ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG INVERTIG.PRO

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG INVERTIG.PRO"

Transcript

1 ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG

2 2 Εργασίες υψηλού επιπέδου Επαναπροσδιορισμός της συγκόλλησης WIG Η νέα σειρά φέρνει την επανάσταση στις συγκολλήσεις WIG. Η διάρκεια χρήσης, η ποιότητα της ραφής συγκόλλησης και η ενεργειακή απόδοση αυτής της καινοτομίας δημιουργούν νέα πρότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα η REHM προσφέρει με το ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα από τα 240 DC ως τα 450 AC/DC. Για απεριόριστη ευελιξία σε διάφορους τομείς. Για υψηλές απαιτήσεις απόδοσης και ποιότητας παραγωγής.

3 3 Εντυπωσιακή απόδοση! 100 % Εργασίες υψηλού επιπέδου rb Η νέα αίσθηση WIG Το συνδυάζει την τεχνολογία των μηχανημάτων συγκόλλησης υψηλής ποιότητας με το κορυφαίο επίπεδο ευχρηστίας και άνεσης. Ο μοναδικός συνδυασμός του νέου μετατροπέα Bi-Power με την ψηφιακή ρύθμιση ακριβείας της συγκόλλησης, προσφέρει νέες, πρωτόγνωρες ιδιότητες συγκόλλησης. Δεν έχει σημασία εάν θέλετε να συγκολλήσετε χάλυβα, ανοξείδωτο ατσάλι, νικέλιο ή κράματα νικελίου, τιτάνιο, χαλκό ή αλουμίνιο (AC/DC) να επεξεργαστείτε λεπτά ή χοντρά υλικά να χρησιμοποιήσετε κοινά ή ειδικά αέρια Η προσεγμένη προσαρμογή των ποιοτικών εξαρτημάτων ισχύος εγγυάται τις άριστες ιδιότητες ανάφλεξης και συγκόλλησης και εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής. Σχεδιασμένο για την ευέλικτη χρήση, η σειρά καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και εντυπωσιάζει εκεί, όπου η απόδοση, η διάρκεια και η οικονομία είναι καθοριστικοί παράγοντες: Εγκαταστάσεις, κατασκευή δοχείων, μεταλλικές κατασκευές Κατασκευή μηχανημάτων και εργαλείων Κατασκευή εγκαταστάσεων της χημικής βιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων Κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων και δικτύων σωληνώσεων Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία Ναυπηγεία και offshore Κατασκευή οχημάτων και τροχαίου υλικού Επισκευή και συναρμολόγηση Η επανάσταση: Απίστευτα απλός και εξαιρετικά ασφαλής χειρισμός Εύκολα κατανοητός και αυτοεπεξηγηματικός: ο χειρισμός γίνεται εύκολα και γρήγορα, όπως τον έχετε συνηθίσει στα μηχανήματα REHM. Ακόμα κι όταν δουλεύετε με γάντια! Μέγιστη διάρκεια ενεργοποίησης με εντυπωσιακά χαμηλό βάρος Χωρίς περιορισμούς: Διάρκεια ενεργοποίησης 100 % σε όλα τα μηχανήματα της σειράς Άριστη σταθερότητα ηλεκτρικού τόξου Η γρήγορη ρύθμιση της διαδικασίας συγκόλλησης διατηρεί το ηλεκτρικό τόξο σταθερό σε οποιαδήποτε θέση. Ασφαλής ανάφλεξη, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης της ανάφλεξης. Εκεί που τα άλλα μηχανήματα φτάνουν στο όριό τους, το προσφέρει ακόμα άψογη ανάφλεξη. isystem Η αρχιτεκτονική πολλαπλών επεξεργαστών σε δικτύωση CAN, που επιτρέπει τη σύνδεση με έξυπνες μονάδες επέκτασης, διευρύνει το πεδίο χρήσεων. Εύκολο Plug & Play.

4 4 και εύκολος χειρισμός Πανεύκολο - Το σύστημα χειρισμού της REHM R-Pilot Εκτεταμένη λειτουργικότητα και πανεύκολος χειρισμός Κορυφαία εργονομία: όλοι μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως την εργασία με το. Όλες οι βασικές ρυθμίσεις γίνονται από έναν διακόπτη, με μεγάλη ακρίβεια και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Κορυφαίο επίπεδο ευχρηστίας και άνεσης. Ακόμα κι όταν δουλεύετε με γάντια Το μεγάλο και εύκολα κατανοητό πεδίο χειρισμού είναι αυτοεπεξηγηματικό. Ο χρήστης έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις σημαντικές παραμέτρους συγκόλλησης μέσω του κεντρικά τοποθετημένου R-Pilot. Μνήμη προγραμμάτων Το επιτρέπει την αποθήκευση έως και 99 προγραμμάτων. Έτσι εξοικονομείται χρόνος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η γρήγορη εργασία και τα αναπαραγόμενα, σταθερά υψηλά αποτελέσματα συγκόλλησης. Πλήκτρα QUICK CHOICE Μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και εξοικονόμηση χρόνου. Με τα πλήκτρα QUICK CHOICE P1 και P2 μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα και γρήγορα δύο τρέχουσες ρυθμίσεις μίας εργασίας συγκόλλησης. Η ανάκτηση αυτών των προγραμμάτων συγκόλλησης γίνεται με το πάτημα του αντίστοιχου πλήκτρου ή με το πάτημα του πλήκτρου R-TIG Up/Down του καυστήρα. Διαδικασία συγκόλλησης WIG Συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Ρυθμίσεις για τη συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Ρεύμα συγκόλλησης Arc Force Hot Start Προγράμματα φόρτωση (load) αποθήκευση (save) Πλήκτρα QUICK CHOICE P1 P2 Λυχνίες ελέγχου Τηλεχειριστήριο ενεργό Λειτουργία Θερμοκρασία 4 χρόνοι 2 χρόνοι Ανάφλεξη υψηλής συχνότητας (HF) HF εντός HF εκτός Παλμική λειτουργία εκτός Συμβατική παλμική λειτουργία (0,1 ως 5,0 δευτερόλεπτα) Υψηλής συχνότητας παλμική λειτουργία (10 ως 3000 Hz) Πολικότητα 1) Συνεχές ρεύμα Αρνητικός πόλος (DC) Εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) Συνεχές ρεύμα Θετικός πόλος (DC) DUAL WAVE 1) Λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε όλα τα μηχανήματα συγκόλλησης AC/DC

5 5 S Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων ως 3000 Hz Με την παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων πάνω από 2000 Hz επιτυγχάνεται η μεγάλη ακρίβεια και εστίαση του ηλεκτρικού τόξου με μία υψηλή πυκνότητα απόδοσης. Το ηλεκτρικό τόξο εγγυάται μία ασφαλή, ομοιόμορφη διείσδυση και συγχρόνως μία περιορισμένη ζώνη επίδρασης της θερμότητας. Η υψηλότερη πίεση του ηλεκτρικού τόξου επιτρέπει εξάλλου και μεγαλύτερες ταχύτητες συγκόλλησης. Οι διαφορές στις αποστάσεις μεταξύ του καυστήρα και του λουτρού συγκόλλησης, που είναι σχεδόν αναπόφευκτες στη χειροκίνητη συγκόλληση, δεν επηρεάζουν αρνητικά το αποτέλεσμα συγκόλλησης. Σύστημα διαχείρισης ανάφλεξης ICS (Ignition Command System) Με τον προηγμένο επεξεργαστή ελέγχου πραγματοποιείται, τόσο στην ανάφλεξη HF όσο και στην ανάφλεξη Lift-Arc, η ιδανική ρύθμιση της ενέργειας ανάφλεξης. Αυτό οδηγεί, ανεξάρτητα από τη χρήση ηλεκτροδίου βολφραμίου, γρήγορα και εύκολα σε ένα σταθερό ηλεκτρικό τόξο, ενώ παράλληλα προστατεύεται το τεμάχιο και το ηλεκτρόδιο. Όπου απαιτείται, μπορεί να γίνει ιδιαίτερη προσαρμογή της ενέργειας ανάφλεξης. Έτσι η ενέργεια ανάφλεξης μπορεί να μειωθεί, π.χ. στην ανάφλεξη σε λεπτές λαμαρίνες ή σε ακμές λαμαρινών, ή να αυξηθεί εάν χρησιμοποιούνται μακριά πακέτα σωλήνων. Τα μηχανήματα AC/DC διαθέτουν επιπλέον και την ανάφλεξη REHM-Power, η οποία εξασφαλίζει την αξιόπιστη ανάφλεξη του ηλεκτρικού τόξου, ακόμα και κάτω από δυσμενείς συνθήκες. LED ενδείξεων για Αμπέρ (A) Δευτερόλεπτο (S) Συχνότητα (Hz) Ισοστάθμιση (%) Ψηφιακή ένδειξη 1) Λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε όλα τα μηχανήματα συγκόλλησης AC/DC Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων Κανονικό εύρος ηλεκτρικού τόξου R-PILOT για τη ρύθμιση του χρόνου προκαταρκτικής ροής αερίου ενέργειας ανάφλεξης Iz ρεύματος εκκίνησης Is χρόνου αύξησης του ρεύματος tu ρεύματος συγκόλλησης I1 χρόνου παλμού I1 t1 ρεύματος συγκόλλησης I2 χρόνου παλμού I2 t2 χρόνου μείωσης ρεύματος td ρεύματος κρατήρα τέλους Ie χρόνου συνέχισης ροής αερίου συχνότητας AC Hz 1) ισοστάθμισης AC % 1) Κανονικό εύρος ηλεκτρικού τόξου Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων

6 6 Με συγκόλληση αλουμινίου Συγκόλληση WIG AC Η τεχνολογία REHM εγγυάται ένα εξαιρετικά σταθερό ηλεκτρικό τόσο εναλλασσομένου ρεύματος, το οποίο διατηρείται σταθερό και ήρεμο ακόμα και σε κρίσιμες ή έντονα οξειδωτικές επιφάνειες τεμαχίων. Ο χαμηλός θόρυβος του ηλεκτρικού τόξου κυμαίνεται αισθητά κάτω από τα όρια που ορίζει η νομοθεσία. DUAL WAVE ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Το DUAL WAVE μειώνει στο ελάχιστο δυνατό το πλεονάζον τμήμα AC στο ηλεκτρικό τόξο. Η μικρότερη διείσδυση θερμότητας βελτιώνει αισθητά τον έλεγχο του λουτρού συγκόλλησης, ειδικά στα εξαναγκασμένα σημεία και σε ακμές λαμαρίνας. Με το DUAL WAVE μειώνεται επιπλέον και η καταπόνηση του ηλεκτροδίου. Ρύθμιση ισοστάθμισης REHM AC Με τη ρύθμιση της ισοστάθμισης AC ελέγχεται η θερμότητα στο ηλεκτρόδιο βολφραμίου. Με τη παροχή ενέργειας βελτιώνεται η εστίαση του ηλεκτρικού τόξου, π.χ. για τη συγκόλληση λεπτών ελασμάτων ή για τη συγκόλληση σε ακμές. Με τη μείωση της θερμότητας περιορίζεται η καταπόνηση του ηλεκτροδίου. Αυτοματισμός συχνότητας REHM Στις συγκολλήσεις με εναλλασσόμενο ρεύμα η συχνότητα προσαρμόζεται αυτόματα στην ένταση ρεύματος. Σε χαμηλά ρεύματα συγκόλλησης πραγματοποιείται εστίαση του ηλεκτρικού τόξου AC. Έτσι επιτυγχάνεται η ασφαλέστερη συγκόλληση στη ρίζα, π.χ. σε λεπτά ελάσματα σε εξωραφές. Στα υψηλότερα ρεύματα μειώνεται η καταπόνηση του ηλεκτροδίου βολφραμίου. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή διάρκεια ζωής και η εξαιρετική οικονομία. Ο αυτοματισμός συχνότητας προσφέρει ανεκτίμητα πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα στις εργασίες με την ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 isystem. Αυτή η διαδικασία αποτελεί ευρεσιτεχνία της REHM (αρ. καταχώρησης ευρεσιτεχνίας ). Η συχνότητα AC μπορεί επιπλέον να ρυθμιστεί χειροκίνητα στην περιοχή Hz.

7 7 Σύστημα REHM ELSA.PRO Η τεχνολογία ELSA (Electronic Stabilized Arc) που έχει καθιερωθεί στη σειρά TIGER/BOOSTER, βελτιώθηκε στη σειρά. Ο δυναμικός, ψηφιακός έλεγχος της διαδικασίας συγκόλλησης φροντίζει με την κορυφαία ακρίβεια και τη δυνατότητα αναπαραγωγής για άριστα αποτελέσματα συγκόλλησης, ακόμα και σε τήξεις μεγάλης επιφάνειας. Συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Το είναι ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα συγκόλλησης με ηλεκτρόδιο. Εκτός από το ρεύμα, μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα οι λειτουργίες Hot-Start και Arc-Force. Η πολικότητα των ηλεκτροδίων επιλέγεται στο μηχάνημα (δεν απαιτείται η αλλαγή θέσης του αγωγού συγκόλλησης και του αγωγού τεμαχίου). Φυσικά, το διαθέτει τη γνωστή λειτουργία Anti- Stick, η οποία εμποδίζει το κόλλημα και το κάψιμο του ηλεκτροδίου. Δυνατότητα λειτουργίας με γεννήτρια Μεγαλύτερη ευελιξία στη φορητή χρήση, π.χ. σε εργοτάξια. Μετατροπέας Bi-Power Ο μετατροπέας Bi-Power των 200 khz που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το προσφέρει, εκτός από την υψηλή πυκνότητα απόδοσης, μία άριστη ενεργειακή απόδοση και χαμηλό βάρος. Έλεγχος της ισχύος από επαγγελματίες για επαγγελματίες Ρεύματα συγκόλλησης των 240 A, 280 A, 350 A και 450 A με διάρκεια ενεργοποίησης 100% χάρη στην τεχνολογία μετατροπέα Bi-Power που σχεδιάστηκε ειδικά για το. Το αποτέλεσμα είναι μία εξαιρετική σχέση βάρους-απόδοσης, με ταυτόχρονα μικρό μέγεθος κατασκευής. Άριστη και καθαρή ψύξη Το κλειστό σύστημα ψύξης του μηχανήματος έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική ψύξη όλων των εξαρτημάτων ισχύος. Τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη δε λερώνονται από τον αέρα ψύξης.

8 8 Πράσινη τεχνολογία / Μοναδικές λύσεις Συγκριτική κατανάλωση ενέργειας στο Ποιότητα, περιβάλλον και προστασία στην εργασία Η ποιότητα και η οικολογική συνείδηση συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο στη σχεδίαση της σειράς. Η συνεργία, η οποία δρα θετικά και στην προστασία της εργασίας, αποδεικνύει ότι η χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών προστατεύει τους πόρους. Μέγιστη ενεργειακή απόδοση Γιατί πρέπει να καταναλώνεται περισσότερη ισχύς από αυτή που απαιτείται; Ο μετατροπέας Bi-Power της REHM λειτουργεί με μοναδική αποδοτικότητα. Με την έξυπνη διαχείριση της ενέργειας, σε συνδυασμό με τη χρήση πρωτοποριακών εξαρτημάτων, ολόκληρη η παρεχόμενη ισχύς μετατρέπεται σε ηλεκτρικό τόξο. Στο συνεχώς αυξανόμενο κόστος της ενέργειας, το συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική σας επιτυχία με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας kg A AC/DC % διάρκεια ενεργοποίησης = Μέγιστη ενεργειακή απόδοση Η εξοικονόμηση χρόνου μειώνει τις ανάγκες σε ενέργεια Με τη χρήση της λειτουργίας Hot-Start το λουτρό συγκόλλησης δημιουργείται μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η εξοικονόμηση χρόνου δρα θετικά στις συνολικές ανάγκες ενέργειας. Εργονομία Το μέγεθος και το βάρος του επιτρέπουν και τη φορητή χρήση. Μειωμένες εκπομπές θορύβου Οι εκπομπές θορύβου κυμαίνονται αισθητά κάτω από τα όρια που ορίζει η νομοθεσία. ΗΜΣ - Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του πληροί από σήμερα τις μελλοντικές προδιαγραφές του EN Ποιότητα Premium Όλα τα τμήματα του μηχανήματος έχουν δοκιμαστεί για τη σκληρή χρήση, μέσα από εξαντλητικούς ελέγχους. Η εργοστασιακή εγγύηση των 3 ετών υπογραμμίζει την υπόσχεσή μας για την ποιότητα.

9 9 Έξυπνο σύστημα Όλα τα εξαρτήματα isystem έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το και αντιπροσωπεύουν το υψηλό επίπεδο οικονομίας και άνεσης. Αναγνωρίζονται και διαμορφώνονται αυτόματα από το εύκολο Plug & Play, δηλαδή συνδέστε και ξεκινήστε αμέσως! Τα εξαρτήματα isystem είναι: TIG-COOL 2000 TIG-COOL CART 2000 Ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 Καυστήρας R-TIG με Up/Down Θύρες αυτοματοποίησης Το μπορεί να ρυθμιστεί από ένα απομακρυσμένο σημείο μέσω του καυστήρα isystem. Έτσι, τα ρεύματα I1 και I2 μπορούν να τροποποιηθούν από τον καυστήρα. Από τον καυστήρα isystem μπορούν εναλλακτικά να ανακτηθούν τα προγράμματα QUICK CHOICE που έχουν αποθηκευτεί νωρίτερα. Η μονάδα υδρόψυξης isystem TIG-COOL 2000 ή TIG-COOL CART 2000 επικοινωνεί με το. Έτσι η μονάδα ψύξης ενεργοποιείται μόνο όταν το απαιτούν οι συνθήκες. Όταν η ψύξη του καυστήρα κριθεί επαρκής, τότε η μονάδα υδρόψυξης isystem περνά στην κατάσταση αναμονής (Stand-By). Αυτό μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και την εκπομπή θορύβου. Το isystem αυξάνει την αποδοτικότητα στην εργασία σας. Αρχιτεκτονική πολλαπλών επεξεργαστών με δικτύωση CAN Οι μικροεπεξεργαστές που λειτουργούν στο και τις πρόσθετες συσκευές είναι δικτυωμένοι σε ένα σύγχρονο, αποδοτικό και σταθερό στις παρεμβολές δίκτυο CAN. Έτσι εξασφαλίζεται ότι τα διάφορα εξαρτήματα isystem θα αναγνωρίζονται απευθείας κατά τη σύνδεση, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες ρυθμίσεις της συσκευής.

10 10 Ποικιλία αποδόσεων από πρώτο χέρι Τεχνικοί εξοπλισμοί TIG-COOL 1400 / TIG-COOL CART 1400 Ψυκτική ισχύς 1100 W Περιστροφική αντλία Ιδανική για τη στατική χρήση TIG-COOL 2000 / TIG-COOL CART 2000 isystem Ψυκτική ισχύς 1500 W Επικοινωνία μεταξύ μονάδας υδρόψυξης και (Plug & Play) Περιστροφική αντλία και μονάδα ελέγχου αντλίας με λειτουργία Stand-By Παρακολούθηση θερμοκρασίας Διασύνδεση CAN-BUS Κρίκοι ανύψωσης Ελεγκτής ροής Περιγραφές προϊόντων Βαγονέτο με μονάδα υδρόψυξης TIG-Cool Cart 2000 isystem TIG-Cool Cart 1400 Μονάδα υδρόψυξης σε ρόδες TIG-Cool 2000 isystem TIG-Cool 1400 Βαγονέτο TIG-CART Με το στιβαρό πλαίσιο και τους μεγάλους τροχούς, τα μηχανήματα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και απροβλημάτιστα, τόσο στο συνεργείο όσο και στο εργοτάξιο. Είναι κατάλληλα ακόμα και για τη μεταφορά με γερανό ή περονοφόρο. Το βαγονέτο επιτρέπει την τοποθέτηση μίας φιάλης αερίου 50 λίτρων. Η σύνδεση EASY-LOCK της REHM επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση του στο βαγονέτο ή την ψυκτική μονάδα. Η σύνδεση μπορεί να λυθεί και να ασφαλιστεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIG-COL CART / TIG COOL Τύπος TIG-COOL CART 1400 TIG-COOL CART 2000 Τάση δικτύου [V~] 2 x x 400 Λήψη ρεύματος [A] 1,0 1,5 Ψυκτική ισχύς με καυστήρα R-TIG στα 25 C / 1 l/min [kw] 1,1 1,5 Μέγ. όγκος τροφοδοσίας [l/min] 2,3 2,3 Περιεχόμενο ρεζερβουάρ [l] 5,0 5,0 Βάρος κενό (χωρίς ψυκτικό μέσο) [kg] Διαστάσεις Μ x Π x Υ [mm] 1050 x 600 x x 600 x 880 Κωδικός προϊόντος TIG-COOL CART TIG-COOL

11 11 Επιλογές εξοπλισμού και πρόσθετος εξοπλισμός Το πρόγραμμα πρόσθετου εξοπλισμού δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη: Βαγονέτο με μονάδα υδρόψυξης και βάση φιάλης TIG-COOL CART 1400 και TIG-COOL CART 2000 isystem Μονάδα υδρόψυξης με ρόδες TIG-COOL 1400 και TIG-COOL 2000 isystem Καυστήρας R-TIG Up/Down isystem Ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 isystem Θύρα αυτοματοποίησης Σετ Premium (καυστήρας R-TIG isystem 8 m, περιοριστής πίεσης, καλώδιο γείωσης 4 m) R-TIG 200/35 κωδ. αρ R-TIG 200/50 κωδ. αρ R-TIG 260W/35 κωδ. αρ R-TIG 260W/50 κωδ. αρ R-TIG 450W/70 κωδ. αρ R-TIG 450 WSC/95 κωδ. αρ Στον κατάλογο προαιρετικού εξοπλισμού της REHM θα βρείτε ένα πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετων εξοπλισμών συγκόλλησης. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τύπος Ρεύμα συγκόλλησης σε 100 % (ED) Διάρκεια ενεργοποίησης (ED) σε Ι max (10 min/40 C) WIG Ηλεκτρόδιο WIG Ηλεκτρόδιο [A] [%] 240 DC 240 AC/DC DC 280 AC/DC DC 350 AC/DC DC 450 AC/DC Τάση δικτύου [V] 3 x 400 V 3 x 400 V 3 x 400 V 3 x 400 V Ασφάλεια [A] Ψύξη καυστήρα Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Βάρος DC AC/DC [kg] 24,5 27,0 Διαστάσεις Μ x Π x Υ [mm] 510 x 345 x x 345 x x 345 x x 345 x 455 Κωδικός προϊόντος DC AC/DC ,5 27, Τηρείται το δικαίωμα τεχνικών αλλαγών. Όλα τα μηχανήματα φέρουν τα σήματα CE και S και πληρούν τις προδιαγραφές του EN και ΕΝ ,0 29, ,0 29,

12 REHM Το σημείο αναφοράς στη σύγχρονη συγκόλληση και κοπή Το πρόγραμμα της REHM Συστήματα συγκόλλησης MIG/MAG REHM με αέριο προστασίας SYNERGIC.PRO² με ψύξη αερίου έως 450 A SYNERGIC.PRO² με υδρόψυξη έως 450 A MEGA.ARC αδιαβάθμητης ρύθμισης έως 450 A RP REHM Professional έως 560 A MEGAPULS συστήματα συγκόλλησης με παλμό έως 500 A Συστήματα συγκόλλησης WIG REHM με αέριο προστασίας TIGER, φορητός μετατροπέας 100 KHz τροχήλατα υδρόψυκτα συστήματα WIG Τεχνολογία μετατροπέων REHM TIGER και BOOSTER.PRO μετατροπείς ηλεκτροδίων 100 KHz Συστήματα κοπής με πλάσμα REHM Πρόσθετος εξοπλισμός και υλικά για συγκολλήσεις Συστήματα απορρόφησης καπνών Περιστρεφόμενοι πάγκοι συγκόλλησης Συμβουλευτικές υπηρεσίες για συγκολλήσεις Επισκευή καυστήρων Σέρβις Σχεδιασμός, κατασκευή και παραγωγή, τα πάντα υπό μία στέγη στο εργοστάσιό μας στο Uhingen. Μ' αυτή την κεντρική οργάνωση και με τον προσανατολισμό μας προς το μέλλον, μπορούμε να διοχετεύσουμε τις γνώσεις μας απευθείας στην παραγωγή. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες των πελατών μας, αποτελούν τη βάση για την εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων μας. Οι ευρεσιτεχνίες και οι διακρίσεις αποτελούν απόδειξη για την ακρίβεια και την ποιότητα των προϊόντων μας. Η συνέπεια και η προσέγγιση των πελατών είναι οι βασικές μας αρχές στην υποστήριξη, την εκπαίδευση και το σέρβις. Κωδ. εγγραφής WEEE DE * 0,13 /λεπτό. από το γερμανικό σταθερό δίκτυο τηλεφωνίας, διάφορες χρεώσεις από κινητό τηλέφωνο. Ανοικτή γραμμή Service REHM: Τηλ.: +49 (0) 180/ * Φαξ: +49 (0) 180/ Η REHM στο διαδίκτυο: REHM Uhingen Ο εμπορικός αντιπρόσωπος: REHM GmbH u. Co. KG Schweißtechnik Ottostraße 2 D Uhingen Τηλ.: +49 (0) Φαξ: +49 (0) rehm@rehm-online.de TEAMDREI Έκδοση 05/08 WA 5K

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNNY MINI CENTRAL Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων Προσγείωση Ακριβείας Εξαιρετικά ακριβής σχεδιασμός φωτοβολταϊκών συστημάτων Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο απλό να σχεδιαστούν και

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Σειρά αντιστροφέων TripleLynx Το σημείο αναφοράς στους ηλιακούς αντιστροφείς της Danfoss τριφασικός Χωρίς μετασχηματιστή 10, 12.5 και 15 kw SOLAR INVERTERS 98% Μέγιστη ισχύς

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΗΣ DAIKIN: ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ Η ποιοτική λύση για αξιοπιστία,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Λέβητας συμπύκνωσης CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Πρωτοποριακός σχεδιασμός Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Κορυφαία τεχνολογία καύσης Θερμική άνεση με μέγιστη οικονομία A A C συμπαγής κατασκευή 700 mm 400

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Modulens O ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ADVANCE Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας >> >> >> Υψηλής απόδοσης ρυθμιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ italian technology - italian design Θέρμανση. Θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. PERFECTA Νέος εναλλάκτης ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορούν να θερμάνουν από μία μικρή οικιακή πισίνα μέχρι μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων. REMS Akku-Cento 22 V. Νέο. for Professionals

Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων. REMS Akku-Cento 22 V. Νέο. for Professionals Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων REMS Akku-Cento 22 V Νέο for Professionals Ευρεσιτεχνία EP 1 782 904 Απίστευτα γρήγορα. Κάθετα. Χωρίς ρινίσματα. Χωρίς εξωτερικά γρέζια. Στεγνά. Γερμανικό προϊόν ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 2 Το μέλλον είναι

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων.

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. Φυλλάδιο προϊόντος Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. 03 Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα κραμάτων αλουμινίου, χαλκού και τιτανίου που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους της

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγίου Αθανασίου 80 145 69 Άνοιξη Αττικής Τ 210 6248-300 F 210 6248-360 wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr www.wilo.gr Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

>> Έλεγχος της ενέργειας

>> Έλεγχος της ενέργειας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α ΝΤΛ ΙΕΣ Θ ΕΡΜ Ο Τ ΗΤ ΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ GTU C 120 Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Σ Υ Μ Π Υ Κ Ν Ω Σ Η Σ Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο Υ ADVANCE Τεχνολογία συμπύκνωσης και... στο πετρέλαιο >>

Διαβάστε περισσότερα

ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter)

ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter) ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter) Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου ΦΒ (κατάλληλη για τάση µεταξύ 100 VDC και 450 VDC) και αποτελεσµατικό σύστηµα εύρεσης σηµείου µεγίστης ισχύος (Maximum Power Point- MPP Tracking)

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ. work. don t play.

TO NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ. work. don t play. TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ work. don t play. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Είναι νέα. Είναι δυνατή. Και δεν φοβάται κανένα είδος εργασίας. Η βυθιζόμενη αντλία πολλών δυνατοτήτων TPS 16000 S Combi

Διαβάστε περισσότερα

30AWH AquaSnap Reversible

30AWH AquaSnap Reversible Προδιαγραφές γραμμένες με πλάγια γράμματα (italic), θα πρέπει να θεωρηθούν ως κύριες απαιτήσεις. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η αερόψυκτη αντλία θερμότητας θα είναι ενιαίου τύπου (monoblock), θα συναρμολογείται

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Σειρά HERO Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Με τεχνολογία all DC inverter οι αντλίες θερμότητας της σειράς αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, με υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012 Ε-News Τεύχος 59 Mάρτιος 2012 Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012 Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε. στην έκθεση CLIMATHERM, που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

LPH Α/Θ LPH. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας. από 8 έως 18 kw. µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

LPH Α/Θ LPH. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας. από 8 έως 18 kw. µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας LPH από 8 έως 18 kw µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Οι αντλίες θερµότητας LPH είναι ιδανικότερη λύση για την θέρµανση εξωτερικών πισινών,

Διαβάστε περισσότερα

Υδρόψυκτες Μονάδες Ψύξης (χωρίς συμπυκνωτή) Ονομαστικής ψυκτικής απόδοσης: kw

Υδρόψυκτες Μονάδες Ψύξης (χωρίς συμπυκνωτή) Ονομαστικής ψυκτικής απόδοσης: kw Γενική περιγραφή Υδρόψυκτη μονάδα παραγωγής ψυχρού νερού (30WGΑ) χωρίς συμπυκνωτή, για εσωτερική τοποθέτηση. Η μονάδα θα χρησιμοποιεί οικολογικό ψυκτικό μέσο R-410a με μηδενική επίδραση στο στρώμα του

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia 2018-2019 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Atlantia II + Αέρος - νερού Αντλία θερμότητας - Μονομπλόκ R410a Η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρος-νερού της fluo αποτελεί την ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»]

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»] ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»] «WISE» τα νέα λογισμικά KEMPPI που βελτιώνουν θεαματικά την ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp

talia GREEN SYStEm hp CONDENSING ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ BOILERS talia GREEN SYStEm hp 85-100 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Η σειρά λεβήτων υψηλής ισχύος της chaffoteaux τώρα επεκτείνεται στις εκδόσεις 85 και 100. Ο talia Green System hp

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp 45-65

talia GREEN SYStEm hp 45-65 ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ talia GREEN SYStEm hp 45-65 O ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ Με την θερμαντική ισχύ των 45 ή 65 kw, o talia Green System hp είναι η καλύτερη λύση για μεγάλες κτηριακές

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Λύσεις αναβάθμισης που προσαρμόζονται σε πολλά ψυκτικά συγκροτήματα Trane RTAD Trane RTAC Λειτουργικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν.

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς KK της ADTHERM παρέχουν το επιθυμητό θερμικό ή ψυκτικό αποτέλεσμα στο χώρο σας, κάτω από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΕΜΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΛΑΔΙΟΥ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΧΩΝΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ -Οι αεροκίνητες αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

SolarMax, σειρά P. Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα

SolarMax, σειρά P. Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα SolarMax, σειρά P Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα Η ασφαλής λύση για το μέλλον Οι απαιτήσεις σε ιδιωτικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατά τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

Επιστήμη και Τεχνολογία Συγκολλήσεων. Ενότητα 2: Μέθοδοι Συγκόλλησης Γρηγόρης Ν. Χαϊδεμενόπουλος Πολυτεχνική Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Επιστήμη και Τεχνολογία Συγκολλήσεων. Ενότητα 2: Μέθοδοι Συγκόλλησης Γρηγόρης Ν. Χαϊδεμενόπουλος Πολυτεχνική Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Επιστήμη και Τεχνολογία Συγκολλήσεων Ενότητα 2: Μέθοδοι Συγκόλλησης Γρηγόρης Ν. Χαϊδεμενόπουλος Πολυτεχνική Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 30/1-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 30/1-6 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 3/1-6 Καμπύλη P 1/W n= const 8 7 34 1 /min - 1 V 6 3114 1 /min - 9 V 5 2829 1 /min - 8 V 4 2543 1 /min - 7 V 3 2257 1 /min - 6 V 1971 1 /min - 5 V 2 1686 1 /min - 4 V 14 1

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP Oι σωλήνες κενού AP της APRICUS, είναι κατάλληλοι για κατοικίες, αλλά και για επιχειρήσεις. Ο σχεδιασμός αυτών των σωλήνων, είναι αποτέλεσμα 10ετούς μελέτης, εφαρμογής και πειραματισμού

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Inisol ΟΙΚΙΑΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EASYLIFE Ήλιος για όλους, ηλιακή ενέργεια για όλους >> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές

Διαβάστε περισσότερα

QAX810. Κύρια Μονάδα Χώρου. Building Technologies. για ελεγκτές RRV817

QAX810. Κύρια Μονάδα Χώρου. Building Technologies. για ελεγκτές RRV817 2 723 Κύρια Μονάδα Χώρου για ελεγκτές RRV817 QAX810 Πολυλειτουργική ψηφιακή μονάδα χώρου για επικοινωνία του τεχνικού εγκατάστασης ή/και του τελικού χρήστη με ελεγκτές θερμοκρασίας RRV817 σε πολυζωνικά

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Η Carrier είναι πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης! Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες προϊόντος Λεπτομέρειες προϊόντος Χαρακτηριστικά εξοπλισμού και δυνατότητες τοποθέτησης για το SUNNY STRING-MONITOR SSM16-11 Περιεχόμενα Το Sunny String-Monitor SSM16-11 είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επιτήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα.

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. TURN IT ON Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ I ΦΙΛΤΡΑ I ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡEΣ Champion is a registered trademark of Federal-Mogul

Διαβάστε περισσότερα

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία. σε περισσότερες από 80 χώρες

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία. σε περισσότερες από 80 χώρες T C L Οικιακά κλιματιστικά Κατάλογος 2017 TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία Οικονομικά στοιχεία Το 2015, η TCL ανέπτυξε σε μεγάλο βαθμό το όνομά της,

Διαβάστε περισσότερα

WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ

WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ 30m 3 /h Η ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΣΤΗ ΓΚΆΜΑ ΣΥΣΚΕΥΏΝ του παρόχου συστημάτων Wolf προσφέρει την ιδανική λύση για την επαγγελματική και βιομηχανική κατασκευή, για τα νεόδμητα

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. MOVITRAC B Ασφαλής απενεργοποίηση Εφαρμογές. Έκδοση 06/2007 11468807 / EL

Εγχειρίδιο. MOVITRAC B Ασφαλής απενεργοποίηση Εφαρμογές. Έκδοση 06/2007 11468807 / EL Ηλεκτρομειωτήρες \ Βιομηχανικοί μειωτήρες \ Ηλεκτρονικά κινητήριων μηχανισμών \ Αυτοματισμοί \ Υπηρεσίες Ασφαλής απενεργοποίηση Εφαρμογές Έκδοση 06/007 68807 / EL Εγχειρίδιο SEW-EURODRIVE Driving the world

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο ενεργειακής απόδοσης EN50598-2

Νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο ενεργειακής απόδοσης EN50598-2 Νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο ενεργειακής απόδοσης EN50598-2 Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε Η εξοικονόμηση ενέργειας στην βιομηχανική παραγωγή αποτελεί θέμα ιδιαίτερης αξίας. Βασική επιδίωξη και πρωταρχικός στόχος

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε.

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. Πλεονεκτήματα Περιβάλλον Έχουμε βελτιώσει όλα τα μέρη των μηχανημάτων μας προκειμένου να μειώσουμε στο μέγιστο βαθμό ενδεχόμενη ρύπανση. Δημιουργήσαμε συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Οι monobloc αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς inverter με την εφαρμογή της τεχνολογίας DC INVERTER μπορούν να σας προσφέρουν ψύξη

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Υδρόψυκτοι ψύκτες νερού Ονομαστικής ψυκτικής απόδοσης: kw

Υδρόψυκτοι ψύκτες νερού Ονομαστικής ψυκτικής απόδοσης: kw Γενική περιγραφή Υδρόψυκτος ψύκτης παραγωγής ψυχρού νερού () για εσωτερική τοποθέτηση. Η μονάδα θα χρησιμοποιεί οικολογικό ψυκτικό μέσο R-410a με μηδενική επίδραση στο στρώμα του όζοντος. Η μονάδα θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

5711 Κ.Δ.Π. 588/2004

5711 Κ.Δ.Π. 588/2004 Ε.Ε. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3865, 2S.5.2004 5711 Κ.Δ.Π. 588/2004 Αριθμός 588 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΚΑΙ 2003 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

KRV-09TDAA KRV-12TDAA

KRV-09TDAA KRV-12TDAA KRV-09TD KRV-12TD KRV-09TD ΨΥΞΗ 8900 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 8900 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-12TD ΨΥΞΗ 11.949 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 11.949 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-18TD KRV-24TD KRV-18TD ΨΥΞΗ: 17.412 Btu/h

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ 2 NUOS PLUS: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 30/0,5-7

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 30/0,5-7 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 3/,5-7 Καμπύλη v 1 2 3 4 Rp 1 m/s,5 1, 1,5 2, 2,5 Rp 1¼ H/m Wilo-Yonos MAXO p/kpa 7 25/,5-7, 3/,5-7 1~23 V - Rp 1, Rp 1¼ 7 6 5 4 3 2 1 P 1/W Δp-c 15 1 2 3 4 5 6 7 Q/m³/h

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης και θέρμανσης νερού με υγραέριο και φυσικό αέριο (αέριο) είναι σίγουρα η οικονομικότερη λύση. Όμως

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ Σειρά VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης, κλειστού θαλάμου καύσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ Τα πάντα για τα περονοφόρα! Έχουμε την λύση για ότι χρειάζεστε. Η ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ ΑΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο των ανυψωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ OZAT CFV10. ΟΖΟΝΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ 4,65 kg/h σε 3% κ.β. ΑΠΟ ΑΕΡΑ. 7,69 kg/h σε 10% κ.β.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ OZAT CFV10. ΟΖΟΝΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ 4,65 kg/h σε 3% κ.β. ΑΠΟ ΑΕΡΑ. 7,69 kg/h σε 10% κ.β. OZAT CFV10 ΟΖΟΝΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ 4,65 kg/h σε 3% κ.β. ΑΠΟ ΑΕΡΑ ή 7,69 kg/h σε 10% κ.β. ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ OZONIA DEGREMONT TECHNOLOGIES AQUACHEM Αµαζόνων 1, Καλαµαριά, Θεσσαλονίκη 55133-1 - ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

CWL. Κεντρικές συσκευές αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

CWL. Κεντρικές συσκευές αερισμού με ανάκτηση θερμότητας Ο omfort-αερισμός κατοικιών της Wolf προσφέρει για όλο τον χρόνο ενεργειακή εξοικονόμηση και άνεση στον αερισμό. Κατάλληλος για κατοικίες, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες καθώς και γραφεία. Με τον αντίθετης

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8

Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8 Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8 Καμπύλη Δp-c (σταθερή) Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI 2035) Μείγματα νερού/γλυκόλης (μέγ. αναλογία 1:1 από ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα

Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower

Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower Με τη διαδικασία Derating, ο μετατροπέας μειώνει την απόδοσή του, ώστε να προστατεύσει τα εξαρτήματα από υπερθέρμανση. Αυτό το έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Compa Solar 25th Martiou 32 - Katerini 60100 Tel +30.23510.45415 - Fax +30.23510.36181 email: info@compasolar.gr - web:

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Μέγιστη απόδοση. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο πρώτος μετατροπέας πολλαπλών λειτουργιών. Αξιόπιστος και με μέγιστη σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός Μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, με ανταγωνιστική τιμή. Ο καινοτόμος σχεδιασμός "όρθιου τύπου" εξασφαλίζει άριστη ευελιξία και εργονομία. Ιδιαίτερα φιλικό

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά 36 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Κλιματιστικά SAMSUNG 2012 37 SAMSUNG 2012 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Τα κλιματιστικά Samsung προσφέρουν προηγμένη απόδοση ψύξης. Ενεργειακή απόδοση Smart Inverter

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ.

«ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. «ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. Μια νέα τεχνολογική αντίληψη στις κεραίες Επίγειου Ψηφιακού σήματος, η οποία εξαλείφει κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ

Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 0 8 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ Στιβαρές και ευέλικτες ηλεκτρικές μπετονιέρες της ATIKA που λύνουν τα χέρια στους επαγγελματίες. Γερμανικής κατασκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Λουκουμαδιέρα 1011 Σελ. 2. Λουκουμαδιέρα 1024K Σελ. 3. Λουκουμαδιέρα 1031K Σελ. 4. Λουκουμαδιέρα 1031V Σελ. 5. Μηχανή λουκουμά σετ 1011F Σελ.

Λουκουμαδιέρα 1011 Σελ. 2. Λουκουμαδιέρα 1024K Σελ. 3. Λουκουμαδιέρα 1031K Σελ. 4. Λουκουμαδιέρα 1031V Σελ. 5. Μηχανή λουκουμά σετ 1011F Σελ. 1 Λουκουμαδιέρα 1011 Σελ. 2 Λουκουμαδιέρα 1024K Σελ. 3 Λουκουμαδιέρα 1031K Σελ. 4 Λουκουμαδιέρα 1031V Σελ. 5 Μηχανή λουκουμά σετ 1011F Σελ. 6 Μηχανή λουκουμά σετ 1025 Σελ. 7 Μηχανή λουκουμά σετ 1021K Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

QAW810. Μονάδα Χώρου ζώνης. Building Technologies. για ελεγκτές RRV817

QAW810. Μονάδα Χώρου ζώνης. Building Technologies. για ελεγκτές RRV817 2 72 Μονάδα Χώρου ζώνης για ελεγκτές RRV817 QAW810 Ψηφιακή μονάδα χώρου ζώνης για επικοινωνία του τεχνικού εγκατάστασης ή/και του τελικού χρήστη με ελεγκτές θερμοκρασίας RRV817 σε πολυζωνικά συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6 Χαρακτηριστικές καμπύλες Δp-c (σταθερή) Κλάση ενεργειακής αποδοτικότητας Κατηγορία EEI A Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 Πειστικό ηλιακό σύστημα συναρμολόγησης Σε σχεδόν κανένα άλλο ηλιακό σύστημα στερέωσης δεν έχουν συμπεριληφθεί οι

Διαβάστε περισσότερα

1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS

1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS Περιεχόμενα 1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS-770... 2 2. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες - CMS-600... 5 1/6

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων.

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων. Φυλλάδιο προϊόντος Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων. 03 Ο χάλυβας αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη ομάδα δομικών υλικών. Καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα