ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG INVERTIG.PRO

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG INVERTIG.PRO"

Transcript

1 ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG

2 2 Εργασίες υψηλού επιπέδου Επαναπροσδιορισμός της συγκόλλησης WIG Η νέα σειρά φέρνει την επανάσταση στις συγκολλήσεις WIG. Η διάρκεια χρήσης, η ποιότητα της ραφής συγκόλλησης και η ενεργειακή απόδοση αυτής της καινοτομίας δημιουργούν νέα πρότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα η REHM προσφέρει με το ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα από τα 240 DC ως τα 450 AC/DC. Για απεριόριστη ευελιξία σε διάφορους τομείς. Για υψηλές απαιτήσεις απόδοσης και ποιότητας παραγωγής.

3 3 Εντυπωσιακή απόδοση! 100 % Εργασίες υψηλού επιπέδου rb Η νέα αίσθηση WIG Το συνδυάζει την τεχνολογία των μηχανημάτων συγκόλλησης υψηλής ποιότητας με το κορυφαίο επίπεδο ευχρηστίας και άνεσης. Ο μοναδικός συνδυασμός του νέου μετατροπέα Bi-Power με την ψηφιακή ρύθμιση ακριβείας της συγκόλλησης, προσφέρει νέες, πρωτόγνωρες ιδιότητες συγκόλλησης. Δεν έχει σημασία εάν θέλετε να συγκολλήσετε χάλυβα, ανοξείδωτο ατσάλι, νικέλιο ή κράματα νικελίου, τιτάνιο, χαλκό ή αλουμίνιο (AC/DC) να επεξεργαστείτε λεπτά ή χοντρά υλικά να χρησιμοποιήσετε κοινά ή ειδικά αέρια Η προσεγμένη προσαρμογή των ποιοτικών εξαρτημάτων ισχύος εγγυάται τις άριστες ιδιότητες ανάφλεξης και συγκόλλησης και εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής. Σχεδιασμένο για την ευέλικτη χρήση, η σειρά καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και εντυπωσιάζει εκεί, όπου η απόδοση, η διάρκεια και η οικονομία είναι καθοριστικοί παράγοντες: Εγκαταστάσεις, κατασκευή δοχείων, μεταλλικές κατασκευές Κατασκευή μηχανημάτων και εργαλείων Κατασκευή εγκαταστάσεων της χημικής βιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων Κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων και δικτύων σωληνώσεων Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία Ναυπηγεία και offshore Κατασκευή οχημάτων και τροχαίου υλικού Επισκευή και συναρμολόγηση Η επανάσταση: Απίστευτα απλός και εξαιρετικά ασφαλής χειρισμός Εύκολα κατανοητός και αυτοεπεξηγηματικός: ο χειρισμός γίνεται εύκολα και γρήγορα, όπως τον έχετε συνηθίσει στα μηχανήματα REHM. Ακόμα κι όταν δουλεύετε με γάντια! Μέγιστη διάρκεια ενεργοποίησης με εντυπωσιακά χαμηλό βάρος Χωρίς περιορισμούς: Διάρκεια ενεργοποίησης 100 % σε όλα τα μηχανήματα της σειράς Άριστη σταθερότητα ηλεκτρικού τόξου Η γρήγορη ρύθμιση της διαδικασίας συγκόλλησης διατηρεί το ηλεκτρικό τόξο σταθερό σε οποιαδήποτε θέση. Ασφαλής ανάφλεξη, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης της ανάφλεξης. Εκεί που τα άλλα μηχανήματα φτάνουν στο όριό τους, το προσφέρει ακόμα άψογη ανάφλεξη. isystem Η αρχιτεκτονική πολλαπλών επεξεργαστών σε δικτύωση CAN, που επιτρέπει τη σύνδεση με έξυπνες μονάδες επέκτασης, διευρύνει το πεδίο χρήσεων. Εύκολο Plug & Play.

4 4 και εύκολος χειρισμός Πανεύκολο - Το σύστημα χειρισμού της REHM R-Pilot Εκτεταμένη λειτουργικότητα και πανεύκολος χειρισμός Κορυφαία εργονομία: όλοι μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως την εργασία με το. Όλες οι βασικές ρυθμίσεις γίνονται από έναν διακόπτη, με μεγάλη ακρίβεια και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Κορυφαίο επίπεδο ευχρηστίας και άνεσης. Ακόμα κι όταν δουλεύετε με γάντια Το μεγάλο και εύκολα κατανοητό πεδίο χειρισμού είναι αυτοεπεξηγηματικό. Ο χρήστης έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις σημαντικές παραμέτρους συγκόλλησης μέσω του κεντρικά τοποθετημένου R-Pilot. Μνήμη προγραμμάτων Το επιτρέπει την αποθήκευση έως και 99 προγραμμάτων. Έτσι εξοικονομείται χρόνος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η γρήγορη εργασία και τα αναπαραγόμενα, σταθερά υψηλά αποτελέσματα συγκόλλησης. Πλήκτρα QUICK CHOICE Μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και εξοικονόμηση χρόνου. Με τα πλήκτρα QUICK CHOICE P1 και P2 μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα και γρήγορα δύο τρέχουσες ρυθμίσεις μίας εργασίας συγκόλλησης. Η ανάκτηση αυτών των προγραμμάτων συγκόλλησης γίνεται με το πάτημα του αντίστοιχου πλήκτρου ή με το πάτημα του πλήκτρου R-TIG Up/Down του καυστήρα. Διαδικασία συγκόλλησης WIG Συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Ρυθμίσεις για τη συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Ρεύμα συγκόλλησης Arc Force Hot Start Προγράμματα φόρτωση (load) αποθήκευση (save) Πλήκτρα QUICK CHOICE P1 P2 Λυχνίες ελέγχου Τηλεχειριστήριο ενεργό Λειτουργία Θερμοκρασία 4 χρόνοι 2 χρόνοι Ανάφλεξη υψηλής συχνότητας (HF) HF εντός HF εκτός Παλμική λειτουργία εκτός Συμβατική παλμική λειτουργία (0,1 ως 5,0 δευτερόλεπτα) Υψηλής συχνότητας παλμική λειτουργία (10 ως 3000 Hz) Πολικότητα 1) Συνεχές ρεύμα Αρνητικός πόλος (DC) Εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) Συνεχές ρεύμα Θετικός πόλος (DC) DUAL WAVE 1) Λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε όλα τα μηχανήματα συγκόλλησης AC/DC

5 5 S Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων ως 3000 Hz Με την παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων πάνω από 2000 Hz επιτυγχάνεται η μεγάλη ακρίβεια και εστίαση του ηλεκτρικού τόξου με μία υψηλή πυκνότητα απόδοσης. Το ηλεκτρικό τόξο εγγυάται μία ασφαλή, ομοιόμορφη διείσδυση και συγχρόνως μία περιορισμένη ζώνη επίδρασης της θερμότητας. Η υψηλότερη πίεση του ηλεκτρικού τόξου επιτρέπει εξάλλου και μεγαλύτερες ταχύτητες συγκόλλησης. Οι διαφορές στις αποστάσεις μεταξύ του καυστήρα και του λουτρού συγκόλλησης, που είναι σχεδόν αναπόφευκτες στη χειροκίνητη συγκόλληση, δεν επηρεάζουν αρνητικά το αποτέλεσμα συγκόλλησης. Σύστημα διαχείρισης ανάφλεξης ICS (Ignition Command System) Με τον προηγμένο επεξεργαστή ελέγχου πραγματοποιείται, τόσο στην ανάφλεξη HF όσο και στην ανάφλεξη Lift-Arc, η ιδανική ρύθμιση της ενέργειας ανάφλεξης. Αυτό οδηγεί, ανεξάρτητα από τη χρήση ηλεκτροδίου βολφραμίου, γρήγορα και εύκολα σε ένα σταθερό ηλεκτρικό τόξο, ενώ παράλληλα προστατεύεται το τεμάχιο και το ηλεκτρόδιο. Όπου απαιτείται, μπορεί να γίνει ιδιαίτερη προσαρμογή της ενέργειας ανάφλεξης. Έτσι η ενέργεια ανάφλεξης μπορεί να μειωθεί, π.χ. στην ανάφλεξη σε λεπτές λαμαρίνες ή σε ακμές λαμαρινών, ή να αυξηθεί εάν χρησιμοποιούνται μακριά πακέτα σωλήνων. Τα μηχανήματα AC/DC διαθέτουν επιπλέον και την ανάφλεξη REHM-Power, η οποία εξασφαλίζει την αξιόπιστη ανάφλεξη του ηλεκτρικού τόξου, ακόμα και κάτω από δυσμενείς συνθήκες. LED ενδείξεων για Αμπέρ (A) Δευτερόλεπτο (S) Συχνότητα (Hz) Ισοστάθμιση (%) Ψηφιακή ένδειξη 1) Λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε όλα τα μηχανήματα συγκόλλησης AC/DC Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων Κανονικό εύρος ηλεκτρικού τόξου R-PILOT για τη ρύθμιση του χρόνου προκαταρκτικής ροής αερίου ενέργειας ανάφλεξης Iz ρεύματος εκκίνησης Is χρόνου αύξησης του ρεύματος tu ρεύματος συγκόλλησης I1 χρόνου παλμού I1 t1 ρεύματος συγκόλλησης I2 χρόνου παλμού I2 t2 χρόνου μείωσης ρεύματος td ρεύματος κρατήρα τέλους Ie χρόνου συνέχισης ροής αερίου συχνότητας AC Hz 1) ισοστάθμισης AC % 1) Κανονικό εύρος ηλεκτρικού τόξου Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων

6 6 Με συγκόλληση αλουμινίου Συγκόλληση WIG AC Η τεχνολογία REHM εγγυάται ένα εξαιρετικά σταθερό ηλεκτρικό τόσο εναλλασσομένου ρεύματος, το οποίο διατηρείται σταθερό και ήρεμο ακόμα και σε κρίσιμες ή έντονα οξειδωτικές επιφάνειες τεμαχίων. Ο χαμηλός θόρυβος του ηλεκτρικού τόξου κυμαίνεται αισθητά κάτω από τα όρια που ορίζει η νομοθεσία. DUAL WAVE ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Το DUAL WAVE μειώνει στο ελάχιστο δυνατό το πλεονάζον τμήμα AC στο ηλεκτρικό τόξο. Η μικρότερη διείσδυση θερμότητας βελτιώνει αισθητά τον έλεγχο του λουτρού συγκόλλησης, ειδικά στα εξαναγκασμένα σημεία και σε ακμές λαμαρίνας. Με το DUAL WAVE μειώνεται επιπλέον και η καταπόνηση του ηλεκτροδίου. Ρύθμιση ισοστάθμισης REHM AC Με τη ρύθμιση της ισοστάθμισης AC ελέγχεται η θερμότητα στο ηλεκτρόδιο βολφραμίου. Με τη παροχή ενέργειας βελτιώνεται η εστίαση του ηλεκτρικού τόξου, π.χ. για τη συγκόλληση λεπτών ελασμάτων ή για τη συγκόλληση σε ακμές. Με τη μείωση της θερμότητας περιορίζεται η καταπόνηση του ηλεκτροδίου. Αυτοματισμός συχνότητας REHM Στις συγκολλήσεις με εναλλασσόμενο ρεύμα η συχνότητα προσαρμόζεται αυτόματα στην ένταση ρεύματος. Σε χαμηλά ρεύματα συγκόλλησης πραγματοποιείται εστίαση του ηλεκτρικού τόξου AC. Έτσι επιτυγχάνεται η ασφαλέστερη συγκόλληση στη ρίζα, π.χ. σε λεπτά ελάσματα σε εξωραφές. Στα υψηλότερα ρεύματα μειώνεται η καταπόνηση του ηλεκτροδίου βολφραμίου. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή διάρκεια ζωής και η εξαιρετική οικονομία. Ο αυτοματισμός συχνότητας προσφέρει ανεκτίμητα πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα στις εργασίες με την ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 isystem. Αυτή η διαδικασία αποτελεί ευρεσιτεχνία της REHM (αρ. καταχώρησης ευρεσιτεχνίας ). Η συχνότητα AC μπορεί επιπλέον να ρυθμιστεί χειροκίνητα στην περιοχή Hz.

7 7 Σύστημα REHM ELSA.PRO Η τεχνολογία ELSA (Electronic Stabilized Arc) που έχει καθιερωθεί στη σειρά TIGER/BOOSTER, βελτιώθηκε στη σειρά. Ο δυναμικός, ψηφιακός έλεγχος της διαδικασίας συγκόλλησης φροντίζει με την κορυφαία ακρίβεια και τη δυνατότητα αναπαραγωγής για άριστα αποτελέσματα συγκόλλησης, ακόμα και σε τήξεις μεγάλης επιφάνειας. Συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Το είναι ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα συγκόλλησης με ηλεκτρόδιο. Εκτός από το ρεύμα, μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα οι λειτουργίες Hot-Start και Arc-Force. Η πολικότητα των ηλεκτροδίων επιλέγεται στο μηχάνημα (δεν απαιτείται η αλλαγή θέσης του αγωγού συγκόλλησης και του αγωγού τεμαχίου). Φυσικά, το διαθέτει τη γνωστή λειτουργία Anti- Stick, η οποία εμποδίζει το κόλλημα και το κάψιμο του ηλεκτροδίου. Δυνατότητα λειτουργίας με γεννήτρια Μεγαλύτερη ευελιξία στη φορητή χρήση, π.χ. σε εργοτάξια. Μετατροπέας Bi-Power Ο μετατροπέας Bi-Power των 200 khz που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το προσφέρει, εκτός από την υψηλή πυκνότητα απόδοσης, μία άριστη ενεργειακή απόδοση και χαμηλό βάρος. Έλεγχος της ισχύος από επαγγελματίες για επαγγελματίες Ρεύματα συγκόλλησης των 240 A, 280 A, 350 A και 450 A με διάρκεια ενεργοποίησης 100% χάρη στην τεχνολογία μετατροπέα Bi-Power που σχεδιάστηκε ειδικά για το. Το αποτέλεσμα είναι μία εξαιρετική σχέση βάρους-απόδοσης, με ταυτόχρονα μικρό μέγεθος κατασκευής. Άριστη και καθαρή ψύξη Το κλειστό σύστημα ψύξης του μηχανήματος έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική ψύξη όλων των εξαρτημάτων ισχύος. Τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη δε λερώνονται από τον αέρα ψύξης.

8 8 Πράσινη τεχνολογία / Μοναδικές λύσεις Συγκριτική κατανάλωση ενέργειας στο Ποιότητα, περιβάλλον και προστασία στην εργασία Η ποιότητα και η οικολογική συνείδηση συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο στη σχεδίαση της σειράς. Η συνεργία, η οποία δρα θετικά και στην προστασία της εργασίας, αποδεικνύει ότι η χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών προστατεύει τους πόρους. Μέγιστη ενεργειακή απόδοση Γιατί πρέπει να καταναλώνεται περισσότερη ισχύς από αυτή που απαιτείται; Ο μετατροπέας Bi-Power της REHM λειτουργεί με μοναδική αποδοτικότητα. Με την έξυπνη διαχείριση της ενέργειας, σε συνδυασμό με τη χρήση πρωτοποριακών εξαρτημάτων, ολόκληρη η παρεχόμενη ισχύς μετατρέπεται σε ηλεκτρικό τόξο. Στο συνεχώς αυξανόμενο κόστος της ενέργειας, το συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική σας επιτυχία με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας kg A AC/DC % διάρκεια ενεργοποίησης = Μέγιστη ενεργειακή απόδοση Η εξοικονόμηση χρόνου μειώνει τις ανάγκες σε ενέργεια Με τη χρήση της λειτουργίας Hot-Start το λουτρό συγκόλλησης δημιουργείται μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η εξοικονόμηση χρόνου δρα θετικά στις συνολικές ανάγκες ενέργειας. Εργονομία Το μέγεθος και το βάρος του επιτρέπουν και τη φορητή χρήση. Μειωμένες εκπομπές θορύβου Οι εκπομπές θορύβου κυμαίνονται αισθητά κάτω από τα όρια που ορίζει η νομοθεσία. ΗΜΣ - Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του πληροί από σήμερα τις μελλοντικές προδιαγραφές του EN Ποιότητα Premium Όλα τα τμήματα του μηχανήματος έχουν δοκιμαστεί για τη σκληρή χρήση, μέσα από εξαντλητικούς ελέγχους. Η εργοστασιακή εγγύηση των 3 ετών υπογραμμίζει την υπόσχεσή μας για την ποιότητα.

9 9 Έξυπνο σύστημα Όλα τα εξαρτήματα isystem έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το και αντιπροσωπεύουν το υψηλό επίπεδο οικονομίας και άνεσης. Αναγνωρίζονται και διαμορφώνονται αυτόματα από το εύκολο Plug & Play, δηλαδή συνδέστε και ξεκινήστε αμέσως! Τα εξαρτήματα isystem είναι: TIG-COOL 2000 TIG-COOL CART 2000 Ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 Καυστήρας R-TIG με Up/Down Θύρες αυτοματοποίησης Το μπορεί να ρυθμιστεί από ένα απομακρυσμένο σημείο μέσω του καυστήρα isystem. Έτσι, τα ρεύματα I1 και I2 μπορούν να τροποποιηθούν από τον καυστήρα. Από τον καυστήρα isystem μπορούν εναλλακτικά να ανακτηθούν τα προγράμματα QUICK CHOICE που έχουν αποθηκευτεί νωρίτερα. Η μονάδα υδρόψυξης isystem TIG-COOL 2000 ή TIG-COOL CART 2000 επικοινωνεί με το. Έτσι η μονάδα ψύξης ενεργοποιείται μόνο όταν το απαιτούν οι συνθήκες. Όταν η ψύξη του καυστήρα κριθεί επαρκής, τότε η μονάδα υδρόψυξης isystem περνά στην κατάσταση αναμονής (Stand-By). Αυτό μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και την εκπομπή θορύβου. Το isystem αυξάνει την αποδοτικότητα στην εργασία σας. Αρχιτεκτονική πολλαπλών επεξεργαστών με δικτύωση CAN Οι μικροεπεξεργαστές που λειτουργούν στο και τις πρόσθετες συσκευές είναι δικτυωμένοι σε ένα σύγχρονο, αποδοτικό και σταθερό στις παρεμβολές δίκτυο CAN. Έτσι εξασφαλίζεται ότι τα διάφορα εξαρτήματα isystem θα αναγνωρίζονται απευθείας κατά τη σύνδεση, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες ρυθμίσεις της συσκευής.

10 10 Ποικιλία αποδόσεων από πρώτο χέρι Τεχνικοί εξοπλισμοί TIG-COOL 1400 / TIG-COOL CART 1400 Ψυκτική ισχύς 1100 W Περιστροφική αντλία Ιδανική για τη στατική χρήση TIG-COOL 2000 / TIG-COOL CART 2000 isystem Ψυκτική ισχύς 1500 W Επικοινωνία μεταξύ μονάδας υδρόψυξης και (Plug & Play) Περιστροφική αντλία και μονάδα ελέγχου αντλίας με λειτουργία Stand-By Παρακολούθηση θερμοκρασίας Διασύνδεση CAN-BUS Κρίκοι ανύψωσης Ελεγκτής ροής Περιγραφές προϊόντων Βαγονέτο με μονάδα υδρόψυξης TIG-Cool Cart 2000 isystem TIG-Cool Cart 1400 Μονάδα υδρόψυξης σε ρόδες TIG-Cool 2000 isystem TIG-Cool 1400 Βαγονέτο TIG-CART Με το στιβαρό πλαίσιο και τους μεγάλους τροχούς, τα μηχανήματα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και απροβλημάτιστα, τόσο στο συνεργείο όσο και στο εργοτάξιο. Είναι κατάλληλα ακόμα και για τη μεταφορά με γερανό ή περονοφόρο. Το βαγονέτο επιτρέπει την τοποθέτηση μίας φιάλης αερίου 50 λίτρων. Η σύνδεση EASY-LOCK της REHM επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση του στο βαγονέτο ή την ψυκτική μονάδα. Η σύνδεση μπορεί να λυθεί και να ασφαλιστεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIG-COL CART / TIG COOL Τύπος TIG-COOL CART 1400 TIG-COOL CART 2000 Τάση δικτύου [V~] 2 x x 400 Λήψη ρεύματος [A] 1,0 1,5 Ψυκτική ισχύς με καυστήρα R-TIG στα 25 C / 1 l/min [kw] 1,1 1,5 Μέγ. όγκος τροφοδοσίας [l/min] 2,3 2,3 Περιεχόμενο ρεζερβουάρ [l] 5,0 5,0 Βάρος κενό (χωρίς ψυκτικό μέσο) [kg] Διαστάσεις Μ x Π x Υ [mm] 1050 x 600 x x 600 x 880 Κωδικός προϊόντος TIG-COOL CART TIG-COOL

11 11 Επιλογές εξοπλισμού και πρόσθετος εξοπλισμός Το πρόγραμμα πρόσθετου εξοπλισμού δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη: Βαγονέτο με μονάδα υδρόψυξης και βάση φιάλης TIG-COOL CART 1400 και TIG-COOL CART 2000 isystem Μονάδα υδρόψυξης με ρόδες TIG-COOL 1400 και TIG-COOL 2000 isystem Καυστήρας R-TIG Up/Down isystem Ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 isystem Θύρα αυτοματοποίησης Σετ Premium (καυστήρας R-TIG isystem 8 m, περιοριστής πίεσης, καλώδιο γείωσης 4 m) R-TIG 200/35 κωδ. αρ R-TIG 200/50 κωδ. αρ R-TIG 260W/35 κωδ. αρ R-TIG 260W/50 κωδ. αρ R-TIG 450W/70 κωδ. αρ R-TIG 450 WSC/95 κωδ. αρ Στον κατάλογο προαιρετικού εξοπλισμού της REHM θα βρείτε ένα πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετων εξοπλισμών συγκόλλησης. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τύπος Ρεύμα συγκόλλησης σε 100 % (ED) Διάρκεια ενεργοποίησης (ED) σε Ι max (10 min/40 C) WIG Ηλεκτρόδιο WIG Ηλεκτρόδιο [A] [%] 240 DC 240 AC/DC DC 280 AC/DC DC 350 AC/DC DC 450 AC/DC Τάση δικτύου [V] 3 x 400 V 3 x 400 V 3 x 400 V 3 x 400 V Ασφάλεια [A] Ψύξη καυστήρα Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Βάρος DC AC/DC [kg] 24,5 27,0 Διαστάσεις Μ x Π x Υ [mm] 510 x 345 x x 345 x x 345 x x 345 x 455 Κωδικός προϊόντος DC AC/DC ,5 27, Τηρείται το δικαίωμα τεχνικών αλλαγών. Όλα τα μηχανήματα φέρουν τα σήματα CE και S και πληρούν τις προδιαγραφές του EN και ΕΝ ,0 29, ,0 29,

12 REHM Το σημείο αναφοράς στη σύγχρονη συγκόλληση και κοπή Το πρόγραμμα της REHM Συστήματα συγκόλλησης MIG/MAG REHM με αέριο προστασίας SYNERGIC.PRO² με ψύξη αερίου έως 450 A SYNERGIC.PRO² με υδρόψυξη έως 450 A MEGA.ARC αδιαβάθμητης ρύθμισης έως 450 A RP REHM Professional έως 560 A MEGAPULS συστήματα συγκόλλησης με παλμό έως 500 A Συστήματα συγκόλλησης WIG REHM με αέριο προστασίας TIGER, φορητός μετατροπέας 100 KHz τροχήλατα υδρόψυκτα συστήματα WIG Τεχνολογία μετατροπέων REHM TIGER και BOOSTER.PRO μετατροπείς ηλεκτροδίων 100 KHz Συστήματα κοπής με πλάσμα REHM Πρόσθετος εξοπλισμός και υλικά για συγκολλήσεις Συστήματα απορρόφησης καπνών Περιστρεφόμενοι πάγκοι συγκόλλησης Συμβουλευτικές υπηρεσίες για συγκολλήσεις Επισκευή καυστήρων Σέρβις Σχεδιασμός, κατασκευή και παραγωγή, τα πάντα υπό μία στέγη στο εργοστάσιό μας στο Uhingen. Μ' αυτή την κεντρική οργάνωση και με τον προσανατολισμό μας προς το μέλλον, μπορούμε να διοχετεύσουμε τις γνώσεις μας απευθείας στην παραγωγή. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες των πελατών μας, αποτελούν τη βάση για την εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων μας. Οι ευρεσιτεχνίες και οι διακρίσεις αποτελούν απόδειξη για την ακρίβεια και την ποιότητα των προϊόντων μας. Η συνέπεια και η προσέγγιση των πελατών είναι οι βασικές μας αρχές στην υποστήριξη, την εκπαίδευση και το σέρβις. Κωδ. εγγραφής WEEE DE * 0,13 /λεπτό. από το γερμανικό σταθερό δίκτυο τηλεφωνίας, διάφορες χρεώσεις από κινητό τηλέφωνο. Ανοικτή γραμμή Service REHM: Τηλ.: +49 (0) 180/ * Φαξ: +49 (0) 180/ Η REHM στο διαδίκτυο: REHM Uhingen Ο εμπορικός αντιπρόσωπος: REHM GmbH u. Co. KG Schweißtechnik Ottostraße 2 D Uhingen Τηλ.: +49 (0) Φαξ: +49 (0) TEAMDREI Έκδοση 05/08 WA 5K

Off-Grid Solutions. The Future of Solar Technology

Off-Grid Solutions. The Future of Solar Technology EL Off-Grid Solutions The Future of Solar Technology Sunny FaMIly 20/202 Medium Power Solutions Medium Power Solutions Στο παρόν έντυπο θα βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τη σχεδίαση και διαστασιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες Βιομάζας Ηλιακά συστήματα

Λέβητες Βιομάζας Ηλιακά συστήματα Γενικός κατάλογος Λέβητες Βιομάζας Ηλιακά συστήματα ανανεώσιμες πηγές ενέργειας φύση ενέργεια θερμότητα περιβάλλον ευεξία οικολογία Η Επιχείρηση Η επιχείρηση ΤΑΤΑΝΟ ιδρύθηκε στη δεκαετία του 70 και είχε

Διαβάστε περισσότερα

NORTEC first class - second hand

NORTEC first class - second hand NORTEC first class - second hand Ανοίγουμε νέους δρόμους NORTEC Rent I Μηχανήματα κατόπιν παραγγελίας I Μεταχειρισμένα μηχανήματα με νέο ρομποτικό μηχανισμό I Εγγύηση ποιότητας I Με εστίαση στην εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΕΡΩΤΉΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΉΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ BMW i

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΕΡΩΤΉΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΉΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ BMW i BMW i Sheer Driving Pleasure ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΕΡΩΤΉΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΉΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ BMW i Έκδοση: Οκτώβριος 2013 BMW i Τι σημαίνει το i στην ονομασία BMW i ; Εδώ και πολλά χρόνια η BMW χρησιμοποιεί το γράμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ. Ιανουάριος 2014

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ. Ιανουάριος 2014 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ Ιανουάριος 2014 ΜΗΧΑΝΕΣ ΗλεκτροσυγκόλλησΕΩΝ Φορητή Ηλεκτροσυγκόλληση INVERTER ESI 150 Κωδ. aρ. 0702 351 01 Ψηφιακά ελεγχόμενη φορητή ηλεκτροσυγκόλληση Inverter, με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μικρά και αποδοτικά. Τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου ROTEX

Μικρά και αποδοτικά. Τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου ROTEX Τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου ROTEX Μικρά και αποδοτικά. Οι μονάδες συμπύκνωσης αερίου της ROTEX προσφέρουν θέρμανση με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και εντυπωσιακούς βαθμούς απόδοσης Γνωρίζατε ότι:

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος. Για όλες τις εποχές ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΕΣΗΣ. Θέρμανση. Κλιματισμός. Εφαρμοσμένα συστήματα. Ψύξη

Κατάλογος. Για όλες τις εποχές ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΕΣΗΣ. Θέρμανση. Κλιματισμός. Εφαρμοσμένα συστήματα. Ψύξη Κατάλογος Για όλες τις εποχές ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΕΣΗΣ Θέρμανση Κλιματισμός Εφαρμοσμένα συστήματα Ψύξη ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ Με την ειδική τεχνολογία inverter της Daikin και την καινοτόμο

Διαβάστε περισσότερα

GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό

GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό Δημιουργεί νέα ρεκόρ ισχύος Υψηλή ισχύς/ενεργειακή εξοικονόμηση (έως και 35% σε σχέση με συστήματα προηγούμενης

Διαβάστε περισσότερα

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ νεση όλα-σε-ένα για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners ηλεκτρική ισχύς θερμοκρασία περιβάλλοντος διαθέσιμη ενέργεια Η GREE Electric Appliances

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανική επεξεργασία σκυροδέματος.

Βιομηχανική επεξεργασία σκυροδέματος. Σκυρόδεμα επαγγελματικής ποιότητας: Ασφαλείς διαδικασίες, σταθερά αποτελέσματα, καθαρές λύσεις. Η βιομηχανική κατασκευή σκυροδέματος απαιτεί ασφάλεια, επαναληψιμότητα, υπολογίσιμες δαπάνες και αξιόπιστους

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 17 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 13 Κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων 14 15 Οδηγική άνεση,

Διαβάστε περισσότερα

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners ηλεκτρική ισχύς θερμοκρασία περιβάλλοντος διαθέσιμη ενέργεια Η GREE Electric Appliances

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια και παραγωγικότητα για έναν καλύτερο κόσμο Προφίλ Ομίλου

Ενέργεια και παραγωγικότητα για έναν καλύτερο κόσμο Προφίλ Ομίλου Ενέργεια και παραγωγικότητα για έναν καλύτερο κόσμο Προφίλ Ομίλου Τεχνολογίες που καθιστούν τη μεταφορά ισχύος υψηλής τάσης διακριτική Συστήματα που εντοπίζουν διαρροές σε δίκτυα διανομής νερού, καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

επιχείρηση σας είναι ζήτημα δικό μας ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ VRV ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

επιχείρηση σας είναι ζήτημα δικό μας ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ VRV ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ επιχείρηση σας είναι δικό μας ζήτημα ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ VRV ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Οφέλη για τους ιδιοκτήτες κτιρίων Με την ειδική τεχνολογία inverter της Daikin και τη μεταβλητή θερμοκρασία ψυκτικού μέσου,

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε σε έξυπνη θέρμανση Αρχίστε μια καλύτερη ζωή με το ecodan

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε σε έξυπνη θέρμανση Αρχίστε μια καλύτερη ζωή με το ecodan για ένα πιο πράσινο αύριο Συστήματα αντλιών θερμότητας αέρανερού Ήρθε η ώρα να αλλάξετε σε έξυπνη θέρμανση Αρχίστε μια καλύτερη ζωή με το ecodan Συνεχίζοντας την εξέλιξη! uto daptation ΣΥΣΤΗΜΑ ECODN Το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. για ζεστό νερό & θέρμανση

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. για ζεστό νερό & θέρμανση ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 100% ενέργεια, εντελώς δωρεάν για πάντα για ζεστό νερό & θέρμανση Τιρόλο H χώρα των βουνών. Τόσο όμορφο που κόβει την ανάσα, μέσα στη φύση, με εξαιρετική ποιότητα ζωής. Ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

Change for LiFE. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2013-14

Change for LiFE. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2013-14 Change for LiFE αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2013-14 GREE, making BETTER air conditioners Η GREE Electric Appliances Inc είναι ο 1ος μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως Η GREE

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014. Αφεθείτε στην άνεση με τις αθόρυβες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες από την Ιαπωνία. for a greener tomorrow

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014. Αφεθείτε στην άνεση με τις αθόρυβες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες από την Ιαπωνία. for a greener tomorrow ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 14 Αφεθείτε στην άνεση με τις αθόρυβες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες από την Ιαπωνία for a greener tomorrow Κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για ένα καλύτερο μέλλον για

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP

Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Ariston, πρωταθλητής στην άνεση και στην απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση. όλες τις εποχές. Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση

Άνεση. όλες τις εποχές. Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση Άνεση όλες τις εποχές Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση Εδώ και 35 χρόνια παρέχουμε ένα άνετο περιβάλλον Οι πελάτες μας απολαμβάνουν πάντα το καλύτερο περιβάλλον. Γι' αυτό το λόγο, η ELNUR σχεδιάζει και

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ. Αφεθείτε στην άνεση με τις αθόρυβες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες από την Ιαπωνία

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ. Αφεθείτε στην άνεση με τις αθόρυβες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες από την Ιαπωνία SPLITTYPE IR CONDITIONERS CONDDITION Full Product Line Catalogue 14 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 14 Αφεθείτε στην άνεση με τις αθόρυβες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες από την Ιαπωνία for a greener

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

herborner. F 100 % ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ = 0 % ΔΙΆΒΡΩΣΗ! Επιστρωμένη φυγοκεντρική αντλία σε μονοκόμματη κατασκευή

herborner. F 100 % ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ = 0 % ΔΙΆΒΡΩΣΗ! Επιστρωμένη φυγοκεντρική αντλία σε μονοκόμματη κατασκευή herborner. 1 % ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ = % ΔΙΆΒΡΩΣΗ! Επιστρωμένη φυγοκεντρική αντλία σε μονοκόμματη κατασκευή GR herborner. Μια παγκόσμια καινοτομία που θέτει νέα πρότυπα Η αντλία herborner. με τη μοναδική 1 % επικάλυψή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης SOLIVIA CS EU G3

Εγχειρίδιο χρήσης SOLIVIA CS EU G3 CS Εγχειρίδιο χρήσης SOLIVIA CS EU G3 EU Εγχειρίδιο χρήσης SOLIVIA CS EU G3 Το εγχειρίδιο υπόκειται σε αλλαγή. Για την πιο ενημερωμένη έκδοση του εγχειριδίου, να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας www.solar-inverter.com.

Διαβάστε περισσότερα

Αναζωογονήστε την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας

Αναζωογονήστε την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας 2011 MULTI V. Αναζωογονήστε την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας Οικολογικός σχεδιασμός και μείωση των εκπομπών CO2 χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση Στο σημερινό σύγχρονο κόσμο, οι βέλτιστες συνθήκες ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Medium Power Solutions

Medium Power Solutions EL Medium Power Solutions The Future of Solar Technology Sunny FaMIly 2011/2012 Medium Power Solutions Medium Power Solutions Στο παρόν έντυπο θα βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Ταχυκίνητες πόρτες. Νέα ταχυκίνητη σπαστή πόρτα HS 5015 Acoustic H με ηχομόνωση 31 db

Ταχυκίνητες πόρτες. Νέα ταχυκίνητη σπαστή πόρτα HS 5015 Acoustic H με ηχομόνωση 31 db Νέα ταχυκίνητη σπαστή πόρτα HS 5015 Acoustic H με ηχομόνωση 31 db ΦΩΤΟΠΛΕΓΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στάνταρ Ταχυκίνητες πόρτες Για βελτιστοποιημένη ροή εμπορευμάτων και υλικών και μεγαλύτερη αποδοτικότητα 2 Επώνυμη

Διαβάστε περισσότερα