Μπορούµε να φέρουµε πίσω την χαµένη αξιοπρέπεια µε τα προγράµµατα συνδηµιουργικής απασχόλησης των Αθηναϊκών πολιτιστικών δικτύων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μπορούµε να φέρουµε πίσω την χαµένη αξιοπρέπεια µε τα προγράµµατα συνδηµιουργικής απασχόλησης των Αθηναϊκών πολιτιστικών δικτύων"

Transcript

1 ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ 1. Έχουµε στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Με την συµµετοχή των Αθηναίων χτυπαµε την ανεργία, την κατάθλιψη, φέρνουµε την ανάπτυξη και µεταφορφώνουµε την Αθήνα. ηµιουργήσαµε ένα πλήρες οργανόγραµµα µε νεες δοµές στις οποίες να µπορούν να συµµετέχουν ουσιαστικά, πάρα πολλοί Αθηναίοι και να δηµιουργούν ευκαιρίες εργασίας, ανάπτυξης, κοινωνικής προόδου και αναµόρφωσης της πόλης. Μπορούµε να φέρουµε πίσω την χαµένη αξιοπρέπεια µε τα προγράµµατα συνδηµιουργικής απασχόλησης των Αθηναϊκών πολιτιστικών δικτύων Α.προετοιµασίας των µεγάλων διεθνών φεστιβάλ Β. δηµιουργίας κήπων Γ. διαχείρισης της καθηµερινότητας. Κάθε Αθηναίος µε την συµµετοχή του σε τέτοια προγράµµατα µπορεί να εκπαιδεύεται, να δηµιουργεί ευκαιρίες και στη συνέχεια να φτιάχνει την ίδια την εργασία του, λόγω της οικονοµικής επιτυχίας των προγραµµάτων και λόγω της χρηµατοδότησης µέσω ΕΣΠΑ. Για τους σκοπούς αυτούς στηριζόµαστε Α. στην στοχευµένη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναµικου και Β. σ ένα νέο οικονοµικό µοντέλο που ήδη εφαρµόσαµε µε τεράστια επιτυχία στο Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο. Ένα µοντέλο σύνθετης κοινωνικής ανταποδοτικής οικονοµίας που αλληλοστηρίζεται µε την ρεαλιστική οικονοµία. 2. Αλλάζουµε την κοινωνία µε τον Πολιτισµό, τη βαριά µας βιοµηχανία. Α. Την οικονοµία. Mε στοχευµένο πολιτιστικό σχεδιασµό, οικοδοµούµε γερές πολιτιστικές βάσεις και συµβάλλουµε στην τουριστική απογείωση, την εµπορική ανάπτυξη, την επανάκαµψη της οικονοµίας.

2 Β. Την εκπαίδευση Βάζουµε την πολιτιστική διαχείριση και την καλλιτεχνική έκφραση µέσα στα σχολεία, µε τα προγράµµατα προετοιµασίας των φεστιβάλ και συµβάλλουµε αποφασιστικά στην αναβάθµιση της δηµόσιας εκπαίδευσης. Γ. Τη διά βίου µάθηση, την κοινωνική ευαισθησία, συνοχή και ειρήνη. Βάζουµε τα προγράµµατα προετοιµασίας των φεστιβάλ, κήπων και διαχείρισης της καθηµερινότητας σε όλη την κοινωνία, συµβάλλοντας αποφασιστικά στην επαναδηµιουργία κοινωνικής συνοχής και κοινωνικών αξιών, στο ουσιαστικό γκρέµισµα της αποξένωσης, των εχθροτήτων και της εγκληµατικότητας.. Τη διπλωµατία, τον τουρισµό και το εµπόριο. Επαναφέρουµε και συστηµατοποιούµε την πολιτιστική διπλωµατία, ανοίγοντας κι άλλους δρόµους για τον τουρισµό, την οικονοµία, το εµπόριο, την αγροτική και εν γένει εγχώρια παραγωγή. Μπορούµε να κάνουµε τα Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα 10 φορές µεγαλύτερα από το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο και να γεµίσουµε την Αθήνα µε ''µικρά Παρίσια'', κήπους, ακαδηµίες γραµµάτων και τεχνών, διεθνείς αγορές, συµπόσια και συνέδρια. Ο ήµος µπορεί να πολλαπλασιάσει την διπλωµατική δύναµη της Αθήνας στηριζόµενος στον πολιτισµό. 3. Θεµατικός τουρισµός 12 µήνες το χρόνο. Α. ηµιουργούµε τον διεθνή πολιτιστικό χάρτη των Αθηνών. Τα διεθνή φεστιβάλ «Petit Paris d Athenes-µικρό Παρίσι των Αθηνών», «Μediterrepolis», «Mεσογειακό αγροτικό παζάρι», «Patision Cinemart-η Πατησίων µας», «Acropolis culture cycle» και «Athens gardens festival-κήποι της Αθήνας» αποτελούν την υπάρχουσα ατζέντα του Αθηναϊκού καλλιτεχνικού δικτύου από την διεύρυνση του οποίου σχηµατίστηκαν τα Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα. Συµπληρώνουµε τον χάρτη ενισχύοντας το συµπόσιο του Πλάτωνα στην Ακαδηµία Πλάτωνος, τα διεθνή επιστηµονικά και τεχνολογικά συνέδρια και τα φεστιβάλ της πολιτείας ή ιδιωτών που ούτως ή άλλως γίνονται. Β. Με πολιτιστικό κοινωνικό επιχειρείν η Αθήνα µπορεί να γίνει άµεσα διεθνές κέντρο σύγχρονου και παραδοσιακού πολιτισµού, και συνάµα διεθνές κέντρο εµπορίου µεσογειακής αγροκουλτούρας. Τα κεφάλαια «περιφερειακή Ελληνική δηµιουργία» και ''Μεσόγειος'' για τη σύγχρονη Αθήνα δεν έχουν αξιοποιηθεί ουσιαστικά ποτέ πολιτικά και τουριστικά. Η Αθήνα µπορεί να έχει δεσπόζουσα θέση στη θάλασσα των αρχαίων πολιτισµών. Η µεσογειακή της οντότητα θα την ισχυροποιήσει τουριστικά και εµπορικά στην Ευρώπη, και τον υπόλοιπο κόσµο. Γι αυτό προετοιµάζουµε ήδη το πολυφεστιβάλ "Mediterrepolis" και το Μεσογειακό αγροτικό παζάρι. Επαφές και συνέργειες µε όλους τους λαούς της Μεσογείου, προσφέρουν τις δυνατότητες πολιτιστικής έξαρσης, προώθησης προϊόντων, σύναψης εµπορικών συµφωνιών, ενίσχυσης των διπλωµατικών σχέσεων διαµέσω µιας Μεσογειακής Αγροτικής Αγοράς που θα µπορεί µετά να απευθύνεται σε όλη την υφήλιο.

3 Γ. Ο ουσιαστικός σεβασµός προς τις ευπαθείς οµάδες θα πολλαπλασιάσει τον τουρισµό στην Αθήνα. Ο µέσος χρόνος παραµονής ενός ατόµου ΑΜΕΑ δεν ξεπερνά τις 2 µέρες στην Αθήνα λόγω της ανυπαρξίας ουσιαστικού δικτύου προσβασιµότητας. Η δηµιουργία ενός όµορφου και αξιέπαινου δικτύου προσβασιµότητας των ΑΜΕΑ είναι για εµάς προτεραιότητα. 4. Αναπροσαρµογή του αναπτυξιακού προγράµµατος «Έργο:Αθήνα» 174 εκατοµµύρια ευρώ µπορεί να διαχειριστεί ο ήµος Αθηναίων, ως ενδιάµεσος φορέας από ΕΣΠΑ χωρίς καθόλου ίδια συµµετοχή. Οι επιλογές αυτής της ηµοτικής Αρχής είναι για άλλη µια φορά άστοχες αναπλάσεις ακινήτων και στις περισσότερες περιπτώσεις όχι ιδιοκτησίας του ήµου. Προτείνουµε την γρήγορη αναπροσαρµογή µε κατεύθυνση προς ουσιαστικές επενδύσεις ανάπτυξης στον τουρισµό, την παροχή διεθνών υπηρεσιών, την τεχνολογία, τις επιστήµες, τις ανανεώσιµες πηγές ενέργειας, το πολιτιστικό επιχειρείν, την ανακύκλωση και φυσικά επενδύσεις κατά της ανεργίας και υπέρ των αυτονόητων της δύσκολης καθηµερινότητας των Αθηναίων. Εν προκειµένω για τις µεγάλες θερµοκοιτίδες επιχειρηµατικότητας που η ηµοτική αρχή επιλέγει να χρηµατοδοτήσει µε υπέρογκα ποσά η θέση µας είναι η εξής: Η θερµοκοιτίδα ως θεσµός της ελεύθερης αγοράς είναι και χρήσιµη και καλοπροαίρετη. Υπάρχουν εδώ και κάποια χρόνια ιδιωτικές ή συνεργατικές εξωθεσµικές θερµοκοιτίδες που στήθηκαν µε πολύ κόπο και µεράκι και το έργο τους έχει ήδη φανεί. Εδώ όµως µιλάµε για µια σαφώς κακή παρέµβαση του ήµου που αντί να χρηµατοδοτεί µέσω ΕΣΠΑ τους νέους επιχειρηµατίες χρηµατοδοτεί πολύ µεγάλες θερµοκοιτίδες (ξενοδοχεία νέων επιχειρήσεων) διαταράσσοντας τις ισορροπίες της αγοράς. Θεωρούµε επίσης πως η τάση των νέων επιχειρήσεων να φιλοξενούνται (µε χαµηλό αντίτιµο) στις µεγάλες θερµοκοιτίδες θα επιδεινώσει την κρίση στις ενοικιάσεις των ακινήτων του κέντρου. Αντί δηλαδή τα τόσα εκατοµµύρια ευρώ να πιάσουν τόπο σε ουσιαστικές επενδύσεις ανάπτυξης και καταπολέµησης της ανεργίας θα προκαλέσουν κι άλλη κρίση. 5. Βρεφονηπιακοί σταθµοί Παρά τα εκατοµµύρια από τα ΕΣΠΑ υπάρχει έλλειψη προσωπικού στους παιδικούς σταθµούς. Πληθώρα ακινήτων που βρίσκονται στην ιδιοκτησία του. Αθηναίων παραµένουν ανεκµετάλλευτα. Μπορούµε να τα φροντίσουµε και να προσκαλέσουµε άνεργους βρεφοκόµους και νηπιαγωγούς για να απασχοληθούν µε ανταπόδοση και άµεση προοπτική εργασίας σε επιδοτούµενο εξειδικευµένο πρόγραµµα προετοιµασίας ενός φεστιβάλ για παιδιά.

4 6. Τρίτη Ηλικία και ευπαθείς οµάδες. Μία από τις σηµαντικότερες πολιτιστικές αξίες είναι ο σεβασµός στην τρίτη ηλικία και τις ευπαθείς οµάδες. Προτείνουµε, σε συνεργασία µε τις θεσµικές υπηρεσίες του ήµου, τη δηµιουργία δικτύων εξυπηρέτησης και φροντίδας ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και των ευπαθών οµάδων. Η καθηµερινή εικόνα του συνωστισµού ηλικιωµένων σε δηµόσιες υπηρεσίες πρέπει να εκλείψει, πάση θυσία. Οι ''διαχειριστές καθηµερινότητας'' των δικτύων και του ήµου θα συλλέγουν, θα οµαδοποιούν και θα διεκπεραιώνουν τα θέµατα των ηλικιωµένων και των ΑΜΕΑ απευθείας µε τις δηµόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα, ένα µεγάλο ποσοστό ηλικιωµένων και ΑΜΕΑ δηλώνει ενεργό και επιθυµεί ευχάριστη δηµιουργική απασχόληση. Η πράξη αυτή αφ' ενός βελτιώνει την καθηµερινότητα των ανθρώπων και αφ' ετέρου συµβάλλει ουσιαστικά στα προγράµµατα συνολικής διαχείρισης των Αθηναϊκών πολιτιστικών δικτύων. 7. Άποροι Η αστική πτώση που συνοδεύεται από κατάθλιψη και αδράνεια δείχνει να µην έχει γυρισµό. Η κοινωνική ευαισθησία αυτής της ηµοτικής αρχής αρκέστηκε στα συσσίτια για τα οποία είναι πολύ υπερήφανη. Η δική µας κοινωνική ευαισθησία θέλει να στηρίξει την ψυχολογία και την αξιοπρέπεια των Αθηναίων που ωθούνται αδίστακτα απ' όλα τα κέντρα εξουσίας και από αυτήν την ηµοτική αρχή προς στην πλήρη ανέχεια. Το πρώτο µας µέληµα είναι να υποστηρίξουµε µε κάθε τρόπο τους Αθηναίους πριν φτάσουν στο σηµείο να γίνουν άποροι ή άστεγοι. Για αυτούς που είναι ήδη άποροι, µετά από έρευνα, καταλήξαµε στο συµπέρασµα πως: Εκτός από το παραδοσιακό συσσίτιο, ένας ακόµα τύπος ελεύθερης αλληλέγγυας σίτισης θα µπορούσε να βρίσκεται στους χώρους δηµιουργικής απασχόλησης. Πολλοί είναι αυτοί που θα προτιµούσαν τον δεύτερο τύπο γιατί δεν τους προκαλεί ηθική κατάπτωση. 8. Πράσινο-περιβάλλον Αφήνουµε τη γη να αναπνεύσει, απελευθερώνουµε όπου µπορούµε «ζωντανό χώµα» και επιτρέπουµε στην φύση να κάνει τη δουλειά της. Ας δώσουµε ένα τέλος στις τσιµεντοποιηµένες αναπλάσεις πλατειών και ας φροντίσουµε το πράσινο υπό την καθοδήγηση των ειδικών. Η οµάδα των γεωπόνων, βιολόγων και κηποτεχνών µας, σχεδιάζει µεγάλους κήπους σε κάθε διαµέρισµα του ήµου Αθηναίων. Τα προγράµµατα δηµιουργίας κήπων µπορούν να απορροφήσουν ανέργους, µετανάστες ακόµα και χοµπίστες.

5 9. Βία και εγκληµατικότητα. Βλέπε 2Γ Παράλληλα µε την συµβολή των πολιτιστικών προγραµµάτων στα βαθιά νερά της κοινωνίας µας προτείνουµε: Α. Την παροχή από µέρους του ήµου σε συνεργασία µε εταιρίες συστηµάτων συναγερµού ευνοϊκότερων προσφορών στους ηµότες. Ειδικά στους ηλικιωµένους και στις ανύπαντρες µητέρες στις περιοχές µεγάλης εγκληµατικότητας προτείνουµε ο ήµος να αναλαµβάνει την συν τω χρόνω δαπάνη, πλην του εξοπλισµού. Β. Την δυνατότητα των νέων γονιών των «βεβαρυµένων περιοχών» να µπορούν να επιλέξουν και εκτός της περιοχής τους ηµοτικό παιδικό σταθµό. Προτείνουµε δε στο Υπουργείο Παιδείας, να ισχύσει το ίδιο και για τα σχολεία χωρίς τον αριθµητικό περιορισµό που ισχύει µέχρι σήµερα. 10. Μεταναστευτικό Η έλλειψη µεταναστευτικής πολιτικής από την πολιτεία, κεντρική εξουσία και ήµο, έχει ως αίτια την αδυναµία της πολιτιστικής προσσέγγισης του θέµατος. Οι µέχρι πρότεινος καθαρές θέσεις των άκρων «µέσα οι ξένοι» και «έξω οι ξένοι» έχουν αρχίσει σιγά σιγά να διαµορφώνονται στο πιο λογικό «αστικός πολιτισµός» και «νοµαδικός πολιτισµός». Η δεύτερη εκτίµηση κάνει σαφές πως οι µετανάστες που αποδέχονται τους κανόνες αυτής της πόλης, δηλαδή προτιµούν τον «αστικό πολιτισµό», δεν εντάσσονται απλώς αλλά προτιµούν να ενσωµατωθούν µε την κοινωνία µας. Εµείς θεωρούµε κατ αρχήν αναγκαίο ο κάθε µετανάστης να έχει οπωσδήποτε την πρόθεση να σεβαστεί τους νόµους της δικής µας κοινωνίας. Επίσης θεωρούµε πως ο ήµος της Αθήνας µαζί µε την περιφέρεια και τους άλλους ήµους της Αττικής πρέπει να συνδιαχειριστούν το θέµα πέραν της κεντρικής εξουσίας και της Ευρώπης σε επιστηµονική-πολιτισµική βάση. Πρακτικά έχουµε να προτείνουµε τις εξής λύσεις: Μπορούµε να ψάξουµε να βρούµε σε κάθε γωνιά της Αθήνας µετανάστες που απλώς περιφέρονται να τους ενηµερώσουµε και να καταγράψουµε στοιχεία και δεξιότητες όλων αυτών των ανθρώπων και τελικά να κάνουµε µια στοχευµένη αξιοποίηση ανθρώπινου δυναµικού στα προγράµµατα συν-δηµιουργικής απασχόλησης µε ανταπόδοση στην προετοιµασία των φεστιβάλ και στην δηµιουργία και διαχείριση κήπων και πρασίνου. Γι αυτήν τους την υπηρεσία οι άνθρωποι αυτοί θα κερδίζουν, εκτός της σίτισης, το ότι οι διαχειριστές των δικτύων θα αναλαµβάνουν την αίτησή τους για άδεια παραµονής και άλλα γραφειοκρατικά θέµατα. Σ αυτήν την περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί αποφεύγουν κακοτοπιές και κυκλώµατα έκδοσης εγγράφων. Επίσης θα µπορούν να µαθαίνουν την γλώσσα και τις πολιτιστικές µας αξίες.

6 Εξετάζουµε επίσης την περίπτωση το Μεσογειακό αγροτικό παζάρι να αποκτήσει µια ευρύτερη δυναµική παρουσία και στην περιφέρεια και να µπορέσει να διαχειριστεί την µετακίνηση µεταναστών που τους ενδιαφέρει η καλλιέργεια της Γης. Σ αυτήν την περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί θα είναι προστατευµένοι από τα Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα και τον ήµο Αθηναίων και δεν θα κινδυνεύουν από κυκλώµατα δουλεµπόρων. Περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να βρείτε στο στοιχεία για το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο στο Επικοινωνία:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ιούλιος 2012 Το παρόν κείμενο παρουσιάζει το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την Κοινωνική Ανασυγκρότηση της Πόλης των Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ PROGRAMMA.indd 1 Μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλου Η Αθήνα μπορεί να γίνει μια σύγχρονη, ζωντανή πόλη. Η υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 2 ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΠΑ 2007-2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 2 ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΠΡΑΚΤΙΚΑ 2 ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΠΑ 2007-2013 Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Μπακογιάννης. Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κώστας Μπακογιάννης. Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κώστας Μπακογιάννης Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Συμπατριώτες μου, Η Στερεά Ελλάδα είναι μια Περιφέρεια με μεγάλες δυνατότητες, αλλά και μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΣΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΣΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΜΗΤΡΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΕΕΒΕΠ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΣΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΜΗΤΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για το νέο Δήμο Νάουσας. επανεκκίνηση τώρα!

Για το νέο Δήμο Νάουσας. επανεκκίνηση τώρα! Για το νέο Δήμο Νάουσας επανεκκίνηση τώρα! Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, αγαπητοί φίλοι της «Ενωτικής Κίνησης Πολιτών», Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμοί. 1. Βούρος Παναγιώτης ΠΝΑ

Χαιρετισμοί. 1. Βούρος Παναγιώτης ΠΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα: Ένα μέσο επίλυσης της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων Χαιρετισμοί 1. Βούρος

Διαβάστε περισσότερα

Τις αναλυτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη παιδεία παρουσίασε σήμερα το πρωί στις 11, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Τις αναλυτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη παιδεία παρουσίασε σήμερα το πρωί στις 11, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 37 10680 ΑΘΗΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ. (210)3665414-5 FAX: (210)3665420 e-mail : pressoffice@pasok.gr Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2004 Τις αναλυτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΞΥΠΝΗ ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΞΥΠΝΗ ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» Κ. ΛΕΜΑΣ: Καλησπέρα σας. Θα ξεκινήσουµε σιγά-σιγά για να µπορέσουµε να δώσουµε τον χρόνο να ακουστούν και απόψεις στο τέλος της συνάντησης. Ονοµάζοµαι Κώστας Λέµας, είµαι ο Προϊστάµενος της Ενδιάµεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Όραμα για ένα Ωραιόκαστρο με Ελπίδα και Mέλλον Σχέδιο Ανάπτυξης του δήμου Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ www.gavotsisasterios.gr Φίλες και φίλοι, Με το πρόγραμμα της παράταξής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 3 1.1 1.2 2 ΑΡΘΡΟ 259 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΟΚΤΩ ΚΥΚΛΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 1 Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Αθήνα βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μία βαθειά, πολλαπλή και συνεχώς διογκούμενη κρίση. Οι συνιστώσες της

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή εργασία. Υποβληθείσα στον Καθηγητή κ. Ρουκανά Σπύρο

Πτυχιακή εργασία. Υποβληθείσα στον Καθηγητή κ. Ρουκανά Σπύρο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Πτυχιακή εργασία Θέ»α πτυχιακής εργασίας: Ο ρόλος του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος στην Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία Δράση 2.3. : Ανάπτυξη συνεργασιών (δικτύωση) εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις ΤοπΣΑ

Εργασία Δράση 2.3. : Ανάπτυξη συνεργασιών (δικτύωση) εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις ΤοπΣΑ Δήμος Αλεξανδρούπολης Λ. Δημοκρατίας 306 68100 Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη, Σεπτέμβριος 2014 ΠΡΑΞΗ «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία,

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Δαμανάκη Προτάσεις για την Εκπαίδευση

Μαρία Δαμανάκη Προτάσεις για την Εκπαίδευση ΜΑΡΙΑ ΑΜΑΝΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ: Η δωρεάν παιδεία και η εργασία στη νέα εποχή Α. Σχολείο ανοικτό στην τοπική κοινωνία Αποκέντρωση και αξιολόγηση Α1. Η αποκέντρωση και η

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 2 0 1 4 ++ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΤΑΜΕΙΑ ΕΔΕ) ++ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ++ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ) ++ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (ΠΑΝ)++ΤΑΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα κοντά στα μέλη μας

Πάντα κοντά στα μέλη μας >>> >>>> >>>>> >>>>>>> 3 Πάντα κοντά στα μέλη μας Με την ολοκλήρωση το μήνα Απρίλιο της προσπάθειας για την αναβάθμιση των συστημάτων επικοινωνίας στο Επιμελητήριο, την εκκαθάριση και διόρθωση του μητρώου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για την πόλη μασ. www.neaionia2020.gr

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για την πόλη μασ. www.neaionia2020.gr ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για την πόλη μασ www.neaionia2020.gr Μήνυμα Παναγιώτη Μανούρη Αγαπητοί συμπολίτες, σε λίγες εβδομάδες, θα κληθούμε στις κάλπες για να επιλέξουμε τη νέα δημοτική αρχή της πόλης μας. Με την ψήφο

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο ράσης για το Κέντρο της Αθήνας

Σχέδιο ράσης για το Κέντρο της Αθήνας Σχέδιο ράσης για το Κέντρο της Αθήνας Στρατηγικοί στόχοι της δράσης της Κυβέρνησης σε συνεργασία µε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία των πολιτών είναι: η εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς διαβίωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ... 2 Α. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 1. Υπουργού Εσωτερικών, ηµοσίας Τάξης & Αποκέντρωσης κ. Προκόπη Παυλόπουλου...

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ 2006-2008

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ 2006-2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ 2006-2008 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2006 Το συντονισµό για την εκπόνηση

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς Μπορούμε! Το σχέδιό μας για έναν Πειραιά νικητή

Εμείς Μπορούμε! Το σχέδιό μας για έναν Πειραιά νικητή Εμείς Μπορούμε! Το σχέδιό μας για έναν Πειραιά νικητή Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της νίκης και της ευημερίας θα είμαστε όλοι συνοδοιπόροι. Γιατί ο δικός μας Πειραιάς, μας χρειάζεται όλους Πειραιώτισσες,

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογικός πυρετός για τον Καλλικράτη

Εκλογικός πυρετός για τον Καλλικράτη ΤΕΥΧΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΩΡΕΑΝ έκδοση για την ποιότητα ζωής στη Θέρµη ΆποψηΜηνιαία ιαφωνώ µε ότι λες, αλλά θα αγωνιστώ µέχρι θανάτου για το δικαίωµά σου να το λες Βολταίρος σελ.5τί φέρνει ο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 17-3-2014 ΟΜΙΛΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Φίλες και Φίλοι, Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προσκεκλημένους, εκπροσώπους φορέων και κοινωνικών οργανώσεων που ανταποκρίθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 1 ΕΚΑΤ. ΘΕΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΝ - ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Τι είναι και τι κάνει. Κοινωνική Ευρώπη

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Τι είναι και τι κάνει. Κοινωνική Ευρώπη ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Τι είναι και τι κάνει Κοινωνική Ευρώπη Δεν είναι υπεύθυνη ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ούτε κάποιο άτομο που ενεργεί εκ μέρους της Επιτροπής για την ενδεχόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 03 ΤΕΥΧΟΣ Νο ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Αρωματικά φυτά Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ανταγωνιστικότητα περνά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδες Τουριστικών Προορισµών: Μία Συγκριτική και Αξιολογική Ανάλυση

Ιστοσελίδες Τουριστικών Προορισµών: Μία Συγκριτική και Αξιολογική Ανάλυση ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ιστοσελίδες Τουριστικών Προορισµών: Μία Συγκριτική και ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αρπατζάνη Μελίντα ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα