VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN"

Transcript

1 VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN

2

3 Ιωάννινα - Ζαγόρι 4ήμερη εκδρομή Ιωάννινα, των παραδόσεων και των θρύλων. Των ασημουργών και των Ευεργετών. Η φυσική ομορφιά της λίμνης και των βουνών, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και οι τοπικές γεύσεις προσδίδουν στην πόλη ένα μοναδικό χαρακτήρα. Μέρα 1: Άφιξη στα Ιωάννινα Άφιξη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Λίγο πριν την είσοδο στην πόλη θα στρίψουμε για το χωριό Πέραμα για να δούμε το φημισμένο Σπήλαιο που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1940 από ένα βοσκό. Θα σας εντυπωσιάσει με τους πλούσιους σχηματισμούς του. Η διαδρομή του 1,1χλμ μέσα στο σπήλαιο γίνεται με καθοδήγηση ξεναγού και θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μέρα 2: Ιωάννινα Ξεκινάμε τη μέρα μας με μια επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη. Άφιξη στα Ιωάννινα και διανυκτέρευση. Επιστρέφοντας στην πόλη, κατευθυνόμαστε προς την εσωτερική ακρόπολη του κάστρου, Ίτς Καλέ, όπου βρίσκεται το Βυζαντινό μουσείο και το μικρό μουσείο αργυροχοίας. Στον ίδιο όμορφο χώρο, υπάρχει επίσης το εκκλησάκι των Αγ. Αναργύρων και ο τάφος του Αλή Πασά και της συζύγου του, Εμινέ. Αφήνοντας το κάστρο, αξίζει να περπατήσετε δίπλα στη λίμνη. Επιλέξτε ένα από τα πολλά εστιατόρια με την υπέροχη θέα ή αφιερώστε λίγο χρόνο για γνωρίσετε το νησάκι. Διανυκτέρευση. GRAND SERAI IOANNINA Μέρα 3: Ζαγόρι Η σημερινή μέρα μας είναι αφιερωμένη στο Κεντρικό Ζαγόρι. Τα όμορφα παραδοσιακά χωριά του με τα πέτρινα σπίτια και τα καλντερίμια βρίσκονται σε απόσταση μισής με μία ώρα από την πόλη των Ιωαννίνων. Η περιήγησή μας περιλαμβάνει το Τσεπέλοβο, το Μονοδέντρι με το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής που είναι χτισμένο στην άκρη της επιβλητικής χαράδρας του Βίκου η οποία βρίσκεται στο βιβλίο των ρεκόρ GUINESS καθώς έχει το μικρότερο άνοιγμα, μόλις 1100μ. και ταυτόχρονα το βάθος της ξεπερνά τα 900μ.! Στη διαδρομή μας θα δούμε επίσης το πολύ όμορφο γεφύρι του Κόκκορου του 1750 και θα σταματήσουμε σε κάποιο από τα οικογενειακά εστιατόρια της περιοχής για να απολαύσουμε παραδοσιακές πίτες για τις οποίες φημίζονται οι Ηπειρώτισσες! Διανυκτέρευση στο Ζαγόρι ή επιστροφή στα Ιωάννινα Μέρα 4: Επιστροφή Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης πριν την πτήση της επιστροφής. Τιμή από 630 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Ιωάννινα μέσω Αθηνών με την Olympic Air, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στα Ιωάννινα στο Grand Serai Congress & Spa Hotel 5 αστέρων ή 2 διανυκτερεύσεων στα Ιωάννινα και 1 διανυκτέρευσης στο Ζαγόρι Kipoi Suites Boutique Hotel με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

4 Ζαγόρι Άγριο τοπίο, απόκρυμνοι βράχοι, πετρόχτιστα χωριά, παραδοσιακές γεύσεις και πάνω απ όλα, ιστορία αιώνων συνθέτουν το προφίλ των χωριών του Ζαγορίου Γνωρίστε τα, χαλαρώστε και απολαύστε την επαφή με τη φύση! Μέρα 1: Ιωάννινα - Ζαγόρι Άφιξη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα παραλάβετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Συνεχίζουμε για τα χωριά του Ζαγορίου όπου και θα διανυκτερεύσουμε Μέρα 2: Κεντρικό Ζαγόρι Η σημερινή μέρα μας είναι αφιερωμένη στο Κεντρικό Ζαγόρι. Τα όμορφα παραδοσιακά χωριά του με τα πέτρινα σπίτια και τα καλντερίμια βρίσκονται σε απόσταση μισής με μία ώρα από την πόλη των Ιωαννίνων. Η περιήγησή μας περιλαμβάνει τα χωριά Κήποι, Τσεπέλοβο και το Μονοδέντρι με το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής που είναι χτισμένο στην άκρη της επιβλητικής χαράδρας του Βίκου η οποία βρίσκεται στο βιβλίο των ρεκόρ GUINESS καθώς έχει το μικρότερο άνοιγμα, μόλις 1100μ. και ταυτόχρονα το βάθος της ξεπερνά τα 900μ.! Μέρα 3: Δυτικό Ζαγόρι ή Ιωάννινα Kατευθυνόμαστε προς τα Ιωάννινα και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη, με μια επίσκεψη στο Σπήλαιο του Περάματος που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1940 από ένα βοσκό. Θα σας εντυπωσιάσει με τους πλούσιους σχηματισμούς του. Η διαδρομή 1,1χλμ μέσα στο σπήλαιο γίνεται με καθοδήγηση ξεναγού και θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα. Συνεχίζουμε με το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη. Ο γλύπτης Παύλος Βρέλλης αφιέρωσε τη ζωή του στη δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου. Θα έχετε την ευκαιρία KIPOI SUITES HOTEL ZAGORI να ταξιδέψετε στο παρελθόν και την ιστορία της Ελλάδας μέσα από τα θεματικά του έργα. Κατευθυνόμαστε προς το κέντρο της πόλης και μπαίνουμε στην εσωτερική ακρόπολη του κάστρου, Ίτς Καλέ, όπου βρίσκεται το Βυζαντινό μουσείο και το μικρό μουσείο αργυροχοίας. Στον ίδιο όμορφο χώρο, υπάρχει επίσης το εκκλησάκι των Αγ. Αναργύρων και ο τάφος του Αλή Πασά και της συζύγου του, Εμινέ.. Αφήνοντας το κάστρο, αξίζει να περπατήσετε δίπλα στη λίμνη. Επιλέξτε ένα από τα πολλά εστιατόρια με την υπέροχη θέα ή αφιερώστε λίγο χρόνο για γνωρίσετε το νησάκι. Αν επιλέξετε να παραμείνετε στο Ζαγόρι, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα πανέμορφα χωριά Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο που βρίσκονται στην άκρη της Χαράδρας του Βίκου στους πρόποδες της Ασστράκας. Το τοπίο θα σας μαγέψει. Μέρα 4: Επιστροφή Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα και προετοιμασία για την πτήση της επιστροφής Τιμή από 670 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Ιωάννινα με Olympic Air μέσω Αθηνών, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Kipoi Suites με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

5 Ιωάννινα - Μέτσοβο 4ήμερη εκδρομή Μέρα 1: Άφιξη στα Ιωάννινα Άφιξη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα παραλάβετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Λίγο πριν την είσοδο στην πόλη θα στρίψουμε για το χωριό Πέραμα για να δούμε το φημισμένο Σπήλαιο που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1940 από ένα βοσκό. Θα σας εντυπωσιάσει με τους πλούσιους σχηματισμούς του. Η διαδρομή του 1,1χλμ μέσα στο σπήλαιο γίνεται με καθοδήγηση ξεναγού και θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα.. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό στα όμορφα στενά της πόλης. Διανυκτέρευση. Μέρα 2: Ιωάννινα Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στα Ιωάννινα. Η γνωριμία μας με την πόλη ξεκινά από τη λίμνη. Κατευθυνόμαστε προς την εσωτερική ακρόπολη του κάστρου, Ίτς Καλέ, όπου βρίσκεται το Βυζαντινό μουσείο και το μικρό μουσείο αργυροχοίας. Στον ίδιο όμορφο χώρο, υπάρχει επίσης το εκκλησάκι των Αγ. Αναργύρων και ο τάφος του Αλή Πασά και της συζύγου του, Εμινέ.. Αφήνοντας το κάστρο, αξίζει να περπατήσετε στο μώλο. Επιλέξτε ένα από τα πολλά εστιατόρια με την υπέροχη θέα ή αφιερώστε λίγο χρόνο για γνωρίσετε το νησάκι. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το σπίτι του Αλή Πασά, το καινούριο Κέντρο πληροφόρησης της Λίμνης και τη Μονή Φιλανθωπινών του Διανυκτέρευση. Μέρα 3: Μέτσοβο Μερικά μόλις χιλιόμετρα έξω από τα Ιωάννινα, στον δρόμο προς το Μέτσοβο, θα κάνουμε μια στάση στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη. Ο γλύπτης Παύλος Βρέλλης αφιέρωσε τη ζωή του στη δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου. Θα έχετε την ευκαιρία AROMA DRYOS HOTEL METSOVO να ταξιδέψετε στο παρελθόν και την ιστορία της Ελλάδας μέσα από τα θεματικά του έργα. Συνεχίζουμε για την όμορφη κωμόπολη του Μετσόβου. Το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ, το Λαογραφικό μουσείο που στεγάζεται στο αρχοντικό του Βαρόνου Μιχαήλ Τοσίτσα και η πινακοθήκη Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα είναι τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσετε! Απολαύστε την ηρεμία και την ατμόσφαιρα του χωριού, δοκιμάζοντας τα τοπικά τυριά, ιδιαίτερα το καπνιστό μετσοβόνε. Διανυκτέρευση στο Μέτσοβο ή επιστροφή στα Ιωάννινα. Μέρα 4: Επιστροφή Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα και προετοιμασία για την πτήση της επιστροφής. Τιμή από 630 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Ιωάννινα μέσω Αθηνών με την Olympic Air, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στα Ιωάννινα στο Grand Serai Congress & Spa Hotel 5 αστέρων ή 2 διανυκτερεύσεων στα Ιωάννινα και 1 διανυκτέρευσης στο Μέτσοβο στο design ξενοδοχείο Aroma Dryos 3 αστέρων με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

6 Καστοριά Η όμορφη πόλη που βρέχεται από τα νερά της λίμνης Ορεστιάδας και χαρακτηρίζεται από την έντονα παραδοσιακή αρχιτεκτονική της και τον ρόλο που έπαιξε η γούνα στην ανάπτυξη της οικονομίας της. Περπατήστε στις γειτονιές με τα αρχοντικά και απολαύστε τις γεύσεις και τις ομορφιές της Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα παραλάβετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη ζωντανή με πολλές επιρροές λόγω της πλούσιας ιστορίας της. Μπορούμε να ξεναγηθούμε στον Λευκό Πύργο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και να προσκυνήσουμε στην Εκκλησία του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στην πόλης της Καστοριάς και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο. Μέρα 2: Ξεκινάμε τη μέρα μας με το γειτονικό χωριό Δισπηλιό στο οποίο ανακαλύφθηκε τυχαία το 1932 ο πρώτος λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000πΧ. Συνεχίζουμε με το χωριό Νόστιμο όπου βρίσκεται το απολιθωμένο δάσος των 20εκ ετών και το μικρό μουσείο με τα απολιθώματα. Επιστρέφουμε στην πόλη και περπατώντας διασχίζουμε τις παραδοσιακές γειτονιές Ντολτσό και Αποζάρι με τα αρχοντικά Τσιατσαπά, Σαπουντζή και Μπασάρα. LIMNEON RESORT & SPA KASTORIA Μέρα 3: Επισκεπτόμαστε το Μαυροχώρι και το καινούριο Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων, Λαογραφίας και Προιστορίας όπου μπορεί κανείς να δει σκηνές από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν τις ενδυμασίες τους και τα έθιμά τους. Γυρίζουμε στην Καστοριά και κατευθυνόμαστε προς τη ανατολική παραλία όπου βρίσκεται η βυζαντινή μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας. Σας προτείνουμε να πάρετε το καραβάκι και να απολαύσετε τη διαδρομή μέσα στη λίμνη Ορεστιάδα. Θα δείτε την πόλη από άλλη σκοπιά και θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες! Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Ανάλογα με την ώρα της πτήσης μπορούμε να κατευθυνθούμε προς τη Βέροια και θα επισκεφτούμε την πρώτη πρωτεύουσα του Μακεδονικού Βασιλείου, τις Αιγές. Εκεί, στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας βρίσκεται ο τάφος του Φίλιππου Β, πατέρα του μεγάλου Αλεξάνδρου και οι θησαυροί που τον συνόδευαν. Τιμή από 420 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Θεσσαλονίκη με κατ ευθείαν πτήση της Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Limneon Resort & Spa με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες. * Προαιρετική παράταση ταξιδιού στη Θεσσαλονίκη - The Met Hotel. ** Προαιρετική εκδρομή στις Πρέσπες (λίμνες). *** Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τις περίφημες γούνες της Καστοριάς.

7 Καρπενήσι Ζεστή, ρομαντική ατμόσφαιρα δίπλα στο αναμμένο τζάκι Χώρος τέλεια εναρμονισμένος με το ορεινό περιβάλλον. Ξύλο και πέτρα δημιουργούν το τέλειο χειμωνιάτικο σκηνικό. Αφεθείτε και απολαύστε το! Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα έχετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Αναχώρηση για Καρπενήσι, στο οποίο θα βρίσκεστε μετά από 3 περίπου ώρες (285χλμ). Στη διαδρομή για το Καρπενήσι θα περάσετε από την όμορφη κωμόπολη της Μακρακόμης, θα διασχίσετε το χωριό του Αγ. Γεωργίου και το τούνελ του Τυμφρηστού και θα συνεχίσετε για την ιστορική περιοχή του Κεφαλόβρυσου, χωμένη στα πλατάνια και τα γάργαρα νερά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γευματίσετε στο ομώνυμο εστιατόριο και να ξεκουραστείτε. Μετά συνεχίζετε για Καρπενήσι όπου θα τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας Μέρα 2: Μετά το πρόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη σε ένα από τα πιο ονομαστά μοναστήρια της Ρούμελης, την Παναγία του Προυσού, όπου οφείλει το όνομα της στη θαυματουργό Εικόνα της Κυράς της Ρούμελης, της Παναγίας Προυσιώτισσας, ή Μπουρσιώτισσας όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, που η παράδοση τη συνδέει με την Εικονομαχία Θεοφίλου ( ). Για να γλιτώσει η εικόνα, έφυγε από την Προύσα (Βιθυνίας) και με θαυματουργό τρόπο βρέθηκε στη τότε απόρθητη σπηλιά, σημερινό καθολικό της μονής. Στην μονή λειτουργεί το Ιστορικό της μουσείο με αξιόλογα εκθέματα, όπως εικόνες από τον 15ο αιώνα, ιερά σκεύη, λειψανοθήκες, δισκοπότηρα, χειρόγραφοι κώδικες, τα άρματα του Καραϊσκάκη κ.α. Στην συνέχεια αναχώρηση σε ένα πραγματικά αλπικό τοπίο, στο οποίο βρίσκεται το Μικρό Χωριό, κοντά στα υψόμετρο. Σε αυτήν τη γωνία της Ευρυτανίας η φύση οργιάζει: βουνά, πηγές, ποτάμια, καταρράκτες και φαράγγια. Οι βόλτες μέσα στο KASTANEA RESORT KARPENISI χωριό με τα πλακόστρωτα δρομάκια θα σας ενθουσιάσουν, αφού τα παλιά πέτρινα σπίτια ολοένα και αναστηλώνονται. Μη χάσετε το Λαογραφικό Μουσείο. Το υλικό που εκτίθεται εκεί αποτελεί προσφορά των μεγαλοχωριτών και περιλαμβάνει υφαντά, παραδοσιακές στολές, ξύλινα και χάλκινα αντικείμενα της καθημερινής ζωής, εργαλεία και σκεύη από παλαιούς επαγγελματίες που δραστηριοποιήθηκαν στο χωριό. Μέρα 3: Μέρα αφιερωμένη στο Καρπενήσι, μία πόλη που αναπαύεται νωχελικά στην αγκαλιά του Βελουχιού, του αρχαίου Τυμφρηστού, σε υψόμετρο 960 μέτρων, πνιγμένη στα έλατα, καλά προφυλαγμένη από τους δυνατούς βοριάδες που μαστιγώνουν την κορυφή του. Μια πόλη που έχει να διηγηθεί πολλά, κουβαλώντας στις πλάτες της ζωντανή την ιστορία, μία πόλη που διακρίθηκε για την προσφορά της στην πατρίδα, καθώς πρωτοστατούσε πάντα στους εθνικούς αγώνες. Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Τιμή από 530 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Αθήνα με Aegean ή Olympic Air, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο Kastanea Resort 3 αστέρων με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

8 Καϊμακτσαλάν Η «λευκή κορυφή» όπως φανερώνει το όνομά του, βρίσκεται στο όρος Βόρας και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ski resorts όχι μόνο της Ελλάδας αλλά των Βαλκανίων. Απολαύστε χιόνι και αυθεντική Μακεδονική φιλοξενία. Ένας hot χειμερινός προορισμός που τα έχει όλα! Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης όπου θα συναντήσετε τον εκπρόσωπο του γραφείου μας. (Αν το προτιμάτε υπάρχει δυνατότητα να παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα παραλάβετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για το ταξίδι σας). Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη ζωντανή με πολλές επιρροές λόγω της πλούσιας ιστορίας της. Μπορούμε να ξεναγηθούμε στον Λευκό Πύργο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και να προσκυνήσουμε στην Εκκλησία του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου. Αν πάλι επιθυμείτe, κατευθυνθείτε προς την Έδεσσα την όμορφη πόλη με τους καταρράκτες. Στο Πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον μεγάλο καταρράκτη Καράνο ύψους 70μ και να ξεναγηθείτε στον χώρο του καταφύτου πάρκου στο οποίο επίσης υπάρχει το παλιό κανναβουργείο. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στο Καιμακτσαλάν (μόλις 30χλμ από Έδεσσα) και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας. Μέρα 2: Mετά το πρωινό, σας προτείνουμε μια βόλτα στον Άγιο Αθανάσιο που δημιουργήθηκε το 1600 και βρίσκεται σε υψόμετρο 1200μ. Ζωή στο χωριό έδωσε η δημιουργία του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς το 1995 έφτασε να έχει μόνο 2 οικογένειες! Σήμερα είναι ένα όμορφο ζωντανό χωριό με περιποιημένα, πετρόχτιστα σπίτια πολύ δημοφιλές καθώς προσφέρει εναλλακτικές δραστηριότητες σε συνδυασμό με αυθεντική φιλοξενία. CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN ή κάνοντας snowboard κι έλκηθρο ή απλά απολαύστε τη θέα ή το ζεστό σας ρόφημα στο εστιατόριο ή κάποιο από τα μπαρ.. Θα σας εκπλήξει η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και οι περιποιημένοι και σύγχρονοι χώροι του κέντρου! Μέρα 4: Αναχώρηση και προετοιμασία για την πτήση της επιστροφής μας Πρώτο στις προτιμήσεις των οικογενειαρχών με παιδιά καθώς διαθέτει και ειδικές πίστες για τους ανήλικους χιονοδρόμους! Τιμή από 499 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Θεσσαλονίκη με κατ ευθείαν πτήση της Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο πανέμορφο Chalet Sapin ή Leventis Art Suites με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες. Μη συμπεριλαμβανομένων εξόδων για σκί. Μέρα 3: Επισκεφτείτε το χιονοδρομικό κέντρο Καιμάκτσαλάν που βρίσκεται στο 3ο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας. Περάστε τη μέρα σας εκεί μαθαίνοντας σκι

9 Καλάβρυτα Μια από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Αχαΐας είναι αυτή όπου το πλούσιο ανάγλυφο, το συναρπαστικό φυσικό περιβάλλον και η ποικιλία της βλάστησης συνυπάρχουν αρμονικά με παραδοσιακά ορεινά χωριά, αξιόλογα αρχαιολογικά ευρήματα και σημαντικά θρησκευτικά μνημεία. Τούτος ο τόπος, που έχει ως «ψυχή» του τα Καλάβρυτα, συνδέεται με κορυφαίες στιγμές της ελληνικής ιστορίας (Επανάσταση του 1821 και αντίσταση κατά της γερμανικής κατοχής) και μοιάζει να ξαναζωντανεύει με τη δημιουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού. Οι θρύλοι και η ιστορία των Καλαβρύτων συμβαδίζουν αρμονικά με το μουγκρητό του οδοντωτού, με τα σπήλαια, τα δάση από έλατα και πλατάνια, αλλά και τον αντίλαλο των ποταμών στις χαράδρες. Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Κατά τη διαδρομή των 195χλμ θα περάσετε από την Πάτρα και το Διακοπτό. Είναι χτισμένα σε υψόμετρο 750μ. στο όρος Χελμός. Μια πόλη που δοκιμάστηκε από την ιστορία όταν υπέστη τη μανία του Γερμανικού στρατού κατοχής. Την ομορφιά της, τη δίνουν τα σύγχρονα ή αναπαλαιωμένα νεοκλασικά κτίρια με τις κατακόκκινες κεραμιδένιες στέγες, αλλά και οι πλατείες με τα πλατάνια και τις ψηλόλιγνες λεύκες. Θα δείτε το θαυμάσιο κτίριο του Σιδηροδρομικού σταθμού και θα περπατήσετε στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Μέρα 2: Μέρα αφιερωμένη στο χιόνι! Σε απόσταση μόλις 14χμλμ από τα Καλάβρυτα, βρίσκεται το πολύ δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο πάνω στο όρος Χελμός με τα 2338μ. υψόμετρο. Χαρείτε σκι, snowboard και πολλά ακόμη παιχνίδια με το χιόνι! Μέρα 3: Επίσκεψη στο εντυπωσιακό Σπήλαιο των Λιμνών. Εκτός από τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους, τις KALAVRYTA CANYON HOTEL & SPA μυστηριώδεις στοές και τους παράξενους σταλακτιτικούς σχηματισμούς του, έχει κάτι αποκλειστικά δικό του: τις αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες που εκτείνονται σε τρεις ορόφους. Αυτό καθιστά το συγκεκριμένο σπήλαιο, μοναδικό στο είδος του στον κόσμο! Η διάβαση των λιμνών γίνεται από υπερυψωμένες τεχνητές γέφυρες. Μόλις 10χλμ από τα Καλάβρυτα, θα συναντήσουμε το ιστορικό μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου του που χτίστηκε το 362μΧ. Μοιάζει σα να είναι κολλημένο στον απότομο βράχο των 924μ. Θα δείτε την εικόνα της Παναγίας της Μεγαλοσπηλιώτισσας που είναι φτιαγμένη από κερί τον 4ο αι. από τα χέρια του Ευαγγελιστή Λουκά. Λίγο πιο κοντά στην πόλη, βρίσκεται το Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νεότερη ιστορία και αποτελεί επαναστατικό σύμβολο καθώς εκεί ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης πίστη στον Αγώνα κατά των Τούρκων. Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Τιμή από 520 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Αθήνα με Olympic Air ή Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa 5 αστέρων με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

10 Πήλιο Το καλοκαίρι με τις παραλίες, την πλούσια βλάστηση και τα γάργαρα νερά των πηγών. Το χειμώνα μεταμορφώνεται καθώς σκεπάζει το τοπίο, πλούσιο χιόνι. Με την ορεινή ομορφιά και τη ζεστή ατμόσφαιρα των πετρόχτιστων σπιτιών και των αναμμένων τζακιών, το Πήλιο καλωσορίζει τους επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία κι επαφή με την άγρια φύση του βουνού και τη γραφική ομορφιά των χωριών του. Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Κατά τη διαδρομή των 330 χλμ, από την Αθήνα μέχρι το Πήλιο, αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια στάση στην πόλη του Βόλου για φαγητό σε κάποιο από τα πολυάριθμα ονομαστά ουζερί δίπλα στη θάλασσα.. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. Μέρα 2 & 3: Τα 24 χωριά που συνθέτουν το Πήλιο, είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Περιπλανηθείτε στα δρομάκια τους, δοκιμάστε τις γεύσεις στις μικρές ταβέρνες. Η θέα προς τη θάλασσα σε μερικά ή των ψηλών βουνών σε άλλα θα σας μαγέψει. Μια μικρή γνωριμία Η Βυζίτσα είναι γνωστή για τα πολλά αρχοντικά της. Έχει όμορφη κεντρική πλατεία με σκεπαστή βρύση και τις εκκλησίες της Ζωοδόχου Πηγής του 1725 και του Ιωάννη του Προδρόμου του Βρίσκεται πολύ κοντά στις Μηλιές, το όμορφο χωριό με την εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πλατεία του. Από την πλατεία ξεκινάει μονοπάτι που οδηγεί στον Σιδηροδρομικό Σταθμό όπου τερματίζει το τρενάκι του Πηλίου, ο γνωστός Μουντζούρης! Η Τσαγκαράδα με τον γέρο πλάτανο των 1000 ετών που έχει διάμετρο 14 μέτρα θα σας εντυπωσιάσει! Περπατήστε στα δρομάκια της και θα συναντήσετε την αναστηλωμένη Αχιλλιπούλειο Εμπορική Σχολή και τη Νανοπούλειο που σήμερα λειτουργούν ως σχολεία.. Στον Κισσό που είναι κυριολεκτικά κρυμμένος από τη βλάστηση SANTIKOS MANSION PELIO αξίζει να επισκεφτείτε την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας ένα από τα καλύτερα δείγματα τρίκλιτης βασιλικής. Εκεί θα δείτε ένα γέροντα σε τοιχογραφία που είναι ο Θεός! Η Ζαγορά, το μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, γνώρισε μεγάλη ακμή το 17ο και 18ο αιώνα χάρη στο εμπόριο του μεταξιού. Θα επισκεφτείτε το Ελληνομουσείο και την τρίκλιτη βασιλική του Αγ.Γεωργίου με το επίχρυσο τέμπλο και τον περίτεχνο άμβωνα.. Τα Χάνια χτισμένα στα 1200μ υψόμετρο είναι το πέρασμα από το Ανατολικό στο Δυτικό Πήλιο. Πολύ κοντά τους βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο. Η Μακρυνίτσα που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά συνδυάζει το ορεινό τοπίο με την μαγευτική θέα του Παγασιτικού κόλπου. Ιδανικό το περπάτημα στα πλακόστρωτα καλντερίμια του χωριού ανάμεσα σε παραδοσιακά σπίτια και αρχοντικά. Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Τιμή από 505 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Αθήνα με Olympic Air ή Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο αρχοντικό Santikos Mansion με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες.

11 Αράχωβα Χτισμένη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού η κοσμοπολίτισσα Αράχωβα συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους λάτρεις των χειμερινών σπορ και προσφέρει απλόχερα τη ζεστή φιλοξενία, τη διασκέδαση και το παιχνίδι με το χιόνι σε μικρούς και μεγάλους! Μέρα 1: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα παραλάβετε αυτοκίνητο με το οποίο θα κινηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μαζί θα έχετε κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες). Θα διανύσετε μόλις 150χλμ για να μεταφερθείτε από το τοπίο της μεγαλούπολης στο τόσο διαφορετικό ορεινό τοπίο του Παρνασσού. Η κωμόπολη των 4 χιλιάδων κατοίκων, κατά τους χειμερινούς μήνες μεταμορφώνεται από ήσυχο χωριό σε δημοφιλέστατο θέρετρο. Οικογένειες, παρέες νέων και ζευγάρια απολαμβάνουν την ξενοιασιά των διακοπών και τη χαρά της επαφής με το χιόνι! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Μέρα 2: Σας προτείνουμε να περάσετε τη μέρα σας στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και βρίσκεται χτισμένο στα μέτρα. Διαθέτει 19 πίστες όπως επίσης μονοπάτια και μίνι πίστες για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των έμπειρων όσο και των νεοβάπτιστων σκιέρ! Μετά το παιχνίδι και τις καταβάσεις θα απολαύσετε μια ζεστή σοκολάτα ή το γεύμα σας σε ένα από τα δύο εστιατόρια του χιονοδρομικού με την υπέροχη θέα του βουνού. Το βράδυ όλα τα κλαμπ της Αράχωβας είναι γεμάτα κόσμο. Χορέψτε, γελάστε, διασκεδάστε με την παρέα σας μέχρι αργά. Μη ξεχνάτε ότι είσαστε σε διακοπές! μαντείο της αρχαιότητας. Ο ομφαλός του κόσμου. Το κέντρο της λατρείας του Απόλλωνα, θεού του ήλιου. Ξεναγηθείτε στον αρχαιολογικό χώρο αλλά και το μουσείο. Μετά αν θέλετε κατεβείτε στο γραφικό Γαλαξίδι, για γεύμα δίπλα στη θάλασσα. Μέρα 4: Ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα και στη συνέχεια την πτήση μας για Λάρνακα. Τιμή από 520 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίου για Αθήνα με Olympic Air ή Aegean, φόρων αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Aegli Hotel 5 αστέρων με πρωινό καθημερινά, ενοικίασης αυτοκινήτου από/προς αεροδρόμιο για 4 μέρες. Μη συμπεριλαμβανομένων εξόδων για σκί. AEGLI HOTEL ARACHOVA Μέρα 3: Μετά το πρωινό, δεύτερη μέρα στο χιονοδρομικό ή μίνι εκδρομή στη γύρω περιοχή. Οι Δελφοί, μνημείο της Παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο, απέχουν μόλις 10χιλιόμετρα. Στην αρχαία αυτή πόλη με την ονομασία Πυθώ, βρισκόταν το σημαντικότερο

12 HULL BLYTH ARAOUZOS ΛΕΥΚΩΣΙΑ HOLIDAY CENTRE Λεωφόρος Γρίβα Διγενή Ευαγόρου Λευκωσία 1065 Λευκωσία Τηλέφωνο: Τηλέφωνο: Fax: Fax: ΛΕΜΕΣΟΣ Χρ. Χατζηπαύλου Λεμεσός Τηλέφωνο: Fax: ΛΑΡΝΑΚΑ Ευανθίας Πιερίδου Λάρνακα Τηλέφωνο: Fax: Μέσω της ιστοσελίδας μας στο Κάντε την κράτησή των εισιτηρίων σας. Βρείτε τον κατάλογο μας Incredible Journeys με ανά τον κόσμο διακοπές. Βρείτε μας στο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12/2-17/2

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12/2-17/2 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12/2-17/2 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ηµέρα Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και χειραποσκευων επιβίβαση στο αεροπλάνο

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02111F ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Ψηλά, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, στο ιερό βουνό του Παρνασσού και περικυκλωμένοι από έλατα βρίσκονται οι αφιερωμένοι στον

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 Α.Δ.Σ. ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ Αγαπητοίγονείςκαιμαθητές, ΤοΑνοιχτόΔημιουργικόΣχολείο(ΑΔΣ),ξεκινάτιςεξορμήσειςτου για τη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 2η στάση 3 ΒΕΡΟΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Άφιξη περίπου... Στο Epirus Palace 5* 7ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών Τηλέφωνο: 2651 093555 0 λεπτά ΜΟΥΣΘΕΝΗ 1η στάση 15 λεπτά ΞΑΝΘΗ Αναχώρηση 07.00

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα.

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Aναχωρήσεις : 21, 22,23, 26, 30 Δεκεμβρίου 18 02, 03 Ιανουαρίου 19 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ

1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ 1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ Πρώτη ημέρα Αναχώρηση από Κόρινθο και άφιξη στο Βόλο με δύο ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Εκεί καταλύσαμε στο ξενοδοχείο «Νεφέλη»,

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η μέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετακίνηση στο λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα.

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 Οικισμός Αβδήρων Τα Άβδηρα βρίσκονται λίγο πρίν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr 2108832450 Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr Eκ του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων Σε αυτό τον οδηγό μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για το Λουτράκι Αριδαίας-Πόζαρ,τα

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

ΕΑΣΕ Executive Cultural Escape. Στο βουνό των Κενταύρων 6 8 ή 9 Ιουνίου 2014

ΕΑΣΕ Executive Cultural Escape. Στο βουνό των Κενταύρων 6 8 ή 9 Ιουνίου 2014 ΕΑΣΕ Executive Cultural Escape Στο βουνό των Κενταύρων 6 8 ή 9 Ιουνίου 2014 Με μια ματιά Ημερομηνίες διεξαγωγής προγράμματος: Παρασκευή 6/6/2014 έως Κυριακή 8/6/2014. Δυνατότητα παράτασης διαμονής: Λόγω

Διαβάστε περισσότερα

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Λίμνη Δόξα H ορεινή Κορινθία είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Πελλοπονήσιους αλλά και για τους Αθηναίους. Έχει μια σειρά από λίμνες, φυσικές ή τεχνιτές, οι οποίες αλλάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : 2016-17 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 η μέρα Ξεκινήσαμε το πρωί στις 8:00 από τα Ν. Μουδανιά και, μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/2016-17/04/2016 Η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΟΦΙΑ 13/3-19/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΟΦΙΑ 13/3-19/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΟΦΙΑ 13/3-19/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και χειραποσκευων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. 2011-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!!

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Λαπωνία και Φινλανδία, στους πιο γιορτινούς προορισμούς, στη Χώρα του Αη Βασίλη, στη χώρα που

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Η θαυμαστή Μεσαιωνική πόλη ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα