ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG INVERTIG.PRO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG INVERTIG.PRO"

Transcript

1 ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ WIG

2 2 Εργασίες υψηλού επιπέδου Επαναπροσδιορισμός της συγκόλλησης WIG Η νέα σειρά φέρνει την επανάσταση στις συγκολλήσεις WIG. Η διάρκεια χρήσης, η ποιότητα της ραφής συγκόλλησης και η ενεργειακή απόδοση αυτής της καινοτομίας δημιουργούν νέα πρότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα η REHM προσφέρει με το ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα από τα 240 DC ως τα 450 AC/DC. Για απεριόριστη ευελιξία σε διάφορους τομείς. Για υψηλές απαιτήσεις απόδοσης και ποιότητας παραγωγής.

3 3 Εντυπωσιακή απόδοση! 100 % Εργασίες υψηλού επιπέδου rb Η νέα αίσθηση WIG Το συνδυάζει την τεχνολογία των μηχανημάτων συγκόλλησης υψηλής ποιότητας με το κορυφαίο επίπεδο ευχρηστίας και άνεσης. Ο μοναδικός συνδυασμός του νέου μετατροπέα Bi-Power με την ψηφιακή ρύθμιση ακριβείας της συγκόλλησης, προσφέρει νέες, πρωτόγνωρες ιδιότητες συγκόλλησης. Δεν έχει σημασία εάν θέλετε να συγκολλήσετε χάλυβα, ανοξείδωτο ατσάλι, νικέλιο ή κράματα νικελίου, τιτάνιο, χαλκό ή αλουμίνιο (AC/DC) να επεξεργαστείτε λεπτά ή χοντρά υλικά να χρησιμοποιήσετε κοινά ή ειδικά αέρια Η προσεγμένη προσαρμογή των ποιοτικών εξαρτημάτων ισχύος εγγυάται τις άριστες ιδιότητες ανάφλεξης και συγκόλλησης και εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής. Σχεδιασμένο για την ευέλικτη χρήση, η σειρά καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και εντυπωσιάζει εκεί, όπου η απόδοση, η διάρκεια και η οικονομία είναι καθοριστικοί παράγοντες: Εγκαταστάσεις, κατασκευή δοχείων, μεταλλικές κατασκευές Κατασκευή μηχανημάτων και εργαλείων Κατασκευή εγκαταστάσεων της χημικής βιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων Κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων και δικτύων σωληνώσεων Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία Ναυπηγεία και offshore Κατασκευή οχημάτων και τροχαίου υλικού Επισκευή και συναρμολόγηση Η επανάσταση: Απίστευτα απλός και εξαιρετικά ασφαλής χειρισμός Εύκολα κατανοητός και αυτοεπεξηγηματικός: ο χειρισμός γίνεται εύκολα και γρήγορα, όπως τον έχετε συνηθίσει στα μηχανήματα REHM. Ακόμα κι όταν δουλεύετε με γάντια! Μέγιστη διάρκεια ενεργοποίησης με εντυπωσιακά χαμηλό βάρος Χωρίς περιορισμούς: Διάρκεια ενεργοποίησης 100 % σε όλα τα μηχανήματα της σειράς Άριστη σταθερότητα ηλεκτρικού τόξου Η γρήγορη ρύθμιση της διαδικασίας συγκόλλησης διατηρεί το ηλεκτρικό τόξο σταθερό σε οποιαδήποτε θέση. Ασφαλής ανάφλεξη, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης της ανάφλεξης. Εκεί που τα άλλα μηχανήματα φτάνουν στο όριό τους, το προσφέρει ακόμα άψογη ανάφλεξη. isystem Η αρχιτεκτονική πολλαπλών επεξεργαστών σε δικτύωση CAN, που επιτρέπει τη σύνδεση με έξυπνες μονάδες επέκτασης, διευρύνει το πεδίο χρήσεων. Εύκολο Plug & Play.

4 4 και εύκολος χειρισμός Πανεύκολο - Το σύστημα χειρισμού της REHM R-Pilot Εκτεταμένη λειτουργικότητα και πανεύκολος χειρισμός Κορυφαία εργονομία: όλοι μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως την εργασία με το. Όλες οι βασικές ρυθμίσεις γίνονται από έναν διακόπτη, με μεγάλη ακρίβεια και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Κορυφαίο επίπεδο ευχρηστίας και άνεσης. Ακόμα κι όταν δουλεύετε με γάντια Το μεγάλο και εύκολα κατανοητό πεδίο χειρισμού είναι αυτοεπεξηγηματικό. Ο χρήστης έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις σημαντικές παραμέτρους συγκόλλησης μέσω του κεντρικά τοποθετημένου R-Pilot. Μνήμη προγραμμάτων Το επιτρέπει την αποθήκευση έως και 99 προγραμμάτων. Έτσι εξοικονομείται χρόνος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η γρήγορη εργασία και τα αναπαραγόμενα, σταθερά υψηλά αποτελέσματα συγκόλλησης. Πλήκτρα QUICK CHOICE Μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και εξοικονόμηση χρόνου. Με τα πλήκτρα QUICK CHOICE P1 και P2 μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα και γρήγορα δύο τρέχουσες ρυθμίσεις μίας εργασίας συγκόλλησης. Η ανάκτηση αυτών των προγραμμάτων συγκόλλησης γίνεται με το πάτημα του αντίστοιχου πλήκτρου ή με το πάτημα του πλήκτρου R-TIG Up/Down του καυστήρα. Διαδικασία συγκόλλησης WIG Συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Ρυθμίσεις για τη συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Ρεύμα συγκόλλησης Arc Force Hot Start Προγράμματα φόρτωση (load) αποθήκευση (save) Πλήκτρα QUICK CHOICE P1 P2 Λυχνίες ελέγχου Τηλεχειριστήριο ενεργό Λειτουργία Θερμοκρασία 4 χρόνοι 2 χρόνοι Ανάφλεξη υψηλής συχνότητας (HF) HF εντός HF εκτός Παλμική λειτουργία εκτός Συμβατική παλμική λειτουργία (0,1 ως 5,0 δευτερόλεπτα) Υψηλής συχνότητας παλμική λειτουργία (10 ως 3000 Hz) Πολικότητα 1) Συνεχές ρεύμα Αρνητικός πόλος (DC) Εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) Συνεχές ρεύμα Θετικός πόλος (DC) DUAL WAVE 1) Λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε όλα τα μηχανήματα συγκόλλησης AC/DC

5 5 S Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων ως 3000 Hz Με την παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων πάνω από 2000 Hz επιτυγχάνεται η μεγάλη ακρίβεια και εστίαση του ηλεκτρικού τόξου με μία υψηλή πυκνότητα απόδοσης. Το ηλεκτρικό τόξο εγγυάται μία ασφαλή, ομοιόμορφη διείσδυση και συγχρόνως μία περιορισμένη ζώνη επίδρασης της θερμότητας. Η υψηλότερη πίεση του ηλεκτρικού τόξου επιτρέπει εξάλλου και μεγαλύτερες ταχύτητες συγκόλλησης. Οι διαφορές στις αποστάσεις μεταξύ του καυστήρα και του λουτρού συγκόλλησης, που είναι σχεδόν αναπόφευκτες στη χειροκίνητη συγκόλληση, δεν επηρεάζουν αρνητικά το αποτέλεσμα συγκόλλησης. Σύστημα διαχείρισης ανάφλεξης ICS (Ignition Command System) Με τον προηγμένο επεξεργαστή ελέγχου πραγματοποιείται, τόσο στην ανάφλεξη HF όσο και στην ανάφλεξη Lift-Arc, η ιδανική ρύθμιση της ενέργειας ανάφλεξης. Αυτό οδηγεί, ανεξάρτητα από τη χρήση ηλεκτροδίου βολφραμίου, γρήγορα και εύκολα σε ένα σταθερό ηλεκτρικό τόξο, ενώ παράλληλα προστατεύεται το τεμάχιο και το ηλεκτρόδιο. Όπου απαιτείται, μπορεί να γίνει ιδιαίτερη προσαρμογή της ενέργειας ανάφλεξης. Έτσι η ενέργεια ανάφλεξης μπορεί να μειωθεί, π.χ. στην ανάφλεξη σε λεπτές λαμαρίνες ή σε ακμές λαμαρινών, ή να αυξηθεί εάν χρησιμοποιούνται μακριά πακέτα σωλήνων. Τα μηχανήματα AC/DC διαθέτουν επιπλέον και την ανάφλεξη REHM-Power, η οποία εξασφαλίζει την αξιόπιστη ανάφλεξη του ηλεκτρικού τόξου, ακόμα και κάτω από δυσμενείς συνθήκες. LED ενδείξεων για Αμπέρ (A) Δευτερόλεπτο (S) Συχνότητα (Hz) Ισοστάθμιση (%) Ψηφιακή ένδειξη 1) Λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε όλα τα μηχανήματα συγκόλλησης AC/DC Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων Κανονικό εύρος ηλεκτρικού τόξου R-PILOT για τη ρύθμιση του χρόνου προκαταρκτικής ροής αερίου ενέργειας ανάφλεξης Iz ρεύματος εκκίνησης Is χρόνου αύξησης του ρεύματος tu ρεύματος συγκόλλησης I1 χρόνου παλμού I1 t1 ρεύματος συγκόλλησης I2 χρόνου παλμού I2 t2 χρόνου μείωσης ρεύματος td ρεύματος κρατήρα τέλους Ie χρόνου συνέχισης ροής αερίου συχνότητας AC Hz 1) ισοστάθμισης AC % 1) Κανονικό εύρος ηλεκτρικού τόξου Παλμική λειτουργία υψηλών συχνοτήτων

6 6 Με συγκόλληση αλουμινίου Συγκόλληση WIG AC Η τεχνολογία REHM εγγυάται ένα εξαιρετικά σταθερό ηλεκτρικό τόσο εναλλασσομένου ρεύματος, το οποίο διατηρείται σταθερό και ήρεμο ακόμα και σε κρίσιμες ή έντονα οξειδωτικές επιφάνειες τεμαχίων. Ο χαμηλός θόρυβος του ηλεκτρικού τόξου κυμαίνεται αισθητά κάτω από τα όρια που ορίζει η νομοθεσία. DUAL WAVE ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Το DUAL WAVE μειώνει στο ελάχιστο δυνατό το πλεονάζον τμήμα AC στο ηλεκτρικό τόξο. Η μικρότερη διείσδυση θερμότητας βελτιώνει αισθητά τον έλεγχο του λουτρού συγκόλλησης, ειδικά στα εξαναγκασμένα σημεία και σε ακμές λαμαρίνας. Με το DUAL WAVE μειώνεται επιπλέον και η καταπόνηση του ηλεκτροδίου. Ρύθμιση ισοστάθμισης REHM AC Με τη ρύθμιση της ισοστάθμισης AC ελέγχεται η θερμότητα στο ηλεκτρόδιο βολφραμίου. Με τη παροχή ενέργειας βελτιώνεται η εστίαση του ηλεκτρικού τόξου, π.χ. για τη συγκόλληση λεπτών ελασμάτων ή για τη συγκόλληση σε ακμές. Με τη μείωση της θερμότητας περιορίζεται η καταπόνηση του ηλεκτροδίου. Αυτοματισμός συχνότητας REHM Στις συγκολλήσεις με εναλλασσόμενο ρεύμα η συχνότητα προσαρμόζεται αυτόματα στην ένταση ρεύματος. Σε χαμηλά ρεύματα συγκόλλησης πραγματοποιείται εστίαση του ηλεκτρικού τόξου AC. Έτσι επιτυγχάνεται η ασφαλέστερη συγκόλληση στη ρίζα, π.χ. σε λεπτά ελάσματα σε εξωραφές. Στα υψηλότερα ρεύματα μειώνεται η καταπόνηση του ηλεκτροδίου βολφραμίου. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή διάρκεια ζωής και η εξαιρετική οικονομία. Ο αυτοματισμός συχνότητας προσφέρει ανεκτίμητα πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα στις εργασίες με την ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 isystem. Αυτή η διαδικασία αποτελεί ευρεσιτεχνία της REHM (αρ. καταχώρησης ευρεσιτεχνίας ). Η συχνότητα AC μπορεί επιπλέον να ρυθμιστεί χειροκίνητα στην περιοχή Hz.

7 7 Σύστημα REHM ELSA.PRO Η τεχνολογία ELSA (Electronic Stabilized Arc) που έχει καθιερωθεί στη σειρά TIGER/BOOSTER, βελτιώθηκε στη σειρά. Ο δυναμικός, ψηφιακός έλεγχος της διαδικασίας συγκόλλησης φροντίζει με την κορυφαία ακρίβεια και τη δυνατότητα αναπαραγωγής για άριστα αποτελέσματα συγκόλλησης, ακόμα και σε τήξεις μεγάλης επιφάνειας. Συγκόλληση με ηλεκτρόδιο Το είναι ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα συγκόλλησης με ηλεκτρόδιο. Εκτός από το ρεύμα, μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα οι λειτουργίες Hot-Start και Arc-Force. Η πολικότητα των ηλεκτροδίων επιλέγεται στο μηχάνημα (δεν απαιτείται η αλλαγή θέσης του αγωγού συγκόλλησης και του αγωγού τεμαχίου). Φυσικά, το διαθέτει τη γνωστή λειτουργία Anti- Stick, η οποία εμποδίζει το κόλλημα και το κάψιμο του ηλεκτροδίου. Δυνατότητα λειτουργίας με γεννήτρια Μεγαλύτερη ευελιξία στη φορητή χρήση, π.χ. σε εργοτάξια. Μετατροπέας Bi-Power Ο μετατροπέας Bi-Power των 200 khz που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το προσφέρει, εκτός από την υψηλή πυκνότητα απόδοσης, μία άριστη ενεργειακή απόδοση και χαμηλό βάρος. Έλεγχος της ισχύος από επαγγελματίες για επαγγελματίες Ρεύματα συγκόλλησης των 240 A, 280 A, 350 A και 450 A με διάρκεια ενεργοποίησης 100% χάρη στην τεχνολογία μετατροπέα Bi-Power που σχεδιάστηκε ειδικά για το. Το αποτέλεσμα είναι μία εξαιρετική σχέση βάρους-απόδοσης, με ταυτόχρονα μικρό μέγεθος κατασκευής. Άριστη και καθαρή ψύξη Το κλειστό σύστημα ψύξης του μηχανήματος έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική ψύξη όλων των εξαρτημάτων ισχύος. Τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη δε λερώνονται από τον αέρα ψύξης.

8 8 Πράσινη τεχνολογία / Μοναδικές λύσεις Συγκριτική κατανάλωση ενέργειας στο Ποιότητα, περιβάλλον και προστασία στην εργασία Η ποιότητα και η οικολογική συνείδηση συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο στη σχεδίαση της σειράς. Η συνεργία, η οποία δρα θετικά και στην προστασία της εργασίας, αποδεικνύει ότι η χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών προστατεύει τους πόρους. Μέγιστη ενεργειακή απόδοση Γιατί πρέπει να καταναλώνεται περισσότερη ισχύς από αυτή που απαιτείται; Ο μετατροπέας Bi-Power της REHM λειτουργεί με μοναδική αποδοτικότητα. Με την έξυπνη διαχείριση της ενέργειας, σε συνδυασμό με τη χρήση πρωτοποριακών εξαρτημάτων, ολόκληρη η παρεχόμενη ισχύς μετατρέπεται σε ηλεκτρικό τόξο. Στο συνεχώς αυξανόμενο κόστος της ενέργειας, το συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική σας επιτυχία με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας kg A AC/DC % διάρκεια ενεργοποίησης = Μέγιστη ενεργειακή απόδοση Η εξοικονόμηση χρόνου μειώνει τις ανάγκες σε ενέργεια Με τη χρήση της λειτουργίας Hot-Start το λουτρό συγκόλλησης δημιουργείται μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η εξοικονόμηση χρόνου δρα θετικά στις συνολικές ανάγκες ενέργειας. Εργονομία Το μέγεθος και το βάρος του επιτρέπουν και τη φορητή χρήση. Μειωμένες εκπομπές θορύβου Οι εκπομπές θορύβου κυμαίνονται αισθητά κάτω από τα όρια που ορίζει η νομοθεσία. ΗΜΣ - Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του πληροί από σήμερα τις μελλοντικές προδιαγραφές του EN Ποιότητα Premium Όλα τα τμήματα του μηχανήματος έχουν δοκιμαστεί για τη σκληρή χρήση, μέσα από εξαντλητικούς ελέγχους. Η εργοστασιακή εγγύηση των 3 ετών υπογραμμίζει την υπόσχεσή μας για την ποιότητα.

9 9 Έξυπνο σύστημα Όλα τα εξαρτήματα isystem έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το και αντιπροσωπεύουν το υψηλό επίπεδο οικονομίας και άνεσης. Αναγνωρίζονται και διαμορφώνονται αυτόματα από το εύκολο Plug & Play, δηλαδή συνδέστε και ξεκινήστε αμέσως! Τα εξαρτήματα isystem είναι: TIG-COOL 2000 TIG-COOL CART 2000 Ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 Καυστήρας R-TIG με Up/Down Θύρες αυτοματοποίησης Το μπορεί να ρυθμιστεί από ένα απομακρυσμένο σημείο μέσω του καυστήρα isystem. Έτσι, τα ρεύματα I1 και I2 μπορούν να τροποποιηθούν από τον καυστήρα. Από τον καυστήρα isystem μπορούν εναλλακτικά να ανακτηθούν τα προγράμματα QUICK CHOICE που έχουν αποθηκευτεί νωρίτερα. Η μονάδα υδρόψυξης isystem TIG-COOL 2000 ή TIG-COOL CART 2000 επικοινωνεί με το. Έτσι η μονάδα ψύξης ενεργοποιείται μόνο όταν το απαιτούν οι συνθήκες. Όταν η ψύξη του καυστήρα κριθεί επαρκής, τότε η μονάδα υδρόψυξης isystem περνά στην κατάσταση αναμονής (Stand-By). Αυτό μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και την εκπομπή θορύβου. Το isystem αυξάνει την αποδοτικότητα στην εργασία σας. Αρχιτεκτονική πολλαπλών επεξεργαστών με δικτύωση CAN Οι μικροεπεξεργαστές που λειτουργούν στο και τις πρόσθετες συσκευές είναι δικτυωμένοι σε ένα σύγχρονο, αποδοτικό και σταθερό στις παρεμβολές δίκτυο CAN. Έτσι εξασφαλίζεται ότι τα διάφορα εξαρτήματα isystem θα αναγνωρίζονται απευθείας κατά τη σύνδεση, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες ρυθμίσεις της συσκευής.

10 10 Ποικιλία αποδόσεων από πρώτο χέρι Τεχνικοί εξοπλισμοί TIG-COOL 1400 / TIG-COOL CART 1400 Ψυκτική ισχύς 1100 W Περιστροφική αντλία Ιδανική για τη στατική χρήση TIG-COOL 2000 / TIG-COOL CART 2000 isystem Ψυκτική ισχύς 1500 W Επικοινωνία μεταξύ μονάδας υδρόψυξης και (Plug & Play) Περιστροφική αντλία και μονάδα ελέγχου αντλίας με λειτουργία Stand-By Παρακολούθηση θερμοκρασίας Διασύνδεση CAN-BUS Κρίκοι ανύψωσης Ελεγκτής ροής Περιγραφές προϊόντων Βαγονέτο με μονάδα υδρόψυξης TIG-Cool Cart 2000 isystem TIG-Cool Cart 1400 Μονάδα υδρόψυξης σε ρόδες TIG-Cool 2000 isystem TIG-Cool 1400 Βαγονέτο TIG-CART Με το στιβαρό πλαίσιο και τους μεγάλους τροχούς, τα μηχανήματα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και απροβλημάτιστα, τόσο στο συνεργείο όσο και στο εργοτάξιο. Είναι κατάλληλα ακόμα και για τη μεταφορά με γερανό ή περονοφόρο. Το βαγονέτο επιτρέπει την τοποθέτηση μίας φιάλης αερίου 50 λίτρων. Η σύνδεση EASY-LOCK της REHM επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση του στο βαγονέτο ή την ψυκτική μονάδα. Η σύνδεση μπορεί να λυθεί και να ασφαλιστεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIG-COL CART / TIG COOL Τύπος TIG-COOL CART 1400 TIG-COOL CART 2000 Τάση δικτύου [V~] 2 x x 400 Λήψη ρεύματος [A] 1,0 1,5 Ψυκτική ισχύς με καυστήρα R-TIG στα 25 C / 1 l/min [kw] 1,1 1,5 Μέγ. όγκος τροφοδοσίας [l/min] 2,3 2,3 Περιεχόμενο ρεζερβουάρ [l] 5,0 5,0 Βάρος κενό (χωρίς ψυκτικό μέσο) [kg] Διαστάσεις Μ x Π x Υ [mm] 1050 x 600 x x 600 x 880 Κωδικός προϊόντος TIG-COOL CART TIG-COOL

11 11 Επιλογές εξοπλισμού και πρόσθετος εξοπλισμός Το πρόγραμμα πρόσθετου εξοπλισμού δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη: Βαγονέτο με μονάδα υδρόψυξης και βάση φιάλης TIG-COOL CART 1400 και TIG-COOL CART 2000 isystem Μονάδα υδρόψυξης με ρόδες TIG-COOL 1400 και TIG-COOL 2000 isystem Καυστήρας R-TIG Up/Down isystem Ποδοκίνητη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου P1 isystem Θύρα αυτοματοποίησης Σετ Premium (καυστήρας R-TIG isystem 8 m, περιοριστής πίεσης, καλώδιο γείωσης 4 m) R-TIG 200/35 κωδ. αρ R-TIG 200/50 κωδ. αρ R-TIG 260W/35 κωδ. αρ R-TIG 260W/50 κωδ. αρ R-TIG 450W/70 κωδ. αρ R-TIG 450 WSC/95 κωδ. αρ Στον κατάλογο προαιρετικού εξοπλισμού της REHM θα βρείτε ένα πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετων εξοπλισμών συγκόλλησης. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τύπος Ρεύμα συγκόλλησης σε 100 % (ED) Διάρκεια ενεργοποίησης (ED) σε Ι max (10 min/40 C) WIG Ηλεκτρόδιο WIG Ηλεκτρόδιο [A] [%] 240 DC 240 AC/DC DC 280 AC/DC DC 350 AC/DC DC 450 AC/DC Τάση δικτύου [V] 3 x 400 V 3 x 400 V 3 x 400 V 3 x 400 V Ασφάλεια [A] Ψύξη καυστήρα Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Αέριο (νερό) Βάρος DC AC/DC [kg] 24,5 27,0 Διαστάσεις Μ x Π x Υ [mm] 510 x 345 x x 345 x x 345 x x 345 x 455 Κωδικός προϊόντος DC AC/DC ,5 27, Τηρείται το δικαίωμα τεχνικών αλλαγών. Όλα τα μηχανήματα φέρουν τα σήματα CE και S και πληρούν τις προδιαγραφές του EN και ΕΝ ,0 29, ,0 29,

12 REHM Το σημείο αναφοράς στη σύγχρονη συγκόλληση και κοπή Το πρόγραμμα της REHM Συστήματα συγκόλλησης MIG/MAG REHM με αέριο προστασίας SYNERGIC.PRO² με ψύξη αερίου έως 450 A SYNERGIC.PRO² με υδρόψυξη έως 450 A MEGA.ARC αδιαβάθμητης ρύθμισης έως 450 A RP REHM Professional έως 560 A MEGAPULS συστήματα συγκόλλησης με παλμό έως 500 A Συστήματα συγκόλλησης WIG REHM με αέριο προστασίας TIGER, φορητός μετατροπέας 100 KHz τροχήλατα υδρόψυκτα συστήματα WIG Τεχνολογία μετατροπέων REHM TIGER και BOOSTER.PRO μετατροπείς ηλεκτροδίων 100 KHz Συστήματα κοπής με πλάσμα REHM Πρόσθετος εξοπλισμός και υλικά για συγκολλήσεις Συστήματα απορρόφησης καπνών Περιστρεφόμενοι πάγκοι συγκόλλησης Συμβουλευτικές υπηρεσίες για συγκολλήσεις Επισκευή καυστήρων Σέρβις Σχεδιασμός, κατασκευή και παραγωγή, τα πάντα υπό μία στέγη στο εργοστάσιό μας στο Uhingen. Μ' αυτή την κεντρική οργάνωση και με τον προσανατολισμό μας προς το μέλλον, μπορούμε να διοχετεύσουμε τις γνώσεις μας απευθείας στην παραγωγή. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες των πελατών μας, αποτελούν τη βάση για την εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων μας. Οι ευρεσιτεχνίες και οι διακρίσεις αποτελούν απόδειξη για την ακρίβεια και την ποιότητα των προϊόντων μας. Η συνέπεια και η προσέγγιση των πελατών είναι οι βασικές μας αρχές στην υποστήριξη, την εκπαίδευση και το σέρβις. Κωδ. εγγραφής WEEE DE * 0,13 /λεπτό. από το γερμανικό σταθερό δίκτυο τηλεφωνίας, διάφορες χρεώσεις από κινητό τηλέφωνο. Ανοικτή γραμμή Service REHM: Τηλ.: +49 (0) 180/ * Φαξ: +49 (0) 180/ Η REHM στο διαδίκτυο: REHM Uhingen Ο εμπορικός αντιπρόσωπος: REHM GmbH u. Co. KG Schweißtechnik Ottostraße 2 D Uhingen Τηλ.: +49 (0) Φαξ: +49 (0) TEAMDREI Έκδοση 05/08 WA 5K

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Σειρά αντιστροφέων TripleLynx Το σημείο αναφοράς στους ηλιακούς αντιστροφείς της Danfoss τριφασικός Χωρίς μετασχηματιστή 10, 12.5 και 15 kw SOLAR INVERTERS 98% Μέγιστη ισχύς

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Modulens O ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ADVANCE Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας >> >> >> Υψηλής απόδοσης ρυθμιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγίου Αθανασίου 80 145 69 Άνοιξη Αττικής Τ 210 6248-300 F 210 6248-360 wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr www.wilo.gr Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορούν να θερμάνουν από μία μικρή οικιακή πισίνα μέχρι μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Σειρά HERO Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Με τεχνολογία all DC inverter οι αντλίες θερμότητας της σειράς αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, με υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012 Ε-News Τεύχος 59 Mάρτιος 2012 Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012 Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε. στην έκθεση CLIMATHERM, που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων.

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. Φυλλάδιο προϊόντος Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. 03 Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα κραμάτων αλουμινίου, χαλκού και τιτανίου που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους της

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

LPH Α/Θ LPH. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας. από 8 έως 18 kw. µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

LPH Α/Θ LPH. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας. από 8 έως 18 kw. µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας LPH από 8 έως 18 kw µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Οι αντλίες θερµότητας LPH είναι ιδανικότερη λύση για την θέρµανση εξωτερικών πισινών,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter)

ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter) ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter) Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου ΦΒ (κατάλληλη για τάση µεταξύ 100 VDC και 450 VDC) και αποτελεσµατικό σύστηµα εύρεσης σηµείου µεγίστης ισχύος (Maximum Power Point- MPP Tracking)

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Επιστήμη και Τεχνολογία Συγκολλήσεων. Ενότητα 2: Μέθοδοι Συγκόλλησης Γρηγόρης Ν. Χαϊδεμενόπουλος Πολυτεχνική Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Επιστήμη και Τεχνολογία Συγκολλήσεων. Ενότητα 2: Μέθοδοι Συγκόλλησης Γρηγόρης Ν. Χαϊδεμενόπουλος Πολυτεχνική Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Επιστήμη και Τεχνολογία Συγκολλήσεων Ενότητα 2: Μέθοδοι Συγκόλλησης Γρηγόρης Ν. Χαϊδεμενόπουλος Πολυτεχνική Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ. work. don t play.

TO NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ. work. don t play. TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ work. don t play. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Είναι νέα. Είναι δυνατή. Και δεν φοβάται κανένα είδος εργασίας. Η βυθιζόμενη αντλία πολλών δυνατοτήτων TPS 16000 S Combi

Διαβάστε περισσότερα

QAX810. Κύρια Μονάδα Χώρου. Building Technologies. για ελεγκτές RRV817

QAX810. Κύρια Μονάδα Χώρου. Building Technologies. για ελεγκτές RRV817 2 723 Κύρια Μονάδα Χώρου για ελεγκτές RRV817 QAX810 Πολυλειτουργική ψηφιακή μονάδα χώρου για επικοινωνία του τεχνικού εγκατάστασης ή/και του τελικού χρήστη με ελεγκτές θερμοκρασίας RRV817 σε πολυζωνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP Oι σωλήνες κενού AP της APRICUS, είναι κατάλληλοι για κατοικίες, αλλά και για επιχειρήσεις. Ο σχεδιασμός αυτών των σωλήνων, είναι αποτέλεσμα 10ετούς μελέτης, εφαρμογής και πειραματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες προϊόντος Λεπτομέρειες προϊόντος Χαρακτηριστικά εξοπλισμού και δυνατότητες τοποθέτησης για το SUNNY STRING-MONITOR SSM16-11 Περιεχόμενα Το Sunny String-Monitor SSM16-11 είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επιτήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε.

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. Πλεονεκτήματα Περιβάλλον Έχουμε βελτιώσει όλα τα μέρη των μηχανημάτων μας προκειμένου να μειώσουμε στο μέγιστο βαθμό ενδεχόμενη ρύπανση. Δημιουργήσαμε συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

>> Έλεγχος της ενέργειας

>> Έλεγχος της ενέργειας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α ΝΤΛ ΙΕΣ Θ ΕΡΜ Ο Τ ΗΤ ΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ GTU C 120 Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Σ Υ Μ Π Υ Κ Ν Ω Σ Η Σ Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο Υ ADVANCE Τεχνολογία συμπύκνωσης και... στο πετρέλαιο >>

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp

talia GREEN SYStEm hp CONDENSING ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ BOILERS talia GREEN SYStEm hp 85-100 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Η σειρά λεβήτων υψηλής ισχύος της chaffoteaux τώρα επεκτείνεται στις εκδόσεις 85 και 100. Ο talia Green System hp

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower

Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower Με τη διαδικασία Derating, ο μετατροπέας μειώνει την απόδοσή του, ώστε να προστατεύσει τα εξαρτήματα από υπερθέρμανση. Αυτό το έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

CWL. Κεντρικές συσκευές αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

CWL. Κεντρικές συσκευές αερισμού με ανάκτηση θερμότητας Ο omfort-αερισμός κατοικιών της Wolf προσφέρει για όλο τον χρόνο ενεργειακή εξοικονόμηση και άνεση στον αερισμό. Κατάλληλος για κατοικίες, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες καθώς και γραφεία. Με τον αντίθετης

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων.

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων. Φυλλάδιο προϊόντος Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων. 03 Ο χάλυβας αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη ομάδα δομικών υλικών. Καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΕΜΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΛΑΔΙΟΥ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΧΩΝΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ -Οι αεροκίνητες αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»]

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»] ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»] «WISE» τα νέα λογισμικά KEMPPI που βελτιώνουν θεαματικά την ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Μέγιστη απόδοση. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο πρώτος μετατροπέας πολλαπλών λειτουργιών. Αξιόπιστος και με μέγιστη σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Inisol ΟΙΚΙΑΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EASYLIFE Ήλιος για όλους, ηλιακή ενέργεια για όλους >> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν.

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς KK της ADTHERM παρέχουν το επιθυμητό θερμικό ή ψυκτικό αποτέλεσμα στο χώρο σας, κάτω από

Διαβάστε περισσότερα

QAW810. Μονάδα Χώρου ζώνης. Building Technologies. για ελεγκτές RRV817

QAW810. Μονάδα Χώρου ζώνης. Building Technologies. για ελεγκτές RRV817 2 72 Μονάδα Χώρου ζώνης για ελεγκτές RRV817 QAW810 Ψηφιακή μονάδα χώρου ζώνης για επικοινωνία του τεχνικού εγκατάστασης ή/και του τελικού χρήστη με ελεγκτές θερμοκρασίας RRV817 σε πολυζωνικά συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά 36 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Κλιματιστικά SAMSUNG 2012 37 SAMSUNG 2012 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Τα κλιματιστικά Samsung προσφέρουν προηγμένη απόδοση ψύξης. Ενεργειακή απόδοση Smart Inverter

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο ενεργειακής απόδοσης EN50598-2

Νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο ενεργειακής απόδοσης EN50598-2 Νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο ενεργειακής απόδοσης EN50598-2 Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε Η εξοικονόμηση ενέργειας στην βιομηχανική παραγωγή αποτελεί θέμα ιδιαίτερης αξίας. Βασική επιδίωξη και πρωταρχικός στόχος

Διαβάστε περισσότερα

SolarMax, σειρά P. Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα

SolarMax, σειρά P. Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα SolarMax, σειρά P Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα Η ασφαλής λύση για το μέλλον Οι απαιτήσεις σε ιδιωτικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατά τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6 Χαρακτηριστικές καμπύλες Δp-c (σταθερή) Κλάση ενεργειακής αποδοτικότητας Κατηγορία EEI A Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες συγκόλλησης 2007/2008. REHM Οδηγεί τις εξελίξεις στον τοµέα των συγκολλήσεων και της κοπής σήµερα

Μονάδες συγκόλλησης 2007/2008. REHM Οδηγεί τις εξελίξεις στον τοµέα των συγκολλήσεων και της κοπής σήµερα Μονάδες συγκόλλησης 2007/2008 REHM Οδηγεί τις εξελίξεις στον τοµέα των συγκολλήσεων και της κοπής σήµερα 2 ΜΟΝΑ ΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ REHM Σελίδα Γενικής Επισκόπησης/Pεριεχοµένων Μονάδες συγκόλλησης MIG/MAG 4

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 17-33 kw Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

KRV-09TDAA KRV-12TDAA

KRV-09TDAA KRV-12TDAA KRV-09TD KRV-12TD KRV-09TD ΨΥΞΗ 8900 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 8900 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-12TD ΨΥΞΗ 11.949 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 11.949 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-18TD KRV-24TD KRV-18TD ΨΥΞΗ: 17.412 Btu/h

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Τάση τροφοδοσίας Τάση

Διαβάστε περισσότερα

1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS

1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS Περιεχόμενα 1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS-770... 2 2. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες - CMS-600... 5 1/6

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Carrier, πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Ελεγκτής Θερμοκρασίας

Ελεγκτής Θερμοκρασίας 2 728 Ελεγκτής Θερμοκρασίας Πολυζωνικά συστήματα RRV817 Πολυζωνικός ελεγκτής με δυνατότητα μέχρι και 7 εξόδους ζώνης συνδυάζοντας 2 ελεγκτές RRV817. Χρησιμοποιείται για τον κεντρικό έλεγχο των πολυζωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ OZAT CFV10. ΟΖΟΝΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ 4,65 kg/h σε 3% κ.β. ΑΠΟ ΑΕΡΑ. 7,69 kg/h σε 10% κ.β.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ OZAT CFV10. ΟΖΟΝΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ 4,65 kg/h σε 3% κ.β. ΑΠΟ ΑΕΡΑ. 7,69 kg/h σε 10% κ.β. OZAT CFV10 ΟΖΟΝΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ 4,65 kg/h σε 3% κ.β. ΑΠΟ ΑΕΡΑ ή 7,69 kg/h σε 10% κ.β. ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ OZONIA DEGREMONT TECHNOLOGIES AQUACHEM Αµαζόνων 1, Καλαµαριά, Θεσσαλονίκη 55133-1 - ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς TripleLynx Pro Φέρνουν απλότητα, ευελιξία και απόδοση στο Φωτοβολταϊκό σας σύστημα TripleLynx Pro Απλότητα. Ευελιξία. Απόδοση 2 Νέος

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς. 2 σε 1

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς. 2 σε 1 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς TLX Pro 8k. TLX Pro 10k. TLX Pro 12.5k. TLX Pro 15k 2 σε 1 Ανιστροφέας και web server σε μία μονάδα Αυτό σημαίνει λιγότερη καλωδίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ/ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ FRONIUS IG PLUS

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ/ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ FRONIUS IG PLUS / Συστήματα φόρτισης συσσωρευτών / Τεχνολογία συγκόλλησης / Ηλεκτρονικά συστήματα ηλιακής ενέργειας ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ/ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ FRONIUS IG PLUS / Συσκευή πολλαπλών λειτουργιών για μέγιστη σταθερότητα παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρή τεχνολογία. Καθαρός σχεδιασμός και πρακτικός πίνακας ελέγχου με οθόνη Power save (εξοικονόμησης ενέργειας) !DEA AR 23 !

Καθαρή τεχνολογία. Καθαρός σχεδιασμός και πρακτικός πίνακας ελέγχου με οθόνη Power save (εξοικονόμησης ενέργειας) !DEA AR 23 ! ΑΠΛΑ...ΜΟΝΑΔΙΚΟ Καθαρή τεχνολογία Καθαρός σχεδιασμός και πρακτικός πίνακας ελέγχου με οθόνη Power save (εξοικονόμησης ενέργειας) Η ιδέα του!dea γεννήθηκε από τρεις βασικές σκέψεις: Μέγιστη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ Σειρά VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης, κλειστού θαλάμου καύσης

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

"Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ)

Έξυπνο σπίτι ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) "Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) Η ιδανική λύση για οικονομική ψύξη και θέρμανση με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον Από τους Νεκτάριο Βρυώνη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, MSc ABB i-bus KNX Product

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ II ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ Περιεχόμενα 1. Ρυθμιστές 38 2. Πυροκόπτες 39 3. Αντεπίστροφες βαλβίδες ασφαλείας αερίων 40 4. Αξεσουάρ 41 37 1. ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ Ρυθμιστές κυλινδρικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS Με την απόκτηση της εταιρείας Newave Energy, καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) με βάση της την Ελβετία, η ΑΒΒ έχει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. MOVITRAC B Ασφαλής απενεργοποίηση Εφαρμογές. Έκδοση 06/2007 11468807 / EL

Εγχειρίδιο. MOVITRAC B Ασφαλής απενεργοποίηση Εφαρμογές. Έκδοση 06/2007 11468807 / EL Ηλεκτρομειωτήρες \ Βιομηχανικοί μειωτήρες \ Ηλεκτρονικά κινητήριων μηχανισμών \ Αυτοματισμοί \ Υπηρεσίες Ασφαλής απενεργοποίηση Εφαρμογές Έκδοση 06/007 68807 / EL Εγχειρίδιο SEW-EURODRIVE Driving the world

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητες pellet Ninfa Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητας pellet Ninfa Πεδία εφαρμογής: Ζεστό Νερό Χρήσης Θέρμανση Χρήσεις: Μοντέλα με

Διαβάστε περισσότερα

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO₂. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και των άλλων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΘ.. 12 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μετατροπείς συνεχούς ρεύματος επιτελούν τη μετατροπή μιας τάσης συνεχούς μορφής, σε συνεχή τάση με ρυθμιζόμενο σταθερό πλάτος ή και πολικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Sunny Island Η ιδανική λύση για αυτόνομα δίκτυα

Sunny Island Η ιδανική λύση για αυτόνομα δίκτυα Sunny Island 5048 Η ιδανική λύση για αυτόνομα δίκτυα Sunny Island Η καρδιά κάθε συστήματος αυτόνομης τροφοδοσίας ενέργειας Οι μετατροπείς συσσωρευτών Sunny Island που είναι σχεδιασμένοι από την SMA, χάρη

Διαβάστε περισσότερα

Synco 100 Ελεγκτές απευθείας τοποθέτησης

Synco 100 Ελεγκτές απευθείας τοποθέτησης SIEMENS Synco 100 Ελεγκτές απευθείας τοποθέτησης Hvac Products Αναρίθµητες µελέτες αναφέρουν ότι το κόστος λειτουργίας ενός κτιρίου αντιστοιχεί στο 40% έως 60% του κόστους κατασκευής. Σχεδόν κάθε κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015 για επαγγελματίες 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper

Διαβάστε περισσότερα

Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες. Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους

Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες. Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους Ελεγκτες CNC Καμπίνες CNC Τόρνοι CNC Φρέζες CNC CNC-ΕΛΕΓΚΤΗΣ III / CNC-ΕΛΕΓΚΤΗΣ VI CNC ελεγκτής ΙΙΙ και VI - ο πλήρης έλεγχος των βηματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

HP Inverter Evolution Α Ν Τ Λ Ι Ε Σ Θ Ε Ρ Μ Ο Τ Η Τ Α Σ Α Ε Ρ Α Ν Ε Ρ Ο Υ

HP Inverter Evolution Α Ν Τ Λ Ι Ε Σ Θ Ε Ρ Μ Ο Τ Η Τ Α Σ Α Ε Ρ Α Ν Ε Ρ Ο Υ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ P Inverter Evolution Α Ν Τ Λ Ι Ε Σ Θ Ε Ρ Μ Ο Τ Η Τ Α Σ Α Ε Ρ Α Ν Ε Ρ Ο Υ ADVANCE Απόδοση από το περιβάλλον >> >> >> Με σεβασμό

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ για επαγγελματίες 2016 International Technologies 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper πιάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ QUICK SNOWY QUICK SIMPLY QUICK ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ

ΣΕΙΡΑ QUICK SNOWY QUICK SIMPLY QUICK ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ SNOWY SIMPLY EL ΣΕΙΡΑ ΕΥΕΛΙΞIΑ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Διατίθενται τόσο οριζόντιοι όσο και κατακόρυφοι καταψύκτες παρτίδας της γρήγορης σειράς Quick, μικρού ή μεγάλου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 02ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 V3MFI-24 / V3MFO-24 V1MFI-50B / V1MFO-50B V1MFI-66B / V1MFO-66B 24.000 24.000 (4.100-33.600) (4.100-33.700)

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Daikin Altherma

Κατάλογος Daikin Altherma Κατάλογος Daikin Altherma www.daikin.gr Daikin Altherma Η έξυπνη λύση στη θέρµανση Ο καταναλωτής επιβαρύνεται ένα συνεχώς αυξανόµενο κόστος θέρµανσης λόγω της ραγδαίας αύξησης των τιµών ενέργειας. Τα παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής διαφορικής πίεσης Τύπος HA 5421. Οδηγίες χρήσης. Ρυθμιστής διαφορικής πίεσης

Ρυθμιστής διαφορικής πίεσης Τύπος HA 5421. Οδηγίες χρήσης. Ρυθμιστής διαφορικής πίεσης HAINKE Staubfilter GmbH Τηλέφωνο +49 4408 8077-0 Τέλεφαξ +49 4408 8077-10 Ταχυδρομική θυρίδα 12 48 An der Imbäke 7 email info@hainke.de 27795 Hude 27798 Hude Internet www.hainke.de Οδηγίες χρήσης Ρυθμιστής

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοτικότητα με ευκολία χρήσης

Αποδοτικότητα με ευκολία χρήσης Αποδοτικότητα με ευκολία χρήσης Οι νέοι μετατροπείς στοιχειοσειράς της ΑΒΒ για Φ/Β συστήματα Οι τεχνολογικές εξελίξεις συνεχώς βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση σε σχέση με το κόστος των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN 2013 MRK/FK/03.2013 TZN/TZG-09_12_18_24V3 TZN-09_12_18_24V3 TZG-09_12_18_24V3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ TZN/TZG-09V3 TZN/TZG-12V3 TZN/TZG-18V3 TZN/TZG-24V3 ΨΥΚΤΙΚΗ / ΘΕΡΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ «ΤΟΞΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ»

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ «ΤΟΞΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ» ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ «ΤΟΞΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ» Τα χαρακτηριστικά του τόξου Πλάσματος Το Πλάσμα ορίζεται ως «το σύνολο από φορτισμένα σωματίδια, που περιέχει περίπου ίσο αριθμό θετικών ιόντων και ηλεκτρονίων

Διαβάστε περισσότερα

Predisposizione. Solare. Low NOx. Funzione CALDO SUBITO. Pompa MODULANTE 100%

Predisposizione. Solare. Low NOx. Funzione CALDO SUBITO. Pompa MODULANTE 100% Predisposizione Solare Low NOx Funzione CALDO SUBITO Pompa MODULANTE 100% άνεση και οικονομία μειωμένη κατανάλωση ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Smile Solar Balturella 1986 Genio C 1996 Smile Sola r 2012 Εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ 2 NUOS PLUS: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Μηχ. Μηχανικού Αγγέλου Αλέξανδρου www.papathanassiou-sa.gr/new/ Αγαπητοί μας φίλοι, 1979-2013 34 χρόνια ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ! Σύντομα θα συμπληρωθούν 34 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες προϊόντος Λεπτομέρειες προϊόντος Χαρακτηριστικά εξοπλισμού και δυνατότητες τοποθέτησης για το SUNNY STRING-MONITOR SSM24-11 Περιεχόμενα Το Sunny String-Monitor SSM24-11 είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επιτήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Αυτοματισμοί και

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρες μιας νέας εποχής

Κινητήρες μιας νέας εποχής Κινητήρες μιας νέας εποχής H ABB παρουσιάζει μια νέα γενιά κινητήρων υψηλής απόδοσης βασισμένη στην τεχνολογία σύγχρονης μαγνητικής αντίστασης. Η ΑΒΒ στρέφεται στην τεχνολογία κινητήρων σύγχρονης μαγνητικής

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον Αντλίες θερμότητας Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον . Yutaki-S80, S και M, Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού Εξωτερική Μονάδα Εσωτερική Μονάδα Yutaki S80 Ασύρματο Χειριστήριο Η ιδανική λύση για οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ZEAS

ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ZEAS ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ZEAS Σ υ μ π υ κ ν ω τ ι κ έ ς μ ο ν ά δ ε ς ε π α γ γ ε λ μ α τ ι κ ή ς ψ ύ ξ η ς»» Επαγγελματική ψύξη χαμηλών και μεσαίων θερμοκρασιών»» Υψηλή ενεργειακή απόδοση»» Χαμηλά επίπεδα

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 Πειστικό ηλιακό σύστημα συναρμολόγησης Σε σχεδόν κανένα άλλο ηλιακό σύστημα στερέωσης δεν έχουν συμπεριληφθεί οι

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν με μικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα