημέρωση των τοπικών φορέων που εκπροσωπούν την κοινωνία των πολιτών., κλπ), ενώ διατηρούνται σε εκκρεμότητα πράξεις (έργα μελέτες) συμμόρφωσης της Πολιτείας με αποφάσεις του ΣτΕ (αριθ. 3743/2008) και παρακάμπτονται άλλες που συνηγορούν μαζί μας (π.χ. υπ αριθ. πρωτ: 1927/ , 514/ και 3924/ επίσημα έγγραφα της ΕΥΔΑΠ ΑΕ, που ουδέποτε έχουν ακυρωθεί ως ο νόμος ορίζει, άρα ισχύουν), όσον αφορά τη λύση Ψυττάλειας.

6 6 μας και την προφανώς αδικαιολόγητη στάση και επιδειχθείσα νομοτεχνική ανεπάρκεια 10 των έως τώρα αρμοδίων της Πολιτείας» - Βλ. ΣΧΕΤΙΚΟ Νο 2 Σε ότι αφορά στο γεγονός που όπως μας ενημέρωσε η Δημοτική Αρχή Σ-Α, δεν έχει λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις από τις αρμόδιες Κρατικές Αρχές που έχει απευθυνθεί και με το υπ αριθ. πρωτ: 32101/ σημαντικό έγγραφό της, υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον νόμο, καθένας έχει το δικαίωμα να αναφέρεται εγγράφως στις αρχές «οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον, που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο» (άρθρο 10 του Συντάγματος ν. 1943/1991 άρθρο 5, ν. 2690/1999 άρθρο 4, ν. 3230/2004 άρθρο 11 και ν. 3242/2004 άρθρο 6). 3. ΠΡΟΤΑΣΗ του «Συμπαραστάτη» για εισήγηση προς το Δ.Σ, με θέμα : «Την περαιτέρω βελτίωση, ενίσχυση και προώθηση της υπ αριθ. 330/2015 απόφασης του Δ.Σ. Σπάτων Αρτέμιδος, λαμβάνοντας υπόψη και τα τελευταία αποτελέσματα επεξεργασίας των δεδομένων (όπως αυτά έχουν κοινοποιηθεί και στα μέλη του Δ.Σ, με το υπ αριθ. πρωτ: 32101/ έγγραφό σας)» - Βλ. ΣΧΕΤΙΚΟ Νο 3 10 Μείζονος σπουδαιότητας για το δημόσιο συμφέρον, αφού εκτός των άλλων, καταγράφονται ήδη επτά (7) χρόνια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ των αρμόδιων Κρατικών υπηρεσιών (Υπουργείων) για συμμόρφωση με την αριθ. 3743/2008 απόφαση του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, περί ακύρωσης (λόγω ελλείψεων) της υπ αριθ. πρωτ: / ΚΥΑ των Υπουργείων ΠΕΧΩΔΕ, Πολιτισμού, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, Υγείας Πρόνοιας και Γεωργίας, σχετικά με την εκκρεμότητα (όρο) που με ευθύνη τους υπήρχε (και επί της ουσίας υπάρχει ακόμα) για το μέγα ρέμα Ραφήνας, ενέργεια που αφορά το προτεινόμενο από το Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας και την ΕΥΔΑΠ έργο εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της περιοχής, που αιτιολογημένα αρνείται ο Δήμος μας (Η υπαιτιότητα του Δημοσίου προκύπτει άμεσα και επιβεβαιώνεται επίσημα και από το υπ αριθ. πρωτ: ΕΥΠΕ/169812/ έγγραφο του Γεν. Δ/ντή Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ και τα υπ αριθ. πρωτ: Δ7/1271/Φ.ΡΑΦΗΝΑΣ/ & ΔΑΕΕ/642/Φ.Ραφήνα14/ έγγραφα του Υπ. Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων και του Υπ. Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας & Τουρισμού, αντίστοιχα)

7 7 Η παραπάνω (τελευταία) πρόταση γίνεται κατόπιν του από Υπομνήματος (βλ. υπ αριθ ανωτέρω σχετικό) που υπογράφεται από πενήντα (54) δημότες, τους οποίους ο «Συμπαραστάτης» συνάντησε στα πλαίσια ειδικής επί του θέματος του αποχετευτικού εκδήλωσης, όπου και συμφώνησαν να ζητήσουν : «Άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών από τα αρμόδια μονομελή και συλλογικά όργανα του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, ξεκινώντας πρώτα από όλα με σύγκληση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (εντός Φεβρουαρίου 2016), που θα έχει ως θέμα ημερήσιας διάταξης την προώθηση υλοποίησης της υπ αριθ. : 330/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος, για την υποβολή φακέλων τεχνικών δελτίων, προτάσεων, κλπ, σύμφωνα με την υπ αριθ. πρωτ: 5066/ πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Αττικής (ΑΔΑ: ΨΙΞ67Λ7-9ΨΡ), για ένταξη (διεκδίκηση) χρηματοδότησης του έργου (Σύνδεση με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας)» - Βλ. το υπ αριθ ανωτέρω σχετικό Υπόμνημα δημοτών, ΣΧΕΤΙΚΟ Νο 4 Η ανωτέρω πρόταση για «προώθηση υλοποίησης της υπ αριθ. : 330/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος, για την υποβολή φακέλων τεχνικών δελτίων, προτάσεων, κλπ, σύμφωνα με την υπ αριθ. πρωτ: 5066/ πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης», γίνεται δεδομένου ότι, όπως διαπιστώνει ο «Συμπαραστάτης», αλλά και οι δημότες, τόσο στα πλαίσια των θεσμικών συλλογικών οργάνων του Δήμου Σ-Α, όσο και στο πλαίσιο έκφρασης και δράσης των τοπικών φορέων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών, υπάρχει (παρά τις καλές προθέσεις), αδυναμία συγκρότησης προτάσεων εφαρμογών, για επίλυση του έργου αποχέτευσης των πόλεών μας, με ότι αυτό συνεπάγεται ένεκα ανακύκλωσης απλών συνθημάτων και επιθυμιών, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό στις επανειλημμένες συναντήσεις του «Συμπαραστάτη» με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς (κατόπιν προσκλήσεών τους) συμφωνήθηκε να ζητηθεί από τη Δημοτική Αρχή Σ-Α η αναζήτηση τεχνικής

8 8 βοήθειας για τη συγκρότηση φακέλου τεχνικών δελτίων υλοποίησης του έργου σύνδεσης με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας (απόφαση Δ.Σ. 330/2015), στα πλαίσια της υπ αριθ. πρωτ: 5066/ πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Αττικής Τέλος, ο «Συμπαραστάτης» ενημερώνει ότι προτίθεται να προσφύγει εκ νέου στον αρμόδιο εισαγγελέα, σε συνέχεια και του υπ αριθ. 12 ανωτέρω σχετικού του παρόντος, υποβάλλοντας νέα Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου, επ αφορμή διαφαινόμενων αξιόποινων πράξεων σχετικά με : Α) Τα ευρήματα με τις διαπιστωθείσες ουσιώδεις πλημμέλειες στη διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος περί «Επικύρωσης καθορισμού οριογραμμών τμήματος του ρέματος Ραφήνας στην περιοχή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Βορείων Μεσογείων του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος (ν. Αττικής)» - ΦΕΚ: 416/ και εν συνεχεία, σήμερα, τυχόν μη σύννομης 11 εσπευσμένης αξιοποίησής του, εφόσον, ειδικότερα, στην υπόθεση αυτή, καταγράφεται αναληθής αναγραφή εντελώς ανύπαρκτου στοιχείου (δήθεν απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου 12, που τελικά είναι ανύπαρκτη), στο κείμενο γνωμοδότησης του Α Τμήματος Διακοπών του Συμβουλίου της Επικρατείας (αριθ. 206/2013), κλπ. Β) Την από δημόσια επίσημη τοποθέτηση της καθηγήτριας του ΕΜΠ κας Μ. Λοϊζίδου, υπέρ της λύσης Ψυττάλεια (βλ. σχετ. 2, του παρόντος) σε αντιδιαστολή με την τοποθέτησή της στην από συνεδρίαση του Δ.Σ. Ραφήνας Πικερμίου και 11 Αυτό σε κάθε περίπτωση είναι θέμα που θα το αξιολογήσει η δική Σας διερεύνηση 12 Το οποίο όμως (Δημοτικό Συμβούλιο Ρ-Π) θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί και κληθεί να γνωμοδοτήσει σχετικά, ή η Διοίκηση του Δήμου Ρ-Π από όταν διαπίστωσε την εν λόγω σοβαρή παρατυπία να είχε προσφύγει και στην ποινική διαδικασία (Εισαγγελέα), ενέργειες όμως που δεν έγιναν, ούτε από την μια πλευρά (Κεντρική Διοίκηση), ούτε από την άλλη (Δήμο Ρ-Π), οπότε η όπως φαίνεται αποφυγή παράλειψη των ανωτέρω διαδικασιών (οφειλόμενη ενέργεια πρόσκλησης εκ της αρμόδιας Αρχής), εύλογα προβληματίζει, όπως εν συνεχεία και η λανθασμένη αναληθής αναγραφή περί δήθεν απόφασης 281/2011 του Δ.Σ. Ραφήνας Πικερμίου (ενώ αυτή αφορούσε το Δήμο μας), ενδεχομένως δεν πρέπει να θεωρηθεί ως απλό λάθος εκ «παραδρομής», αλλά ίσως ως μεθόδευση υπηρεσίας ή υπηρεσιών να εμφανισθεί και ο Δήμος Ρ-Π ως συμμετέχων με γνωμοδότηση στις διαδικασίες «Επικύρωσης καθορισμού οριογραμμών τμήματος του ρέματος Ραφήνας στην περιοχή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Βορείων Μεσογείων του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος (ν. Αττικής)»

9 9 Γ) Τις ανακοινωθείσες αποφάσεις της Διυπουργικής Επιτροπής περί απευθείας χωροθέτησης ΚΕΛ στη θέση «Πλατύ χωράφι», σε συνδυασμό με την από ανακοίνωση διαδικασιών και χρονοδιαγράμματος από την ΕΥΔΑΠ για ΚΕΛ στο «Πλατύ Χωράφι», που προφανώς αντίκειται με τις διαδικασίες και τους όρους του νόμου και τον «Οδηγό Διαδικασιών Ωρίμανσης έργων Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων», πράγμα που δεν φαίνεται να είναι τυχαίο Συνημμένα Τα ΣΧΕΤΙΚΑ Νο 1, 2, 3 και 4 του παρόντος Με τιμή

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙ Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Η Σ Α Ν Α ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙ Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Η Σ Α Ν Α ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 1. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 1. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου Fax: 210 6633311 Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου Κοινοποίησαν 168 δημότες κάτοικοι Σ-Α, στον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων Αρτέμιδος, κ. Χρ. Ποθουλάκη, στρεφόμενοι κατά της απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής από

Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής από Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος Κοινοποίησαν 45 δημότες κάτοικοι Σ-Α, στον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος Κοινοποίησαν 45 δημότες κάτοικοι Σ-Α, στον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος Κοινοποίησαν 45 δημότες κάτοικοι Σ-Α, στον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων Αρτέμιδος, κ. Χρ. Ποθουλάκη, στρεφόμενοι κατά της απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

α) Το 2003 αποκλείστηκε εντελώς από ένταξη προς χρηματοδότηση λόγω ελλείψεων, ο φάκελος της ΑΡΜΟΔΙΑΣ για το έργο αποχέτευσής μας (εποπτευόμενης από

α) Το 2003 αποκλείστηκε εντελώς από ένταξη προς χρηματοδότηση λόγω ελλείψεων, ο φάκελος της ΑΡΜΟΔΙΑΣ για το έργο αποχέτευσής μας (εποπτευόμενης από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σπάτα, 25.09.2014 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Γραφείο Δημάρχου Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η Π Ρ Ο Τ Α Σ Η

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: Προς 1. Τον Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος και Πρόεδρο της

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: Προς 1. Τον Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος και Πρόεδρο της Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

και της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος - Σπάτων Ελληνική

και της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος - Σπάτων Ελληνική Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Στη Βουλή, από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η Μηνυτήρια Αναφορά του «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ»

Στη Βουλή, από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η Μηνυτήρια Αναφορά του «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ» Στη Βουλή, από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η Μηνυτήρια Αναφορά του «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ» Ζητείται διερεύνηση ποινικών ευθυνών έξι (6)!! πρώην Υπουργών για το αποχετευτικό στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

3. Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (Ελεγκτή Νομιμότητας)

3. Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (Ελεγκτή Νομιμότητας) Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

Σπάτα, Αριθ. πρωτ: 2435 Προς ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ α) Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Ι. Τσιρώνη β) Αυτοτελές Τμήμα Κοινοβουλευτικού

Σπάτα, Αριθ. πρωτ: 2435 Προς ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ α) Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Ι. Τσιρώνη β) Αυτοτελές Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Α. Τούντας Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία διαμεσολάβησης σε υπόθεση καταγγελία του Σωματείου «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ» προς τον ΣτΔΕ, για τη νέα μελέτη

ΘΕΜΑ: Διαδικασία διαμεσολάβησης σε υπόθεση καταγγελία του Σωματείου «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ» προς τον ΣτΔΕ, για τη νέα μελέτη Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

και αναφορά της μόνιμης Διεύθυνσής της : «Ελ. Βενιζέλου.., Χολαργό».

και αναφορά της μόνιμης Διεύθυνσής της : «Ελ. Βενιζέλου.., Χολαργό». Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Tηλ. 6981095209

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ & ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ & ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

32 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Νοεμβρίου 2015

32 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Νοεμβρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 32 ης Έκτακτης Συνεδρίασης της 27 ης Νοεμβρίου 2015 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 330/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Ανατολικής Αττικής (Fax: )

Ανατολικής Αττικής (Fax: ) Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: 14957

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: 14957 Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311 Τηλ. 213 2007300 E-mail:dimoss1@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 53 /2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 53 /2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΑΤΩΝ - ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 53 /2013 (απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων Λούτσας

Διαβάστε περισσότερα

32 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Νοεμβρίου 2015

32 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Νοεμβρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 32 ης Έκτακτης Συνεδρίασης της 27 ης Νοεμβρίου 2015 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 330/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε χρονική αλλαγή από 1/2 έως 31/8 (έγγραφο 4520Α/ ) Ελληνική

αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε χρονική αλλαγή από 1/2 έως 31/8 (έγγραφο 4520Α/ ) Ελληνική Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

32 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Νοεμβρίου 2015

32 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Νοεμβρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 32 ης Έκτακτης Συνεδρίασης της 27 ης Νοεμβρίου 2015 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 330/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

1 1.α. Οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να προσβάλει τις αποφάσεις των

1 1.α. Οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να προσβάλει τις αποφάσεις των ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------. ------------------------------------ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ α) Πολιτών κατοίκων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ (Ο.Π.Α.Σ)

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ (Ο.Π.Α.Σ) ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ (Ο.Π.Α.Σ) Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Αρτέμιδα, 16.04.2015 Αριθ. πρωτ: 150 Π ρ ο ς Τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Σκύδρας

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Σκύδρας ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Σκύδρας Γραφείο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δημαρχείο Σκύδρας, Εθνικής Αντίστασης 20, Σκύδρα 58 500

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 03.02.2015

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 03.02.2015 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ ΑΤ Ι Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Γραφείο Δημάρχου Ταχ. Δ/νση : B.Παύλου & Δημάρχου Χρ. Μπέκα Σπάτα Ταχ. Κώδικας: 190 04 Τηλέφωνο : 213-2007300 FAX : 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση

Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση Θεσμοί, Όργανα και Δομή της Δημόσιας Διοίκησης Χαρίτα Βλάχου Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας Στέλεχος Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μ-Θ Σήμερα Ποιό είναι το πολίτευμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax: 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Πίνακας Αποδεκτών. ΘΕΜΑ: Αναφορά του..., κατοίκου Κινέττας Αττικής, σχετικά με τη νόμιμη παροχή υπηρεσιών ύδρευσης από ιδιωτική επιχείρηση.

ΠΡΟΣ: Πίνακας Αποδεκτών. ΘΕΜΑ: Αναφορά του..., κατοίκου Κινέττας Αττικής, σχετικά με τη νόμιμη παροχή υπηρεσιών ύδρευσης από ιδιωτική επιχείρηση. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανεξάρτητη Αρχή Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας Πληροφορίες: Ανδρέας Μαντζουράνης Ειδικός Επιστήμονας Αθήνα 20 Δεκεμβρίου 2018 Ηλεκτρον. Δ/νση: amantzouranis@synigoroskatanaloti.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/2016 Της από 30-12-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 30 η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 01/2018 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 01/2018 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Αρ.πρωτ.: ***/28.02.2018 Διεύθυνση: Φιλικής Εταιρείας 6 Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: 27200 ΑΜΑΛΙΑΔΑ 2622.360.512 &

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 13.10.2014 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ ΑΤ Ι Α Αριθ. πρωτ: 36032 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Γραφείο

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 13.10.2014 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ ΑΤ Ι Α Αριθ. πρωτ: 36032 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Γραφείο ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 13.10.2014 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ ΑΤ Ι Α Αριθ. πρωτ: 36032 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Γραφείο Δημάρχου Ταχ. Δ/νση : B.Παύλου & Δημάρχου Χρ. Μπέκα Σπάτα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος

ΘΕΜΑ: Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Τηλ.: 6981095209 Fax: 210

Διαβάστε περισσότερα

Σπάτα: Αρ.Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας Δ/νση Διοίκησης Λ.Κατεχάκη 56 ΤΚ 11525

Σπάτα: Αρ.Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας Δ/νση Διοίκησης Λ.Κατεχάκη 56 ΤΚ 11525 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Τμήμα Τοπ.Οικον.Ανάπτυξης Δημάρχου Χρ. Μπέκα & Βασ.Παύλου ΣΠΑΤΑ 19004 πλ.: Κούμπης Θ. τηλ.: 2132007307 e-mail:fkoumpis@spata-artemis.gr

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε για την ανάρτηση στο διαδίκτυο

Παρακαλούμε για την ανάρτηση στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ζωγράφου / /2013 Αρ. Πρωτ.:.. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πληροφορίες: κ. Σφήκα Ελένη Τηλέφωνο: 210.77.15.510 Παρακαλούμε για την ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Άσκηση πρόσθετων αρμοδιοτήτων από τις Περιφέρειες από την 1 η Ιουλίου 2011

Άσκηση πρόσθετων αρμοδιοτήτων από τις Περιφέρειες από την 1 η Ιουλίου 2011 Ελληνική ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 30 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ.Πρωτ.: οικ. 30881 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ: Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ Όπως πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 20/2015 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 20/2015 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Αρ.πρωτ.: ***/15.10.2015 Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρ.Ταχυδ.: Φιλικής Εταιρείας 6 27200 ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης 2.0

Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης 2.0 Κώδικας Λειτουργίας Συμπαραστάτη Σελίδα 1 Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης 2.0 Αθήνα 2014 Κώδικας Λειτουργίας Συμπαραστάτη Σελίδα 2 ΕΧΟΝΤΑΣ υπόψη: Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 9

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 9 10 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2015 02 Απριλίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 02 ας Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» στο Ε.Π.«Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013».

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» στο Ε.Π.«Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΜΟΝΑΔΑ Β : ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 12/2015 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 12/2015 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010) Αρ.πρωτ.: ***/22.07.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρ.Ταχυδ.: Φιλικής Εταιρείας 6 27200 ΑΜΑΛΙΑΔΑ 2622.360.512

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Αθήνα, 22.11.2011 Αρ. Πρωτ. οικ. 65 Προς: Κοιν. ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Κώδικας Λειτουργίας Συμπαραστάτη Σελίδα 1 Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Αθήνα 2012 Κώδικας Λειτουργίας Συμπαραστάτη Σελίδα 2 Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4Κ46ΨΧΨΤ-11Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΔ Α.Ε. ΜΟΔ Α.Ε.

ΑΔΑ: ΒΛ4Κ46ΨΧΨΤ-11Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΔ Α.Ε. ΜΟΔ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΔ Α.Ε. ΜΟΔ Α.Ε. Ταχ. Δ/νση : ΛΟΥΙΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 78Α ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας : 115 27 Πληροφορίες : ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΙΦΤΗ Τηλέφωνο : 210-7499209 2131310146 Fax : 2107488160 Email : efd@mou.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.12.16 10:28:24 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΝ69ΟΡΙΝ-ΦΗΦ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΘΗΝΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 18. Παρών στην συνεδρίαση είναι και ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης κ. Δημήτρης Κορφιάτης.

Παρόντες 18. Παρών στην συνεδρίαση είναι και ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης κ. Δημήτρης Κορφιάτης. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 29/7/2016 με αριθμ. 28 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 321 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΡΘΡΟ ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΡΘΡΟ ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 211 (4) Απόφαση ΥΠΕΣΑΗΔ 216

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις σχετικά με την υποχρεωτική (από ) αποστολή κειμένων για δημοσίευση στο ΦΕΚ με χρήση προηγμένης ψηφιακής Υπογραφής.

ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις σχετικά με την υποχρεωτική (από ) αποστολή κειμένων για δημοσίευση στο ΦΕΚ με χρήση προηγμένης ψηφιακής Υπογραφής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αριθ. Πρωτ. Γ59231 ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Ταχ. Δ/νση: Καποδιστρίου 34 Ταχ. Κώδικας: 104 32 Πληροφορίες:Φαϊλάδης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 45ΒΣ0-Υ32 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΔΑ: 45ΒΣ0-Υ32 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΔΑ: 45ΒΣ0-Υ32 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" 2007-2013 Ταχ. Δ/νση : Αεροπόρου Παπαναστασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Π.Δ.Ε Αθήνα, 21

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με διατάξεις του Ν.4412/2016 (Α 147). Με αφορμή ερωτήματα που αφορούν στην εφαρμογή του Ν. 4412/2016 σας πληροφορούμε τα εξής:

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με διατάξεις του Ν.4412/2016 (Α 147). Με αφορμή ερωτήματα που αφορούν στην εφαρμογή του Ν. 4412/2016 σας πληροφορούμε τα εξής: Ορθή επανάληψη 1-6-2018 - Ο Υπουργός - Χρ. Σπίρτζης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ KAI ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜ. TOY ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 49/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 49/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 49/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 49/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών sxpol.elegxos@cityofathens.gr 2) Τμήμα Έκδοσης Αδειών Δόμησης poleod.adeies@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ελευθερολακώνων Γύθειο, Τ.Κ. 23200 Πληροφορίες : Κολλιάκου Μπέττυ Τηλ.: 2733360303 Fax. :

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4334, 25/5/2012

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4334, 25/5/2012 Αρ. 4334, 25.5.2012 54(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς περαιτέρω εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ IΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

3 η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ IΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Μαρτίου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ.: 23013 ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β44Α0-46Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β44Α0-46Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" 2007-2013 Ταχ. Δ/νση : Αεροπόρου Παπαναστασίου 34 Αθήνα Ταχ.Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/09/2017

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/09/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2812 Χαλκίδα 07/09/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΔΑ: Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη 11-01-2016 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Αριθμ. πρωτ. 1009 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Ακτή Μιαούλη & Μ. Μπότσαρη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 03 Δεκεμβρίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ.: 69598 ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥT/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2011 Αριθ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΜΕΑΚΩΝ ΕΠ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 379

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 379 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 24/8/2015 με αριθμ. 18 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 379 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 21/12/2016 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 511 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 104/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Kοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 104/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Kοινοποίηση Διαμεσολάβηση 104/2014 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 104/2014 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Τμήμα Εσόδων Δ/νσης Οικονομικών esoda@cityofathens.gr 2) Κυρία *** *** *** Kοινοποίηση 1) Γραφείο Δημάρχου mayor@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

: Σταδίου 27 : Αθήνα : Τεχνική Γραμματεία Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ : :

: Σταδίου 27 : Αθήνα : Τεχνική Γραμματεία Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Π.Δ.Ε Αθήνα, 26

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 31/2016 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 31/2016 (Άρθρο 77 παρ.3 Ν.3852/2010) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Αρ.πρωτ.: ***/07.11.2016 Διεύθυνση: Φιλικής Εταιρείας 6 Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρ.Ταχυδ.: Ιστοσελίδα: 27200

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Καλλιθέα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Καλλιθέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα Τηλέφωνο : 210 9586156 ΦΑΞ : 210

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2014. Αρ. Πρωτ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.2/20910. Προς: Βλ. Πίνακα Αποδεκτών

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2014. Αρ. Πρωτ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.2/20910. Προς: Βλ. Πίνακα Αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΘΟΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Λειτουργικά και διαδικαστικά ζητήματα των ΚΕΠ»

Θέμα : «Λειτουργικά και διαδικαστικά ζητήματα των ΚΕΠ» , 22 Δεκεμβρίου 2005 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΑΔΠ/ΟΔΕΚΕΠ/8913/29-12-05 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 11.12.2015 Αριθ. Πρωτ.: -30.283 - Προς : 1. κ. Γιάννη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Δ.Α.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Πειραιάς, 19.07.2017 Αρ. Πρωτ.: 42675 Ταχ. Δ/νση: Ακτή Μιαούλη & Μ. Μπότσαρη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Ακτή Μιαούλη & Μ. Μπότσαρη 2-8 Τ.Κ.: 185 38, Πειραιάς Πληροφορίες: Μαρία

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτύσσουμε την Αττική, βελτιώνουμε την καθημερινότητα

Αναπτύσσουμε την Αττική, βελτιώνουμε την καθημερινότητα Αναπτύσσουμε την Αττική, βελτιώνουμε την καθημερινότητα 3η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 Διαχείριση αστικών λυμάτων και απορριμμάτων ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

11 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2016

11 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 11 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 07 ης Ιουνίου 2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.207/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Π.Δ.Ε Αθήνα, 12

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Ρ Ι Σ Μ Α. Θέμα : Μη καταβολή αμοιβής στα μέλη της Π.Ο.Δ.Ε. του Β ΠεΣ.Υ. Ν. Αιγαίου.

Π Ο Ρ Ι Σ Μ Α. Θέμα : Μη καταβολή αμοιβής στα μέλη της Π.Ο.Δ.Ε. του Β ΠεΣ.Υ. Ν. Αιγαίου. Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2006 Αριθ. Πρωτ. : 18940.3 Ειδ.Επιστήμονας:Αικ.Γκούμα Γραφείο Υπουργού Κυρίου Δημήτρη Αβραμόπουλου Π Ο Ρ Ι Σ Μ Α Θέμα : Μη καταβολή αμοιβής στα μέλη της Π.Ο.Δ.Ε. του Β ΠεΣ.Υ. Ν. Αιγαίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΞΧΟΡΙΝ-Β4Π ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛΞΧΟΡΙΝ-Β4Π ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση : ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 7 ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας : 10557 Πληροφορίες : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΝΗΣ Τηλέφωνο : +30 210 3253123

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΝΟΥ" με κωδικό MIS 426021 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΝΟΥ με κωδικό MIS 426021 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΔ Α.Ε. ΜΟΔ Α.Ε. Ταχ. Δ/νση : ΛΟΥΙΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 78Α ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας : 115 27 Πληροφορίες : ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΙΦΤΗ Τηλέφωνο : 210-7499209 2131310146 Fax : 2107488160 Email : efd@mou.gr ΑΘΗΝΑ,

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ IΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

4 η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ IΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 Μαΐου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ.: 369199 ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 47/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 47/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 47/2014/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 47/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Τμήμα Ελεγχόμενης Στάθμευσης pc.cp@cityofathens.gr 2) Tμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων & Στάθμευσης odop.stathmeusi@cityofathens.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Έχοντας υπ όψη: Τα άρθρα 14 και 17 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΓΛΟΡΙΝ-ΣΓΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛΓΛΟΡΙΝ-ΣΓΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση : ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 7 ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας : 10557 Πληροφορίες : ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΣΛΑΝ Τηλέφωνο : +30 210 3253123 2103253123

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΠΟ ΕΙΞΗ Αθήνα, 14 / 9 / 2017 Αρ.Πρωτ.: 72838/26462 ΤΑΧ. /ΝΣΗ: Κατεχάκη 56

Διαβάστε περισσότερα