VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN"

Transcript

1 VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN

2

3 Ιωάννινα - Ζαγόρι 4ήμερη εκδρομή Ιωάννινα, των παραδόσεων και των θρύλων. Των ασημουργών και των Ευεργετών. Η φυσική ομορφιά της λίμνης και των βουνών, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και οι τοπικές γεύσεις προσδίδουν στην πόλη ένα μοναδικό χαρακτήρα. Μέρα 1: Άφιξη στα Ιωάννινα Άφιξη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Λίγο πριν την είσοδο στην πόλη θα στρίψουμε για το χωριό Πέραμα για να δούμε το φημισμένο Σπήλαιο που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1940 από ένα βοσκό. Θα σας εντυπωσιάσει με τους πλούσιους σχηματισμούς του. Η διαδρομή του 1,1χλμ μέσα στο σπήλαιο γίνεται με καθοδήγηση ξεναγού και θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μέρα 2: Ιωάννινα Ξεκινάμε τη μέρα μας με μια επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη. Άφιξη στα Ιωάννινα και διανυκτέρευση. Επιστρέφοντας στην πόλη, κατευθυνόμαστε προς την εσωτερική ακρόπολη του κάστρου, Ίτς Καλέ, όπου βρίσκεται το Βυζαντινό μουσείο και το μικρό μουσείο αργυροχοίας. Στον ίδιο όμορφο χώρο, υπάρχει επίσης το εκκλησάκι των Αγ. Αναργύρων και ο τάφος του Αλή Πασά και της συζύγου του, Εμινέ. Αφήνοντας το κάστρο, αξίζει να περπατήσετε δίπλα στη λίμνη. Επιλέξτε ένα από τα πολλά εστιατόρια με την υπέροχη θέα ή αφιερώστε λίγο χρόνο για γνωρίσετε το νησάκι. Διανυκτέρευση. GRAND SERAI IOANNINA Μέρα 3: Ζαγόρι Η σημερινή μέρα μας είναι αφιερωμένη στο Κεντρικό Ζαγόρι. Τα όμορφα παραδοσιακά χωριά του με τα πέτρινα σπίτια και τα καλντερίμια βρίσκονται σε απόσταση μισής με μία ώρα από την πόλη των Ιωαννίνων. Η περιήγησή μας περιλαμβάνει το Τσεπέλοβο, το Μονοδέντρι με το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής που είναι χτισμένο στην άκρη της επιβλητικής χαράδρας του Βίκου η οποία βρίσκεται στο βιβλίο των ρεκόρ GUINESS καθώς έχει το μικρότερο άνοιγμα, μόλις 1100μ. και ταυτόχρονα το βάθος της ξεπερνά τα 900μ.! Στη διαδρομή μας θα δούμε επίσης το πολύ όμορφο γεφύρι του Κόκκορου του 1750 και θα σταματήσουμε σε κάποιο από τα οικογενειακά εστιατόρια της περιοχής για να απολαύσουμε παραδοσιακές πίτες για τις οποίες φημίζονται οι Ηπειρώτισσες! Διανυκτέρευση στο Ζαγόρι ή επιστροφή στα Ιωάννινα Μέρα 4: Επιστροφή Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης πριν την πτήση της επιστροφής. Τιμή από 630 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Ιωάννινα μέσω Αθηνών με την Olympic Air, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στα Ιωάννινα στο Grand Serai Congress & Spa Hotel 5 αστέρων ή 2 διανυκτερεύσεων στα Ιωάννινα και 1 διανυκτέρευσης στο Ζαγόρι Kipoi Suites Boutique Hotel με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

4 Ζαγόρι Άγριο τοπίο, απόκρυμνοι βράχοι, πετρόχτιστα χωριά, παραδοσιακές γεύσεις και πάνω απ όλα, ιστορία αιώνων συνθέτουν το προφίλ των χωριών του Ζαγορίου Γνωρίστε τα, χαλαρώστε και απολαύστε την επαφή με τη φύση! Μέρα 1: Ιωάννινα - Ζαγόρι Άφιξη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα παραλάβετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Συνεχίζουμε για τα χωριά του Ζαγορίου όπου και θα διανυκτερεύσουμε Μέρα 2: Κεντρικό Ζαγόρι Η σημερινή μέρα μας είναι αφιερωμένη στο Κεντρικό Ζαγόρι. Τα όμορφα παραδοσιακά χωριά του με τα πέτρινα σπίτια και τα καλντερίμια βρίσκονται σε απόσταση μισής με μία ώρα από την πόλη των Ιωαννίνων. Η περιήγησή μας περιλαμβάνει τα χωριά Κήποι, Τσεπέλοβο και το Μονοδέντρι με το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής που είναι χτισμένο στην άκρη της επιβλητικής χαράδρας του Βίκου η οποία βρίσκεται στο βιβλίο των ρεκόρ GUINESS καθώς έχει το μικρότερο άνοιγμα, μόλις 1100μ. και ταυτόχρονα το βάθος της ξεπερνά τα 900μ.! Μέρα 3: Δυτικό Ζαγόρι ή Ιωάννινα Kατευθυνόμαστε προς τα Ιωάννινα και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη, με μια επίσκεψη στο Σπήλαιο του Περάματος που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1940 από ένα βοσκό. Θα σας εντυπωσιάσει με τους πλούσιους σχηματισμούς του. Η διαδρομή 1,1χλμ μέσα στο σπήλαιο γίνεται με καθοδήγηση ξεναγού και θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα. Συνεχίζουμε με το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη. Ο γλύπτης Παύλος Βρέλλης αφιέρωσε τη ζωή του στη δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου. Θα έχετε την ευκαιρία KIPOI SUITES HOTEL ZAGORI να ταξιδέψετε στο παρελθόν και την ιστορία της Ελλάδας μέσα από τα θεματικά του έργα. Κατευθυνόμαστε προς το κέντρο της πόλης και μπαίνουμε στην εσωτερική ακρόπολη του κάστρου, Ίτς Καλέ, όπου βρίσκεται το Βυζαντινό μουσείο και το μικρό μουσείο αργυροχοίας. Στον ίδιο όμορφο χώρο, υπάρχει επίσης το εκκλησάκι των Αγ. Αναργύρων και ο τάφος του Αλή Πασά και της συζύγου του, Εμινέ.. Αφήνοντας το κάστρο, αξίζει να περπατήσετε δίπλα στη λίμνη. Επιλέξτε ένα από τα πολλά εστιατόρια με την υπέροχη θέα ή αφιερώστε λίγο χρόνο για γνωρίσετε το νησάκι. Αν επιλέξετε να παραμείνετε στο Ζαγόρι, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα πανέμορφα χωριά Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο που βρίσκονται στην άκρη της Χαράδρας του Βίκου στους πρόποδες της Ασστράκας. Το τοπίο θα σας μαγέψει. Μέρα 4: Επιστροφή Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα και προετοιμασία για την πτήση της επιστροφής Τιμή από 670 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Ιωάννινα με Olympic Air μέσω Αθηνών, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Kipoi Suites με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

5 Ιωάννινα - Μέτσοβο 4ήμερη εκδρομή Μέρα 1: Άφιξη στα Ιωάννινα Άφιξη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα παραλάβετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Λίγο πριν την είσοδο στην πόλη θα στρίψουμε για το χωριό Πέραμα για να δούμε το φημισμένο Σπήλαιο που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1940 από ένα βοσκό. Θα σας εντυπωσιάσει με τους πλούσιους σχηματισμούς του. Η διαδρομή του 1,1χλμ μέσα στο σπήλαιο γίνεται με καθοδήγηση ξεναγού και θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα.. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό στα όμορφα στενά της πόλης. Διανυκτέρευση. Μέρα 2: Ιωάννινα Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στα Ιωάννινα. Η γνωριμία μας με την πόλη ξεκινά από τη λίμνη. Κατευθυνόμαστε προς την εσωτερική ακρόπολη του κάστρου, Ίτς Καλέ, όπου βρίσκεται το Βυζαντινό μουσείο και το μικρό μουσείο αργυροχοίας. Στον ίδιο όμορφο χώρο, υπάρχει επίσης το εκκλησάκι των Αγ. Αναργύρων και ο τάφος του Αλή Πασά και της συζύγου του, Εμινέ.. Αφήνοντας το κάστρο, αξίζει να περπατήσετε στο μώλο. Επιλέξτε ένα από τα πολλά εστιατόρια με την υπέροχη θέα ή αφιερώστε λίγο χρόνο για γνωρίσετε το νησάκι. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το σπίτι του Αλή Πασά, το καινούριο Κέντρο πληροφόρησης της Λίμνης και τη Μονή Φιλανθωπινών του Διανυκτέρευση. Μέρα 3: Μέτσοβο Μερικά μόλις χιλιόμετρα έξω από τα Ιωάννινα, στον δρόμο προς το Μέτσοβο, θα κάνουμε μια στάση στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη. Ο γλύπτης Παύλος Βρέλλης αφιέρωσε τη ζωή του στη δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου. Θα έχετε την ευκαιρία AROMA DRYOS HOTEL METSOVO να ταξιδέψετε στο παρελθόν και την ιστορία της Ελλάδας μέσα από τα θεματικά του έργα. Συνεχίζουμε για την όμορφη κωμόπολη του Μετσόβου. Το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ, το Λαογραφικό μουσείο που στεγάζεται στο αρχοντικό του Βαρόνου Μιχαήλ Τοσίτσα και η πινακοθήκη Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα είναι τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσετε! Απολαύστε την ηρεμία και την ατμόσφαιρα του χωριού, δοκιμάζοντας τα τοπικά τυριά, ιδιαίτερα το καπνιστό μετσοβόνε. Διανυκτέρευση στο Μέτσοβο ή επιστροφή στα Ιωάννινα. Μέρα 4: Επιστροφή Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα και προετοιμασία για την πτήση της επιστροφής. Τιμή από 630 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Ιωάννινα μέσω Αθηνών με την Olympic Air, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στα Ιωάννινα στο Grand Serai Congress & Spa Hotel 5 αστέρων ή 2 διανυκτερεύσεων στα Ιωάννινα και 1 διανυκτέρευσης στο Μέτσοβο στο design ξενοδοχείο Aroma Dryos 3 αστέρων με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

6 Καστοριά Η όμορφη πόλη που βρέχεται από τα νερά της λίμνης Ορεστιάδας και χαρακτηρίζεται από την έντονα παραδοσιακή αρχιτεκτονική της και τον ρόλο που έπαιξε η γούνα στην ανάπτυξη της οικονομίας της. Περπατήστε στις γειτονιές με τα αρχοντικά και απολαύστε τις γεύσεις και τις ομορφιές της Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα παραλάβετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη ζωντανή με πολλές επιρροές λόγω της πλούσιας ιστορίας της. Μπορούμε να ξεναγηθούμε στον Λευκό Πύργο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και να προσκυνήσουμε στην Εκκλησία του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στην πόλης της Καστοριάς και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο. Μέρα 2: Ξεκινάμε τη μέρα μας με το γειτονικό χωριό Δισπηλιό στο οποίο ανακαλύφθηκε τυχαία το 1932 ο πρώτος λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000πΧ. Συνεχίζουμε με το χωριό Νόστιμο όπου βρίσκεται το απολιθωμένο δάσος των 20εκ ετών και το μικρό μουσείο με τα απολιθώματα. Επιστρέφουμε στην πόλη και περπατώντας διασχίζουμε τις παραδοσιακές γειτονιές Ντολτσό και Αποζάρι με τα αρχοντικά Τσιατσαπά, Σαπουντζή και Μπασάρα. LIMNEON RESORT & SPA KASTORIA Μέρα 3: Επισκεπτόμαστε το Μαυροχώρι και το καινούριο Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων, Λαογραφίας και Προιστορίας όπου μπορεί κανείς να δει σκηνές από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν τις ενδυμασίες τους και τα έθιμά τους. Γυρίζουμε στην Καστοριά και κατευθυνόμαστε προς τη ανατολική παραλία όπου βρίσκεται η βυζαντινή μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας. Σας προτείνουμε να πάρετε το καραβάκι και να απολαύσετε τη διαδρομή μέσα στη λίμνη Ορεστιάδα. Θα δείτε την πόλη από άλλη σκοπιά και θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες! Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Ανάλογα με την ώρα της πτήσης μπορούμε να κατευθυνθούμε προς τη Βέροια και θα επισκεφτούμε την πρώτη πρωτεύουσα του Μακεδονικού Βασιλείου, τις Αιγές. Εκεί, στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας βρίσκεται ο τάφος του Φίλιππου Β, πατέρα του μεγάλου Αλεξάνδρου και οι θησαυροί που τον συνόδευαν. Τιμή από 420 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Θεσσαλονίκη με κατ ευθείαν πτήση της Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Limneon Resort & Spa με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες. * Προαιρετική παράταση ταξιδιού στη Θεσσαλονίκη - The Met Hotel. ** Προαιρετική εκδρομή στις Πρέσπες (λίμνες). *** Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τις περίφημες γούνες της Καστοριάς.

7 Καρπενήσι Ζεστή, ρομαντική ατμόσφαιρα δίπλα στο αναμμένο τζάκι Χώρος τέλεια εναρμονισμένος με το ορεινό περιβάλλον. Ξύλο και πέτρα δημιουργούν το τέλειο χειμωνιάτικο σκηνικό. Αφεθείτε και απολαύστε το! Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα έχετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Αναχώρηση για Καρπενήσι, στο οποίο θα βρίσκεστε μετά από 3 περίπου ώρες (285χλμ). Στη διαδρομή για το Καρπενήσι θα περάσετε από την όμορφη κωμόπολη της Μακρακόμης, θα διασχίσετε το χωριό του Αγ. Γεωργίου και το τούνελ του Τυμφρηστού και θα συνεχίσετε για την ιστορική περιοχή του Κεφαλόβρυσου, χωμένη στα πλατάνια και τα γάργαρα νερά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γευματίσετε στο ομώνυμο εστιατόριο και να ξεκουραστείτε. Μετά συνεχίζετε για Καρπενήσι όπου θα τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας Μέρα 2: Μετά το πρόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη σε ένα από τα πιο ονομαστά μοναστήρια της Ρούμελης, την Παναγία του Προυσού, όπου οφείλει το όνομα της στη θαυματουργό Εικόνα της Κυράς της Ρούμελης, της Παναγίας Προυσιώτισσας, ή Μπουρσιώτισσας όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, που η παράδοση τη συνδέει με την Εικονομαχία Θεοφίλου ( ). Για να γλιτώσει η εικόνα, έφυγε από την Προύσα (Βιθυνίας) και με θαυματουργό τρόπο βρέθηκε στη τότε απόρθητη σπηλιά, σημερινό καθολικό της μονής. Στην μονή λειτουργεί το Ιστορικό της μουσείο με αξιόλογα εκθέματα, όπως εικόνες από τον 15ο αιώνα, ιερά σκεύη, λειψανοθήκες, δισκοπότηρα, χειρόγραφοι κώδικες, τα άρματα του Καραϊσκάκη κ.α. Στην συνέχεια αναχώρηση σε ένα πραγματικά αλπικό τοπίο, στο οποίο βρίσκεται το Μικρό Χωριό, κοντά στα υψόμετρο. Σε αυτήν τη γωνία της Ευρυτανίας η φύση οργιάζει: βουνά, πηγές, ποτάμια, καταρράκτες και φαράγγια. Οι βόλτες μέσα στο KASTANEA RESORT KARPENISI χωριό με τα πλακόστρωτα δρομάκια θα σας ενθουσιάσουν, αφού τα παλιά πέτρινα σπίτια ολοένα και αναστηλώνονται. Μη χάσετε το Λαογραφικό Μουσείο. Το υλικό που εκτίθεται εκεί αποτελεί προσφορά των μεγαλοχωριτών και περιλαμβάνει υφαντά, παραδοσιακές στολές, ξύλινα και χάλκινα αντικείμενα της καθημερινής ζωής, εργαλεία και σκεύη από παλαιούς επαγγελματίες που δραστηριοποιήθηκαν στο χωριό. Μέρα 3: Μέρα αφιερωμένη στο Καρπενήσι, μία πόλη που αναπαύεται νωχελικά στην αγκαλιά του Βελουχιού, του αρχαίου Τυμφρηστού, σε υψόμετρο 960 μέτρων, πνιγμένη στα έλατα, καλά προφυλαγμένη από τους δυνατούς βοριάδες που μαστιγώνουν την κορυφή του. Μια πόλη που έχει να διηγηθεί πολλά, κουβαλώντας στις πλάτες της ζωντανή την ιστορία, μία πόλη που διακρίθηκε για την προσφορά της στην πατρίδα, καθώς πρωτοστατούσε πάντα στους εθνικούς αγώνες. Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Τιμή από 530 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Αθήνα με Aegean ή Olympic Air, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο Kastanea Resort 3 αστέρων με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

8 Καϊμακτσαλάν Η «λευκή κορυφή» όπως φανερώνει το όνομά του, βρίσκεται στο όρος Βόρας και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ski resorts όχι μόνο της Ελλάδας αλλά των Βαλκανίων. Απολαύστε χιόνι και αυθεντική Μακεδονική φιλοξενία. Ένας hot χειμερινός προορισμός που τα έχει όλα! Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα παραλάβετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη ζωντανή με πολλές επιρροές λόγω της πλούσιας ιστορίας της. Μπορούμε να ξεναγηθούμε στον Λευκό Πύργο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και να προσκυνήσουμε στην Εκκλησία του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου. Αν πάλι επιθυμείτe, κατευθυνθείτε προς την Έδεσσα την όμορφη πόλη με τους καταρράκτες. Στο Πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον μεγάλο καταρράκτη Καράνο ύψους 70μ και να ξεναγηθείτε στον χώρο του καταφύτου πάρκου στο οποίο επίσης υπάρχει το παλιό κανναβουργείο. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στο Καιμακτσαλάν (μόλις 30χλμ από Έδεσσα) και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας. Μέρα 2: Mετά το πρωινό, σας προτείνουμε μια βόλτα στον Άγιο Αθανάσιο που δημιουργήθηκε το 1600 και βρίσκεται σε υψόμετρο 1200μ. Ζωή στο χωριό έδωσε η δημιουργία του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς το 1995 έφτασε να έχει μόνο 2 οικογένειες! Σήμερα είναι ένα όμορφο ζωντανό χωριό με περιποιημένα, πετρόχτιστα σπίτια πολύ δημοφιλές καθώς προσφέρει εναλλακτικές δραστηριότητες σε συνδυασμό με αυθεντική φιλοξενία. CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN ή κάνοντας snowboard κι έλκηθρο ή απλά απολαύστε τη θέα ή το ζεστό σας ρόφημα στο εστιατόριο ή κάποιο από τα μπαρ.. Θα σας εκπλήξει η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και οι περιποιημένοι και σύγχρονοι χώροι του κέντρου! Μέρα 4: Αναχώρηση και προετοιμασία για την πτήση της επιστροφής μας Πρώτο στις προτιμήσεις των οικογενειαρχών με παιδιά καθώς διαθέτει και ειδικές πίστες για τους ανήλικους χιονοδρόμους! Τιμή από 499 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Θεσσαλονίκη με κατ ευθείαν πτήση της Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο πανέμορφο Chalet Sapin ή Leventis Art Suites με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες. Μη συμπεριλαμβανομένων εξόδων για σκί. Μέρα 3: Επισκεφτείτε το χιονοδρομικό κέντρο Καιμάκτσαλάν που βρίσκεται στο 3ο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας. Περάστε τη μέρα σας εκεί μαθαίνοντας σκι

9 Καλάβρυτα Μια από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Αχαΐας είναι αυτή όπου το πλούσιο ανάγλυφο, το συναρπαστικό φυσικό περιβάλλον και η ποικιλία της βλάστησης συνυπάρχουν αρμονικά με παραδοσιακά ορεινά χωριά, αξιόλογα αρχαιολογικά ευρήματα και σημαντικά θρησκευτικά μνημεία. Τούτος ο τόπος, που έχει ως «ψυχή» του τα Καλάβρυτα, συνδέεται με κορυφαίες στιγμές της ελληνικής ιστορίας (Επανάσταση του 1821 και αντίσταση κατά της γερμανικής κατοχής) και μοιάζει να ξαναζωντανεύει με τη δημιουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού. Οι θρύλοι και η ιστορία των Καλαβρύτων συμβαδίζουν αρμονικά με το μουγκρητό του οδοντωτού, με τα σπήλαια, τα δάση από έλατα και πλατάνια, αλλά και τον αντίλαλο των ποταμών στις χαράδρες. Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Κατά τη διαδρομή των 195χλμ θα περάσετε από την Πάτρα και το Διακοπτό. Είναι χτισμένα σε υψόμετρο 750μ. στο όρος Χελμός. Μια πόλη που δοκιμάστηκε από την ιστορία όταν υπέστη τη μανία του Γερμανικού στρατού κατοχής. Την ομορφιά της, τη δίνουν τα σύγχρονα ή αναπαλαιωμένα νεοκλασικά κτίρια με τις κατακόκκινες κεραμιδένιες στέγες, αλλά και οι πλατείες με τα πλατάνια και τις ψηλόλιγνες λεύκες. Θα δείτε το θαυμάσιο κτίριο του Σιδηροδρομικού σταθμού και θα περπατήσετε στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Μέρα 2: Μέρα αφιερωμένη στο χιόνι! Σε απόσταση μόλις 14χμλμ από τα Καλάβρυτα, βρίσκεται το πολύ δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο πάνω στο όρος Χελμός με τα 2338μ. υψόμετρο. Χαρείτε σκι, snowboard και πολλά ακόμη παιχνίδια με το χιόνι! Μέρα 3: Επίσκεψη στο εντυπωσιακό Σπήλαιο των Λιμνών. Εκτός από τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους, τις KALAVRYTA CANYON HOTEL & SPA μυστηριώδεις στοές και τους παράξενους σταλακτιτικούς σχηματισμούς του, έχει κάτι αποκλειστικά δικό του: τις αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες που εκτείνονται σε τρεις ορόφους. Αυτό καθιστά το συγκεκριμένο σπήλαιο, μοναδικό στο είδος του στον κόσμο! Η διάβαση των λιμνών γίνεται από υπερυψωμένες τεχνητές γέφυρες. Μόλις 10χλμ από τα Καλάβρυτα, θα συναντήσουμε το ιστορικό μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου του που χτίστηκε το 362μΧ. Μοιάζει σα να είναι κολλημένο στον απότομο βράχο των 924μ. Θα δείτε την εικόνα της Παναγίας της Μεγαλοσπηλιώτισσας που είναι φτιαγμένη από κερί τον 4ο αι. από τα χέρια του Ευαγγελιστή Λουκά. Λίγο πιο κοντά στην πόλη, βρίσκεται το Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νεότερη ιστορία και αποτελεί επαναστατικό σύμβολο καθώς εκεί ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης πίστη στον Αγώνα κατά των Τούρκων. Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Τιμή από 520 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Αθήνα με Olympic Air ή Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa 5 αστέρων με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

10 Πήλιο Το καλοκαίρι με τις παραλίες, την πλούσια βλάστηση και τα γάργαρα νερά των πηγών. Το χειμώνα μεταμορφώνεται καθώς σκεπάζει το τοπίο, πλούσιο χιόνι. Με την ορεινή ομορφιά και τη ζεστή ατμόσφαιρα των πετρόχτιστων σπιτιών και των αναμμένων τζακιών, το Πήλιο καλωσορίζει τους επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία κι επαφή με την άγρια φύση του βουνού και τη γραφική ομορφιά των χωριών του. Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Κατά τη διαδρομή των 330 χλμ, από την Αθήνα μέχρι το Πήλιο, αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια στάση στην πόλη του Βόλου για φαγητό σε κάποιο από τα πολυάριθμα ονομαστά ουζερί δίπλα στη θάλασσα.. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. Μέρα 2 & 3: Τα 24 χωριά που συνθέτουν το Πήλιο, είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Περιπλανηθείτε στα δρομάκια τους, δοκιμάστε τις γεύσεις στις μικρές ταβέρνες. Η θέα προς τη θάλασσα σε μερικά ή των ψηλών βουνών σε άλλα θα σας μαγέψει. Μια μικρή γνωριμία Η Βυζίτσα είναι γνωστή για τα πολλά αρχοντικά της. Έχει όμορφη κεντρική πλατεία με σκεπαστή βρύση και τις εκκλησίες της Ζωοδόχου Πηγής του 1725 και του Ιωάννη του Προδρόμου του Βρίσκεται πολύ κοντά στις Μηλιές, το όμορφο χωριό με την εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πλατεία του. Από την πλατεία ξεκινάει μονοπάτι που οδηγεί στον Σιδηροδρομικό Σταθμό όπου τερματίζει το τρενάκι του Πηλίου, ο γνωστός Μουντζούρης! Η Τσαγκαράδα με τον γέρο πλάτανο των 1000 ετών που έχει διάμετρο 14 μέτρα θα σας εντυπωσιάσει! Περπατήστε στα δρομάκια της και θα συναντήσετε την αναστηλωμένη Αχιλλιπούλειο Εμπορική Σχολή και τη Νανοπούλειο που σήμερα λειτουργούν ως σχολεία.. Στον Κισσό που είναι κυριολεκτικά κρυμμένος από τη βλάστηση SANTIKOS MANSION PELIO αξίζει να επισκεφτείτε την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας ένα από τα καλύτερα δείγματα τρίκλιτης βασιλικής. Εκεί θα δείτε ένα γέροντα σε τοιχογραφία που είναι ο Θεός! Η Ζαγορά, το μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, γνώρισε μεγάλη ακμή το 17ο και 18ο αιώνα χάρη στο εμπόριο του μεταξιού. Θα επισκεφτείτε το Ελληνομουσείο και την τρίκλιτη βασιλική του Αγ.Γεωργίου με το επίχρυσο τέμπλο και τον περίτεχνο άμβωνα.. Τα Χάνια χτισμένα στα 1200μ υψόμετρο είναι το πέρασμα από το Ανατολικό στο Δυτικό Πήλιο. Πολύ κοντά τους βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο. Η Μακρυνίτσα που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά συνδυάζει το ορεινό τοπίο με την μαγευτική θέα του Παγασιτικού κόλπου. Ιδανικό το περπάτημα στα πλακόστρωτα καλντερίμια του χωριού ανάμεσα σε παραδοσιακά σπίτια και αρχοντικά. Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Τιμή από 505 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Αθήνα με Olympic Air ή Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο αρχοντικό Santikos Mansion με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

11 Αράχωβα Χτισμένη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού η κοσμοπολίτισσα Αράχωβα συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους λάτρεις των χειμερινών σπορ και προσφέρει απλόχερα τη ζεστή φιλοξενία, τη διασκέδαση και το παιχνίδι με το χιόνι σε μικρούς και μεγάλους! Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα έχετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες). Θα διανύσετε μόλις 150χλμ για να μεταφερθείτε από το τοπίο της μεγαλούπολης στο τόσο διαφορετικό ορεινό τοπίο του Παρνασσού. Η κωμόπολη των 4 χιλιάδων κατοίκων, κατά τους χειμερινούς μήνες μεταμορφώνεται από ήσυχο χωριό σε δημοφιλέστατο θέρετρο. Οικογένειες, παρέες νέων και ζευγάρια απολαμβάνουν την ξενοιασιά των διακοπών και τη χαρά της επαφής με το χιόνι! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Μέρα 2: Σας προτείνουμε να περάσετε τη μέρα σας στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και βρίσκεται χτισμένο στα μέτρα. Διαθέτει 19 πίστες όπως επίσης μονοπάτια και μίνι πίστες για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των έμπειρων όσο και των νεοβάπτιστων σκιέρ! Μετά το παιχνίδι και τις καταβάσεις θα απολαύσετε μια ζεστή σοκολάτα ή το γεύμα σας σε ένα από τα δύο εστιατόρια του χιονοδρομικού με την υπέροχη θέα του βουνού. Το βράδυ όλα τα κλαμπ της Αράχωβας είναι γεμάτα κόσμο. Χορέψτε, γελάστε, διασκεδάστε με την παρέα σας μέχρι αργά. Μη ξεχνάτε ότι είσαστε σε διακοπές! μαντείο της αρχαιότητας. Ο ομφαλός του κόσμου. Το κέντρο της λατρείας του Απόλλωνα, θεού του ήλιου. Ξεναγηθείτε στον αρχαιολογικό χώρο αλλά και το μουσείο. Μετά αν θέλετε κατεβείτε στο γραφικό Γαλαξίδι, για γεύμα δίπλα στη θάλασσα. Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Τιμή από 520 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Αθήνα με Olympic Air ή Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Aegli Hotel 5 αστέρων με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες. Μη συμπεριλαμβανομένων εξόδων για σκί. AEGLI HOTEL ARACHOVA Μέρα 3: Μετά το πρωινό, δεύτερη μέρα στο χιονοδρομικό ή μίνι εκδρομή στη γύρω περιοχή. Οι Δελφοί, μνημείο της Παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο, απέχουν μόλις 10χιλιόμετρα. Στην αρχαία αυτή πόλη με την ονομασία Πυθώ, βρισκόταν το σημαντικότερο

12 HULL BLYTH ARAOUZOS ΛΕΥΚΩΣΙΑ HOLIDAY CENTRE Λεωφόρος Γρίβα Διγενή Ευαγόρου Λευκωσία 1065 Λευκωσία Τηλέφωνο: Τηλέφωνο: Fax: Fax: ΛΕΜΕΣΟΣ Χρ. Χατζηπαύλου Λεμεσός Τηλέφωνο: Fax: ΛΑΡΝΑΚΑ Ευανθίας Πιερίδου Λάρνακα Τηλέφωνο: Fax: Μέσω της ιστοσελίδας μας στο Κάντε την κράτησή των εισιτηρίων σας. Βρείτε τον κατάλογο μας Incredible Journeys με ανά τον κόσμο διακοπές. Βρείτε μας στο

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. περιεχόμενα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ περιεχόμενα 4. Καλαμπάκα 5. Βόλος - Καλαμπάκα 6-7. Βόλος - Πήλιο 8. Βόλος - Καρπενήσι 9. Καρπενήσι 10-11. Avaris Hotel 12-13. Κατερίνη 14-15-16-17. Θεσσαλονίκη 18. έρρες 19. Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα. Γιάννενα - Θεσσαλονίκη. ...στην Χριστουγεννιάτικη. με διαμονή στα πολυτελή EPIRUS PALACE 5*Deluxe και Grand Hotel Palace 5* 6ΗΜΕΡΟ SUPER

Ελλάδα. Γιάννενα - Θεσσαλονίκη. ...στην Χριστουγεννιάτικη. με διαμονή στα πολυτελή EPIRUS PALACE 5*Deluxe και Grand Hotel Palace 5* 6ΗΜΕΡΟ SUPER ...στην Χριστουγεννιάτικη Ελλάδα με διαμονή στα πολυτελή EPIRUS PALACE 5*Deluxe και Grand Hotel Palace 5* Μουσείο Βρέλλη - Καλπάκι - Μπουραζάνι (περιβαλλοντικό πάρκο) - Μονή Μολυβδοσκέπαστης - Κόνιτσα

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό

Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό OUT OF THE BLUE, CAPSIS ELITE RESORT 5* De luxe Το μόλις ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Capsis Elite Resort, εκτός από ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015 Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια

ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια Γιορτινά Ανανεωμένο Πρόγραμμα Με Πολυτέλεια & Πραγματικά Spa!!! Η τέλεια επιλογή για την Πιερία στις γιορτές (Δωμάτια στο κεντρικό κτίριο!!!) Χιονογιορτές στο ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια Λουτρά Λαγκαδά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Λίμνη Τσιβλού - Καλάβρυτα - Ναύπακτος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Λίμνη Τσιβλού - Καλάβρυτα - Ναύπακτος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 Επιλεγμένα Relax (με ή χωρίς μεταφορά) 2-3 Porto Rio 4 Καμένα Βούρλα Galini Wellness & Spa 5 Ερέτρια Miramare 6 Ερέτρια Eretria Village 7 Achaia Beach 8 Club Hotel Casino Loutraki 9 Alkyon

Διαβάστε περισσότερα

GALINI WELLNESS SPA & RESORT H H H H H Deluxe

GALINI WELLNESS SPA & RESORT H H H H H Deluxe ...το μυθικκό Grand Hotel των Σπετσών, ζει νέες δόξες! Poseidonion Grace Το ιστορικό Poseidonion Grace πρόσφατα άνοιξε ξανά τις πόρτες του μετά από ένα επιμελές πρόγραμμα ανακαίνισης πέντε ετών, που έδωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει... Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει... ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2014 Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα, τηλ. 210 86 62 451, 210

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Αγ. Κωνσταντίνου 39-1, Αθήνα, Τηλ. 210.52012 Fax. 210.52795 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Περιεχόμενα ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015... 1 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ & ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Φθινοπώρου...2 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές 28ης Οκτωβρίου...5 3η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Νοεμβρίου...31 4η ΕΝΟΤΗΤΑ: Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια...47

Διαβάστε περισσότερα

Fiesta MIRAMARE HOTEL ERETRIA**** & με εκδρομικό πρόγραμμα

Fiesta MIRAMARE HOTEL ERETRIA**** & με εκδρομικό πρόγραμμα 1 Αιδηψός - Λίμνη - Άγ Ιωάννης Ρώσος - Κύμη - Παναγία Φανερωμένη - Αρχαιολογικό Ερέτριας - Αγ.Γεώργιος Αρμάς Fiesta MIRAMARE HOTEL ERETRIA**** & με εκδρομικό πρόγραμμα 1η μέρα: Αθήνα - Αρκίτσα - Αιδηψός

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια...

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Πολυήμερες Eκδρομές Aπόκρεων ΣΕΡΡΕΣ-ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ... 3 ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

θεάς του έρωτα. της Η Κύπρος H Κύπρος σάς καλωσορίζει από τώρα στο www.visitcyprus.com Όλο το χρόνο στην καρδιά µας!

θεάς του έρωτα. της Η Κύπρος H Κύπρος σάς καλωσορίζει από τώρα στο www.visitcyprus.com Όλο το χρόνο στην καρδιά µας! Η Κύπρος σάς καλωσορίζει στο νησί της θεάς του έρωτα. Η λέξη «κοπιάστε» ακούγεται σε όλη την Κύπρο. Και σηµαίνει καλωσορίσατε. Καλωσορίσατε στο νησί που γεννήθηκε η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα και της οµορφιάς.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου Manessis Exclusive Familly Easter Club Φέτος η Πασχαλιά γίνεται μοναδικά αξέχαστη στα Manessis Εxclusive Familly Easter holidays 8 Κέρκυρα, Corfu Chandris 4* sup

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2013 Αξέχαστα Ταξίδια Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΕΩΝ 2013 ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... 3 ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ... 3 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Διαβάστε περισσότερα

GALINI WELLNESS SPA & RESORT 5*

GALINI WELLNESS SPA & RESORT 5* ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ GALINI WELLNESS SPA & RESORT 5* 22/12-6/1 2-10 νύχτες 1ο παιδί δωρεάν έως 12 ετών 2ο παιδί δωρεάν έως 6 ετών Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, σε μία πανέμορφη τοποθεσία γεμάτη

Διαβάστε περισσότερα

Πύλος - Μαραθούπολη Αγία Θεοδώρα - Βάστα - Ανάκτορα Νέστωρα - Γιάλοβα - Αρχαία Μεσσήνη - Κυπαρισσία - Φιλιατρά - ημητσάνα - Βυτίνα

Πύλος - Μαραθούπολη Αγία Θεοδώρα - Βάστα - Ανάκτορα Νέστωρα - Γιάλοβα - Αρχαία Μεσσήνη - Κυπαρισσία - Φιλιατρά - ημητσάνα - Βυτίνα 24-26/12, 23-26/12, 3 & 4 μέρες 31/12-2/1 & 30/12-2/1 Πύλος - Μαραθούπολη Αγία Θεοδώρα - Βάστα - Ανάκτορα Νέστωρα - Γιάλοβα - Αρχαία Μεσσήνη - Κυπαρισσία - Φιλιατρά - ημητσάνα - Βυτίνα 1 η μέρα: Αθήνα-Βάστα-Φιλιατρά-

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Εσωτερικού Οκτωβρίου Οδικές Εκδρομές...2 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: Ekδρομές 28ης Οκτωβρίου...5 3η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου...21 4η ΕΝΟΤΗΤΑ:

Διαβάστε περισσότερα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Νομός Ρεθύμνης...4 Η πόλη του Ρεθύμνου...5 Παραλία Ρεθύμνου... 10 Το χωριό και η παραλία Πλατανιάς... 10 Η παραλία Περιβόλια... 11 Η παραλία Κουμπές...

Διαβάστε περισσότερα

το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. 4 μέρες 5 μέρες

το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. 4 μέρες 5 μέρες Μεγανήσι Λευκάδας Πασχαλιά σ έναν ανεξερεύνητο παράδεισο Νυδρί - Βαθύ - Κρουαζιέρα στο Σκορπιό ΛΕΥΚΑΔΑ Πολυτελείας η αρχαία ομορφιά του Ιονίου Νυδρί - Ιωάννινα - Πρέβεζα Στο καταπράσινο Μεγανήσι, το ESPERIDES

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχεία στη Μύκονο

Ξενοδοχεία στη Μύκονο Αεροπορικές εκδρομές εσωτερικού 41 Ξενοδοχεία στη Μύκονο SEMELI 4* plus Από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία στο κοσμοπολίτικο αυτό νησί στο Semeli βρίσκεται στην καρδιά της Μυκόνου και προσφέρει ιδιαίτερη πολυτέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 30 Απριλίου & 1 Μαίου, 3 & 4 μέρες. Τιμή κατ άτομο με Πούλμαν

Αναχωρήσεις : 30 Απριλίου & 1 Μαίου, 3 & 4 μέρες. Τιμή κατ άτομο με Πούλμαν 99 100 OLYMPIA De Luxe GOLDEN BEACH RESORT & SPA Κάστρο - Λουτρά Κυλλήνης ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ σε όλα τα δείπνα. ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΑΖ για 2 άτομα Καλωσόρισμα με 1 μπουκάλι κρασί και φρούτα στο δωμάτιό σας. Με γνώμονα

Διαβάστε περισσότερα

TO TAΞΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΔΩ

TO TAΞΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΔΩ XEIMΩNAΣ 2014-2015 TO TAΞΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΔΩ Παγκύπριο Τηλέφωνο: 77 78 78 78 ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Jazz στους δρόμους της Πράγας Ζεστό Κρασί & Παραδοσιακά Γλυκά στη Βαρσοβία Χριστουγεννιάτικες αγορές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟKΤΩΒΡΙΟΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟKΤΩΒΡΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ από 23 ΜΑΪΟΥ Πάμε θάλασσα! Θαλάσσια μπάνια καθημερινά6 ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟKΤΩΒΡΙΟΣ Αθήνα Λεωφ. Αλεξάνδρας 71-73 ΤΗΛ.: 210 322 322 8 SITE: chaloulosekdromes.weebly.com

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσκυνήματα του Κάτσιη

Τα προσκυνήματα του Κάτσιη Τα προσκυνήματα του Κάτσιη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 1 Επτάνησα Ήπειρος Θεσσαλία 10 ΜΕΡΕΣ / 9 ΒΡΑ ΙΑ 23 /7, 13/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ Α3 903 10.50 12.30 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ A3 920 11.20 13.15 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 3, ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 13 2 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΒΕΤΙΑ & FELDKIRCH Λουκέρνη - Ζυρίχη - Σαιν Μόριτζ Ιντερλάκεν - Βέρνη - Λιχτενστάιν Καταρράκτες Ρήνου - Λίμνη Κωνσταντία 1η μέρα: Αθήνα Ζυρίχη Καταρράκτες Ρήνου

Διαβάστε περισσότερα

όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Το χωριό στα Φηρά... 5 Το χωριό στο Φηροστεφάνι... 6 Το χωριό στο Ημεροβίγλι... 7 Το χωριό Καρτεράδος... 8 Η περιοχή στην Παραλία Καρτεράδου...

Διαβάστε περισσότερα

programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1

programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1 programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1 programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 2 Xρόνια Πολλά 28 Iανουαρίου Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή του Σωματείου στο Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα